Kedves Kisboros!
Vegyük végig azt, szépen, egyenként, hogy mennyi ostobaság is szorult ebbe a pár sorba!
1. Ha nem vonzódnál fizikailag az izzadt férfitestekhez, nem egy gyárban robotolnál szalagmunkások között, hanem a végzettségednek megfelelően egy monitor előtt ülnél, ennyi idős korodra már minimum középvezetői pozícióban. A monitor pedig egy számítógéphez lenne kötve, lehetőséget adva arra, hogy kommentelj akár erre a fórumra is.
2. Ha nem szalag mellett melózol, akkor rugalmas a munkaidőd. Van, ahol teljesen rád bízzák, hogy mikor és mennyit vagy bent, máshol van egy beérkezési időintervallum, és utána jön a 8 órád. A Prezinél például délig kell beérni. A techcégeket egyetlen egy dolog érdekli, hogy időben és tökéletes minőségben végezd el a munkádat, a meatingeken, prezentációkon pedig pontosan és felkészülten jelenj meg. Magasról leszarják, hogy ennek te milyen időbeosztással felelsz meg.
3. Ha 30-50 idelátogató van egy nap alatt ezen a fórumon, és mondjuk 100 komment születik naponta, akkor az 2-3 komment fő. Ez Sodi kétujjas gépelési technikájával sem több 10 percnél. Ennyi szüneted még a Jabilban is volt egy nap alatt.
4. A fenti három pont kizárólag a beszűkültségedből és tájékozatlanságodból fakad, hiszen sosem dolgoztál rendes munkahelyen. Viszont az utolsó súlyosabb. Szerinted itt mindenki liberális és zsidó, aki ráadásul nem dolgozik, mégis gazdag. Ez az összeesküvés-elméleteknek súlyos, ráadásul nem is túl kreatív kombinációja. Szintén utal a beszűkültségedre, de idült és heveny paranoiára is, amit érdemes lenne kezeltetned. Ugyanide tartozik az is, hogy utánad kémkednének a munkatársaid. Azok a munkatársaid, akik a napi 12 óra mellett gyereket nevelnek, bevásárolnak, főznek, mosnak, takarítanak. És egyébként nem szólnak hozzád. A saját, jelentéktelen személyiséged elképesztő túlértékelése ez, Lackó. Nárcisztikus paranoia. Fordulj szakemberhez!
3-4 infós van köztetek kb., többségetek soros és a nyugati multicégek által eltartott bérfirkász, semmi több. többségetek egy közönséges zsoldos, semmi több.
ők azok, akik lefikázzák, lenácizzák, zaklatják és mocskolják a dolgozó népet, akik megtermelik az élelmiszert a moslék trágya beleikbe; akik összeszerelik a fosos telefont, amiről aztán nyomkodhatják munkaidőben a sodifórumot; akiket ezek a fosos firkászok elsőként szélsőjobboznak és náciznak le, ha tüntetni merészelnek a fennálló "rend" ellen, amelyben a szaros trágya multik és bankok kifosztják őket stb.
a büdös kurva anyádat képzelsz már magadról te is.
Semmi gond, mert a legtöbb előtte MSZP szavazó volt
Komcsik és liberális zsidók, ahogy te neveznéd őket.
Tehát akik téged szopattak a melóhelyen, azok jobbikosok voltak?
hab a tortán, hogy olyan képeket is kiraktatok róluk, amelyeken a kisgyereküket tartják a kezükben.
miközben játszátok itt a "gyereket nevelő", "főző", "mosó" nők szent védelmezőit.
Jajj, hát dehogy szeretik!
Hiszen ma megmondta, hogy egyik troll el volt ítélve feleségverésért. Ergo : itt mindenki veri a feleségét/barátnőjét. Még az is akinek nincs. Az meg már alig várja, hogy legyen, hogy jól lecsaphassa.
Te miért nem dolgozol akkor?
Tartsa el, akinek hat anyja van.
1. Egy újabb összeesküvés-elmélettel indítasz, amit annyira tudsz alátámasztani, mint a chemtrailesek a saját hülyeségeiket. Továbbá újabb bizonyítékot szolgáltatsz a mérhetetlen korlátoltságodról. Ugyanis egy Logmein vagy Prezi típusú cégnél a dolgozók kevesebb, mint negyede infós. Rengeteg kommunikációs szakember, dizájner, statisztikus és egyéb munkatárs dolgozik mellettük.
2. Se te, se Sodi, se a metélt hüllő, se Proland nem termel semmit. Egyikőtök sem tisztességesen dolgozó parasztember vagy gyári munkás, mindannyian a népet szipolyozó élősködők vagytok. Neked például 34 éves korodra sincsen egy-két évnél több munkaviszonyod. Itt mindenki megbecsüli a tisztességgel dolgozó embereket, pont hogy a parazitákkal van a baj, akik csak az államon és a családtagjaikon csüngenek.
3. Mint már leírtam, a felelősségteljes munkaköröknek gyakori velejárója az időbeosztás, de például a nyugati cégeknél is teljesen természetes a napi két kávé- és egy hosszú ebédszünet. Az, hogy te nem ilyen munkakörben dolgozol egy diplomával és atombiztos családi háttérrel, kizárólag a saját végtelen lustaságodnak és antiszociális személyiségednek köszönhető.
4. Az ország elég nagy százaléka szavazott legutóbb a jobbikra, és pár hozzád hasonlóan ostoba gyurcsányistán kívül nem gondolja azt senki, hogy ők nácik lennének. Elegük van a kormányok töketlenkedéséből, biztonságban akarnak élni, és nagyon unják az élősködőket. Ezzel mindenki így van, bár az tanultabbak nem szopják be az országot az oroszok kezére játszó Jobbik propagandáját. Annak viszont nagyon örülünk, hogy ezek az egyszerűbb emberek is felismerték benned a szemét élősködőt, és a helyeden kezeljük. Innen is üdvözöljük a Jabil munkatársait, kitartást és sikerekben gazdag éveket kívánva nekik.
Ezért nyomják le a faszt a torkodon folyamatosan, Lackó! Egyszerűen képtelen vagy civilizáltan viselkedni, és még azt sem fogod fel, kivel lehet emberkedni, és kivel nagyon nem kéne. Most ültettél magadnak egy újabb faszerdőt, gratulálok!
minden kommentje egy fohász a faszerdőért.
Ááá, csak a mai napig David Hasselhoff pósztereket csereberél más ratyikkal a vaterán LOOOOOLLLLLLLLLLLLLL Bori miért nem buzulsz végre? Úgyis megölöd magad meg a trollokat, szerintem előtte már minden mindegy alapon vágj bele a homoszexbe! Legalább boldogan halnál meg! Gondolj bele, nyiszálod a troll nyakát, közben meg jóesően bizsereg a végbeled, miután rendesen kikormoltak a Népligetben XDDDD
Ugyanez folytatódott a munkahelyen is, ahol kiutálták. Mivel a csajozás se ment neki (láthattuk a Balázs-showba),
Erről lehetne linket??? Nekem kimaradt. Nszksz!
