Bejlinyben is csinált ilyet.
László Boros Ha legközelebb elmész valahová dolgozni, közöld előre a főnökökkel és a kolegáiddal, hogy van néhány elmebeteg bűnöző, akiknek erről szól az életük, hogy téged szivatnak, és számítsanak rá, hogy őket is zaklatni fogják ez ügyben.
Szerintem az a legjobb, ha ezt beleírja az önéletrajzba és eleve úgy adja le a munkáltatónak.
erre most azt látom, hogy határozott gyakornoki meló hosszabítás nélkül, mindezt úgy, hogy recskaiék finanszírozzák. hol a kapás, sneci? ezt neméjtyem
Lackó, szenzációs tanácsokat adsz! Akkor ezentúl te is elküldöd mindenhová a pöcsös képeket, amiket Eszminek is átdobtál, hogy ezzel is mérsékeld a későbbi kellemetlenségeket?
És miért nem szólítod úgy a kommenthaverunkat Facebookon, ahogy itt nálunk a fórumon szoktad?
Elbasztam! Kurva anyádat sodi!
És bazmeg, távolról nézve még egy kicsit hasonlít
Fasza szkúner a háttérben.
Recsi, hányszor vágtál bele az életlen borotváddal a bal halántékodnál növö szarkómába? El fog rákosodni, tudod-e?
Tehát Rocskaiék tartották el fél évig a púpodat odakint is. Nagyszerű!
Milyen tapasztalat, milyen referencia, te idióta? Az hol referencia, hogy fél év, kvázi ingyen gyakornoki meló után nem kellettél nekik? Majd ha felvesznek rendesen, és kint vagy 2 évig, az már tapasztalatnak mondható. De ez így... Én lehet be se írnám a CV-be, úgy szégyellném.
Nem figyelsz! Már a xingen is hazudik, hiszen fejlesztőnek írja magát, a gyakornokságról hallgat. Megint az lesz, hogy nyelvtanilag igazat mond, de a másni le fog esni.
támogatjuk! akár pénzzel is.
6 hónap "szakmai gyakorlat" vs. Sneci által is emlegetett fél év próbaidö ==> szerintem shemmiféle gyakornoki melóról nem volt szó, egyszerüen a próbaidö lejárta utáni review-n kitették a szürét.
Itt bukott le a tipikus átlátszó sodi mese.
Vagy nem emlékszik a linkre (magára a tényre sem). Akkor viszont az intenzív igaz, csak nem a belével került oda, ezért kell ködösíteni mi is volt az, ami miatt "élet halál közt lebegett"
De rájöhetett volna a sok kudarcv után, hogy hiába ír bele bármit a szarjába, élőben azonnal kiderül mekkora balek mind programozásban, mind soft skillek terén. Vagy már az állásinterjún, vagy ha túl laza a cég felvételi menete, akkor a próbaidő alatt.
Hány pofáraesés kell még, mire feladja?
És erről mégis ki a faszom tehet, te szerencsétlen?
Milyen alapon szidod egyáltalán a magyar egészségügyi rendszert, amikor egy büdös fillért nem fizettél bele gyakorlatilag, csak élősködtél rajta?
Te sem figyelsz, Hahó!
A Sodi megírta, hogy az időjárás miatt hagyja ott Hamburgot és a melót. Bizony!
Hát senki nem emlékszik arra, hogy a Sodi hónapokon, de talán éveken át magyarázta itt nagy pofával, hogy az ő eü biztosítása márpedig rendben van, és be is perelné a kórházat ha nem látnák el???
*az tele van*
A Csaba meg előzetesben, hahaha
Jóval többe van egy pudai villa. Most már minden egyre jobb lesz.
Elbasztam.
Szóval jól pofán is baszott atomket.
De a Sodi legalább annyival előrébb van, hogy ugyan tele van adóssággal, de rá nem vár pár év börtön, csak egy enyhe pénzbüntetés max, azt meg kifizetik Rocskaiék.
Kisboros, ezentúl mindenütt azzal fogsz nyitni, hogy kinyírtál egy kóbor kutyát és leszartad a sírját? :D
Enyémet belebaszhatod, te 160 centis cipőnézegető törpe.
Ahogy eddig is, te panelrambó? LOOOLLLLLLL
Fedettpályás cipőnézegetés indul! XD
Csak egy brahmin, egy szellemi ember képes ilyen választékosan kifejezni magát.
láthatóan semmit nem értettél meg a hinduizmusból, a tudatról.
Dorong. Micsoda fallikus szimbólum...
Neked ahhoz véső kell meg kalapács? Ököllel nem megy?
Egy kaptafára készülnek a retardok kifogásai, lássuk csak:
- A troll eltévesztette a házszámot
- Nem tudtad kicsoda Zsery, ezért nézegetted végig a cipőd
- Nem értél volna oda BKV-val
- Épp uszodában voltál, nem értél rá
- A szomszéd tulajdoni lapja lett kikérve
szelektalva olvasol sittes!!! ide is leirom, eljöttel, mikor ujpalotan voltam es hivtalak fözelekre meg olcso sörre?:-)
Látod, vén impotens, ha nem a cipődet nézegetted volna, nem lenne most új felismerés.
miért nem kérdezed mi van a sodi hátán? vagy neked elárulta mit takargat a korcs púpja?
Az a sok stressz, azt ki kell pihenni...
hazudsz sittes! ket alkalommal jo elöre jeleztem az idöpontot. multkor azt hazudtad, hogy azert nem jöttel le, mert nem akarsz ujra sittre menni, hazudsz mondom:-)
Ezen kivételesen hangosan felröhögtem.
banshee
(
x24)
Sep 07, 2016 20:12:56
x24)
Nem lehet, hogy távmunkában gányol a púpos?
Bejlinyben is csinált ilyet.
asodi fél a trolloktól
Sep 07, 2016 21:08:09
Farkas Endre Kiss
7 perce · Berlin, Németország ·
Trolloknak egyrészt üzenem, hogy ezt látom:
"Nincs győzelem áldozat nélkül! Ha regisztrált zsidó vagy, lépj be a hozzászóláshoz, egyébként próbálkozz 180 perc múlva!
-Iron Gnome™"
így nem nagyon tudok hozzászólni. Pedig a cookie-nak aktívnak kéne lennie, ezért fel kéne, hogy ismerjen engem az oldal.
Másrészt pont ezért tettem nyilvánossá XING-en a cégnevet, ahol idén határozott időre szerződéses gyakornok voltam Németországban, mert már nem vagyok ott, és a meló végeztével éppen költözésben vagyok a környékről is. Utáltam, hogy alig süt a nap Hamburgban, és még április végén is téli hideg van, ráadásul sűrűn esik az eső. Amit akartam, azt megszereztem itt kint. Német munkatapasztalat, és ajánlólevél.
Pénz nagyon nem, de az egyelőre nem is fontos. Ahogy Lázár János mondta: tégláról téglára kell építkezni. A tapasztalat és a referencia lesz az én hazacipelt tőkém.
Valamint szerintem az is mázli, pont hogy itt zárult ki a sérvem, mert így szó szerint (!) 10 percen belül a mentőautóban, 20 percen belül a kórházban voltam, és 60 percen belül kés alatt aludtam, míg Pesten lehet hogy a Szent Imre várócsarnokában a kínjaimmal magamra hagyva úgy alakult volna ki nálam hosszú órák alatt a végzetes bélkárosodás, esetleg a konkrét életveszély, hogy öröm lett volna nézni. A mentő pedig baszott volna értem jönni, így odáig is BKV-val kellett volna idáig elzötyögnöm. Ráadásul Pesten nem lett volna rendben a biztosításom sem, itt meg a melóhely miatt rendben volt.
A Rácz Gábor kicsit valóban elsiette a dolgot, mert Facebook-on csak másfél hét múlva lett volna nyilvános a dolog, amikor a tárgyalásom előtti napon ténylegesen lezárul az átköltözés, de most már mindegy. Ezt a kockázatot mostantól mérsékelni fogom, a magánéltem többé nem lesz nyilvános előtte sem. Tavaly novemberben is ő sodort veszélybe, amikor megosztotta Facebook-on az ajándékba kapott vonatjegyet. Ugyanazt a hibát harmadszor már nem fogom elkövetni. Nem haragszom rá, mert ő egyszerűen ilyen, ugyanakkor a beavatását a jövőmbe ezennel egyenes kockázatnak minősítem, így előle ugyanúgy el lesznek fedve a további fejlemények, mint bárki más elől.
