kizárt.
Sneci olyan, mint a vonatfigyelők társasága, minden történést bejegyez, csak annyira kínos sorok vannak benne, hogy rejtegeti.
Egyre növekszik benne a gőzkieresztő fapmaraton oszlop. Érthető a titkolózás.
S már sikerült ilyen társaságot találnod?
igen tudjuk gyagyås, nålad a felkeszultebb emberek igy neznek ki: törpegnom, rgl, herman, a pentek csalad, urhölgy plusz ciganyai, kihagytam valakit?
anyad es apad tarsasagat nem keresed?halatlan fasz!
Ezért jársz erre a fórumra is, ugye? :) Szerintem ez érthető.
olajat akar venni.........
feleslegesen mondjátok neki, mert a legkevésbé sem érdekli, sosem fogja megadni.
ha a barátjának és eszmetársának Kruchiónak sem adta meg a szaros 2 ezer Ft-ot, akkor majd pont Zsery 50 Euróját fogja odaadni az anyjának. Ja. :-)
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
És ő ebbe bármikor beleegyezett?
Elfogadta hogy egy 32 éves gyernőtt pincsikutyaként követi és mindenben utánozni akarja?
szartál te arra, amit mond, hiszen pl. azt mondta, hogy haverkodj a nyelvsuliban, de te nem haverkodtál senkivel
hogy csak egyet említsek
Látogatók,nézők,hallgatók,barátok=41 db
Ez Shiker!
Ezt a veretes szöveget tessék németül a blogodba írni! Persze a rüfke és egyéb jelzőket se hagyd ki belőle!
Hogy pédaképp, akkor világosan elmondtam neki, mielőtt a segítségemet kérte volna mindenféle dologban, igen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez szép és jó (most mát gazember?), de az sem érdekel, hogy a törvény mit gondol a cselekedeteidről?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
A gazember szót meg nőre nem alkalmazzuk, te műveletlen barom.
Faszt nem, ha éppen azt akarjuk kifejezni ezzel, hogy nem mentség a bűneire, hogy nő.
Pátyon, fiacskám.
Faszom, látod, ő sem lép tovább.
Látnám, hogy visszatért a régi kerékvágásba, azt mondanám, oké.
De így meg sért a látszat, mintha előlem menekülni kéne.
és mi van, ha öttészarta, hogy te példaképnek tekinted?
amúgy meg mintha világosan megmondta volna, hogy semmiféle tanácsot nem add, oldd meg magad az életedet
mucuska, nem látszat, te feltörted a levelezését, leskelődtél utána, zaklattad, stb.
nincs itt semmi látszat
te meg őrjöngsz hogy letiltott meg még a kájkjait se láthatod, mert ezzel is lekoptat
hát te magad írtad, hogy próbáékoztál, úgyhogy erről ennyit, kedves öttészart róka
Szerző: sodika Feb 28, 2015 18:51:40
Annyira kikészültem ettől hirtelen - és ez szerepel a táblázatban -, hogy dühömben, hullarészegen valóban kipróbáltam pár elrontott jelszót, de egyik sem működött.
szóval ki hazug, sneckó?
anyáddal beszélj így, de jobb, ha ezt Fórizsnak mondod, majd ő kiveri belőled a neveletlenséget, ha már anyád nem tudta.
Mondjuk ha józanon sem egy zseni, nem csodálkozom, hogy hullarászegen nem működött neki a törés.
infotomb.com/byps0
"14.12.2014 00:05:00 14.12.2014 00:22:00 0:17:00
Megpróbáltam belépni a lopott jelszavakkal. Nem sikerült.
14.12.2014 00:23:00 14.12.2014 00:24:00 0:01:00
Átgondolom, mit csináljak - nem csinálok semmit.
14.12.2014 00:52:00 14.12.2014 01:27:00 0:35:00
Elküldtem az üzenetem, mert így nem gyanús
14.12.2014 03:20:00 14.12.2014 03:52:00 0:32:00
Elkezdtem írni, mi a jó válasz. Feltörést tagadni, infóképet csinálni.
14.12.2014 04:05:00 14.12.2014 04:30:00 0:25:00
Őszinteségben vonzalmat kihagyni, taktikák emlegetésével óvatosnak lenni."
"
Lófaszt fog mentesülni a gazember léttől valaki, csak mert éppen nincs pöcse. Lófaszt."
Említettem már, hogy talán nem kéne ennyit cigányok között mozognod, mert egyre jobban átveszed a stílusukat.
