Minden megvan.
Vagy például:
Kéri, ugorjak le barna kenyérért.
Erre kiakad, hogy nem minőségi kenyeret hoztam, nem a péktől, hanem valami szarabbat máshonnan, és ezt a szart egyem én meg (WTF???)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Angyiii, péküljünk ki!!!!
ha közösen vásároltatok, akkor annak a maradéknak a fele illetett volna meg. még ennyit sem tudsz?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Még egyszer: bezárt ajtó, nem volt kulcsom.
Nem hibáztam, egyszerűen a picsa volt idegbeteg.
Ha egész napra egyedül hagy, kulcs nélkül, hogy ki se tudjam menni a gyrososhoz, és egyéb kaja nélkül, akkor tök evidens, hogy a közösen megvásárolt és elkészített vacsora maradékát fogom nap közben enni.
Mert mi mást.
hülyepicsa
azért csodálkozol rá ezekre, mert idióta vagy.
Ezekből is látszik, hogy a 4 fal között a monitor előtt szocializálódtál. Egy normális embernek ennyi idős korban ezek a dolgok már természetes viselkedési, udvariassági formák, neked meg mondani kellett. És még csodálkozol, hogy 2 hét után kibaszta a púpodat.
a maradék fele lett volna evidens.
A német kultúra tényleg az, hogy a vendég ne baszogassa a vendéglátót hülye kérdésekkel, hanem szolgálja csenden ki magát. Ennek igenis utána olvastam. És ezt komináltam össze azzal, hogy ő már 20 éve ott él, meg ott vagyunk az országbanm és még a költség és fáradozás is közös volt.
Hibátlan volt a logikám, és ő volt egy hülye picsa.
Mindegy.
Biztos az is benne volt, hogy a peronon hagyott pizzát meg kell enni xD
Mindegy.
Igen Endre, most sem hibáztál, a picsa volt a hibás. Ne feledd, te soha semmiért nem lehetsz hibás, mindig más (anyád, a rendszer, Andi, zsidók stb.)a felelős.
- van nálad fürdőnadrág? van egy tó, holnap talán elugrunk oda
nem ugrottunk el.
Aztán meggondoltam magam, mégsem akartam sérvet meg bordapúpot látni!
Biztos be volt zárva? Nem lehet, hogy csak nem tudtad értelmezni a használati utasítást? Volt már ilyen...
Na és volt nálad fürdőnadrág?
ahelyett, hogy megadtad volna a tartozásod a keresztény zarándoknak, amivel megrövidítetted. :DD kurvanagy, elképesztő vagy sodi, ahogy szopatod és meglopod a nemzeti oldal üdvöskéit :DDD
:DDDDDD fu de röhögök :D
Jók ezek az autirohamok, mindig elszólod magad közben. Szóval magadnak készítetted a honlapot, de azért neki fizetnie kellett volna? Mesteri lehúzásnak indult, de kilógott a lóláb.
Volt olyan ismerőse is, aki két hétig tartogatta neki?
a Berlini Vendéglátó, aki bezárt a lakásba.
Jó, én voltam hülye, mert abból indultam ki, amit mondott, hogy ő majd megmutat mindent. Ha tudtam volna, hogy nem számíthatod erre, kértem volna tőle kulcsot már az első nap.
A tanulság ebből annyi, hogy ha valahova két napnál hosszabb időre érkezel vendégségbe, az első napon kérni kell saját kulcsot a lakáshoz.
Ezzel kellett volna kezdenem, de gondoltam, az az oka, hogy nem nyomott a kezembe egy ilyen az első napon, hogy ő akar programokat szervezni nekem.
Mert ha mászkálást várt el volna el tőlem, miért nem mondja, miért nem ajánlja, és miért nem nyomott magától a kezembe egy kulcsot?
Ok, nem is kértem, de ez más kérdés.
Nem jutott eszembe, hogy kérnem kellett, mert gondoltam, mászkálok majd vele.
Mondjuk az tényleg jó hír lehetett neki, hogy végre megszabadul tőled.
Jonas haverja itt ott volt az első pár napon. Mesélte Andi, hogy a gyerek néha du 1-ig alszik. Na, akkor ez nem gáz, rendben, nem kell felkelni..
Aha, azt hiszem értem mi történt. Andi elment reggel 8kor dolgozni amikor te még javában horkoltál, persze, hogy nem hagyott neked kulcsot.
Három gyors kérdés:
1) Az 1. Berlini Expedíció idején az volt a kifogásod, hogy azért nem mászkálsz a városban, mert nincs GPS-ed/térképed és eltévedsz. Akkor hazudtál vagy most? Esetleg mindkét alkalommal?
2) A kezdeményezőkészségről töltöttél már le PDF-et? Te felajánlottál neki valami programot? (Pl. mi a faszért nem kérted meg, hogy mutassa meg a várost?)
3) Miért rúgtak ki a Groteszktől?
Újabb hibás következtetés, autistaboy.
VAGY azt tapasztalod, hogy a vendéglátód lelkesen szervezi neked a programokat,
VAGY ennek hiányában már a második nap délelőtt, vagyis az első éjszaka után kérni kell tőle saját kulcsot
Ez a két variáció van.
Ez a következtetés.
Sőt, a biztonság kedvéért a bankkártyáját vagy a készpénzét is, mert ki tudja, mit hoz a sors.
Még mindig hibás a következtetés, Recskaboy.
Nem. Nem az. :)
hanem tapaszalat, hogy itt basztam el
az első nap után, amikor nem láttam, hogy programokat szervezett volna nekem, saját kulcsot kellett volna kérnem a lakáshoz
Ez volt a hiba.
Bepróbálkoztál Jonasnál a masztipartyval? Ezek szerint ő törte el az orrod ;)
Ha egy bolha fölött tapsolsz, az ugrani fog. Ha kitéped a lábait, akkor viszont nem ugrik. Következtetés: A bolha megsüketül, ha kitépik a lábait.
úgy, hogy alkalmazkodsz a vendéglátóhoz, felhívod mikor ér haza? idióta vagy...
Azt állítod, hogy volt nálad pénz. Baromi nehéz lett volna beülni egy-egy étterembe vagy sörözőbe, ha már semmi más nem jut eszedbe (pl. múzeumok, TV-torony). Ja, hogy egy életképtelen, antiszociális kis görcs vagy, aki elvárja, hogy mindent a segge alá toljanak? Ez sem Andi hibája.
