Miért nem bannoljuk ki egyszer és mindenkorra innen Kisborost? Teljesen nyilvánvaló, hogy azt akarja kiprovokálni, hogy megfenyegessük vagy valami hasonlót. Én innentől ignorálom.
Mit akarsz, te senkiházi?
A múlt éjszaka kreáltatok a személyes adatimmal hamis FB-profilt, majd jelölgettetek be vele vasváriakat, szólogattatok be vasváriaknak, és írtatok privátot Orosz Mihálynak, hogy várom a lakcímemre.
És én tehetek arró, hogy utálnak, a kurva anyádat?! Nem ti, ugye? ÉN! Baszódj meg a rühes brazil kurvával együtt!
És én tehetek arró, hogy utálnak, a kurva anyádat?! Nem ti, ugye? ÉN! Baszódj meg a rühes brazil kurvával együtt!
A TEK is figyeli a fórumot a vasvári rendőrökkel együtt, nagyban zajlik az adatgyűjtés, Hahó! Biztos hogy jó benyomást teszel a brazilkurvázással?
Azokat a screenshotokat is csatoltad, amin kaszablokkolással, öldökléssel fenyegetőzöl? Mit szóltak a rendőrbácsik? IP-vel együtt majd szépen beterjesztjük bizonyítékként, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Csak rajta!
Ha itt a TEK, annak külön örülök, csak azt nem értem akkor, miért nem léptek még fel ellenetek... Mire várnak még? Vagy ők is úgy vannak vele, hogy teljesen normális dolog az, amit évek óta műveltek emberekkel?
őszinte legyek nagyon haragudtam eszmire, hogy miket csinál a szerencsétlennel, de kezdem megérteni őt is. Kimondottan EBBEN az esetben.
Majd a sitten röhögjél, jó? Remélem idekerülsz Tiszalökre, aztán néha bebicajozok hozzád meglátogatni. Majd olvasok fel neked mókásan a Bibliából, mint Travoltáék a Ponyvaregényben, ami az egyik "alapfilmetek", ha nem tévedek...
Nem csinálTUK, többes számban, hanem egyvalaki csinálta. Próbáld meg megérteni, hogy mi nem egy személy vagyunk, hanem 30-40. Ebből 1-2 szopat téged, és te a többieknek vered a nyálad, akik leszarnak.
Én többször tanácsoltam, sőt kértem, hogy tegyétek vissza! Akár most is megtehetitek!
A paranoid skizofréniámat egyébként mivel tervezitek bizonyítani?
Na, ilyenkor látszik, hogy csak képzelegsz.
Fogalmad nincsen mi van tiszalökön, életedben nem láttál büntetésvégrehajtási intézetet belülről, hülye filmekből képzeled össze a valóságot.
Abba bele sem megyek, ha MINDEN igaz, és 100% bizonyítható lenne, még a fű is tényleg fű lett volna a képen,..
... mennyire nem történt súlyos bűncselekmény, sőt a valóságban szinte semmi.
Miért jó neked, ha visszakerül a szócikk, Bori? Mi nem akarjuk visszatenni, nem érted meg?
Emlékszem korábban mennyit könyörögtem, hogy szedjétek le a szócikket, de nem tettétek,sőt, kéjesen élvezkedtetek a "vergődésemen". Hosszú hónapok voltak azok...
De annak már vége. Az egy másik BL volt. Szóval nyugodtan vissza lehet tenni.
ha jól emlékszem a legdurvább feltétel az volt, hogy MIUTÁN leszedtük a szócikket, hat hónapon belül mutass be egy kitakart cégneves munkáltatói igazolást. És utána FÉL ÉVIG nem szólt hozzád senki, sőt, lekussoltunk mindenkit, aki akár csak szóba hozott téged.
Ami pedig a vergődést illeti: Te jöttél ide Tajgi farvizén trollokra vadászni. Ezt nem tudod letagadni, mert így volt.
Erősnek hiszed magad te is álnév mögül, mi?
A sötét kisszobában álnév mögött bujkálás Csáknorisza!
Majd a bíróság elrendeli, doktorbácsi elbeszélget veled, megvizsgál. Nyugi, nem fog fájni.
Csomó embernek -szvsz itt is- hivatalból papírja van róla, hogy nem hülye. Ellentétben a retardok egy jelentős részével, akik ismerten orvosi kezelésen is átesett elmebetegek.
Meglátjuk te milyen eredményt produkálsz. Egyébként ez egy paradoxon is lehet bizonyos szemszögből, mert általában a leghülyébbek érzik magukat a legnormálisabbnak, könyvtárnyi irodalma van, miért.
Téged BL néven anyakönyveztek?
Na jó, mentem aludni, holnap melócsá van, nem úgy mint egyes munkakerülőknek. Remélem éjjel fél3kor nem törik rám az ajtót és rángatnak ki a csajom mellől az elit kommandósok. Majd talizunk a tárgyaláson Borbála, nehogy addig megdübbenj!
Képzelem reggel a nyomozók arcát, amikor feljönnek a fórumra és végigolvassák egy kávé mellett ezt a sok faszságot :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szerintem pereld be mind a négyet, nehogy tévedj esetleg!
Ki a gecinek képzelitek ti magatokat, hogy munkáltatói igazolást kell mutassak, hogy befejezzétek a trollkodást?!
Menjünk akkor végig az időrenden?
-megérkeztél a fórumra
-trollvadászkodtál
-lebuktál a nickneveiddel
-felkerült a szócikk
-háborogtál a szócikk miatt, kaszablokkolással fenyegetőztél
-ekkor pár troll megsajnált, és azt mondta, hogy lekerül a szócikk, próbaidőre. És javulj meg, és mutass munkáltatói igazolást.
-a szócikk azóta sem került vissza, de te továbbra is hőzöngsz, vered magad a földhöz, és fenyegetőzöl.
Csak én látom itt a problémát?
Szerintem ez most felesleges.
én úgy emlékszem akkor el is fogadtad az igazágos feltételeket..talán még nem volt ennyire problémás az elmeállapotod
különben te ki a fasznak képzeled magad, hogy beleavatkoztál sodi meg a trollok dolgába, és ideevett a fene trollvadászkodni??
Sittes, mire mentél a 133-as IQ-ddal? Te lettél a legintelligensebb méhecske a kaptárban? Gratulálok.
És milyen fárasztóak... Ó a régi szép idők, amikor a köszfetyítyések szüneteiben Púpi okoskodásait és a hájhitler FB-s keménykedéseit lehetett olvasni... Most mi van? Kisboros picsog és keménykedik, aztán jön a dögunalmas alkoholista.
Endre, nem akarsz megejteni egy újabb németországi kirándulást? Gergő, adjatok már egy kis pénzt neki vonatjegyre, tudjuk hogy te is röhögtél (és vártad mikor bukik fel a biciklivel XDD ).
Tajgi, az intelligencia a problémák felusmerésének és megoldásának a képessége.