Csak ha elég erős az idegzeted:
www.youtube.com/watch?v=umTWQL-9T-o
Fújj bazmeg, majdnem visszajött a vacsorám! Ez tényleg a kisbuzi???
csak nyugodtan, váradi zsolt alias "fiatalember"...
pedig ha tc visszaolvasná, miket is írt őróla ezen a néven, biztos kíváncsi lenne rá, kicsoda is...
Dehát Artány már megírta hogy kicsoda is Fiatalember! Ő a híres dr. Pelyhe Szilárd baszki. Nem figyelsz?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
majd azt is írjátok meg neki, kik is azok a "befolyásos emberek", akik éjszakánknt telefonon zaklatták és dübbenőkurvázták a feleségét...
Maga tc?? A hős tc?? Jajjj, szegény Váradi Zsolt. Vissza ne olvassa ez a tc!!!! A retardok ökle, a retardok szuperhőse, tc!!! Jajj, mi lenne, ha például én kerülnék tc látókörében. Nyomkövetővel a lábán, anyja kisszobájából, letöltendővel a feje fölött ennek az embernek komoly érdekérvényesítő képessége lehet! Tc, jajj! Most beszart minden troll!!!
Már csak az kéne, hogy maga Kisbuzi fenje rám a fogát Tiszavasváriból!! Kemény az a gyerek is, izmok, pénz, kapcsolatok, bátorság, határozott fellépés!
1. azt hazudtad hogy elváltak.
2. majd te elmatyarászod neki, elvégre ismered a trollok neveit, címeit, stb....
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
ő csak tippelget, nekem viszont bizonyítékom van rá, és ezt ti is tudjátok.
ilyen nagyon egyszerű ez.
hogy olyat írtam volna, hogy elváltak? :))
ezt részegen halucinálhattad, vagy amikor be voltál lőve, kedves péter.
Ne hazudozz Lacika, a múltkor még el voltak válva. Ahogy a múltkor is csak "tipplegettél" a nevekkel, és nem voltak bizonyítékok sem, mint azt magad is bevallottad.
De te is tudod ki vagyok, meg a hájhitler is, mikor jöttök már bosszút állni?
szedd már elő azt az "elváltak" kommentet.
az pedig, hogy jelenleg nem vagyok bizonyos képességek vagy hajlandóság birtokában, nem jelenti azt, hogy évek múlva sem leszek. merthogy az emlékeim kristálytiszták lesznek akkor is, vagy ha nem, csak beírom a nevem a keresőbe...
van olyan tanárom, amelynek 20 évvel később tettem keresztbe, és azóta is öröm nézni, ahogy vergődik...
van olyan tanárom, amelynek 20 évvel később tettem keresztbe, és azóta is öröm nézni, ahogy vergődik...
Beleszartál a postaládájába, vagy a lábtörlőjét hugyoztad le?
van olyan tanárom, amelynek 20 évvel később tettem keresztbe, és azóta is öröm nézni, ahogy vergődik...A tanárodat is soros pénzelte és buzinak nézett?
Jövő héten. Az örök holnap...
* ásít *
ez nem így működik.
hiába legyintek egy-egy sérelemre, ha az tudat alatt elraktározódik, és sok év múlva ki tudja hogyan tör felszínre...
Nálad valószínűleg csikkszedés és ároktakarítás képében.
majd meglátjuk...
én se szívesen foglalkozom veletek, de amikor a személyes adataimmal visszaélve rágalmaztok,drogdílereztek, különösen ez a svezoffbűnöző, nem tudok mást tenni.
Most már mindegy, Kisboros. Mivel megint munkakerülő geci lettél, nem véd még ez az armor sem. Megy is neked a faszerdő, lesz dübbenés és SZÉTKASZABOLKAAAAA, ez százszázalékh. XDDDDDDD
csak nyugodtan.
megy majd rólatok minden adat mindenkihez, akinek korábban keresztbe tettetek.
számomra nincs különbség troll és troll közt.
ha van itt olyan, aki kevésbés sáros, majd megköszönheti például neked.
vicces egyébként, hogy munkakerülőztök, mikor ezt is ti intéztétek.
mint ahogy sodit is úgy munkakerülőzitek, hogy mindenhonnan kirúgattátok (tanfolyam, munkahely...), ahonnan tudtátok.
menjetek már a kurva anyátokba mostmár.
de nem különösebben érdekel, hogy a vén brazil volt-e, vagy közületek valaki, mivel szar hely volt...
elég ha a rendőrség és pár ellenségetek tudja, ki vagy.
kivétel nélkül minden beazonosított személy fel lesz jelentve.
ugye van olyan firkász, aki még dicsekedett is a blogján, hogy itt van...
Aham. Tehát én most ideírtam, itt vagyok. Mi alapján jelentenél fel? Fejtsd ki, kurvára érdekelne.
Mikor? Jövő héten? Két éve nem vagy képes megírni a feljelentést, te majom.
Igen, pont ilyen volt. Tőlem hatodikban lopott radírt, mikor visszakértem elkezdett bőgni, és rohant a tanárhoz vonyítva. Akkor kaptam egy intőt. Többé nem szóltam hozzá, egyébként is büdös volt, és zsíros, ezután pedig ezért panaszolt be. Mindenki utálta. Árulkodós féreg volt, a lányok undorodtak tőle, nem tartották fiúnak.
Masnit hordott.
Én is rajta vagyok a listádon, Lackó?
Kisborost pofán baszom!!!
a hajmosás már itt sem volt az erőssége
hordasz még nyuszifület lackó? azóta sem volt közelebbi kapcsolatod nővel te hidrokefál szardarab, mi?
Téves. Wiener Neustadt.
Nem így hívnak, de jó próbálkozás, zsidó! xD
Vaclav Laurin vagy Vaclav Klement?
Lebuktam. Laurin&Klement felszereltségű sötétített üvegű Škoda Superb-bel furikászom Pozsony és Pécs között.
Hallod, SoDI?
Azonkívül, hogy lementené a fotód, semmit se tudna kezdeni vele.
Ha hasonlítasz hasselhoffhoz, akkor kiveri rá.
Szembesítetted a kisbuzit a tényekkel, amire ő idegrohamot kapott és gyilkossággal fenyegetett meg kurvaanyázott. Ez még egy összekacsintós bíró esetén is 8-10 év letöltendő a trollnak LOOOOLLLLLLLLLLLLL
SoDI vagy Bori? xD
Sajnos semmilyen szempontból nem felelnék meg egy ilyen kis homárnak, pedig vicces lenne :))
* sodi??? hol van az már? - csóválja a fejét *
Erre sosem kapunk érdemi választ. Én sem értem, hogy miért fingatnának meg a rendőrök, csak azért mert olvasok egy fórumot és néha ideírok. Szerintem még keresgéli az ide vonatkozó passzust.
azok, akik kevésbé sárosak, úgy fogják megbaszni a szádat a bíróságon, hogy még húsz év múlva is a kártérítésre fog keresni az egész családod, ha nem akartok az árok partján élni egy sátorban, és vadsóskát enni ebédre. Ezt azért gondold át. Azt hiszem, édesapád kurvára nem örülne neki, hogy tönkretedd azt, amiért ő évek óta keményen dolgozik.
