*kacsint*
Négerfasz sodi seggébe? Kipipálva.
Pár néger úszónőt én is szívesen bevállalnék, persze csak mint professzionális sportvezető!
óóóaaarrrggghhhhhhhhhhhh
A lapnak a több afrikai államba is akkreditált Szabó András nagykövet azt mondta, jó pár ghánai üzlet áll előkészítés alatt, például
egy magyar cég egy 105 megawattos kapacitású szélparkot építhet az országban,
Sodi, itt a lehetőség a shaját megoldásra, készítsd el a cég honlapját! A Szélkerék webshoppal már meg is van rá a kiváló referenciád!
Uszoda nem épül? Hülye buzik.
Minek az? Elég egy szállodai medence is!
Még jó, hogy nem pitonnak nevezett el a sajtó. Akkor bizony pereltem volna!
gondolom ebből sem lett semmi. mindegy is exrecskás, nem aggódsz, hogy elmegy a hajlékod, a történelmi reszkasztal? blog.atlatszo.hu/2016/08/irodabutorokbol-fizetnek-ki-a-quaestor-hitelezoit/

Hozok kendert+hasist ha részt vehetek a partin :D kurva mokas lenne
mondjuk az is komoly, hogy a nemzet krónikásának a legnagyobb bevétele gyurcsánytól van. nincs sok jelentősége, pláne, hogy azóta sem keresett ennyit egyben. a csámpás tróger is hogy meggazdagodott, tisztára simicska. andi meg leszar továbbra is te szar.
sajnos csak wd40-nel dúsított biofüvet tudok fogyasztani az ellenőrzések miatt. és alkoholt gazdagon, azt akár napközben is. de mindegy, csak nehogy valamelyik híres trollvadász szagot fogjon. konspirálni kell!!
most jötem meg a kocsmából, az elvonó óta sokal többet piálok)))))))))))
drog, kurva, , ott a hejem..de nő legyen, ne tökös!!!!!!!!!ja, kérem a jóizlést sértő undorító kép eltávolitását!!!!na, salut, kecik!!
megbesztam-e a sodi? igen, de bronit is meg fogom4!:))
apádat!!felgyuttalak buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pláne a kipárolgásaimat)))))))))))))))
SoDI: a szíve náci, a pofája zsidó, a farka néger!
Aztakurva :DDD
Mi a geci, mennyi diákhitelt vett fel ez a szerencsétlen? Én a közel. egymilliómra is szívom a fogam, pedig én elvégeztem az etyetemet és különösebb erőlködések nélkül össze tudnám kb. fél év alatt spórolni rá a pénzt.
Mi az az összeg, ami mellett másfél millió eltörpül? 5 milla? 10? Hogy lehet ennyire idióta valaki?
Abban igaza van a koboldnak, hogy a szülei sem voltak százasok, hogy ezeket a dolgokat hagyták, tökéletesen alkalmatlanok voltak a gyereknevelésre. Ez persze őt nem menti fel az alól, hogy egy gyámságra szoruló értelmi fogyatékos szerencsétlen.
Abban igaza van a koboldnak, hogy a szülei sem voltak százasok, hogy ezeket a dolgokat hagyták, tökéletesen alkalmatlanok voltak a gyereknevelésre. Ez persze őt nem menti fel az alól, hogy egy gyámságra szoruló értelmi fogyatékos szerencsétlen.
Annyiban vitatkoznom kell és meg kell védenem Gyöngyit és Frankensteint (korábban megegyeztünk hogy így fogom hívni az apját, aki létrehozta a szörnyet) hogy amikor még etyetemre járt meg diákhitelt vett fel, még bármi benne volt a kalapban.
Akkor előre még senki nem tudta, hogy 25 szakot fog felvenni és mindegyiket elblicceli. Akkor modern, menő dolgokkal foglalkozott, mint blogolás, internet, relatív ismertséget is szerzett bizonyos körökben. Az akkori blogjában még egész összeszedetten írt, sőt az íráskészsége sem volt rossz.
Én akkori fejjel nézve jó döntésnek látom a szülei befektetését és pályaválasztási iránymutatását. Minden esély megvolt, hogy ebből a fiatalemberből legyen valaki. Még túlzottan megfeszülnie se kellett volna érte.
A hibát ott követték el, amikor nem ismerték fel (a recskagate utáni idegösszeomlást követő) rohamos romlását az elmeállapotának, nem fordultak időben szakemberhez. Ennyiben tényleg jogos a kritika.
Mindez egyébként Kismolyhosra is ugyanúgy igaz.
Egyetértek, egy kitétellel:
- A Szetey montázs és a Sas tanár uras ügy után már egyértelmű volt, hogy a gyerek nem későn érő típus, hanem fogyi.
- A totális összeomlást is korábbra tenném: 2011 elejére, amikor fél évre eltűnt, és feladta az iskolát
Ezeket a felismeréseket amúgy az anyja meg is tette, csak nem sikerült megfelelően reagálnia rájuk, valószínűleg azért, mert neki magának is komoly gondjai voltak. Egyáltaln nem vagyok például abban biztos, hogy nem fordultak szakemberhez.
Ellenben megengedni neki, hogy céget vegyen a nevére, vagy például jelzáloghiteleket felvenni kvázi sodi takarítónőjének finanszírozására, olyan kapitális hibának tűnnek, ami nem egyszerű felelőtlenség, hanem komolyan felvetik, hogy ő sem százas.
Akkor előre még senki nem tudta, hogy 25 szakot fog felvenni és mindegyiket elblicceli. Akkor modern, menő dolgokkal foglalkozott, mint blogolás, internet, relatív ismertséget is szerzett bizonyos körökben. Az akkori blogjában még egész összeszedetten írt, sőt az íráskészsége sem volt rossz.
Én akkori fejjel nézve jó döntésnek látom a szülei befektetését és pályaválasztási iránymutatását. Minden esély megvolt, hogy ebből a fiatalemberből legyen valaki. Még túlzottan megfeszülnie se kellett volna érte.
