Hol? Mikor? Valami forrást kaphatnánk?
Azért azt megtanulta a sertéstől Pogi, hogy mindig a könnyebb irányba menjen, nehogy meg kelljen feszülnie. Nyilván az ügyvédbojtárkodás első egy-két éve kurva szar melóban és anyagilag is, de pont a jeti nyugodtan leszarhatja a pénzt, apuciéknak van elég. De ő inkább elment a totálisan felesleges aktatologatás irányába, mert biztos volt Pogipapának kapcsolata az államhoz. Mondjuk így legalább ifjú fideszes titánok basszák meg az irodaasztalon, nem pedig a jeladós, cukorbeteg, negyvenéves, dagadt, munkanélküli csődtömeg LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nagyon szépen köszönöm szépen :) Jövő héten elnézem arrafelé.
Vidd a repcsíít Zsery! A Tanszék műholdas felvételei alapján az erődítmény egy hegyes-erdős birtok közepén áll, magas fallal van elbarikádozva a külvilágtól. Az egyik ügynökünk jelentése szerint hárci kutyákkal, biztiőrökkel és kamerákkal is biztosították a terepet Zsodrák gazdái.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Evidenciákat...
Nem fal van, hanem olyan a telek, hogy nem lehet belátni az utcáról, semeddig, egy méterig sem, az ingatlan meg valahol 22dzsungel mögött fent van a francban.
Kvázi értelmetlen odamenni, közterületen maradva semmi nem derül ki.
Ez nem a kolosykorszak(rip) ahol akár egésznap lehetett a gnóm ablakait aprókaviccsal dobálni a kis romkocsmabódé mögül a parkbol.
Ilyen advanced célokhoz olyan komoly repcsiii kellene ,hogy már sehova sem kell menni hozzá, felszáll valahol sok km-re a madár, navigálja magát, lefényképezi-videózza amit kérünk, (sokszoros optikai zoom) aztán eltűnik a célterület légteréből, mielőtt nem kívánatos figyelmet von magára.
Ilyen kisebb játékokkal szerintem csak úgy lehet járni, mint a zsindexes hittestvérek az orsósbirtokon, kékek kijönnek, repcsit elveszik, feljelentik mindenféle légügyi szabálysértés, veszélyeztetés bűntette, blablablaba alapján aki reptette.

Ilyenre gondol a koléga?
Ezek a prezik kb 4évesek mind, (ami röhely, mert kb nagy semmi kézzelfogható nem valósult meg belőlük azóta sem..)
A berakott 2007-es(!!) majd 10éves kommentekben is ott rinyál, meg voltbarátnőzik, meg liberálisvagyok mosaxik.
Ehhez képest, még a tarhakéregetés kései elfajzott korszakában, 2-3 ével ezelőtt is visszajárt a röfi kunkori farkincára, a belső fórumban jópárszor van kvázi jelenidővel említve a zsírfűrer által.
Ahogy blogina is tagadott mindent, majd a fórumból kiderült, pont ugy tolta a háttérből a tarhakergetést mint előtte bármit..
Szóval kitudja mi van jelenleg.., A tipikusan az a hasadt tudatú kapcsolatfüggő örökös szűzkurva picsa, aki képtelen túllépni a szar-necces-beteges kapcsolaton, ugyanakkor minden módon kimagyaráz, hárít és maszatol, kikér magának, már önmaga előtt is, kifelé meg ettől nettó hazudozik és tagad.
Ami a világ legszánalmasabb gusztustalanságainak egyike, evvel a viselkedéseel az elmult évtizedben újra és újra belefeküdt a disznószarba nyakig.
Ehhez képest, hogy a szülők kik, hova nyomták be, vagy a sittessertés után kinek volt gusztusa megkurni kvázi lényegtelen melékkörülmények.
Ilyenre gondol a koléga?
Elavult technológia, a kémlegyek és beépített háziszárnyasok korában jelentősen kifinomultabb módszerekkel is rendelkezünk;)
Ezzel azért most is lehetne próbálkozni XD
Pénzmentő pizzéria?! :D
Kamu XD, video nincs rola?
Előrendeltem egy Xiaomi Mi Drone-t, az tud olyat, hogy GPS koordinátákkal megadsz neki útvonalat, elbújsz valahol párszáz méterrel arrébb, így ha a repcsiiit észre is veszik, nem tudják meg, kié (legfeljebb lelőni tudják)
A nagyobb baj inkább az, hogy ezeken nagylátószögű kamera van, azzal még kurva közel kell menni, a Kolosy-n például be kellett dugni az ablak rácsain, hogy valamit látni lehessen, és így is alig sikerült a kosz és a tükröződés miatt.
Ehhez inkább valami sokáig leskelődő "drónléghajó" kellene, de lehet egy próbát tenni a xiaomival is, hátha.. :D
Téves. PENÉSZ!
1. rend van, na!
2. ellenőrizd, megvan-e még a pénztárcád, Hahó!
Újabb indok sohanémetmelócsára.
Remélem nem akarod felavatni!
az kizárt, délig aludtam!!!!!!!!!!barbi??????????
lássuk be,hogy púpos kommenthaverunk olyan szintű műsort prezentált, amit csak így utólag lehet igazából értékelni. A mélyenszántó és univerzális sodizmusok olyan tárházát adta nekünk, amiért hálásnak kell lennünk.
Ki ne emlékezne vissza könnyes szemmel a legendás "közfetítésekre"? A remegő kamera, gecifoltos lencse és a cipők és seggek folyamatos filmezése kiegészítve zseniális hetyetyékkel és makogásokkal. Azok voltak a szép idők! Meg a berlini karácsony. Istenem, életemben nem röhögtem annyit.
És akkor a kettes csatornán még a cukros malacz volt...
most meg? Baxi és zsír :-(
Csak egy "Nem Adom a Hazámat Mozgalom" zászlót láttam, pedig nagyon figyeltem a zsebes Bécigányt és a kappányokat.