Nem lesz semmiféle bíróság. Zsír ezerszer elismételt nevekkel dobálózik, akiket már legalább száz nickhez kötött eddig, természetesen nulla bizonyítékkal. Teljesen értelmetlen felülni ennek a fenyegetőzésnek. Vergődik a gyerekszobában, követeli a figyelmet, ennyiről van szó.
Szájbarágó Szilárd
Feb 22, 2016 19:44:43
ne te oktass már ki, aki munkaidőben kommentelget ide.
munkaidőben folyamatosan 30 fölött van az itteni látogatók száma, amikor sodi még életben tartotta, volt az 50 fölött is.
szóval mit pofázol te nekem munkakerülésről, liberális szardarab!?
munkaidőben folyamatosan 30 fölött van az itteni látogatók száma, amikor sodi még életben tartotta, volt az 50 fölött is.
szóval mit pofázol te nekem munkakerülésről, liberális szardarab!?
Kedves Kisboros!
Vegyük végig azt, szépen, egyenként, hogy mennyi ostobaság is szorult ebbe a pár sorba!
1. Ha nem vonzódnál fizikailag az izzadt férfitestekhez, nem egy gyárban robotolnál szalagmunkások között, hanem a végzettségednek megfelelően egy monitor előtt ülnél, ennyi idős korodra már minimum középvezetői pozícióban. A monitor pedig egy számítógéphez lenne kötve, lehetőséget adva arra, hogy kommentelj akár erre a fórumra is.
2. Ha nem szalag mellett melózol, akkor rugalmas a munkaidőd. Van, ahol teljesen rád bízzák, hogy mikor és mennyit vagy bent, máshol van egy beérkezési időintervallum, és utána jön a 8 órád. A Prezinél például délig kell beérni. A techcégeket egyetlen egy dolog érdekli, hogy időben és tökéletes minőségben végezd el a munkádat, a meatingeken, prezentációkon pedig pontosan és felkészülten jelenj meg. Magasról leszarják, hogy ennek te milyen időbeosztással felelsz meg.
3. Ha 30-50 idelátogató van egy nap alatt ezen a fórumon, és mondjuk 100 komment születik naponta, akkor az 2-3 komment fő. Ez Sodi kétujjas gépelési technikájával sem több 10 percnél. Ennyi szüneted még a Jabilban is volt egy nap alatt.
4. A fenti három pont kizárólag a beszűkültségedből és tájékozatlanságodból fakad, hiszen sosem dolgoztál rendes munkahelyen. Viszont az utolsó súlyosabb. Szerinted itt mindenki liberális és zsidó, aki ráadásul nem dolgozik, mégis gazdag. Ez az összeesküvés-elméleteknek súlyos, ráadásul nem is túl kreatív kombinációja. Szintén utal a beszűkültségedre, de idült és heveny paranoiára is, amit érdemes lenne kezeltetned. Ugyanide tartozik az is, hogy utánad kémkednének a munkatársaid. Azok a munkatársaid, akik a napi 12 óra mellett gyereket nevelnek, bevásárolnak, főznek, mosnak, takarítanak. És egyébként nem szólnak hozzád. A saját, jelentéktelen személyiséged elképesztő túlértékelése ez, Lackó. Nárcisztikus paranoia. Fordulj szakemberhez!
Feb 22, 2016 19:44:43
broni
Feb 22, 2016 20:16:55
mikor darabolták sodit, vajon ki vágta le a faszát??????
Feb 22, 2016 20:16:55
broni
Feb 22, 2016 20:57:01
www.dailymail.co.uk/news/article-3458329/Two-migrant-men-lied-15-accused-raping-boy-12-Swedish-youth-asylum-centre-filming-assault.html
rohadt migrik, dögöljenek mind a tengerbe csecsemőstől!!!!!!!!!
rohadt migrik, dögöljenek mind a tengerbe csecsemőstől!!!!!!!!!
Feb 22, 2016 20:57:01
-
Feb 22, 2016 21:04:00
Kedves Kisboros!
3-4 infós van köztetek kb., többségetek soros és a nyugati multicégek által eltartott bérfirkász, semmi több. többségetek egy közönséges zsoldos, semmi több.
ők azok, akik lefikázzák, lenácizzák, zaklatják és mocskolják a dolgozó népet, akik megtermelik az élelmiszert a moslék trágya beleikbe; akik összeszerelik a fosos telefont, amiről aztán nyomkodhatják munkaidőben a sodifórumot; akiket ezek a fosos firkászok elsőként szélsőjobboznak és náciznak le, ha tüntetni merészelnek a fennálló "rend" ellen, amelyben a szaros trágya multik és bankok kifosztják őket stb.
Feb 22, 2016 21:04:00
-
Feb 22, 2016 21:09:08
ahol dolgoztam, ott a dolgozók többsége jobbikos volt. vagyis "nácik", "szélsőjobbosok", ahogy ti nevezitek őket az ócska szar hírportálaitokon.
szóval te csak ne takarózz velük, te patkány. ilyenkor már "gyereket nevelő", "bevásárló", "főző", "mosó", "takarító" munkatársak, ugye, de amikor elmennek a jobbikra szavazni, vagy kinyilvánítják véleményüket a politikáról, hirtelen "feketruhás kopasz nácik" lesznek.
szóval te csak ne takarózz velük, te patkány. ilyenkor már "gyereket nevelő", "bevásárló", "főző", "mosó", "takarító" munkatársak, ugye, de amikor elmennek a jobbikra szavazni, vagy kinyilvánítják véleményüket a politikáról, hirtelen "feketruhás kopasz nácik" lesznek.
Feb 22, 2016 21:09:08
kételkedő
Feb 22, 2016 21:12:12
Gyerekek, ez tényleg az igazi zsír?
Lassan már önmaga paródiája az ember. Nem eszmi csak hergelésként, tényleg?
Vészesen buta.
#mindzsidókvagyunk
Lassan már önmaga paródiája az ember. Nem eszmi csak hergelésként, tényleg?
Vészesen buta.
#mindzsidókvagyunk
Feb 22, 2016 21:12:12
kételkedő
Feb 22, 2016 21:13:28
ahol dolgoztam, ott a dolgozók többsége jobbikos volt. vagyis "nácik", "szélsőjobbosok", ahogy ti nevezitek őket az ócska szar hírportálaitokon.
Semmi gond, mert a legtöbb előtte MSZP szavazó volt
Komcsik és liberális zsidók, ahogy te neveznéd őket.
Feb 22, 2016 21:13:28
Saltib
Feb 22, 2016 21:14:28
Tehát akik téged szopattak a melóhelyen, azok jobbikosok voltak?
Feb 22, 2016 21:14:28
vsetko jedno
Feb 22, 2016 21:14:35
kisboros, te egy utolsó jobbágy vagy, semmi több.
