Látványosan nem érteni semmit,
hogy ők akarják megoldani a problémámat
...
semmi gond
...
addig leülök olvasgatni.
Mosolyogva, kedvesen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Igen, geci.
Egy külföldi pénz és kártya nélkül.
Hát, én tuti egyből adnám a szobát, ez pont jó indítás hozzá.:)))
Kurvára meg fogod szopni, ugyanis én is igy jártam tavaly. Bostonba utaztam vasárnap, kértek 1500 USD depositot, én hülye meg nem szóltam a bankomnak, hogy overseas fizetés lesz a kártyámmal, jól le is tiltották a faszba. Újdonsült főnököm vasárnap nyilván baszott felvenni a telefont. Szerencsére a projekten ketten laktunk a szállodában, megvártam, míg megérkezik a munkatársam, aki kicsengette helyettem a pénzt. Készülj fel, sneci, mert vasárnap kevés lesz a hetyetye.
Vastag könyvvel készülj, proli!
Vagy a Móricka összest javaslom, az a te szinted.
A céggel érdekes lesz elintéznie, mert vasárnap nem lesz benn senki, azt meg nem fogják megengedni hogy hétfő reggelig olvasgass.
így is kell kezdeni a próbahetet, előző este egy feljelentés a cég ellen. lesz német kimenőd? vagy majd a szállodával hívatsz rendőrt?
Nem ülsz le. Mert nem vagy vendég, semmi keresni valód nincs ott. Az nem melegedő csöveseknek, hahó!
A szálloda lépcsőjére ül le, zsidó!
Ők meg felkérnek, hogy azonnal hagyd el a szállodát.
telefonon nem tudsz, mert nincs pénz a kártyádon nagymenő :-)))
Ööö guten abend, ich möchte feljele...ööö nem juty az eszembe :-( Brühühühüh VEJA NYÉNYI MENTY KI INNYENY!!!! Brühühühü
Akkor egyre zavarodottabbnak lenni, hogy nem értem, állítólag minden el van intézve. Egyre és egyre zavarodottabbnak, hogy most utaztál több ezer kolométert nem értesz semmit.
add elő azt is,hogy buzi vagy (igaz) és migri (ez is) és téged személyesen Frau Merkel hívott!!!
Sneci, nem akarlak nagyon frusztralni, de emlekeim szerint mar vagy ket eve nem fizettem hotelben maganutamon massal, mint hotel klubkartyaval, vagy valamelyik legitarsasagos torzsutaskartyammal. A visa, amex vagy mc elo sem kerul hotelben, annyi pontot szedek ossze a ceges uzleti utjaimmal.
Tudod, azert nem annyira rossz erzes, mikor a hotel recepcion rakerdeznek, hogy a sima business suiteot esetleg upgradeljek-e lakosztalyra, es te csak nagyon meglepodve bolintasz, ugy, hogy egy arva garasodba sem kerul.
Sot, kepzeld, legutobb Londonban nem volt nalam kp, mert elfelejtettem valtani, es nem mukodott a cab kartyaterminalja, igy a taxisnak a hotellel fizettettem ki a viteldijat kpban. De nem am ugy, hogy levontak volna a kartyamrol vagy hozzacsapjak a szamlahoz, hanem a hotel vendege voltam. Nem kerdeztem, miert, mert evente kb. 10x szallok meg naluk.
Tudom, hogy ezek aprosagok, amiket egy olyan materialista szar ertekelhet csak, mint en, nem te, a hajlektalanok kiralya, de azert ezek szereznek par szep percet az embernek, meg ha tenyleg nem is szamitanak igazan.
Igazan csak az szamit, hogy jo vagyok a szakmamban, van csaladom es sok baratom, aki szeret. A penz es minden vele jaro jo es rossz csak ezek hozomanya. Es te azert leszel orokke egy csoro vesztes, mert ezt a sorrendiseget a budos eletben nem fogod megerteni.
De hat naci szaroknak mas nem dukal.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
nagyon jónak ígérkezik ez a story-line is :))
lehet, hogy mentőt hívnak hozzád, nem rendőrt olyan jól adod a hülyét.
Zsekákat minden országban ingyen hívsz. Segélyhívó, hahó!
Ezer éve így működik.
Kezdj el beszélgetni a lobbyban a szobanövényekhez. Kérdezd meg mi van Tajgi elrabolt rododendronjával.
Nagyon határozottan fognak felkérni, hogy hagyd el a szállodát.
több
ezer
kilométer
miffan?
honnan mész? Peruból gyalog? mások kávézni ugranak ki oda...
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Te el sem tudod kepzelni, hogy egy recepcios milen mertekben tud zavarodottan leszarni valamit, foleg ha az a valami egy fokahangon pampogo lathatoan retardalt idiota adja elo valami holt nyelven. Sokkal elobb fog rad hivni egy rendort, mint hogy te le tudnad betuzni nemetul, hogy polizei.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Igen, ez jó terv.
Szopó lesz, MS Accessben nem tudod majd megcsinálni a queryket :(
Meg az a sok sok {} oda fog baszni a precizitásodnak.. De gondolom 1 nap alatt megtanultad a mongodb-t, sőt minden NoSQL -t :)
Buncselekmeny? Az, hogy van egy foglalasod egy hotelben, amit nem akarsz kifizetni?
Te teljesen idiota vagy?
Több ezret?
Németország mely pontja van több EZER kilométerre földrajztudóskám?
Ha meg van nekem ígérve, hogy a cég mindent intéz, és mégse, és ez nekem az utazás miatt hatalmas költségekkel járt, feleslegesen, az megtévesztés, ami anyagi kárt okozott.
Egy a csalás definíciója.
Minden lehetséges.
NAGYON elveszhetek, akár az is.
Megsemmisülhetek már az első órákban, elméletileg nincs kizárva. Semmi.
Erről szól a próba. Szembesülsz a követelményekkel.
Nekem pont erre van szükségem, mert kb. sem tudom belőlni,
mi kell egy német infós céghez,
mit csinálnak,
mik a követelmények.
Önmagában arra kurva jó lesz az egész, hogy egyáltalán lássak ilyen belülről, és legyen halványlila segédfogalmam, hogyan kell elképzelni.
Videoban kotottek veled szerzodest, vagy van errol valamilyen papirod?
Szerinted a hotelfoglalas a te neveden van, vagy az ugyintezo csajen?
Egyaltalan van barmifele papirod barmirol, te idiota?
Milyen bűncselekményben? Hogy depositot kérnek egy látványosan csöves kinézetű, gyanús alaktól?
Utána meg német nyelvű videókkal árasztanám el a netet, hogy az adott cég hiába EU-s szintű cég, csaló bűnözők gyülekezete.
Kb. ez történne.
Hát, Andi esetében is kurvára bejött, te szerencsétlen.:))))
Pereld be őket!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
egy éjszakát simán tudsz intézni magadnak a rendőrségen, azt azért kinézem belőled. pláne, hogy már várnak németország szerte a egy náci bajkeverőt. meg majd adnak a csövesnek vészszállást, amikor van nála 500 euró.
