egyet mondj. marslakók hd?
felirattal?
Na ez lesz csak az igazi szemenköpés a németeknek: egy bolond, homokos cigány és egy fogyatékos, homokos zsidó héderel Berlinben!! Szerintem erre Adolfot is kiássák a bunker romjai alól, hadd lássa az öreg, hogy mivé lett az általa megálmodott birodalom!
Magyarul nem nézel semmi mást, most hogy a Narutónak vége.
Eleg komoly, hogy a felorult EGL-re is gazdatestkent tekintesz.
Dehogynem, Szomszédok. Full HD-ben!! 5.1-es hang. Igaz a hang kicsit késni fog, mert előbb hallja majd a pofon csattanását és csak utána verik meg Vágási Ferit a buszmegállóban!
Hát ilyen hazafi vagy te? Csupa nyugati szenny? Sehol egy Kisváros, Linda, Angyalbőrben?
rgl lesz az új szerelmed? neki is fogsz színes-szagos leveleket írni meg kibékülős videót csinálni? ha igen, akkor nagyon várom már, hogy kint legyél, te fasz! :DDD
ja............
jó az ott neki, nem is szeretné a fordítást annyira, hogy hazajöhessen a családjához
Ha a professzorok biztosítanak a kérdésemnek műsoridőt, akkor kérlek ezt fejtsd ki! Mikor szoktál 100% felső margót adni?
Amilyen hülye, ezekhez is elkezdene szinkront keresni.
aludtam..megyek most is.......holnap akcióra készülök!!figyeld a híreket!!!!!!!!!!
tűz és vér!!no mercy, kill the pigs!!!!!!!!!!
picsába, laci, menekülnünk kell!
* egy falusi plébánián alaposan kikormolja a kántor az aprócigányt *
magyarán arra hajtasz, hogy kifgjál valami pénzes pasit
barát=gazdatest
trollok=lelki szemetesládák
jogos! hol a kijegyzetelt két órás kaufmann videó???
ebből pótvizsga lesz, a SoDI sosem vesz magának ruhát. Minek tenné, amikor megkapja Rocskai alig két számmal nagyobb levetett gönceit.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Aztakurva!
Ez teljesen meghülyült...
RGL talán még nálad is gyogyósabb, sodi!
Ő lesz neked a biztos pont, Berlinben? LOL
Akkor már vidd ki magaddal a dörpét is, hahó!
Hárman csak ellesztek valahogy!
Sodi egyszer elmondta, hogy soha életében nem vett még magának ruhát.
Annyira kurva kíváncsi lennék ha lenne pénze rá hogyan öltözködne. Ilyen Molnáreffes sztílóra tippelek. :D
miért kell bankszámla a bringabiztonsági tanácsadáshoz??
KÜGGYETEK PÉNZTMARCIPÁNRA KISSZÉKRE, ASZTALKÁRA, [s]MERT KIRAK A KLEMBALA![s]
Egy teleszart dvd tok is jó lesz.
ÖTTÉszart! Hahó!
akkor még az volt a szóhasználat.
miért nem melózól?
MÁJUS _van_???
Április 28.!
Hahó!
Mindegy.
Mikor, te ökör?
Tudod már, hogy mikor mész ki?
= Amióta Andi törölte az ismerősei közül a retard haverjaimat és az álprofiljaimat, nem tudok sztalkerkedni utána. Emiatt teljesen kivagyok. Könyörgöm, segítsetek!
1. Úgy volt, még februárban, hogy ennek a témának annyi...
Mi nagyon szeretnénk, ha abbahagynád, nem minket érdekel Angyi nényi... ;)
Sőt, minket egyáltalán nem érdekel!
2. Mi nem vagyunk monomániás stalker-ek! Lusta vagy már leskelődni is utána??? LOL
3. Angyi kurva jól megvan nélküled is, le se szar téged! Te ettől tiszta gyagyás vagy, mi ennek örülünk! LOL
Éjjel-nappal ő a témád!
4. Te ígérted, hogy május elején kint leszel már...
Ebből nem lesz semmi, de szerintem a szeptemberből sem! Szóval ja, semmi, mindegy, Andi!
Ezek szerint a malac annyira padlón van anyagilag, hogy már a bútorait is eladta, és egy pár ezer forintos molinóra sincs pénze (lásd: 200 forintért nácizás). A kutyás bandával is lehet valami nézeteltérés, ha ennyire nem sietnek a cipórém segítségére.
Az pedig egészen biztos, hogy az I bike Budapest szervező keményen elhajtották őket. Ennek köze lehet a tokás viselt dolgaihoz, valamint azon, hogy különböző fórumokon éveken át mocskolta őket, kötekedett velük. Pedig ott sem utálták még az elején, simán ráépülhetett volna a spybaconökkel a pesti bringásokra, de nem bírt az egójával abban az esetben sem.
Így pedig marad a tarhálás negyven évesen. Szép volt, röfi!
Egészségügyi végzettségem van, két helyen dolgozok, a Jobbikra szavaztam; úgyhogy abbahagyhatod már ezeket a monomániás faszságokat! ;)
A föld alá bújnék, ha 7-8 éven át semmit nem dolgoztam volna...
Egyébként a trollvadászat hogy fizet?
mondsza, fiacskám, te konkrétan milyen értéket termeltél az elmúlt tíz alatt?
Te hány éves vagy? Hány évet dolgoztál?
Arra válaszolj már, milyen alapon van még kint a szócikkem
Mert nem mutattad be a munkáltatói igazolást és a mosott hajas szelfit/hajborotválós videót. Remélem segítettem László. Jó munkakeresést!
A faszparasztok. Evidenciákat!
valszeg azok is megúnták már Sherlock Porkst és szabadulnának tőle
sneckó cápaporcban utazik, nem?
Inkább a Black Mirror legutóbbi részét nézd meg, Sodi, mert a Trónok harcával ellentétben ez még segíthet is az életeden. Amit ebben a részletben látsz, a trollokkal közös Saját Megoldásod is lehetne:
youtu.be/gNOqYpwYWJc?t=9m51s
Azaz rádszerelnénk egy rejtett kamerát és egy headsetet és elmennél ismerkedni, miközben gennyes féregzsidó otthonról, valósidőben távirányítaná gyakorlatilag minden megszólalásod és mozdulatodat, a csendes többség pedig fizetős nézőként röhögné végig a show-t mondjuk a LiveJasmine-en. Win-win szituáció.