Az IQ meg az, amit a teszt mér. Intelligenciád bizonyítéka az életben elért shikereid...
Az csak két hét volt, hahó
de micsoda 2 hét! az egyetlen örömforrástól fosztotta meg magát, egy hiú ábrándért. így lett egy istennőből büdös kurva. xd
Szerintem kínjában kiverte Andi análdildójára. Azért örökítette meg fotón.
Jut eszembe, ez a tényfeltárás is elsodikázódott :(
Még csak az kellett volna, egy idős, tisztességben megőszült könyvvizsgáló hölggyel ilyeneket nem lehet megvitatni!
Na takarodjál vissza a pincébe, te púpos, aláírtad a vallomásod quaestor-ügyben, nem? Janiiiii, a korbácsot, MOST!
A Securitate-ra teccik gondolni?
na, most lelepleztél!!!!!!!amugy nem!!!!!!!!!!!!
óbazmeg, tényleg, a Tinder. Sőt, a meleg változata is :D
Evidenciákat...
Normális. Meg ti nem is vagytok emberek.
"Néhány hónapja már elrabolták, autóval egy erdőbe cipelték, ahol megverték és többen megerőszakolták."
Retardlogika.
Előtte azt kérdezte, hogy "JÖSZTÖK???"
szemét buzi banda az egész török!!!atomot isztambulra!!!!!!
Lekaszablokkollak
Tiszavasváriban Boros László a herbáldíler és kutyabaszó.
Polajszi???
Szarnék én a szádba, darling, de már nem tudok, nicns bennem semmi :(((. tegnap idejöttem direkt érted, nem találtalak, volt viszont egy picsogó kis emós buzi, aki itt őrjöngött, az ő szájába eresztettem, hogy duguljon már el :(((. Utána jött egy ősz dadogós törpe, a maradékkal őt kellett elhalgattatni. :(. De ha szart is kivered belőlük, talán még neked is jut valami :(. Na, koncertpróba és utána gruppen a tesztoszterontól duzzadó táncosaimmal, csá.
Próbáljátok ráterelni a gyanút, csak az nem tűnik fel, hogy miközben játsszátok itt a jóindulatút, ez a ti fórumotok, amit ma is teleszórtak rám nézve becsületsértő tartalommal, amit ma sem töröltetek, és amit ma is tömegével lájkoltatok.
Ezek vagytok ti! Hazugok és megbízhatatlanok! Pont mint a brazil menekült! Ha munkaadó lennék, semmit nem bíznék rátok!
töppedt buzigolyók
Aug 04, 2016 23:36:56
A politikai vetületét direkt nem akartam komolyabban belevinni az ügybe, mert nem érdekel, hogy Tiszafaszom alsón az ötödosztályban mi folyik a helyi politikában, meg nem is akarok belekeveredni. Engem az az egy érdekel, hogy mennyire kell komolyan venni Kisboros fenyegetőzését, és ezt Szőkénél jobban nem tudja senki az egész országban.
Miért nem bannoljuk ki egyszer és mindenkorra innen Kisborost? Teljesen nyilvánvaló, hogy azt akarja kiprovokálni, hogy megfenyegessük vagy valami hasonlót. Én innentől ignorálom.
Aug 04, 2016 23:36:56
Hiénaverő
(
x17)
Aug 04, 2016 23:38:54
x17)
Én natyon örülök a feljelentésnek Bori, alig várom hogy beleállj valami jó nagy faszerdőbe. Remélem, és nagyon is valószínű, hogy egy ilyen eljárás esetén el fogják rendelni az elmeorvosi vizsgálatodat is. Maximum egy diliflepnit, meg pár százezeres perköltséget fogsz tudni bevonzani, Hahó! De ha neked ez hiányzik... Remélem Sneci élőben köszfetyítyi majd a tárgyalásokat.
BL
Aug 04, 2016 23:39:03
Lackó TÉNYLEG az a vágyad hogy saját költségedre perekre utazgassál Budapestre ? Mellesleg megjegyzem: az lenne számodra az ideális válasz Szőke részéről, hogy "semennyire". lehet nem esne annyira jól a büszkeségednek, de ha mást mond, mint potenciális veszély, te is a rendőrség célkeresztjébe kerülhetsz. nincs Tiszavasváriba egy edzőterem, ahova elmehetnél, Az elején bealáznának a régiek, után egyenesbe jönne. Annak lenne is valami értelme.
A múlt éjszaka kreáltatok a személyes adatimmal hamis FB-profilt, majd jelölgettetek be vele vasváriakat, szólogattatok be vasváriaknak, és írtatok privátot Orosz Mihálynak, hogy várom a lakcímemre.
Aug 04, 2016 23:39:03
Hiénaverő
(
x17)
Aug 04, 2016 23:42:22
x17)
A TEK is figyeli a fórumot a vasvári rendőrökkel együtt, nagyban zajlik az adatgyűjtés, Hahó! Biztos hogy jó benyomást teszel a brazilkurvázással?
Azokat a screenshotokat is csatoltad, amin kaszablokkolással, öldökléssel fenyegetőzöl? Mit szóltak a rendőrbácsik? IP-vel együtt majd szépen beterjesztjük bizonyítékként, Hahó!
Jóindulatú Jenő
Aug 04, 2016 23:45:08
Szóval szerinted Eszmi az én kurvám, azért nem ír éppen mert alattam nyög. hát Bori, te tényleg vesztett ügy vagy. Sajnáltalak, de hogy ilyen rohamot levágsz, nem biztos, hogy foglak. és ha ilyeneket mondtál Eszminek is, akkor kezdem megérteni, miért van ki ennyire rád.
De egy utolsó kísérlet. Ki az a "ti"? Konkrétan ? Hányan voltunk? Hárman, négyen ? Mindenki írt bele egy-egy betűt ????
Másik. előbb volt a profil vagy előbb voltak a kalandjaid a suliban, a jabilban, Szőkével meg a sakkörrel? Mi volt előbb : a sodifórum vagy hogy ki volt rád a környezeted? Józanabb pillanatodban EZEN gondolkozzál el, kérlek.
De egy utolsó kísérlet. Ki az a "ti"? Konkrétan ? Hányan voltunk? Hárman, négyen ? Mindenki írt bele egy-egy betűt ????
Másik. előbb volt a profil vagy előbb voltak a kalandjaid a suliban, a jabilban, Szőkével meg a sakkörrel? Mi volt előbb : a sodifórum vagy hogy ki volt rád a környezeted? Józanabb pillanatodban EZEN gondolkozzál el, kérlek.
Aug 04, 2016 23:45:08
BL
Aug 04, 2016 23:45:11
Csak rajta!
Ha itt a TEK, annak külön örülök, csak azt nem értem akkor, miért nem léptek még fel ellenetek... Mire várnak még? Vagy ők is úgy vannak vele, hogy teljesen normális dolog az, amit évek óta műveltek emberekkel?
