Részletkérdés. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ne akadékoskodj zsidó, minden igaz volt és nyelvtanilag helyes.
Szóval bevallod, hogy hosszú távon te sem hiszed, hogy normális, bejelentetett munkahelyed lesz, ami után járulékokat fizetsz hanem megint feketén fogsz gányolni és/vagy egy gazdatesten élősködni.
na, ezért vagy és leszel hajléktalan.
támogatom!!!!!!!!!!! de video legyen róla!!!!!!!!!!!!!!
Szelte a "habokat" a Sodi! Mondjuk a haboknak kicsit magas volt a fehérjetartalma, de ezen a Sodi nem döbbent meg. Inkább vígan rángatta tovább az fa.. izé.. az árbócrudat xD
Te bolond vagy....
te magad vagy egy sorscsapás, anyádnak és az országnak is.
FAPitány, hahó!
Idén januárban a Hamburg mondjuk? :)
Mármint, hogy munkát kaptál?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Nagyon leegyszerűsíted a dolgokat, kvázi hazudsz.
Kábé. De nehogy már erről is én tegyek.
Az elején még türelmesen végigkérdeztem egymástól függetlenül mindenkit, egyenként, mert ennyi aktivitás nyilván elvárható, de amikor nem akadtam illetőséggel rendelkezőre, inkább csak röhögtem kínomban, hogy jó, ti tudjátok, vagy nem, vagy nem tudom.
Tapasztalat. Amikor pont összeomlana minden, mindig akkor fut be a megoldás. Pont ez az, ami idegesít benneteket is. Hogy sose csattanok a gödör alján. De ez is hit kérdése.
Én ebben hiszek, ez lesz.
Gábor abban hisz, hogy valaki mindig segíti az útja során. Segíti is.
Vonzás Törvénye. Amiben hiszel, az lesz.
Pont az. Mindig.
Nem csattantál, mert viszonylag lassan érkeztél meg, de ott vagy. Legalábbis a gödör szélén kapaszkodsz. Még.
Azért a következő megálló nagyon kemény lesz recskás, szóval ne szemtelenkedj! A gödör alja már nincs messze, a hamburgi kiruccanás a vége felé közeledik, utána pedig Újszász a legjobb opció, azok közül, amik most hirtelen eszembe jutnak... Legyél tisztelettudó a trollokal, hamarosan táncolni fogsz előttünk a Blahán egy forró levesért!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Pontosan ez az, amiért gyámság alá kéne helyeztetni. Mert nem vagy képes felfogni a felelősség fogalmát, ergo nem vagy képes felfogni a tetteid súlyát, ergo cselekvőképtelen vagy jogi értelemben. Szerintem szerezz erről egy szakvéleményt egy pszichiátertől. Beterjesztheted, mint új enyhítő körülményt bizonyító okiratot a rendőrlistás fellebbezésnél. Egy bolondot mégsem ítélhetnek letöltendőre (amit alapból érdemelnél a télapógecivel együtt, te hőbörgő csőcselék szar.) Igaz, programozói melócsá se lesz, hanem mehetsz a közfoglalkoztatóba csatokat rakni hátizsákokra, de valamit valamiért. Anyád felvehetne utánad némi segílykét, te meg jól ellennél a Narutóval meg a Fuckhotboys-szal a kutyaólban, és végre nem kéne amiatt aggódnod, hogy keresel-e elég pénzt. Rend lenne az életedben. Erre vágytál, nem? Te A4-es papíros fasz.
Evidenciákat... amikor egy gombóc fagyi áráért szopatta a cigány lurkókat a bunkibankban. Ő aztán nem kivett akkor, csak betett. Nem véletlen, hogy mikor ezt meghallották a szülei, az apja úgy elkezdett inni, mintha nem lenne holnap, és inkább a csöveseknek adta a pénzét, mint hogy egy perverz gyerekmolesztálót neveljen.
Azt, hogy velem szemben a jog hisz a felelősség fogalmában, felfogom, és így egy jogi eljárás során képes vagyok úgy érvelni, mintha magam is hinnék benne. De egyébként valójában tudom, hogy a csak sors sodor, meg a Vonzás Törvénye van, nem pedig döntések, tettek és következmények. Azok kitalációk. A világot nem a cselekedetek formálják, hanem a gondolatok. Nem az történik, amit előkészítesz, hanem az, amit bevonzasz. (Az más kérdés, hogy a bevonzás hatásmechanizmusa a rezgés, és csak akkor rezegsz, ha hiszel, és csak akkor hiszel, ha az, ami történik, összehangban van a tudatalattiddal, tehát ha a megteszed azt, amin keresztül képes vagy elhinni a bevonzott eredményt. De ettől még nem az cselekedet jár eredménnyel, az csupán a bevonzáshoz szükséges lelkiállapot előállításához szükséges. Ha képes lennél enélkül is őszintén hinni a sikerbe, nem lenne szükség semmiféle látszólagos cselekedetre.)
Nem úgy volt, hogy te soha nem drogozol?
Ez nem drog. Ez egy film.
www.youtube.com/watch?v=4ST8B_vck_A
A matefizikai azt mondja ki, hogy azzá leszel, amit bevonzasz. Én most épp sikeres infós karrier bevonzásán dolgozom. Ennyi.
Évek óta ezen dolgozol, 0 shikerrel. Hogy akarsz olyasmit bevonzani, aminek a gyakornoki szintjét se m éred el?? Ennyi erővel űrdiplomata is akarhatnál lenni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A lényeg, hogy ma estére bevonzottad az akciós tütükét :D
ideális alanya vagy bármelyik szektának.