Egyébként meg ne hazudozz, dehogynem törted fel a levelezést. Csak persze ezt is próbálod idehordani a többi szemeteddel együtt.
szal hogy is volt azokkal a lopott jelszavakkal, meg milyen feltörést kellett tagadni, te gazug geci?
első számú axióma: Sneci mindig hazudik.
ez nyilvánvaló, én csak azt nem értem, hogy minek hazudik, amikor pontosan tudja, hogy ő maga tette közzé azokat a logokat, amiből kiderül, hogy mit művelt
Tompika sitten van, az megvan? De te tudod, tanulj csak tőle minél többet, hátha neked is jut egyi priccs.
Szerintem baszassuk már intézetbe ezt a fosköcsögöt. Viccen kívül.
le kéne nem tiltani, nem úgy általában, hanem a következő rohama kellős közepén, attól tutti becsavarodna, hogy már itt se dühönghet
Mégsem türelmes állat a sodi?
Sneci számára a hála ismeretlen fogalom.
nem lehet, hogy sodi borderline?
Biztos hogy nem adott senkinek semmit. Az anyját-apját nem látta évek óta, nem tart velük semmilyen kapcsolatot. Valamit kummogott is, hogy milyen jó, hogy megúszta tavaly a karácsonyi családi kajálást, mert hogy úgysem tudna mit mondani senkinek.
Egy igazi hálátlan büdös féreg geci.
"keresztény" krónikás
megkönnyebbülést.
xray
May 02, 2015 21:07:24
*rég meghalt*
kizárt.
Sneci olyan, mint a vonatfigyelők társasága, minden történést bejegyez, csak annyira kínos sorok vannak benne, hogy rejtegeti.
May 02, 2015 21:07:24
Kiss Kender Farkas
May 02, 2015 21:13:01
kizárt.
Egyre növekszik benne a gőzkieresztő fapmaraton oszlop. Érthető a titkolózás.
May 02, 2015 21:13:01
Kiss Kender Farkas
May 02, 2015 21:17:21
Endi, itt egy rövid videó az elutasításról. Ha jól látom, a nő aki nyomja, kvázi ilyen női Silingó, szóval biztos érdekes.
www.youtube.com/watch?v=Z6NA4mBOwgI
www.youtube.com/watch?v=Z6NA4mBOwgI
May 02, 2015 21:17:21
-
May 02, 2015 21:20:27
Mit és? Minőségi szint.
Amikor éppen nem videózok, nálam okosabb, sikeresebb, és felkészültebb emberek társaságát keresem mindig. Azokkal próbálok vegyülni mindig. Mert úgy fejlődsz.
Amikor videózok, ez persze másképp van. :D
Azért is frusztráló kicsit, amikor onnan videózáson kívül is megtalálnak. :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Amikor éppen nem videózok, nálam okosabb, sikeresebb, és felkészültebb emberek társaságát keresem mindig. Azokkal próbálok vegyülni mindig. Mert úgy fejlődsz.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
S már sikerült ilyen társaságot találnod?
May 02, 2015 21:20:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 02, 2015 21:23:54
x16)
Elsőre azt mondanám, hogy nálad mindenki okosabb sikeresebb és felkészültebb de aztán eszembe jut, hogy kikkel lógtál éveken át: RGL, a törpe, tajgi, Rostásék, Olika...
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Örebro
May 02, 2015 21:25:16
Mit és? Minőségi szint.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
igen tudjuk gyagyås, nålad a felkeszultebb emberek igy neznek ki: törpegnom, rgl, herman, a pentek csalad, urhölgy plusz ciganyai, kihagytam valakit?
anyad es apad tarsasagat nem keresed?halatlan fasz!
May 02, 2015 21:25:16
jiddise máme
(
x11)
May 02, 2015 21:36:04
x11)
sneckó, hogy állsz a 20 évvel fiatalabb sikeres menedzserhölgy becserkészésével
-
May 02, 2015 22:06:01
Kisboros rinyál a google miatt?
Írjátok be a google képkeresőbe Iwatt Barbi nevét.
Írjátok be a google képkeresőbe Iwatt Barbi nevét.
May 02, 2015 22:06:01
Kóser Szalonna
May 02, 2015 22:08:46
A törpének volt saját lakása, és főzni is tud, szóval übereli a recskást. RGL volt nővel, sőt, gyereket is nemzett, ráadásul megtanult németül, szóval megint csak übereli Sodit. A nőfaló Hermánról, akinek még tütükére és pizzára is telik meg ne is beszéljünk.
Látod Endre, még a retard társaságodban is te vagy a legalja. Azért az nem mindegy, amikor a tárgyalásod szünetében RGL olt azzal, hogy "rá se ránts, Sodi".
Látod Endre, még a retard társaságodban is te vagy a legalja. Azért az nem mindegy, amikor a tárgyalásod szünetében RGL olt azzal, hogy "rá se ránts, Sodi".
