« 4152 4153 4154 4155 4156 4157 4158 4159 4160 4161 »
1737181 komment.

Szerző: !proli alert! Mar 11, 2016 19:48:51
Válasz
(2)
-
végül is két lehetősége van az embernek: soros-firkászokat olvas, vagy kurucinfót.
szerinted én melyiket fogom, és miért...?

Mert elferdíti a visszakereshető tényeket, hogy igazolja a torz világszemléletedet?
Csak tipp.
Mar 11, 2016 19:48:51

Szerző: Best retard (Snecológus-pontszám: 2219x1) Mar 11, 2016 19:49:14
Válasz
(14)
-
a saul kölyke oszkárjából is megértettem elég sokmindent.
például azt, hogy azért is vagyok még hülye, mert nem vagyok zsidó.

látod, kezdesz fejlődni. Holnap tessék szépen elküldeni az előbőrödet sodinak ajánlott levélben és akkor talán egyszer megmutatjuk a titkos kézfogást is!
Mar 11, 2016 19:49:14

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 11, 2016 19:52:25
Válasz
(5)
-
fideszes lapok engem nem érdekelnek.
azok után meg pláne, hogy fideszes képviselő fenyegetett többször veréssel a politikai véleményem miatt, majd azzal, hogy ha írok erről feljelent rágalmazásért, mert úgyse tudom bizonyítani.
nem olvasom őket, nekem velük csak leszámolni valóm van, és ami késik, nem múlik, ami megtörténhet, meg is fog.
ilyen nagyon egyszerű ez.

Meglepődnék, ha pusztán azért fenyegetett volna, mert más volt a véleményed. Sokkal inkább netes rágalmazás és kurvaanyázás lehet a háttérben, ahogy itt is szoktad. A Magyar Nemzet pedig nem fideszes már, buta fasz! Egyébként várjuk, hogy kivégezd a Fidesz vezérkarát, mehet nekik a szétkaszablokka!
Mar 11, 2016 19:52:25

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 11, 2016 19:59:20
Válasz
(12)
Nem hisezm el bazmeg, hogy te büszkén vállalod, hogy csak a kurucról tájékozódsz! Geci te tényleg még Sodinál is korlátoltabb vagy! Inkább arról mesélj, hogy kibasztak-e a Jabiltól megint! Azt mondtad, egész nap unatkoztál. Akkor bizony nem dolgozol! Parazita féreg!
Mar 11, 2016 19:59:20

Szerző: - Mar 11, 2016 20:00:49
Válasz
(0)
trendbeli garázdaság
Meglepődnék, ha pusztán azért fenyegetett volna, mert más volt a véleményed. Sokkal inkább netes rágalmazás és kurvaanyázás lehet a háttérben, ahogy itt is szoktad. A Magyar Nemzet pedig nem fideszes már, buta fasz! Egyébként várjuk, hogy kivégezd a Fidesz vezérkarát, mehet nekik a szétkaszablokka!

itt egy hosszabb írás egy olyan személytől, hogy évekig volt köztük. azokról ír, akikkel ti is szövetkeztetek ellenem.
a kommentedet pedig lementettem, nem szeretném soha a büdös életben elfelejteni, sem azt, sem pedig téged!

"Kedves Barátaim, Ismerőseim! Tisztelt Választópolgárok!

A Vasvári Tények, - tehát a helyi Fidesz - nem képes elfogadni a választási eredményeket a mai napig sem. Arról cikkeznek és nyilatkozgatnak, hogy a városvezetés nem akar együttműködni velük, miközben minden lehetséges módon igyekeznek lejáratni mind a testületi tagokat, mind a város vezetőit, mind Tiszavasvárit, hiszen a közösségi oldalakon megjelentett írásaikkal a város hírét, nevét is bemocskolják. Eszük ágában sincs együttműködni, hátba támadások, megengedhetetlen stílusú megnyilatkozások látnak napvilágot szájukból, tollukból, amit most untunk meg végérvényesen.

Munkácsi ”Mutyi” Mihálynak neveznek engem, egy nyilvános közösségi oldalon. Hogy is gondolja ezt bárki, hogy megteheti? Miért reménykedik abban, hogy nem lesz ennek súlyos jogi következménye? Van egy határ, amit már nem kell eltűrnie még egy közszereplőnek sem és ezt a határt átlépték.

Engem illetnek ilyen jelzővel, akit a polgármester egyik ellenjelöltje meg akart vesztegetni egy jól fizető állással a saját birodalmában? Aki meg akarta oldani anyagi gondjaimat egyetlen feltételt szabva? Aki azt kérte cserébe, hogy ne fogadjam el az alpolgármesterséget?

Engem, nevez így az a fideszes képviselő, akiről az a szóbeszéd járja, hogy a választások előtt olyan vastag pénztárcával rohangált a városban, amelyből jó néhány ember devizahitel problémáját meg lehetett volna oldani? Az beszél így rólam, aki szintén felajánlotta, ha anyagi gondjaim vannak, azt megoldják, csak ne legyek alpolgármester?

Az a képviselő mozgatja a fidesz-bábukat a városban, akiről az a szóbeszéd járja, hogy a választások előtt az önkormányzat épülete előtt kiabálta, hogy „Éhen fogtok dögleni, mert úgyis mi nyerünk!”?

Független vagyok, hála nekik, és hála a Jó Istennek, hogy kikerültem egy ilyen „bandából”!
Nekem nem kell senkivel egyeztetnem. Független alpolgármesterként lehetnek önálló javaslataim, döntéseim. Nem mondja meg senki mit, mikor és hogyan tegyek, nem úgy, mint anno, - jóval a választások előtt- mikor felkeresett két fideszes „nagyember” a lakásomon, és számon kértek rajtam egy hozzászólást, amit a saját facebookos oldalamon tettem, de nekik nem tetszett. Amikor azt válaszoltam, hogy „Én úgy gondolom, akinek írtam, az tudja, miről van szó”, a polgármester akkori egyik ellenfele erre nemes bunkósággal és nevéhez méltatlan tömörséggel azt mondta: „Leszarom, hogy mit gondolsz!” .

