tényleg elég szar, alig lehet reggel belehugyozni a bűztől
Most mar egy bizonyos Kiss Endre Farkas a vezeto. Visszamenoleges hatallyal. Ugybizony.
Hát azért hetyetye.
Gyagyás, ugye nem írtál alá semmit? :D
Rocskai sikeresen visszadobta a céget? Vajon kitől hallhatta ezt a tanácsot?
Zaklatás, ha egyébként lenne más választásod. De mit tehetsz, te szerencsétlen, ha egyszer ott van a lakásod, oda köt a munkád, jaj, hát oda hívnak a barátaid?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Endre, mit tehetek, ha a nyakadra lépek, csak mert arra a legrövidebb?
Nem akarod kezeltetni magad? Vagy megvárod, hogy Chris vegyen kezelésbe?
She was a dude.
A te pakkod sem létezik. Igazán megérthetnéd, hogy nem mászkálok absztrakciókért a postára.
Aha, mert neked nem volt választásod, hogy ne Andi lépcsőházában vegyél ki lakást és csak oda tudsz menni, ahova ő is megy.
Mert oda hívtak a barátaid.
Érted, neked barátaid. *pr*
És egész Berlinben csak az az egyetlen kiadó lakás van, hogy nincs más választásod, mint hogy oda költözz? Sittre mész ha így folytatod, meglásd.
Neked mi a fasz bajod van?
Akkor fel kéne mostni a lépcsőházat, azt meg nem bííííírja a hááááta!
Ez egyébként nem hülyeség. Sőt, Andi kidobott szemetét is jogosan vizsgálgathatnád. Hátha találsz valami rejtett kincset, így az életveszély is elhárulna (megkeményedett pizzavég, némi likőrke az üveg aljában, egy félig elszívott ganja, stb).
Sőt, Andi kidobott bugyijait is szagolgathatod.
Persze hogy nem, Napóleonka. xD
Mire onnan kikerül már Andi sem fogja érdekelni. Talál magának új szerelmet xD
Vagy amikor valamelyik "hazafi" szól neki, hogy kicsit terelni kéne :)
A trollok elenk fantaziaja szanalmas kis probalkozas a te sajat beirasaidhoz kepest.
Absztrakcio, vonzas torvenye, univerzum, mindegy.
Különbség, hogy amíg ők túl nagy jogi kockázatot vállalnak, és türelmetlenek, és türelmes vagyok, és gondolok arra is, hogy alkalomadtán kell tudnom arra hivatkozni, de hát én csak hazajöttem, de hát én csak a munkámat végeztem, de hát én csak a közös projektről egyeztettem, de hát én csak.
Tehát te is ugyanolyan elmebeteg zaklató vagy, mint ők, csak te mellette még fosol is a jogi következményektől.
She was a dude.
De hát én csak egy zaklató féreg vagyok.
így van, lehet Chris miatt van az egész, hozzá akar közel kerülni Púp, ezért a nagy felhajtás Andi körül...
sodi schlingoffban hisz, meg brian tracyben, nem jézusban, sorry. mondott ez a jézus valamit is a VONZÁS TÖRVÉNYÉRŐL? naugye. nézd meg te is inkább a TITOK című filmet, neked is meg fog változni az életed.
SoDI hagyd abba a troll etetést, fordul az Úrhoz aki férfit képes férfit faragni belőled is. Velem is megtette pedig nem vagyon különösebb, jobb vagy szebb nálad.
Sodi a Vonzás Törvényében és az Univerzum mindenható erejében hisz, ne próbáld megtéríteni, nem fog menni!
alighanem, a jellemzés tökéletesen ráillik. a képeket nézve a malac tényleg a kilencedik hónap környékén járhat, tényleg megszülethet hamarosan a gyerekük
Na le lehet koccolni az én Sodimkáról.
Költözhetek szándékosan oda, ami egyszer megtetszett.
Ebben semmi gáz nincs.
Adott pillanatban.
De ha sok időm van, ugye. :)
kivárni
Adott pillanatban.
kivárni
Semennyire. Pláne a színes-szagos levelek és a csomagügy után. Amik dokumentálva vannak. Egyenes út a púzótágító wellnessre Öcgür és Mehmet társaságában.
Miért lennék depis?
ügyesen trollkodsz, mert ilyen hülye nincs.
Figyelni fogod, hogy mikor szabadul fel lakás? Hogyan képzeled ezt? Már elkezdted a figyelést? Mi lesz, ha csak évek múlva lesz kiadó lakás?
She was a dude.
A zaklató-stalker múltaddal már van.
She was a dude.
kiverni xD
Andi megvárja, amíg odaköltözik, aztán másnap lelép, sneci meg rohamot kap. :) :)
Mert csóró vagy.
Sneci kidob az asztalra egymillió eurót, és bárki lakását megveszi a házban.
az lesz a vége, hogy az igazgató úr megveszi a lakást amit andi bérel, és kilakoltatja őket a gecibe. aztán kávézgatva, gúnyosan nézi majd, ahogy chris összeszedi az utcára dobált cuccait, andinak meg majd kegyesen felajánlja hogy napi egy laza pipáért ellakhat a kisszobában az asztal alatt
Te most a Pénzmentő Kft. vezetőjével méred össze magadat, Hahó!
szevasz kalmárlaci! anyád jól van? tegnap is adtál neki unicumot, vagy azt csak ünnepekkor?
Ezek szerint már béreltél lakást abban a házban? Mikor?
Szerintem ez nem a vén metélt. Ahogy az utóbbi napok Borija sem az igazi tiszafaszomi emós. Hanem egy újabb elmebeteg. Lehet, hogy Eszmi.
jóillatú, rossz dőlésszög
Apr 24, 2015 05:53:48
azt nem szeretem a másnapban, hogy cefreszagú az urna.
