Szerintem most volt a CIB-es melócsá utolsó utáni utáni kéjemszépeny béküjjünki utáni határideje, amikor már szházszházalékh, hogy indulunk, A SoDi nem alszik shemmit inkább.
Az, hogy itt osztja az észt és nem szisszenő kebabosnál vett sörök mellett keresgél buziszaunákat a neten a pénz elköltésére, csak egy valamit jelenthet...
A négusnak saját vécépucoló robotja van: te.
Nem ártana egy teljes hardverfrissítés azon a szaron.
Nem volt időd?? Dolgoztál? Munkát kerestél? *pr* Dehogy, részegen buziszaunáztál a nemzeti ünnepenen. A hazaáruló. A sodi.
Egy nigger WC-jét pucolod? Teljesen hülye vagy? Ilyenkor hívni kell a bejárónőt bazmeg!
Jó, hülye azért nem vagyok.
Ez 50 euró alkalmanként.
Oszt megvagyok vele egy óra alatt.
Nem nyertem a lottón :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egy pjogjamozó Németországban egy óra alatt skálázik ki ennyit nettóban. Milyen következtetést vonsz le ebből? Hát abból hogy 2 hónapja nincs melócsád, pedig csak Hamburgban 5000 IT-s munkahely áll betöltetlenül?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
látod, elmehetnél sárival és julcsival ádámkosztümben takarítani öreg buzikhoz. napi két óra meló és megvan a havi 2 rongy. és azt még élveznéd is.
Ez egy faszság. Ha nagyon profi, és speciális ismeretekkel rendelkezik, akkor is legfeljebb 25 körül van ez.
neked persze mindegy is, mivel sehova nem vesznek fel:-)
Te aztán tudod, rengeteg német munkahelyet megjártál már.
Az van, hogy Valóság Vendel egyre inkább áttöri az autistaködöd és végre a vérprofi pjogjamozó, űrdiplomata sodi is felfogja, hol a helye a világban.
A büdös kurva tört meg engem lelkileg.
Visszanéztem a fotókat, és akkortól látványos a változás.
Ha végre rendbejön a környezetem, a lelki nyugalom ismét meg fog látszódni rajtam.
Nem, de elmondták nekem az elején, hogy ez az évi 36 ezer bruttóval egy karrier kezdete, de arra, hogy 55 fölé menjen a végén se számítsak.
Az újszászi malacólban lesz alkalmad megtapasztalni a lelki nyugalmat.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
nem tört meg senki, hanem te voltál gyenge szar, és te törted meg saját magad. normális ember az ilyeneken egy perc alatt túllép, te meg ezen kattogtál 2 évig. sőt még most is ezen kattogsz. és erről csak te tehetsz, mivel senki nem kényszerít, hogy évekig egy szerelmi csalódással foglalkozz.
Ez számodra a vége is. Mennyi ideje nincs munkád egy hiányszakmában, ahol két kézzel kapkodnak a jó szakemberek után?
Az orvosok baszták el az alakom.
Persze közben az életemet is megmentették, ezért határeset, elnézem nekik. :D
Az az ilyen végzettség nélküli, programozáshoz hülye, beszélni nem tudó lumpen migránsokra vonatkozott, Hahó!
akárcsak a kakás roszáét? :)
Azt te basztad el, hogy évekig vártál a sérveddel, te szerencsétlen!
Amúgy milyen a hasad? Nőtt ott is egy púp? Faszodon nincs még? Annyit verted, lehet sérvet kapott az is. xD
Kétszer is felnyitottak, és másodjára CSAK azért, hogy megnézzék, minden rendben van-e (nem viccelek).
Ettől híztál fel ekkora hombárrá?
jaja, a vitaminszegény étrend és az elhanyagolt fizikum következménye, hogy gecilassan gyúgyul rajtad bármi.
szarból van a sodi, bizony!
Azért híztam meg, mert Berlin után Hamburgban nem mertem spórolni a kaján. Jó, túltoltam, de nem az a megoldás, hogy kevesebbet eszem, mert éhesen ideges az ember.
Broni szívesen beléd szart volna, míg felnyitott állapotban vagy.
Igaz, Prof.úr ?!
nem úgy volt korábban, hogy a takarítás női munka? miért végzel női munkát, buzi vagy?
óóóaaargghhh
oh wait, a SoDiba még a szar is kár
a lednicki féle zsidó orvosmaffia volt? csinálj videót arról, hogy ülva varrtak össze!
Ilyenkor perelni kell. Evidenciakat.
Reggel hattol mostanaig csak felkeszultel a takaritas elkezdesi fazisanak motivaciojara?
