te sneci, ha csak ennyi a javulas, akkor nem is eri meg hazaarulonak lenni. ideje lenne osszepakolnod es visszakoltozni ujszaszra. szaros 10%-ert miert maradnal kint? ennek shemmi de shemmi ertelme!
újszászon nincs buziszauna...
akinek nincs lába, az kússzon be kérni az önkormányzathoz
lófaszt mama. a hamburgi 70% az nagyon messze van a szegénységtől. (a magyar 60%-a az tényleg az)
ettől függetlenül neked szar :)
NYOLCAT!!!!! nyolc percet!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Amúgy ami a legérdekesebb, hogy 5 vagy 6 hónapig volt a hamburgi melócsá és egy emberrel nem tudott lespanolni.
Mennyire egy antiszoc fasz lehetett ott bent is akit mindig letereltek, meg nem akartak ebédelni menni vele?
Nem igazán érdekelt minket egy masztiparti.
Biztos lesz még 1-2 balfasz cég aki felveszi, de ezek jobb esetben is csak pár hónapig élő, gyakornoki munkaviszonyok lesznek.
Az a baj, hogy a gnómnak ez tökéletesen meg is felelne. Az autista agya nem képes hosszútávban gondolkozni, a jelenlegi dőzsölős proli életformája a Pátyon/Kolossy téren nyomorgáshoz képest ég és föld. Mindaddig, amíg a jelenlegi viszonyokat képes fenntartani, addig neki minden tökéletesen megfelelő, ami valahol érthető is.
2-3 gyakornoki lófaszkodás simán benne van a pakliban, van elég Groteszk szintű gányolda odakint is. Utána persze már elég csúnyán masnizgatni kell az önéletrajzot (akár letagadni munkahelyeket), hogy mégis miért baszták ki több helyről is, amint csak lehetett.
A 2. németországi kaland nem ezen fog elúszni szerintem, hanem hogy elbalfaszkodja a pénzét, megcsúszik a hitelkerettel, vagy ismételten valami egészen elképesztő "SoDis" fordulattal ér véget ez az évad is.
a Hartz IV ugrott, ha átmegy a tervezet, márpedig át fog menni
hát azért hetyetye...
Hallo Trollegen! :^)
Viszont egészen idegesítő volt, hogy megérkezek ki tudja hova, és nem működik a Google maps adatforgalom nélkül. Mintha visszarepültem volna egy órán át 2014-be, amikor úgy tájékozódtam, hogy ha egy kereszteződésben négyfelé lehetett menni, átlag a harmadikra találta el, melyik a helyes irány.
AUTIZMUS, SEMMI MÁS.
Danke für a német szociális juttatások megkurtítása sodi felé törvényjavaslat elfogadásáért!!! schöndankeschön
hazudik, a tegnapi műsorban elszólta magát, hogy a fővárosban van, és nem talál más szórakozást, csak a mozit és a buziszaunat.
Megalapítom a mesteredzők for Donald Trump Association-t!!!
Buziszauna látogatási mánia. Evidenciákat
nem csoda, hogy egyre ritkább a szépvok rovat. ez már nekem is sok.
Szerintem is...illetve a csajom szerint is így kéne xD
Sneci, hol a hajad? Birkanyíró ollóval mentél neki? Vagy a néger főbérlőd nyírt fazonra (itt-ott) :)
Vagy ez már az alapállapot nálad, te kopaszodó negyvenes szar??
Lófaszt, a főbérlőtől kapott egy lángost és attól állt helyre!
A kórház olcsóbb lett volna xD
Az arab migri kollégája a pólójával megoldotta hibátlanul.
azt nem bírná a háta. egyszerűen ráült a mocskos pofájára depresszió dezső, igaz sneci? hol a juhuhúú, lesz juhuhúúúú?
A lángost én adtam!
ezzel beismerte, hogy már nem tud segítséget kérni recskaiéktól. Tehát tényleg kitették a púpját Vera halála után az első adandó alkalommal.
Hát az azért durva életveszély, ha csak magadra számíthatsz. Ezért is baszta fel az agyam, hogy RGL nem mérte fel ennek súlyát, pedig ez komolyabb dolog a titkosszolgálatokról meg örökmozgókról álmodozós mesebeli faszságoknál.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Megnyugtatlak Púpi, hogy ezt úgy hívják: FELNŐTTKOR.
És az emberek döntő többsége valamikor 18-25 éves kora között eljut ide.
te egyszerűen nem vagy férfi. egy picsogós kislány vagy. egy buzi.
családalapítás, mi? :)))
mivel basztatott a penzmentos csaj?
munkanapi atlagban hany orat keresel allast?
min ment teggnap a rosszhangulatu ugrandozas a foberlovel?
meg probamelocsara sem hivnak a nemet cegek?
miert nem sikerul felszedni egy szexpapit sem a biziszaunakba?
hany euro tartalek maradt?
huh b+, de megöregedtél, 45 évesnek nézel ki.
Fel kell nőni. Egy villanykörtét nem tudsz kicserélni, fogyaték. Az elmúlt tíz évben összesen egy képességed fejlődött, az pedig a magamutogatás. Esetleg még az élősködés, bár régen abban is jobb voltál. Egy budai lakásból íróasztal alá, onnan meg egy néger csicskája lettél. Gratulálok.
Az egyetlen esélye, hogy velünk kommunikál itt a fórumon. Máshol nem tud normális emberekkel beszélni.
Miért loptad el RGL 1500 euroját?