Apr 24, 2015 05:53:48
urna jo ido van
Apr 24, 2015 06:01:20
azt nem szeretem a másnapban, hogy cefreszagú az urna.
tényleg elég szar, alig lehet reggel belehugyozni a bűztől
Apr 24, 2015 06:01:20
Apr 24, 2015 06:25:24
* technikai kérdés: a nevbe beletesz 2 szóközt, az utolsó ű-t viszont levàgja. Nyemértyem! *
Apr 24, 2015 06:25:24
-
Apr 24, 2015 06:50:43
scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/11095622_864074536999048_8742415211721606753_o.jpg
a jobb felső az nem bori? a médiavadász facéjáról van a kép, csak a bejegyzést nem tudom linkelni
a jobb felső az nem bori? a médiavadász facéjáról van a kép, csak a bejegyzést nem tudom linkelni
Apr 24, 2015 06:50:43
Karandas
Apr 24, 2015 07:27:19
444.hu/2015/04/24/elrendeltek-a-quaestor-felszamolasat/
Közben a Quaestor könyvvizsgálója, Rocskai János a Pénzmentő Kft. vezetőjeként visszamenőleges hatállyal lemondott tisztségéről.
És ez most így hogy?
Közben a Quaestor könyvvizsgálója, Rocskai János a Pénzmentő Kft. vezetőjeként visszamenőleges hatállyal lemondott tisztségéről.
És ez most így hogy?
Apr 24, 2015 07:27:19
Fakenguru
(
x5)
Apr 24, 2015 07:47:58
x5)
És ez most így hogy?
És ez most így hogy?
Most mar egy bizonyos Kiss Endre Farkas a vezeto. Visszamenoleges hatallyal. Ugybizony.
Apr 24, 2015 07:48:33
És ez most így hogy?
fiók mélyén zsebszerződés. andy wolf. Közben a Quaestor könyvvizsgálója, Rocskai János a Pénzmentő Kft. vezetőjeként visszamenőleges hatállyal lemondott tisztségéről.
És ez most így hogy?
Apr 24, 2015 07:48:33
-
Apr 24, 2015 07:48:48
És ez most így hogy?
És ez most így hogy?
Gyagyás, ugye nem írtál alá semmit? :D
Apr 24, 2015 07:48:48
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 07:56:39
x9)
Rocskai sikeresen visszadobta a céget? Vajon kitől hallhatta ezt a tanácsot?
sodika
Apr 24, 2015 08:16:23
Egyetlen szépséghibája van Recsító tervének, mégpedig az, hogy a jog ezt nevezi zaklatásnak.
Zaklatás, ha egyébként lenne más választásod. De mit tehetsz, te szerencsétlen, ha egyszer ott van a lakásod, oda köt a munkád, jaj, hát oda hívnak a barátaid?
Apr 24, 2015 08:16:23
sodika
Apr 24, 2015 08:18:36
Úgy egyébként ha valóban informálódni akarnék a csajról, természetesen nem személyesen tenném. Olyan echte német ember érdeklődne nála, természetesen nekem segítve, aki mögött soha nem sejtene engem.
Mert hülye azért nem vagyok. Ajtóstul a házba nem szabad.
Mert hülye azért nem vagyok. Ajtóstul a házba nem szabad.
Apr 24, 2015 08:18:36
Karandas
Apr 24, 2015 08:18:43
Endre, mit tehetek, ha a nyakadra lépek, csak mert arra a legrövidebb?
Apr 24, 2015 08:18:43
Karandas
Apr 24, 2015 08:20:10
Ja, és ha már itt vagy, kérlek nyilatkozz! Te lettél a Pénzmentő Orgován Bélája?
Apr 24, 2015 08:20:10
-
Apr 24, 2015 08:20:33
Kuruc: Elrendelték a Quaestor felszámolását - a könyvvizsgáló kitalálta, hogy visszamenőlegesen nem ér a neve
Már várom a recskaboyos és pénzzel pózolós komment cunamit
Már várom a recskaboyos és pénzzel pózolós komment cunamit
Apr 24, 2015 08:20:33
sodika
Apr 24, 2015 08:26:57
Az ilyen butaságok absztrakciók, mert a jog és a pénz is csak absztrakció, egyik sem létezik.
Ha nyernék a lottón, kiadható berlini ingatlanokba fektetném, de semmiképp sem hagynám absztakció szintjén. Ok, a földhivatali bejegyzés szintén absztrakció, de azért egy házra mégsem lehet azt mondani, hogy bocs, olyan volt a széljárás, hogy többé nincs, elvégre téglából van. :)
Ha nyernék a lottón, kiadható berlini ingatlanokba fektetném, de semmiképp sem hagynám absztakció szintjén. Ok, a földhivatali bejegyzés szintén absztrakció, de azért egy házra mégsem lehet azt mondani, hogy bocs, olyan volt a széljárás, hogy többé nincs, elvégre téglából van. :)
Apr 24, 2015 08:26:57
Zsolti
Apr 24, 2015 08:29:20
Ilyet csak a te lakásodra meg a te bankszámládra lehet mondani, púp...
Apr 24, 2015 08:29:20
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 08:29:48
x44)
Nem akarod kezeltetni magad? Vagy megvárod, hogy Chris vegyen kezelésbe?
K.A.
Apr 24, 2015 08:31:00
Az ilyen butaságok absztrakciók, mert a jog és a pénz is csak absztrakció, egyik sem létezik.
A te pakkod sem létezik. Igazán megérthetnéd, hogy nem mászkálok absztrakciókért a postára.
Apr 24, 2015 08:31:00
Zsolti
Apr 24, 2015 08:31:58
Aha, mert neked nem volt választásod, hogy ne Andi lépcsőházában vegyél ki lakást és csak oda tudsz menni, ahova ő is megy.
Mert oda hívtak a barátaid.
