Idefigyelj, te ostoba gibbon! Én is nagyon sajnálom, hogy kikerült a szócikk a tk-ra, de látod, hogy mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy lekerüljön. Megmondtam előre, hogy az ilyen egyéni akciókat nem fogjuk tudni megakadályozni, te ennek tudtával mentél bele az egyeszségbe.
Lehet olyat játszani, hogy visszakerül a szócikk ,meg minden, de egy dolgot fogsz elérni: Újra bekapcsol az Iron Gnome, aztán majd pukkadozhatsz a facebookodon. Szóval gondold meg, hogy döntesz.
Nekem például feláll még. Igaz: nőkre.
nem lehet,hogy te voltál,hogy meghekkeld a munkakeresésedet és ránk foghasd az egészet? Semmi értelme annak,hogy a tanszék tegye fel oda. Eddig is felkerülhetett volna, de nem került. Kérdezd a brazil-kínai-paraguayi barátnődet szerintem.
Minek tennék ilyet? Nekem van munkám.
Most pl. a délutáni szarásomat végzem a klotyón, közben telón nézem, mi zajlik retardfalván.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Tévedsz de legyen, ahogy akarod. Mostantól a dakota konfuciusz tanácsa lesz az irányadó a veled kapcsolatos kérdésekben.
Jaj, te idióta.
Az eddigi összes jogesetben benne volt a tagadás, vagy kétségbevonás. Kamu, mese. Olyan gúnynévvel viszont, ami nem utal arra, hogy az eseményt kétségbe vonjuk, továbbra is gond nélkül lehet illetni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
mindig rá kell dübbenjek, mekkora féreg vagy, sodi
érdekes módon addig semmi bajod nem volt, amíg egy fajtársad, a zsidó tanár úr, el nem csalta tőled a pár milliócskát.
addig menórát modelleztél és zsidó múzeum informatika állására ácsingóztál.
egy féreg vagy.
Végül is egy jogtechnikai kísérletet megér. Posztolj egy erőset, krónikás!
*pr*
Most biztos szétveti az ideg a púpos gazembert!
Amúgy beírnád ide a helyszínt? xD
Sodi, sajnos a te meghívód valahogy elkavarodott, de ha ki tudod deríteni, hol lesz, szívesen látlak XD Na chili az élet, csá!
Tökmindegy, ha Vácon tartanád, odáig sem jutna el. A vonatjegyet ki kéne skálázni ugyanis.
Lelépett a pénzzel a köcsög, a főnök meg börtönben, így nem tud utána menni! Én meg túl dagadt vagyok, Hahó!
43? Nem nyert, volt itt már 6x-es találat is.
A börtön ablakában, soha nincsen internet.
ha tudnank biztosan hogy hol van kuldhetnenk neki kepeslapot
ez tényleg egy akkora control freak, hogy senkinek nem adott hozzáférést a tetves oldalához?
Nekem adott xD
Hát persze, Endre.
Zoë Zermi neve ismerősen cseng valahonnan?
remélem, hogy ez nem segítség a stalker recskásnak.
lol, gondolom már túrja az internetet meg a faszbukot :)
Ebből nem fog rájönni a helyszínre, ellenőriztem, mielőtt bedobtam ide a nevet.
Kamu XD
link?
MESSAGE NOT SET
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-5,5' at line 39
ez mit jelent????
csak nem valami tininindzsa akció szerveződik?
Apropó, valakinek van még hozzáférése a rencer fórumához? Kíváncsi lennék a reakciókra.
Gondolom ipari mennyiségben megy az öttészarás.
Hiénaverő
May 05, 2015 12:25:01
Nem tudom ki csinálta de szedje le a TK-ról Zsír aktáját. Jó lenne ha a Tanszék nem csinálna segget a szájából, nem vagyunk mi retardok, Hahó! Ha június 5-ig nincs munkája, nemcsak a TK-n fog megjelenni, hanem a teljes liberális média tele lesz vele.
Zsír te meg küldözgesd az önéletrajzodat.
Zsír te meg küldözgesd az önéletrajzodat.
May 05, 2015 12:25:01
-
May 05, 2015 12:25:59
Bori, miért nem akarsz dolgozni? Nem jó neked, ha van zsebpénzed, lesz nyugdíjad? Vagy van más jövedelmed, mondjuk valamiféle segély?
May 05, 2015 12:25:59
sneci hazatér
May 05, 2015 12:26:25
May 05, 2015 12:26:25
prolesz
May 05, 2015 12:29:08
SoDI, a macskam segglikan levo pattanason eloskodo mikroba fontosabb a bioszferanak, mint az eleted. es ezzel meg Tajgetosz is egyetert. ez shiker!
May 05, 2015 12:29:08
-
May 05, 2015 12:29:41
"ez tényleg kurvanagy vicc amúgy, hogy ez a fasz csakis egy dolog miatt keres munkát, a trollok miatt. "
Elég világosan leírtam, hogy amíg ez a sok szemét kint van rólam a neten, és a munkaadó lecsekkolja, meg a kellegák, nem megyek el sehová.
Egyébként itt van, ide adtam be. Azért adom meg, mert részemről már tárgytalan, és az ott megadott e-mailen lecsekkolhatjátok, hogy nem hazudtam, valóban elküldtem nekik tegnap az önéletrajzomat. (Törljétek fel, ahogy szoktátok, ott majd megtaláljátok.) És hozzátehetitek azt is, hogy részemről miattatok tárgytalan, mert "a trollok mindig hazudnak"...