A seggedet ki tudod már törölni egyedül? Vagy arról is töltöttél le PDF-et, csak még nem olvastad?
Hát ez bizony NAGYON HÜLYÉN hangzik. :D
Vagy vele mész, vagy külön mentek.
Azt, hogy "önállóan mászkálsz" csak úgy lehet érteni, hogy van kulcsod, én nem vagy a másikhoz kötve semmilyen módon.
Vagy vele, vagy önállóan.
Szóval ennyi. Legközelebb ha két nappal tovább hív meg valaki, ÉS nem látom, hogy programokat szervezne nekem, kérni fogok saját kulcsot tőle.
Ez lett volna a megoldás.
Ennyi.
Azt, hogy "önállóan mászkálsz" csak úgy lehet érteni, hogy van kulcsod, én nem vagy a másikhoz kötve semmilyen módon.
mikor lakast bereltel, akkor volt kulcsod, de csak ultel a negy fal kozott. meg abba a kibaszott tv toronyba sem vonszoltad el a pupod. miert???
idióta vagy megint. van olyan, hogy a vendéglátód nem akar kulcsot adni. délelőtt elmegy, este jön haza, alkalmazkodj hozzá. de miért kell evidenciákat magyarázni?
dehát voltak közös programjaitok, fenn vannak a képek. miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
És minden következtetése az, hogy ő mindent jól csinált, semmit sem hibázott.
Ez faszság. Az ilyen ne hívjon vendéget. :)
Neked bizony a kurva anyádat.Jó hogy nem azt vártad, hogy húzzon be maga mellé az ágyba. Kisfiam te alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
miért? mert te úgy gondolod? te meg olyan idióta vagy, hogy nem tisztáztad előre a kulcs kérdését. az ilyen ne menjen vendégségbe.
Mert neked járt volna a kulcs is. Ahogy az is jár neked, hogy Veráék eltartanak. Megköszönted nekik a segítséget vagy evidens, hogy asodit etetni kell. Recskás te nem vagy emberek közé való. Neked RGL-el kéne együtt élned.
nem kértem eleve
pedig kellett volna
Az ilyennek meg a zártosztályon van a helye.
Miután
1) azt mondta még Berlinben, hogy másik szerint nehéz természetű, mások is mondják neki
2) miután visszaértem Pestre, Skype-on bocsánatot kért tőlem
nem.
ja hogy neked úgy adjanak kulcsot, hogy nem is kéred. aha, értem. mert gondolom van egy olyan idióta szabályod is, hogy kulcsot kérni nem illik, vagy más hasonló idióta indok.
vonzás törvénye, Hahó!
Mert utána nyomott Skype-on egy bocsánatkérős nagymonológot, hogy tényleg telihold lehetett, vagy nem tudja, mi üthetett belé, és folytatta ugyanazt a kedves, bíztató, bizalomépítő stílust, mint amit a kiérkezésem előtt is nyomott.
Ez volt a szemétség az egészben.
Mert utána másfél hétig rá sem írtam. Láttam pl. hogy online a Skyoe-on, de leszartam magasról.
Majd egyszer csak, kb. másfél hét után hopp, nulla kommunikációból hirtelen Skype-hívás, és nyomja a bocsánatkérést, majd ugyanazt a stílust, mint annak előtte.
EZ VOLT a szemétség.
Ami nála történt, letudtam volna sima félreértésnek.
Meg hogy ki nem szarja le.
De utána bocsánatot kért a viselkedéséért, és folytatta ugyanott.
EZ VOLT a gonoszság.
Nem, de délelőtt a nyelviskolás igazolásokat megtaláltam.
Meg elkezdtem írni végre a motivációs levelemet.
Lépésenként haladok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
de hiszen pont azt várta. részéről megtette, ami egyáltalán lehetséges: két hétig gyűjtötte a gecit! a többit a vendéglátónak kellett volna intézni!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
ja, nehéz lehetett megkersni, mivel a facebookra is feltöltötted. sajnos az abszolvált tárgyaid listáját nem mutattad még sehol, ugyan vajon miért? :)
Miután
1) azt mondta még Berlinben, hogy másik szerint nehéz természetű, mások is mondják neki
nem.
A szkájpos bocsánatkérésről van hangfelvétel? Ide vele!
nyelviskolát minek akarsz igazolni? nyelvvizsga kellene, Hahó!
Nem tárgylistát fogok küldeni a CV mellé, hanem igazolást az aktív, beiratkozott féléveim számáról.
Ennyi apró trükköt megengedek magamnak :)
-
Sep 10, 2015 13:58:36
Miert nem rendeltel valami kajat magadnak te fereg?
Sep 10, 2015 13:58:36
sodika
Sep 10, 2015 13:59:09
Ezekre bizonyítékod is van (szerződés, skype beszélgetés, levelezések), vagy csak megint ezerrel működik az autiködgenerátor
Minden megvan.
Vagy például:
Erre kiakad, hogy nem minőségi kenyeret hoztam, nem a péktől, hanem valami szarabbat máshonnan, és ezt a szart egyem én meg (WTF???)
Sep 10, 2015 13:59:09
Múltidéző
Sep 10, 2015 13:59:39
Pedig az tökre a német kultúra része, ennek előtte utánaolvastam, hogy vendégként szolgáld ki marad, csak ő maradt egy szabolcsi primitív tirpák, és erre nem számítottam. Ráadásul ezen kiakadni, amikor közösen vásároltunk, a költségeket megosztva, előző este ebből vacsoráztunk, ezután kulcs nélkül egyedül hagy, és hogy amikor így éhes lettem délutánra, miért ette meg a maradékot, és miért erre kell hazaérnie meló után, hogy üres a hűtő. Az első vita ebből volt. (WTF WTF WTF WTF)...
hülyeidegbetegpicsa
hülyeidegbetegpicsa
Angyiii, péküljünk ki!!!!
