Elég nehezen hihető miután egy mosógépet se tudtál kezelni.Vagy a mosógép is megsértődött.
Mint egyik ilyen trash-t sem...
hagyd már, én örülök, hogy valaki a tudomány nevében rászánja magát és kijegyzeteli ezeket a szarokat, szóval nszksz
Te, hogy is volt az, amikor elkészültél egy munkával, kinyomtattál hozzá 10 oldal használati utasítást, utána meg Zulu árulta el neked azt, hogy ezt megspórolhattad volna a folyamat automatizálásával úgy, hogy az ügyfélnek csak kettőt kell kattintani?
A mosogép tanulatlan paraszt volt. Evidenciákat
Hálás vagyok ezekért én is, de az a baj, hogy ennek a szemétnek akár 1 másodperce is felesleges erőforrás pazarlás. És azzal, hogy akár 1 valaki is megnézi, a csövescegány visszaigazolást kap, hogy jó amit csinál miközben nem...
-Elég nehezen hihető miután egy mosógépet se tudtál kezelni.Vagy a mosógép is megsértődött.A mosogép tanulatlan paraszt volt. Evidenciákat
mosógép, na
ez mondjuk igaz, csak Te néztél ki ott fogyatékosnak, a többiek nem.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
te mennyire tartod magad okosnak, ha ezt a hülye vidéki tanulatlan picsát tekintetted istennőnek és mentornak?
Ez gyönyörű példája volt ugyanannak, amit tegnap felrótt RGL-nek:
Zulu segíteni próbált neki, elmagyarázta, hol van elcseszve a dolog, "erre bazmeg, még erre is kibaszott KIFOGÁSOKKAL reagál, ahelyett, hogy egyáltalán próbálkozna".
Nov 30, 2014 23:35:40
Azt ugye tudod, hogy hasonló hasonlót vonz?
Te fizetsz azért, hogy a Gmailt használod, hülyegyerek?
ez mondjuk rossz kérdés, mert púp semmiért nem fizet
A Kolosy téren asztal alatt csövező, egy 70 éves öregasszony kegyelemkenyerén vegetáló, neten önkielégítő, önmagát ellátni képtelen 33 éves óriáscscsemők kompenzáló szófordulata a "juszt is", "ilyen nagyon egyszerű ez", stb., amivel az illető a sikertelen, elrecskázott élete miatti KISSebbségi érzéseit próbálja a magabiztosság látszata mögé rejteni.
Ha üzemeltetői és fejlesztői aspektusból beszélünk róla, márpedig a picsával ebben az aspektusból volt róla szó, hiszen a weblapjáról beszéltünk, és az ott megvalósítandó levelezésről, akkor bizony a használói nézőpont értelemszerűen nem is jön szóba.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
hallod, te fasz! szerinted az én betegeimet mennyire érdekli egy gyógyszer hatásmechanizmusa és összetétele vagy egy műtét pontos menete? hát kurvára nem! csak meg akar gyógyulni, nekem meg az a dolgom, hogy meggyógyítsam, de nagypofájú szar! akkor is, ha proli! nem érdekli, mit hetyetyézek meg angolnázok, ha elbaszom, olyan műhibapert akasztanak a nyakamba, hogy beszarok. andi kért tőled valamit, te képzetlen, lusta és buta geci voltál ahhoz, hogy megoldjad, erre hazudoztál összevissza!! kurvára el vagy tévedve kisfiam! a te csökött retard agyad alapján csak informatikusoknak dolgoznál, mert az érti hogy működik a program. mondjuk te nem érted, úgyhogy vicces lenne :DDDDDDDDD
Púp, neked fogalmad sem volt arról, hogy létezik üzleti Gmail, vagy hogy vannak pár dollárért megvehető honlap template-ek, amikbe integrálni lehet. Anno egy troll világosított fel arról, hogy egy kezdő egy hét alatt maximum 50 dollárból kihozza azt, amin te egy évet gányoltál. Hiába a hazudozás, minősíthetetlenül szarul dolgozol, és egy elsőéves főiskolás fényéveket ver rád.
Egy felhasználónak szerinted milyen nézőpont jön szóba, te szakbarbár?
De hát abban nem kutyák vannak...
jabbát is megette.......
Épp ezért kérdeztem tőle, hogy akkor mit ugat azon, ha Andi az ingyenességet firtatja?!
Ha üzemeltetői és fejlesztői aspektusból beszélünk róla, márpedig a picsával ebben az aspektusból volt róla szó, hiszen a weblapjáról beszéltünk, és az ott megvalósítandó levelezésről, akkor bizony a használói nézőpont értelemszerűen nem is jön szóba.
A kérdésre válaszolj, buzika! Te fizetsz azért, hogy a Gmailt használod? Fizetsz azért, hogy a vállalati Gmailt használod? Bérelsz valamilyen tárhelyet esetleg cloud szolgáltatást ami esetleg segít téged a fejlesztésben?
Jövő héten.
Hát ööö hetyetye.
Az igényfelmérés/scoping egy IT projekt analizis fázisának egy elég fontos mozzanata. Just sayin'.
A metafora rövid o, Sodi.
Te fasz! Ne ragadd ki Andi teljes mondatából, hogy "mint a Gmail-ben", mert ez így akármi lehet. A kontextus számít! Biztos vagyok benne, hogy akart egy funkciót, ami úgy működik, mint a Gmailben, de te inkompetens ökör nem fogtad fel, inkább elkezdtél vele ordibálni, mint egy idióta. Így volt?
NE LÉTY MÁ HŰJE A METAFÓRA HOSZU O HÁT MÉG UGY IS MONGYUK BASZMEK!!!
Értem, szóval amikor egy potenciális ügyféllel tárgyalsz egy új projekt specifikációiról, akkor nyelvtanilag értelmezed, amit mond, de meg sem próbálsz ODAFIGYELNI arra, amit szeretne. Hogy a picsába akarsz így bármilyen ügyfélnek is dolgozni, ha egyrészt oda se figyelsz, mit szeretne...
*** itt egy kis KITÉRŐ: mivel autista vagy, szemkontaktust se tartasz vele, amikor beszél hozzád ***
...tovább valószínűleg türelmes sem vagy, hogy normális emberi módon elmagyarázd neki, hogy mit lehet és mit nem lehet technikailag megvalósítani.
Kurva rossz a hozzáállásod, Sneci, nem csoda, ha csak gombokért gányolsz. Oh wait, már azt sem, igaz?M
zabálsz már, mi??????????jó pácolt husi...........
Ennek ellenére te meg még jó egy évig benyaltál annak a gecibuta tanyasi picsának a tavalyi vastag szarig, ahol a fingok huszonegyeznek.
A groteszktol is azert basztak ki mert metaforakent ertelmezted a kovetelmenyek?
SZÁJJ LE ROL AM OK BUZZY!!!!!!!!!!!!
A galeria honlapjat, gondolom vmi gagyi backendet levelkuldovel.
Angyalszarny. Meg, hogy kirugtak a groeszktol. De miert is?
szálljanak rád a döglegyek........