"
Nyíregyháza vonzáskörzetében lévő cég (Hungaro Chemicals - Nagycserkesz) adminisztrátort keres.
Követelmény:
középfokú végzettség,
számítógépes ismeret (Word, Excel)
Előny:
teherbírás,
pontosság,
precizitás.
Az önéletrajzokat várjuk a [email protected].
"
Elég világosan leírtam, hogy amíg ez a sok szemét kint van rólam a neten, és a munkaadó lecsekkolja, meg a kellegák, nem megyek el sehová.
Egyébként itt van, ide adtam be. Azért adom meg, mert részemről már tárgytalan, és az ott megadott e-mailen lecsekkolhatjátok, hogy nem hazudtam, valóban elküldtem nekik tegnap az önéletrajzomat. (Törljétek fel, ahogy szoktátok, ott majd megtaláljátok.) És hozzátehetitek azt is, hogy részemről miattatok tárgytalan, mert "a trollok mindig hazudnak"...
"
Nyíregyháza vonzáskörzetében lévő cég (Hungaro Chemicals - Nagycserkesz) adminisztrátort keres.
Követelmény:
középfokú végzettség,
Előny:
teherbírás,
pontosság,
precizitás.
"
May 05, 2015 12:29:41
-
May 05, 2015 12:29:43
Snecigecinek pedig ajánlom, a házigazda vagy megfogadja, vagy nem: zsírnak kellene külden iegy színes nicket, kéket, barnát, lilát, bármilyet, amivel ha mondanivalója van, beír, akkor egyrészt nem hivatkozhatna arra, hogy más írt be a helyében, másrészt pedig tényleg nem írhatna be senki se a nevében úgy hgoy ne bukna le azonnal. Egy dolog, hgoy nem kedvelik a trollok zsírt, kettő, hogy azért senki sem veszi jónéven, ha mások konfliktusába belemanipulálják.
May 05, 2015 12:29:43
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 12:33:46
x44)
Broni, te mikor nyomsz ilyen műsort nálunk?
444.hu/2015/05/04/hany-rendor-kell-ahhoz-hogy-kiszedjen-egy-kalapaccsal-hadonaszo-felmeztelen-drogost-egy-kosarpalankbol/
She was a dude.
444.hu/2015/05/04/hany-rendor-kell-ahhoz-hogy-kiszedjen-egy-kalapaccsal-hadonaszo-felmeztelen-drogost-egy-kosarpalankbol/
Hiénaverő
May 05, 2015 12:34:07
SoDI az admin, Zsírnak meg nem jár shemmiféle nick.
May 05, 2015 12:34:07
Hiénaverő
May 05, 2015 12:35:18
Levi, írtam mailt.
May 05, 2015 12:35:18
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 12:35:57
x44)
Bori: tényleg ilyen hülye vagy, hogy nem emlékszel, miről szólt a megállapodásunk?
She was a dude.
Zulu
(
x15)
May 05, 2015 12:37:57
x15)
"ez tényleg kurvanagy vicc amúgy, hogy ez a fasz csakis egy dolog miatt keres munkát, a trollok miatt. "
"
Követelmény:
középfokú végzettség,
Előny:
teherbírás,
pontosság,
precizitás.
"
"
Követelmény:
középfokú végzettség,
Előny:
teherbírás,
pontosság,
precizitás.
"
Idefigyelj, te ostoba gibbon! Én is nagyon sajnálom, hogy kikerült a szócikk a tk-ra, de látod, hogy mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy lekerüljön. Megmondtam előre, hogy az ilyen egyéni akciókat nem fogjuk tudni megakadályozni, te ennek tudtával mentél bele az egyeszségbe.
Lehet olyat játszani, hogy visszakerül a szócikk ,meg minden, de egy dolgot fogsz elérni: Újra bekapcsol az Iron Gnome, aztán majd pukkadozhatsz a facebookodon. Szóval gondold meg, hogy döntesz.
-
May 05, 2015 12:40:40
Zulu, ne nézz már hülyének, te fasz!
Ti raktátok ki a szócikket TK-ra, vagyis felrúgtátok az egyezséget, hogy leszállunk egymásról.
Ezek után nyugodtan tedd vissz a Sodipédiára, "kiegészítve", hogy "kisboros rúgta fel".
Ja, és mit keres itt 54 látogató munkaidőben? Gondolom mindenki önéletrajzot irkál a gép előtt...
Ti raktátok ki a szócikket TK-ra, vagyis felrúgtátok az egyezséget, hogy leszállunk egymásról.
Ezek után nyugodtan tedd vissz a Sodipédiára, "kiegészítve", hogy "kisboros rúgta fel".
Ja, és mit keres itt 54 látogató munkaidőben? Gondolom mindenki önéletrajzot irkál a gép előtt...
May 05, 2015 12:40:40
-
May 05, 2015 12:41:04
Bori, ahogy lehiggadsz, nézd meg : Snecigeci, Zulu, Hiénaverő, xray milyen korrekt hangot ütnek meg most is. Persze, vannak akik nagyon utálnak, azok másképpen állnak hozzá, de én a helyedben megelőlegezném a bizalmat, még ha csak pár órára is, vagy egy-két napra. veszítenivalód nincs vele.
