Próbaidőre nem jár végkielégítés. Felmerült benned, hogy mindenáron meg akartak szabadulni tőled?
Még akár egy szelet elhagyatott pizza is akad a közelben lévő vonatállomás peronján. Az lenne az igazi shiker!
Esetleg biciklizés közben utánafutnak egy asztallal(!) és a körforgalomban hozzávágják. Napi rendszerességgel előfordulnak ilyen kalandos dolgok bárkivel...
Mekkora lenne már, hogy a talált pizzát majszolva biciklizés közben jól elkúródna xD
ezt nem én írtam..............
már most részeg, azért volt ekkora pofája. el sem indul alapozás nélkül.
Anélkül én se mennék xD
Igyunk hej!
Broni, ha Barbi pisije 50+ fokos alkoholtartalmú lenne...
Jaja, a palotai tróger is épp az imént hencegett a a potenciális örökségével. Ilyenek ezek...
mondd el a négernek!!!
érdekes, de ha a néger gazdád egyet füttyent, már pengetsz is 500 Eurót. Sodi, érzed,hogy te vagy a néger rabszolgája? Elnevezte már a szobádat Endre bátya kunyhójának? Találtál már bonsai gyapot ültetvényt a szobádba?
Szóval ezzel most azt akarod mondani, hogy tényleg nem voltál ott a temetésen??
Neked meg eszedbe nem jutott volna érdeklődni, jobb volt a faszmutogatás a buziszaunában, mint hogy megtiszteld az EGYETLEN embert, aki miatt nem a Blahán kéregetsz.
Még ha tényleges életveszélyben lennél (nem vagy), akkor is az utolsó euróidat is össze kellett volna kaparnod hogy ott lehess.
De meg még a hasmonitorodat cipeltetted egy beteg emberrel.
Nálad szennyesebb lény nincs a világon, fújjj! Megérdemeled hogy az univerzum a trollokon keresztül a halálod órájáig szopasson!
Két okot tudok elképzelni, amiért nem ment el :
1) a rokonok bebaszták volna a gödörbe az élősködőt. Valószínűleg miután sikerült végre megszabadulni a házi koboldtól értésére adták,hogy "holnap ne gyere".
2) sodi világában ha megszűnik a gazdatest, azonnal kell másikat keresni. A régi onnantól kezdve nem jelent már semmit, kiszipolyozta, otthagyja. Érzelmek nincsenek, megszűnt a haszonszerzés lehtősége, megszűntek a kapcsolatok , nincs már kötődés. A pióca sem köszön el a lábadtól, miután eltávolítod.
De az a lényeg, hogy te nem kérdezgetted annyira, hogy le ne maradjál róla. Leszartad. Bizony.
Endike azt sem tudja mi az a temetés. Nem tanították meg neki.
valami történt a hamburgi éjszakai bevetésen, ha ilyen depis lett. :)
megverték, ellopták a pénzét, vagy valami ilyesmi.
A hamburgi moszados kohnspiracio sikerrel jart! Mazel tov!
* sajgó ánusszal ébredezik egy travi mellett valamelyik hamburgi sikátorban, fázósan magára húzza az újságokat *
Semmi különös nem történt, összefutottunk a Reeperbahnon, és tettem Endrének egy visszautasíthatatlan üzleti ajánlatot.
gondolom Kisbőrös, vagy az impotens cipőhuszár
Ez farkarossz.
Ez hol van, a zsindexen?
Heil Vasgarda! Heraus mit sodi!
tiszáig a miénk!!!!!!!!!!!!
Szerintem a trollok remek partyt szerveznenek. Mondjuk konnycsepp nem sok hullana:-))
Ez tajgi!
Mondja ezt, aki napi X darab színes-boldos e-mailben fogalmazza meg ugyanazt a picsogást egymás után többször, kis módosításokkal.
Nem lettél soha pártkatona? Akkor gondolom viccből járkáltál a Jobbik székházba. És nyilván akkor az sem te voltál, aki ott pitizett Novák Elődnek a parlamenti belépőért. Ja, a hírek szerint az ebédmeghívásokat sem utasítottad vissza, amikor korgó gyomorral lested, hogy kit tudsz lehúzni egy potyamakarónira :)
Ez szerintem a palotai bodybuilder lesz, különösen a tóta w-zés miatt. Bár mostanság B. Lacika is kezd "belédszeretni", úgyhogy ő is elképzelhető.
tomanovicsgergely.blog.hu
Sajnos szar és drogok nincsenek benne, helyette van: alkohol, megvilágosodás a melegfelvonuláson, családi válság, politikusok, meleg baràt, költözések, stb. Megfelel? Sajnos Schodika sincs benne, ez levon az értékéből :)
óaargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hát még ha tudnád, hogy egyszer maga a nemzet csodálatos vezetője is személyesen megveregette a vállát!
óarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Az más.
Ez nem pártkatonaság, nevezzük inkább pártcsicskaságnak. Szóval nyelvtanilag nem hazudott asodi, csak masnit kötött rá.
kicsi de játékos
Maradt a tevékenységének nyoma valahol az interneten? Esetleg kép a srácról? Erről teljesen lemaradtam.
Alkaa blog az archive.org-on: web.archive.org/web/20090211111937/http://alkaa.freeblog.hu/
A tartalomból:
- A kocsim, Genyó, már megint nem megy, mert útközben kifogyott a benzin.
- Találtam a földön egy üveg majdnem érintetlen Evian ásványvizet, fincsi volt.
- Az IBS-en már megint szivatnak, ráadásul a csajok sem néznek rám, mert csóró vagyok.
- Rosszul adtak vissza a benzinkúton, jujdejó, nyertem 100 forintot!
ir ilyesmior a kurucinfo? mert ha nem, a sodinak nincs ilyesmirol shajat velemenye, foleg akkor, ha bele is kene gondolni valamibe.
Tajgi végül semmilyen formában nem tette tiszteletét, pedig Zsery emlegette őt. Úgy néz ki, annyira betett neki, hogy nem áll fel neki, hogy már a neten se tud keménykedni.
Ne bomoljon professzor úr, esik az eső, 16 fok, a kutyát nem viszik le ilyenkor a jáccira
Takaroggggyál már innen, te cigány beszédű, sittes elmebeteg, aki bölcsésznek hiszed magad, senki nem kíváncsi rád.