May 02, 2015 22:08:46
broni
May 02, 2015 22:10:44
na, gyözött a real, lehet inni, elő a staroprameneket!!!!hejj c ronaldo!!!!!!!!!!!
May 02, 2015 22:10:44
mindegy
May 02, 2015 22:20:11
Ezért jársz erre a fórumra is, ugye? :) Szerintem ez érthető.
May 02, 2015 22:20:11
mindegy
May 02, 2015 22:25:12
BTW május van, és így ötödik hónapja lógsz Zserynek 50 euróval. Csak úgy mondom.
Mindegy.
Mindegy.
May 02, 2015 22:25:12
broni
May 02, 2015 22:28:20
BTW május van, és így ötödik hónapja lógsz Zserynek 50 euróval. Csak úgy mondom.
Mindegy.
Mindegy.
olajat akar venni.........
May 02, 2015 22:28:20
xray
May 02, 2015 22:29:51
Mindegy.
Mindegy.
feleslegesen mondjátok neki, mert a legkevésbé sem érdekli, sosem fogja megadni.
May 02, 2015 22:29:51
Haim
(
x10)
May 02, 2015 22:40:54
x10)
ha a barátjának és eszmetársának Kruchiónak sem adta meg a szaros 2 ezer Ft-ot, akkor majd pont Zsery 50 Euróját fogja odaadni az anyjának. Ja. :-)
sodika
May 02, 2015 22:49:55
Nem érdekel a csajjal kapcsolatban semmiféle moralizálás már.
A kiindulópont tényleg az volt, mindenféle túlzás nélkül, hogy elegendő minden erőmet megfeszítve segítenem kell neki, eközben tanulni tőle, és egyébként az életem más területein is kritikátlanul azt csinálni, amit mond, mert ő a végtelenül szociális, világlátott, tapasztalt, talpraesett, sok nyelven beszélő félisten, és önmagában ettől, hogy a tanácsaira és a szolgálatára ráhagyatkozom, rendbejön az életem.
És ebből kifolyólag soha nem vitatkoztam, még amit egyébként irtózatosan nagy faszságnak gondoltam, azt is kritika nélkül ráhagytam. (Jó, az más kérdés, hogy állítólag éppen ezen akadt ki, hogy minden lepereg rólam, mert azt, hogy félek a vele való vitahelyezektől, simán a problémái felületes leszarásaként értelmezte.)
De a lényeg, hogy a kiindulópont akkor is az volt, hogy ő az isten, innentől pedig leszarok minden moralizálást, hogy mi hogyan érintette, meg milyen gondjai vannak most ebből, meg minden egyéb blabla, ugyanis egy ilyen kiindulópontból csak és kiázórlag az kezd el gonoszkodni és utálkozni, aki valójában legbelül egy gonosz, számító, képmutató gazember.
Ennyi.
Na meló, csá.
A kiindulópont tényleg az volt, mindenféle túlzás nélkül, hogy elegendő minden erőmet megfeszítve segítenem kell neki, eközben tanulni tőle, és egyébként az életem más területein is kritikátlanul azt csinálni, amit mond, mert ő a végtelenül szociális, világlátott, tapasztalt, talpraesett, sok nyelven beszélő félisten, és önmagában ettől, hogy a tanácsaira és a szolgálatára ráhagyatkozom, rendbejön az életem.
És ebből kifolyólag soha nem vitatkoztam, még amit egyébként irtózatosan nagy faszságnak gondoltam, azt is kritika nélkül ráhagytam. (Jó, az más kérdés, hogy állítólag éppen ezen akadt ki, hogy minden lepereg rólam, mert azt, hogy félek a vele való vitahelyezektől, simán a problémái felületes leszarásaként értelmezte.)
De a lényeg, hogy a kiindulópont akkor is az volt, hogy ő az isten, innentől pedig leszarok minden moralizálást, hogy mi hogyan érintette, meg milyen gondjai vannak most ebből, meg minden egyéb blabla, ugyanis egy ilyen kiindulópontból csak és kiázórlag az kezd el gonoszkodni és utálkozni, aki valójában legbelül egy gonosz, számító, képmutató gazember.
Ennyi.
Na meló, csá.
May 02, 2015 22:49:55
sodika
May 02, 2015 22:50:15
kizárólag, na
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
May 02, 2015 22:50:15
-
May 02, 2015 22:58:10
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Elfogadta hogy egy 32 éves gyernőtt pincsikutyaként követi és mindenben utánozni akarja?
