Tiszavasvári, Vörös Hadsereg utca 23?
Dehát te vagy a gyenge, hiszen nem áll fel a faszod, és egy senki vagy. Fizikailag és lelkileg is erősebb vagyok nálad. Eleve nem őszülök, lol, és nekem feláll a faszom. Ha te fizikailag olyan erős vagy, miért van az, hogy bárki itt írta, hogy találkozzon veled, még pontos helyszínt is megadott, te elsunnyogtál? Még Gerit se merted felkérdezni. Lehet kisebbrendűségű érzésed van, mert nem áll fel a faszod, és lenéznek, kiröhögnek az emberek? Érvek.. te vagy itt az egyetlen, aki összefüggéstelenül beszél. VISSZA IS KERÜLSZ A SITTER ÉS A DILIHÁZBA :DDDDD Én megigérem, bontok egy sárkányt sört az emlékedre :DDDD
Az élet nem habostorta :)
Proland, ezt vehetjük beismerésnek, hogy összevertek és megerőszakoltak a börtönben? Ráadásul azt is bevallod, hogy nem áll fel a faszod? LOOOOOLLLLLLLLL
Azt tudod, hogy a kommunizmusban téged szó nélkül basztak volna pofán a rendőrök, mint közveszélyes munkakerülőt? A második-harmadik előállítás után felültetnek a fingófára, aztán vagy beállsz a szalag mellé, te nagy filozófus, vagy mehetsz csövesnek, esetleg kurvának a kitágított segglyukaddal.
olyankor te is meg akarod enni barbi szarát? Xd
Na jó, most már biztos,hogy proland nevében trollkodik valaki. De kurva jól csinálja :-)
Én is beszoptam hajnalban részegen hazaesve. Zseniális trollkodás volt! Amilyen unalmas Proland vergődése, annyira szórakoztató az impo-generátor!
Roland kiballagott. Semmit nem értett. Söre sem volt.
A pénztáros nő kiment a bolt elég és szúrós szemmel nézett utána. Minden olyan furcsa volt.
Ekkor egy rendőrségi Zsiguli lassított mellette.
Roli el is csodálkozott, mert nagyon szép állapotban volt, még fiatal korában látott ilyet utoljára. Szépen megcsinálták, teljesen restaurált. Ez igen,sok munka lehetett vele, gondolta. Az autó mellé ért. Egy bajszos rendőrruhába öltözött ember szólt ki neki,hogy álljon meg.
Megállt és bámult.
-Jó reggelt elvtárs. A papírjait kérjük.
-Jó reggelt.- Felelte Roli. Hát azok nincsenek, csak egy sörért..
-Tudjuk. Na jöjjön csak velünk maga mókamester!
-De hát én..
Eddig jutott Roli, de már kattant is a bilincs és mire megszólalt volna, már a Zsiguli hátsó ülésén ült és robogtak az úton. Roli nézelődött, minden furcsa volt. Trabantok, Wartburgok az úton. Nem értette.
A kapitányságon egy kövér harcsabajszos ember elé vezették. Az éppen egy tál pörköltet evett jóízűen. Galuskával.
Megtörölte a száját, majd harapott egy kovászos uborkát.
-Na, elvtárs, miért is vagyunk ma olyan vicces kedvünkben?
-De én kérem..
Eddig jutott Roli,amikor az első pofont megkapta a harcsabajszostól. Akkorát kapott,hogy hirtelen a földre került és nézte a plafonból kilógó drótot és az azon árválkodó Tungsram villanykörtét.
-Mi a neved barom? Hol vannak a papírjaid? Miért van hamis pénzed és mi rajta ez a Magyar Köztársaság felirat? Bujtogatunk, lázítunk? Azzal a harcsabajszos egy erőteljeset rúgott Roliba.
Roli jobbnak látta, ha elmondja,hogy milyen furcsa napja volt. Felült és részletesen elmesélt mindent. Beszélt a trollokról,akik ezt intézték neki és a rohadt burzsuj szarokról,akikkel szart kéne etetni, meg a gyík tótawéről.
A harcsabajszos hallgatta.
Nemsokára jött még valaki a szobába. Őt a többiek úgy emlegették,hogy Tóth a belügytől.
Sokat beszélgettek Roliról. Tóth szerint ügynök volt, de a harcsabajszos szerint csak elmebeteg és közveszélyes munkakerülő, mert nem találták sehol a nyilvántartásban.
Roli csak nézett ki a fejéből.
Aztán gondolta megszólal.
Először emlegetett valami Kaufmann tanár urat,aki majd beperli a rendőrséget, meg valami Kis Endrét, aki majd tényfeltár meg egy Doktornőt, aki..eddig jutott,amikor a harcsabajszos odament és egy akkorát ütött,hogy minden elsötétedett.
folyt köv.
tapasztalatom szerint inkább keményen piálnak és gyógyszerezik magukat a kiégettebb fazonok. öngyilkosság kurva ritka. ismereke pár sebészt aki csak úgy üzembiztos ha benne van a feles :((( bár nyilván van aki kinyírja magát, de inkább csak tönkrebasszák magukat mindenfélével. a munkán felül, mert az egyébként is kurvára ki tud készíteni sokakat.
hát igazából úgy terveztem,hogy itt a vége,hogy a ruszkik elviszik.
Ekkor erkezik meg a malac a jovobol a troll-aktakat keresve!
én inkább herbált, kristályt vagy metet adnék neki. a hallucinogének max neki lennének viccesek nekünk az lenne a poén ha púpos fasz lerágná proland arcát :DDDDD
hmm, nem is rossz!
Legyen benne titán!
Roli magához tért a gépen. Mellette egy fiatal srác utazott, ugyanúgy megbilincselve.
Roli félve pislantott rá. Aztán összeszedte minden bátorságát és megszólalt.
-Szia
-Szevusz.
-Hol vagyunk?
-Egy vepülő gépen! Végve! Ivány Ovoszovszág! Éljen! Vemélem látjuk Vladimiv Putyint!
-De Te hogy kerültél ide? Velem nagyon furcsa dolgok történtek..
-Velem is. Mentem volna a gyávba, erre valami vetvo busz jött. Mondom milyen kivály. Aztán elkezdtem beszélgetni az utasokkal, meséltem nekik a Chemtvaivől, erre mive megévkezett a busz, már vátak engem. Aztán hiába éltettem a nagy és dicső Ovoszovszágot, ők vevtek és átadtak valakiknek. De azok szevencséve vendes embevek, így most úton vagyunk Ovosz földve! Mondjuk ők valamiévt Szovjetuniónak hívják most. Nem évtem.
-Furcsa. Olyan, mintha a múltba lennénk. De hát ez hülyeség. Vagy várjál, van egy módja,hogy megtudjam..
-Fúj!!!! Mi vagy te Sodi? Mit csinálsz???
-Hát gondoltam megnézem,hogy áll e...mert régen még...
-Hát akkor vedd észve,hogy nem és tedd el!
-Jó :-(
Pár óra után landoltak.
A következő napokra nem emlékeztek, mert a KGB szakemberei a létező összes gyógyszert és kínzási technikát bevetették, de semmi. A két holdkóros ugyanazt emlegette.
Egy kis dohos cellában voltak, félig eszméletlenül. Miután az Amerikaiak és semmilyen más imperialista titkosszolgálat nem ismerte el ügynökeinek őket, a Szovjetek még egy dologra vártak.
Megérkezett a személy. Elvezették őt a foglyokhoz.
Egy idősebb KGB tábornok vezette be a szőke fiatalembert a két félnótáshoz.
-Nos? Kérdezte a tábornok. Semmi?
-Tisztelettel mondom tábornok elvtárs,hogy semmi.
-Vlagyimir Vlagyimirovics, tehát nem ismeri a vékony fiatalembert?
-Nem én.
-Hmmm. Ő mégis magát emlegeti folyton. Ráadásul mint a "Nagy Oroszország vezetőjét"
-Hát én tényleg nem...nem is értem. Csak most végeztem a KGB akadémián, életemben nem voltam Budapesten és nem ismerem egyiket sem.
-Akkor bemehetünk hozzájuk?
-Persze.
Benyitnak a cellába.
Titán felpattan és sírva odarohan Vlagyimir Vlagyimirovicshoz.
-Én Vezévem! Ó Végve! Minő csoda! Hát köszönöm istenem,hogy Szent Ovoszovszág vezéve engem meglátogatott. Atitánt! Óóóó
-Hát nekem úgy tűnik,hogy ismeri magát Vlagyimir Vlagyimirovics ..
-De nem tábornok elvtárs, higgyen nekem!
-Akkor nem zavarja,ha likvidáljuk őket?
-Nem ,dehogy!
-Esetleg maga is megtenné?
-Megtisztel tábornok elvtárs!
Vlagyimir Vlagyimirovics megkapta a pisztolyt és egy tár lőszert. A feladat az volt,hogy mindkét imperialista foglyot fejlövéssel végezze ki és utána jöjjön ki a cellából. Elsőnek a bolond rajongóval végzett.
A büdös picsába szórakozik velem egy ilyen holdkóros és hoz ilyen kellemetlen helyzetbe- gondoltam Vlagyimir Vlagyimirovics, majd beleeresztett hármat.
A remegő ősz idióta ijedten nézett ki a fejéből. Az utolsó gondolata az volt,hogy hogy a picsába intézte ezt el a szlovák ügyvéd,hogy visszaküldte őt 1986-ba. Ezt már tényleg nem értette. De ideje sem volt befejezni, mert már nála is célba értek az ólmok.
