Nem tanították meg őket erre az egyetemi félévek alatt, Hahó!
Az Élet Iskoláján?:-)
hamarosan kirúgom őket onnan! ;)
* a sodit kikéri magának *
A Sodi a magyarságra támadt! És ezzel még Vona Gábor is egyetért!
* mi is kibaszottul szégyelljük, reméljük nem alijázik *
Most miért tagadod, hogy nektek sem szól másról ez a fórum, mint a lászlópetrázás vagy a lovagkeresztvisszaadás?
Vérgőzös bosszú, mert akadozik a nagy zsidó terv.
Amúgy valóban nem érdekel a magyarság, viszont amit műveltek, Európa tönkretétele, lepusztítása rám is kihat, mert függetlenül attól, hogy ki vagyok, mi vagyok, meg hol születtem, nekem is ez az környezetem, ez az életterem. És az életterem általatok történő pusztulása rám is kihatással van. Jó példa erre a falusi élet, amelyben gyerekként éltem, és liberális politikátok, ami elüldözte onnan az embereket, elcigányosította, és tönkrebaszta az egészet.
Nektek nincs ahhoz agyatok, hogy felfogjátok, ez a ti életteretek is, mert a gyűlöletetek, hogy elpusztítsatok mindent, sokkal erősebb ennél. Ilyen nagyon egyszerű ez!
A liberalizmus egy vírus, amit meg kell semmisíteni.
Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Tudom, hogy figyeltek és jegyzeteltek a nap 24 órájában, de én sem teszem ezt másképp, mert remélem ti sem gondoljátok komolyan, hogy az elmúlt 3 év terrorja büntetlenül marad... Nem fog! Nem bizony!
Hol a feljelentés, balfasz?
Annyival ti nem usszátok meg...
Jövő héten
HANEM???
Meséljél csak Lacika, ne ködösítsél!
Pontos mit is akarsz csinálni? Feljössz Pestre és a Dohány utcában csavarhúzóra szúrod zsíros, maceszgombócon hízlalt ülepem?
Tudom, majd ideírod, hogy kaszablokka. Rettenetesen rossz lesz nekünk ettől.
Milyen terror? Arról, hogy folyamatosan itt leselkedsz, idegeled magad, piszkálod a trollokat és azért néha valaki visszaoszt egy pofont, nem vagyunk kollektív felelősök.
De ültesd csak magadnak a faszerdőket, csak összeér előbb-utóbb a máshol ültetett csemetéiddel előbb-utóbb, aztán mehetsz a futkosóba te is, ahová való vagy!
Csak a hülyéket lehet hülyének nézni hahó.
Nem érdekelnek már a "faszerdőitek". Azok csak erősebbé tettek eddig is. Sőt, ha van valami új a tarsolyotokban, ne habozzatok, jobb előbb túl lenni rajta mint később...
Arra jöttem rá, hogy amíg elsőre bosszantó egy trollkodás, később már csak legyintek rá, amellett, hogy növelte bennem a bosszú vágyat!
Szóval, nyugodtan létrehozhattok az adatimmal kamu FB-profilokat, mint a múltkor. Nem érdekel már az sem!
javtás: PONTOSAN!
pátyi grammatika, kecccci!
Akkor mi a fasznak írsz ide herbálterítés helyett is???
Ez nálad olyan, mint az ANDI-MINDEGY a púpos buzibarátodnál.
Hetek óta nem írtam ide, ellenben most irtátok, hogy screenshotoljátok a kommentjeimet és küldözgetitek a gyárba, szóval ki is foglalkozik folyton a másikkal...?
Erről beszéltem én mindig. Hazugok vagytok. Megbízhatatlanok. Azt sem szabad nektek elhinni, amit kérdeztek.
Egy lényeg: mind egyformák vagytok, és mindig hazudtok!
Azok ártatlan tréfák voltak ahhoz képest hogy mi vár rád. Mire megszoknád a szintlépést már egy másik következik.
Én még harckészültségbe helyeztem a nyugati katonai körzeteket is miattad!
Kisruszki, az nem esett le, hogy itt nem kell minden halál komolyan venni?
Akkor miért hitted el, hogy screenshotolunk? Az nem hazugság?
Nukleáris töltetű manőverező robotrepülőgépeket indítottam Tiszavasvári irányában!
És ami a legjobb: a rádió (tilos) lájkolóinak száma Facebookon: 451!
Nem is nagyon vannak reklámok az oldalán, bár ekkora hallgatóbázissal ki hirdetne ott...
Felmerül a kérdés: miből tartják fenn magukat?
Meg mi is a célja annak a rádiónak a provokáláson kívül?
Ha bajod van tótával, írd meg neki személyesen, Hahó!
Ne ide fossad az őrjöngéseidet, senkit sem érdekelnek.
Amúgy is vicces ez a nagy ballib újságírós mániád, az, hogy egyszer régen, még az aranykorban Tóta bevallotta, hogy snecológus, nem jelenti azt, manapság is jár még ide, vagy hogy foglalkozik a hozzád hasonló mellékretardokkal. Ha tippelnem kéne, max párhavonta benéz nosztalgiából, rád meg az impotens mesteredre pedig magasról szarik.
Akadozik a zsidó terv? LOLbazmeg mitől akadozna? Mert kitüntettek egy alkoholista faszkalapot, vagy mert egy nagypofájú nyilvános faszkiverő nézhetetlen minőségű videókat streamelt és blogolt 60fős, senkit nem érdeklő tüntetésekről? Vagy az agresszív zsírdisznaj lenne, aki keresztbe tud tenni az Új Világrendnek? Vagy tőled kéne fosniuk a globálgazdiknak? Mi lesz, megduplázod a kemtrél-cikek megosztását FB-n, vagy kétszer annyi Szőke-gyalázó kommentet írsz az érpataki homár falára?
Gondolkozzál már Kisbolyhos, kik ülnek a Bilderberg-üléseken: Soros és a trollok, vagy a mamahotellakó retardok? Kik irányítják a közvéleményt, a senki által nem olvasott 888 vagy a Soros-médiumok? A TV2 is Vajnáé, aki ugyanúgy hittestvér, csak most a Zsideszbe kellett egy tégla. Kik nyerik a pereket folyamatosan: ELI és a kajmán vagy a bírósági sakálemberek? Kinek volt igaza az elmeorvosi vizsgálaton: a pszichiátereknek vagy a Kúrmányzú úrnak? Az összes párt hozzánk van bekötve, a Zsidesz a Likud testvérpártja, hiába nyalod Orsós faszát, ő ott hajbókolt Simon Peresznek, Hahó! Emlékszel, "felvásároltuk Matyarországot!". Az alkoholistát Orsós utasítására tüntették ki, remélem innen már össze tudod rakni a képet Bolyhoska.