Érted, neked barátaid. *pr*
Apr 24, 2015 08:31:58
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 08:32:05
x44)
Szerinted meg fog enyhülni, ha meglát a lépcsőházban, hogy leskelődsz, szaglászol utána? Olyan verést fogsz kapni, hogy egy életre megemlegeted. A tavalyi berlini sírógörcs semmi lesz ahhoz képest, nyüszítve fogod hazahúzni a púpodat.
She was a dude.
bíró bácsi
Apr 24, 2015 08:32:46
Zaklatás, ha egyébként lenne más választásod.
És egész Berlinben csak az az egyetlen kiadó lakás van, hogy nincs más választásod, mint hogy oda költözz? Sittre mész ha így folytatod, meglásd.
Apr 24, 2015 08:32:46
betrinyózott veréb
Apr 24, 2015 08:33:16
Neked mi a fasz bajod van?
Apr 24, 2015 08:33:16
Zsolti
Apr 24, 2015 08:34:53
Szerintem Chris ellen fog fenekedni valamit.
Ha már Andi nem lehet az övé, ne legyen senkié sem.
Aztán megtámadja Andit és hogy csak az övé lehessen, beteszi a hűtőládába.
Ha már Andi nem lehet az övé, ne legyen senkié sem.
Aztán megtámadja Andit és hogy csak az övé lehessen, beteszi a hűtőládába.
Apr 24, 2015 08:34:53
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 08:35:56
x9)
Sneci, miért nem osztottad meg a Quaestorról szóló hír(eke)t nagy arccal a faladon? Ha a 444-et éppen nem olvasod, a kurucon is kint van már, Hahó!
Vagy kiadták az ukázt, hogy autistacunamit kell rendezned terelésnek?
Vagy kiadták az ukázt, hogy autistacunamit kell rendezned terelésnek?
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 08:52:10
x44)
Farkas Endre Kiss *
20 mins ·
Ez még szabadlábon? Börtönbe a mocskos komcsival.
-----------
* paródiarovat
She was a dude.
20 mins ·
Ez még szabadlábon? Börtönbe a mocskos komcsival.
-----------
* paródiarovat
Dr. Hannibal Lecter
Apr 24, 2015 08:56:43
Endre, ne hallgass a trollokra, mindenki oda megy és azt csinál, amit akar. Jogilag egyébként atombiztos megoldás lenne, ha házmesteri állást vállalnál Andi néniék bérházában. Nincs az a bíróság, amelyik kitiltana a munkahelyedről! Ráadásul még a lakásába is legálisan bemehetnél ellenőrizni ezt-azt, ő pedig nem tehetne semmit! ;)
Apr 24, 2015 08:56:43
Zsolti
Apr 24, 2015 08:59:53
Endre, ne hallgass a trollokra, mindenki oda megy és azt csinál, amit akar. Jogilag egyébként atombiztos megoldás lenne, ha házmesteri állást vállalnál Andi néniék bérházában. Nincs az a bíróság, amelyik kitiltana a munkahelyedről! Ráadásul még a lakásába is legálisan bemehetnél ellenőrizni ezt-azt, ő pedig nem tehetne semmit! ;)
Akkor fel kéne mostni a lépcsőházat, azt meg nem bííííírja a hááááta!
Apr 24, 2015 08:59:53
AutismusMaximus
Apr 24, 2015 09:00:18
Ez egyébként nem hülyeség. Sőt, Andi kidobott szemetét is jogosan vizsgálgathatnád. Hátha találsz valami rejtett kincset, így az életveszély is elhárulna (megkeményedett pizzavég, némi likőrke az üveg aljában, egy félig elszívott ganja, stb).
Sőt, Andi kidobott bugyijait is szagolgathatod.
Apr 24, 2015 09:00:18
Dr. Hannibal Lecter
Apr 24, 2015 09:02:38
Endre, ha már a házban vagy, növesztesz egy Kovi-bajuszt, aztán amikor Chris nincs otthon, felmész Andihoz egy szerszámosládával félig kigombolt ingben, és közlöd vele hogy jöttél megszerelni a tévét, majd kacsintasz. Tudni fogja, miről van szó! :)
Apr 24, 2015 09:02:38
sodika
Apr 24, 2015 09:40:31
Viccesnek gondoljátok magatokat, miközben én nem vagyok sem mániákus, sem beszűkült tudatú, sem elmebeteg. :)
Apr 24, 2015 09:40:31
Elsőéves
(
x3)
Apr 24, 2015 09:43:00
x3)
Sajnos az életviteled pont elég ahhoz, hogy folyamatosan megcáfoljon. Egy szót sem kell leírnunk, vagy esetleg vicceskednünk.
Fogsz te még engem rajongással szopni
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 09:43:07
x44)
Egyáltalán nem beteges, amit tervezel. Dehogy. Minden egészséges "férfi" így "udvarol" (kauffi, tajgi).
She was a dude.
xray
Apr 24, 2015 09:44:20
Viccesnek gondoljátok magatokat, miközben én nem vagyok sem mániákus, sem beszűkült tudatú, sem elmebeteg. :)
Persze hogy nem, Napóleonka. xD
Apr 24, 2015 09:44:20
vsetko jedno
Apr 24, 2015 09:54:49
sőt, púpos sem vagy! a sérved pedig csak egy absztrakció, neked egyszerűen ilyen a hasad! :D
na takarodj te senkiházi, nyilvánvalóan rocskairól és a strtromanságodról terelsz.
na takarodj te senkiházi, nyilvánvalóan rocskairól és a strtromanságodról terelsz.