Köszönöm a részletes és építő jellegű kritikát, de nyitott kapukat döngetsz, mert már megírtam:
www.facebook.com/TomanovicsGergely/posts/601379273367472
Tajgi, te meg szopd le a faszom, már tegnap megadtam a helyszínt és az időpontot, de még egy kommenttrolkodásra sem futotta? Pedig még a köszfetyítyés közben is szóltam, hogy gyere, vártalak is, csak aztán kurvára elkezdett esni az eső, és le kellett állítanom.
14 milliárdért ez a hülyének is megéri, hát még a Fidesznek.
evidenciák
Oct 01, 2016 20:37:44
Október végéig nézve átlagban megvan a 600 ezer Ftom.
8 hónap bér, plusz kaptam két havi végkielégítést.
8 hónap bér, plusz kaptam két havi végkielégítést.
Próbaidőre nem jár végkielégítés. Felmerült benned, hogy mindenáron meg akartak szabadulni tőled?
Oct 01, 2016 20:37:44
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 01, 2016 20:37:45
x9)
Egyszerű a képlet. Kimegy valahova a közelbe ez a gyökér és egyedül fog inni. Lő egy szelfit, ír hozzá egy autista mondatot és kiposztolja. Semmi új a nap alatt.
Még akár egy szelet elhagyatott pizza is akad a közelben lévő vonatállomás peronján. Az lenne az igazi shiker!
Karandas
Oct 01, 2016 20:38:58
Egyszerű a képlet. Kimegy valahova a közelbe ez a gyökér és egyedül fog inni. Lő egy szelfit, ír hozzá egy autista mondatot és kiposztolja. Semmi új a nap alatt.
Esetleg biciklizés közben utánafutnak egy asztallal(!) és a körforgalomban hozzávágják. Napi rendszerességgel előfordulnak ilyen kalandos dolgok bárkivel...
Oct 01, 2016 20:38:58
Škoda Superb
Oct 01, 2016 20:43:01
Mekkora lenne már, hogy a talált pizzát majszolva biciklizés közben jól elkúródna xD
Oct 01, 2016 20:43:01
-
Oct 01, 2016 20:43:20
Megint a kurva-negyedbe fogsz menni?
Oct 01, 2016 20:43:20
broni
Oct 01, 2016 20:45:22
biszmillah !
ezt nem én írtam..............
Oct 01, 2016 20:45:22
-
Oct 01, 2016 20:56:11
Ha Endre most megy ki "szórakozni", hány órán belül lesz részeg úgy, hogy >>egyedül
Oct 01, 2016 20:56:11
Škoda Superb
Oct 01, 2016 21:02:02
Anélkül én se mennék xD
Igyunk hej!
Broni, ha Barbi pisije 50+ fokos alkoholtartalmú lenne...
Oct 01, 2016 21:02:02
Nigéria császára
Oct 01, 2016 21:05:30
*örül a fiókban rejtegetett 6000eurónak
Oct 01, 2016 21:05:30
-
Oct 01, 2016 21:07:39
A trollok továbbra is vadállatok
Most mi bajod van, valaki nagyon betalált?
Most mi bajod van, valaki nagyon betalált?
Oct 01, 2016 21:07:39
kripli figyelő
Oct 01, 2016 21:20:00
Szerintem szólni kellene a családnak hogy kössenek Gyöngyivel eltartási szerződést.Asodi kicsinálná az anyját az örökségért,ahogy a nagyanyjával elbánt.A rokonok már bizonyítottak a Pátyi örökösödési háború idején.
Oct 01, 2016 21:20:00
Karandas
Oct 01, 2016 21:21:37
Szerintem szólni kellene a családnak hogy kössenek Gyöngyivel eltartási szerződést.Asodi kicsinálná az anyját az örökségért,ahogy a nagyanyjával elbánt.A rokonok már bizonyítottak a Pátyi örökösödési háború idején.
Jaja, a palotai tróger is épp az imént hencegett a a potenciális örökségével. Ilyenek ezek...
Oct 01, 2016 21:21:37
Best retard
(
x1)
Oct 01, 2016 21:22:03
x1)
Simán az asztalom fiókjában, egy bankos borítékban.
Miért pont ide jönne betörő? Ez hülyeség, paranoia.
Miért pont ide jönne betörő? Ez hülyeség, paranoia.
mondd el a négernek!!!
-
Oct 01, 2016 21:23:20
Nem vagyok impotens sem vén, ma is álló fasszal ébredtem ez pedig annak a kétségtelen jele, hogy nagyszerű fizikai állapotban vagyok, mert nem nyominger gery a nevem, vagy vejmenka michal ja és több fekvőtámaszt nyomok nálad, mert egy gyógyegér vagy egy csontváz, én most jöttem a Vérmezőről lenyomtam 101 nagy toloncot 30 perc alatt az már jó és lesz jobb is, amikor a hátizsákban vizespalackok lesznek +10 +20 liter kg + van bérletem, ma biciklivel voltam a városban tehát megválogathatom, hogy mivel utazok, és a NAV 70 ezer forintot fog visszautalni TB túlfizetés miatt, na csá patkány
Sikerre vagy itelve kisfiam Oct 01, 2016 21:23:20
Best retard
(
x1)
Oct 01, 2016 21:28:01
x1)
Tajgival nem beszélgetünk, nem válaszolunk neki, hahó!
hiába firkálgat ide, törlöm.
Akinem nem áll, ne is írjon.
hiába firkálgat ide, törlöm.
Akinem nem áll, ne is írjon.
Best retard
(
x1)
Oct 01, 2016 21:46:40
x1)
Adósságrendezés nyilván akkor esedékes, te állat, te elmebeteg, te burzsuj geci, ha ismét elérek olyan állapotba, hogy letelt a 6 hónap próbaidőm. De utána is érdemes még várni újabb 3 hónapot, hogy teljesen megnyugodjak.
Ha lesz újra meló
- és 6 hónapig megtartom
- és újabb három hónapig megmarad
na majd akkor elkezdek majd gondolkodni ilyesmin, mert
PERSZE
a végső cég a hazaköltözés
ahhoz meg nullás egyenleg kell
de ehhez idő kell.
Több szempontból is. Majd akkor költözöm haza, ha minden tartozás rendezve van, és van egy évre elegendő otthoni tartalékom egy lakáskaución felül is, és emellett legkapom nettóban minimum a felét Pesten annak, amennyi az utolsó fizetésem volt.
Pont akkor.
Akkor.