Nem vagyok tökéletesen tisztában a gyagyás tanulmányaival, de azt tudom, hogy tanárit, kertészetit meg ilyen kamu büfé
szarokat csinált. Azért nem igaz, hogy nem volt képben az anyja, hogy ezeket csinálja (ráadásul jó szarul) és pazarolja rájuk a féléveket, pénzt értelmetlenül. Nem azért, de milliós diákhitelt kertészetis/tanári melóból a későbbiekben visszafizetni?. Ne vicceljünk már.
Teljesen nyilvánvaló, hogy a faszverőgép csak az anyagi önállósodást akarta mindinkább (amúgy bevallottan) elodázni, Gyöngyi meg szépen kokettált ehhez.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mennyi pénzt öntöttek életvitel szerűen a nyakába, groby rendelések, bejárónő, stb.
óóaarrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ma?
úg yáltalában..bármikor........na????????
mentalitása cigány
hazugság!!! az 5 kerben vagyok, rogán tóni védelme alatt!!!!
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tele vagyunk nagyerejű nemzetközi nyomozással meg egy csárlszbronzon is liheg utánunk, nem elég?
Ez hülye.
Lehet kommentelni.
Ibolya Molnár Endre, Te nagyon belelovalltad ebbe magad
Mondja ezt az orosz titkosszolgálat pénzéből felfuttatott jobbik, és kuruc.info feltétlen híve.
Érted-e miben más, amikor egy idegen ország titkosszolgálata politikai előnyökért pénzel egy pártot, és amikor egy kurva gazdag magánember, a számára ideológiailag szimpatikus szervezeteket tömi pénzzel?
"Putyin elnok Ur a vilag legjobb embere"
Aszet Aszatt Azet Aszadd Elnök Úrral együtt természetesen!
mondja ezt az, akinek a facebook oldalán nemlehet kommentelni :DDD az öngólkirály nem tud hibázni.
sodi, te még mindig gecibuta vagy
Sodi egy saját kígyójába harapó Farkas.
Hagyd, biztos nem találta meg a kommentapply gombot!
oouuaaooarrgghhhh
Gyanítom, hogy ez összefüggésben van azzal, hogy szétvernék a sunyi askenázi fejét, ha elmenne egy jobbos rendezvényre köszfetyítyeni. Az ő videói és spicliskedései alapján több hazafi került már bíróság elé. Asodi mindig együttműködik a hatóságokkal, és van olyan hülye, hogy heherészve beszámoljon róla a facebookján.
hol??fel kéne gyuttani!!!!!!!!!!!!!!!!kari, égnél, mint a reszjtag))))))))))))
kari is sodista lenne?))))))))))))))beszarok.........igyunk!!!!
Huh, rabszolga Hühahüh
Huh, huh szolga
Mintha csak Rocskai Jani bácsit hallanám, miközben kényeztetem...
szar buzik tetszik, emós állat!

Ti egy éhes rágcsálót láttok, de én egy pályudvaron talát pizzaszeletet majszoló sodit, aki csatornapatkányként búják. A sodi. A patkány.
kibaszot részg vok, cica))))))))))))))))
én s-sodista vok, és a buzi boros, sehol nem volt, köcsög, megöletlek4
mi van broni, anyád terhes?
Szerző:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 15, 2016 13:35:28
Válasz
(4)
x38)
Válasz
(4)
Házimunkára alkalmas, csak ütni kell, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Rocskai Jani bácsi
Aug 15, 2016 13:48:21
Házimunkára alkalmas, csak ütni kell, Hahó!
*kacsint*
Aug 15, 2016 13:48:21
broni
Aug 15, 2016 13:56:07
sodi inkább emberkisérletezékre alkalmas, pld. élveboncolás....
Aug 15, 2016 13:56:07
Péniszmentő
Aug 15, 2016 14:00:04
index.hu/gazdasag/2016/08/15/magyarorszag_is_beszallna_afrika_neogyarmatositasaba/
Itt a lehetőség a Shaját Megoldás előkészítésének felkészülési szakaszára Sodi!
Mehetsz afrikai hadurakhoz strómannak! Kezdődhet a bantu nyelvlecke!
Aug 15, 2016 14:00:04
Schwezoff Dávid
Aug 15, 2016 14:03:46
index.hu/gazdasag/2016/08/15/magyarorszag_is_beszallna_afrika_neogyarmatositasaba/
Aug 15, 2016 14:03:46
Kiss Laci
Aug 15, 2016 14:05:34
Pár néger úszónőt én is szívesen bevállalnék, persze csak mint professzionális sportvezető!
Aug 15, 2016 14:05:34
Laci
Aug 15, 2016 14:13:54
óóóaaarrrggghhhhhhhhhhhh
Aug 15, 2016 14:13:54
stressznélküli nyugi
Aug 15, 2016 14:18:15
A lapnak a több afrikai államba is akkreditált Szabó András nagykövet azt mondta, jó pár ghánai üzlet áll előkészítés alatt, például
Sodi, itt a lehetőség a shaját megoldásra, készítsd el a cég honlapját! A Szélkerék webshoppal már meg is van rá a kiváló referenciád!
Aug 15, 2016 14:18:15
Kiss Laci
Aug 15, 2016 14:24:10
Aug 15, 2016 14:24:10
Eric Moussambani
Aug 15, 2016 14:29:35
Minek az? Elég egy szállodai medence is!
Aug 15, 2016 14:29:35
Péniszmentő
Aug 15, 2016 14:31:12
Erik, az angolna. Véletlen lenne? Nem hiszem!!!!
Aug 15, 2016 14:31:12
Eric Moussambani
Aug 15, 2016 14:46:09
Erik, az angolna. Véletlen lenne? Nem hiszem!!!!
Még jó, hogy nem pitonnak nevezett el a sajtó. Akkor bizony pereltem volna!
Aug 15, 2016 14:46:09
Péniszmentő
Aug 15, 2016 15:04:01
Megvan Endi!!!