A tábornok kintről nézte. Mellette megbízható tisztje állt, Iván.
-Tábornok elvtárs! most mi legyen?
-Szerinted Iván? Nekem gyanús ez a Vlagyimir Vlagyimirovics. elvégre rajonganak érte az imperialista kémek.
-Nekem is az tábornok elvtárs!
A tábornok bólintott, Iván pedig csőre töltötte a géppisztolyt. Belépett a cellába és a két hullát éppen vizsgáló Vlagyimir Vlagyimirovicsba eresztette a tárat.
-Az égetőbe mindet. Szólt a tábornok.
-Értettem! Felelt Iván.
és így történt,hogy Oroszország jelenlegi elnöke Abramovics Roman és senki nem tudja,hogy ki is az a vlagyimir vlagyimirovics.
De előbb a saját arcát :D
Abramovics is xD
Kaufmanndilt a Vilag Legjobb Emberetol!!!
Alligatoril. Korkordrill!
Ne válaszolj neki, Hahó! Ha mindenáron szeretnél vele beszélgetni, akkor pedig ne idézd be. Főleg ne azokat a kommentjeit, amiben név szerint emleget másokat. Ne legyél már butább, mint kéne...
Őszintén szólva hajnali 2-kor már nem igazán néztem, melyik kommnentjére válaszolok. Na mindegy. Majd legközelebb.
HONFITÁRSAIM.
Tudom, tudom, a Koppány csoport az otthonok védelmére szakosodott. A világ megváltozott. Nem akartuk. Jöttek a migránsok és országunkra, nőinkre támadtak. Az otthonvédelem, családvédelem ide is ki kell, hogy terjedjen. Akár csak a földvédelemre, ami egyet jelent a hazánkkal. Haza nélkül nem is lehet otthonvédelem.
Európát megtámadták. Nagyon sürgősen össze kell fognunk, mielőtt lerohannak minket.Szerte Európában asszonyokat gyerek lányokat inzultáltak, szexuálisan bántalmazták őket. Mi férfiak meg hagyjuk. Holnap meg is ölnek minket ezek a hordár, prímit népek.
Harcban állunk a kifosztóinkkal. Küzdenünk kell a migránsok hadával is, mert Európa politikusai frusztráltak Merkellel az élen.
Lehet engem köpködni, de most jól jön egy Betyársereg (politikamentesen vagy egy Gárda). És a Koppány. Mert a bajok ide is ide fognak érni hamarosan. Felkészülten viszont erősek lehetünk. meg kell védenünk asszonyainkat, gyerekeinket és otthonainkat, egyáltalán magunkat.
Kell a Koppány csoport, de nagyon.
Bélla!
Te szóktál tapógatni nőkket meg szegszuálisan mólesztálni! Már ólyan perverz vagy mint a sódi! Mókát is megmókkáztad tuggyuk jól!
Ha it vigyázzni kel valamire az a pénztárcánk! És miatad!
Ne félsz hógy a kárda téggedet fóg agyonverni? Vagy a begyárserek?!
Bélla neked a mikránsbűnözők csak kónkurencia!
Más is válaszolgat neki, nem csak én, hahó! Van, akit idegesít, vagy akit nem. Van, aki szereti, ha őrjöng, van aki nem. Pont mint Zsír esetében. Egyébként pedig tényleg már csak hetei lehetnek a bevonulásig, utána meg jó pár évig nélkülözni fogjuk a társaságát így is meg úgy is.
Ilyenekről irogatott? Akkor már teljesen kész van.
Ha csak nem egy zseniális troll volt..
ál-tajgi gyanús volt, az biztos.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Név szerint? Valami tótot szokott emlegetni ez a félőrült, namost azon a fórumon, ahol "orbánvikor" ír, pont valami tót w(iktor?) meg vajmilka(?) vagy ki emlegetése lesz a "fő problem"..
Igy nem sok értelme marad a fórumnak, ha a sörbódult impotens sem szórakoztathat néhanap, kisboros becsicskítva még fészen is, röfi megy a sittre, snecike szintén, addig is totál letiltva, a gazdái által háziőrizetben..
.. tajgi nemsokára szintén bevonul, heti 1-2 kappányos meg röfirajongós face-s "hír" beidézése aztán nem lesz valami szinvonalas retard-show.
béla mindig alkot
egyik kedvenc facebookos nickem (planetáris tanács) is tőle eredt
Bizony, legalabb ket hetig szereti tartogatni, kitores elott!
tényleg ilyet írt????szerintem ő volt, nem vélewtlenül sírt, mikor kiengedték.......meg az imeibe is azért vihették át.....gondolom, szenvedett rendesen a sitten, hála a sátánnak.....
Kiváló ügynök volt, kár érte.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
a héten disszertált az országból, most megy a kredencért
ja, én is elröhögöm magam pld. a lidlbe, ha marcipánt látok))))))))))))
öööoooooöööö holnap tudunk indulni ez szházházalék! nem alszom éjszaka!
Angyalszárnyat ne növesszen?
Most a rendőrség lesz hibás, Hahó! Elrángatták a symfony tanulásról egy rossz hangulatú ugrálásra, ezért nem tudott felkészülni az interjúra. Még lehet, hogy kártérítést is kap ezért az államtól és abból majd vesz új faptopot *pr*
*integet*
micsoda hétvégi program baszod, egész nap a facebookra önteni a fost, te aztán tudsz élni sodi!
Így kell bánni azokkal, akik nőket vernek. Ez így helyes!
Nem kell olyan sokáig várnunk, a következő kudarcocskánál itt fogja bizonygatni, hogy ő mindent jól csinált, de most blablabla (következő mánia).
-
Jan 09, 2016 01:08:47
En azert kommentelk név nelkul mert mindig bebaszok aztán eg a pofam feljönni ide.
Megvan a címed is laci, Kaufmann 1 milliós vérdíja engem illet. Jan 09, 2016 01:08:47
Lokalizáló Lajos
Jan 09, 2016 01:14:08
Megvan a címed is laci, Kaufmann 1 milliós vérdíja engem illet.
Tiszavasvári, Vörös Hadsereg utca 23?
Jan 09, 2016 01:14:08
kung-fu-s mozdulat
Jan 09, 2016 02:25:09
Arra vár az impotens parazita, hogy a nagybátja feldobja a talpát. Aztán az anyja. A két örökségből, még ha feleznie kell is a testvérével, évekig piálhat háborítatlanul. Ráadásul most 4-5 évre az állam átvállalja a tartási költségeit, ezzel is csak spórol. Ingyen lesz a fehérjedús étrend a kaptárban, igaz Proland?
Jan 09, 2016 02:25:09
-
Jan 09, 2016 02:51:45
a sodika is beteg, népszerű sikerkönyveket olvas, arról álmodozik hogy gazdag lesz, sikeres elvették a könyvek a maradék eszét is, és a példaképei itt finganak az arcába, ő meg jön ide vissza bazmeg
Jan 09, 2016 02:51:45
tejgetosz elemző
Jan 09, 2016 02:59:35
Tajgetosz, MINDEN a szexről, a pénzről, és a jó szociális kapcsolatokról szól. És a karrierről, melyek ezek hozzásegíthetnek. A te problémád az, hogy pont ezek a dolgok hiányoznak az életedből. Meg hogy nem áll fel a faszod. Mivel nem áll fel a faszod, nem szexelhetsz, és nem lehet rendes kapcsolatod nővel.
A kommunizmust azért sírod vissza, azon kívül, hogy nem áll fel a faszod, mert gondolod, ott lehettél volna valaki. Ott nem volt szükség, teljesítményre szorgalomra. Mivel az neked nincs, a mai rendszerben nem tudsz érvényesülni (bár anélkül is lehet, de az megint nem a te utad).
Azért jössz ide böfögni esténként, mert nem áll fel a faszod, nem tudod mivel tölteni értelmesen az idődet.
Szar lehet, hogy nem áll fel a faszod, nincsenek barátaid, nincs nőd, nincs pénzed. A társadalom söpredéke vagy, és ez zavar téged valójában, ezért szídod itt a nálad sikeresebbeket. Meg mert nem áll fel a faszod.
Egyetlen sikered hogy itt leminuszolhatsz, és ide írsz. De reggelre törölve lesznek :)))))
A kommunizmust azért sírod vissza, azon kívül, hogy nem áll fel a faszod, mert gondolod, ott lehettél volna valaki. Ott nem volt szükség, teljesítményre szorgalomra. Mivel az neked nincs, a mai rendszerben nem tudsz érvényesülni (bár anélkül is lehet, de az megint nem a te utad).
Azért jössz ide böfögni esténként, mert nem áll fel a faszod, nem tudod mivel tölteni értelmesen az idődet.
Szar lehet, hogy nem áll fel a faszod, nincsenek barátaid, nincs nőd, nincs pénzed. A társadalom söpredéke vagy, és ez zavar téged valójában, ezért szídod itt a nálad sikeresebbeket. Meg mert nem áll fel a faszod.