Apr 24, 2015 09:54:49
MNO
Apr 24, 2015 10:07:09
A legérdekesebb fejlemény, hogy a befektetési társaság könyveit évek óta hitelesítő könyvvizsgáló, Rocskai János a Pénzmentő Kft. vezetőjeként visszamenőleges hatállyal lemondott tisztségéről. A bíróságra április 8-án beérkezett nyilatkozata szerint a lemondása 2014. május 8-ra visszamenőleges hatályú, s – mint írta – egyúttal visszavonta a szintén ezen a napon tett nyilatkozatát is. Utóbbi azért érdekes, mert tavaly május 8-án Rocskai János a Pénzmentő képviseletében aláírt egy olyan dokumentumot, amely szerint a Quaestor 2013. évi üzleti jelentése összhangban van a társaság 2013-as pénzügyi beszámolójának adataival. Rocskai János felelőssége korábban is felvetődött a Quaestor-ügyben. Az Index írt arról, hogy rendkívüli vizsgálat indul a könyvvizsgáló cége ellen. Mint írták, cégére már tavaly felfigyelt a felügyelő hatóság, és eljárást is kezdeményezett, de felfüggeszteni nem tudta. A portál szerint ez azért nem sikerült, mert Rocskaiék kétszer is megtámadták a bíróságon a közfelügyeleti hatóság döntését, csakhogy időközben bedőlt a Quaestor, amely a gyanú szerint 150 milliárd forint értékben bocsátott ki fiktív kötvényeket. A Pénzmentő tulajdonosa a rendszerváltás előtt államtitkár is volt, valamint a korábbi adóhivatalban, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalban is dolgozott.
mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/quaestor-elrendeltek-a-felszamolast-1283286
mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/quaestor-elrendeltek-a-felszamolast-1283286
Apr 24, 2015 10:07:09
Karandas
Apr 24, 2015 10:09:19
Endre!
Ha beszélsz avén komcsi nagy szakértelméről jogosan híres Jani bácsival, mondd meg, hogy mostanában elég szar a sajtója!
A Quaestor borulásakor napvilágra került, hogy a hamis adatokat egy Pénzmentő Kft. nevezetű cég auditálta. Beszédes név. Ráadásul a Pénzmentő Kft. tulajdonosa Dr. Rocskai János, aki megtestesíti mindazt, amit a fenti pár bekezdésben boncolgattunk: Rocskai 1971 és 1988 között a Pénzügyminisztérium munkatársa, majd párttitkára volt. Részt vett a pénzügyi rendszer, ezen belül az adóreform és bankreform előkészítő munkálataiban. 1988 második felében első elnökhelyettesként az APEH egyik vezetője volt. Rocskai a rendszerváltás után miniszteri biztos lett a Hungária Biztosító Rt.-nél, ezt követően a Kincstári Vagyonkezelő Szervezetnél dolgozott, majd 1993-ban megalapította a Pénzmentőt. Rocskai az úgynevezett jó szakember. Ilyen jó szakemberektől tanulnak a fiatalok az egyetemeken, ilyen jó szakemberekkel vagy az általuk kinevelt gárdával van tele az államigazgatás, és a magyar gazdaság meghatározó pontjain is rendre a jó szakemberek, fiaik, unokáik és tanítványaik állnak. A magyar gazdaságban sok tíz és százezer pénzmentő kft., pénzmentő társadalmi szervezet és pénzmentő hivatal lebzsel.
Ps.: Ja, és ki se fogod találni, hogy ezt hol írták.
Ha beszélsz a
A Quaestor borulásakor napvilágra került, hogy a hamis adatokat egy Pénzmentő Kft. nevezetű cég auditálta. Beszédes név. Ráadásul a Pénzmentő Kft. tulajdonosa Dr. Rocskai János, aki megtestesíti mindazt, amit a fenti pár bekezdésben boncolgattunk: Rocskai 1971 és 1988 között a Pénzügyminisztérium munkatársa, majd párttitkára volt. Részt vett a pénzügyi rendszer, ezen belül az adóreform és bankreform előkészítő munkálataiban. 1988 második felében első elnökhelyettesként az APEH egyik vezetője volt. Rocskai a rendszerváltás után miniszteri biztos lett a Hungária Biztosító Rt.-nél, ezt követően a Kincstári Vagyonkezelő Szervezetnél dolgozott, majd 1993-ban megalapította a Pénzmentőt. Rocskai az úgynevezett jó szakember. Ilyen jó szakemberektől tanulnak a fiatalok az egyetemeken, ilyen jó szakemberekkel vagy az általuk kinevelt gárdával van tele az államigazgatás, és a magyar gazdaság meghatározó pontjain is rendre a jó szakemberek, fiaik, unokáik és tanítványaik állnak. A magyar gazdaságban sok tíz és százezer pénzmentő kft., pénzmentő társadalmi szervezet és pénzmentő hivatal lebzsel.
Ps.: Ja, és ki se fogod találni, hogy ezt hol írták.
Apr 24, 2015 10:09:19
Brian
Apr 24, 2015 10:09:50
A bíróságra április 8-án beérkezett nyilatkozata szerint a lemondása 2014. május 8-ra visszamenőleges hatályú, s – mint írta – egyúttal visszavonta a szintén ezen a napon tett nyilatkozatát is. Utóbbi azért érdekes, mert tavaly május 8-án Rocskai János a Pénzmentő képviseletében aláírt egy olyan dokumentumot, amely szerint a Quaestor 2013. évi üzleti jelentése összhangban van a társaság 2013-as pénzügyi beszámolójának adataiva
sodi ugye te lettél a pénzmentő vezetője viszamenőleg? hogy szólítsunk, igazgató úr jő lesz?
sodi ugye te lettél a pénzmentő vezetője viszamenőleg? hogy szólítsunk, igazgató úr jő lesz?
Apr 24, 2015 10:09:50
Kiss Kender Farkas
Apr 24, 2015 10:10:25
Aláírtad már a papírokat Endi? Megkaptad "ajándékba" az egész ETO parkot Csaba bácsitól és Jancsi bácsitól? Ez tök fasza, lett egy stadionod és focicsapatod! Mondjuk hamarosan jönnek a követelések a havi fizetések miatt, de addig te lehetsz a pátyi Abramovics. Bizony.