Ha ezt a gondolatmenetet elmondod bármelyik pszichiáternek vagy bírónak, azonnal gyámság alá vonna.
Amúgy a főbérlőd mennyire tolerálja a piálást?
Mi a cél? Segílyke? Újabb gazdatest?
A buziszaunában is ezt szoktad elmondani a pénztárosnak és ingyen beenged?
*az újszászi malacólba sodorja az életképtelen gyernőttet*
Egyértelműen a német segélyre hajt. Ha azt sikerül bevonzania, évekre megoldódott minden problémája.
Azt miért nem tudtad bevonzani, hogy ne rúgjanak ki?
Nem ilyen ezoterikus faszságokkal kéne foglalkoznod munka helyett.
hazugság! mit hittél, hogy összerak neked egy biciklit ingyen? szólt, hogy költségei lesznek az útnak, de te úgy gondoltad, hogy majd mindent fizetnek helyetted,mert te vagy a Krónikás.
Becsaptad Marcit, ezt mindenki tudja, bezzeg a neten tudtál frenkizni, hogy majd mész zarándokútra... Még kártérítést is felajánlottál neki!!!
És a púposságodat mivel vonzottad be? És a hajléktalanságot?
ezt mondja. A pénztáros is meghallgatja, majd megsimogatja sodi fejét és kigombolja a sliccét...
Nem valami hanem általában valaki mentett meg eddig. De ezek az emberek szépen elfogytak körülötted. Neked annyi sodika
látom barátkozunk :) "ha lesz" :)
Igazi sikertörténet. Így kell vérprofi módon lecsúszni. Azért néhány fontos dolog kimaradt belőle.
Szerintem ezért a szülők, és az iskola felelős. A szülők nem ismerték fel, hogy SoDI felügyeletre szorul. Az anyjának máig foglalkozni kellene ezzel, mert Endrét még ma sem szabad egyedül hagyni. Mindennap ellenőrizni kellene a napi rutinját.
Egyértelmű, hogy nem tudja magát ellátni.
Most akkor nem volt födémfelújítás?
El kell kezdenem dolgozni? Egy héten belül találok két távmunkát melóhelyet is.
Ennek ellenére elfogy anyámmal minden pénzünk? Jön a 2006-os kártértés.
Ennek ellenére kikapcsolják a villanyt? Iroda.
ENNEK ELLENÉRE???
Véjpjofi pjogjamozóként gyakorlatilag minimálbér alatt kerestél, te idióta. Gombokat, bizony, a Sodi!
Ez lenne az univerzum kibaszott nagy ajándéka? Meg akkora meglepetés lenne, hogy cigány segélynyi összeget nyom nélkül sikerült folyamatosan eltapsolnia Budai Úrifiúnak, meg a (gondolom) hasonló módon pénzügyi talentum anyjának, a pazarló pátyi rezidencián?
és közben volt nincs 20-30 millió. látod az összefüggést?
EZT TETOVÁLTASD A HOMLOKODRA, TE DARAB SZAR!!!
számszerűsítsük, Gnóm!
Mennyit hagyott rád a néhai Vera néni?
És mennyit követeltél még, hogy Jani bá leköpött?
te teljesen debil vagy?
szóval akkor ezért jársz buziszaunába.
Szerintem rajtunk teszteli,hogy hogyan reagálunk. Jelentem bevált, erre megkapja a diliflepnit a bíróságtól, csak szépen ügyesen elő kell adnia.
te normalisnak erzed magad?
és ha megszerzi a jogsit, akkor veszel neki egy autót?
végülis, már délután van, lehetsz részeg... :)
aha))))))))))))
jános bácsi faszát.
...északon. Dél-Németországban egy jogsi bő 2000 euró, ha nem kell plusz órákat venned. Dehát Csekonics bárónak semmi sem drága, ha urizálni kell. Majd a Blahán megtanul spórolni.
a pénz nem létezik, főleg ha szerelemről van szó.
Egy egészhátas Aaron Cute portrét, amint épp zuhanyzik.
igen am, de a gyagyås furfangos åm es azt nem irta le ide, hogy az rgl-nek albaniaban kell elvegezni a jogositvanyhoz valo vizsgat.
A pátyi mecénás akcióban! Persze ha véletlenül fizetnie kéne, akkor hetyetye, hát ő ezt nem is így gondolta, félreértette mindenki, pedig ő mindig nagyon pontosan fogalmaz!
Szerző:
Oct 16, 2016 22:40:32
Válasz
(19)

Oct 16, 2016 22:40:32
sodika
Oct 16, 2016 22:48:47
mert ez volt az első és szerintem utolsó, legálisan bejelentett munkahelyed, 35 éves korodra.
Oct 16, 2016 22:48:47
sodigen.exe
Oct 16, 2016 22:51:41
mert ez volt az első és szerintem utolsó, legálisan bejelentett munkahelyed, 35 éves korodra.
Ne akadékoskodj zsidó, minden igaz volt és nyelvtanilag helyes.
Oct 16, 2016 22:51:41
kisboros.szépvokXD.jpg
Oct 16, 2016 22:55:02
Oct 16, 2016 22:55:02
stressznélküli nyugi
Oct 16, 2016 22:58:00
Szóval bevallod, hogy hosszú távon te sem hiszed, hogy normális, bejelentetett munkahelyed lesz, ami után járulékokat fizetsz hanem megint feketén fogsz gányolni és/vagy egy gazdatesten élősködni.