May 02, 2015 22:58:10
jiddise máme
(
x11)
May 02, 2015 22:59:13
x11)
elegendő minden erőmet megfeszítve segítenem kell neki, eközben tanulni tőle, és egyébként az életem más területein is kritikátlanul azt csinálni, amit mond
szartál te arra, amit mond, hiszen pl. azt mondta, hogy haverkodj a nyelvsuliban, de te nem haverkodtál senkivel
hogy csak egyet említsek
-
May 02, 2015 23:09:47
Közben befutott egy friss, ropogós 40 perces oktató videó a tanár úrtól:
youtube.com/watch?v=UMYNHnGqPOY
youtube.com/watch?v=UMYNHnGqPOY
Látogatók,nézők,hallgatók,barátok=41 db
Ez Shiker!
May 02, 2015 23:09:47
xray
May 02, 2015 23:11:40
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ezt a veretes szöveget tessék németül a blogodba írni! Persze a rüfke és egyéb jelzőket se hagyd ki belőle!
May 02, 2015 23:11:40
sodika
May 02, 2015 23:13:49
Hogy pédaképp, akkor világosan elmondtam neki, mielőtt a segítségemet kérte volna mindenféle dologban, igen.
May 02, 2015 23:13:49
sodika
May 02, 2015 23:18:33
Innentől hogy egy gazembert mi hogyan érint, szarom le.
ennyi
csá
ennyi
csá
May 02, 2015 23:18:33
xray
May 02, 2015 23:20:45
Sneci, volt ma olyan 1-2 perc, amikor nem ez a téma zsongott az agyadban? Kizártnak tartom, mert teljesen bele vagy őrülve, hogy egy "nő" , akiket te szarba nézel, totál hülyét csinált belőled. Mondjuk, nem volt nehéz.
May 02, 2015 23:20:45
-
May 02, 2015 23:21:31
Endre, mar egyaltalan nem vicces amit csinalsz, inkabb felelmetes. El kellett volna felejtened honapokkal ezelott az egesz ugyet es tovabblepni. Ehelyett egy mabiakus elmebeteg szerepet veszed fel es egyre aggasztobban viselkedsz. De te tudod biztosan megeri beleolni ennyi idot es energiat, last a hullo is mire jutott vele: a neten bizonygatja a senki altal le se szart velt igazat.
May 02, 2015 23:21:31
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 02, 2015 23:22:17
x16)
Innentől hogy egy gazembert mi hogyan érint, szarom le.
ennyi
csá
ennyi
csá
Ez szép és jó (most mát gazember?), de az sem érdekel, hogy a törvény mit gondol a cselekedeteidről?
KA istennő
May 02, 2015 23:26:07
A púpod lesz a főáldozat a retardok ünnepèn, növeszd kicsi szörnyeteg!
May 02, 2015 23:26:07
sodika
May 02, 2015 23:29:56
Faszt nem, ha éppen azt akarjuk kifejezni ezzel, hogy nem mentség a bűneire, hogy nő.
May 02, 2015 23:29:56
sodika
May 02, 2015 23:30:01
Na meló, csá.
May 02, 2015 23:30:01
sodika
May 02, 2015 23:30:08
Soha többet nem írok ide
May 02, 2015 23:30:08
elégedett
May 02, 2015 23:32:24
Kaufmanndil hàny éve nem képes lejönni a Regàszos témàról? Sanszos, hogy Púp is ugyanígy rajta fog maradni.
May 02, 2015 23:32:24
sodika
May 02, 2015 23:33:10
Ha rüfkézek, akkor a nőiességében sértem meg, ha gazemberezek, akkor viszont miért emanciációskodok. LOL.
Pont ez a lényeg.
Ha valamit Sherlock Porks-től megtanultam, és tökéletes elsajátítottam, akkor az az a szemlélet, hogy teljesen mindegy, hogy a gazember éppen egy fiatal lány, öregasszony, vagy egy ereje teljében lévő, középkorú férfi. Ha gazember, ugyanúgy és ugyanazt a büntetést érdemli.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Pont ez a lényeg.
Ha valamit Sherlock Porks-től megtanultam, és tökéletes elsajátítottam, akkor az az a szemlélet, hogy teljesen mindegy, hogy a gazember éppen egy fiatal lány, öregasszony, vagy egy ereje teljében lévő, középkorú férfi. Ha gazember, ugyanúgy és ugyanazt a büntetést érdemli.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 02, 2015 23:33:10
xray
May 02, 2015 23:33:39
Pátyon, fiacskám.
May 02, 2015 23:33:39
sodika
May 02, 2015 23:35:25
Persze az meg, hogy jaj, én nem gazember vagyok, hanem egy 55 éves nő, de amikor gazemberkedni kellett, akkor ez nem zavart.
Lófaszt fog mentesülni a gazember léttől valaki, csak mert éppen nincs pöcse. Lófaszt.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Lófaszt fog mentesülni a gazember léttől valaki, csak mert éppen nincs pöcse. Lófaszt.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 02, 2015 23:35:25
sodika
May 02, 2015 23:35:51
Az megy, na
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 02, 2015 23:35:51
-
May 02, 2015 23:36:54
Na most takarodj el innen mara!