Migránst űz Tiszaszigeten!
index.hu/mindekozben/poszt/2016/08/15/ez_a_migransuzo_magyar_szuperfegyver_most_vicc_vagy_komoly/
Migránst űz Tiszaszigeten!
index.hu/mindekozben/poszt/2016/08/15/ez_a_migransuzo_magyar_szuperfegyver_most_vicc_vagy_komoly/
Aug 15, 2016 15:04:01
broni
Aug 15, 2016 16:06:27
kenjük be szarral sodit!!!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2016 16:06:27
kaszablokka-figyelő
Aug 15, 2016 17:37:18
Kisboros, mikor lesz átadva, hogy mit csinálunk a négy fal között? :( És mit akarsz vele bizonyítani majd? Kilenc rendbeli bűntény, mert rántottát csinált reggel? Ez a várakozás meg a hype nem tesz jót nekünk. Ne csigázz!
Aug 15, 2016 17:37:18
Schwezoff Dávid
Aug 15, 2016 18:11:31
CSILI az élet!
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fzene%2F2016%2F08%2F15%2Fpokemonok_helyett_csillre_vadasztunk_a_szigeten%2F
Pokémonok helyett csillre vadásztunk a Szigeten
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fzene%2F2016%2F08%2F15%2Fpokemonok_helyett_csillre_vadasztunk_a_szigeten%2F
Pokémonok helyett csillre vadásztunk a Szigeten
Aug 15, 2016 18:11:31
-
Aug 15, 2016 18:37:12
Ma is fel lesz jelentve mindenki a gecibe! Na kuytagumi muveszfotozas sepia effekttel, csa!
Aug 15, 2016 18:37:12
hamburgi nyomozók
Aug 15, 2016 20:24:27
Farkas Endre Kiss
18 perce ·
Elhatároztam, hogy most éjféltől kezdve egy héten át megpróbálok csak német, esetleg angol nyelvű cikkeket olvasni, videókat nézni, kommunikálni. Ez azt is jelenti, hogy egy hétig lehet hogy sokkal kevesebb megosztásom lesz Facebook-on. Hogy ne menjek át szélsőségbe, napi kb. fél órát azért hagyok magamnak a magyar közéleti fejlemények átolvasására, így könnyebb lesz tartani a fogadalmat. :) :) Egy hét múlva megírom a tapasztalataimat. :)
18 perce ·
Elhatároztam, hogy most éjféltől kezdve egy héten át megpróbálok csak német, esetleg angol nyelvű cikkeket olvasni, videókat nézni, kommunikálni. Ez azt is jelenti, hogy egy hétig lehet hogy sokkal kevesebb megosztásom lesz Facebook-on. Hogy ne menjek át szélsőségbe, napi kb. fél órát azért hagyok magamnak a magyar közéleti fejlemények átolvasására, így könnyebb lesz tartani a fogadalmat. :) :) Egy hét múlva megírom a tapasztalataimat. :)
gondolom ebből sem lett semmi. mindegy is exrecskás, nem aggódsz, hogy elmegy a hajlékod, a történelmi reszkasztal? blog.atlatszo.hu/2016/08/irodabutorokbol-fizetnek-ki-a-quaestor-hitelezoit/
Aug 15, 2016 20:24:27
idegenvezető
Aug 15, 2016 20:31:20
broni, valamikor csússz fel pestre, beállva tartunk egy snecológiai/retardológiai városnézést, mint pl: nándorfejérvár köz- a történelmi zacskózörgés helyszíne, a legendás jelképes hu-husszezser forintos szóbeli szerződés stb. drogok, kurvák lesznek, álsodi élvezhetetlenül/autentikusan közvetít
Aug 15, 2016 20:31:20
Sodichu
Aug 15, 2016 20:37:33
Ma is eltüsszentettem egy kredencgyár árát.
Aug 15, 2016 20:37:33
hermafrodita társkereső
Aug 15, 2016 20:41:41

Aug 15, 2016 20:41:41
Dalbeer
Aug 15, 2016 20:44:07
broni, valamikor csússz fel pestre, beállva tartunk egy snecológiai/retardológiai városnézést, mint pl: nándorfejérvár köz- a történelmi zacskózörgés helyszíne, a legendás jelképes hu-husszezser forintos szóbeli szerződés stb. drogok, kurvák lesznek, álsodi élvezhetetlenül/autentikusan közvetít
Aug 15, 2016 20:44:07
hermafrodita társkereső
Aug 15, 2016 20:45:12
Ha nekem 3 nap után 840 ezer forintot adtak 2006-ban, akkor Sherlock Porks olyan gazdag lesz, mire kijön, hogy megveszi Simicskát.
Andi viszont kérjen tőlem bocsánatot.
Andi viszont kérjen tőlem bocsánatot.
mondjuk az is komoly, hogy a nemzet krónikásának a legnagyobb bevétele gyurcsánytól van. nincs sok jelentősége, pláne, hogy azóta sem keresett ennyit egyben. a csámpás tróger is hogy meggazdagodott, tisztára simicska. andi meg leszar továbbra is te szar.
Aug 15, 2016 20:45:12
nem rendőr troll
Aug 15, 2016 20:49:23
sajnos csak wd40-nel dúsított biofüvet tudok fogyasztani az ellenőrzések miatt. és alkoholt gazdagon, azt akár napközben is. de mindegy, csak nehogy valamelyik híres trollvadász szagot fogjon. konspirálni kell!!
Aug 15, 2016 20:49:23
p. barbi
Aug 15, 2016 20:52:19
viszont a prof kisugárzását tényleg jó lenne egy pesti haknin élvezni.
Aug 15, 2016 20:52:19
broni
Aug 15, 2016 22:06:07
most jötem meg a kocsmából, az elvonó óta sokal többet piálok)))))))))))
drog, kurva, , ott a hejem..de nő legyen, ne tökös!!!!!!!!!ja, kérem a jóizlést sértő undorító kép eltávolitását!!!!na, salut, kecik!!