May 05, 2015 12:41:04
-
May 05, 2015 12:44:31
Teljesen mindegy, milyen hangot ütnek meg, mikor a háttérben meg szervezkednek és röhögnek rajtam.
Ismét igazolódott a tétel: ne bízz meg zsidóban!
Ezt már Eszmeraldánál is elbasztam, de egyszer majd csak megtanulom.
Ismét igazolódott a tétel: ne bízz meg zsidóban!
Ezt már Eszmeraldánál is elbasztam, de egyszer majd csak megtanulom.
May 05, 2015 12:44:31
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 12:46:43
x44)
Menthetetlen. Alig várta, hogy találjon valami kifogást, hogy mégse kelljen elmennie dolgozni. Én itt befejeztem az egyezkedést vele.
She was a dude.
IsmeretlenJoAkaro
May 05, 2015 12:47:15
Nem kellett volna idejonni meg a kezdetekkor. Azt belatod, hogy elbasztad?
-
na b+, eszmeralda mar nem csak kina, de zsido is.
-
May 05, 2015 12:47:47
Különben is, emberielg a dühöd érthető, de a bizalom minimális megelőlegezése még nem ölt meg senkit. Gondolod, hogy a saját fórumukon nem káromkodhatnának, nem nagyképűsködhetnének, most is ? Az történhetett , hgoy Eszmeralda vagy valaki más, aki nem bír téged lementette a szócikket, felment a tk-ra, kicserélte rá a segítségkérő srác poszutját, amit a hekker troll még kinnhagyott, ennyi. Én a helyedben várnék egy kicsit, és ha lekerül a szócikk a tk-ról, bocsánatot is kérnék, abba se halt még bele senki.
May 05, 2015 12:47:47
-
May 05, 2015 12:49:21
És igazoltátok azt is, hogy semmivel nem vagytok különbek Soditól, pont ahogy írtam!
Mi is az 1. számú szabály vele kapcsolatban?
Az, hogy "mindig hazudik". Akárcsak ti!
May 05, 2015 12:49:21
Schwezoff Dávid
May 05, 2015 12:52:41
És igazoltátok azt is, hogy semmivel nem vagytok különbek Soditól
Nekem például feláll még. Igaz: nőkre.
May 05, 2015 12:52:41
Brian
May 05, 2015 12:53:06
bori menj a kurva anyadba. kaptal egy eselyt, ha nem akarsz elni vele a te dolgod. takarodj el dolgozni
May 05, 2015 12:53:06
Hiénaverő
May 05, 2015 12:54:58
Nem Zsír miatt, de nem szeretném, ha a Tanszék segget csinálna a szájából. Ez azért mégiscsak egy etyetyemi kar, nem pedig szakmunkásképző, Hahó!
May 05, 2015 12:54:58
Hiénaverő
May 05, 2015 12:56:04
Bori te meg állj már le pár napra baszki.
May 05, 2015 12:56:04
-
May 05, 2015 12:57:10
Henrik szerint mindenki ki be jár azon a szar szerveren. Éjjel leszedi a cuccot, addig türelem.
May 05, 2015 12:57:10
Schwezoff Dávid
May 05, 2015 12:57:47
Borika, a tanszék megoldja, hogy a sherlock oldalról lekerüljön. De annyival szerintem korrekt, ha kitolódik a 30 napos melócsá határidő vége is.
May 05, 2015 12:57:47
15 perc fütyizés
May 05, 2015 12:59:45
És igazoltátok azt is, hogy semmivel nem vagytok különbek Soditól, pont ahogy írtam!
nem lehet,hogy te voltál,hogy meghekkeld a munkakeresésedet és ránk foghasd az egészet? Semmi értelme annak,hogy a tanszék tegye fel oda. Eddig is felkerülhetett volna, de nem került. Kérdezd a brazil-kínai-paraguayi barátnődet szerintem.
May 05, 2015 12:59:45
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 05, 2015 13:00:01
x16)
Minek tennék ilyet? Nekem van munkám.
Most pl. a délutáni szarásomat végzem a klotyón, közben telón nézem, mi zajlik retardfalván.
-
May 05, 2015 13:10:04
zsir, ha mar van energiad arra, hogy nekunk irkalj, akkor miert nem irsz a tolvajkeregetoknek is? ird azt, hogy szoljanak a rejtelyes programozonak, aki a recert fejleszti havi 200k ert, hogy szedje le a cikket.
May 05, 2015 13:10:04
Zulu
(
x15)
May 05, 2015 13:12:11
x15)
Tévedsz de legyen, ahogy akarod. Mostantól a dakota konfuciusz tanácsa lesz az irányadó a veled kapcsolatos kérdésekben.
-
May 05, 2015 13:12:19
Azért nem semmi, hogy a malac tákolmánya olyan szinten átjáróház, hogy a trollok egymást trollkodják, ki mit rakjon ki rá. Mi ez, ha nem shiker?
Kell azért bőr a pofára, ilyen munkával szerencsétlen sorsú proligyerekeket százezrekkel lehúzni.
Kell azért bőr a pofára, ilyen munkával szerencsétlen sorsú proligyerekeket százezrekkel lehúzni.