Kinyomtatom az emailt, hogy elvileg minden rendben.
Innentől pedig bármit, ami ezzel ellentétes, igyekszem NAGYON nem érteni, ha meg pénz kéne, akkor kérni, hogy próbálja meg felvenni a kapcsolatot a céggel.
Majd a Velvet után!
Ezt a "kedves" mosolyt a helyedben nem erőltetném, mert még pszichopatának néznek, és rád hívják a rendőrséget. :)
m.facebook.com/OfficialRecskaboy/photos/a.480218715382658.1073741825.480217898716073/556033114467884/?type=3&source=45&refid=17
Nem. Erőszakos sose lennék.
Erőszakosan legfeljebb a rendőrség kihívását követelném, ha a szép szóra nem lennének rá hajlandóak. De ezt már csak ha már minden kötél szakadna. :)
Mit csinálnál? Hetyetyéznél és csapkodnál a csápjaiddal? Vagy ezt hogy kell elképelni?
Egyébként a portás vagy londiner az első hangosabb TAOT-ra úgy hajít ki a forgóajtón hogy a lábad nem éri a földet.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ja, hogy van egy kinyomtatott e-mailed!
Szerinted este 10-kor kit fognak elerni a cegtol? Ha engem kerdezed, akkor a CEO remego kezzel fogja a kezeben tartani az okostelefonjat, hogy vajon keresik-e majd az uj magyar Steve Jobs miatt, es hogy minden rendben ment-e a hotelben, varta-e kurva es masszor a szobaban a vilaghires verprofi programozot.
Te egy akkora idiota vagy, hogy arra nincsenek szavak.
Egyébként a portás vagy londiner az első hangosabb TAOT-ra úgy hajít ki a forgóajtón hogy a lábad nem éri a földet.
Nem hangos lennék, hanem határozott.
Nem, rendőrt. Nem, rendőr.
Mondom, nem, kérem, hívjon rendőrt.
Ennyi :)
És ha leszarják hogy mit makogsz, és távozásra szólítanak fel?
Na, pont az ilyen vitás helyzetekre találták ki a rendőrséget.
Sneci, mit nem fogsz fel azon hogy egy magántulajdonban lévő hotelban, ha távozásra szólítanak fel, akkor nem fog senki rendőrt hívni, hanem neked kell eltakarodnod onnan minél gyorsabban a kurva anyádba?
Ettol nagyon meg fognak ijedni! Mivel a nemetek nem torvenykoveto emberek, es egyaltalan nincsenek tisztaban a jogaikkal, ezert rendszeresen osszeszarjak magukat, ha egy szuvas fogu pokkezu idiota azt mekegi a lobbiban, hogy policaj, policaj!
Emlekszel, ez meg a teleszart buvarruhanak is bejott Dublinban, ki ne hagyd.
Azt nem fogom fel rajta, hogy a bíróságon is el tudom magyarázni, hogy nem értettem semmit, pláne nem a jogi helyzetet, csak rendőrt kértem. Ennyi :)
Nincs vitás helyzet.
legjobb lenne vera nénivel menned a próbahétre, hogy megoldja ezeket a kezdeti problémákat, mint becsekkolás egy valódi hotelba, elkisérne reggel a melóba, ott szépen integetne neked, te meg ostoba tekintettel bevonszolod magad. mehetne a kép családi albumba, fifike első - és utolsó - próbanapjáról.
És ez szerinted érdekel valakit? amúgy majd biztosan mászkálsz Németországba pereskedni, hogyne. Idióta.
Hogyne, a német rendőrség majd egyből ugrik egy szakadék csöves migri első szavára, meg szállást keres neki este 10kor. Igazolni se tudnád magad nyomorék, mert személyid sincs. Vagy az útlevelet még kicsaltad utolsó nap Omáéktól? Érvényes egyáltalán?
Ha van WiFi a pályaudvaron, akkor majd megnéz egy tutorialt az adatbázis replikációról a talált pizza mellett. Asodi feltalálja magát, bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Például ha a rendőrség megkér, hogy igazold magad.
Utolsó szociopata csöves cigány vagy. Remélem, az élet akkora faszt rak a szádba most a próbamelón, amihez képest a félrevert orrod egy viccnek fog tűnni.
Arra jó az útlevél is.
Neked nincs családod, főleg olyan akiket el kell tartanod. Hülyének nézed a németeket, Recskaboy? Még kinn se vagy, de már a lopáson és az élősködésen jár az eszed.
Jó, jó.
A sapkád itthon ne hagyd, szopó lenne megint 30 euróért venni egyet.
Ez a stratégia kurvára bejött az orrtörés, a lerecskázott kép és a penészfolt esetén is. :D :D :D
Beteg, nélkülöző szülő is család, akit a német meló miatt vagy kénytelen otthon hagyni. A német állam tekintettel van erre, és adókedvezménnyel támogat. De ehhez KELL a magyarországi állanüó lakhely.
A kurva anyádat! Ilyenkor legszívesebben széttaposnálak, mint egy hernyót.
De megnyugtat a gondolat, hogy csak álmodozol az élősködésről, mivel alkalmatlanság miatt úgysem fognak felvenni. Úgyhogy jöhet a Blaha tavasszal.
Az a magyar szabály.
Ha a németeknél az a szabály, hogy kurva sok pénz jár érte, ha nem tartod be a magyar szabályt, akkor a magyar szabály betartása az elmebetegséggel ekvivalens.
Kicsalta Omáéktól. A hasmonitort, vagy valami más cuccát hagyta ott. Azt mondta, hogy WU-hoz kell neki, de nem vitte vissza.
Elvileg a szíriai útra csináltatta, úgyhogy még érvényes.
Általában nem szoktam ilyet csinálni, de egymástól függeténül mindenki arról győzött meg, hogy elbeteg vagyok, ha egy ilyen tisztességtelen csapattal szemben tisztességes akarok lenni, és végülis nagy levegőt vettem.
Mondom: majdnem annyi adókedvezmény jár rá, amennyi a bérleti díj. Elmebeteg lennék, ha nem lépném le.
Mint ahogy az is elmebeteg, aki ilyen német adótörvények mellett szabályosan kijelentkezik itthon.
Aminek az eredménye az lenne, hogy jönne két rendőr meg egy idegenrendész, megkérnének, hogy feltűnés nélkül hagyd el velük a hotelt. Ezután bevinnének egy gyűjtőfogdába, és váratnának egy 6-8 órát, ameddig a "személyazonosságod ellenőrzésre kerül". Ugye terrorveszély, megemelkedett készültség, stb. Ekkorra már hajnal van. És szépen kibasznának az utcára a végén, mondjuk hajnali 3-4 körül, hogy aviszontlátásra, Herr Kiss. Te meg ott állsz, mint a fasz a lakodalomban, a buzigurtnis bőröndöddel, és másnap reggel 9-kor munkára kész állapotban kell megjelenned.
