Na, akkor ezen is túl vagyunk. Rocskai Gergő levetett göncei meg 1994-es Fubu pulóvere.
Régen ezekre se reagáltál, most már vehetjük ténynek.
Nem szégyelled magad, hogy a néger szétfoszlott, kukába szánt cuccait kunyerálod el?
Szerinted az nem urizálás, hogy az étteremben veszed a sört és nem a boltban, ami egy sarokkal lejjebb van?
Érdekes, ha anyádnak vagy valamelyik "barátodnak" kéne segítened, akkor rögtön nyomorogsz meg életveszélyben vagy. Bezzeg szaunázni, tütükézni, mobilnetezni mindig akad némi euró. Ja és mozizgatni.
Már eleve a sörfogyasztás is annak vehető. Gondolom Gyöngyi anyunak is az a legnagyobb gondja, hogy milyen sört vegyen, milyen szaunába heverésszen és hol mozizgasson.
ne ignoralj kerdeseket... van belole sok.
Rekeráció? Meg a lónak a fasza. Ugyan mit rekreálsz te? A non-stop rejszolást?
Nem rekreációs te féreg, hanem a faszodat lóbálod!!!!
Ha rekreáció lenne, nem ragaszkodnál betegesen ahhoz hogy meztelen szaunába menj! Normál szauna is megfelelne. Vagy úszás, túrázás.
Hazug féreg vagy!
ezek nem ugyanazok a körök te fasz! ez teljesen friss dolog, tegnap mondta ezeket a törpapa es ha tudnad miket boritott meg, szerinted miert merges rad??:-)
A 6000 euró tartalékodból tovább vegetálhatnál itthon munkanélküli szarként, de te Németországban urizálsz.
Nem "arra gyúrok", de tény, hogy azért nem megyek haza, mert ott nem tudom, mi lenne velem, itt meg tudom, hogy a legrosszabb esetben a segély életben tart és fűtött lakásban tart.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És fűtött szaunában mi, buzi!
imadkozz, hogy a trollok minel kesöbb talaljanak meg! tudod egy naci szar nem erdemel kegyelmet, plane ha az ugymond haverjait is csak kihasznalja.
ja es ujszaszon varnak szeretettel, kerdezd meg anyadat:-)
Schodi raus!
Hogyhogy mi várna? Állítólag cshodálatos programozó vagy, idehaza pedig hiány van programozóban.
te egyedül csak a farkadat ismered, az meg ott van veled
"Farkas Endre Kiss shared a link.
12 minutes ago
Vendégmunkásnak mész külföldre; meghalsz.
Ezek is életben maradtak volna, ha itthon dolgoztak volna."
Úgyis be fogod szopni.
Az univerzum emlékszik még, hogy hazaárulóztad, meg gúnyoltad a kint dolgozó magyarokat.
Te pedig még csak nem is dolgozni akarsz, hanem segélyen élősködni.
Nincs rá szó mennyire gerinctelen vagy, baszki!
Ezt is te írtad :
"2011. szeptember 30. 18:31 -> link
ismeretlenjoakaro:
Ha külföldön élsz, az elfogadható, ha csak tapasztalatot gyűjteni vagy ott, hogy utána haza gyere.
És a kivándorló seggfejekből beszéltem. Azok igenis hazaárulók."
A külföldi segélyen élősködés minek minősül?
nem ismerek olyan nyomorult sorsú embert, akiben ne lenne annyi önérzet, hogy önként és dalolva a nagy nyilvánosság elől ne titkolná el ezeket a dolgokat. te az emberiség szemete vagy.
Azért nem titkolja, mert ez is a műsor része: a nyomorgó Endike, akinek már ruhára sem futja -> totális életveszély. Szerencsére az ismerősei többsége magasról leszarja a nyafogást. Ilyenkor előugrik a dandy sodi és nyomja a ps4 kell, játék kell, stb. Persze ezt is leszarják, ilyenkor jelenik meg itt :)
csóró vagy? pár óra alatt elszaunázol tízezret. törpapának meg kölcsönt akarsz nyújtani zsidó módon, bezzeg amikor zabáltatott meg borral itatott, akkor nem kérdezted mennyivel tartozol. ugye????
Így van, még képek is vannak, ahogy falod az alienpörköltet!
kár, hogy vejanyényi nem ezt az elvet vallotta. de elfogadni lehet ajándékot? ruhákat, pénzecskét, asztal alatti hasziendát, miegymást? vagy ha te kapod, akkor az más? pedig állítólag már vagy öt éve dolgozol. ezt neméjtyem...
nem tart, mert most megváltoztatják a törvényt a magadfajta ingyenélők miatt
dehát fent még arról írtál, hogy ajándékba kapott ruhákban jársz. meg ugye ott volt az ajándékba kapott pénz is, az ajándékba kapott ellátás, szállás, és mindezt dolgozó emberként kaptad rocskaiéktól.
hogy van ezek után pofád ezt mondani a földönfutóvá lett törpapáról??? aki állítólag a barátod.
dolgozó emberként kaptad tőle ajándékba a bort és a vacsorát?
Sajnos édesanyádnak sincs jövedelme, neki miért nem "ajándékozol" havi 100 eurót? Tőle miért sajnálod?
Az imént linkeltem. Azokra vonatkozik az új törvény, akik soha nem dolgoztak itt.
Akkor ezek szerint amíg Recskaiék eltartottak te addig nem dolgoztál. Elég sokat kaptál Vera nénitöl, neki köszönheted, hogy nem döglöttél éhen.
??? :))
Ilyet nem mondhat egy főbérlő.
Valami villanyszerelői papírt emlegettek egyszer, szóval okj talán van.
Nincs meg a végzettsége, ezért mondtam, hogy koncentráljon a a referenciáira.
A szakmájához tényleg ért és amikor dolgozik az tényleg jó munka. Sosem a minőség miatt rúgták ki, hanem azért, mert mindenkinek beszól, és hiába dolgozik jól, ezt a viselkedést sehol sem tolerálják.
baszik dolgozni a minicigány, és folyamatosan nácikurvázza a munkaadót, meg kb mindenkit, aki szóba áll vele. A CVbe beleírtátok, hogy több különböző klinikákról van papírja arról, hogy paranoid skizofrén? Vagy ez nem tartozik a munkaadóra?