Három órája neki akarsz kezdeni, de azóta is csak a fórumot baszod. Így megy el az egész életed, lusta fos.
biztos beléd kötött az análdildó. mi mástól lett volna nyomás a beleidben, egy nagyobb lépésnél már fingottál.
Te egy lelketlen bűnöző parazita vagy, hogy lehetne téged lelkileg megtörni?
Igen.
Történelmileg úgy alakult, hogy Pjotr Lengyelországból ugyanannyiért elvállalta és nem büdös.
Ahmed Szíriából ugyan büdös, de feleannyiért megcsinálja. A főnök titkárnőjét is.
Nagyon belejöttél, űzhetnéd hivatásszerűen is. Nincs egy Aldi a közelben?
Kis pontosítás asodi kedvéért: nem elütés, Aldi szerepel a kérdésben és nem Andi.
hogymi? te nem láttad a képeket?
Na eddig sajnáltam a púpos férget.
Mi szivárog, Recsi? A faszod? :D
Emlékezünk még arra, amikor az órányi dörömbölés után végre kinyitotta az ajtót idén januárban, és bevittük, mindenféle ütés nélkül elsírta magát a sodi. Aztán később bepisilt. Vicces volt, na.
Igen. Az enyémet! xD
Sodi elköszönése a fórumon 2018. október 24.
na szociális temetés, csá
A sorozatos shikerek évei ezek, Kedves Bharátaim!
Szerintem is!!!!
Ez az a videó szerintem, és úgy nézem igen:
www.facebook.com/hu.euronews/videos/1132390996844062/
Sneckó, ott lett volna a helyed köszfetyíteni. Amíg a Hazaffyk a fütyülő hazaárulókat verték, te a WC-t pucoltad egy németországi seggluk társbérletben egy néger füttyszavára. Hozzáfűznivalód?
ő az.
A levelező tagozat írjon egy bejelentést nekünk mailben, megnevezve a büntetett előéletű Télapót.
Lesz valaki, akit nem sodi személyesen juttat a sittre?
:-))
2 súlyosbító körülmény, hajjaj...:-)))
Btk. 339. § Garázdaság
339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a) csoportosan,
b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva,
c) fegyveresen,
d) felfegyverkezve vagy
e) nyilvános rendezvényen
követik el.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Hoppá, talán valami érzékeny pontra tapintottak a trollégák Zsodi?
* ásít *
Ebben ne legyél olyan biztos *kacsint*
na mivan, beütött az amit Andi mondott rólad mi? te hülye bohóc :DDD
ne tudd meg mennyit röhögtek rajtad. büdös pincsinek tartottak :(((, aki még szerelmet se mer nyilvánítani :DDDDDDDDDD
Ez cask nyelvtanilag igaz! Asodi könyöjgött, hogy béküjjenekki XDDDDDDDDDD
Mi történt, pici sodi? Valaki bántott? Taknyos lett a nózi?
Másnapos vagy? Tegnap bevertél mint a szar 56 emlékére?
Azt hitted futni hagyjuk a Télapót? Ahogy Dzsabbával bánt, azt sosem feledjük!!!
csillog-villog a pecó putzfrau? vagy ezt is elsodikáztad és most kapsz a négustól a gigantikus pofádra? szobalány szerkóban kell port törölnöd, buzikám?
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 07:42:20
x17)
Nem akarod élőben köszfetyítyeni?
az más
Oct 24, 2016 07:43:31
egy migráns négernek takarít a náci sodi. hát ez kibaszott jó!!!
wc-t is pucolsz? sikálod a négerszart?:))))
wc-t is pucolsz? sikálod a négerszart?:))))
Oct 24, 2016 07:43:31
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 07:43:56
Hajnali hatos soha nem írok ide?
Itt valami történt!!!
Recskás, kibaszott a nigger, és költözöl újabb odúba?
Itt valami történt!!!
Recskás, kibaszott a nigger, és költözöl újabb odúba?
Szerintem most volt a CIB-es melócsá utolsó utáni utáni kéjemszépeny béküjjünki utáni határideje, amikor már szházszházalékh, hogy indulunk, A SoDi nem alszik shemmit inkább.
Az, hogy itt osztja az észt és nem szisszenő kebabosnál vett sörök mellett keresgél buziszaunákat a neten a pénz elköltésére, csak egy valamit jelenthet...
Oct 24, 2016 07:43:56
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 07:44:13
x17)
Endre, a tőrrpe megölte már magát?
evidenciák
Oct 24, 2016 07:48:05
A robotgépek csak a padlót csinálják meg.