Kinek dolgozol a Jabilban, ha nem az amerikai (ugye tudjuk hogy ez esetben mit jelent az "amerikai" jelző) multinak? FB-lájkok alapján rangsorolod a médiákat? Tudod mi a Facebook? Egy világot behálózó zsidó multi, a Zuckerberg is ugye milyen szép keresztyén eredetű név? Biztos véletlenül nem halad a nagyerejű nyomozás ugye? :D
Mi a faszomat akarsz te a világ urai ellen, muslica? Hát a bokorbaszaró sittes haverod? Gondolkozzatok már el, hogy hol a helyetek a világban, nyomorék balfasz senkik.
Legalább az ebéd finom volt? Tudod, amit anyád 36 éves létedre eléd rakott, miután kimosta a gatyáidat. LOLbazmeg ez a csicska fenyegetőzik, megáll az eszem. Tajgi lefutotta már a mai köreit, ki lesz a következő, a mélységi aligátor?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Bizonyára úgy vagy vele, hogy jogban és rendőrségi ügyekben jártas vagy, ezért sérthetetlennek hiszed magad.
Megnyugtatlak: amikor majd eljön a számonkérés ideje, mindezt feldughatod a seggedbe!
Kikukázták a hitelesített paksamétádat, Borika? :D Vagy rákérdeztek, mi ez a csavarhúzózás, kaszablokkolás bizonyos kommenteknél? Volt hetyetyézés?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Legalább jó vastag? A csajom kérdezi, aggódva.
Mármint jövő héten jön el a számonkérés ideje? Te gyáva halogató szardarab, az egész életed egy jövő hét! :))))
Ja nem, inkább valami Barack Obama nevű nímandon szórakozunk ilyen jól. Kesztyűbáb-szakkör keretében.
Milyen brazil?! Troll!
Ő is csak egy troll, mint ti. Előtte is troll volt, és most is az.
Nem brazil ő, hanem troll!
Ennyike.
mikor fogtal nöi mellet utoljara? Mondom nöit, nem ferfit!
Akkor még nem volt troll amikor a pöcsödet mutogattad neki? És amikor inget vett neked? Hálátlan vagy lackó.
De te mekkora sztár vagy kamera előtt főleg amikor a brazilnak pózolsz. Tedd ki hogy mi is láthassuk!
Kurva vicces egyébként, hogy folyton azzal próbáltok visszavágni, hogy "nincs nője" és egyebek, miközben ti vagytok Európa legnagyobb nőgyűlölői, amellett, hogy tömegével vagytok buzik, a fűtől meg impotensek.
Mennyire lehet oda a női nemért az, aki támogatja az afrikai és arab hordák tömeges Európába özönlését, ahogy ti teszitek a Soros-portáljaitokon, aminek következménye, amit eddig is tapasztalhatott Európa, a nők elleni erőszak növekedése.
Nőgyűlölők vagytok, és ezt felesleges tagadni!
a kerdes az volt, leegyszerusitem:
- nöi mell
- megfogni
- mikor
Nem mutogattam neki a pöcsömet, és nem vett nekem semmilyen inget, legalábbis nem kaptam tőle ilyet.
Ez ugyanolyan hazugság részetekről, mint a kutyabaszás és a csavarhúzózás.
Dehát mit is vagyok meglepődve! A trollok mindig hazudnak!
Mennyire lehet oda a női nemért az, aki támogatja az afrikai és arab hordák tömeges Európába özönlését, ahogy ti teszitek a Soros-portáljaitokon, aminek következménye, amit eddig is tapasztalhatott Európa, a nők elleni erőszak növekedése.
Nem vagyunk, csak jól fizet a nőgyűlölő portálos újságírás, Hahó! Te mennyit kapsz a liberálisellenességért?
te is olyan bator vagy a ge mögul mint a proland, aztan mikor lehetöseg lenne szemlyesen lerendezned egy trollt, nos akkor nem ersz ra. te is csak a nagyszaju apolatlan budös fasz vagy, mint a többi retard.
Érdekes, hogy amikor a screenshotolást és egyéb szopatásokat írjuk, akkor az nem hazugság.
Éppen most beszélek rólad telefonon a Jabil igazgatójával arról, hogy kutyákat baszol a gyárban. Ez most hazugság?
Faszszopó!
Én azok ellen vagyok, akik tönkreteszik az életteremet, amelyben élek, az országot, az egész kontinenst.
Ezek pedig, ha így hívják őket, akkor így: a liberálisok.
Ilyen nagyon egyszerű ez! Csak a beteg torz zsidó agyműködésed gondolja azt, hogy valamiféle idegengyűlölő náci vagyok, azért vagyok "liberális-ellenes".
neked nincs es nem is jar eletter, annak van es annak jar aki megteremti, te egy eltartott here vagy!
Na meló, csá! Te pedig menj a kurva anyádba!
Legközelebb akkor ugass, ha nekem is adsz időpontot személyes találkára, de nem olyat, hogy odamegyek és te nem vagy ott vagy a távolból kamerázgatsz.
Senki nem tesz tönkre semmit, csak te nem tudsz élni a lehetőségekkel. Most is a tengerparton nyaralhatnál ahogy a trollok teszik, de te inkább a gyerekszobából hibáztatsz másokat az elbaszott döntéseidért.
Én azok ellen vagyok, akik tönkreteszik az életteremet, amelyben élek, az országot, az egész kontinenst..
Csak nem az élősködő, semmirekellő, ostoba lumpen retardokra gondolsz? Tudod, akik csak kárt okoznak az országnak és a kontinensnek, akik csak követelőzni tudnak, de a közösbe tenni már nem. Tudod: Baxika, Sodika, Borika, Ártika, Kajmánka, Bécigány, Boborján estébé estébé.
De miért nem disszertálsz innen ha nem tetszik? Nekünk nagyon jó itt, tele vagyunk pénzzel, éljük az életünket, építjük az országunkat. Amihez a magadfajta retardoknak semmi közük azon kívül hogy az általunk fizetett rendfenntartó szerveknek folyamatosan munkát adnak.
Távozz innen zsíroshajú, Putyinisztán tárt karokkal vár. Jó lesz ott neked, arrafelé nagyon szeretik a homárokat, drogosokat, élősködőket, idegeneket. Ja várj...
Kikérem magamnak! Az impotens az a Kiss Roland Baxi, illetve: Szaxi.
rendben adok, de buzulast nem akarok, akkor is erdekel?