"Soha többet ne keress"
"Hagyd abba a zaklatásom"
Soha többé ne gyere a munkahelyemre"
"Mégegyszer követsz rendőrt hívok"
Ezeket nem sikerült nyelvtanilag értelmezni púp.
ÁT HARAPOM A BOGÁD MAGASGETSZI!!!!!!!
Kurva rossz a hozzáállásod
Ha valami nem jelent semmit, akkor azt nem lehet specifikációként értelmezni, mert specifikációként csak azt lehet értelmezni, ami jelent valamit.
Az, hogy "mint a Gmail-ben", nem jelent semmit.
Vagy a másik kedvencem. "A felső rész."
"A felső rész, SoDI."
"Mondom a felső rész."
"Mit nem értesz azon, hogy a felső rész?"
De mégis, hogy mi a faszomnak a felső része??
1) a menüsor?
2) a menüsor felső része?
3) a fejléc menüsor feletti része?
4) a fejléc menüsor alatti része?
5) a felléc menüsor feletti részének teteje?
6) maga az egész fejléc?
7) a tartalom fejléc alatti része?
Kapásból 7, azaz hét lehetséges értelmezés.
Mi a faszomat akar az jelenti, hogy "a felső rész"???
EZ NEM JELENT SEMMIT :D :D :D
És amikor mondom neki, hogy olyan dolgokat mond, amik nem jelentenek semmit, mert nem képes normálisan kifejezni magát, sértődötten kiabál, hogy hogy merek neki ilyet mondani, neki ez az anyanyelve. :DDD
hülyepicsa
Integrálnia kellett volna egy üzleti gmailt és az ahhoz tartozó naptárat egy honlap sablonba. Mindenki olvassa el még egyszer! Púp, én nem vagyok programozó, de ezt egy kis guglizással egy amatőr is egy-két hét halatt tökéletesen összelegózza. Te meg nekiálltál lefejleszteni valamit, amit már egyrészt megcsináltak helyetted, csak jobban, másrészt sok ember, több év alatt. Ha ez nem bizonyítja az végtelen ostobaságodat és nagyképűségedet, akkor semmi. Ja, bocs, a gmail nem tartalmaz sztalker funkciókat.
Dübbentettél a lábaddal?Elmebeteg.
nem védem sodit, de normális fehér nő áll össze törökkel, nigggával......
Sodi imad ganyolni es mivel keptelen a gondolkodasra, mindig elkezdi a kodot turni anelkul, hogy leulne tervezni.
Rácsapott a pitonnal az irodai asztalra.
A kioktatas modszere helyett az ugynevezett visszakerdezes modszeret nem probaltad meg?
Hát azért hetyetye.
Kérdezni? Ilyen hülyeséget, miért kérdeznék én bárkitől bármit?
Majd hajnalban ne felejts el egy szelet pizzát hagyni a buszmegállóban. NSZKSZ!
A sodi nem erti a groteszkes kerdest sem. A sodi elromlott. Rossz.
Az elsőre az a tippem, hogy SOHA, a másodikról meg meséljen ez a link: www.groteszk.hu/#hitvallasunk
IP csapda!
A behúzás az a tokmány orrodba történt...
Szerző:
Sodi!
Aug 28, 2015 12:13:33
Válasz
(6)
velvet.hu/elet/2015/08/27/ezek_a_legbenabb_magyarazatok_a_petyhudt_farokra/
Aug 28, 2015 12:13:33
Laci
Aug 28, 2015 12:13:47
nana, ha nem lennénk, hogy tudná neked Vera néni odadani a napi ételmaradékokat?
Szeritnem az Endre a saját keresetéből veszem a kaját, de amúgy a Vera dilpomás... Aug 28, 2015 12:13:47
A berlini papucsállatka
Aug 28, 2015 12:14:15
Aug 28, 2015 12:14:15
-
Aug 28, 2015 12:14:50
Mindkettőt maximálisan. És a technikai korlátokról is folyamatosan tájékoztattam őt. Azt, hogy olyan primitív, hogy az ezekről való korrekt tájékoztatás dacára tovább löki a primitív, tanulatlan, tanyasi szövegét arról, hogy ne nézzem már hülyének, hát a Gmail ezt jól tudja, és még ingyenes is, olyan szintű szellemi mélység volt, amire tényleg nem lehetett értelmesen reagálni, mert amikor ebben a tekintetben óvatosan őszinte próbáltam lenni, haragosan megsértődött.
Elég nehezen hihető miután egy mosógépet se tudtál kezelni.Vagy a mosógép is megsértődött.
Aug 28, 2015 12:14:50
Kisegítős vagyok! Magazin
Aug 28, 2015 12:16:31
Hogy kell bekapcsolni a nyomtatót?
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10204783303010266
Hogy kell használni a konzervnyitót?
www.facebook.com/photo.php?fbid=10205181838053393&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1
Következő számunk tartalmából:
Hogy kell használni a mosógépet?
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10204783303010266
Hogy kell használni a konzervnyitót?
www.facebook.com/photo.php?fbid=10205181838053393&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1
Következő számunk tartalmából:
Hogy kell használni a mosógépet?
Aug 28, 2015 12:16:31
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 28, 2015 12:29:30
x30)
RGL: Jó reggelt Vietnam!
www.youtube.com/watch?v=phQRtN8KEFQ
Elalvás előtti elmélkedések egy stuttgarti park padján. Bosszantja, hogy a járókelők nem kérdezik meg, mit segíthetnének neki. Tavaly ilyenkor Franciaországban nyaralt akkori párjával az óceán partján, rá 2 hétre börtönbe került. Patkány altatja el, mókus ébreszti. Nem érdemes megnézni.
www.youtube.com/watch?v=phQRtN8KEFQ
Elalvás előtti elmélkedések egy stuttgarti park padján. Bosszantja, hogy a járókelők nem kérdezik meg, mit segíthetnének neki. Tavaly ilyenkor Franciaországban nyaralt akkori párjával az óceán partján, rá 2 hétre börtönbe került. Patkány altatja el, mókus ébreszti. Nem érdemes megnézni.
Kisegítő
Aug 28, 2015 12:31:13
Nem érdemes megnézni.
Aug 28, 2015 12:31:13
Brian
Aug 28, 2015 12:33:06
hagyd már, én örülök, hogy valaki a tudomány nevében rászánja magát és kijegyzeteli ezeket a szarokat, szóval nszksz
Aug 28, 2015 12:33:06
banshee
(
x24)
Aug 28, 2015 12:37:47
x24)
Hogy őt nem érdeklik a technikai részletek. Mondta a picsa.
Hát ha nem érdekel, hogy mit lehetséget csinálni a géppel, meg mit nem, akkor mi a francot akart géppel dolgozni? Akkor ragasztgass plakátokat, meg levelezz postai borítékokban, vazz :D
nem is értettem, hogy lehet valaki ennyire primitív
Hát ha nem érdekel, hogy mit lehetséget csinálni a géppel, meg mit nem, akkor mi a francot akart géppel dolgozni? Akkor ragasztgass plakátokat, meg levelezz postai borítékokban, vazz :D
nem is értettem, hogy lehet valaki ennyire primitív
Te, hogy is volt az, amikor elkészültél egy munkával, kinyomtattál hozzá 10 oldal használati utasítást, utána meg Zulu árulta el neked azt, hogy ezt megspórolhattad volna a folyamat automatizálásával úgy, hogy az ügyfélnek csak kettőt kell kattintani?