Ezt honnan tudjuk? Márminthogy cukorbeteg?
Írta a gyárra, hogy athina szerint inzulinrezisztanciája van a tünetei alapján (amiket nem részletezett). És később pedig utalt rá, hogy diétázik, és csökkentenie kell a marcipán-adagját.
Ha cukorbetegség miatt lekapják majd a lábait, hova rakják a nyomkövetőt? xD
VS. növelnie kell az inzulinadagját.
Hát így járt.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F07%2F13%2Feloben_kozvetitette_ahogy_egy_new_york-i_negyed_zombiva_valtozott_a_k2_drogtol%2F
Élőben közvetítették, ahogy egy New York-i negyed zombivá változott a drogtól
[b]Lemerevedtek és összeestek a szintetikus fűtől az emberek az utcán, 33-at a mentő vitt el.[b]
Rgl csatornáján van egy ..Macht frei -HD című videó, ebben ~3 perctől van egy rész, ahol Rgl egy távirányítós autóval játszik és sikongat, hogy: Sodi, ez jobb, mint a robotporszívód. Ebből sejthető, hogy mivel egy ilyen kütyű nem éppen filléres móka, ezért Páty és a nincstelen retardok kizárva. Maradnak Rocskaiék.
2016 vidéki Magyarországán pedig már a herbálnak nevezett biofű és a különféle dizájnerdrogok okoznak súlyos problémákat, és ahogy az olcsó anyag az Egyesült Államokban a városi gettókban élő feketékre, úgy idehaza a vidéki falvakban élő romákra jelent különösen veszélyt – de közel sem csak rájuk. Földes András kollégánk ebben és ebben a riportjában írt a jelenségről:
...kiléptem a sáros vidéki utcára, és fiatalokat láttam, amint valami régi betonkáva körül egy alufóliával ügyködtek. Rendes falusi utcakép, senki nem alkoholizál, a délután háromórás kristályukat szippantják a legények.
Milyen buta ez az RGL! Összetéveszti az análvibrit egy robotporszívóval...
Náluk max Endre pipázik. Lent a pincében xD
a kis torkos!
Kiss Endre Farkastorkos xD
És akkor még az utcához is illik
* lelkesen bólogat *
Ez hülyeség, Tiszavasvári sokkal közelebb van! Vöröshadsereg utca 23.!!! Ajánlom magamat! Herbál, Brainbooster,Masztyparty Hasselhoffal
Hó, melyik az "ideggörcsös"?
Evidenciákat...
A tanszéki archívumot ajánlom sok szeretettel :))
www.youtube.com/user/sodileaks/videos
n.sz.k.sz, de akkor sem tudom melyik az, a többit természetesen ismerem
Erzsébet téri ideggörcs amikor felhívja a megrendelő. Mifan most éppen nem...holnap reggel tudunk indulni ez száz százalékh.
Tekintve, hogy az ország legnagyobb részén már egészen hűvös van, és szakad az eső, én arra tippelek, hogy Szegedről, vagy annak környékéről írsz.

Ja, és kitartás, fél órán belül ott az enyhülés.
Helytelen. Pécs.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hianyoztak már a Professzor Úr éjjeli előadásai, ti. megadja a nap alaphangját, ha munkába menet olvasom.
Dunaszerdahelyi-szlovák rendszám? Lebuktál, tót ügyvéd!
* eret vágnak *
* vállat von *
trendbeli garázdaság
Jul 12, 2016 21:43:09
Farkastorki út, Rocskai rezidencia. Ez egyre biztosabb, Rgl is elszólta magát egy mostani videójában.
Jul 12, 2016 21:43:09
trendbeli garázdaság
Jul 12, 2016 21:52:23
Igazi sohivatali anyag.Kishivatalnokok basszus
Azért azt megtanulta a sertéstől Pogi, hogy mindig a könnyebb irányba menjen, nehogy meg kelljen feszülnie. Nyilván az ügyvédbojtárkodás első egy-két éve kurva szar melóban és anyagilag is, de pont a jeti nyugodtan leszarhatja a pénzt, apuciéknak van elég. De ő inkább elment a totálisan felesleges aktatologatás irányába, mert biztos volt Pogipapának kapcsolata az államhoz. Mondjuk így legalább ifjú fideszes titánok basszák meg az irodaasztalon, nem pedig a jeladós, cukorbeteg, negyvenéves, dagadt, munkanélküli csődtömeg LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jul 12, 2016 21:52:23
Késő esti öngól
Jul 12, 2016 22:34:47
Vakok is látják-hallják, hogy a tárgyalásain végig a bíróúr szánalmára alapoz. Minden mozdulatából, az egész megjelenéséből sugárzik az elesettség.
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Amikor elővezették, még olyan szép parókája volt!
Most miért hagyta otthon? :(
(Megfejtés: azt hiszi, hogy így a bíró jobban megsajnálja.)
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Amikor elővezették, még olyan szép parókája volt!
Most miért hagyta otthon? :(
(Megfejtés: azt hiszi, hogy így a bíró jobban megsajnálja.)
Jul 12, 2016 22:34:47
Zsery
Jul 12, 2016 22:34:54
Farkastorki út, Rocskai rezidencia. Ez egyre biztosabb, Rgl is elszólta magát egy mostani videójában.
Jul 12, 2016 22:34:54
Zsery
Jul 12, 2016 22:36:02
*elnézek, hülye autocomplete
Jul 12, 2016 22:36:02
Hiénaverő
(
x17)
Jul 12, 2016 22:38:53
x17)
Vidd a repcsíít Zsery! A Tanszék műholdas felvételei alapján az erődítmény egy hegyes-erdős birtok közepén áll, magas fallal van elbarikádozva a külvilágtól. Az egyik ügynökünk jelentése szerint hárci kutyákkal, biztiőrökkel és kamerákkal is biztosították a terepet Zsodrák gazdái.
broni
Jul 12, 2016 23:02:36
sodi még mindig buzi????????????