Eddig - esküszöm - többet aggódtam a jövőjéért, mint ő maga. És ezt nagyon komolyan gondolom. Idén rengeteget merengtem azon, hogy mi lesz vele, még a saját sorsomnál is többet, akármilyen hihetetlen is, miközben ő a saját hosszútávú jövőjét láthatóan magasról leszarta. De ettől a pillanattól kezdve megszabadulok ettől a tehertől is. Isten látja lelkem, harag nélkül írom mindezt. Én a továbbiakban is segíteni fogok neki, ha a lehetőségeim engedik, valamint értelme is van, de mostantól kezdve egyetlen pillanatig sem fogok JOBBAN aggódni a hosszútávú sorsáért, mint ő saját magáért. Tessék csak megfigyelni: MINDIG CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a múltról, vagy a jelenről beszél, a jövőbe pedig legfeljebb pár nap erejéig gondol bele. Majd ha őt magát elkezdeni végre érdekelni, hogy lesz vele pár hónap majd év múlva, akkor majd lehet hogy vele együtt fogok aggódni vele ezen, de addig tökéletesen száműzöm ezt a gondot a fejemből. Egyszerűen belefáradtam. Ez az igazság.
7 perce · Berlin, Németország ·
Trolloknak egyrészt üzenem, hogy ezt látom:
"Nincs győzelem áldozat nélkül! Ha regisztrált zsidó vagy, lépj be a hozzászóláshoz, egyébként próbálkozz 180 perc múlva!
-Iron Gnome™"
így nem nagyon tudok hozzászólni. Pedig a cookie-nak aktívnak kéne lennie, ezért fel kéne, hogy ismerjen engem az oldal.
Másrészt pont ezért tettem nyilvánossá XING-en a cégnevet, ahol idén határozott időre szerződéses gyakornok voltam Németországban, mert már nem vagyok ott, és a meló végeztével éppen költözésben vagyok a környékről is. Utáltam, hogy alig süt a nap Hamburgban, és még április végén is téli hideg van, ráadásul sűrűn esik az eső. Amit akartam, azt megszereztem itt kint. Német munkatapasztalat, és ajánlólevél.
Pénz nagyon nem, de az egyelőre nem is fontos. Ahogy Lázár János mondta: tégláról téglára kell építkezni. A tapasztalat és a referencia lesz az én hazacipelt tőkém.
Valamint szerintem az is mázli, pont hogy itt zárult ki a sérvem, mert így szó szerint (!) 10 percen belül a mentőautóban, 20 percen belül a kórházban voltam, és 60 percen belül kés alatt aludtam, míg Pesten lehet hogy a Szent Imre várócsarnokában a kínjaimmal magamra hagyva úgy alakult volna ki nálam hosszú órák alatt a végzetes bélkárosodás, esetleg a konkrét életveszély, hogy öröm lett volna nézni. A mentő pedig baszott volna értem jönni, így odáig is BKV-val kellett volna idáig elzötyögnöm. Ráadásul Pesten nem lett volna rendben a biztosításom sem, itt meg a melóhely miatt rendben volt.
A Rácz Gábor kicsit valóban elsiette a dolgot, mert Facebook-on csak másfél hét múlva lett volna nyilvános a dolog, amikor a tárgyalásom előtti napon ténylegesen lezárul az átköltözés, de most már mindegy. Ezt a kockázatot mostantól mérsékelni fogom, a magánéltem többé nem lesz nyilvános előtte sem. Tavaly novemberben is ő sodort veszélybe, amikor megosztotta Facebook-on az ajándékba kapott vonatjegyet. Ugyanazt a hibát harmadszor már nem fogom elkövetni. Nem haragszom rá, mert ő egyszerűen ilyen, ugyanakkor a beavatását a jövőmbe ezennel egyenes kockázatnak minősítem, így előle ugyanúgy el lesznek fedve a további fejlemények, mint bárki más elől.
Eddig - esküszöm - többet aggódtam a jövőjéért, mint ő maga. És ezt nagyon komolyan gondolom. Idén rengeteget merengtem azon, hogy mi lesz vele, még a saját sorsomnál is többet, akármilyen hihetetlen is, miközben ő a saját hosszútávú jövőjét láthatóan magasról leszarta. De ettől a pillanattól kezdve megszabadulok ettől a tehertől is. Isten látja lelkem, harag nélkül írom mindezt. Én a továbbiakban is segíteni fogok neki, ha a lehetőségeim engedik, valamint értelme is van, de mostantól kezdve egyetlen pillanatig sem fogok JOBBAN aggódni a hosszútávú sorsáért, mint ő saját magáért. Tessék csak megfigyelni: MINDIG CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a múltról, vagy a jelenről beszél, a jövőbe pedig legfeljebb pár nap erejéig gondol bele. Majd ha őt magát elkezdeni végre érdekelni, hogy lesz vele pár hónap majd év múlva, akkor majd lehet hogy vele együtt fogok aggódni vele ezen, de addig tökéletesen száműzöm ezt a gondot a fejemből. Egyszerűen belefáradtam. Ez az igazság.
Sep 07, 2016 21:08:09
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2016 21:12:36
x17)
Szia Endre!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
asodi fél a trolloktól
Sep 07, 2016 21:13:53
egyszerűen csak azt kellett volna írnod, hogy "nyilvánosan hazudozok és bujkálok, mint a csatornapatkány, mert félek a trolloktól". a többi csak ennek a következménye.
a trollokat pedig az univerzumtól kaptad, tehát valójában az univerzumtól félsz.
a trollokat pedig az univerzumtól kaptad, tehát valójában az univerzumtól félsz.
Sep 07, 2016 21:13:53
asodi fél a trolloktól
Sep 07, 2016 21:15:18
de most akkor nem az van, hogy a sodi nem olvassa a fórumot??? a sodi. vagy hogy értesült arról, hogy miről írunk itt?
Sep 07, 2016 21:15:18
német melócsá
Sep 07, 2016 21:18:50
34 évesen gyakornok? Dehát nem úgy volt, hogy vérprofi programozó vagy, és 45 ezer eurót fogsz keresni évente? Hm, tüdőcske? Hol a superbé, hol a kredenc?
Sep 07, 2016 21:18:50
evidenciák
Sep 07, 2016 21:19:16
A korcsnak nincsen diplomája, és bármilyen groteszk (hehe) a helyzet, ez jelenleg előnyt jelent neki. A diplomás programozókat már nem lehet gyakornokként foglalkoztatni, maximum próbaidőre felvenni. A cégnek ez lényegesen nagyobb adóterheket, így kiadást jelent. A Sodi viszont csak egy érettségivel rendelkezik és befejezetlen egyetemekkel, így lehet gyakorlatilag adómentesen, szarért-húgyért dolgoztatni.
Ez jó esetben is havi 5-700 eurót jelent, ami bár az itthoni keresetéhez képest elképesztő változás, de Hamburgban és a nyugati nagyvárosokban ennyi pénzért egy szobát kap egy másokkal megosztott albérletben (WG), vagy valami ócska garzont a halál faszán, és szar minőségű kaját vehet mellé magának. Mivel a Sodi totálisan antiszociális, ezért az utóbbi a valószínű, így már érthető a biciklizés is, hiszen nem tudta volna kifizetni a bérletét. Az elhízásra is magyarázatot ad, hogy valószínűleg az olcsó szupermarketek készételeit zabálta a púpos, amitől jól felpüffedt az ocsmány feje.
Az utazásokat és minden egyéb költségét Veráék állták, ez evidencia. Ha a többit nem. Mert az is lehet, hogy fizetés nélküli gyakornok volt a szakmájához nem értő, képzetlen púpos.
Ráczigány videója alapján németül továbbra sem tud rendesen, ezért szinte biztos, hogy angol nyelven vagy akár magyar cégnél foglalkoztatták. Utóbbit valószínűsítheti, hogy az ő nyelvi készségeivel egy komolyabb briefet sem ért meg, így még ha tudna is programozni (paródiarovat), akkor sem azt és úgy csinálni, amit és ahogy kértek tőle.
Ez jó esetben is havi 5-700 eurót jelent, ami bár az itthoni keresetéhez képest elképesztő változás, de Hamburgban és a nyugati nagyvárosokban ennyi pénzért egy szobát kap egy másokkal megosztott albérletben (WG), vagy valami ócska garzont a halál faszán, és szar minőségű kaját vehet mellé magának. Mivel a Sodi totálisan antiszociális, ezért az utóbbi a valószínű, így már érthető a biciklizés is, hiszen nem tudta volna kifizetni a bérletét. Az elhízásra is magyarázatot ad, hogy valószínűleg az olcsó szupermarketek készételeit zabálta a púpos, amitől jól felpüffedt az ocsmány feje.
Az utazásokat és minden egyéb költségét Veráék állták, ez evidencia. Ha a többit nem. Mert az is lehet, hogy fizetés nélküli gyakornok volt a szakmájához nem értő, képzetlen púpos.