Én alig várom, hogy nekiállj okoskodni a németeknél :D
Mondom, ha megtudom hogy ezzel akarsz csalni, kijelentetlek. először kapnak egy mailt, aztán ha még mindig nem intézik el, akkor Elmegyek hozzájuk személyesen.
Elmebetegség lenne ha nem lépném meg egy ilyen mocskos féreg duma után.
Pont erre gondoltam én is.
Kurvára vicces lenne.
Akiket gyűlölsz és leszarsz te erkölcsi nulla.
sodika
Dec 11, 2015 22:24:36
Ahhoz a szállodának lófasz köze van hogy te a céggel miben állapodtál meg.
...
semmi gond
...
addig leülök olvasgatni.
Mosolyogva, kedvesen.
Dec 11, 2015 22:24:36
dombornyomott kártyinka
Dec 11, 2015 22:24:59
Ó, hát sajnos pénz az nincs nálam
és bankkártyám sincs
de SEMMI GOND, ne aggódjon
igaz ugyan, hogy hosszú volt az út
de intézze csak el a céggel,
amelyik engem ide küldött
addig leülök olvasgatni türelmesen.
Mindezt kevdesen, mosolyogva.
Mintha nem probléma adódna,
hanem ez lenne a világ legtermészetesebb dolga,
hogy ők ott egymás között valamit elkevertek.
Pontosan ezt csinálnám.
és bankkártyám sincs
Pontosan ezt csinálnám.
Igen, geci.
Egy külföldi pénz és kártya nélkül.
Hát, én tuti egyből adnám a szobát, ez pont jó indítás hozzá.:)))
Dec 11, 2015 22:24:59
Edvard Beneš
Dec 11, 2015 22:25:00
Mi lenne a reakcióm, ha foglalót kérnek?
Hogy sajnos nincs nálam, kaját eleget hoztam a hétre, meg megvan a jegyem vissza, de pénzem nincs.
De semmi gond. - széles moosoly -
Beszélje meg a céggel, amelyik engem IDE KÜLDÖTT
addig leülök, amőgy van nálam elég olvasnivaló.
Pontosan ezt csinálnám. :)
Hogy sajnos nincs nálam, kaját eleget hoztam a hétre, meg megvan a jegyem vissza, de pénzem nincs.
Kurvára meg fogod szopni, ugyanis én is igy jártam tavaly. Bostonba utaztam vasárnap, kértek 1500 USD depositot, én hülye meg nem szóltam a bankomnak, hogy overseas fizetés lesz a kártyámmal, jól le is tiltották a faszba. Újdonsült főnököm vasárnap nyilván baszott felvenni a telefont. Szerencsére a projekten ketten laktunk a szállodában, megvártam, míg megérkezik a munkatársam, aki kicsengette helyettem a pénzt. Készülj fel, sneci, mert vasárnap kevés lesz a hetyetye.
Dec 11, 2015 22:25:00
sodika
Dec 11, 2015 22:25:37
A kedvenc mondatom:
Forduljanak bizalommal egymáshoz.
:D
Forduljanak bizalommal egymáshoz.
:D
Dec 11, 2015 22:25:37
dombornyomott kártyinka
Dec 11, 2015 22:26:10
...
semmi gond
...
addig leülök olvasgatni.
Mosolyogva, kedvesen.
...
semmi gond
...
addig leülök olvasgatni.
Mosolyogva, kedvesen.
Vastag könyvvel készülj, proli!
Vagy a Móricka összest javaslom, az a te szinted.
Dec 11, 2015 22:26:10
banshee
(
x24)
Dec 11, 2015 22:26:14
x24)
és bankkártyám sincs
Pontosan ezt csinálnám.
és bankkártyám sincs
Pontosan ezt csinálnám.
A céggel érdekes lesz elintéznie, mert vasárnap nem lesz benn senki, azt meg nem fogják megengedni hogy hétfő reggelig olvasgass.
mindegy
Dec 11, 2015 22:26:43
feljelentést teszek a cég ellen
így is kell kezdeni a próbahetet, előző este egy feljelentés a cég ellen. lesz német kimenőd? vagy majd a szállodával hívatsz rendőrt?
Dec 11, 2015 22:26:43
még éltet a remény
Dec 11, 2015 22:26:47
...
semmi gond
...
addig leülök olvasgatni.
Mosolyogva, kedvesen.
...
semmi gond
...
addig leülök olvasgatni.
Mosolyogva, kedvesen.
Nem ülsz le. Mert nem vagy vendég, semmi keresni valód nincs ott. Az nem melegedő csöveseknek, hahó!
Dec 11, 2015 22:26:47
banshee
(
x24)
Dec 11, 2015 22:28:04
x24)
A szálloda lépcsőjére ül le, zsidó!
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 22:28:17
addig leülök olvasgatni
Ők meg felkérnek, hogy azonnal hagyd el a szállodát.
Dec 11, 2015 22:28:17
Zulu
(
x15)
Dec 11, 2015 22:28:48
x15)
banshee, ne tépd a szád légyszi:)
még éltet a remény
Dec 11, 2015 22:28:54
feljelentést teszek a cég ellen
Ööö guten abend, ich möchte feljele...ööö nem juty az eszembe :-( Brühühühüh VEJA NYÉNYI MENTY KI INNYENY!!!! Brühühühü
Dec 11, 2015 22:28:54
sodika
Dec 11, 2015 22:29:01
Akkor egyre zavarodottabbnak lenni, hogy nem értem, állítólag minden el van intézve. Egyre és egyre zavarodottabbnak, hogy most utaztál több ezer kolométert nem értesz semmit.
Dec 11, 2015 22:29:01
még éltet a remény
Dec 11, 2015 22:30:25
add elő azt is,hogy buzi vagy (igaz) és migri (ez is) és téged személyesen Frau Merkel hívott!!!
Dec 11, 2015 22:30:25
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:30:35
x4)
Elsősorban látványosan nem érteni semmit.
Még amit értek, azt se.
Nagyon nem. Nagy meglepődni, ha probléma van.
Hogy de hisz nem érted ezt, távolról jöttél.
Ha pedig semmi se segít, na akkor rendőr.
Még amit értek, azt se.
Sneci, nem akarlak nagyon frusztralni, de emlekeim szerint mar vagy ket eve nem fizettem hotelben maganutamon massal, mint hotel klubkartyaval, vagy valamelyik legitarsasagos torzsutaskartyammal. A visa, amex vagy mc elo sem kerul hotelben, annyi pontot szedek ossze a ceges uzleti utjaimmal.
Tudod, azert nem annyira rossz erzes, mikor a hotel recepcion rakerdeznek, hogy a sima business suiteot esetleg upgradeljek-e lakosztalyra, es te csak nagyon meglepodve bolintasz, ugy, hogy egy arva garasodba sem kerul.
Sot, kepzeld, legutobb Londonban nem volt nalam kp, mert elfelejtettem valtani, es nem mukodott a cab kartyaterminalja, igy a taxisnak a hotellel fizettettem ki a viteldijat kpban. De nem am ugy, hogy levontak volna a kartyamrol vagy hozzacsapjak a szamlahoz, hanem a hotel vendege voltam. Nem kerdeztem, miert, mert evente kb. 10x szallok meg naluk.