Az emberek többsége simán rá tud nézni a fórumra munkaidőben anélkül, hogy a teljesítmény rovására menne.
Ez igaz, sneci teljesítménye akkor is nulla, ha fórumozik, és akkor is, ha teljes erőbedobással dolgozik.
Csak közben folyadékot veszít. De nem izzadással.
cápaporc + Red Bull
Sodi MINDIG hazudik. Kajmánlottyadtfasz kilőve.
És ki tart el? Azt írtad, hogy azért vagy életveszélyben, mert most még van biztonsági háló, és ezért most kell megtanulnod élni. Ha nem sikerül, később (de nem most) koppanni fogsz.
Be ne meséld, hogy korokkó pénzel!
Mikor borotválkozol meg, te igénytelen, szakállas geci?
Én ma reggel is borotválkoztam, de KÉPZELD!!!! tegnap HAJAT is mostam!!!
És te mikor, zsírosfejű dübbenet?
Ma sem vetted be a gyógyszered, flepnis? Mennyi ideig álltál gyógykezelés alatt?
Szerinted egy ápolt bajusz vagy szakáll, esetleg egy kutyarágta, zsírtól csatakos frufru az, amelyik elriasztja a munkaadókat?
A főtrolloktól kérdezném, hogy ha a Bori feltölti az orvosi igazolását arról, hogy bolond, az kiváltja a munkáltatói igazolást?
Bori, értsd már meg, hogy a nyolcórás, fix munkaidő az olyan lumpeneknek lett kitalálva, mint te vagy. Egy diplomás, szakmájához értő embernek nem osztja be a főnöke percre pontosan a napirendjét. Annyi a feladat, hogy határidőre elkészüljön a meló. Hogy ezt hogy oldod meg, az a te dolgod. Neked meg Sodikának kell órarend, mint a gyerekeknek, különben elbasszátok az időt, aztán megy a hetyetyézés, amikor jön a kötbér.
Én nem tudom, hogy dolgozik-e vagy nem, sajnálom. De például én is itt voltam egész nap ma is és tegnap is, pedig az irodában vagyok. Az nem dereng fel a bugyuta fejedben, hogy munka MELLETT is lehet fórumozni? Elárulom: lehet. Én is most "más pénzén" írtam ezt a hozzászólást.
Apropó, téged mikor fognak alkalmazni végre, hogy elújságold itt, hogy mekkora zsírkirály vagy?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Beköltöztél egy elmebeteghez? Gratulálok.
Egyre lejjebb csúszol. Miért basztak ki a Kolosy térről? Rocskai berágott rád mint a szar? Miattad bukott be a pénzmentő szerinte mert rájuk hoztad a cinket? Vera is ki van akadva mi?
Miért szálltál rá Hiénaverőre, mikor, ha emlékezetem nem csal, ő egyike volt azoknak, akik a szócikk ügyében rugalmasak voltak?
Elveszik a munkát az ukránok elől!!!
Mit érzett a fejében ez a bolond mikor megcsinálta ezt a képet?
Ezt küldözgette az önéletrajzával. Nem csoda, hogy csak a szalag mellé vették fel.
She was a dude.
Szerintem vonzó a maga módján.
Ezek ilyenek. Ha valaki toleránsabb velük, akkor azt egyből úgy értékelik, hogy nekik az illető minimum a szolgájuk. Ugyanúgy bele akarják törölni a lábukat, ahogy a világ a zsírhoz hasonló retardokba. Hogy ha ellenállásba ütköznek, akkor pedig feldühödnek, így lesznek a korábbi segítőkből a legnagyobb ellenségek.
Szerző:
sodika
Apr 27, 2015 23:01:52
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Apr 27, 2015 23:01:52
vsetko jedno
Apr 27, 2015 23:03:43
A felsoroltakon kívül (Agymenők, South Park, Family Guy, Trónok Harca) minden más sorozatot angolul vagy németül nézek.
egyet mondj. marslakók hd?
felirattal?
Apr 27, 2015 23:03:43
sodika
Apr 27, 2015 23:04:23
Nem. Felirat nélkül, vagy eredeti nyelvű felirattal.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 27, 2015 23:04:23
Kiss Kender Farkas
Apr 27, 2015 23:05:00
Most abban reménykedek, hogy szeptemberre összekaparják annyira, hogy ő legyen az, aki miatt ki merek költözni, mondván: nagy gáz esetén van hol a közelben kopogtatni.
Na ez lesz csak az igazi szemenköpés a németeknek: egy bolond, homokos cigány és egy fogyatékos, homokos zsidó héderel Berlinben!! Szerintem erre Adolfot is kiássák a bunker romjai alól, hadd lássa az öreg, hogy mivé lett az általa megálmodott birodalom!
Apr 27, 2015 23:05:00
töppedt buzigolyók
Apr 27, 2015 23:05:31
A felsoroltakon kívül (Agymenők, South Park, Family Guy, Trónok Harca) minden más sorozatot angolul vagy németül nézek.
Apr 27, 2015 23:05:31
IsmeretlenJoAkaro
Apr 27, 2015 23:06:41
Ellesz ő ott. Mondom. Most abban reménykedek, hogy szeptemberre összekaparják annyira, hogy ő legyen az, aki miatt ki merek költözni, mondván: nagy gáz esetén van hol a közelben kopogtatni.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Eleg komoly, hogy a felorult EGL-re is gazdatestkent tekintesz.
Apr 27, 2015 23:06:41
IsmeretlenJoAkaro
Apr 27, 2015 23:07:27
RGL-re. Patyi grammatika...
Apr 27, 2015 23:07:27
Kiss Kender Farkas
Apr 27, 2015 23:08:24
Dehogynem, Szomszédok. Full HD-ben!! 5.1-es hang. Igaz a hang kicsit késni fog, mert előbb hallja majd a pofon csattanását és csak utána verik meg Vágási Ferit a buszmegállóban!