May 02, 2015 23:36:54
sodika
May 02, 2015 23:38:03
Endre, mar egyaltalan nem vicces amit csinalsz, inkabb felelmetes. El kellett volna felejtened honapokkal ezelott az egesz ugyet es tovabblepni.
May 02, 2015 23:38:03
jiddise máme
(
x11)
May 02, 2015 23:38:17
x11)
és mi van, ha öttészarta, hogy te példaképnek tekinted?
amúgy meg mintha világosan megmondta volna, hogy semmiféle tanácsot nem add, oldd meg magad az életedet
-
May 02, 2015 23:38:18
emanciációskodok
? ez mi a faszt jelent?
? ez mi a faszt jelent?
May 02, 2015 23:38:18
sodika
May 02, 2015 23:38:53
Mindegy, rohadjon el, gazember, kész.
Nehogy már ne nehezhessük a gazembert a nevén, csak mert nincs pöcse, bazmeg.
na csá
Éjféltől tényleg nem írok ide.
Nehogy már ne nehezhessük a gazembert a nevén, csak mert nincs pöcse, bazmeg.
na csá
Éjféltől tényleg nem írok ide.
May 02, 2015 23:38:53
Andi Hobo
May 02, 2015 23:39:06
A Sodi tudja a trollok nem, miért lettem gazember!
May 02, 2015 23:39:06
jiddise máme
(
x11)
May 02, 2015 23:40:25
x11)
mucuska, nem látszat, te feltörted a levelezését, leskelődtél utána, zaklattad, stb.
nincs itt semmi látszat
te meg őrjöngsz hogy letiltott meg még a kájkjait se láthatod, mert ezzel is lekoptat
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 02, 2015 23:41:27
x16)
Minden egyes beírásod bizonyítja, hogy Andi a lehető legjobbat teszi, megszakít minden kapcsolatot a beteg zaklatójával.
sodika
May 02, 2015 23:41:29
Nem törtem fel semmit, te hazug kurva.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 02, 2015 23:41:29
jiddise máme
(
x11)
May 02, 2015 23:42:35
x11)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
hát te magad írtad, hogy próbáékoztál, úgyhogy erről ennyit, kedves öttészart róka
jiddise máme
(
x11)
May 02, 2015 23:44:24
x11)
Annyira kikészültem ettől hirtelen - és ez szerepel a táblázatban -, hogy dühömben, hullarészegen valóban kipróbáltam pár elrontott jelszót, de egyik sem működött.
szóval ki hazug, sneckó?
xray
May 02, 2015 23:45:38
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
anyáddal beszélj így, de jobb, ha ezt Fórizsnak mondod, majd ő kiveri belőled a neveletlenséget, ha már anyád nem tudta.
May 02, 2015 23:45:38
jiddise máme
(
x11)
May 02, 2015 23:47:02
x11)
sneckó, hogy is volt az a "feltörést tagadni"?
ha valamelyik trollégának megvan az a log, igazán berakhatná :)
Kóser Szalonna
May 02, 2015 23:47:13
Endre, ha nem vagy szerelmes, akkor miért rinyálsz utána már 5 hónapja? Kibaszottul irritáló, szerintem inkább menj a Dunának, ha nem tudsz értelmes műsort produkálni. Vagy teríts róla valami szaftos infót, úgy a buzis kis lelkednek talán könnyebb lesz.
May 02, 2015 23:47:13
broni
May 02, 2015 23:48:24
vasárnap a malac mehet misére is, nem???????amilyen hazug szarházi, kitalálja, hogy vallásos, mint a buzi blogina....
May 02, 2015 23:48:24
Fajti
May 02, 2015 23:49:20
Miért az indulat, kicsi zsidó?
Nyelftyanyulással hogy állsz? Nyelvvizsga mikor lesz? Hogy fogsz te így Bejlinyben érvényesülni? Ezen pörgesd magad, ne a rusnya boszin!
Nyelftyanyulással hogy állsz? Nyelvvizsga mikor lesz? Hogy fogsz te így Bejlinyben érvényesülni? Ezen pörgesd magad, ne a rusnya boszin!
May 02, 2015 23:49:20
EgyKívülálló
May 02, 2015 23:56:28
szóval ki hazug, sneckó?
szóval ki hazug, sneckó?
Mondjuk ha józanon sem egy zseni, nem csodálkozom, hogy hullarászegen nem működött neki a törés.
May 02, 2015 23:56:28
vsetko jedno
May 02, 2015 23:56:58
nem áll már hegyekben a meló?
