sosem tojtam be tőle. Ott voltunk a csónakázó-tónál ketten, csak én és ő. Odajött, hogy mit irkálok Facebookon, mintha bármi köze is lenne hozzá. Aztán fenyegetőzött, hogy megver, én meg azt mondtam neki, ha megteszi, feljelentem. Ő erre: ha feljelentem, feljelent rágalmazásért, mert úgyse tudom bizonyítani.
Aztán eljöttem onnan, ő meg jött utánam, de nem nyúlt hozzám egy ujjal sem. a végén még utánam kiabált, hogy a "jobbikos haverjaimnak vége a városban". ezután megírtam mindezt fb-re, és senki nem hitt nekem. még másnap kaptam egy ajánlatot, hogy elintézik nekem az illetőt, de cserébe nekem is kell tennem valamit, de nem mentem bele.
akkor még féltem egy kicsit, mert volt még vesztenivalóm. ma már nincs vesztenivalóm, nem félek semmitől.
ajánlom magamat hölgyem, alkesz munkanélküli vagyok, marokszám eszem a xanaxot, tegnap meg ugy bemarcsáztam , azt kurva, holand cucc, nem valami szar...
szerinted a liberális lotyókat én nem kerülöm el nagy ívben? túl sokat képzelsz magadról te is, pedig nem vagy te senki. egy porszem a világban, vagy még annyi sem.
az egyik bepróbálkozott azza, hogy nem vagy homoszexuális... egyből levágtuk, hogy csak vetít!
te vagy az, brazil?
Ifj. Boros László alias Kisboros alias Zsír a trollok számára sokáig ismeretlen volt. Tiszavasváriban már a fél város utálta, miután többeket rágalmazott meg különböző internetes fórumokon. Régen Molnár F. falán őrjöngött, de ez még Boborjánnak is sok volt, és letiltotta. Ezután találta meg Sodi falát, később pedig a fórumot. Trollvadásznak képzelve magát keménykedni kezdett, majd az általa gyártott trollaktákat elküldte Sodinak és a Malacznak is. Ezután a keményebb tanszéki professzorok és régi ősellensége, Esmeralda alias brazil úgy döntöttek, megfékezik a magáról túl sokat képzelő Kisborost. Állítólag telefonhívások érkeztek a családi házba, ahol az anyjával él. Édesanyja gyenge idegzetű, valószínűsíthetően leszázalékolt asszony. Kisboros szerint a telefonok annyira felzaklatták, hogy csak egy "dübbenést" hallott, és megtalálta az anyját a konyhakövön. Ezután a kocsmába rohant, állítólag segítséget hívni. A történet azért is érdekes, mert az állítólagos hívások ellenére sem cseréltek számot, és Kisboros nem volt hajlandó estére sem kihúzni vagy magához felvinni a telefont, hagyva, hogy az édesanyja szenvedjen a fia szemtelenkedéséért.
Kisboros 33 éves, végzett informatikus, kiváló sakkozó. Ennek ellenére összesen egy-két év munkaviszonyt tud felmutatni, azt is a Jabil összeszerelő üzemében, szalagmunkásként. A szülei pénzéből él a családi házban, elhízott, haja állandóan zsíros, az egykori emós divatot követve a szemébe lóg. Nárcisztikus személyiségként rendszeresen fényképezi magát, és kommentálja a saját fényképeit a facebookon. Súlyoson paranoiás, munkaundoros, a valóságtól teljesen elszakadt, kényszerképzetek gyötrik. Nagy valószínűséggel papírja van róla, hogy elmebeteg.
kisboros indiából rendelt cigit, dalbír sokat hívogatta egyeztetés végett, valamiért kisboros helyett rendszeresen anyukája vette fel, aki rosszul lett a hülye gyereke miatti elkeseredésben. kisboros lement a dübbenésre, látta ott feküdni az anyját, erre segítségnyújtás helyett elment kocsmába, ezt mind ő írta le, ilyet kitalálni sem lehet
inkább benneteket kellene kezelni.
amit ti műveltek, azt úgy hívják, szervezett zaklatás.
szervezettzaklatas.wordpress.com/
A sodipedia számára még ilyen is készült, de érdeklődés hiányában nem lett belőle semmi:
Szabó Judit
Szabó Judit, aka. Mahakibeach, Eszmeralda, Retardált Sajtmester. Kisboros egykori szerelme, aki azóta éjt nappallá téve azon fáradozik, hogy Kisborost minden fórumon lejárassa. Beírásokat tesz a nevében szállodák, éttermek, celebek vendégkönyveibe, homoszexuális ajánlatokat téve. SoDI fórumán folyamatosan azt próbálja kiprovokálni, hogy a trollok rászálljanak Kisborosra. Állítólag Brazíliában él(t), innen az Eszmeralda becenév. Egyszer különösen elborult és modoros eszmefuttatásba kezdett SoDI fórumán a sajtkészítés rejtelmeiről, némi orosz-szopkodással megfűszerezve, innen a Retardált Sajmester becenév. Kisboros lejáratási szándékát már olyan szinten túlzásba viszi, hogy az már a trollok haragját is kivívta. A trollok szemében ugyanolyan irritáló retardált, mint Kisboros.
Így történt valójában.
Ott voltunk a csónakázó-tónál ketten, csak én és ő. Odajött, hogy mit irkálok Facebookon, mintha bármi köze is lenne hozzá. Aztán fenyegetőzött,majd átölelt és megcsókolt. Én meg azt mondtam neki, ha még egyszer megteszi, feljelentem. Ő erre: ha feljelentem, feljelent rágalmazásért, mert úgyse tudom bizonyítani.Aztán eljöttem onnan, ő meg jött utánam, és megujjazott.Ezután megírtam mindezt fb-re, és senki nem hitt nekem. Még másnap kaptam egy ajánlatot egy Laci nevű sráctól. És egy videót is mellékelt. akkor még féltem egy kicsit, mert volt még vesztenivalóm. ma már nincs vesztenivalóm, nem félek semmitől. Azóta én is küldtem neki videót.
Az Titus Beda alias Mandy Lane.
Uv időpontra a Neptunon tessék jelentkezni!
a német tolószékes mandy lane, hálistennek már nem jár ide
Bori, olvasom a butaságaidat, meg láttam, hogy egy kb. tíz éves telefonbetyáros felvétel miatt evett ide a fene, amin nem is te szerepelsz, te fasz!!! Mi a geciért nem tudsz visszatakarodni anyád picsájába, ahelyett, hogy Púp fórumát szemeteled tele??? Hülye buzi.
És amit te csinálsz, azt hogy hívják, Bori? Majd megmondom neked: sorozatos internetes becsületsértés. Ennek az ezredét nem mernéd eljátszani szemtől szemben, csak a monitor mögül megy neked az anyázás. Csak ma legalább 10 embernek írtad itt, hogy kurva az anyja, vagy valami súlyosabbat. Egy nagy verést érdemelnél, de meg is fogod kapni, ha nem is a trolloktól. Az univerzum elintézi neked is.
edd meg sodi szarát, köcsög!!!!!!mocskos állat!!!!!!!!