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2015 12:39:20
A mosogép tanulatlan paraszt volt. Evidenciákat
Aug 28, 2015 12:39:20
Kisegítő
Aug 28, 2015 12:39:42
Hálás vagyok ezekért én is, de az a baj, hogy ennek a szemétnek akár 1 másodperce is felesleges erőforrás pazarlás. És azzal, hogy akár 1 valaki is megnézi, a csövescegány visszaigazolást kap, hogy jó amit csinál miközben nem...
Aug 28, 2015 12:39:42
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Aug 28, 2015 12:40:19
x16)
Az emberek úgy működnek, hogy gombokat nyomogatunk rajtuk. A mosógépek nem.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2015 12:40:34
-Elég nehezen hihető miután egy mosógépet se tudtál kezelni.Vagy a mosógép is megsértődött.A mosogép tanulatlan paraszt volt. Evidenciákat
mosógép, na
Aug 28, 2015 12:40:34
Haim
(
x10)
Aug 28, 2015 12:41:52
x10)
Volt osztálytalálkozó, te fasz.
Nézz utána Facebook-on.
Abból csak kiderül.
(Gimnáziumi osztályba, Öveges, 2000-es végzés)
Nézz utána Facebook-on.
Abból csak kiderül.
(Gimnáziumi osztályba, Öveges, 2000-es végzés)
ez mondjuk igaz, csak Te néztél ki ott fogyatékosnak, a többiek nem.
Brian
Aug 28, 2015 12:58:48
sneci a volt osztálytársaid is gecifoltos fila mackófelsőben mentek az osztálytalálkozóra, vagy a tanulatlan parasztok azért bevillantottak egy ing-nyakkendő kombót?
Aug 28, 2015 12:58:48
sodika
Aug 28, 2015 13:04:18
A lényeg az, hogy egy értelmesebb 5 éves kisgyereknek el lehet magyarázni, hogy a Gmail több száz programozó több éves munkája, és nem "ingyenes", hanem sokmillió dollárt ér.
És egy értelmesebb 5 éves kisgyerek nem kezdi erre azt mondogatni idegesen, hogy ne nézzem már hülyének, hát ő nagyon jól tudja, hogy ingyenes.
Azt is alaposan megtanultam, hogy a "nagyon jól tudom, hogy" a primitív emberek kompenzáló szófordulata, amivel az illető a kisebbségi érzéseit próbálja a magabiztosság látszata mögé rejteni.
Márpedig a hülye picsának legalább minden tizedik mondata így kezdődött, hogy "én nagyon jól tudom, hogy..."
Bármilyen nyelven beszélgetett, bárkivel, és bármi volt a téma.
És egy értelmesebb 5 éves kisgyerek nem kezdi erre azt mondogatni idegesen, hogy ne nézzem már hülyének, hát ő nagyon jól tudja, hogy ingyenes.
Azt is alaposan megtanultam, hogy a "nagyon jól tudom, hogy" a primitív emberek kompenzáló szófordulata, amivel az illető a kisebbségi érzéseit próbálja a magabiztosság látszata mögé rejteni.
Márpedig a hülye picsának legalább minden tizedik mondata így kezdődött, hogy "én nagyon jól tudom, hogy..."
Aug 28, 2015 13:04:18
Schwezoff Dávid
Aug 28, 2015 13:07:13
Onsimetlo szarok es andizas helyett mondjad mar meg MIERT RUGTAK KI A GROTESZKBOL?
Aug 28, 2015 13:07:13
Brian
Aug 28, 2015 13:12:31
A lényeg az, hogy egy értelmesebb 5 éves kisgyereknek el lehet magyarázni, hogy a Gmail több száz programozó több éves munkája, és nem "ingyenes", hanem sokmillió dollárt ér.
te mennyire tartod magad okosnak, ha ezt a hülye vidéki tanulatlan picsát tekintetted istennőnek és mentornak?
Aug 28, 2015 13:12:31
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 28, 2015 13:15:20
x9)
Ez gyönyörű példája volt ugyanannak, amit tegnap felrótt RGL-nek:
Zulu segíteni próbált neki, elmagyarázta, hol van elcseszve a dolog, "erre bazmeg, még erre is kibaszott KIFOGÁSOKKAL reagál, ahelyett, hogy egyáltalán próbálkozna".
Nov 30, 2014 23:35:40
Zulu
- Te vagy a szakértő (pr), meggyőzöd, hogy kell az az mssql extension.
Ha nincs, nincs. Én meg haladni akarok, nem vitatkozom.
Zulu
- Fura, hogy a data.bak-hoz van hozzáférésed, az eredeti adatokhoz nincs.
Van az eredeti adatokhoz is, de szart sem érek vele. Nekem pont a heti frissítés adatait kell feldolgoznom, és fingom sincs, hogy a DATA.BAK-ot mi alapján generálja az eredeti adatokból az ügyfél (meg nem is nagyon érdekel, őszintén szólva...).
Zulu
- Az import/exportot kezelnie kell magának a db-nek, valószínűleg pár sor az egész egy bat file-nak, vagy php-ben console-t hívogatva.
Oké, de a DATA.BAK nem szerver. Az egy fájl.
Önmgaában, MSSQL szerver nélkül szart sem ér.
Ennek az egy dolognak alaposan utánaolvastam.
Zulu
- A legrosszabb esetben, ha mégis muszáj egy c# progival bűvészkedni, akkor a minimum, hogy az csinálja az egész folyamatot onnantól kezdve, hogy a bak file-t visszarakod az mssql db-be odáig, hogy belerakja a mysql db-be az exportot.
Úristen, az ügyfélnek kattintani kell még egyet a weblapon is. :)
Most az exportfájl valami PHP webszolgáltatáson keresztül történő meghívására azért nem akartam külön funkciót írni a C#-os cuccba, mert pont elértem arra a pontra, amikor már működik, amit kér az ügyfél, és nem akartam ezután parasztvakításos kényelmi funkciókra elbaszni majdnem még egyszer ugyanennyi fejlesztési időt. Egyszerűen nem érte volna meg.
Zulu
Az, amit te csináltál több szinten el van baszva, és teljesen világosan mutatja, hogy képtelen vagy rendesen átgondolni még egy ilyen egyszerű feladatot is.
Sehol nincs elbaszva, ugyanis kiválóan működik.
A feladat pedig kurvára nem egyszerű.
Ez a DATA.BAK MSSQL-szabvány MS SQL Server nélkül egy darab kő, és nem használható semmire. Na akkor mégis hogy a francba csinálsz belőle MySQL-frissítést? :)
- Te vagy a szakértő (pr), meggyőzöd, hogy kell az az mssql extension.