örülj a párszáz forintos órabérednek, meg hogy egy napig elélsz egy kiflin.
semmirekellő söpredékek vagytok, a társadalom szemete, akiket korbáccsal és olcsó gyöngyökkel kell motiválni. kaparj még egy pár évtizedig, aztán bebasznak a gödörbe és már csak a férgeknek fogsz hasznot hajtani.
te nyomorult drogos kis paraszt :D
örülj a párszáz forintos órabérednek, meg hogy egy napig elélsz egy kiflin.
semmirekellő söpredékek vagytok, a társadalom szemete, akiket korbáccsal és olcsó gyöngyökkel kell motiválni. kaparj még egy pár évtizedig, aztán bebasznak a gödörbe és már csak a férgeknek fogsz hasznot hajtani.
te nyomorult drogos kis paraszt :D
Feb 22, 2016 21:14:35
-
Feb 22, 2016 21:25:10
amúgy észrevettétek, hogy a koztunkelnek tumblr-oldalra (http://koztunkelnek2.tumblr.com/), amit itteni trollok szerkesztenek, többségében nők vannak kitéve céltáblának?
ez csak alátámasztja azt, amit mindig is állítottam rólatok, liberálisokról: nőgyűlölők vagytok! és ennyi!
ez csak alátámasztja azt, amit mindig is állítottam rólatok, liberálisokról: nőgyűlölők vagytok! és ennyi!
Feb 22, 2016 21:25:10
-
Feb 22, 2016 21:28:52
amúgy észrevettétek, hogy a koztunkelnek tumblr-oldalra (http://koztunkelnek2.tumblr.com/), amit itteni trollok szerkesztenek, többségében nők vannak kitéve céltáblának?
hab a tortán, hogy olyan képeket is kiraktatok róluk, amelyeken a kisgyereküket tartják a kezükben.
miközben játszátok itt a "gyereket nevelő", "főző", "mosó" nők szent védelmezőit.
Feb 22, 2016 21:28:52
kételkedő
Feb 22, 2016 21:30:14
Válaszolják a kérdésekre, ne csak fossad magadból a sületlenségeket!
Ennek így semmi értelme.
Ennek így semmi értelme.
Feb 22, 2016 21:30:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 22, 2016 21:42:14
x38)
Zsír, a koztunkelneket nem itteni trollok szerkesztik, csak szólok.
Ezen kívül a trollok szeretik barátnőjüket, a gyerekeiket, amit a nő nevel, stb.
Ne legyél már itt, annyira buta fasz vagy, hogy a kurva anyádba már!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ezen kívül a trollok szeretik barátnőjüket, a gyerekeiket, amit a nő nevel, stb.
kételkedő
Feb 22, 2016 21:46:40
Zsír, a koztunkelneket nem itteni trollok szerkesztik, csak szólok.
Jajj, hát dehogy szeretik!
Hiszen ma megmondta, hogy egyik troll el volt ítélve feleségverésért. Ergo : itt mindenki veri a feleségét/barátnőjét. Még az is akinek nincs. Az meg már alig várja, hogy legyen, hogy jól lecsaphassa.
Feb 22, 2016 21:46:40
töppedt buzigolyók
Feb 22, 2016 21:49:18
teljesen mind1, mi a "foglalkozásod", ha egyszer munkaidőben itt kommentelgettek, amíg a normális, adófizető emberek, akiket nem a soros tart el, dolgoznak.
Feb 22, 2016 21:49:18
Soros György
Feb 22, 2016 21:59:48
Tartsa el, akinek hat anyja van.
Feb 22, 2016 21:59:48
Stréber troll
Feb 22, 2016 22:25:45
Tisztelt tanszék!
A megváltozott tanrend és az előadások némi zavart keltenek.
Egyesek tiltakoznak a "vasvári éjszakák avagy víziók a vörös szálas herbálhoz" előadás-sorozat intellektuális szintje miatt, mások pedig hiányolják a "Lackó kalandjai a faszerdőben"
kiselőadás jegyzeteit.
Sodi még a drezdai meló előtt igérte, hogy átküldi jövő héten, de sajnos nem kaptuk meg.
A megváltozott tanrend és az előadások némi zavart keltenek.
Egyesek tiltakoznak a "vasvári éjszakák avagy víziók a vörös szálas herbálhoz" előadás-sorozat intellektuális szintje miatt, mások pedig hiányolják a "Lackó kalandjai a faszerdőben"
kiselőadás jegyzeteit.
Sodi még a drezdai meló előtt igérte, hogy átküldi jövő héten, de sajnos nem kaptuk meg.
Feb 22, 2016 22:25:45
broni
Feb 22, 2016 22:59:43
anyám holnap megy a cigánytelepre pasizni!!!!!!!!!!
Feb 22, 2016 22:59:43
broni
Feb 22, 2016 23:05:09
Feb 22, 2016 23:05:09
broni
Feb 22, 2016 23:39:35
ez kibaszott jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 22, 2016 23:39:35
Szájbarágó Szilárd
Feb 22, 2016 23:50:38
1. Egy újabb összeesküvés-elmélettel indítasz, amit annyira tudsz alátámasztani, mint a chemtrailesek a saját hülyeségeiket. Továbbá újabb bizonyítékot szolgáltatsz a mérhetetlen korlátoltságodról. Ugyanis egy Logmein vagy Prezi típusú cégnél a dolgozók kevesebb, mint negyede infós. Rengeteg kommunikációs szakember, dizájner, statisztikus és egyéb munkatárs dolgozik mellettük.
2. Se te, se Sodi, se a metélt hüllő, se Proland nem termel semmit. Egyikőtök sem tisztességesen dolgozó parasztember vagy gyári munkás, mindannyian a népet szipolyozó élősködők vagytok. Neked például 34 éves korodra sincsen egy-két évnél több munkaviszonyod. Itt mindenki megbecsüli a tisztességgel dolgozó embereket, pont hogy a parazitákkal van a baj, akik csak az államon és a családtagjaikon csüngenek.
3. Mint már leírtam, a felelősségteljes munkaköröknek gyakori velejárója az időbeosztás, de például a nyugati cégeknél is teljesen természetes a napi két kávé- és egy hosszú ebédszünet. Az, hogy te nem ilyen munkakörben dolgozol egy diplomával és atombiztos családi háttérrel, kizárólag a saját végtelen lustaságodnak és antiszociális személyiségednek köszönhető.
4. Az ország elég nagy százaléka szavazott legutóbb a jobbikra, és pár hozzád hasonlóan ostoba gyurcsányistán kívül nem gondolja azt senki, hogy ők nácik lennének. Elegük van a kormányok töketlenkedéséből, biztonságban akarnak élni, és nagyon unják az élősködőket. Ezzel mindenki így van, bár az tanultabbak nem szopják be az országot az oroszok kezére játszó Jobbik propagandáját. Annak viszont nagyon örülünk, hogy ezek az egyszerűbb emberek is felismerték benned a szemét élősködőt, és a helyeden kezeljük. Innen is üdvözöljük a Jabil munkatársait, kitartást és sikerekben gazdag éveket kívánva nekik.
