beszarok, ezek szerint broni tényleg román.
FREE HERO!
Nem úgy volt, hogy traktorhoz köti, úgy ,,Mad Max''-esen?
"Apai nagyapám
Általános iskolai tanárként tanított magyart és történelmet. Tiszta keresztény származása a Pannonhalmi Bencések archívumában garantáltan több száz érvre visszavezethető, éppen ezért több szót nem is érdemes vesztegetni rá."
Tisztán fennmaradt a vérvonal:-)
Jövő héten!
sodilegnagyobbrajongojaMa ugyan kedd van, de kvázi-hétfő, úgyhogy ne erőltesd túl a munkát, Endre. Bőven ráérsz holnap neki állni a hétnek.Jövő héten!
ez egy csonka hét, nem is érdemes nekiállni. majd jövő héten!
De csak ha lesz megfelelő motiváció! Evidenciákat...
Ráadásul ez a hét csak négy munkanapból áll, mindjárt itt a hétvége. Evidens, hogy ilyenkor már nem érdemes hozzáfogni semmihez. Rá kell készülni a jövő heti szerencsés naptárstruktúra kihasználásához!
kiengedtek, olyan papírjaim vannak!!!!!!!
de. A fenti valaki kamubroni!!!!!! Tiltsák ki!!!!
ez nem én vagyok!!!!!!ez a kamu!!!!!sose írok nagybetűt, he-he!!!!!!!!
Pannonhalma: lelkileg és testileg is bántalmazták a diákokat
index.hu/belfold/2015/05/26/pannonhalma_lelkileg_es_testileg_is_bantalmaztak_a_diakokat/
Evidenciákat...
kezelik
lobotómia kéne.
Ha már egyszer gyógyíthatatlan...
és ezzel még Mc'Murphy is egyetért, Hahó!
-kezeliklobotómia kéne.
utána is etetni kell
én azt hittem, már túl van rajta......
Én is egyetértek, végre visszavehetném a kölcsönadott ködgenerátort.
az fasza film, sokkal jobb mint a cgi baromságok....nicholson állat szinész))))))
Én a könyvet kétszer is olvastam, mert tetszett, lehettem vagy 19 éves, szerintem jó történet
könyvbe nem olvastam, de valószinűleg el fogom.....
roli is diliházba van)))))))))))))
De csak azért, mert egy idióta fasz, és ott a helye, "hahahahhahaha". Tényleg, a sörtés még a böriben van? leszbörtönnapló?
idióta. a papír alapú könyv a föld egészségével nem törődő proliknak való. én berlini tanulmányaim alatt megtapasztaltam a modern, környezettudatos vásárlási szokásokat, így most egy jó olvasót keresek. meg egyébként is, akinél könyv van, az beteg, tuti orvoshoz megy éppen. lehet, hogy pont a papírtól kapják el a sok betegséget. mindegy, jobb inkább nem olvasni, minden másra ott a speakboard.
Mi már a SodiBoardot feljlesztjük, minden dokumentumot felolvastathatsz SoDI hangszínén, és beszédstílusában (ld. Őőőáááááffhty TAOT Egyvárgy király, ankhol őőőáoorhkgháő király hehehehehe). Most csak $33.33! Előrendelhető az autizsodi.apple.com weboldalon
nem jön be az oldal, tehát kamu
Jövő héten
Nem inkább $23.23?
ŐEHH elnyézést! Ténnylek őőő annyi. Ez százszázalékh
...
najó, igazából az történt, hogy azt hitték rosszul van a vadászbika, mert olyan színe (és szaga?) volt.
freeblog.sodika.org/archives/2008/07/28/SoDI_szarmazasa/default.htm
áááááááóóóóóóóóóóórrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhh
csak az anyai nagyszülőkről nagy a kuss, pedig anyai ágon vándorolhatna ki Izraelbe.
Azóta az Univerzum már szerencsére megbüntette ezekért a gondolatokért, és koldusbotra juttatta. Megbüntette a nők lenézéséért is. Mégis működik a vonzás törvénye Sneci, igazad van!
Beleolvastam a blogjába és minden kétségem eloszlott,hogy megérdemel e ennyi szopatást. Meg bizony!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
jomagam is ezt tartom a legjobb indoknak arra, hogy ez a náci féreg nyomorban, kínok között dögöljön meg. soha eszébe nem jutott ezért bocsánatot kérni.
minden szart megérdemel
ok elfogyott, egy normális ember azonnal vállalt volna valami munkát, hogy be tudja fejezni, de egyszerűbb volt az anyját szidalmazni és okolni. az sem mellékes, hogy ha lett volna pénz, akkor sem tudta volna befejezni, mert hülye hozzá. még akkor sem, ha valami csoda folytán eljutott volna odáig, mert a nyelvvizsga nélkül még mindig egy fiókban lenne a diplomája.
evidenciákat.......vagy 5 ször....
elsőgenerációs cigány
2026: asodi halott.
Persze, lehet, de a mintavétel 2026-ban történik. Értem?
* kacsint *
A szakmai tudásomat is fejlesztem, nem csak a nyelvtudásomat.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nincs köd. Ha nem vagyok felkészült, akkor jobban felkészülök. Láttad, érettségi utáni 10 évben is milyen türelmes voltam, meló helyett folyamatosan suliba jártam, hogy felkészüljek.
nem gondoltam volna, hogy neked a 444 lesz a zsinórmérték.
a másodéves tantárgyak is nagyon türelmesek voltak. csak várták, hogy mikor kerülnek már sorra, aztán hopp, elfogytak a félévek
Szerző:
szilaj paripa
May 26, 2015 10:05:10
Válasz
(12)
látod sneci, így hogy bocsánatot kértél Anditól, egyből feltett pár képet a spanyol chili életről. ez shiker!