Sep 10, 2015 13:59:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 13:59:55
x48)
Pedig az tökre a német kultúra része, ennek előtte utánaolvastam, hogy vendégként szolgáld ki marad, csak ő maradt egy szabolcsi primitív tirpák, és erre nem számítottam. Ráadásul ezen kiakadni, amikor közösen vásároltunk, a költségeket megosztva, előző este ebből vacsoráztunk, ezután kulcs nélkül egyedül hagy, és hogy amikor így éhes lettem délutánra, miért ette meg a maradékot, és miért erre kell hazaérnie meló után, hogy üres a hűtő. Az első vita ebből volt. (WTF WTF WTF WTF)...
hülyeidegbetegpicsa
hülyeidegbetegpicsa
ha közösen vásároltatok, akkor annak a maradéknak a fele illetett volna meg. még ennyit sem tudsz?
torta
Sep 10, 2015 14:00:46
sodi utánaolvasott, hogy megeheti e a maradékot :DDDDDDDDD
Sep 10, 2015 14:00:46
AlkotóMunka
Sep 10, 2015 14:00:53
Miért van olyan érzésem, SoDI, hogy te csak write-only módban vagy itt a fórumon és nemhogy értelmezni nem próbálod, de még csak el sem olvasod, amit a trollok írnak neked?!
Sep 10, 2015 14:00:53
sodika
Sep 10, 2015 14:01:01
Miert nem rendeltel valami kajat magadnak te fereg?
Ha egész napra egyedül hagy, kulcs nélkül, hogy ki se tudjam menni a gyrososhoz, és egyéb kaja nélkül, akkor tök evidens, hogy a közösen megvásárolt és elkészített vacsora maradékát fogom nap közben enni.
Mert mi mást.
hülyepicsa
Sep 10, 2015 14:01:01
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 14:01:03
x48)
Minden megvan.
Vagy például:
Vagy például:
azért csodálkozol rá ezekre, mert idióta vagy.
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 14:01:05
Először, hogy miért nem mosogatok.
Utána meg hogy miért úgy mosogatok.
Utána meg hogy miért mosogatok, hagyjam rá.
Például.
Meg hogy a közös bevásárlás és közös sütögetés után amikor elmegy hazulról, és nincs kulcsom, és egyedül vagyok otthon, és éhes vagyok, akkor másnap miért eszem meg a hűtőből ennek a kajának a maradékát (WTF??), és miért üres hűtőre ér haza meló után....
Például.
Meg hogy a közös bevásárlás és közös sütögetés után amikor elmegy hazulról, és nincs kulcsom, és egyedül vagyok otthon, és éhes vagyok, akkor másnap miért eszem meg a hűtőből ennek a kajának a maradékát (WTF??), és miért üres hűtőre ér haza meló után....
Ezekből is látszik, hogy a 4 fal között a monitor előtt szocializálódtál. Egy normális embernek ennyi idős korban ezek a dolgok már természetes viselkedési, udvariassági formák, neked meg mondani kellett. És még csodálkozol, hogy 2 hét után kibaszta a púpodat.
Sep 10, 2015 14:01:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 14:02:17
x48)
Mert mi mást.
hülyepicsa
Mert mi mást.
hülyepicsa
a maradék fele lett volna evidens.
sodika
Sep 10, 2015 14:03:27
sodi utánaolvasott, hogy megeheti e a maradékot :DDDDDDDDD
A német kultúra tényleg az, hogy a vendég ne baszogassa a vendéglátót hülye kérdésekkel, hanem szolgálja csenden ki magát. Ennek igenis utána olvastam. És ezt komináltam össze azzal, hogy ő már 20 éve ott él, meg ott vagyunk az országbanm és még a költség és fáradozás is közös volt.
Mindegy.
Sep 10, 2015 14:03:27
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 14:03:40
hülyeidegbetegpicsa
hülyeidegbetegpicsa
Biztos az is benne volt, hogy a peronon hagyott pizzát meg kell enni xD
Sep 10, 2015 14:03:40
sodika
Sep 10, 2015 14:03:57
csendben, na
mindegy.
hülye idegbeteg picsa ez
az a lényeg
Na meló, csá.
mindegy.
hülye idegbeteg picsa ez
az a lényeg
Na meló, csá.
Sep 10, 2015 14:03:57
-
Sep 10, 2015 14:04:43
Radzarta az ajtot mikor elment? Eleg hamar tisztaban volt a kepessegeiddel :D
Sep 10, 2015 14:04:43
torta
Sep 10, 2015 14:05:07
és amúgy először miért nem mosogattál el magad után? miért vagy ekkora paraszt, hogy rád kell szólni? most ki a fasz mosogat utánad?
Sep 10, 2015 14:05:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 14:05:10
x48)
sneci, ha vki meghív magához egy hétre, az nem azt jelenti, hogy te szállodában laksz, és a házigazda a cseléded. ilyenkor egyébként illik meghívni étterembe a háziakat, vagy főzni nekik valamit este.
sodika
Sep 10, 2015 14:06:39
Még egyszer:
Közös bevásárlás, közösen elkészített étel.
ennyi
Közös bevásárlás, közösen elkészített étel.
ennyi
Sep 10, 2015 14:06:39
sodika
Sep 10, 2015 14:07:39
[quote=-]Radzarta az ajtot mikor elment? Eleg hamar tisztaban volt a kepessegeiddel :D[/quote
Fasz tudja, kulcs nem volt nálam.
Ehhez képest nem tudom, mi a faszon akadt ki, hogy nem mászkálok. Hogy a picsába mászkálnék, ha utána nem tudom, mikor ér haza?
Fasz tudja, kulcs nem volt nálam.
Ehhez képest nem tudom, mi a faszon akadt ki, hogy nem mászkálok. Hogy a picsába mászkálnék, ha utána nem tudom, mikor ér haza?
Sep 10, 2015 14:07:39
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 14:08:17
Mindegy.
Igen Endre, most sem hibáztál, a picsa volt a hibás. Ne feledd, te soha semmiért nem lehetsz hibás, mindig más (anyád, a rendszer, Andi, zsidók stb.)a felelős.
Sep 10, 2015 14:08:17
sodika
Sep 10, 2015 14:09:07
Mindegy, ahhoz képest, hogy nagy pofával hívott, hogy nála aztán nagy szabadság van, nála aztán mindenki jön-megy, maradjak, ameddig jólesik, a valóságban igencsak egy házisártkányos diktatúra kerekedett ki a dologból.
hülyepicsa
mindegy
Na meló, csá.
hülyepicsa
mindegy
Na meló, csá.
Sep 10, 2015 14:09:07
sodika
Sep 10, 2015 14:10:05
házisárkányos, na
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 10, 2015 14:10:05
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 10, 2015 14:10:44
x16)
Nem semmi, hogy bezártak a lakásba, és te ezt engedted.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
torta
Sep 10, 2015 14:12:47
gondolom nem arra számított, hogy kap egy csecsemőt, aki állandóan csak zabál, nem mosogat el maga után, nem hagy rendet, nem megy sehova csak a szobájában gubbaszt, és szó szerint veszi azt, hogy addig marad ameddig csak akar, hanem arra számított hogy (mint egy normális ember) ott leszel pár napot, szétnézel a városban, bejárod a múzeumokat, szórakozol, esténként meghívod egy étterembe vacsorázni cserébe az ingyen szállásért stb.