Ilyen emberek vádolnak engem és Nácsáné Dr. Kalán Esztert sakkozással és bábozással? Hát nem kedves „uraim”, véget ért a homokozósdi, nem tűrjük tovább az ellenünk irányuló támadásokat! Dolgozni akarunk normális, a lehetőségekhez mérten nyugodt környezetben, tiszta fejjel és nem azon akarunk hergelődni nap, mint nap, hogy éppen milyen újabb mocskolódás, rágalmazás indul útjára, ami megpróbálja elvonni figyelmünket a komoly feladatokról. Nekünk is vannak hangfelvételeink, nagyon komoly bizonyítékaink, bemért IP-címeink, amelyek alapján már tudjuk, milyen irányban indítsuk el a büntetőfeljelentést. Az egyik mocsárkavaró tett korábban egy olyan kijelentést, hogy „vagy a polgármester takarodik el a városból, vagy ő”. Nos, nem is kérdéses erre a válasz. Ideje lesz újabb lakóhely után néznie, mert az empátiánk és a toleranciánk vele szemben végérvényesen felmondott.

A Vasvári Tényeken idéznek egy cikket, persze a tartalmával nincsenek tisztában, hiszen az értő olvasás nem az erősségük – főleg az oldal adminjának.

Válaszreakcióként én is idézek egy egészen másik cikkből, amelyet valószínűleg még azok is megértenek, akiknek felzárkóztató programban a helyük meglévő diplomájuk ellenére:

„A kormány térdig gázol a pénzben, lenyúlva a szociális ellátás, az egészségügy és az oktatás pénzét is?”
„Az állam többet kér a maga fenntartására, oktatásra alig költ.”
„Önkormányzat: adóztass!”
„Tömi magát az állam.”
„Brutális kiadáscsökkentés az oktatásban.”
„Romlik a szociális védelem.”
„Továbbra is belőlünk lakmározik az állam!”
„A szociális kiadásokból könnyű levágni, mivel ahhoz nem kell semmiféle terv, ezért azt meg is teszi a kormány jó 70 milliárd forinttal.”

Tudom, ezek csupán költői kérdések a vádaskodók számára, pedig talán jobb lenne, ha ezek ellen lázadoznának, hiszen emberként, képviselőként, felelősségteljes vezetőként ez lenne az elsődleges feladatuk és egyben kötelességük, nem a helyi belharcok szítása és a puccskísérletek tervezgetése. Persze akit nem önmagáért választottak meg, attól botorság ilyen dolgokat elvárnunk…"
Mar 11, 2016 20:00:49

Szerző: posztdoc Mar 11, 2016 20:02:45
Válasz
(5)
-
itt egy hosszabb írás egy olyan személytől, hogy évekig volt köztük. azokról ír, akikkel ti is szövetkeztetek ellenem.
a kommentedet pedig lementettem, nem szeretném soha a büdös életben elfelejteni, sem azt, sem pedig téged!

"Kedves Barátaim, Ismerőseim! Tisztelt Választópolgárok!

A Vasvári Tények, - tehát a helyi Fidesz - nem képes elfogadni a választási eredményeket a mai napig sem. Arról cikkeznek és nyilatkozgatnak, hogy a városvezetés nem akar együttműködni velük, miközben minden lehetséges módon igyekeznek lejáratni mind a testületi tagokat, mind a város vezetőit, mind Tiszavasvárit, hiszen a közösségi oldalakon megjelentett írásaikkal a város hírét, nevét is bemocskolják. Eszük ágában sincs együttműködni, hátba támadások, megengedhetetlen stílusú megnyilatkozások látnak napvilágot szájukból, tollukból, amit most untunk meg végérvényesen.

Munkácsi ”Mutyi” Mihálynak neveznek engem, egy nyilvános közösségi oldalon. Hogy is gondolja ezt bárki, hogy megteheti? Miért reménykedik abban, hogy nem lesz ennek súlyos jogi következménye? Van egy határ, amit már nem kell eltűrnie még egy közszereplőnek sem és ezt a határt átlépték.

Engem illetnek ilyen jelzővel, akit a polgármester egyik ellenjelöltje meg akart vesztegetni egy jól fizető állással a saját birodalmában? Aki meg akarta oldani anyagi gondjaimat egyetlen feltételt szabva? Aki azt kérte cserébe, hogy ne fogadjam el az alpolgármesterséget?

Engem, nevez így az a fideszes képviselő, akiről az a szóbeszéd járja, hogy a választások előtt olyan vastag pénztárcával rohangált a városban, amelyből jó néhány ember devizahitel problémáját meg lehetett volna oldani? Az beszél így rólam, aki szintén felajánlotta, ha anyagi gondjaim vannak, azt megoldják, csak ne legyek alpolgármester?

Az a képviselő mozgatja a fidesz-bábukat a városban, akiről az a szóbeszéd járja, hogy a választások előtt az önkormányzat épülete előtt kiabálta, hogy „Éhen fogtok dögleni, mert úgyis mi nyerünk!”?

Független vagyok, hála nekik, és hála a Jó Istennek, hogy kikerültem egy ilyen „bandából”!
Nekem nem kell senkivel egyeztetnem. Független alpolgármesterként lehetnek önálló javaslataim, döntéseim. Nem mondja meg senki mit, mikor és hogyan tegyek, nem úgy, mint anno, - jóval a választások előtt- mikor felkeresett két fideszes „nagyember” a lakásomon, és számon kértek rajtam egy hozzászólást, amit a saját facebookos oldalamon tettem, de nekik nem tetszett. Amikor azt válaszoltam, hogy „Én úgy gondolom, akinek írtam, az tudja, miről van szó”, a polgármester akkori egyik ellenfele erre nemes bunkósággal és nevéhez méltatlan tömörséggel azt mondta: „Leszarom, hogy mit gondolsz!” .

Ilyen emberek vádolnak engem és Nácsáné Dr. Kalán Esztert sakkozással és bábozással? Hát nem kedves „uraim”, véget ért a homokozósdi, nem tűrjük tovább az ellenünk irányuló támadásokat! Dolgozni akarunk normális, a lehetőségekhez mérten nyugodt környezetben, tiszta fejjel és nem azon akarunk hergelődni nap, mint nap, hogy éppen milyen újabb mocskolódás, rágalmazás indul útjára, ami megpróbálja elvonni figyelmünket a komoly feladatokról. Nekünk is vannak hangfelvételeink, nagyon komoly bizonyítékaink, bemért IP-címeink, amelyek alapján már tudjuk, milyen irányban indítsuk el a büntetőfeljelentést. Az egyik mocsárkavaró tett korábban egy olyan kijelentést, hogy „vagy a polgármester takarodik el a városból, vagy ő”. Nos, nem is kérdéses erre a válasz. Ideje lesz újabb lakóhely után néznie, mert az empátiánk és a toleranciánk vele szemben végérvényesen felmondott.