Egyetlen sikered hogy itt leminuszolhatsz, és ide írsz. De reggelre törölve lesznek :)))))
Jan 09, 2016 02:59:35
tejgetosz elemző
Jan 09, 2016 03:13:14
szerinted ez a kurva érdekfeszítő ahogy totálisan gyenge érvekkel akarod a saját patkány létedet itt legitimizálni, a magadfajta embertelen seggarcú patkányok csak ne legitimizálják már magukat, hanem nyaljanak szart, az való nekik, érvelni akarsz ilyen fazssággel, és te tartod magad életkpesnek, egy életképes ember, nem érvel ilyen halovány fosadék módra, minden megnyilatkozásodból süt, gyenge vagy fiziklisan is és szellemileg, te nem tehetség vagy, hanem TAHÓ
Dehát te vagy a gyenge, hiszen nem áll fel a faszod, és egy senki vagy. Fizikailag és lelkileg is erősebb vagyok nálad. Eleve nem őszülök, lol, és nekem feláll a faszom. Ha te fizikailag olyan erős vagy, miért van az, hogy bárki itt írta, hogy találkozzon veled, még pontos helyszínt is megadott, te elsunnyogtál? Még Gerit se merted felkérdezni. Lehet kisebbrendűségű érzésed van, mert nem áll fel a faszod, és lenéznek, kiröhögnek az emberek? Érvek.. te vagy itt az egyetlen, aki összefüggéstelenül beszél. VISSZA IS KERÜLSZ A SITTER ÉS A DILIHÁZBA :DDDDD Én megigérem, bontok egy sárkányt sört az emlékedre :DDDD
Jan 09, 2016 03:13:14
tejgetosz elemző
Jan 09, 2016 03:22:18
Amit öt összezagyválsz, azt te magad sem hiszed el. Össze-vissza ideologizálsz, de mindenkinek lejön, hogy egy elmebeteg vagy. Ráadásul még egy koherens elvrendszered sincs. Te is, mint minden ember, boldogan élne, szórná a pénzt, dugná a csajokat, a barátaival lenne. Csakhogy:
- Nem áll fel a faszod, így nem tudsz csajozni. Már a gagyi kínai potencianövelők sem segítenek. Nincs is pénzed rá.
- A pénzt nem tudod szórni, mert egy lumpen vagy
- Barátaid nincsenek, mert mindenki utál.
- Nem áll fel a faszod, így nem tudsz csajozni. Már a gagyi kínai potencianövelők sem segítenek. Nincs is pénzed rá.
- A pénzt nem tudod szórni, mert egy lumpen vagy
- Barátaid nincsenek, mert mindenki utál.
Jan 09, 2016 03:22:18
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2016 03:26:19
Roli! Te a teológiát valami dojo-ban tanultad, hogy mindenkit megvernél? Szerintem a pankrációs meg ketrecharcos adások helyett inkább tölts le 1-2 Hamvas Béla kötetet. Hátha akkor lenyugszol.
Jan 09, 2016 03:26:19
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2016 03:36:25
Na, még a végén kiderül, hogy Endre ingatlanban utazik :D 400 milliós villák :))
Jan 09, 2016 03:36:25
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2016 03:45:32
a Népligetben kellett faszt szopnom, a börtönben megtanultam
Az élet nem habostorta :)
Jan 09, 2016 03:45:32
-
Jan 09, 2016 03:47:33
én a mai napig szellemileg független vagyok, a múltkori iq-tesztem szerint is a pozitív tartományba tartozom te burzsuj végbél, a záróizmaim már begyógyultak, jobbhorog kungfurugással fogok kezdeni, most már tudok rugni, nem csúszik rá a szarom a combombra, előtte anyámtól kérek pénzt sárkány sörre, és buszjegyre, meg potencianövelőre hogy a trolltestedre ráverhessem, ahogy a börtönben is ki kellett vernem miattatok náci gecik a cellatársak faszát amíg ti a miilliárdos villákban írtátok a náci cikkeiteket baszd meg tótw meg szilly addig én csak a faszt szoptam, de eljön az idő hogy felmegyek a rózsadombra, ha szabadlábon leszek újra, és lesz pénzem buszjegyre és sörre és felcsöngetek elfutok de az is lehet kiszúrom a geci szarveő szily kerekét aztán elfutok ha anyám elenged oda de előtte rendet teszek a börtönben ahol minden nap megerőszakoltak, meg meghúzom egy nő haját mert minden nap kiröhögnek az emancipált rothadó magazinokat olvasgatok emancipált náci arabfosivadékot akit elkurvitottak tótaw és társai azért röhögnek ki engem tótaw náci miatt nem áll fel nekem
Jan 09, 2016 03:47:33
kung-fu-s mozdulat
Jan 09, 2016 04:13:59
a csinos jól verhető csajokat beidomítottam, és igenis megadtam nekik, ahogy nekem is megadták a börtönben, de visszamegyek, és a geciláda hozzám nem méltó szarevőkkel szart fogok etetni ezért, ha kijövök meg ti következtetek, megetetem veletek a szarotokat szarok a púpos szarzsák fórumán, múltkor egy büdös kurvát rendeltem, de nem volt nálam a potencianövelő hogy rohadjon meg az emancipált kurvája.
Proland, ezt vehetjük beismerésnek, hogy összevertek és megerőszakoltak a börtönben? Ráadásul azt is bevallod, hogy nem áll fel a faszod? LOOOOOLLLLLLLLL
Azt tudod, hogy a kommunizmusban téged szó nélkül basztak volna pofán a rendőrök, mint közveszélyes munkakerülőt? A második-harmadik előállítás után felültetnek a fingófára, aztán vagy beállsz a szalag mellé, te nagy filozófus, vagy mehetsz csövesnek, esetleg kurvának a kitágított segglyukaddal.
Jan 09, 2016 04:13:59
Plajner Borbála
Jan 09, 2016 04:20:14
Hú, a barátom ma is nagyon megbaszott. Hihetetlen, hogy mikre képes. Alig bírok lábra állni :3
Emlékszem, Rolandnak akár egy órát is kellett furulyáznom, mire úgy-ahogy félkemény állapotba került az egyébként nem túl méretes farka. Ezek után el kellett játszanom, hogy életem szexuális élményét élem át, de közben fejben már a bevásárlólistát raktam össze, annyira nem mozgatott meg. A pohár akkor telt be, amikor rátámadt a kisfiamra. Amilyen hülye vagyok, azt tűrtem, hogy engem verjen, de a gyerek az más. Szerencsére a kurd pasim megmutatta a zaklató impotensnek, hogyan bánnak feléjük a nő- és gyerekverő szadistákkal! Úgyhogy én teljes mellszélességgel a migránsok mellett vagyok XD
Emlékszem, Rolandnak akár egy órát is kellett furulyáznom, mire úgy-ahogy félkemény állapotba került az egyébként nem túl méretes farka. Ezek után el kellett játszanom, hogy életem szexuális élményét élem át, de közben fejben már a bevásárlólistát raktam össze, annyira nem mozgatott meg. A pohár akkor telt be, amikor rátámadt a kisfiamra. Amilyen hülye vagyok, azt tűrtem, hogy engem verjen, de a gyerek az más. Szerencsére a kurd pasim megmutatta a zaklató impotensnek, hogyan bánnak feléjük a nő- és gyerekverő szadistákkal! Úgyhogy én teljes mellszélességgel a migránsok mellett vagyok XD
Jan 09, 2016 04:20:14
még éltet a remény
Jan 09, 2016 07:07:15
En azert kommentelk név nelkul mert mindig bebaszok aztán eg a pofam feljönni ide.
olyankor te is meg akarod enni barbi szarát? Xd
Jan 09, 2016 07:07:15
még éltet a remény
Jan 09, 2016 07:11:15
Na most akkor vagy megint valami troll trollkodott, vagy proland kámingáutolt,hogy megbaszták és megverték a börtönben.
IP látó Irén kérem nyilatkozzon!
IP látó Irén kérem nyilatkozzon!
Jan 09, 2016 07:11:15
még éltet a remény
Jan 09, 2016 07:12:28
én a mai napig szellemileg független vagyok, a múltkori iq-tesztem szerint is a pozitív tartományba tartozom te burzsuj végbél, a záróizmaim már begyógyultak, jobbhorog kungfurugással fogok kezdeni, most már tudok rugni, nem csúszik rá a szarom a combombra, előtte anyámtól kérek pénzt sárkány sörre, és buszjegyre, meg potencianövelőre hogy a trolltestedre ráverhessem, ahogy a börtönben is ki kellett vernem miattatok náci gecik a cellatársak faszát amíg ti a miilliárdos villákban írtátok a náci cikkeiteket baszd meg tótw meg szilly addig én csak a faszt szoptam, de eljön az idő hogy felmegyek a rózsadombra, ha szabadlábon leszek újra, és lesz pénzem buszjegyre és sörre és felcsöngetek elfutok de az is lehet kiszúrom a geci szarveő szily kerekét aztán elfutok ha anyám elenged oda de előtte rendet teszek a börtönben ahol minden nap megerőszakoltak, meg meghúzom egy nő haját mert minden nap kiröhögnek az emancipált rothadó magazinokat olvasgatok emancipált náci arabfosivadékot akit elkurvitottak tótaw és társai azért röhögnek ki engem tótaw náci miatt nem áll fel nekem
Na jó, most már biztos,hogy proland nevében trollkodik valaki. De kurva jól csinálja :-)
Jan 09, 2016 07:12:28
kung-fu-s mozdulat
Jan 09, 2016 07:54:28
Én is beszoptam hajnalban részegen hazaesve. Zseniális trollkodás volt! Amilyen unalmas Proland vergődése, annyira szórakoztató az impo-generátor!
Jan 09, 2016 07:54:28
még éltet a remény
Jan 09, 2016 08:14:55
Egy villanással kezdődött.