Sep 10, 2015 14:12:47
sodika
Sep 10, 2015 14:16:38
Azt beszéltük meg, hogy "majd megmutatja", milyen fasza város az ott. Ehhez képest nem mutatott meg belőle semmit. Meg többször volt szó róla, hogy valamikor estefele elmegyünk szórakozni is, mert az is nagyon fasza a városban. Egyetlen egyszer nem mentünk el.
Sep 10, 2015 14:16:38
sodika
Sep 10, 2015 14:18:16
De amikor ott voltam, akkor is.
- szombat este majd elugrunk szórakozni
nem mentünk
nem ugrottunk el.
stb stb stb
nem mentünk
nem ugrottunk el.
stb stb stb
Sep 10, 2015 14:18:16
sodika
Sep 10, 2015 14:20:19
De hogy ehhez képest minek hívott ki magához, fene tudja. Oké, beleszerettem az élesstílusába, ehhez elég volt ez a két hét, de utána meg amikor visszajöttem, hogy megkapjam, akadályozott benne, ahelyett, hogy segített volna, ahogy folyamtosan ígérte.
De még ENNEK ELLENÉRE is türelmes voltam.
Hónapokon át vártam arra, hogy na, majd holnap, majd a jövő héten tartja be az ígéretét.
Egészen amíg ugye rendőrséggel nem fenyegetett karácsony előtt a hülye picsa
De még ENNEK ELLENÉRE is türelmes voltam.
Hónapokon át vártam arra, hogy na, majd holnap, majd a jövő héten tartja be az ígéretét.
Egészen amíg ugye rendőrséggel nem fenyegetett karácsony előtt a hülye picsa
Sep 10, 2015 14:20:19
K. Andrea
Sep 10, 2015 14:21:10
nem ugrottunk el.
Aztán meggondoltam magam, mégsem akartam sérvet meg bordapúpot látni!
Sep 10, 2015 14:21:10
sodika
Sep 10, 2015 14:22:43
mindegy
hülyepicsa
csá
hülyepicsa
csá
Sep 10, 2015 14:22:43
Hibátlan logika
Sep 10, 2015 14:23:51
Biztos be volt zárva? Nem lehet, hogy csak nem tudtad értelmezni a használati utasítást? Volt már ilyen...
Sep 10, 2015 14:23:51
-
Sep 10, 2015 14:25:18
A nagy berlini kimenekítésed óta hányszor írtál neki?
A szexuális szokásait hogy ismerted meg?
A szexuális szokásait hogy ismerted meg?
Sep 10, 2015 14:25:18
broni
Sep 10, 2015 14:35:13
barna kenyér kellett neki???miért nem kentél be fehér kenyeret szarral??????
Sep 10, 2015 14:35:13
Libsitz
Sep 10, 2015 14:48:50
Sep 10, 2015 14:48:50
evidenciák
Sep 10, 2015 14:50:22
De amikor ott voltam, akkor is.
nem mentünk
nem ugrottunk el.
stb stb stb
nem mentünk
nem ugrottunk el.
stb stb stb
Na és volt nálad fürdőnadrág?
Sep 10, 2015 14:50:22
tigris
Sep 10, 2015 14:51:04
Nem.
Úgy értettem, hogy vittem magammal ezer eurót, és úgy gondoltam, addig maradok, míg abból tudok kajálni, és mulatozni az Andival.
Ehhez képest a pénz csaknem kétharmadával mentem haza, mert olyan hamar hazaküldött a picsa. Pedig előtte mesélte, hogy 2-3 hónapokat is szokat nála lakni haverok.
Úgy értettem, hogy vittem magammal ezer eurót, és úgy gondoltam, addig maradok, míg abból tudok kajálni, és mulatozni az Andival.
Ehhez képest a pénz csaknem kétharmadával mentem haza, mert olyan hamar hazaküldött a picsa. Pedig előtte mesélte, hogy 2-3 hónapokat is szokat nála lakni haverok.
ahelyett, hogy megadtad volna a tartozásod a keresztény zarándoknak, amivel megrövidítetted. :DD kurvanagy, elképesztő vagy sodi, ahogy szopatod és meglopod a nemzeti oldal üdvöskéit :DDD
Sep 10, 2015 14:51:04
tigris
Sep 10, 2015 14:52:52
Először, hogy miért nem mosogatok.
Például.
Például.
:DDDDDD fu de röhögök :D
Sep 10, 2015 14:52:52
tigris
Sep 10, 2015 14:55:42
sodi mesélj még, tényleg egy féreg ez az andi!
és ezek után lett a te félistened:DD
a Berlini Vendéglátó, aki bezárt a lakásba. miért nem kértél kulcsot te debil? :D
ha mindenki ki-be mászkált a lakásba, akkor hogyhogy be voltál zárva?
és ezek után lett a te félistened:DD
a Berlini Vendéglátó, aki bezárt a lakásba. miért nem kértél kulcsot te debil? :D
ha mindenki ki-be mászkált a lakásba, akkor hogyhogy be voltál zárva?
Sep 10, 2015 14:55:42
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 10, 2015 14:56:16
x9)
...És hogy saját magamnak készítem el...
Jók ezek az autirohamok, mindig elszólod magad közben. Szóval magadnak készítetted a honlapot, de azért neki fizetnie kellett volna? Mesteri lehúzásnak indult, de kilógott a lóláb.
sodika
Sep 10, 2015 14:57:47
Mert a lényeg ez.
Mesélte, hogy a haverjei mit szoktak, hogy szokták.
És nem csináltam mást, csak ehhez mértem a mozgásterem.
Rómában mint a rómaiak.
Jonas haverja itt ott volt az első pár napon. Mesélte Andi, hogy a gyerek néha du 1-ig alszik. Na, akkor ez nem gáz, rendben, nem kell felkelni.
Pár haverja hónapokra berendezkedik. Na, akkor ez nem gáz, csak legyen nálam elég pénz kajára.
Láttam, ismerősei sokszor küldenek neki a galéria kapcsán csomagokat. Na, csomagokat is sokszor kar, ez is rendben van.