Aug 04, 2016 23:45:11
Jóindulatú Jenő
Aug 04, 2016 23:47:01
őszinte legyek nagyon haragudtam eszmire, hogy miket csinál a szerencsétlennel, de kezdem megérteni őt is. Kimondottan EBBEN az esetben.
Aug 04, 2016 23:47:01
Jóindulatú Jenő
Aug 04, 2016 23:48:53
De jó éjt mindenkinek. Trollnak, retardnak, rendőrnek. neked is, Bori. Jöjjön meg az eszed
Aug 04, 2016 23:48:53
Hiénaverő
(
x17)
Aug 04, 2016 23:50:37
x17)
A kajmánnak nem írtál még mailt, hogy jöjjön ő is feljelentősdit játszani? Hát a faszkiverőnek? És az impotens nőverő alkoholistának? Lehetne perközösség is, Hahó! Mekkora röhögés lenne a bírósági köszfetyítyéseknél, amikor felkérdezik a sok trógert, hogy bizonyítsák a kommentek hazugságtartalmát.
-Kiss Roland, ön jelenleg hol dolgozik? Hát ön, kedves Boros László? Igaz hogy az édesanyjuk tartja el magukat?
- Kiss Endre Farkas, mintha már hallottam volna ezt a nevet... folyton faszkiverőként hivatkoznak rá... A bizonyítékok között van egy velvetes link is. endre, tudja cáfolni, hogy az ön fasza van a felvételen? Ha igen, miért nem indított percunamit? Elsodikázta?
-Kiss Roland, ön jelenleg hol dolgozik? Hát ön, kedves Boros László? Igaz hogy az édesanyjuk tartja el magukat?
- Kiss Endre Farkas, mintha már hallottam volna ezt a nevet... folyton faszkiverőként hivatkoznak rá... A bizonyítékok között van egy velvetes link is. endre, tudja cáfolni, hogy az ön fasza van a felvételen? Ha igen, miért nem indított percunamit? Elsodikázta?
BL
Aug 04, 2016 23:57:44
A kajmánnak nem írtál még mailt, hogy jöjjön ő is feljelentősdit játszani? Hát a faszkiverőnek? És az impotens nőverő alkoholistának? Lehetne perközösség is, Hahó! Mekkora röhögés lenne a bírósági köszfetyítyéseknél, amikor felkérdezik a sok trógert, hogy bizonyítsák a kommentek hazugságtartalmát.
Majd a sitten röhögjél, jó? Remélem idekerülsz Tiszalökre, aztán néha bebicajozok hozzád meglátogatni. Majd olvasok fel neked mókásan a Bibliából, mint Travoltáék a Ponyvaregényben, ami az egyik "alapfilmetek", ha nem tévedek...
Aug 04, 2016 23:57:44
töppedt buzigolyók
Aug 04, 2016 23:58:41
Nem csinálTUK, többes számban, hanem egyvalaki csinálta. Próbáld meg megérteni, hogy mi nem egy személy vagyunk, hanem 30-40. Ebből 1-2 szopat téged, és te a többieknek vered a nyálad, akik leszarnak.
Aug 04, 2016 23:58:41
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:00:43
x17)
Miért vagy ilyen ideges Kisboros? Bonts egy üveg Glédát inkább, ünnepeld meg fogy ültettél magadnak egy jó nagy faszdzsungelt :D Itt egyedül te kerülhetsz sittre, ha nem leszel képes kiskálázni a bukott rágalmazási perek költségeit és a büntetési tételeket amiket majd nekünk, így is gazdag hébereknek ítél meg a bíróság.
vsetko jedno
Aug 05, 2016 00:00:45
milyen vidám perceket szerezhettél a rendőröknek, ha tényleg elolvasnak néhány kommentet :)
Bori, ezért jár egy fél kutyakeksz!
Bori, ezért jár egy fél kutyakeksz!
Aug 05, 2016 00:00:45
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:08:36
x17)
Felőlem jöhet Kisboros is, meg az idézés is, csak nehogy azt is elhagyja a postás mint a malaczét :D
Nem fogsz tudni IP alapján azonosítani több okból sem, ráadásul nem írtam olyasmit ami bűncselekmény lenne. De gyere csak Borika, olyan viszontpert kapsz ha betalálsz, hogy egy életen át válogathatod a csavarokat a Jabilban, még a minimálnyugdíjadat is leinkasszóztatom :D :DDDD Te csavarhúzózással, belezéssel fenyegettél engem, megvan az IP-s kommented :D
El ne késsen az a postás!
Nem fogsz tudni IP alapján azonosítani több okból sem, ráadásul nem írtam olyasmit ami bűncselekmény lenne. De gyere csak Borika, olyan viszontpert kapsz ha betalálsz, hogy egy életen át válogathatod a csavarokat a Jabilban, még a minimálnyugdíjadat is leinkasszóztatom :D :DDDD Te csavarhúzózással, belezéssel fenyegettél engem, megvan az IP-s kommented :D
El ne késsen az a postás!
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:13:57
x17)
Paranoid skizofrénia ide vagy oda, kicsit bánom már, hogy anno kiálltam a trolltanácsban amellett, hogy az egyezség jegyében szedjük le a szócikket. A hálátlanság mond valamit, Borbála?
Lakatos Irén bácsi
Aug 05, 2016 00:15:47
Hiénaverőt nem túl nehéz beazonosítani... Nézzétek meg a profilképét, most pedig menjetek fel a facebookra és írjátok be felülre: Boros László. Megdübbentő a hasonlóság.
Aug 05, 2016 00:15:47
BL
Aug 05, 2016 00:16:51
Paranoid skizofrénia ide vagy oda, kicsit bánom már, hogy anno kiálltam a trolltanácsban amellett, hogy az egyezség jegyében szedjük le a szócikket. A hálátlanság mond valamit, Borbála?
Én többször tanácsoltam, sőt kértem, hogy tegyétek vissza! Akár most is megtehetitek!
Aug 05, 2016 00:16:51
Lakatos Irén bácsi
Aug 05, 2016 00:18:04
haha, akkor mégis csak masztipartira jelentkezett a lakásodon a buzikönyvjelzős, érpataki ratyimester? A múlt éjszaka kreáltatok a személyes adatimmal hamis FB-profilt, majd jelölgettetek be vele vasváriakat, szólogattatok be vasváriaknak, és írtatok privátot Orosz Mihálynak, hogy várom a lakcímemre.
Aug 05, 2016 00:18:04
-
Aug 05, 2016 00:19:03
Majd a sitten röhögjél, jó? Remélem idekerülsz Tiszalökre, aztán néha bebicajozok hozzád meglátogatni..
Na, ilyenkor látszik, hogy csak képzelegsz.
Fogalmad nincsen mi van tiszalökön, életedben nem láttál büntetésvégrehajtási intézetet belülről, hülye filmekből képzeled össze a valóságot.