Ezt zsír adta fel a nevében. Mehet a feljelentés zsír ellen!
óóóóaaaarrrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Gecc :D
ezt nem én hörgöm. meg nem is én hirdetek.............
ilyenkor bizony perelni kell!!!!!!!!!!!tajgit peberlem 100 milió forinra!!!!!
ne hazudj nåci! törpapa tegnap mondta, hogy igertel 100 eurot, a masik te tanacsaid miatt lett földönfuto, mert a jogi erzeked nala is becsödölt.szar hazug fasz vagy, tenyleg elfogynak az utolso retardok is mellöled, de te csak jarj buziszaunaba. rgl hatamögött is miket irkalsz itt, szerinted az ok, hogy a hatamögött elmebetegnek nevezed, ami igaz, de elvileg a baratod.
10.10.2016 16:28
Farkas Endre Kiss
nekem sincs semmim, csak a 6 éves laptopom meg egy 40 ezres tablet
elvesztettem Hamburgban az állásomat, és most keresek Berlinben, addig a kevéske megtakarításomat élem fel
Na és a takarítórobot? A porszívórobot? Vagy azok nem is a tiéid? Kinek hazudsz megint, recskás?
A "kevéske" megtakarításod töredékéből hónapokig ellébecolhatna dörppe barátod a méregdrága munkásszállóján (jó nagy balfasz az is, de az ő baja).
Ezt is úgy fogod megadni, mint zsery 50 euroját, Kruchio 2000-ét, a Pásztor féle ügyben megvádolt hazzafyak pénzét? És még sorolhatnám...
aha ott a kis mosoly jel, akkor ki hazudik, ismerve teged? de a lenyeg, tegnap törpapa ezt mondta a telefonba.
Te koszos féreg! Anyádnak miért nem írsz ilyen levelet? Vagy apádnak?
Hogy - akár szigorúan kölcsönbe - de támogatod őket ha már 20 milliót kibasztak rád.
Mindenféle csöves cigánynak meg írástudatlan nyomorultaknak szórnád a 100 eurósokat Csekonics báró, a szüleid meg dögöljenek éhen!
Az kisemmizett embertársad épp azon panaszkodik hogy egy gatyája sincs, öngyilkosságon gondolkodik, te meg magadról panaszkodsz, de szar neked Hamburgban, felélni a milliókat.
Cafatokra kéne rugdosni téged te köpedék tetű!!!!!
Szmájlizol, tehát hazudsz buzi!
Az kisemmizett embertársad épp azon panaszkodik hogy egy gatyája sincs, öngyilkosságon gondolkodik, te meg magadról panaszkodsz, de szar neked Hamburgban, felélni a milliókat.
Ha valaki öngyilos akar lenni, igenis releváns felsorolni, milyen tekintetben van jobb helyzetban nálad (van állása).
nem azt irtam, hogy a afeljelentes megtetelere biztattad, csusztatsz a tanacsaid azok amik segitettek neki megint. te szarfaszu zugugyvedet jatszo csöves!
de azt nem írtad neki, hogy van 6000 euród a fiókban, ugye? meg hogy egy buziszaunázásod árából teljesen felöltözhetne.
azt megtudta a törpapa egy masik infobol, valaki allitolag felhivta es eleg szepen felvilagositotta a sodi baratjarol!
ne sajnaltasd magad te hazug fasz! egyik pillantban csekonics barot jatszol, masik pillanatban rongyokban jarsz. ezt hivjak skyzofrenianak!
nahat-nahat,megis csak a rocskai klan levetett ruhaiban jarkalsz, pedig ezt is tagadtad.
Tehát te úgy vigasztalód a barátodat, hogy de jó neked, legalább van munkád, nézd meg, én Hamburgban élek és hetente buziszaunákba járok. Nézd! NÉZD! ENGEM! A Sodit! Én, Hamburgban!! Szaunákban!!
-
Oct 13, 2016 08:58:15
Bocsánat: magyarországi átlagbér 60%-át a hamburgi átlagbér 70%-ára. Akárhogy is nézzük, ez ugyanúgy szegénység.
te sneci, ha csak ennyi a javulas, akkor nem is eri meg hazaarulonak lenni. ideje lenne osszepakolnod es visszakoltozni ujszaszra. szaros 10%-ert miert maradnal kint? ennek shemmi de shemmi ertelme!
Oct 13, 2016 08:58:15
evidenciák
Oct 13, 2016 09:12:55
újszászon nincs buziszauna...
Oct 13, 2016 09:12:55
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 09:13:31
x17)
gyagyås, miert szarod le a barataidat, szegeny törpapa is vesztesre all, varja a jogi tanacsaidat, te meg csak utazgatsz es dözsölsz!
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 09:15:15
x17)
rgl-t is hitegetted a loveval, aztan mikor kellene neki, nem valaszolsz ha keres, bujkalsz, közben meg dözsölsz te szar keci!
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 09:15:50
x17)
beciganynak mennyi penzt adakoztal a mulabahoz?
tyodika
Oct 13, 2016 09:17:23
beciganynak mennyi penzt adakoztal a mulabahoz?
akinek nincs lába, az kússzon be kérni az önkormányzathoz
Oct 13, 2016 09:17:23
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 09:17:56
x17)
az eszter fönökurral, meg jobb ha nem szemtelenkedsz, lassan huzhatod a pupodat vissza magyarorszagra , hol mashol laknal, vagy ujszasz, vagy eszterur.