Ha nincs, nincs. Én meg haladni akarok, nem vitatkozom.
Zulu
- Fura, hogy a data.bak-hoz van hozzáférésed, az eredeti adatokhoz nincs.
Van az eredeti adatokhoz is, de szart sem érek vele. Nekem pont a heti frissítés adatait kell feldolgoznom, és fingom sincs, hogy a DATA.BAK-ot mi alapján generálja az eredeti adatokból az ügyfél (meg nem is nagyon érdekel, őszintén szólva...).
Zulu
- Az import/exportot kezelnie kell magának a db-nek, valószínűleg pár sor az egész egy bat file-nak, vagy php-ben console-t hívogatva.
Oké, de a DATA.BAK nem szerver. Az egy fájl.
Önmgaában, MSSQL szerver nélkül szart sem ér.
Ennek az egy dolognak alaposan utánaolvastam.
Zulu
- A legrosszabb esetben, ha mégis muszáj egy c# progival bűvészkedni, akkor a minimum, hogy az csinálja az egész folyamatot onnantól kezdve, hogy a bak file-t visszarakod az mssql db-be odáig, hogy belerakja a mysql db-be az exportot.
Úristen, az ügyfélnek kattintani kell még egyet a weblapon is. :)
Most az exportfájl valami PHP webszolgáltatáson keresztül történő meghívására azért nem akartam külön funkciót írni a C#-os cuccba, mert pont elértem arra a pontra, amikor már működik, amit kér az ügyfél, és nem akartam ezután parasztvakításos kényelmi funkciókra elbaszni majdnem még egyszer ugyanennyi fejlesztési időt. Egyszerűen nem érte volna meg.
Zulu
Az, amit te csináltál több szinten el van baszva, és teljesen világosan mutatja, hogy képtelen vagy rendesen átgondolni még egy ilyen egyszerű feladatot is.
Sehol nincs elbaszva, ugyanis kiválóan működik.
A feladat pedig kurvára nem egyszerű.
Ez a DATA.BAK MSSQL-szabvány MS SQL Server nélkül egy darab kő, és nem használható semmire. Na akkor mégis hogy a francba csinálsz belőle MySQL-frissítést? :)
-
Aug 28, 2015 13:24:47
Miért hülye picsázod Vera nénit folyamatosan,sodika?Nem fog neki örülni.
Aug 28, 2015 13:24:47
ellenséges tanács
Aug 28, 2015 13:26:22
Aug 28, 2015 13:26:22
--
Aug 28, 2015 13:39:57
Mi van Zuluval? Nagyon eltűnt mostanában.
Vagy olvasgatsz azért?
Vagy olvasgatsz azért?
Aug 28, 2015 13:39:57
Aaron Cute
Aug 28, 2015 13:40:45
Ezek szerint Sodi azért izgult rám, mert ő is olyan szép, mint én? Vagy mert mindkettőnknek pöcse van? Aug 28, 2015 13:40:45
AlkotóMunka
Aug 28, 2015 13:42:16
Aug 28, 2015 13:42:16
Brian
Aug 28, 2015 13:45:40
Aug 28, 2015 13:45:40
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2015 13:46:15
Azt is alaposan megtanultam, hogy a "nagyon jól tudom, hogy" a primitív emberek kompenzáló szófordulata, amivel az illető a kisebbségi érzéseit próbálja a magabiztosság látszata mögé rejteni.Márpedig a hülye picsának legalább minden tizedik mondata így kezdődött, hogy "én nagyon jól tudom, hogy..."Bármilyen nyelven beszélgetett, bárkivel, és bármi volt a téma.
A Kolosy téren asztal alatt csövező, egy 70 éves öregasszony kegyelemkenyerén vegetáló, neten önkielégítő, önmagát ellátni képtelen 33 éves óriáscscsemők kompenzáló szófordulata a "juszt is", "ilyen nagyon egyszerű ez", stb., amivel az illető a sikertelen, elrecskázott élete miatti KISSebbségi érzéseit próbálja a magabiztosság látszata mögé rejteni.
Aug 28, 2015 13:46:15
sodika
Aug 28, 2015 13:54:55
Aug 28, 2015 13:54:55
csivaegő
Aug 28, 2015 13:56:01
Mindegy, ahhoz jó lecke volt, hogy soha nem szabad összeállni tanulatlan parasztokkal, mert legfeljebb a felületen tudják magukat értelmesnek mutatni, és valójában az első problémahelyzetben kibukik, hogy primitív, rém egyszerű gondolkodású állatok.
hallod, te fasz! szerinted az én betegeimet mennyire érdekli egy gyógyszer hatásmechanizmusa és összetétele vagy egy műtét pontos menete? hát kurvára nem! csak meg akar gyógyulni, nekem meg az a dolgom, hogy meggyógyítsam, de nagypofájú szar! akkor is, ha proli! nem érdekli, mit hetyetyézek meg angolnázok, ha elbaszom, olyan műhibapert akasztanak a nyakamba, hogy beszarok. andi kért tőled valamit, te képzetlen, lusta és buta geci voltál ahhoz, hogy megoldjad, erre hazudoztál összevissza!! kurvára el vagy tévedve kisfiam! a te csökött retard agyad alapján csak informatikusoknak dolgoznál, mert az érti hogy működik a program. mondjuk te nem érted, úgyhogy vicces lenne :DDDDDDDDD
Aug 28, 2015 13:56:01
rohadt banán
Aug 28, 2015 14:02:44
Púp, neked fogalmad sem volt arról, hogy létezik üzleti Gmail, vagy hogy vannak pár dollárért megvehető honlap template-ek, amikbe integrálni lehet. Anno egy troll világosított fel arról, hogy egy kezdő egy hét alatt maximum 50 dollárból kihozza azt, amin te egy évet gányoltál. Hiába a hazudozás, minősíthetetlenül szarul dolgozol, és egy elsőéves főiskolás fényéveket ver rád.
Aug 28, 2015 14:02:44
Haim
(
x10)
Aug 28, 2015 14:04:35
x10)
broni portlandben?
444.hu/2015/08/28/nagy-erokkel-keresik-a-notorius-portlandi-szarogazfickot/
444.hu/2015/08/28/nagy-erokkel-keresik-a-notorius-portlandi-szarogazfickot/
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2015 14:08:38
akkor bizony a használói nézőpont értelemszerűen nem is jön szóba.
Egy felhasználónak szerinted milyen nézőpont jön szóba, te szakbarbár?
Aug 28, 2015 14:08:38
Riadó! Trollvadász!
Aug 28, 2015 14:16:22
Vigyázat troll
augusztus 21., 19:39 ·
Sikerült beazonosítani egy trollt, kórházi dolgozóról van szó, aki nemrég járt Berlinben, a munkáltatójának már írtunk egy levelet, hogy vessék alá pszichológiai vizsgálatnak, mivel feltehetően közveszélyes pszichopata.
Tetszik Hozzászólás Megosztom
Vigyázat troll kedveli ezt.