May 05, 2015 13:12:19
-
May 05, 2015 13:16:59
Bannoljátok zsírt, addig is nem tud olyasmiket beírogatni, amiket ő is megbán később. De remélem, ha látja majd, hogy Henrik állta a szavát, egy " ne haragudjatok, bocs, csak hirtelen felmérgelődtem" fog születni a billentyűzetéből.
May 05, 2015 13:16:59
Schwezoff Dávid
May 05, 2015 13:24:41
talán shodi nem ússza meg ennyivel a "holló koszt"-ozást:
444.hu/2015/05/05/muzeumlatogatasra-iteltek-egy-gyongyosi-holokauszttagadot/
444.hu/2015/05/05/muzeumlatogatasra-iteltek-egy-gyongyosi-holokauszttagadot/
May 05, 2015 13:24:41
xray
May 05, 2015 13:39:14
xray May 04, 2015 16:03:35 Válasz vote up vote down (12)
nyilvános faszkiverő
Most látom csak, hogy zsír micsoda egy mártír.
A trollok miatt fog elmenni dolgozni.
Szerintem az anyja örökké hálás lesz nekünk...
nyugtával dicsérd a napot! :)
meg mertem volna esküdni, hogy valamit ki fog találni.
nyilvános faszkiverő
Most látom csak, hogy zsír micsoda egy mártír.
A trollok miatt fog elmenni dolgozni.
Szerintem az anyja örökké hálás lesz nekünk...
nyugtával dicsérd a napot! :)
meg mertem volna esküdni, hogy valamit ki fog találni.
May 05, 2015 13:39:14
sodika
May 05, 2015 13:42:54
talán shodi nem ússza meg ennyivel a "holló koszt"-ozást/
Jaj, te idióta.
Az eddigi összes jogesetben benne volt a tagadás, vagy kétségbevonás. Kamu, mese. Olyan gúnynévvel viszont, ami nem utal arra, hogy az eseményt kétségbe vonjuk, továbbra is gond nélkül lehet illetni.
May 05, 2015 13:42:54
Schwezoff Dávid
May 05, 2015 13:44:35
A Jéghideg Jogász ismét.
Mi van az impotenciáddal amúgy? És Zsery pénze?
Mi van az impotenciáddal amúgy? És Zsery pénze?
May 05, 2015 13:44:35
sodika
May 05, 2015 13:45:38
Ugyanígy lehet pl. holokausztcsalókról is beszélni.
Ez a szó nem azt jelenti, hogy a holokauszt csalás, hanem hogy vannak a túlélők között szép számmal csalók (ez pedig tény, sorra buknak is le).
Holokausztcsalásról beszélni viszont - kifejtés nélkül - már bűncselekmény lehet, mert az már arra utal, hogy a holokauszt csalás lenne.
Ez a szó nem azt jelenti, hogy a holokauszt csalás, hanem hogy vannak a túlélők között szép számmal csalók (ez pedig tény, sorra buknak is le).
Holokausztcsalásról beszélni viszont - kifejtés nélkül - már bűncselekmény lehet, mert az már arra utal, hogy a holokauszt csalás lenne.
May 05, 2015 13:45:38
sodika
May 05, 2015 13:45:49
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
May 05, 2015 13:45:49
A. W. Klein
May 05, 2015 13:46:43
Jaj, te idióta.
mindig rá kell dübbenjek, mekkora féreg vagy, sodi
May 05, 2015 13:46:43
petra
May 05, 2015 13:48:50
segíts, sodi kérlek! te vagy az utolsó reményem, a kalóz otthagyott!
May 05, 2015 13:48:50
Hiénaverő
May 05, 2015 13:49:15
Hogy halad a melócsá, Recskaboy?
May 05, 2015 13:49:15
xray
May 05, 2015 13:52:20
Jaj, te idióta.
érdekes módon addig semmi bajod nem volt, amíg egy fajtársad, a zsidó tanár úr, el nem csalta tőled a pár milliócskát.
addig menórát modelleztél és zsidó múzeum informatika állására ácsingóztál.
egy féreg vagy.
May 05, 2015 13:52:20
Dr. Tóth
May 05, 2015 14:03:05
Akor vegyük sorra a bajokat.
Pszichiátriai tünetek
- szellemi visszamaradottság
- társas kapcsoaltra alkalmatlanság
- közösségbe beilleszkedni képtelen
- enyhe bipoláris zavar, mániás szakaszokkal
Orthopediai tünetek
- gerincferdülés
- púp, mely a hanyag tartásból és a vázizomzat fejletlenségétől alakult ki
- térdizületi problémák (feltehetőleg - járulékos "veszteség")
Belgyógyászati tünetek
- kezeletlen lágyéksérv
- tüdőpanaszok, melyek kiválthatnak szív és érrendszeri panaszokat is
- vitaminhiány
Dentológiai tünetek
- gyökérig elszuvasodott fogsor a helytelen táplálkozás és a megfelelő szájhigiánia hiánya miatt
Diagnózis
A beteg előrehaladott leépülésben van, melynek következménye lesz a várható élettartam rövidülése. Sajnos a vizsgálat kimutatta, hogy előreláthatólag jelen állapot szerint a várható élettartam ~5 év, mely erősen túlzó a kezeletlen lágyéksérv miatt, mely bármelyik pillanatban kizáródhat, ezáltal a beteg halálát okozhatja
Javaslat
Azonnali orvosi kezelés javasolt, melynek során biztositani kell a beteg megfelelő elhelyezését egy erre szakosodott - megfelelő felszereltséggel rendelkező (központi zárak, kényszerzubbony, ráccsal ellátott ágyak) -HISPICE házban.