A Vasvári Tényeken idéznek egy cikket, persze a tartalmával nincsenek tisztában, hiszen az értő olvasás nem az erősségük – főleg az oldal adminjának.

Válaszreakcióként én is idézek egy egészen másik cikkből, amelyet valószínűleg még azok is megértenek, akiknek felzárkóztató programban a helyük meglévő diplomájuk ellenére:

„A kormány térdig gázol a pénzben, lenyúlva a szociális ellátás, az egészségügy és az oktatás pénzét is?”
„Az állam többet kér a maga fenntartására, oktatásra alig költ.”
„Önkormányzat: adóztass!”
„Tömi magát az állam.”
„Brutális kiadáscsökkentés az oktatásban.”
„Romlik a szociális védelem.”
„Továbbra is belőlünk lakmározik az állam!”
„A szociális kiadásokból könnyű levágni, mivel ahhoz nem kell semmiféle terv, ezért azt meg is teszi a kormány jó 70 milliárd forinttal.”

Tudom, ezek csupán költői kérdések a vádaskodók számára, pedig talán jobb lenne, ha ezek ellen lázadoznának, hiszen emberként, képviselőként, felelősségteljes vezetőként ez lenne az elsődleges feladatuk és egyben kötelességük, nem a helyi belharcok szítása és a puccskísérletek tervezgetése. Persze akit nem önmagáért választottak meg, attól botorság ilyen dolgokat elvárnunk…"

zsír, szerinted itt kit érdekelnek a tiszavasvári belharcok?
Mar 11, 2016 20:02:45

Szerző: - Mar 11, 2016 20:06:59
Válasz
(0)
posztdoc
zsír, szerinted itt kit érdekelnek a tiszavasvári belharcok?

miért ne érdekelne benneteket, mikor többen is dicsekedtetek itt, hogy korábban, amikor zaklattatok engem, felvették a kapcsolatot azzal a képviselővel, akiről szó van benne?
mikor számolnék be a módszereikről más tollából, mikor ti folyton azzal jöttetek, hogy amikor engem fenyegettek, biztos azért volt, "mert megérdemeltem"?
Mar 11, 2016 20:06:59

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 11, 2016 20:08:03
Válasz
(7)
Mifaaaaan? Tiszafaszvári senkikkel szövetkezünk ellened? És mégis miért? Hogy tönkretegyük az életed? Ja, azt te már magadnak elbasztad LOOOOLLLLLLL
Gecire nem érdekelsz te itt senkit zsírosfejű! Idepofátlankodsz, hogy újra és újra bebizonyítsd, milyen végtelenül ostoba vagy. Neked ez valami miatt jó. De hát a retardokat normális ember nem értheti.
Mar 11, 2016 20:08:03

Szerző: - Mar 11, 2016 20:11:53
Válasz
(0)
trendbeli garázdaság
Mifaaaaan? Tiszafaszvári senkikkel szövetkezünk ellened? És mégis miért? Hogy tönkretegyük az életed? Ja, azt te már magadnak elbasztad LOOOOLLLLLLL
Gecire nem érdekelsz te itt senkit zsírosfejű! Idepofátlankodsz, hogy újra és újra bebizonyítsd, milyen végtelenül ostoba vagy. Neked ez valami miatt jó. De hát a retardokat normális ember nem értheti.

nincs kiegyenlítve a számla, te féreg!
nem úgy működik ez, hogy teleszórjátok mocsokkal rólam a netet, ellenem hangoltok mindenkit, kábszerhírdetést adtok fel a nevemben, és rám külditek a rendőrséget a hazugságaitok alapján, aztán megúsztok mindent büntetlenül, ÉRTED A KURVA ANÁY%?
Mar 11, 2016 20:11:53

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 11, 2016 20:15:52
Válasz
(7)
-
nem úgy működik ez, hogy teleszórjátok mocsokkal rólam a netet, ellenem hangoltok mindenkit, kábszerhírdetést adtok fel a nevemben, és rám külditek a rendőrséget a hazugságaitok alapján, aztán megúsztok mindent büntetlenül, ÉRTED A KURVA ANÁY%?

Nagyon nagy a pofád retard! Te jöttél ide vadászgatni meg szemtelenkedni és a rengeteg szabad elvonulási lehetőség után is visszapofátlankodtál. Vagy az a baj, hogy leírjuk itt hogy balfasz vagy? Leírom még egyszer. Balfasz vagy!
Az meg hogy a szintén retardált Eszmeraldával hogyan szívattátok egymást óvodás módjára engem kurvára nem érdekel. Beleírt vendégkönyvekbe a nevedbe? Hát hol nem szarom le? Általánosban keményebb szívatások mentek nálunk. Picsogós kis buzi, játsszad le szépen ezt a szerelmeddel!
Mar 11, 2016 20:15:52

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76976x38) Mar 11, 2016 20:19:08
Válasz
(14)
Tiszafaszomi senkiházi vagy, érdekérvényesítő képesség nélkül. Csak azért nem szopattak meg a trollok úgy istenesen, mert nem húztad ki eléggé a gyufát. Itt vergődtél, kaptál pár lájtos faszerdőt. Ahelyett, hogy behúztad volna a farkad és elkotródtál volna innen örökre, amikor lekerült a szócikk, inkább maradtál szájalni a nálad sokkal okosabb/ügyesebb/erősebb/életképesebb/stb. trollokkal. Ne akard kiprovokálni, hogy légkalapáccsal basszuk szét a valagadat. Te szerencsétlen faszkalap, bazdmeg. Anyádra sem vagy tekintettel! Miért nem döglesz már meg? Mindenkinek jobb lenne...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mar 11, 2016 20:19:08

Szerző: Schwezoff David Mar 11, 2016 20:20:42
Válasz
(9)
-

KURVA? ANÁL???