Sokan légköri jelenségnek vélték. Egyesek a közeli elektromos telepet okolták a jelenségért. Magyarázatot senki nem tudott adni a különleges fény jelenségre.
Roland erre ébredt kicsit másnaposan. Nagy villanás volt. Még fájt a feje az olcsó sörtől és úgy érezte,hogy ha nem indul el most azonnal a wc felé, menten befosik az este elfogyasztott mackósajtos csípős smack levestől. elindult hát ki a szobából,amikor különös dologra figyelt fel. Minden ismeretlennek tűnt. Furcsa tárgyak, furcsa fények. Édesanyja sem volt otthon. Hol lehet?
A fürdőben sem találta a megszokott tusfürdőjét csak egy baba szappant és a Gilette borotvahab helyett is Barbont talált csak. Értetlenkedve de elindult a kisboltba sörért.
Itt megint csak meglepődött, mert a bolt nem volt a helyén.
Valami nem stimmelt. Nagyon nem. Mindegy, gondolta,akkor elgyalogol a Spar-ig. És itt jött a következő meglepetés, mert a Spar helyett egy ÁFÉSZ volt. Ugyan ott, ugyan abban az épületben. Mi a franc ez?
Roli belépett és már indult volna a sörök felé,amikor egy földön túli hang ráüvöltött.
-KOSÁR!!!!
-Tessék? Kérdezett vissza félénken a fehér köpenyes eladónak.
-KOSÁR! Süket maga? Ha vásárolni akar vegyen kosarat!
-De én csak pár doboz Sárkány sört..
-Az meg mi? Balatoni Világos van meg Kőbányai! Tessék ebből választani elvtárs. Nem tartunk nyugati söröket!
-De...
-Megmondtam, ott van, abból lehet választani!
Roland lekapott két üveg Balatoni világost és ment fizetni.
- Négyötven. Mondta a barátságtalan pénztáros.
Roland letett egy ötszázast,ami a zsebében volt.
-Ne szórakozzon az elvtárs! Nem vagyok jó kedvemben.
-Tessék? Nem értem.
-A játékpénzét vigye máshova. Adjon Négy Forint ötvenet!!!
-De hát én, ez ööö ötszáz Forint, öööű
-Azon Ady van! Én erre nem érek rá! Hívjam a rendőrséget vagy elmegy végre? Huligán!
folyt. köv.
Sokan légköri jelenségnek vélték. Egyesek a közeli elektromos telepet okolták a jelenségért. Magyarázatot senki nem tudott adni a különleges fény jelenségre.
Roland erre ébredt kicsit másnaposan. Nagy villanás volt. Még fájt a feje az olcsó sörtől és úgy érezte,hogy ha nem indul el most azonnal a wc felé, menten befosik az este elfogyasztott mackósajtos csípős smack levestől. elindult hát ki a szobából,amikor különös dologra figyelt fel. Minden ismeretlennek tűnt. Furcsa tárgyak, furcsa fények. Édesanyja sem volt otthon. Hol lehet?
A fürdőben sem találta a megszokott tusfürdőjét csak egy baba szappant és a Gilette borotvahab helyett is Barbont talált csak. Értetlenkedve de elindult a kisboltba sörért.
Itt megint csak meglepődött, mert a bolt nem volt a helyén.
Valami nem stimmelt. Nagyon nem. Mindegy, gondolta,akkor elgyalogol a Spar-ig. És itt jött a következő meglepetés, mert a Spar helyett egy ÁFÉSZ volt. Ugyan ott, ugyan abban az épületben. Mi a franc ez?
Roli belépett és már indult volna a sörök felé,amikor egy földön túli hang ráüvöltött.
-KOSÁR!!!!
-Tessék? Kérdezett vissza félénken a fehér köpenyes eladónak.
-KOSÁR! Süket maga? Ha vásárolni akar vegyen kosarat!
-De én csak pár doboz Sárkány sört..
-Az meg mi? Balatoni Világos van meg Kőbányai! Tessék ebből választani elvtárs. Nem tartunk nyugati söröket!
-De...
-Megmondtam, ott van, abból lehet választani!
Roland lekapott két üveg Balatoni világost és ment fizetni.
- Négyötven. Mondta a barátságtalan pénztáros.
Roland letett egy ötszázast,ami a zsebében volt.
-Ne szórakozzon az elvtárs! Nem vagyok jó kedvemben.
-Tessék? Nem értem.
-A játékpénzét vigye máshova. Adjon Négy Forint ötvenet!!!
-De hát én, ez ööö ötszáz Forint, öööű
-Azon Ady van! Én erre nem érek rá! Hívjam a rendőrséget vagy elmegy végre? Huligán!
folyt. köv.
Jan 09, 2016 08:14:55
suicide
Jan 09, 2016 08:33:27
Orvos trolloknak! Szerintem itthon is ez lehet az arány.
www.theguardian.com/healthcare-network/views-from-the-nhs-frontline/2016/jan/05/doctor-suicide-hospital-nhs
www.theguardian.com/healthcare-network/views-from-the-nhs-frontline/2016/jan/05/doctor-suicide-hospital-nhs
Jan 09, 2016 08:33:27
még éltet a remény
Jan 09, 2016 08:35:10
Roland kiballagott. Semmit nem értett. Söre sem volt.
A pénztáros nő kiment a bolt elég és szúrós szemmel nézett utána. Minden olyan furcsa volt.
Ekkor egy rendőrségi Zsiguli lassított mellette.
Roli el is csodálkozott, mert nagyon szép állapotban volt, még fiatal korában látott ilyet utoljára. Szépen megcsinálták, teljesen restaurált. Ez igen,sok munka lehetett vele, gondolta. Az autó mellé ért. Egy bajszos rendőrruhába öltözött ember szólt ki neki,hogy álljon meg.
Megállt és bámult.
-Jó reggelt elvtárs. A papírjait kérjük.
-Jó reggelt.- Felelte Roli. Hát azok nincsenek, csak egy sörért..
-Tudjuk. Na jöjjön csak velünk maga mókamester!
-De hát én..
Eddig jutott Roli, de már kattant is a bilincs és mire megszólalt volna, már a Zsiguli hátsó ülésén ült és robogtak az úton. Roli nézelődött, minden furcsa volt. Trabantok, Wartburgok az úton. Nem értette.
A kapitányságon egy kövér harcsabajszos ember elé vezették. Az éppen egy tál pörköltet evett jóízűen. Galuskával.
Megtörölte a száját, majd harapott egy kovászos uborkát.
-Na, elvtárs, miért is vagyunk ma olyan vicces kedvünkben?
-De én kérem..
Eddig jutott Roli,amikor az első pofont megkapta a harcsabajszostól. Akkorát kapott,hogy hirtelen a földre került és nézte a plafonból kilógó drótot és az azon árválkodó Tungsram villanykörtét.
-Mi a neved barom? Hol vannak a papírjaid? Miért van hamis pénzed és mi rajta ez a Magyar Köztársaság felirat? Bujtogatunk, lázítunk? Azzal a harcsabajszos egy erőteljeset rúgott Roliba.
Roli jobbnak látta, ha elmondja,hogy milyen furcsa napja volt. Felült és részletesen elmesélt mindent. Beszélt a trollokról,akik ezt intézték neki és a rohadt burzsuj szarokról,akikkel szart kéne etetni, meg a gyík tótawéről.
A harcsabajszos hallgatta.
Nemsokára jött még valaki a szobába. Őt a többiek úgy emlegették,hogy Tóth a belügytől.
Sokat beszélgettek Roliról. Tóth szerint ügynök volt, de a harcsabajszos szerint csak elmebeteg és közveszélyes munkakerülő, mert nem találták sehol a nyilvántartásban.
Roli csak nézett ki a fejéből.
Aztán gondolta megszólal.
Először emlegetett valami Kaufmann tanár urat,aki majd beperli a rendőrséget, meg valami Kis Endrét, aki majd tényfeltár meg egy Doktornőt, aki..eddig jutott,amikor a harcsabajszos odament és egy akkorát ütött,hogy minden elsötétedett.
folyt köv.
Jan 09, 2016 08:35:10
még éltet a remény
Jan 09, 2016 08:48:37
amikor kinyitotta a szemeit egy vasszékhez volt bilincselve. Ekkor már egy pincében volt.
A belügyes megszólalt.
-Nézze Kiss elvtárs! Ha ez az igazi neve egyáltalán. Leellenőriztük az ön által említett személyeket.
Tóta néven egy első osztályos tanulót találtunk, Kiss Endre néven a megadott adatokkal nem létezik senki. Ellenben van itt egy érdekes dolog. Honnan ismeri maga Kaufmannt?
-Hát őőő, 2006-ban az úgy volt,hogy ő egy ..
-Kettőezer hatban? Időutazók vagyunk elvtárs?
-Hozzam a gumibotot? Kérdezte a harcsabajszos.
-Nem kell. De azt ki kell szedni,hogy honnan ismeri Kaufmann ügynököt! Kaufmann kis hal, de mégis csak nekünk jelent.
-Szerintem Jugó ügynök. Vagy elmebeteg. Vitessük el a lipótra. Vagy zárassuk be mint kmk-t.
Roland csak nézett. Nem értett semmit.
-Mi a véleménye Roland a mi rendszerünkről?
-Hát ööö..melyikről is?
-Mondom,hogy ügynök! Tépessük le a körmeit! Lelkendezett a harcsabajszos és elővett egy uborkát a zsebéből és beleharapott. Akkor majd megered a nyelve.