May 26, 2015 10:05:10
szilaj paripa
May 26, 2015 10:07:27
még szerencse, hogy már a boldogságát kívánod, így te is velük örülsz a képek láttán.
May 26, 2015 10:07:27
-
May 26, 2015 10:32:35
Broni kommentjeit most egy ideig nélkülöznünk kell.
velvet.hu/helyszinelo/2015/05/26/keresztre_feszitette_sajat_anyjat_a_szatmari_ferfi/
velvet.hu/helyszinelo/2015/05/26/keresztre_feszitette_sajat_anyjat_a_szatmari_ferfi/
May 26, 2015 10:32:35
Brian
May 26, 2015 11:19:41
beszarok, ezek szerint broni tényleg román.
May 26, 2015 11:19:41
-
May 26, 2015 11:32:10
És az is igaz volt, hogy keresztény, hiszen a papot értesítette először a gyilkosságokról.
May 26, 2015 11:32:10
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 11:37:08
FREE HERO!
May 26, 2015 11:37:08
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 11:44:15
Az vajon véletlen, hogy a Groteszk címe "GYERMEK TÉR 7/B"?
Mondjuk, ha 23/B lenne, az lenne a tuti!
Mondjuk, ha 23/B lenne, az lenne a tuti!
May 26, 2015 11:44:15
Fekete Bikapata
May 26, 2015 12:04:15
Nem úgy volt, hogy traktorhoz köti, úgy ,,Mad Max''-esen?
May 26, 2015 12:04:15
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 12:32:59
"Belső vizsgálat után elbocsátottak egy bencés szerzetest Pannonhalmáról, kiskorú veszélyeztetése miatt. De a rendőrség nem indított nyomozást. Azt sem árulják el, hány diákfiút zaklatott, ha zaklatott. Hogy lehetséges ez?"
Shodi beállt bencésnek?
Shodi beállt bencésnek?
May 26, 2015 12:32:59
-
May 26, 2015 12:45:15
"Belső vizsgálat után elbocsátottak egy bencés szerzetest Pannonhalmáról, kiskorú veszélyeztetése miatt. De a rendőrség nem indított nyomozást. Azt sem árulják el, hány diákfiút zaklatott, ha zaklatott. Hogy lehetséges ez?"
Shodi beállt bencésnek?
Shodi beállt bencésnek?
"Apai nagyapám
Általános iskolai tanárként tanított magyart és történelmet. Tiszta keresztény származása a Pannonhalmi Bencések archívumában garantáltan több száz érvre visszavezethető, éppen ezért több szót nem is érdemes vesztegetni rá."
May 26, 2015 12:45:15
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 12:55:45
"Apai nagyapám
Tisztán fennmaradt a vérvonal:-)
May 26, 2015 12:55:45
alternatív folytatás
May 26, 2015 13:02:09
"Apai nagyapám
..amúgy is mindenki szerette az öreget, gyakran emlegették Mózi bácsinak. Adminisztratív okokból ugyan szatócsként van nyilvántartva Klein Mózes, azonban a napnál is világosabb,hogy ő tanár volt, csak miután református volt, így akkoriban nem lehetett tanár, tehát egy ilyen formai trükkel éltek. Általános iskolai tanárként tanított magyart és történelmet. Tiszta keresztény származása a Pannonhalmi Bencések archívumában garantáltan több száz érvre visszavezethető, éppen ezért több szót nem is érdemes vesztegetni rá."
May 26, 2015 13:02:09
-
May 26, 2015 13:02:39
Ma ugyan kedd van, de kvázi-hétfő, úgyhogy ne erőltesd túl a munkát, Endre. Bőven ráérsz holnap neki állni a hétnek.
Jövő héten!
May 26, 2015 13:02:39
-
May 26, 2015 13:10:28
[quote=sodika]
AlkotóMunkaha az nem fér ki a képernyőre, akkor szarA lényeg, hogy rajtam soha nem fog ki semmilyen feladat.Mindent magabiztosan megoldok. Mindig.quote]
zsery megbízását is magabizttosan megoldottad...
AlkotóMunkaha az nem fér ki a képernyőre, akkor szarA lényeg, hogy rajtam soha nem fog ki semmilyen feladat.Mindent magabiztosan megoldok. Mindig.quote]
zsery megbízását is magabizttosan megoldottad...
May 26, 2015 13:10:28
Éhes Troll
May 26, 2015 13:13:41
Sodi! Nem tudod véletlenül, hogy melyik Szentendrei boltban-áruházban lehet niva sajtot kapni? kéne ebédet csinálni.
May 26, 2015 13:13:41
-
May 26, 2015 13:13:51
sodilegnagyobbrajongojaMa ugyan kedd van, de kvázi-hétfő, úgyhogy ne erőltesd túl a munkát, Endre. Bőven ráérsz holnap neki állni a hétnek.Jövő héten!
ez egy csonka hét, nem is érdemes nekiállni. majd jövő héten!
May 26, 2015 13:13:51
-
May 26, 2015 13:14:33
jovo heten elseje hetfore esik, szoval idealis egy nagy nyari felporgeshez. en a helyedben addig nem is dolgoznek, hanem elkezdenem a rahangolodast a felkeszulesi fazisra!
May 26, 2015 13:14:33
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 13:15:52
jovo heten elseje hetfore esik, szoval idealis egy nagy nyari felporgeshez. en a helyedben addig nem is dolgoznek, hanem elkezdenem a rahangolodast a felkeszulesi fazisra!
De csak ha lesz megfelelő motiváció! Evidenciákat...
May 26, 2015 13:15:52
alpaka nagyi
May 26, 2015 13:38:48
Ráadásul ez a hét csak négy munkanapból áll, mindjárt itt a hétvége. Evidens, hogy ilyenkor már nem érdemes hozzáfogni semmihez. Rá kell készülni a jövő heti szerencsés naptárstruktúra kihasználásához!