Órákon át beszélgettünk, és ebből kialakult, hogy mi a mozgástere nála egy havernak. Nem a fejem után mentem, hanem egyrészt az általa elmondottakból indultam ki, másrészt az elején direkt még rá is kérdeztem a dolgokra, de akkor is csak az volt a válasz, amikor már személyesen voltam ott, hogy jaj, itt aztán nincsenek rendszabályok, itt mindenki jön-megy.
stb, stb, stb...
Rómában mint a rómaiak.
Jonas haverja itt ott volt az első pár napon. Mesélte Andi, hogy a gyerek néha du 1-ig alszik. Na, akkor ez nem gáz, rendben, nem kell felkelni.
Pár haverja hónapokra berendezkedik. Na, akkor ez nem gáz, csak legyen nálam elég pénz kajára.
Láttam, ismerősei sokszor küldenek neki a galéria kapcsán csomagokat. Na, csomagokat is sokszor kar, ez is rendben van.
Órákon át beszélgettünk, és ebből kialakult, hogy mi a mozgástere nála egy havernak. Nem a fejem után mentem, hanem egyrészt az általa elmondottakból indultam ki, másrészt az elején direkt még rá is kérdeztem a dolgokra, de akkor is csak az volt a válasz, amikor már személyesen voltam ott, hogy jaj, itt aztán nincsenek rendszabályok, itt mindenki jön-megy.
stb, stb, stb...
Sep 10, 2015 14:57:47
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 10, 2015 14:58:52
x9)
Mert a lényeg ez.
Rómában mint a rómaiak.
stb, stb, stb...
Rómában mint a rómaiak.
stb, stb, stb...
Volt olyan ismerőse is, aki két hétig tartogatta neki?
sodika
Sep 10, 2015 15:00:24
a Berlini Vendéglátó, aki bezárt a lakásba.
Jó, én voltam hülye, mert abból indultam ki, amit mondott, hogy ő majd megmutat mindent. Ha tudtam volna, hogy nem számíthatod erre, kértem volna tőle kulcsot már az első nap.
A tanulság ebből annyi, hogy ha valahova két napnál hosszabb időre érkezel vendégségbe, az első napon kérni kell saját kulcsot a lakáshoz.
Ezzel kellett volna kezdenem, de gondoltam, az az oka, hogy nem nyomott a kezembe egy ilyen az első napon, hogy ő akar programokat szervezni nekem.
Mert ha mászkálást várt el volna el tőlem, miért nem mondja, miért nem ajánlja, és miért nem nyomott magától a kezembe egy kulcsot?
Sep 10, 2015 15:00:24
-
Sep 10, 2015 15:03:22
Mit szolt hozza hogy neked trolljaid vannak?
Sep 10, 2015 15:03:22
sodika
Sep 10, 2015 15:03:38
Pedig ez egy teljesen logikus dolog, és Gábor pl. azért kerül bajba mindig, mert ezt nem tartja be.
Ha megérkezel valahova, nézz utána, figyeld meg, és érdeklődd meg, mi a mozgástér, mi az, amit a többség simán megcsinál, és mi az, amit nem.
Utána alkalmazkodj ehhez. Amit az adott közegben többiek csinálnak, azt lehet, amit a többiek szoktak, az illendő, amitől tartózkodnak, az tilalom.
Én megjegyeztem mindent, amikor a haverjairól mesélt, figyeltem, hogy bánik velük, sőt: direkt rá is kérdeztem a szokásokra és a határokra, majd erre építettem.
Ennek tökéletes taktikának kellene lennie.
Rómában mint a rómaiak, és kész.
Ha megérkezel valahova, nézz utána, figyeld meg, és érdeklődd meg, mi a mozgástér, mi az, amit a többség simán megcsinál, és mi az, amit nem.
Utána alkalmazkodj ehhez. Amit az adott közegben többiek csinálnak, azt lehet, amit a többiek szoktak, az illendő, amitől tartózkodnak, az tilalom.
Én megjegyeztem mindent, amikor a haverjairól mesélt, figyeltem, hogy bánik velük, sőt: direkt rá is kérdeztem a szokásokra és a határokra, majd erre építettem.
Sep 10, 2015 15:03:38
evidenciák
Sep 10, 2015 15:04:11
Jaj, SoDI, van egy jó hírem.
Mosolyogva.
Jön 18-án egy barátnőm, akit nagyon rég nem láttam.
Nagyon jó, SoDI, hehe, nagyon jó.
Most tudtam meg, hogy erre tud jönni.
Nagyon rég nem láttam. Úgy örülök.
Viszont ez azt jelenti, hogy neked legkésőbb 18-ig el kéne menned.
így lett előadva
Mosolyogva.
Jön 18-án egy barátnőm, akit nagyon rég nem láttam.
Nagyon jó, SoDI, hehe, nagyon jó.
Most tudtam meg, hogy erre tud jönni.
Nagyon rég nem láttam. Úgy örülök.
Viszont ez azt jelenti, hogy neked legkésőbb 18-ig el kéne menned.
így lett előadva
Mondjuk az tényleg jó hír lehetett neki, hogy végre megszabadul tőled.
Sep 10, 2015 15:04:11
púpfigyelő
Sep 10, 2015 15:04:47
Jonas haverja itt ott volt az első pár napon. Mesélte Andi, hogy a gyerek néha du 1-ig alszik. Na, akkor ez nem gáz, rendben, nem kell felkelni..
Aha, azt hiszem értem mi történt. Andi elment reggel 8kor dolgozni amikor te még javában horkoltál, persze, hogy nem hagyott neked kulcsot.
Sep 10, 2015 15:04:47
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 10, 2015 15:04:50
x9)
Három gyors kérdés:
1) Az 1. Berlini Expedíció idején az volt a kifogásod, hogy azért nem mászkálsz a városban, mert nincs GPS-ed/térképed és eltévedsz. Akkor hazudtál vagy most? Esetleg mindkét alkalommal?
2) A kezdeményezőkészségről töltöttél már le PDF-et? Te felajánlottál neki valami programot? (Pl. mi a faszért nem kérted meg, hogy mutassa meg a várost?)
3) Miért rúgtak ki a Groteszktől?
Hiénaverő
Sep 10, 2015 15:05:46
Sep 10, 2015 15:05:46
sodika
Sep 10, 2015 15:07:03
Amíg az első 5 napban a Jonas haverja ott volt, ő is ott ült velem a lakásban, és egymás mellett csendben laptoztunk, amíg haza nem jött az Andi, amikor meg ott volt, délig aludt.