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 09:18:39
x17)
ujszaszon, mar ismernek, pedig meg oda sem költöztel:-)
Habony Árpád
Oct 13, 2016 09:28:55
Bocsánat: magyarországi átlagbér 60%-át a hamburgi átlagbér 70%-ára. Akárhogy is nézzük, ez ugyanúgy szegénység.
lófaszt mama. a hamburgi 70% az nagyon messze van a szegénységtől. (a magyar 60%-a az tényleg az)
ettől függetlenül neked szar :)
Oct 13, 2016 09:28:55
-
Oct 13, 2016 09:32:50
sneci, rgl nek azt tanacsoltad, hogy napi 8 oraban keressen allast. te munkanapi atlag hany oraban keresgelsz?
Oct 13, 2016 09:32:50
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 09:36:19
x17)
sneci, rgl nek azt tanacsoltad, hogy napi 8 oraban keressen allast. te munkanapi atlag hany oraban keresgelsz?
stressznélküli nyugi
Oct 13, 2016 09:46:52
Hartz IV-re vagy egy jótevőre szexopára pályázik sneci, nem munkára. Bizony!
Oct 13, 2016 09:46:52
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 13, 2016 09:47:25
x4)
Oct 13, 2016 09:47:25
7p56 mp-et ami twchnikailag nyolc, tehát HAZUDSZ. A perc-óra különbséget most nem kommentálnám, életveszély van és nem érek rá! Oct 13, 2016 09:47:25
Olvasó
Oct 13, 2016 10:01:46
Lehet már írta valaki, meg a profok számára evidens, de gondolom a buzikobold azért jár ezekbe a "textilmentes" szaunákba, mert azt hiszi, hogy a fogyatékos méretű pitonjára majd mindenki elismerően kacsintani fog?
Amúgy a melóval kapcsolatban a kudarc az borítékolva van. Senki nem gondolja egy percig se Sodi környezetében, vagy olyan aki jobban ismeri, hogy ez a gonosz fasz kibír huzamosabb időt egy helyen.
Biztos lesz még 1-2 balfasz cég aki felveszi, de ezek jobb esetben is csak pár hónapig élő, gyakornoki munkaviszonyok lesznek.
Amúgy ami a legérdekesebb, hogy 5 vagy 6 hónapig volt a hamburgi melócsá és egy emberrel nem tudott lespanolni.
Mennyire egy antiszoc fasz lehetett ott bent is akit mindig letereltek, meg nem akartak ebédelni menni vele?
Amúgy a melóval kapcsolatban a kudarc az borítékolva van. Senki nem gondolja egy percig se Sodi környezetében, vagy olyan aki jobban ismeri, hogy ez a gonosz fasz kibír huzamosabb időt egy helyen.
Oct 13, 2016 10:01:46
hamburgi kollégák
Oct 13, 2016 10:10:53
Nem igazán érdekelt minket egy masztiparti.
Oct 13, 2016 10:10:53
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 10:16:26
x17)
Púpos Recskapók
Oct 13, 2016 10:19:08
Az a baj, hogy a gnómnak ez tökéletesen meg is felelne. Az autista agya nem képes hosszútávban gondolkozni, a jelenlegi dőzsölős proli életformája a Pátyon/Kolossy téren nyomorgáshoz képest ég és föld. Mindaddig, amíg a jelenlegi viszonyokat képes fenntartani, addig neki minden tökéletesen megfelelő, ami valahol érthető is.
2-3 gyakornoki lófaszkodás simán benne van a pakliban, van elég Groteszk szintű gányolda odakint is. Utána persze már elég csúnyán masnizgatni kell az önéletrajzot (akár letagadni munkahelyeket), hogy mégis miért baszták ki több helyről is, amint csak lehetett.
A 2. németországi kaland nem ezen fog elúszni szerintem, hanem hogy elbalfaszkodja a pénzét, megcsúszik a hitelkerettel, vagy ismételten valami egészen elképesztő "SoDis" fordulattal ér véget ez az évad is.
Oct 13, 2016 10:19:08
:)
Oct 13, 2016 10:50:43
444-es troll, neked is jó reggelt!
"Jó reggelt! Rég ébredtünk ilyen enyhe reggelre!
Még mielőtt bárki ledobná a textilt, jeleznem kell, hogy az "enyhe" ez esetben a legutóbbi hajnali műszakomban tapasztalt fagypont körüli hőmérsékletek relációjában igaz állítás."
444.hu/2016/10/13/jo-reggelt-reg-ebredtunk-ilyen-enyhe-reggelre
"Jó reggelt! Rég ébredtünk ilyen enyhe reggelre!
Még mielőtt bárki ledobná a textilt, jeleznem kell, hogy az "enyhe" ez esetben a legutóbbi hajnali műszakomban tapasztalt fagypont körüli hőmérsékletek relációjában igaz állítás."
444.hu/2016/10/13/jo-reggelt-reg-ebredtunk-ilyen-enyhe-reggelre
Oct 13, 2016 10:50:43
jiddise máme
(
x11)
Oct 13, 2016 10:59:46
x11)
Hartz IV-re vagy egy jótevőre szexopára pályázik sneci, nem munkára. Bizony!
ártalmatlan trollok
Oct 13, 2016 11:01:54
hát azért hetyetye...
Oct 13, 2016 11:01:54
Angela Merkel
Oct 13, 2016 11:47:47
hát azért hetyetye...