Apr 24, 2015 10:10:25
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 10:16:33
x9)
Púp, elkezdted már termelni az autista-magyarázkodásokat arra, hogyan használt ki téged a könyvvizsgáló-maffia? Lesznek erről is színessel kipingált jegyzőkönyvek?
-
Apr 24, 2015 10:43:42
endre, majd a kisbefektetoknek, akiktol a penzt loptatok, azoknak matyarazd, hogy a penz csak absztrakcio, az nem is letezik. biztosan higgadtan fogadjak majd az okfejtesed, foleg ha kiderul, hogy te vagy tavaj majustol a penzmento vezetoje.
Apr 24, 2015 10:43:42
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 24, 2015 10:46:46
x30)
2015. március 9.
Csődeljárást kér maga ellen a Quaestor Csoport kötvénykibocsátó cége, a Quaestor Financial Hrurira. A jegybank szerint 150 milliárd forintnyi olyan fiktív kötvényt adhattak el, amelyet nem szabályosan bocsátottak ki.
2015. április 8.
Beérkezik a bíróságra Rocskai János nyilatkozata, melyben a Pénzmentő Kft. vezetőjeként visszamenőleges hatállyal (2014. május 8-tól) lemondott tisztségéről. Rocskai egyúttal visszavonta a szintén 2014. május 8-án tett nyilatkozatát is, amely szerint a Quaestor 2013. évi üzleti jelentése összhangban van a társaság 2013-as pénzügyi beszámolójának adataival.
2015. április 8., 13:03
Zsodi kiírja a Facebookra, hogy rájött, "hétvégénken én munkaszüneti napokon rohadt gyorsan kell találnom magamnak legalább egy délelőtti, délutáni, vagy esti elfoglaltságot," mert ha egész nap nincs programja, Andi uralja a gondolkodását. Ez azért érdekes, mert április 8 egy szerdai nap volt, Zsodi pedig az épp az adott pillanatban aktuális sirámait szokta a nagyvilágba kürtölni. Azaz nem csak a hétvégéi lettek szabadok. A következő esemény is emellett szól.
2015. április 9., 21:44:40
Zsodi visszatér a trollfórumra és újra rendszeres hozzászóló lesz. Felszabadult viselkedése a berlini időkre emlékeztet, amikor nagy változás állt be az életében: pár hónapig egyedül lakott, más pénzén, miközben személyesen senki sem kontrollálta.
Kérdés: Vajon hogy hívják a Pénzmentő Kft. jelenlegi vezetőjét? Hamarosan kiderül.
Csődeljárást kér maga ellen a Quaestor Csoport kötvénykibocsátó cége, a Quaestor Financial Hrurira. A jegybank szerint 150 milliárd forintnyi olyan fiktív kötvényt adhattak el, amelyet nem szabályosan bocsátottak ki.
2015. április 8.
Beérkezik a bíróságra Rocskai János nyilatkozata, melyben a Pénzmentő Kft. vezetőjeként visszamenőleges hatállyal (2014. május 8-tól) lemondott tisztségéről. Rocskai egyúttal visszavonta a szintén 2014. május 8-án tett nyilatkozatát is, amely szerint a Quaestor 2013. évi üzleti jelentése összhangban van a társaság 2013-as pénzügyi beszámolójának adataival.
2015. április 8., 13:03
Zsodi kiírja a Facebookra, hogy rájött, "hétvégénken én munkaszüneti napokon rohadt gyorsan kell találnom magamnak legalább egy délelőtti, délutáni, vagy esti elfoglaltságot," mert ha egész nap nincs programja, Andi uralja a gondolkodását. Ez azért érdekes, mert április 8 egy szerdai nap volt, Zsodi pedig az épp az adott pillanatban aktuális sirámait szokta a nagyvilágba kürtölni. Azaz nem csak a hétvégéi lettek szabadok. A következő esemény is emellett szól.
2015. április 9., 21:44:40
Zsodi visszatér a trollfórumra és újra rendszeres hozzászóló lesz. Felszabadult viselkedése a berlini időkre emlékeztet, amikor nagy változás állt be az életében: pár hónapig egyedül lakott, más pénzén, miközben személyesen senki sem kontrollálta.
Kérdés: Vajon hogy hívják a Pénzmentő Kft. jelenlegi vezetőjét? Hamarosan kiderül.
Brian
Apr 24, 2015 10:47:05
semmi baj endi, azt a pár évet jani bácsi helyett leülöd a vécén is, andi úgyis megvár
Apr 24, 2015 10:47:05
Apr 24, 2015 10:47:43
egy egyetemista srác gatyamosásokat generál maga ellen..
vagy szerintetek boxol majd a lyukáért?
vagy szerintetek boxol majd a lyukáért?
Apr 24, 2015 10:47:43
Laci
Apr 24, 2015 10:54:39
semmi baj endi, azt a pár évet jani bácsi helyett leülöd a vécén is, andi úgyis megvár
Mire onnan kikerül már Andi sem fogja érdekelni. Talál magának új szerelmet xD
Apr 24, 2015 10:54:39
Fekete Bikapata
Apr 24, 2015 10:56:39
Sodika, mi a véleményed a Kurucinfo cikkéről, amiben Rocskai a téma?
Apr 24, 2015 10:56:39
-
Apr 24, 2015 11:00:56
Érdekes, ilyenkor milyen messzire elbújdokol a púpos... Csak akkor kandikál vissza, amikor úgy érzi, tömény andizással elterelheti a témát...
Apr 24, 2015 11:00:56
Kiss Kender Farkas
Apr 24, 2015 11:04:04
Érdekes, ilyenkor milyen messzire elbújdokol a púpos... Csak akkor kandikál vissza, amikor úgy érzi, tömény andizással elterelheti a témát...
Vagy amikor valamelyik "hazafi" szól neki, hogy kicsit terelni kéne :)
Apr 24, 2015 11:04:04
Schwezoff Dávid
Apr 24, 2015 11:11:04
A trollok elenk fantaziaja szanalmas kis probalkozas a te sajat beirasaidhoz kepest.