Oooaaaalooouuuaaaargghhhh
Mar 11, 2016 20:20:42

Szerző: broni Mar 11, 2016 20:42:14
Válasz
(12)
www.vivatv.hu/specials/comet/live/news/pavin-barbi-es-lewis-hamilton/

áááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!barbi, ez egy nigger!!!!!!!!!!!!térjél már észhez, és hagyjad a gyapotszedőt a pcsába!!!!!!!!!!!!hejjj kkk!!!!!!!!!!!
Mar 11, 2016 20:42:14

Szerző: broni Mar 11, 2016 20:51:01
Válasz
(3)
index.hu/belfold/2016/03/11/felfuggesztett_borton_a_kirandulokat_puskaval_fenyegeto_kutyajukat_lelovo_vadasznak/

na, bene nem szarozott, lűtte ki a vadászokat))))))))))))))free bene!!!!
Mar 11, 2016 20:51:01

Szerző: Weiss rabbi Mar 11, 2016 21:04:08
Válasz
(6)
-
a saul kölyke oszkárjából is megértettem elég sokmindent.
például azt, hogy azért is vagyok még hülye, mert nem vagyok zsidó.

ezen könnyen segíthetünk kis mesüge ;))
Mar 11, 2016 21:04:08

Szerző: töppedt buzigolyók Mar 11, 2016 21:17:01
Válasz
(5)
-
nem tehetek róla. felteszem magamban a kérdést, és megérzésszerűen jönnek rögtön a válaszok, olyan dolgokról, amikről azelőtt nem is tudtam... ez van.
biztos csak hülyeség, de hátha nem...

ezt hívják úgy, hogy paranoid skizofrénia. Vannak nagyon jó pszichiáterek. Mi a faszért nem keresel egyet? a tiednél sokkal kisebb problémák miatt terápiára járnak azok, akiknek számít a saját életminőségük.
Mar 11, 2016 21:17:01

Szerző: betrinyózott veréb Mar 11, 2016 21:39:00
Válasz
(5)
gecire bírom a retardokban, hogy habzó szájjal ugatnak egy oscar-díjas filmről, holott a mozijegyet nem tudják megfizetni.
Mondjuk talán nem baj, van elég proli a moziban, ami persze meg is látszik a filmek minőségén az elmúlt kb 20 évben.
Mar 11, 2016 21:39:00

Szerző: - Mar 11, 2016 21:58:45
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók
ezt hívják úgy, hogy paranoid skizofrénia. Vannak nagyon jó pszichiáterek. Mi a faszért nem keresel egyet? a tiednél sokkal kisebb problémák miatt terápiára járnak azok, akiknek számít a saját életminőségük.

na megjött a novákelőd-utánzat...
Mar 11, 2016 21:58:45

Szerző: - Mar 11, 2016 22:06:35
Válasz
(3)
az mondjuk komoly, hogy írok a business & café-ról, majd egy óra múlva kikerül rá egy pókeres cikk...
melyikőtök van itt onnan?
Mar 11, 2016 22:06:35

Szerző: - Mar 11, 2016 22:08:56
Válasz
(0)
-
az mondjuk komoly, hogy írok a business & café-ról, majd egy óra múlva kikerül rá egy pókeres cikk...

amúgy nem fogom belájkolni, mint ahogy a korábbi ismerőseim ismerősei közt is hiába kerestek már...
Mar 11, 2016 22:08:56

Szerző: D Major Mar 11, 2016 22:12:50
Válasz
(8)
-

Gratulálok, egyedül jöttél rá? Benne van a nevében, hogy buisness, mit gondolsz, nincs zsidó a szerkesztők közt?
Mar 11, 2016 22:12:50

Szerző: - Mar 11, 2016 22:25:10
Válasz
(0)
betrinyózott veréb
gecire bírom a retardokban, hogy habzó szájjal ugatnak egy oscar-díjas filmről, holott a mozijegyet nem tudják megfizetni.
Mondjuk talán nem baj, van elég proli a moziban, ami persze meg is látszik a filmek minőségén az elmúlt kb 20 évben.

nemes se tudta volna megcsinálni a filmet az adófizetők pénze nélkül.
erről ugass, faszparaszt.
az elmúlt 20 évből meg mit hiányolsz, a szörnyecskéket?
Mar 11, 2016 22:25:10

Szerző: business & café Mar 11, 2016 22:29:12
Válasz
(5)
;)

Csak hogy érzed a törődést, bori.

A tiszavasvári herbáldíler, aki egy újabb embert üldözött öngyilkosságba, nem illik a profilunkba, ezér arról a Zsindexesen írtunk.

index.hu/belfold/2016/03/11/ongyilkos_lett_egy_szombathelyi_fiatal/
Mar 11, 2016 22:29:12

Szerző: Laci Mar 11, 2016 22:34:33
Válasz
(6)
-
nemes se tudta volna megcsinálni a filmet az adófizetők pénze nélkül.
erről ugass, faszparaszt.
az elmúlt 20 évből meg mit hiányolsz, a szörnyecskéket?

Most akkor mi legyen? Vágja darabokra az oscart és dobálja szét az adófizetők között? Kezdesz lassan te is halucinálni, úgyhogy nem brain booster-t kéne tolnod, hanem néha kiszellőztetni a fejedet!
Mar 11, 2016 22:34:33

Szerző: - Mar 11, 2016 22:37:49
Válasz
(2)
Laci
Most akkor mi legyen? Vágja darabokra az oscart és dobálja szét az adófizetők között? Kezdesz lassan te is halucinálni, úgyhogy nem brain booster-t kéne tolnod, hanem néha kiszellőztetni a fejedet!

ideges vagy, hogy töröltem az fb-profilomat, és már nem tudsz megfigyelni, bűnöző?
Mar 11, 2016 22:37:49

Szerző: Laci Mar 11, 2016 22:41:19
Válasz
(9)
-
ideges vagy, hogy töröltem az fb-profilomat, és már nem tudsz megfigyelni, bűnöző?