Oct 13, 2016 11:47:47
Schwezoff Dávid
Oct 13, 2016 12:09:44
Viszont egészen idegesítő volt, hogy megérkezek ki tudja hova, és nem működik a Google maps adatforgalom nélkül. Mintha visszarepültem volna egy órán át 2014-be, amikor úgy tájékozódtam, hogy ha egy kereszteződésben négyfelé lehetett menni, átlag a harmadikra találta el, melyik a helyes irány.
AUTIZMUS, SEMMI MÁS.
Oct 13, 2016 12:09:44
Schwezoff Dávid
Oct 13, 2016 12:11:44
Danke für a német szociális juttatások megkurtítása sodi felé törvényjavaslat elfogadásáért!!! schöndankeschön
Oct 13, 2016 12:11:44
púpfigyelő
Oct 13, 2016 12:18:09
Farkas Endre Kiss, itt: Hamburg.
11 órája ·
Ismét Hamburg. Ironikus, hogy másfél éve szabályosan menekültem Berlinből, most meg az istennek se tudok visszajutni oda, de ez van. Majd csak lesz valahogy.
11 órája ·
Ismét Hamburg. Ironikus, hogy másfél éve szabályosan menekültem Berlinből, most meg az istennek se tudok visszajutni oda, de ez van. Majd csak lesz valahogy.
Oct 13, 2016 12:18:09
Schwezoff Dávid
Oct 13, 2016 12:20:09
Farkas Endre Kiss, itt: Hamburg.
11 órája ·
11 órája ·
hazudik, a tegnapi műsorban elszólta magát, hogy a fővárosban van, és nem talál más szórakozást, csak a mozit és a buziszaunat.
Oct 13, 2016 12:20:09
D. Trump
Oct 13, 2016 12:24:31
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F10%2F13%2Ftrump-egyszer-egy-serduletlen-kislanyra-is-ramozdult
Am I a big American Hero, Mr. Broni???
YEAH, Fuck, YEAH
YEAH, Fuck, YEAH
Oct 13, 2016 12:24:31
K. Zoltán = broni ???
Oct 13, 2016 12:26:08
Oct 13, 2016 12:26:08
Kiss László
Oct 13, 2016 12:26:24
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F10%2F13%2Ftrump-egyszer-egy-serduletlen-kislanyra-is-ramozdult
YEAH, Fuck, YEAH
YEAH, Fuck, YEAH
Megalapítom a mesteredzők for Donald Trump Association-t!!!
Oct 13, 2016 12:26:24
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 12:34:04
Endi, ugye tényleg az a terved, hogy fogsz valami gazdag (legalábbis jómódú) öreget és te leszel a házikoboldja? A te helyzetedben egyébként még érthető is lenne: a nyelvet csak makogod, átlagos meló kizárva, mejty nyem bíjja a hátyad, a programozás esetedben leginkább a fórum szórakoztatását szolgálja. Szóval tényleg marad az, hogy az öreg Hansit napi 1-2 alkalommal lecirmantod és cserébe elvisel téged, valamint megvan a napi gléda és girosztál. Vágj bele, téged tényleg csak ez húzna ki a szarból!
Oct 13, 2016 12:34:04
Szépvok!
Oct 13, 2016 12:39:57
Oct 13, 2016 12:39:57
Schwezoff Dávid
Oct 13, 2016 12:49:57
A hamburgi palyaudvaros, ki tudja mikor keszült képpel is azt akarja tagadni, hogy Berlinben van.
Oct 13, 2016 12:49:57
Mortal Danger
Oct 13, 2016 12:51:41
Feltételezem több képet készít készít és a "legjobbat" osztja meg, milyen lehet a többi? :)
Oct 13, 2016 12:51:41
stressznélküli nyugi
Oct 13, 2016 12:53:27
Endi, ugye tényleg az a terved, hogy fogsz valami gazdag (legalábbis jómódú) öreget és te leszel a házikoboldja? A te helyzetedben egyébként még érthető is lenne: a nyelvet csak makogod, átlagos meló kizárva, mejty nyem bíjja a hátyad, a programozás esetedben leginkább a fórum szórakoztatását szolgálja. Szóval tényleg marad az, hogy az öreg Hansit napi 1-2 alkalommal lecirmantod és cserébe elvisel téged, valamint megvan a napi gléda és girosztál. Vágj bele, téged tényleg csak ez húzna ki a szarból!
Buziszauna látogatási mánia. Evidenciákat
Oct 13, 2016 12:53:27
-
Oct 13, 2016 13:01:09
szerintem bepasizni sem tud a sodi, mert ahhoz is hulye. mennyit loggatta mar a pitont a buziszaunakba, es max egy gyors szaxira engedte magara a sodit valami venember. pedig tenyleg az lenne a megoldas, ha talalna valami penzes szexpapit, de gyorsan, mert fogy a tartalek.
miert nem megy az ismerkedes a buziszaunakba, sneci? segitek, odaulsz a kiszemelt szexpapi melle, es megkerdezed, hogy gyakran jar-e ilyen helyekre, ismer valami jo kis buzibart, milyen egyeb buziszorakozo helyek vannak. jol elbeszelgetsz a szexpapival, es a vegen megkerdezed, hogy elkiserne e valami ilyen helyre, mert te meg nem voltal es kulfoldi vagy es hetyetye. menni fog az, es ha ugyes vagy, a vegen befogad egy szexpapi.
most irany a buziszauna! hajra pupi, en drukkolok neked!
miert nem megy az ismerkedes a buziszaunakba, sneci? segitek, odaulsz a kiszemelt szexpapi melle, es megkerdezed, hogy gyakran jar-e ilyen helyekre, ismer valami jo kis buzibart, milyen egyeb buziszorakozo helyek vannak. jol elbeszelgetsz a szexpapival, es a vegen megkerdezed, hogy elkiserne e valami ilyen helyre, mert te meg nem voltal es kulfoldi vagy es hetyetye. menni fog az, es ha ugyes vagy, a vegen befogad egy szexpapi.