May 02, 2015 23:56:58
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 00:00:04
x11)
nédda sneckó, mit találtam!
14.12.2014 00:05:00 14.12.2014 00:22:00 0:17:00
szal hogy is volt azokkal a lopott jelszavakkal, meg milyen feltörést kellett tagadni, te gazug geci?
14.12.2014 00:05:00 14.12.2014 00:22:00 0:17:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 03, 2015 00:00:50
x30)
sneckó, hogy is volt az a "feltörést tagadni"?
infotomb.com/byps0
"14.12.2014 00:05:00 14.12.2014 00:22:00 0:17:00
14.12.2014 04:05:00 14.12.2014 04:30:00 0:25:00
Őszinteségben vonzalmat kihagyni, taktikák emlegetésével óvatosnak lenni."
-
May 03, 2015 00:01:11
"
Lófaszt fog mentesülni a gazember léttől valaki, csak mert éppen nincs pöcse. Lófaszt."
May 03, 2015 00:01:11
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 00:02:28
x11)
kösz!
de már késő, az öttészart róka nem fog reagálni, mert éjféltő Soha Többet Nem Ír Ide
de már késő, az öttészart róka nem fog reagálni, mert éjféltő Soha Többet Nem Ír Ide
Kiss Kender Farkas
May 03, 2015 00:04:25
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Említettem már, hogy talán nem kéne ennyit cigányok között mozognod, mert egyre jobban átveszed a stílusukat.
Egyébként meg ne hazudozz, dehogynem törted fel a levelezést. Csak persze ezt is próbálod idehordani a többi szemeteddel együtt.
May 03, 2015 00:04:25
EgyKívülálló
May 03, 2015 00:05:20
írni fogsz, gecó! :)
May 03, 2015 00:05:20
hazug róka
May 03, 2015 00:09:29
* sírva veri a faszát hónapok óta *
May 03, 2015 00:09:29
xray
May 03, 2015 00:19:25
May 03, 2015 00:19:25
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 00:20:44
x11)
ez nyilvánvaló, én csak azt nem értem, hogy minek hazudik, amikor pontosan tudja, hogy ő maga tette közzé azokat a logokat, amiből kiderül, hogy mit művelt
broni
May 03, 2015 00:23:31
sodi, gyónjál meg blogina, vagy pajor atyának, talán elkerülöd a poklot...bár......
May 03, 2015 00:23:31
Hiénaverő
May 03, 2015 00:23:40
Szerintem ő se tudja. Olyan már neki a hazudozás, mint másnak a levegővétel. Nem is tudna létezni nélküle.
Azért jó látni ahogy szenved a kis féreg :)
Azért jó látni ahogy szenved a kis féreg :)
May 03, 2015 00:23:40
Zulu
(
x15)
May 03, 2015 00:23:42
x15)
Ha rüfkézek, akkor a nőiességében sértem meg, ha gazemberezek, akkor viszont miért emanciációskodok. LOL.
Pont ez a lényeg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Pont ez a lényeg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Tompika sitten van, az megvan? De te tudod, tanulj csak tőle minél többet, hátha neked is jut egyi priccs.
broni
May 03, 2015 00:31:08
[quote=Zulu]Tompika sitten van, az megvan? De te tudod, tanulj csak tőle minél többet, hátha neked is jut egyi priccs.[/quote
a multkor a nyomorult törpét idézte.....ez a legnagyobb seggfejeket tekinti példaképnek...fogyi, az tuti......
a multkor a nyomorult törpét idézte.....ez a legnagyobb seggfejeket tekinti példaképnek...fogyi, az tuti......
May 03, 2015 00:31:08
broni
May 03, 2015 00:42:47
igyunk!!!!!!!!!!!!!
May 03, 2015 00:42:47
töppedt buzigolyók
May 03, 2015 00:43:21
Oszt letiltotta már a like-jait is.
Innentől meg bassza meg, de tényleg.
Ha nem etet, termesztek magam ennivalót.
Ennyi.
Innentől meg bassza meg, de tényleg.
Ha nem etet, termesztek magam ennivalót.
Ennyi.
May 03, 2015 00:43:21
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 00:45:54
x11)
le kéne nem tiltani, nem úgy általában, hanem a következő rohama kellős közepén, attól tutti becsavarodna, hogy már itt se dühönghet
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 00:46:51
x11)
egyébként meg lassacskán tényleg valami kényszerkezelés alá kéne vetetni, kezd közveszélyes lenni
broni
May 03, 2015 00:58:23
látogathatná a malacot a sitten, már ugyis nyal neki......