P.H.
Dr. Tóth
Pszichiátriai tünetek
- szellemi visszamaradottság
- társas kapcsoaltra alkalmatlanság
- közösségbe beilleszkedni képtelen
- enyhe bipoláris zavar, mániás szakaszokkal
Orthopediai tünetek
- gerincferdülés
- púp, mely a hanyag tartásból és a vázizomzat fejletlenségétől alakult ki
- térdizületi problémák (feltehetőleg - járulékos "veszteség")
Belgyógyászati tünetek
- kezeletlen lágyéksérv
- tüdőpanaszok, melyek kiválthatnak szív és érrendszeri panaszokat is
- vitaminhiány
Dentológiai tünetek
- gyökérig elszuvasodott fogsor a helytelen táplálkozás és a megfelelő szájhigiánia hiánya miatt
A beteg előrehaladott leépülésben van, melynek következménye lesz a várható élettartam rövidülése. Sajnos a vizsgálat kimutatta, hogy előreláthatólag jelen állapot szerint a várható élettartam ~5 év, mely erősen túlzó a kezeletlen lágyéksérv miatt, mely bármelyik pillanatban kizáródhat, ezáltal a beteg halálát okozhatja
Azonnali orvosi kezelés javasolt, melynek során biztositani kell a beteg megfelelő elhelyezését egy erre szakosodott - megfelelő felszereltséggel rendelkező (központi zárak, kényszerzubbony, ráccsal ellátott ágyak) -
P.H.
Dr. Tóth
May 05, 2015 14:03:05
Karandas
May 05, 2015 14:04:00
Ugyanígy lehet pl. holokausztcsalókról is beszélni.
Végül is egy jogtechnikai kísérletet megér. Posztolj egy erőset, krónikás!
May 05, 2015 14:04:00
Dr. Tóth
May 05, 2015 14:05:54
Elnézést, [ b ] taget akartam.
P.H.
Dr. Tóth
P.H.
Dr. Tóth
May 05, 2015 14:05:54
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 14:07:06
x44)
Lájfdéndzsör:
Sérv esetén gyakorlatilag bármilyen hasűri szerv kitüremkedhet, tehát a belek, a petefészek vagy a húgyhólyag egyaránt. Ez egyfelől rendkívül fájdalmas lehet, igazi veszélyről azonban akkor beszélhetünk, amennyiben a sérv kizáródik, és a kiboltosuló részek nem képesek visszahúzódni a hasüregbe, azokat már manuálisan sem lehet oda visszatolni. Mivel e szervek vérellátása ilyenkor megszűnhet, az adott szerv elhalhat, ami gyakran életveszélyes állapotot okoz, vérmérgezéshez vezethet, és amennyiben nem történik orvosi beavatkozás, a beteg halálával járhat. A lefolyás ilyenkor mindössze órákban mérhető. A modern műtéti technikáknak, a korszerű implantátumokkal megerősített hasfalnak köszönhetően a megoperált sérvek ma már jóval ritkábban újulnak ki, mint korábban.
Nem érdemes tehát megvárni, amíg elérjük azt az állapotot, hogy reális veszéllyé válik a sérv kizáródása: lehetőleg már korai szakaszban forduljunk sebészhez, és operáltassuk meg magunkat.
She was a dude.
Sérv esetén gyakorlatilag bármilyen hasűri szerv kitüremkedhet, tehát a belek, a petefészek vagy a húgyhólyag egyaránt. Ez egyfelől rendkívül fájdalmas lehet, igazi veszélyről azonban akkor beszélhetünk, amennyiben a sérv kizáródik, és a kiboltosuló részek nem képesek visszahúzódni a hasüregbe, azokat már manuálisan sem lehet oda visszatolni. Mivel e szervek vérellátása ilyenkor megszűnhet, az adott szerv elhalhat, ami gyakran életveszélyes állapotot okoz, vérmérgezéshez vezethet, és amennyiben nem történik orvosi beavatkozás, a beteg halálával járhat. A lefolyás ilyenkor mindössze órákban mérhető. A modern műtéti technikáknak, a korszerű implantátumokkal megerősített hasfalnak köszönhetően a megoperált sérvek ma már jóval ritkábban újulnak ki, mint korábban.
Nem érdemes tehát megvárni, amíg elérjük azt az állapotot, hogy reális veszéllyé válik a sérv kizáródása: lehetőleg már korai szakaszban forduljunk sebészhez, és operáltassuk meg magunkat.
-
May 05, 2015 14:07:41
Zsír! Jelen pillanatban úgy látom, nem vagy fenn a Tolvajkéregetőkön, tehát húzás munkát keresni. Jó tanácsként, mivel nem nagyon van tapasztalatod benne: ez egy ugyanolyan munka, amit napi 8 órán keresztül kell tolni. Ott vidéken még nálad képzettebb, intelligensebb, nem retard embereknek is kihívás csupán 1 hónap alatt találni. Egy önéletrajz elküldése édeskevés, erre ne légy büszke. Sok sikert, kívánok további retardságmentes életet!