Ez a gyerek volt a minta, és ehhez tudtam mérni a kívánt viselkedést a fennmaradó időre.
Rómában mint a rómaiak.
Hiányolta, hogy nem voltam mászkálós, miközben az egyetlen haverja, amit láttam, és akihez így a kívánt viselkedésmintákat közni tudtam, szintén nem volt az.
Ez a gyerek volt a minta, és ehhez tudtam mérni a kívánt viselkedést a fennmaradó időre.
Rómában mint a rómaiak.
Hiányolta, hogy nem voltam mászkálós, miközben az egyetlen haverja, amit láttam, és akihez így a kívánt viselkedésmintákat közni tudtam, szintén nem volt az.
Sep 10, 2015 15:07:03
sodika
Sep 10, 2015 15:08:05
VAGY ennek hiányában már a második nap délelőtt, vagyis az első éjszaka után kérni kell tőle saját kulcsot
Ez a két variáció van.
Ez a következtetés.
Sep 10, 2015 15:08:05
Hiénaverő
Sep 10, 2015 15:08:35
Neked magadtól nem volt igényed a mászkálásra, nyomiboy?
Sep 10, 2015 15:08:35
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 10, 2015 15:09:17
x9)
Sőt, a biztonság kedvéért a bankkártyáját vagy a készpénzét is, mert ki tudja, mit hoz a sors.
Hiénaverő
Sep 10, 2015 15:09:35
Ez a két variáció van.
Ez a következtetés.
Ez a két variáció van.
Ez a következtetés.
Sep 10, 2015 15:09:35
sodika
Sep 10, 2015 15:11:04
az első nap után, amikor nem láttam, hogy programokat szervezett volna nekem, saját kulcsot kellett volna kérnem a lakáshoz
Ez volt a hiba.
Sep 10, 2015 15:11:04
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 15:11:33
Amíg az első 5 napban a Jonas haverja ott volt, ő is ott ült velem a lakásban, és egymás mellett csendben laptoztunk, amíg haza nem jött az Andi, amikor meg ott volt, délig aludt.
Bepróbálkoztál Jonasnál a masztipartyval? Ezek szerint ő törte el az orrod ;)
Sep 10, 2015 15:11:33
sodika
Sep 10, 2015 15:12:21
Hát azt, hogy mászkálsz, azt csak úgy lehet érteni, hogy van kulcsod. Ha nincs kulcsod a lakáshoz, ahova haza tudsz menni, akkor hogy a fenébe tudnál mászkálni? Ez hülyeség. :)
Sep 10, 2015 15:12:21
púpfigyelő
Sep 10, 2015 15:13:54
Ez volt a hiba.
Ez volt a hiba.
Ha egy bolha fölött tapsolsz, az ugrani fog. Ha kitéped a lábait, akkor viszont nem ugrik. Következtetés: A bolha megsüketül, ha kitépik a lábait.
Sep 10, 2015 15:13:54
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 15:17:11
x48)
Hát azt, hogy mászkálsz, azt csak úgy lehet érteni, hogy van kulcsod. Ha nincs kulcsod a lakáshoz, ahova haza tudsz menni, akkor hogy a fenébe tudnál mászkálni? Ez hülyeség. :)
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 10, 2015 15:17:31
x9)
Azt állítod, hogy volt nálad pénz. Baromi nehéz lett volna beülni egy-egy étterembe vagy sörözőbe, ha már semmi más nem jut eszedbe (pl. múzeumok, TV-torony). Ja, hogy egy életképtelen, antiszociális kis görcs vagy, aki elvárja, hogy mindent a segge alá toljanak? Ez sem Andi hibája.
A seggedet ki tudod már törölni egyedül? Vagy arról is töltöttél le PDF-et, csak még nem olvastad?
sodika
Sep 10, 2015 15:19:55
Szóval ennyi. Legközelebb ha két nappal tovább hív meg valaki, ÉS nem látom, hogy programokat szervezne nekem, kérni fogok saját kulcsot tőle.
Ennyi.
Sep 10, 2015 15:19:55
Hiénaverő
Sep 10, 2015 15:25:38
Na innen látszik hogy egy társadalomképtelen antiszoc autista vagy. Minek akarsz te egyáltalán emberek közé menni?
Sep 10, 2015 15:25:38
sodibodi
Sep 10, 2015 15:26:25
mikor lakast bereltel, akkor volt kulcsod, de csak ultel a negy fal kozott. meg abba a kibaszott tv toronyba sem vonszoltad el a pupod. miert???
Sep 10, 2015 15:26:25
-
Sep 10, 2015 15:32:10
Sodi szerintem elmebeteg vagy.
Sep 10, 2015 15:32:10
Hiénaverő
Sep 10, 2015 15:33:04
Imádom amikor Sneci következtetéseket von le. XD XDD
Sep 10, 2015 15:33:04
sodika
Sep 10, 2015 15:33:21
- vagy programokat szervez
- vagy kezembe nyom egy kulcsot, hogy mászkáljak
Persze hogy nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy a kettő közül egyik sem történt meg. :)
Nem is lehet.
Az első két verzió valamelyike ami normális, ha valakit meghívsz magadhoz egy másik országból.
Ez tök evidens.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Persze hogy nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy a kettő közül egyik sem történt meg. :)
Nem is lehet.
Az első két verzió valamelyike ami normális, ha valakit meghívsz magadhoz egy másik országból.
Ez tök evidens.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 10, 2015 15:33:21
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 15:34:00
x48)
Ennyi.
Ennyi.
idióta vagy megint. van olyan, hogy a vendéglátód nem akar kulcsot adni. délelőtt elmegy, este jön haza, alkalmazkodj hozzá. de miért kell evidenciákat magyarázni?
-
Sep 10, 2015 15:34:55
"csendben laptoztunk"
Mint egy 7/b-s hülyegyerek. Laptopozik asodi. Kb. ennyi volt az aktivitásod Berlinben. A leirtak alapján nem csodálom, hogy Andi agyára mentél és elhajtott a picsába. Egy haszontalan, életképtelen szar vagy.
Mint egy 7/b-s hülyegyerek. Laptopozik asodi. Kb. ennyi volt az aktivitásod Berlinben. A leirtak alapján nem csodálom, hogy Andi agyára mentél és elhajtott a picsába. Egy haszontalan, életképtelen szar vagy.