Bejött a helyiségbe egy ember és a belügyes fülébe súgott valamit.
Na , Kiss Elvtárs, maga nagy szarba került! Mondta a belügyes. Eddig mi rendesek voltunk magával, de most jött a parancs,hogy átszállítják magát.
-Hová?? Kérdezte ijedten Roli.
-A szovjet elvtársak is kíváncsiak magára. Feltűnően jól sikerült a provokációs céllal készített pénze. Olyan biztonsági elemeket tartalmazott, amilyen technológia itt nincs. Szóval maga valószínűleg egy mocskos imperialista szar. De majd ők elbeszélgetnek magával Kiss elvtárs!
-DE NEEEEE! Ez a hivatalos magyar fizetőeszkö..
Eddig jutott.
Ekkor a harcsabajszos egy akkorát rúgott a fejébe,hogy elájult.
-Mocskos imperialista kém! Azzal megtörölte a bakancsát a vértől.
-Szép rúgás volt elvtárs! Lelkendezett a belügyes. Így kell ezekkel bánni!
A szovjet elvtársak kihúzták a testet és egy óra múlva már a szovjet katonai reptérről szállt fel a gép és vitte Rolit egy ismeretlen katonai bázisra. Valahová az Urálon túlra...
A belügyes megszólalt.
-Nézze Kiss elvtárs! Ha ez az igazi neve egyáltalán. Leellenőriztük az ön által említett személyeket.
Tóta néven egy első osztályos tanulót találtunk, Kiss Endre néven a megadott adatokkal nem létezik senki. Ellenben van itt egy érdekes dolog. Honnan ismeri maga Kaufmannt?
-Hát őőő, 2006-ban az úgy volt,hogy ő egy ..
-Kettőezer hatban? Időutazók vagyunk elvtárs?
-Hozzam a gumibotot? Kérdezte a harcsabajszos.
-Nem kell. De azt ki kell szedni,hogy honnan ismeri Kaufmann ügynököt! Kaufmann kis hal, de mégis csak nekünk jelent.
-Szerintem Jugó ügynök. Vagy elmebeteg. Vitessük el a lipótra. Vagy zárassuk be mint kmk-t.
Roland csak nézett. Nem értett semmit.
-Mi a véleménye Roland a mi rendszerünkről?
-Hát ööö..melyikről is?
-Mondom,hogy ügynök! Tépessük le a körmeit! Lelkendezett a harcsabajszos és elővett egy uborkát a zsebéből és beleharapott. Akkor majd megered a nyelve.
Bejött a helyiségbe egy ember és a belügyes fülébe súgott valamit.
Na , Kiss Elvtárs, maga nagy szarba került! Mondta a belügyes. Eddig mi rendesek voltunk magával, de most jött a parancs,hogy átszállítják magát.
-Hová?? Kérdezte ijedten Roli.
-A szovjet elvtársak is kíváncsiak magára. Feltűnően jól sikerült a provokációs céllal készített pénze. Olyan biztonsági elemeket tartalmazott, amilyen technológia itt nincs. Szóval maga valószínűleg egy mocskos imperialista szar. De majd ők elbeszélgetnek magával Kiss elvtárs!
-DE NEEEEE! Ez a hivatalos magyar fizetőeszkö..
Eddig jutott.
Ekkor a harcsabajszos egy akkorát rúgott a fejébe,hogy elájult.
-Mocskos imperialista kém! Azzal megtörölte a bakancsát a vértől.
-Szép rúgás volt elvtárs! Lelkendezett a belügyes. Így kell ezekkel bánni!
A szovjet elvtársak kihúzták a testet és egy óra múlva már a szovjet katonai reptérről szállt fel a gép és vitte Rolit egy ismeretlen katonai bázisra. Valahová az Urálon túlra...
Jan 09, 2016 08:48:37
csivaegő
Jan 09, 2016 08:51:31
Orvos trolloknak! Szerintem itthon is ez lehet az arány.
theguardian.com/healthcare-network/views-from-the-nhs-frontline/2016/jan/05/doctor-suicide-hospital-nhs
theguardian.com/healthcare-network/views-from-the-nhs-frontline/2016/jan/05/doctor-suicide-hospital-nhs
tapasztalatom szerint inkább keményen piálnak és gyógyszerezik magukat a kiégettebb fazonok. öngyilkosság kurva ritka. ismereke pár sebészt aki csak úgy üzembiztos ha benne van a feles :((( bár nyilván van aki kinyírja magát, de inkább csak tönkrebasszák magukat mindenfélével. a munkán felül, mert az egyébként is kurvára ki tud készíteni sokakat.
Jan 09, 2016 08:51:31
csivaegő
Jan 09, 2016 08:57:14
várom közbe a folytatását az impo tajgi történetének!! kurva korán keltem, de már jó napom lett, úgy röhögök. ilyenkor még csak hajlékonyak meg lumpenek vannak bent, azok meg örülnek hogy milyen jó kedvű a doktor úr :DDDD
Jan 09, 2016 08:57:14
Schwezoff Dávid
Jan 09, 2016 09:38:25
Tenyleg jo az idoutazos novella!
Kerunk ilyet shodival es artannyal is!
Kerunk ilyet shodival es artannyal is!
Jan 09, 2016 09:38:25
kripli figyelő
Jan 09, 2016 09:49:26
Tajgi nagyon készülsz már a sittre?Ugye tudod hogy az ilyen keménykedő,pohos szarok mint te,hamar kihúzzák a gyufát a fegyőröknél.Pár hét után már nyomni fogják a fegy. lapodat,bezárnak kettesbe egy bikával,akinek szabad kezet adnak,és pár csomag cigit hogy legyen mit szívnia szex után.Minden éjjel gumibottal ébresztenek és elvernek majd jó hangosan,hogy az egész körlet tudja hogy miattad van éjszakai ellenőrzés.Amikor kikészülsz teljesen és befalcolsz,akkor bedugnak magánzárkába amíg begyógyulnak a horzsolásaid,de természetesen ott is minden este megpróbálnak jobb belátásra téríteni,és nem lesz ott bokor szerencsétlenségedre így szagolhatod a shaját szarodat mert a bilid csak kétnaponta ürítheted.Amikor már hosszú a lista a fegy. lapodon,és teljesen megborultál,akkor átszállítanak egy vigyorgóba.De most nem lesz olyan szerencséd hogy az IMEI-be vigyenek.Egy lekoszlott vidéki elmegyógyintézet lesz a következő állomásod,a dübbenő jó kurvaanyádtól távol,ahol ápoló és orvoshiány miatt,a verés és a gyógyszerezés jut majd neked gyógymódként.Természetesen ott is hamar kihúzod majd a gyufát,és a kedves ápolók éreztetni fogják veled a kezelés hatékonyságát.A változatosság kedvéért ott elítéltek helyett.százötven kilós,fehér,kopasz,beteg elmeháborodottak fognak kínozni és megerőszakolni,akiket még egy doboz cigivel sem tudsz lekenyerezni.Még öngyilkosságra alkalmas eszközt sem tudsz szerezni ott,így marad a mindennapi kínzás a jutalmad.Pár év elteltével,amikor már annyira leépültél hogy két szót nem leszel képes kinyögni akkor talán kiengednek.Anyuci sírógörcsben hazaviszi a kisszobába a proli kisfiát,ahol már várja a jó előre behűtött sárkánysör.Az első pár korty sárkány után,teljesen elborul majd a proli roli agya,és az internacionálét szavalva kiugrik a kisszoba emeleti ablakából.
Azt hiszem erre mondják ironikusan hogy szebb jövőt :)
Azt hiszem erre mondják ironikusan hogy szebb jövőt :)
Jan 09, 2016 09:49:26
még éltet a remény
Jan 09, 2016 09:52:18
várom közbe a folytatását az impo tajgi történetének!! kurva korán keltem, de már jó napom lett, úgy röhögök. ilyenkor még csak hajlékonyak meg lumpenek vannak bent, azok meg örülnek hogy milyen jó kedvű a doktor úr :DDDD
Jan 09, 2016 09:52:18
kripli figyelő
Jan 09, 2016 09:53:21
Titán megpróbálhatná kiszabadítani. Jan 09, 2016 09:53:21
Schwezoff Dávid
Jan 09, 2016 09:55:36
Ekkor erkezik meg a malac a jovobol a troll-aktakat keresve!
Jan 09, 2016 09:55:36
Škoda Superb
Jan 09, 2016 10:15:59
csivaegő doktor urat kérdezem:
Vajon milyen hatással lenne Endrére (ismerve a jelenlegi testi/mentális állapotát) egy peyote kaktusz elfogyasztása, ami ugye többek között meszkalint tartalmaz?
Vajon milyen hatással lenne Endrére (ismerve a jelenlegi testi/mentális állapotát) egy peyote kaktusz elfogyasztása, ami ugye többek között meszkalint tartalmaz?
Jan 09, 2016 10:15:59
csivaegő
Jan 09, 2016 10:21:53
csivaegő doktor urat kérdezem:
én inkább herbált, kristályt vagy metet adnék neki. a hallucinogének max neki lennének viccesek nekünk az lenne a poén ha púpos fasz lerágná proland arcát :DDDDD
Jan 09, 2016 10:21:53
még éltet a remény
Jan 09, 2016 10:23:57
Titán megpróbálhatná kiszabadítani.
hmm, nem is rossz!
Legyen benne titán!