Jul 12, 2016 23:02:36
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 12, 2016 23:10:14
sodi még mindig buzi????????????
Evidenciákat...
Jul 12, 2016 23:10:14
broni
Jul 12, 2016 23:38:07
[quote=Sodilegnagyobbrajongoja]Evidenciákat...[/quote
hátha kigyógyult, mint én azz alkoholizmusból))))))))))))
holnp sörözést tervezek))))))))))))))
hátha kigyógyult, mint én azz alkoholizmusból))))))))))))
holnp sörözést tervezek))))))))))))))
Jul 12, 2016 23:38:07
Jul 13, 2016 00:02:55
Nem fal van, hanem olyan a telek, hogy nem lehet belátni az utcáról, semeddig, egy méterig sem, az ingatlan meg valahol 22dzsungel mögött fent van a francban.
Ez nem a kolosykorszak(rip) ahol akár egésznap lehetett a gnóm ablakait aprókaviccsal dobálni a kis romkocsmabódé mögül a parkbol.
Ilyen advanced célokhoz olyan komoly repcsiii kellene ,hogy már sehova sem kell menni hozzá, felszáll valahol sok km-re a madár, navigálja magát, lefényképezi-videózza amit kérünk, (sokszoros optikai zoom) aztán eltűnik a célterület légteréből, mielőtt nem kívánatos figyelmet von magára.
Ilyen kisebb játékokkal szerintem csak úgy lehet járni, mint a zsindexes hittestvérek az orsósbirtokon, kékek kijönnek, repcsit elveszik, feljelentik mindenféle légügyi szabálysértés, veszélyeztetés bűntette, blablablaba alapján aki reptette.
Jul 13, 2016 00:02:55
Péniszmentő
Jul 13, 2016 00:10:26

Ilyenre gondol a koléga?
Jul 13, 2016 00:10:26
Evidenciák
Jul 13, 2016 00:14:22
Nyilván kék-fehérre átfestve..
Jul 13, 2016 00:14:22
Hiénaverő
(
x17)
Jul 13, 2016 00:14:27
x17)
Bazmeg drónok kellenek hogy felderítse a recskagnómot a Tanszék... Ez vajon shiker? Régebben bárki felcsengethetett hozzá, pizzát rendelhetett neki, lehugyozhatta a lábtörlőjét. Most meg a legmodernebb technológiát kell bevetni, ha egy kósza fényképet akarunk az udvarról, ahová havonta egyszer felengedik levegőzni a gazdái.
Péniszmentő
Jul 13, 2016 00:18:40
Itt van tőlem gyalog 10 percre az Amazon drónkisérleti központja, fél óra múlva úgyis elfogy a szer és hozok onnan kütyüt!!!! Hejjj!! (bocsi, broni prof tiszteletére muszáj volt!!!!)
Jul 13, 2016 00:18:40
Jul 13, 2016 00:28:29
Ezek a prezik kb 4évesek mind, (ami röhely, mert kb nagy semmi kézzelfogható nem valósult meg belőlük azóta sem..)
A berakott 2007-es(!!) majd 10éves kommentekben is ott rinyál, meg voltbarátnőzik, meg liberálisvagyok mosaxik.
Ehhez képest, még a tarhakéregetés kései elfajzott korszakában, 2-3 ével ezelőtt is visszajárt a röfi kunkori farkincára, a belső fórumban jópárszor van kvázi jelenidővel említve a zsírfűrer által.
Ahogy blogina is tagadott mindent, majd a fórumból kiderült, pont ugy tolta a háttérből a tarhakergetést mint előtte bármit..
Szóval kitudja mi van jelenleg.., A tipikusan az a hasadt tudatú kapcsolatfüggő örökös szűzkurva picsa, aki képtelen túllépni a szar-necces-beteges kapcsolaton, ugyanakkor minden módon kimagyaráz, hárít és maszatol, kikér magának, már önmaga előtt is, kifelé meg ettől nettó hazudozik és tagad.
Ami a világ legszánalmasabb gusztustalanságainak egyike, evvel a viselkedéseel az elmult évtizedben újra és újra belefeküdt a disznószarba nyakig.
Ehhez képest, hogy a szülők kik, hova nyomták be, vagy a sittessertés után kinek volt gusztusa megkurni kvázi lényegtelen melékkörülmények.
Jul 13, 2016 00:28:29
המוסד למודיעין ולתפקידים
Jul 13, 2016 00:32:05
Ilyenre gondol a koléga?
Elavult technológia, a kémlegyek és beépített háziszárnyasok korában jelentősen kifinomultabb módszerekkel is rendelkezünk;)
Jul 13, 2016 00:32:05
Péniszmentő
Jul 13, 2016 01:00:49
A tiszavasvári szerelvényárus ügynök zuhanyrózsáiról se feledkezzünk meg.
Jul 13, 2016 01:00:49
Péniszmentő
Jul 13, 2016 01:02:13
aranyoldalak.hu/szerelvenybolt/tiszavasvari/
A fejlécképen a legnagyobb objektum a háttérben szerintem magáért beszél....
A fejlécképen a legnagyobb objektum a háttérben szerintem magáért beszél....
Jul 13, 2016 01:02:13
evidenciák
Jul 13, 2016 02:55:33
Régebben bárki felcsengethetett hozzá, pizzát rendelhetett neki
Jul 13, 2016 02:55:33
Dalbeer
Jul 13, 2016 06:08:54
Pénzmentő pizzéria?! :D
Jul 13, 2016 06:08:54
laci
Jul 13, 2016 06:44:41
az éjjelsoha nem érhet véget, dzsuddzsák egymás után szopja a bréket!!!!!!!!