Feb 22, 2016 23:50:38
Szájbarágó Szilárd
Feb 22, 2016 23:51:44
Ezért nyomják le a faszt a torkodon folyamatosan, Lackó! Egyszerűen képtelen vagy civilizáltan viselkedni, és még azt sem fogod fel, kivel lehet emberkedni, és kivel nagyon nem kéne. Most ültettél magadnak egy újabb faszerdőt, gratulálok!
Feb 22, 2016 23:51:44
xray
Feb 22, 2016 23:58:41
minden kommentje egy fohász a faszerdőért.
Feb 22, 2016 23:58:41
Szájbarágó Szilárd
Feb 23, 2016 00:01:21
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy minden egyes kurvaanyázós kommentjét összegyűjtöm, kinyomtatom, és elküldöm az édesapjának Németországba. Hogy büszke tetszik lenni a Lackóra, Boros apuka? Ilyen okosan beszélget számára teljesen idegen, gyakran befolyásos emberekkel az interneten. Megnézném, hogy az öreg hogyan reagál erre.
Feb 23, 2016 00:01:21
kripli figyelő
Feb 23, 2016 00:03:58
Zsír,rólad a zsidó liberálisok és a szélsőjobbos nácik is azt feltételezik hogy buzi vagy.Nem lehet véletlenül egy cső buzi vagy? szóval te csak ne takarózz velük, te patkány. ilyenkor már "gyereket nevelő", "bevásárló", "főző", "mosó", "takarító" munkatársak, ugye, de amikor elmennek a jobbikra szavazni, vagy kinyilvánítják véleményüket a politikáról, hirtelen "feketruhás kopasz nácik" lesznek.
Feb 23, 2016 00:03:58
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 00:08:43
Zsír,rólad a zsidó liberálisok és a szélsőjobbos nácik is azt feltételezik hogy buzi vagy.Nem lehet véletlenül egy cső buzi vagy?
Ááá, csak a mai napig David Hasselhoff pósztereket csereberél más ratyikkal a vaterán LOOOOOLLLLLLLLLLLLLL Bori miért nem buzulsz végre? Úgyis megölöd magad meg a trollokat, szerintem előtte már minden mindegy alapon vágj bele a homoszexbe! Legalább boldogan halnál meg! Gondolj bele, nyiszálod a troll nyakát, közben meg jóesően bizsereg a végbeled, miután rendesen kikormoltak a Népligetben XDDDD
Feb 23, 2016 00:08:43
profilozó pál
Feb 23, 2016 00:10:45
Kisruszki, Kisboros, azaz Boros László Tiszavasvári, volt Jabli dolgozó mindig is egy kicsit furcsa fiú volt. Elképzelhető, hogy családi traumák hatására, vagy más miatt, de tény, hogy nem tudott beilleszkedni már az iskolában sem. Rendszeresen verték, kiröhögték. Az, hogy egy kicsit hangyás gyerek, még nem is lett volna baj, de folyton okoskodott, folyton többnek gondolta magát másoknál.
Ugyanez folytatódott a munkahelyen is, ahol kiutálták. Mivel a csajozás se ment neki (láthattuk a Balázs-showba), már csak azért se, mert egy nyámnyila kis pöcs volt, szexuális frusztrációk is kialakultak nála.
Így keveredett a Bombagyárra, és Molnár Fasz Árpád fórumaira. Élvezte, hogy legalább valaki szóba áll vele, legalább emberszámba veszik, nem röhögik ki. Sikeresen talált olyan közegeket, ahol nála is nagyobb retardok vannak. Ezért fáj neki a trollok tevékenysége, hogy szeretettt közösségeinek a trollok mindig komoly támadásokat visznek be.
A SodiFórumon viszont nem csak ezért van. Amellett, hogy bosszút akar állni a trollokon, élvezi, hogy foglalkoznak vele, hogy végre valaki hozzászól, még ha osztják is. Úgy érezheti, ő is valaki, mert azt hiszi, hogy tényleg az egész város nap mint nap őt figyeli, és a trollok már beépültek a családjába, a barátai közé is.
De ez nem ilyen egyszerű. A másik, ami meghatározza motivációit a magány mellett, az a munkaundor. Azért böfög be ide minden nap, hacsak szóba kerül, hogy visszakerüljön a szócikk, hogy mondhassa dübbenő jó édes anyjának, hogy lám, lám, a trollok miatt nem tudok dolgozni.
Az ostobasága, magánya, munkaundora mellett megfigyelhető a mások hibáztatása is. Legyenek azok az osztálytársai, a munkatársai, a zsidók, az újságírók, a liberálisok, vagy a trollok. Ugyanígy jellemző a személyiségre, hogy önmagáról kicsit többet gondol, és képesnek hiszi magát olyan dolgokra, melyeket ha a való életben kipróbálna, nagyon gyors kijózanodásban lenne része. Az, hogy nem tud beilleszkedni a társadalomba, annak nem a társadalom az oka, amely szerinte romlott, és egész nap a baszásról, szarásról beszél. Nem, a társadalom pont egészséges, aki kiveti magából a Kisboroshoz hasonló lumpen alakokat.
Azonnali zárt intézeti kezelést javaslok.
Ugyanez folytatódott a munkahelyen is, ahol kiutálták. Mivel a csajozás se ment neki (láthattuk a Balázs-showba), már csak azért se, mert egy nyámnyila kis pöcs volt, szexuális frusztrációk is kialakultak nála.
Így keveredett a Bombagyárra, és Molnár Fasz Árpád fórumaira. Élvezte, hogy legalább valaki szóba áll vele, legalább emberszámba veszik, nem röhögik ki. Sikeresen talált olyan közegeket, ahol nála is nagyobb retardok vannak. Ezért fáj neki a trollok tevékenysége, hogy szeretettt közösségeinek a trollok mindig komoly támadásokat visznek be.
A SodiFórumon viszont nem csak ezért van. Amellett, hogy bosszút akar állni a trollokon, élvezi, hogy foglalkoznak vele, hogy végre valaki hozzászól, még ha osztják is. Úgy érezheti, ő is valaki, mert azt hiszi, hogy tényleg az egész város nap mint nap őt figyeli, és a trollok már beépültek a családjába, a barátai közé is.
De ez nem ilyen egyszerű. A másik, ami meghatározza motivációit a magány mellett, az a munkaundor. Azért böfög be ide minden nap, hacsak szóba kerül, hogy visszakerüljön a szócikk, hogy mondhassa dübbenő jó édes anyjának, hogy lám, lám, a trollok miatt nem tudok dolgozni.
Az ostobasága, magánya, munkaundora mellett megfigyelhető a mások hibáztatása is. Legyenek azok az osztálytársai, a munkatársai, a zsidók, az újságírók, a liberálisok, vagy a trollok. Ugyanígy jellemző a személyiségre, hogy önmagáról kicsit többet gondol, és képesnek hiszi magát olyan dolgokra, melyeket ha a való életben kipróbálna, nagyon gyors kijózanodásban lenne része. Az, hogy nem tud beilleszkedni a társadalomba, annak nem a társadalom az oka, amely szerinte romlott, és egész nap a baszásról, szarásról beszél. Nem, a társadalom pont egészséges, aki kiveti magából a Kisboroshoz hasonló lumpen alakokat.