Oct 13, 2016 13:01:09
szkatofil troll
Oct 13, 2016 13:01:28
nem csoda, hogy egyre ritkább a szépvok rovat. ez már nekem is sok.
Oct 13, 2016 13:01:28
Laci
Oct 13, 2016 13:13:37
szerintem bepasizni sem tud a sodi, mert ahhoz is hulye. mennyit loggatta mar a pitont a buziszaunakba, es max egy gyors szaxira engedte magara a sodit valami venember. pedig tenyleg az lenne a megoldas, ha talalna valami penzes szexpapit, de gyorsan, mert fogy a tartalek.
Szerintem is...illetve a csajom szerint is így kéne xD
Oct 13, 2016 13:13:37
AutismusMaximus
Oct 13, 2016 13:22:34
Sneci, hol a hajad? Birkanyíró ollóval mentél neki? Vagy a néger főbérlőd nyírt fazonra (itt-ott) :)
Vagy ez már az alapállapot nálad, te kopaszodó negyvenes szar??
Oct 13, 2016 13:22:34
broni
Oct 13, 2016 13:26:23
gutten morgen!!!!!!!!!!!!!sodi, neked nem!!!!!!!!!
Oct 13, 2016 13:26:23
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 13:27:31
Az a csálé szemüveg, az a riadt, bizonytalan tekintet... És akkor még nem is került szóba a rendezetlen kabát gallér.
Oct 13, 2016 13:27:31
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 13:30:45
Viszont feltűnt, hogy már nem olyan ferde az orra. Talán a sérvműtétnél helyrepofozták? Endi, botoxkúra is lesz? Régebben emlegetted.
Oct 13, 2016 13:30:45
Mortal Danger
Oct 13, 2016 13:32:40
Viszont feltűnt, hogy már nem olyan ferde az orra. Talán a sérvműtétnél helyrepofozták? Endi, botoxkúra is lesz? Régebben emlegetted.
Oct 13, 2016 13:32:40
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 13:33:30
A kórház olcsóbb lett volna xD
Oct 13, 2016 13:33:30
broni
Oct 13, 2016 13:38:12
szerintem az öngyilkosságon gondolkozik.................
Oct 13, 2016 13:38:12
Schwezoff Dávid
Oct 13, 2016 13:40:30
Az arab migri kollégája a pólójával megoldotta hibátlanul.
Oct 13, 2016 13:40:30
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 13:43:32
azt nem bírná a háta. egyszerűen ráült a mocskos pofájára depresszió dezső, igaz sneci? hol a juhuhúú, lesz juhuhúúúú?
Oct 13, 2016 13:43:32
Dr. Csonttörő Eszter
Oct 13, 2016 13:54:04
A lángost én adtam!
Oct 13, 2016 13:54:04
broni
Oct 13, 2016 14:14:51
sodi, vár a kaszás,sies hozzá!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 13, 2016 14:14:51
Schwezoff Dávid
Oct 13, 2016 15:04:10
valami 1. világháborús számítógépes játékra veri most éppen a púpos:
Farkas Endre Kiss megosztotta PC Guru videóját.
2 perce ·
Újabb motiváció a melókeresésre.
Karácsony és szilveszter között ezzel akarok foglalkozni
Farkas Endre Kiss megosztotta PC Guru videóját.
2 perce ·
Újabb motiváció a melókeresésre.
Karácsony és szilveszter között ezzel akarok foglalkozni
Oct 13, 2016 15:04:10
töppedt buzigolyók
Oct 13, 2016 15:12:05
Ebben mi a sokk, gyernőttkém? Hogy egyedül kell gondoskodnod magadról 35 évesen? Sírógörcs volt már?
ezzel beismerte, hogy már nem tud segítséget kérni recskaiéktól. Tehát tényleg kitették a púpját Vera halála után az első adandó alkalommal.
Oct 13, 2016 15:12:05
sodika
Oct 13, 2016 15:23:39
Ebben mi a sokk, gyernőttkém? Hogy egyedül kell gondoskodnod magadról 35 évesen?
Hát az azért durva életveszély, ha csak magadra számíthatsz. Ezért is baszta fel az agyam, hogy RGL nem mérte fel ennek súlyát, pedig ez komolyabb dolog a titkosszolgálatokról meg örökmozgókról álmodozós mesebeli faszságoknál.
Oct 13, 2016 15:23:39
Schwezoff Dávid
Oct 13, 2016 15:25:51
Hát az azért durva életveszély, ha csak magadra számíthatsz.
Megnyugtatlak Púpi, hogy ezt úgy hívják: FELNŐTTKOR.
És az emberek döntő többsége valamikor 18-25 éves kora között eljut ide.
Oct 13, 2016 15:25:51
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:31:04
x17)
ås, mi a kurva anyådnak hitegeted a törpet, adsz neki jogi tanåcsokta, most ott all egy szal ruhaban, semmilye sincs es meg öt fogjak elitelni, mert a rendörseg szerint nem törtent semmi, mindez a te jo tanacsaid miatt.
evidenciák
Oct 13, 2016 15:31:12
Hát az azért durva életveszély, ha csak magadra számíthatsz.
te egyszerűen nem vagy férfi. egy picsogós kislány vagy. egy buzi.
családalapítás, mi? :)))
Oct 13, 2016 15:31:12
-
Oct 13, 2016 15:31:39
mivel basztatott a penzmentos csaj?
munkanapi atlagban hany orat keresel allast?
min ment teggnap a rosszhangulatu ugrandozas a foberlovel?
meg probamelocsara sem hivnak a nemet cegek?
miert nem sikerul felszedni egy szexpapit sem a biziszaunakba?
hany euro tartalek maradt?