Broni a tanszék szerintem összedob neked egy karton xanaxra valót ha ezt a beszólást elmész megbeszélni Borosékhoz.
Akkor miért Sodifórumnak hívják, degenerált, miért nem Trollfórumnak? Na ugye.
Leszarom, nem érdekel a gyerekes szarságod...
kutyabaszó!!!!!!!!!!!!apád meddig verte be, tövig??????., na, kocsma
tááá-dámm, tusé meg minden ilyen
Ne tessék haragudni Károly bácsi, én már nem is merek hazamenni.
Kuncsaftja vagy? Képet ahogy baszod a öreglányt, vagy meg sem történt!
ha ez tényleg a brazil , tedd már ki amid van róla bori. ja, hogy nincs semmid róla se
Ez nem Bori, hahó! Ez már a Sárkányvedelő debil impotens, Tajgi személyesen! Üdv a porondon Tajgikutya! Hopp, produkáld magad! XDDD
A fiam ma is Bodrit szólongatta, és nem tudja, hogy már nem fog visszatérni. Éjszaka temettem el, hogy senki se lássa, hogy mi történt vele.
REMÉLEM BŰNHŐDNI FOGSZ TE SÁTÁNIVADÉK!
akkor állj ki középre, mutatkozz be és kezdjed, de remélem jobb műsort csinálsz mint az előzőek. te is szokták halott kutyákat baszni, vagy mi a közös benned meg zsírban?
Rajta! Jövő héten?
Ganz egal, csak egy szimpla retard. Raadasul kb. mindenki leszarja, hogy ki vagy. Ha nem vagy szorakoztato, akkor az iron gnome kitilt a gecibe, oszt helló
Mem rósz, de a zén remekkmüvemm, a Vánbír Krízta szeb!!!
Igazad van, Lackó. Ez a világ egy ocsmány hely, nem érdemel meg téged.
Szerintem fogalmazz meg egy kiáltványt, küldd el valamelyik újságnak, és kezdj el levélbombákat küldözgetni a trolloknak.
Tehetünk mi arról, hogy anyád a telefonközpontban alszik?
Ehhez képest az fog történni, hogy mire kijössz a kóterból, könyvet írhatsz a benti kalandjaidról "A cigányfasz 50 árnyalata" címmel ;)
Gypsy B csípővonalon nagyon erős, főleg, ha zseb is van ott.
Szerintem jó a Crazy Fat, mert puhos, tokás is a csudváshajú XD
Mint valami kortárs művész neve.
Loptam.
nem, de olyan volt, hogy tesióra alatt az öltözőben belehugyoztak az egyik gyerek teájába, és az megitta...
barbi szájbaszar, és a kezedbe adom a zsíróshajú, ronda buzi fejét.....ha reni is, a faterjáét is)))))))))))
Eléggé evidens, hogy Eszmi próbálkozott, tapasztalt zsirológusok az első kommentnél kiszűrhetik.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Kurva jó a műsor bazmeg. Zsírt az anyja is meg az öccse is felkérdezte, hogy mégis mi a jó kurva anyját képzel, hogy a neten emberkedik ahelyett, hogy dolgozna :D Erre inkább "elhidegül" a saját családjától a csicska buzihuszár, mintsem hogy eltakarodjon a csattogós picsába dolgozni, és ne olvassa a fórumot.
Zsírgeci, azt ugye tudod, hogy rokonok kérhetik a gyámság alá helyezésedet? És utána berakhatnak valami zárt intézetbe, ahová való vagy.
Az ilyen csendes, befelé forduló "nem haverkodó" embereket úgy hívják, hogy szociopata. És nem, nem ők a normálisak, hanem a többi, a társadalom keretein belül élő ember. Bizony ám, kicsi buzi.
valóban normális dolog órákat beszélgetni lényegtelen dolgokról vagy a semmiről, csak azért, hogy teljen az idő, és azt mondani, hogy aki nem vesz ebben részt, az szociopata.
prafó, németh! kiváló meglátás!
végül is ez a komment is igazolja, hogy semmivel nem vagytok különbek azoktól...
de hát ezért vagytok ti "normális emberek", én meg valami beteg szar.
na pá!
baszki, pedig az egyik kedvenc témád lett volna, miért nem szálltál be? azt várhatod hogy a kutyabaszásról fognak trécselni!
Nem is tudtam hogy Bronislaw prof a Jabilnál is megfordult.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
vipera
Feb 11, 2016 16:47:32
Nem tudom mi lenne veled egy tízfős zárkában, ahol egyedül te vagy fehér, kisboros? Ott mind a 9 cigót megölnéd akik minden nap megvernének, megerőszakolnának, és elvennék a kajádat? Ébredj fel kisgyerek!
Feb 11, 2016 16:47:32
Elsőéves
Feb 11, 2016 16:49:34
Basszus, kb. egy fél éve kommenteltem ide legutóbb. Akkor is a kisboros volt porondon és akkor is ugyanezeket tolta. Lehet, hogy ő valójában a hüllő és tajgi szerelemgyereke egyszerre, mert ugyanolyan monomániás mint a vén metélt szivar.
Bori, én mint liberális nő elhatárolódom a hozzád hasonló "férfiaktól". Persze nem érzem, hogy pasinak kéne lennem, vagy annyira hiányozna a szakáll. Én azokat a pasikat hajtom inkább, akiknek vannak álmaik, állásuk, némi kilátásuk a jövőre és neadjisten 30 fölött nem az anyjuknál élnek a gyerekszobában.
Tudod mi a nagyon durva? Hogy van ilyen! Tudom, hogy ez nálad ilyen sci-fi kategória, de szerintem nem mondok nagy titkot azzal, hogy ahogy fejlődik a modern társadalom egyre inkább azt látom, hogy 23-24 éves fiatalok már természetesnek tekintik, hogy függetlenek ennyi idősen és szerintem ez nem rossz dolog, hanem - mostfigyelj! - a világ így működik.
Szóval amikor ide jössz és beírod, hogy a rajtad röhögők mennyire szánalmasak, akkor ezeket a gondolatokat futtasd át a kis agyadon.
Bori, én mint liberális nő elhatárolódom a hozzád hasonló "férfiaktól". Persze nem érzem, hogy pasinak kéne lennem, vagy annyira hiányozna a szakáll. Én azokat a pasikat hajtom inkább, akiknek vannak álmaik, állásuk, némi kilátásuk a jövőre és neadjisten 30 fölött nem az anyjuknál élnek a gyerekszobában.