May 05, 2015 14:07:41
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 14:08:41
x44)
Hallottam olyat, hogy Pesten 2.5 óra alatt ért ki a mentő egy infarktus-gyanús beteghez. Reménykedj púp, hogy ennél szerencsésebb leszel xD
She was a dude.
2010-06-01
May 05, 2015 14:10:03
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 17:57)
Nagy farkam van és kemény. :)
2014 decembere : sírva és részegen beismeri az impotenciát.
Mi ez, ha nem shiker?
Nagy farkam van és kemény. :)
2014 decembere : sírva és részegen beismeri az impotenciát.
Mi ez, ha nem shiker?
May 05, 2015 14:10:03
Hiénaverő
May 05, 2015 14:11:15
Na Zsír, most már nem vagy fenn a Kéregetők oldalán, húzhatsz munkát keresni!
A retardnaptárat kérem élesíteni június 5-re.
A retardnaptárat kérem élesíteni június 5-re.
May 05, 2015 14:11:15
-
May 05, 2015 14:15:53
meg csak 3 eve van serve, ne siettesd zsido! minden egy folyamat, a sodi majd szepen a shajat tempojaban megoldja a problemait. kulonben is, abbol meg soha semmi jo nem sult ki, ha a sodi masokra hallgatott!
May 05, 2015 14:15:53
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 14:17:38
x44)
Púp, ha berlini nyaralgatás helyett megműttetnéd magad, talán nem döglenél meg 1 éven belül. Mennyi lehet egy ilyen műtét magánorvosnál? 2-300e? A tízszeresét nyaraltad el tavaly teljesen értelmetlenül.
She was a dude.
Főnikmadár
May 05, 2015 14:19:02
Sodi, készen állsz egy holokauszt-vitaestre? A német rendőrség szívesen bővítené a rólad szóló aktát.
May 05, 2015 14:19:02
Levelező Levi
May 05, 2015 14:24:17
Andinak kiállítása lesz Berlinben június 6-án. Infók a levlistán.
Sodi, mit szólsz?
Sodi, mit szólsz?
May 05, 2015 14:24:17
tigris
May 05, 2015 14:36:55
Sodi, mit szólsz?
az nem lehet, a bujkáló patkányrüfke remete életet élSodi, mit szólsz?
*pr*
May 05, 2015 14:36:55
Púpmanó
May 05, 2015 14:39:45
Sodi, mit szólsz?
Sodi, mit szólsz?
Most biztos szétveti az ideg a púpos gazembert!
Amúgy beírnád ide a helyszínt? xD
May 05, 2015 14:39:45
-
May 05, 2015 14:53:14
Bori, először is azt szeretném mondani, hogy a hisztis, hazug, munkaundoros kurva anyádat! Most pedig szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a megállapodásban, amit elfogadtál, külön is szerepelt az a kitétel, hogy Eszmeraldával és más rosszakaróiddal szemben a trollok nem védhetnek meg.
Ennek ellenére, a tanszék volt olyan kegyes, hogy a mások által felrakott szócikket eltávolíttatta a malac oldaláról. Ha emlékszel, akkor még a (tévesen) beazonosított trollok fényképét és adatait is fent hagyták. Úgyhogy tedd össze a két kezed, és takarodj vissza munkát keresni!
Június 5-éig pedig meg ne lássunk itt! További sikeres állásvadászatot!
Ennek ellenére, a tanszék volt olyan kegyes, hogy a mások által felrakott szócikket eltávolíttatta a malac oldaláról. Ha emlékszel, akkor még a (tévesen) beazonosított trollok fényképét és adatait is fent hagyták. Úgyhogy tedd össze a két kezed, és takarodj vissza munkát keresni!
Június 5-éig pedig meg ne lássunk itt! További sikeres állásvadászatot!
May 05, 2015 14:53:14
Kaig Hu Arg
May 05, 2015 14:54:24
Sodi, mit szólsz?
Sodi, mit szólsz?
Sodi, sajnos a te meghívód valahogy elkavarodott, de ha ki tudod deríteni, hol lesz, szívesen látlak XD Na chili az élet, csá!
May 05, 2015 14:54:24
vágóhíd
May 05, 2015 14:56:52
megreccsent a tk oldal elég rendesen.
Hol a híres programozó?
Csak nem előzetesben? xD
Hol a híres programozó?
Csak nem előzetesben? xD
May 05, 2015 14:56:52
Schwezoff Dávid
May 05, 2015 14:57:10
Tökmindegy, ha Vácon tartanád, odáig sem jutna el. A vonatjegyet ki kéne skálázni ugyanis.
May 05, 2015 14:57:10
Dova
May 05, 2015 15:01:32
Hol a híres programozó?
Csak nem előzetesben? xD
Hol a híres programozó?
Csak nem előzetesben? xD
Lelépett a pénzzel a köcsög, a főnök meg börtönben, így nem tud utána menni! Én meg túl dagadt vagyok, Hahó!
May 05, 2015 15:01:32
kínzó kérdés
May 05, 2015 15:05:41
Zsír programozó. Nem lehet, hogy ő tette fel a szócikket a tokás oldalára? Az biztos, hogy neki megvan lementve. Ráadásul bármilyen kifogást bevetne, hogy ne kelljen dolgoznia.
May 05, 2015 15:05:41
hunchem HR
May 05, 2015 15:17:16
Sajnos a vizuális környezetszennyezést nem engedhetjük meg magunknak. Szívesen alkalmazzuk, kedves László, ha előtte kezd valamit a hajával.