Abba bele sem megyek, ha MINDEN igaz, és 100% bizonyítható lenne, még a fű is tényleg fű lett volna a képen,..
... mennyire nem történt súlyos bűncselekmény, sőt a valóságban szinte semmi.
Aug 05, 2016 00:19:03
töppedt buzigolyók
Aug 05, 2016 00:20:09
Miért jó neked, ha visszakerül a szócikk, Bori? Mi nem akarjuk visszatenni, nem érted meg?
Aug 05, 2016 00:20:09
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:21:45
x17)
Én szívesen visszatetetném. Lehet hogy a következő Bilderberg-konferencián a nagy trolltanács elé terjesztem az ügyet.
Lakatos Irén bácsi
Aug 05, 2016 00:22:33
Mazohista, lételeme, hogy utolják és összesúgjanak a háta mögött, kuncogással kísérve, szereti ha lenézik az emberek Aug 05, 2016 00:22:33
BL
Aug 05, 2016 00:23:17
Emlékszem korábban mennyit könyörögtem, hogy szedjétek le a szócikket, de nem tettétek,sőt, kéjesen élvezkedtetek a "vergődésemen". Hosszú hónapok voltak azok...
Aug 05, 2016 00:23:17
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:23:33
x17)
Shemmi, de shemmi rágalom nincs abban a szócikkben, Hahó! Nem tartalmaz olyasmiket, amiért büntetőjogilag felelősségre lehetne vonni, vagy akár beidézni bárkit. Csupán a bizonyítható valóságot írják le egy semmirekellő, tróger retardáltról.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:24:36
x17)
Amúgyis egy másik BL-ről van benne szó. Akkor majd megvárjuk, amíg az perli be a szócikket.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:25:33
x17)
Ha jól látom, 4 darab Boros László van Tiszavasváriban. Vajon melyik lehet az érintett?
Lakatos Irén bácsi
Aug 05, 2016 00:25:56
másik BL persze... nehogy már azt is tagadd hogy megerőszakoltál, megöltél egy kutyát majd leszartad a sírját, és mindezt arra fogod hogy apád molesztált kiskorodban... na kotródj innen, te "új" ember!! De annak már vége. Az egy másik BL volt. Szóval nyugodtan vissza lehet tenni.
Aug 05, 2016 00:25:56
Lakatos Irén bácsi
Aug 05, 2016 00:27:12
én úgy tudom a vöröshadsereg utca 23/g-ben lakóról szól a cikk, nem a szomszédjáról!
Aug 05, 2016 00:27:12
töppedt buzigolyók
Aug 05, 2016 00:27:45
ha jól emlékszem a legdurvább feltétel az volt, hogy MIUTÁN leszedtük a szócikket, hat hónapon belül mutass be egy kitakart cégneves munkáltatói igazolást. És utána FÉL ÉVIG nem szólt hozzád senki, sőt, lekussoltunk mindenkit, aki akár csak szóba hozott téged.
Ami pedig a vergődést illeti: Te jöttél ide Tajgi farvizén trollokra vadászni. Ezt nem tudod letagadni, mert így volt.
Aug 05, 2016 00:27:45
BL
Aug 05, 2016 00:29:38
másik BL persze... nehogy már azt is tagadd hogy megerőszakoltál, megöltél egy kutyát majd leszartad a sírját, és mindezt arra fogod hogy apád molesztált kiskorodban... na kotródj innen, te "új" ember!!
Aug 05, 2016 00:29:38
-
Aug 05, 2016 00:30:43
Majd a bíróság elrendeli, doktorbácsi elbeszélget veled, megvizsgál. Nyugi, nem fog fájni.
Csomó embernek -szvsz itt is- hivatalból papírja van róla, hogy nem hülye. Ellentétben a retardok egy jelentős részével, akik ismerten orvosi kezelésen is átesett elmebetegek.
Meglátjuk te milyen eredményt produkálsz. Egyébként ez egy paradoxon is lehet bizonyos szemszögből, mert általában a leghülyébbek érzik magukat a legnormálisabbnak, könyvtárnyi irodalma van, miért.
Aug 05, 2016 00:30:43
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 00:31:12
x17)
Téged BL néven anyakönyveztek?
Na jó, mentem aludni, holnap melócsá van, nem úgy mint egyes munkakerülőknek. Remélem éjjel fél3kor nem törik rám az ajtót és rángatnak ki a csajom mellől az elit kommandósok. Majd talizunk a tárgyaláson Borbála, nehogy addig megdübbenj!
Képzelem reggel a nyomozók arcát, amikor feljönnek a fórumra és végigolvassák egy kávé mellett ezt a sok faszságot :D
Lakatos Irén bácsi
Aug 05, 2016 00:31:32
milyen álnév? én sodi vagyok. mi itt mind sodi vagyunk! A sötét kisszobában álnév mögött bujkálás Csáknorisza!
Aug 05, 2016 00:31:32
BL
Aug 05, 2016 00:31:37
Ha jól látom, 4 darab Boros László van Tiszavasváriban. Vajon melyik lehet az érintett?
Szerintem pereld be mind a négyet, nehogy tévedj esetleg!
Aug 05, 2016 00:31:37
együtt gyüttek
Aug 05, 2016 00:32:47
remélem rákeresnek arra is, miket írt a rendőrökről ez a feljelentgető barom
Aug 05, 2016 00:32:47
BL
Aug 05, 2016 00:33:42
Ki a gecinek képzelitek ti magatokat, hogy munkáltatói igazolást kell mutassak, hogy befejezzétek a trollkodást?!
Aug 05, 2016 00:33:42
együtt gyüttek
Aug 05, 2016 00:36:45
mutattál buzi? nem is mutattál, életedben nem dolgoztál, a jabilt is csak kitaláltad! anyád tartott el egész életedben te anyadübbentő! nem szégyelled magad, hogy jóravaló izraelita hittestvéreket rágalmazol itt állandóan? nem mentség, hogy apád moleszteált, és csonka családban nőttél fel, amikor a büntetés elől külföldre menekült! te ukrán migri! takarodj vissza a cirilruszki kurva anyádba! Aug 05, 2016 00:36:45
töppedt buzigolyók
Aug 05, 2016 00:39:28
Menjünk akkor végig az időrenden?
-megérkeztél a fórumra
-trollvadászkodtál
-lebuktál a nickneveiddel
-felkerült a szócikk
-háborogtál a szócikk miatt, kaszablokkolással fenyegetőztél
-ekkor pár troll megsajnált, és azt mondta, hogy lekerül a szócikk, próbaidőre. És javulj meg, és mutass munkáltatói igazolást.
-a szócikk azóta sem került vissza, de te továbbra is hőzöngsz, vered magad a földhöz, és fenyegetőzöl.
Csak én látom itt a problémát?