Tudod mi a nagyon durva? Hogy van ilyen! Tudom, hogy ez nálad ilyen sci-fi kategória, de szerintem nem mondok nagy titkot azzal, hogy ahogy fejlődik a modern társadalom egyre inkább azt látom, hogy 23-24 éves fiatalok már természetesnek tekintik, hogy függetlenek ennyi idősen és szerintem ez nem rossz dolog, hanem - mostfigyelj! - a világ így működik.
Szóval amikor ide jössz és beírod, hogy a rajtad röhögők mennyire szánalmasak, akkor ezeket a gondolatokat futtasd át a kis agyadon.
Feb 11, 2016 16:49:34
Hiénaverő
(
x17)
Feb 11, 2016 16:50:46
x17)
Úgy látom Ksiboros kezd lehiggadni, alighanem hatni kezdett a gyógyszer. Most már jön a "visszafogom magam" és a pontpontpontozás.....
-
Feb 11, 2016 16:51:46
Hagyjuk már a picsába ezt a keménykedést Kisbolyhos. Amikor Szőke Zoli fel akart kérdezni, hetekig nem merted kitenni a lábad a házból, az ágyneműtartóban kuksoltál, miközben fekete megfigyelőautókról és zuhanyrózsába rejtett lehallgatókészülékekről hallucináltál kivégzés helyett.
sosem tojtam be tőle. Ott voltunk a csónakázó-tónál ketten, csak én és ő. Odajött, hogy mit irkálok Facebookon, mintha bármi köze is lenne hozzá. Aztán fenyegetőzött, hogy megver, én meg azt mondtam neki, ha megteszi, feljelentem. Ő erre: ha feljelentem, feljelent rágalmazásért, mert úgyse tudom bizonyítani.
Aztán eljöttem onnan, ő meg jött utánam, de nem nyúlt hozzám egy ujjal sem. a végén még utánam kiabált, hogy a "jobbikos haverjaimnak vége a városban". ezután megírtam mindezt fb-re, és senki nem hitt nekem. még másnap kaptam egy ajánlatot, hogy elintézik nekem az illetőt, de cserébe nekem is kell tennem valamit, de nem mentem bele.
akkor még féltem egy kicsit, mert volt még vesztenivalóm. ma már nincs vesztenivalóm, nem félek semmitől.
Feb 11, 2016 16:51:46
broni
Feb 11, 2016 16:52:33
Basszus, kb. egy fél éve kommenteltem ide legutóbb. Akkor is a kisboros volt porondon és akkor is ugyanezeket tolta. Lehet, hogy ő valójában a hüllő és tajgi szerelemgyereke egyszerre, mert ugyanolyan monomániás mint a vén metélt szivar.
ajánlom magamat hölgyem, alkesz munkanélküli vagyok, marokszám eszem a xanaxot, tegnap meg ugy bemarcsáztam , azt kurva, holand cucc, nem valami szar...
Feb 11, 2016 16:52:33
-
Feb 11, 2016 16:55:26
szerinted a liberális lotyókat én nem kerülöm el nagy ívben? túl sokat képzelsz magadról te is, pedig nem vagy te senki. egy porszem a világban, vagy még annyi sem.
Feb 11, 2016 16:55:26
-
Feb 11, 2016 16:58:51
Te minden lotyót elkerülsz, mivel buzi vagy, kisszaros.
Feb 11, 2016 16:58:51
kripli figyelő
Feb 11, 2016 17:06:07
kinyírnék odabent mindenkit, aki csak egy ujjal is hozzámnyúlna. egy üvegszilánk és egy jól irányzott kézmozdulat a nyaki véna környékére elég ehhez...
Tehát te is a vigyorgóba kerülsz pár hét börtön után mint a törvénytelen apád.Ott ugyan leszedálnak zsír,de érezni fogod ahogy a százhúsz kilós betegtársaid szórakozásból kínoznak téged és megerőszakolnak,ahogy te tetted a kutyákkal.Ott nem lesz üvegszilánk meg szétkaszabollaka.Kérdezd csak meg tajgit ő már tapasztalta és inkább a sittet választja. Feb 11, 2016 17:06:07
-
Feb 11, 2016 17:06:27
ő volt amúgy a nagy helyi informátorotok, vagy tiborveres?
melyik miket kamuzott rólam?
Feb 11, 2016 17:06:27
tájai
Feb 11, 2016 17:08:14
Tiszaeszlár után el kéne mennünk Vasváriba is...
Feb 11, 2016 17:08:14
cicabali
Feb 11, 2016 17:17:46
az egyik bepróbálkozott azza, hogy nem vagy homoszexuális... egyből levágtuk, hogy csak vetít!
Feb 11, 2016 17:17:46
-
Feb 11, 2016 17:37:07
Tiszaeszlár után el kéne mennünk Vasváriba is...
te vagy az, brazil?
Feb 11, 2016 17:37:07
AutismusMaximus
Feb 11, 2016 17:39:51
Na végre, egy kis élet a fórumon! Ne hagyd abba, kisbőrös, most legalább te lehetsz a best retard.
És most tényleg szórakoztató vagy, vicces az őrjöngésed. Hajrá, orozd el sodi fórumát!
És most tényleg szórakoztató vagy, vicces az őrjöngésed. Hajrá, orozd el sodi fórumát!
Feb 11, 2016 17:39:51
kripli figyelő
Feb 11, 2016 17:39:54
A zuhanyrózsát már ellenőrizted? melyik miket kamuzott rólam?
Feb 11, 2016 17:39:54
broni
Feb 11, 2016 17:40:58
verjem a faszom a graviticiós hullámokba, iyen buziságra elköltni i milliárd dollárt, mennyi kurvát meg narkót kapnák érte((((((((((
Feb 11, 2016 17:40:58
MC Dalbir
Feb 11, 2016 17:51:38
Kisboros, az egyik gyerekkori baratom pszichiater, atlinkeltem neki a kommentjeidet, azt mondta, hogy Teged ingyen kezelne. Ha kell, szolj, es megadom a szamat. Persze biztos o is trollkemugynok-nacikurva, szal mindegy is. Azert ha beut a zoloft es rajossz, hogy nem vagy napoleon, szoljal
Feb 11, 2016 17:51:38
gólya
Feb 11, 2016 18:03:50
Valaki a tapasztalt profok közül korrepetálna ebből a kisbőrös dübbenés témából?Mi az hogy dübbent és miért pont dübbent...?
Igérem az uv-ra zsirológiából is készülök..!
NSZKSZ
NSZKSZ
Feb 11, 2016 18:03:50
broni
Feb 11, 2016 18:06:36
Feb 11, 2016 18:06:36
Kisborosológus
Feb 11, 2016 18:14:12
Valaki a tapasztalt profok közül korrepetálna ebből a kisbőrös dübbenés témából?Mi az hogy dübbent és miért pont dübbent...?