Vigyázat troll Roli, te nem Szegeden tanultál? Nézz körül az ETR.n névsorokban
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:01
Vigyázat troll rozaliahasselhof Barna Gábornál tanul és szolnokon lakik vagyis SZTE BTK néprajz-kulturantropológia hallgatót keresünk szolnoki lakcímmel
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:00
Vigyázat troll kosullo.tumblr.com/.../h3ymyf1sh-kosullo... ez ki a f.szom?
kosullo.tumblr.com/post/122931904984/h3ymyf1sh-kosullo-algebraicvarietyshow
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 10:57
Kék László A halálozási rátán ne is csodálkozzunk, az hogy melyik titkosszolgáltatónál van internet előfizetése ez is egyértelmű, nagy halat fogtunk megint ! Hála a tumblr szolgáltatásainak egy teljes kapcsolatrendszer bontakozik ki gerytol vampirpilangotol bede mártonon át, irány szolnok na csá
Tetszik · Válasz · 1 · augusztus 25., 2:30
Oroszlan Janos nyitottak egy csoportot, ahol nemsokára promozom, van elég nácink, a mi dolgunk az adatszolgáltatás, lényegtelen, hacsak nem valaki alternatív sajtós, az a titkoszolgálatnak is dolgozik, az is temrészetes hogy nagy pénzek vanak itt, mert az agymosás jövedelmezö üzeltág és a külföldi befektetők is ezt szeretik, nem baj most a muzulmánok legalább csőcsre rakják ezeket is, egy két rúd dinamit iszlám gyalázásért így kezdődik ez, újságíró=titkoszolgáltatónak bedolgozó különös tekintettel a helyszíni tudósítókra pl lázadáskor Krakkó 2006 pl hírtv
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:21
Oroszlan Janos Adjukn hálát hogy ennyi muzulmán jött, most hozzon le mohamed karikaturát valamelyik seggfej újságíró, meg kritizáljon iszlám valást
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:24
Oroszlan Janos vagyis nincs min csodálkozni hír24 cink, 444.hu, köztudott
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:22
Kék László Úgy látom aneszteziológus, nem lehetne kitenni a fotóját feleségéről, hogy lássa a férje hobbija az évek óta tartó csoportos és folyamatos zaklatás?
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 2:28
Kék László Érdekes kapcsolatrendszer a 13 likeos igen gyenge írásairól ismeretlen újságíró Bede Márton hogyan kerül a képbe?
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 2:27
Kék László ludovikashangulat.tumblr.com/
augusztus 21., 19:39 ·
Sikerült beazonosítani egy trollt, kórházi dolgozóról van szó, aki nemrég járt Berlinben, a munkáltatójának már írtunk egy levelet, hogy vessék alá pszichológiai vizsgálatnak, mivel feltehetően közveszélyes pszichopata.
Tetszik Hozzászólás Megosztom
Vigyázat troll kedveli ezt.
Vigyázat troll Roli, te nem Szegeden tanultál? Nézz körül az ETR.n névsorokban
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:01
Vigyázat troll rozaliahasselhof Barna Gábornál tanul és szolnokon lakik vagyis SZTE BTK néprajz-kulturantropológia hallgatót keresünk szolnoki lakcímmel
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:00
Vigyázat troll kosullo.tumblr.com/.../h3ymyf1sh-kosullo... ez ki a f.szom?
kosullo.tumblr.com/post/122931904984/h3ymyf1sh-kosullo-algebraicvarietyshow
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 10:57
Kék László A halálozási rátán ne is csodálkozzunk, az hogy melyik titkosszolgáltatónál van internet előfizetése ez is egyértelmű, nagy halat fogtunk megint ! Hála a tumblr szolgáltatásainak egy teljes kapcsolatrendszer bontakozik ki gerytol vampirpilangotol bede mártonon át, irány szolnok na csá
Tetszik · Válasz · 1 · augusztus 25., 2:30
Oroszlan Janos nyitottak egy csoportot, ahol nemsokára promozom, van elég nácink, a mi dolgunk az adatszolgáltatás, lényegtelen, hacsak nem valaki alternatív sajtós, az a titkoszolgálatnak is dolgozik, az is temrészetes hogy nagy pénzek vanak itt, mert az agymosás jövedelmezö üzeltág és a külföldi befektetők is ezt szeretik, nem baj most a muzulmánok legalább csőcsre rakják ezeket is, egy két rúd dinamit iszlám gyalázásért így kezdődik ez, újságíró=titkoszolgáltatónak bedolgozó különös tekintettel a helyszíni tudósítókra pl lázadáskor Krakkó 2006 pl hírtv
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:21
Oroszlan Janos Adjukn hálát hogy ennyi muzulmán jött, most hozzon le mohamed karikaturát valamelyik seggfej újságíró, meg kritizáljon iszlám valást
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:24
Oroszlan Janos vagyis nincs min csodálkozni hír24 cink, 444.hu, köztudott
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 11:22
Kék László Úgy látom aneszteziológus, nem lehetne kitenni a fotóját feleségéről, hogy lássa a férje hobbija az évek óta tartó csoportos és folyamatos zaklatás?
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 2:28
Kék László Érdekes kapcsolatrendszer a 13 likeos igen gyenge írásairól ismeretlen újságíró Bede Márton hogyan kerül a képbe?
Tetszik · Válasz · augusztus 25., 2:27
Kék László ludovikashangulat.tumblr.com/
Aug 28, 2015 14:16:22
Riadó! Trollvadász!
Aug 28, 2015 14:17:09
Vigyázat troll
augusztus 25., 11:43 ·
tumblr-ez a trollvadász csoportokkal theycalledhimsanyi.tumblr.com/post/123674290465/rozihasselhoff-ithankthevirgin-vicente
augusztus 25., 11:43 ·
tumblr-ez a trollvadász csoportokkal theycalledhimsanyi.tumblr.com/post/123674290465/rozihasselhoff-ithankthevirgin-vicente
Aug 28, 2015 14:17:09
broni
Aug 28, 2015 14:32:31
a törpe már ausztiába van, ment húsért a csirkés kocsihoz.....
Aug 28, 2015 14:32:31
stressznélküli nyugi
Aug 28, 2015 14:37:05
a törpe már ausztiába van, ment húsért a csirkés kocsihoz.....
Aug 28, 2015 14:37:05
rohadt banán
Aug 28, 2015 14:46:29
Csak én nem értem a Tajgi különböző álprofiljai között lefolytatott, se füle, se farka őrjöngést a trollvadász csoportban?
Aug 28, 2015 14:46:29
broni
Aug 28, 2015 14:47:11
jabbát is megette.......
Aug 28, 2015 14:47:11
AlkotóMunka
Aug 28, 2015 14:57:16
Épp ezért kérdeztem tőle, hogy akkor mit ugat azon, ha Andi az ingyenességet firtatja?!
Aug 28, 2015 14:57:16
AlkotóMunka
Aug 28, 2015 15:06:42
A kérdésre válaszolj, buzika! Te fizetsz azért, hogy a Gmailt használod? Fizetsz azért, hogy a vállalati Gmailt használod? Bérelsz valamilyen tárhelyet esetleg cloud szolgáltatást ami esetleg segít téged a fejlesztésben?