Oct 13, 2016 15:31:39
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:31:55
x17)
gyagyås! te mindenkit åtbaszol, igertel neki szaz eurot, hogy tudjon venni ruhåt, mi a kurva anyadert igergetsz???
xray
Oct 13, 2016 15:33:47
huh b+, de megöregedtél, 45 évesnek nézel ki.
Oct 13, 2016 15:33:47
töppedt buzigolyók
Oct 13, 2016 15:34:51
Fel kell nőni. Egy villanykörtét nem tudsz kicserélni, fogyaték. Az elmúlt tíz évben összesen egy képességed fejlődött, az pedig a magamutogatás. Esetleg még az élősködés, bár régen abban is jobb voltál. Egy budai lakásból íróasztal alá, onnan meg egy néger csicskája lettél. Gratulálok.
Oct 13, 2016 15:34:51
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:35:36
x17)
te mutogatod a girhes testedet amitöl meg a buzik is hånynak, közben törpapa baratodnak nincs egy tiszta alsogatyaja, mert rad hallgatott es mindenet elegettk.
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:36:52
x17)
se mjuzik center, se tacsi, semmi, csak a szaros alsogatyaja es mindezert te vagy a felelös.
töppedt buzigolyók
Oct 13, 2016 15:37:39
csak csöves és/vagy elmebeteg ismerősei vannak. Ez milyen durva lehet? Senkivel nem tud normálisan beszélni, mert mindegyik nettó idióta vagy fogyatékos. Kivétel nélkül.
Oct 13, 2016 15:37:39
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:39:48
x17)
ugye most kussolsz te hazug naci szar, de törpapa sokmindent elmeselt.
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:41:17
x17)
felhivod, nagykepuen közlöd, hogy kuldesz neki szaz eurot, de hogy kuldjed, mintha nem tudnad hogy kell kuldeni, te is ugy kaptad berlinbe, te hazug keci! de lassan minden retard baratod kiismer.
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:42:16
x17)
ilyenkor magadba röhögsz, hogy de jol atbasztam törpapat? te szar fasz!
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:43:03
x17)
latom jobb kussolnod ilyenkor, mikor lebuksz megint.
chili az élet
Oct 13, 2016 15:46:04
csak csöves és/vagy elmebeteg ismerősei vannak. Ez milyen durva lehet? Senkivel nem tud normálisan beszélni, mert mindegyik nettó idióta vagy fogyatékos. Kivétel nélkül.
Az egyetlen esélye, hogy velünk kommunikál itt a fórumon. Máshol nem tud normális emberekkel beszélni.
Oct 13, 2016 15:46:04
bronifigyelő
Oct 13, 2016 15:54:44
broni hirdetése!
Oct 13, 2016 15:54:44
Dr. Csonttörő Eszter
Oct 13, 2016 15:55:32
Miért loptad el RGL 1500 euroját?
Oct 13, 2016 15:55:32
Zsírnak mehet a faszerdő
Oct 13, 2016 15:56:09
broni hirdetése!
Ezt zsír adta fel a nevében. Mehet a feljelentés zsír ellen!
Oct 13, 2016 15:56:09
broni
Oct 13, 2016 15:57:14
broni hirdetése!
Oct 13, 2016 15:57:14
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 15:59:00
x17)
a zsiroshaju ujra az fb-n rontja a környezetet.
chili az élet
Oct 13, 2016 16:00:26
broni hirdetése!
Gecc :D
Oct 13, 2016 16:00:26
broni
Oct 13, 2016 16:05:55
ezt nem én hörgöm. meg nem is én hirdetek.............
ilyenkor bizony perelni kell!!!!!!!!!!!tajgit peberlem 100 milió forinra!!!!!
Oct 13, 2016 16:05:55
sodika
Oct 13, 2016 16:10:00
Hazug pöcs. Törpapának nem ígértem semmiféle 100 eurót.
Nem titok, hogy mit ígértem neki.
Kölcsönt a kaucióra, ha talál lakást.
10.10.2016 16:19
Farkas Endre Kiss
szia.
még ott laksz?
10.10.2016 16:22
András Molnár
a XY szállón napi 3001-ezerért, a angelika étterembe dolgozom a battyányin. főldőn futó lettem. ez szerinted tőrvényes?
10.10.2016 16:23
Farkas Endre Kiss
havi 90 ezer elég durva egy munkásszállásért
mennyi pénzed marad azon felül havonta?
10.10.2016 16:25
András Molnár
most nem ez számit de egy hétem belül. őngyilkos léeszek a szetivánon a őnkormányzat előt jó lenne vtudni hogy mi tőrténik valójában.-
10.10.2016 16:26
Farkas Endre Kiss
Van munkás és van hol laknod, így ez elég értelmetlen lépés lenne.
10.10.2016 16:27
András Molnár
mi értelmetlen?! főldőnfutó vagyok ami rajtam van ruha az marat, szerinted igy jó?!