Nyugodtan adhatsz, ezeknek mindig más dolguk van olyankor éppen. Még a mérnök úr is csak falkában erős.
Hogy csak magával tudjon beszélgetni, Hahó! Kíváncsi vgyok, hogy a kommentelő Boros Lászlókra azt hiszi-e hogy teljesen más személyek, és csak véletlenül az a nevük és a profilképük mint neki?
bazdmeg, mindig felröhögök az avatarodon. Ilyen ronda debil fejet....
Tényleg mi van a gyesznóval? Az ATV-Hetek nem közvetíti a műsort?
Találtam egy jobban szopó malacot.
A retardok jobbnál jobb ava-alapanyagokkal szolgálnak. Az egész értelmetlen életük az arcukra van írva, és nemcsak Snecinek. Elég ránézni Baxira, Boborjánra vagy Kisbundásra is. A következő az alkoholista urnabaszó elmebeteg kajmán lesz, annak is díjnyertes portréi keringenek netszerte. Remélem rinyál majd egy sort érte YT-n, sőt, fel is jelent majd , legalább lesz röhögnivaló kontent a fórumon.
Megvan!
obuda.hu/hirek/vaddisznok-a-lakoteruleteken/
A Pilisi Parkerdő Zrt. és a gödöllői Szent István Egyetem közös, átfogó kutatásának egyik elemeként több, belterületen élő vaddisznót is befogtak az elmúlt években – az egyik egyed mozgását ezután GPS-jeladó segítségével kísérték nyomon.
Májkrémmel töltött vaddisznó, kőbányai világossal, így mulat egy magyar underclass, akármit is jelentsen az az idegen kifejezés!
én inkáb pástétomot kérek!
nszksz
Az underclass a Sárkányt szereti. És ezzel még Baxi is egyetért!
UNTERMENSCH!!!
Ha nem lenne ez a kurvanagy liberalizmus akkor szerinted melyik alternatív rendszer lenne ami téged eltűrne?
SA (Sturmabteilung), és Ernst Röhm volt a néhai, aki komplett buziorgiákat rendezett. Sodi rajongással szopta volna.
Ahogy engem is.
Sajnos nem :(
(szerintem baszik mindenki))))))))))))))
*baszik baszni*
az én címemet állítólag tudod. Miért nem jöttél még felkérdezni?
stressznélküli nyugi
Aug 29, 2016 11:46:29
Sodi es színvonalas, igaz magyar barátani a faszbokon rovat:
Farkas Endre Kiss megosztotta HVG bejegyzését.
1 órája ·
Annak idején hatalmas erőfeszítést igényelt a szemét listázása.
Manapság már saját magát listázza a szemét.
És még büszke is rá.
Laszlo Toth
HHAhh Fisher eleve ZSido es az egyik legnagyobb magyar gyulolo aki letezik avilagon ,szoval ilyen emberek soha meg sem erdemelket ,mar az is korrupcio volt hogy adtak nek ! ezeknek BITO kell nem kituntetes ,,,
Mi a szájbaszart kurva anyjukért nem tudnak egy értelmes magyar nyelvű mondatot leírni a legnagyobb magyarkodók???
Farkas Endre Kiss megosztotta HVG bejegyzését.
1 órája ·
Annak idején hatalmas erőfeszítést igényelt a szemét listázása.
Manapság már saját magát listázza a szemét.
És még büszke is rá.
Laszlo Toth
HHAhh Fisher eleve ZSido es az egyik legnagyobb magyar gyulolo aki letezik avilagon ,szoval ilyen emberek soha meg sem erdemelket ,mar az is korrupcio volt hogy adtak nek ! ezeknek BITO kell nem kituntetes ,,,
Mi a szájbaszart kurva anyjukért nem tudnak egy értelmes magyar nyelvű mondatot leírni a legnagyobb magyarkodók???
Aug 29, 2016 11:46:29
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 11:47:39
Aug 29, 2016 11:47:39
Isten (tanár)
Aug 29, 2016 12:41:26
hamarosan kirúgom őket onnan! ;)
Aug 29, 2016 12:41:26
stressznélküli nyugi
Aug 29, 2016 12:48:25
Napi kaszablokka, a téma változatlan:
László Boros Kormányon nincsenek. Politikai támogatottságuk nincs. Ebből fakadó frusztráltságuk viszont van bőven. Ennyi jutott nekik. A provokálás. A bosszú. Ez nem a közönségnek szól, ez pszichológiai terror. Ugyanaz, mint a lászlópetrázás, csak most nem ővele azonosítják a komplett jobboldalt, hanem Bayerral, így őrajta vesznek revansot. Egyetlen személyre ugrott rá az egész falka akkor is és most is, ilyenkor beleadják minden gyűlöletüket. Nem egyszerre ugranak rá mind, hanem húzzák ameddig lehet, mert úgy vannak vele, hogy a célszemélynek ez kín és szenvedés, ők pedig pont ezt akarják, hogy a célszemély minél tovább szenvedjen, ő, akinek annyi a bűne, hogy másként gondolkodik... . Ugyanez megy a "fórumodon" is, csak ott te vagy a magyarság, meg néha aki kikerül a környezetedből... Ezek mind egyformák. Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
László Boros Kormányon nincsenek. Politikai támogatottságuk nincs. Ebből fakadó frusztráltságuk viszont van bőven. Ennyi jutott nekik. A provokálás. A bosszú. Ez nem a közönségnek szól, ez pszichológiai terror. Ugyanaz, mint a lászlópetrázás, csak most nem ővele azonosítják a komplett jobboldalt, hanem Bayerral, így őrajta vesznek revansot. Egyetlen személyre ugrott rá az egész falka akkor is és most is, ilyenkor beleadják minden gyűlöletüket. Nem egyszerre ugranak rá mind, hanem húzzák ameddig lehet, mert úgy vannak vele, hogy a célszemélynek ez kín és szenvedés, ők pedig pont ezt akarják, hogy a célszemély minél tovább szenvedjen, ő, akinek annyi a bűne, hogy másként gondolkodik... . Ugyanez megy a "fórumodon" is, csak ott te vagy a magyarság, meg néha aki kikerül a környezetedből... Ezek mind egyformák. Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Aug 29, 2016 12:48:25
Magyarság
Aug 29, 2016 12:56:15
Ugyanez megy a "fórumodon" is, csak ott te vagy a magyarság, meg néha aki kikerül a környezetedből...
Aug 29, 2016 12:56:15
-
Aug 29, 2016 13:02:11
Kisruszki te nem tartozol a magyarsághoz, húzzál vissza Ukrajnába, zsidó!!