May 26, 2015 13:38:48
türelmes állatt
May 26, 2015 13:44:09
Jövő héten.
Na ráhangolódás a felkészülési fázis előkészületének megtervezésére, csá.
Na ráhangolódás a felkészülési fázis előkészületének megtervezésére, csá.
May 26, 2015 13:44:09
motiváló bt,
May 26, 2015 13:47:15
Kedves Endre.
Szerintem szeptemberben vissza kellene menned Berlinbe megmutatni ennek a picsának, hogy Sodi türelmes és egyben tettre kész.
Már most el kellene kezdeni nézni, hogy van-e kiadó lakás vagy bármi a házban, esetleg a közelben. Egyértelmű, hogy bocsánatot kell kérnie, elég kárt okozott neked az elmúlt időszakban és a motivációidat is rombolta. Aki motivációt rombol az életet rombol.
Őszre sikerülni fog a nyelvi készségeidet felfejleszteni, az állásinterjúkon lazán fogod venni az akadályokat, de az sem okoz majd gondot ha hirtelen angolra kell váltani. Nyugodj meg, addigra rutinból fogsz megszólalni ezeken a nyelveken. Valószínűleg egy-két szókártya csomagra még szükség lesz azért.
A szakmai lemaradás miatt sem kell aggódni, pár hét alatt behozható, de azért érdemes a megfelelő helyen elhelyezett hangsúllyal érzékeltetni, hogy nem vagy elragadtatva az új technológiai dolgoktól, hiszen azok csak mások szédítésére vannak. Innentől tudni fogják, hogy te átlátod a szakmát.
Biztos vagyok benne, hogy erős szellemi készségeid mellett neked el fogják nézni a napi 2-3 óra kurucozást. Tudni fogják, hogy nekik még így is megéri majd ott lenned, hiszen nehéz egy ilyen értékes embert bevonzani mint te.
Ha Andi meglát majd reggelente, ahogy kialudt fejjel, frissen, jól öltözötten elindulsz a munkába teljesen kilesz lelkileg és nagyon meg fogja bánni amit művelt veled. Sírva fogja belátni, hogy nélküled nem működik a galériázás biznisz és bocsánatot fog kérni.
Persze téged ez nem hat meg, hiszen új életet kezdtél azóta és nincs helye benne a régi dolgoknak.
Szerintem szeptemberben vissza kellene menned Berlinbe megmutatni ennek a picsának, hogy Sodi türelmes és egyben tettre kész.
Már most el kellene kezdeni nézni, hogy van-e kiadó lakás vagy bármi a házban, esetleg a közelben. Egyértelmű, hogy bocsánatot kell kérnie, elég kárt okozott neked az elmúlt időszakban és a motivációidat is rombolta. Aki motivációt rombol az életet rombol.
Őszre sikerülni fog a nyelvi készségeidet felfejleszteni, az állásinterjúkon lazán fogod venni az akadályokat, de az sem okoz majd gondot ha hirtelen angolra kell váltani. Nyugodj meg, addigra rutinból fogsz megszólalni ezeken a nyelveken. Valószínűleg egy-két szókártya csomagra még szükség lesz azért.
A szakmai lemaradás miatt sem kell aggódni, pár hét alatt behozható, de azért érdemes a megfelelő helyen elhelyezett hangsúllyal érzékeltetni, hogy nem vagy elragadtatva az új technológiai dolgoktól, hiszen azok csak mások szédítésére vannak. Innentől tudni fogják, hogy te átlátod a szakmát.
Biztos vagyok benne, hogy erős szellemi készségeid mellett neked el fogják nézni a napi 2-3 óra kurucozást. Tudni fogják, hogy nekik még így is megéri majd ott lenned, hiszen nehéz egy ilyen értékes embert bevonzani mint te.
Ha Andi meglát majd reggelente, ahogy kialudt fejjel, frissen, jól öltözötten elindulsz a munkába teljesen kilesz lelkileg és nagyon meg fogja bánni amit művelt veled. Sírva fogja belátni, hogy nélküled nem működik a galériázás biznisz és bocsánatot fog kérni.
Persze téged ez nem hat meg, hiszen új életet kezdtél azóta és nincs helye benne a régi dolgoknak.
May 26, 2015 13:47:15
broni
May 26, 2015 14:09:54
kiengedtek, olyan papírjaim vannak!!!!!!!
May 26, 2015 14:09:54
broni
May 26, 2015 14:12:15
Aki karóval támadt a hajléktalanra
2010. július 16-ról 17-re virradó éjszaka megöltek egy 59 éves hajléktalan férfit egy XIII. kerületi hajléktalanszálló udvarán. A gyilkos egy fakaróval bántalmazta az áldozatot, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.
ez nem én voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. július 16-ról 17-re virradó éjszaka megöltek egy 59 éves hajléktalan férfit egy XIII. kerületi hajléktalanszálló udvarán. A gyilkos egy fakaróval bántalmazta az áldozatot, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.
May 26, 2015 14:12:15
broni
May 26, 2015 14:53:40
Aki karóval támadt a hajléktalanra
May 26, 2015 14:53:40
broni
May 26, 2015 15:05:07
ez nem én vagyok!!!!!!ez a kamu!!!!!sose írok nagybetűt, he-he!!!!!!!!
May 26, 2015 15:05:07
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 15:23:40
"Apai nagyapám
Pannonhalma: lelkileg és testileg is bántalmazták a diákokat
index.hu/belfold/2015/05/26/pannonhalma_lelkileg_es_testileg_is_bantalmaztak_a_diakokat/
May 26, 2015 15:23:40
broni
May 26, 2015 15:31:14
"Apai nagyapám
Általános iskolai tanárként tanított magyart és történelmet. Tiszta keresztény származása a Pannonhalmi Bencések archívumában garantáltan több száz érvre visszavezethető, éppen ezért több szót nem is érdemes vesztegetni rá.
ezt ki írta, nem sodi,......
