Jövő hónapban elindulnak. Ez szházszházalék!
A világszenzáció az lesz, ha végre elmész dolgozni és eltartod magad! LOL
Igen, szörnyű állapotok uralkodnak, már rég el kellett volna titeket ítélni, minimum jó pár milliós pénzbüntire!
A bíróság azt mondja hogy nem bizonyítható hoigy feltörés történt, mivel ezt a vádlott állítja.
Mondjuk technikailag nem is feltörés az, hogy a közzétett jelszavával beléptek.
A baromarcú most intézi el saját magának, hogy az a maradék kis esély is végleg eltűnjön, ami még megvolt a kapcsolatteremtésre...
Shiker!!! LOL
:)
Hangsúlyozottabban poénra veszem, oszt eltűnik a sértő éle.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
annál sokkal jobb kérdés, hogy az őt segítő, két hétig ingyenes szállást biztosító, munkával ellátó, embereknek bemutató vendéglátóját miért szapulja ordenáré módon az interneten.
valószínűleg szellemi sérült.
Gondolod, hogy sodika szívesen látott ember a nemzeti oldalon?
tehát te poénból kurvázol meg patkányozol le valakit? és ha nem érti, akkor ő a hülye? de ha valaki törli póka lacit az ismerősei közül, akkor te hisztériás dührohamot kapsz?
szerinted te normális vagy?
Hát, akkor jó poénkodást kívánok neked!
Csak nehogy sírógörcsökké változzon az egész, hüpp-hüpp...
miután pál marcit, a keresztény zarándokot meglopta, kiírta magát a nemzeti oldalról. ez többször ki lett jelentve. sodi ott leprásnak számít.
tehát lepatkányoztad, de az már nem érvényes?
berlini patkánynak nevezted sodi! mindenki előtt!
Működik az autistaköd-generátor. Tuti, hogy amiatt változtatott valamit, mert te ezt mondtad. Az eszedbe se jusson, hogy már nagy ívben tesz rád. A világ csak akörül forog, hogy púpnak mi tetszik és mi nem.
:D
erre valahogy nem emlékszem
Ebből látszik, hogy egy érzelmi hulla vagy, Endre!
Te Berlinben is nem Andiért ,,sírtál'', hanem azért, hogy valaki szóba álljon veled, istápoljon, kitörölje a segged, megsimogassa a hombár fejed, stb.
Önző tirpák vagy!
hát nem vagyok meglepve. biztos megint be voltál baszva. mondjuk a kurvázást nem tagadod egyáltalán, meg a boszorkányozást. jók az esélyeid a csajnál. a nők imádják az ilyet, ha egy vesztes, csöves, hajléktalan, mások által kitartott pincsigeci osztja őket a monitor mögül. pláne úgy ha szemtől szembe pedig csak egy nyávogó buzis csicska.
Túl sok újat, okosat nem tudok hozzáfűzni a trollega kommentjéhez!
Ne ismerkedj emberekkel, Endre; kíméld meg őket magadtól!
- Chris, emlékszel, amikor Sodi minden levelemet elolvasta? Hát arra, amikor a csomagjával zsarolt? Vagy a leveleire? Esetleg arra, amikor lepatkányozott és lekurvázott? Vagy amikor megfenyegetett, hogy felnyom az ügyféllista miatt? Esetleg amikor annak örült, hogy kicsit leállt a galériázás?
- Igen, szerelmem, emlékszem.
- Ugye mekkora poén volt?
- Nem, nem volt az. Ha még egyszer beteszi a lábát Berlinbe, most nem az orrát, hanem a púpját fogom átrendezni.
Tex???
Más ömlik xD
Sneci, ugye ismered, hogy ami úgy hápog, mint egy kacsa, úgy megy, mint egy kacsa , az .....
Aki meg úgy bujkál, mit egy patkány, az akkor az mi?
Laci, amire te gondolsz, az csak bugyog. XD
Átverős kérdés, mert erre simán ráillik Sodi is válaszként.
te beteg fasz, te tenyleg azt hiszed, hogy a krizsai egy pillanatog is gondolkodik azon, hogy neked mi tetszik es mi nem?
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Kisboros#Az_egyezs.C3.A9g
eszmeralda zsír eddig ideböfögött faszságaiból rakta össze a szöveget. semmi új, semmi őrjöngés, semmi folytonos. nem a tiszafaszomi emós az. de tényleg ne kezdjünk már el foglalkozni vele, mert kibaszott unalmas ő is, és a retardált sajtmester is. magamat ismétlem, de ban+del plz!