May 05, 2015 15:17:16
-
May 05, 2015 15:24:44
Ezt a képet tegyétek be a How old alkalmazásba
(Mit nyertem?)
forum.sodika.org/sodi-images/ea95ef2e723d8a2770ad631bfeae064a.png
(Mit nyertem?)
forum.sodika.org/sodi-images/ea95ef2e723d8a2770ad631bfeae064a.png
May 05, 2015 15:24:44
Mészáros úr
May 05, 2015 15:32:47
Hol a híres programozó?
Hol a híres programozó?
May 05, 2015 15:32:47
Mészáros úr
May 05, 2015 15:43:10
Zsír, miért nem mész el napszámba? Nekem a van két ilyen defektes unokaöcsém mint te, de ők legalább eljárnak kapálni, dinnyét szedni, füvet nyírni, dohányt törni és hasonlók. (nem közmunka, napszám!) Füvet meg piát vesznek amit a földesúrtól kapnak, ezt igazából meg is értem, mert a vidéki létet józanon nagyon nehéz lehet elviselni.
De legalább van egy ritmusa az életüknek.
Felkelnek, feles-cigi-kávé, rabszolgamunka, közben sör vagy bor, nap végén hazafelé kocsma, a díler is ott székel, így mire az utcájukba érnek már túl vannak egy jointon. Hazaérnek, megzabálják amit főzött az anyjuk, szívnak még egy kis füvet, esti film, faszverés, alvás.
Tudja a veszett róka hogy, éppen most mi az aktuális meló ott Tiszafaszom közelében, de nem lenne jó először inkább kicsiben gondolkodni?
De legalább van egy ritmusa az életüknek.
Felkelnek, feles-cigi-kávé, rabszolgamunka, közben sör vagy bor, nap végén hazafelé kocsma, a díler is ott székel, így mire az utcájukba érnek már túl vannak egy jointon. Hazaérnek, megzabálják amit főzött az anyjuk, szívnak még egy kis füvet, esti film, faszverés, alvás.
Tudja a veszett róka hogy, éppen most mi az aktuális meló ott Tiszafaszom közelében, de nem lenne jó először inkább kicsiben gondolkodni?
May 05, 2015 15:43:10
Schwezoff Dávid
May 05, 2015 15:43:12
May 05, 2015 15:43:12
Mészáros úr
May 05, 2015 15:50:29
De hülye vagyok, mert van internet a börtön ablakában. Pont, hogy csak ott van. Ilyen lassú, betárcsázós, levegőbe rajzoló cigányasszony formájában. Nem tudom ismeri-e a PHP-t meg képes-e kialakítani a kejetjencert de azt simán leírja a levegőbe, hogy "Ne dörzsöld fel Jocit, mer megböki a fiadat" "vidd el a balhét Dezső, nem leszünk hálátlanok"
Fel kellene bérelni egy ilyen asszonyt, hogy morzézzon a tokásnak.
"Megszoptad.stop.szlovákügyvéd és a trollcsapat üdvözöl.stop."
"Megszoptad.stop.szlovákügyvéd és a trollcsapat üdvözöl.stop."
May 05, 2015 15:50:29
Brian
May 05, 2015 15:53:58
De hülye vagyok, mert van internet a börtön ablakában. Pont, hogy csak ott van. Ilyen lassú, betárcsázós, levegőbe rajzoló cigányasszony formájában. Nem tudom ismeri-e a PHP-t meg képes-e kialakítani a kejetjencert de azt simán leírja a levegőbe, hogy "Ne dörzsöld fel Jocit, mer megböki a fiadat" "vidd el a balhét Dezső, nem leszünk hálátlanok"
"Megszoptad.stop.szlovákügyvéd és a trollcsavpat üdvözöl.stop."
"Megszoptad.stop.szlovákügyvéd és a trollcsavpat üdvözöl.stop."
ha tudnank biztosan hogy hol van kuldhetnenk neki kepeslapot
May 05, 2015 15:53:58
jiddise máme
(
x11)
May 05, 2015 15:56:14
x11)
ez tényleg egy akkora control freak, hogy senkinek nem adott hozzáférést a tetves oldalához?
Tanúvédelmiprogram-figyel
May 05, 2015 16:03:49
May 05, 2015 16:03:49
h.h.
May 05, 2015 16:06:25
Nekem adott xD
May 05, 2015 16:06:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 05, 2015 16:06:59
x38)
Endre, most, hogy végre elfelejtetted AndiAndiAndit, mire koncentrálsz?
Hogy állsz a front-end cuccokkal?
Mikor mész sérvműtétre?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hogy állsz a front-end cuccokkal?
Mikor mész sérvműtétre?
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 16:08:26
x44)
Andi kiállításának híre autirohamot fog előidézni.
She was a dude.
Brian
May 05, 2015 16:09:11
kb ez mehet most benn is, faszrol faszra jar a malac. rend van, na. sneci, szerintem keszulodj, most actrollok raernek, szoval te leszel a kovetkezo. persze ha nyomod a szorakoztato musort maradhatsz a szinpadon esetleg Kaufmann beeloz
May 05, 2015 16:09:11
sodika
May 05, 2015 16:10:31
Ennél konspiráltabb kamuzás kell ahhoz, hogy bedőljek.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 05, 2015 16:10:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 05, 2015 16:11:09
x38)
Válaszolsz a kérdéseimre, Endi?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Levelező Levi
May 05, 2015 16:16:23
Ennél konspiráltabb kamuzás kell ahhoz, hogy bedőljek.