Általános iskolai tanárként tanított magyart és történelmet. Tiszta keresztény származása a Pannonhalmi Bencések archívumában garantáltan több száz érvre visszavezethető, éppen ezért több szót nem is érdemes vesztegetni rá.
May 26, 2015 15:31:14
broni
May 26, 2015 15:32:25
vagy igen????????nem emlékszem..tudom, hogy volt bata, a kommer.....
May 26, 2015 15:32:25
AlkotóMunka
May 26, 2015 15:35:01
Mit csinál ilyenkor sneci?
Angolozik? Németezik? Munkahelyén van?
Fap?
Fap?
May 26, 2015 15:35:01
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 15:37:19
Mit csinál ilyenkor sneci?
Fap?
Fap?
Evidenciákat...
May 26, 2015 15:37:19
-
May 26, 2015 15:45:37
Mit csinál ilyenkor sneci?Angolozik? Németezik? Munkahelyén van?Fap?
kezelik
May 26, 2015 15:45:37
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 15:52:09
kezelik
lobotómia kéne.
May 26, 2015 15:52:09
AlkotóMunka
May 26, 2015 15:55:13
kezelik
Ha már egyszer gyógyíthatatlan...
May 26, 2015 15:55:13
Nurse Ratched
May 26, 2015 15:59:24
lobotómia kéne.
May 26, 2015 15:59:24
-
May 26, 2015 15:59:26
-kezeliklobotómia kéne.
utána is etetni kell
May 26, 2015 15:59:26
troll hök
May 26, 2015 16:19:33
Összedobjuk a gyomorszonda árát. Hahó!
May 26, 2015 16:19:33
Vera néni
May 26, 2015 16:20:41
* már pépesíti a szalonnás krumplit *
May 26, 2015 16:20:41
broni
May 26, 2015 16:33:16
lobotómia kéne.
én azt hittem, már túl van rajta......
May 26, 2015 16:33:16
sodikutya
May 26, 2015 16:33:45
* igeny igeny nyüssz nyüssz èhes èhes!! *
May 26, 2015 16:33:45
az új Sodi
May 26, 2015 17:09:46
Miután engem itt bántottak, így természetesen soha többet nem írok ide. Most is csak azért teszek kivételt,hogy írásban meglegyen,hogy soha többet nem fogok ide írni és leszarom a továbbiakban,hogy milyen infókat csepegtettek a GÉB nyaralásáról vagy bármi másról mert ez engem nem érdekel. Ma végleg megbocsájtottam és felülemelkedtem az embertelen és szemét viselkedésén,amivel az éhező, az otthonától távol levő rókát leszarta. Ilyen soha többet nem fog előfordulni, mert mostantól nem türelmes állat már a sodi, hanem menő és csajozós vadászbika megint.
Kicsit rend behozom magamat és akkor megint 8/10 férfi leszek. Nem tehetem azt,hogy megfosztom a hölgyeket a társaságomtól. Ma este a sodi szórakozni megy. Bizony.
Ha gerynek kell a szaros ötven Eurója,akkor jöjjön el és a pincérrel kiküldetem neki.
A ma este a pinanyalásé lesz és nem kizárt,hogy az egész éjjelt hölgytársaságban fogom tölteni.
A lelkesedésem a régi, az intimméretem még mindig átlagon felüli, szóval rohadjatok meg ti is a fórumon, a vadászbika meg megy prédát keresni.
most pedig megyek és kérek még egy hálózsákot Vera nénitől, mert nehogy már a parkettán aludjon a hölgy Xd
Kicsit rend behozom magamat és akkor megint 8/10 férfi leszek. Nem tehetem azt,hogy megfosztom a hölgyeket a társaságomtól. Ma este a sodi szórakozni megy. Bizony.
Ha gerynek kell a szaros ötven Eurója,akkor jöjjön el és a pincérrel kiküldetem neki.
A ma este a pinanyalásé lesz és nem kizárt,hogy az egész éjjelt hölgytársaságban fogom tölteni.
A lelkesedésem a régi, az intimméretem még mindig átlagon felüli, szóval rohadjatok meg ti is a fórumon, a vadászbika meg megy prédát keresni.
most pedig megyek és kérek még egy hálózsákot Vera nénitől, mert nehogy már a parkettán aludjon a hölgy Xd
May 26, 2015 17:09:46
süketnéma indián
May 26, 2015 17:18:06
May 26, 2015 17:18:06
broni
May 26, 2015 17:20:51
az fasza film, sokkal jobb mint a cgi baromságok....nicholson állat szinész))))))
May 26, 2015 17:20:51
likőrkeeste kajmánnal
May 26, 2015 17:29:53
ha film, akkor csakis narutó!
May 26, 2015 17:29:53
bőrré ázott róka
May 26, 2015 17:44:00
mikor ettél utoljára meleg ételt recskapók? kollégák szoktak neked gyűjteni kidobandó dolgokat? kapsz ruhákat, miegymást? vagy annál a cégnél csak lelketlen kapitalista gecik dolgoznak? meleg ruhákat kérjél, gondolj a szeptemberi berlini útra!