Tudom, hogy ezek aprosagok, amiket egy olyan materialista szar ertekelhet csak, mint en, nem te, a hajlektalanok kiralya, de azert ezek szereznek par szep percet az embernek, meg ha tenyleg nem is szamitanak igazan.
Igazan csak az szamit, hogy jo vagyok a szakmamban, van csaladom es sok baratom, aki szeret. A penz es minden vele jaro jo es rossz csak ezek hozomanya. Es te azert leszel orokke egy csoro vesztes, mert ezt a sorrendiseget a budos eletben nem fogod megerteni.
De hat naci szaroknak mas nem dukal.
-
Dec 11, 2015 22:30:42
nagyon jónak ígérkezik ez a story-line is :))
Dec 11, 2015 22:30:42
mindegy
Dec 11, 2015 22:31:21
lehet, hogy mentőt hívnak hozzád, nem rendőrt olyan jól adod a hülyét.
Dec 11, 2015 22:31:21
dombornyomott kártyinka
Dec 11, 2015 22:32:48
Zsekákat minden országban ingyen hívsz. Segélyhívó, hahó!
Ezer éve így működik.
Dec 11, 2015 22:32:48
Pro(land)tipp
Dec 11, 2015 22:33:26
Kezdj el beszélgetni a lobbyban a szobanövényekhez. Kérdezd meg mi van Tajgi elrabolt rododendronjával.
shemmitnyeméjtyek
Bármiféle probléma esetén látványosan nem érteni semmit
mennyire nyitod tágra a szemeidet amikor éppen nyem éjtyesz shemmit? én személy szerint ezt mindig úgy képzelem el, hogy nagyon buta feje van olyankor a sodinak. Dec 11, 2015 22:33:26
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 22:33:54
Nagyon határozottan fognak felkérni, hogy hagyd el a szállodát.
Dec 11, 2015 22:33:54
moshe dayan
(
x2)
Dec 11, 2015 22:34:10
x2)
most utaztál több ezer kolométert nem értesz semmit.
több
ezer
kilométer
miffan?
honnan mész? Peruból gyalog? mások kávézni ugranak ki oda...
sodika
Dec 11, 2015 22:34:25
Ha nagyon erőszakosak, és nem működik a kedves "ó, megvárom", és a zavarodottság is, akkor én fogom kérni, hogy ők hívják ki a rendőrséget, mert nem csak engem vertek át, habem ők is érintettek a bűncselekményben.
Ennyi.
A rendőrökkel meg megkerestetem a lehetőséget egyéjszakát vészszállásra, másnap meg hazajövök valami vonattal.
Utána meg német nyelvű videókkal árasztanám el a netet, hogy az adott cég hiába EU-s szintű cég, csaló bűnözők gyülekezete.
Kb. ez történne.
Ennyi.
A rendőrökkel meg megkerestetem a lehetőséget egyéjszakát vészszállásra, másnap meg hazajövök valami vonattal.
Kb. ez történne.
Dec 11, 2015 22:34:25
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:35:32
x4)
Te el sem tudod kepzelni, hogy egy recepcios milen mertekben tud zavarodottan leszarni valamit, foleg ha az a valami egy fokahangon pampogo lathatoan retardalt idiota adja elo valami holt nyelven. Sokkal elobb fog rad hivni egy rendort, mint hogy te le tudnad betuzni nemetul, hogy polizei.
gery
Dec 11, 2015 22:35:46
Ha nagyon erőszakosak, és nem működik a kedves "ó, megvárom", és a zavarodottság is, akkor én fogom kérni, hogy ők hívják ki a rendőrséget, mert nem csak engem vertek át, habem ők is érintettek a bűncselekményben.
Ennyi.
Kb. ez történne.
Ennyi.
Kb. ez történne.
Igen, ez jó terv.
Dec 11, 2015 22:35:46
echelon mérnök
Dec 11, 2015 22:35:52
Nem fogok elveszni.
Meg az a sok sok {} oda fog baszni a precizitásodnak.. De gondolom 1 nap alatt megtanultad a mongodb-t, sőt minden NoSQL -t :)
Dec 11, 2015 22:35:52
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:37:15
x4)
Ennyi.
Kb. ez történne.
Ennyi.
Kb. ez történne.
Buncselekmeny? Az, hogy van egy foglalasod egy hotelben, amit nem akarsz kifizetni?
Te teljesen idiota vagy?
dombornyomott kártyinka
Dec 11, 2015 22:38:07
Több ezret?
Németország mely pontja van több EZER kilométerre földrajztudóskám?
Dec 11, 2015 22:38:07
sodika
Dec 11, 2015 22:39:14
Te teljesen idiota vagy?
Te teljesen idiota vagy?
Ha meg van nekem ígérve, hogy a cég mindent intéz, és mégse, és ez nekem az utazás miatt hatalmas költségekkel járt, feleslegesen, az megtévesztés, ami anyagi kárt okozott.
Dec 11, 2015 22:39:14
sodika
Dec 11, 2015 22:41:24
Minden lehetséges.
NAGYON elveszhetek, akár az is.
Megsemmisülhetek már az első órákban, elméletileg nincs kizárva. Semmi.
Erről szól a próba. Szembesülsz a követelményekkel.
Nekem pont erre van szükségem, mert kb. sem tudom belőlni,
mi kell egy német infós céghez,
mit csinálnak,
mik a követelmények.
Önmagában arra kurva jó lesz az egész, hogy egyáltalán lássak ilyen belülről, és legyen halványlila segédfogalmam, hogyan kell elképzelni.
Dec 11, 2015 22:41:24
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:41:36
x4)
Videoban kotottek veled szerzodest, vagy van errol valamilyen papirod?
Szerinted a hotelfoglalas a te neveden van, vagy az ugyintezo csajen?
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 22:41:55
...habem ők is érintettek a bűncselekményben.
Milyen bűncselekményben? Hogy depositot kérnek egy látványosan csöves kinézetű, gyanús alaktól?
Dec 11, 2015 22:41:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2015 22:41:59
x38)
Dec 08
Dec 11
Te hazug féreg, amikor én írtam ezt, akkor letagadtad. De nagyon jó lesz majd, amikor MongoDB-ben kell dolgoznod, hiszen az alapkoncepciót sem érted, te tutorialhuszár.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Amihez nem értesz:
- MYSQL
- PDO
- OOP PHP
- ORM
- DBAL
- BigData (MongoDB, Cassandra, vagy bármilyen NoSQL)
- Caching
- Lazy Load
- Transaction
De te Doctrine-nel akarsz dolgozni....
Egy vicc vagy, bazdmeg!
- MYSQL
- PDO
- OOP PHP
- ORM
- DBAL
- BigData (MongoDB, Cassandra, vagy bármilyen NoSQL)
- Caching
- Lazy Load
- Transaction
De te Doctrine-nel akarsz dolgozni....