Oct 16, 2016 22:58:00
xray
Oct 16, 2016 23:00:34
na, ezért vagy és leszel hajléktalan.
Oct 16, 2016 23:00:34
kommenthaver
Oct 16, 2016 23:07:05
Mesélhetnél erről a vitorlázásról Endre
Oct 16, 2016 23:07:05
álbroni
Oct 16, 2016 23:07:17
A Dőrpe halálát akarja a Sodi, ez elég egyértelmű. Csak akkor tudja megbocsájtani neki, hogy felgyújtotta a net sticket, ha önmagát is felgyújta. A Sodinál így lenne 1:1.
támogatom!!!!!!!!!!! de video legyen róla!!!!!!!!!!!!!!
Oct 16, 2016 23:07:17
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 16, 2016 23:09:44
Régi álma lehet a vitorlázás. Már az egynapos balatoni nyaraláson is vitorláztak a szexpapiékkal.
Oct 16, 2016 23:09:44
kommenthaver
Oct 16, 2016 23:11:38
Az egynapos nyaraláson vitorláztál, ugye?
Azért volt ott mentőmellény, amiben fürödtél, ugye?
Rocskaiék hajóján voltál?, esetleg maga Gergő volt a kapitány, hm?? Jó volt, tetszett?
Irígyelled őt, ugye??
Szívesen lennél te is pénzes, sikeres, hajós ember, ..mit hajós.., egyenesen kapitány??!?
Szólíthatlak mostantól SoDikapitánynak?
Azért volt ott mentőmellény, amiben fürödtél, ugye?
Rocskaiék hajóján voltál?, esetleg maga Gergő volt a kapitány, hm?? Jó volt, tetszett?
Irígyelled őt, ugye??
Szívesen lennél te is pénzes, sikeres, hajós ember, ..mit hajós.., egyenesen kapitány??!?
Oct 16, 2016 23:11:38
-
Oct 16, 2016 23:24:50
Sodi, vegyél egy kapitánysapkát és abban mászkálj otthon, hogy lássa a főbérlő, hogy ki az úr a háznál. Használd ki az elmeprogramozó tehetségedet!
Oct 16, 2016 23:24:50
Laci
Oct 16, 2016 23:43:11
Régi álma lehet a vitorlázás. Már az egynapos balatoni nyaraláson is vitorláztak a szexpapiékkal.
Szelte a "habokat" a Sodi! Mondjuk a haboknak kicsit magas volt a fehérjetartalma, de ezen a Sodi nem döbbent meg. Inkább vígan rángatta tovább az fa.. izé.. az árbócrudat xD
Oct 16, 2016 23:43:11
sodika
Oct 16, 2016 23:46:29
Velem minden jó dolog pont akkor történik meg, amikor meg kell történnie. Sodor a történelem, haladok a sorsom által kijelölt úton, az egyéni felelősség vonatkozása értelmezhetetlen.
Oct 16, 2016 23:46:29

Oct 17, 2016 00:10:16
Velem minden jó dolog pont akkor történik meg, amikor meg kell történnie. Sodor a történelem, haladok a sorsom által kijelölt úton, az egyéni felelősség vonatkozása értelmezhetetlen.
Te bolond vagy....
Oct 17, 2016 00:10:16
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 17, 2016 00:14:04
Fejben elköltötted már a Hartz-IV-et? Mennyi lesz a havi segély?
Oct 17, 2016 00:14:04
xray
Oct 17, 2016 00:16:47
te magad vagy egy sorscsapás, anyádnak és az országnak is.
Oct 17, 2016 00:16:47
Oct 17, 2016 00:24:12
Mi volt az a legjobb dolog, ami eddigi életedben történt veled, Endre? Légy őszinte!
Oct 17, 2016 00:24:12
AutismusMaximus
Oct 17, 2016 00:26:04
FAPitány, hahó!
Oct 17, 2016 00:26:04
sodika
Oct 17, 2016 01:18:27
Mi volt az a legjobb dolog, ami eddigi életedben történt veled, Endre? Légy őszinte!
Oct 17, 2016 01:18:27
sodika
Oct 17, 2016 01:19:14
Vagy hogy a büdös kurva megteremtette bennem a motivációs a nyelvtanulásra? Enélkül most Újszászon filléreznék és civakodnék anyámmal.
Oct 17, 2016 01:19:14
Oct 17, 2016 01:20:03
Oct 17, 2016 01:20:03
sodika
Oct 17, 2016 01:24:59
Nézzük csak...
Fogalmam se volt, mit csináljak az ISZTI után, és kevés a hozott pontom egyetemre, matekfelvételire pedig nem tudnék felkészülni? MÁZLI: elég egy programozás felvételire az ELTE info-matek szakra, és duplázzák a pontjaidat.
Beszippant a kamerázás? Büdösbanya ezáltal megteremti bennem a motivéciót a nyelvtanulásra. Így véget ér az irodai szívességi lakhatási lehetőség? Na, pont akkor jön össze a hamburgi meló.
Azért vagyok bizakodó, mert mindig amikor már éppen elkeserednék, és minden összedőlne, jön valami, ami előre lendít.
Fogalmam se volt, mit csináljak az ISZTI után, és kevés a hozott pontom egyetemre, matekfelvételire pedig nem tudnék felkészülni? MÁZLI: elég egy programozás felvételire az ELTE info-matek szakra, és duplázzák a pontjaidat.