A teljes, 10 perces sziporkát még fel sem raktam.
Én sem meséltem még el elgörbült orrod igaz történetét.
Hebegsz-hábogsz, közben meg kalimpálsz a pókujjas kezeiddel; kösz, bőven elég volt a szerencsétlenkedésed 66 másodpercben...
1. Honnan tudod, hogy ő kit és miért jelent fel? Az, hogy leírja a honlapján az neked hiteles? Talán ott állsz mellette mikor feljelentést tesz?
2. Nem kérdezte meg tőled a bíró, hogy egy Hermán-Kiss perbe mégis hogyan érkezik ennyi a perhez nem kapcsolható szereplő?
kevés modorosabb fröcskölés hagyja el az odvas pofádat mint ez a folyamatos oszt
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Nem érted.
Felmerült kérdésként, miért nem tettem feljelentést.
És a rövid válasz az, hogy ezért.
De értem, nyomtad a szokásos többórás süketelést a semmiről.
csakhogy ennek semmi köze a kérdéshez. egy egyszerű kérdést se tudsz megérteni, és nem tudsz rá értelmesen válaszolni. hebegsz-habogsz, rosszul használod a ragokat, nyekeregsz, szánalmas az egész.
Jó erős idegei lehetnek a bírónak, hogy ennyi ideje elviseli ezt a 2 véglényt. Trollok, Andi, P.Tamás... Szerintem már a bíróság is azt várja, hogy ebbe a szappanoperába mikor kerülnek be újabb szereplők :)
már csak törpapa, meg hókuszpók hiányoztak sodi marhaságaiból......
nem véletlenül Gyurcsány használta sokszor...
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Most vágja ki belőle az Andis részeket, így lesz a 10 perces vidiből egy 3 perces vergődés...
Nem lenne rossz megoldás. Már az első igen / nem válaszlehetőségnél megsülne Endre.
Kiss úr! Ön és Hermán Péter írta ezt a bizonyos listát? Kérem igennel vagy nemmel válaszoljon!
Tyityelty bíjóság! Annyit tyeretynyék tyak elmondanyi, hoty a berlini höltyismejősöm levelezétyéty ity feltörtyék.. Ááá. Neee.. Mifaan? Jhajistyenyem...
* teljes áramszünet az egész városban, Endre grillcsirkére sülve fekszik a tárgyalóterem közepén *
Jelentem, a kávét a monitorra köptem!
kávét???!!!!!!!!!!igazi férfi nem kávézik!!!!!!!!!esetleg rummal, 1 dl rum, 3 cl kávé!!!!!!
Semmi xanax, frontin, rivotril???
miért, te nem tömöd magadba mindig???azt hittem, hogy evidenciák....
Olcsó AIDS-es kurvák, metil-alkohol tartalmú olcsó piák, fincsi trópusi betegségek!
Sok sikert! ;)
kösz, tudod, ugyse terveztem hosszú életet)))))
Szerintem FB egy trollhölgy :)
Komolyra fordítva a szót: egy igazi férfi szörpikés söröcskét iszik!
Khm!
Nem véletlenül van ám a nevemben az, hogy ,,bika''...
TAOT!
Kamu xD
* ásít *
fújjj, hogy pajor atya fulladjon az ilyenbe...szörpös sör....
Létezik ám olyan, hogy jogvédett tartalom! xD
Szerintem belefulladnál te Pajor atya "szörpjébe" szívesen xD
Kakukk fészek ;)
Bronit ha megcsípi egy maláriás szúnyog, a szúnyog döglik meg!
Törpapa már van, kinézetre meg Kaufmann simán lehetne Hókuszpók.
Ez nagyon hosszú...
Lefoglalták a banánt?
Nebassz!
snecigeci
(
x44)
Apr 22, 2015 10:17:23
x44)
Jövő hónapban 90%, lesz, nyárra 95%, év végére 99%, aztán elfelejtődik a projekt.
She was a dude.
-
Apr 22, 2015 11:21:09
Jövő hónapban 90%, lesz, nyárra 95%, év végére 99%, aztán elfelejtődik a projekt.
Jövő hónapban elindulnak. Ez szházszházalék!
Apr 22, 2015 11:21:09
sodika
Apr 22, 2015 11:24:05
Egyébként mekkora világszenzáció lett volna már, ha Könyves Kálmán tételét megdöntbe bíróság előtt tudom bizonyítani a boszorkányok létezését, erre visszautasítják az indítványomat. Szörnyű, milyen állapotok uralkodnak manapság az igazságszolgáltatás berkein belül.