Aug 15, 2016 22:06:07
-
Aug 15, 2016 22:09:14
Aug 15, 2016 22:09:14
broni
Aug 15, 2016 22:16:27
apádat!!felgyuttalak buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2016 22:16:27
broni
Aug 15, 2016 22:32:12
viszont a prof kisugárzását tényleg jó lenne egy pesti haknin élvezni.
pláne a kipárolgásaimat)))))))))))))))
Aug 15, 2016 22:32:12
broni
Aug 15, 2016 22:39:40
A sebhelyes messiás
emberi testben
gúnyolták és ostorozták
a zsidók királya
hordozta keresztjét
arra a helyre, koponyák
a Final Trail
Az utolsó elítélése
Blood
, hogy folyt a Jézus Krisztustól
A korona
tövis nekiestek a fejét
a körmök
szögezték a fa kereszt
a keserű hegek
of elárulta megfosztott férfi
és hat óra
a besötétedett
az idő elközelgett
utolsó órában Jézus Krisztus
a semmi az ég
lehet a neve átkozott
megölt bárány, diadalt bukása
kizárták a királyság
youtu.be/nlRQkvTZlqE
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!
emberi testben
gúnyolták és ostorozták
a zsidók királya
hordozta keresztjét
arra a helyre, koponyák
a Final Trail
Az utolsó elítélése
Blood
, hogy folyt a Jézus Krisztustól
A korona
tövis nekiestek a fejét
a körmök
szögezték a fa kereszt
a keserű hegek
of elárulta megfosztott férfi
és hat óra
a besötétedett
az idő elközelgett
utolsó órában Jézus Krisztus
a semmi az ég
lehet a neve átkozott
megölt bárány, diadalt bukása
kizárták a királyság
youtu.be/nlRQkvTZlqE
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2016 22:39:40
-
Aug 15, 2016 23:12:44
Aug 15, 2016 23:12:44
broni
Aug 15, 2016 23:35:40
I: a szíve náci, a pofája zsidó, a farka néger!
ennek a faszt náci, kommer, sose volt náci!!!!!!!!!!!!!!én rockernáci voltam!heil kali, heil hitler, heil satan!!!evil is my good!!!!!!!!!!!!!!
ennek a faszt náci, kommer, sose volt náci!!!!!!!!!!!!!!én rockernáci voltam!heil kali, heil hitler, heil satan!!!evil is my good!!!!!!!!!!!!!!
Aug 15, 2016 23:35:40
stressznélküli nyugi
Aug 16, 2016 09:23:06
totalcar.hu/magazin/technika/2016/08/16/mi_kerul_egy_reszecskeszuron_felmillioba/
Technikailag nehéz megoldani, hogy a dízelmotor ne termeljen kormot, ezért megkerülték a problémát: bevezették a részecskeszűrőt, angol rövidítéssel DPF-et (Diesel Particulate Filter), a franciák meg FAP-ként (Filtre À Particule) emlegetik.
Véletlen lenne? Aligha!!!
Technikailag nehéz megoldani, hogy a dízelmotor ne termeljen kormot, ezért megkerülték a problémát: bevezették a részecskeszűrőt, angol rövidítéssel DPF-et (Diesel Particulate Filter), a franciák meg FAP-ként (Filtre À Particule) emlegetik.
Véletlen lenne? Aligha!!!
Aug 16, 2016 09:23:06
nosztalgia rovat
Aug 16, 2016 11:17:58
A Sodi sohasem hibás:
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Sep 14, 2015 01:30:30
Zulu:
- nem tudok emberekkel foglalkozni, telefonos meló nem nekem való
- a pénz csak pénz, elfogyott volna amúgy is
- amikor az ember programozónak tanul, fontos, hogy ne folyjon ki a szeme. az a monitor jó döntés volt, jó szolgálatott tett hosszú évekig
- a Batali átvételére az ügyvéd anyám és könyvelő nagybátyámék beszéltek rá. És bár anyagilag ez hatalmas műhiba volt a részükről, a diákhitelem mellett már nem oszt, nem szoroz az onnan jövő kb. másfél millió forintos plusz adótartozás
- anyám ragaszkodott a hazug ígéretekkel ahhoz, hogy költözzek el onnan, ahova a diákhitel-papírok érkeznek, miatta nem kaptam meg azokat később. egyébként magára a diákhitelre is ő beszélt rá egyetemista koromban, hogy kevesebb pénzbe kerüljek neki, amíg tanulok
- nem vagyok rasszista, a patriotizmus meg nem fasizmus
a többi baromság.
Ennyi
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 02, 2015 11:43:09
Soha nem tanultam mást.
És soha nem csináltam mást.
Innentől be vagyok szorulva.
Valahányszor szerettem volna felkészülni a több lábon állásra, a szüleim rendre elutasították, mégpedig azzal az indoklással, hogy az eddigi évek, és költségek "ne vesszenek kárba", akármit is jelentsen ez.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 02, 2015 11:49:24
Ez jó kérdés, mitől lesz az ember az, ami.
Ha attól hogy tanulja és csinálja évekig, akkor semmitől.
Pont ez az én életragédiám.
Soha nem tanultam vagy csináltam mást, ezért lehetőségem sincs másban gondolkodni.
A szüleim ezt jól elintézték nekem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Sep 14, 2015 01:30:30
Zulu:
- nem tudok emberekkel foglalkozni, telefonos meló nem nekem való
- a pénz csak pénz, elfogyott volna amúgy is
- amikor az ember programozónak tanul, fontos, hogy ne folyjon ki a szeme. az a monitor jó döntés volt, jó szolgálatott tett hosszú évekig
- a Batali átvételére az ügyvéd anyám és könyvelő nagybátyámék beszéltek rá. És bár anyagilag ez hatalmas műhiba volt a részükről, a diákhitelem mellett már nem oszt, nem szoroz az onnan jövő kb. másfél millió forintos plusz adótartozás
- anyám ragaszkodott a hazug ígéretekkel ahhoz, hogy költözzek el onnan, ahova a diákhitel-papírok érkeznek, miatta nem kaptam meg azokat később. egyébként magára a diákhitelre is ő beszélt rá egyetemista koromban, hogy kevesebb pénzbe kerüljek neki, amíg tanulok
- nem vagyok rasszista, a patriotizmus meg nem fasizmus
a többi baromság.