Sep 10, 2015 15:34:55
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 15:35:33
x48)
Nem is lehet.
Ez tök evidens.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem is lehet.
Ez tök evidens.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
dehát voltak közös programjaitok, fenn vannak a képek. miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 15:36:03
Imádom amikor Sneci következtetéseket von le. XD XDD
És minden következtetése az, hogy ő mindent jól csinált, semmit sem hibázott.
Sep 10, 2015 15:36:03
-
Sep 10, 2015 15:36:45
Pedig ez egy teljesen logikus dolog, és Gábor pl. azért kerül bajba mindig, mert ezt nem tartja be.
Nagyon ügyes voltál. Kb. fél év elteltével úgy kellett Berlinből hazamenekíteni téged Veráéknak.
Nagyon ügyes voltál. Kb. fél év elteltével úgy kellett Berlinből hazamenekíteni téged Veráéknak.
Sep 10, 2015 15:36:45
sodika
Sep 10, 2015 15:37:33
Sep 10, 2015 15:37:33
-
Sep 10, 2015 15:38:14
Andi nem adott kulcsot mert nem bízott benned. S milyen jól tette! Pár hónap múlva telerecskáztad volna a lakását a bugyiját szagolgatva.
Sep 10, 2015 15:38:14
sodibodi
Sep 10, 2015 15:38:34
amugy elgondolkoztal mar azon, hogy miert csak teged kellett kamu indokkal elkuldeni 2het utan? masok 1-2-3 honapokat toltottek nala,mindenfele gond nelkul, de teged 2het utan kellett elkuldeni.
vagy azon gondolkodtal mar, hogy mert te voltal az egyetlen haverja, akinel eljutott odaig, hogy rendorrel kellett megfenyegetnie. sok-sok ismerose van andinak, miert csak veled voltak "gondok"? nem lehet, hogy osszefuggesben van azzal, amit evek ota matyarazunk neked?
vagy azon gondolkodtal mar, hogy mert te voltal az egyetlen haverja, akinel eljutott odaig, hogy rendorrel kellett megfenyegetnie. sok-sok ismerose van andinak, miert csak veled voltak "gondok"? nem lehet, hogy osszefuggesben van azzal, amit evek ota matyarazunk neked?
Sep 10, 2015 15:38:34
-
Sep 10, 2015 15:39:34
Nem is lehet.
Ez tök evidens.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem is lehet.
Ez tök evidens.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Neked bizony a kurva anyádat.Jó hogy nem azt vártad, hogy húzzon be maga mellé az ágyba. Kisfiam te alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
Sep 10, 2015 15:39:34
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 15:39:43
x48)
miért? mert te úgy gondolod? te meg olyan idióta vagy, hogy nem tisztáztad előre a kulcs kérdését. az ilyen ne menjen vendégségbe.
-
Sep 10, 2015 15:41:41
Mert neked járt volna a kulcs is. Ahogy az is jár neked, hogy Veráék eltartanak. Megköszönted nekik a segítséget vagy evidens, hogy asodit etetni kell. Recskás te nem vagy emberek közé való. Neked RGL-el kéne együtt élned.
Sep 10, 2015 15:41:41
sodika
Sep 10, 2015 15:41:45
Andi nem adott kulcsot mert nem bízott benned. S milyen jól tette! Pár hónap múlva telerecskáztad volna a lakását a bugyiját szagolgatva.
nem kértem eleve
pedig kellett volna
Sep 10, 2015 15:41:45
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 15:42:28
Az ilyennek meg a zártosztályon van a helye.
Sep 10, 2015 15:42:28
sodika
Sep 10, 2015 15:43:51
amugy elgondolkoztal mar azon, hogy miert csak teged kellett kamu indokkal elkuldeni 2het utan? masok 1-2-3 honapokat toltottek nala,mindenfele gond nelkul, de teged 2het utan kellett elkuldeni.
Miután
nem.
Sep 10, 2015 15:43:51
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 15:44:26
x48)
nem kértem eleve
pedig kellett volna
pedig kellett volna
ja hogy neked úgy adjanak kulcsot, hogy nem is kéred. aha, értem. mert gondolom van egy olyan idióta szabályod is, hogy kulcsot kérni nem illik, vagy más hasonló idióta indok.
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 10, 2015 15:46:59
x9)
Púp, arra tudnál valami értelmes magyarázatot adni, hogy ha két évvel ezelőtt ennyire szar volt Berlinben Andinál és már akkor összevesztetek, akkor egy éve mi a töknek toltad vissza a képedet németül tanulni egy csomó pénz elbaszásával? És miért kell ezt még két évvel később is hallgatnunk?
Hiénaverő
Sep 10, 2015 15:47:01
Miért adna egy kvázi idegennek kulcsot bárki a lakásához? Az ott pecózó haverjai kaptak kulcsot? Jonasnak adott? Naugye.
Sep 10, 2015 15:47:01
-
Sep 10, 2015 15:48:09
[quote=sodika]nem kértem eleve
pedig kellett volna[/quote
Mit kellett volna te majom? Telerecdkázni a lakását?
pedig kellett volna[/quote
Mit kellett volna te majom? Telerecdkázni a lakását?
Sep 10, 2015 15:48:09
sodika
Sep 10, 2015 15:48:21
Mindegy.
Ez a legnagyobb gonoszság, hogy kedves, aranyos, barátkozós, jópofa, minden megígérő lánynak tetteti magát, kezdeményez, bíztat, a bizalmadba férkőzik, aztán közben eltitkolja, hogy valójéban egy primitív, bunkó, tanulatlan utálatos tirpák.
Ez az, ami kibaszás.
Hogy elszínészkedik egy egészen más embert,
mosolyogva bizalmat épít,
majd utána szemétkedik.
Ez a legnagyobb gonoszság, hogy kedves, aranyos, barátkozós, jópofa, minden megígérő lánynak tetteti magát, kezdeményez, bíztat, a bizalmadba férkőzik, aztán közben eltitkolja, hogy valójéban egy primitív, bunkó, tanulatlan utálatos tirpák.
Ez az, ami kibaszás.
majd utána szemétkedik.
Sep 10, 2015 15:48:21
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 15:49:28
x48)
Mindegy.
Ez az, ami kibaszás.
majd utána szemétkedik.
Ez az, ami kibaszás.
majd utána szemétkedik.
vonzás törvénye, Hahó!
-
Sep 10, 2015 15:49:39
Sodi mikor Budán laktál te miért nem adtál kulcsot a tróger haverjaidnak?