Roli magához tért a gépen. Mellette egy fiatal srác utazott, ugyanúgy megbilincselve.
Roli félve pislantott rá. Aztán összeszedte minden bátorságát és megszólalt.
-Szia
-Szevusz.
-Hol vagyunk?
-Egy vepülő gépen! Végve! Ivány Ovoszovszág! Éljen! Vemélem látjuk Vladimiv Putyint!
-De Te hogy kerültél ide? Velem nagyon furcsa dolgok történtek..
-Velem is. Mentem volna a gyávba, erre valami vetvo busz jött. Mondom milyen kivály. Aztán elkezdtem beszélgetni az utasokkal, meséltem nekik a Chemtvaivől, erre mive megévkezett a busz, már vátak engem. Aztán hiába éltettem a nagy és dicső Ovoszovszágot, ők vevtek és átadtak valakiknek. De azok szevencséve vendes embevek, így most úton vagyunk Ovosz földve! Mondjuk ők valamiévt Szovjetuniónak hívják most. Nem évtem.
-Furcsa. Olyan, mintha a múltba lennénk. De hát ez hülyeség. Vagy várjál, van egy módja,hogy megtudjam..
-Fúj!!!! Mi vagy te Sodi? Mit csinálsz???
-Hát gondoltam megnézem,hogy áll e...mert régen még...
-Hát akkor vedd észve,hogy nem és tedd el!
-Jó :-(
Pár óra után landoltak.
A következő napokra nem emlékeztek, mert a KGB szakemberei a létező összes gyógyszert és kínzási technikát bevetették, de semmi. A két holdkóros ugyanazt emlegette.
Egy kis dohos cellában voltak, félig eszméletlenül. Miután az Amerikaiak és semmilyen más imperialista titkosszolgálat nem ismerte el ügynökeinek őket, a Szovjetek még egy dologra vártak.
Megérkezett a személy. Elvezették őt a foglyokhoz.
Egy idősebb KGB tábornok vezette be a szőke fiatalembert a két félnótáshoz.
-Nos? Kérdezte a tábornok. Semmi?
-Tisztelettel mondom tábornok elvtárs,hogy semmi.
-Vlagyimir Vlagyimirovics, tehát nem ismeri a vékony fiatalembert?
-Nem én.
-Hmmm. Ő mégis magát emlegeti folyton. Ráadásul mint a "Nagy Oroszország vezetőjét"
-Hát én tényleg nem...nem is értem. Csak most végeztem a KGB akadémián, életemben nem voltam Budapesten és nem ismerem egyiket sem.
-Akkor bemehetünk hozzájuk?
-Persze.
Benyitnak a cellába.
Titán felpattan és sírva odarohan Vlagyimir Vlagyimirovicshoz.
-Én Vezévem! Ó Végve! Minő csoda! Hát köszönöm istenem,hogy Szent Ovoszovszág vezéve engem meglátogatott. Atitánt! Óóóó
-Hát nekem úgy tűnik,hogy ismeri magát Vlagyimir Vlagyimirovics ..
-De nem tábornok elvtárs, higgyen nekem!
-Akkor nem zavarja,ha likvidáljuk őket?
-Nem ,dehogy!
-Esetleg maga is megtenné?
-Megtisztel tábornok elvtárs!
Vlagyimir Vlagyimirovics megkapta a pisztolyt és egy tár lőszert. A feladat az volt,hogy mindkét imperialista foglyot fejlövéssel végezze ki és utána jöjjön ki a cellából. Elsőnek a bolond rajongóval végzett.
A büdös picsába szórakozik velem egy ilyen holdkóros és hoz ilyen kellemetlen helyzetbe- gondoltam Vlagyimir Vlagyimirovics, majd beleeresztett hármat.
A remegő ősz idióta ijedten nézett ki a fejéből. Az utolsó gondolata az volt,hogy hogy a picsába intézte ezt el a szlovák ügyvéd,hogy visszaküldte őt 1986-ba. Ezt már tényleg nem értette. De ideje sem volt befejezni, mert már nála is célba értek az ólmok.
A tábornok kintről nézte. Mellette megbízható tisztje állt, Iván.
-Tábornok elvtárs! most mi legyen?
-Szerinted Iván? Nekem gyanús ez a Vlagyimir Vlagyimirovics. elvégre rajonganak érte az imperialista kémek.
-Nekem is az tábornok elvtárs!
A tábornok bólintott, Iván pedig csőre töltötte a géppisztolyt. Belépett a cellába és a két hullát éppen vizsgáló Vlagyimir Vlagyimirovicsba eresztette a tárat.
-Az égetőbe mindet. Szólt a tábornok.
-Értettem! Felelt Iván.
és így történt,hogy Oroszország jelenlegi elnöke Abramovics Roman és senki nem tudja,hogy ki is az a vlagyimir vlagyimirovics.
Jan 09, 2016 10:23:57
Škoda Superb
Jan 09, 2016 10:27:12
De előbb a saját arcát :D
Jan 09, 2016 10:27:12
-
Jan 09, 2016 10:35:23
Szócikket az Impotens Időutazónak!
Jan 09, 2016 10:35:23
-
Jan 09, 2016 10:40:57
Jan 09, 2016 10:40:57
Schwezoff Dávid
Jan 09, 2016 11:02:49
Roman Abramovics, orosz elnok?
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Jan 09, 2016 11:02:49
-
Jan 09, 2016 11:29:49
Roman Abramovics, orosz elnok?
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Abramovics is xD
Jan 09, 2016 11:29:49
-
Jan 09, 2016 11:55:47
Kaufmanndilt a Vilag Legjobb Emberetol!!!
Jan 09, 2016 11:55:47
-
Jan 09, 2016 11:56:51
Kaufmannd ilt... Jo orosz vegyulet
Jan 09, 2016 11:56:51
Schwezoff Dávid
Jan 09, 2016 12:19:33
Kaufmannd ilt... Jo orosz vegyulet
Alligatoril. Korkordrill!
Jan 09, 2016 12:19:33
Brian
Jan 09, 2016 12:59:38
pcp is jó lenne neki, de azt sajnos nem lwhet kapni otthon. bár az is a snecologia nagy jutalomjátéka lenne, ha valakinek sikerülne becsempészni egy tripet sneci likőrkéjébe
Jan 09, 2016 12:59:38
töppedt buzigolyók
Jan 09, 2016 13:04:15
komolyan letöröltétek az én kommentemet is tajgi éjszakai őrjöngésével együtt? :(
Jan 09, 2016 13:04:15
Evidencia Elemér
Jan 09, 2016 13:11:58
komolyan letöröltétek az én kommentemet is tajgi éjszakai őrjöngésével együtt? :(
Ne válaszolj neki, Hahó! Ha mindenáron szeretnél vele beszélgetni, akkor pedig ne idézd be. Főleg ne azokat a kommentjeit, amiben név szerint emleget másokat. Ne legyél már butább, mint kéne...
Jan 09, 2016 13:11:58
Kappanyosék
Jan 09, 2016 13:12:11
Bécigány összefogna a Gárdával és a Betyársereggel a bevándorlók ellen. Ez az év első vicce. Itthon tömegével nem az arab bevándorlók vannak, hanem a fajtája...
HONFITÁRSAIM.
Tudom, tudom, a Koppány csoport az otthonok védelmére szakosodott. A világ megváltozott. Nem akartuk. Jöttek a migránsok és országunkra, nőinkre támadtak. Az otthonvédelem, családvédelem ide is ki kell, hogy terjedjen. Akár csak a földvédelemre, ami egyet jelent a hazánkkal. Haza nélkül nem is lehet otthonvédelem.
Európát megtámadták. Nagyon sürgősen össze kell fognunk, mielőtt lerohannak minket.Szerte Európában asszonyokat gyerek lányokat inzultáltak, szexuálisan bántalmazták őket. Mi férfiak meg hagyjuk. Holnap meg is ölnek minket ezek a hordár, prímit népek.
Harcban állunk a kifosztóinkkal. Küzdenünk kell a migránsok hadával is, mert Európa politikusai frusztráltak Merkellel az élen.
Lehet engem köpködni, de most jól jön egy Betyársereg (politikamentesen vagy egy Gárda). És a Koppány. Mert a bajok ide is ide fognak érni hamarosan. Felkészülten viszont erősek lehetünk. meg kell védenünk asszonyainkat, gyerekeinket és otthonainkat, egyáltalán magunkat.
HONFITÁRSAIM.
Jan 09, 2016 13:12:11
töppedt buzigolyók
Jan 09, 2016 13:17:25
Őszintén szólva hajnali 2-kor már nem igazán néztem, melyik kommnentjére válaszolok. Na mindegy. Majd legközelebb.
Jan 09, 2016 13:17:25
Papúcsos Rockefeller
Jan 09, 2016 13:17:59
HONFITÁRSAIM.
Bélla!
Te szóktál tapógatni nőkket meg szegszuálisan mólesztálni! Már ólyan perverz vagy mint a sódi! Mókát is megmókkáztad tuggyuk jól!
Ha it vigyázzni kel valamire az a pénztárcánk! És miatad!
Ne félsz hógy a kárda téggedet fóg agyonverni? Vagy a begyárserek?!
Bélla neked a mikránsbűnözők csak kónkurencia!