Majdnem ezt csinálta.
Ugyanis - a fejem a vertem a falba - a fent idézettek mellett ezt írta a motivációs levelébe (aztán csodálkozott, hogy nem kapkodnak érte):
Seit meine Tochter verkauft wurde, ich recherchiere gegen die Korruption, in mehrerer Länder. So wird ich bald, auch in Deutschland, und selbst in der Schweiz, in konzeptionellem Prozess inhaftiert.
Aber bis dann möchte ich gerne, mich endlich Mensch fühlen, wohl, in FRIEDEN leben, ohne weiterem Terror.
A neger?
Vagy ismet hazudsz a hamburgi gazdatestrol!
Mindig, minden országban, ahol éppen dolgozik, csak hamar kirugatja magát a dumájával.
Tehát soha sehol.
Honnan tudod megítélni, hogy milyen minőségű munkát végez? A másik pedig, hogy mégis milyen referenciákra koncentráljon? Neki olyanok ugyanúgy nincsenek, mint neked. Krónikás! Szerintem hagyj fel ezzel az állásguru szereppel, nem megy ez neked. Ez olyan, mintha Roland tartana előadásokat a becsületes életről és a szexről.
még mindig le vagy tiltva a kis szerelmed fészéről? vajon mit szól ahhoz, hogy idebaszod a cv-jét? miért nem a sajátodat rakod föl? mindenben igaza volt örebronak, ezért terelsz a kiscigó önéletrajzával
Nyem a fogajimat nyézik, hanyem a tyakmai tyutyátyomat meg a jefejentyiájimat.
Hogy mit akar? Átélni a telet? Talán inkább túlélni te fogyaték. Keress rá, hogy mit jelent az átélni!
Und masni!!!
atelni egy orgazmust lehet, bar te nem tudod mi az.
a gázkinyitást preferálja
El tudjátok képzelni, milyen élmény lehet, ha egy jól felfűtött, 100% körüli páratartalmú szaunában megcsap a púpos borzalmas lehelete? Szerintem ex-légiósok, akik megjárták Afrikát, azok is elsápadnának, és keményen küzdenének a késztetés ellen, hogy azonnal kirohanjanak a levegőre (vagy okádni).
Sodi a life-coach. Ez már kabaré, komolyan. :D
Ez olyan mintha úgy kezdenél magyarul egy hivatalos levelet, életrajzot, stb., hogy "Jó napot!" vagy "Adj Isten!".
Ugye érzed, hogy geci hülye vagy?
Az önéletrajza hemzseg a nyelvtani hibáktól, jóhogy nem veszik fel.
Egyébként hiányzik belőle pár dolog, pl:
Ich habe jahrelange Expertise in Stromdiebstahl, und wurde in einer psychiatrischen Anstalt behandelt. Ich bin polizeibekannt, leide unter Wahnvorstellungen, und beschimpfe jeden, der mir hilft.
Ezért a pokolban fogsz rohadni, púpi.
Meg mert hagyod vidéki fűtetlen putrikban nyomorogni apádat-anyádat.
A busz konkrétan a NEGYEDÉBE kerül a vonatnak, neked pedig NINCS MUNKÁD, Csekonics báró!
www.flixbus.de
Urizál, nincs itt életveszély.
És ez csak a buziszauna. Ha busszal megy (éjszaka) vonat helyett oda-vissza 16 euró lett volna az útiköltség.
Három órás út.
Oda-vissza hat óra.
Illetve hét, mert fél óra, amíg eljutok a főpályaudvarra.
Miközben a vonat innen Altonaból megy közvetlenül.
A vonat oda-vissza csak négy óra. Hárommal kevesebb.
És nem a negyedébe kerül, hanem a felébe.
80 euró a vonat, és 40 ez a busz oda-vissza.
Ráadásul a buszon tök kényelmetlen ülni.
A vonaton van elég tér ahhoz is, hogy kirakd magad elé a tabletet, és filmet nézz.
Nem buszozok.
Gábort is azért nem látogattam meg Lyonban, mert már csak buszjegy volt normális áron.
És a SoDI nem buszozik városok között.
Ich habe jahrelange Expertise in Stromdiebstahl
Csak találgatsz, de az a vicces, hogy a nővérének tényleg ő optimalizálta anno a számlát, láttam, és csodálkoztam is, milyen ügyes, hogy még is ért.
Az ingázást továbbra is faszságnak tartom.
Ott dolgozzon az ember, ahol él.
És? Nagyon be van táblázva a napod, menedzser úr?
Egyébként meg hazudsz, mert az ICE 78 Euró, az megy 2 órát.
Az IC két és felet, és nem sokkal olcsóbb, 64 euró. Remélem nem akarod bemesélni nekünk, hogy nem ICE-vel utazott a gróf úr.
A Flixbus meg 16,90. Szóval erről ennyit.
Természetesen ICE-val utazok, mert csak azokon garantált, hogy van konnektor.
Na jó, hülye nem vagyok, hogy viszonylatot fizessek.
Ha konkrét járatra foglalsz, akkor a fele az ár.
És abból is lejön további 25%, mert van BahnCard 25-öm.
(Oké, viszont rendszeresen foglalok konkrét ülőhelyet, és az meg plusz 9 euró oda-vissza.)
Hát aztán kurva fontos az a konnektor. Tényleg.
Mennyi megy el így minden héten? 300-400 euró?
Hogy áll a tartalékod? Karácsonyig kitart legalább?
80 / 20 = 4
Egy ICE jegy áráért négyszer elvisz a busz Berlinbe.
Az időpontot meg úgy egyezteted le, hogy odaérj.
Nem bonyolult.