Apr 22, 2015 11:24:05
-
Apr 22, 2015 11:27:25
Monomániás, beteg ember vagy, a társadalom piócája. Egy tisztességes társadalomban zárt osztályon vagy kényszermunkán lennél.
Apr 22, 2015 11:27:25
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 11:35:20
Egyébként mekkora világszenzáció lett volna már, ha Könyves Kálmán tételét megdöntbe bíróság előtt tudom bizonyítani a boszorkányok létezését, erre visszautasítják az indítványomat. Szörnyű, milyen állapotok uralkodnak manapság az igazságszolgáltatás berkein belül.
A világszenzáció az lesz, ha végre elmész dolgozni és eltartod magad! LOL
Igen, szörnyű állapotok uralkodnak, már rég el kellett volna titeket ítélni, minimum jó pár milliós pénzbüntire!
Apr 22, 2015 11:35:20
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 11:38:28
Még jó, hogy a monomániás, kitartott, a kamerába a farkukat verő vagy éppen síró, naplopó elmebetegek létezését nem kell bizonygatni, mert dokumentálnak magukról mindent... LOL
Apr 22, 2015 11:38:28
tigris
Apr 22, 2015 11:42:29
én még mindig nem értem, hogy a 2008-as ügyben hogy kerül elő Andika.
Egyébként ez a boszorkányozás sértő, lelkileg és emberileg is! Még jó hogy Andika nem olyan buzipicsa, hogy ezért verdesse magát nyilvánosan.
azt viszont jól értem, hogy a bíróság kimondta, hogy nem volt feltörés? lesz "éjetyveszély bíjóúj, ajázatosany könyöjgök, kéjem, kéjem, éjetyveszély"
Egyébként ez a boszorkányozás sértő, lelkileg és emberileg is! Még jó hogy Andika nem olyan buzipicsa, hogy ezért verdesse magát nyilvánosan.
azt viszont jól értem, hogy a bíróság kimondta, hogy nem volt feltörés? lesz "éjetyveszély bíjóúj, ajázatosany könyöjgök, kéjem, kéjem, éjetyveszély"
Apr 22, 2015 11:42:29
tigris
Apr 22, 2015 11:44:16
miután patkányozod, lekurvázod és boszorkánynak nevezed nyilvánosan, még mindig azt hiszed, hogy szeptemberben megindul a közeledés?
te retardált vagy ugye?
te retardált vagy ugye?
Apr 22, 2015 11:44:16
Zsolti
Apr 22, 2015 11:46:05
én még mindig nem értem, hogy a 2008-as ügyben hogy kerül elő Andika.
A bíróság azt mondja hogy nem bizonyítható hoigy feltörés történt, mivel ezt a vádlott állítja.
Mondjuk technikailag nem is feltörés az, hogy a közzétett jelszavával beléptek.
Apr 22, 2015 11:46:05
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 11:47:51
miután patkányozod, lekurvázod és boszorkánynak nevezed nyilvánosan, még mindig azt hiszed, hogy szeptemberben megindul a közeledés?
te retardált vagy ugye?
te retardált vagy ugye?
A baromarcú most intézi el saját magának, hogy az a maradék kis esély is végleg eltűnjön, ami még megvolt a kapcsolatteremtésre...
Shiker!!! LOL
Apr 22, 2015 11:47:51
kínzó kérdés
Apr 22, 2015 11:49:31
Endre, miért van az, hogy egy téged megverő, azóta is lépten-nyomon megalázó embernek nyalsz be szarig, még úgy is, hogy ő ott sincs? Ráadásul egy olyan figuráról van szó, akit már az úgynevezett nemzeti oldal is kivetett magából, a kurucon külön dossziéja van Alfa ügynöknek. Te, aki jobbikosok kenyerét etted, saját bevallásod szerint velük szimpatizálsz, miért kokettálsz a párt ellenségeivel? Miért vagy hálátlan, Endre?
Apr 22, 2015 11:49:31
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 11:51:05
Egyik nap elmondja szerencsétlen nőt mindennek, puffog, meg hisztizik miatta, másik nap meg reménykedik a barom, hogy talán még szóba áll vele...
Kérdem én, ezek után miért is állna szóba vele???
Ebből látni, hogy híján volt eddig mindenféle mélyebb emberi kapcsolatnak! Szó szerint elmebeteg, egy totális csődtömeg!
Kérdem én, ezek után miért is állna szóba vele???