Aug 05, 2016 00:39:28
töppedt buzigolyók
Aug 05, 2016 00:41:41
mutattál buzi? nem is mutattál, életedben nem dolgoztál, a jabilt is csak kitaláltad! anyád tartott el egész életedben te anyadübbentő! nem szégyelled magad, hogy jóravaló izraelita hittestvéreket rágalmazol itt állandóan? nem mentség, hogy apád moleszteált, és csonka családban nőttél fel, amikor a büntetés elől külföldre menekült! te ukrán migri! takarodj vissza a cirilruszki kurva anyádba!
Aug 05, 2016 00:41:41
звук смерти
Aug 05, 2016 00:42:28
én úgy emlékszem akkor el is fogadtad az igazágos feltételeket..talán még nem volt ennyire problémás az elmeállapotod
különben te ki a fasznak képzeled magad, hogy beleavatkoztál sodi meg a trollok dolgába, és ideevett a fene trollvadászkodni??
Aug 05, 2016 00:42:28
együtt gyüttek
Aug 05, 2016 00:44:15
biztos meg fogod győzni ezt a paranoid, feljelentgető skizofrént észérvekkel, miután zaklattad (pr), jó szórakozást, megyek én is aludni :D Aug 05, 2016 00:44:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 05, 2016 00:44:16
x38)
Zsír, én megértem, hogy élvezed ezt. Végre valaki(k) foglalkoznak veled. Végre nem csak a hátad mögött röhögnek az utcán vagy undorodva néznek félre. Társaságod van, akivel beszélgethetsz. Meghallgatnak, válaszolnak, még ha ellenségesek, akkor is kommunikáció. Reménykedsz, hogy a "jóindulatú" trollok tényleg sajnálnak, emberszámba vesznek. Időnként dicséretet is kapsz, elismerést, hogy évekkel ezelőtt volt egy hobbid, aminek lenne értelme.
De bazdmeg! Nem akarod megérteni, hogy ez csak a felszín? Ami a mélyben van, az sokkal rosszabb, mint a tiszafaszomi bullyk a suliban. Ha nekik vissza mertél szólni, csak egy pofont kaptál, nem igaz? Ha viszont itt akadékoskodsz, tényleg bele fogod magad navigálni egy irtózatos faszerdőbe. Nézd meg az idióta Tajgit. Ő nem fenyegetőzött gyilkossággal, feljelentéssel, kaszablokkával, mégis hűvösre és vigyorgóba került. Szerinted veled mi lesz, ha átlépsz egy határt (amit speciel mostanában nagyon feszegetsz)? Tényleg megér neked ennyit az, hogy végre foglalkoznak veled? Ennyire nem érdekel, hogy anyád ki fog készülni miattad? Teljesen világos, hogy beteg vagy, szerintem te is tudod. Nem lenne értelmesebb inkább a gyógyulásoddal és az életed rendbe tételével foglalkoznod, minthogy itt ásod a gödröt magad alatt? Elbasztad, tudom, idejöttél, trollvadászkodtál, ráadásul saját néven. Nem mérted fel a helyzetet, a súlycsoportot és, hogy minek támadsz neki vaktában. Elbasztad, igen. Ráadásul Eszmit is idehoztad, aki most már úgy szopat, ahogy akar, mert már nem is tudod pontosan, hogy vajon a trollok vagy ő csinálja. Teljesen beleőrültél ebbe, bemikrofonozott zuhanyról és telepített kémkakasokról fantáziálsz. Kezd elmenni a maradék józan eszed is, nem látod? Szerinted ha ezt így ismeretlenül az interneten keresztül laikusként pár hozzászólásból levágjuk, akkor az elmeorvosi vizsgálaton mi lesz? Addig örülj, amíg magadtól elmehetsz az orvoshoz és közös megegyezéssel választjátok majd ki a gyógymódot. Amikor muszájmellényben visznek el és kényszergyógyszereznek, akkor nem lesz választásod. Ébredj már fel!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
De bazdmeg! Nem akarod megérteni, hogy ez csak a felszín? Ami a mélyben van, az sokkal rosszabb, mint a tiszafaszomi bullyk a suliban. Ha nekik vissza mertél szólni, csak egy pofont kaptál, nem igaz? Ha viszont itt akadékoskodsz, tényleg bele fogod magad navigálni egy irtózatos faszerdőbe. Nézd meg az idióta Tajgit. Ő nem fenyegetőzött gyilkossággal, feljelentéssel, kaszablokkával, mégis hűvösre és vigyorgóba került. Szerinted veled mi lesz, ha átlépsz egy határt (amit speciel mostanában nagyon feszegetsz)? Tényleg megér neked ennyit az, hogy végre foglalkoznak veled? Ennyire nem érdekel, hogy anyád ki fog készülni miattad? Teljesen világos, hogy beteg vagy, szerintem te is tudod. Nem lenne értelmesebb inkább a gyógyulásoddal és az életed rendbe tételével foglalkoznod, minthogy itt ásod a gödröt magad alatt? Elbasztad, tudom, idejöttél, trollvadászkodtál, ráadásul saját néven. Nem mérted fel a helyzetet, a súlycsoportot és, hogy minek támadsz neki vaktában. Elbasztad, igen. Ráadásul Eszmit is idehoztad, aki most már úgy szopat, ahogy akar, mert már nem is tudod pontosan, hogy vajon a trollok vagy ő csinálja. Teljesen beleőrültél ebbe, bemikrofonozott zuhanyról és telepített kémkakasokról fantáziálsz. Kezd elmenni a maradék józan eszed is, nem látod? Szerinted ha ezt így ismeretlenül az interneten keresztül laikusként pár hozzászólásból levágjuk, akkor az elmeorvosi vizsgálaton mi lesz? Addig örülj, amíg magadtól elmehetsz az orvoshoz és közös megegyezéssel választjátok majd ki a gyógymódot. Amikor muszájmellényben visznek el és kényszergyógyszereznek, akkor nem lesz választásod. Ébredj már fel!
töppedt buzigolyók
Aug 05, 2016 02:08:34
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89rtelmi_fogyat%C3%A9koss%C3%A1g
A vigyázat troll facebook oldalon is nyilvánossá tettem a pszichológiai vizsgálatom eredményeit, eszerint
133 IQ és 126 EQ
Ebből a következő állapítható meg, az intelligencia hányadosom mindenképpen kimagasló övezetben található
és az érzelmi intelligencia is.
Pszichopátia ilyen magas érzelm intelligenciánál maximálisan kizárható. A retardáltság még előfordul 80-as IQ-nál is írja a cikk elenyésző mértékben.
Tehát mind az "idióta" és mind a "retardált" terminust az itteni tájékozatlan trollok évek óta szakszerűtlenül használják. Az ismert "személyek" közül egyedül bronira érvényesek ezek a jelzők, mivel ő a lábujjait rágja (mongol idióta) és fekáliával táplálkozik (súlyos leépülés jele).
A vigyázat troll facebook oldalon is nyilvánossá tettem a pszichológiai vizsgálatom eredményeit, eszerint
133 IQ és 126 EQ
Ebből a következő állapítható meg, az intelligencia hányadosom mindenképpen kimagasló övezetben található
és az érzelmi intelligencia is.