NSZKSZ
NSZKSZ
Ifj. Boros László alias Kisboros alias Zsír a trollok számára sokáig ismeretlen volt. Tiszavasváriban már a fél város utálta, miután többeket rágalmazott meg különböző internetes fórumokon. Régen Molnár F. falán őrjöngött, de ez még Boborjánnak is sok volt, és letiltotta. Ezután találta meg Sodi falát, később pedig a fórumot. Trollvadásznak képzelve magát keménykedni kezdett, majd az általa gyártott trollaktákat elküldte Sodinak és a Malacznak is. Ezután a keményebb tanszéki professzorok és régi ősellensége, Esmeralda alias brazil úgy döntöttek, megfékezik a magáról túl sokat képzelő Kisborost. Állítólag telefonhívások érkeztek a családi házba, ahol az anyjával él. Édesanyja gyenge idegzetű, valószínűsíthetően leszázalékolt asszony. Kisboros szerint a telefonok annyira felzaklatták, hogy csak egy "dübbenést" hallott, és megtalálta az anyját a konyhakövön. Ezután a kocsmába rohant, állítólag segítséget hívni. A történet azért is érdekes, mert az állítólagos hívások ellenére sem cseréltek számot, és Kisboros nem volt hajlandó estére sem kihúzni vagy magához felvinni a telefont, hagyva, hogy az édesanyja szenvedjen a fia szemtelenkedéséért.
Kisboros 33 éves, végzett informatikus, kiváló sakkozó. Ennek ellenére összesen egy-két év munkaviszonyt tud felmutatni, azt is a Jabil összeszerelő üzemében, szalagmunkásként. A szülei pénzéből él a családi házban, elhízott, haja állandóan zsíros, az egykori emós divatot követve a szemébe lóg. Nárcisztikus személyiségként rendszeresen fényképezi magát, és kommentálja a saját fényképeit a facebookon. Súlyoson paranoiás, munkaundoros, a valóságtól teljesen elszakadt, kényszerképzetek gyötrik. Nagy valószínűséggel papírja van róla, hogy elmebeteg.
Feb 11, 2016 18:14:12
Brian
Feb 11, 2016 18:16:07
NSZKSZ
NSZKSZ
kisboros indiából rendelt cigit, dalbír sokat hívogatta egyeztetés végett, valamiért kisboros helyett rendszeresen anyukája vette fel, aki rosszul lett a hülye gyereke miatti elkeseredésben. kisboros lement a dübbenésre, látta ott feküdni az anyját, erre segítségnyújtás helyett elment kocsmába, ezt mind ő írta le, ilyet kitalálni sem lehet
Feb 11, 2016 18:16:07
Károly
Feb 11, 2016 18:20:05
Ki fogja visszaadni nekem a Bodrit? Pár napja találtuk meg felakasztva a kertbe, és olyan állapotban, hogy azt inkább nem írom le.
Undorító, ami ebben a városban történik. A gyermekem is mindig kérdezi, hogy hol van az a kis, szürke szőrpamacs, akit pár napja mentettünk meg a menhelyről, az alom utolsó darabjaként.
Ki adja vissza?
MIÉRT VANNAK ILYEN BETEG EMBEREK A VILÁGON?
Undorító, ami ebben a városban történik. A gyermekem is mindig kérdezi, hogy hol van az a kis, szürke szőrpamacs, akit pár napja mentettünk meg a menhelyről, az alom utolsó darabjaként.
Ki adja vissza?
MIÉRT VANNAK ILYEN BETEG EMBEREK A VILÁGON?
Feb 11, 2016 18:20:05
-
Feb 11, 2016 18:27:54
Kisboros, az egyik gyerekkori baratom pszichiater, atlinkeltem neki a kommentjeidet, azt mondta, hogy Teged ingyen kezelne. Ha kell, szolj, es megadom a szamat. Persze biztos o is trollkemugynok-nacikurva, szal mindegy is. Azert ha beut a zoloft es rajossz, hogy nem vagy napoleon, szoljal
Feb 11, 2016 18:27:54
gólya
Feb 11, 2016 18:28:14
Ezek a retardok tényleg közveszélyesek
Feb 11, 2016 18:28:14
Újságíró troll
Feb 11, 2016 18:34:25
A sodipedia számára még ilyen is készült, de érdeklődés hiányában nem lett belőle semmi:
Szabó Judit
Szabó Judit, aka. Mahakibeach, Eszmeralda, Retardált Sajtmester. Kisboros egykori szerelme, aki azóta éjt nappallá téve azon fáradozik, hogy Kisborost minden fórumon lejárassa. Beírásokat tesz a nevében szállodák, éttermek, celebek vendégkönyveibe, homoszexuális ajánlatokat téve. SoDI fórumán folyamatosan azt próbálja kiprovokálni, hogy a trollok rászálljanak Kisborosra. Állítólag Brazíliában él(t), innen az Eszmeralda becenév. Egyszer különösen elborult és modoros eszmefuttatásba kezdett SoDI fórumán a sajtkészítés rejtelmeiről, némi orosz-szopkodással megfűszerezve, innen a Retardált Sajmester becenév. Kisboros lejáratási szándékát már olyan szinten túlzásba viszi, hogy az már a trollok haragját is kivívta. A trollok szemében ugyanolyan irritáló retardált, mint Kisboros.
Feb 11, 2016 18:34:25
Brilliance AF2 25l
Feb 11, 2016 18:36:47
Figyelj zsiradék az itteniek sosem kötnek bele ártatlanokba, sőt még azt is, aki nem érdemli meg a faszerdőt azt megóvják a kompromittálódástól.Mint pl sodi faterja.
Neked viszont kijárna ujra a kibővìtett szócikk, itt a helyed a sodipedián, mert önként jársz ide őrjöngeni a trollfaszért.
Neked viszont kijárna ujra a kibővìtett szócikk, itt a helyed a sodipedián, mert önként jársz ide őrjöngeni a trollfaszért.
Feb 11, 2016 18:36:47
.
Feb 11, 2016 18:41:53
Feb 11, 2016 18:41:53
Best retard
(
x1)
Feb 11, 2016 18:42:13
x1)
Így történt valójában.
Ott voltunk a csónakázó-tónál ketten, csak én és ő. Odajött, hogy mit irkálok Facebookon, mintha bármi köze is lenne hozzá. Aztán fenyegetőzött,majd átölelt és megcsókolt. Én meg azt mondtam neki, ha még egyszer megteszi, feljelentem. Ő erre: ha feljelentem, feljelent rágalmazásért, mert úgyse tudom bizonyítani.Aztán eljöttem onnan, ő meg jött utánam, és megujjazott.Ezután megírtam mindezt fb-re, és senki nem hitt nekem. Még másnap kaptam egy ajánlatot egy Laci nevű sráctól. És egy videót is mellékelt. akkor még féltem egy kicsit, mert volt még vesztenivalóm. ma már nincs vesztenivalóm, nem félek semmitől. Azóta én is küldtem neki videót.
gólya
Feb 11, 2016 18:44:38
Ez az eszmeralda nem valami német tolószékes homár?Vagy az másik?