May 03, 2015 00:58:23
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 03, 2015 00:59:09
x16)
Valószínűleg Rocskaiék már nem pénzelik a némettanfolyamot, és nincs pótcselekvés, ami elterelné a figyelmét.
broni
May 03, 2015 01:20:38
[quote=sodilegnagyobbrajongoja]Valószínűleg Rocskaiék már nem pénzelik a némettanfolyamot, és nincs pótcselekvés, ami elterelné a figyelmét.[/quote
uproxx.files.wordpress.com/2013/05/mother-of-dragons.jpg?w=650
uproxx.files.wordpress.com/2013/05/mother-of-dragons.jpg?w=650
May 03, 2015 01:20:38
kínzó kérdés
May 03, 2015 01:32:39
Ez a lényeg.
HA NEM ETET, TERMESZTEK MAGAMNAK KAJÁT A HÁTSÓ KERTEBEN.
Ennyi.
Na meló, csá.
HA NEM ETET, TERMESZTEK MAGAMNAK KAJÁT A HÁTSÓ KERTEBEN.
Ennyi.
Na meló, csá.
Mégsem türelmes állat a sodi?
May 03, 2015 01:32:39
broni
May 03, 2015 01:39:50
én nem veszek anyámnak semmit anyák napjára!!!!vegyen neki ed gein!!!!!!!!!
May 03, 2015 01:39:50
broni
May 03, 2015 02:23:06
csucsu! oaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 03, 2015 02:23:06
jiddise máme
(
x11)
May 03, 2015 02:37:20
x11)
Андрюша Ющинский
May 03, 2015 02:49:23
Sziasztok!
Udv Kijevbol!
Udv Kijevbol!
May 03, 2015 02:49:23
broni
May 03, 2015 03:14:30
helló)))))))))))
May 03, 2015 03:14:30
broni
May 03, 2015 03:31:11
látta valaki baszni az anyjáékat gyermekkorában?????????
freud szerint ez kihatássl lehet a felnőtt életre....
na, nyelek még egy tramadolt , sörrel, anyámmal ,ár 122-kor öszevesztem, pedig csak a páéinkát akartam..hülye picsa...eladom fráter apónak))))))))))))))
freud szerint ez kihatássl lehet a felnőtt életre....
na, nyelek még egy tramadolt , sörrel, anyámmal ,ár 122-kor öszevesztem, pedig csak a páéinkát akartam..hülye picsa...eladom fráter apónak))))))))))))))
May 03, 2015 03:31:11
broni
May 03, 2015 03:55:09
fuck anyák napja!!!!!!!!!!!!!!!
May 03, 2015 03:55:09
broni
May 03, 2015 04:31:36
May 03, 2015 04:31:36
broni
May 03, 2015 05:05:24
új péter:legjobb halászlé recept p. barbi belefosik a bográcsba, ráteszük, a pirospaprikát, hagymát, felöntjük barbi pisijével, halat, és lassú tűzön hagyjuk főni
jó étvágyat!!!!!!
jó étvágyat!!!!!!
May 03, 2015 05:05:24
broni
May 03, 2015 07:14:24
mélywóter, te állat, bazd meg azn anyádat!!!!!!
May 03, 2015 07:14:24
-
May 03, 2015 07:36:23
Ezt nem lehetne átírni arra, hogy a "SoDI proxi mögül leskelődik"? úgyis mindennap 12 órát leskelődik, 6-ban fappog.
May 03, 2015 07:36:23
Örebro
May 03, 2015 07:41:05
Lacikám! Én bizony Téged is, meg a Mariskát is, de még Melcsikét is rég elzavartalak volna a halál faszára a 28 ezer élősködési pereitekkel együtt dolgozni. Menjetek a faszba dolgozni, nem az adófizetők pénzéből tyúkpereskedni éveken át. Csakis hármótókkal fizettetném meg a sok tízmilliós tyúkper-költségeiteket!
Lacika! A dolgozást, a munkába járást nem tervezed esetleg?
haha,mielött ezt is törli a kedves "apuka"Csiza Csaba irta neki.
Lacika! A dolgozást, a munkába járást nem tervezed esetleg?
haha,mielött ezt is törli a kedves "apuka"Csiza Csaba irta neki.
May 03, 2015 07:41:05
Örebro
May 03, 2015 07:46:09
te bliccelö fasz, te is inkabb befizetned a bkv fele a tartozasaidat, mint velemenyezd a lebukott sorstarsad ellen foganasitott intezkedest.
May 03, 2015 07:46:09
Örebro
May 03, 2015 07:47:48
ma anyak napja van ott nalatok gyagyås, mit vettel anyadnak, hova hivod meg ebedelni? egyaltalan mikor kerdezted meg, hogy hogy van??????
May 03, 2015 07:47:48
xray
May 03, 2015 08:00:32
ma anyak napja van ott nalatok gyagyås, mit vettel anyadnak, hova hivod meg ebedelni? egyaltalan mikor kerdezted meg, hogy hogy van??????