Ha lesz újra meló
- és 6 hónapig megtartom
- és újabb három hónapig megmarad
na majd akkor elkezdek majd gondolkodni ilyesmin, mert
PERSZE
a végső cég a hazaköltözés
ahhoz meg nullás egyenleg kell
de ehhez idő kell.
Több szempontból is. Majd akkor költözöm haza, ha minden tartozás rendezve van, és van egy évre elegendő otthoni tartalékom egy lakáskaución felül is, és emellett legkapom nettóban minimum a felét Pesten annak, amennyi az utolsó fizetésem volt.
Pont akkor.
Akkor.
érdekes, de ha a néger gazdád egyet füttyent, már pengetsz is 500 Eurót. Sodi, érzed,hogy te vagy a néger rabszolgája? Elnevezte már a szobádat Endre bátya kunyhójának? Találtál már bonsai gyapot ültetvényt a szobádba?
-
Oct 02, 2016 00:03:42
Új felvételek kerültek ki a Teréz körúti robbantóról...
tisztára a malacra hasonlít.
tisztára a malacra hasonlít.
Oct 02, 2016 00:03:42
AutismusMaximus
Oct 02, 2016 00:54:54
A temetéssel kapcsolatban mindeki azt hitte, majd a másik szólt már nekem, mikor lesz, így végül mindenki elfelejtette.
Kb. mint a hamburgi melóhelyen a "többiek biztos adnak melót neki" projektvezetőkkel.
Ennyi a sztori.
Kb. mint a hamburgi melóhelyen a "többiek biztos adnak melót neki" projektvezetőkkel.
Ennyi a sztori.
Neked meg eszedbe nem jutott volna érdeklődni, jobb volt a faszmutogatás a buziszaunában, mint hogy megtiszteld az EGYETLEN embert, aki miatt nem a Blahán kéregetsz.
Még ha tényleges életveszélyben lennél (nem vagy), akkor is az utolsó euróidat is össze kellett volna kaparnod hogy ott lehess.
Nálad szennyesebb lény nincs a világon, fújjj! Megérdemeled hogy az univerzum a trollokon keresztül a halálod órájáig szopasson!
Oct 02, 2016 00:54:54
-
Oct 02, 2016 08:12:06
jó sokan mennek szavazni, kormányváltó hangulat van, Orbánnak kampec !
Oct 02, 2016 08:12:06
Best retard
(
x1)
Oct 02, 2016 08:23:27
x1)
1) a rokonok bebaszták volna a gödörbe az élősködőt. Valószínűleg miután sikerült végre megszabadulni a házi koboldtól értésére adták,hogy "holnap ne gyere".
2) sodi világában ha megszűnik a gazdatest, azonnal kell másikat keresni. A régi onnantól kezdve nem jelent már semmit, kiszipolyozta, otthagyja. Érzelmek nincsenek, megszűnt a haszonszerzés lehtősége, megszűntek a kapcsolatok , nincs már kötődés. A pióca sem köszön el a lábadtól, miután eltávolítod.
-
Oct 02, 2016 08:27:48
Csak sötétlelkű beszűkült agyú gané szagú kulákok gondolkodnak így, hasznos vagy nem hasznos? teljesen irreleváns a felvetés már az alapjaiban. Ha kulák vagy best retard akaszd föl magad az első fára te féreg és vidd a buzi meg sazrevő haverjaidat is, na csá köcsög 1) a rokonok bebaszták volna a gödörbe az élősködőt. Valószínűleg miután sikerült végre megszabadulni a házi koboldtól értésére adták,hogy "holnap ne gyere".
Oct 02, 2016 08:27:48
broni
Oct 02, 2016 08:29:35
[quote=-]Csak sötétlelkű beszűkült agyú gané szagú kulákok gondolkodnak így, hasznos vagy nem hasznos? teljesen irreleváns a felvetés már az alapjaiban. Ha kulák vagy best retard akaszd föl magad az első fára te féreg és vidd a buzi meg szarevő haverjaidat is, na csá köcsög[/quote ganyé, szar, hol? merre? oooarrrghhhhh
Oct 02, 2016 08:29:35
Bizony
Oct 02, 2016 08:42:22
A temetéssel kapcsolatban mindeki azt hitte, majd a másik szólt már nekem, mikor lesz, így végül mindenki elfelejtette.
De az a lényeg, hogy te nem kérdezgetted annyira, hogy le ne maradjál róla. Leszartad. Bizony.
Oct 02, 2016 08:42:22
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 02, 2016 08:57:44
Az nyilvánvaló, hogy direkt nem szóltak neki a temetés miatt. Még az anyja em szólt neki!
Ő meg kifejezetten örült neki, hogy nem kell mennie és pénzt költenie a vonatra stb.
Ő meg kifejezetten örült neki, hogy nem kell mennie és pénzt költenie a vonatra stb.
Oct 02, 2016 08:57:44
-
Oct 02, 2016 09:10:41
sneci, mikor temették el Vera nénit?
Oct 02, 2016 09:10:41
-
Oct 02, 2016 09:15:33
Endike azt sem tudja mi az a temetés. Nem tanították meg neki.
Oct 02, 2016 09:15:33
-
Oct 02, 2016 09:18:31
Érdekes, hogy RGL-t nem felejted hívni, bezzeg Vera néni temetéséről nem érdeklődtél, te féreg. Leszel te még Fórizs úrhölgy csicskása itt Bp.-n.
Oct 02, 2016 09:18:31
Schwezoff David
Oct 02, 2016 09:30:54
Amikor reszegen igy orul a sodi, akkor az univerzum elobb seggbebassza, aztan szajba.
Juhuhuhu
Juhuhuhu
Oct 02, 2016 09:30:54
taknyos nózi
Oct 02, 2016 09:37:46
a trollok megírták sodiról az igazat, ezért vadállatok lettek.
Farkas Endre Kiss, itt: Hamburg Landungsbrücke.
12 órája · Hamburg, Németország ·
A trollok továbbra is vadállatok, így többé már tényleg nem szólok hozzájuk. Mint ahogy ezentúl a hírzárlatot is szigorúan betartom, és ettől a pillanattól kezdve semmi se nyilvános rólam... merre járok, mit csinálok, hogy alakul a sorsom. Ez az utolsó ilyen bejegyzésem. Amióta ide költöztem, most először belevetem magam a hamburgi éjszakába. Ugyanakkor a hírzárlat jegyében már arról sem fogok beszámolni, milyen élményekkel gazdagodtam. Ennyi volt a "SoDI kalandjai", viszlát.