Sep 10, 2015 15:49:39
vsetko jedno
Sep 10, 2015 15:51:56
látom ma sem fognak előkerülni a papírjaid az "egyetemi félévekről" :D
Sep 10, 2015 15:51:56
sodika
Sep 10, 2015 15:52:31
Púp, arra tudnál valami értelmes magyarázatot adni, hogy ha két évvel ezelőtt ennyire szar volt Berlinben Andinál és már akkor összevesztetek, akkor egy éve mi a töknek toltad vissza a képedet németül tanulni egy csomó pénz elbaszásával? És miért kell ezt még két évvel később is hallgatnunk?
Mert utána nyomott Skype-on egy bocsánatkérős nagymonológot, hogy tényleg telihold lehetett, vagy nem tudja, mi üthetett belé, és folytatta ugyanazt a kedves, bíztató, bizalomépítő stílust, mint amit a kiérkezésem előtt is nyomott.
Ez volt a szemétség az egészben.
Mert utána másfél hétig rá sem írtam. Láttam pl. hogy online a Skyoe-on, de leszartam magasról.
Majd egyszer csak, kb. másfél hét után hopp, nulla kommunikációból hirtelen Skype-hívás, és nyomja a bocsánatkérést, majd ugyanazt a stílust, mint annak előtte.
EZ VOLT a szemétség.
Ami nála történt, letudtam volna sima félreértésnek.
Meg hogy ki nem szarja le.
De utána bocsánatot kért a viselkedéséért, és folytatta ugyanott.
EZ VOLT a gonoszság.
Sep 10, 2015 15:52:31
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 15:52:32
Mindjárt 4 óra. Púpszter reggel fél 9 óta okádja ide folyamatosan az andis autizmusokat. Ezzel telt el egy egész napod. Kész van az önéletrajz? Összeszedted a sajtpapírjaidat?
Sep 10, 2015 15:52:32
sodika
Sep 10, 2015 15:53:26
látom ma sem fognak előkerülni a papírjaid az "egyetemi félévekről" :D
Lépésenként haladok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 10, 2015 15:53:26
sodika
Sep 10, 2015 15:56:18
- személyes találkozás
> ok, lehetett tévedés
- elhív sörözni
> ok, lehetett tévedés
- több órás beszélgetések Skype-on
> ok, lehetett tévedés
- elhív magához Berlinbe
> ok, lehetett tévedés
De hogy még ezek után is kereste a kapcsolatot, és építette a bizalmat, miközben tudta magáról, hogy valójában egy aljas, geci, tisztességtelen gazember, meg ígérgetett, meg hitegetett, meg minden szar
NA, AZ MÁR KIBASZOTTUL EGY NAGY GONOSZSÁG VOLT
ennyi
> ok, lehetett tévedés
- elhív sörözni
> ok, lehetett tévedés
- több órás beszélgetések Skype-on
> ok, lehetett tévedés
- elhív magához Berlinbe
> ok, lehetett tévedés
De hogy még ezek után is kereste a kapcsolatot, és építette a bizalmat, miközben tudta magáról, hogy valójában egy aljas, geci, tisztességtelen gazember, meg ígérgetett, meg hitegetett, meg minden szar
NA, AZ MÁR KIBASZOTTUL EGY NAGY GONOSZSÁG VOLT
ennyi
Sep 10, 2015 15:56:18
stressznélküli nyugi
Sep 10, 2015 15:56:57
Legalább lesz mivel kitörölniük a seggüket a hr-eseknek.
Lépésenként haladok.
Akkor optimista számítások szerint kb. januárban már fogsz jelentkezni állásokra.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Legalább lesz mivel kitörölniük a seggüket a hr-eseknek.
Lépésenként haladok.
Akkor optimista számítások szerint kb. januárban már fogsz jelentkezni állásokra.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 10, 2015 15:56:57
Józan Becsület
(
x2)
Sep 10, 2015 15:57:08
x2)
de hiszen pont azt várta. részéről megtette, ami egyáltalán lehetséges: két hétig gyűjtötte a gecit! a többit a vendéglátónak kellett volna intézni!
vsetko jedno
Sep 10, 2015 15:57:39
ja, nehéz lehetett megkersni, mivel a facebookra is feltöltötted. sajnos az abszolvált tárgyaid listáját nem mutattad még sehol, ugyan vajon miért? :)
Sep 10, 2015 15:57:39
sodibodi
Sep 10, 2015 15:57:41
csak nem bele akarod azt is irni a cv be, hogy jartal nyelvtanfolyama, de semmi eredmeny. jol fog mutatni a 4 etyetyemi szak 0 diploma mellett.
Sep 10, 2015 15:57:41
AlkotóMunka
Sep 10, 2015 15:59:02
Miután
nem.
A szkájpos bocsánatkérésről van hangfelvétel? Ide vele!
Sep 10, 2015 15:59:02
Józan Becsület
(
x2)
Sep 10, 2015 15:59:13
x2)
Nagy kár, hogy kimaradt a tóparti kirándulás! Szerintem ha Andi meglátja, hogy neked nőtt még egy faszod a hasadra, ott helyben leteper, ez még neki is új lett volna!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 10, 2015 15:59:38
x48)
Lépésenként haladok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Lépésenként haladok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
nyelviskolát minek akarsz igazolni? nyelvvizsga kellene, Hahó!
sodika
Sep 10, 2015 16:00:57
Nem tárgylistát fogok küldeni a CV mellé, hanem igazolást az aktív, beiratkozott féléveim számáról.
Ennyi apró trükköt megengedek magamnak :)
Sep 10, 2015 16:00:57
AlkotóMunka
Sep 10, 2015 16:02:11
Amúgy igen, SoDI, talán ott basztad el, hogy nem vetted elő csak úgy lazán az álló répát Andinak. Ki tudja, ha meglátta volna a Python23-at, rád mászik egyből.
Sep 10, 2015 16:02:11
Józan Becsület
(
x2)
Sep 10, 2015 16:02:15
x2)
Egyébként elég simán feloldható, hogy miért történt veled másképp a vendégeskedés, mint mindenkivel, akik addig maradtak, amíg akartak, és még a házirendben se buktak fel. Andi felnőtt férfinak nézett téged - nyilván azért, mert este, rossz világításnál és ittasan találkozott veled -, aztán kiderült, hogy egy SNI-s óvodást dobott a gép.
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hülyeidegbetegpicsa