Kamu XD, video nincs rola?
Jul 13, 2016 06:44:41
Zsery
Jul 13, 2016 09:08:30
Előrendeltem egy Xiaomi Mi Drone-t, az tud olyat, hogy GPS koordinátákkal megadsz neki útvonalat, elbújsz valahol párszáz méterrel arrébb, így ha a repcsiiit észre is veszik, nem tudják meg, kié (legfeljebb lelőni tudják)
A nagyobb baj inkább az, hogy ezeken nagylátószögű kamera van, azzal még kurva közel kell menni, a Kolosy-n például be kellett dugni az ablak rácsain, hogy valamit látni lehessen, és így is alig sikerült a kosz és a tükröződés miatt.
Jul 13, 2016 09:08:30
Zsery
Jul 13, 2016 09:10:14
444-esek egyébként pár nap múlva visszakapták a Felcsúton elkobzott drónt.
Jul 13, 2016 09:10:14
Jul 13, 2016 10:01:21
Előrendeltem egy Xiaomi Mi Drone-t, az tud olyat...
Ehhez inkább valami sokáig leskelődő "drónléghajó" kellene, de lehet egy próbát tenni a xiaomival is, hátha.. :D
Jul 13, 2016 10:01:21
-
Jul 13, 2016 10:13:49
Képzelem Jani bácsi arcát, amikor kint pipázik a teraszon, valami zümmögést hall, felnéz és kis kémrobotok repkednek a kertjében (gyanítom a drónokkal annyira nincs képben a vén kommer).
Meg amikor beviszik kihallgatásra a szomszédos bozótban gubbasztó Zsery-t a sünök, hogy miféle üzleti titkok után kémkedett a Rocskai birtokon, az meg csak annyit képes hajtogatni, hogy ő csak a púpos recskapókról akart pár monitor előtt masztizós felvételt lőni a zsidó kommenthaveroknak.
:DDDDDD
Meg amikor beviszik kihallgatásra a szomszédos bozótban gubbasztó Zsery-t a sünök, hogy miféle üzleti titkok után kémkedett a Rocskai birtokon, az meg csak annyit képes hajtogatni, hogy ő csak a púpos recskapókról akart pár monitor előtt masztizós felvételt lőni a zsidó kommenthaveroknak.
:DDDDDD
Jul 13, 2016 10:13:49
-
Jul 13, 2016 10:38:51
broni éppen megy a reggeli baszáska??
Jul 13, 2016 10:38:51
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2016 10:46:58
a Kolosy-n például be kellett dugni az ablak rácsain, hogy valamit látni lehessen, és így is alig sikerült a kosz és a tükröződés miatt.
Téves. PENÉSZ!
Jul 13, 2016 10:46:58
zsirmamának mehet a dübbe
Jul 13, 2016 10:51:56
Hahó, a farkastorki birtokon nem egy púpos recskapók felelős az ablakok tisztaságáért!!! A nagyobb baj inkább az, hogy ezeken nagylátószögű kamera van, azzal még kurva közel kell menni, a Kolosy-n például be kellett dugni az ablak rácsain, hogy valamit látni lehessen, és így is alig sikerült a kosz és a tükröződés miatt.
Jul 13, 2016 10:51:56
zsirmamának mehet a dübbe
Jul 13, 2016 10:54:28
Egyébként a recskapókok körüli szenny és retek az évmilliók alatt kialakult rejtőzködő képesség, így bújnálnak természetes ragadozóik, a drónok elől. A csatornapatkányok, a sodik. Mindegy.
Jul 13, 2016 10:54:28
rajongó
Jul 13, 2016 11:36:53
Zsery! Ezekben a nehéz időkben magas tudományos értéket képviselne egy ilyen videó.
Jul 13, 2016 11:36:53
Aaroneológus trolléga
Jul 13, 2016 12:49:54
Zsery!
Repkedés előtt kérj engedélyt a hatóságoktól, hogy a Púpos Recskapókot (Gibbus Aaroneus Mastipartycus) természetes élőhelyén, a Budai-Hegységben onanizációja közben drónnal rögzíthesd, és akkor biztosan nem lesz baj!
Repkedés előtt kérj engedélyt a hatóságoktól, hogy a Púpos Recskapókot (Gibbus Aaroneus Mastipartycus) természetes élőhelyén, a Budai-Hegységben onanizációja közben drónnal rögzíthesd, és akkor biztosan nem lesz baj!
Jul 13, 2016 12:49:54
-
Jul 13, 2016 13:00:11
Recsi még vissza se mászott a színpadra, még csak a felkonf megy, de már most mérföldekkel jobb a műsor, mint amit az impotens alkoholista meg a herbáldíler tolt a napokban.
Jul 13, 2016 13:00:11
trendbeli garázdaság
Jul 13, 2016 13:16:54
Devizás retardok balhéztak ma fél 12 körül a Nyugatinál. Elállták a 4-6 útját is. A rendőrség viszont perceken belül kint volt, és szétzavarta a csürhét. Jót röhögtem, ráadásul még a média sem hozta le. XDDDDDDDD
Jul 13, 2016 13:16:54
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2016 13:19:05
Devizás retardok balhéztak ma fél 12 körül a Nyugatinál. Elállták a 4-6 útját is. A rendőrség viszont perceken belül kint volt, és szétzavarta a csürhét. Jót röhögtem, ráadásul még a média sem hozta le. XDDDDDDDD
1. rend van, na!
Jul 13, 2016 13:19:05
-
Jul 13, 2016 13:40:22
444.hu/2016/07/13/a-nemet-rendorseg-hazkutatast-tartott-hatvan-facebook-rasszistanal
A németeknél rend van, na!