Ennyi
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 02, 2015 11:43:09
Soha nem tanultam mást.
És soha nem csináltam mást.
Innentől be vagyok szorulva.
Valahányszor szerettem volna felkészülni a több lábon állásra, a szüleim rendre elutasították, mégpedig azzal az indoklással, hogy az eddigi évek, és költségek "ne vesszenek kárba", akármit is jelentsen ez.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 02, 2015 11:49:24
Ez jó kérdés, mitől lesz az ember az, ami.
Ha attól hogy tanulja és csinálja évekig, akkor semmitől.
Pont ez az én életragédiám.
Soha nem tanultam vagy csináltam mást, ezért lehetőségem sincs másban gondolkodni.
A szüleim ezt jól elintézték nekem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 16, 2016 11:17:58
töppedt buzigolyók
Aug 16, 2016 11:53:34
haha, erre emlékszem. Őszinteségi rohamot kapott kint a púpos, és elismerte, hogy egy csőd az élete. Aztán bemásolta az excelt a napi két óra munkával és tíz óra adminisztrációval. Hét perc munkakeresés :)
Aug 16, 2016 11:53:34
Elsőéves
Aug 16, 2016 12:54:43
És bár anyagilag ez hatalmas műhiba volt a részükről, a diákhitelem mellett már nem oszt, nem szoroz az onnan jövő kb. másfél millió forintos plusz adótartozás
Aztakurva :DDD
Mi a geci, mennyi diákhitelt vett fel ez a szerencsétlen? Én a közel. egymilliómra is szívom a fogam, pedig én elvégeztem az etyetemet és különösebb erőlködések nélkül össze tudnám kb. fél év alatt spórolni rá a pénzt.
Mi az az összeg, ami mellett másfél millió eltörpül? 5 milla? 10? Hogy lehet ennyire idióta valaki?
Aug 16, 2016 12:54:43
xray
Aug 16, 2016 12:55:42
sneci soha nem akart dolgozni, főleg nem alkalmazottként. mindent meg is tett és tesz ennek érdekében.
ha nem abba a családba születik, már rég az utcán döglött volna meg. persze csak időt nyert, mert úgyis ott végzi.
ha nem abba a családba születik, már rég az utcán döglött volna meg. persze csak időt nyert, mert úgyis ott végzi.
Aug 16, 2016 12:55:42
AutismusMaximus
Aug 16, 2016 16:06:27
Annyiban vitatkoznom kell és meg kell védenem Gyöngyit és Frankensteint (korábban megegyeztünk hogy így fogom hívni az apját, aki létrehozta a szörnyet) hogy amikor még etyetemre járt meg diákhitelt vett fel, még bármi benne volt a kalapban.
A hibát ott követték el, amikor nem ismerték fel (a recskagate utáni idegösszeomlást követő) rohamos romlását az elmeállapotának, nem fordultak időben szakemberhez. Ennyiben tényleg jogos a kritika.
Aug 16, 2016 16:06:27
sajátmegoldás sanyi
Aug 16, 2016 16:30:43
[img src=http://i.imgur.com/RqK8luN]
tényleg sodi, hogy halad mostanság a shaját megoldás, okádja-e már a pénzt vagonszámra?
tényleg sodi, hogy halad mostanság a shaját megoldás, okádja-e már a pénzt vagonszámra?
Aug 16, 2016 16:30:43
Zulu
(
x15)
Aug 16, 2016 16:35:25
x15)
Egyetértek, egy kitétellel:
- A Szetey montázs és a Sas tanár uras ügy után már egyértelmű volt, hogy a gyerek nem későn érő típus, hanem fogyi.
- A totális összeomlást is korábbra tenném: 2011 elejére, amikor fél évre eltűnt, és feladta az iskolát
Ezeket a felismeréseket amúgy az anyja meg is tette, csak nem sikerült megfelelően reagálnia rájuk, valószínűleg azért, mert neki magának is komoly gondjai voltak. Egyáltaln nem vagyok például abban biztos, hogy nem fordultak szakemberhez.
Ellenben megengedni neki, hogy céget vegyen a nevére, vagy például jelzáloghiteleket felvenni kvázi sodi takarítónőjének finanszírozására, olyan kapitális hibának tűnnek, ami nem egyszerű felelőtlenség, hanem komolyan felvetik, hogy ő sem százas.
broni
Aug 16, 2016 17:25:06
[quote=broni]texet megtalálták: kuruc.info/r/49/162603/ tetovált láb lebegett a vízen a riói vitorlásverseny helyszínén[/quote
ezt nem én írtam!nem is cbírtam írni, valami gnóm miatt.....
tex él, olcsó traviként működik a 8 -kerben!!!!!!!!!!!!
Aug 16, 2016 17:25:06
Péniszmentő
Aug 16, 2016 17:25:10
Vagy bécigányt?
Aug 16, 2016 17:25:10
Elsőéves
Aug 16, 2016 17:39:45
Nem vagyok tökéletesen tisztában a gyagyás tanulmányaival, de azt tudom, hogy tanárit, kertészetit meg ilyen kamu büfé
szarokat csinált. Azért nem igaz, hogy nem volt képben az anyja, hogy ezeket csinálja (ráadásul jó szarul) és pazarolja rájuk a féléveket, pénzt értelmetlenül. Nem azért, de milliós diákhitelt kertészetis/tanári melóból a későbbiekben visszafizetni?. Ne vicceljünk már.
Teljesen nyilvánvaló, hogy a faszverőgép csak az anyagi önállósodást akarta mindinkább (amúgy bevallottan) elodázni, Gyöngyi meg szépen kokettált ehhez.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mennyi pénzt öntöttek életvitel szerűen a nyakába, groby rendelések, bejárónő, stb.
Aug 16, 2016 17:39:45
Péniszmentő
Aug 16, 2016 17:42:12
index.hu/belfold/2016/08/16/mobil_veceben_arult_drogot_a_szigeten/
Úgy hallottam az Óbudai Auchanból kifogyott a csavarhúzó, a zsálya meg a WD-40 is!!!!!