A takarítás nem a padlóra szorítkozik.
na csá
na csá
Oct 24, 2016 07:48:05
xray
Oct 24, 2016 07:51:26
recskás, szellőztettél már, vagy megint penészodú lesz a szobácskádból?
Oct 24, 2016 07:51:26
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2016 07:52:18
Nem ártana egy teljes hardverfrissítés azon a szaron.
Oct 24, 2016 07:52:18
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 07:55:51
Még nem.
Azért keltem fel, mert ezen a hétvégén én lettem volna a soros a takarításban, de nem volt rá időm, ezért most délelőtt gyorsan megcsinálom.
És igen, tényleg váratlanul (és számomra kiborítóan) rossz dolog esetén szoktam visszajönni, de többé nem fogok akkor sem.
Ennyi.
Azért keltem fel, mert ezen a hétvégén én lettem volna a soros a takarításban, de nem volt rá időm, ezért most délelőtt gyorsan megcsinálom.
És igen, tényleg váratlanul (és számomra kiborítóan) rossz dolog esetén szoktam visszajönni, de többé nem fogok akkor sem.
Ennyi.
Nem volt időd?? Dolgoztál? Munkát kerestél? *pr* Dehogy, részegen buziszaunáztál a nemzeti ünnepenen. A hazaáruló. A sodi.
Oct 24, 2016 07:55:51
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 07:59:44
Endre ha rám hallgatsz, elfelejted a pjogjamozást végleg és kompetenciáidnak megfelelő melócsát keresel még odakint Németországban, amíg lehetőséged van rá.
Német helyre látod mennyire nem kapkodnak érted, magyar melócsát keresni, probléma, csúszás esetén azt elrendezni meg már nincs Veja nénid. Neked meg jellemgyenge balfaszként nem fog menni.
Németben elmész valami boltba árufeltöltőnek (pénztárosnak már alkalmatlan lennél) és WG-ben lakva, sörike + kebab mellett apránként visszatörleszted az adósságod 10-20 év alatt.
Az újszászi malacólból már nem lesznek ilyen kedvező feltételeid, mint amik Németországban a rendelkezésedre állnak büdös migriként.
Német helyre látod mennyire nem kapkodnak érted, magyar melócsát keresni, probléma, csúszás esetén azt elrendezni meg már nincs Veja nénid. Neked meg jellemgyenge balfaszként nem fog menni.
Németben elmész valami boltba árufeltöltőnek (pénztárosnak már alkalmatlan lennél) és WG-ben lakva, sörike + kebab mellett apránként visszatörleszted az adósságod 10-20 év alatt.
Az újszászi malacólból már nem lesznek ilyen kedvező feltételeid, mint amik Németországban a rendelkezésedre állnak büdös migriként.
Oct 24, 2016 07:59:44
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 08:01:56
x17)
Mi van veled Zsneci bazmeg, hát teljesen meg vagy zuhanva! Hol van a régi magabiztosság? Tudod, a Shaját Megoldás, X6-os Superbé, budai lakás meg a végtelenül skálázható jövedelem? Emlékszel milyen kellemes volt szmájlizgatva okoskodni? Hol van ez a SoDI? Mi ez az összeszakadt alkoholista depressziós fos amit előadsz?
Egy nigger WC-jét pucolod? Teljesen hülye vagy? Ilyenkor hívni kell a bejárónőt bazmeg!
sodika
Oct 24, 2016 08:22:45
Ez 50 euró alkalmanként.
Oct 24, 2016 08:22:45
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 08:29:26
x17)
Ez 50 euró alkalmanként.
Ez 50 euró alkalmanként.
Egy pjogjamozó Németországban egy óra alatt skálázik ki ennyit nettóban. Milyen következtetést vonsz le ebből? Hát abból hogy 2 hónapja nincs melócsád, pedig csak Hamburgban 5000 IT-s munkahely áll betöltetlenül?
Sas tanár úr
Oct 24, 2016 08:31:36
Ez 50 euró alkalmanként.
Ez 50 euró alkalmanként.
látod, elmehetnél sárival és julcsival ádámkosztümben takarítani öreg buzikhoz. napi két óra meló és megvan a havi 2 rongy. és azt még élveznéd is.
Oct 24, 2016 08:31:36
-
Oct 24, 2016 08:37:45
sodi a textilmentes takarítórobot
vonatozó öregek kedvelik ezt
vonatozó öregek kedvelik ezt
Oct 24, 2016 08:37:45
sodika
Oct 24, 2016 08:39:30
Egy pjogjamozó Németországban egy óra alatt skálázik ki ennyit nettóban.