Farkas Endre Kiss
elvesztettem Hamburgban az állásomat, és most keresek Berlinben, addig a kevéske megtakarításomat élem fel
10.10.2016 16:30
András Molnár
mert én nem tudom ezt feldolgozni.
Farkas Endre Kiss
másodjára esik meg
egyszerűen egy szívességi használat tisztázatlan jogi hátterű ingatlanokban nem megy
más megoldás kell
10.10.2016 16:31
András Molnár
halál.
10.10.2016 16:32
Farkas Endre Kiss
vagy valami, ami olcsóbb havi 90 ezernél
esetleg jobban fizető meló
10.10.2016 16:33
András Molnár
őrülők, hopgx ez is van de, nem lehet igy ki semmizni, ez nem tőrvényes, mindeki ennyire szük látókőrü.
Farkas Endre Kiss
ha kaució a gond, azzal - szigorúan kölcsönbe - ki tudlak segíteni, szóval keress nyugodtan szállást
miután másodjára történik meg, ez egyszerűen azt jelenti, hogy ilyen helyken nem lehet élni
mondom, én ennyival tudlak segíteni, hogy ha találsz megfelelő helyet és csak a kaució a gond, hogy megkölcsönzöm neked, és aztán havi részletekben visszaküldöd
10.10.2016 16:36
András Molnár
mindenképpen de smeseljük,
Farkas Endre Kiss
ok
Farkas Endre Kiss
szia.
még ott laksz?
András Molnár
a XY szállón napi 3001-ezerért, a angelika étterembe dolgozom a battyányin. főldőn futó lettem. ez szerinted tőrvényes?
Farkas Endre Kiss
András Molnár
most nem ez számit de egy hétem belül. őngyilkos léeszek a szetivánon a őnkormányzat előt jó lenne vtudni hogy mi tőrténik valójában.-
Farkas Endre Kiss
András Molnár
mi értelmetlen?! főldőnfutó vagyok ami rajtam van ruha az marat, szerinted igy jó?!
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
másodjára esik meg
egyszerűen egy szívességi használat tisztázatlan jogi hátterű ingatlanokban nem megy
más megoldás kell
András Molnár
halál.
Farkas Endre Kiss
András Molnár
őrülők, hopgx ez is van de, nem lehet igy ki semmizni, ez nem tőrvényes, mindeki ennyire szük látókőrü.
Farkas Endre Kiss
ha kaució a gond, azzal - szigorúan kölcsönbe - ki tudlak segíteni, szóval keress nyugodtan szállást
miután másodjára történik meg, ez egyszerűen azt jelenti, hogy ilyen helyken nem lehet élni
mondom, én ennyival tudlak segíteni, hogy ha találsz megfelelő helyet és csak a kaució a gond, hogy megkölcsönzöm neked, és aztán havi részletekben visszaküldöd
András Molnár
Farkas Endre Kiss
ok
Oct 13, 2016 16:10:00
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:14:08
x17)
Farkas Endre Kiss
szia.
még ott laksz?
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
másodjára esik meg
más megoldás kell
András Molnár
halál.
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
ok
Farkas Endre Kiss
szia.
még ott laksz?
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
másodjára esik meg
más megoldás kell
András Molnár
halál.
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
ok
ne hazudj nåci! törpapa tegnap mondta, hogy igertel 100 eurot, a masik te tanacsaid miatt lett földönfuto, mert a jogi erzeked nala is becsödölt.szar hazug fasz vagy, tenyleg elfogynak az utolso retardok is mellöled, de te csak jarj buziszaunaba. rgl hatamögött is miket irkalsz itt, szerinted az ok, hogy a hatamögött elmebetegnek nevezed, ami igaz, de elvileg a baratod.
sodika
Oct 13, 2016 16:14:53
Ez konkrétan hazugság. :)
Oct 13, 2016 16:14:53
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:15:10
x17)
ja es telefonban igerted neki, hiaba masolgatsz be ide reszleteket, az is erdekes amiket ö kuldött el, arra is sor kerul te fasz!
sodika
Oct 13, 2016 16:15:11
Mármint hogy ő ilysesmit mondott volna.
Oct 13, 2016 16:15:11
Angela Merkel
Oct 13, 2016 16:15:17
Farkas Endre Kiss
Na és a takarítórobot? A porszívórobot? Vagy azok nem is a tiéid? Kinek hazudsz megint, recskás?
A "kevéske" megtakarításod töredékéből hónapokig ellébecolhatna dörppe barátod a méregdrága munkásszállóján (jó nagy balfasz az is, de az ő baja).
Oct 13, 2016 16:15:17
stressznélküli nyugi
Oct 13, 2016 16:15:34
Ezt is úgy fogod megadni, mint zsery 50 euroját, Kruchio 2000-ét, a Pásztor féle ügyben megvádolt hazzafyak pénzét? És még sorolhatnám...
Oct 13, 2016 16:15:34
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:16:10
x17)
aha ott a kis mosoly jel, akkor ki hazudik, ismerve teged? de a lenyeg, tegnap törpapa ezt mondta a telefonba.
AutismusMaximus
Oct 13, 2016 16:18:29
Farkas Endre Kiss
szia.
még ott laksz?
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
másodjára esik meg
más megoldás kell
András Molnár
halál.
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
ok
Farkas Endre Kiss
szia.
még ott laksz?
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
másodjára esik meg
más megoldás kell
András Molnár
halál.
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
András Molnár
Farkas Endre Kiss
ok
Te koszos féreg! Anyádnak miért nem írsz ilyen levelet? Vagy apádnak?
Hogy - akár szigorúan kölcsönbe - de támogatod őket ha már 20 milliót kibasztak rád.