Egy vicc vagy, bazdmeg!
Egyébként egy olyan adatbáziskezelővel kell majd dolgozni a Doctrine-on keresztül, amit fel sem soroltál.
Azt holnap fogom megtanulni.
Azt holnap fogom megtanulni.
Dec 11
Nem titok egyébként.
MongoDB
MongoDB
Te hazug féreg, amikor én írtam ezt, akkor letagadtad. De nagyon jó lesz majd, amikor MongoDB-ben kell dolgoznod, hiszen az alapkoncepciót sem érted, te tutorialhuszár.
dombornyomott kártyinka
Dec 11, 2015 22:42:34
Kb. ez történne.
Hát, Andi esetében is kurvára bejött, te szerencsétlen.:))))
Dec 11, 2015 22:42:34
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 22:43:04
x17)
Pereld be őket!
mindegy
Dec 11, 2015 22:43:39
Ennyi.
Kb. ez történne.
Ennyi.
Kb. ez történne.
egy éjszakát simán tudsz intézni magadnak a rendőrségen, azt azért kinézem belőled. pláne, hogy már várnak németország szerte a egy náci bajkeverőt. meg majd adnak a csövesnek vészszállást, amikor van nála 500 euró.
Dec 11, 2015 22:43:39
sodika
Dec 11, 2015 22:43:59
Innentől pedig bármit, ami ezzel ellentétes, igyekszem NAGYON nem érteni, ha meg pénz kéne, akkor kérni, hogy próbálja meg felvenni a kapcsolatot a céggel.
Dec 11, 2015 22:43:59
dombornyomott kártyinka
Dec 11, 2015 22:44:05
Pereld be őket!
Majd a Velvet után!
Dec 11, 2015 22:44:05
Zsery
Dec 11, 2015 22:44:31
és bankkártyám sincs
Pontosan ezt csinálnám.
és bankkártyám sincs
Pontosan ezt csinálnám.
Ezt a "kedves" mosolyt a helyedben nem erőltetném, mert még pszichopatának néznek, és rád hívják a rendőrséget. :)
m.facebook.com/OfficialRecskaboy/photos/a.480218715382658.1073741825.480217898716073/556033114467884/?type=3&source=45&refid=17
Dec 11, 2015 22:44:31
sodika
Dec 11, 2015 22:44:54
egy éjszakát simán tudsz intézni magadnak a rendőrségen, azt azért kinézem belőled.
Erőszakosan legfeljebb a rendőrség kihívását követelném, ha a szép szóra nem lennének rá hajlandóak. De ezt már csak ha már minden kötél szakadna. :)
Dec 11, 2015 22:44:54
Problémamegoldó sodi
Dec 11, 2015 22:45:40
De minek? Ha mongót használ a cég, akkor minek Doctrine? Ha doctrine-t használ, akkor hol jön a képbe a mongó?
what? Nyeméjtyek shemmit! Rendőrt!!! Dec 11, 2015 22:45:40
sodika
Dec 11, 2015 22:46:09
A lényeg az, hogy világéletemben 2-3 fős kis cégeknél voltam nagyrészt távmunkás.
Bármi másról kb. annyira van biztos képem, mint amennyire óvodásként volt arról, milyen lesz az iskola. :o)
Bármi másról kb. annyira van biztos képem, mint amennyire óvodásként volt arról, milyen lesz az iskola. :o)
Dec 11, 2015 22:46:09
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 22:46:55
x17)
Mit csinálnál? Hetyetyéznél és csapkodnál a csápjaiddal? Vagy ezt hogy kell elképelni?
sodika
Dec 11, 2015 22:48:12
Egyébként ebben a próbamelóban az a lényeg, hogy olyan munkahelyet, ami nem két apró terem max. 2-3 emberrel, legfeljebb filmekben láttam, de úgy élőben elképzelni sem tudom - mármint szó szerint nem - ilyen lehet ott az élet, a munka, az ott töltött idő.
Már önmagában amiatt, hogy ezt alkalmam legyen megtapasztalni, megéri ez az egész.
És egyébként ez az a pont, amiben kíméletlen őszinteséggel beszélek az összes állásinterjún. Meg a CV-ben is benne van, és a jelentkezéseimbe is direkt beleírom.
Már önmagában amiatt, hogy ezt alkalmam legyen megtapasztalni, megéri ez az egész.
És egyébként ez az a pont, amiben kíméletlen őszinteséggel beszélek az összes állásinterjún. Meg a CV-ben is benne van, és a jelentkezéseimbe is direkt beleírom.
Dec 11, 2015 22:48:12
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:48:45
x4)
Ja, hogy van egy kinyomtatott e-mailed!
Szerinted este 10-kor kit fognak elerni a cegtol? Ha engem kerdezed, akkor a CEO remego kezzel fogja a kezeben tartani az okostelefonjat, hogy vajon keresik-e majd az uj magyar Steve Jobs miatt, es hogy minden rendben ment-e a hotelben, varta-e kurva es masszor a szobaban a vilaghires verprofi programozot.
Te egy akkora idiota vagy, hogy arra nincsenek szavak.
sodika
Dec 11, 2015 22:49:31
Dec 11, 2015 22:49:31
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 22:50:45
x17)
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:50:46
x4)
Sneci, ha majd minden kotel szakad, egyszeruen csak vedd elo a pitont, es lobald meg a recepcios csaj elott, ugy biztosan lesz fedel a fejed felett azon az ejszakan, es reggelit is fogsz kapni!
sodika
Dec 11, 2015 22:51:32
Egyébként az egésznek ez a lényege.
- német munkahely?
- 5 fősnél nagyobb munkahely?
Mind a kettőről annyi gyakorlati elképzelésem van, hogy láttam olyan már a filmekben. :D
Az egészben nem az a lényeg, hogy milyen esélyem van.
Hanem azon, hogy lesz a dologról taoasztalati úton egy mentális képem.
És ennek birtokában sokkal könnyebb bevonzani.
Amit igazán nem tudsz elképzelni, azt bevonzani se tudod.
- német munkahely?
- 5 fősnél nagyobb munkahely?
Mind a kettőről annyi gyakorlati elképzelésem van, hogy láttam olyan már a filmekben. :D
Az egészben nem az a lényeg, hogy milyen esélyem van.
Hanem azon, hogy lesz a dologról taoasztalati úton egy mentális képem.
És ennek birtokában sokkal könnyebb bevonzani.
Amit igazán nem tudsz elképzelni, azt bevonzani se tudod.
Dec 11, 2015 22:51:32
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 22:51:33
Miért hívna rendőrt? Kirak az utcára, azt kész.