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 16:31:39
de az univerzum majd teszi a dolgát gnóm, a többszörösét fogod elbukni annak, amivel most kihúznád a szarból a "barátodat"
Oct 13, 2016 16:31:39
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:32:01
x17)
gyagyås ez csak egy icipici momentum volt, hogy lasd, nem bujhatsz el patkanykent, mert mindenhol figyelve vagy, minde ismerösöd elöbb vagy utobb borit, tudod ujszasz is szepen elö van keszitve, anyad mar tudna meselni:-))
AutismusMaximus
Oct 13, 2016 16:34:10
Pár rongyot leszámítva mai napig a Pesten ajándékba kapott kinőtt dolgokat hordom. Kabátot pl. olyat hordok most, ami a jelenlegi főbérlőm ajándékozott nekem, mert kidobta volna.
Pont mert sajnálom a pénzt a ruhára.
Ennyit erről.
Ennyit erről.
Na, akkor ezen is túl vagyunk. Rocskai Gergő levetett göncei meg 1994-es Fubu pulóvere.
Régen ezekre se reagáltál, most már vehetjük ténynek.
Nem szégyelled magad, hogy a néger szétfoszlott, kukába szánt cuccait kunyerálod el?
Oct 13, 2016 16:34:10
chili az élet
Oct 13, 2016 16:34:38
Egy pulcsi, egy fóló, egy nadrág. Ezeket vettem itt Hamburgban.
Minden más ruhám olyan amit vagy Pesten kaptam ajándékba vagy itt Hamburgban.
Ennyit arról a faszságról, hogy én úgymond dőzsölnék.
Minden más ruhám olyan amit vagy Pesten kaptam ajándékba vagy itt Hamburgban.
Ennyit arról a faszságról, hogy én úgymond dőzsölnék.
Szerinted az nem urizálás, hogy az étteremben veszed a sört és nem a boltban, ami egy sarokkal lejjebb van?
Oct 13, 2016 16:34:38
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 16:38:21
Nem értem, miről beszélsz.
Csóró vagyok. Mindig erről beszéltem.
Na csá.
Na csá.
Érdekes, ha anyádnak vagy valamelyik "barátodnak" kéne segítened, akkor rögtön nyomorogsz meg életveszélyben vagy. Bezzeg szaunázni, tütükézni, mobilnetezni mindig akad némi euró. Ja és mozizgatni.
Oct 13, 2016 16:38:21
sodika
Oct 13, 2016 16:40:26
Ezt is tisztáztuk már.
A rekeráció annak az eszköze, hogy ne bolonduljak bele abba a ténybe, hogy legalább ezer kilométerre vagyok mindenkitől, akit ismerek, és csak magamra számíthatok.
A rekeráció annak az eszköze, hogy ne bolonduljak bele abba a ténybe, hogy legalább ezer kilométerre vagyok mindenkitől, akit ismerek, és csak magamra számíthatok.
Oct 13, 2016 16:40:26
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 16:40:35
Már eleve a sörfogyasztás is annak vehető. Gondolom Gyöngyi anyunak is az a legnagyobb gondja, hogy milyen sört vegyen, milyen szaunába heverésszen és hol mozizgasson.
Oct 13, 2016 16:40:35
sodika
Oct 13, 2016 16:40:50
Uncsi, ugyanazok a körök.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 13, 2016 16:40:50
sodika
Oct 13, 2016 16:41:26
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 13, 2016 16:41:26
-
Oct 13, 2016 16:42:14
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ne ignoralj kerdeseket... van belole sok.
Oct 13, 2016 16:42:14
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 16:43:36
Ezt is tisztáztuk már.
Rekeráció? Meg a lónak a fasza. Ugyan mit rekreálsz te? A non-stop rejszolást?
Oct 13, 2016 16:43:36
AutismusMaximus
Oct 13, 2016 16:43:52
Ezt is tisztáztuk már.
Nem rekreációs te féreg, hanem a faszodat lóbálod!!!!
Ha rekreáció lenne, nem ragaszkodnál betegesen ahhoz hogy meztelen szaunába menj! Normál szauna is megfelelne. Vagy úszás, túrázás.
Hazug féreg vagy!
Oct 13, 2016 16:43:52
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:44:22
x17)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
ezek nem ugyanazok a körök te fasz! ez teljesen friss dolog, tegnap mondta ezeket a törpapa es ha tudnad miket boritott meg, szerinted miert merges rad??:-)
chili az élet
Oct 13, 2016 16:44:46
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
A 6000 euró tartalékodból tovább vegetálhatnál itthon munkanélküli szarként, de te Németországban urizálsz.
Oct 13, 2016 16:44:46
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:46:58
x17)
egyertelmu, hogy a nemet segelyre gyursz, de ebböl kurva nagy siras lesz az ev vege fele, de remelem hamarosan megleszel es akkor veged.
broni
Oct 13, 2016 16:52:46
sodi, te auslander balkáni csöves!!!!!!!!!!!!
Oct 13, 2016 16:52:46
sodika
Oct 13, 2016 16:57:13
egyertelmu, hogy a nemet segelyre gyursz, de ebböl kurva nagy siras lesz az ev vege fele
Nem "arra gyúrok", de tény, hogy azért nem megyek haza, mert ott nem tudom, mi lenne velem, itt meg tudom, hogy a legrosszabb esetben a segély életben tart és fűtött lakásban tart.
Oct 13, 2016 16:57:13
AutismusMaximus
Oct 13, 2016 16:58:03
És fűtött szaunában mi, buzi!
Oct 13, 2016 16:58:03
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:58:48
x17)
imadkozz, hogy a trollok minel kesöbb talaljanak meg! tudod egy naci szar nem erdemel kegyelmet, plane ha az ugymond haverjait is csak kihasznalja.
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 16:59:26
x17)
ja es ujszaszon varnak szeretettel, kerdezd meg anyadat:-)
Mutti Merkel
Oct 13, 2016 17:02:25
Schodi raus!
Oct 13, 2016 17:02:25
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 17:04:30
Endre! Édesanyádnak milyen érzés az újszászi rekreáció? Élvezi a csípősen hideg hajnalokat a minimálisan fűtött házban? Esetleg elküldted már az erdőre fát lopni?
Oct 13, 2016 17:04:30
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 17:06:20
Hogyhogy mi várna? Állítólag cshodálatos programozó vagy, idehaza pedig hiány van programozóban.