Újabban olyan jó generátorok léteznek már, én kis elsőéves el sem tudom dönteni,az igazi tajgi vagy kisbőrös tombol épp, vagy csak a legjobb generátorok működnek..
Újabban olyan jó generátorok léteznek már, én kis elsőéves el sem tudom dönteni,az igazi tajgi vagy kisbőrös tombol épp, vagy csak a legjobb generátorok működnek..
Feb 11, 2016 18:44:38
Újságíró troll
Feb 11, 2016 18:46:56
Az Titus Beda alias Mandy Lane.
Uv időpontra a Neptunon tessék jelentkezni!
Feb 11, 2016 18:46:56
Brian
Feb 11, 2016 18:47:10
a német tolószékes mandy lane, hálistennek már nem jár ide
Feb 11, 2016 18:47:10
trendbeli garázdaság
Feb 11, 2016 18:51:57
Verd a faszod inkább az anyád halszagú picsájába, te kretén narkós söpredék!
Bori, olvasom a butaságaidat, meg láttam, hogy egy kb. tíz éves telefonbetyáros felvétel miatt evett ide a fene, amin nem is te szerepelsz, te fasz!!! Mi a geciért nem tudsz visszatakarodni anyád picsájába, ahelyett, hogy Púp fórumát szemeteled tele??? Hülye buzi.
Feb 11, 2016 18:51:57
-
Feb 11, 2016 18:53:31
És amit te csinálsz, azt hogy hívják, Bori? Majd megmondom neked: sorozatos internetes becsületsértés. Ennek az ezredét nem mernéd eljátszani szemtől szemben, csak a monitor mögül megy neked az anyázás. Csak ma legalább 10 embernek írtad itt, hogy kurva az anyja, vagy valami súlyosabbat. Egy nagy verést érdemelnél, de meg is fogod kapni, ha nem is a trolloktól. Az univerzum elintézi neked is.
Feb 11, 2016 18:53:31
broni
Feb 11, 2016 18:55:29
edd meg sodi szarát, köcsög!!!!!!mocskos állat!!!!!!!!
Feb 11, 2016 18:55:29
trendbeli garázdaság
Feb 11, 2016 18:55:59
Bori, te tényleg flepnis vagy? Amit a liberálisokról meg az elképzeld gyilkosságokról írtál, az alapján szerintem bárki bezárna! XD
Feb 11, 2016 18:55:59
harcművész troll
Feb 11, 2016 18:56:36
Broni a tanszék szerintem összedob neked egy karton xanaxra valót ha ezt a beszólást elmész megbeszélni Borosékhoz.
Feb 11, 2016 18:56:36
kínzó kérdés
Feb 11, 2016 18:57:18
Ez nem az Endre fóruma, te fasz, hanem a tiétek..
Feb 11, 2016 18:57:18
broni
Feb 11, 2016 18:58:53
na, el kéne nézni a kocsma fele............
Feb 11, 2016 18:58:53
Zsírnak mehet a faszerdő
Feb 11, 2016 19:00:24
Mekkora pofája van zsírnak, de milyen alázatos kiskutya lesz ha ismét kikerül a szócikk.:))))
Feb 11, 2016 19:00:24
-
Feb 11, 2016 19:03:18
Mekkora pofája van zsírnak, de milyen alázatos kiskutya lesz ha ismét kikerül a szócikk.:))))
Leszarom, nem érdekel a gyerekes szarságod...
Feb 11, 2016 19:03:18
Brilliance AF2 25l
Feb 11, 2016 19:04:57
Nézd már meg zsîrfej memnyit komentelt ide a sodi, szerinted ez merő véletlen ha nem az ő fóruma ez?
Véletlenül pont te vagy az, akire itt senki sem kiváncsi, el nem tudjuk képzelni miért tombolsz itt mint valami baszatlan szajha, hiányzik már nagyon a vaskos eres kőkemény trollfasz a zsìrgyűrű pofádból?
Véletlenül pont te vagy az, akire itt senki sem kiváncsi, el nem tudjuk képzelni miért tombolsz itt mint valami baszatlan szajha, hiányzik már nagyon a vaskos eres kőkemény trollfasz a zsìrgyűrű pofádból?
Feb 11, 2016 19:04:57
broni
Feb 11, 2016 19:05:50
Te alkesz roncs szar. Dögölj bele a saját okádékodba!
kutyabaszó!!!!!!!!!!!!apád meddig verte be, tövig??????., na, kocsma
Feb 11, 2016 19:05:50
Brian
Feb 11, 2016 19:06:20
tááá-dámm, tusé meg minden ilyen
Feb 11, 2016 19:06:20
flaneling
Feb 11, 2016 19:11:18
Eszmeralda nyomja az álzsírt, hogy visszakerüljön a szócikk?
Feb 11, 2016 19:11:18
Brilliance AF2 25l
Feb 11, 2016 19:15:20
Ip látó irén kinyilatkoztathatná mi a helyzet jöhet-e a kontent tiszavasváribol vagy nem..
Legutobb is a sodi kiéheztetés alatt volt nagy zsírcunami..
Legutobb is a sodi kiéheztetés alatt volt nagy zsírcunami..
Feb 11, 2016 19:15:20
Károly
Feb 11, 2016 19:17:13
Én csak egy valamit kérek, hogy kerüljön ki a szócikk. Azt akarom, hogy bűnhődjön ez a perverz állat a Bodri miatt.
Feb 11, 2016 19:17:13
Frakk
Feb 11, 2016 19:18:41
Én csak egy valamit kérek, hogy kerüljön ki a szócikk. Azt akarom, hogy bűnhődjön ez a perverz állat a Bodri miatt.
Ne tessék haragudni Károly bácsi, én már nem is merek hazamenni.
Feb 11, 2016 19:18:41
flaneling
Feb 11, 2016 19:18:43
Anyád nyomja a showt a sarkon, hogy faszt szophasson.
Kuncsaftja vagy? Képet ahogy baszod a öreglányt, vagy meg sem történt!
Feb 11, 2016 19:18:43
Brian
Feb 11, 2016 19:20:15
Anyád nyomja a showt a sarkon, hogy faszt szophasson.
Soha többet nem írok ideha ez tényleg a brazil , tedd már ki amid van róla bori. ja, hogy nincs semmid róla se
Feb 11, 2016 19:20:15
trendbeli garázdaság
Feb 11, 2016 19:23:05
Téged is megbaszlak, ha nem kussolsz, te buzi.
Ez nem Bori, hahó! Ez már a Sárkányvedelő debil impotens, Tajgi személyesen! Üdv a porondon Tajgikutya! Hopp, produkáld magad! XDDD
Feb 11, 2016 19:23:05
Brian
Feb 11, 2016 19:24:18
ezek a retardok egymásnak kiadva magukat írogatnak ide? mi jöhet még?
Feb 11, 2016 19:24:18
Károly
Feb 11, 2016 19:30:14
Ez nagyon gáz. Találj ki jobbat, te fasz!