Apr 27, 2015 23:08:24
Kiss Kender Farkas
Apr 27, 2015 23:09:58
Hát ilyen hazafi vagy te? Csupa nyugati szenny? Sehol egy Kisváros, Linda, Angyalbőrben?
Apr 27, 2015 23:09:58
-
Apr 27, 2015 23:15:29
Apr 27, 2015 23:15:29
csivaegő
Apr 27, 2015 23:26:29
Ellesz ő ott. Mondom. Most abban reménykedek, hogy szeptemberre összekaparják annyira, hogy ő legyen az, aki miatt ki merek költözni, mondván: nagy gáz esetén van hol a közelben kopogtatni.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
rgl lesz az új szerelmed? neki is fogsz színes-szagos leveleket írni meg kibékülős videót csinálni? ha igen, akkor nagyon várom már, hogy kint legyél, te fasz! :DDD
Apr 27, 2015 23:26:29
broni
Apr 27, 2015 23:32:05
Anyád nyugdíjából még HBO-ra is telik?
ja............
Apr 27, 2015 23:32:05
-
Apr 27, 2015 23:58:11
Na meló, csá.
Na meló, csá.
jó az ott neki, nem is szeretné a fordítást annyira, hogy hazajöhessen a családjához
Apr 27, 2015 23:58:11
-
Apr 28, 2015 00:12:49
A gyakorlat itt azt jelenti, hogyha megadsz egy százalékos felső margót, akkor az mire hat ki a környezetében, és milyen módon gyűrűzik tovább az a hatás.
Például
te fasz
Például
te fasz
Ha a professzorok biztosítanak a kérdésemnek műsoridőt, akkor kérlek ezt fejtsd ki! Mikor szoktál 100% felső margót adni?
Apr 28, 2015 00:12:49
Kiss Kender Farkas
Apr 28, 2015 00:19:10
Találtam neked még egy filmet, Recskaboy!
A szomszéd fiú
www.port.hu/a_szomszed_fiu_the_boy_next_door/pls/w/films.film_page?i_film_id=156109
A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált.
Van benne minden: szex, zaklatás, talán még színes emailek is akadnak!
A szomszéd fiú
www.port.hu/a_szomszed_fiu_the_boy_next_door/pls/w/films.film_page?i_film_id=156109
A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált.
Van benne minden: szex, zaklatás, talán még színes emailek is akadnak!
Apr 28, 2015 00:19:10
-
Apr 28, 2015 00:19:39
Amilyen hülye, ezekhez is elkezdene szinkront keresni.
Apr 28, 2015 00:19:39
broni
Apr 28, 2015 00:36:15
sodi, van valamilyen bizonyíték rá, hogy a törpe ember???szerintem átokfajzat, mint fráter....
égessük meg őket!!!!!!!!!!
égessük meg őket!!!!!!!!!!
Apr 28, 2015 00:36:15
P. Barbi
Apr 28, 2015 00:39:00
Hol voltál tegnap este broni?
Apr 28, 2015 00:39:00
broni
Apr 28, 2015 01:00:31
Hol voltál tegnap este broni?
aludtam..megyek most is.......holnap akcióra készülök!!figyeld a híreket!!!!!!!!!!
tűz és vér!!no mercy, kill the pigs!!!!!!!!!!
Apr 28, 2015 01:00:31
Felső Margó
Apr 28, 2015 01:19:27
A trollokról készült fényképért Sherlock Porks vagy a Kaufmann fizet többet?
img.sodika.dk/imgur.com/IUKHt0o.jpg
img.sodika.dk/imgur.com/IUKHt0o.jpg
Apr 28, 2015 01:19:27
-
Apr 28, 2015 01:49:24
A trollokról készült fényképért Sherlock Porks vagy a Kaufmann fizet többet?
i.imgur.com/IUKHt0o.jpg
i.imgur.com/IUKHt0o.jpg
picsába, laci, menekülnünk kell!
Apr 28, 2015 01:49:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 28, 2015 09:32:31
x38)
Jól olvasom, korcsgeci, hogy csak azért akarod RGL-t kint látni a gyogyó falai közül, hogy ha gondod van, legyen kihez fordulnod? Mekkora egy ocsmány szar vagy te, bazdmeg! Ilyen barátokat akar mindenki, nagyon furcsa, hogy neked mégsincs egy sem...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
eközben Bajorországban
Apr 28, 2015 09:46:07
Rehab, hahó. Nem kényszer.
Önként és egyedül utazik ott több száz kilométerről holnap.
Most egy délnémet faluban van, és a kántor, akinél lakik, szerezte neki - nagy nehezen - a helyet.
Önként és egyedül utazik ott több száz kilométerről holnap.
Most egy délnémet faluban van, és a kántor, akinél lakik, szerezte neki - nagy nehezen - a helyet.
* egy falusi plébánián alaposan kikormolja a kántor az aprócigányt *
Apr 28, 2015 09:46:07
jiddise máme
(
x11)
Apr 28, 2015 09:49:38
x11)
Én azért inkább Andi szintjét célzom meg.
magyarán arra hajtasz, hogy kifgjál valami pénzes pasit
-
Apr 28, 2015 10:00:32
Jól olvasom, korcsgeci, hogy csak azért akarod RGL-t kint látni a gyogyó falai közül, hogy ha gondod van, legyen kihez fordulnod? Mekkora egy ocsmány szar vagy te, bazdmeg! Ilyen barátokat akar mindenki, nagyon furcsa, hogy neked mégsincs egy sem...
barát=gazdatest
trollok=lelki szemetesládák
Apr 28, 2015 10:00:32
prolesz
Apr 28, 2015 10:21:54
Rendben Sóder, ezt még próbáld meg, de aztán Blaha!
telefonszám megvan még?
telefonszám megvan még?
Apr 28, 2015 10:21:54
-
Apr 28, 2015 10:23:23
ez a rohadék még a trolljait is kihasználja!
Apr 28, 2015 10:23:23
prolesz
Apr 28, 2015 10:26:22
akkor ez a fórum a Trolltartó? (bocs).
Apr 28, 2015 10:26:22
-
Apr 28, 2015 11:18:15
Valaki nem adta le a háziját, hahó!