Úgy hallottam az Óbudai Auchanból kifogyott a csavarhúzó, a zsálya meg a WD-40 is!!!!!
Aug 16, 2016 17:42:12
broni
Aug 16, 2016 18:06:09
index.hu/belfold/2016/08/16/mobil_veceben_arult_drogot_a_szigeten/
óóaarrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aug 16, 2016 18:06:09
broni
Aug 16, 2016 18:09:26
sodi, ettél már szart???????????????
Aug 16, 2016 18:09:26
Shodika
Aug 16, 2016 18:24:36
sodi, ettél már szart???????????????
Ma?
Aug 16, 2016 18:24:36
broni
Aug 16, 2016 19:56:46
Ma?
úg yáltalában..bármikor........na????????
Aug 16, 2016 19:56:46
-
Aug 16, 2016 20:04:04
A szarra perelesrol hallottal? szarokat csinált. Azért nem igaz, hogy nem volt képben az anyja, hogy ezeket csinálja (ráadásul jó szarul) és pazarolja rájuk a féléveket, pénzt értelmetlenül. Nem azért, de milliós diákhitelt kertészetis/tanári melóból a későbbiekben visszafizetni?. Ne vicceljünk már.
Aug 16, 2016 20:04:04
Best retard
(
x1)
Aug 16, 2016 20:34:52
x1)
mentalitása cigány
herbá lászló
Aug 16, 2016 21:46:12
again mine the weed
Aug 16, 2016 21:46:12
tex
Aug 16, 2016 22:07:31
[quote=broni]texet megtalálták: kuruc.info/r/49/162603/ tetovált láb lebegett a vízen a riói vitorlásverseny helyszínén[/quote
Aug 16, 2016 22:07:31
-
Aug 16, 2016 22:11:38
Ma is volt feljelentés?
Aug 16, 2016 22:11:38
broni
Aug 16, 2016 22:19:57
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aug 16, 2016 22:19:57
banshee
(
x24)
Aug 16, 2016 23:19:18
x24)
Ma is volt feljelentés?
Tele vagyunk nagyerejű nemzetközi nyomozással meg egy csárlszbronzon is liheg utánunk, nem elég?
-
Aug 17, 2016 00:07:18
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
LOLbazmeg. a 444.hu-nak annyira kínos, hogy kiderült, hogy Soros-kutyulik, hogy a legfrissebb cikkeiket már kommentálni sem lehet, a kicsit régebbieknél pedig előzetes moderációt kapcsoltak be. MIT SZÉGYELLTEK, ARANYOSKÁIM? NYUGI, NEM CSAK TI VAGYTOK ANTIMAGYAR SOROS-ÜGYNÖK, A CIGÁNY ORBÁN VIKTOR IS AZ. Legyetek szépen büszke zsidó ügynökök, hahó!
2 órája ·
LOLbazmeg. a 444.hu-nak annyira kínos, hogy kiderült, hogy Soros-kutyulik, hogy a legfrissebb cikkeiket már kommentálni sem lehet, a kicsit régebbieknél pedig előzetes moderációt kapcsoltak be. MIT SZÉGYELLTEK, ARANYOSKÁIM? NYUGI, NEM CSAK TI VAGYTOK ANTIMAGYAR SOROS-ÜGYNÖK, A CIGÁNY ORBÁN VIKTOR IS AZ. Legyetek szépen büszke zsidó ügynökök, hahó!
Aug 17, 2016 00:07:18
zsidó kutyuli
Aug 17, 2016 00:30:07
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
2 órája ·
Ez hülye.
Lehet kommentelni.
Aug 17, 2016 00:30:07
-
Aug 17, 2016 00:33:48
Szexnagyi detected???
Ibolya Molnár
–
Farkas Endre Kiss
4 órája ·
Szia Endre, köszönöm a visszajelölést. Régen sokat írtunk egymásnak a Facebook-on, de aztán én töröltem magam, nemrég jelentkeztem fel újra. Üdvözöllek! :) Ibolya Molnár
Ibolya Molnár
–
Farkas Endre Kiss
4 órája ·
Szia Endre, köszönöm a visszajelölést. Régen sokat írtunk egymásnak a Facebook-on, de aztán én töröltem magam, nemrég jelentkeztem fel újra. Üdvözöllek! :) Ibolya Molnár
Ibolya Molnár Endre, Te nagyon belelovalltad ebbe magad
Aug 17, 2016 00:33:48
Zulu
(
x15)
Aug 17, 2016 02:09:03
x15)
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
2 órája ·
Mondja ezt az orosz titkosszolgálat pénzéből felfuttatott jobbik, és kuruc.info feltétlen híve.
Érted-e miben más, amikor egy idegen ország titkosszolgálata politikai előnyökért pénzel egy pártot, és amikor egy kurva gazdag magánember, a számára ideológiailag szimpatikus szervezeteket tömi pénzzel?
Schwezoff David
Aug 17, 2016 06:54:53
Aug 17, 2016 06:54:53
Brian
Aug 17, 2016 08:06:11
Aszet Aszatt Azet Aszadd Elnök Úrral együtt természetesen!
Aug 17, 2016 08:06:11
tigris
Aug 17, 2016 09:08:02
mondja ezt az, akinek a facebook oldalán nemlehet kommentelni :DDD az öngólkirály nem tud hibázni.
Aug 17, 2016 09:08:02
Sodihergelés
Aug 17, 2016 09:51:54
Aug 17, 2016 09:51:54
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 17, 2016 09:58:33
Endre már rég szakított a Jobbikkal. Mondhatni, a nemzetre támadt. Inkább fideszes manapság. Gondolom az otthoniak megmagyarázták neki, honnan is van a pénz, amit mindig küldenek neki.
Aug 17, 2016 09:58:33
Karandas
Aug 17, 2016 10:59:49
Sodi egy saját kígyójába harapó Farkas.