Dec 11, 2015 22:51:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2015 22:51:48
x38)
Mindenképpen közvetítsd élőben!!
sodika
Dec 11, 2015 22:52:00
Dec 11, 2015 22:52:00
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 22:52:43
x17)
Ha én lennék a recepciós, biztos nem hívnék shemmiféle rendőrt, főleg nem egy elmebetegnek kinéző, nejlonszatyrokkal mászkáló csöves óbégatására. Kidobatnálak a londinerekkel, és ennyikeh.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 22:54:09
x17)
Sneci, mit nem fogsz fel azon hogy egy magántulajdonban lévő hotelban, ha távozásra szólítanak fel, akkor nem fog senki rendőrt hívni, hanem neked kell eltakarodnod onnan minél gyorsabban a kurva anyádba?
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:54:22
x4)
Ettol nagyon meg fognak ijedni! Mivel a nemetek nem torvenykoveto emberek, es egyaltalan nincsenek tisztaban a jogaikkal, ezert rendszeresen osszeszarjak magukat, ha egy szuvas fogu pokkezu idiota azt mekegi a lobbiban, hogy policaj, policaj!
Emlekszel, ez meg a teleszart buvarruhanak is bejott Dublinban, ki ne hagyd.
sodika
Dec 11, 2015 22:55:32
Azt nem fogom fel rajta, hogy a bíróságon is el tudom magyarázni, hogy nem értettem semmit, pláne nem a jogi helyzetet, csak rendőrt kértem. Ennyi :)
Dec 11, 2015 22:55:32
sodika
Dec 11, 2015 22:57:04
Uncsi a hotel téma. :)
Én mindig a legjobbat remélem,
Mindegy. Az egésznél a lényeg, hogy végre nem egy mesebeli dolog lesz a német munkahely, vagy egyáltalán a komoly munkahely, nem valami, ami csak egy kifejezés, jelentés nélkül, hanem végre olyasvalami, amit látok, amit már legalább egyszer az életemben láttam.
Hogy van az, hogy valaki nagyon helyen dolgozik, és nincs elveszve, meg tudjam, mit kell csinálni. Meg világos a viszonyrendszer.
Ezeket tankönyvben olvastam, meg filmen láttam, de valójában szó szerint elképzelni se tudom.
Én mindig a legjobbat remélem,
Mindegy. Az egésznél a lényeg, hogy végre nem egy mesebeli dolog lesz a német munkahely, vagy egyáltalán a komoly munkahely, nem valami, ami csak egy kifejezés, jelentés nélkül, hanem végre olyasvalami, amit látok, amit már legalább egyszer az életemben láttam.
Hogy van az, hogy valaki nagyon helyen dolgozik, és nincs elveszve, meg tudjam, mit kell csinálni. Meg világos a viszonyrendszer.
Ezeket tankönyvben olvastam, meg filmen láttam, de valójában szó szerint elképzelni se tudom.
Dec 11, 2015 22:57:04
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 22:57:52
Nincs vitás helyzet.
Dec 11, 2015 22:57:52
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 22:58:22
x17)
Tudod mi a legnevetségesebb Púp? Hogy 33.988377 évesen erről vitatkozunk, mert profi pjogjamozóként nincs egy bankkártyád, vagy 100 kibaszott euró a zsebedben, hogy ki tudj fizetni egy ilyen szobát. Mert ennél többe nem kerül, az százszázalékh. Te vérprofi hajléktalan :D
mindegy
Dec 11, 2015 22:58:45
A lényeg az, hogy világéletemben 2-3 fős kis cégeknél voltam nagyrészt távmunkás.
legjobb lenne vera nénivel menned a próbahétre, hogy megoldja ezeket a kezdeti problémákat, mint becsekkolás egy valódi hotelba, elkisérne reggel a melóba, ott szépen integetne neked, te meg ostoba tekintettel bevonszolod magad. mehetne a kép családi albumba, fifike első - és utolsó - próbanapjáról.
Dec 11, 2015 22:58:45
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 22:59:19
x17)
És ez szerinted érdekel valakit? amúgy majd biztosan mászkálsz Németországba pereskedni, hogyne. Idióta.
sodika
Dec 11, 2015 22:59:23
Már azért is kell a rendőr, hogy el tudjam mondani, hogy ok, engem ezek szerint valami bűnöző banda átvert, nyomozzák ki, és majd értesítsenek, de a mai éjszakára meg találjanak nekem valamit, ők ismerik az intézményrendszert. :)
Kb. így oldanám meg a dolgot, oszt hazajönnék másnap.
Ennyi
Ennyi
Dec 11, 2015 22:59:23
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 22:59:27
x4)
Persze, hogy uncsi. Most. Majd mikor a dusseldorfi palyaudvaron hajnali 4-kor zokogva vacogsz egy padon, akkor mar nem lesz az.
Idiota.
Idiota.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:02:21
x17)
Már azért is kell a rendőr, hogy el tudjam mondani, hogy ok, engem ezek szerint valami bűnöző banda átvert, nyomozzák ki, és majd értesítsenek, de a mai éjszakára meg találjanak nekem valamit, ők ismerik az intézményrendszert. :)
Hogyne, a német rendőrség majd egyből ugrik egy szakadék csöves migri első szavára, meg szállást keres neki este 10kor. Igazolni se tudnád magad nyomorék, mert személyid sincs. Vagy az útlevelet még kicsaltad utolsó nap Omáéktól? Érvényes egyáltalán?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2015 23:02:41
x38)
Persze, hogy uncsi. Most. Majd mikor a dusseldorfi palyaudvaron hajnali 4-kor zokogva vacogsz egy padon, akkor mar nem lesz az.
Idiota.
Idiota.
Ha van WiFi a pályaudvaron, akkor majd megnéz egy tutorialt az adatbázis replikációról a talált pizza mellett. Asodi feltalálja magát, bizony!
broni
Dec 11, 2015 23:04:05
ppinát fogsz nyalni??????????
Dec 11, 2015 23:04:05
sodika
Dec 11, 2015 23:04:19
Mondom, uncsi a téma.
Fogok végre látni belülről valódi német munkahelyet.
És nem olyan távoli, megfoghatatlan,
dolog lesz
mint egy óvodásnak az iskola.
Fogok végre látni belülről valódi német munkahelyet.
És nem olyan távoli, megfoghatatlan,
dolog lesz
mint egy óvodásnak az iskola.
Dec 11, 2015 23:04:19
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:04:28
x17)
Balfasz, egy éve itthon Magyarországon vagy, csináltattál már személyit? Remélem nem.
sodika
Dec 11, 2015 23:06:43
Nem. Minek?
HA felvesznek a németeknél, NA AKKOR csináltatni fogok mindent, mert ha van Magyarországon állandó lakhelyem, akkor a kinti szállásra kurva nagy adókedvezmény jár.
HA felvesznek a németeknél, NA AKKOR csináltatni fogok mindent, mert ha van Magyarországon állandó lakhelyem, akkor a kinti szállásra kurva nagy adókedvezmény jár.
Dec 11, 2015 23:06:43
sodika
Dec 11, 2015 23:07:47
Majdnem akkora kedvezmény, amiből kijön a teljes bérleti díj. Merthogy a német állam tekintettel van arra, hogy itt dolgozol, de közben az otthon maradt család lakhatását is fizetned kell, és ez dupla költség.