Apr 28, 2015 11:18:15
csivaegő
Apr 28, 2015 11:20:53
Valaki nem adta le a háziját, hahó!
jogos! hol a kijegyzetelt két órás kaufmann videó???
Apr 28, 2015 11:20:53
eközben Bajorországban
Apr 28, 2015 11:42:06
* hamarosan a püspök úr is csodájára jár a friss cigányseggnek *
Apr 28, 2015 11:42:06
mindegy
Apr 28, 2015 11:55:56
Bánhatod Sodi, hogy nem vagy most Berlinben.
mivoltma.444.hu/2015/04/28/akkor-is-megvenned-a-meno-polot-csak-600-forintert-ha-ezt-tudod/
Berlin.
Andi.
Mindegy :(
mivoltma.444.hu/2015/04/28/akkor-is-megvenned-a-meno-polot-csak-600-forintert-ha-ezt-tudod/
Berlin.
Andi.
Apr 28, 2015 11:55:56
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 12:00:17
Tényleg ismét egy kis olvasnivaló a púposnak, hiszen rá, és Stirlitzre gyakorolt a legnagyobb hatást eddig a német főváros:
s06.static.libri.hu/cover/53/4/1137041_5.jpg
s06.static.libri.hu/cover/53/4/1137041_5.jpg
Apr 28, 2015 12:00:17
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 28, 2015 12:08:07
x16)
Bánhatod Sodi, hogy nem vagy most Berlinben.
Berlin.
Andi.
Berlin.
Andi.
ebből pótvizsga lesz, a SoDI sosem vesz magának ruhát. Minek tenné, amikor megkapja Rocskai alig két számmal nagyobb levetett gönceit.
jiddise máme
(
x11)
Apr 28, 2015 12:13:45
x11)
szívás a kettesen
Ezekben a percekben több (tíz-? száz-?) ezer biciklis vonul fel Budapest utcáin, mindenki legnagyobb megelégedésére. Mi is készültünk rá, hogy a menet végállomására kitelepülünk egy kisebb standdal, ahol lehet minket tapogatni, bringabiztonsági tanácsokat adni, és kétszáz forintért le is lehet minket nácizni. Sajnos ezt keresztülhúzta a tény, hogy még mindig hiába várjuk bankszámlánk zárolásának feloldását. (A kitelepedéshez ugyanis venni szerettünk volna néhány széket, kisasztalt, molinót.)
tolvajkergetok.hu/article.php?id=174
ez hihetetlen, hogy egy hónap alatt képtelenek voltak befáradni a bankba és kitölteni egy űrlapot
valamint úgy tűnik, hogy az outreach befuccsolt, mert kizárt dolog, hogy a száni szarok ne tudtak volna pár kempingszéket meg egy kempingasztalt odavinni - bár az is lehet, hogy Sherlock Porks bejelentkezett a rendezvényre, de elhajtották a berregő maci faszára
Ezekben a percekben több (tíz-? száz-?) ezer biciklis vonul fel Budapest utcáin, mindenki legnagyobb megelégedésére. Mi is készültünk rá, hogy a menet végállomására kitelepülünk egy kisebb standdal, ahol lehet minket tapogatni, bringabiztonsági tanácsokat adni, és kétszáz forintért le is lehet minket nácizni. Sajnos ezt keresztülhúzta a tény, hogy még mindig hiába várjuk bankszámlánk zárolásának feloldását. (A kitelepedéshez ugyanis venni szerettünk volna néhány széket, kisasztalt, molinót.)
ez hihetetlen, hogy egy hónap alatt képtelenek voltak befáradni a bankba és kitölteni egy űrlapot
valamint úgy tűnik, hogy az outreach befuccsolt, mert kizárt dolog, hogy a száni szarok ne tudtak volna pár kempingszéket meg egy kempingasztalt odavinni - bár az is lehet, hogy Sherlock Porks bejelentkezett a rendezvényre, de elhajtották a berregő maci faszára
Fekete Bikapata
Apr 28, 2015 12:15:19
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aztakurva!
Ez teljesen meghülyült...
RGL talán még nálad is gyogyósabb, sodi!
Ő lesz neked a biztos pont, Berlinben? LOL
Akkor már vidd ki magaddal a dörpét is, hahó!
Hárman csak ellesztek valahogy!
Apr 28, 2015 12:15:19
Chili az élet
Apr 28, 2015 12:17:32
Sodi egyszer elmondta, hogy soha életében nem vett még magának ruhát.
Annyira kurva kíváncsi lennék ha lenne pénze rá hogyan öltözködne. Ilyen Molnáreffes sztílóra tippelek. :D
Apr 28, 2015 12:17:32
tigris
Apr 28, 2015 12:17:47
szívás a kettesen
miért kell bankszámla a bringabiztonsági tanácsadáshoz??
Apr 28, 2015 12:17:47
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 12:20:36
szívás a kettesen
KÜGGYETEK PÉNZT
Apr 28, 2015 12:20:36
snecigeci
(
x44)
Apr 28, 2015 12:22:55
x44)
Egy lyukas vödröt tudok felajánlani.
She was a dude.
Prof. Dr. Dragon64 PhD
Apr 28, 2015 12:24:22
Szemüvegtokot és lavórt is küldjetek!!!!
Apr 28, 2015 12:24:22
xray
Apr 28, 2015 12:40:32
Szemüvegtokot és lavórt is küldjetek!!!!
Apr 28, 2015 12:40:32
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 12:41:14
ÖTTÉszart! Hahó!
Apr 28, 2015 12:41:14
xray
Apr 28, 2015 12:44:05
ÖTTÉszart! Hahó!
akkor még az volt a szóhasználat.
Apr 28, 2015 12:44:05
sodika
Apr 28, 2015 12:59:24
Egyébként milyen elbaszott trollok vagytok már? Derítsétek már ki valami ügyes módszerrel, merre lesz a csaj, hadd főjek a levemben, vagy micsoda.
Naaaa :D
Apr 28, 2015 12:59:24
-
Apr 28, 2015 13:05:37
Egyébként milyen elbaszott trollok vagytok már? Derítsétek már ki valami ügyes módszerrel, merre lesz a csaj, hadd főjek a levemben, vagy micsoda.
miért nem melózól?
