Ezért járkál homárszaunába, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A snecológusoknak pedig hogy szívassák a SODI-t. Evidenciákat...
Ha én valaki feje felé odafordítok egy fegyvert és elsütöm, ami által az a valaki meghal, akkor az hol gondatlan?
Nem volt ideje gondolkodni.
Nem akart börtönbe menni.
Mondjuk azt a részét nem értem, minek valakinek lőfegyver. Ha fegyverbuzi játszon replikákkal.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mondjuk azt a részét nem értem, minek valakinek lőfegyver. Ha fegyverbuzi játszon replikákkal.
Emiatt felpontoztam a hozzászólásodat. De ha minek neki fegyver, akkor minek kellett előkapni?
Erre nem gondolt amikor nekiállt felhalmozni az arzenált?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
És sikerült?
én nem kezdek el érveket felhozni a teljesen aberrált véleményeddel szemben, csak azt tudom mondani, h egy utolsó senkiházi vagy és minden szopatást megérdemelsz.
Te hobbijogászok gyöngye, ha semmit nem csinál, csak annyit, hogy fenyegetően meglóbálja a fegyverét, az már fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, erre még jönne a lőfegyverrel való visszaélés, együtt már 2-12-nél járunk ami a végén nehezen lenne 6-7 alatt, amikor a csávókának komoly múltja is van.
És akkor erre jön, hogy megölt egy rendőrt.
Nincs az az isten, hogy ez élve szabaduljon, hála az égnek, tegyük hozzá.
Aha. Azt gondolta hogy nem sittelik le ha fegyverrel fenyegetőzik?
Nem kell bűnözni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Egyszerű: ő is retard.
A büntetőjognak két funkciója van. Generál és speciális (személyes) prevenció. Olyan funkciója, hogy megtorlás, nincs.
Pedig ott fog mert a fajtád iszonyúan buta és korlátolt. Elég csak rád vagy erre vénemberre nézni. Recskás mikor Andi felmosta veled a padlót miért nem voltál ilyen bölcs?
Nincs ebben semmi érthetetlen. Ostoba selejt mint te.
Bizony, azt már régóta tudjuk, hogy a felfegyverzett gnómnál nincs veszélyesebb lény!

te is ezért nem nyitottál ajtót a rendőrbácsiknak januárban?
Hahahahahahahha,
,a vérprofi jéghideg jogász elemi jogismeretek szemináriumát hallhattuk, kedves trollok.
IDIÓTA.
Az emberi cselekvés mércéje a metafizikai categoricus imperativus,azaz, az abszolút erkölcsi parancs. A categoricus imperativus megsértését, és ezáltal a világrend megsértését, csak az elkövetővel szemben alkalmazott arányos büntetés állít helyre, állítja vissza az egyensúlyt a világban. Következésképpen az arányos megtorlás az egyetlen lehetséges büntetési cél, míg a jogalap az említett világrend harmóniájának megóvása. Így lehetséges az elkövető emberi méltóságának megőrzése, ami elhagyhatatlan, hiszen éppen ez a categoricus imperativus lényege. A megtorló, arányos büntetés így az elkövető „érdeke” is, aki ennek elszenvedése által őrzi meg emberi mivoltát.
gondatlanság az, ha a gyerek megszerzi az engedéllyel tartott fegyvert és véletlenül lelő valakit vele. Az, hogy betárazol, csőre húzol, kibiztosítod és rálősz valakire, az mindenképp szándékos, mivel egy komplex mozdulatsor eredménye. azon lehet vitatkozni, hogy a szándék ölésre vagy súlyos testi sértésre, azaz sebesítésre irányult. mivel azonban meghalt a rendőr, ezért hitelen felindulásból elkövetett emberölés, lőfegyverrel, hatósági személy terhére elkövetve egy rendbeli, súlyos testi sértés hatósági személy terhére elkövetve lőfegyverrel egy rendbeli, plusz fegyverrel és lőszerrel való visszaélés a MINIMUM, amivel meg lehet vádolni a náci szart. ez pont elég ahhoz, hogy börtönben dögöljön meg.