Sneci számára a hála ismeretlen fogalom.
May 03, 2015 08:00:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 03, 2015 09:54:21
x38)
Púp, kit köszöntesz fel anyák napján?
- Anyádat
- Esztert
- Vera nénit
- Kaufmannt
- Angyit
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- Anyádat
- Esztert
- Vera nénit
- Kaufmannt
- Angyit
Főnikmadár
May 03, 2015 10:12:30
444.hu/2015/05/02/azt-ugye-tudjak-hogy-minden-olyan-kepet-amit-feltoltenek-ebbe-az-eletkorbecslos-alkalmazasba/
Vajon Sodi arcával mit fognak reklámozni? Szájsebészetet? Orrplasztikát?
Vajon Sodi arcával mit fognak reklámozni? Szájsebészetet? Orrplasztikát?
May 03, 2015 10:12:30
tigris
May 03, 2015 10:27:01
Szerelem - SoDI verse
félisten
kedveslány
vendéglátó
példakép
motivációs erő
rüfke
patkány
picsa
dögöljön meg
félisten
kedveslány
vendéglátó
példakép
motivációs erő
rüfke
patkány
picsa
dögöljön meg
May 03, 2015 10:27:01
-/+
May 03, 2015 10:29:16
Szerelem - SoDI verse
félisten
kedveslány
vendéglátó
példakép
motivációs erő
rüfke
patkány
picsa
dögöljön meg
félisten
kedveslány
vendéglátó
példakép
motivációs erő
rüfke
patkány
picsa
dögöljön meg
nem lehet, hogy sodi borderline?
May 03, 2015 10:29:16
-
May 03, 2015 10:31:42
en meg mindig kivancsi lennek arra is, hogy adott e valakinek ajandekod karacsonya, mert rinyalt a sajatjaert, mint egy kovetelozos gyerek. honapokkal karacsony utan is kepes leirni, hogy andi mennyire szarember, mert nem allt sorba a sodi ajandekaert (amit egyeztetes nelkul kuldetett a cimere), de kinek adott ajandekot a sodi? termeszetesen senkinek, mert o, es csakis o a kozeppont, mindenki mas csak npc, raadasul materialista npc. persze ha a sodi koveteli az ajandekat, akkor o nem materialista, meg akkor sem, ha o nem ajandekoz meg senkit. a sodinak egyszeruen minden jar/jarna. a letezese jogan. energiabefektetes nelkul. ez a sodi-idiotizmus. igy termeszetes, hogy leszarja az anyjat anyak napjan is.
May 03, 2015 10:31:42
töppedt buzigolyók
May 03, 2015 10:36:41
en meg mindig kivancsi lennek arra is, hogy adott e valakinek ajandekod karacsonya, mert rinyalt a sajatjaert, mint egy kovetelozos gyerek. honapokkal karacsony utan is kepes leirni, hogy andi mennyire szarember, mert nem allt sorba a sodi ajandekaert (amit egyeztetes nelkul kuldetett a cimere), de kinek adott ajandekot a sodi? termeszetesen senkinek, mert o, es csakis o a kozeppont, mindenki mas csak npc, raadasul materialista npc. persze ha a sodi koveteli az ajandekat, akkor o nem materialista, meg akkor sem, ha o nem ajandekoz meg senkit. a sodinak egyszeruen minden jar/jarna. a letezese jogan. energiabefektetes nelkul. ez a sodi-idiotizmus. igy termeszetes, hogy leszarja az anyjat anyak napjan is.
Biztos hogy nem adott senkinek semmit. Az anyját-apját nem látta évek óta, nem tart velük semmilyen kapcsolatot. Valamit kummogott is, hogy milyen jó, hogy megúszta tavaly a karácsonyi családi kajálást, mert hogy úgysem tudna mit mondani senkinek.
May 03, 2015 10:36:41
tigris
May 03, 2015 10:37:25
"keresztény" krónikás
May 03, 2015 10:37:25
vsetko jedno
May 03, 2015 10:43:08
kb annyi fogalma van a kereszténységről, mint a programozásról
May 03, 2015 10:43:08
-
May 03, 2015 10:43:14
sodi, te belegondoltal mar, hogy anyukad mit erezhet anyak napjan, hogy meg fel sem hivod? :(
May 03, 2015 10:43:14
Kóser Szalonna
May 03, 2015 10:46:08
sodi, te belegondoltal mar, hogy anyukad mit erezhet anyak napjan, hogy meg fel sem hivod? :(
megkönnyebbülést.
May 03, 2015 10:46:08
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.youtube.com/watch?v=UMYNHnGqPOY