Oct 13, 2016 17:06:20
töppedt buzigolyók
Oct 13, 2016 17:08:14
Ezt is tisztáztuk már.
te egyedül csak a farkadat ismered, az meg ott van veled
Oct 13, 2016 17:08:14
-
Oct 13, 2016 17:10:14
12 minutes ago
broni
semmi segélyt sodinak!!!fogjon galambot!!azok jó kövérek, mer a sok bolond öreg eteti őket!!!!!!!!
Hiénaverő
(
x17)
Oct 13, 2016 17:10:27
x17)
Mennyi van még a hitelkeretből, Púp?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
púprém
Oct 13, 2016 17:14:18
Úgyis be fogod szopni.
Az univerzum emlékszik még, hogy hazaárulóztad, meg gúnyoltad a kint dolgozó magyarokat.
Te pedig még csak nem is dolgozni akarsz, hanem segélyen élősködni.
Nincs rá szó mennyire gerinctelen vagy, baszki!
Oct 13, 2016 17:14:18
-
Oct 13, 2016 17:18:37
a hitelkerethez meg nem nyult, ha van egy csopnyi agya, akkor az utolso 1500 euroboval hazahuz. nem lesz, es hitelbol fog buziszaunaba jarni, ahol meg bepasizni sem fog tudni. :)
Oct 13, 2016 17:18:37
púprém
Oct 13, 2016 17:19:24
Ezt is te írtad :
"2011. szeptember 30. 18:31 -> link
ismeretlenjoakaro:
Ha külföldön élsz, az elfogadható, ha csak tapasztalatot gyűjteni vagy ott, hogy utána haza gyere.
És a kivándorló seggfejekből beszéltem. Azok igenis hazaárulók."
A külföldi segélyen élősködés minek minősül?
Oct 13, 2016 17:19:24
púprém
Oct 13, 2016 17:25:36
Döbbenetes, hogy mennyi mindennek köpte már szembe magát.
Mostanában ugye az a duma, hogy itthon nem lehet fejlődni.
Ezzel szemben pár éve mit írt a sodi?
"2011. augusztus 10. 14:29 -> link
Zulu: "Arról itt ne is beszéljünk, hogy kutatók, programozók, mérnökök esetében a szakmai fejlődés is sokszor könnyebb külföldön"
Oszt mér is? Nincs net, hogy frissiben letöltsd és áttanulmányozd az újdonságok dokumentációját? :DDDDD"
Mostanában ugye az a duma, hogy itthon nem lehet fejlődni.
Ezzel szemben pár éve mit írt a sodi?
"2011. augusztus 10. 14:29 -> link
Zulu: "Arról itt ne is beszéljünk, hogy kutatók, programozók, mérnökök esetében a szakmai fejlődés is sokszor könnyebb külföldön"
Oszt mér is? Nincs net, hogy frissiben letöltsd és áttanulmányozd az újdonságok dokumentációját? :DDDDD"
Oct 13, 2016 17:25:36
xray
Oct 13, 2016 17:31:32
Pár rongyot leszámítva mai napig a Pesten ajándékba kapott kinőtt dolgokat hordom. Kabátot pl. olyat hordok most, ami a jelenlegi főbérlőm ajándékozott nekem, mert kidobta volna.
Ennyit erről.
Ennyit erről.
nem ismerek olyan nyomorult sorsú embert, akiben ne lenne annyi önérzet, hogy önként és dalolva a nagy nyilvánosság elől ne titkolná el ezeket a dolgokat. te az emberiség szemete vagy.
Oct 13, 2016 17:31:32
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 17:36:39
Azért nem titkolja, mert ez is a műsor része: a nyomorgó Endike, akinek már ruhára sem futja -> totális életveszély. Szerencsére az ismerősei többsége magasról leszarja a nyafogást. Ilyenkor előugrik a dandy sodi és nyomja a ps4 kell, játék kell, stb. Persze ezt is leszarják, ilyenkor jelenik meg itt :)
Oct 13, 2016 17:36:39
az más
Oct 13, 2016 17:44:39
Nem értem, miről beszélsz.
Na csá.
Na csá.
csóró vagy? pár óra alatt elszaunázol tízezret. törpapának meg kölcsönt akarsz nyújtani zsidó módon, bezzeg amikor zabáltatott meg borral itatott, akkor nem kérdezted mennyivel tartozol. ugye????
Oct 13, 2016 17:44:39
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 17:51:24
Így van, még képek is vannak, ahogy falod az alienpörköltet!
Oct 13, 2016 17:51:24
broni
Oct 13, 2016 17:59:25
sodi, németbe van jácci????????????
Oct 13, 2016 17:59:25
sodika
Oct 13, 2016 18:00:44
Törpapa dolgozó ember. Dolgozó embernek nem ajándékozunk.
RGL-t is pont addig segítettem volna, amíg nem talál melót.
Amit ő nem akar.
Amit ő nem akar.
Oct 13, 2016 18:00:44
broni
Oct 13, 2016 18:02:20
proland???????????szexuális zavarok, dilis.....belefér a profilképbe....
Oct 13, 2016 18:02:20
broni
Oct 13, 2016 18:04:29
Oct 13, 2016 18:04:29
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 18:04:44
Amit ő nem akar.
Amit ő nem akar.
kár, hogy vejanyényi nem ezt az elvet vallotta. de elfogadni lehet ajándékot? ruhákat, pénzecskét, asztal alatti hasziendát, miegymást? vagy ha te kapod, akkor az más? pedig állítólag már vagy öt éve dolgozol. ezt neméjtyem...
jiddise máme
(
x11)
x11)
az más
Oct 13, 2016 18:09:45
Amit ő nem akar.
Amit ő nem akar.
dehát fent még arról írtál, hogy ajándékba kapott ruhákban jársz. meg ugye ott volt az ajándékba kapott pénz is, az ajándékba kapott ellátás, szállás, és mindezt dolgozó emberként kaptad rocskaiéktól.
hogy van ezek után pofád ezt mondani a földönfutóvá lett törpapáról??? aki állítólag a barátod.
dolgozó emberként kaptad tőle ajándékba a bort és a vacsorát?