Már megint gecibuta vagy! Ha éhes vagy, eszel. Ösztönös reflex. Viszont ha az én kajámat veszed el, akkor mégis elmeszelnek lopásért.
Az pedig nem ösztönös reflex, ha a rendőr házkutatást akar tartani, te pedig lelövöd. Erre nincs magyarázat, te gyilkosmosdató, kampós orrú idióta!
valami próbára bocsátást, de az ügyész súlyosbításért fellebbez, ők meg felmentésért
LOOOOLLLLLLLLLLL
Az elején még azt írták, hogy semmilyen létfontosságú szervet nem ért a golyó, most meg lebénul a náci féreg. Lehet, hogy Soros Gyuri bácsi fizeti a sebészeket is? XDDDDDDDD
Csivaegő ezredes, a SIS-Moszad tábori orvosa műtötte.
az E kategóriás, polgári szolgálatra IS alkalmatlan szar zsodika, miután nem volt katona nem tudhatja, hogy töltetlen fegyver nem létezik továbbá csak arra fogjuk a fegyvert amire lőni akarunk vele...
Hát azért hetyetye, már aznap megírták, hogy a gerincét súrolta a golyó, és hogy az idegsebész szakvéleményéig mást nem tudnak mondani erről. Az, hogy létfontosságú szervet nem ért csak annyit jelent, hogy nem volt közvetlen életveszélyben, nem azt, hogy nem szenved maradandó károsodást. Majd kap egy akadálymentesített cellást, vagy mankóval fog a böriben járkálni, ennyi. Próbálják mentegetni a náci szardarabot, csak azt felejtik el, hogy a fejbelőtt rendőr már nem fog visszatérni attól, hogy a gyilkosának lebénult a fél lába. A hazaáruló púpos korcs meg beleugat mindenbe amihez nem ért, csak hogy meleg szarig benyalhasson minden szélsőséges szervezetnek. Holott ezek az újnyilas szarok először az ő askenázi fejével verték volna le a csempét.
Ez természetes, mi ezzel a probléma, nem értem!
Már bocs de ez a Kiss László téma is iszonyú unalmas. Oké, tudjuk amit tudunk, hagyjuk már Kiss Lászlót. Ráadásul ő nem is retard.
Ilyen témában max LaciXD-t hozzuk elő, mert az ontopic és vicces, Kiss László meg nem ide tartozik.
Konspuralnak sodival. Allitolag a rendorseget tomik infokkal
Szép is az, ha 2 ilyen géniusz konspirál. Gondolom a rendőrség is nagy hasznát látja az információiknak, így talán még a Kennedy gyilkosság is megoldódik végre!
Az 50 euró, amit adtam neked (jövő héten lesz 2 éve, hahó!) felkerekítve 200. Hahó! :)
Zsery, ha 0 és 200 a két végérték, akkor a 100-at 200-ra kell kerekíteni matematikailag, Hahó!
Púp mikor adod meg Zserbó 200 euróját?
Senki sem áll ki Györkös mellett, mert fasz volt, de a rendőrgyilkos nácizó zsidóknak akkor is a kurva anyja már!
1) 3-4 év rabkórház. Mire hazaengedik, tanítsák meg mankóval járni.
2) Megígérte, szorgalmas, bízom benne.
3) Az égre bízom magam. A jó az jön. Mindig jön a jó.
4) Nincs ilyen tervem.
A kurva anyádat, akadjál már le erről a témáról. Senkit nem érdekel a lebénult lábú újfasiszta rendőrgyilkos szar, csak téged meg a sittes fosköcsög Tajgit. Beszéljétek meg egymás között, hogy melyikőtök megy be a kórházba az öreghez bő nyállal leszopni hálából a gyilkosságért.