Azonnali zárt intézeti kezelést javaslok.
Feb 23, 2016 00:10:45
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 00:15:33
Ugyanez folytatódott a munkahelyen is, ahol kiutálták. Mivel a csajozás se ment neki (láthattuk a Balázs-showba),
Feb 23, 2016 00:15:33
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 00:19:06
Hallod Bori, nekem volt egy osztálytársam, aki gecire igénytelen volt, antiszoc mint te, lenézte a nőket is. Szívattuk keményen nyilván. Azóta az arc elhúzott Norvégiába madarakat lesni valami helyi vadvédelmi alapnál, be is buzult, és egészen kikupálódott. Nem mondom, hogy minden nap söröznék vele, de tök jó meglepetés volt az osztálytalálkozón, a norvég faszija meg kifejezetten jó arc. Sokat kúrnak ott a vadonban gondolom, de teljesen elégedett embernek tűnik. Ha még ő is be tudott illeszkedni, akkor bazmeg neked hogy-hogy nem megy??? Nézzél már magadba faszfej!
Feb 23, 2016 00:19:06
profilozó pál
Feb 23, 2016 00:19:47
www.youtube.com/watch?v=umTWQL-9T-o
Feb 23, 2016 00:19:47
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 00:22:02
youtube.com/watch?v=umTWQL-9T-o
Fújj bazmeg, majdnem visszajött a vacsorám! Ez tényleg a kisbuzi???
Feb 23, 2016 00:22:02
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 00:23:58
"Attól fél a legjobban, hogy a legintimebb pillanatban kinevethetik őt."
Azt a kurva!!! Ez volt Eszmivel is??? Sodihoz is ezért jelentkeztél egy masztipartira???
Azt a kurva!!! Ez volt Eszmivel is??? Sodihoz is ezért jelentkeztél egy masztipartira???
Feb 23, 2016 00:23:58
-
Feb 23, 2016 00:26:03
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy minden egyes kurvaanyázós kommentjét összegyűjtöm, kinyomtatom, és elküldöm az édesapjának Németországba. Hogy büszke tetszik lenni a Lackóra, Boros apuka? Ilyen okosan beszélget számára teljesen idegen, gyakran befolyásos emberekkel az interneten. Megnézném, hogy az öreg hogyan reagál erre.
csak nyugodtan, váradi zsolt alias "fiatalember"...
Feb 23, 2016 00:26:03
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:28:35
x17)
Váradi Zsolt már cuccol is kifelé az ágyneműtartóból.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:31:54
x17)
Remélem megkapja apád csomagban a kommentjeidet, és büszke lesz a 34 éves munkanélküli faszfej kisfiára.
-
Feb 23, 2016 00:33:09
Váradi Zsolt már cuccol is kifelé az ágyneműtartóból.
pedig ha tc visszaolvasná, miket is írt őróla ezen a néven, biztos kíváncsi lenne rá, kicsoda is...
Feb 23, 2016 00:33:09
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:35:26
x17)
Dehát Artány már megírta hogy kicsoda is Fiatalember! Ő a híres dr. Pelyhe Szilárd baszki. Nem figyelsz?
-
Feb 23, 2016 00:35:54
Remélem megkapja apád csomagban a kommentjeidet, és büszke lesz a 34 éves munkanélküli faszfej kisfiára.
majd azt is írjátok meg neki, kik is azok a "befolyásos emberek", akik éjszakánknt telefonon zaklatták és dübbenőkurvázták a feleségét...
Feb 23, 2016 00:35:54
beszart troll
Feb 23, 2016 00:37:25
Maga tc?? A hős tc?? Jajjj, szegény Váradi Zsolt. Vissza ne olvassa ez a tc!!!! A retardok ökle, a retardok szuperhőse, tc!!! Jajj, mi lenne, ha például én kerülnék tc látókörében. Nyomkövetővel a lábán, anyja kisszobájából, letöltendővel a feje fölött ennek az embernek komoly érdekérvényesítő képessége lehet! Tc, jajj! Most beszart minden troll!!!
Már csak az kéne, hogy maga Kisbuzi fenje rám a fogát Tiszavasváriból!! Kemény az a gyerek is, izmok, pénz, kapcsolatok, bátorság, határozott fellépés!
Feb 23, 2016 00:37:25
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:37:27
x17)
2. majd te elmatyarászod neki, elvégre ismered a trollok neveit, címeit, stb....
-
Feb 23, 2016 00:37:32
ő csak tippelget, nekem viszont bizonyítékom van rá, és ezt ti is tudjátok.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Feb 23, 2016 00:37:32
-
Feb 23, 2016 00:38:56
Feb 23, 2016 00:38:56
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:41:27
x17)
Ne hazudozz Lacika, a múltkor még el voltak válva. Ahogy a múltkor is csak "tipplegettél" a nevekkel, és nem voltak bizonyítékok sem, mint azt magad is bevallottad.
-
Feb 23, 2016 00:48:06
szedd már elő azt az "elváltak" kommentet.
az pedig, hogy jelenleg nem vagyok bizonyos képességek vagy hajlandóság birtokában, nem jelenti azt, hogy évek múlva sem leszek. merthogy az emlékeim kristálytiszták lesznek akkor is, vagy ha nem, csak beírom a nevem a keresőbe...
Feb 23, 2016 00:48:06
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:49:24
x17)
Beleszartál a postaládájába, vagy a lábtörlőjét hugyoztad le?
kripli figyelő
Feb 23, 2016 00:50:32
Feb 23, 2016 00:50:32
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:52:28
x17)
az pedig, hogy jelenleg nem vagyok bizonyos képességek vagy hajlandóság birtokában, nem jelenti azt, hogy évek múlva sem leszek.
* ásít *
kilencrendbeli röfögés
Feb 23, 2016 00:55:28
dalolt már lajos, te zsíros tetű? mert ha ő nem köpött, peti sem fog, cask szólok...
MOSSÁL HAJAT!
MOSSÁL HAJAT!
Feb 23, 2016 00:55:28
-
Feb 23, 2016 00:55:40
* ásít *
* ásít *
ez nem így működik.
hiába legyintek egy-egy sérelemre, ha az tudat alatt elraktározódik, és sok év múlva ki tudja hogyan tör felszínre...
Feb 23, 2016 00:55:40
bolondbori, NE!!!
Feb 23, 2016 00:55:51
Feb 23, 2016 00:55:51
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 00:57:35
x17)
ez nem így működik.
-
Feb 23, 2016 00:59:42
majd meglátjuk...
én se szívesen foglalkozom veletek, de amikor a személyes adataimmal visszaélve rágalmaztok,drogdílereztek, különösen ez a svezoffbűnöző, nem tudok mást tenni.
Feb 23, 2016 00:59:42
kilencrendbeli röfögés
Feb 23, 2016 01:00:04
ez nem így működik.
Feb 23, 2016 01:00:04
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 01:02:01
x17)
majd meglátjuk...