Farkas Endre Kiss, itt: Hamburg Landungsbrücke.
12 órája · Hamburg, Németország ·
A trollok továbbra is vadállatok, így többé már tényleg nem szólok hozzájuk. Mint ahogy ezentúl a hírzárlatot is szigorúan betartom, és ettől a pillanattól kezdve semmi se nyilvános rólam... merre járok, mit csinálok, hogy alakul a sorsom. Ez az utolsó ilyen bejegyzésem. Amióta ide költöztem, most először belevetem magam a hamburgi éjszakába. Ugyanakkor a hírzárlat jegyében már arról sem fogok beszámolni, milyen élményekkel gazdagodtam. Ennyi volt a "SoDI kalandjai", viszlát.
Oct 02, 2016 09:37:46
xray
Oct 02, 2016 09:57:29
Amikor reszegen igy orul a sodi, akkor az univerzum elobb seggbebassza, aztan szajba.
Juhuhuhu
Juhuhuhu
Oct 02, 2016 09:57:29
Schwezoff David
Oct 02, 2016 09:59:55
A hamburgi moszados kohnspiracio sikerrel jart! Mazel tov!
Oct 02, 2016 09:59:55
Örebro
(
x17)
Oct 02, 2016 10:07:42
x17)
mi törtent gyagyås az ejjel hamburgban, nem akarsz rola beszelni?:-)
sodi
Oct 02, 2016 10:49:39
mi törtent gyagyås az ejjel hamburgban, nem akarsz rola beszelni?:-)
* sajgó ánusszal ébredezik egy travi mellett valamelyik hamburgi sikátorban, fázósan magára húzza az újságokat *
Oct 02, 2016 10:49:39
Poopbusters
Oct 02, 2016 11:03:52
Nem mentél el az idős asszony temetésére aki mindig segített rajtad?
Ritka hálátlan egy geci vagy.
Le merem fogadni, hogy amikor itthon voltál akkor se vittél virágot a sírjára te végtelenül szarházi.
Iszonyat amilyen ember vagy remélem a trollok az utolsó levegővételedig szopatni fognak. És még van pofád azt mondani, hogy mások nem szóltak te hulladék patkány.
Soha nem foglak sajnálni te féreg!
Ritka hálátlan egy geci vagy.
Le merem fogadni, hogy amikor itthon voltál akkor se vittél virágot a sírjára te végtelenül szarházi.
Iszonyat amilyen ember vagy remélem a trollok az utolsó levegővételedig szopatni fognak. És még van pofád azt mondani, hogy mások nem szóltak te hulladék patkány.
Soha nem foglak sajnálni te féreg!
Oct 02, 2016 11:03:52
hálátlan szar a sodi
Oct 02, 2016 11:08:47
ha egymillió euróról lett volna szó, akkor biztos percenként érdeklődik, hogy mikor lehet érte menni, biztos nem maradna le ennyi pénzről azért, mert senki nem szólt neki. de mivel a halott vera néniből már nem lehet hasznot húzni, ezért leszarta. ilyen nagyon egyszerű ez.
Oct 02, 2016 11:08:47
Dr. Peter Adler
Oct 02, 2016 11:08:53
Semmi különös nem történt, összefutottunk a Reeperbahnon, és tettem Endrének egy visszautasíthatatlan üzleti ajánlatot.
Oct 02, 2016 11:08:53
banshee
(
x24)
Oct 02, 2016 11:24:45
x24)
Shikerült az esti buzizódás?
Travi
Oct 02, 2016 11:34:51
Eladtam snecinek egy kis angyalport az este, később meg volt róla győződve, hogy tud repülni. Nem tudom, mi történhetett. xD
Oct 02, 2016 11:34:51
banshee
(
x24)
Oct 02, 2016 11:35:18
x24)
Sodibodi, panaszkodd meg
A Reeperbahnon ki baszott meg
Négerek-e, arabok-e
Túrósfaszú afgánok-e
A Reeperbahnon ki baszott meg
Négerek-e, arabok-e
Túrósfaszú afgánok-e
Zsery
Oct 02, 2016 11:43:57
Segítsetek már pls, ez melyik retard? Válaszolnék neki a délutáni live-on, de egyelőre nem értem azt se, hogy mit akar :)
Oct 02, 2016 11:43:57
Travi
Oct 02, 2016 11:54:57
Segítsetek már pls, ez melyik retard? Válaszolnék neki a délutáni live-on, de egyelőre nem értem azt se, hogy mit akar :)
gondolom Kisbőrös, vagy az impotens cipőhuszár
Oct 02, 2016 11:54:57
-
Oct 02, 2016 12:03:41
Ez farkarossz.
Oct 02, 2016 12:03:41
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 02, 2016 12:12:50
Kisboros szokott szervezett zaklatásról hablatyolni, de összességében a beírás inkább tajgira utal.
Oct 02, 2016 12:12:50
banshee
(
x24)
Oct 02, 2016 12:29:24
x24)
Ez hol van, a zsindexen?
alpaka nagyi
Oct 02, 2016 12:35:56
Oct 02, 2016 12:35:56
banshee
(
x24)
Oct 02, 2016 12:37:37
x24)
Thx
broni
Oct 02, 2016 12:41:01
he, he, igennel szavaztam)))))))))))))))))))))))had baszák a abozgor nőket a migráncsok!!!!!!!!!!!!!!heil codreanu!!!!!!!
Oct 02, 2016 12:41:01
-
Oct 02, 2016 12:46:17
ÉN már azt várom, hogy asodi mikor kullog vissza Bp.-re nyomorogni. Eltűnik innen visszatér és ugyanazt a szart löki. Kibaszták, lehúzták, átbaszták, életveszély stb.
Recskás elgondolkodtál azon, hogy a te temetéseden hányan lennének ha holnap felfordulnál?
Recskás elgondolkodtál azon, hogy a te temetéseden hányan lennének ha holnap felfordulnál?
Oct 02, 2016 12:46:17
Schwezoff David
Oct 02, 2016 12:46:37
he, he, igennel szavaztam)))))))))))))))))))))))had baszák a abozgor nőket a migráncsok!!!!!!!!!!!!!!heil codreanu!!!!!!!