Ez egy faszság. Ha nagyon profi, és speciális ismeretekkel rendelkezik, akkor is legfeljebb 25 körül van ez.
Oct 24, 2016 08:39:30
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2016 08:42:14
x17)
neked persze mindegy is, mivel sehova nem vesznek fel:-)
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 08:42:42
Oct 24, 2016 08:42:42
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2016 08:44:07
x17)
gyagyås, ha tul vagy a takaritason, ulj le es nezd meg a fotoidat tiz evre visszamenöleg, latni fogod mennyire leepultel. emberi roncs vagy!
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 08:44:49
Mi van veled Zsneci bazmeg, hát teljesen meg vagy zuhanva! Hol van a régi magabiztosság? Tudod, a Shaját Megoldás, X6-os Superbé, budai lakás meg a végtelenül skálázható jövedelem? Emlékszel milyen kellemes volt szmájlizgatva okoskodni? Hol van ez a SoDI? Mi ez az összeszakadt alkoholista depressziós fos amit előadsz?
Az van, hogy Valóság Vendel egyre inkább áttöri az autistaködöd és végre a vérprofi pjogjamozó, űrdiplomata sodi is felfogja, hol a helye a világban.
Oct 24, 2016 08:44:49
sodika
Oct 24, 2016 08:50:57
gyagyås, ha tul vagy a takaritason, ulj le es nezd meg a fotoidat tiz evre visszamenöleg, latni fogod mennyire leepultel. emberi roncs vagy!
Ha végre rendbejön a környezetem, a lelki nyugalom ismét meg fog látszódni rajtam.
Oct 24, 2016 08:50:57
sodika
Oct 24, 2016 08:51:59
Nem, de elmondták nekem az elején, hogy ez az évi 36 ezer bruttóval egy karrier kezdete, de arra, hogy 55 fölé menjen a végén se számítsak.
Oct 24, 2016 08:51:59
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 08:54:44
x17)
Az újszászi malacólban lesz alkalmad megtapasztalni a lelki nyugalmat.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 08:57:33
x17)
Fogytál már valamit a két hónap alatt, dagadék hájas keci?
az más
Oct 24, 2016 08:58:16
nem tört meg senki, hanem te voltál gyenge szar, és te törted meg saját magad. normális ember az ilyeneken egy perc alatt túllép, te meg ezen kattogtál 2 évig. sőt még most is ezen kattogsz. és erről csak te tehetsz, mivel senki nem kényszerít, hogy évekig egy szerelmi csalódással foglalkozz.
Oct 24, 2016 08:58:16
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 08:58:55
Ez számodra a vége is. Mennyi ideje nincs munkád egy hiányszakmában, ahol két kézzel kapkodnak a jó szakemberek után?
Oct 24, 2016 08:58:55
sodika
Oct 24, 2016 09:01:33
Fogytál már valamit a két hónap alatt, dagadék hájas keci?
Oct 24, 2016 09:01:33
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 09:02:22
Az az ilyen végzettség nélküli, programozáshoz hülye, beszélni nem tudó lumpen migránsokra vonatkozott, Hahó!
Oct 24, 2016 09:02:22
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 09:02:25
Mindenben más a hibás! Mindig!
Oct 24, 2016 09:02:25
milliós kudarcv
Oct 24, 2016 09:03:00
shodika hogy lehet az, hogy van egy csoda cv-d, van egy csoda ajánlóleveled, van több tízezer betöltetlen infós állás, és neked két hónapja nincs új munkád?
erről ki tehet? a történelmi helyzet? a büdöskurva? anyád? sas tanár úr? most ki a hibás???
erről ki tehet? a történelmi helyzet? a büdöskurva? anyád? sas tanár úr? most ki a hibás???
Oct 24, 2016 09:03:00
xray
Oct 24, 2016 09:10:08
akárcsak a kakás roszáét? :)
Oct 24, 2016 09:10:08
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 09:13:56
Azt te basztad el, hogy évekig vártál a sérveddel, te szerencsétlen!
Amúgy milyen a hasad? Nőtt ott is egy púp? Faszodon nincs még? Annyit verted, lehet sérvet kapott az is. xD
Oct 24, 2016 09:13:56
-
Oct 24, 2016 09:30:08
keszits tenyfeltaro videot arrol, hogy mit muveltek veled a sebeszek!
Oct 24, 2016 09:30:08
az más
Oct 24, 2016 09:36:32
ezzel a szöveggel évekig fogunk szopatni, púpi.
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Én ezt nem értem.
Balhézni mennek ki, és csodálkoznak, ha megverik őket.