Jan 09, 2016 13:17:59
hordár, prímit nép
Jan 09, 2016 13:18:42
* félti a zsebpénzét a zsebes Fürgétől *
Jan 09, 2016 13:18:42
Nick for sale
Jan 09, 2016 13:21:07
*hordár, prímit nép*
Jan 09, 2016 13:21:07
hídembersneci
Jan 09, 2016 13:21:39
Majd legközelebb.
vagy beszélgessél vele privátban. Jan 09, 2016 13:21:39
töppedt buzigolyók
Jan 09, 2016 13:27:28
vagy beszélgessél vele privátban.
Más is válaszolgat neki, nem csak én, hahó! Van, akit idegesít, vagy akit nem. Van, aki szereti, ha őrjöng, van aki nem. Pont mint Zsír esetében. Egyébként pedig tényleg már csak hetei lehetnek a bevonulásig, utána meg jó pár évig nélkülözni fogjuk a társaságát így is meg úgy is.
Jan 09, 2016 13:27:28
töppedt buzigolyók
Jan 09, 2016 13:30:47
De azért milyen kemény, hogy beismerte, hogy megcsinálták a börtönben, meg hogy nem áll fel a fasza :D :D
Jan 09, 2016 13:30:47
Uncsi zsidó
Jan 09, 2016 13:34:20
De azért milyen kemény, hogy beismerte, hogy megcsinálták a börtönben, meg hogy nem áll fel a fasza :D :D
Jan 09, 2016 13:34:20
még éltet a remény
Jan 09, 2016 13:49:50
Jan 09, 2016 13:49:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 09, 2016 13:53:21
x16)
kisírt szemű recskapók
Jan 09, 2016 13:58:55
Név szerint? Valami tótot szokott emlegetni ez a félőrült, namost azon a fórumon, ahol "orbánvikor" ír, pont valami tót w(iktor?) meg vajmilka(?) vagy ki emlegetése lesz a "fő problem"..
Igy nem sok értelme marad a fórumnak, ha a sörbódult impotens sem szórakoztathat néhanap, kisboros becsicskítva még fészen is, röfi megy a sittre, snecike szintén, addig is totál letiltva, a gazdái által háziőrizetben..
.. tajgi nemsokára szintén bevonul, heti 1-2 kappányos meg röfirajongós face-s "hír" beidézése aztán nem lesz valami szinvonalas retard-show.
Jan 09, 2016 13:58:55
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 09, 2016 14:00:56
x16)
Sodi csak erőt gyűjt. Minél hosszabb a Soha többet nem írok ide szakasz, annál nagyobb baromsággal tér vissza.
Berlin előtt több hónapig nem írt, és ez a snecológia aranykorszakát hozta magával.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Berlin előtt több hónapig nem írt, és ez a snecológia aranykorszakát hozta magával.
-
Jan 09, 2016 14:34:20
*hordár, prímit nép*
béla mindig alkot
Jan 09, 2016 14:34:20
Schwezoff Dávid
Jan 09, 2016 14:47:23
Sodi csak erőt gyűjt. Minél hosszabb a Soha többet nem írok ide szakasz, annál nagyobb baromsággal tér vissza.
Bizony, legalabb ket hetig szereti tartogatni, kitores elott!
Jan 09, 2016 14:47:23
broni
Jan 09, 2016 14:49:37
tényleg ilyet írt????szerintem ő volt, nem vélewtlenül sírt, mikor kiengedték.......meg az imeibe is azért vihették át.....gondolom, szenvedett rendesen a sitten, hála a sátánnak.....
Jan 09, 2016 14:49:37
Hiénaverő
(
x17)
Jan 09, 2016 14:50:00
x17)
béla mindig alkot
Kiváló ügynök volt, kár érte.
broni
Jan 09, 2016 15:01:30
egyszer mondja egy csávó a kocsmába, , hogy 6 évet ült sitten, kérdem, mit csinált, emberölés, assszonydja..........
végül is kocsmai harc volt, csak véletlenül agyonverte a másikat, azért ült aránylag keveset......
végül is kocsmai harc volt, csak véletlenül agyonverte a másikat, azért ült aránylag keveset......
Jan 09, 2016 15:01:30
még éltet a remény
Jan 09, 2016 15:12:01
A "kisírt szemű recskapók" is zseniális nick, de igazából sodi termelte számolatlanul ezeket. Ószövetségi düh, szécse tea, stb. felidézni sem lehet, minden szófordulata arany. Milyen kár,hogy Soha többet nem ír ide
Jan 09, 2016 15:12:01
Brian
Jan 09, 2016 15:25:19
A "kisírt szemű recskapók" is zseniális nick, de igazából sodi termelte számolatlanul ezeket. Ószövetségi düh, szécse tea, stb. felidézni sem lehet, minden szófordulata arany. Milyen kár,hogy Soha többet nem ír ide
a héten disszertált az országból, most megy a kredencért
Jan 09, 2016 15:25:19
Klapka
Jan 09, 2016 15:27:30
Mikor lesz a következő kudarcinterjú?
Jan 09, 2016 15:27:30
Brian
Jan 09, 2016 15:53:56
az egyetlen baj a tudománnyal, hogy kívülállók nem értik miért kuncogok tíz perce itt magamban m.facebook.com/story.php?story_fbid=1100468353305676&substory_index=0&id=115946075091247
Jan 09, 2016 15:53:56
broni
Jan 09, 2016 16:02:36
az egyetlen baj a tudománnyal, hogy kívülállók nem értik miért kuncogok tíz perce itt magamban m.facebook.com/story.php?story_fbid=1100468353305676&substory_index=0&id=115946075091247
ja, én is elröhögöm magam pld. a lidlbe, ha marcipánt látok))))))))))))
Jan 09, 2016 16:02:36
broni
Jan 09, 2016 16:09:09
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--peSiQmO6--/6oJ6Ht7BPm6eKeEss.jpeg
addig baszatnám a szaracénokkal a migriimnádó kommereket, amig mozognak...elmebeteg barmok
addig baszatnám a szaracénokkal a migriimnádó kommereket, amig mozognak...elmebeteg barmok
Jan 09, 2016 16:09:09
Nosztalgiarovat
Jan 09, 2016 18:29:44
Szerző: sodika Mar 02, 2012 17:51:31 Válasz vote up vote down (0)
A ateistákat sértegetem. A dolgozó embereket tisztelem - mivel én is azt vagyok. A vallásosság nálam emberi minimum. A család szent.
A ateistákat sértegetem. A dolgozó embereket tisztelem - mivel én is azt vagyok. A vallásosság nálam emberi minimum. A család szent.
Jan 09, 2016 18:29:44
broni
Jan 09, 2016 18:32:02
-sodi , raus, raus!!!üvölti a felbőszült tömeg.......
Jan 09, 2016 18:32:02
ál-sodika
Jan 10, 2016 00:24:55
Andi.
Mindegy.
Mindegy.
Jan 10, 2016 00:24:55
broni
Jan 10, 2016 00:44:30
mi történt????????nem volt recskáspédia((((((((((((
Jan 10, 2016 00:44:30
broni
Jan 10, 2016 00:53:24
www.facesofsuicide.com/showpage.php?x=DEE96576-57BE-4801-9A1C-02481552133B
verem a faszom az öngyi csajra!!!!!!!!!
verem a faszom az öngyi csajra!!!!!!!!!
Jan 10, 2016 00:53:24
Admin
Jan 10, 2016 01:17:41
mi történt????????nem volt recskáspédia((((((((((((
öööoooooöööö holnap tudunk indulni ez szházházalék! nem alszom éjszaka!
Jan 10, 2016 01:17:41
üregi zsidó
Jan 10, 2016 05:09:01
Sneci facebook:
"Oroszországban nem szaggal gurigáznak"
"Oroszországban nem szaggal gurigáznak"
Jan 10, 2016 05:09:01
Tyodika
Jan 10, 2016 09:26:32
Este sikerült pár órára leállítyani az oldalt a vonzás törvényével, ma még erősebben fogok koncentrálni, Úgyhogy kihagyom a melót csá
Jan 10, 2016 09:26:32
sodika
Jan 10, 2016 09:47:45
Azért irigykedem a tajgira.. ő legalább szexelhetett a böriben. Na wichsen-party, tschüß
Jan 10, 2016 09:47:45
púpátmozgató edzés
Jan 10, 2016 09:47:53
Sodi bazmeg, kibaszottul ráéreztél:
A sírás az új pornó
www.origo.hu/kultura/kunszt/20160108-kultura-sirasporno-szelfi-feminizmus-fotomuveszet.html
A sírás az új pornó
www.origo.hu/kultura/kunszt/20160108-kultura-sirasporno-szelfi-feminizmus-fotomuveszet.html
Jan 10, 2016 09:47:53
Schwezoff Dávid
Jan 10, 2016 09:48:38
Sodi, idén még megadod Zsery pénzét, amit a kredencre adott?
Jan 10, 2016 09:48:38
banshee
(
x24)
Jan 10, 2016 09:55:29
x24)
Sodi, idén még megadod Zsery pénzét, amit a kredencre adott?
Angyalszárnyat ne növesszen?
konzerv vér
Jan 10, 2016 10:08:26
Szerző: sodika ( [Snecológus-pontszám: 11810] x5) Dec 19, 2014 13:31:20 Válasz vote up vote down (0)
Hiénaverő
Neked a pjogjamozói tudásod nem elég jó elsősorban, te idióta. Ha tudnál programozni, akkor nem a minimálbér lenne az angyalszárny, te szerencsétlen.
Seggfej.
Erre már válaszoltam.
Szaktudásom fasza, csak mindig elrángattak kamerázni.