Apr 28, 2015 13:05:37
sodika
Apr 28, 2015 13:06:43
Komcsira. Abban a reményben tartom hónapok óta terítéken a témát, hogy nyomoztok kicsit helyettem, és eredményeket látok itt, amiről azt hiszitek, hogy engem idegesít, de közben örülnék neki, és már május van, de semmi.
Csalódtam.
mindegy
Csalódtam.
mindegy
Apr 28, 2015 13:06:43
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 13:13:32
és már május van, de semmi.
MÁJUS _van_???
Április 28.!
Hahó!
Mindegy.
Apr 28, 2015 13:13:32
Fekete Bikapata
Apr 28, 2015 13:16:44
Mikor, te ökör?
Tudod már, hogy mikor mész ki?
Apr 28, 2015 13:16:44
Hiénaverő
Apr 28, 2015 13:18:26
Púp minket nem az érdekel hogy Andi hol van, hanem hogy TE honnan nagyképűsködsz. Nyugodj meg, folyik a nyomozás, hamarosan ki fog derülni ez is. Tudod, a nagypofájú szemtelenkedésnek és szmájlizásnak mindig pofáraesés a vége, most sem lesz ez másképp. :)
Apr 28, 2015 13:18:26
sodi - magyar szótár
Apr 28, 2015 13:18:29
Egyébként milyen elbaszott trollok vagytok már? Derítsétek már ki valami ügyes módszerrel, [b]merre lesz a csaj/b], hadd főjek a levemben, vagy micsoda.
= Amióta Andi törölte az ismerősei közül a retard haverjaimat és az álprofiljaimat, nem tudok sztalkerkedni utána. Emiatt teljesen kivagyok. Könyörgöm, segítsetek!
Apr 28, 2015 13:18:29
Fekete Bikapata
Apr 28, 2015 13:22:10
Komcsira. Abban a reményben tartom hónapok óta terítéken a témát, hogy nyomoztok kicsit helyettem, és eredményeket látok itt, amiről azt hiszitek, hogy engem idegesít, de közben örülnék neki, és már május van, de semmi.
Csalódtam.
mindegy
Csalódtam.
mindegy
1. Úgy volt, még februárban, hogy ennek a témának annyi...
Mi nagyon szeretnénk, ha abbahagynád, nem minket érdekel Angyi nényi... ;)
Sőt, minket egyáltalán nem érdekel!
2. Mi nem vagyunk monomániás stalker-ek! Lusta vagy már leskelődni is utána??? LOL
3. Angyi kurva jól megvan nélküled is, le se szar téged! Te ettől tiszta gyagyás vagy, mi ennek örülünk! LOL
Éjjel-nappal ő a témád!
4. Te ígérted, hogy május elején kint leszel már...
Ebből nem lesz semmi, de szerintem a szeptemberből sem! Szóval ja, semmi, mindegy, Andi!
Apr 28, 2015 13:22:10
-
Apr 28, 2015 13:22:38
szívás a kettesen
Ezek szerint a malac annyira padlón van anyagilag, hogy már a bútorait is eladta, és egy pár ezer forintos molinóra sincs pénze (lásd: 200 forintért nácizás). A kutyás bandával is lehet valami nézeteltérés, ha ennyire nem sietnek a cipórém segítségére.
Az pedig egészen biztos, hogy az I bike Budapest szervező keményen elhajtották őket. Ennek köze lehet a tokás viselt dolgaihoz, valamint azon, hogy különböző fórumokon éveken át mocskolta őket, kötekedett velük. Pedig ott sem utálták még az elején, simán ráépülhetett volna a spybaconökkel a pesti bringásokra, de nem bírt az egójával abban az esetben sem.
Így pedig marad a tarhálás negyven évesen. Szép volt, röfi!
Apr 28, 2015 13:22:38
Fekete Bikapata
Apr 28, 2015 13:24:53
Látom, zajlik ma is a munka és értékteremtés.
Kedd, munkaidő, 48 látogató.
Ki a hibás?
Orbán? Simicska? A TV2? Molnár Krisztián? Dőrppe?
Ki tehet erről?
Ki a hibás?
Ki tehet erről?
Egészségügyi végzettségem van, két helyen dolgozok, a Jobbikra szavaztam; úgyhogy abbahagyhatod már ezeket a monomániás faszságokat! ;)
A föld alá bújnék, ha 7-8 éven át semmit nem dolgoztam volna...
Egyébként a trollvadászat hogy fizet?
Apr 28, 2015 13:24:53
jiddise máme
(
x11)
Apr 28, 2015 13:32:23
x11)
mondsza, fiacskám, te konkrétan milyen értéket termeltél az elmúlt tíz alatt?
Hiénaverő
Apr 28, 2015 13:32:55
Így van Kisboros. mind liberálisok vagyunk, meg újságírók. És nem dolgozunk.
De most már takarodjál.
De most már takarodjál.
Apr 28, 2015 13:32:55
Fekete Bikapata
Apr 28, 2015 13:35:00
Tegnap is itt vertétek 50-en a faszotokat munkaidőben, és ma is. Teljesen nyilvánvaló, hogy munkakerülők vagytok.
Tegnap belinkelt valaki egy cikket, miszerint Putyin börtönnel sújtaná azokat, akik nem dolgoznak.
Így már érthető, miért Putyin-ellenes a teljes liberális baloldal. Mert fostok, hogy el kell menni dolgozni.
Sokkal kényelmesebb a sodifórum előtt álnév mögül verni a faszt, és számon kérni másokat, hogy ők miért nem dolgoznak.
Tegnap belinkelt valaki egy cikket, miszerint Putyin börtönnel sújtaná azokat, akik nem dolgoznak.
Így már érthető, miért Putyin-ellenes a teljes liberális baloldal. Mert fostok, hogy el kell menni dolgozni.
Sokkal kényelmesebb a sodifórum előtt álnév mögül verni a faszt, és számon kérni másokat, hogy ők miért nem dolgoznak.
Te hány éves vagy? Hány évet dolgoztál?