Furcsa ez a kifordult liberális logika. Pedig a világegyetem egyensúlyra épül. És bevontásra. Bajt akartalk bevonzani, hát bevonzották,
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Én ezt nem értem.
Balhézni mennek ki, és csodálkoznak, ha megverik őket.
Furcsa ez a kifordult liberális logika. Pedig a világegyetem egyensúlyra épül. És bevontásra. Bajt akartalk bevonzani, hát bevonzották,
Oct 24, 2016 09:36:32
az más
Oct 24, 2016 09:37:49
púpi, te ezek szerint munkanélküliséget és életveszélyt mentél ki bevonzani hambujgba?
Oct 24, 2016 09:37:49
sodika
Oct 24, 2016 09:38:11
keszits tenyfeltaro videot arrol, hogy mit muveltek veled a sebeszek!
Kétszer is felnyitottak, és másodjára CSAK azért, hogy megnézzék, minden rendben van-e (nem viccelek).
Oct 24, 2016 09:38:11
sodika
Oct 24, 2016 09:38:48
Pontosabban, hogy rájöjjenek, hogy mi a baj, és rájöttek, hogy semmi, csak simán lassan gyógyuló típus vagyok.
Oct 24, 2016 09:38:48
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 09:39:00
x17)
mukkradukk
Oct 24, 2016 09:43:56
Pontosabban, hogy rájöjjenek, hogy mi a baj, és rájöttek, hogy semmi, csak simán lassan gyógyuló típus vagyok.
jaja, a vitaminszegény étrend és az elhanyagolt fizikum következménye, hogy gecilassan gyúgyul rajtad bármi.
Oct 24, 2016 09:43:56
dr mengele
Oct 24, 2016 09:44:28
szarból van a sodi, bizony!
Oct 24, 2016 09:44:28
sodika
Oct 24, 2016 09:44:32
Azért híztam meg, mert Berlin után Hamburgban nem mertem spórolni a kaján. Jó, túltoltam, de nem az a megoldás, hogy kevesebbet eszem, mert éhesen ideges az ember.
Oct 24, 2016 09:44:32
sodika
Oct 24, 2016 09:44:56
Hanem le kell mozogni, el kell égetni, izommá kell alakítani.
Ennyi.
Na takarítás, csá.
Ennyi.
Na takarítás, csá.
Oct 24, 2016 09:44:56
Škoda Superb
Oct 24, 2016 09:45:12
Igaz, Prof.úr ?!
Oct 24, 2016 09:45:12
az más
Oct 24, 2016 09:48:03
Hanem le kell mozogni, el kell égetni, izommá kell alakítani.
Ennyi.
Na takarítás, csá.
Ennyi.
Na takarítás, csá.
nem úgy volt korábban, hogy a takarítás női munka? miért végzel női munkát, buzi vagy?
Oct 24, 2016 09:48:03
sodika
Oct 24, 2016 09:48:17
És az a durva, hogy ebből a szerencsétlenkedésből a zárójelentésben kész hőskölteményt faragtak, jaj de faszák voltunk.
Megállapítottuk, hogy szükséges a belek nyomáscsökkentése, ezért újabb beavatkozást végeztünk ennek érdekében.
Ja, megállapítottátok, és nem az volt, amit bevallottatok, hogy fingotok sincs, mi a fene van, meg kell nézni.
Mindegy.
Megállapítottuk, hogy szükséges a belek nyomáscsökkentése, ezért újabb beavatkozást végeztünk ennek érdekében.
Ja, megállapítottátok, és nem az volt, amit bevallottatok, hogy fingotok sincs, mi a fene van, meg kell nézni.
Mindegy.
Oct 24, 2016 09:48:17
broni
Oct 24, 2016 09:48:48
Igaz, Prof.úr ?!
Igaz, Prof.úr ?!
óóóaaargghhh
oh wait, a SoDiba még a szar is kár
Oct 24, 2016 09:48:48
sodika
Oct 24, 2016 09:48:50
na takarítás, csá
Oct 24, 2016 09:48:50
az más
Oct 24, 2016 09:51:41
És az a durva, hogy ebből a szerencsétlenkedésből a zárójelentésben kész hőskölteményt faragtak, jaj de faszák voltunk.
Mindegy.
Mindegy.
a lednicki féle zsidó orvosmaffia volt? csinálj videót arról, hogy ülva varrtak össze!
Oct 24, 2016 09:51:41
Schwezoff David
Oct 24, 2016 09:52:19
Ilyenkor perelni kell. Evidenciakat.