Inkább arról beszélj te faszfej, hogy elutaltad-e anyádnak a havi 100 Eurót, és ha nem, akkor miért nem. Miért utaltad el ennek az összegnek a többszörösét egy csöves lumpennek? Miért nem tudsz kifizetni havi 10.000 Ft-ot Czenkiéknek? Önként vállaltad a jelképes százhu-hu-húszezer Forintot, még büszkén videót is csináltál róla. Ezzel szemben egy hazug fos szardarab vagy, és még ezt sem tudtad kifizetni, viszont buziszaunázol a havi részlet többszöröséért.
Tehát mi a véleményed ezekről a kérdésekről?
4) Nincs ilyen tervem.
A tegnapelőtti berlini sírógörcs után a Gyagyás beletörődött hogy nem lesz német melócsá, és most az Univerzumra bízza magát :D Tégy így Endre, az mindig be szokott jönni.
1. Gyilkosmosdató szar vagy. Ennyit rólad...
2. Sas tanár úrban is bíztál, Hahó!
3. Szóval ennyi volt, feladtad. Depis vagy nagyon?
4. Pedig ideje lenne felkészülnöd rá, mert ha jól látom ez hamarosan be fog következni... Anyád mérges lesz, ha nem szólsz neki! Ha egyáltalán beenged...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Másnak az a tökös érzés, hogy feláll a fasza és rendszeres nemi életet él.
Akkor ha nem olyan lenne a börtöntűrő képességetek, amilyen, akkor neked meg tajginak - mert ti álló fasz terén kihívásokkal küzdötök - már lenne kalasnyikovotok?
Jaj már, megint ne vitatkozzunk evidenciákon!
Minden normális férfi vágyik arra, hogy legyen otthon fegyvere. Ez a génekben van benne. Hülyegyerek.
melyik gén az? most már a genetikához is értesz, te idióta?
Hülyegyerek:
www.youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80
www.youtube.com/watch?v=_rJJR0PXyYQ
Recskás ne akarj általános szabályokat felállítani. Te a seggedet nem tudod egyedül kitörölni. Kretén köcsög vagy.
normalis embereknek baratnöje van a te korodban, de mivel genhibas buzi vagy ezert neked csak a sauna elmenyek utani faszcibalas marad, ez az evidencia gyagyås.
Szerző:
-
Oct 29, 2016 13:26:58
Válasz
(3)
Recskás ha világ úgy működne ahogy gondolod akkor téged bármikor meg lehetne erőszakolni minden következmény nélkül.
Oct 29, 2016 13:26:58
Hiénaverő
(
x17)
Oct 29, 2016 13:33:52
x17)
Recskás ha világ úgy működne ahogy gondolod akkor téged bármikor meg lehetne erőszakolni minden következmény nélkül.
Ezért járkál homárszaunába, Hahó!
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 13:38:34
A malacnak az a természetes viselkedés, hogy pofánbassza a SoDI-t. Ilyen nagyon egyszerű ez.
A snecológusoknak pedig hogy szívassák a SODI-t. Evidenciákat...
Oct 29, 2016 13:38:34
Tigris
Oct 29, 2016 13:41:09
Ezzel mentegette pentek lacikat is. Hajtotta a vere, nem lehet bun.
Oct 29, 2016 13:41:09
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 13:41:58
Recskás, te megint ki akarod húzni a gyufát. Ösztönből mentegeted Györköst, dicsekszel a nagyerejű nyomozással, belevontad a Malacot is, aztán ha lejár a felfüggesztettje és pofánbasz, csodálkozol, egy kisebb vagyont küldesz a törpének és fizetsz ki a néger gazdádnak, miközben anyád szegénységével nem törődsz, szaunával és kudarcos melócsá interjúkkal dicsekszel... tényleg olyan kurva nehéz egy minimális normalitás?
Oct 29, 2016 13:41:58
sodika
Oct 29, 2016 13:43:15
Ez egy lőfegyverrel való visszaélés (hogy volt fegyveres), és halált okozó gondatlan veszélyeztetés (hogy a kezébe fogta, és emiatt valaki meghalt). De nem gyilkosság.
Oct 29, 2016 13:43:15
sodika
Oct 29, 2016 13:43:16
Ez egy lőfegyverrel való visszaélés (hogy volt fegyveres), és halált okozó gondatlan veszélyeztetés (hogy a kezébe fogta, és emiatt valaki meghalt). De nem gyilkosság.