Apr 28, 2015 13:35:00
Hiénaverő
Apr 28, 2015 13:38:16
Arra válaszolj már, milyen alapon van még kint a szócikkem
Mert nem mutattad be a munkáltatói igazolást és a mosott hajas szelfit/hajborotválós videót. Remélem segítettem László. Jó munkakeresést!
Apr 28, 2015 13:38:16
snecigeci
(
x44)
Apr 28, 2015 13:38:58
x44)
Hiéna, nyomás vissza a sorra! Én is csak 10 percre jöttem el, már megyek is.
She was a dude.
Fekete Bikapata
Apr 28, 2015 13:39:08
10 év munkakerülésért vajon mit adna Putyin?
Érdemérmet?
Érdemérmet?
Apr 28, 2015 13:39:08
Hiénaverő
Apr 28, 2015 13:40:24
Innen a szalag mellől pötyögök Levi, de nagyon kell figyelni mert a gestapós biztiőrök itt korzóznak és nagyon meg leszek baszva ha lebukok!
Apr 28, 2015 13:40:24
snecigeci
(
x44)
Apr 28, 2015 13:40:42
x44)
zsír, mennyi a havi zsebpénzed?
She was a dude.
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 13:41:01
Ki a hibás?
Ki tehet erről?
Ki a hibás?
Ki tehet erről?
A faszparasztok. Evidenciákat!
Apr 28, 2015 13:41:01
-
Apr 28, 2015 13:42:51
Apr 28, 2015 13:42:51
Hiénaverő
Apr 28, 2015 13:44:03
Zsidó vagyok, és újságíró, meg liberális, és Soros bácsi & a Norvég Alap pénzel, Hahó!
Apr 28, 2015 13:44:03
jiddise máme
(
x11)
Apr 28, 2015 13:44:26
x11)
A kutyás bandával is lehet valami nézeteltérés, ha ennyire nem sietnek a cipórém segítségére.
valszeg azok is megúnták már Sherlock Porkst és szabadulnának tőle
jiddise máme
(
x11)
Apr 28, 2015 13:45:17
x11)
index.hu/belfold/2015/04/28/a_kormany_raszall_az_energiaitalokra_is/
Mész tüntetni, Sneci?
Mész tüntetni, Sneci?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 28, 2015 13:47:06
x30)
Jó, hogy mondjátok... van szinkronnal s0501
faszaság
lefekvés előtt én is megnézem
Na meló, csá.
faszaság
lefekvés előtt én is megnézem
Na meló, csá.
Inkább a Black Mirror legutóbbi részét nézd meg, Sodi, mert a Trónok harcával ellentétben ez még segíthet is az életeden. Amit ebben a részletben látsz, a trollokkal közös Saját Megoldásod is lehetne:
youtu.be/gNOqYpwYWJc?t=9m51s
Azaz rádszerelnénk egy rejtett kamerát és egy headsetet és elmennél ismerkedni, miközben gennyes féregzsidó otthonról, valósidőben távirányítaná gyakorlatilag minden megszólalásod és mozdulatodat, a csendes többség pedig fizetős nézőként röhögné végig a show-t mondjuk a LiveJasmine-en. Win-win szituáció.
Chili az élet
Apr 28, 2015 13:48:07
Miért nem dolgozol, Hiéna?
Tegnap egész nap itt voltál a fórumon és nem dolgoztál semmit! MIÉRT?!
Miért nem dolgozol ma sem?!
Tegnap egész nap itt voltál a fórumon és nem dolgoztál semmit! MIÉRT?!
Miért nem dolgozol ma sem?!
Az emberek többsége simán rá tud nézni a fórumra munkaidőben anélkül, hogy a teljesítmény rovására menne.
Apr 28, 2015 13:48:07
-
Apr 28, 2015 13:50:01
Ez igaz, sneci teljesítménye akkor is nulla, ha fórumozik, és akkor is, ha teljes erőbedobással dolgozik.
Apr 28, 2015 13:50:01
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 13:50:48
Csak közben folyadékot veszít. De nem izzadással.
Apr 28, 2015 13:50:48
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Apr 28, 2015 13:57:01
x30)
Most abban reménykedek, hogy szeptemberre összekaparják annyira, hogy ő legyen az, aki miatt ki merek költözni, mondván: nagy gáz esetén van hol a közelben kopogtatni hideg esetén van kihez küldetni Vera nénivel a télikabátot.
Kiss Kender Farkas
Apr 28, 2015 14:08:52
cápaporc + Red Bull
Apr 28, 2015 14:08:52
kínzó kérdés
Apr 28, 2015 14:14:48
Bori, volt már olyan hónap, hogy tudtad fedezni a megélhetésedet? Miért nem?
Ha tényleg flepnis vagy, akkor elég bevallanod, és nem fogják többé számon kérni a trolljaid a munkát.
Ha tényleg flepnis vagy, akkor elég bevallanod, és nem fogják többé számon kérni a trolljaid a munkát.
Apr 28, 2015 14:14:48
Hiénaverő
Apr 28, 2015 14:20:19
Muhaha, nem tudom volt -e már, és elég régi is, de ezen most kurvára röhögök: még Boborján is leoltja Kisborost, a Sátán szolgájának nevezi, és elhajtja a faszba: :D :D
MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR 3 years ago in reply to kisboros1
@kisboros1 A mániákus Molnározásod helyett a tények: El van mentve évekre visszamenőleg az összes kommented. Te voltál a legnehezebb fejű és legbutább az összes HÍRHÁTTÉR-Fórumozó közül. Előre Megmondtuk, hogy hiába tagadod az Echelon létét, pár év múlva - hála nekünk - még a leghülyébbek is tudni fogják, hogy mindent behálóz. Rajtad nem lehet segíteni. Nem vagy közénk való. Keress magadnak olyan helyet, ahol alapkövetelmény a butaság, a bomlasztás, a széthúzás és a rosszindulat.
@kisboros1 Az is rendkívül ördögi, hogy követelnéd felsőrendű Keresztyénektől: üldözzék a jót, és megfosszák a világot a faj túlélésére való haszonerőktől. A jó elüldözése ellensúlyozására eközben nem kínálsz mást, mint saját, évek óta tartó gyűlölködésed és mocskolódásod, amit éveken át folytattál azzal: a nyilvánvaló elmetechnológiai tényeket is te tagadtad a legelszántabban, ezzel az emberiség végórája után is a teljes kiirtást szolgálva. Ki ellenség? Te biztosan az vagy. Ez tény.