Jul 13, 2016 13:40:22
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2016 14:04:24
444.hu/2016/07/13/a-nemet-rendorseg-hazkutatast-tartott-hatvan-facebook-rasszistanal
Újabb indok sohanémetmelócsára.
Jul 13, 2016 14:04:24
Karandas
Jul 13, 2016 14:07:08
Remélem nem akarod felavatni!
Jul 13, 2016 14:07:08
broni
Jul 13, 2016 14:36:26
broni éppen megy a reggeli baszáska??
az kizárt, délig aludtam!!!!!!!!!!barbi??????????
Jul 13, 2016 14:36:26
még éltet a remény
Jul 13, 2016 14:36:29
Recsi még vissza se mászott a színpadra, még csak a felkonf megy, de már most mérföldekkel jobb a műsor, mint amit az impotens alkoholista meg a herbáldíler tolt a napokban.
lássuk be,hogy púpos kommenthaverunk olyan szintű műsort prezentált, amit csak így utólag lehet igazából értékelni. A mélyenszántó és univerzális sodizmusok olyan tárházát adta nekünk, amiért hálásnak kell lennünk.
Ki ne emlékezne vissza könnyes szemmel a legendás "közfetítésekre"? A remegő kamera, gecifoltos lencse és a cipők és seggek folyamatos filmezése kiegészítve zseniális hetyetyékkel és makogásokkal. Azok voltak a szép idők! Meg a berlini karácsony. Istenem, életemben nem röhögtem annyit.
És akkor a kettes csatornán még a cukros malacz volt...
most meg? Baxi és zsír :-(
Jul 13, 2016 14:36:29
trendbeli garázdaság
Jul 13, 2016 14:50:17
1. rend van, na!
Csak egy "Nem Adom a Hazámat Mozgalom" zászlót láttam, pedig nagyon figyeltem a zsebes Bécigányt és a kappányokat.
Jul 13, 2016 14:50:17
broni
Jul 13, 2016 14:56:20
jó rondák az alkesz nők, kutyának se kellenének!!!!!40 éves, oszt simán kinéz 60 -nak!!!sodi viszont kedvére válogathatna!!!!!!!!!
Jul 13, 2016 14:56:20
Škoda Superb
Jul 13, 2016 15:12:43
cukros malacz
Jul 13, 2016 15:12:43
Moszadkakas
Jul 13, 2016 15:14:07
Kukurikú, A Központban már dolgoznak azon, hogy a recskabarlangba való pizzarendelést és a drónos kukkolást egyszerre lehessen intézni:
index.hu/gazdasag/2016/07/13/dronos_hazhozszaliltassal_kiserleteznek_nalunk_is/
Zsery, itt a nagy lehetőség a Shaját megoldásra!
index.hu/gazdasag/2016/07/13/dronos_hazhozszaliltassal_kiserleteznek_nalunk_is/
Zsery, itt a nagy lehetőség a Shaját megoldásra!
Jul 13, 2016 15:14:07
Zulu
(
x15)
Jul 13, 2016 15:22:51
x15)
Írta a gyárra, hogy athina szerint inzulinrezisztanciája van a tünetei alapján (amiket nem részletezett). És később pedig utalt rá, hogy diétázik, és csökkentenie kell a marcipán-adagját.
broni
Jul 13, 2016 16:11:13
én egyébként azt hittem, hogy sodi ezóta valami ungarische éhezők viadalában nyomja, rgl-el, meg bécigánnyal...
Jul 13, 2016 16:11:13
Mikrocsip
Jul 13, 2016 16:33:40
Ha cukorbetegség miatt lekapják majd a lábait, hova rakják a nyomkövetőt? xD
Jul 13, 2016 16:33:40
broni
Jul 13, 2016 16:40:02
[quote=Mikrocsip]Ha cukorbetegség miatt lekapják majd a lábait, hova rakják a nyomkövetőt? xD[/quote
meg ki fogja tologatni???robina??)))))))
meg ki fogja tologatni???robina??)))))))
Jul 13, 2016 16:40:02
Škoda Superb
Jul 13, 2016 16:40:04
csökkentenie kell a marcipán-adagját.
VS. növelnie kell az inzulinadagját.
Hát így járt.
Jul 13, 2016 16:40:04
Winer Leslie Adventures
Jul 13, 2016 16:54:01
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F07%2F13%2Feloben_kozvetitette_ahogy_egy_new_york-i_negyed_zombiva_valtozott_a_k2_drogtol%2F
[b]Lemerevedtek és összeestek a szintetikus fűtől az emberek az utcán, 33-at a mentő vitt el.[b]
Jul 13, 2016 16:54:01
DVBBS
Jul 13, 2016 16:57:21
Rgl csatornáján van egy ..Macht frei -HD című videó, ebben ~3 perctől van egy rész, ahol Rgl egy távirányítós autóval játszik és sikongat, hogy: Sodi, ez jobb, mint a robotporszívód. Ebből sejthető, hogy mivel egy ilyen kütyű nem éppen filléres móka, ezért Páty és a nincstelen retardok kizárva. Maradnak Rocskaiék.
Jul 13, 2016 16:57:21
Winer Leslie Adventures
Jul 13, 2016 16:57:25
Lemerevedtek és összeestek a szintetikus fűtől az emberek az utcán, 33-at a mentő vitt el.
Lemerevedtek és összeestek a szintetikus fűtől az emberek az utcán, 33-at a mentő vitt el.
2016 vidéki Magyarországán pedig már a herbálnak nevezett biofű és a különféle dizájnerdrogok okoznak súlyos problémákat, és ahogy az olcsó anyag az Egyesült Államokban a városi gettókban élő feketékre, úgy idehaza a vidéki falvakban élő romákra jelent különösen veszélyt – de közel sem csak rájuk. Földes András kollégánk ebben és ebben a riportjában írt a jelenségről:
...kiléptem a sáros vidéki utcára, és fiatalokat láttam, amint valami régi betonkáva körül egy alufóliával ügyködtek. Rendes falusi utcakép, senki nem alkoholizál, a délután háromórás kristályukat szippantják a legények.