Aug 29, 2016 13:02:11
-
Aug 29, 2016 13:03:45
A Sodi a magyarságra támadt! És ezzel még Vona Gábor is egyetért!
Aug 29, 2016 13:03:45
Izrael
Aug 29, 2016 13:05:16
* mi is kibaszottul szégyelljük, reméljük nem alijázik *
Aug 29, 2016 13:05:16
-
Aug 29, 2016 13:15:30
Boros minden kommented screenshotja megy a Jabilnak, hiába törlöd ezeket. Tudják rólad, hogy fenyegetőzöl és zaklatsz a neten, komplett aktát küldtünk rólad. A kutyabaszást kiemelve. Másolatban rátettük a tiszafaszomi fidesz irodát is. XD
Aug 29, 2016 13:15:30
2x2=4
Aug 29, 2016 13:18:21
Kisruszki te nem tartozol a magyarsághoz, húzzál vissza Ukrajnába, zsidó!!
Most miért tagadod, hogy nektek sem szól másról ez a fórum, mint a lászlópetrázás vagy a lovagkeresztvisszaadás?
Amúgy valóban nem érdekel a magyarság, viszont amit műveltek, Európa tönkretétele, lepusztítása rám is kihat, mert függetlenül attól, hogy ki vagyok, mi vagyok, meg hol születtem, nekem is ez az környezetem, ez az életterem. És az életterem általatok történő pusztulása rám is kihatással van. Jó példa erre a falusi élet, amelyben gyerekként éltem, és liberális politikátok, ami elüldözte onnan az embereket, elcigányosította, és tönkrebaszta az egészet.
Nektek nincs ahhoz agyatok, hogy felfogjátok, ez a ti életteretek is, mert a gyűlöletetek, hogy elpusztítsatok mindent, sokkal erősebb ennél. Ilyen nagyon egyszerű ez!
A liberalizmus egy vírus, amit meg kell semmisíteni.
Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!
Aug 29, 2016 13:18:21
2x2=4
Aug 29, 2016 13:20:20
Boros minden kommented screenshotja megy a Jabilnak, hiába törlöd ezeket. Tudják rólad, hogy fenyegetőzöl és zaklatsz a neten, komplett aktát küldtünk rólad. A kutyabaszást kiemelve. Másolatban rátettük a tiszafaszomi fidesz irodát is. XD
Tudom, hogy figyeltek és jegyzeteltek a nap 24 órájában, de én sem teszem ezt másképp, mert remélem ti sem gondoljátok komolyan, hogy az elmúlt 3 év terrorja büntetlenül marad... Nem fog! Nem bizony!
Aug 29, 2016 13:20:20
-
Aug 29, 2016 13:22:27
Aug 29, 2016 13:22:27
2x2=4
Aug 29, 2016 13:24:43
Aug 29, 2016 13:24:43
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 13:25:38
Jövő héten
Aug 29, 2016 13:25:38
2x2=4
Aug 29, 2016 13:26:05
Boros amúgy se marad már sokáig a Jabilban, mert elege van abból, hogy hülyének nézik ott is.
Lehet ezt is screenshotolni!
Aug 29, 2016 13:26:05
-
Aug 29, 2016 13:26:15
Minden megtorlási kísérletedért meg fogunk büntetni. Addig fogod kapni a faszerdőket amíg bele nem dübbensz. Aztán abból fog állni az életed, hogy panaszkodsz a trollokra. Te akartad ezt.
Aug 29, 2016 13:26:15
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 13:27:19
x17)
Használd a nicked Bori!
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 13:27:25
HANEM???
Pontos mit is akarsz csinálni? Feljössz Pestre és a Dohány utcában csavarhúzóra szúrod zsíros, maceszgombócon hízlalt ülepem?
Aug 29, 2016 13:27:25
-
Aug 29, 2016 13:28:01
Tudom, majd ideírod, hogy kaszablokka. Rettenetesen rossz lesz nekünk ettől.
Aug 29, 2016 13:28:01
Púpos Recskapók
Aug 29, 2016 13:29:07
Milyen terror? Arról, hogy folyamatosan itt leselkedsz, idegeled magad, piszkálod a trollokat és azért néha valaki visszaoszt egy pofont, nem vagyunk kollektív felelősök.
De ültesd csak magadnak a faszerdőket, csak összeér előbb-utóbb a máshol ültetett csemetéiddel előbb-utóbb, aztán mehetsz a futkosóba te is, ahová való vagy!
Aug 29, 2016 13:29:07
-
Aug 29, 2016 13:29:17
Boros amúgy se marad már sokáig a Jabilban, mert elege van abból, hogy hülyének nézik ott is.
Csak a hülyéket lehet hülyének nézni hahó.
Aug 29, 2016 13:29:17
2x2=4
Aug 29, 2016 13:30:14
Minden megtorlási kísérletedért meg fogunk büntetni. Addig fogod kapni a faszerdőket amíg bele nem dübbensz. Aztán abból fog állni az életed, hogy panaszkodsz a trollokra. Te akartad ezt.
Nem érdekelnek már a "faszerdőitek". Azok csak erősebbé tettek eddig is. Sőt, ha van valami új a tarsolyotokban, ne habozzatok, jobb előbb túl lenni rajta mint később...
Arra jöttem rá, hogy amíg elsőre bosszantó egy trollkodás, később már csak legyintek rá, amellett, hogy növelte bennem a bosszú vágyat!
Szóval, nyugodtan létrehozhattok az adatimmal kamu FB-profilokat, mint a múltkor. Nem érdekel már az sem!
Aug 29, 2016 13:30:14
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 13:31:12
HANEM???
javtás: PONTOSAN!
pátyi grammatika, kecccci!
Aug 29, 2016 13:31:12
-
Aug 29, 2016 13:31:55
Minél közelebb merészkedsz a trollokhoz annál nagyobb ütéseket fogsz kapni. Ahogy a malaccal is történt.
Aug 29, 2016 13:31:55
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 13:32:46
Nem érdekelnek már a "faszerdőitek". Azok csak erősebbé tettek eddig is. ... Nem érdekel már az sem!
Akkor mi a fasznak írsz ide herbálterítés helyett is???
Ez nálad olyan, mint az ANDI-MINDEGY a púpos buzibarátodnál.
Aug 29, 2016 13:32:46
2x2=4
Aug 29, 2016 13:33:09
Hetek óta nem írtam ide, ellenben most irtátok, hogy screenshotoljátok a kommentjeimet és küldözgetitek a gyárba, szóval ki is foglalkozik folyton a másikkal...?