@kisboros1 Azt is lehetett volna, hogy míg az MSZP otthon ül, te kimész tüntetni. Elvitethetted volna magad a rendőrséggel is. Meglehetősen sátáni képlet a jót üldözni, és gyűlölni, hogy ami jó, az nem rossz. Te már évekkel ezelőtt is egy elkeseredett vesztes voltál. Nagy Imre tömeggyilkos rákosista volt, de máig ő a hősiesség mintaképe, mert a végén fordult. Te sosem fogsz tudni győzni. Az elkeseredettség és életed kudarca üldöz téged. Van, aki néhány kommentből levágja az ilyesmit.
@kisboros1 A mániákus Molnározásod helyett a tények: El van mentve évekre visszamenőleg az összes kommented. Te voltál a legnehezebb fejű és legbutább az összes HÍRHÁTTÉR-Fórumozó közül. Előre Megmondtuk, hogy hiába tagadod az Echelon létét, pár év múlva - hála nekünk - még a leghülyébbek is tudni fogják, hogy mindent behálóz. Rajtad nem lehet segíteni. Nem vagy közénk való. Keress magadnak olyan helyet, ahol alapkövetelmény a butaság, a bomlasztás, a széthúzás és a rosszindulat.
@kisboros1 Az is rendkívül ördögi, hogy követelnéd felsőrendű Keresztyénektől: üldözzék a jót, és megfosszák a világot a faj túlélésére való haszonerőktől. A jó elüldözése ellensúlyozására eközben nem kínálsz mást, mint saját, évek óta tartó gyűlölködésed és mocskolódásod, amit éveken át folytattál azzal: a nyilvánvaló elmetechnológiai tényeket is te tagadtad a legelszántabban, ezzel az emberiség végórája után is a teljes kiirtást szolgálva. Ki ellenség? Te biztosan az vagy. Ez tény.
@kisboros1 Azt is lehetett volna, hogy míg az MSZP otthon ül, te kimész tüntetni. Elvitethetted volna magad a rendőrséggel is. Meglehetősen sátáni képlet a jót üldözni, és gyűlölni, hogy ami jó, az nem rossz. Te már évekkel ezelőtt is egy elkeseredett vesztes voltál. Nagy Imre tömeggyilkos rákosista volt, de máig ő a hősiesség mintaképe, mert a végén fordult. Te sosem fogsz tudni győzni. Az elkeseredettség és életed kudarca üldöz téged. Van, aki néhány kommentből levágja az ilyesmit.
Apr 28, 2015 14:20:19
sodika
Apr 28, 2015 14:30:27
Egyébként Kaufmannnál bérlem a kisszobát, semmi titok nincs ebben.
Apr 28, 2015 14:30:27
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 14:33:16
Sodi MINDIG hazudik. Kajmánlottyadtfasz kilőve.
Apr 28, 2015 14:33:16
-
Apr 28, 2015 14:37:13
Akkor innentől abba is hagyhatod a proxy mögött bújkálást.
Apr 28, 2015 14:37:13
Zulu
(
x15)
Apr 28, 2015 14:38:44
x15)
És ki tart el? Azt írtad, hogy azért vagy életveszélyben, mert most még van biztonsági háló, és ezért most kell megtanulnod élni. Ha nem sikerül, később (de nem most) koppanni fogsz.
Be ne meséld, hogy korokkó pénzel!
Hiénaverő
Apr 28, 2015 14:39:10
Mehetnek a rendelések a pappúcsos héber lakására.
Apr 28, 2015 14:39:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 28, 2015 14:40:51
x38)
zsír, én sem borotválkoztam ma reggel. Mégis van munkám, fizetésem, és nemrég jöttem vissza az ebédből. Most kávét szürcsölök, aztán amikor kedvem tartja, felhívom az egyik kollégámat, hogy jöjjön az irodámba, és folytassuk a munkát. Tudod, nem kell azt erőltetni, ha nem muszáj. El kell végezni amit kiadnak, de nem kell agyonhajszolnod magad. Vagy neked a Jabilban nem ezt mondták? Te nagy értékteremtő, lolbazdmeg. A mai fizetésem valószínűleg több, mint amit anyádból sajtolsz ki egy jobb hónapjában.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 28, 2015 14:41:38
x38)
Endi, mennyiért bérled a kisszobát? Hogy akarja összegyeztetni a metélt ezt a vendéglátást azzal, hogy a kislányát és gyermekei anyját akarja magához venni?
Schwezoff Dávid
Apr 28, 2015 14:42:50
Én ma reggel is borotválkoztam, de KÉPZELD!!!! tegnap HAJAT is mostam!!!
És te mikor, zsírosfejű dübbenet?
Apr 28, 2015 14:42:50
-
Apr 28, 2015 14:43:18
Hiéna, mi van, kényes pontra tapintottam, munkakerülő?
Tegnap se dolgoztál, és ma sem.
A ruházkodásodról meg ne is beszéljünk...
Tegnap se dolgoztál, és ma sem.
A ruházkodásodról meg ne is beszéljünk...
Ma sem vetted be a gyógyszered, flepnis? Mennyi ideig álltál gyógykezelés alatt?
Szerinted egy ápolt bajusz vagy szakáll, esetleg egy kutyarágta, zsírtól csatakos frufru az, amelyik elriasztja a munkaadókat?
A főtrolloktól kérdezném, hogy ha a Bori feltölti az orvosi igazolását arról, hogy bolond, az kiváltja a munkáltatói igazolást?
Apr 28, 2015 14:43:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 28, 2015 14:44:45
x38)
Szerintem elég a bizonylatmásolat arról az összegről, amit az anyja vesz át a félkegyelműsége miatt. Mint a púposnál az autisegély, zsírnál is biztosan van valami hasonló segítség a mi pénzünkből, hogy a drága kis Lackó kutyaszart fotózhasson munka helyett...