Beszippant a kamerázás? Büdösbanya ezáltal megteremti bennem a motivéciót a nyelvtanulásra. Így véget ér az irodai szívességi lakhatási lehetőség? Na, pont akkor jön össze a hamburgi meló.
Azért vagyok bizakodó, mert mindig amikor már éppen elkeserednék, és minden összedőlne, jön valami, ami előre lendít.
Oct 17, 2016 01:24:59
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 17, 2016 01:25:42
x4)
Oct 17, 2016 01:25:42
hogy mindenki azt hitte mas ellenorzi majd, es elfelejtettek mar az elso heten kirugni. Oct 17, 2016 01:25:42
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 17, 2016 01:26:44
x4)
Most is jon a blaha, ne aggodj endre...
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
sodika
Oct 17, 2016 01:27:03
Valaki írta, hogy a végén bekattanok, és elkövetek valamit. Nos, ez egészen addig, amíg van egy fűtött, villannyal, melegvízzel és nettel felszerelt szállás kulcsa a kezemben, és kajám is van, meg működő számítógépem, ez teljességgel elképzelhetetlen.
Egyszerűen nem vagyok annyira hülye, hogy amíg van ilyen, kockáztassam. :)
Egyszerűen nem vagyok annyira hülye, hogy amíg van ilyen, kockáztassam. :)
Oct 17, 2016 01:27:03
Oct 17, 2016 01:27:11
Nézzük csak...
Oct 17, 2016 01:27:11
sodika
Oct 17, 2016 01:29:03
hogy mindenki azt hitte mas ellenorzi majd, es elfelejtettek mar az elso heten kirugni.
Kábé. De nehogy már erről is én tegyek.
Az elején még türelmesen végigkérdeztem egymástól függetlenül mindenkit, egyenként, mert ennyi aktivitás nyilván elvárható, de amikor nem akadtam illetőséggel rendelkezőre, inkább csak röhögtem kínomban, hogy jó, ti tudjátok, vagy nem, vagy nem tudom.
Oct 17, 2016 01:29:03
sodika
Oct 17, 2016 01:31:33
Tapasztalat. Amikor pont összeomlana minden, mindig akkor fut be a megoldás. Pont ez az, ami idegesít benneteket is. Hogy sose csattanok a gödör alján. De ez is hit kérdése.
Pont az. Mindig.
Oct 17, 2016 01:31:33
Oct 17, 2016 01:34:55
Hogy sose csattanok a gödör alján.
Nem csattantál, mert viszonylag lassan érkeztél meg, de ott vagy. Legalábbis a gödör szélén kapaszkodsz. Még.
Oct 17, 2016 01:34:55
sodika
Oct 17, 2016 01:36:20
Valami mindig megment. Ebben kell hinni, és akkor ez lesz.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Oct 17, 2016 01:36:20
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 17, 2016 01:36:46
x38)
Pont az. Mindig.
Pont az. Mindig.
Azért a következő megálló nagyon kemény lesz recskás, szóval ne szemtelenkedj! A gödör alja már nincs messze, a hamburgi kiruccanás a vége felé közeledik, utána pedig Újszász a legjobb opció, azok közül, amik most hirtelen eszembe jutnak... Legyél tisztelettudó a trollokal, hamarosan táncolni fogsz előttünk a Blahán egy forró levesért!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 17, 2016 01:39:49
x38)
Vagy elmész a hölgyúrhoz pincsinek megint? Kellenek a pofonok? A rikácsolása? 5000 Euró választ el tőle. Bizony!
"Sodikaaaaaa! Miért nem figyelsz, lekenjek egyet??!!"
"Sodikaaaaaa! Miért nem figyelsz, lekenjek egyet??!!"
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 17, 2016 01:47:27
Endre, Újszászon hogyan fogsz vitorlázni?
Oct 17, 2016 01:47:27
Biztatási kár
Oct 17, 2016 01:55:27
Azt ugye tudod, ha vége Hamburgnak, addig vagy életben, amíg anyád él, mert hogy az örökségből egy fillért sem látsz, mert mindent visz az állam...
Oct 17, 2016 01:55:27
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2016 02:13:11
Pontosan ez az, amiért gyámság alá kéne helyeztetni. Mert nem vagy képes felfogni a felelősség fogalmát, ergo nem vagy képes felfogni a tetteid súlyát, ergo cselekvőképtelen vagy jogi értelemben. Szerintem szerezz erről egy szakvéleményt egy pszichiátertől. Beterjesztheted, mint új enyhítő körülményt bizonyító okiratot a rendőrlistás fellebbezésnél. Egy bolondot mégsem ítélhetnek letöltendőre (amit alapból érdemelnél a télapógecivel együtt, te hőbörgő csőcselék szar.) Igaz, programozói melócsá se lesz, hanem mehetsz a közfoglalkoztatóba csatokat rakni hátizsákokra, de valamit valamiért. Anyád felvehetne utánad némi segílykét, te meg jól ellennél a Narutóval meg a Fuckhotboys-szal a kutyaólban, és végre nem kéne amiatt aggódnod, hogy keresel-e elég pénzt. Rend lenne az életedben. Erre vágytál, nem? Te A4-es papíros fasz.