Oct 02, 2016 12:46:37
broni
Oct 02, 2016 12:48:24
tiszáig a miénk!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2016 12:48:24
Schwezoff David
Oct 02, 2016 12:48:42
ÉN már azt várom, hogy asodi mikor kullog vissza Bp.-re nyomorogni. Eltűnik innen visszatér és ugyanazt a szart löki. Kibaszták, lehúzták, átbaszták, életveszély stb.
Szerintem a trollok remek partyt szerveznenek. Mondjuk konnycsepp nem sok hullana:-))
Oct 02, 2016 12:48:42
Schwezoff David
Oct 02, 2016 12:50:01
Nem olyan "partyt", Laci!!! Kolcsonos beleegyezes eseten se!
Oct 02, 2016 12:50:01
broni
Oct 02, 2016 12:58:55
lehet sokan.......ki tudja, hányan szeretnék levizelni a sírját))))))))))))))
lehet sokan.......ki tudja, hányan szeretnék levizelni a sírját))))))))))))))
Oct 02, 2016 12:58:55
retardfigyelő
Oct 02, 2016 13:02:15
Ez tajgi!
Oct 02, 2016 13:02:15
broni
Oct 02, 2016 13:38:26
régen írt a dörppe, meghalt?????????
Oct 02, 2016 13:38:26
MGP 8. lájkolója
Oct 02, 2016 13:54:32
Pedig de, nagyon hasznos pártkatona voltál!:)))
Farkas Endre Kiss
33 perce ·
Zsery könyve: a fele egy egyébként 10 oldalban teljeskörűen összefoglalható érdemi és érdekes tartalom, 30% tökérdektelen tinipicsás elmélkedés a világról, 20% magánélet, pedig nem ő Brad Pitt.
A konklúzió szerintem, hogy a pártkatonaság időszakosan segítheti, se hosszabb távon viszont megöli a kreativitást. Én ezt eleve tudtam, ezért nem lettem soha pártkatona.
Farkas Endre Kiss
33 perce ·
Zsery könyve: a fele egy egyébként 10 oldalban teljeskörűen összefoglalható érdemi és érdekes tartalom, 30% tökérdektelen tinipicsás elmélkedés a világról, 20% magánélet, pedig nem ő Brad Pitt.
A konklúzió szerintem, hogy a pártkatonaság időszakosan segítheti, se hosszabb távon viszont megöli a kreativitást. Én ezt eleve tudtam, ezért nem lettem soha pártkatona.
Oct 02, 2016 13:54:32
broni
Oct 02, 2016 14:11:44
zsery könyvet írt???megveszem!!!!link róla????????
Oct 02, 2016 14:11:44
Zsery
Oct 02, 2016 14:51:42
Farkas Endre Kiss
33 perce ·
Zsery könyve: a fele egy egyébként 10 oldalban teljeskörűen összefoglalható érdemi és érdekes tartalom
Farkas Endre Kiss
33 perce ·
Zsery könyve: a fele egy egyébként 10 oldalban teljeskörűen összefoglalható érdemi és érdekes tartalom
Mondja ezt, aki napi X darab színes-boldos e-mailben fogalmazza meg ugyanazt a picsogást egymás után többször, kis módosításokkal.
Oct 02, 2016 14:51:42
Zsery
Oct 02, 2016 14:54:22
REPCSIIIII!!!!
Biztos Sodinak is van már, olyan hétköznapi :)
Biztos Sodinak is van már, olyan hétköznapi :)
Oct 02, 2016 14:54:22
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2016 15:04:26
Farkas Endre Kiss
33 perce ·
Farkas Endre Kiss
33 perce ·
Nem lettél soha pártkatona? Akkor gondolom viccből járkáltál a Jobbik székházba. És nyilván akkor az sem te voltál, aki ott pitizett Novák Elődnek a parlamenti belépőért. Ja, a hírek szerint az ebédmeghívásokat sem utasítottad vissza, amikor korgó gyomorral lested, hogy kit tudsz lehúzni egy potyamakarónira :)
Oct 02, 2016 15:04:26
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2016 15:10:44
Ez szerintem a palotai bodybuilder lesz, különösen a tóta w-zés miatt. Bár mostanság B. Lacika is kezd "belédszeretni", úgyhogy ő is elképzelhető.
Oct 02, 2016 15:10:44
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2016 15:17:56
zsery könyvet írt???megveszem!!!!link róla????????
Sajnos szar és drogok nincsenek benne, helyette van: alkohol, megvilágosodás a melegfelvonuláson, családi válság, politikusok, meleg baràt, költözések, stb. Megfelel? Sajnos Schodika sincs benne, ez levon az értékéből :)
Oct 02, 2016 15:17:56
broni
Oct 02, 2016 15:20:56
Oct 02, 2016 15:20:56
Kiss Kender Farkas
Oct 02, 2016 15:24:06
Hát még ha tudnád, hogy egyszer maga a nemzet csodálatos vezetője is személyesen megveregette a vállát!
Oct 02, 2016 15:24:06
broni
Oct 02, 2016 15:52:36
óarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 02, 2016 15:52:36
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 02, 2016 16:11:41
x9)
Az más.
Ez nem pártkatonaság, nevezzük inkább pártcsicskaságnak. Szóval nyelvtanilag nem hazudott asodi, csak masnit kötött rá.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 02, 2016 16:13:01
x30)
Broni bátyám, látom te is leszavaztál migróügyben!
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MlLrhSGp--/c_limit,w_1160/6v0jZwqyMxLM8PEvs.jpeg
broni
Oct 02, 2016 16:14:24
Broni bátyám, látom te is leszavaztál migróügyben!
kicsi de játékos
Oct 02, 2016 16:14:24
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 02, 2016 16:22:25
x30)
És elég hideg is van ma Pécsen. De egy kakás Barbi poszter csodákra lett volna képes abban a szavazófülkében.
-
Oct 02, 2016 16:26:37
Alga bizonyos szempontból a legszánalmasabb az összes vizsgált közül. Nagyon sajnálom, hogy nem blogol már, nekem ő volt az igazi 2-es csatorna.
Maradt a tevékenységének nyoma valahol az interneten? Esetleg kép a srácról? Erről teljesen lemaradtam.
Oct 02, 2016 16:26:37
könyvkritikus_troll
Oct 02, 2016 16:28:01
Zsery a következőkben érted pofázok, nem ellened:
Én a helyedben csinálnék egy erősen "meghúzott" kiszelektált "összefoglaló", "politikai változatot" ebből a könyvből, tokkal vonóval, de kurvagyorsan.