Ráczigány videója alapján németül továbbra sem tud rendesen, ezért szinte biztos, hogy angol nyelven vagy akár magyar cégnél foglalkoztatták. Utóbbit valószínűsítheti, hogy az ő nyelvi készségeivel egy komolyabb briefet sem ért meg, így még ha tudna is programozni (paródiarovat), akkor sem azt és úgy csinálni, amit és ahogy kértek tőle.
Sep 07, 2016 21:19:16
milliós kudarcv
Sep 07, 2016 21:19:57
*kevés volt rajta a masni*
Sep 07, 2016 21:19:57
német melócsá
Sep 07, 2016 21:22:49
szerződéses gyakornok = "nem kaptam pénzt, de legalább figyelhettem hogyan dolgoznak az igazi pjogjamozók"
Sep 07, 2016 21:22:49
fordos néni
Sep 07, 2016 21:27:22
*nem tudott a szarból aranyat csinálni, de legalább jól lehúzta a púpost*
Sep 07, 2016 21:27:22
német melócsá
Sep 07, 2016 21:38:25
És most 8 havi gyakornoki meló után, ami gondolom benne volt pár millióba Rocskaiéknak, mire számítasz? Junior pozícióra vagy még gyakornok leszel? Vagyis évente mennyi pénzt akarsz megcélozni?
Sep 07, 2016 21:38:25
avatás
Sep 07, 2016 21:40:47
Atyaisten, a kamera után felavatott egy óceánjárót is. Nem merem megnézni, ez broninak való téma!
Farkas Endre Kiss 52 új fényképet töltött fel ebbe az albumba: „Hamburgi kikötői napok (2016.05.07)”.
3 perce ·
Miután a Rácz Gábor idő előtt leleplezett, meg már úgyis mindegy, mert vége van az egésznek, és a hat hónapos időm után költözöm el onnan is, apránként elkezdem megosztani az itteni élényeimet. Május, Hamburg, kikötői napok, és az új óceánjáró ünnepélyes avatása.
Farkas Endre Kiss 52 új fényképet töltött fel ebbe az albumba: „Hamburgi kikötői napok (2016.05.07)”.
3 perce ·
Miután a Rácz Gábor idő előtt leleplezett, meg már úgyis mindegy, mert vége van az egésznek, és a hat hónapos időm után költözöm el onnan is, apránként elkezdem megosztani az itteni élényeimet. Május, Hamburg, kikötői napok, és az új óceánjáró ünnepélyes avatása.
Sep 07, 2016 21:40:47
korcsok egymás közt
Sep 07, 2016 21:42:27
Roland Kis Ettől a pár kigyóvállú pálcika embertől, akiket egy 50 kilós nő is leütne nem kéne ennyire félni, nézd meg a kuglifejű csipakot vagy tótaw-t,
Farkas Endre Kiss Amíg megvolt a melóhely, azért féltem, nehogy bekavarjanak ott. :) Csak most, a féléves, a betegségem miatt 7 hónaposra növelt gyakornoki idő után mindegy már.
László Boros Ha legközelebb elmész valahová dolgozni, közöld előre a főnökökkel és a kolegáiddal, hogy van néhány elmebeteg bűnöző, akiknek erről szól az életük, hogy téged szivatnak, és számítsanak rá, hogy őket is zaklatni fogják ez ügyben. Így elkerülöd, hogy azon kelljen paráznod, hogy megtudják merre vagy és mit csinálsz. Ha volt bármi a múltadban, ami már nyilvános, mutasd meg nekik, és mondd azt, hogy régen volt ez, de már nincs. Amiatt nem kell aggódni, hogy mit fognak szólni, mert nap mint nap kiderül valamelyik moslék politikusról, hogy pedofil vagy ilyesmi, és ugyanúgy szavaznak rájuk továbbra is az emberek. Ezentúl én is ezt fogom tenni, bárhová is megyek.
Farkas Endre Kiss Amíg megvolt a melóhely, azért féltem, nehogy bekavarjanak ott. :) Csak most, a féléves, a betegségem miatt 7 hónaposra növelt gyakornoki idő után mindegy már.
László Boros Ha legközelebb elmész valahová dolgozni, közöld előre a főnökökkel és a kolegáiddal, hogy van néhány elmebeteg bűnöző, akiknek erről szól az életük, hogy téged szivatnak, és számítsanak rá, hogy őket is zaklatni fogják ez ügyben. Így elkerülöd, hogy azon kelljen paráznod, hogy megtudják merre vagy és mit csinálsz. Ha volt bármi a múltadban, ami már nyilvános, mutasd meg nekik, és mondd azt, hogy régen volt ez, de már nincs. Amiatt nem kell aggódni, hogy mit fognak szólni, mert nap mint nap kiderül valamelyik moslék politikusról, hogy pedofil vagy ilyesmi, és ugyanúgy szavaznak rájuk továbbra is az emberek. Ezentúl én is ezt fogom tenni, bárhová is megyek.
Sep 07, 2016 21:42:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2016 21:48:57
x38)
Púp, azt miért nem osztod meg a trollokkal, hogy a gyakornokoskodás után miért nem ajánlottak neked fix állást? Az ingyen gányolásodat még befogott orral végigszenvedték, aztán pedig kibasztak, mint macskát szarni, Hahó! Pedig éppen keresnek PHP fejlesztőket, te pedig 6 hónapot töltöttél el náluk, szóval normális esetben te lennél a legjobb jelölt, nem igaz? Vagy kiderült, hogy mekkora kókler gányfos vagy?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
tanácsadó
Sep 07, 2016 21:56:45
László Boros Ha legközelebb elmész valahová dolgozni, közöld előre a főnökökkel és a kolegáiddal, hogy van néhány elmebeteg bűnöző, akiknek erről szól az életük, hogy téged szivatnak, és számítsanak rá, hogy őket is zaklatni fogják ez ügyben.
Szerintem az a legjobb, ha ezt beleírja az önéletrajzba és eleve úgy adja le a munkáltatónak.
Sep 07, 2016 21:56:45
hamburgi kollégák
Sep 07, 2016 21:59:47
* inkább savköpő menyétekkel dolgoznának együtt, mint hogy még egy napot egy légtérben kelljen tölteniük az állandóan hülyeségeket kérdező, németet alig törő, penetráns bűzt árasztó migrivel, aki után 3 hét kódpucolás vár rájuk *
Sep 07, 2016 21:59:47
hamburgi ajánlólevél
Sep 07, 2016 22:00:05
* Endre Kiss RAUS!!! *
Sep 07, 2016 22:00:05
bolondos Columbo
Sep 07, 2016 22:01:51
"Nem úgy kell nyitni, hogy neked vannak trolljaid, hanem úgy, hogy mondjuk "lenne még valami...", és akkor elmeséled, hogy szerepeltél újságokban, blogoltál meg ilyenek, de ez már a múlt."
Ja, még valami!
Látják itt ezt a faszverős videot?
Ez én vagyok.
Ja, még valami!
Látják itt ezt a faszverős videot?
Ez én vagyok.
Sep 07, 2016 22:01:51
broni
Sep 07, 2016 22:05:38
kuki aktív???????????
Sep 07, 2016 22:05:38
kizáródott sérv
Sep 07, 2016 22:07:10
Juszt is elérem, hogy a mosogatós évek nélkül, kapásból hozzam azt, amit ő a legjobb éveiben hozott Barcelonában - 10 év takarítás, meg minden szar, és 2 év müncheni spanyoltanulás után, a gazdasági válság előtti pénzbőság csúcsán.
erre most azt látom, hogy határozott gyakornoki meló hosszabítás nélkül, mindezt úgy, hogy recskaiék finanszírozzák. hol a kapás, sneci? ezt neméjtyem
Sep 07, 2016 22:07:10
füzet, troll bekészítve
Sep 07, 2016 22:14:48
hogy örülhet a biztosító, hogy egy már hónapok óta akut problémát elhallgatott a migráns tbcsaló. talán még perelhetik is a perek hazai mesterét.
Sep 07, 2016 22:14:48
Hiénaverő
(
x17)
Sep 07, 2016 22:16:10
x17)
Kifizetted az orrtörésed kezelését, élősködő keci?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
alpaka nagyi
Sep 07, 2016 22:16:25
... Ha volt bármi a múltadban, ami már nyilvános, mutasd meg nekik, és mondd azt, hogy régen volt ez, de már nincs. Amiatt nem kell aggódni, hogy mit fognak szólni, mert nap mint nap kiderül valamelyik moslék politikusról, hogy pedofil vagy ilyesmi, és ugyanúgy szavaznak rájuk továbbra is az emberek. Ezentúl én is ezt fogom tenni, bárhová is megyek.
Lackó, szenzációs tanácsokat adsz! Akkor ezentúl te is elküldöd mindenhová a pöcsös képeket, amiket Eszminek is átdobtál, hogy ezzel is mérsékeld a későbbi kellemetlenségeket?