Mindenféle csöves cigánynak meg írástudatlan nyomorultaknak szórnád a 100 eurósokat Csekonics báró, a szüleid meg dögöljenek éhen!
Cafatokra kéne rugdosni téged te köpedék tetű!!!!!
Oct 13, 2016 16:18:29
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:18:32
x17)
etz mondta: a sodi tanacasaira hallgatva csinaltam par dolgot es a rendörseg mindent visszadobott buncselekmeny hianya miatt a vegen en leszek megvadolva.
na sodi ehhez mit szolsz, tagadd le te hazug fasz!
na sodi ehhez mit szolsz, tagadd le te hazug fasz!
stressznélküli nyugi
Oct 13, 2016 16:19:34
Szmájlizol, tehát hazudsz buzi!
Oct 13, 2016 16:19:34
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:19:43
x17)
az a jo benned sodi, hogy kurva következetes vagy, következetesen hazudsz, következetesen betartod igereteidet es következetesen csinalod az ujabbnal ujabb musorokat:-)
de mindig lebuksz!
de mindig lebuksz!
sodika
Oct 13, 2016 16:20:21
Feljelentések tételére én biztos nem bíztattam őt
Hülye vagy és hazudsz
Hülye vagy és hazudsz
Oct 13, 2016 16:20:21
sodika
Oct 13, 2016 16:21:39
Ha valaki öngyilos akar lenni, igenis releváns felsorolni, milyen tekintetben van jobb helyzetban nálad (van állása).
Oct 13, 2016 16:21:39
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:22:15
x17)
Feljelentések tételére én biztos nem bíztattam őt
Hülye vagy és hazudsz
Hülye vagy és hazudsz
nem azt irtam, hogy a afeljelentes megtetelere biztattad, csusztatsz a tanacsaid azok amik segitettek neki megint. te szarfaszu zugugyvedet jatszo csöves!
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:24:03
x17)
gyagyås a lenyeg az, hogy van egy ujabb "rajongod" a retardok között, mehetsz smuzolni törpapahoz, de elmondasa szerint elegge kiismert, ugy mint rgl.
ki van meg a listadon aki szoba all veled?
ki van meg a listadon aki szoba all veled?
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 16:24:47
de azt nem írtad neki, hogy van 6000 euród a fiókban, ugye? meg hogy egy buziszaunázásod árából teljesen felöltözhetne.
Oct 13, 2016 16:24:47
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:26:44
x17)
azt megtudta a törpapa egy masik infobol, valaki allitolag felhivta es eleg szepen felvilagositotta a sodi baratjarol!
sodika
Oct 13, 2016 16:27:04
Pár rongyot leszámítva mai napig a Pesten ajándékba kapott kinőtt dolgokat hordom. Kabátot pl. olyat hordok most, ami a jelenlegi főbérlőm ajándékozott nekem, mert kidobta volna.
Pont mert sajnálom a pénzt a ruhára.
Ennyit erről.
Ennyit erről.
Oct 13, 2016 16:27:04
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:27:48
x17)
szerencsetlen törpapa tegnap meg ma dolgozik, igy meg a gyagyås sem tudja oltani,mert nincs internet elött:-)
sodika
Oct 13, 2016 16:28:40
Egy pulcsi, egy fóló, egy nadrág. Ezeket vettem itt Hamburgban.
Minden más ruhám olyan amit vagy Pesten kaptam ajándékba vagy itt Hamburgban.
Ennyit arról a faszságról, hogy én úgymond dőzsölnék.
Oct 13, 2016 16:28:40
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:29:05
x17)
Pár rongyot leszámítva mai napig a Pesten ajándékba kapott kinőtt dolgokat hordom. Kabátot pl. olyat hordok most, ami a jelenlegi főbérlőm ajándékozott nekem, mert kidobta volna.
Ennyit erről.
Ennyit erről.
ne sajnaltasd magad te hazug fasz! egyik pillantban csekonics barot jatszol, masik pillanatban rongyokban jarsz. ezt hivjak skyzofrenianak!
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 16:30:01
a lényeg, hogy a tanácsaid következménye, hogy törpretard alól kihúzták a pecóját, most meg baszol rá.
Oct 13, 2016 16:30:01
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:30:09
x17)
Egy pulcsi, egy fóló, egy nadrág. Ezeket vettem itt Hamburgban.
nahat-nahat,megis csak a rocskai klan levetett ruhaiban jarkalsz, pedig ezt is tagadtad.
-
Oct 13, 2016 16:30:21
az is mi mar, hogy szigoruan kolcsonbe? mikor a vampirkrisztanal lakott a torpe, es segelyen nyomorgott, akkor is megetetett teged, te ehenkorasz! mikozben van 5-6 ezer eurod, akkor is sajnalnal tole 100at?
Oct 13, 2016 16:30:21
AutismusMaximus
Oct 13, 2016 16:30:32
Tehát te úgy vigasztalód a barátodat, hogy de jó neked, legalább van munkád, nézd meg, én Hamburgban élek és hetente buziszaunákba járok. Nézd! NÉZD! ENGEM! A Sodit! Én, Hamburgban!! Szaunákban!!
Oct 13, 2016 16:30:32
sodika
Oct 13, 2016 16:30:33
Nem értem, miről beszélsz.
Csóró vagyok. Mindig erről beszéltem.
Na csá.
Csóró vagyok. Mindig erről beszéltem.
Na csá.
Oct 13, 2016 16:30:33
102 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.