Most már mindegy, Kisboros. Mivel megint munkakerülő geci lettél, nem véd még ez az armor sem. Megy is neked a faszerdő, lesz dübbenés és SZÉTKASZABOLKAAAAA, ez százszázalékh. XDDDDDDD
-
Feb 23, 2016 01:05:00
csak nyugodtan.
Feb 23, 2016 01:05:00
kilencrendbeli röfögés
Feb 23, 2016 01:05:35
boros kezdi nyomni az agyadat neked is a geci azért vagy ilyen hülye. kérj a drága dübbenő mamától tízezer forintot, oszt gyere fel pestre és fújass egyet a népligetben, meglátod, lehiggadsz majd utána... ki tudja, lehet hogy személyesen rostás leryt, sodi régi jó haverját fogod majd ki, de érte keményen meg kell majd harcolni kaufmannal és prolanddal
Feb 23, 2016 01:05:35
kripli figyelő
Feb 23, 2016 01:14:31
nem tudok mást tenni.
Hazudsz te anyaszomorító energiavámpír.Rengeteg dolgot tehetnél,de te egy lusta hazudozó tudatlan zsír vagy.Jókedvemben vagyok zsír,ezért megkérdezem tőled,miért adsz még több munkát a soros által fizetett liberális zsidóknak,ezáltal még több fizetéshez juttatva ezeket az általad annyira gyűlölt embereket?Ha igaz az elméleted zsír,akkor minden egyes hozzászólásoddal,egyre több pénzt generálsz az általad annyira gyűlölt emberek zsebében. Feb 23, 2016 01:14:31
-
Feb 23, 2016 01:16:29
vicces egyébként, hogy munkakerülőztök, mikor ezt is ti intéztétek.
mint ahogy sodit is úgy munkakerülőzitek, hogy mindenhonnan kirúgattátok (tanfolyam, munkahely...), ahonnan tudtátok.
menjetek már a kurva anyátokba mostmár.
Feb 23, 2016 01:16:29
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 01:18:14
x17)
Most már a trollok rúgattak ki, világos... * ásít *
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 01:19:12
x17)
Főnökúr nem jelezte, hogy a teljesítményed nulla?
-
Feb 23, 2016 01:20:07
Most már a trollok rúgattak ki, világos... * ásít *
de nem különösebben érdekel, hogy a vén brazil volt-e, vagy közületek valaki, mivel szar hely volt...
Feb 23, 2016 01:20:07
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 01:22:08
x17)
Lusta fos voltam, elkéstem, ugattam, nem végeztem a melócsát rendesen = a trollok kirúgattak.
Mindig más a hibas. * ásít *
Mindig más a hibas. * ásít *
kripli figyelő
Feb 23, 2016 01:32:21
Életed 33évéből jó ha dolgoztál egy darab évet összesen azt is egy helyen.Azóta is azon pörögsz mint malacz a nyárson.Ennyire mély nyomot hagyott a lelkedben hogy dolgoznod kellett te semmirekellő?Szerintem a munka valamilyen hatalmas lelki traumaként csapódik le benned.Gyerekkorodban trauma ért mert fizetős lett a bunkibank,de anyuci nem finanszírozta,ezért elmentél kukoricát címerezni és ezért alakult ki nálad ez a mérhetetlen munkaundor? Feb 23, 2016 01:32:21
kínzó kérdés
Feb 23, 2016 03:27:52
Meséld már el, Zsír, hogy történt a kirúgásod! Miből gondolod, hogy a trollok keze van benne?
Feb 23, 2016 03:27:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 23, 2016 07:29:06
x16)
Azért nem semmi, ha valakit még egy ilyen Jabil szintű helyről is kirúgnak.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
vsetko jedno
Feb 23, 2016 07:57:25
kisboros, ez a név is csak úgy beugrott a semmiből? a múltkor mondtad hogy ez a szuper módszered.
írd már be hogy én ki vagyok, te mocskos drogdíler!
Feb 23, 2016 07:57:25
-
Feb 23, 2016 08:17:23
kisboros, ez a név is csak úgy beugrott a semmiből? a múltkor mondtad hogy ez a szuper módszered.
Feb 23, 2016 08:17:23
még én
Feb 23, 2016 08:24:04
Aham. Tehát én most ideírtam, itt vagyok. Mi alapján jelentenél fel? Fejtsd ki, kurvára érdekelne.
Feb 23, 2016 08:24:04
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 08:24:33
x17)
Mikor? Jövő héten? Két éve nem vagy képes megírni a feljelentést, te majom.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 23, 2016 08:26:27
x17)
Most nézem ezt a koztunkelnek2-t, mi ez a fos? Elmehet az arabszopkodó kurva anyjába aki ezt szerkeszti.
Kisboros, küldd be nekik ezt a kommentemet, örülnék ha megjelenne Baxi fejével, hahaha
Kisboros, küldd be nekik ezt a kommentemet, örülnék ha megjelenne Baxi fejével, hahaha
tigris
Feb 23, 2016 08:32:07
Remek a zsíros műsor. Elképzelem ahogy nagy erejű rendőrségi nyomozás indul a fórum miatt.... majd lecsukják kisborost, mert ő az egyedüli, aki itt fenyegetőzik. Mész a börtönbe békapofájú, a haverjaid mellé!
Feb 23, 2016 08:32:07
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 08:42:03
Jó a műsor, Bori! Egy éve ugyanezekkel a nevekkel dobálóztál, meg fenyegetőztél, lófasz nem változott. Ja egy Szalait meg egy Szabót kipakolt a malacz a blogjára, aztán mégis ő került sittre, nem azok XDDDD Na takarodj most innen anyád picsájába amíg szépen mondom!
Feb 23, 2016 08:42:03
A Buzitika Három Törvénye
Feb 23, 2016 09:00:51
- Akiről mindenki azt állítja pártállástól, kortól és nemtől függetlenül, hogy "buzi", az Buzi
- Aki meztelen képeket küldözget magáról egy másik férfinak, az Buzi
- Aki magát fotózgatja megszállottan buzis pózokban, az Buzi
Borigeci, te buzi vagy!
- Aki meztelen képeket küldözget magáról egy másik férfinak, az Buzi
- Aki magát fotózgatja megszállottan buzis pózokban, az Buzi
Borigeci, te buzi vagy!
Feb 23, 2016 09:00:51
firkász
Feb 23, 2016 09:06:47
Sosem kapnak el élve!
*mélybe veti magát az Index épületéről*
*mélybe veti magát az Index épületéről*
Feb 23, 2016 09:06:47
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 09:07:01
Bori igyanilyen vamzer geci voltál a suliban is? Fenyegetted meg kurvaanyáztad az osztálytársaidat, aztán meg rohantál árulkodni ha elkenték a szádat? És ezek után még sírsz ha lebuziznak LOOOOOLLLLLL
Feb 23, 2016 09:07:01
Kővári Gyula
Feb 23, 2016 09:11:21
Bori igyanilyen vamzer geci voltál a suliban is? Fenyegetted meg kurvaanyáztad az osztálytársaidat, aztán meg rohantál árulkodni ha elkenték a szádat? És ezek után még sírsz ha lebuziznak LOOOOOLLLLLL
Igen, pont ilyen volt. Tőlem hatodikban lopott radírt, mikor visszakértem elkezdett bőgni, és rohant a tanárhoz vonyítva. Akkor kaptam egy intőt. Többé nem szóltam hozzá, egyébként is büdös volt, és zsíros, ezután pedig ezért panaszolt be. Mindenki utálta. Árulkodós féreg volt, a lányok undorodtak tőle, nem tartották fiúnak.