Oct 17, 2016 02:13:11
-
Oct 17, 2016 02:17:37
Evidenciákat... amikor egy gombóc fagyi áráért szopatta a cigány lurkókat a bunkibankban. Ő aztán nem kivett akkor, csak betett. Nem véletlen, hogy mikor ezt meghallották a szülei, az apja úgy elkezdett inni, mintha nem lenne holnap, és inkább a csöveseknek adta a pénzét, mint hogy egy perverz gyerekmolesztálót neveljen.
Oct 17, 2016 02:17:37
sodika
Oct 17, 2016 02:41:58
Mert nem vagy képes felfogni a felelősség fogalmát, ergo nem vagy képes felfogni a tetteid súlyát, ergo cselekvőképtelen vagy jogi értelemben.
Azt, hogy velem szemben a jog hisz a felelősség fogalmában, felfogom, és így egy jogi eljárás során képes vagyok úgy érvelni, mintha magam is hinnék benne. De egyébként valójában tudom, hogy a csak sors sodor, meg a Vonzás Törvénye van, nem pedig döntések, tettek és következmények. Azok kitalációk. A világot nem a cselekedetek formálják, hanem a gondolatok. Nem az történik, amit előkészítesz, hanem az, amit bevonzasz. (Az más kérdés, hogy a bevonzás hatásmechanizmusa a rezgés, és csak akkor rezegsz, ha hiszel, és csak akkor hiszel, ha az, ami történik, összehangban van a tudatalattiddal, tehát ha a megteszed azt, amin keresztül képes vagy elhinni a bevonzott eredményt. De ettől még nem az cselekedet jár eredménnyel, az csupán a bevonzáshoz szükséges lelkiállapot előállításához szükséges. Ha képes lennél enélkül is őszintén hinni a sikerbe, nem lenne szükség semmiféle látszólagos cselekedetre.)
Oct 17, 2016 02:41:58
sodika
Oct 17, 2016 02:43:14
Nincsenek tettek meg következmények, és nincs felelősség sem. Bevonzás van, és lelkiállapot van. A fizikai világ nincs, mert valójában nem fizikai, mindent a metafizikai formál.
Oct 17, 2016 02:43:14
sodika
Oct 17, 2016 02:44:35
Szóval nem tudsz a cselekedetiddel hibát elkövetni, és felelősséget magadra rántani, mert ilyen valójában nem létezik. Ez is csak olyan kitaláció, absztakt marhaság, mint a pénz. Az se létezik.
Oct 17, 2016 02:44:35
Zulu
(
x15)
Oct 17, 2016 02:47:13
x15)
a bevonzás hatásmechanizmusa a rezgés, és csak akkor rezegsz, ha hiszel, és csak akkor hiszel, ha az, ami történik, összehangban van a tudatalattiddal, tehát ha a megteszed azt, amin keresztül képes vagy elhinni a bevonzott eredményt. De ettől még nem az cselekedet jár eredménnyel, az csupán a bevonzáshoz szükséges lelkiállapot előállításához szükséges.
sodika
Oct 17, 2016 02:48:03
Szóval marhaság ám ez is, hogy miért nem segítek ennek meg annak pénzzel. Egyrészt mert marhaság, ami nem létezik, nem tud segíteni sem, másrészt viszont bevétel nélkül életveszélyt állít elő, ha nem tudok adni belőle olyanoknak, akik mégis elhiszik azt a marhaságot, hogy létezik, és a lakást meg a kaját adják érte.
Oct 17, 2016 02:48:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 17, 2016 02:48:10
x38)
A te hibáid viszont igenis léteznek, ezért vagy vérprofi munkaképtelen 35 éves migri, Hahó!
sodika
Oct 17, 2016 02:48:44
Ez nem drog. Ez egy film.
www.youtube.com/watch?v=4ST8B_vck_A
Oct 17, 2016 02:48:44
sodika
Oct 17, 2016 02:49:33
A te hibáid viszont igenis léteznek, ezért vagy vérprofi munkaképtelen 35 éves migri, Hahó!
A matefizikai azt mondja ki, hogy azzá leszel, amit bevonzasz. Én most épp sikeres infós karrier bevonzásán dolgozom. Ennyi.
Oct 17, 2016 02:49:33
sodika
Oct 17, 2016 02:50:27
Bocsánat, itt jobb minőségű:
www.youtube.com/watch?v=lnuOL0yPAuQ
www.youtube.com/watch?v=lnuOL0yPAuQ
Oct 17, 2016 02:50:27
sodika
Oct 17, 2016 02:54:24
Mindenki, aki felelősségről és szűkösségről beszél, gonosz, korlátolt fasz, aki visszahúz. Bőségről kell beszélni, és mindent a jó lelkiállapotnak kell alárendelni. Mert ha boldog van, akkor működöik a bevonzás.
Oct 17, 2016 02:54:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 17, 2016 02:56:03
x38)
Évek óta ezen dolgozol, 0 shikerrel. Hogy akarsz olyasmit bevonzani, aminek a gyakornoki szintjét se m éred el?? Ennyi erővel űrdiplomata is akarhatnál lenni!
Zulu
(
x15)
Oct 17, 2016 02:57:15
x15)
Mindenki, aki felelősségről és szűkösségről beszél, gonosz, korlátolt fasz, aki visszahúz. Bőségről kell beszélni, és mindent a jó lelkiállapotnak kell alárendelni. Mert ha boldog van, akkor működöik a bevonzás.
A lényeg, hogy ma estére bevonzottad az akciós tütükét :D
sodika
Oct 17, 2016 02:57:35
Német infós melót akartam.
Megvolt.
Most más a cél.
Az is meglesz.
Hiszem.
Ennyi.