Aug 17, 2016 10:59:49
trendbeli garázdaság
Aug 17, 2016 11:32:13
Buta Púp! A 444-en több, mint fél éve elősoderálják a kommenteket LOOOOLLLLLL
A Soros pénzek pedig eddig is nyilvánosak voltak, csak a nemzeti ratyikális média tálalja ezt hatalmas leleplezésként.
Az viszont meglep, hogy a Fideszre támadtál. Szorul a hurok Quaestor ügyben? XDDDDDDDD
A Soros pénzek pedig eddig is nyilvánosak voltak, csak a nemzeti ratyikális média tálalja ezt hatalmas leleplezésként.
Az viszont meglep, hogy a Fideszre támadtál. Szorul a hurok Quaestor ügyben? XDDDDDDDD
Aug 17, 2016 11:32:13
szottyadtkurva padlója
Aug 17, 2016 12:38:09
Ez hülye.
Lehet kommentelni.
Lehet kommentelni.
Hagyd, biztos nem találta meg a komment
Aug 17, 2016 12:38:09
broni
Aug 17, 2016 13:11:50
engemet kitiltottak a 444-ről!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 17, 2016 13:11:50
broni
Aug 17, 2016 13:45:40
pedig csak annyit írtam, hogy mocskos nép a dózsás, szereti a hagymát, a ravatalon megbassza a büdös kurva anyját.....
Aug 17, 2016 13:45:40
Kiss Laci
Aug 17, 2016 13:56:01
a ravatalon megbassza a büdös kurva anyját.....
oouuaaooarrgghhhh
Aug 17, 2016 13:56:01
töppedt buzigolyók
Aug 17, 2016 14:03:17
Endre már rég szakított a Jobbikkal. Mondhatni, a nemzetre támadt. Inkább fideszes manapság. Gondolom az otthoniak megmagyarázták neki, honnan is van a pénz, amit mindig küldenek neki.
Gyanítom, hogy ez összefüggésben van azzal, hogy szétvernék a sunyi askenázi fejét, ha elmenne egy jobbos rendezvényre köszfetyítyeni. Az ő videói és spicliskedései alapján több hazafi került már bíróság elé. Asodi mindig együttműködik a hatóságokkal, és van olyan hülye, hogy heherészve beszámoljon róla a facebookján.
Aug 17, 2016 14:03:17
broni
Aug 17, 2016 14:09:12
sodi vamzer, lábhoz!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 17, 2016 14:09:12
Schwezoff Dávid
Aug 17, 2016 14:53:53
index kaufmann tanár úrról:
Nem, ez nem plüssállat
Tényleg találtak egy ilyen lila, gülüszemű tintahalat. A köpcös kalmár szeret a tengerfenéken mozdulatlanul hesszelni.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2016%2F08%2F17%2Flila_guluszemu_tintahalat_talaltak%2F
Nem, ez nem plüssállat
Tényleg találtak egy ilyen lila, gülüszemű tintahalat. A köpcös kalmár szeret a tengerfenéken mozdulatlanul hesszelni.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2016%2F08%2F17%2Flila_guluszemu_tintahalat_talaltak%2F
Aug 17, 2016 14:53:53
broni
Aug 17, 2016 15:56:02
sodi, kinyaltad a csiklón vágott nőt??????????
Aug 17, 2016 15:56:02
Schwezoff Dávid
Aug 17, 2016 15:57:38
Farkas Endre Kiss
5 órája ·
Attól, hogy ez a német elmebeteg, ti még ugyanúgy Soros-ügynök zsidók maradtok ám
IGEN, ÉS?
5 órája ·
Attól, hogy ez a német elmebeteg, ti még ugyanúgy Soros-ügynök zsidók maradtok ám
IGEN, ÉS?
Aug 17, 2016 15:57:38
broni
Aug 17, 2016 16:16:31
mondja sodi, a zsidó soros ügynök........* ásít *
Aug 17, 2016 16:16:31
broni
Aug 17, 2016 16:22:10
rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Evi21+36209368318&id=46691
zsery!!!!!!!!!!!!!!!!!ez neked való!!!!!!!!!!!!!
zsery!!!!!!!!!!!!!!!!!ez neked való!!!!!!!!!!!!!
Aug 17, 2016 16:22:10
-
Aug 17, 2016 21:54:46
A travi retard Szecsődi Kari is hirdetett a hétvégén megint.
Aug 17, 2016 21:54:46
broni
Aug 17, 2016 22:09:35
hol??fel kéne gyuttani!!!!!!!!!!!!!!!!kari, égnél, mint a reszjtag))))))))))))
Aug 17, 2016 22:09:35
broni
Aug 17, 2016 22:15:34
igyunk!!!!!!!!!!!!!!!bezárt a kocsma, folyt.itthon..egy ismrős jó csajnak már szülni kelett volna, nehogy gond legyen(((((((((((megdöglessz, sodipondró!!!!!!!!!!!!
Aug 17, 2016 22:15:34
-
Aug 17, 2016 22:26:04
Az általad előbb link-elt oldalon. Hamar leszedte a hirdetést. Aug 17, 2016 22:26:04
broni
Aug 17, 2016 23:06:08
Az általad előbb link-elt oldalon. Hamar leszedte a hirdetést.
kari is sodista lenne?))))))))))))))beszarok.........igyunk!!!!
Aug 17, 2016 23:06:08
broni
Aug 17, 2016 23:08:40
én ugyis megyki indiába, kali istenő kultuszát tanulmányozom......csak ne lenne az sok büdös indiai(((((((((((((
Aug 17, 2016 23:08:40
broni
Aug 17, 2016 23:11:49
444.hu/2016/08/17/daniel-radcliffe-minden-jelenete-utan-bocsanatot-kert-a-tobbi-szinesztol-mert-a-szerepe-szerint-rasszista-serteseket-kellett-mondania-nekik
szar kis buzi...........
na, gg allin)))))))))))))
szar kis buzi...........
na, gg allin)))))))))))))
Aug 17, 2016 23:11:49
broni
Aug 17, 2016 23:27:42
index.hu/kultur/cinematrix/2016/08/17/nate_parker_eroszakolasi_ugy_the_birth_of_nation/
kkk!!!!!!lynch, de nem dávid)))))))))
kkk!!!!!!lynch, de nem dávid)))))))))
Aug 17, 2016 23:27:42
broni
Aug 17, 2016 23:29:49
pbs.twimg.com/media/Cm71qHSWAAEVxD4.jpg
őt erőszakolta meg a nigga patkány!!!!!!!!!!!!!
rohadj a pokolban, parker!!!!!!!!!!!!!kill nigga!!!!!!!!!!