Természetesen, majd szétvet az ideg :) Most őszintén, szerinted érdekel valakit a profilod?
Mar 11, 2016 22:41:19

Szerző: D Major Mar 11, 2016 22:43:56
Válasz
(2)
-

Cserébe írogatsz ide eleget
Mar 11, 2016 22:43:56

Szerző: - Mar 11, 2016 22:44:18
Válasz
(0)
Laci
Természetesen, majd szétvet az ideg :) Most őszintén, szerinted érdekel valakit a profilod?

a brain booster-ről ott írtam. nyilván azért tudsz róla, mert kurvára nem érdekel a profilom...
Mar 11, 2016 22:44:18

Szerző: Laci Mar 11, 2016 22:46:36
Válasz
(3)
-
a brain booster-ről ott írtam. nyilván azért tudsz róla, mert kurvára nem érdekel a profilom...

Hetekkel ezelőtt volt ide bemásolva egy bejegyzésed, pont akkor is itt szemtelenkedtél.
Mar 11, 2016 22:46:36

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 22:49:36
Válasz
(2)
Zorg prof, kérem nézzen tanszéki mailt, NSZKSZ.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mar 11, 2016 22:49:36

Szerző: Laci Mar 11, 2016 22:49:51
Válasz
(1)
Egyébként pedig te vagy ideges, te pattogsz itt mindenen. Menj, szívj inkább egy kis herbált. Vagy szívj amit akarsz xD
Mar 11, 2016 22:49:51

Szerző: - Mar 11, 2016 22:50:40
Válasz
(0)
Hiénaverő
Zorg prof, kérem nézzen tanszéki mailt, NSZKSZ.

mi van, szalai, rakatnád vissza a szócikket?
azt hiszed érdekel?
Mar 11, 2016 22:50:40

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 22:52:13
Válasz
(5)
-
azt hiszed érdekel?

Annyira nem, hogy már ugrottál is :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mar 11, 2016 22:52:13

Szerző: Laci Mar 11, 2016 22:53:08
Válasz
(6)
-
azt hiszed érdekel?

Méregtelenítened kéne, látogass el egy szaunába ;)
Mar 11, 2016 22:53:08

Szerző: - Mar 11, 2016 22:55:45
Válasz
(0)
Laci
Méregtelenítened kéne, látogass el egy szaunába ;)

méregtelenítés?
az valami liberál-homeopátiás szarság?
hogy kell csinálni?

Mar 11, 2016 22:55:45

Szerző: Laci Mar 11, 2016 22:56:08
Válasz
(11)
gaysauna.hu
gaysaunabudapest.com

Ide látogass el Lackó és egyből kiverik... a sok negatív gondolatot a fejedből xD
Mar 11, 2016 22:56:08

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 22:57:24
Válasz
(7)
Hol a faszbúk-profilod Kisboros? Megnéztem volna a legújabb szépvokXDDD fotókat, hogy mennyire megy a fogyókúra. Tokád megvan még?
Mar 11, 2016 22:57:24

Szerző: Laci Mar 11, 2016 22:58:47
Válasz
(11)
-
méregtelenítés?
az valami liberál-homeopátiás szarság?
hogy kell csinálni?

Levetkőzöl és leszívják a "mérget" :))
Mar 11, 2016 22:58:47

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:02:21
Válasz
(6)
Viccen kívül: Lackó neked egy jó nagy fújatásra lenne szükséged! Elmennél valamelyik szaunába, ott pedig segítenek rajtad. Szóval csak bátran: ne félj, kefélj! xD
Mar 11, 2016 23:02:21

Szerző: - Mar 11, 2016 23:02:31
Válasz
(1)
Hiénaverő
Hol a faszbúk-profilod Kisboros? Megnéztem volna a legújabb szépvokXDDD fotókat, hogy mennyire megy a fogyókúra. Tokád megvan még?

nincs tokám.
és te, levágtad már a füvet a portán, vagy úgy vagy vele, hogy majd a tél elintézi?
Mar 11, 2016 23:02:31

Szerző: - Mar 11, 2016 23:05:03
Válasz
(0)
Laci
Viccen kívül: Lackó neked egy jó nagy fújatásra lenne szükséged! Elmennél valamelyik szaunába, ott pedig segítenek rajtad. Szóval csak bátran: ne félj, kefélj! xD

nyaltál már lsd-t?
Mar 11, 2016 23:05:03

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 23:05:43
Válasz
(8)
-
nincs tokám.
és te, levágtad már a füvet a portán, vagy úgy vagy vele, hogy majd a tél elintézi?

Milyen portán? Belvárosi tumbis újszágírózsidaj vagyok, Hahó! Tudod, belpesti, körúton belüli (Kiskörúton is belüli ikszdé). az a romkocsmás fajta.

Füvet a te portádon kell vágni, herbáldíler. abból élsz, Hahó!
Mar 11, 2016 23:05:43

Szerző: Portás Peti Mar 11, 2016 23:05:56
Válasz
(8)
Zsír, ha még egyszer ideírsz a következő 1 órában, akkor a fogdán fogsz reggel felébredni! Most volt elég belőled!
Mar 11, 2016 23:05:56

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:06:47
Válasz
(3)
-
nincs tokám.

Minek vágja le, ha egyszer el is lehet szívni? ;)
Mar 11, 2016 23:06:47

Szerző: - Mar 11, 2016 23:08:44
Válasz
(0)
Hiénaverő
Milyen portán? Belvárosi tumbis újszágírózsidaj vagyok, Hahó! Tudod, belpesti, körúton belüli (Kiskörúton is belüli ikszdé). az a romkocsmás fajta.

Füvet a te portádon kell vágni, herbáldíler. abból élsz, Hahó!

el kéne már dönteni, szalai, hogy herbáldíler vagyok, vagy "anyámon élősködő munkanélküli"...
Mar 11, 2016 23:08:44

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:09:03
Válasz
(3)
-
nyaltál már lsd-t?

Nem és nem is tervezem. Ez valami promó akar lenni, itt próbálod teríteni az okosságaidat?
Mar 11, 2016 23:09:03

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:10:15
Válasz
(5)
-
el kéne már dönteni, szalai, hogy herbáldíler vagyok, vagy "anyámon élősködő munkanélküli"...