Oct 24, 2016 09:52:19
tigris
Oct 24, 2016 09:53:37
hogy csinált volna ki téged Andi? Már ezerszer leírtad, hogy túlléptél rajta, nem érdekel, egyébként is drogos leszbikus öreg rondaság. hogy is van ez Endre?
közben meg egy néger vécéjét pucolod október 23-án?
közben meg egy néger vécéjét pucolod október 23-án?
Oct 24, 2016 09:53:37
Schwezoff David
Oct 24, 2016 09:53:59
na takarítás, csá
Reggel hattol mostanaig csak felkeszultel a takaritas elkezdesi fazisanak motivaciojara?
Oct 24, 2016 09:53:59
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 09:54:10
x17)
na takarítás, csá
Három órája neki akarsz kezdeni, de azóta is csak a fórumot baszod. Így megy el az egész életed, lusta fos.
dr mengele
Oct 24, 2016 09:55:45
Mindegy.
Mindegy.
biztos beléd kötött az análdildó. mi mástól lett volna nyomás a beleidben, egy nagyobb lépésnél már fingottál.
Oct 24, 2016 09:55:45
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 09:55:49
x17)
Púp le van már szervezve a kövi állásinterjú, ahonnan elzavarnak?
Mennyi van még a hitelkeretből? A pucér fürdőzés és faszlóbálás drágább volt mint a sima buziszauna.
Mennyi van még a hitelkeretből? A pucér fürdőzés és faszlóbálás drágább volt mint a sima buziszauna.
milliós kudarcv
Oct 24, 2016 09:59:35
shodika az hogy van, hogy az elmúlt két hónapban legalább 10 helyen voltál interjúzni, de sehova sem kellettél? mind 10 helyen a történelmi helyzet áldozatául estél?
Oct 24, 2016 09:59:35
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2016 09:59:40
x17)
Mennek a megosztások Fészen is, pörög a melócsákeresés ezerrel. CIB-es főnökúr megkapta már a melócsát, vagy holnap indultok azzal is?
Csernus
Oct 24, 2016 10:00:16
Te egy lelketlen bűnöző parazita vagy, hogy lehetne téged lelkileg megtörni?
Oct 24, 2016 10:00:16
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2016 10:01:36
shodika az hogy van, hogy az elmúlt két hónapban legalább 10 helyen voltál interjúzni, de sehova sem kellettél? mind 10 helyen a történelmi helyzet áldozatául estél?
Igen.
Történelmileg úgy alakult, hogy Pjotr Lengyelországból ugyanannyiért elvállalta és nem büdös.
Ahmed Szíriából ugyan büdös, de feleannyiért megcsinálja. A főnök titkárnőjét is.
Oct 24, 2016 10:01:36
mukkradukk
Oct 24, 2016 10:02:01
SoDi, mit törölgetsz éppen? A csöpögő pitont?
Oct 24, 2016 10:02:01
-
Oct 24, 2016 10:38:57
na takarítás, csá
Oct 24, 2016 10:38:57
Csak egy olvasó
(
x9)
Oct 24, 2016 10:44:05
x9)
Kis pontosítás asodi kedvéért: nem elütés, Aldi szerepel a kérdésben és nem Andi.
hova tűnt tomcat?
Oct 24, 2016 10:51:19
esetleg egy bikább csávó megkúr valami vállalhatóbb bigét egy félreeső szobába
hogymi? te nem láttad a képeket?
Oct 24, 2016 10:51:19
törékeny dolog a sodi
Oct 24, 2016 11:03:26
Sherlock Porks csak ránézett a sodi orrára, és a sodi vérző orral, megszégyenülten kullogott haza. milyen egy törékeny dolog ez a sodi. nahát!
Farkas Endre Kiss megosztotta Troll Demokrácia bejegyzését.
1 órája ·
Hogy ez az Ungváry Krisztián milyen egy törékeny dolog!
Ránéznek, oszt máris szivárog. :D
1 órája ·
Oct 24, 2016 11:03:26
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2016 11:05:48
"Farkas Endre Kiss megosztotta Troll Demokrácia bejegyzését.
1 órája ·
Hogy ez az Ungváry Krisztián milyen egy törékeny dolog!"
Mondja ezt egy púpos, ferde orrú gnóm, aki korábban majdnem éhen halt, majd sérvébe is kis híján beledöglött.
Az Univerzum majd ezért is törleszt.
1 órája ·
Hogy ez az Ungváry Krisztián milyen egy törékeny dolog!"
Mondja ezt egy púpos, ferde orrú gnóm, aki korábban majdnem éhen halt, majd sérvébe is kis híján beledöglött.
Az Univerzum majd ezért is törleszt.