Jul 13, 2016 16:57:25
Laci
Jul 13, 2016 16:59:07
Milyen buta ez az RGL! Összetéveszti az análvibrit egy robotporszívóval...
Jul 13, 2016 16:59:07
Laci
Jul 13, 2016 17:02:38
Képzelem Jani bácsi arcát, amikor kint pipázik a teraszon,
Jul 13, 2016 17:02:38
Rocskai Geri
Jul 13, 2016 17:04:20
a kis torkos!
Jul 13, 2016 17:04:20
Laci
Jul 13, 2016 17:06:03
a kis torkos!
Kiss Endre Farkastorkos xD
És akkor még az utcához is illik
Jul 13, 2016 17:06:03
Laci
Jul 13, 2016 17:08:19
Pátyon mélytorok utca, itt farkastorki. Gyakorlatilag Endre bárhová megy, ott szopni fog!
Jul 13, 2016 17:08:19
Rocskai Geri
Jul 13, 2016 17:14:50
Pátyon mélytorok utca, itt farkastorki. Gyakorlatilag Endre bárhová megy, ott szopni fog!
* lelkesen bólogat *
Jul 13, 2016 17:14:50
Schwezoff Dávid
Jul 13, 2016 17:16:51
Bunki bankos megosztás, avagy napi öngól rovat
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
10 órája ·
meteon.org/2016/07/12/elijah-wood-hollywood-a-pedofilok-paradicsoma/
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
10 órája ·
meteon.org/2016/07/12/elijah-wood-hollywood-a-pedofilok-paradicsoma/
Jul 13, 2016 17:16:51
Válasz Broninak
Jul 13, 2016 17:18:04
Farkas Endre Kiss
18 órája ·
Ki akar baszni, ha van Pikachu?
18 órája ·
Ki akar baszni, ha van Pikachu?
Jul 13, 2016 17:18:04
broni
Jul 13, 2016 17:23:15
[quote=Winer Leslie Adventures]dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F07%2F13%2Feloben_kozvetitette_ahogy_egy_new_york-i_negyed_zombiva_valtozott_a_k2_drogtol%2F
[b]Lemerevedtek és összeestek a szintetikus fűtől az emberek az utcán, 33-at a mentő vitt el.[b][/quote
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
költözöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oda!!!!!!!!!!!!!!!
[b]Lemerevedtek és összeestek a szintetikus fűtől az emberek az utcán, 33-at a mentő vitt el.[b][/quote
Jul 13, 2016 17:23:15
Boros Laci
Jul 13, 2016 17:27:11
[quote=Winer Leslie Adventures]dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F07%2F13%2Feloben_kozvetitette_ahogy_egy_new_york-i_negyed_zombiva_valtozott_a_k2_drogtol%2F
Ez hülyeség, Tiszavasvári sokkal közelebb van! Vöröshadsereg utca 23.!!! Ajánlom magamat! Herbál, Brainbooster,
Jul 13, 2016 17:27:11
broni
Jul 13, 2016 18:15:18
na, nenni kéne a kocsmába......hátha vannak bent szünidős tini lányok!!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2016 18:15:18
xray
Jul 13, 2016 18:17:19
[quote=...... A remegő kamera, gecifoltos lencse és a cipők és seggek folyamatos filmezése kiegészítve zseniális hetyetyékkel és makogásokkal....[/quote]
a ferde kameraképről, mint védjegyről, se feledkezzünk meg!
sokszor folyt a könnyem a röhögéstől. ha a huhuhuszezer eszembe, akkor most is. xD
a ferde kameraképről, mint védjegyről, se feledkezzünk meg!
sokszor folyt a könnyem a röhögéstől. ha a huhuhuszezer eszembe, akkor most is. xD
Jul 13, 2016 18:17:19
töppedt buzigolyók
Jul 13, 2016 18:38:28
Relative új hallgatóként kérdezem: melyik a legerősebb videó a púpostól?
Mármint ok, a berlini sírós az nyilván a top. Meg Zsery élő csicskítása. Meg az ideggörcsös. Meg mikor fújták rájuk a könnygázt a Kappan csoportos lakásfoglaláson. Meg a TAOT. De ezeken felül milyen erős anyagok vannak még tőle?
Mármint ok, a berlini sírós az nyilván a top. Meg Zsery élő csicskítása. Meg az ideggörcsös. Meg mikor fújták rájuk a könnygázt a Kappan csoportos lakásfoglaláson. Meg a TAOT. De ezeken felül milyen erős anyagok vannak még tőle?
Jul 13, 2016 18:38:28
Mortal Danger
Jul 13, 2016 18:47:24
Jul 13, 2016 18:47:24
Tyeresztyény tyényfeltyár
Jul 13, 2016 18:50:05
DVBBS = DÜBBENÉS, az index is megírta! Ginával (dílertől vett droggal) kábítanak! Véletlen lenne? Aligha!
Jul 13, 2016 18:50:05
Főszerepben a piton
Jul 13, 2016 18:55:38
Evidenciákat...
Jul 13, 2016 18:55:38
Tyeresztyény tyényfeltyár
Jul 13, 2016 19:02:16
Evidenciákat...
igen, sodi 66 mp-ben mutatja meg - féktelen lihegés a háttérben. Persze jó a berlini pizzaevős videó, amikor főzés előtt simogatja a kis tacsimacsitucsikat Jul 13, 2016 19:02:16
Mikrocsip
Jul 13, 2016 19:29:11
A tanszéki archívumot ajánlom sok szeretettel :))
www.youtube.com/user/sodileaks/videos
Jul 13, 2016 19:29:11
Mortal Danger
Jul 13, 2016 20:25:08
Jul 13, 2016 20:25:08
-
Jul 13, 2016 20:28:33
Erzsébet téri ideggörcs amikor felhívja a megrendelő. Mifan most éppen nem...holnap reggel tudunk indulni ez száz százalékh.