Megvolt.
Most más a cél.
Az is meglesz.
Hiszem.
Ennyi.
Oct 17, 2016 02:57:35
sodika
Oct 17, 2016 02:58:11
Oct 17, 2016 02:58:11
xray
Oct 17, 2016 06:49:19
ideális alanya vagy bármelyik szektának.
Oct 17, 2016 06:49:19
stressznélküli nyugi
Oct 17, 2016 06:53:39
Ha ezt a gondolatmenetet elmondod bármelyik pszichiáternek vagy bírónak, azonnal gyámság alá vonna.
Amúgy a főbérlőd mennyire tolerálja a piálást?
Oct 17, 2016 06:53:39
stressznélküli nyugi
Oct 17, 2016 06:56:43
Német infós melót akartam.
Megvolt.
Most más a cél.
Az is meglesz.
Hiszem.
Ennyi.
Megvolt.
Most más a cél.
Az is meglesz.
Hiszem.
Ennyi.
Oct 17, 2016 06:56:43
stressznélküli nyugi
Oct 17, 2016 06:59:40
Szóval nem tudsz a cselekedetiddel hibát elkövetni, és felelősséget magadra rántani, mert ilyen valójában nem létezik. Ez is csak olyan kitaláció, absztakt marhaság, mint a pénz. Az se létezik.
Oct 17, 2016 06:59:40
történelem
Oct 17, 2016 07:02:55
*az újszászi malacólba sodorja az életképtelen gyernőttet*
Oct 17, 2016 07:02:55
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 17, 2016 07:39:23
Egyértelműen a német segélyre hajt. Ha azt sikerül bevonzania, évekre megoldódott minden problémája.
Oct 17, 2016 07:39:23
-
Oct 17, 2016 07:43:13
Azt miért nem tudtad bevonzani, hogy ne rúgjanak ki?
Nem ilyen ezoterikus faszságokkal kéne foglalkoznod munka helyett.
Oct 17, 2016 07:43:13
tigris
Oct 17, 2016 08:03:53
Félreértett engem.
Ingyen bicikliről beszélt, amit kapok kölcsönbe. Utána találta ki, hogy 100 ezer forint rá a felszerelés. Amit nem tudtam megszerezni.
A félreértés oka az volt, hogy beszélgettünk a saját két évvel korábbi kártérítésemről, és úgy értette, hogy az is friss.
Ingyen bicikliről beszélt, amit kapok kölcsönbe. Utána találta ki, hogy 100 ezer forint rá a felszerelés. Amit nem tudtam megszerezni.
A félreértés oka az volt, hogy beszélgettünk a saját két évvel korábbi kártérítésemről, és úgy értette, hogy az is friss.
hazugság! mit hittél, hogy összerak neked egy biciklit ingyen? szólt, hogy költségei lesznek az útnak, de te úgy gondoltad, hogy majd mindent fizetnek helyetted,mert te vagy a Krónikás.
Becsaptad Marcit, ezt mindenki tudja, bezzeg a neten tudtál frenkizni, hogy majd mész zarándokútra... Még kártérítést is felajánlottál neki!!!
Oct 17, 2016 08:03:53
Púpos Recskapók
Oct 17, 2016 08:32:28
Úgy látom Mánia Miklós volt az éjjel a faszverőgép vendége, egy adag kebabosnál vett söröcske kíséretében. Sajnos ma Depi Dezső van soron, miután a főbérlő megszellőzteti a túl korán bekapcsolt cirkó szerelési költségeit. :(
Oct 17, 2016 08:32:28
Textilfrei Saunakapitan
Oct 17, 2016 08:36:46
És a púposságodat mivel vonzottad be? És a hajléktalanságot?
Oct 17, 2016 08:36:46
Textilfrei Saunakapitan
Oct 17, 2016 08:41:55
ezt mondja. A pénztáros is meghallgatja, majd megsimogatja sodi fejét és kigombolja a sliccét...
Oct 17, 2016 08:41:55
-
Oct 17, 2016 08:47:25
Valami mindig megment. Ebben kell hinni, és akkor ez lesz.
Nem valami hanem általában valaki mentett meg eddig. De ezek az emberek szépen elfogytak körülötted. Neked annyi sodika
Oct 17, 2016 08:47:25
Hiénaverő
(
x17)
Oct 17, 2016 09:09:26
x17)
Púp te sosem a teljesítményedből éltél, hanem újabb és újabb gazdatestek bevonzásából. De ezek most elfogytak, és nem lesz több nyémetyojszági melócsáhely sem, akik 30.000 eurót fizetnének a lébecolásodért, sem újabb bank, ahonnan számolatlanul költhetnéd a többezer eurós hiteleket.
Irány a malacól, vagy egy másik ország, mondjuk Svájc vagy Ausztria, ott még nem ismernek. Addig lépj le míg van pénzed vonatjegyre, mert ha a hitelkeret is kimerül, akkor ezen kitérők nélkül fog megérkezni az újszászi végállomásra, még az idén.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Irány a malacól, vagy egy másik ország, mondjuk Svájc vagy Ausztria, ott még nem ismernek. Addig lépj le míg van pénzed vonatjegyre, mert ha a hitelkeret is kimerül, akkor ezen kitérők nélkül fog megérkezni az újszászi végállomásra, még az idén.