A kettő nem zárja ki egymást! Hahó!
Mar 11, 2016 23:10:15

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 23:11:08
Válasz
(5)
-

Egy bűnöző munkakerülő szarházi, mint a mestered Impotosz. az is sittes, mégis az anyján élősködik. Te ugyanígy egyesíted magadban a kettőt.
Mar 11, 2016 23:11:08

Szerző: - Mar 11, 2016 23:16:58
Válasz
(11)
Hiénaverő
Egy bűnöző munkakerülő szarházi, mint a mestered Impotosz. az is sittes, mégis az anyján élősködik. Te ugyanígy egyesíted magadban a kettőt.

én egy áldozat vagyok.
a ti teremtményetek.
Mar 11, 2016 23:16:58

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 23:18:59
Válasz
(13)
-
én egy áldozat vagyok.
a ti teremtményetek.

Te egy kibaszott ostoba retardált élősködő vagy, aki kétszer kapott szabad elvonulást és esélyt arra hogy nyolc év faszpolírozás után végre kezdjen az életével valamit. Pofátlanul visszaéltél a trollok jóindulatával te geci. Negy a faszerdő. Takarodj matyar hazánkból a kurva anyádba.
Mar 11, 2016 23:18:59

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76976x38) Mar 11, 2016 23:19:15
Válasz
(6)
-
én egy áldozat vagyok.
a ti teremtményetek.

Muhahahhhahahaha. Ez kurvajó volt!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mar 11, 2016 23:19:15

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:20:49
Válasz
(6)
-
én egy áldozat vagyok.
a ti teremtményetek.

Mivel idősebb vagy nálam, ezért érdekesen lehetnél a teremtményem. Biológiából most beírok neked egy karót!
Mar 11, 2016 23:20:49

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 23:22:41
Válasz
(9)
Trágya és műfaszrendelések mehetnek a Vöröshadsereg 23.-ra, személyesen átvenni ifj. Boros László fogja.

tudjuk hogy nem laksz ott, anyád majd útbaigazítja őket. Ugyanitt orvosi herbál áron alul sürgősen eladó, nagy tételben is.
Mar 11, 2016 23:22:41

Szerző: - Mar 11, 2016 23:25:07
Válasz
(0)
Hiénaverő
Te egy kibaszott ostoba retardált élősködő vagy, aki kétszer kapott szabad elvonulást és esélyt arra hogy nyolc év faszpolírozás után végre kezdjen az életével valamit. Pofátlanul visszaéltél a trollok jóindulatával te geci. Negy a faszerdő. Takarodj matyar hazánkból a kurva anyádba.

"jóindulatú troll"...
be ne fossak a röhögéstől.

Mar 11, 2016 23:25:07

Szerző: broni Mar 11, 2016 23:25:18
Válasz
(5)
műfaszrendelések

jaj, azt anyámnak is mindig hozza a csomagküldő((((((((((((
Mar 11, 2016 23:25:18

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 23:26:48
Válasz
(1)
Pedig én a jóindulatú trollok közé tartoztam amikor rólad volt szó a Nagy Trolltanácsban, akár hiszed akár nem. De elbasztad a bizalmamat te geci.
Mar 11, 2016 23:26:48

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:27:50
Válasz
(3)
-

be ne fossak a röhögéstől.

A Tena gyárt férfipelenkát is, ha netán székelési problémáid vannak.
Mar 11, 2016 23:27:50

Szerző: broni Mar 11, 2016 23:28:36
Válasz
(3)
youtu.be/wFdFzDnyQnM

ez e zene,kecik........

a 4 edik ballada szövege..petőfi mehet követ tőrni......

endelkezett és meggyötört
halott szemek belsejében
iránti vágy elragadtatott halál Ön hordozója Az összes megvetem Vengeance emelkedő Lust van a kimúlását Az áldozat te ... Path tudás útja az pestis A rejtett kincsek alatti kincsei kihalás tőrök szorongást igaz démoni gyökerei döftek a láda jelenleg vér eltakarja a víziók szögezték az égő szavak minden szava gyilkos csendben gyűlölet még ég belül Possessed és tormente Méretek összeütközik jégeső az elkövetkező korszak a dühöngő kora zsarnokság Ön hordozója az összes megvetem a bosszú növekvő harag, pusztítás, bukása a bűzlő húst holtestüket az illata a győzelem való téves elképzelés útmutatást ezután már nem decieve
Mar 11, 2016 23:28:36

Szerző: - Mar 11, 2016 23:28:48
Válasz
(0)
Hiénaverő
Pedig én a jóindulatú trollok közé tartoztam amikor rólad volt szó a Nagy Trolltanácsban, akár hiszed akár nem. De elbasztad a bizalmamat te geci.

kinek képzelitek ti magatokat, hogy tanácskoztok, kit kell elintézni, meg kit nem?
mégis ki a fasznak, ti rohadék zsidók?
Mar 11, 2016 23:28:48

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 11, 2016 23:30:36
Válasz
(9)
-
kinek képzelitek ti magatokat, hogy tanácskoztok, kit kell elintézni, meg kit nem?

Itt bővebben olvashatsz rólunk:

hu.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-csoport
kitekinto.hu/europa/2014/11/03/a_trilateralis_bizottsag_europa_jovjerl_targyalt/
Mar 11, 2016 23:30:36

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:32:38
Válasz
(5)
-

Megnyugtatlak, Sodi például szeretett volna téged megdugni. Szóval ehhez képest jól jártál. Vagy a fene tudja xD
Mar 11, 2016 23:32:38

Szerző: - Mar 11, 2016 23:33:26
Válasz
(0)
Hiénaverő
Itt bővebben olvashatsz rólunk:

hu.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-csoport
kitekinto.hu/europa/2014/11/03/a_trilateralis_bizottsag_europa_jovjerl_targyalt/

halomra kéne lőni azokat is.
Mar 11, 2016 23:33:26

Szerző: Érdeklődő Mar 11, 2016 23:34:45
Válasz
(5)
Bori, te vagy a legunalmasabb önsajnáló, picsogós emós buzi, akit valaha láttam.
Mar 11, 2016 23:34:45

Szerző: הרב Mar 11, 2016 23:36:06
Válasz
(1)
-
kinek képzelitek ti magatokat

Nekünk nem kell képzelődni, mint te szoktál a herbáltól, bori!
Mi simán tudunk, például azt is tudjuk, hogyan készítsünk ki téged.
Nemsokára hangokat is fogsz hallani, ha így folytatod zsíros.