Oct 13, 2016 18:09:45
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 18:42:16
Amit ő nem akar.
Amit ő nem akar.
Sajnos édesanyádnak sincs jövedelme, neki miért nem "ajándékozol" havi 100 eurót? Tőle miért sajnálod?
Oct 13, 2016 18:42:16
sodika
Oct 13, 2016 18:42:58
Az imént linkeltem. Azokra vonatkozik az új törvény, akik soha nem dolgoztak itt.
Oct 13, 2016 18:42:58
stressznélküli nyugi
Oct 13, 2016 18:44:03
Amit ő nem akar.
Amit ő nem akar.
Akkor ezek szerint amíg Recskaiék eltartottak te addig nem dolgoztál. Elég sokat kaptál Vera nénitöl, neki köszönheted, hogy nem döglöttél éhen.
Oct 13, 2016 18:44:03
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 18:49:06
Idén karácsonykor sem tolod haza a púpodat? Mit fogsz csinálni, ha esetleg szól a néger főbérlő, hogy legalább ünnepekre szívódj fel, mert rokonok jönnek?
Oct 13, 2016 18:49:06
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 18:51:19
Vagy inkább együtt ünnepelsz vele? Csak aztán nehogy fehér karácsonyról énekelj neki, mert rasszistának néz.
Oct 13, 2016 18:51:19
sodika
Oct 13, 2016 18:53:39
Mit fogsz csinálni, ha esetleg szól a néger főbérlő, hogy legalább ünnepekre szívódj fel, mert rokonok jönnek?
??? :))
Ilyet nem mondhat egy főbérlő.
Oct 13, 2016 18:53:39
-
Oct 13, 2016 18:54:27
rgl milyen teruleten keresett volna melot szerinted? utcasopro? van valami vegezettsege? vagy ugy van mint te, eretsegi utan fel tud mutatni valami okj-s wc-paprt, de semmi egyeb?
Oct 13, 2016 18:54:27
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 19:03:49
x17)
gyagyås a lenyeg az, hogy ma megint bebizonyitottad, hogy egy szamito hazudozo szar vagy. bemasoltal ide privat beszelgeteseket, annak is egy reszet csak, bizonyitvan, mennyire segitökesz vagy, igaz ez az ellenkezöjet bizonyitotta mint amit szerettel volna.
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 19:05:00
x17)
halistennek kiolvashato, hogy a depresszio megint jelen van az eletedben, de mivel egy szar ember vagy en ennek speciel nagyon örulök!
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 19:34:38
rgl milyen teruleten keresett volna melot szerinted? utcasopro? van valami vegezettsege? vagy ugy van mint te, eretsegi utan fel tud mutatni valami okj-s wc-paprt, de semmi egyeb?
Oct 13, 2016 19:34:38
sodika
Oct 13, 2016 19:52:05
Gábor a tanácsomra már elkezdett egyszer egy normális önéletrajzot összerakni, csak aztán úgy döntött, mégse akar melózni.
---
részlet ebből:
---
Bin 30 jahre alt, mehr als 5 jahre lang habe ich in Ungarn, in Budapest Industrielle Elektrotechnik und Telekommnikationstechnik gelernt.
Baue selbe "High-End" Verstärkern und Lautsprechern, sogar plane ich auch "alternative Fahrzeugen", wie zum Beispliel, Elektronische, oder Magnet-Motor Mobilen.
--
illetve
---
Grüß Gott.
Ich heiße Gabor Racz.
Ich bin am 24. September 1986, in Budapest geboren.
Von 2001 bis 2008 ich lernte Industrielle Elektrotechnik und Telekommunikationstechnik, mit deutscher Fremdsprache.
Seit meiner Kindheit beschäftige ich mich mit Elektronik, insbesondere Audio-Technologie.
Ich arbeite sehr gewissenhaft und präzise.
Ich habe mit viele verschiedene Firmen gearbeitet schon.
Am meistens als Elektrotechniker, aber mit meinem Vater auch als Sanitär-und Gas-Installer (Hilfsarbeiter).
Im vorheriger Sommer ich habe bei der Firma ESS ( digital Schweissgeräte ) gearbeitet, als industrielle Elektrotechniker, Monteur (und bei anderen Firmen, als Maler Hilfsarbeiter).
Ich habe insgesamt mehre Jahre in Deutschland und Österreich gewohnt, also ich spreche grundlegende Konversationsniveau in Deutsch.
Ich möchte möglicherweise als Elektriker, einen Job zu finden ( Platte löten, elektronische Geräte montieren.. )
Ich bin gläubig, ich trinke keinen Alkohol, und rauche nicht.
Bitte helfen Sie mir, um ein lebenswerter Leben zu leben.
---
részlet ebből:
---
Bin 30 jahre alt, mehr als 5 jahre lang habe ich in Ungarn, in Budapest Industrielle Elektrotechnik und Telekommnikationstechnik gelernt.
Baue selbe "High-End" Verstärkern und Lautsprechern, sogar plane ich auch "alternative Fahrzeugen", wie zum Beispliel, Elektronische, oder Magnet-Motor Mobilen.
--
illetve
---
Grüß Gott.
Ich heiße Gabor Racz.
Von 2001 bis 2008 ich lernte Industrielle Elektrotechnik und Telekommunikationstechnik, mit deutscher Fremdsprache.
Seit meiner Kindheit beschäftige ich mich mit Elektronik, insbesondere Audio-Technologie.
Am meistens als Elektrotechniker, aber mit meinem Vater auch als Sanitär-und Gas-Installer (Hilfsarbeiter).
Im vorheriger Sommer ich habe bei der Firma ESS ( digital Schweissgeräte ) gearbeitet, als industrielle Elektrotechniker, Monteur (und bei anderen Firmen, als Maler Hilfsarbeiter).
Ich habe insgesamt mehre Jahre in Deutschland und Österreich gewohnt, also ich spreche grundlegende Konversationsniveau in Deutsch.