A fiam ma is Bodrit szólongatta, és nem tudja, hogy már nem fog visszatérni. Éjszaka temettem el, hogy senki se lássa, hogy mi történt vele.
REMÉLEM BŰNHŐDNI FOGSZ TE SÁTÁNIVADÉK!
Feb 11, 2016 19:30:14
Brian
Feb 11, 2016 19:30:34
És ha egyik sem, csak idetévedtem valahonnan és beleugatok a szófosásotokba?
akkor állj ki középre, mutatkozz be és kezdjed, de remélem jobb műsort csinálsz mint az előzőek. te is szokták halott kutyákat baszni, vagy mi a közös benned meg zsírban?
Feb 11, 2016 19:30:34
flaneling
Feb 11, 2016 19:30:47
Téged is megbaszlak, ha nem kussolsz, te buzi.
Rajta! Jövő héten?
Feb 11, 2016 19:30:47
flaneling
Feb 11, 2016 19:32:32
Ja hogy zsír átadta a színpadot Prolandnak? Lássuk a műsort!
Feb 11, 2016 19:32:32
Újságíró troll
Feb 11, 2016 19:43:34
De most komolyan, foglalkozik még valaki a sodipediaval vagy hagyjuk a francba??
Feb 11, 2016 19:43:34
csakravala csakravartin
Feb 11, 2016 19:48:22
De most komolyan, foglalkozik még valaki a sodipediaval vagy hagyjuk a francba??
Minden egy folyamat, hahó!Feb 11, 2016 19:48:22
Eszmi-figyelő
Feb 11, 2016 19:56:13
Takarodj innen a kurva anyádba már, de tényleg! És vidd magaddal a zsíros hajú buzit is!
Feb 11, 2016 19:56:13
Törlő Tóni
Feb 11, 2016 19:59:53
Eszmire ne reagáljatok légyszi, törlődni fog. Kicsit ideges, hogy faszerdőt kapott, de most azt hiszi, hogy zsír felbukkanásával neki is teremhetnek babérok. Na, sajnos nem. Mivel zsír nagyon vicces műsort nyom, amíg az anyja le nem dübben a gecibe, addig hagyjuk őrjöngeni, de Eszmi nem írhat ide soha többet. Megbaszhatja a tótfaszt, amin ül, de a sajtszagú ugatását nem tolerálom.
Feb 11, 2016 19:59:53
brazilgyanta
Feb 11, 2016 20:04:17
Eszmi ilyen csúnyán beszél?
Feb 11, 2016 20:04:17
Eszmibaszó Ede
Feb 11, 2016 20:11:54
Was ist das? Sajtszagú fasz. Na melo csá
Feb 11, 2016 20:11:54
brazilgyanta
Feb 11, 2016 20:12:05
Leehet, hogy porki baszott be vmi krisnás erjesztett tehéntejtől?
Feb 11, 2016 20:12:05
trendbeli garázdaság
Feb 11, 2016 20:13:29
Ez bizony Proland. Hiperagresszív, ostoba, vergődő. Ez csak a besárkányozott gyerekszobalakó lehet.
Feb 11, 2016 20:13:29
Eszmibaszó Ede
Feb 11, 2016 20:13:52
Porky megtagadja az alkoholt! (Pr)
Feb 11, 2016 20:13:52
Eszmibaszó Ede
Feb 11, 2016 20:16:55
Őöö francba! Ki is vagyok? Roli? Bori? Kaufi? Eszmi?
Faszomba ennyi nevet megjegyezni.
Faszomba ennyi nevet megjegyezni.
Ganz egal, csak egy szimpla retard. Raadasul kb. mindenki leszarja, hogy ki vagy. Ha nem vagy szorakoztato, akkor az iron gnome kitilt a gecibe, oszt helló
nyilvános faszkiverő
(
x38)
x38)
Ez tuti, hogy Eszmi. Ignoráljátok, NSZKSZ!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
trendbeli garázdaság
Feb 11, 2016 20:21:06
Mehed a del + ban. Csak a vicces retard jöhet a színpadra, hahó!
Feb 11, 2016 20:21:06
brazilgyanta
Feb 11, 2016 20:27:50
*virtuális paradicsomot dobál a porondra*
Feb 11, 2016 20:27:50
trendbeli garázdaság
Feb 11, 2016 20:34:51
És lepontoz a nyomorult sajtbaszó LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Feb 11, 2016 20:34:51
Cilit BANG!
Feb 11, 2016 20:38:36
Zsír, figyelj, be leszel védve. De válaszolj nekem....
Igaz, hogy az általános suliba lehúgyoztad a széket és felnyaltad utána?
Feb 11, 2016 20:38:36
®®®®®
Feb 11, 2016 20:48:35
Ez a mai retard majomház, phejj...

Feb 11, 2016 20:48:35
papúcsoss pikászó
Feb 11, 2016 20:54:31
RGL
Mem rósz, de a zén remekkmüvemm, a Vánbír Krízta szeb!!!
Feb 11, 2016 20:54:31
Ted Kaczynski
Feb 11, 2016 21:02:48
nincs semmi szeretnivaló ezen a mocskos bolygón, talán csak a tájai.
maga az ember egy undorító mocskos féreg, egy merénylet attól, aki elkövette, létrehozta.
ti csak az anyagi javakba kapaszkodtok, de egyébként ugyanúgy utáljátok egymást. csak akkor nem, ha akartok egymástól valamit, de a háttérben, titokban ugyanolyan udnorító mocskos féregnek tartjátok és ki is beszélitek egymást.
amikor egy "közösségben" van egy olyan, mint én, aki nem haverkodik, aki csendben van, ő válik a legkönnyebb célponttá, és a csürhe, a "normális emberek" őt veszik a célba. de amikor nincs ilyen személy, egymást nyirjátok ki. mennyiszer végignéztem ezt.
nem vagytok ti különb senki mástól sem.
maga az ember egy undorító mocskos féreg, egy merénylet attól, aki elkövette, létrehozta.
ti csak az anyagi javakba kapaszkodtok, de egyébként ugyanúgy utáljátok egymást. csak akkor nem, ha akartok egymástól valamit, de a háttérben, titokban ugyanolyan udnorító mocskos féregnek tartjátok és ki is beszélitek egymást.
amikor egy "közösségben" van egy olyan, mint én, aki nem haverkodik, aki csendben van, ő válik a legkönnyebb célponttá, és a csürhe, a "normális emberek" őt veszik a célba. de amikor nincs ilyen személy, egymást nyirjátok ki. mennyiszer végignéztem ezt.
Igazad van, Lackó. Ez a világ egy ocsmány hely, nem érdemel meg téged.
Szerintem fogalmazz meg egy kiáltványt, küldd el valamelyik újságnak, és kezdj el levélbombákat küldözgetni a trolloknak.