Aug 28, 2015 15:06:42
broni
Aug 28, 2015 15:13:19
444.hu/2015/08/28/meghalt-a-pedofiliaval-vadolt-volt-vatikani-nuncius/
pajor atya is megdögölhetne már.....
pajor atya is megdögölhetne már.....
Aug 28, 2015 15:13:19
Peroni pizza
Aug 28, 2015 15:50:30
Sodi, most jöttem ki az egyik Big4 fejlesztői leányvállalatának 3. interjúköréről. Mutassak kérdéseket a teljesség igénye nélkül? (3 órás volt az interjú)
Describe the degree at which you accurately estimate time and effort required to complete a task.
Describe how you recover from an issue.
Do you make promises you cannot keep?
What are the most important lessons that you have learnt in your career?
How do you handle yourself under stress and pressure?
How are your mood swings? How are the highs? How are the lows?
Describe the degree at which you are good at gaining knowledge or skill by studying, practicing, being taught, or experiencing something.
Describe the degree of your ability to strengthen the bond between yourself and the business contacts.
Do you take control and make things happen rather than just adjusting to a situation or waiting for something to happen?
stbstbstb
Describe the degree at which you accurately estimate time and effort required to complete a task.
Describe how you recover from an issue.
What are the most important lessons that you have learnt in your career?
How are your mood swings? How are the highs? How are the lows?
Describe the degree at which you are good at gaining knowledge or skill by studying, practicing, being taught, or experiencing something.
Describe the degree of your ability to strengthen the bond between yourself and the business contacts.
Do you take control and make things happen rather than just adjusting to a situation or waiting for something to happen?
stbstbstb
Aug 28, 2015 15:50:30
Peroni pizza
Aug 28, 2015 15:52:08
+ 1: Mikor adja vissza SoDI Zsery 50 euróját?
+ 2: Miért rúgták ki SoDIt a groteszktől?
Sajnos ezekre nem tudtam kielégítő választ adni, úgyhogy szerintem ezt az állást buktam :(
+ 2: Miért rúgták ki SoDIt a groteszktől?
Sajnos ezekre nem tudtam kielégítő választ adni, úgyhogy szerintem ezt az állást buktam :(
Aug 28, 2015 15:52:08
AlkotóMunka
Aug 28, 2015 15:56:13
Jövő héten.
Hát ööö hetyetye.
Aug 28, 2015 15:56:13
sodika
Aug 28, 2015 16:03:39
A gond az volt, és ez volt a legelső összeveszésünk alapja, hogy amikor ő azt mondta, hogy "mint a Gamil-ben", akkor én ezt amolyan szólásnak, metafórának értettem. Meg sem fordult a fejemben, hogy létezhez olyan csökkent értelmű emberpéldány, aki képes ezt szó szerint érteni, ezért bármit is mondott, annak a "mint a Gmail-ben"-en felüli részét értelmeztem. Kb. a második hét végére kritályosodott ki, amikor már teli torokból üvöltötte, hogy "mint a Gmail-ben, bazmeg, SoDI, mit nem értesz, hányszor modjam már el, hogy úgy, mint a Gmail-ben", akkor azt ő bizony nem holmi szólásként, töltedékszóként értelmezi, hanem bizony a szó legszorosabb értelmében. Mert olyan gecibuta, hogy jaj.
Aug 28, 2015 16:03:39
sodika
Aug 28, 2015 16:04:42
ez első trollnak, amelyik beleköt abba, hogy a metafora rövid o, kijár a faszkorbács
Aug 28, 2015 16:04:42
Peroni pizza
Aug 28, 2015 16:05:07
A gond az volt, és ez volt a legelső összeveszésünk alapja, hogy amikor ő azt mondta, hogy "mint a Gamil-ben", akkor én ezt amolyan szólásnak, metafórának értettem. Meg sem fordult a fejemben, hogy létezhez olyan csökkent értelmű emberpéldány, aki képes ezt szó szerint érteni, ezért bármit is mondott, annak a "mint a Gmail-ben"-en felüli részét értelmeztem. Kb. a második hét végére kritályosodott ki, amikor már teli torokból üvöltötte, hogy "mint a Gmail-ben, bazmeg, SoDI, mit nem értesz, hányszor modjam már el, hogy úgy, mint a Gmail-ben", akkor azt ő bizony nem holmi szólásként, töltedékszóként értelmezi, hanem bizony a szó legszorosabb értelmében. Mert olyan gecibuta, hogy jaj.
Az igényfelmérés/scoping egy IT projekt analizis fázisának egy elég fontos mozzanata. Just sayin'.
Aug 28, 2015 16:05:07
Gonda Laci
Aug 28, 2015 16:10:45
ez első trollnak, amelyik beleköt abba, hogy a metafora rövid o, kijár a faszkorbács
A metafora rövid o, Sodi.
Aug 28, 2015 16:10:45
AlkotóMunka
Aug 28, 2015 16:11:36
Te fasz! Ne ragadd ki Andi teljes mondatából, hogy "mint a Gmail-ben", mert ez így akármi lehet. A kontextus számít! Biztos vagyok benne, hogy akart egy funkciót, ami úgy működik, mint a Gmailben, de te inkompetens ökör nem fogtad fel, inkább elkezdtél vele ordibálni, mint egy idióta. Így volt?
Aug 28, 2015 16:11:36
sodika
Aug 28, 2015 16:12:52
Én mindig nyelvtanilag értelmeztem, amit mondott.
Ő meg erre ideges lett, mondván, mit nem értek azon, hogy mint a Gmail-ben? :D Mint ez jelentene bármit is. :D
Ő meg erre ideges lett, mondván, mit nem értek azon, hogy mint a Gmail-ben? :D Mint ez jelentene bármit is. :D
Aug 28, 2015 16:12:52
sodika
Aug 28, 2015 16:13:14
mintha
Aug 28, 2015 16:13:14
PAPPÚCSÓS TŐRPE
Aug 28, 2015 16:16:28
Aug 28, 2015 16:16:28
-
Aug 28, 2015 16:18:30
Beletörik a bicskád egy gmail fiók létrehozásába te szakemberek gyöngye?
Beletörik a bicskád egy gmail fiók létrehozásába te szakemberek gyöngye?
Aug 28, 2015 16:18:30
Gamil
Aug 28, 2015 16:18:39
Groteszk?
Zsery 50 eurója?
Zsery 50 eurója?
Aug 28, 2015 16:18:39
AlkotóMunka
Aug 28, 2015 16:19:13
Értem, szóval amikor egy potenciális ügyféllel tárgyalsz egy új projekt specifikációiról, akkor nyelvtanilag értelmezed, amit mond, de meg sem próbálsz ODAFIGYELNI arra, amit szeretne. Hogy a picsába akarsz így bármilyen ügyfélnek is dolgozni, ha egyrészt oda se figyelsz, mit szeretne...