Pszichopátia ilyen magas érzelm intelligenciánál maximálisan kizárható. A retardáltság még előfordul 80-as IQ-nál is írja a cikk elenyésző mértékben.
Tehát mind az "idióta" és mind a "retardált" terminust az itteni tájékozatlan trollok évek óta szakszerűtlenül használják. Az ismert "személyek" közül egyedül bronira érvényesek ezek a jelzők, mivel ő a lábujjait rágja (mongol idióta) és fekáliával táplálkozik (súlyos leépülés jele).
Sittes, mire mentél a 133-as IQ-ddal? Te lettél a legintelligensebb méhecske a kaptárban? Gratulálok.
Aug 05, 2016 02:08:34
tények és tévhitek
Aug 05, 2016 02:34:08
Életem hátralévő részében kipihenem a 11+3 hónapot, a priusz miatt amúgy sem tudnék elhelyezkedni :D közmunkára meg azért nem kell mennem, mert a büntetésemből egyszerűen levonják, érted öcsém :D Na ez a számtan, Sodi szerintem te is menjél oszt uszkáljál, faszt erőlködsz német melóval, az ilyen sikerkalauz könyveket, amit a hülyéknek írtak, dobd ki a picsába, beteg kapitalista agyrém. El kéne égetni az összes ilyen szart.
Aug 05, 2016 02:34:08
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 05, 2016 08:26:04
Köszönöm, hogy a moderátroll nem törölte tajgi utolsó hozzászólását. Szerintem különösen vicces, és jó, hogy nem csak a korán kellő kollégák olvashatják.
Aug 05, 2016 08:26:04
Moderátroll
Aug 05, 2016 08:33:30
Mementónak hagytam bent, Tajgi lényegét adja csak. Zsírnak is jó lenne olvasnia, hátha rádübben néhány dologra.
Aug 05, 2016 08:33:30
xray
Aug 05, 2016 09:07:18
mi folyt itt már megint? mikor az egyik retard lemászik a színpadról, váltja a másik?
Aug 05, 2016 09:07:18
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 09:14:14
x17)
mi folyt itt már megint? mikor az egyik retard lemászik a színpadról, váltja a másik?
És milyen fárasztóak... Ó a régi szép idők, amikor a köszfetyítyések szüneteiben Púpi okoskodásait és a hájhitler FB-s keménykedéseit lehetett olvasni... Most mi van? Kisboros picsog és keménykedik, aztán jön a dögunalmas alkoholista.
Endre, nem akarsz megejteni egy újabb németországi kirándulást? Gergő, adjatok már egy kis pénzt neki vonatjegyre, tudjuk hogy te is röhögtél (és vártad mikor bukik fel a biciklivel XDD ).
banshee
(
x24)
Aug 05, 2016 09:43:32
x24)
Te Bori, ha esetleg lenne is hiteles IP-d (nem lesz) akkor azt hogy bizonyítod be, hogy ki írta azt a kommentet? A trollok többsége nem egyedül él, Hahó!
banshee
(
x24)
Aug 05, 2016 09:56:01
x24)
Életem hátralévő részében kipihenem a 11+3 hónapot, a priusz miatt amúgy sem tudnék elhelyezkedni :D közmunkára meg azért nem kell mennem, mert a büntetésemből egyszerűen levonják, érted öcsém :D Na ez a számtan, Sodi szerintem te is menjél oszt uszkáljál, faszt erőlködsz német melóval, az ilyen sikerkalauz könyveket, amit a hülyéknek írtak, dobd ki a picsába, beteg kapitalista agyrém. El kéne égetni az összes ilyen szart.
Tajgi, az intelligencia a problémák felusmerésének és megoldásának a képessége.
Az IQ meg az, amit a teszt mér. Intelligenciád bizonyítéka az életben elért shikereid...
stressznélküli nyugi
Aug 05, 2016 10:27:32
Bori, mindenképp csinálj egy blogot is a feljelentős projektedhez. Legyen az a címe, hogy Egy jabilos srác pereket provokál maga ellen
Aug 05, 2016 10:27:32
Schwezoff Dávid
Aug 05, 2016 11:04:08
Broniruha?
dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2016%2F08%2F05%2Fitt_a_szaros_pulover_de_sajnos_nem_poo-lovernek_hivjak%2F&pos=inxcl_pp
Itt a szaros pulóver, de sajnos nem poo-lovernek hívják
dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2016%2F08%2F05%2Fitt_a_szaros_pulover_de_sajnos_nem_poo-lovernek_hivjak%2F&pos=inxcl_pp
Itt a szaros pulóver, de sajnos nem poo-lovernek hívják
Aug 05, 2016 11:04:08
stressznélküli nyugi
Aug 05, 2016 11:04:43
index.hu/kultur/2016/08/04/interju_meszaros_bela_szinesszel_alkalmate_trupp/
- Te tényleg arról beszélsz az anyukáddal, hogy egy hónapja nem maszturbáltál?
- Persze, miért, ti nem?
Vajon Endre és Vera néni között is volt ilyen beszélgetés a berlini kiruccanás előtt?
- Persze, miért, ti nem?
Vajon Endre és Vera néni között is volt ilyen beszélgetés a berlini kiruccanás előtt?
Aug 05, 2016 11:04:43
töppedt buzigolyók
Aug 05, 2016 12:03:44
- Persze, miért, ti nem?
- Persze, miért, ti nem?
Aug 05, 2016 12:03:44
xray
Aug 05, 2016 12:43:23
de micsoda 2 hét! az egyetlen örömforrástól fosztotta meg magát, egy hiú ábrándért. így lett egy istennőből büdös kurva. xd
Aug 05, 2016 12:43:23
stressznélküli nyugi
Aug 05, 2016 13:07:42
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10210332727262404?pnref=story
Recskaboy munkáról értekezik. *paródiarovat level 5000*
Recskaboy munkáról értekezik. *paródiarovat level 5000*
Aug 05, 2016 13:07:42
töppedt buzigolyók
Aug 05, 2016 13:25:57
Szerintem kínjában kiverte Andi análdildójára. Azért örökítette meg fotón.
Jut eszembe, ez a tényfeltárás is elsodikázódott :(
Aug 05, 2016 13:25:57
broni
Aug 05, 2016 13:32:21
britni???????megjöttem!!!!!szarsz hát??????
Aug 05, 2016 13:32:21
Vera néni
Aug 05, 2016 13:40:32
- Persze, miért, ti nem?
- Persze, miért, ti nem?
Még csak az kellett volna, egy idős, tisztességben megőszült könyvvizsgáló hölggyel ilyeneket nem lehet megvitatni!
Na takarodjál vissza a pincébe, te púpos, aláírtad a vallomásod quaestor-ügyben, nem? Janiiiii, a korbácsot, MOST!