Masnit hordott.
Feb 23, 2016 09:11:21
Sebestyén Balázs
Feb 23, 2016 09:15:16
Én is rajta vagyok a listádon, Lackó?
Feb 23, 2016 09:15:16
magamutogató díszbuzi
Feb 23, 2016 09:19:54
fúj bazmeg ez a balázs show... mi a telibevert kurva anyja picsája ez? a liberális métely... és be is ismeri, hogy cső meleg. gyalázat. hogy az anyja miért nem zavarta el fodrászhoz?
Feb 23, 2016 09:19:54
Schwezoff Dávid
Feb 23, 2016 09:24:52
Sodi megint szerencsét hozott valakinek:
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F02%2F23%2Fpar_ev_alatt_nincstelen_lett_az_egyik_leggazdagabb_magyarbol%2F
Pár év alatt nincstelen lett az egyik leggazdagabb magyarból
Elárverezik Szeremley Huba házát és szőlőbirtokát.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F02%2F23%2Fpar_ev_alatt_nincstelen_lett_az_egyik_leggazdagabb_magyarbol%2F
Pár év alatt nincstelen lett az egyik leggazdagabb magyarból
Elárverezik Szeremley Huba házát és szőlőbirtokát.
Feb 23, 2016 09:24:52
TWÁ
Feb 23, 2016 09:26:05
Kisborost pofán baszom!!!
Feb 23, 2016 09:26:05
Beazonosított Troll
Feb 23, 2016 09:33:16
* retteg az ágyneműtartóban *
Feb 23, 2016 09:33:16
Škoda Superb
Feb 23, 2016 09:39:36
Bori, engem azonosíccs be!
Annyit segítek, Pozsony közelebb van hozzám, mint Pécs :D
Feb 23, 2016 09:39:36
kilencrendbeli röfögés
Feb 23, 2016 09:40:08
a hajmosás már itt sem volt az erőssége
hordasz még nyuszifület lackó? azóta sem volt közelebbi kapcsolatod nővel te hidrokefál szardarab, mi?
Feb 23, 2016 09:40:08
Schwezoff Dávid
Feb 23, 2016 09:41:11
Bori, engem azonosíccs be!
Téves. Wiener Neustadt.
Feb 23, 2016 09:41:11
Škoda Superb
Feb 23, 2016 09:43:02
Téves. Wiener Neustadt.
Feb 23, 2016 09:43:02
Schwezoff Dávid
Feb 23, 2016 09:48:05
Feb 23, 2016 09:48:05
Schwezoff Dávid
Feb 23, 2016 09:49:23
Le sem tagadhatod, rá van írva a Skodádra, zsidó!
thenextgear.com/wp-content/uploads/2012/08/2012_skoda_superb_laurin_klement_9_1024x768.jpg
thenextgear.com/wp-content/uploads/2012/08/2012_skoda_superb_laurin_klement_9_1024x768.jpg
Feb 23, 2016 09:49:23
Škoda Superb
Feb 23, 2016 09:50:25
Lebuktam. Laurin&Klement felszereltségű sötétített üvegű Škoda Superb-bel furikászom Pozsony és Pécs között.
Hallod, SoDI?
Feb 23, 2016 09:50:25
malmöi legendáré cigány
Feb 23, 2016 09:50:28
Tegyük fel, hogy kiírom a nevem és még egy fotót is idebaszarintok. Milyen bűncselekményt követtem el?
Feb 23, 2016 09:50:28
Škoda Superb
Feb 23, 2016 09:53:28
Tegyük fel, hogy kiírom a nevem és még egy fotót is idebaszarintok. Milyen bűncselekményt követtem el?
Feb 23, 2016 09:53:28
Schwezoff Dávid
Feb 23, 2016 09:56:12
Feb 23, 2016 09:56:12
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 09:57:43
Szembesítetted a kisbuzit a tényekkel, amire ő idegrohamot kapott és gyilkossággal fenyegetett meg kurvaanyázott. Ez még egy összekacsintós bíró esetén is 8-10 év letöltendő a trollnak LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Feb 23, 2016 09:57:43
Škoda Superb
Feb 23, 2016 09:58:54
SoDI vagy Bori? xD
Feb 23, 2016 09:58:54
malmöi legendáré cigány
Feb 23, 2016 09:59:32
Sajnos semmilyen szempontból nem felelnék meg egy ilyen kis homárnak, pedig vicces lenne :))
Feb 23, 2016 09:59:32
Rocskai Geri
Feb 23, 2016 10:02:56
SoDI vagy Bori? xD
* sodi??? hol van az már? - csóválja a fejét *
Feb 23, 2016 10:02:56
még én
Feb 23, 2016 10:03:29
Erre sosem kapunk érdemi választ. Én sem értem, hogy miért fingatnának meg a rendőrök, csak azért mert olvasok egy fórumot és néha ideírok. Szerintem még keresgéli az ide vonatkozó passzust.
Feb 23, 2016 10:03:29
kisfosost pofán baszom
Feb 23, 2016 10:08:47
csak nyugodtan.
azok, akik kevésbé sárosak, úgy fogják megbaszni a szádat a bíróságon, hogy még húsz év múlva is a kártérítésre fog keresni az egész családod, ha nem akartok az árok partján élni egy sátorban, és vadsóskát enni ebédre. Ezt azért gondold át. Azt hiszem, édesapád kurvára nem örülne neki, hogy tönkretedd azt, amiért ő évek óta keményen dolgozik.
Feb 23, 2016 10:08:47
trendbeli garázdaság
Feb 23, 2016 10:10:36
Nem lehetne, hogy megy a ban plusz del ennek a fasznak? Gecire nem tanul semmiből, olyan mint egy megakadt lemez. Egy éve ugyanez volt. Meg két éve is. Nem mosott hajat, nem dolgozik, a szülein élősködik, fenyegetőzik meg kurvaanyázik. Kurvára nem hat erre a nyomorult gecire semmi. Max ha bezárnák és szétgyógyszereznék mint a kókadfaszú Prolandot. Kurva unalmas. Viszont az bizots hogy már senki nem akar jófej lenni vele. Meg is érdemli.
Feb 23, 2016 10:10:36
evidenciák
Feb 23, 2016 10:17:42
Nem lesz semmiféle bíróság. Zsír ezerszer elismételt nevekkel dobálózik, akiket már legalább száz nickhez kötött eddig, természetesen nulla bizonyítékkal. Teljesen értelmetlen felülni ennek a fenyegetőzésnek. Vergődik a gyerekszobában, követeli a figyelmet, ennyiről van szó.
Feb 23, 2016 10:17:42
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ezt a hozzászólásod is mentem Szabó, halállal fenyegetést nem fogsz könnyen megúszni