Jul 13, 2016 20:28:33
púpátmozgató edzés
Jul 13, 2016 20:30:08
Kedvencem a tengerparti őrjöngés:
www.youtube.com/watch?v=uZJi-Yt-XAk
"A PICSÁBAMÁ, KURRRVA ANYÁD, KAPCSÓDKI AZTA SZART"
Sodi, miért mentél neki a kamerás embernek, mit ártott neked? És miért akartad bebaszni a tengerbe a kamerát?
www.youtube.com/watch?v=uZJi-Yt-XAk
"A PICSÁBAMÁ, KURRRVA ANYÁD, KAPCSÓDKI AZTA SZART"
Sodi, miért mentél neki a kamerás embernek, mit ártott neked? És miért akartad bebaszni a tengerbe a kamerát?
Jul 13, 2016 20:30:08
RGL figyelő
Jul 13, 2016 20:37:00
www.youtube.com/watch?v=O_WJvoOQeFM
új Rgl videó, dolgozni most sem akarsz, persze az irigykedés megy.
új Rgl videó, dolgozni most sem akarsz, persze az irigykedés megy.
Jul 13, 2016 20:37:00
broni
Jul 13, 2016 22:47:47
igyunk!!!!!!!!!!!!kecik!1 hónapja nem ittam, a kocsmáa bezárt, marad az itthon!!!!!!!!!free csikatililó!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2016 22:47:47
broni
Jul 13, 2016 22:54:52
youtu.be/D-xZVeHvBds
Bleed !!
"Ou du Guds lam som bár
minden Verdens Synder" Én megszállott! "Gi Kirken tjenere som tartó gyors ved ditt ord bevar oss mot VRANGLAERE OG D? TRO " elég mész lefelé , tönkretesszük az összes szent föld !! Ez a pokol, ez háború halál, kínzás, a vérontás és gore ... még mindig ég az egyház a hit és szőnyeg bombázta az a gyöngy-kapuk !!! "Ou du Guds lam som bár minden Verdens Synder" én rendelkeztek !! a hit hiánya az, követői a parazita isten. örök halált és szenvedést Hiszünk tudás Sátán !!! Védekezés a trónt gonosz a fekete keret éget vagyok a hang a gonosz vagyok megszállott Possessed !!!
ez a zeme kecik!igyunk!!!!!!!!!!!
Bleed !!
"Ou du Guds lam som bár
minden Verdens Synder" Én megszállott! "Gi Kirken tjenere som tartó gyors ved ditt ord bevar oss mot VRANGLAERE OG D? TRO " elég mész lefelé , tönkretesszük az összes szent föld !! Ez a pokol, ez háború halál, kínzás, a vérontás és gore ... még mindig ég az egyház a hit és szőnyeg bombázta az a gyöngy-kapuk !!! "Ou du Guds lam som bár minden Verdens Synder" én rendelkeztek !! a hit hiánya az, követői a parazita isten. örök halált és szenvedést Hiszünk tudás Sátán !!! Védekezés a trónt gonosz a fekete keret éget vagyok a hang a gonosz vagyok megszállott Possessed !!!
Jul 13, 2016 22:54:52
Dalbeer
Jul 13, 2016 23:00:20
youtu.be/D-xZVeHvBds
Betéptem! Marijuana! Oooooooargh de nagyot alszom most. Ja es a zsiros tokarambónak mehet a falloszrengeteg!!!!! Ikzdé
Bleed !!
"Ou du Guds lam som bár
Betéptem! Marijuana! Oooooooargh de nagyot alszom most. Ja es a zsiros tokarambónak mehet a falloszrengeteg!!!!! Ikzdé
Bleed !!
"Ou du Guds lam som bár
Jul 13, 2016 23:00:20
broni
Jul 13, 2016 23:11:02
pajor atya , a kurva apád!!!!!!!!!!!!!te szar csuhás keci!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2016 23:11:02
broni
Jul 13, 2016 23:18:19
anyám pénteken nyugdíjat kap!indiána jones lszek, aztán kurva pesten!!!!!!!!!!
Jul 13, 2016 23:18:19
broni
Jul 13, 2016 23:29:26
Jul 13, 2016 23:29:26
broni
Jul 13, 2016 23:48:41
ilyen melegbe nem is lehet baszni, esetleg kaki-péisiszexelni!!!!!!!!!!!!!
Jul 13, 2016 23:48:41
Ál-gurulka
Jul 14, 2016 00:27:47
ilyen melegbe nem is lehet baszni, esetleg kaki-péisiszexelni!!!!!!!!!!!!!
Tekintve, hogy az ország legnagyobb részén már egészen hűvös van, és szakad az eső, én arra tippelek, hogy Szegedről, vagy annak környékéről írsz.

Ja, és kitartás, fél órán belül ott az enyhülés.