Absztrakcio, vonzas torvenye, univerzum, mindegy.
Apr 24, 2015 11:11:04
Fekete Bikapata
Apr 24, 2015 11:15:18
Milyen ma a mentális konstrukciód, Endy?
Apr 24, 2015 11:15:18
sodika
Apr 24, 2015 11:35:29
Egyáltalán nem beteges, amit tervezel. Dehogy. Minden egészséges "férfi" így "udvarol" (kauffi, tajgi).
Különbség, hogy amíg ők túl nagy jogi kockázatot vállalnak, és türelmetlenek, és türelmes vagyok, és gondolok arra is, hogy alkalomadtán kell tudnom arra hivatkozni, de hát én csak hazajöttem, de hát én csak a munkámat végeztem, de hát én csak a közös projektről egyeztettem, de hát én csak.
Apr 24, 2015 11:35:29
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 11:39:06
x44)
Tehát te is ugyanolyan elmebeteg zaklató vagy, mint ők, csak te mellette még fosol is a jogi következményektől.
Schodika
Apr 24, 2015 11:40:36
De hát én csak egy zaklató féreg vagyok.
Apr 24, 2015 11:40:36
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 11:43:31
x44)
És itt nem csak a jogi következményekről van szó. Mindkét szerencsétlent örökre megutálta a nő. Még mindig azt gondolod, hogy ez a követendő példa, hogy meghódíts egy nőt?
She was a dude.
-
Apr 24, 2015 11:47:52
Andi, ha itt vagy, válaszolj már kérlek, _szerinted a púpi zaklatott?
Apr 24, 2015 11:47:52
GonoszÉszakiBoszi
Apr 24, 2015 11:50:48
Andi miért írna ide? Ha tud is a trollokról, leszarja őket.
Apr 24, 2015 11:50:48
Fekete Bikapata
Apr 24, 2015 11:50:55
De hát csak jól pofán fog valaki baszni, előbb-utóbb...
Én szóltam...
Én szóltam...
Apr 24, 2015 11:50:55
Bíró bácsi
Apr 24, 2015 11:52:23
De hát én csak elítéllek 10 évre
Apr 24, 2015 11:52:23
Fekete Bikapata
Apr 24, 2015 11:55:05
Nos, milyen a hangulata Rocskai bácsinak mostanában? LOL
Apr 24, 2015 11:55:05
-
Apr 24, 2015 11:55:18
reggel munkába menet hallottam a Petőfi rádió, hogy az öreg recskai lemondott.
nem a hírt szerettem volna közölni, hanem az élményt :D
nem a hírt szerettem volna közölni, hanem az élményt :D
Apr 24, 2015 11:55:18
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 11:56:14
x44)
Ha az én nőmet zaklatnád, úgy basználak púpon, hogy beszarsz. Az orrod újra középre lenne igazítva, plusz meg lenne oldva a hátproblémád, mert utána már tolószékkel közlekednél, bónuszként megszabadulnál a szuvas fogaidtól is.
Jámbor kis füves hippi lehet ez a Chris, vagy buzi.
She was a dude.
-
Apr 24, 2015 12:04:05
Ha az én nőmet zaklatnád, úgy basználak púpon, hogy beszarsz. Az orrod újra középre lenne igazítva, plusz meg lenne oldva a hátproblémád, mert utána már tolószékkel közlekednél, bónuszként megszabadulnál a szuvas fogaidtól is.
így van, lehet Chris miatt van az egész, hozzá akar közel kerülni Púp, ezért a nagy felhajtás Andi körül...
Apr 24, 2015 12:04:05
SoDIt is szereti valaki
Apr 24, 2015 12:14:53
Szia SoDI,
Elolvastam ezt azt itt ezen az oldalon, nem tudom miért.
Egy valami csapódott le bennem.
Téged is szeret valaki. Mégpedig a Jézus. Ha a hitedet nem szélmalom harcba hanem a Szent Háromság Istenbe veted akkor megfogja neked adni a boldogságot és a kiutat ebből a rémálomból amit jelenleg az életednek tekintesz.
Senki se bűntelen, vagy hibátlan. Senkinek sem tökéletesek a dolgai.
Neked se, a trolloknak se és nekem se.
Én is vooltam reméytelenül szerelmes és ostoba ezért. De a végén mivel szerettem a lányt inkább megvontam magamat tőle, mert ha szeretem akkor azt szeretném, hogy neki legyen jó. Akkor is ha ennek azaz ára, hogy többé soha nem találkoztok és kommunikáltok.
Nézd az Úr kegyelmes volt. Egy középiskolai kollégiumnak méllyén laktam kvázi hajléktalanul felnőtt emberként. Néha idény munkát végezve. Néha sok alkohol társaságában.
De az Úrhoz forultam Aki felemelt. Jelenleg egy tényleg menő informatikai cégnél vagyok vezető rendszergazda. Cloud, nagy rendelkezésreállás, unix mindefele.
Jól megfizetnek, van egy feleségem és nem sokára gyerekünk születik. Sportolok, ilyesmi. A kutyám itt fekszik mellettem miközben egy Budapest vonzáskörzetében lévő településről itthonról dolgozva írom neked ezeket a sorokat akertemből a házam árnyékában. Juliusban fizetjük az utolsó részletet ami az építkezésből maradt még. Szerencséssé tett az Úr.
SoDI hagyd abba a troll etetést, fordul az Úrhoz aki férfit képes férfit faragni belőled is. Velem is megtette pedig nem vagyon különösebb, jobb vagy szebb nálad.
Téged is szeret valaki. Mégpedig a Jézus. Ha a hitedet nem szélmalom harcba hanem a Szent Háromság Istenbe veted akkor megfogja neked adni a boldogságot és a kiutat ebből a rémálomból amit jelenleg az életednek tekintesz.