Erről beszéltem én mindig. Hazugok vagytok. Megbízhatatlanok. Azt sem szabad nektek elhinni, amit kérdeztek.
Aug 29, 2016 13:33:09
-
Aug 29, 2016 13:34:37
Azok ártatlan tréfák voltak ahhoz képest hogy mi vár rád. Mire megszoknád a szintlépést már egy másik következik.
Aug 29, 2016 13:34:37
Vlagyimir Putyin
Aug 29, 2016 13:35:34
Erről beszéltem én mindig. Hazugok vagytok.
Erről beszéltem én mindig. Hazugok vagytok.
Én még harckészültségbe helyeztem a nyugati katonai körzeteket is miattad!
Kisruszki, az nem esett le, hogy itt nem kell minden halál komolyan venni?
Aug 29, 2016 13:35:34
-
Aug 29, 2016 13:36:17
Akkor miért hitted el, hogy screenshotolunk? Az nem hazugság?
Aug 29, 2016 13:36:17
2x2=4
Aug 29, 2016 13:36:19
Amúgy jót röhögtem Tóta Facebookjára kitett rádióműsoron.
Azt mondja, hogy a fideszes médiumokat senki nem olvassa, és kiemeli a 40 ezres lájkszámú 888-at.
És mondja ezt ez 7 ezres lájkszámú gagyiblogger... lol.
Azt mondja, hogy a fideszes médiumokat senki nem olvassa, és kiemeli a 40 ezres lájkszámú 888-at.
Aug 29, 2016 13:36:19
Vlagyimir Putyin
Aug 29, 2016 13:38:06
Nukleáris töltetű manőverező robotrepülőgépeket indítottam Tiszavasvári irányában!
Aug 29, 2016 13:38:06
2x2=4
Aug 29, 2016 13:40:01
És ami a legjobb: a rádió (tilos) lájkolóinak száma Facebookon: 451!
Nem is nagyon vannak reklámok az oldalán, bár ekkora hallgatóbázissal ki hirdetne ott...
Felmerül a kérdés: miből tartják fenn magukat?
Meg mi is a célja annak a rádiónak a provokáláson kívül?
Aug 29, 2016 13:40:01
Púpos Recskapók
Aug 29, 2016 13:41:46
Ha bajod van tótával, írd meg neki személyesen, Hahó!
Ne ide fossad az őrjöngéseidet, senkit sem érdekelnek.
Amúgy is vicces ez a nagy ballib újságírós mániád, az, hogy egyszer régen, még az aranykorban Tóta bevallotta, hogy snecológus, nem jelenti azt, manapság is jár még ide, vagy hogy foglalkozik a hozzád hasonló mellékretardokkal. Ha tippelnem kéne, max párhavonta benéz nosztalgiából, rád meg az impotens mesteredre pedig magasról szarik.
Aug 29, 2016 13:41:46
-
Aug 29, 2016 13:42:07
Hogy halad a nagyerejű nyomozás? Egyesítik majd azzal amit Sherlock Porks indított?
Aug 29, 2016 13:42:07
-
Aug 29, 2016 13:44:55
Miért nem kaptam még idézést? Annyira várom pedig! Azt tudod, hogy a feljelentésedről kérhetünk masolatot és majd nyilvánosságra fog kerülni? Akkor lesz csak igazi faszerdő. LOL!
Aug 29, 2016 13:44:55
IMEI
Aug 29, 2016 13:46:43
*tárt karokkal várja a tiszafaszomi trollvadászt*
Aug 29, 2016 13:46:43
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 13:49:18
x17)
Akadozik a zsidó terv? LOLbazmeg mitől akadozna? Mert kitüntettek egy alkoholista faszkalapot, vagy mert egy nagypofájú nyilvános faszkiverő nézhetetlen minőségű videókat streamelt és blogolt 60fős, senkit nem érdeklő tüntetésekről? Vagy az agresszív zsírdisznaj lenne, aki keresztbe tud tenni az Új Világrendnek? Vagy tőled kéne fosniuk a globálgazdiknak? Mi lesz, megduplázod a kemtrél-cikek megosztását FB-n, vagy kétszer annyi Szőke-gyalázó kommentet írsz az érpataki homár falára?
Gondolkozzál már Kisbolyhos, kik ülnek a Bilderberg-üléseken: Soros és a trollok, vagy a mamahotellakó retardok? Kik irányítják a közvéleményt, a senki által nem olvasott 888 vagy a Soros-médiumok? A TV2 is Vajnáé, aki ugyanúgy hittestvér, csak most a Zsideszbe kellett egy tégla. Kik nyerik a pereket folyamatosan: ELI és a kajmán vagy a bírósági sakálemberek? Kinek volt igaza az elmeorvosi vizsgálaton: a pszichiátereknek vagy a Kúrmányzú úrnak? Az összes párt hozzánk van bekötve, a Zsidesz a Likud testvérpártja, hiába nyalod Orsós faszát, ő ott hajbókolt Simon Peresznek, Hahó! Emlékszel, "felvásároltuk Matyarországot!". Az alkoholistát Orsós utasítására tüntették ki, remélem innen már össze tudod rakni a képet Bolyhoska.
Kinek dolgozol a Jabilban, ha nem az amerikai (ugye tudjuk hogy ez esetben mit jelent az "amerikai" jelző) multinak? FB-lájkok alapján rangsorolod a médiákat? Tudod mi a Facebook? Egy világot behálózó zsidó multi, a Zuckerberg is ugye milyen szép keresztyén eredetű név? Biztos véletlenül nem halad a nagyerejű nyomozás ugye? :D
Mi a faszomat akarsz te a világ urai ellen, muslica? Hát a bokorbaszaró sittes haverod? Gondolkozzatok már el, hogy hol a helyetek a világban, nyomorék balfasz senkik.
Legalább az ebéd finom volt? Tudod, amit anyád 36 éves létedre eléd rakott, miután kimosta a gatyáidat. LOLbazmeg ez a csicska fenyegetőzik, megáll az eszem. Tajgi lefutotta már a mai köreit, ki lesz a következő, a mélységi aligátor?
2x2=4
Aug 29, 2016 13:51:23
Miért nem kaptam még idézést? Annyira várom pedig! Azt tudod, hogy a feljelentésedről kérhetünk masolatot és majd nyilvánosságra fog kerülni? Akkor lesz csak igazi faszerdő. LOL!
Bizonyára úgy vagy vele, hogy jogban és rendőrségi ügyekben jártas vagy, ezért sérthetetlennek hiszed magad.