Depresszió Dezső
Oct 17, 2016 09:32:05
Az új helyen fogok, ha lesz.
látom barátkozunk :) "ha lesz" :)
Oct 17, 2016 09:32:05
Teodor Ritter
Oct 17, 2016 09:38:53
Őszinte leszek hozzád, bár ez lehet, kellemetlen lesz számodra. Úgy vélem, hogy nálad van egy talán születéstől fogja jelenlévő mentális hátrány, ami miatt képtelenné váltál annak a szerepnek felvételére, amire a szocializációd révén vágysz. Nem tudtál professzionális számítástechnikai szakemberré válni, sem politikussá, ezért kialakítottad magadnak ennek a szerepnek a látszatát. Egyben pedig a jövőtől való félelmed az ilyen meglehetősen együgyű és önkényes elképzelésekkel, mint a "vonzás törvénye" próbálod mérsékelni.
sodifb
sodifb
Oct 17, 2016 09:38:53
-
Oct 17, 2016 09:59:52
Nézzük csak...
Igazi sikertörténet. Így kell vérprofi módon lecsúszni. Azért néhány fontos dolog kimaradt belőle.
Oct 17, 2016 09:59:52
Olvasó
Oct 17, 2016 10:01:14
Őszinte leszek hozzád, bár ez lehet, kellemetlen lesz számodra. Úgy vélem, hogy nálad van egy talán születéstől fogja jelenlévő mentális hátrány, ami miatt képtelenné váltál annak a szerepnek felvételére, amire a szocializációd révén vágysz. Nem tudtál professzionális számítástechnikai szakemberré válni, sem politikussá, ezért kialakítottad magadnak ennek a szerepnek a látszatát. Egyben pedig a jövőtől való félelmed az ilyen meglehetősen együgyű és önkényes elképzelésekkel, mint a "vonzás törvénye" próbálod mérsékelni.
sodifb
sodifb
Szerintem ezért a szülők, és az iskola felelős. A szülők nem ismerték fel, hogy SoDI felügyeletre szorul. Az anyjának máig foglalkozni kellene ezzel, mert Endrét még ma sem szabad egyedül hagyni. Mindennap ellenőrizni kellene a napi rutinját.
Egyértelmű, hogy nem tudja magát ellátni.
Oct 17, 2016 10:01:14
Olvasó
Oct 17, 2016 10:02:22
Nézzük csak...
...
...
...
...
Most akkor nem volt födémfelújítás?
Oct 17, 2016 10:02:22
Púpos Recskapók
Oct 17, 2016 10:16:10
ENNEK ELLENÉRE???
Véjpjofi pjogjamozóként gyakorlatilag minimálbér alatt kerestél, te idióta. Gombokat, bizony, a Sodi!
Ez lenne az univerzum kibaszott nagy ajándéka? Meg akkora meglepetés lenne, hogy cigány segélynyi összeget nyom nélkül sikerült folyamatosan eltapsolnia Budai Úrifiúnak, meg a (gondolom) hasonló módon pénzügyi talentum anyjának, a pazarló pátyi rezidencián?
Oct 17, 2016 10:16:10
Depresszió Dezső
Oct 17, 2016 10:26:39
Nézzük csak...
és közben volt nincs 20-30 millió. látod az összefüggést?
Oct 17, 2016 10:26:39
Rocskai Jani bá
Oct 17, 2016 10:42:45
az egyéni felelősség vonatkozása értelmezhetetlen.
EZT TETOVÁLTASD A HOMLOKODRA, TE DARAB SZAR!!!
Oct 17, 2016 10:42:45
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 10:43:43
x17)
egy kerdes, le tudok tölteni youtubrol zenet ubs-re ingyenesen? ha lehet, mennyire nehez elkövetni, egy gyagyås szintjen allo profi meg tudja csinalni?
kösz a valaszokat.
kösz a valaszokat.
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 10:46:40
x17)
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 10:49:16
x17)
kösz,megoldodott!
Dr Fórizs
Oct 17, 2016 11:29:03
Oct 17, 2016 11:29:03
Schwezoff Dávid
Oct 17, 2016 11:35:14
Mert egy példa. Nekem is volt segítőm. Igen.
Viszont idén először neki köszönhetem, pont amikorra szükségem lett rá, a saját lábamra tudtam állni, életemben először.
Viszont idén először neki köszönhetem, pont amikorra szükségem lett rá, a saját lábamra tudtam állni, életemben először.
számszerűsítsük, Gnóm!
Mennyit hagyott rád a néhai Vera néni?
És mennyit követeltél még, hogy Jani bá leköpött?
Oct 17, 2016 11:35:14
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 11:49:50
x17)
index.hu/belfold/2016/10/17/hajnalban_gyujtogato_tamadt_egy_erdi_csaladi_hazra/
broni, elintezted beciganyt?
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2016 12:31:37
te teljesen debil vagy?
Oct 17, 2016 12:31:37
töppedt buzigolyók
Oct 17, 2016 12:34:48
szóval akkor ezért jársz buziszaunába.
Oct 17, 2016 12:34:48
szaunakapitány
Oct 17, 2016 12:37:36
te teljesen debil vagy?
Szerintem rajtunk teszteli,hogy hogyan reagálunk. Jelentem bevált, erre megkapja a diliflepnit a bíróságtól, csak szépen ügyesen elő kell adnia.
Oct 17, 2016 12:37:36
sodika
Oct 17, 2016 13:23:05
Ja igen, azt is ajánlottam idén Gábornak, hogy szerezzen jogsit, fizetem neki a stuttgarti tanfolyamot, és járjon lakóautóval vagy lakókocsival. Ha már csavarog, tegye normálisan.