És nem "olvasd el az utolsó fejezetet, meg ezt meg azt hagyd ki"...
Mint ex kampánystábos nem lehetsz ennyire retard 'azzzeg, ólomlabdával megpróbálni cselezni és kapura lőni.
Ezt így nem szabadott volna ekkora felhajtással "kiadni". Még virtuálisan sem!!
Vagy várni a nagy durrantással, és apránként csepegtetni perszonal blogban, így több hírérték lett volna, jöhettél volna címlapokra minden folytatással, akit meg érdekel a személyes része, "eleje" majd visszakatint, max. "najó ez nem politika", és becsukja.
De ez így könyvben maga a rettenet.
Elkúrtad, nem is kicsit, inkább nagyon. Ismét.
Volt egy jó lehetőséged, nem is halvány, munkát tettél bele, bazisokat, nem is rossz felé mozdultál, kapisgálsz.
De nemhogy téged nem fog ez segíteni vagy előreléptetni semmiféle irányban, de még az üzenet sem megy át.
Senki nem akar fejezeteket olvasni, kihagyni, szelektálni, válogatni.
Egy ilyen írásműnek késznek, kereknek, befogadhatónak kell lenni, pláne kerek, bekötött, befejezett "könyv" formában.
Túlírtad, mindent bele akartál írni, amekkorát robbant az index főoldalon (tuti 10ezrével lesznek átkattintásaid), annyira fogja minden érdeklődő, az első 10oldal után becsukni.
Aki se nem tudja, se nem érdekli mi az a tracker, scene, a commodore valami halvány emléke, stb.
De a to*c*tról is annyit tud, "valami robbantós gyerek, akit talán elitéltek, mittudomén,... mintha multkor is a tévében mutaták és valami börtönbe lett volna".
Már ott megzavarodik az olvasó, mikor ezeket a saját nézőpontodból alap tudott dolgonak véve hadarod a story-t.
Ha FIATAL (mostanra akár késő huszonéves vezető) azért nem tudja, (és nem is ÉRDEKLI) mert max a CS party van meg neki.
Ha "csak" 5-6 évvel előttünk jár, tehát ma ugyanugy későharmincas koranegyvenesnek számít, már azért nem.
Mert ő ebből TOTÁL kimaradt, ha kollega, vagy ebben az irányban kezdett, akkor legfeljebb a felsőoktatásban látott valami monstrumokat, meg pár sor C-t.
Ha kortársunk és "kollega" ? NOS, ÉN IS csak PÖRGETEK, a kortársaim és én mind "te vagyunk", nekünk nem kell ezt matyarázni!!
Épp ezért mi, akik 100% értjük, mi meg unjuk, érdektelen, túlírt, terjengős.
10-20db frappáns sorban, 3 bő bekezdésben összefoglalhattad volna a korai éveket.
És újra írom, nem válasz, hogy hagyd ki, meg ugorj az xx fejezetre, ez könyv, ez nem kalandjáték.
Kell a bevezetés, a felcsigázás, az alapok megteremtése, bemutatása, de nem így, nem ez, ez így kurvára gáz.
Hiába javul később a téma, a történetvezetés (bár a hozáállás mindvégig kurva naiv, viszont ez egy szubjektiv dolog már) addig az olvasók 95%-a el sem jut majd.
Sajnos.
Kár érte, valamit még talán gyorsban ki lehetene hozni ebből, de ebbe a levesbe már az alaplé főzésekor beleborult a keserűsó.
Én a helyedben csinálnék egy erősen "meghúzott" kiszelektált "összefoglaló", "politikai változatot" ebből a könyvből, tokkal vonóval, de kurvagyorsan.
És nem "olvasd el az utolsó fejezetet, meg ezt meg azt hagyd ki"...
Mint ex kampánystábos nem lehetsz ennyire retard 'azzzeg, ólomlabdával megpróbálni cselezni és kapura lőni.
Ezt így nem szabadott volna ekkora felhajtással "kiadni". Még virtuálisan sem!!
Vagy várni a nagy durrantással, és apránként csepegtetni perszonal blogban, így több hírérték lett volna, jöhettél volna címlapokra minden folytatással, akit meg érdekel a személyes része, "eleje" majd visszakatint, max. "najó ez nem politika", és becsukja.
De ez így könyvben maga a rettenet.
Elkúrtad, nem is kicsit, inkább nagyon. Ismét.
Volt egy jó lehetőséged, nem is halvány, munkát tettél bele, bazisokat, nem is rossz felé mozdultál, kapisgálsz.
De nemhogy téged nem fog ez segíteni vagy előreléptetni semmiféle irányban, de még az üzenet sem megy át.
Senki nem akar fejezeteket olvasni, kihagyni, szelektálni, válogatni.
Egy ilyen írásműnek késznek, kereknek, befogadhatónak kell lenni, pláne kerek, bekötött, befejezett "könyv" formában.
Túlírtad, mindent bele akartál írni, amekkorát robbant az index főoldalon (tuti 10ezrével lesznek átkattintásaid), annyira fogja minden érdeklődő, az első 10oldal után becsukni.
Aki se nem tudja, se nem érdekli mi az a tracker, scene, a commodore valami halvány emléke, stb.
De a to*c*tról is annyit tud, "valami robbantós gyerek, akit talán elitéltek, mittudomén,... mintha multkor is a tévében mutaták és valami börtönbe lett volna".
Már ott megzavarodik az olvasó, mikor ezeket a saját nézőpontodból alap tudott dolgonak véve hadarod a story-t.
Ha FIATAL (mostanra akár késő huszonéves vezető) azért nem tudja, (és nem is ÉRDEKLI) mert max a CS party van meg neki.
Ha "csak" 5-6 évvel előttünk jár, tehát ma ugyanugy későharmincas koranegyvenesnek számít, már azért nem.
Mert ő ebből TOTÁL kimaradt, ha kollega, vagy ebben az irányban kezdett, akkor legfeljebb a felsőoktatásban látott valami monstrumokat, meg pár sor C-t.
Ha kortársunk és "kollega" ? NOS, ÉN IS csak PÖRGETEK, a kortársaim és én mind "te vagyunk", nekünk nem kell ezt matyarázni!!
Épp ezért mi, akik 100% értjük, mi meg unjuk, érdektelen, túlírt, terjengős.
10-20db frappáns sorban, 3 bő bekezdésben összefoglalhattad volna a korai éveket.