És miért nem szólítod úgy a kommenthaverunkat Facebookon, ahogy itt nálunk a fórumon szoktad?
Hogy többségetekkel ellentétben én tudom hol lakik, ki tartja el, és mit csinál egész nap a púpos...
Sep 07, 2016 22:16:25
hamburgi kurvák
Sep 07, 2016 22:16:47
*nem pezsgőztek asodival*
Sep 07, 2016 22:16:47
kígyóvállú pálcika
Sep 07, 2016 22:19:58
az milyen panelmandela?
Sep 07, 2016 22:19:58
Kisboros Tinder
Sep 07, 2016 22:30:42
Ne hazudj neopup, ma lattalak vendegul, mar nem vagy hamburgban!

Amugy hogy kepzeled, hogy beleirod a cvdbe a superrealt? A nemet munkaadok szeretik lecsekkolni a leendo munkavallalokat igen rendesen es amit a volt fonokuradtol fogsz kapni ajanlolelvelkent, nem teszed ki az ablakba. Varom, hogy holnap visszairjon az ismerosom megkeresesere, mert bizony visszaeltel a superreal johirnevevel es atvertel egy lehetseges ugyfeluket.

Amugy hogy kepzeled, hogy beleirod a cvdbe a superrealt? A nemet munkaadok szeretik lecsekkolni a leendo munkavallalokat igen rendesen es amit a volt fonokuradtol fogsz kapni ajanlolelvelkent, nem teszed ki az ablakba. Varom, hogy holnap visszairjon az ismerosom megkeresesere, mert bizony visszaeltel a superreal johirnevevel es atvertel egy lehetseges ugyfeluket.
Sep 07, 2016 22:30:42
AutismusMaximus
Sep 07, 2016 22:38:14
És bazmeg, távolról nézve még egy kicsit hasonlít is!
És bazmeg, távolról nézve még egy kicsit hasonlít is!
Sep 07, 2016 22:38:14
AutismusMaximus
Sep 07, 2016 22:39:37
Elbasztam! Kurva anyádat sodi!
És bazmeg, távolról nézve még egy kicsit hasonlít
Sep 07, 2016 22:39:37
CalmClam
Sep 07, 2016 22:42:50
Sodi mi a kurva isten faszáért nem lehet azt a kibaszott irongnome ot rendesen kalibrálni?
Lemaradtunk ez a geci miatt fasza műsorokról.
Nem akarok hálatlan néző lenni, minden trollnak köszönöm a többéves szórakozást de mi a fasz van?
Nem akarok hálatlan néző lenni, minden trollnak köszönöm a többéves szórakozást de mi a fasz van?
Sep 07, 2016 22:42:50
AutismusMaximus
Sep 07, 2016 22:44:10
Amúgy szerintem inaktiváljuk az iron gnome-ot. A recskás, a STÁR vissza kíván térni a színpadra! Muszáj ennek teret engedni, az újabb szórakozás bombának. Mik fognak itt kiderulni, te jó Isten... Alig várom.
Most ha proland meg a drogdíler is ide tud írni, hát ez van. Eddig is ide tudtak ha nagyon akartak. De muszáj akadálymentesíteni a terepet a recskagép előtt.
Ha a kommunista impotens alkesz proli idefirkál, úgyis 2 perc múlva törlésre kerül, a zsírost meg mindenki ignorálja.
Most ha proland meg a drogdíler is ide tud írni, hát ez van. Eddig is ide tudtak ha nagyon akartak. De muszáj akadálymentesíteni a terepet a recskagép előtt.
Ha a kommunista impotens alkesz proli idefirkál, úgyis 2 perc múlva törlésre kerül, a zsírost meg mindenki ignorálja.
Sep 07, 2016 22:44:10
-
Sep 07, 2016 23:07:37
sneci fb profilkepe kitakaras nelkul
Sep 07, 2016 23:07:37
-
Sep 07, 2016 23:10:11
Hihetetlen, hogy ezt a szart eltűrték hónapokon keresztül.
Sep 07, 2016 23:10:11
Péniszmentö
Sep 07, 2016 23:10:42
sneci fb profilkepe kitakaras nelkul
Fasza szkúner a háttérben.
Recsi, hányszor vágtál bele az életlen borotváddal a bal halántékodnál növö szarkómába? El fog rákosodni, tudod-e?
Sep 07, 2016 23:10:42
xD
Sep 07, 2016 23:11:01
Sep 07, 2016 23:11:01
Púpos Recskapók
Sep 07, 2016 23:15:43
Amit akartam, azt megszereztem itt kint. Német munkatapasztalat, és ajánlólevél.
Milyen tapasztalat, milyen referencia, te idióta? Az hol referencia, hogy fél év, kvázi ingyen gyakornoki meló után nem kellettél nekik? Majd ha felvesznek rendesen, és kint vagy 2 évig, az már tapasztalatnak mondható. De ez így... Én lehet be se írnám a CV-be, úgy szégyellném.
Sep 07, 2016 23:15:43
Sírva hívtam a tanárnőt
Sep 07, 2016 23:16:09
Mindkét elmebeteg folyton itt nyomja a zőcségeit, a kommenthaverunkat meg kicsukta a vasgnóm?
Nem jó ez így professzor urak, ja ez igaz, én azt mondom a tekintetes grémium előtt, hogy a snecológiai tudomány egy jó ideje tévúton jár
Avval mondjuk tisztában vagyok, hogy alaptézisünk: asodi mindig hazudik, ideje tehát ellenőrizni a logokat...
Ez a vasgnómos füllentés egy ilyen hoztam is meg nem is megoldás volna, be is tartotta a gazdái utasítását, meg mégiscsak üzent, sőt azt üzente hogy írni próbált..nem rossz
Nem jó ez így professzor urak, ja ez igaz, én azt mondom a tekintetes grémium előtt, hogy a snecológiai tudomány egy jó ideje tévúton jár
Avval mondjuk tisztában vagyok, hogy alaptézisünk: asodi mindig hazudik, ideje tehát ellenőrizni a logokat...
Ez a vasgnómos füllentés egy ilyen hoztam is meg nem is megoldás volna, be is tartotta a gazdái utasítását, meg mégiscsak üzent, sőt azt üzente hogy írni próbált..nem rossz
Sep 07, 2016 23:16:09
Zulu
(
x15)
Sep 07, 2016 23:19:27
x15)
Sodi, te nyomorult. Regisztrált zsidó vagy te is. Van régről egy linked. Használd, és tudsz írni egyből.
Klapka
Sep 07, 2016 23:21:26
Nem figyelsz! Már a xingen is hazudik, hiszen fejlesztőnek írja magát, a gyakornokságról hallgat. Megint az lesz, hogy nyelvtanilag igazat mond, de a másni le fog esni.
Sep 07, 2016 23:21:26
child and mária feat 56
Sep 07, 2016 23:21:53
Sodi mi a kurva isten faszáért nem lehet azt a kibaszott irongnome ot rendesen kalibrálni?
támogatjuk! akár pénzzel is.
Sep 07, 2016 23:21:53
Péniszmentö
Sep 07, 2016 23:22:44
6 hónap "szakmai gyakorlat" vs. Sneci által is emlegetett fél év próbaidö ==> szerintem shemmiféle gyakornoki melóról nem volt szó, egyszerüen a próbaidö lejárta utáni review-n kitették a szürét.
Sep 07, 2016 23:22:44
Sep 07, 2016 23:27:42
Sodi, te nyomorult. Regisztrált zsidó vagy te is. Van régről egy linked. Használd, és tudsz írni egyből.
Itt bukott le a tipikus átlátszó sodi mese.
Vagy nem emlékszik a linkre (magára a tényre sem). Akkor viszont az intenzív igaz, csak nem a belével került oda, ezért kell ködösíteni mi is volt az, ami miatt "élet halál közt lebegett"
Sep 07, 2016 23:27:42
Púpos Recskapók
Sep 07, 2016 23:30:37
De rájöhetett volna a sok kudarcv után, hogy hiába ír bele bármit a szarjába, élőben azonnal kiderül mekkora balek mind programozásban, mind soft skillek terén. Vagy már az állásinterjún, vagy ha túl laza a cég felvételi menete, akkor a próbaidő alatt.
Hány pofáraesés kell még, mire feladja?
Sep 07, 2016 23:30:37
Púpos Recskapók
Sep 07, 2016 23:36:52
Ráadásul Pesten nem lett volna rendben a biztosításom sem, itt meg a melóhely miatt rendben volt.
Milyen alapon szidod egyáltalán a magyar egészségügyi rendszert, amikor egy büdös fillért nem fizettél bele gyakorlatilag, csak élősködtél rajta?