May 26, 2015 17:44:00
Magyar Harcos
(
x4)
May 26, 2015 17:44:54
x4)
Én a könyvet kétszer is olvastam, mert tetszett, lehettem vagy 19 éves, szerintem jó történet
Magyar Harcos
(
x4)
May 26, 2015 17:50:53
x4)
ja Endyke mi volt az ebéd?! voltebéd? Egyébként fasza életed van, hogy sose dolgozol, én most két napig szabin vagyok, rozét iszom, meg néha elszívok egy "cigit", és chill van...neked meg mindig ilyen, szinte már irigy vagyok* a sikeres Berlini Vadászbikára
*pr
*pr
broni
May 26, 2015 18:09:29
May 26, 2015 18:09:29
Magyar Harcos
(
x4)
May 26, 2015 18:12:14
x4)
De csak azért, mert egy idióta fasz, és ott a helye, "hahahahhahaha". Tényleg, a sörtés még a böriben van? leszbörtönnapló?
álzsodi
May 26, 2015 18:14:01
idióta. a papír alapú könyv a föld egészségével nem törődő proliknak való. én berlini tanulmányaim alatt megtapasztaltam a modern, környezettudatos vásárlási szokásokat, így most egy jó olvasót keresek. meg egyébként is, akinél könyv van, az beteg, tuti orvoshoz megy éppen. lehet, hogy pont a papírtól kapják el a sok betegséget. mindegy, jobb inkább nem olvasni, minden másra ott a speakboard.
May 26, 2015 18:14:01
Apple Inc.
May 26, 2015 18:16:58
Mi már a SodiBoardot feljlesztjük, minden dokumentumot felolvastathatsz SoDI hangszínén, és beszédstílusában (ld. Őőőáááááffhty TAOT Egyvárgy király, ankhol őőőáoorhkgháő király hehehehehe). Most csak $33.33! Előrendelhető az autizsodi.apple.com weboldalon
May 26, 2015 18:16:58
álzsodi
May 26, 2015 18:18:28
nem jön be az oldal, tehát kamu
May 26, 2015 18:18:28
speedshop
May 26, 2015 18:18:36
így most egy jó olvasót keresek.
Félretettünk neked egyet a repcsi 3.0 mellé. Mikor jössz átvenni? May 26, 2015 18:18:36
álzsodi
May 26, 2015 18:19:48
Félretettünk neked egyet a repcsi 3.0 mellé. Mikor jössz átvenni?
Jövő héten
May 26, 2015 18:19:48
letiltott kuruc
May 26, 2015 18:22:00
Most csak $33.33!
Nem inkább $23.23?
May 26, 2015 18:22:00
Apple Inc.
May 26, 2015 18:23:20
Nem inkább $23.23?
ŐEHH elnyézést! Ténnylek őőő annyi. Ez százszázalékh
May 26, 2015 18:23:20
broni
May 26, 2015 18:40:17
már megint csak bántják sodit, sértődés lesz!!!!!!
May 26, 2015 18:40:17
az úgy volt, hogy
May 26, 2015 18:42:19
Félretettünk neked egyet a repcsi 3.0 mellé. Mikor jössz átvenni?
amikor a SoDI épp a fütyikameráért állt sorba a szpítsoppban, úgy nézett ki mint a walking dead egyik statisztája. Az egyik eladó útba is igazította, hogy merre van a forgatás, amire aSodI elég idegesen kezdett selypegni. ...
najó, igazából az történt, hogy azt hitték rosszul van a vadászbika, mert olyan színe (és szaga?) volt.
May 26, 2015 18:42:19
Lájfdéndzsör
May 26, 2015 18:44:59
Eddig egyedülálló magyarázatot adott egy török hitszónok arra, miért nem szabad maszturbálni.
Aki ugyanis ezt teszi, annak terhes lesz a keze, aztán majd gondoskodhat a közös utódokról a túlvilágon. Mindezt élő adásban fejtette ki Mucahid Cihad Han egy néző kérdésére válaszolva.
www.origo.hu/nagyvilag/20150526-iszlam-maszturbacio.html
Aki ugyanis ezt teszi, annak terhes lesz a keze, aztán majd gondoskodhat a közös utódokról a túlvilágon. Mindezt élő adásban fejtette ki Mucahid Cihad Han egy néző kérdésére válaszolva.
www.origo.hu/nagyvilag/20150526-iszlam-maszturbacio.html
May 26, 2015 18:44:59
Magyar Harcos
(
x4)
May 26, 2015 18:46:44
x4)
SoDI egy évi jövedelme is arra elég, hogy kb 10 percet nézelődjön a szpítsopban. Szerintem ez érthető.
Evidenciákat...
May 26, 2015 19:45:55
"Apai nagyapám
May 26, 2015 19:45:55
#
May 26, 2015 19:48:38
Broni, a tizenegyezer vesszőt olvastad?
May 26, 2015 19:48:38
Brony Bebascu
May 26, 2015 19:52:30
áááááááóóóóóóóóóóórrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 26, 2015 19:52:30
Örebro
May 26, 2015 19:53:20
gyagyås, låtom a tegnapi Andi nyaralåsi infoja padlora vitt:-) de ez igy helyes, te szar!
May 26, 2015 19:53:20
banshee
(
x24)
May 26, 2015 20:01:39
x24)
Fixpont, a pre-snecológia egyik mestere:
"Más szóval: az átlag elsőgenerációs reálértelmiségi szintén szarból van, nem csak az átlagzsidó"
Ez volt az a mondatot, aminel melyebbre nem sullyedhetsz tenyleg. Az elso generacios ertelmiseginek van a legnehezebb dolga egesz eleteben, neki kell a legtobbet kuzdeni azert, hogy egyreszt egy olyan ertelmisegi retegbe tartozhasson, befogadja, ami nem jar neki szuletesi elojogkent, masreszt ezeknek a fiataloknak az egesz eleteben egyedul kell kudezni, nincs mogotte a papa, mama altalaban sem anyagilag, de ami meg fontosabb nincs mogotte az az ertelmisegi legkor, amiben felnoni jelentosen megkonnyiti az akadalyok vetelet. Te ezeket az embereket nezed le, es en tudom is, hogy miert. LAtod, hogy mennyivel jobbak, tobbek nalad, hogy mennyire a kisujjukig nem ersz fel, te jo csaladbol szarmazol mind anyagilag, mint szellemileg, ertelmisegi felmenokkel a leheto legkonnyebb ertelmisegive valni. Neked meg ez a legegyszerubb dolog sem sikerult, kinyalt valaggal letezel az eletben soha ket fuszalat nem kell keresztbe tenned es mindened megvan, mig aki nehez sorbol kuzdotte fel magat, egesz eleteben kemenyen teljesitett, hogy kitorjon, azt meg lenezed. Megerdem, ha csupa rossz erzesed van ezekkel az emberekkel kapcsolatban, mert ok ernek valamit, te meg nem.