Ich möchte möglicherweise als Elektriker, einen Job zu finden ( Platte löten, elektronische Geräte montieren.. )
Oct 13, 2016 19:52:05
sodika
Oct 13, 2016 19:53:43
A szakmájához tényleg ért és amikor dolgozik az tényleg jó munka. Sosem a minőség miatt rúgták ki, hanem azért, mert mindenkinek beszól, és hiába dolgozik jól, ezt a viselkedést sehol sem tolerálják.
Oct 13, 2016 19:53:43
sodika
Oct 13, 2016 19:55:06
Na, amit idéztem az egy éve volt.
Aztán kijutott oda, és úgy döntött, nem akar bejárni melózni, mert csak átverik a cégek.
Aztán kijutott oda, és úgy döntött, nem akar bejárni melózni, mert csak átverik a cégek.
Oct 13, 2016 19:55:06
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 13, 2016 19:55:36
Szerintem referenciának adja meg a német diliházban kapott zárójelentését, az tuti shiker lesz.
Oct 13, 2016 19:55:36
töppedt buzigolyók
Oct 13, 2016 19:57:26
baszik dolgozni a minicigány, és folyamatosan nácikurvázza a munkaadót, meg kb mindenkit, aki szóba áll vele. A CVbe beleírtátok, hogy több különböző klinikákról van papírja arról, hogy paranoid skizofrén? Vagy ez nem tartozik a munkaadóra?
Oct 13, 2016 19:57:26
sodika
Oct 13, 2016 19:57:50
Szerintem referenciának adja meg a német diliházban kapott zárójelentését, az tuti shiker lesz.
Majdnem ezt csinálta.
Ugyanis - a fejem a vertem a falba - a fent idézettek mellett ezt írta a motivációs levelébe (aztán csodálkozott, hogy nem kapkodnak érte):
Seit meine Tochter verkauft wurde, ich recherchiere gegen die Korruption, in mehrerer Länder. So wird ich bald, auch in Deutschland, und selbst in der Schweiz, in konzeptionellem Prozess inhaftiert.
Aber bis dann möchte ich gerne, mich endlich Mensch fühlen, wohl, in FRIEDEN leben, ohne weiterem Terror.
Oct 13, 2016 19:57:50
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 19:58:18
x17)
Ich arbeite sehr gewissenhaft und präzise. hahaha, hol es mikor?
Ich habe mit viele verschiedene Firmen gearbeitet schon.igen csak egy helyen max 6 ora utan felmondtam
Ich bin gläubig, ich trinke keinen Alkohol, und rauche nicht.latod gyagyas ezt miattad irta le, mert tudja,hogy te alkoholista vagy es az negativum:-)
Ich habe mit viele verschiedene Firmen gearbeitet schon.igen csak egy helyen max 6 ora utan felmondtam
Ich bin gläubig, ich trinke keinen Alkohol, und rauche nicht.latod gyagyas ezt miattad irta le, mert tudja,hogy te alkoholista vagy es az negativum:-)
Schwezoff David
Oct 13, 2016 19:59:14
Ennyit erről.
Ennyit erről.
A neger?
Vagy ismet hazudsz a hamburgi gazdatestrol!
Oct 13, 2016 19:59:14
sodika
Oct 13, 2016 20:00:06
hahaha, hol es mikor?
Mindig, minden országban, ahol éppen dolgozik, csak hamar kirugatja magát a dumájával.
Oct 13, 2016 20:00:06
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 13, 2016 20:01:09
Tehát soha sehol.
Oct 13, 2016 20:01:09
broni
Oct 13, 2016 20:01:57
[quote=Örebro]gyagyås a lenyeg az, hogy ma megint bebizonyitottad, hogy egy szamito hazudozo szar vagy. bemasoltal ide privat beszelgeteseket, annak is egy reszet csak, bizonyitvan, mennyire segitökesz vagy, igaz ez az ellenkezöjet bizonyitotta mint amit szerettel volna.[/quote
én tegnap éjjel bevettem vagy 3 levél antidepit , plussz söröztem, alig bírtam megállni a lábamon, totál kiütöttt)))))))))))
én tegnap éjjel bevettem vagy 3 levél antidepit , plussz söröztem, alig bírtam megállni a lábamon, totál kiütöttt)))))))))))
Oct 13, 2016 20:01:57
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 20:05:16
x17)
gyagyås azon mår gondolkodtål, hogy felakasztod magad vagy inkåbb kiugrasz az ötödikröl, ha mar nem lesz penzed?
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 20:06:01
Honnan tudod megítélni, hogy milyen minőségű munkát végez? A másik pedig, hogy mégis milyen referenciákra koncentráljon? Neki olyanok ugyanúgy nincsenek, mint neked. Krónikás! Szerintem hagyj fel ezzel az állásguru szereppel, nem megy ez neked. Ez olyan, mintha Roland tartana előadásokat a becsületes életről és a szexről.
Oct 13, 2016 20:06:01
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 20:07:08
Majdnem ezt csinálta.
még mindig le vagy tiltva a kis szerelmed fészéről? vajon mit szól ahhoz, hogy idebaszod a cv-jét? miért nem a sajátodat rakod föl? mindenben igaza volt örebronak, ezért terelsz a kiscigó önéletrajzával
Oct 13, 2016 20:07:08
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 20:08:25
x17)
apropo a rohado fogaidat nem csinaltatod meg nemetorszagban? gusztustalan vagy es mikor mesz interjura ezt is figyelembe veszik.latjak egy igenytelen keleti migri vagy.
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 20:11:22
Erre Rgl-től egy 2 soros válasz lenne a legszebb: Schodika aktuális telefonszáma és lakcíme. Privát dolgok megosztására privát adatok megosztásával reagálna.
Oct 13, 2016 20:11:22
sodika
Oct 13, 2016 20:12:51
Egyébként tévedtem.
Nem Spanyolországba megy. Lyon után megint északra tart.
Tudja, hogy a telet Stuttgartban tudja átélni, mert egyszer már ment, és ezek szerint máshol nem bízik ebben.
Tudja, hogy a telet Stuttgartban tudja átélni, mert egyszer már ment, és ezek szerint máshol nem bízik ebben.