Sep 07, 2016 23:36:52
Klapka
Sep 07, 2016 23:38:45
Púp, azt miért nem osztod meg a trollokkal, hogy a gyakornokoskodás után miért nem ajánlottak neked fix állást? Az ingyen gányolásodat még befogott orral végigszenvedték, aztán pedig kibasztak, mint macskát szarni, Hahó! Pedig éppen keresnek PHP fejlesztőket, te pedig 6 hónapot töltöttél el náluk, szóval normális esetben te lennél a legjobb jelölt, nem igaz? Vagy kiderült, hogy mekkora kókler gányfos vagy?
Te sem figyelsz, Hahó!
A Sodi megírta, hogy az időjárás miatt hagyja ott Hamburgot és a melót. Bizony!
Sep 07, 2016 23:38:45
Klapka
Sep 07, 2016 23:42:07
Hát senki nem emlékszik arra, hogy a Sodi hónapokon, de talán éveken át magyarázta itt nagy pofával, hogy az ő eü biztosítása márpedig rendben van, és be is perelné a kórházat ha nem látnák el???
Sep 07, 2016 23:42:07
Klapka
Sep 07, 2016 23:46:17
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) May 05, 2015 23:14:00 Könyvjelző Válasz vote up vote down (9)
Én SZTK-be akkor megyek, amikor visznek.
OEP-szerződéses maszekhez kell menni.
Aki a műtát árát beszedni a TB-től, és neked csak a hotelszobát meg a szar helyett a modernabb orvosi alapanyag árát kell fizetned.
Utánanéztem. Szerencsére van ilyen.
Olyan meg, nincs "nincs TB-d", baromság.
Amikor akarom a műtétet, előtte besétálok a TB-hez, hogy majd küldjenek csekkeket. Abban a pillanatban rendezetté válik a jogviszonyom. A legrosszabb esetben egy havit, 6500 Ft értékben befizetek, a többit meg szarom le, de addig meg megvan az egynapos műtétem.
Nagyjából ez lesz.
Én SZTK-be akkor megyek, amikor visznek.
OEP-szerződéses maszekhez kell menni.
Aki a műtát árát beszedni a TB-től, és neked csak a hotelszobát meg a szar helyett a modernabb orvosi alapanyag árát kell fizetned.
Utánanéztem. Szerencsére van ilyen.
Olyan meg, nincs "nincs TB-d", baromság.
Amikor akarom a műtétet, előtte besétálok a TB-hez, hogy majd küldjenek csekkeket. Abban a pillanatban rendezetté válik a jogviszonyom. A legrosszabb esetben egy havit, 6500 Ft értékben befizetek, a többit meg szarom le, de addig meg megvan az egynapos műtétem.
Nagyjából ez lesz.
Sep 07, 2016 23:46:17
Klapka
Sep 07, 2016 23:54:57
Szerintem az itt a legnagyobb kérdés, hogy mennyibe került Rocskaiéknak a Sodi német melója. Ugye 7 hónapot volt kint, a szállást a kórházi kezelés alatt is fenn kelett tartani, és az havonta szerintem min. 500 euró. Tehát 3500 euróról indulunk, és biztos, hogy kajára sem volt elég amit keresett. Alsó hangon 1.5 milliót fizettek Veja nyényiék ezért a referenciáért.
Sep 07, 2016 23:54:57
Zensodisztika
Sep 07, 2016 23:55:52
Figyelmet kérek trollégák!
Mától a SoDi egyezményes rajzjele a következő:

Alább a helyes írásmód:
Rajzolunk egy cserepet, jó nagy köcsögöt, ami a SoDi, nyilván
Adunk neki két ormótlan fület, mint egy amforának, ami belül üres, kívül ragyás, hisz ez a SoDi, nem más
Megdíszítjük cserepünket; kap egy bánatmadarat, ez a SoDi szája, és szigorúan balra nyilazva egy hatalmas, görbe kilincsorrot, hisz a Zsodi orra hatalmas, de törött, mint a lankadt pitonja
Teszünk a cserépre két tágra zárt repedést, ezek a sodi autista szemei, majd feladjuk rá vejanyényi olvasószemüvegét
Ültetünk pár szál füvet a köcsösgbe, a sodi köztudottan füves hippi lett előző szerelme oldalán:)
Majd felmázoljuk a ragyáit, különös tekintettel a bal fül előtti másfél centis pofapúpra
A sodi ezennel készenvan, lehet csodálni ezt a tíz per kilencfeles férfiistent ;)
Tessék szépen gyakorolni, a jövőben erre az írásjelre gyakran szükség lehet, hisz itt minden csakis őróla szól.. :D
Mától a SoDi egyezményes rajzjele a következő:

Alább a helyes írásmód:
Rajzolunk egy cserepet, jó nagy köcsögöt, ami a SoDi, nyilván
Adunk neki két ormótlan fület, mint egy amforának, ami belül üres, kívül ragyás, hisz ez a SoDi, nem más
Megdíszítjük cserepünket; kap egy bánatmadarat, ez a SoDi szája, és szigorúan balra nyilazva egy hatalmas, görbe kilincsorrot, hisz a Zsodi orra hatalmas, de törött, mint a lankadt pitonja
Teszünk a cserépre két tágra zárt repedést, ezek a sodi autista szemei, majd feladjuk rá vejanyényi olvasószemüvegét
Ültetünk pár szál füvet a köcsösgbe, a sodi köztudottan füves hippi lett előző szerelme oldalán:)
Majd felmázoljuk a ragyáit, különös tekintettel a bal fül előtti másfél centis pofapúpra
A sodi ezennel készenvan, lehet csodálni ezt a tíz per kilencfeles férfiistent ;)
Tessék szépen gyakorolni, a jövőben erre az írásjelre gyakran szükség lehet, hisz itt minden csakis őróla szól.. :D
Sep 07, 2016 23:55:52
Klapka
Sep 07, 2016 23:59:34
Bejliny fél év az kb 1.5 millió volt, előtte az eltartás 4-5 éven át min. 5 millió, utána plusz a tanárok mondjuk 1 millió, most Hambujg 1.5 millió, hát ez olyan 8-9 millió.
Sep 07, 2016 23:59:34
Tarsoly
Sep 08, 2016 00:02:20
Bejliny fél év az kb 1.5 millió volt, előtte az eltartás 4-5 éven át min. 5 millió, utána plusz a tanárok mondjuk 1 millió, most Hambujg 1.5 millió, hát ez olyan 8-9 millió.
*az tele van*
Sep 08, 2016 00:02:20
Hiénaverő
(
x17)
Sep 08, 2016 00:02:49
x17)
Egy lakás árát felélte a hombárfejű pióca. Megint.
Hány lakás árát kell még rád költeni te keci? 35 éves vagy, 40 milliónál tartunk jelenleg.
Basszátokmeg elviszi egy budai villa árát mire felfordul.
Hány lakás árát kell még rád költeni te keci? 35 éves vagy, 40 milliónál tartunk jelenleg.
Hiénaverő
(
x17)
Sep 08, 2016 00:04:23
x17)
Persze a szociális temetést majd a trolloknak kell állniuk az adóforintokon keresztül.
Klapka
Sep 08, 2016 00:04:29
Az etyetemi évek kb. 20 millióba kerültek, közben csinált olyan 7-8 milliós adósságot a diákhitellel majd pedig a cégekkel, meg Rocskaiék támogatása, tehát olyan 35 millióba van a Sodi, plusz amennyibe az egyetem előtt került, simán számolhatunk egy laza 50 milliót együtt. Soha az életben nem fog ennyit összeszedni.
Sep 08, 2016 00:04:29
Galla Miki
Sep 08, 2016 00:07:29
*az tele van*
A Csaba meg előzetesben, hahaha
Sep 08, 2016 00:07:29
SoDi
Sep 08, 2016 00:09:55
Egy lakás árát felélte a hombárfejű pióca. Megint.
Jóval többe van egy pudai villa. Most már minden egyre jobb lesz.
Sep 08, 2016 00:09:55
Klapka
Sep 08, 2016 00:15:13
Na látod, Sodi, miközben te játszadoztál, mások rád költöttek 50 milliót, és most itt tartasz, 35 évesen nulla pénzért gyakornok vagy, miközben 400 ezerrel veszik fel a kezdőket 22 évesen.
Farkas Endre Kiss
3 perce · Berlin, Németország ·
Bocsánat, én és Sherlock Porks annak idején mindent megtettünk, hogy sorsközösséget vállaljunk vele. Amikor Budaházy Gyurit megvádolták az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának kísérletével, mi - jogtechnikai kísérletként - mindketten közzétettünk a blogjainkon egy-egy olyan írást, ami abszolút ugyanabban a stílusban íródott, és egy erőszakos hatalomátvétel lehetőségét vetette fel, mint esetlegesen kínánatos kiutat. Kíváncsiak voltunk, hogy mi történik velünk (kihallgatás, gyanúsítás, vád), és a kísérlet végén világosan kiderült, hogy a hatalom tényleg egyenesen utazik Budaházyra, ugyanis ezzel kapcsolatban nem történt egyikünkkel se az égvilágon semmi. Szóval ez nem rajtunk múlott.