"Más szóval: az átlag elsőgenerációs reálértelmiségi szintén szarból van, nem csak az átlagzsidó"
Ez volt az a mondatot, aminel melyebbre nem sullyedhetsz tenyleg. Az elso generacios ertelmiseginek van a legnehezebb dolga egesz eleteben, neki kell a legtobbet kuzdeni azert, hogy egyreszt egy olyan ertelmisegi retegbe tartozhasson, befogadja, ami nem jar neki szuletesi elojogkent, masreszt ezeknek a fiataloknak az egesz eleteben egyedul kell kudezni, nincs mogotte a papa, mama altalaban sem anyagilag, de ami meg fontosabb nincs mogotte az az ertelmisegi legkor, amiben felnoni jelentosen megkonnyiti az akadalyok vetelet. Te ezeket az embereket nezed le, es en tudom is, hogy miert. LAtod, hogy mennyivel jobbak, tobbek nalad, hogy mennyire a kisujjukig nem ersz fel, te jo csaladbol szarmazol mind anyagilag, mint szellemileg, ertelmisegi felmenokkel a leheto legkonnyebb ertelmisegive valni. Neked meg ez a legegyszerubb dolog sem sikerult, kinyalt valaggal letezel az eletben soha ket fuszalat nem kell keresztbe tenned es mindened megvan, mig aki nehez sorbol kuzdotte fel magat, egesz eleteben kemenyen teljesitett, hogy kitorjon, azt meg lenezed. Megerdem, ha csupa rossz erzesed van ezekkel az emberekkel kapcsolatban, mert ok ernek valamit, te meg nem.
xray
May 26, 2015 20:01:57
csak az anyai nagyszülőkről nagy a kuss, pedig anyai ágon vándorolhatna ki Izraelbe.
May 26, 2015 20:01:57
-
May 26, 2015 20:05:28
Azóta az Univerzum már szerencsére megbüntette ezekért a gondolatokért, és koldusbotra juttatta. Megbüntette a nők lenézéséért is. Mégis működik a vonzás törvénye Sneci, igazad van!
May 26, 2015 20:05:28
Jenő bácsi
May 26, 2015 20:13:36
May 26, 2015 20:13:36
Haim
(
x10)
May 26, 2015 20:14:59
x10)
Beleolvastam a blogjába és minden kétségem eloszlott,hogy megérdemel e ennyi szopatást. Meg bizony!
-
May 26, 2015 20:21:18
jomagam is ezt tartom a legjobb indoknak arra, hogy ez a náci féreg nyomorban, kínok között dögöljön meg. soha eszébe nem jutott ezért bocsánatot kérni.
minden szart megérdemel
May 26, 2015 20:21:18
-
May 26, 2015 20:29:32
"Aki maga miatt szégyenkezik, és irigykedik, vagyis akiben ugyanaz az alulról jött ember elkeseredett gőgje munkál, mint ami Gyurcsány Ferencnek is megalapozza a visszataszító erőszakosságát, persze joggal lehet dühös rám mindezek után is, a különbség csupán annyi lesz, hogy az ilyen ember motivációit mostantól pontosan fogom érteni én is, és ti úgyszintén.
Azon évfolyamtársaim részéről pedig, akik előszeretettel jönnek különféle szociális problémákkal, különösen érthető lesz mindezek után a támadó hozzáállás, elvégre köztudott szociológiai tény, hogy az elsőgenerációs reálértelmiségiek általában pusztán kockaszintű szaktudással vérteződnek fel, de ettől függetlenül túlnyomó többségükben végig megmaradnak ugyanannak a műveletlen, faragatlan ősbunkónak, mint amilyenek annak előtte voltak."
Szakadok :DDDD Sodi, gondoltad volna, hogy mennyire jót fognak röhögni ezen még évek múlva is a trollok, és évről évre csak jobban? :DDDDDD
Azon évfolyamtársaim részéről pedig, akik előszeretettel jönnek különféle szociális problémákkal, különösen érthető lesz mindezek után a támadó hozzáállás, elvégre köztudott szociológiai tény, hogy az elsőgenerációs reálértelmiségiek általában pusztán kockaszintű szaktudással vérteződnek fel, de ettől függetlenül túlnyomó többségükben végig megmaradnak ugyanannak a műveletlen, faragatlan ősbunkónak, mint amilyenek annak előtte voltak."
Szakadok :DDDD Sodi, gondoltad volna, hogy mennyire jót fognak röhögni ezen még évek múlva is a trollok, és évről évre csak jobban? :DDDDDD
May 26, 2015 20:29:32
xray
May 26, 2015 20:34:58
ha valaki elbizonytalanodik, vagy egy kicsit is megsajnálná ezt a férget, akkor elég visszaolvasni az elmúlt évek sodizmusát és rögtön elfelejti, hogy elvileg egy emberről van szó.