Ebből látni, hogy híján volt eddig mindenféle mélyebb emberi kapcsolatnak! Szó szerint elmebeteg, egy totális csődtömeg!
Apr 22, 2015 11:51:05
sodika
Apr 22, 2015 11:51:37
Shiker!!! LOL
Shiker!!! LOL
Apr 22, 2015 11:51:37
tigris
Apr 22, 2015 11:51:42
Endre, miért van az, hogy egy téged megverő, azóta is lépten-nyomon megalázó embernek nyalsz be szarig, még úgy is, hogy ő ott sincs? Ráadásul egy olyan figuráról van szó, akit már az úgynevezett nemzeti oldal is kivetett magából, a kurucon külön dossziéja van Alfa ügynöknek. Te, aki jobbikosok kenyerét etted, saját bevallásod szerint velük szimpatizálsz, miért kokettálsz a párt ellenségeivel? Miért vagy hálátlan, Endre?
annál sokkal jobb kérdés, hogy az őt segítő, két hétig ingyenes szállást biztosító, munkával ellátó, embereknek bemutató vendéglátóját miért szapulja ordenáré módon az interneten.
valószínűleg szellemi sérült.
Apr 22, 2015 11:51:42
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 11:52:29
Apr 22, 2015 11:52:29
tigris
Apr 22, 2015 11:52:43
tehát te poénból kurvázol meg patkányozol le valakit? és ha nem érti, akkor ő a hülye? de ha valaki törli póka lacit az ismerősei közül, akkor te hisztériás dührohamot kapsz?
szerinted te normális vagy?
Apr 22, 2015 11:52:43
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 11:53:50
Hát, akkor jó poénkodást kívánok neked!
Csak nehogy sírógörcsökké változzon az egész, hüpp-hüpp...
Apr 22, 2015 11:53:50
tigris
Apr 22, 2015 11:54:14
miután pál marcit, a keresztény zarándokot meglopta, kiírta magát a nemzeti oldalról. ez többször ki lett jelentve. sodi ott leprásnak számít.
Apr 22, 2015 11:54:14
sodika
Apr 22, 2015 11:55:56
Nem patkányoztam le.
Azt mondtam, úgy bujkál, mint ahogy a patkányok szoktak.
Szerintem épp emiatt változtatott már aznap ezen, így ez többé nem érvényes.
Apr 22, 2015 11:55:56
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 11:56:25
Azt vedd tutira, hogy szeptemberben sem fog szóba állni veled a ,,rüfke''; akármilyen mélyre is mész le a következő könyöjgős, likőrkés videóban...
Apr 22, 2015 11:56:25
tigris
Apr 22, 2015 11:58:28
Nem patkányoztam le.
tehát lepatkányoztad, de az már nem érvényes?
Apr 22, 2015 11:58:28
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 22, 2015 11:58:55
x9)
Nem patkányoztam le.
Működik az autistaköd-generátor. Tuti, hogy amiatt változtatott valamit, mert te ezt mondtad. Az eszedbe se jusson, hogy már nagy ívben tesz rád. A világ csak akörül forog, hogy púpnak mi tetszik és mi nem.
sodika
Apr 22, 2015 11:59:30
Úgy egyébként meg nem sietek.
Valahányszor Berlinre gondolok, az utolsó három hetem jut eszembe, amikor se nyelviskolai beiratkozás nem volt, se bérlet, se már a helyi példakép-ismerős, és hogy ez mennyire értelmetlen volt.
Tök mindegy, mi lenne a pontos értelme, de ha az ember valahol van, VALAMI értelme legyen, mert különben gáz az egész.
Ha most mennék vissza, ugyanaz lenne, mint ami januárban az utolsó hetekimben volt, és az gáz lenne.
Valahányszor Berlinre gondolok, az utolsó három hetem jut eszembe, amikor se nyelviskolai beiratkozás nem volt, se bérlet, se már a helyi példakép-ismerős, és hogy ez mennyire értelmetlen volt.
Tök mindegy, mi lenne a pontos értelme, de ha az ember valahol van, VALAMI értelme legyen, mert különben gáz az egész.
Ha most mennék vissza, ugyanaz lenne, mint ami januárban az utolsó hetekimben volt, és az gáz lenne.
Apr 22, 2015 11:59:30
sodika
Apr 22, 2015 12:00:06
Apr 22, 2015 12:00:06
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 12:00:59
Ebből látszik, hogy egy érzelmi hulla vagy, Endre!
Te Berlinben is nem Andiért ,,sírtál'', hanem azért, hogy valaki szóba álljon veled, istápoljon, kitörölje a segged, megsimogassa a hombár fejed, stb.