Oct 24, 2016 11:05:48
-
Oct 24, 2016 11:16:17
Sherlock Porks csak ránézett a sodi orrára, és a sodi vérző orral, megszégyenülten kullogott haza. milyen egy törékeny dolog ez a sodi. nahát!
1 órája ·
1 órája ·
Na eddig sajnáltam a púpos férget.
Oct 24, 2016 11:16:17
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 11:16:31
1 órája ·
1 órája ·
Mi szivárog, Recsi? A faszod? :D
Oct 24, 2016 11:16:31
-
Oct 24, 2016 11:20:48
SZÖKIK A MÁLNA!
Oct 24, 2016 11:20:48
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 11:41:26
Minden egy folyamat!
Sodi elköszönése a fórumon 2015. október 24.
Na meló, csá.
Sodi elköszönése a fórumon 2016. október 24.
na takarítás, csá
Sodi elköszönése a fórumon 2017. október 24.
na koldulás, csá
Na meló, csá.
na takarítás, csá
na koldulás, csá
Oct 24, 2016 11:41:26
tigris
Oct 24, 2016 11:41:38
emlékeztek mikor sodira ránézett egy német, és azonnal eltört az orra ? :DDDDDDDDDDDDDddd
Andi röhögve mesélte, hogy vonyítva bőgött a járdán ülve. A kórházban meg úgy viselkedett, mint egy kisgyerek, sajnáltatta magát, semmi férfiasság nem szorult bele A szerint.
Azt mondta, hogy egy jó volt az egészben, hogy utána bármikor ránézett a ferdeorrára röhögni kezdett belül. Azt mondta, hogy úgy nézett ki, mint valami elbaszott bohóc.
Andi röhögve mesélte, hogy vonyítva bőgött a járdán ülve. A kórházban meg úgy viselkedett, mint egy kisgyerek, sajnáltatta magát, semmi férfiasság nem szorult bele A szerint.
Azt mondta, hogy egy jó volt az egészben, hogy utána bármikor ránézett a ferdeorrára röhögni kezdett belül. Azt mondta, hogy úgy nézett ki, mint valami elbaszott bohóc.
Oct 24, 2016 11:41:38
Nyomozók
Oct 24, 2016 11:44:01
emlékeztek mikor sodira ránézett egy német, és azonnal eltört az orra ? :DDDDDDDDDDDDDddd
Emlékezünk még arra, amikor az órányi dörömbölés után végre kinyitotta az ajtót idén januárban, és bevittük, mindenféle ütés nélkül elsírta magát a sodi. Aztán később bepisilt. Vicces volt, na.
Oct 24, 2016 11:44:01
afro főbérlő
Oct 24, 2016 11:47:38
SoDi, mit törölgetsz éppen? A csöpögő pitont?
Igen. Az enyémet! xD
Oct 24, 2016 11:47:38
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2016 11:57:08
Minden egy folyamat!
Na meló, csá.
na takarítás, csá
na koldulás, csá
Na meló, csá.
na takarítás, csá
na koldulás, csá
Sodi elköszönése a fórumon 2018. október 24.
na szociális temetés, csá
Oct 24, 2016 11:57:08
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 11:59:58
Minden egy folyamat!
Na meló, csá.
na takarítás, csá
na koldulás, csá
Na meló, csá.
na takarítás, csá
na koldulás, csá
A sorozatos shikerek évei ezek, Kedves Bharátaim!
Oct 24, 2016 11:59:58
az más
Oct 24, 2016 12:12:05
november végén is még abban fogsz reménykedni, hogy lesz új német melócsá, sodi? vagy akkorra már be fogod látni, hogy kudarcra vagy ítélve a német it szektorban, és a superretarddal csak mázlid volt? mit saccolsz hány shikertelen interjúd lesz még az újszászra való menekülésig?
Oct 24, 2016 12:12:05
kismolyhos
Oct 24, 2016 12:30:36
a kutya szexi)))))))))))))))))
Szerintem is!!!!
Oct 24, 2016 12:30:36
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2016 13:04:59
x17)
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 13:11:29
www.facebook.com/profile.php?id=100003318000179&pnref=lhc.friends
itt a telepo verekszik?0:08-tol
Ez az a videó szerintem, és úgy nézem igen:
www.facebook.com/hu.euronews/videos/1132390996844062/
Sneckó, ott lett volna a helyed köszfetyíteni. Amíg a Hazaffyk a fütyülő hazaárulókat verték, te a WC-t pucoltad egy németországi seggluk társbérletben egy néger füttyszavára. Hozzáfűznivalód?