May 26, 2015 20:34:58
-
May 26, 2015 20:35:02
Ezt olvastad Recskagnóm?:
index.hu/index2/#bloghu/businessandcafe/2015/05/26/az_onerobol_lett_milliomosok_10_titkos_lepcsoje
index.hu/index2/#bloghu/businessandcafe/2015/05/26/az_onerobol_lett_milliomosok_10_titkos_lepcsoje
May 26, 2015 20:35:02
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 26, 2015 20:41:44
x38)
Minek kérjen bocsánatot? Lecsúszott teljesen az általa lenézettek szintje alá, soha nem lett belőle értelmiségi, és ő maga van szarból. Szépen megkapta a Vonzás Törvényétől azt, amit megérdemelt. Ezek a nagypofájú kommentjei a legjobbak. Öröm olvasni őket. Ha ő is visszaolvassa, hogy micsoda nagy pofával osztotta az észt, és körülnéz a recskairodában, ő is láthatja, hogy milyen ügyesen baszta el az életét, mennyi mindent kótyavetyélt el, és lassan már törpapa is magas lóról beszélhet vele... Semmi sem maradt neki, amire verhetné magát. Az utolsó mentsvára, amibe még mindig kapaszkodik, az etyetemi félévei és a "szakmai tudása". Ezért sem megy el állásinterjúkra, hogy még véletlenül se szembesüljön azzal, amit azért sejt, mert elegen mondjuk neki, hogy mennyire lemaradt és nem fogják alkalmazni sehol, maximum a groteszknél éhbérért. Nagyon remélem, hogy ez az autiköd is nagyon hamar el fog oszlani, az első pár rácsapott német majd magyar telefon után már tényleg a Duna jön!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
May 26, 2015 20:54:34
nem csak az a gond, hogy lemaradt, igazából soha sem értett hozzá. túl buta hozzá, egy digitális segédmunkás szintjén volt mindig is. egy emelt szintű informatika érettségin a feladat weblapot összerakni, meg alapvető imperatív programokat írni, sodika ennél van kb egy szinttel feljebb. valami szarabb OKJ-nak felelhetett meg a tudása fénykorában
May 26, 2015 20:54:34
-
May 26, 2015 20:55:58
úgy osztotta az észt a blogjában, hogy közben ötödévben hiányoztak még első éves tárgyai. csak akkor még ugye azt hitte, hogy anyuka finanszírozza majd a tizenkét év egyetemet neki, és nem lesz baj
May 26, 2015 20:55:58
Schwezoff Dávid
May 26, 2015 21:10:20
Sodika, en ma este elbasztam a hobbimra kicsit 100 ropi felett. Te mit csinaltal? Megy mar a skypeos nemetora kozben feltunes nelkuli pitonveres?
May 26, 2015 21:10:20
xray
May 26, 2015 21:27:41
úgy osztotta az észt a blogjában, hogy közben ötödévben hiányoztak még első éves tárgyai. csak akkor még ugye azt hitte, hogy anyuka finanszírozza majd a tizenkét év egyetemet neki, és nem lesz baj
ok elfogyott, egy normális ember azonnal vállalt volna valami munkát, hogy be tudja fejezni, de egyszerűbb volt az anyját szidalmazni és okolni. az sem mellékes, hogy ha lett volna pénz, akkor sem tudta volna befejezni, mert hülye hozzá. még akkor sem, ha valami csoda folytán eljutott volna odáig, mert a nyelvvizsga nélkül még mindig egy fiókban lenne a diplomája.
May 26, 2015 21:27:41
-
May 26, 2015 21:37:49
igen, a negyed-ötödéves tárgyak örökre a repcsi3 kategória maradtak volna neki. bár a szakdolgozattal nem lett volna gond (és nem azért, mert "négyes lett", ugye, sodi?), simán vett volna egyet, ha anyu ad rá pénzt
May 26, 2015 21:37:49
broni
May 26, 2015 21:39:50
evidenciákat.......vagy 5 ször....
May 26, 2015 21:39:50
broni
May 26, 2015 21:41:01
kedvencem losobbbo, lobosso, ilyesmi, mindegy...most nem pakolom le könyvespolcot.......
May 26, 2015 21:41:01
-
May 26, 2015 21:55:20
Ha a proli szülők értelmiségi gyereke az elsőgenerációs értelmiségi, akkor az értelmiségi szülők proli gyereke az elsőgenerációs proli? Egyáltalán elérte már a proli szintet, vagy még az unterclass kategóriában van?
May 26, 2015 21:55:20
bolsevik lumpen
May 26, 2015 21:55:48
A mai bejegyzés után minden cionista zsidó, és bolsevik lumpen döntse el, hogy akar-e még beszélgetni erről...
Endre, én szeretnék beszélgetni erről. Mesélsz nekünk a cionista MSZP-s anyád szüleiről? Tudod, Schwarz nagyira gondolok a Király utcából :)
Endre, én szeretnék beszélgetni erről. Mesélsz nekünk a cionista MSZP-s anyád szüleiről? Tudod, Schwarz nagyira gondolok a Király utcából :)
May 26, 2015 21:55:48
bolsevik lumpen
May 26, 2015 21:58:39
fixpont:
2008. 07. 30. 19:59
Es meg az anya sem mindig, lehet elcsereltek a szuleszeten, Endi kertel mar DNS vizsgalatot? ;-) Mert ha a szulei es nagyszulei elomenetelet nezzuk, valamint ismerjuk a genetika alaposszefuggeseit, akkor Endi vagy a sors es a mutaciok ostoba trafaja a Kiss csaladdal, vagy pedig valamelyik pajkos noverke cserelte el a szuleszeten egy komuves es egy bolti elado gyerekere. Ebben a szakmunkas csaladban most biztos csodalkoznak, miert kituno tanulo a fiuk az egyetemen minden elozetes varakozassal ellentetben. Jelen pillanatban erre tennem a nagyobb penzt.