Önző tirpák vagy!
Apr 22, 2015 12:00:59
tigris
Apr 22, 2015 12:01:59
hát nem vagyok meglepve. biztos megint be voltál baszva. mondjuk a kurvázást nem tagadod egyáltalán, meg a boszorkányozást. jók az esélyeid a csajnál. a nők imádják az ilyet, ha egy vesztes, csöves, hajléktalan, mások által kitartott pincsigeci osztja őket a monitor mögül. pláne úgy ha szemtől szembe pedig csak egy nyávogó buzis csicska.
Apr 22, 2015 12:01:59
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 12:04:23
Túl sok újat, okosat nem tudok hozzáfűzni a trollega kommentjéhez!
Ne ismerkedj emberekkel, Endre; kíméld meg őket magadtól!
Apr 22, 2015 12:04:23
snecigeci
(
x44)
Apr 22, 2015 12:11:01
x44)
Rossz hírem van: szeptemberben is ugyanennyi értelme lesz.
She was a dude.
eközben Berlinben
Apr 22, 2015 12:26:01
- Chris, emlékszel, amikor Sodi minden levelemet elolvasta? Hát arra, amikor a csomagjával zsarolt? Vagy a leveleire? Esetleg arra, amikor lepatkányozott és lekurvázott? Vagy amikor megfenyegetett, hogy felnyom az ügyféllista miatt? Esetleg amikor annak örült, hogy kicsit leállt a galériázás?
- Igen, szerelmem, emlékszem.
- Ugye mekkora poén volt?
- Nem, nem volt az. Ha még egyszer beteszi a lábát Berlinbe, most nem az orrát, hanem a púpját fogom átrendezni.
Apr 22, 2015 12:26:01
A SODI AZ SZAR
Apr 22, 2015 12:36:36
Sodi=golgotai
Apr 22, 2015 12:36:36
kínzó kérdés
Apr 22, 2015 12:38:34
Sodi=golgotai
Tex???
Apr 22, 2015 12:38:34
vsetko jedno
Apr 22, 2015 12:49:45
Látom megy a meló! ömlenek már a fillérek???
Apr 22, 2015 12:49:45
Laci
Apr 22, 2015 12:56:45
Látom megy a meló! ömlenek már a fillérek???
Más ömlik xD
Apr 22, 2015 12:56:45
xray
Apr 22, 2015 13:06:54
Nem patkányoztam le.
.
.
Sneci, ugye ismered, hogy ami úgy hápog, mint egy kacsa, úgy megy, mint egy kacsa , az .....
Apr 22, 2015 13:06:54
Zsolti
Apr 22, 2015 13:14:59
Más ömlik xD
Laci, amire te gondolsz, az csak bugyog. XD
Apr 22, 2015 13:14:59
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 22, 2015 13:17:04
x9)
Átverős kérdés, mert erre simán ráillik Sodi is válaszként.
Örebro
Apr 22, 2015 13:20:06
Nem patkányoztam le.
te beteg fasz, te tenyleg azt hiszed, hogy a krizsai egy pillanatog is gondolkodik azon, hogy neked mi tetszik es mi nem?
Apr 22, 2015 13:20:06
csivaegő
Apr 22, 2015 14:03:39
eszmeralda, állj le! nagyon gyenge próbálkozás. ban + del!
Apr 22, 2015 14:03:39
Hiénaverő
Apr 22, 2015 14:04:08
Egyébként mi az oka annak, hogy az ígéret ellenére 1 hónap elteltével sem lett kiszedve a nevem a szócikkből?
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Kisboros#Az_egyezs.C3.A9g
Apr 22, 2015 14:04:08
csivaegő
Apr 22, 2015 14:04:51
szorri, látom a modok gyorsabbak voltak nálam. nszksz
hiénaverő, ez nem zsír. hanem eszmi. unatkozik, és provokálja a trollokat. ignore.
hiénaverő, ez nem zsír. hanem eszmi. unatkozik, és provokálja a trollokat. ignore.
Apr 22, 2015 14:04:51
Hiénaverő
Apr 22, 2015 14:06:49
Zsírt fel lehet ismerni, ez konkrétan most ő. Eszmeraldát is, neki másmilyen a stílusa.
Apr 22, 2015 14:06:49
KEDVESLÁNY
Apr 22, 2015 14:07:04
Szia, Sodi! Tetszett a videód a tárgyalásról. Börtönben van a helyed.