Feb 11, 2016 21:02:48
WWE
Feb 11, 2016 21:05:59
Kaszát-kapát tessék eldobni és irány Drezda!
Holnap este az EnergieVerbund Arena-ban Road toWrestlemania Retardmania.

Kőkemény pofonok az alábbi szupersztároktól:

Természetesen Boros úr agresszív viselkedését látva gyorsan leszerveztük őt is:
Holnap este az EnergieVerbund Arena-ban Road to

Feb 11, 2016 21:05:59
Telefonos Tivadar
Feb 11, 2016 21:08:37
írtam milliószor, hogy nem az én nevemen van a telefon, és nem is az enyém.
azt is, hogy az én szobám az emeleten van, a telefon pedig az egyik lent a földszinten, a másik anyám szobájában, ami szintén a földszinten van. tehát ha csörög, anyám veszi fel, mert ő van hozzá közelebb. amikor éjszaka csörgettétek a telefon ő vette fel, mert ott csörgött a telefon a feje mellett, de ezt is írtam már.
azt is, hogy az én szobám az emeleten van, a telefon pedig az egyik lent a földszinten, a másik anyám szobájában, ami szintén a földszinten van. tehát ha csörög, anyám veszi fel, mert ő van hozzá közelebb. amikor éjszaka csörgettétek a telefon ő vette fel, mert ott csörgött a telefon a feje mellett, de ezt is írtam már.
Tehetünk mi arról, hogy anyád a telefonközpontban alszik?
Feb 11, 2016 21:08:37
Sittes Sanyi
Feb 11, 2016 21:11:54
kinyírnék odabent mindenkit, aki csak egy ujjal is hozzámnyúlna. egy üvegszilánk és egy jól irányzott kézmozdulat a nyaki véna környékére elég ehhez...
Ehhez képest az fog történni, hogy mire kijössz a kóterból, könyvet írhatsz a benti kalandjaidról "A cigányfasz 50 árnyalata" címmel ;)
Feb 11, 2016 21:11:54
Uncsi zsidó
Feb 11, 2016 21:19:52
Gypsy B csípővonalon nagyon erős, főleg, ha zseb is van ott.
Kaszát-kapát tessék eldobni és irány Drezda!
Holnap este az EnergieVerbund Arena-ban Road to Wrestlemania Retardmania.
Holnap este az EnergieVerbund Arena-ban Road to Wrestlemania Retardmania.
Feb 11, 2016 21:19:52
brazilgyanta
Feb 11, 2016 21:26:39
Crazy Grease legyen már inkább
Feb 11, 2016 21:26:39
trendbeli garázdaság
Feb 11, 2016 21:27:51
Crazy Grease legyen már inkább
Szerintem jó a Crazy Fat, mert puhos, tokás is a csudváshajú XD
Feb 11, 2016 21:27:51
cicabali
Feb 11, 2016 21:29:10
borinak hattól jabil van, és a legutóbbi floodnak eléggé sárkány-szaga van
Feb 11, 2016 21:29:10
brazilgyanta
Feb 11, 2016 21:31:31
Jabilba szerelik össze még a BB-ket? Ugyan úgy letűnt az a teló is, mint a budai dandy....
Feb 11, 2016 21:31:31
-
Feb 11, 2016 21:41:05
Törpapa RGL-nek a legújabb svájci videó után:
gyere haza, és fogadlak, pilisszet ivánon.
Sodi, egyébként miért dagadt RGL orra a 3x-ra?
Őt is megütötte egy dühös bicikliző?
Feb 11, 2016 21:41:05
kézműves cigánytej
Feb 11, 2016 21:43:42
Hát én nemhiszem, hogy kisboros a jabilban nyomja megint, ez mesedélután a trolloknak maximum.
Sokkal keményebb legények, akiknek odahaza sír a (több) gyerek éhesen, gyesen az asszony, meg stb sem bírják-bírták a nyomást ott.
Ráadásul már 2 éve a xarba építettek lefelé, nem felvesznek, midnen módon elküldenek akit lehet. Azóta sem arról hallani ,hogy annyira felfutott volna az elektronikai ipar nálunk.
BBfon van megint -egész jó-, természetesen kínában készül, ...mint minden.
Hozzászólásokat is érdemes itt böngészni:
hvg.hu/kkv/20131118_A_padlorol_kellett_felmosni_a_munkatarsa
Sokkal keményebb legények, akiknek odahaza sír a (több) gyerek éhesen, gyesen az asszony, meg stb sem bírják-bírták a nyomást ott.
Ráadásul már 2 éve a xarba építettek lefelé, nem felvesznek, midnen módon elküldenek akit lehet. Azóta sem arról hallani ,hogy annyira felfutott volna az elektronikai ipar nálunk.
BBfon van megint -egész jó-, természetesen kínában készül, ...mint minden.
Hozzászólásokat is érdemes itt böngészni:
hvg.hu/kkv/20131118_A_padlorol_kellett_felmosni_a_munkatarsa
Feb 11, 2016 21:43:42
brazilgyanta
Feb 11, 2016 21:54:54
Hülye vagy, kisbori ARMet hegeszt elektronmikroszkóppal, őt cska nem basszák ki.
Feb 11, 2016 21:54:54
Pilisszet Iván
Feb 11, 2016 21:57:07
Törpapa RGL-nek a legújabb svájci videó után:
Mint valami kortárs művész neve.
Loptam.
Feb 11, 2016 21:57:07
-
Feb 11, 2016 23:14:23
a 18:27 utáni kommenteket nem én írtam, mivel itthon sem voltam.
Feb 11, 2016 23:14:23
-
Feb 11, 2016 23:23:22
Zsír, figyelj, be leszel védve. De válaszolj nekem....
nem, de olyan volt, hogy tesióra alatt az öltözőben belehugyoztak az egyik gyerek teájába, és az megitta...
Feb 11, 2016 23:23:22
broni
Feb 11, 2016 23:32:42
igyunk!!!!halál !!!!!!eltakarodott már ez a disznószopó emós féreg?????igyunk, bezárt a kocsma, de van ithon taeralék!shalom israel!-
Feb 11, 2016 23:32:42
broni
Feb 11, 2016 23:41:40
barbi szájbaszar, és a kezedbe adom a zsíróshajú, ronda buzi fejét.....ha reni is, a faterjáét is)))))))))))
Feb 11, 2016 23:41:40
broni
Feb 11, 2016 23:47:21
salut!!tegnap betéptem,ma berugok, ez az élet!!!!!!!!!!!heil saron!!!!!!!!!!heil trump!!!!!!
Feb 11, 2016 23:47:21
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2016 00:09:06
x17)
a 18:27 utáni kommenteket nem én írtam, mivel itthon sem voltam.