Oct 13, 2016 20:12:51
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 20:12:53
sneci a fejvadász, csak úgy osztogatja a tanácsait. akkor te miért nem találsz melót majd két hónapja?
Oct 13, 2016 20:12:53
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 20:13:28
apropo a rohado fogaidat nem csinaltatod meg nemetorszagban? gusztustalan vagy es mikor mesz interjura ezt is figyelembe veszik.latjak egy igenytelen keleti migri vagy.
Oct 13, 2016 20:13:28
Kiss Kender Farkas
Oct 13, 2016 20:15:32
Egyébként tévedtem.
Hogy mit akar? Átélni a telet? Talán inkább túlélni te fogyaték. Keress rá, hogy mit jelent az átélni!
Oct 13, 2016 20:15:32
Schwezoff David
Oct 13, 2016 20:15:37
Und masni!!!
Oct 13, 2016 20:15:37
Örebro
(
x17)
Oct 13, 2016 20:16:36
x17)
Egyébként tévedtem.
atelni egy orgazmust lehet, bar te nem tudod mi az.
szaunameleg jogász
Oct 13, 2016 20:21:04
mondjuk a mai nap is bebizonyosodott, hogy egy önző, materialista szar a sodi, hiába hazudozik itt támogatási elvekről, bizony. azért ráírok rgl-re, nézzen rá a forumra, ha már itt van az önéletrajza, talán még kommentálja is.
Oct 13, 2016 20:21:04
xray
Oct 13, 2016 20:43:23
gyagyås azon mår gondolkodtål, hogy felakasztod magad vagy inkåbb kiugrasz az ötödikröl, ha mar nem lesz penzed?
a gázkinyitást preferálja
Oct 13, 2016 20:43:23
töppedt buzigolyók
Oct 13, 2016 21:29:04
El tudjátok képzelni, milyen élmény lehet, ha egy jól felfűtött, 100% körüli páratartalmú szaunában megcsap a púpos borzalmas lehelete? Szerintem ex-légiósok, akik megjárták Afrikát, azok is elsápadnának, és keményen küzdenének a késztetés ellen, hogy azonnal kirohanjanak a levegőre (vagy okádni).
Oct 13, 2016 21:29:04
chili az élet
Oct 13, 2016 21:33:48
Gábor a tanácsomra már elkezdett egyszer egy normális önéletrajzot összerakni, csak aztán úgy döntött, mégse akar melózni.
---
részlet ebből:
---
--
illetve
---
Grüß Gott.
Ich heiße Gabor Racz.
---
részlet ebből:
---
--
illetve
---
Grüß Gott.
Ich heiße Gabor Racz.
Sodi a life-coach. Ez már kabaré, komolyan. :D
Oct 13, 2016 21:33:48
Endre figyelmébe
Oct 13, 2016 21:56:18
Ha már évekig jártál némettanárhoz és "tanultál" németet tudhatnád, hogy "Grüß Gott"-al nem illik életrajzot, motivációs levelet, stb. kezdeni, mert ez alapvetően egy informális köszönés. Továbbá, ha Németországról beszélünk ezt a köszönést a sváb részek és Bajorországon kívül nem is igazán használják.
Oct 13, 2016 21:56:18
Endre figyelmébe
Oct 13, 2016 21:58:19
Ha már évekig jártál némettanárhoz és "tanultál" németet tudhatnád, hogy "Grüß Gott"-al nem illik életrajzot, motivációs levelet, stb. kezdeni, mert ez alapvetően egy informális köszönés. Továbbá, ha Németországról beszélünk ezt a köszönést a sváb részek és Bajorországon kívül nem is igazán használják.
Ez olyan mintha úgy kezdenél magyarul egy hivatalos levelet, életrajzot, stb., hogy "Jó napot!" vagy "Adj Isten!".
Ugye érzed, hogy geci hülye vagy?
Oct 13, 2016 21:58:19
Cuki Aaron
Oct 13, 2016 22:04:53
Hmmm, nálam Mein Gott!!-tal szoktak kezdeni mindent...
Oct 13, 2016 22:04:53
-
Oct 13, 2016 22:10:44
Miért nem RGL cv-jével házalsz? Lehet, hogy sikeresebben találnál állást, mint ezzel a programozó hazudozással, hahó!
Oct 13, 2016 22:10:44
Protipp Pityu
Oct 13, 2016 22:48:02
Majdnem ezt csinálta.
Az önéletrajza hemzseg a nyelvtani hibáktól, jóhogy nem veszik fel.
Egyébként hiányzik belőle pár dolog, pl:
Ich habe jahrelange Expertise in Stromdiebstahl, und wurde in einer psychiatrischen Anstalt behandelt. Ich bin polizeibekannt, leide unter Wahnvorstellungen, und beschimpfe jeden, der mir hilft.
Oct 13, 2016 22:48:02
univerzum
Oct 13, 2016 22:55:37
12 minutes ago
12 minutes ago
Meg mert hagyod vidéki fűtetlen putrikban nyomorogni apádat-anyádat.
Oct 13, 2016 22:55:37
Spúr Samu
Oct 13, 2016 23:00:13
Mekkorában? Szerinted helikopterrek járok vagy vonattal.
(Na jó, járnaknék olcsó busszal is, az több száz kilométeres távolságokon tényleg derogálna, de ettől még nem luxus).
(Na jó, járnaknék olcsó busszal is, az több száz kilométeres távolságokon tényleg derogálna, de ettől még nem luxus).
A busz konkrétan a NEGYEDÉBE kerül a vonatnak, neked pedig NINCS MUNKÁD, Csekonics báró!
www.flixbus.de
Oct 13, 2016 23:00:13
PÓRÓLÓGUS
Oct 13, 2016 23:14:05
flixbus.de
flixbus.de
Urizál, nincs itt életveszély.
Oct 13, 2016 23:14:05
Spúr Samu
Oct 13, 2016 23:20:38
18 euró a legolcsóbb, 3 órás jegy:
www.kristall-saunatherme-ludwigsfelde.de/Shop/shop.php?SID&tl_id=100&kat=24
Bazmeg Endre, te tényleg nem vagy százas.