Oct 29, 2016 13:43:16
sodika
Oct 29, 2016 13:44:09
Na csá
Oct 29, 2016 13:44:09
sodika
Oct 29, 2016 13:45:32
Hogy volt fegyvere, na
Oct 29, 2016 13:45:32
banshee
(
x24)
Oct 29, 2016 13:46:32
x24)
Ha én valaki feje felé odafordítok egy fegyvert és elsütöm, ami által az a valaki meghal, akkor az hol gondatlan?
Brian
Oct 29, 2016 13:46:54
attól még börtönben fog megrohadni, akárhogyan angolnázol. te meg az újszászi disznóólban. na csá
Oct 29, 2016 13:46:54
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 13:47:55
Hülyegyerek, ha már ideológiai okokból akarod pártfogolni Györköst, van egy rakás dolog, amire hivatkozhatnál. Hivatkozhatnál az életkorára és előéletére, és arra, hogy ennek tükrében másképpen kellett volna rátörjenek, hivatkozhatnál eljárásbeli hibákra, mert most se tudni, mi a teljes igazság, csak gondoljuk, hogy amit a fia előadott, csak mentegetőzés, stb. De te baromságokat generálsz, amivel csak hergelsz minden normális embert.
Oct 29, 2016 13:47:55
banshee
(
x24)
Oct 29, 2016 13:48:42
x24)
Másik kérdés. Mire számított az öreg?
Hogy megfenyegeti a rendőröket fegyverrel, akkor azok erre elmennek és ő eltüntetheti a bizonyítékokat?
Hogy megfenyegeti a rendőröket fegyverrel, akkor azok erre elmennek és ő eltüntetheti a bizonyítékokat?
sodika
Oct 29, 2016 13:52:05
Másik kérdés. Mire számított az öreg?
Oct 29, 2016 13:52:05
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 13:54:26
A normális eljárás, hogyha jön a karhatalom, engedsz. Györkösnél nagyobb fiúk is, mikor megjelenik rendelettel a karhatalom, olyanok, mint Jagoda, ha tudod ki volt az, vagy Rajk László, engedtek, nem álltak neki lövöldözni, mert tudták, hogy rossz következik, de az ami lenne ha fegyveresen ellenállnának, csak rosszabb lenne. Mit gondolsz, mire számított Györkös? Véletlenül lőtt, csak úgy elsült a puska, vagy gondolta hogy 76 évesen likvidál két fegyveres civil rendőrt, és utána fegyverrel harcolva a TEK-kel, mint valami Rambo, visszahúzódik a budai járhatatlan hegyekbe?
Oct 29, 2016 13:54:26
sodika
Oct 29, 2016 13:55:24
Engem, ha érdekelnének ezek a dolgok, akkor élethű, de ártalmatlan replikákkal játszanék. Biztos tökös érzés, ha van ilyen a szekrényben, de annyira nem lehet jó ez az érzés, hogy az ember börtönt kockáztasson miatta.
Oct 29, 2016 13:55:24
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 13:55:40
Emiatt felpontoztam a hozzászólásodat. De ha minek neki fegyver, akkor minek kellett előkapni?
Oct 29, 2016 13:55:40
sodika
Oct 29, 2016 13:57:28
Nem számított semmire, csak pánikba esett, mert nem akart rács mögött meghalni.
Oct 29, 2016 13:57:28
Hiénaverő
(
x17)
Oct 29, 2016 14:00:01
x17)
Erre nem gondolt amikor nekiállt felhalmozni az arzenált?
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 14:00:17
Jó, legyen igaz, pánikba esett, nem akart rács mögé kerülni, csak azért, mert van fegyvere. Legyen. Miért kellett fegyveresen fellépni? és legyen baleset, ne szándékos gyilkosság. LEGYEN: szerinted maradhat törvényes megtorlás nélkül egy agyonlőtt rendőr ?
Oct 29, 2016 14:00:17
Kovács Zoltán
Oct 29, 2016 14:00:43
És sikerült?