Farkas Endre Kiss
Bocsánat, én és Sherlock Porks annak idején mindent megtettünk, hogy sorsközösséget vállaljunk vele. Amikor Budaházy Gyurit megvádolták az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának kísérletével, mi - jogtechnikai kísérletként - mindketten közzétettünk a blogjainkon egy-egy olyan írást, ami abszolút ugyanabban a stílusban íródott, és egy erőszakos hatalomátvétel lehetőségét vetette fel, mint esetlegesen kínánatos kiutat. Kíváncsiak voltunk, hogy mi történik velünk (kihallgatás, gyanúsítás, vád), és a kísérlet végén világosan kiderült, hogy a hatalom tényleg egyenesen utazik Budaházyra, ugyanis ezzel kapcsolatban nem történt egyikünkkel se az égvilágon semmi. Szóval ez nem rajtunk múlott.
Sep 08, 2016 00:15:13
Tarsoly
Sep 08, 2016 00:18:34
Na látod, Sodi, miközben te játszadoztál, mások rád költöttek 50 milliót, és most itt tartasz, 35 évesen nulla pénzért gyakornok vagy, miközben 400 ezerrel veszik fel a kezdőket 22 évesen.
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
Sep 08, 2016 00:18:34
Péniszmentö
Sep 08, 2016 00:19:35
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
Elbasztam.
Sep 08, 2016 00:19:35
Klapka
Sep 08, 2016 00:22:08
Elbasztam.
De a Sodi legalább annyival előrébb van, hogy ugyan tele van adóssággal, de rá nem vár pár év börtön, csak egy enyhe pénzbüntetés max, azt meg kifizetik Rocskaiék.
Sep 08, 2016 00:22:08
Rocskai et.
Sep 08, 2016 00:22:24
Ebadta kölke, elment némi apró rá, de legalább hálás gyerek
nem úgy, mint amikor tizszerennyivel megcsúszik a kezem -nomeg vele a tizedesvesszők- a könyvvizsgálói jelentésben, erre ezek kidobattak a kamarából..
láttatok már ilyen trógereket?
Még jó, hogy a budai villáimat a tanáccsal utaltattam ki, nem szarom én a pénzt, hogy többszáz milliókat fizessek lakásért
No nem mintha nem futná..., de végülis jobb ez így, mert nehezen megélő kisnyugdíjasok vagyunk mindketten
(ezt a feleségem is mondta már, úgyrémlik)
nem úgy, mint amikor tizszerennyivel megcsúszik a kezem -nomeg vele a tizedesvesszők- a könyvvizsgálói jelentésben, erre ezek kidobattak a kamarából..
láttatok már ilyen trógereket?
Még jó, hogy a budai villáimat a tanáccsal utaltattam ki, nem szarom én a pénzt, hogy többszáz milliókat fizessek lakásért
No nem mintha nem futná..., de végülis jobb ez így, mert nehezen megélő kisnyugdíjasok vagyunk mindketten
(ezt a feleségem is mondta már, úgyrémlik)
Sep 08, 2016 00:22:24
gurulka
Sep 08, 2016 00:44:01
Most akkor ez a hamburgi gyakornok meló mennyire igaz? Nem inkább az első, anyjával élős sztori a hitelesebb? Hogy tudott a púp önállóan életben maradni fél évig külföldön angyi és más gazdatest segítsége nélkül?
Sep 08, 2016 00:44:01
-
Sep 08, 2016 00:48:24
Roland Kis Ettől a pár kigyóvállú pálcika embertől, akiket egy 50 kilós nő is leütne nem kéne ennyire félni, nézd meg a kuglifejű csipakot vagy tótaw-t,
Kisboros, ezentúl mindenütt azzal fogsz nyitni, hogy kinyírtál egy kóbor kutyát és leszartad a sírját? :D
Sep 08, 2016 00:48:24
dombrólgurulós szar
Sep 08, 2016 00:53:23
És akkor most miért is van szüksége asodinak a 3 hetes német nyelvtanfolyamra, ha úgyis hazamegy Mo-ra melót keresni? Vagy ez is csak egy trollok félrevezetésére szolgáló hazugság? Nagyon ravasz a sodi.
Sep 08, 2016 00:53:23
-
Sep 08, 2016 00:58:04
engem az is érdekelne, hogy miért írta be 4,5 évnek a Groteszket, miközben max 2-3 hónapot járt be oda ténylegesen,m ráadásul a patkányfejű Solymári egyik csicskája olyan értékelést adott róla a telefonba, amit nem tenne ki az ablakba. Gondolja, hogy ha majd más kérdez rá, akkor annak mást fognak mondani, mint hogy egy semmire sem alkalmas gányjobbágy? Szó szerint kimondták, hogy programozói feladatokra, önálló munkavégzésre ALKALMATLAN. És beírja referenciának. Érthetetlen.
Sep 08, 2016 00:58:04
ejfelkor a nyugdij megerk
Sep 08, 2016 02:25:33
es a sarki ejjel-nappaliban sarkany sorre alakult!
Sep 08, 2016 02:25:33
sikernapló
Sep 08, 2016 02:43:15
Kiss Endre Farkas alias SoDI (34)
indulás:
- budai zöldövezeti lakás
- saját autó
- minden kiadás fedezve
- 4 költségtérítéses egyetemi szak fedezve
- felső-középosztálybeli életszínvonal fedezve
- angliai és németországi nyelvtanulási lehetőség
- privát nyelvtanfolyamok
eredmény:
- 0 diploma
- tartós munkanélküliség / fekete munka
- közmunkásénál alacsonyabb bevétel
- 0 év igazolt, legális munkaviszony
- kezdő szintű némettudás
- hiperkezdő angoltudás
- az önfenntartási képesség teljes hiánya
- erős szellemi és brutális fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- alkoholizmus
- beteges zaklató
- szexuálisan aberrált, merevédi zavarokkal küzd
- hamarosan elítélt lesz
- sokmilliós, egyre halmozódó tartozások
- az anyja és az apja életét tönkretette, a családja utálja
Kiss Roland alias Tartarossz (45+)
indulás:
- a szülők által fizetett albérlet
- saját autó
- minden kiadás fedezve
- 1 költségtérítéses egyetemi szak fedezve
- középosztálybeli életszínvonal fedezve
- sportolás, sportszerek fedezve
eredmény:
- 0 diploma
- tartós, állandósult munkanélküliség
- 0 bevétel
- 1-2 év csótányirtói munkaviszony
- nemlétező nyelvtudás
- brutális szellemi és erős fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- alkoholizmus
- beteges zaklató
- impotens
- börtönbüntetés + elmegyógyintézet
- az anyja életét tönkreteszi
- egykori élettársa és annak gyereke gyűlöli
ifj. Boros László alias Kisboros (35)
indulás:
- a szülők által felépített családi ház
- minden kiadás fedezve
- fotós hobbi magas kiadásai fedezve
eredmény:
- 1 diploma
- tartós, néha szalagmunkával megszakított munkanélküliség
- 0 bevétel
- 1-2 év szalagmunkás munkaviszony
- kezdő szintű angoltudás
- brutális szellemi és mérsékelt fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- drogfüggőség
- beteges zaklató
- latens homoszexuális, szűz
- az anyja életét tönkreteszi, családja utálja
Kaufmann György alias Kertész ügynök (56)
indulás:
- belvárosi, nagypolgári lakás
- minden kiadás fedezve
- 3 egyetemi szak alatti életvitel fedezve
- a besúgói múltnak köszönhetően hozzáférés állami javakhoz
eredmény:
- 0 diploma
- kb. 15 év munkaviszony
- nemlétező nyelvtudás
- profi élősködő és feketéző
- erős szellemi és mérsékelt fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- alkoholizmus
- beteges zaklató
- szexuálisan aberrált, pedofil, merevedési zavarokkal küzd
- az anyját a végletekig kiszipolyozta, az apja megtagadta
- a gyereke és annak anyja gyűlöli
indulás:
- budai zöldövezeti lakás
- saját autó
- minden kiadás fedezve
- 4 költségtérítéses egyetemi szak fedezve
- felső-középosztálybeli életszínvonal fedezve
- angliai és németországi nyelvtanulási lehetőség
- privát nyelvtanfolyamok
eredmény:
- 0 diploma
- tartós munkanélküliség / fekete munka
- 0 év igazolt, legális munkaviszony
- kezdő szintű némettudás
- hiperkezdő angoltudás
- erős szellemi és brutális fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- alkoholizmus
- beteges zaklató
- szexuálisan aberrált, merevédi zavarokkal küzd
- hamarosan elítélt lesz
- sokmilliós, egyre halmozódó tartozások
- az anyja és az apja életét tönkretette, a családja utálja
indulás:
- saját autó
- minden kiadás fedezve
eredmény:
- 0 diploma
- 0 bevétel
- 1-2 év csótányirtói munkaviszony
- nemlétező nyelvtudás
- brutális szellemi és erős fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- alkoholizmus
- beteges zaklató
- impotens
- börtönbüntetés + elmegyógyintézet
- az anyja életét tönkreteszi
- egykori élettársa és annak gyereke gyűlöli
ifj. Boros László alias Kisboros (35)
indulás:
- a szülők által felépített családi ház
- minden kiadás fedezve
- fotós hobbi magas kiadásai fedezve
eredmény:
- 1 diploma
- tartós, néha szalagmunkával megszakított munkanélküliség
- 0 bevétel
- 1-2 év szalagmunkás munkaviszony
- kezdő szintű angoltudás
- brutális szellemi és mérsékelt fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- drogfüggőség
- beteges zaklató
- latens homoszexuális, szűz
- az anyja életét tönkreteszi, családja utálja
Kaufmann György alias Kertész ügynök (56)
indulás:
- belvárosi, nagypolgári lakás
- minden kiadás fedezve
- 3 egyetemi szak alatti életvitel fedezve
- a besúgói múltnak köszönhetően hozzáférés állami javakhoz
eredmény:
- 0 diploma
- kb. 15 év munkaviszony
- nemlétező nyelvtudás
- profi élősködő és feketéző
- erős szellemi és mérsékelt fizikai leépülés
- totális izoláció
- nemlétező jövőkép
- alkoholizmus
- beteges zaklató
- szexuálisan aberrált, pedofil, merevedési zavarokkal küzd
- az anyját a végletekig kiszipolyozta, az apja megtagadta
- a gyereke és annak anyja gyűlöli
Sep 08, 2016 02:43:15
hoppá
Sep 08, 2016 02:46:54
Valószínűleg véletlenül, de még a kuruc is lehozta, hogy a metélt hüllő ügynök volt!