őt erőszakolta meg a nigga patkány!!!!!!!!!!!!!
rohadj a pokolban, parker!!!!!!!!!!!!!kill nigga!!!!!!!!!!
Aug 17, 2016 23:29:49
broni
Aug 17, 2016 23:50:44
ja, a lány megölte magát......mocsok féreg feka...........
Aug 17, 2016 23:50:44
broni
Aug 18, 2016 00:13:22
Már én Pestkarren teljesen feltöltődött,
tele halott emberek
El kell menni a mezőre
mert már büdös most
Dob hívlak egész életemben nap
ismét pestisesek én "helyezése
Huh, penész Hühahüh
Huh, huh penész
A kivitelezés helye van a kettes
A szegény bűnösnek
mintegy bozontos alkatrészek
örvendeznek még a gyerekek
ismét Galgenvögel én "helyezése
Huh, penész Hühahüh
Huh, huh penész
Hab teljesen feltöltött autóm
tele gyönyörű lányok
Amikor megérkeztek a bordély
kurvák után járás keresztül város
csak szép lány az én "helyezése
Huh, rabszolga Hühahüh
Huh, huh szolga
tele halott emberek
El kell menni a mezőre
mert már büdös most
Huh, rabszolgák Hühahüh
Huh, huh rabszolgák
ez a zene kecik, igyun!!!!!!!!!!!!
youtu.be/X1p2AxpzaQk
tele halott emberek
El kell menni a mezőre
mert már büdös most
Huh, penész Hühahüh
Huh, huh penész
A kivitelezés helye van a kettes
A szegény bűnösnek
mintegy bozontos alkatrészek
örvendeznek még a gyerekek
ismét Galgenvögel én "helyezése
Huh, penész Hühahüh
Huh, huh penész
Hab teljesen feltöltött autóm
tele gyönyörű lányok
Amikor megérkeztek a bordély
kurvák után járás keresztül város
csak szép lány az én "helyezése
Huh, rabszolga Hühahüh
Huh, huh szolga
tele halott emberek
El kell menni a mezőre
mert már büdös most
Huh, rabszolgák Hühahüh
Huh, huh rabszolgák
ez a zene kecik, igyun!!!!!!!!!!!!
youtu.be/X1p2AxpzaQk
Aug 18, 2016 00:13:22
broni
Aug 18, 2016 00:59:39
aszonydjaa kocsmáros bácsi, nem sokat ért az elvonó............faszom, hát nem)))))))
a kis xsaj apám, már szülnie kelett volnas, azt dumáltuk..............iszok.........
a kis xsaj apám, már szülnie kelett volnas, azt dumáltuk..............iszok.........
Aug 18, 2016 00:59:39
kaszablokka-figyelő
Aug 18, 2016 01:09:38
Boros Lacika megnézte a Tini nindzsa teknőcöket, és nagyon jó volt neki. Sírok.
Aug 18, 2016 01:09:38
sodika
Aug 18, 2016 01:10:18
Huh, rabszolga Hühahüh
Huh, huh szolga
Mintha csak Rocskai Jani bácsit hallanám, miközben kényeztetem...
Aug 18, 2016 01:10:18
broni
Aug 18, 2016 02:14:07
Boros Lacika megnézte a Tini nindzsa teknőcöket, és nagyon jó volt neki. Sírok.
szar buzik tetszik, emós állat!
Aug 18, 2016 02:14:07
-
Aug 18, 2016 04:25:44
napi 30 komment, amiből 25 a fogyatékos broni
most örülsz te herbálárus terrorista hogy elvitetted sneci kommenthavjerjait a cia-vel???
most örülsz te herbálárus terrorista hogy elvitetted sneci kommenthavjerjait a cia-vel???
Aug 18, 2016 04:25:44
-
Aug 18, 2016 04:26:56
[img src=https://forum.sodika.org/images/dynamic/activity_big-01-01.png]
Aug 18, 2016 04:26:56
-
Aug 18, 2016 04:32:27

Ti egy éhes rágcsálót láttok, de én egy pályudvaron talát pizzaszeletet majszoló sodit, aki csatornapatkányként búják. A sodi. A patkány.
Aug 18, 2016 04:32:27
broni
Aug 18, 2016 04:33:32
napi 30 komment, amiből 25 a fogyatékos broni
kibaszot részg vok, cica))))))))))))))))
én s-sodista vok, és a buzi boros, sehol nem volt, köcsög, megöletlek4
Aug 18, 2016 04:33:32
broni
Aug 18, 2016 04:34:58
barbi???????????????
Aug 18, 2016 04:34:58
broni
Aug 18, 2016 04:37:35
na, szunya, pici, tarts ki, nehogy gond legyen....csak a baba a fontos, meg te...
Aug 18, 2016 04:37:35
Schwezoff Dávid
Aug 18, 2016 07:29:54
RGL-híradó by shodi:
Farkas Endre Kiss
12 órája ·
Gábort legutóbb azért rúgták ki, mert a munkatársainak folyton azt mondogatta, hogy öngyilkos akar lenni, de úgy néz ki, már nem akar.
Jó tudni.
Farkas Endre Kiss
12 órája ·
Gábort legutóbb azért rúgták ki, mert a munkatársainak folyton azt mondogatta, hogy öngyilkos akar lenni, de úgy néz ki, már nem akar.
Jó tudni.
Aug 18, 2016 07:29:54
Brian
Aug 18, 2016 09:38:29
na, szunya, pici, tarts ki, nehogy gond legyen....csak a baba a fontos, meg te...
mi van broni, anyád terhes?
Aug 18, 2016 09:38:29
78 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™