Oct 29, 2016 14:00:43
xray
Oct 29, 2016 14:01:38
én nem kezdek el érveket felhozni a teljesen aberrált véleményeddel szemben, csak azt tudom mondani, h egy utolsó senkiházi vagy és minden szopatást megérdemelsz.
Oct 29, 2016 14:01:38
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 14:02:59
Szokás - és szerintem is jogosan - a cigány és nemcigány szervezett bűnözői csoportok tevékenységével szemben tanúsított magyar rendőri elnéző állásponttal jönni. Amekkora tetűk Portik, Vizó, Száváék, Tanyiék, hány rendőrt lőttek eddig fejbe ? Akár ők, akár az embereik.
Oct 29, 2016 14:02:59
-
Oct 29, 2016 14:04:45
Te hobbijogászok gyöngye, ha semmit nem csinál, csak annyit, hogy fenyegetően meglóbálja a fegyverét, az már fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, erre még jönne a lőfegyverrel való visszaélés, együtt már 2-12-nél járunk ami a végén nehezen lenne 6-7 alatt, amikor a csávókának komoly múltja is van.
És akkor erre jön, hogy megölt egy rendőrt.
Nincs az az isten, hogy ez élve szabaduljon, hála az égnek, tegyük hozzá.
Oct 29, 2016 14:04:45
sodika
Oct 29, 2016 14:05:36
A motiváció részét értem a dolognak. Biztos tökös érzés a tudat, hogy van otthon egy ilyened. Azt a részét nem értem, hogy nem volt annyi esze, hogy leküzdje ezt a késztetést.
Oct 29, 2016 14:05:36
banshee
(
x24)
Oct 29, 2016 14:05:50
x24)
Aha. Azt gondolta hogy nem sittelik le ha fegyverrel fenyegetőzik?
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 14:05:57
Arról ne beszéljünk, recskás, hogy te sima bűnpártolási okokból véded Györköst, nem ideológiaiakból. Ha következetes hungarista vagy náci lennél, Péntek Lacit nem mosdattad volna. Miféle hozzáállás ez, hogy súlyos bűnök miatt védesz olyan figurákat, akikhez személyesen semmi közöd?
Oct 29, 2016 14:05:57
banshee
(
x24)
Oct 29, 2016 14:06:30
x24)
Nem kell bűnözni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sodilegnagyobbrajongója
Oct 29, 2016 14:07:27
A motiváció részét értem a dolognak. Biztos tökös érzés a tudat, hogy van otthon egy ilyened. Azt a részét nem értem, hogy nem volt annyi esze, hogy leküzdje ezt a késztetést.
Egyszerű: ő is retard.
Oct 29, 2016 14:07:27
sodika
Oct 29, 2016 14:08:08
Jó, legyen igaz, pánikba esett, nem akart rács mögé kerülni, csak azért, mert van fegyvere. Legyen. Miért kellett fegyveresen fellépni? és legyen baleset, ne szándékos gyilkosság. LEGYEN: szerinted maradhat törvényes megtorlás nélkül egy agyonlőtt rendőr ?
A büntetőjognak két funkciója van. Generál és speciális (személyes) prevenció. Olyan funkciója, hogy megtorlás, nincs.
Oct 29, 2016 14:08:08
banshee
(
x24)
Oct 29, 2016 14:10:01
x24)
Dehogy nincs.
Indeterminista vagy determinista irányzat, arról hallottál már, jogászok gyöngye?
Indeterminista vagy determinista irányzat, arról hallottál már, jogászok gyöngye?
sodika
Oct 29, 2016 14:10:19
Mindegy, az tényleg érthetetlen, hogy lehet valaki olyan hülye, hogy ilyen helyzetbe hozza magát.
Na csá
Na csá
Oct 29, 2016 14:10:19
kókadtfaszú szaunarém
Oct 29, 2016 14:10:29
Jó, akkor most értelmező nyelvtanosdit játszunk. Szerinted a börtönbüntetés mi, ha nem megtorlása egy korábbi cselekménynek?