:DDD
Es meg az anya sem mindig, lehet elcsereltek a szuleszeten, Endi kertel mar DNS vizsgalatot? ;-) Mert ha a szulei es nagyszulei elomenetelet nezzuk, valamint ismerjuk a genetika alaposszefuggeseit, akkor Endi vagy a sors es a mutaciok ostoba trafaja a Kiss csaladdal, vagy pedig valamelyik pajkos noverke cserelte el a szuleszeten egy komuves es egy bolti elado gyerekere. Ebben a szakmunkas csaladban most biztos csodalkoznak, miert kituno tanulo a fiuk az egyetemen minden elozetes varakozassal ellentetben. Jelen pillanatban erre tennem a nagyobb penzt.
:DDD
May 26, 2015 21:58:39
vsetko jedno
May 26, 2015 22:05:13
Ha a proli szülők értelmiségi gyereke az elsőgenerációs értelmiségi, akkor az értelmiségi szülők proli gyereke az elsőgenerációs proli? Egyáltalán elérte már a proli szintet, vagy még az unterclass kategóriában van?
elsőgenerációs cigány
May 26, 2015 22:05:13
letiltott kuruc
May 26, 2015 22:07:38
2006: ASodi gazdag.
2016: ASodi hajléktalan.
2026: ???
May 26, 2015 22:07:38
bolsevik lumpen
May 26, 2015 22:09:15
2006: ASodi gazdag.
2026: asodi halott.
May 26, 2015 22:09:15
broni
May 26, 2015 22:16:25
2026???szerintewm hamarabb....
May 26, 2015 22:16:25
Jenő bácsi
May 26, 2015 22:18:11
2026???szerintewm hamarabb....
Persze, lehet, de a mintavétel 2026-ban történik. Értem?
May 26, 2015 22:18:11
-
May 26, 2015 22:27:01
[quote=bolsevik lumpen]fixpont:
Szerintem az apja piás lehetett, amikor csinálta.
Nemrég láttam 2 ilyen gyereket, elég húzósak.
Szerintem az apja piás lehetett, amikor csinálta.
Nemrég láttam 2 ilyen gyereket, elég húzósak.
May 26, 2015 22:27:01
anonim úrhölgy
May 26, 2015 22:32:19
fifi, van még esélyed Andinál, csak előre kéne hoznod a barcelonai utadat.
May 26, 2015 22:32:19
gyönyörű vérségi érdemem
May 26, 2015 22:40:55
ez kurvajó, a régi árjashodi. sneci, az árják is fiúkra verik a faszukat?
May 26, 2015 22:40:55
broni
May 26, 2015 22:45:35
sodi, a pinafejű......
May 26, 2015 22:45:35
Ernst Röhm
May 26, 2015 23:35:27
ez kurvajó, a régi árjashodi. sneci, az árják is fiúkra verik a faszukat?
* kacsint *
May 26, 2015 23:35:27
sodika
May 26, 2015 23:45:09
többiek reménye az lehet, hogy hamarosan ebben az iparágban is kialakulhat egy technológiai standard, amit könnyebben el lehet majd sajátítani, vagy egyáltalán értelme lesz költeni az elsajátítására – szemben a mostani helyzettel, amikor erősen megfontolandó, hogy valaki pénzt fektessen, például a flash design kitanulásába, ha jó eséllyel a technológia már addigra idejétmúlttá válik, mire befejezi a képzést.
A SoDI-nak ezúttal is igaza volt.
A SoDI-t tudományos munkák erősítik meg.
444.hu/2015/05/26/miert-ne-feljunk-attol-hogy-a-robotok-elveszik-a-munkankat/
May 26, 2015 23:45:09
sodika
May 26, 2015 23:48:15
még véletlenül se szembesüljön azzal, amit azért sejt, mert elegen mondjuk neki, hogy mennyire lemaradt és nem fogják alkalmazni sehol
A szakmai tudásomat is fejlesztem, nem csak a nyelvtudásomat.
May 26, 2015 23:48:15
sodika
May 26, 2015 23:49:42
Nagyon remélem, hogy ez az autiköd is nagyon hamar el fog oszlani
Nincs köd. Ha nem vagyok felkészült, akkor jobban felkészülök. Láttad, érettségi utáni 10 évben is milyen türelmes voltam, meló helyett folyamatosan suliba jártam, hogy felkészüljek.
May 26, 2015 23:49:42
tigris
May 26, 2015 23:50:46
többiek reménye az lehet, hogy hamarosan ebben az iparágban is kialakulhat egy technológiai standard, amit könnyebben el lehet majd sajátítani, vagy egyáltalán értelme lesz költeni az elsajátítására – szemben a mostani helyzettel, amikor erősen megfontolandó, hogy valaki pénzt fektessen, például a flash design kitanulásába, ha jó eséllyel a technológia már addigra idejétmúlttá válik, mire befejezi a képzést.
nem gondoltam volna, hogy neked a 444 lesz a zsinórmérték.
May 26, 2015 23:50:46
tigris
May 26, 2015 23:54:13
a másodéves tantárgyak is nagyon türelmesek voltak. csak várták, hogy mikor kerülnek már sorra, aztán hopp, elfogytak a félévek
May 26, 2015 23:54:13
Zulu
(
x15)
May 26, 2015 23:55:49
x15)
Mindenkinek sok boldogságot - nélkülem.
Van egy bája annak, hogy folyton ezt látjuk az aláírásodban, miközben nyomod az autizmust ahogy a csövön kifér.
Van egy bája annak, hogy folyton ezt látjuk az aláírásodban, miközben nyomod az autizmust ahogy a csövön kifér.
ZsoDI
May 26, 2015 23:56:51
nem gondoltam volna, hogy neked a 444 lesz a zsidómérték.
✡ May 26, 2015 23:56:51
46 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™