*** itt egy kis KITÉRŐ: mivel autista vagy, szemkontaktust se tartasz vele, amikor beszél hozzád ***
...tovább valószínűleg türelmes sem vagy, hogy normális emberi módon elmagyarázd neki, hogy mit lehet és mit nem lehet technikailag megvalósítani.
Kurva rossz a hozzáállásod, Sneci, nem csoda, ha csak gombokért gányolsz. Oh wait, már azt sem, igaz?M
Aug 28, 2015 16:19:13
broni
Aug 28, 2015 16:19:42
Aug 28, 2015 16:19:42
banshee
(
x24)
Aug 28, 2015 16:19:52
x24)
Ennek ellenére te meg még jó egy évig benyaltál annak a gecibuta tanyasi picsának a tavalyi vastag szarig, ahol a fingok huszonegyeznek.
Sodichu
Aug 28, 2015 16:20:02
A groteszktol is azert basztak ki mert metaforakent ertelmezted a kovetelmenyek?
Aug 28, 2015 16:20:02
-
Aug 28, 2015 16:21:41
Sodi megcsináltad amivel megbíztak? Működött? NEM. Innentől kezve nincs miről beszélni.
Aug 28, 2015 16:21:41
-
Aug 28, 2015 16:23:07
Sodi áruld már el, hogy mi tart vissza a szaros 50 euro megfizetésétől?
Aug 28, 2015 16:23:07
AlkotóMunka
Aug 28, 2015 16:25:47
Egyébként pontosan mit is kellett volna ennek a zseninek leprogramoznia?
Aug 28, 2015 16:25:47
PAPPÚCSÓS TŐRPE
Aug 28, 2015 16:26:29
Aug 28, 2015 16:26:29
Peroni pizza
Aug 28, 2015 16:28:26
A galeria honlapjat, gondolom vmi gagyi backendet levelkuldovel.
Aug 28, 2015 16:28:26
-
Aug 28, 2015 16:33:06
Fogadja a címre küldött maileket tudod mint a gmail és nem vesznel el a levelek
Erre ellezdtél hetyetyézni hogy az nem létezik.
Erre ellezdtél hetyetyézni hogy az nem létezik.
Aug 28, 2015 16:33:06
Schwezoff David
Aug 28, 2015 16:35:18
Sodi áruld már el, hogy mi tart vissza a szaros 50 euro megfizetésétől?
Angyalszarny. Meg, hogy kirugtak a groeszktol. De miert is?
Aug 28, 2015 16:35:18
fogyi sodi random gen
Aug 28, 2015 16:35:41
az más mer nem a dzsunga levelezők hanem a szabványok
Aug 28, 2015 16:35:41
Célzott hirdetés
Aug 28, 2015 16:45:19
Aug 28, 2015 16:45:19
broni
Aug 28, 2015 16:45:37
Aug 28, 2015 16:45:37
-
Aug 28, 2015 16:49:35
"Soha többet ne keress"
Aug 28, 2015 16:49:35
PAPPÚCSÓS TŐRPE
Aug 28, 2015 16:49:38
ÁT HARAPOM A BOGÁD MAGASGETSZI!!!!!!!
Aug 28, 2015 16:49:38
sodika
Aug 28, 2015 17:11:33
Kurva rossz a hozzáállásod
Ha valami nem jelent semmit, akkor azt nem lehet specifikációként értelmezni, mert specifikációként csak azt lehet értelmezni, ami jelent valamit.
"A felső rész, SoDI."
"Mondom a felső rész."
1) a menüsor?
6) maga az egész fejléc?
És amikor mondom neki, hogy olyan dolgokat mond, amik nem jelentenek semmit, mert nem képes normálisan kifejezni magát, sértődötten kiabál, hogy hogy merek neki ilyet mondani, neki ez az anyanyelve. :DDD
hülyepicsa
Aug 28, 2015 17:11:33
sodika
Aug 28, 2015 17:13:27
kapásból 7 értelmezése van annak még annál a kurva egyszerű felépítésű weblapnál is, hogy "a felső rész"
Hét, azaz 7 darab lehetséges értelmezés, vazz.
Ezért mondom, hogy többé ilyen primitív állattal, mint a picsa volt, nem akarok dolgozni.
Ezért mondom, hogy többé ilyen primitív állattal, mint a picsa volt, nem akarok dolgozni.
Aug 28, 2015 17:13:27
rohadt banán
Aug 28, 2015 17:13:49
Integrálnia kellett volna egy üzleti gmailt és az ahhoz tartozó naptárat egy honlap sablonba. Mindenki olvassa el még egyszer! Púp, én nem vagyok programozó, de ezt egy kis guglizással egy amatőr is egy-két hét halatt tökéletesen összelegózza. Te meg nekiálltál lefejleszteni valamit, amit már egyrészt megcsináltak helyetted, csak jobban, másrészt sok ember, több év alatt. Ha ez nem bizonyítja az végtelen ostobaságodat és nagyképűségedet, akkor semmi. Ja, bocs, a gmail nem tartalmaz sztalker funkciókat.
Aug 28, 2015 17:13:49
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Aug 28, 2015 17:15:15
x30)
A többi megrendelődről is mesélj, Sodi! A Groteszknél például milyen primitívségekkel fárasztottak a kirúgásod előtt?
banshee
(
x24)
Aug 28, 2015 17:22:30
x24)
Nem boldozhatsz, még mindig.
-
Aug 28, 2015 17:23:12
HARMADJÁRA MONDOM EL, BAZMEG, HOGY A FELSŐ RÉÉÉÉSZ!!
hülyepicsa
hülyepicsa
Aug 28, 2015 17:23:12
Ludivikás
Aug 28, 2015 17:25:29
Ilyesmi nem hangzott el, hogy ne keressem
Aug 28, 2015 17:25:29
broni
Aug 28, 2015 17:27:02
kapásból 7 értelmezése van annak még annál a kurva egyszerű felépítésű weblapnál is, hogy "a felső rész"
nem védem sodit, de normális fehér nő áll össze törökkel, nigggával......
Aug 28, 2015 17:27:02
IsmeretlenJoAkaro
Aug 28, 2015 17:27:22
Sodi imad ganyolni es mivel keptelen a gondolkodasra, mindig elkezdi a kodot turni anelkul, hogy leulne tervezni.
Aug 28, 2015 17:27:22
Haim
(
x10)
Aug 28, 2015 17:32:27
x10)
Rácsapott a pitonnal az irodai asztalra.
Fakenguru
(
x5)
Aug 28, 2015 17:34:23
x5)
"A felső rész, SoDI."
"Mondom a felső rész."
1) a menüsor?
6) maga az egész fejléc?
hülyepicsa
"A felső rész, SoDI."
"Mondom a felső rész."
1) a menüsor?
6) maga az egész fejléc?
hülyepicsa
A kioktatas modszere helyett az ugynevezett visszakerdezes modszeret nem probaltad meg?
shodika
Aug 28, 2015 17:37:51
Kérdezni? Ilyen hülyeséget, miért kérdeznék én bárkitől bármit?