Hát persze, Endre.
May 05, 2015 16:16:23
xray
May 05, 2015 16:27:36
Hát persze, Endre.
May 05, 2015 16:27:36
jiddise máme
(
x11)
May 05, 2015 16:29:10
x11)
Hát persze, Endre.
lol, gondolom már túrja az internetet meg a faszbukot :)
Levelező Levi
May 05, 2015 16:29:57
Ebből nem fog rájönni a helyszínre, ellenőriztem, mielőtt bedobtam ide a nevet.
May 05, 2015 16:29:57
AitismusMaximus
May 05, 2015 16:38:12
Kamu XD
link?
May 05, 2015 16:38:12
Kiss Kender Farkas
May 05, 2015 16:39:28
Endre azonnal takarodj ki segíteni Petrának!! Fórizs majd megveszi a repülőjegyet! Indulj, szedd a púpodat!
May 05, 2015 16:39:28
Justice4Petra
May 05, 2015 16:48:13
Én is ezt mondom, gyorsított eljárásban kivégezni!
May 05, 2015 16:48:13
Kiss Kender Farkas
May 05, 2015 16:50:46
May 05, 2015 16:50:46
Kiss Kender Farkas
May 05, 2015 17:02:35
May 05, 2015 17:02:35
Érdeklődő
May 05, 2015 17:04:07
Nagyszerű lett a TK oldala, köszönöm, nagyot röhögtem!
May 05, 2015 17:04:07
Fekete Bikapata
May 05, 2015 17:18:35
Sodi, az állítólagos impotenciádról szóló mondatokat nem akarod megcáfolni?
Gyanúsan kerülöd a témát, gyorsan eltűnsz, ha szóba kerül; kb. úgy, mint amikor Gery pénze...
Az utóbbi idők dühkitörései is ennek köszönhetőek?
Gyanúsan kerülöd a témát, gyorsan eltűnsz, ha szóba kerül; kb. úgy, mint amikor Gery pénze...
Az utóbbi idők dühkitörései is ennek köszönhetőek?
May 05, 2015 17:18:35
pillanatokig áll csak
May 05, 2015 17:28:55
TAOT! MIFAAN?
May 05, 2015 17:28:55
broni
May 05, 2015 17:40:55
előbb hívtak, a malac szökni akar az előzetesből!!!!!!!!
May 05, 2015 17:40:55
jiddise máme
(
x11)
May 05, 2015 18:22:09
x11)
MESSAGE NOT SET
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-5,5' at line 39
ez mit jelent????
jiddise máme
(
x11)
May 05, 2015 18:22:35
x11)
előbb hívtak, a malac szökni akar az előzetesből!!!!!!!!
csak nem valami tininindzsa akció szerveződik?
kejetjencej
May 05, 2015 18:28:17
Az adatbázis-lekérdezés hibás. A vérprofi programozó nem ellenőrzi, hogy a LIMITnél a két paraméter mindenképpen 0 vagy nagyobb. Ezért most LIMIT -5,5 jött ki neki, ami hibaüzenetet dob. Szerintem törlődött az összes cikk.
May 05, 2015 18:28:17
kejetjencej
May 05, 2015 18:30:38
A message not set meg szerintem azért van, mert minden más is törlődött. Szerintem zsír ki akarta szedni magát a cikkből, de az egész adatbázist törölte.
May 05, 2015 18:30:38
jiddise máme
(
x11)
May 05, 2015 18:33:25
x11)
thnx :)
kejetjencej
May 05, 2015 18:34:45
Nagyon menő a malac. Szerintem nyom egy COUNT-ot a cikkekre, és abból von ki ötöt, hogy az öt legfrissebb jelenjen meg. Mivel ez most 0, így jön ki a -5.
Hogy verte volna agyon az anyja egy billentyűzettel a vérprofit...
Hogy verte volna agyon az anyja egy billentyűzettel a vérprofit...
May 05, 2015 18:34:45
-
May 05, 2015 18:39:13
May 05, 2015 18:39:13
-
May 05, 2015 18:41:18
Lehet valamelyik OKJ-s tininindzsa próbálta kezébe venni a helyzetet és a hekker bejárón át törölni az ominózus posztokat, aztán így sikerült. A zsírsertés ha kiszabadul, küldözgetheti a logokat az interpolnak.
Apropó, valakinek van még hozzáférése a rencer fórumához? Kíváncsi lennék a reakciókra.
May 05, 2015 18:41:18
snecigeci
(
x44)
May 05, 2015 18:44:56
x44)
Szerintem a nyelvi fájl is törölve lett (esetleg tábla), azért a MESSAGE NOT SET sorok.
She was a dude.
-
May 05, 2015 18:45:09
Gondolom ipari mennyiségben megy az öttészarás.
May 05, 2015 18:45:09
51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezek után nyugodtan visszarakhatjátok a Sodipédiára..
Tegnap este elküldtem az önéletrajzomat egy céghez, de írok nekik, hogy visszavonom.
Ti meg dögöljetek meg!
Ostoba fasz.