Erre az volt a válasza, hogy jó, de kizárólag elektromos autót hajlandó vezetni, még a tanfolyami gyakorlaton is. :D
LOL
Erre az volt a válasza, hogy jó, de kizárólag elektromos autót hajlandó vezetni, még a tanfolyami gyakorlaton is. :D
LOL
Oct 17, 2016 13:23:05
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 13:24:31
x17)
Ja igen, azt is ajánlottam idén Gábornak, hogy szerezzen jogsit, fizetem neki a stuttgarti tanfolyamot, és járjon lakóautóval vagy lakókocsival. Ha már csavarog, tegye normálisan.
LOL
LOL
te normalisnak erzed magad?
-
Oct 17, 2016 13:25:05
LOL
S autot is vettel volna neki?+ uzemanyag,biztositas stb Erre az volt a válasza, hogy jó, de kizárólag elektromos autót hajlandó vezetni, még a tanfolyami gyakorlaton is. :D
LOL
Oct 17, 2016 13:25:05
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 13:26:07
x17)
apadnak pl. nem jogsi kellene, hanem ennivalo, de mar azzal is beerne, ha meglatogatnad neha, ne gyere azzal, hogy jo nyugdija van, mert miattad nyögi a törleszteseket meg mindig, ne terelj, ö mondta!
-
Oct 17, 2016 13:26:46
Recskas az feltunt hpgy egyre szarabb dolgokat probalsz sikerkent talalni.A kovetkezo sikered mi lesz?
Oct 17, 2016 13:26:46
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 13:28:53
x17)
"Ha már csavarog, tegye normálisan."
par napja itt irtad a forumodban, hogy mindent fizetsz neki, de a csavargasait es csövezeset nem, legalabb következetesen hazudj te fasz!
par napja itt irtad a forumodban, hogy mindent fizetsz neki, de a csavargasait es csövezeset nem, legalabb következetesen hazudj te fasz!
jiddise máme
(
x11)
Oct 17, 2016 13:33:51
x11)
LOL
LOL
és ha megszerzi a jogsit, akkor veszel neki egy autót?
hova tűnt tomcat?
Oct 17, 2016 13:34:27
LOL
LOL
végülis, már délután van, lehetsz részeg... :)
Oct 17, 2016 13:34:27
IsmeretlenJoAkaro
Oct 17, 2016 13:37:37
A pátyi pikey újra akcióban!
Oct 17, 2016 13:37:37
broni
Oct 17, 2016 13:38:07
index.hu/belfold/2016/10/17/hajnalban_gyujtogato_tamadt_egy_erdi_csaladi_hazra/
aha))))))))))))
Oct 17, 2016 13:38:07
IsmeretlenJoAkaro
Oct 17, 2016 13:44:13
Sneci, most amugy lassu delutanom van, legyszi meselj meg az elettragediadrol, kell egy kis szorakozas!
Oct 17, 2016 13:44:13
Olvasó
Oct 17, 2016 13:53:20
Sodi!
Gondoltál már arra, hogy tetkót csináltass?
Mit ábrázolna?
Mit ábrázolna?
Oct 17, 2016 13:53:20
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 17, 2016 13:56:55
Valahol 1200-1500 euró körül van egy jogosítvány Németországban. Csak hogy lássuk, milyen összegekkel dobálózik maga körül Endre, ha RGL-ről van szó.
Gery 50 euróját persze esze ágában sincs megadni.
Oct 17, 2016 13:56:55
broni
Oct 17, 2016 14:03:21
444.hu/2016/10/17/mizantrop-nacik-vegeztek-ki-motorolat-a-donyecki-lazadok-parancsnokat
bécigány mellett másra is volt időm.......
bécigány mellett másra is volt időm.......
Oct 17, 2016 14:03:21
broni
Oct 17, 2016 14:08:42
Sodi!
Mit ábrázolna?
Mit ábrázolna?
jános bácsi faszát.
Oct 17, 2016 14:08:42
óklevelles pórólóguss
Oct 17, 2016 14:16:44
Valahol 1200-1500 euró körül van egy jogosítvány Németországban. Csak hogy lássuk, milyen összegekkel dobálózik maga körül Endre, ha RGL-ről van szó.
...északon. Dél-Németországban egy jogsi bő 2000 euró, ha nem kell plusz órákat venned. Dehát Csekonics bárónak semmi sem drága, ha urizálni kell. Majd a Blahán megtanul spórolni.
Oct 17, 2016 14:16:44
xray
Oct 17, 2016 14:22:08
a pénz nem létezik, főleg ha szerelemről van szó.
Oct 17, 2016 14:22:08
óklevelles pórólóguss
Oct 17, 2016 14:22:39
Sodi!
Mit ábrázolna?
Mit ábrázolna?
Egy egészhátas Aaron Cute portrét, amint épp zuhanyzik.
Oct 17, 2016 14:22:39
Örebro
(
x17)
Oct 17, 2016 14:24:09
x17)
igen am, de a gyagyås furfangos åm es azt nem irta le ide, hogy az rgl-nek albaniaban kell elvegezni a jogositvanyhoz valo vizsgat.
Púpos Recskapók
Oct 17, 2016 14:24:53
A pátyi mecénás akcióban! Persze ha véletlenül fizetnie kéne, akkor hetyetye, hát ő ezt nem is így gondolta, félreértette mindenki, pedig ő mindig nagyon pontosan fogalmaz!
Oct 17, 2016 14:24:53
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™