Aug 05, 2016 13:40:32
Schwezoff Dávid
Aug 05, 2016 13:42:58
Keresztény Krónikás!!!
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
1 órája ·
Református általános iskola diákjai nyalogathatták a tejszínhabot meztelen táncoslányokról
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
1 órája ·
Református általános iskola diákjai nyalogathatták a tejszínhabot meztelen táncoslányokról
Aug 05, 2016 13:42:58
Schwezoff Dávid
Aug 05, 2016 14:00:16
Éjszakai dübbenet után: most akkor van már feljelentés? Nagyerejű nemzetközi nyomozás? Hacker Henrik és Kamuprofil Károly már előzetesben??? Szőke már megőszült??? Dalbír leszokott a cigiről? MIFFANMÁR?
Aug 05, 2016 14:00:16
Hiénaverő
(
x17)
Aug 05, 2016 14:01:46
x17)
Kedves Elnök úr, minden egy folyamat.
tiszvasvári rendőrök
Aug 05, 2016 14:02:55
*nagyon röhögnek*
Aug 05, 2016 14:02:55
broni
Aug 05, 2016 14:05:42
éljen a rendőrség!!!!!!!!!!!!
Aug 05, 2016 14:05:42
Tinder Timót
Aug 05, 2016 14:15:53
*Felkészül, ha tovább folytatódik a dübbenet*
Aug 05, 2016 14:15:53
Schwezoff Dávid
Aug 05, 2016 14:19:39
éljen a rendőrség!!!!!!!!!!!!
Aug 05, 2016 14:19:39
broni
Aug 05, 2016 14:26:14
na, most lelepleztél!!!!!!!amugy nem!!!!!!!!!!!!
Aug 05, 2016 14:26:14
broni
Aug 05, 2016 14:27:27
éljen nagy-románia!!!!!!!!!tiszág a mijénk!!!!!!!!!!!bozgorok , vissza ázsiába!!!!!!!!!
Aug 05, 2016 14:27:27
kaszablokka-figyelő
Aug 05, 2016 14:35:15
*Felkészül, ha tovább folytatódik a dübbenet*
Aug 05, 2016 14:35:15
Tinder Timót
Aug 05, 2016 14:38:27
Evidenciákat...
Aug 05, 2016 14:38:27
füves Ferkó
Aug 05, 2016 15:03:08
Most néztem a postaládat de semmi. Hol az idézés?
Aug 05, 2016 15:03:08
broni
Aug 05, 2016 15:05:15
hejj herbál hugó!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 05, 2016 15:05:15
TEK
Aug 05, 2016 15:18:47
Csak rajta!
Normális. Meg ti nem is vagytok emberek.
Aug 05, 2016 15:18:47
Sodi, Török meló
Aug 05, 2016 15:37:47
Aug 05, 2016 15:37:47
Péniszmentő
Aug 05, 2016 15:40:52
Nem kéne...
444.hu/2016/08/05/kibeleztek-es-lefejeztek-a-meleg-szir-menekultet-isztambulban
"Néhány hónapja már elrabolták, autóval egy erdőbe cipelték, ahol megverték és többen megerőszakolták."
Retardlogika.
Aug 05, 2016 15:40:52
Schwezoff Dávid
Aug 05, 2016 15:43:00
Retardlogika.
Retardlogika.
Előtte azt kérdezte, hogy "JÖSZTÖK???"
Aug 05, 2016 15:43:00
broni
Aug 05, 2016 16:03:04
Nem kéne...
szemét buzi banda az egész török!!!atomot isztambulra!!!!!!
Aug 05, 2016 16:03:04
Fellini-figyelő
Aug 05, 2016 16:41:25
László Boros
3 hrs ·
Na az is szép, amikor álmodok egy filmet egy ismert szereplővel, majd felkelek és torrent oldalon kezdem el keresni... :))
De azért érdekes volt, legalábbis a hangulata, leginkább az maradt meg bennem. Az a baj az álmokkal, hogy ébredés után fokozatosan felejtődnek. Hátborzongató és szép volt egyben. Jennifer Lawrance volt a főszereplő. Egy magyar várban élt tök egyedül, a film 2-3 szereplős volt. Most is előttem a kép, ahogy áll a vár tetején valahol szélen és mereng a távolba... A film maga nem színes volt, hanem barnás, sepia hatású, zenéje meg mint a Gladiátoré, de nem az volt, csak hasonló, Lisa Gerrard hangja hallható volt azért...
3 hrs ·
Na az is szép, amikor álmodok egy filmet egy ismert szereplővel, majd felkelek és torrent oldalon kezdem el keresni... :))
De azért érdekes volt, legalábbis a hangulata, leginkább az maradt meg bennem. Az a baj az álmokkal, hogy ébredés után fokozatosan felejtődnek. Hátborzongató és szép volt egyben. Jennifer Lawrance volt a főszereplő. Egy magyar várban élt tök egyedül, a film 2-3 szereplős volt. Most is előttem a kép, ahogy áll a vár tetején valahol szélen és mereng a távolba... A film maga nem színes volt, hanem barnás, sepia hatású, zenéje meg mint a Gladiátoré, de nem az volt, csak hasonló, Lisa Gerrard hangja hallható volt azért...
Aug 05, 2016 16:41:25
Jennifer Lawrance
Aug 05, 2016 16:45:26
Kikérem magamnak hogy egy herbáldíler álmaiban szerepeljek egyedül 2-3 másik szereplővel!
Aug 05, 2016 16:45:26
broni
Aug 05, 2016 16:47:51
azt én is láttam, az volt a cime, hogy báthory erzsébet!!!!!!!!!!
Aug 05, 2016 16:47:51
Büdös Kisboros
Aug 05, 2016 16:47:52
Be voltam herbálozva, nem is aludtam egy hete.
Aug 05, 2016 16:47:52
Péniszmentő
Aug 05, 2016 16:47:57
Ketyelmes inspektor urak figyelmébe!
László Boros
3 hrs ·
3 hrs ·
Aug 05, 2016 16:47:57
BL
Aug 05, 2016 16:51:47
Ketyelmes inspektor urak figyelmébe!
Lekaszablokkollak
Aug 05, 2016 16:51:47
BL
Aug 05, 2016 16:53:21
Boros László díler, Tiszavasvári ingyen minta!!!!
Aug 05, 2016 16:53:21
broni
Aug 05, 2016 16:53:54
444.hu/2016/08/05/rioban-letartoztattak-egy-boxolot-mert-az-olimpiai-faluban-meg-akarta-eroszakolni-a-takaritonoket
nem kiss laci, igy számunkra érdektelen.....
nem kiss laci, igy számunkra érdektelen.....
Aug 05, 2016 16:53:54
BL
Aug 05, 2016 16:54:33
Ha Boros László akkor herbál
Aug 05, 2016 16:54:33
broni
Aug 05, 2016 16:57:54
[quote=BL]Ha Boros László akkor herbál[/quote
húú, ez jól hangzik!!!hol kapható????????