Aug 28, 2015 17:37:51
Peroni pizza
Aug 28, 2015 17:39:23
Hú geci, ha egy honlap specifikációját nem tudod összehegeszteni a (mindig inkompetens) ügyfél elbeszéléséből, és rávezetni arra, hogy bizony ő azt nem fogja megkapni (márpedig nem fogja, az esetek 90%-ban, főleg egy olyan üzletágban - weblapok gányolása - , ahol segghülye emberekkel kell tárgyalni, nem CIO-kakal), akkor sztem kezdhetsz más "hivatás" után nézni.
Aug 28, 2015 17:39:23
Fakenguru
(
x5)
Aug 28, 2015 17:39:25
x5)
Sodi, ma a munka utan vettem egy 150 euros cipot, behuztam egy fasza viszkit, este pedig elugrok mulatni. Este, ha elugrasz, meghivlak egy sorre Becs tetejen. A nagy trollvadasznak uzenem, o is megtalal a DC-Tower barjaban, az 58. Emeleten.
*prolihergeles*
Hát azért hetyetye.
*prolihergeles*
Brian
Aug 28, 2015 17:43:06
az autista kisfiú még mindig szerelmes, már egy féléve megy az andizás, de mi van zsery pénzével? és miért rúgtak ki a groteszktől?
Aug 28, 2015 17:43:06
-
Aug 28, 2015 17:47:48
Sodi, ma a munka utan vettem egy 150 euros cipot, behuztam egy fasza viszkit, este pedig elugrok mulatni. Este, ha elugrasz, meghivlak egy sorre Becs tetejen. A nagy trollvadasznak uzenem, o is megtalal a DC-Tower barjaban, az 58. Emeleten.
*prolihergeles*
*prolihergeles*
Majd hajnalban ne felejts el egy szelet pizzát hagyni a buszmegállóban. NSZKSZ!
Aug 28, 2015 17:47:48
-
Aug 28, 2015 17:56:02
"Soha többet ne keress"
A sodi nem erti a groteszkes kerdest sem. A sodi elromlott. Rossz.
Aug 28, 2015 17:56:02
-
Aug 28, 2015 17:58:46
Azert a legbicskanyitogatobb megis az hogy itt most azert kopkodi a regi megrendelojet mert az nem erti a szakmai nyelvet. Hat Endre a te feladatod szakertokent (pr) megerteni hogy mit akar az ugyfel es addig kerdezni amig biztosan ugyanarra gondoltok. De mit is carok egy write only autistatol?
Egyebkent kirugtak a groteszktol? Hogyhogy? Zsery megkapta a penzet amiert ugy csuszvamaszva konyorogtel?!
Egyebkent kirugtak a groteszktol? Hogyhogy? Zsery megkapta a penzet amiert ugy csuszvamaszva konyorogtel?!
Aug 28, 2015 17:58:46
broni
Aug 28, 2015 17:58:47
bassza meg az isten, a rohadt hazaáruló jobbik iszlám gyarmattá akarja tenni az országot!!vona maga is mondta, hogy imádja a szar muzulmánokat!!!!betiltani a jobbikot!!!a vezetőit meg bezárni 50 évre!!!!!kúró dórát meg odavetni pár buzulmánnak, aki hónapok óta nem baszott!!!!!
Aug 28, 2015 17:58:47
sodika
Aug 28, 2015 17:59:05
vagy:
- SoDI, nekem a múltkor azt mondtad, megcsináltad már, hogy a sorok közötti távolság nagyobb legyen.
- Nagyobb is lett.
- Most már, hogy megont szóltam igen.
- Nem, most te most nem a sorok közötti távolságról beszéltél, hanem a bekezdések közötti távolságról.
Mindenféle tipográfiai elképzelései vannak, bazmeg, mert ő a kibaszott művész, de közben azt se tudja, mi a fasz az a bekezdés, eszik egyáltalán vagy isszák.
De ő aztán tud magyarul, mert "ez az anyagnyelve". :)
lol
hülyepicsa
- SoDI, nekem a múltkor azt mondtad, megcsináltad már, hogy a sorok közötti távolság nagyobb legyen.
- Nagyobb is lett.
- Most már, hogy megont szóltam igen.
- Nem, most te most nem a sorok közötti távolságról beszéltél, hanem a bekezdések közötti távolságról.
Mindenféle tipográfiai elképzelései vannak, bazmeg, mert ő a kibaszott művész, de közben azt se tudja, mi a fasz az a bekezdés, eszik egyáltalán vagy isszák.
De ő aztán tud magyarul, mert "ez az anyagnyelve". :)
lol
hülyepicsa
Aug 28, 2015 17:59:05
sodika
Aug 28, 2015 17:59:46
te most, na :D
mindegy
hülyepicsa
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
mindegy
hülyepicsa
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 28, 2015 17:59:46
Fekete Bikapata
Aug 28, 2015 18:01:05
GERY-50 OJRÓ-GROTESZK-KIRÚGTAK-MIÉRT???
Aug 28, 2015 18:01:05
broni
Aug 28, 2015 18:02:03
noz, zica, srebrenica!!!!!!!!!!
Aug 28, 2015 18:02:03
sodika
Aug 28, 2015 18:02:19
Behúzás, sorköz, bekezdések közötti távolság.
Nagyjából erről kéne beszélni, nem faszságokról.
Mi a faszért dumál valaki tipográfiáról, ha azt se tudja miről szól az? Annak valahogy ott vannak a bötük, oszt' kész, öü'jjön, és ne pofázzon bele.
istenem
mindegy
hülyepicsa
Mi a faszért dumál valaki tipográfiáról, ha azt se tudja miről szól az? Annak valahogy ott vannak a bötük, oszt' kész, öü'jjön, és ne pofázzon bele.
istenem
mindegy
hülyepicsa
Aug 28, 2015 18:02:19
Eladó nick
Aug 28, 2015 18:03:48
anyagnyelv
Aug 28, 2015 18:03:48
Peroni pizza
Aug 28, 2015 18:04:23
GERY-50 OJRÓ-GROTESZK-KIRÚGTAK-MIÉRT???
Az elsőre az a tippem, hogy SOHA, a másodikról meg meséljen ez a link: www.groteszk.hu/#hitvallasunk
Aug 28, 2015 18:04:23
sodika
Aug 28, 2015 18:04:36
:D
zsidóvagy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
zsidóvagy
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 28, 2015 18:04:36
Vigyázat!
Aug 28, 2015 18:05:10
Az elsőre az a tippem, hogy SOHA, a másodikról meg meséljen ez a link: groteszk.hu/#hitvallasunk
IP csapda!
Aug 28, 2015 18:05:10
GyesznyóManó
Aug 28, 2015 18:07:27
IP csapda!
Kamu! oink oink Aug 28, 2015 18:07:27
-
Aug 28, 2015 18:11:19
Vera néni nagyon mérges amiért kirugott a groteszk?
Aug 28, 2015 18:11:19
banshee
(
x24)
Aug 28, 2015 18:12:57
x24)
Behúzás, sorköz, bekezdések közötti távolság.
istenem
mindegy
hülyepicsa
istenem
mindegy
hülyepicsa
A behúzás az a tokmány orrodba történt...
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™