-
Apr 28, 2015 14:46:07
Faszkiverő, mi a véleményed arról, hogy Hiénaverő úgy osztja nekem az észt, hogy nem dolgozik?
Egy munkakerülő. Tegnap egész nap itt fórumozott, és ma is ezt teszi.
Bori, értsd már meg, hogy a nyolcórás, fix munkaidő az olyan lumpeneknek lett kitalálva, mint te vagy. Egy diplomás, szakmájához értő embernek nem osztja be a főnöke percre pontosan a napirendjét. Annyi a feladat, hogy határidőre elkészüljön a meló. Hogy ezt hogy oldod meg, az a te dolgod. Neked meg Sodikának kell órarend, mint a gyerekeknek, különben elbasszátok az időt, aztán megy a hetyetyézés, amikor jön a kötbér.
Apr 28, 2015 14:46:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 28, 2015 14:46:15
x38)
Faszkiverő, mi a véleményed arról, hogy Hiénaverő úgy osztja nekem az észt, hogy nem dolgozik?
Én nem tudom, hogy dolgozik-e vagy nem, sajnálom. De például én is itt voltam egész nap ma is és tegnap is, pedig az irodában vagyok. Az nem dereng fel a bugyuta fejedben, hogy munka MELLETT is lehet fórumozni? Elárulom: lehet. Én is most "más pénzén" írtam ezt a hozzászólást.
Apropó, téged mikor fognak alkalmazni végre, hogy elújságold itt, hogy mekkora zsírkirály vagy?
drága pénzen
Apr 28, 2015 14:46:24
Beköltöztél egy elmebeteghez? Gratulálok.
Egyre lejjebb csúszol. Miért basztak ki a Kolosy térről? Rocskai berágott rád mint a szar? Miattad bukott be a pénzmentő szerinte mert rájuk hoztad a cinket? Vera is ki van akadva mi?
Apr 28, 2015 14:46:24
-
Apr 28, 2015 14:48:43
"Szerinted egy ápolt bajusz vagy szakáll, esetleg egy kutyarágta, zsírtól csatakos frufru az, amelyik elriasztja a munkaadókat?
"
Amikor a libsi firkászok arcképcsanorkát nézegetem, nekem egyáltalán nem az jut róluk az eszembe, hogy "ápoltak" lennének, sokkal inkább a kérdés vetődik fel, hogy mit keres ennyi arab a hazai médiában?
"
Amikor a libsi firkászok arcképcsanorkát nézegetem, nekem egyáltalán nem az jut róluk az eszembe, hogy "ápoltak" lennének, sokkal inkább a kérdés vetődik fel, hogy mit keres ennyi arab a hazai médiában?
Apr 28, 2015 14:48:43
-
Apr 28, 2015 14:50:19
Miért szálltál rá Hiénaverőre, mikor, ha emlékezetem nem csal, ő egyike volt azoknak, akik a szócikk ügyében rugalmasak voltak?
Apr 28, 2015 14:50:19
-
Apr 28, 2015 14:50:20
...sokkal inkább a kérdés vetődik fel, hogy mit keres ennyi arab a hazai médiában?
Elveszik a munkát az ukránok elől!!!
Apr 28, 2015 14:50:20
snecigeci
(
x44)
Apr 28, 2015 14:50:31
x44)
Erről mi jut eszedbe?
[img src=http://sodipedia.sodika.org/images/thumb/b/b3/Kisboros.jpeg/200px-Kisboros.jpeg]
She was a dude.
[img src=http://sodipedia.sodika.org/images/thumb/b/b3/Kisboros.jpeg/200px-Kisboros.jpeg]
snecigeci
(
x44)
Apr 28, 2015 14:52:19
x44)
zsír, ha 2-3cm-es körszakállt növesztenél a szád köré, olyan lennél, mint zsodrák segglyuka.
She was a dude.
drága pénzen
Apr 28, 2015 14:53:23
zsír, ha 2-3cm-es körszakállt növesztenél a szád köré, olyan lennél, mint zsodrák segglyuka.
Apr 28, 2015 14:53:23
snecigeci
(
x44)
Apr 28, 2015 14:53:59
x44)
Ezt küldözgette az önéletrajzával. Nem csoda, hogy csak a szalag mellé vették fel.
-
Apr 28, 2015 14:55:07
Szerintem vonzó a maga módján.
Apr 28, 2015 14:55:07
-
Apr 28, 2015 14:56:07
Szeretnél te így kinézni.
Nektek csak a szőrcsomó jutott, amivel a pofátokat takargatjátok.
Nektek csak a szőrcsomó jutott, amivel a pofátokat takargatjátok.
Apr 28, 2015 14:56:07
Zulu
(
x15)
Apr 28, 2015 14:57:41
x15)
Ezek ilyenek. Ha valaki toleránsabb velük, akkor azt egyből úgy értékelik, hogy nekik az illető minimum a szolgájuk. Ugyanúgy bele akarják törölni a lábukat, ahogy a világ a zsírhoz hasonló retardokba. Hogy ha ellenállásba ütköznek, akkor pedig feldühödnek, így lesznek a korábbi segítőkből a legnagyobb ellenségek.
-
Apr 28, 2015 14:59:18
Csak irigykedtek.
Én már évekkel ezelőtt ünnepelt sztár voltam a Balázs showban, amikor ti még csak pajeszt növesztettetek zsidók.
Én már évekkel ezelőtt ünnepelt sztár voltam a Balázs showban, amikor ti még csak pajeszt növesztettetek zsidók.
Apr 28, 2015 14:59:18
-
Apr 28, 2015 15:00:23
Milyen toleranciáról és segítségről beszélsz, zulugeci?!
Nézd már meg mit műveltetek velem és anyámmal úgy az elmúlt egy évben!
Meg a mocskos, rágalmazó szócikket, amit ti írtatok!
Milyen toleranciáról hadoválsz, a rohadt kurva anyádat!!!
Nézd már meg mit műveltetek velem és anyámmal úgy az elmúlt egy évben!
Meg a mocskos, rágalmazó szócikket, amit ti írtatok!
Milyen toleranciáról hadoválsz, a rohadt kurva anyádat!!!
Apr 28, 2015 15:00:23
134 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™