Apr 22, 2015 14:07:04
GonoszÉszakiBoszi
Apr 22, 2015 14:07:45
Senki nem volt sneci tárgyalásán vagy a környéken, hogy kiderítse, hol lakik púpi?
Apr 22, 2015 14:07:45
csivaegő
Apr 22, 2015 14:09:56
Zsírt fel lehet ismerni, ez konkrétan most ő. Eszmeraldát is, neki másmilyen a stílusa.
eszmeralda zsír eddig ideböfögött faszságaiból rakta össze a szöveget. semmi új, semmi őrjöngés, semmi folytonos. nem a tiszafaszomi emós az. de tényleg ne kezdjünk már el foglalkozni vele, mert kibaszott unalmas ő is, és a retardált sajtmester is. magamat ismétlem, de ban+del plz!
Apr 22, 2015 14:09:56
Hiénaverő
Apr 22, 2015 14:12:43
Mondom én hogy ez Zsír, ő szokott idézőjelezni meg liberális firkászozni. Ja és hatszor elküldeni ugyanazt a szöveget.
Max törölni lehet, bannolni nem mert már ezerszer ki lett bannolva, de proxyzik a munkakerülő féreg.
Max törölni lehet, bannolni nem mert már ezerszer ki lett bannolva, de proxyzik a munkakerülő féreg.
Apr 22, 2015 14:12:43
sodika
Apr 22, 2015 14:13:00
Szia, Sodi! Tetszett a videód a tárgyalásról. Börtönben van a helyed.
Apr 22, 2015 14:13:00
Hiénaverő
Apr 22, 2015 14:15:35
Gyerünk Endi, tedd ki a videót, hadd lássuk milyen keményen basztál oda, te jéghideg jogász!
Apr 22, 2015 14:15:35
KEDVESLÁNY
Apr 22, 2015 14:19:15
Én sem meséltem még el elgörbült orrod igaz történetét.
Apr 22, 2015 14:19:15
csivaegő
Apr 22, 2015 14:20:18
eszmi, elég. Takarodj szépen a román kurva anyád (bocs broni) véreres picsájába. sodika van a színpadon, és épp a tárgyalásáról mesél, hahó!
Apr 22, 2015 14:20:18
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 14:23:21
Hebegsz-hábogsz, közben meg kalimpálsz a pókujjas kezeiddel; kösz, bőven elég volt a szerencsétlenkedésed 66 másodpercben...
Apr 22, 2015 14:23:21
Hiénaverő
Apr 22, 2015 14:23:34
Nekem most is ketyeg az órabérem Bori, a főnökuram díjazza az értékteremtő munkát, amit végzek. És a tiéd? Megkaptad már a heti zsebpénzt anyádtól?
Apr 22, 2015 14:23:34
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 14:25:15
Mész bulizni hétvégén, piranha?
Apr 22, 2015 14:25:15
xray
Apr 22, 2015 14:42:54
Sziporkát akarunk!
Apr 22, 2015 14:42:54
úgysem válaszol
Apr 22, 2015 14:45:27
Zsery pénzét mikor adod meg???
Apr 22, 2015 14:45:27
Kiss Kender Farkas
Apr 22, 2015 14:48:02
másrészt mert TC amúgy is nyomja
1. Honnan tudod, hogy ő kit és miért jelent fel? Az, hogy leírja a honlapján az neked hiteles? Talán ott állsz mellette mikor feljelentést tesz?
2. Nem kérdezte meg tőled a bíró, hogy egy Hermán-Kiss perbe mégis hogyan érkezik ennyi a perhez nem kapcsolható szereplő?
Apr 22, 2015 14:48:02
moshe dayan
(
x2)
Apr 22, 2015 14:54:14
x2)
kevés modorosabb fröcskölés hagyja el az odvas pofádat mint ez a folyamatos oszt
Kiss Kender Farkas
Apr 22, 2015 14:54:15
Még valami: az nem fordult meg a fejedben, hogy esetleg megkérdezi egyszer a bíró, hogy ha téged mindig mindenki bánt, feltörik a dolgaid, akkor mégis miért járkálsz mégis ide? Nem érzed ebben az egészben az ellentmondást?
Apr 22, 2015 14:54:15
sodika
Apr 22, 2015 14:54:17
Nem kérdezte meg tőled a bíró, hogy egy Hermán-Kiss perbe mégis hogyan érkezik ennyi a perhez nem kapcsolható szereplő?
Nem érted.
Apr 22, 2015 14:54:17
Kiss Kender Farkas
Apr 22, 2015 14:55:52
Nem érted.