Jul 14, 2016 00:27:47
Hiénaverő
(
x17)
Jul 14, 2016 00:29:47
x17)
Helytelen. Pécs.
broni
Jul 14, 2016 00:50:35
turisztika szellem, elme utazás
Hagyjuk el a földi test
Akassza tomukuorestasi
A világ csak egy hazugság
És a halál nem a vég
A valóság egy függöny
az örök
Vándorol a tüzes utazás
A bal oldali útvonal
A teljes sötétségben a megvilágosodás
Az örök kör nélkül elején vagy végén
A kígyó a saját farkát eszi
Kuolonkäärme, víz alatti állkapocs
Hajnalcsillag, az alkotó valamennyi
Kuolonkäärme, jött mosogató
Destroyer, rom importőr
Kuolonkäärme, bőr szárny
A többi messenger, Armageddon
Kuolonkäärme, rémálom
Vér, tűz és halál
Hagyjuk el a földi test
Akassza tomukuorestasi
A világ csak egy hazugság
És a halál nem a vég
A valóság egy függöny
az örök
Vándorol a tüzes utazás
A bal oldali útvonal
A teljes sötétségben a megvilágosodás
Az örök kör nélkül elején vagy végén
A kígyó a saját farkát eszi
Kuolonkäärme, víz alatti állkapocs
Hajnalcsillag, az alkotó valamennyi
Kuolonkäärme, jött mosogató
Destroyer, rom importőr
Kuolonkäärme, bőr szárny
A többi messenger, Armageddon
Kuolonkäärme, rémálom
Vér, tűz és halál
Jul 14, 2016 00:50:35
broni
Jul 14, 2016 00:55:13
én azt s tom, hil vok..................hej satan!!!!!!!!!igyunk!!!!!!!!!!!!
Jul 14, 2016 00:55:13
broni
Jul 14, 2016 00:59:09
it a vihar!!!!!!!!!!!!!!!!pina!!!!!!!!!!!!
Jul 14, 2016 00:59:09
broni
Jul 14, 2016 01:16:09
igyunk!reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!erdogan die!sodi, rte csira!!én ma félrrelöktem egy szukát a bótba a gyerekkocsival, mert nem állt félre%!!!!!!!!!!hülye kurva!!!!!!mármint nem a kocsit, hanem a vpicsát, ja, előtte valamit ugatott,...........
Jul 14, 2016 01:16:09
broni
Jul 14, 2016 01:30:06
az a buzi svájnstéger meg elvette ana ivanicsot.....mocsok kbuzi, kamuházassáég!!!!!!!!!!
Jul 14, 2016 01:30:06
broni
Jul 14, 2016 02:12:32
Jul 14, 2016 02:12:32
broni
Jul 14, 2016 02:17:01
megölöm magam!senki nincse, akit stewrteketel....azért még kurvázok egyett.........ana???az a ronnda német buzií???????????,hejjjjjjj hitler!lwegalább jóképű vót...............
Jul 14, 2016 02:17:01
broni
Jul 14, 2016 02:35:45
hejj uber!éljenek as taxisagyilkosok!!!!!!!!!!órsós cigány, a rák rohAsszon el , te patkányííííííííííííííííí4444444444milyen korcsot szült a kölköd, te csináltad föl?Lmocsok keci!!!!!!!!!
Jul 14, 2016 02:35:45
Dalbeer
Jul 14, 2016 06:32:24
hejj uber!éljenek as taxisagyilkosok!!!!!!!!!!órsós cigány, au rák rohAsszon el , te patkányííííííííííííííííí4444444444milyen korcsot szült a kölköd, te csináltad föl?Lmocsok keci!!!!!!!!!
Hianyoztak már a Professzor Úr éjjeli előadásai, ti. megadja a nap alaphangját, ha munkába menet olvasom.
Jul 14, 2016 06:32:24
Sherlock Porks
Jul 14, 2016 07:49:11
Üzenjétek meg a recskásnak, hogy most kellene a védelmi pénz mert az ex-tolvajkergető irreguláris tinindzsáim sorra fordulnak el tőlem, Blogin pedig csak abban tud segíteni, hogy kreatívan megírja az önéletrajzom. Amúgy meg www.google.hu/maps/place/Budapest,+M%C3%A9sz%C3%A1ros+u.+62,+1016/@47.4892425,19.0308414,3a,75y,66.82h,67.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCvQL4HnUrbQgQxQJKpwR5Q!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x4741dc31cf6490d3:0x8061965754bd4214!8m2!3d47.4892551!4d19.0309848!6m1!1e1
Jul 14, 2016 07:49:11
eszmi
Jul 14, 2016 08:05:48
Kisboros ma hajnalban meghalt autóbalesetben.
Jul 14, 2016 08:05:48
Little Roland the woman m
Jul 14, 2016 08:10:43
A francba, kereshetek új apródot. Retardok jelentkezését várjuk baxi anyja forródrótjára. Castin a Blaha aluljáróban lesz. Aki érzi, hogy megvan benne a a képzet, hogy mefigyelik és a zuhanyrózsájába poloskát tesznek az jöjjön bátran. Támogatóink a Hírháttér multimédia, AFSZ ultimátum és a Teva Dr. Fórizs Eszter úr közbenjárásával. Jul 14, 2016 08:10:43
Škoda Superb
Jul 14, 2016 09:11:57
Üzenjétek meg a recskásnak, hogy most kellene a védelmi pénz mert az ex-tolvajkergető irreguláris tinindzsáim sorra fordulnak el tőlem, Blogin pedig csak abban tud segíteni, hogy kreatívan megírja az önéletrajzom. Amúgy meg google.hu/maps/place/Budapest,+M%C3%A9sz%C3%A1ros+u.+62,+1016/@47.4892425,19.0308414,3a,75y,66.82h,67.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCvQL4HnUrbQgQxQJKpwR5Q!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x4741dc31cf6490d3:0x8061965754bd4214!8m2!3d47.4892551!4d19.0309848!6m1!1e1
Dunaszerdahelyi-szlovák rendszám? Lebuktál, tót ügyvéd!
Jul 14, 2016 09:11:57
tiszavasvári drogosok
Jul 14, 2016 10:22:13
* eret vágnak *
Jul 14, 2016 10:22:13
Tiszavasvári emósok
Jul 14, 2016 12:49:52
Szintén
Jul 14, 2016 12:49:52
tiszavasvári fodrász
Jul 14, 2016 13:16:36
* vállat von *
Jul 14, 2016 13:16:36
163 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

prezi.com/user/n-4gqqexntte/