NINCS BEVÉTELED, HAHÓ!
www.kristall-saunatherme-ludwigsfelde.de/Shop/shop.php?SID&tl_id=100&kat=24
NINCS BEVÉTELED, HAHÓ!
Oct 13, 2016 23:20:38
PÓRÓLÓGUS
Oct 13, 2016 23:22:02
18 euró a legolcsóbb, 3 órás jegy:
kristall-saunatherme-ludwigsfelde.de/Shop/shop.php?SID&tl_id=100&kat=24
NINCS BEVÉTELED, HAHÓ!
kristall-saunatherme-ludwigsfelde.de/Shop/shop.php?SID&tl_id=100&kat=24
NINCS BEVÉTELED, HAHÓ!
És ez csak a buziszauna. Ha busszal megy (éjszaka) vonat helyett oda-vissza 16 euró lett volna az útiköltség.
Oct 13, 2016 23:22:02
sodika
Oct 13, 2016 23:38:09
www.flixbus.de
www.flixbus.de
Három órás út.
Oda-vissza hat óra.
Illetve hét, mert fél óra, amíg eljutok a főpályaudvarra.
Miközben a vonat innen Altonaból megy közvetlenül.
A vonat oda-vissza csak négy óra. Hárommal kevesebb.
És nem a negyedébe kerül, hanem a felébe.
80 euró a vonat, és 40 ez a busz oda-vissza.
Ráadásul a buszon tök kényelmetlen ülni.
A vonaton van elég tér ahhoz is, hogy kirakd magad elé a tabletet, és filmet nézz.
Nem buszozok.
Gábort is azért nem látogattam meg Lyonban, mert már csak buszjegy volt normális áron.
És a SoDI nem buszozik városok között.
Oct 13, 2016 23:38:09
sodika
Oct 13, 2016 23:40:39
Ich habe jahrelange Expertise in Stromdiebstahl
Csak találgatsz, de az a vicces, hogy a nővérének tényleg ő optimalizálta anno a számlát, láttam, és csodálkoztam is, milyen ügyes, hogy még is ért.
Oct 13, 2016 23:40:39
sodika
Oct 13, 2016 23:42:05
Az ingázást továbbra is faszságnak tartom.
Ott dolgozzon az ember, ahol él.
Oct 13, 2016 23:42:05
sodika
Oct 13, 2016 23:43:31
Na jó, jövő héttel lehet hogy mégis buszozok párszor majd, még átgondolom.
Ezen a héten megyek még egyszer Berlinbe, és hát annál már mindegy, mert megvettem ahhoz is már a 80 eurós vonatjegyet.
Ezen a héten megyek még egyszer Berlinbe, és hát annál már mindegy, mert megvettem ahhoz is már a 80 eurós vonatjegyet.
Oct 13, 2016 23:43:31
sodika
Oct 13, 2016 23:46:25
Jó, tényleg jobb lenne spróolni.
Ha lesznek még ilyen utak, lehet hogy busz lesz az.
Mégis... A képek alapján nem feltétlelül kényelmetlen.
Még átgondolom.
Ha lesznek még ilyen utak, lehet hogy busz lesz az.
Mégis... A képek alapján nem feltétlelül kényelmetlen.
Még átgondolom.
Oct 13, 2016 23:46:25
Spúr Samu
Oct 13, 2016 23:46:55
Három órás út.
Oda-vissza hat óra.
Oda-vissza hat óra.
És? Nagyon be van táblázva a napod, menedzser úr?
Az IC két és felet, és nem sokkal olcsóbb, 64 euró. Remélem nem akarod bemesélni nekünk, hogy nem ICE-vel utazott a gróf úr.
A Flixbus meg 16,90. Szóval erről ennyit.
Oct 13, 2016 23:46:55
sodika
Oct 13, 2016 23:49:21
Remélem nem akarod bemesélni nekünk, hogy nem ICE-vel utazott a gróf úr.
Oct 13, 2016 23:49:21
sodika
Oct 13, 2016 23:50:58
Na jó, hülye nem vagyok, hogy viszonylatot fizessek.
Ha konkrét járatra foglalsz, akkor a fele az ár.
És abból is lejön további 25%, mert van BahnCard 25-öm.
(Oké, viszont rendszeresen foglalok konkrét ülőhelyet, és az meg plusz 9 euró oda-vissza.)
Oct 13, 2016 23:50:58
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 13, 2016 23:52:15
Hát aztán kurva fontos az a konnektor. Tényleg.
Mennyi megy el így minden héten? 300-400 euró?
Hogy áll a tartalékod? Karácsonyig kitart legalább?
Oct 13, 2016 23:52:15
Spúr Samu
Oct 13, 2016 23:53:02
80 / 20 = 4
Egy ICE jegy áráért négyszer elvisz a busz Berlinbe.
Az időpontot meg úgy egyezteted le, hogy odaérj.
Nem bonyolult.
Oct 13, 2016 23:53:02
sodika
Oct 13, 2016 23:54:17
Például a következő berlini utam ezen a héten így néz ki:
75 eurós jegy. De ebből 7 euró a helyi tömegközlekedés aznapra.
További 9 euró a vonaton (a nem kötelező) helyjegy.
Tömegközlekedés és helyjegy nélkül ez 59 euró.
Vagyis utanként a fele: 29,5 euró.
Alig 10 euró a különbség utanként.
75 eurós jegy. De ebből 7 euró a helyi tömegközlekedés aznapra.
További 9 euró a vonaton (a nem kötelező) helyjegy.
Tömegközlekedés és helyjegy nélkül ez 59 euró.
Vagyis utanként a fele: 29,5 euró.
Alig 10 euró a különbség utanként.
Oct 13, 2016 23:54:17
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyit erről.
Mennyibe volt az ajándék kabát, te sötét fasz? Akciósan a 900 eurós ablakcsere mellé járt ingyen egy húsz eurós kabát? Annyiból, amennyivel a néger lehúzott eddig, egy fél ruhatár kijönne. TE RETARDÁLT FASZ :D