Megnyugtatlak: amikor majd eljön a számonkérés ideje, mindezt feldughatod a seggedbe!
Aug 29, 2016 13:51:23
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 13:53:24
x17)
Kikukázták a hitelesített paksamétádat, Borika? :D Vagy rákérdeztek, mi ez a csavarhúzózás, kaszablokkolás bizonyos kommenteknél? Volt hetyetyézés?
Laci
Aug 29, 2016 13:54:11
Legalább jó vastag? A csajom kérdezi, aggódva.
Aug 29, 2016 13:54:11
Örebro
Aug 29, 2016 13:55:18
te åpolatlan zsiros haju, åruld el mar, miert van az, hogy a fajtåd (sodi,Kaufmann,kis roland) budösek vagytok, apolatlanok, nöt evekig nem lattok. Miert? tudsz erre valaszolni?
Aug 29, 2016 13:55:18
Soros Gyuri
Aug 29, 2016 13:55:30
A Bilderberg-bulikon az esti piálás-kokózás után Boros László idézeteket olvasunk fel egymásnak és vinnyogva röhögünk.
Aug 29, 2016 13:55:30
-
Aug 29, 2016 13:55:38
Mármint jövő héten jön el a számonkérés ideje? Te gyáva halogató szardarab, az egész életed egy jövő hét! :))))
Aug 29, 2016 13:55:38
Soros Gyuri
Aug 29, 2016 13:56:33
A Bilderberg-bulikon az esti piálás-kokózás után Boros László idézeteket olvasunk fel egymásnak és vinnyogva röhögünk.
Ja nem, inkább valami Barack Obama nevű nímandon szórakozunk ilyen jól. Kesztyűbáb-szakkör keretében.
Aug 29, 2016 13:56:33
-
Aug 29, 2016 13:58:44
Legalább a brazilt sikerül beidéztetned vagy lebeszéltek a rendőr bácsik még róla is?
Aug 29, 2016 13:58:44
2x2=4
Aug 29, 2016 13:59:55
Nézem a Tebege-Cinkóci páros videóját Tiszafüredről.
Ez a Cinkóci mekkora egy fos kamera előtt. :))
Aug 29, 2016 13:59:55
2x2=4
Aug 29, 2016 14:01:40
Legalább a brazilt sikerül beidéztetned vagy lebeszéltek a rendőr bácsik még róla is?
Milyen brazil?! Troll!
Ennyike.
Aug 29, 2016 14:01:40
Örebro
Aug 29, 2016 14:03:23
Milyen brazil?! Troll!
Ennyike.
Ennyike.
Aug 29, 2016 14:03:23
kémkakas
Aug 29, 2016 14:03:27
Nézem ezt a hülyegyereket ahogy a letorrentezett Miami Vicera recskázik a nyitott ablak mellett.
Hogy ez mekkora egy fos :))
Hogy ez mekkora egy fos :))
Aug 29, 2016 14:03:27
-
Aug 29, 2016 14:04:07
Milyen brazil?! Troll!
Ennyike.
Ennyike.
Akkor még nem volt troll amikor a pöcsödet mutogattad neki? És amikor inget vett neked? Hálátlan vagy lackó.
Aug 29, 2016 14:04:07
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 14:04:12
x17)
Most volt eligazítás a szerkesztőségben. Gyuribá kiadta az ukázt, hogy minél többet kell támadni a magukat nemzetyinek hazudó lumpen semmirekellőket, miközben ő újabb néger- és arabhordákat igyekszik az európai, különösen a Szent Matyar Szívcsakra-területekre exportálni.
Obamajom ott bólogatott mögötte, épp írta alá a parancsot Törökország lebombázására. Jordánia, Szaúd-Arábia, Irán a Jövő héten kerül sorra, hogy minél több kecskebaszó induljon onnan is errefelé. A határon liberális indoktrinációt fognak kapni Soros és Sodichu pénzéből: bármit megtehetnek ha rasszizmusra hivatkoznak. Aztán kapnak egy térképet Tiszafaszváriba, a Vöröshadsereg u. 23-ba azzal, hogy itt található az Összeurópai Segély-és Élősködésügyi Hivatal, a zsíroshajú tokajancsit kell keresni, ő intézi a papírokat és osztja a lóvét.
Ezzel meg is volt a mai melócsá, mehetünk bulikázni, világuralmi terveink töretlenül haladnak előre.
Te meg ott toporogsz most is, mint 3 évvel ezelőtt, amikor erre a fórumra evett a fene: anyád kisszobájában és minimálbéren a Jabilben, agyban meg a brazilodnál leragadva.
Obamajom ott bólogatott mögötte, épp írta alá a parancsot Törökország lebombázására. Jordánia, Szaúd-Arábia, Irán a Jövő héten kerül sorra, hogy minél több kecskebaszó induljon onnan is errefelé. A határon liberális indoktrinációt fognak kapni Soros és Sodichu pénzéből: bármit megtehetnek ha rasszizmusra hivatkoznak. Aztán kapnak egy térképet Tiszafaszváriba, a Vöröshadsereg u. 23-ba azzal, hogy itt található az Összeurópai Segély-és Élősködésügyi Hivatal, a zsíroshajú tokajancsit kell keresni, ő intézi a papírokat és osztja a lóvét.
Ezzel meg is volt a mai melócsá, mehetünk bulikázni, világuralmi terveink töretlenül haladnak előre.
Te meg ott toporogsz most is, mint 3 évvel ezelőtt, amikor erre a fórumra evett a fene: anyád kisszobájában és minimálbéren a Jabilben, agyban meg a brazilodnál leragadva.
-
Aug 29, 2016 14:06:11
Nézem a Tebege-Cinkóci páros videóját Tiszafüredről.
De te mekkora sztár vagy kamera előtt főleg amikor a brazilnak pózolsz. Tedd ki hogy mi is láthassuk!
Aug 29, 2016 14:06:11
Soros Gyuri
Aug 29, 2016 14:07:36
A Külgazdasági és Külügyminisztérium misszióvezetői értekezlete
Kezdete: 2016. augusztus 29. 16:00
A Külgazdasági és Külügyminisztérium megtartja misszióvezetői értekezletét, amelyen beszédet mond Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Miroslav Lajčák szlovák külügyminiszter, Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszter, valamint Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter.
Kezdete: 2016. augusztus 29. 16:00
A Külgazdasági és Külügyminisztérium megtartja misszióvezetői értekezletét, amelyen beszédet mond Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Miroslav Lajčák szlovák külügyminiszter, Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszter, valamint Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter.