Oct 24, 2016 13:11:29
xray
Oct 24, 2016 13:19:42
ő az.
Oct 24, 2016 13:19:42
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2016 13:21:13
x17)
nem fel, hogy csopis garazdasagert feljelenti valaki?:-)gyagyas ezt is te dokumentaltad, valld be!!
rendőrtroll
Oct 24, 2016 13:21:54
A levelező tagozat írjon egy bejelentést nekünk mailben, megnevezve a büntetett előéletű Télapót.
Oct 24, 2016 13:21:54
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2016 13:34:46
Lesz valaki, akit nem sodi személyesen juttat a sittre?
:-))
Oct 24, 2016 13:34:46
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2016 13:41:10
2 súlyosbító körülmény, hajjaj...:-)))
Btk. 339. § Garázdaság
339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a) csoportosan,
b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva,
c) fegyveresen,
d) felfegyverkezve vagy
e) nyilvános rendezvényen
követik el.
Oct 24, 2016 13:41:10
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 14:25:46
Ha az embernek olyan "barátai" vannak, mint a sodi, már nincs is szüksége ellenségekre. A sodi mindenkinek intéz egy kis sittet, hajléktalanságot, ellopott pénzt. Bizony! Piton ügynök jobban teljesít!
Oct 24, 2016 14:25:46
sodika
Oct 24, 2016 16:01:02
Na, úgy döntöttem, hogy zsidók vagytok, ezért többet nem írok ide. Cső...
Oct 24, 2016 16:01:02
Gój Gyalogosok
Oct 24, 2016 16:03:52
Nem vagyunk zsidók! Oct 24, 2016 16:03:52
stressznélküli nyugi
Oct 24, 2016 16:07:21
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Oct 24, 2016 16:07:21
mukkradukk
Oct 24, 2016 16:07:30
Hoppá, talán valami érzékeny pontra tapintottak a trollégák Zsodi?
Oct 24, 2016 16:07:30
Púpos Recskapók
Oct 24, 2016 16:07:46
* ásít *
Oct 24, 2016 16:07:46
Depresszió Dezső
Oct 24, 2016 16:08:33
Ebben ne legyél olyan biztos *kacsint*
Oct 24, 2016 16:08:33
tigris
Oct 24, 2016 16:28:49
ne tudd meg mennyit röhögtek rajtad. büdös pincsinek tartottak :(((, aki még szerelmet se mer nyilvánítani :DDDDDDDDDD
Oct 24, 2016 16:28:49
der Trottel
Oct 24, 2016 16:36:07
Ez cask nyelvtanilag igaz! Asodi könyöjgött, hogy béküjjenekki XDDDDDDDDDD
Oct 24, 2016 16:36:07
csendes többség
Oct 24, 2016 16:39:55
Gyere vissza, Sodi a kommenthaverokhoz.
Oct 24, 2016 16:39:55
-
Oct 24, 2016 16:40:37
Mi történt, pici sodi? Valaki bántott? Taknyos lett a nózi?
Oct 24, 2016 16:40:37
Olvasó
Oct 24, 2016 16:40:40
Másnapos vagy? Tegnap bevertél mint a szar 56 emlékére?
Oct 24, 2016 16:40:40
Palvin Barbi
Oct 24, 2016 16:42:13
én leszarom, hogy sodi visszajön-e vagy sem. Na, luxuswellness, csá.
Oct 24, 2016 16:42:13
-
Oct 24, 2016 16:43:45
És a holnapi csepegtetéssel mi lesz? Állítólag valami nagyon jó dolog történik veled mostanában, amit csak utólag mondhatsz el. Ez igaz, vagy befuccsoltál ezzel is?
Oct 24, 2016 16:43:45
rendőrtroll
Oct 24, 2016 16:49:45
Azt hitted futni hagyjuk a Télapót? Ahogy Dzsabbával bánt, azt sosem feledjük!!!
Oct 24, 2016 16:49:45
csicskás a sodi
Oct 24, 2016 16:51:22
csillog-villog a pecó putzfrau? vagy ezt is elsodikáztad és most kapsz a négustól a gigantikus pofádra? szobalány szerkóban kell port törölnöd, buzikám?
Oct 24, 2016 16:51:22
rendőrtroll
Oct 24, 2016 16:54:50
A végrehajtó lakoltatta ki Dzsabbát, nála reklamáljál impotens!
Oct 24, 2016 16:54:50
Ötletgazda Ödön
Oct 24, 2016 17:01:31
Télapónak tudomására lehetne hozni, hogy asodi volt a besugó, aki feljelentette.
Oct 24, 2016 17:01:31
172 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

na csá