Aug 05, 2016 16:57:54
BL
Aug 05, 2016 16:59:30
[quote=BL]Ha Boros László akkor herbál[/quote
Tiszavasváriban Boros László a herbáldíler és kutyabaszó.
Aug 05, 2016 16:59:30
Boros László úr
Aug 05, 2016 17:02:45
Zsírfejűként nem könnyű megélni itt vidéken, kell a mellékes a herbálból!
Aug 05, 2016 17:02:45
Péniszmentő
Aug 05, 2016 17:04:56
Ezeket az eszmi-gyanús postokat nem lehetne soderálni? Eléggé retard szellemi színvonal.
Aug 05, 2016 17:04:56
Brazil Olimpiai Játékok
Aug 05, 2016 17:20:06
Üdv Rióból
Aug 05, 2016 17:20:06
ARSZLAN
Aug 05, 2016 17:23:35
ÜdV!DUBLINBOL MINDENKINEK!
Aug 05, 2016 17:23:35
Schwezoff David
Aug 05, 2016 17:56:40
ÜdV!DUBLINBOL MINDENKINEK!
Polajszi???
Aug 05, 2016 17:56:40
broni
Aug 05, 2016 18:11:57
sajsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 05, 2016 18:11:57
Britney Spears
Aug 05, 2016 19:04:37
britni???????megjöttem!!!!!szarsz hát??????
Szarnék én a szádba, darling, de már nem tudok, nicns bennem semmi :(((. tegnap idejöttem direkt érted, nem találtalak, volt viszont egy picsogó kis emós buzi, aki itt őrjöngött, az ő szájába eresztettem, hogy duguljon már el :(((. Utána jött egy ősz dadogós törpe, a maradékkal őt kellett elhalgattatni. :(. De ha szart is kivered belőlük, talán még neked is jut valami :(. Na, koncertpróba és utána gruppen a tesztoszterontól duzzadó táncosaimmal, csá.
Aug 05, 2016 19:04:37
álzsír
Aug 05, 2016 19:15:56
JLo, Titney, mindketten lebuktatok. Csodálom, hogy ilyen bátran vállaljátok a nevetek azok után, amiket velem műveltetek itt a fórumon. A feljelentést most már az FBI-nak és a bolygó összes titkosszolgálatának is továbbítani fogom, ez jusson eszetekbe, amikor a swat team berobbantja az ajtótokat!
Aug 05, 2016 19:15:56
Škoda Superb
Aug 05, 2016 20:11:57
Lackó, az kinek köszönhető, hogy a személyi adataid, lakcímed, stb. nyilvánosságra kerültek? Naugye!
Ezen gondolkodj el.
Ezen gondolkodj el.
Aug 05, 2016 20:11:57
BL
Aug 05, 2016 21:01:36
Lackó, az kinek köszönhető, hogy a személyi adataid, lakcímed, stb. nyilvánosságra kerültek? Naugye!
Ezen gondolkodj el.
Ezen gondolkodj el.
Próbáljátok ráterelni a gyanút, csak az nem tűnik fel, hogy miközben játsszátok itt a jóindulatút, ez a ti fórumotok, amit ma is teleszórtak rám nézve becsületsértő tartalommal, amit ma sem töröltetek, és amit ma is tömegével lájkoltatok.
Ezek vagytok ti! Hazugok és megbízhatatlanok! Pont mint a brazil menekült! Ha munkaadó lennék, semmit nem bíznék rátok!
Aug 05, 2016 21:01:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 05, 2016 21:12:23
x38)
Te ukrán menekült, rád mit bíz a munkaadód? A legalja összeszerelést? Ráadásul alulfizet és halálra dolgoztat?
Na, ugye!
Mindeközben mi Soros pénzen zabáljuk a kaviárt, Saját Megoldásból vesszük a medencés irodát, hónapokig síelünk egy egzotikus tájon, hobbifotózásra vásárolunk több ezer dolláros objektíveket és a többi, és a többi.
Mi a faszról beszélsz te?
Ja, nekünk van családunk, szerelmünk, gyerekeink, boldog az életünk. Nem anyánkat pumpoljuk 35 évesen, hanem a saját lábunkon állunk.
Te folyamatosan hazudsz (trollvadászat, dübbenés, feljelentés, stb.), megbízhatatlan vagy (ígéreted ellenére ide írsz, nem dolgozol rendesen, stb.).
Más szemében a szálkát, Lackó?
Mondok egy példát, hogy megértsd.
Tajgi egy sajtkrémes smack-levest főzött ma és Sárkány-sörrel öblíti le egyedül a kisszobában.
Sneci szalonnás krumplit eszik az alagsorba zárva, ha Vera néninek jó a kedve. Ha nem, akkor vajas kenyeret.
Neked anyád főz valami moslékot, és egyedül eszed meg a kisszobában a fórumot frissítgetve.
Én pedig összedobtam egy finom portobellós-tejszínes tésztát szarvasgomba-krémmel, és finom bort szürcsöltem hozzá a barátnőmmel.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Na, ugye!
Mindeközben mi Soros pénzen zabáljuk a kaviárt, Saját Megoldásból vesszük a medencés irodát, hónapokig síelünk egy egzotikus tájon, hobbifotózásra vásárolunk több ezer dolláros objektíveket és a többi, és a többi.
Mi a faszról beszélsz te?
Ja, nekünk van családunk, szerelmünk, gyerekeink, boldog az életünk. Nem anyánkat pumpoljuk 35 évesen, hanem a saját lábunkon állunk.
Te folyamatosan hazudsz (trollvadászat, dübbenés, feljelentés, stb.), megbízhatatlan vagy (ígéreted ellenére ide írsz, nem dolgozol rendesen, stb.).
Más szemében a szálkát, Lackó?
Mondok egy példát, hogy megértsd.
Tajgi egy sajtkrémes smack-levest főzött ma és Sárkány-sörrel öblíti le egyedül a kisszobában.
Sneci szalonnás krumplit eszik az alagsorba zárva, ha Vera néninek jó a kedve. Ha nem, akkor vajas kenyeret.
Neked anyád főz valami moslékot, és egyedül eszed meg a kisszobában a fórumot frissítgetve.
Én pedig összedobtam egy finom portobellós-tejszínes tésztát szarvasgomba-krémmel, és finom bort szürcsöltem hozzá a barátnőmmel.
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Látták amúgy a profilképedet, mert csináltam screenshotot arról a képről, amelyen egyikőtök ráírta egy papírra a nevemet, lakcímemet, hogy drogárus vagyok, és füvet tett rá, majd lefényképezte és belinkelte ide. Pont alatta volt egy kommented...
A profilképemen szerinted én vagyok? Ez most komoly?
Vagy nyeméjtyem, mi van akkor ha volt egy kommentem alatta ezzel a profilképpel? Kipereled belőlem a használatáért járó jogdíjat?
Rendőrbácsik azért megdicsértek, hogy milyen szép vagy a képen?