De értem, nyomtad a szokásos többórás süketelést a semmiről.
Apr 22, 2015 14:55:52
-
Apr 22, 2015 14:57:20
Sodi, tudod mit jelet a "hölgyismerős" szó?
Apr 22, 2015 14:57:20
broni
Apr 22, 2015 15:00:24
holnap behemoth koncert pesten!!!hejj sátán!!!!!!!!!!!!
Apr 22, 2015 15:00:24
tigris
Apr 22, 2015 15:02:06
Nem érted.
csakhogy ennek semmi köze a kérdéshez. egy egyszerű kérdést se tudsz megérteni, és nem tudsz rá értelmesen válaszolni. hebegsz-habogsz, rosszul használod a ragokat, nyekeregsz, szánalmas az egész.
Apr 22, 2015 15:02:06
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 15:07:38
Ez az ,,oszt'' tipikus bunkó, proli szófordulat...
Apr 22, 2015 15:07:38
KEDVESLÁNY
Apr 22, 2015 15:07:52
Kedves Sodi! Látom az orr emlegetése lenyugtatott egy kicsit. Most utoljára kérlek meg szépen, hogy ne zaklass, ne leskelödj, ne foglalkozz velem, mert elegem van már belöled nagyon régóta.
Ha még egyszer szóba hozol, itt vagy máshol, mindent elmondok rólad itt.
És köszönöm az eddig kapott segítséget és támogatást mindenkinek, sokat jelent.
Ha még egyszer szóba hozol, itt vagy máshol, mindent elmondok rólad itt.
És köszönöm az eddig kapott segítséget és támogatást mindenkinek, sokat jelent.
Apr 22, 2015 15:07:52
Kiss Kender Farkas
Apr 22, 2015 15:08:05
Jó erős idegei lehetnek a bírónak, hogy ennyi ideje elviseli ezt a 2 véglényt. Trollok, Andi, P.Tamás... Szerintem már a bíróság is azt várja, hogy ebbe a szappanoperába mikor kerülnek be újabb szereplők :)
Apr 22, 2015 15:08:05
broni
Apr 22, 2015 15:10:25
Apr 22, 2015 15:10:25
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 15:12:16
1. Rákötném egy hazugságvizsgálóra, aztán minden egyes hazugságnál (kilengésnél) megcsapatnám 220 volt-tal!
2. Elmeorvosi vizsgálatot kérnék a gyagyásra!
Így nem provokálna tyúkpereket maga ellen egy megélhetési pereskedő sem...
Rövid úton leszoknának róla! LOL
2. Elmeorvosi vizsgálatot kérnék a gyagyásra!
Így nem provokálna tyúkpereket maga ellen egy megélhetési pereskedő sem...
Rövid úton leszoknának róla! LOL
Apr 22, 2015 15:12:16
moshe dayan
(
x2)
Apr 22, 2015 15:12:30
x2)
Ez az ,,oszt'' tipikus bunkó, proli szófordulat...
nem véletlenül Gyurcsány használta sokszor...
Hiénaverő
Apr 22, 2015 15:13:03
Púp hol van már a videó?
Apr 22, 2015 15:13:03
-
Apr 22, 2015 15:14:07
Kérdés: IP-látó Irén ezeknél az ál, vagy igazi? Andiknál volt már, hogy berlini IP-t látott?
Apr 22, 2015 15:14:07
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 15:14:37
Púp hol van már a videó?
Most vágja ki belőle az Andis részeket, így lesz a 10 perces vidiből egy 3 perces vergődés...
Apr 22, 2015 15:14:37
broni
Apr 22, 2015 15:16:50
nagyapám megkarta őlni kádárt, azért volt börtönbe!!!!!sodi, te kommer bazdmeg!!!!!!!!!!te lennél hazaffy????a pofám leszakad.....
Apr 22, 2015 15:16:50
Kiss Kender Farkas
Apr 22, 2015 15:22:15
1. Rákötném egy hazugságvizsgálóra, aztán minden egyes hazugságnál (kilengésnél) megcsapatnám 220 volt-tal!
Nem lenne rossz megoldás. Már az első igen / nem válaszlehetőségnél megsülne Endre.
Kiss úr! Ön és Hermán Péter írta ezt a bizonyos listát? Kérem igennel vagy nemmel válaszoljon!
Tyityelty bíjóság! Annyit tyeretynyék tyak elmondanyi, hoty a berlini höltyismejősöm levelezétyéty ity feltörtyék.. Ááá. Neee.. Mifaan? Jhajistyenyem...