Aug 29, 2016 14:07:36
2x2=4
Aug 29, 2016 14:08:04
Kurva vicces egyébként, hogy folyton azzal próbáltok visszavágni, hogy "nincs nője" és egyebek, miközben ti vagytok Európa legnagyobb nőgyűlölői, amellett, hogy tömegével vagytok buzik, a fűtől meg impotensek.
Aug 29, 2016 14:08:04
Örebro
Aug 29, 2016 14:09:43
a kerdes az volt, leegyszerusitem:
- nöi mell
- megfogni
- mikor
Aug 29, 2016 14:09:43
2x2=4
Aug 29, 2016 14:09:55
Nem mutogattam neki a pöcsömet, és nem vett nekem semmilyen inget, legalábbis nem kaptam tőle ilyet.
Aug 29, 2016 14:09:55
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 14:10:01
x17)
Nem vagyunk, csak jól fizet a nőgyűlölő portálos újságírás, Hahó! Te mennyit kapsz a liberálisellenességért?
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 14:12:06
x17)
Ha olyan szar itt, miért nem disszertálsz innen hazádba, Putyinisztánba? Ott nincsenek liberálisok, se buzik, se arab terroristák.
Hagyd el az összeomló civilizációt, zsíroshajú! ja, hogy anyád nem akar veled menni, és nem lenne aki letartsa a 36 éves picsádat? XDD
Hagyd el az összeomló civilizációt, zsíroshajú! ja, hogy anyád nem akar veled menni, és nem lenne aki letartsa a 36 éves picsádat? XDD
Örebro
Aug 29, 2016 14:13:00
te is olyan bator vagy a ge mögul mint a proland, aztan mikor lehetöseg lenne szemlyesen lerendezned egy trollt, nos akkor nem ersz ra. te is csak a nagyszaju apolatlan budös fasz vagy, mint a többi retard.
Aug 29, 2016 14:13:00
Soros-figyelő
Aug 29, 2016 14:13:27
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, hogy a kuruc meg a többi csahos mélyen hallgat arról, hogy Gyuribá elég sok zsetont költött Izrael-ellenes propagandára, palesztin "béke"-szervezetekre, és a többi. Írtak a Soros-leaksről, de valamiért ezt kifelejtették. Leolvadna a sok egységsugarú balfasz agya attól, hogy értelmezni kelljen? Vagy maguk a zugfirkászok is képtelenek beilleszteni ezt a dolgot az összeesküvés elméleteikbe? Nagyon furcsa ez. Zsír, ha már itt vagy és mindent jobban tudsz, magyarázd már el ezt nekem légyszi.
És nem, nem hazudok. Ez tény. Csak te nem olvastál róla, mert a jobbos média kussol róla, a balos meg nem érti.
És nem, nem hazudok. Ez tény. Csak te nem olvastál róla, mert a jobbos média kussol róla, a balos meg nem érti.
Aug 29, 2016 14:13:27
-
Aug 29, 2016 14:13:41
Érdekes, hogy amikor a screenshotolást és egyéb szopatásokat írjuk, akkor az nem hazugság.
Éppen most beszélek rólad telefonon a Jabil igazgatójával arról, hogy kutyákat baszol a gyárban. Ez most hazugság?
Aug 29, 2016 14:13:41
2x2=4
Aug 29, 2016 14:14:43
Faszszopó!
Én azok ellen vagyok, akik tönkreteszik az életteremet, amelyben élek, az országot, az egész kontinenst.
Ilyen nagyon egyszerű ez! Csak a beteg torz zsidó agyműködésed gondolja azt, hogy valamiféle idegengyűlölő náci vagyok, azért vagyok "liberális-ellenes".
Aug 29, 2016 14:14:43
Szókártyák!!
Aug 29, 2016 14:15:36
Endre, tényfeltárást!!!
index.hu/tech/2016/08/29/majdnem_megtanultam_harom_nyelvet_egy_honap_alatt/
index.hu/tech/2016/08/29/majdnem_megtanultam_harom_nyelvet_egy_honap_alatt/
Aug 29, 2016 14:15:36
Örebro
Aug 29, 2016 14:16:08
Faszszopó!
neked nincs es nem is jar eletter, annak van es annak jar aki megteremti, te egy eltartott here vagy!
Aug 29, 2016 14:16:08
2x2=4
Aug 29, 2016 14:19:43
Legközelebb akkor ugass, ha nekem is adsz időpontot személyes találkára, de nem olyat, hogy odamegyek és te nem vagy ott vagy a távolból kamerázgatsz.
Aug 29, 2016 14:19:43
-
Aug 29, 2016 14:20:27
Faszszopó!
Senki nem tesz tönkre semmit, csak te nem tudsz élni a lehetőségekkel. Most is a tengerparton nyaralhatnál ahogy a trollok teszik, de te inkább a gyerekszobából hibáztatsz másokat az elbaszott döntéseidért.
Aug 29, 2016 14:20:27
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 14:21:27
x17)
Én azok ellen vagyok, akik tönkreteszik az életteremet, amelyben élek, az országot, az egész kontinenst..
Csak nem az élősködő, semmirekellő, ostoba lumpen retardokra gondolsz? Tudod, akik csak kárt okoznak az országnak és a kontinensnek, akik csak követelőzni tudnak, de a közösbe tenni már nem. Tudod: Baxika, Sodika, Borika, Ártika, Kajmánka, Bécigány, Boborján estébé estébé.
De miért nem disszertálsz innen ha nem tetszik? Nekünk nagyon jó itt, tele vagyunk pénzzel, éljük az életünket, építjük az országunkat. Amihez a magadfajta retardoknak semmi közük azon kívül hogy az általunk fizetett rendfenntartó szerveknek folyamatosan munkát adnak.
Távozz innen zsíroshajú, Putyinisztán tárt karokkal vár. Jó lesz ott neked, arrafelé nagyon szeretik a homárokat, drogosokat, élősködőket, idegeneket. Ja várj...
Laci
Aug 29, 2016 14:22:37
Kikérem magamnak! Az impotens az a Kiss Roland Baxi, illetve: Szaxi.
Aug 29, 2016 14:22:37
Örebro
Aug 29, 2016 14:26:20
Aug 29, 2016 14:26:20
Örebro
Aug 29, 2016 14:29:14
te apolatlan buzi, miert tiltottad le a kommentelest az fb oldaladrol?
Aug 29, 2016 14:29:14
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 14:29:42
Nyugodtan adhatsz, ezeknek mindig más dolguk van olyankor éppen. Még a mérnök úr is csak falkában erős.