Én is vooltam reméytelenül szerelmes és ostoba ezért. De a végén mivel szerettem a lányt inkább megvontam magamat tőle, mert ha szeretem akkor azt szeretném, hogy neki legyen jó. Akkor is ha ennek azaz ára, hogy többé soha nem találkoztok és kommunikáltok.
Nézd az Úr kegyelmes volt. Egy középiskolai kollégiumnak méllyén laktam kvázi hajléktalanul felnőtt emberként. Néha idény munkát végezve. Néha sok alkohol társaságában.
De az Úrhoz forultam Aki felemelt. Jelenleg egy tényleg menő informatikai cégnél vagyok vezető rendszergazda. Cloud, nagy rendelkezésreállás, unix mindefele.
Jól megfizetnek, van egy feleségem és nem sokára gyerekünk születik. Sportolok, ilyesmi. A kutyám itt fekszik mellettem miközben egy Budapest vonzáskörzetében lévő településről itthonról dolgozva írom neked ezeket a sorokat akertemből a házam árnyékában. Juliusban fizetjük az utolsó részletet ami az építkezésből maradt még. Szerencséssé tett az Úr.
Apr 24, 2015 12:14:53
IsmeretlenJoAkaro
Apr 24, 2015 12:15:45
Sneci arrol meselj, hogy hogy van Rocskai bacsi!
Apr 24, 2015 12:15:45
Brian
Apr 24, 2015 12:20:32
Szia SoDI,
Téged is szeret valaki. Mégpedig a Jézus..
Téged is szeret valaki. Mégpedig a Jézus..
sodi schlingoffban hisz, meg brian tracyben, nem jézusban, sorry. mondott ez a jézus valamit is a VONZÁS TÖRVÉNYÉRŐL? naugye. nézd meg te is inkább a TITOK című filmet, neked is meg fog változni az életed.
Apr 24, 2015 12:20:32
xray
Apr 24, 2015 12:22:10
Sodi a Vonzás Törvényében és az Univerzum mindenható erejében hisz, ne próbáld megtéríteni, nem fog menni!
Apr 24, 2015 12:22:10
Brian
Apr 24, 2015 12:23:21
sodi egyébként is utálja a niggereket, márpedig jázus minimum szaracén volt Hahó!
www.youtube.com/watch?v=lF-Un1P1LTk
www.youtube.com/watch?v=lF-Un1P1LTk
Apr 24, 2015 12:23:21
xray
Apr 24, 2015 12:25:05
Sodit egyvalaki szereti, mégpedig maga Sodi.
Apr 24, 2015 12:25:05
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 12:27:11
x44)
Az Univerzum szereti sodit.
Szopatni. xD
She was a dude.
Szopatni. xD
Blogin te vagy?
Apr 24, 2015 12:28:57
Szia SoDI,
Apr 24, 2015 12:28:57
Brian
Apr 24, 2015 12:31:43
alighanem, a jellemzés tökéletesen ráillik. a képeket nézve a malac tényleg a kilencedik hónap környékén járhat, tényleg megszülethet hamarosan a gyerekük
Apr 24, 2015 12:31:43
-
Apr 24, 2015 12:45:14
Sneci, melyik csajozós PDF-ben olvastad, hogy ha lepattint egy csaj, akkor loholj utána évekig?
Mert a PUA elvei alapján 2 percet sem szabad egy olyanra fecsérelni, aki elküldött.
Mert a PUA elvei alapján 2 percet sem szabad egy olyanra fecsérelni, aki elküldött.
Apr 24, 2015 12:45:14
Laci
Apr 24, 2015 12:48:05
Szia SoDI,
(...)
Téged is szeret valaki. Mégpedig a Jézus.
(...)
Téged is szeret valaki. Mégpedig a Jézus.
Na le lehet koccolni az én Sodimkáról.
Apr 24, 2015 12:48:05
Fekete Bikapata
Apr 24, 2015 12:55:11
Nagyon csöndben van a sodika ma...
Elért a depis fázis, Endy?
Apr 24, 2015 12:55:11
-
Apr 24, 2015 12:56:56
Hogy telik a napja, igazgató úr? A Pénzmentő Kft. melyik irodájában ébredt ma? Hogy saccolja, mennyi ideig élvezheti a mireltpizzát és a minikólát, mielőtt rátörik az ajtót a rendőrök? Egyébként gratulálok a döntéséhez, igazi nagy stratégára vall. Amíg a nagyságos úr a Venyige utcában hűsöl, Krizsai kisasszony is biztosan megenyhül azalatt a pár év alatt.
Apr 24, 2015 12:56:56
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:00:31
x44)
Púp, szerinted mennyire életszerű az a védekezés, hogy pont abban a házban kaptál lakást, ahol Andi lakik?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:02:47
x44)
Honnan veszed, hogy lesz ott kiadó lakás? Idióta, pont te hangoztatod, hogy szinte lehetetlen lakást találni Berlinben.
She was a dude.
sodika
Apr 24, 2015 13:02:48
Púp, szerinted mennyire életszerű az a védekezés, hogy pont abban a házban kaptál lakást, ahol Andi lakik?
Ebben semmi gáz nincs.
Apr 24, 2015 13:02:48
sodika
Apr 24, 2015 13:03:17
Honnan veszed, hogy lesz ott kiadó lakás? Idióta, pont te hangoztatod, hogy szinte lehetetlen lakást találni Berlinben.
Adott pillanatban.
kivárni
sodika
Adott pillanatban.
kivárni
-
Apr 24, 2015 13:03:29
Semennyire. Pláne a színes-szagos levelek és a csomagügy után. Amik dokumentálva vannak. Egyenes út a púzótágító wellnessre Öcgür és Mehmet társaságában.
Apr 24, 2015 13:03:29
sodika
Apr 24, 2015 13:03:50
Nagyon csöndben van a sodika ma...