Eléggé evidens, hogy Eszmi próbálkozott, tapasztalt zsirológusok az első kommentnél kiszűrhetik.
töppedt buzigolyók
Feb 12, 2016 00:15:31
ártani nekem? :))
írtam már nektek milliószor, hogy gyertek és öljetek meg. nem jöttetek. miért nem jösztök?
nem tudtok nekem ártani sehogysem, mert vesztenivalóm sincs, és nem is érdekel már semmi ezen a világon.
fenyegetett veréssel engem fidesz-vezér is, csak azért, mert kritizáltam a pártját, amihez egyébként minden jogom megvan. tőle sem ijedtem. és azt is végignéztem, hogy amikor ezt elmeséltem fórmokon, a hely nagyember, "értelmiségiek", "köztisztetelbenállószemélyek", vagy mindenki aki akasztófára való, engem elmebetegezett és őmellé állt mind. nem tudtok nekem ártani. nem félek senkitől és semmitől.
azzal amit műveltek, anyámnak ártotok, nem nekem.
öcsémmel sem tudtok zsarolni, mert a zaklatások óta ővele is elhidegütl a kapcsolatom. és mondtam is nekik, bűnözőknek nem engedek. ha valaki engem terrorizál, nem fogok meghunyászkodni, hanem visszarúgok, akkor is ha ez nekik nem tetszik.
írtam már nektek milliószor, hogy gyertek és öljetek meg. nem jöttetek. miért nem jösztök?
nem tudtok nekem ártani sehogysem, mert vesztenivalóm sincs, és nem is érdekel már semmi ezen a világon.
fenyegetett veréssel engem fidesz-vezér is, csak azért, mert kritizáltam a pártját, amihez egyébként minden jogom megvan. tőle sem ijedtem. és azt is végignéztem, hogy amikor ezt elmeséltem fórmokon, a hely nagyember, "értelmiségiek", "köztisztetelbenállószemélyek", vagy mindenki aki akasztófára való, engem elmebetegezett és őmellé állt mind. nem tudtok nekem ártani. nem félek senkitől és semmitől.
azzal amit műveltek, anyámnak ártotok, nem nekem.
öcsémmel sem tudtok zsarolni, mert a zaklatások óta ővele is elhidegütl a kapcsolatom. és mondtam is nekik, bűnözőknek nem engedek. ha valaki engem terrorizál, nem fogok meghunyászkodni, hanem visszarúgok, akkor is ha ez nekik nem tetszik.
Kurva jó a műsor bazmeg. Zsírt az anyja is meg az öccse is felkérdezte, hogy mégis mi a jó kurva anyját képzel, hogy a neten emberkedik ahelyett, hogy dolgozna :D Erre inkább "elhidegül" a saját családjától a csicska buzihuszár, mintsem hogy eltakarodjon a csattogós picsába dolgozni, és ne olvassa a fórumot.
Zsírgeci, azt ugye tudod, hogy rokonok kérhetik a gyámság alá helyezésedet? És utána berakhatnak valami zárt intézetbe, ahová való vagy.
Feb 12, 2016 00:15:31
töppedt buzigolyók
Feb 12, 2016 00:19:11
nincs semmi szeretnivaló ezen a mocskos bolygón, talán csak a tájai.
Az ilyen csendes, befelé forduló "nem haverkodó" embereket úgy hívják, hogy szociopata. És nem, nem ők a normálisak, hanem a többi, a társadalom keretein belül élő ember. Bizony ám, kicsi buzi.
Feb 12, 2016 00:19:11
-
Feb 12, 2016 00:23:20
valóban normális dolog órákat beszélgetni lényegtelen dolgokról vagy a semmiről, csak azért, hogy teljen az idő, és azt mondani, hogy aki nem vesz ebben részt, az szociopata.
prafó, németh! kiváló meglátás!
Feb 12, 2016 00:23:20
broni
Feb 12, 2016 00:25:13
hazamentem a füvesember(((((((..pedig vittem lóvét rendesen, mondom ha árl veszek...mindegy, piáltam 1-et))meg most is!pina!!!!!
Feb 12, 2016 00:25:13
-
Feb 12, 2016 00:27:50
németh! amikor még a jabilban voltam volt egy eset. ültem az asztalomnál,néztem előre, épp unatkoztam. mögöttem, tőlem alig egy méterre 4-5 ember beszélgetett a szarról. igen, a szarról. seggbebaszás, szaros kaja meg volt ott minden, aminek a témája a szar.
aztán az egyik odaszólt nekem, hogy "büdösek vagyunk, mi, hogy nem beszélgetsz velem"?
ilyenkor mit lehet mondani? legközelebb majd azt mondom, hogy "nem, csak szociopata vagyok, ti meg normális emberek. pá!".
aztán az egyik odaszólt nekem, hogy "büdösek vagyunk, mi, hogy nem beszélgetsz velem"?
ilyenkor mit lehet mondani? legközelebb majd azt mondom, hogy "nem, csak szociopata vagyok, ti meg normális emberek. pá!".
Feb 12, 2016 00:27:50
Jichák Rabin
Feb 12, 2016 00:33:01
ha a döglött kutyákkal való fajtalankodás lett volna a téma, rögtön barátságosabb lettél volna velük.
Feb 12, 2016 00:33:01
-
Feb 12, 2016 00:35:21
ha a döglött kutyákkal való fajtalankodás lett volna a téma, rögtön barátságosabb lettél volna velük.
végül is ez a komment is igazolja, hogy semmivel nem vagytok különbek azoktól...
de hát ezért vagytok ti "normális emberek", én meg valami beteg szar.
na pá!
Feb 12, 2016 00:35:21
cicabali
Feb 12, 2016 00:35:24
németh! amikor még a jabilban voltam volt egy eset. ültem az asztalomnál,néztem előre, épp unatkoztam. mögöttem, tőlem alig egy méterre 4-5 ember beszélgetett a szarról. igen, a szarról. seggbebaszás, szaros kaja meg volt ott minden, aminek a témája a szar.
baszki, pedig az egyik kedvenc témád lett volna, miért nem szálltál be? azt várhatod hogy a kutyabaszásról fognak trécselni!
Feb 12, 2016 00:35:24
Hiénaverő
(
x17)
Feb 12, 2016 00:40:48
x17)
amikor még a jabilban voltam volt egy eset. ültem az asztalomnál,néztem előre, épp unatkoztam. mögöttem, tőlem alig egy méterre 4-5 ember beszélgetett a szarról. igen, a szarról. seggbebaszás, szaros kaja meg volt ott minden, aminek a témája a szar.
Nem is tudtam hogy Bronislaw prof a Jabilnál is megfordult.
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

amit írtam, azt a fizikai bántalmazásra írtam, amikor már nincs már választásom az életben maradásra, nem pedig arra, amit ti műveltetek eddig.
amíg csak neten keresztül nagy a pofátok, még van lehetőség más opciókat is figyelembe vennem, például, hogy visszafogom magam, már ha sikerül... olyankor még van idő lehiggadni.
de ha valaki elkap, nincs már idő, csak két lehetőség: vagy ő, vagy én...