Dec 11, 2015 23:07:47
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:08:21
x17)
Nem. Minek?
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 23:08:58
Magabiztosnak akkor kell lenni, amikor minden rendben megy.
Munkán kívül minden problémára nagyob össze kell zavarodni, és még azt sem érteni, amit igen, és még akkor sem, ha egyébként nagyon pontosan érted.
Ha idegen környezetben engem megpróbálnak valami problémával szembesíteni, igyekszem azt a lehetőségekhez képest legkevésbé érteni, hogy a másik fél erősen motoválva legyen arra, hogy helyettem találjon rá megoldást.
Munkán kívül minden problémára nagyob össze kell zavarodni, és még azt sem érteni, amit igen, és még akkor sem, ha egyébként nagyon pontosan érted.
Ha idegen környezetben engem megpróbálnak valami problémával szembesíteni, igyekszem azt a lehetőségekhez képest legkevésbé érteni, hogy a másik fél erősen motoválva legyen arra, hogy helyettem találjon rá megoldást.
Utolsó szociopata csöves cigány vagy. Remélem, az élet akkora faszt rak a szádba most a próbamelón, amihez képest a félrevert orrod egy viccnek fog tűnni.
Dec 11, 2015 23:08:58
Béla
(
x4)
Dec 11, 2015 23:09:13
x4)
A lenyeg snecike, hogy eddig mukodott csak a hazudozasod, a kamu cv-d, az osszes kitalaciod. Meg ha lesz is hotel, meg minden kerek lesz, egy valami biztosan ki fog derulni: hogy teljesen alkalmatlan vagy barmilyen komolyan veheto programozasi feladatra. Ezt pedig egy komoly, leanyvallalatokkal rendlkezo nemet IT-ceg fogja neked visszaigazolni, megdonthetetlenul. Es akarmit fogsz utana hazudozni, es kifogasokat keresni, az ezt a tenyt, az empirikus bizonyitekot nem fogja megdonteni.
Ha esetleg az derulne ki, hogy teged felvettek odakint, akkor egyszeru dolgunk van, mert csak le kell nyomoznunk, hogy Vera neni vagy anyad melyik ismerosenel lobbizott ki neked valamilyen tragya melot, es csak ki kell rugatnunk teged, ha tovabb szemtelenkedsz.
Mas lehetoseg nincsen, es ezt te is pontosan tudod. Meg azt is, hogy ha itt is kudarc jon csak be, mint eddig, akkor a napjaid meg lesznek szamlalva a kolosz-teri rejszbunkerben.
Ugyhogy a "juhuuu" meg mindig all, csak epp jobban hasonlit egy ruhes sakal nyuszitesere, mint udvrivalgasra.
Ha esetleg az derulne ki, hogy teged felvettek odakint, akkor egyszeru dolgunk van, mert csak le kell nyomoznunk, hogy Vera neni vagy anyad melyik ismerosenel lobbizott ki neked valamilyen tragya melot, es csak ki kell rugatnunk teged, ha tovabb szemtelenkedsz.
Mas lehetoseg nincsen, es ezt te is pontosan tudod. Meg azt is, hogy ha itt is kudarc jon csak be, mint eddig, akkor a napjaid meg lesznek szamlalva a kolosz-teri rejszbunkerben.
Ugyhogy a "juhuuu" meg mindig all, csak epp jobban hasonlit egy ruhes sakal nyuszitesere, mint udvrivalgasra.
sodika
Dec 11, 2015 23:09:15
Arra jó az útlevél is.
Dec 11, 2015 23:09:15
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:09:21
x17)
Majdnem akkora kedvezmény, amiből kijön a teljes bérleti díj. Merthogy a német állam tekintettel van arra, hogy itt dolgozol, de közben az otthon maradt család lakhatását is fizetned kell, és ez dupla költség.
Neked nincs családod, főleg olyan akiket el kell tartanod. Hülyének nézed a németeket, Recskaboy? Még kinn se vagy, de már a lopáson és az élősködésen jár az eszed.
rideg valóság
Dec 11, 2015 23:09:40
Nem. Minek?
Jó, jó.
A sapkád itthon ne hagyd, szopó lenne megint 30 euróért venni egyet.
Dec 11, 2015 23:09:40
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 23:10:24
Elsősorban látványosan nem érteni semmit.
Még amit értek, azt se.
Még amit értek, azt se.
Ez a stratégia kurvára bejött az orrtörés, a lerecskázott kép és a penészfolt esetén is. :D :D :D
Dec 11, 2015 23:10:24
sodika
Dec 11, 2015 23:11:39
Beteg, nélkülöző szülő is család, akit a német meló miatt vagy kénytelen otthon hagyni. A német állam tekintettel van erre, és adókedvezménnyel támogat. De ehhez KELL a magyarországi állanüó lakhely.
Dec 11, 2015 23:11:39
-
Dec 11, 2015 23:12:48
én úgy tudom, hogy ki kell jelentkezni mindenhonnan, meg a lakcímkártyát leadni..
Dec 11, 2015 23:12:48
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:13:37
x17)
A kurva anyádat! Ilyenkor legszívesebben széttaposnálak, mint egy hernyót.
De megnyugtat a gondolat, hogy csak álmodozol az élősködésről, mivel alkalmatlanság miatt úgysem fognak felvenni. Úgyhogy jöhet a Blaha tavasszal.
sodika
Dec 11, 2015 23:14:01
Béla :
Ez az egész SOKKAL egyszerűbb.
Egyszerűen fogalmam sincs semmiről,
nincs képem semmiről,
hozzávetőlegesen se tudom belőni az esélyeimet,
nincs stabil mentális képem arról,
hogy néz ki egy valódi munkahely,
ott a munka,
milyen német emberekkel dolgozni.
Semmiről sincs valódi, stabil eképzelésem.
Ezért kell látnom a dolgokat, és megtapasztalni,
mert önmagábam rengeteg
- időt
- pénzt
- energiát
tud nekem a következő évre megsopórolni, ha pontosan be tudom lőni, mire van reális esélyem, és mire nincs.
Ez az egész SOKKAL egyszerűbb.
Egyszerűen fogalmam sincs semmiről,
nincs képem semmiről,
hozzávetőlegesen se tudom belőni az esélyeimet,
nincs stabil mentális képem arról,
hogy néz ki egy valódi munkahely,
ott a munka,
milyen német emberekkel dolgozni.
Semmiről sincs valódi, stabil eképzelésem.
Ezért kell látnom a dolgokat, és megtapasztalni,
mert önmagábam rengeteg
- időt
- pénzt
- energiát
tud nekem a következő évre megsopórolni, ha pontosan be tudom lőni, mire van reális esélyem, és mire nincs.
Dec 11, 2015 23:14:01
sodika
Dec 11, 2015 23:15:01
én úgy tudom, hogy ki kell jelentkezni mindenhonnan, meg a lakcímkártyát leadni..
Az a magyar szabály.