kuruc.info/r/9/58699/
kuruc.info/r/9/58699/
Sep 08, 2016 02:46:54
Cipak
Sep 08, 2016 03:04:26
indulás:
- saját autó
- minden kiadás fedezve
eredmény:
- 0 diploma
- 0 bevétel
- 1-2 év csótányirtói munkaviszony téves(15 év munkaviszony 1,5 év sorkatona, Bábolna, Lampart, hírker/lapker RT)
- nemlétező nyelvtudás (2 szanszkrit 5 ös vizsga az egyetemen)
- brutális szellemi és erős fizikai leépülés (130 feletti IQ és igen magas 126 EQ érzelmi intelligencia, fizikailag 20 kg egy kézzel bicepszre meg se kottyan, futás uszás, biciklizés rendszeresen)
- totális izoláció ( a zsenik temrészetes izolációja a patkányszaroktól)
- nemlétező jövőkép (versírás, blog, novellák, proza, publicisztika és keleti filozófia hinduizmus. buddhizmus, teljes világnézet és nem a korcs zsidó világszemlélet
- alkoholizmus = nem létező alkholizmus = erősen koffein függő, csak szociális dohányzó
- beteges zaklató
- impotens (2007-2014 ig párkapcsolatban éltem oylan nővel akiről te csak álmodhatsz külsőre!)
- börtönbüntetés + elmegyógyintézet (9 napig voltam az IMEIben az idő engem igazolt, mint Vej királyt amikor börtönbe vetették, gyógyosnak tetette magát a túlélés és a bosszú)
- az anyja életét tönkreteszi (nem teszem tönkre senki életét, a liberális kretén abortuszrajáró degenerált beteg picsák teszik tönkre a nemzet életét free iszlám!!!)
- egykori élettársa és annak gyereke gyűlöli (a gyűlölet nem engem, hanem az alacsonyrendű majmokat jellemzi, saját maguk értékítélete ami rám nem vonatkozik :) ennyi te rohatd patkány és most belebasszam a mocskos fejedet a betonba? te zsidó féreg?
indulás:
- saját autó
- minden kiadás fedezve
eredmény:
- 0 diploma
- 0 bevétel
- 1-2 év csótányirtói munkaviszony téves(15 év munkaviszony 1,5 év sorkatona, Bábolna, Lampart, hírker/lapker RT)
- brutális szellemi és erős fizikai leépülés (130 feletti IQ és igen magas 126 EQ érzelmi intelligencia, fizikailag 20 kg egy kézzel bicepszre meg se kottyan, futás uszás, biciklizés rendszeresen)
- nemlétező jövőkép (versírás, blog, novellák, proza, publicisztika és keleti filozófia hinduizmus. buddhizmus, teljes világnézet és nem a korcs zsidó világszemlélet
- alkoholizmus = nem létező alkholizmus = erősen koffein függő, csak szociális dohányzó
- beteges zaklató
- impotens (2007-2014 ig párkapcsolatban éltem oylan nővel akiről te csak álmodhatsz külsőre!)
- börtönbüntetés + elmegyógyintézet (9 napig voltam az IMEIben az idő engem igazolt, mint Vej királyt amikor börtönbe vetették, gyógyosnak tetette magát a túlélés és a bosszú)
- az anyja életét tönkreteszi (nem teszem tönkre senki életét, a liberális kretén abortuszrajáró degenerált beteg picsák teszik tönkre a nemzet életét free iszlám!!!)
- egykori élettársa és annak gyereke gyűlöli (a gyűlölet nem engem, hanem az alacsonyrendű majmokat jellemzi, saját maguk értékítélete ami rám nem vonatkozik :) ennyi te rohatd patkány és most belebasszam a mocskos fejedet a betonba? te zsidó féreg?
Sep 08, 2016 03:04:26
betrinyózott veréb
Sep 08, 2016 05:06:47
Tajgi, én értem hogy nyugdíj volt nemrég, de legalább egy hetet várhatnál szegény édesanyád lejmolásával, a Sárkányon kívül mást is kell ám venni!
Sep 08, 2016 05:06:47
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 07:07:17
x24)
Mekkora szenvedés lehetett a púposnak, hogy nem tudott figyelemkurvulni és a készített buziszelfijeit meg egyéb képeit nem tehette ki.
Kb. mint a kéthetes berlini gecitakarék!
Kb. mint a kéthetes berlini gecitakarék!
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 07:56:20
x24)
indulás:
- saját autó
- minden kiadás fedezve
eredmény:
- 0 diploma
- 0 bevétel
- beteges zaklató
indulás:
- saját autó
- minden kiadás fedezve
eredmény:
- 0 diploma
- 0 bevétel
- beteges zaklató
Enyémet belebaszhatod, te 160 centis cipőnézegető törpe.
trendbeli garázdaság
Sep 08, 2016 08:17:28
bármelyik itt rágalmazó szarzsákkal találkozok a városban akit név szerint ismerek a pofáját ugy telibe baszom egy doronggal, hogy vért fog köpni...
Ahogy eddig is, te panelrambó? LOOOLLLLLLL
Fedettpályás cipőnézegetés indul! XD
Sep 08, 2016 08:17:28
tigris
Sep 08, 2016 08:33:21
jól értem, hogy a magát nagy hazafinak tartó krónikás ismét emigrálásról, hazaárulásról ábrándozik, és az a legfőbb vágya, hogy más kultúrákat ismerjen meg?
mi a bajod a magyar kultúrával recskaboy? az már büdös? a magyar TB-t fizetni nem akartad, aztán köpködöd az országunkat, hogy nem láttak volna (!!) el, bezzeg a migránsszopó németek? Igazi élősködő patkány vagy, jobb hogy merkelt boldogítod.
mi a bajod a magyar kultúrával recskaboy? az már büdös? a magyar TB-t fizetni nem akartad, aztán köpködöd az országunkat, hogy nem láttak volna (!!) el, bezzeg a migránsszopó németek? Igazi élősködő patkány vagy, jobb hogy merkelt boldogítod.
Sep 08, 2016 08:33:21
alpaka nagyi
Sep 08, 2016 08:59:51
te is birkozószart reggeliztél te legutolsó fostalicska senkiházi csatornapatkány a verjem a faszomat a büdös kurva anyád szájába, mocskos csürhe
Csak egy brahmin, egy szellemi ember képes ilyen választékosan kifejezni magát.
Sep 08, 2016 08:59:51
Hiénaverő
(
x17)
Sep 08, 2016 09:00:01
x17)
akkor hol voltál, amikor a viking troll fel akart kérdezni, beszari vén alkesz faszfej? Takarodj a kurva anyádba innen mielőtt megint bevitetünk.