* teljes áramszünet az egész városban, Endre grillcsirkére sülve fekszik a tárgyalóterem közepén *
Apr 22, 2015 15:22:15
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 15:25:21
Apr 22, 2015 15:25:21
broni
Apr 22, 2015 16:13:45
kávét???!!!!!!!!!!igazi férfi nem kávézik!!!!!!!!!esetleg rummal, 1 dl rum, 3 cl kávé!!!!!!
Apr 22, 2015 16:13:45
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 16:18:46
Apr 22, 2015 16:18:46
broni
Apr 22, 2015 16:22:25
miért, te nem tömöd magadba mindig???azt hittem, hogy evidenciák....
Apr 22, 2015 16:22:25
broni
Apr 22, 2015 16:29:04
nem akar valaki dél olaszból csónakon afrikába emigrálni???olcsó kurvák, olcsó pia meg drog, mi kell még?????
Apr 22, 2015 16:29:04
snecigeci
(
x44)
Apr 22, 2015 16:32:46
x44)
Púp, meddig kell még várnunk a 10 perces videóra? Ja, feliratoznod kell..
She was a dude.
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 16:37:48
nem akar valaki dél olaszból csónakon afrikába emigrálni???olcsó kurvák, olcsó pia meg drog, mi kell még?????
Olcsó AIDS-es kurvák, metil-alkohol tartalmú olcsó piák, fincsi trópusi betegségek!
Sok sikert! ;)
Apr 22, 2015 16:37:48
broni
Apr 22, 2015 16:39:02
Sok sikert! ;)
Sok sikert! ;)
kösz, tudod, ugyse terveztem hosszú életet)))))
Apr 22, 2015 16:39:02
malmöi legendáré cigány
Apr 22, 2015 16:42:28
Apr 22, 2015 16:42:28
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 16:44:55
Khm!
TAOT!
Apr 22, 2015 16:44:55
malmöi legendáré cigány
Apr 22, 2015 16:45:48
Khm!
TAOT!
TAOT!
Kamu xD
Apr 22, 2015 16:45:48
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 16:47:26
Kamu xD
* ásít *
Apr 22, 2015 16:47:26
broni
Apr 22, 2015 16:52:58
Apr 22, 2015 16:52:58
Laci
Apr 22, 2015 17:12:49
Kamu xD
Létezik ám olyan, hogy jogvédett tartalom! xD
Apr 22, 2015 17:12:49
GonoszÉszakiBoszi
Apr 22, 2015 17:13:33
Sneci, hol laksz most?
Apr 22, 2015 17:13:33
Laci
Apr 22, 2015 17:14:18
Szerintem belefulladnál te Pajor atya "szörpjébe" szívesen xD
Apr 22, 2015 17:14:18
Laci
Apr 22, 2015 17:15:53
Sneci, hol laksz most?
Kakukk fészek ;)
Apr 22, 2015 17:15:53
Kiss Kender Farkas
Apr 22, 2015 17:17:10
Apr 22, 2015 17:17:10
-
Apr 22, 2015 17:18:44
Sok sikert! ;)
Sok sikert! ;)
Bronit ha megcsípi egy maláriás szúnyog, a szúnyog döglik meg!
Apr 22, 2015 17:18:44
-
Apr 22, 2015 17:20:09
Törpapa már van, kinézetre meg Kaufmann simán lehetne Hókuszpók.
Apr 22, 2015 17:20:09
snecigeci
(
x44)
Apr 22, 2015 17:21:39
x44)
:DDDDDDDDDD
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Apr 22, 2015 17:31:18
x44)
Nézzétek a videót! Torokra vette a faszt Kaufmann xDD
She was a dude.
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 17:36:19
Ez nagyon hosszú...
Lefoglalták a banánt?
Apr 22, 2015 17:36:19
snecigeci
(
x44)
Apr 22, 2015 17:37:20
x44)
11 percnél magyarázza, hogy miért nem állt fel a farka. Hatalmas.
She was a dude.
Fekete Bikapata
Apr 22, 2015 17:37:49
11 percnél magyarázza, hogy miért nem állt fel a farka. Hatalmas.
Nebassz!
Apr 22, 2015 17:37:49
snecigeci
(
x44)
Apr 22, 2015 17:49:06
x44)
Összekacsintottak vele a rendőrök de azért bebaszták 36 órára xDD
She was a dude.
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez olyan, mint a nácik csodafegyvere, ami mindenre megoldást kínált, de sosem lett kész?