Miért lennék depis?
Apr 24, 2015 13:03:50
xray
Apr 24, 2015 13:05:36
Adott pillanatban.
kivárni
kivárni
ügyesen trollkodsz, mert ilyen hülye nincs.
Apr 24, 2015 13:05:36
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:05:44
x44)
Adott pillanatban.
kivárni
kivárni
Figyelni fogod, hogy mikor szabadul fel lakás? Hogyan képzeled ezt? Már elkezdted a figyelést? Mi lesz, ha csak évek múlva lesz kiadó lakás?
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:06:40
x44)
Ebben semmi gáz nincs.
Ebben semmi gáz nincs.
A zaklató-stalker múltaddal már van.
Laci
Apr 24, 2015 13:08:12
Adott pillanatban.
kivárni
kiverni xD
Apr 24, 2015 13:08:12
xray
Apr 24, 2015 13:08:26
Andi megvárja, amíg odaköltözik, aztán másnap lelép, sneci meg rohamot kap. :) :)
Apr 24, 2015 13:08:26
Brian
Apr 24, 2015 13:09:06
andiandiandi
arról mesélj inkább, hogy janibácsi és vejanéni összepakoltak már, hogy elhagyják az országot? és ha igen, fifit is viszik magukkal?
arról mesélj inkább, hogy janibácsi és vejanéni összepakoltak már, hogy elhagyják az országot? és ha igen, fifit is viszik magukkal?
Apr 24, 2015 13:09:06
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:09:18
x44)
Hetekig kellett keresned kiadó lakást úgy, hogy egy egész városrészben kereshettél. Legközelebb egy adott házban kell megtenned ugyanezt. Sok shikert.
She was a dude.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 24, 2015 13:10:28
x30)
Lehet, hogy éppen azért szabadul majd fel egy lakás abban a házban, mert Andi elköltözik máshová, ahol egy Zsodi-féle fogyatékos sosem találja meg.
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:12:51
x44)
Én itt pesten is komoly bajban lennék, ha egy adott házban kéne keresnem albérletet. És akkor még nem is Berlinről beszélünk.
She was a dude.
-
Apr 24, 2015 13:15:03
Én itt pesten is komoly bajban lennék, ha egy adott házban kéne keresnem albérletet. És akkor még nem is Berlinről beszélünk.
Mert csóró vagy.
Apr 24, 2015 13:15:03
valóság
Apr 24, 2015 13:16:29
Egy lakás valóban megüresedik Andi néni házában, erről a Púpos is értesül, kapcsolatba is lép a tulajjal/ingatlanirodával, hogy kivenné.
Recsin kívül még jelentkezett 3-4-5 ember. Ők beszélnek németül, állásuk, ezáltal igazolható, rendszeres jövedelmük van Berlinben, ráadásul bármikor meg tudják nézni a lakást, találkozhatnak a tulajjal vagy az ingatlanossal.
Mennyi az esély arra, hogy nem nekik, hanem a németül csak makogó, Magyarországon élő, munkanélküli, alkoholista csöves kinézetű recskarémnek adják ki mégis?
És akkor azt már meg sem említettem, hogy lesznek olyanok, akik felvilágosító leveleket küldenek majd az ingatlant kiadni akaróknak.
Sok sikert, rejszmester!
Recsin kívül még jelentkezett 3-4-5 ember. Ők beszélnek németül, állásuk, ezáltal igazolható, rendszeres jövedelmük van Berlinben, ráadásul bármikor meg tudják nézni a lakást, találkozhatnak a tulajjal vagy az ingatlanossal.
Mennyi az esély arra, hogy nem nekik, hanem a németül csak makogó, Magyarországon élő, munkanélküli, alkoholista csöves kinézetű recskarémnek adják ki mégis?
És akkor azt már meg sem említettem, hogy lesznek olyanok, akik felvilágosító leveleket küldenek majd az ingatlant kiadni akaróknak.
Sok sikert, rejszmester!
Apr 24, 2015 13:16:29
Proletárdiktatúra
Apr 24, 2015 13:18:24
A púp alatt több érzelem van, mint bennetek együttvéve.
Apr 24, 2015 13:18:24
Brian
Apr 24, 2015 13:19:01
Mert csóró vagy.
az lesz a vége, hogy az igazgató úr megveszi a lakást amit andi bérel, és kilakoltatja őket a gecibe. aztán kávézgatva, gúnyosan nézi majd, ahogy chris összeszedi az utcára dobált cuccait, andinak meg majd kegyesen felajánlja hogy napi egy laza pipáért ellakhat a kisszobában az asztal alatt
Apr 24, 2015 13:19:01
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 24, 2015 13:19:57
x30)
Te most a Pénzmentő Kft. vezetőjével méred össze magadat, Hahó!
Brian
Apr 24, 2015 13:20:07
A púp alatt több érzelem van, mint bennetek együttvéve.
szevasz kalmárlaci! anyád jól van? tegnap is adtál neki unicumot, vagy azt csak ünnepekkor?
Apr 24, 2015 13:20:07
snecigeci
(
x44)
Apr 24, 2015 13:22:00
x44)
Benned is túlteng az érzelem, tintás. Shikerült már intézetbe juttatni a gyerekedet? Vagy majd a Jövő héten?
She was a dude.
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 24, 2015 13:22:23
x9)
Ebben semmi gáz nincs.
Ebben semmi gáz nincs.
Ezek szerint már béreltél lakást abban a házban? Mikor?
-
Apr 24, 2015 13:22:45
Szerintem ez nem a vén metélt. Ahogy az utóbbi napok Borija sem az igazi tiszafaszomi emós. Hanem egy újabb elmebeteg. Lehet, hogy Eszmi.
Apr 24, 2015 13:22:45
50 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

facebook.com/mediavadasz?ref=profile
Bazdmeg, szegeny Müller Peter! O pedig aztan tenyleg egy artalmatlan figura.