És újra írom, nem válasz, hogy hagyd ki, meg ugorj az xx fejezetre, ez könyv, ez nem kalandjáték.
Kell a bevezetés, a felcsigázás, az alapok megteremtése, bemutatása, de nem így, nem ez, ez így kurvára gáz.
Hiába javul később a téma, a történetvezetés (bár a hozáállás mindvégig kurva naiv, viszont ez egy szubjektiv dolog már) addig az olvasók 95%-a el sem jut majd.
Sajnos.
Kár érte, valamit még talán gyorsban ki lehetene hozni ebből, de ebbe a levesbe már az alaplé főzésekor beleborult a keserűsó.
Oct 02, 2016 16:28:01
furcsa buzi
Oct 02, 2016 16:46:33
Nem, nem vagyok benne
2009.11.11. 23:39 :: Főnix
Borisz hívta fel rá a figyelmem, hogy Alkaa (vagy valaki Alkaa nevében) a következőt írta Sodi blogjára:
"Szervezek a bgy rádió helyett valami hasonlót. Sodi, érdekelne a dolog? Főnix már benne van, meg Borisz is."
Akkor itt jelezném, hogy nekem ezt senki még csak fel sem vetette. És ezután se tegye, mert nem fogok rádiózni senkivel. Ha Sherlock Porksékkel nem rádióztam szerintetek Sodikkal meg xy kovácsjánosokkal fogok?
Segítek:
Nem.
Hogy mi az amit viszont fogok csinálni, illetve most hogyan tovább, azt megírom amint lesz szabad félórám.
Kommentek
Slayer7 2009.11.12. 16:59:16
Egyébként ehhez mit szólsz? Alkaa beregelt a BGY búcsubulira. Szét lesz verve, vagy szét lesz verve?
Válasz erre
Főnix · fonix.blog.hu 2009.11.12. 21:33:01
Szét lesz verve? Miért? Ő is lebuzizott valakit a blogjában akiről semmit nem tud, de valószínűleg százszorannyit tett és áldozott azokért az értékekért amelyek elvileg összekötnek minket?
2009.11.11. 23:39 :: Főnix
Borisz hívta fel rá a figyelmem, hogy Alkaa (vagy valaki Alkaa nevében) a következőt írta Sodi blogjára:
"Szervezek a bgy rádió helyett valami hasonlót. Sodi, érdekelne a dolog? Főnix már benne van, meg Borisz is."
Akkor itt jelezném, hogy nekem ezt senki még csak fel sem vetette. És ezután se tegye, mert nem fogok rádiózni senkivel. Ha Sherlock Porksékkel nem rádióztam szerintetek Sodikkal meg xy kovácsjánosokkal fogok?
Segítek:
Nem.
Hogy mi az amit viszont fogok csinálni, illetve most hogyan tovább, azt megírom amint lesz szabad félórám.
Kommentek
Slayer7 2009.11.12. 16:59:16
Egyébként ehhez mit szólsz? Alkaa beregelt a BGY búcsubulira. Szét lesz verve, vagy szét lesz verve?
Válasz erre
Főnix · fonix.blog.hu 2009.11.12. 21:33:01
Szét lesz verve? Miért? Ő is lebuzizott valakit a blogjában akiről semmit nem tud, de valószínűleg százszorannyit tett és áldozott azokért az értékekért amelyek elvileg összekötnek minket?
Oct 02, 2016 16:46:33
lamentarista államféreg
Oct 02, 2016 16:55:54
Jól van, az IBS elvégzése után valami haszontalan irodában helyezkedett el. Viszont nem jó buzi, mert volt valami egynyári csaja Belgiumból.
Most is buszokkal foglalkozik, ez mellékállása és a hobbija is.
Most is buszokkal foglalkozik, ez mellékállása és a hobbija is.
Oct 02, 2016 16:55:54
alpaka nagyi
Oct 02, 2016 17:07:35
Alkaa blog az archive.org-on: web.archive.org/web/20090211111937/http://alkaa.freeblog.hu/
A tartalomból:
- A kocsim, Genyó, már megint nem megy, mert útközben kifogyott a benzin.
- Találtam a földön egy üveg majdnem érintetlen Evian ásványvizet, fincsi volt.
- Az IBS-en már megint szivatnak, ráadásul a csajok sem néznek rám, mert csóró vagyok.
- Rosszul adtak vissza a benzinkúton, jujdejó, nyertem 100 forintot!
Oct 02, 2016 17:07:35
-
Oct 02, 2016 17:12:17
Új Púp-video kontent:
www.youtube.com/watch?v=fDwd6nspq-k
Kovács Ernő Kint te is migráns vagy, mi lenne ha haza zavarnának?
Tetszik · 5 perce · Szerkesztve
www.youtube.com/watch?v=fDwd6nspq-k
Kovács Ernő Kint te is migráns vagy, mi lenne ha haza zavarnának?
Tetszik · 5 perce · Szerkesztve
Oct 02, 2016 17:12:17
-
Oct 02, 2016 17:15:43
Rezső Puchleitner Akkor minek osztod a "Mars szavazni!" fotót?
Tetszik · 1 · 55 perce
Tetszik · 1 · 55 perce
Oct 02, 2016 17:15:43
Újszászi disznóól
Oct 02, 2016 17:25:53
Mesélj, mi volt tegnap? Gondolom a német csibéknek minden vágya az volt, hogy egy koszos, munkanélküli migrivel ismerkedhessenek meg. Teljesült végül a vágyuk?
Azért remélem figyelmes voltál és megkínáltad őket egy eredeti Peroni pizzával. (TM by Sodi)
Azért remélem figyelmes voltál és megkínáltad őket egy eredeti Peroni pizzával. (TM by Sodi)
Oct 02, 2016 17:25:53
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 02, 2016 17:26:38
Milyen szintű retardnak kell lenni ahhoz, hogy az unióból való kilépést propagálja, amikor csak az uniónak köszönhetően lehet ott, ahol van?
Oct 02, 2016 17:26:38
-
Oct 02, 2016 17:49:53
Zsery live-on mi volt? Vagy még megy?
Oct 02, 2016 17:49:53
-
Oct 02, 2016 17:51:29
Milyen szintű retardnak kell lenni ahhoz, hogy az unióból való kilépést propagálja, amikor csak az uniónak köszönhetően lehet ott, ahol van?
ir ilyesmior a kurucinfo? mert ha nem, a sodinak nincs ilyesmirol shajat velemenye, foleg akkor, ha bele is kene gondolni valamibe.