Előtte meg anyám szétbaszta a kezdeti lelkesedésemet.
De itt kint egyik probléma sincs jelen.
Hiénaverő
Neked a pjogjamozói tudásod nem elég jó elsősorban, te idióta. Ha tudnál programozni, akkor nem a minimálbér lenne az angyalszárny, te szerencsétlen.
Seggfej.
Erre már válaszoltam.
Szaktudásom fasza, csak mindig elrángattak kamerázni.
Előtte meg anyám szétbaszta a kezdeti lelkesedésemet.
De itt kint egyik probléma sincs jelen.
Jan 10, 2016 10:08:26
eltűnt a recskás
Jan 10, 2016 10:26:52
És vele Gennyes prof is? Véletlen? Nem hiszem. Illuminati confirmed.
Jan 10, 2016 10:26:52
kripli figyelő
Jan 10, 2016 10:31:49
Púp,most hogy soha többé nem írsz ide a következő kudarctúráért ki lesz a hibás?Eddig a trollokat hibáztattad amiért egy szakmai kudarc vagy,de most ezt nem teheted meg.Teljesen meg fogsz borulni amikor a valóság átüti az autiköd fingmázas szellőjét ami körbeleng téged,és nem lesz kire hárítani a hatalmas kudarcot sodi.Ezt is olvassa asodi ami megint csak azt bizonyítja hogy még mindig egy akaratgyenge szar asodi.
Jan 10, 2016 10:31:49
Škoda Superb
Jan 10, 2016 11:38:57
Púpi, mi lesz a vasárnapi ebéded? Lesz vasárnapi ebéd?
Jan 10, 2016 11:38:57
stressznélküli nyugi
Jan 10, 2016 11:50:27
Púp,most hogy soha többé nem írsz ide a következő kudarctúráért ki lesz a hibás?Eddig a trollokat hibáztattad amiért egy szakmai kudarc vagy,de most ezt nem teheted meg.Teljesen meg fogsz borulni amikor a valóság átüti az autiköd fingmázas szellőjét ami körbeleng téged,és nem lesz kire hárítani a hatalmas kudarcot sodi.Ezt is olvassa asodi ami megint csak azt bizonyítja hogy még mindig egy akaratgyenge szar asodi.
Most a rendőrség lesz hibás, Hahó! Elrángatták a symfony tanulásról egy rossz hangulatú ugrálásra, ezért nem tudott felkészülni az interjúra. Még lehet, hogy kártérítést is kap ezért az államtól és abból majd vesz új faptopot *pr*
Jan 10, 2016 11:50:27
Mikrocsip
Jan 10, 2016 11:57:00
Megy a szimfoni meg a melócsá ezerrel :))
Farkas Endre Kiss megosztotta NPD - Die soziale Heimatpartei bejegyzését.
6 perce ·
Újabb "egyedi eset".
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
csodálatos
Refugees Welcome
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
37 perce ·
Orbánra akarják kenni a kölni eseményeket?
Úgy tűnik, hamarosan megérjük azt is, hogy a balliberális
Farkas Endre Kiss
39 perce ·
fogas kérdés
41 perce ·
Farkas Endre Kiss megosztotta JUNGE FREIHEIT bejegyzését.
42 perce ·
Már a New York Times is náci, és kirekesztő és rasszista.
És menekültellenes, és demagóg, és szélsőjobboldali.
Fel vagyok háborodva. NO PASARAN!
6 perce ·
Újabb "egyedi eset".
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
csodálatos
Refugees Welcome
37 perce ·
Farkas Endre Kiss
39 perce ·
fogas kérdés
41 perce ·
42 perce ·
Jan 10, 2016 11:57:00
maradék szalonnás krumpli
Jan 10, 2016 12:21:17
Púpi, mi lesz a vasárnapi ebéded? Lesz vasárnapi ebéd?
*integet*
Jan 10, 2016 12:21:17
Tyodika
Jan 10, 2016 13:08:14
Az hoty munka és tyanulás közben kurucot olvasok és facebookozom nem zárja ki, hogy sikeres lesz a tyodi. A zsidó ószövetségi dühvel lefolytatott aknamunka ellenére is. Juszt is.
Jan 10, 2016 13:08:14
-
Jan 10, 2016 13:09:28
Megy a szimfoni meg a melócsá ezerrel :))
6 perce ·
Újabb "egyedi eset".
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
csodálatos
Refugees Welcome
37 perce ·
Farkas Endre Kiss
39 perce ·
fogas kérdés
41 perce ·
42 perce ·
6 perce ·
Újabb "egyedi eset".
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
csodálatos
Refugees Welcome
37 perce ·
Farkas Endre Kiss
39 perce ·
fogas kérdés
41 perce ·
42 perce ·
micsoda hétvégi program baszod, egész nap a facebookra önteni a fost, te aztán tudsz élni sodi!
Jan 10, 2016 13:09:28
Brian
Jan 10, 2016 13:31:34
úgy látszik betett az autistának, hogy még a migrik is sikeresebbek németcsibe-taperolásban. elseje óta még mindig ezen őrjöng, sztem száznál több megosztésa volt ebben a témában.
Jan 10, 2016 13:31:34
-
Jan 10, 2016 13:31:42
www.youtube.com/watch?v=imxFWlIY9RQ
Orvos agyonveri az alkeszt vizsgálat közben.
Tajgi felkészül a kivizsgálásra.
Jan 10, 2016 13:31:42
-
Jan 10, 2016 13:36:11
Ez csivaegő?
Jan 10, 2016 13:36:11
megrendelő
Jan 10, 2016 13:42:05
Endre,tudtál haladni a melóval?
Jan 10, 2016 13:42:05
taknyos nózi
Jan 10, 2016 13:42:28
Ilyen az, amikor a zaklató bűnöző migriből külfüldi nőkért aggódó feminista lesz.
Farkas Endre Kiss
42 perce ·
Öt nap kellett, hogy ki merjék mondani: német nagyvárosokban szilveszter éjszakáján menedékkérőnek LÁTSZÓ lények nőnek LÁTSZÓ emberekkel erőszakoskodtak. VÉLHETŐEN a zaklatás, fogdosás mellett nemi erőszak is történt. Ja, és az észak-afrikainak LÁTSZÓ férfiak a nőnek LÁTSZÓ emberek mellett férfinak LÁTSZÓ egyéneket is kifosztottak. A németnek LÁTSZÓ polgárokat petárdának LÁTSZÓ tárgyakkal ijesztgették, és nem kizárható, hogy fegyvernek LÁTSZÓ tárgy is volt náluk.
Farkas Endre Kiss
42 perce ·
Öt nap kellett, hogy ki merjék mondani: német nagyvárosokban szilveszter éjszakáján menedékkérőnek LÁTSZÓ lények nőnek LÁTSZÓ emberekkel erőszakoskodtak. VÉLHETŐEN a zaklatás, fogdosás mellett nemi erőszak is történt. Ja, és az észak-afrikainak LÁTSZÓ férfiak a nőnek LÁTSZÓ emberek mellett férfinak LÁTSZÓ egyéneket is kifosztottak. A németnek LÁTSZÓ polgárokat petárdának LÁTSZÓ tárgyakkal ijesztgették, és nem kizárható, hogy fegyvernek LÁTSZÓ tárgy is volt náluk.
Jan 10, 2016 13:42:28
banshee
(
x24)
Jan 10, 2016 13:42:41
x24)
www.youtube.com/watch?v=imxFWlIY9RQ
Így kell bánni azokkal, akik nőket vernek. Ez így helyes!
töppedt buzigolyók
Jan 10, 2016 13:45:25
szerintem a recskás most tartalékol egy mindent elsöprő rohamra. ez legkésőbb a rendőrlistás ítéletkor várható, vagy mikor hivatalosan is megvádolják a gazdasági bűncselekményben. amelyik hamarabb bekövetkezik.
Jan 10, 2016 13:45:25
taknyos nózi
Jan 10, 2016 13:48:33
szerintem a recskás most tartalékol egy mindent elsöprő rohamra. ez legkésőbb a rendőrlistás ítéletkor várható, vagy mikor hivatalosan is megvádolják a gazdasági bűncselekményben. amelyik hamarabb bekövetkezik.
Nem kell olyan sokáig várnunk, a következő kudarcocskánál itt fogja bizonygatni, hogy ő mindent jól csinált, de most blablabla (következő mánia).
Jan 10, 2016 13:48:33
kripli figyelő
Jan 10, 2016 13:54:27
Én nem éjtyem hogy a tündérmeseországi helyzet miért feszíti ennyire az agyát a nemzet krónikásának.Púp eddig nem úgy volt hogy dögöljenek meg a nemzetet kizsákmányoló aljas nyugati kapitalista libsik?
Jan 10, 2016 13:54:27
banshee
(
x24)
Jan 10, 2016 13:58:31
x24)
Asodi mindig következetes. Következetesen a széljárástól függően változtatja a véleményét.
broni
Jan 10, 2016 14:01:30
free köpcös!!!!!!!!!!!respect the hero!!!!!!!!!!!!!!!!!guzmán the king!!!!buzi sodi!!!!!!!!
Jan 10, 2016 14:01:30
töppedt buzigolyók
Jan 10, 2016 14:22:33
fogunk vajon kapni idén is olyan videót, amin kering a kolosyn, és bizonygatja, hogy bár elítélték, de valójában ő nyert? :)
Jan 10, 2016 14:22:33
79 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™