Mar 11, 2016 23:36:06

Szerző: xray Mar 11, 2016 23:41:19
Válasz
(2)
-

zsír, takarodj már a dübbenős kurva anyádba, mert mindenkinek elege van belőled! a fóbiádat meg kezeltesd, te szerencsétlen anyaszomorító!
Mar 11, 2016 23:41:19

Szerző: vsetko jedno Mar 11, 2016 23:47:05
Válasz
(6)
még mindig itt pörög a tiszavasvári drogos fehér söpredék?

mesélj bori, mi volt a mai menü? száraz kenyér nagy levegővel?
Mar 11, 2016 23:47:05

Szerző: xray Mar 11, 2016 23:48:31
Válasz
(5)
Abból, hogy a takonynyelés napi rutinművelet, az is következik, hogy a gyereknek se lesz semmi baja, ha megeszi a – saját! – váladékát. Az már társadalmilag kevésbé számít elfogadottnak, hogy több felnőtt is előszeretettel fogyasztja. Még egy Facebook-csoport is létezik „Taknyot enni NEM undorító!” néven. Mondjuk az utolsó poszt 2010-es, és jelenleg egyetlen tagja van.
sneci? :)
Mar 11, 2016 23:48:31

Szerző: - Mar 11, 2016 23:49:10
Válasz
(0)
vsetko jedno
még mindig itt pörög a tiszavasvári drogos fehér söpredék?

mesélj bori, mi volt a mai menü? száraz kenyér nagy levegővel?

drogos fehér söpredék?
csak nem cigány vagy? :))
Mar 11, 2016 23:49:10

Szerző: kripli figyelő Mar 11, 2016 23:52:28
Válasz
(2)
Zsír,szokás szerint az áldozat szerepében akarsz tetszelegni te anyaszomorító.Ma mennyi életenergiát szívtál el a szüleidtől te 33éves energiavámpír?
Örülsz hogy a mai napon is élősködhettél és sanyargathattad B-nét,de nem vagy igazán boldog,mert nem adtak még többet,és mert nem láttad az arcukon a kínt,amiért a zsíros "kisfiuk" vágyait elégítik ki.Igaz zsír?
Mar 11, 2016 23:52:28

Szerző: Laci Mar 11, 2016 23:57:50
Válasz
(2)
Na tessék: most akkor zsidók vagyunk vagy cigányok? Bár én ilyen névvel inkább nem zsidóznék kedves Weiner... ööö akarom mondani Boros László :)
Mar 11, 2016 23:57:50

Szerző: - Mar 12, 2016 00:02:06
Válasz
(0)
Laci
Na tessék: most akkor zsidók vagyunk vagy cigányok? Bár én ilyen névvel inkább nem zsidóznék kedves Weiner... ööö akarom mondani Boros László :)

ki az a boros lászló?
nem ismerek ilyen nevű embert.
Mar 12, 2016 00:02:06

Szerző: vsetko jedno Mar 12, 2016 00:02:24
Válasz
(3)
-
drogos fehér söpredék?
csak nem cigány vagy? :))

ezt ügyesen összeraktad, te kis jabilos droid!

na vigyázz szépen, mert röpülsz a niggergödörbe :)
Mar 12, 2016 00:02:24

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 12, 2016 00:03:38
Válasz
(7)
-
ki az a boros lászló?

Majd hetyetyézheted ezt a dumát az alus cigányoknak, ha mennek Borsodi Apróban hirdetett, ingyen elvihető aluhuladékért és piros Ladáért.
Mar 12, 2016 00:03:38

Szerző: Laci Mar 12, 2016 00:07:10
Válasz
(4)
-
ki az a boros lászló?

Nem vagyok egy Zacher doktor, de azért az szar lehet, hogy már magadról sem akarsz tudomást venni. Kemény szert tolhatsz!
Mar 12, 2016 00:07:10

Szerző: zsíroldó zsolti Mar 12, 2016 00:07:42
Válasz
(5)
szerintem kifejezetten nagy formában van amúgy zsír, látszik, hogy ma terítés helyett inkább megdézsmálta az árut :)

hol laksz most te patkány? összeköltöztél valami buzibarátoddal? természetben fizeted a lakbért?
Mar 12, 2016 00:07:42

Szerző: Laci Mar 12, 2016 00:08:55
Válasz
(2)
Vajon Tajgi mikor jelenik meg? Kezd hiányozni...
Mar 12, 2016 00:08:55

Szerző: vsetko jedno Mar 12, 2016 00:12:48
Válasz
(5)
boros, mikor olvastad a biznisz újságot, elképzelted milyen jó lehet nekik? karrier, család, vagyon, önmegvalósítás?

aztán eszedbe jutott a kisszobád, a grizes tészta és az 57 forint éjszakai műszakpótlékod? :D
Mar 12, 2016 00:12:48

Szerző: - Mar 12, 2016 00:14:45
Válasz
(0)
vsetko jedno
boros, mikor olvastad a biznisz újságot, elképzelted milyen jó lehet nekik? karrier, család, vagyon, önmegvalósítás?

aztán eszedbe jutott a kisszobád, a grizes tészta és az 57 forint éjszakai műszakpótlékod? :D

cigányokkal nem csevegek.
és nem vagyok boros.
Mar 12, 2016 00:14:45

Szerző: vsetko jedno Mar 12, 2016 00:19:04
Válasz
(5)
-
cigányokkal nem csevegek.
és nem vagyok boros.

csak nem Michael Knight, az Alapítványtól, személyesen?!

vagy maga a Mentalista, aki ráérez a trollok nevére, munkahelyére?

netán Tiszavasvári dagadt, kutyabaszó drogdílere?
Mar 12, 2016 00:19:04

Szerző: PenisZmento Mar 12, 2016 00:19:34
Válasz
(5)
bori adok neked 30ezer ftot amibol megel a magadfajta 1 honapog, ha megmonsod hol vehetek jo minosegu szart kolnben. Nszksz
Mar 12, 2016 00:19:34

Szerző: PenisZmento Mar 12, 2016 00:26:43
Válasz
(2)
Bazdmeg
Mar 12, 2016 00:26:43