Aug 29, 2016 14:29:42
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 14:32:28
x17)
te apolatlan buzi, miert tiltottad le a kommentelest az fb oldaladrol?
Hogy csak magával tudjon beszélgetni, Hahó! Kíváncsi vgyok, hogy a kommentelő Boros Lászlókra azt hiszi-e hogy teljesen más személyek, és csak véletlenül az a nevük és a profilképük mint neki?
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 14:38:03
Hogy
Aug 29, 2016 14:38:03
-
Aug 29, 2016 14:38:45
Még a mérnök úr is csak falkában erős.
Aug 29, 2016 14:38:45
Puzsér
Aug 29, 2016 14:39:57
Találtam egy jobban szopó malacot.
Aug 29, 2016 14:39:57
Hiénaverő
(
x17)
Aug 29, 2016 14:44:17
x17)
A retardok jobbnál jobb ava-alapanyagokkal szolgálnak. Az egész értelmetlen életük az arcukra van írva, és nemcsak Snecinek. Elég ránézni Baxira, Boborjánra vagy Kisbundásra is. A következő az alkoholista urnabaszó elmebeteg kajmán lesz, annak is díjnyertes portréi keringenek netszerte. Remélem rinyál majd egy sort érte YT-n, sőt, fel is jelent majd , legalább lesz röhögnivaló kontent a fórumon.
stressznélküli nyugi
Aug 29, 2016 14:45:27
Megvan!
obuda.hu/hirek/vaddisznok-a-lakoteruleteken/
A Pilisi Parkerdő Zrt. és a gödöllői Szent István Egyetem közös, átfogó kutatásának egyik elemeként több, belterületen élő vaddisznót is befogtak az elmúlt években – az egyik egyed mozgását ezután GPS-jeladó segítségével kísérték nyomon.
Aug 29, 2016 14:45:27
broni
Aug 29, 2016 15:02:42
vaddisznópörkölt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tex is szereti!!!!!!!!
tex is szereti!!!!!!!!
Aug 29, 2016 15:02:42
Tex
Aug 29, 2016 15:04:44
tex is szereti!!!!!!!!
tex is szereti!!!!!!!!
Májkrémmel töltött vaddisznó, kőbányai világossal, így mulat egy magyar underclass, akármit is jelentsen az az idegen kifejezés!
Aug 29, 2016 15:04:44
tex
Aug 29, 2016 15:05:42
tex is szereti!!!!!!!!
tex is szereti!!!!!!!!
én inkáb pástétomot kérek!
nszksz
Aug 29, 2016 15:05:42
Deutschland
Aug 29, 2016 15:06:43
* s nyögte sodi bús faszát Ham büszke vára *
Aug 29, 2016 15:06:43
stressznélküli nyugi
Aug 29, 2016 15:07:36
Aug 29, 2016 15:07:36
Deutschland
Aug 29, 2016 15:09:29
UNTERMENSCH!!!
Aug 29, 2016 15:09:29
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 15:50:15
444.hu/2016/08/29/vad-ala-helyeztek-egy-16-eves-az-isis-neveben-rendorre-tamado-lanyt-nemetorszagban
Azért megnyugtató lehet a púposnak, hogy senki nem fogja összetéveszteni egy árja német policájjal.
Azért megnyugtató lehet a púposnak, hogy senki nem fogja összetéveszteni egy árja német policájjal.
Aug 29, 2016 15:50:15
olvasó
Aug 29, 2016 16:21:38
Faszszopó!
Ha nem lenne ez a kurvanagy liberalizmus akkor szerinted melyik alternatív rendszer lenne ami téged eltűrne?
Aug 29, 2016 16:21:38
broni
Aug 29, 2016 16:25:19
az sd vezetője, is utálta a libsiket, akit hitler megölettett , 1934 -ben. full buzi volt a csávó.
Aug 29, 2016 16:25:19
broni
Aug 29, 2016 16:27:16
ja, sa vezetője, bocsika......
Aug 29, 2016 16:27:16
olvasott zsidó
Aug 29, 2016 17:18:48
az sd vezetője, is utálta a libsiket, akit hitler megölettett , 1934 -ben. full buzi volt a csávó.
SA (Sturmabteilung), és Ernst Röhm volt a néhai, aki komplett buziorgiákat rendezett. Sodi rajongással szopta volna.
Aug 29, 2016 17:18:48
Sas tanár úr
Aug 29, 2016 17:37:05
Ahogy engem is.
Aug 29, 2016 17:37:05
Schwezoff Dávid
Aug 29, 2016 17:41:34
Aug 29, 2016 17:41:34
broni
Aug 29, 2016 22:12:49
hejjjjjj, igyunk, mi a pangás ??)))))jót kocsmáztam, most tuborg greenezek!!!!!!!!!!!!!!celtic!!!!!!!!
Aug 29, 2016 22:12:49
broni
Aug 29, 2016 22:22:29
üsd a bozgort!!!!!!!!!!!!!!!!hej decebal!!!!!!!!!!!!!
Aug 29, 2016 22:22:29
broni
Aug 29, 2016 22:28:33
sodi, állítólag halva születtél, ez igaz?????????????
Aug 29, 2016 22:28:33
sodimama
Aug 29, 2016 23:05:01
sodi, állítólag halva születtél, ez igaz?????????????
Sajnos nem :(
Aug 29, 2016 23:05:01
Impotosz
Aug 29, 2016 23:06:21
*baszik baszni*
Aug 29, 2016 23:06:21
broni
Aug 29, 2016 23:08:06
Aug 29, 2016 23:08:06
broni
Aug 29, 2016 23:10:16
kedves sodi néni, szerintem az én anyám is így van vele)))))))))))))na, igyunk, basszátok meg!!!!!!!!hejj trump!!!!!!!!!atomot mindenre!!!!!!!!
Aug 29, 2016 23:10:16
töppedt buzigolyók
Aug 29, 2016 23:25:56
az én címemet állítólag tudod. Miért nem jöttél még felkérdezni?
Aug 29, 2016 23:25:56
medvezsidaj
Aug 29, 2016 23:36:59
objektivszcn.blog.hu/2016/08/29/furtokben_toltak_be_az_embereket_a_kiallitasra
ez a barom molnar szcientologusokkal smuzol...
ez a barom molnar szcientologusokkal smuzol...
Aug 29, 2016 23:36:59
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Akut alkoholizmus, 80-as IQ.
A hivatosan is kötöznivaló bolondnak nyilvánított Boborján tegnapi őrjöngése a púpfalon színvonalban teljesen jól belesimul a recskás szélsőjobbos félanalfabéta barátainak meg szexnagyijainak fröcsögéseibe.