Oct 02, 2016 17:51:29
alpaka nagyi
Oct 02, 2016 18:07:25
Zsery live-on mi volt? Vagy még megy?
Tajgi végül semmilyen formában nem tette tiszteletét, pedig Zsery emlegette őt. Úgy néz ki, annyira betett neki, hogy nem áll fel neki, hogy már a neten se tud keménykedni.
Oct 02, 2016 18:07:25
broni
Oct 02, 2016 18:14:24
jácci!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2016 18:14:24
-
Oct 02, 2016 18:17:19
Orbán megnyerte a népszavazást !!!! vivát! Éljenek a szürke farkasok, a fényes ösvény! a R.A.F forever, az IRA az ETA dögöljenek a burzsujszarok HEzbollah Hezbollah Free Sztalin!
Oct 02, 2016 18:17:19
kisírt szemű recskapók
Oct 02, 2016 18:18:11
jácci!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne bomoljon professzor úr, esik az eső, 16 fok, a kutyát nem viszik le ilyenkor a jáccira
Oct 02, 2016 18:18:11
-
Oct 02, 2016 18:19:25
felállt a faszom kivertem inkább ez siker és aludtam, mi az anyád van, pofán kureljalak egy papagájfogóval, Orbán az apostoli király, forró kerálóval kell felavatni az új királyt, az arcába kell nyomni!! szabadítsuk ki az IMEI foglyait, szabadság!! Oct 02, 2016 18:19:25
Schwezoff David
Oct 02, 2016 18:22:48
Tajgi ma viccesebb kicsit. Piton ugynokkel miffan?
Oct 02, 2016 18:22:48
keráló
Oct 02, 2016 18:23:17
felállt a faszom kivertem inkább ez siker és aludtam, mi az anyád van, pofán kureljalak egy papagájfogóval, Orbán az apostoli király, forró kerálóval kell felavatni az új királyt, az arcába kell nyomni!! szabadítsuk ki az IMEI foglyait, szabadság!!
Takaroggggyál már innen, te cigány beszédű, sittes elmebeteg, aki bölcsésznek hiszed magad, senki nem kíváncsi rád.
Oct 02, 2016 18:23:17
Zsery
Oct 02, 2016 18:26:00
Zsery a következőkben érted pofázok, nem ellened:
Köszönöm a részletes és építő jellegű kritikát, de nyitott kapukat döngetsz, mert már megírtam:
www.facebook.com/TomanovicsGergely/posts/601379273367472
Tajgi, te meg szopd le a faszom, már tegnap megadtam a helyszínt és az időpontot, de még egy kommenttrolkodásra sem futotta? Pedig még a köszfetyítyés közben is szóltam, hogy gyere, vártalak is, csak aztán kurvára elkezdett esni az eső, és le kellett állítanom.
Oct 02, 2016 18:26:00
-
Oct 02, 2016 18:34:29
eladó Orbán Viktor (szerk.): Magyarországi cigány moralisták és filozófusok szöveggyűjteménye című dedikált példány (Akadémia kiadó, 1998. Budapest)
mi van a népszavazással bolond keci, a savköpő menyétek már a parlamnetnél vanak, nem félsz? Oct 02, 2016 18:34:29
Újszászi disznóól
Oct 02, 2016 18:39:38
Sodi vadul zsidózik az EB-n, pedig most egy néger szedi el az euróit. Valami hatalmas faszerdőbe keveredhetett ezért ilyen frusztrált.
Oct 02, 2016 18:39:38
retardfigyelő
Oct 02, 2016 18:56:04
Rózsa Elekné
Minden igaz Magyar aki szereti a Hazáját , az nemmel fog ma szavazni ! Én féltem a családom az unokáimat úgy mint sokan mások ,nem kérünk a megszállókból ! CSAK A HAZAÁRULOK szavaznak nemmel !
6 órája
Minden igaz Magyar aki szereti a Hazáját , az nemmel fog ma szavazni ! Én féltem a családom az unokáimat úgy mint sokan mások ,nem kérünk a megszállókból ! CSAK A HAZAÁRULOK szavaznak nemmel !
6 órája
Oct 02, 2016 18:56:04
-
Oct 02, 2016 18:56:29
facebook.com/TomanovicsGergely/posts/601379273367472
milyen helyszín most ébredtem fel, mi van a tüntetéssel, ott vagytok kint geco, bárkivel boxolok! Hogy megyek át budára, népsavazni? facebook.com/TomanovicsGergely/posts/601379273367472
Oct 02, 2016 18:56:29
Fidesz
Oct 02, 2016 19:04:13
99,9%-os részvétel mellet a NEM szavazatok egészen elsőprő, 98%-os arányával nyertek a magyarok. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Vesszen az EU, vesszenek a 2 hétnél hosszabb ideig hazaárulók!
Oct 02, 2016 19:04:13
-
Oct 02, 2016 19:06:50
99,9%-os részvétel mellet a NEM szavazatok egészen elsőprő, 98%-os arányával nyertek a magyarok. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
14 milliárdért ez a hülyének is megéri, hát még a Fidesznek.
Oct 02, 2016 19:06:50
-
Oct 02, 2016 19:09:07
Miylen elsöprő győzelem 45% az érvénytelen néopszavazás a kurva anyádat :D Vesszen az EU, vesszenek a 2 hétnél hosszabb ideig hazaárulók!
Oct 02, 2016 19:09:07
Orbán Viktor
Oct 02, 2016 19:17:26
Köszönöm, kedves barátaim! tajgi, neked nem, mert te csak egy műveletlen cérnakarú impotens vagy.
Oct 02, 2016 19:17:26
-
Oct 02, 2016 19:20:20
Köszönöm, kedves barátaim! tajgi, neked nem, mert te csak egy műveletlen cérnakarú impotens vagy.
te gumicsizmás tokásfejű kulákszar, lerugom a májad a tekkel együtt, te nemzetközi terrorista "egy gyerek egy csont" Oct 02, 2016 19:20:20
-
Oct 02, 2016 19:23:14
Elveszítetted a szavazást, hiába nyalják itt seggedet te nyomorék paraszt Oct 02, 2016 19:23:14
fosó
Oct 02, 2016 19:31:35
Soha többet nem írok ide
Oct 02, 2016 19:31:35
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™