Szerző: - Mar 12, 2016 00:33:49
Válasz
(0)
PenisZmento
bori adok neked 30ezer ftot amibol megel a magadfajta 1 honapog, ha megmonsod hol vehetek jo minosegu szart kolnben. Nszksz

magamfajta?
miért, te milyen fajta vagy?
Mar 12, 2016 00:33:49

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Mar 12, 2016 00:37:56
Válasz
(4)
Kisboros, te tulajdonképpen miért jöttél már megint ide vissza?
Mar 12, 2016 00:37:56

Szerző: Peniszmento Mar 12, 2016 00:38:17
Válasz
(2)
dubbenet bazdmeg, egyszer meg talalkoztunk is, nem ismersz meg?
Mar 12, 2016 00:38:17

Szerző: - Mar 12, 2016 00:40:54
Válasz
(0)
Peniszmento
dubbenet bazdmeg, egyszer meg talalkoztunk is, nem ismersz meg?

sokmindenkivel találkoztam már egyszer. nem tudom, melyik vagy.
Mar 12, 2016 00:40:54

Szerző: Peniszmento Mar 12, 2016 00:49:23
Válasz
(4)
te fasz a volt shiftleaderedet hivtam fel telon 1 hete a Jabilban hogy ott dolgozol e meg.... Nem szolt? Akkor ez nem mehet a trollaktakba :(
Mar 12, 2016 00:49:23

Szerző: - Mar 12, 2016 00:50:17
Válasz
(0)
Peniszmento
te fasz a volt shiftleaderedet hivtam fel telon 1 hete a Jabilban hogy ott dolgozol e meg.... Nem szolt? Akkor ez nem mehet a trollaktakba :(

mi az a shiftleader?
Mar 12, 2016 00:50:17

Szerző: - Mar 12, 2016 00:52:20
Válasz
(0)
Peniszmento

és ahhoz képest, hogy "nem érdekel" benneteket, hogy mit csinálok, érdekes, hogy utánam nyomozgattok...
Mar 12, 2016 00:52:20

Szerző: - Mar 12, 2016 00:53:39
Válasz
(0)
-
és ahhoz képest, hogy "nem érdekel" benneteket, hogy mit csinálok, érdekes, hogy utánam nyomozgattok...

bár ez kölcsönös, úgyhogy hagyjuk is...
Mar 12, 2016 00:53:39

Szerző: Peniszmento Mar 12, 2016 00:58:09
Válasz
(1)
Na menj szepen aludni es hetfon a szuperinfon talalsz majd melot....
Mar 12, 2016 00:58:09

Szerző: הרב Mar 12, 2016 00:58:54
Válasz
(26)
zsíroldó zsolti
összeköltöztél valami buzibarátoddal? természetben fizeted a lakbért?

Szerintem borink végre elérte a kiteljesedést és....:

Mar 12, 2016 00:58:54

Szerző: - Mar 12, 2016 01:00:15
Válasz
(0)
Peniszmento
Na menj szepen aludni es hetfon a szuperinfon talalsz majd melot....

te ki vagy egyébként, és miért nyomozgatsz utánam?
Mar 12, 2016 01:00:15

Szerző: - Mar 12, 2016 01:01:15
Válasz
(0)
הרב
Szerintem borink végre elérte a kiteljesedést és....:

mennyi ideig csináltad ezt a képet, csakhogy tudjam, mennyire "nem érdekel" benneteket, hogy mit csinálok?
Mar 12, 2016 01:01:15

Szerző: Peniszmento Mar 12, 2016 01:02:01
Válasz
(3)
Ez ugye mar nem bori? Ez idegesitobb.
Mar 12, 2016 01:02:01

Szerző: - Mar 12, 2016 01:04:35
Válasz
(0)
Peniszmento
Ez ugye mar nem bori? Ez idegesitobb.

ki vagy, és miért nyomozgatsz bori után a volt munkahelyén?
Mar 12, 2016 01:04:35

Szerző: tajgi Mar 12, 2016 01:31:10
Válasz
(5)
-
ki vagy, és miért nyomozgatsz bori után a volt munkahelyén?
Bori a törvénytelen gyermekem és aggódok a jövője miatt.Szeretném ha eltartana majd miután anyám a gyámom megdübben,de sajnos az én génjeimet örökölte.
Mar 12, 2016 01:31:10

Szerző: Zsírnak mehet a faszerdő Mar 12, 2016 07:33:09
Válasz
(0)
Nem Eszmi vok! xD
Mar 12, 2016 07:33:09

Szerző: Dalbir Mar 12, 2016 09:23:09
Válasz
(3)
Ez a zsír-session beütött rendesen. :D ja meg be is vagyok tépve! Hejj Fű, hejj zsírnak menjen az orbitális faszerdő, asszem én is meglepem eggyel
Mar 12, 2016 09:23:09

Szerző: Kiss Roland Tartarossz Mar 12, 2016 10:04:02
Válasz
(0)
megy anyádnak két pótkocsi virágföld, szal legyen otthon hogy át tudja venni!
Mar 12, 2016 10:04:02

Szerző: - Mar 12, 2016 11:52:13
Válasz
(4)
Zsír, minek kell ez neked? Miért nem tudsz mással foglalkozni, mint trollokkal veszekedni az interneten? Vagy akár csendben olvasni a fórumon, és csendben megpróbálni gyűjteni az adatokat? Minek kell bevonzani a faszerdőt, és ezáltal terrorizálni saját ártatlan családodat? Úgy pofázol, hogy egy feljelentést nem voltál képes a helyi rendőrörsön leadni. Aztán nyithatsz akárhány siránkozó topikot az indexen. Még ha meg is hatnál valakit - habár manapság az emberek más dolgával nem foglalkoznak, mindenkinek megvan a sajátja -, mondjuk egy erősebb anonymous-csoportot, akik megjelennének felkérdezni a trollokat, elég lenne nekik megmutatni a fenyegetéseket, őrjöngéseket, sértéseket amiket te ide beírkálsz. Egyből semmivé lenne minden irántad érzett szimpátia vagy sajnálat.
Mar 12, 2016 11:52:13
« 4152 4153 4154 4155 4156 4157 4158 4159 4160 4161 »
1737181 komment.

113 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™