Ha a németeknél az a szabály, hogy kurva sok pénz jár érte, ha nem tartod be a magyar szabályt, akkor a magyar szabály betartása az elmebetegséggel ekvivalens.
Dec 11, 2015 23:15:01
sodika
Dec 11, 2015 23:16:42
Nem kell ennyire túlbonyolítani a dolgokat.
1) fingom sincs semmiről, elképzelni se tudom. szó szerint, becsülni se
2) így legalább karácsony előtt lesz egy tiszta képem
Az tök mindegy, milyen.
Piztiív vagy negatív.
De tiszta.
1) fingom sincs semmiről, elképzelni se tudom. szó szerint, becsülni se
2) így legalább karácsony előtt lesz egy tiszta képem
Az tök mindegy, milyen.
Piztiív vagy negatív.
De tiszta.
Dec 11, 2015 23:16:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 23:17:54
Vagy az útlevelet még kicsaltad utolsó nap Omáéktól? Érvényes egyáltalán?
Kicsalta Omáéktól. A hasmonitort, vagy valami más cuccát hagyta ott. Azt mondta, hogy WU-hoz kell neki, de nem vitte vissza.
Elvileg a szíriai útra csináltatta, úgyhogy még érvényes.
Dec 11, 2015 23:17:54
sodika
Dec 11, 2015 23:18:07
ennyire egyszerű
- német munkahely
- munkahely
- nagyobb cég
- komolyabb cég
- it-s cég
Ezek mind karakterhalmazok.
Absztrakciók, élmény és tapasztalat nélkül.
Ezt megyek bepótolni.
Ha meg fel is vesznek esetleg,
az csak bónusz,
tejszínhab a tortán.
Ennyi
- német munkahely
- munkahely
- nagyobb cég
- komolyabb cég
- it-s cég
Ezek mind karakterhalmazok.
Absztrakciók, élmény és tapasztalat nélkül.
Ezt megyek bepótolni.
Ha meg fel is vesznek esetleg,
az csak bónusz,
tejszínhab a tortán.
Ennyi
Dec 11, 2015 23:18:07
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:18:36
x17)
Ha megtudom hogy magyar állandó lakhelyet mertél behazudni az élősködésre, személesen megyek el a Sugar Trade Kft-hez a Nándorfejérvár közbe és jelentetlek ki onnan te szarházi. Ha nem jelentenek ki, NAV-ellenőrzést fognak kapni.
sodika
Dec 11, 2015 23:19:24
Általában nem szoktam ilyet csinálni, de egymástól függeténül mindenki arról győzött meg, hogy elbeteg vagyok, ha egy ilyen tisztességtelen csapattal szemben tisztességes akarok lenni, és végülis nagy levegőt vettem.
Dec 11, 2015 23:19:24
sodika
Dec 11, 2015 23:20:25
Ha megtudom hogy magyar állandó lakhelyet mertél behazudni az élősködésre, személesen megyek el a Sugar Trade Kft-hez a Nándorfejérvár közbe és jelentetlek ki onnan te szarházi. Ha nem jelentenek ki, NAV-ellenőrzést fognak kapni.
Mondom: majdnem annyi adókedvezmény jár rá, amennyi a bérleti díj. Elmebeteg lennék, ha nem lépném le.
Mint ahogy az is elmebeteg, aki ilyen német adótörvények mellett szabályosan kijelentkezik itthon.
Dec 11, 2015 23:20:25
sodika
Dec 11, 2015 23:20:45
Na jó, most alszom
Aztán holnap még tanulok
oszt megyek
csá
Aztán holnap még tanulok
oszt megyek
csá
Dec 11, 2015 23:20:45
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:20:48
x17)
[quote=Sodilegnagyobbrajongoja]Kicsalta Omáéktól. A hasmonitort, vagy valami más cuccát hagyta ott. Azt mondta, hogy WU-hoz kell neki, de nem vitte vissza.
/quote]
Legalább a hasmonitort bukta, meg asszem a Millit is. Shiker :D
/quote]
Legalább a hasmonitort bukta, meg asszem a Millit is. Shiker :D
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 23:20:56
Mi lenne a reakcióm, ha foglalót kérnek?
Aminek az eredménye az lenne, hogy jönne két rendőr meg egy idegenrendész, megkérnének, hogy feltűnés nélkül hagyd el velük a hotelt. Ezután bevinnének egy gyűjtőfogdába, és váratnának egy 6-8 órát, ameddig a "személyazonosságod ellenőrzésre kerül". Ugye terrorveszély, megemelkedett készültség, stb. Ekkorra már hajnal van. És szépen kibasznának az utcára a végén, mondjuk hajnali 3-4 körül, hogy aviszontlátásra, Herr Kiss. Te meg ott állsz, mint a fasz a lakodalomban, a buzigurtnis bőröndöddel, és másnap reggel 9-kor munkára kész állapotban kell megjelenned.
Én alig várom, hogy nekiállj okoskodni a németeknél :D
Dec 11, 2015 23:20:56
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:22:03
x17)
Mondom, ha megtudom hogy ezzel akarsz csalni, kijelentetlek. először kapnak egy mailt, aztán ha még mindig nem intézik el, akkor Elmegyek hozzájuk személyesen.
Elmebetegség lenne ha nem lépném meg egy ilyen mocskos féreg duma után.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 23:22:59
Endre, vajon feljelentett Oma vagy sem? Biztos jó ötlet rendőrt hívnod Németországban?
Dec 11, 2015 23:22:59
-
Dec 11, 2015 23:23:26
A Recskást megint hülyíti valaki a német tündérmesékkel.
Dec 11, 2015 23:23:26
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 23:23:56
x17)
Kifizetted már a német kórházi számládat, Orr?
dombornyomott kártyinka
Dec 11, 2015 23:25:52
Endre, vajon feljelentett Oma vagy sem? Biztos jó ötlet rendőrt hívnod Németországban?
Pont erre gondoltam én is.
Kurvára vicces lenne.
Dec 11, 2015 23:25:52
skype ingerjú
Dec 11, 2015 23:26:09
Látványosan nem érteni semmit, feltörést tagadni, autistára tágított szemekkel nézni bambán a semmibe.
Tyerintyem ety értyhetyő.
Tyerintyem ety értyhetyő.
Dec 11, 2015 23:26:09
-
Dec 11, 2015 23:26:57
Akiket gyűlölsz és leszarsz te erkölcsi nulla.
Dec 11, 2015 23:26:57
-
Dec 11, 2015 23:28:29
"Egyszerűen fogalmam sincs semmiről,
nincs képem semmiről,
hozzávetőlegesen se tudom belőni az esélyeimet,"
Akkor mi a faszra osztod te itt az észt hülyegyerek?
nincs képem semmiről,
hozzávetőlegesen se tudom belőni az esélyeimet,"
Akkor mi a faszra osztod te itt az észt hülyegyerek?
Dec 11, 2015 23:28:29
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A rámosolyogsz valakire a pöcegödör szádban lévő fogászati katasztrófával, arra hogy szoktak reagálni az emberek?