-
Sep 08, 2016 09:01:02
te is birkozószart reggeliztél te legutolsó fostalicska senkiházi csatornapatkány a verjem a faszomat a büdös kurva anyád szájába, mocskos csürhe
láthatóan semmit nem értettél meg a hinduizmusból, a tudatról.
Sep 08, 2016 09:01:02
-
Sep 08, 2016 09:03:44
múltkor felcsöngetett hozzád egy troll, aztán fent lapultál inkább a panelben, ahelyett, hogy lementél volna izmozni. te netrambó!
Sep 08, 2016 09:03:44
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 09:04:15
x24)
Porkstól tanulta a hinduizmust.
-
Sep 08, 2016 09:10:32
aztán mire mentél a szanszkrittal? olvastad a rigvédát eredetiben? ha igen, akkor miért nem sikerült felfognod? múltkor is bődületes marhaságokat írtál a sziddhikről, a gyilkos szútrát persze nem tudtad megnevezni, pedig ki akartam keresni a patanjali könyvből. dehát ugye nincs ilyen szútra, ott kezdődik a probléma.
Sep 08, 2016 09:10:32
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 09:11:56
x24)
bármelyik itt rágalmazó szarzsákkal találkozok a városban akit név szerint ismerek a pofáját ugy telibe baszom egy doronggal, hogy vért fog köpni, nem érdekel hogy ki kinek a kicsodája, mostantól ehhez tartsa magát az összes zaklató geci.
Dorong. Micsoda fallikus szimbólum...
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 09:14:03
x24)
álmodozzál csak te beteg szlovák fos, elmebeteg geci, ide senki nem csöngetett föl, eltévesztetted a házszámot, kössükn egyfogadást, itt van nálam a fogvatartoti kártyám amire rendkívül büszke vagyok, mint mása lovagkersztjére heroikus küzdelem volt, hogy szembeszálltam a bulvár által agymosott buta picsákkal, akik már nem magyarok, hanem büdös kapitalista burzsuj szopó beteg szar leprás szelleileg leépült csandála csürhe mocsadékok, és nihilista degeneráltak bandája. Tehát ha azon a rendőségi fotón a fejem bubja eléri a 180 cm-es vonalat, akkor én nyertem, és mint győztes kiverhetem egyvésővel és egy kalapácsal az összes nem szuvas és az összes koszvadt szuvas fogadat te köcsög? oké? tehát neked ennyi a dolgod, hogy valóban belásd te legutolsó elmebeteg antiszociális söpredék valóságtagadó szarzsák, hogy minimum 17-20cm rel magasabb vagyok mint 160 cm comprende kisköcsög?
Neked ahhoz véső kell meg kalapács? Ököllel nem megy?
Örebro
Sep 08, 2016 09:16:31
ejnye proland, csunya dolog hazudni, hat nem meghivtalak egy fözelekre es egy sörre, ke alkalommal is, de te valami oknal fogva nem mertel odajönni.
Sep 08, 2016 09:16:31
alpaka nagyi
Sep 08, 2016 09:19:50
álmodozzál csak te beteg szlovák fos, elmebeteg geci, ide senki nem csöngetett föl, eltévesztetted a házszámot
Egy kaptafára készülnek a retardok kifogásai, lássuk csak:
- A troll eltévesztette a házszámot
- Nem tudtad kicsoda Zsery, ezért nézegetted végig a cipőd
- Nem értél volna oda BKV-val
- Épp uszodában voltál, nem értél rá
- A szomszéd tulajdoni lapja lett kikérve
Sep 08, 2016 09:19:50
Örebro
Sep 08, 2016 09:22:46
mestered és apád a Gergényi, az is pont ilyen kriptaszökveny fejű geci banshee
szelektalva olvasol sittes!!! ide is leirom, eljöttel, mikor ujpalotan voltam es hivtalak fözelekre meg olcso sörre?:-)
Sep 08, 2016 09:22:46
Örebro
Sep 08, 2016 09:24:00
mindeközben a gyagyås költözködik:-)
Sep 08, 2016 09:24:00
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 09:24:57
x24)
Te csak ott vagy bátor tajgikám, ahol elér a drót.
De most mi ez a feldemhedés, kézivezérel a púpos hogy tereld kicsit a témát?
De most mi ez a feldemhedés, kézivezérel a púpos hogy tereld kicsit a témát?
Örebro
Sep 08, 2016 09:28:17
egyszonak is szaz a vege, te nem voltal a doktor urnal, hazudsz. te nem mertel velem talalkozni teny. sittes vagy, teny. eltartott vagy, teny.
Sep 08, 2016 09:28:17
-
Sep 08, 2016 09:29:29
bármelyik itt rágalmazó szarzsákkal találkozok a városban akit név szerint ismerek a pofáját ugy telibe baszom egy doronggal, hogy vért fog köpni, nem érdekel hogy ki kinek a kicsodája, mostantól ehhez tartsa magát az összes zaklató geci.
Sep 08, 2016 09:29:29
-
Sep 08, 2016 09:29:54
biztos hogy nem voltam otthon, ennyi, meg van amikor 12 ig vagy délután 4 óráig is pihenek, alszok, meghívhattál volna egy rászoruló hajléktalant inkább, doktor ur? az nem doktor ur, hanem a leggyávább fostos geciláda, a gyengék hívják a rendőrséget, akik nem képesek egy konfliktust rendezni :D Sep 08, 2016 09:29:54
-
Sep 08, 2016 09:32:58
mi van a homlokodon gecci?? új fej nő ki :D
Látod, vén impotens, ha nem a cipődet nézegetted volna, nem lenne most új felismerés.
Sep 08, 2016 09:32:58
-
Sep 08, 2016 09:33:09
mi van a homlokodon gecci?? új fej nő ki :D
miért nem kérdezed mi van a sodi hátán? vagy neked elárulta mit takargat a korcs púpja?
Sep 08, 2016 09:33:09
zaklató sittes
Sep 08, 2016 09:34:23
*Báta Gyöngyvér megszopatta*
Sep 08, 2016 09:34:23
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 09:39:37
x24)
biztos hogy nem voltam otthon, ennyi, meg van amikor 12 ig vagy délután 4 óráig is pihenek, alszok, meghívhattál volna egy rászoruló hajléktalant inkább, doktor ur? az nem doktor ur, hanem a leggyávább fostos geciláda, a gyengék hívják a rendőrséget, akik nem képesek egy konfliktust rendezni :D
Az a sok stressz, azt ki kell pihenni...
Örebro
Sep 08, 2016 09:41:12
biztos hogy nem voltam otthon, ennyi, meg van amikor 12 ig vagy délután 4 óráig is pihenek, alszok, meghívhattál volna egy rászoruló hajléktalant inkább, doktor ur? az nem doktor ur, hanem a leggyávább fostos geciláda, a gyengék hívják a rendőrséget, akik nem képesek egy konfliktust rendezni :D
hazudsz sittes! ket alkalommal jo elöre jeleztem az idöpontot. multkor azt hazudtad, hogy azert nem jöttel le, mert nem akarsz ujra sittre menni, hazudsz mondom:-)
Sep 08, 2016 09:41:12
-
Sep 08, 2016 09:45:10
minek is egyeztettem volna időpontot, ez itt nem rendelőintézet, itt szellemi munka folyik, amit teljesen ingyen olvashatóvá teszek a blogomon is. Ezzel szolgálom ezt sötét suttyó kulákosodó erkölcstelen geci nemzetet Sep 08, 2016 09:45:10
banshee
(
x24)
Sep 08, 2016 09:46:51
x24)
Szellemi munka...LOLbazmeg!
Karandas
Sep 08, 2016 09:48:21
minek is egyeztettem volna időpontot, ez itt nem rendelőintézet, itt szellemi munka folyik, amit teljesen ingyen olvashatóvá teszek a blogomon is. Ezzel szolgálom ezt sötét suttyó kulákosodó erkölcstelen geci nemzetet
Ezen kivételesen hangosan felröhögtem.
Sep 08, 2016 09:48:21
Karandas
Sep 08, 2016 09:50:08
A tartarossz blog impakt faktora az egeket verdesi, neves szakmai műhely.
Sep 08, 2016 09:50:08
tigris
Sep 08, 2016 10:31:57
bakszigeci a kisszobából nem mertél kijönni, mikor elmentem hozzátok. Anyád azzal védett meg, hogy felajánlja, hogy leszop, nagy nehezen belementem, de csak könyörületből, legalább neki legyen egy jó napja.
Sep 08, 2016 10:31:57
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Volt az a CIB-es kártyás fizetős történet nemrégiben, az mindenképp magyar ügyfélnek ment. (Vagy csak kohnspirációs okokból kezdte el terjeszteni.)