Oct 29, 2016 14:10:29
-
Oct 29, 2016 14:10:31
Pedig ott fog mert a fajtád iszonyúan buta és korlátolt. Elég csak rád vagy erre vénemberre nézni. Recskás mikor Andi felmosta veled a padlót miért nem voltál ilyen bölcs?
Oct 29, 2016 14:10:31
-
Oct 29, 2016 14:11:41
Mindegy, az tényleg érthetetlen, hogy lehet valaki olyan hülye, hogy ilyen helyzetbe hozza magát.
Na csá
Na csá
Nincs ebben semmi érthetetlen. Ostoba selejt mint te.
Oct 29, 2016 14:11:41
Kiss Kender Farkas
Oct 29, 2016 14:12:02
Engem, ha érdekelnének ezek a dolgok, akkor élethű, de ártalmatlan replikákkal játszanék. Biztos tökös érzés, ha van ilyen a szekrényben.
Bizony, azt már régóta tudjuk, hogy a felfegyverzett gnómnál nincs veszélyesebb lény!

Oct 29, 2016 14:12:02
dicsekvési kényszer
Oct 29, 2016 14:19:22
te is ezért nem nyitottál ajtót a rendőrbácsiknak januárban?
Oct 29, 2016 14:19:22
Hiénaverő
(
x17)
Oct 29, 2016 14:24:15
x17)
Igazából azt nem értem mi a faszt akart ez a barom retard is? Mit képzelnek ezek, hogyfegyverarzenált építenek? Hogy majd jön valami retardforradalom, aztán fel kell készülni hogy majd tudjanak lövöldözni? És ha megvan a hatalomátvétel, kikiáltják a Szittya Sámánságot, ami legalább ezer évig fenn fog maradni?
Fel nem tudom fogni, mi a céljuk ezeknek. Ende világosíts már fel, te sokat mozogsz a körükben, biztos ismered a forgatókönyvet (tudod, valami retard célhatározó, olyan mint nekünk zsidóknak a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei).
Fel nem tudom fogni, mi a céljuk ezeknek. Ende világosíts már fel, te sokat mozogsz a körükben, biztos ismered a forgatókönyvet (tudod, valami retard célhatározó, olyan mint nekünk zsidóknak a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei).
Kiss Kender Farkas
Oct 29, 2016 14:28:16
Endi! Ha végre meguntad, hogy programozónak képzeled magad, akkor például elmehetnél lőtérre lőlapnak! Egészen parádésan mutatnál ott:
Oct 29, 2016 14:28:16
Oct 29, 2016 14:32:50
Hahahahahahahha,
,a vérprofi jéghideg jogász elemi jogismeretek szemináriumát hallhattuk, kedves trollok.
IDIÓTA.
Az emberi cselekvés mércéje a metafizikai categoricus imperativus,azaz, az abszolút erkölcsi parancs. A categoricus imperativus megsértését, és ezáltal a világrend megsértését, csak az elkövetővel szemben alkalmazott arányos büntetés állít helyre, állítja vissza az egyensúlyt a világban. Következésképpen az arányos megtorlás az egyetlen lehetséges büntetési cél, míg a jogalap az említett világrend harmóniájának megóvása. Így lehetséges az elkövető emberi méltóságának megőrzése, ami elhagyhatatlan, hiszen éppen ez a categoricus imperativus lényege. A megtorló, arányos büntetés így az elkövető „érdeke” is, aki ennek elszenvedése által őrzi meg emberi mivoltát.
Oct 29, 2016 14:32:50
töppedt buzigolyók
Oct 29, 2016 14:51:36
gondatlanság az, ha a gyerek megszerzi az engedéllyel tartott fegyvert és véletlenül lelő valakit vele. Az, hogy betárazol, csőre húzol, kibiztosítod és rálősz valakire, az mindenképp szándékos, mivel egy komplex mozdulatsor eredménye. azon lehet vitatkozni, hogy a szándék ölésre vagy súlyos testi sértésre, azaz sebesítésre irányult. mivel azonban meghalt a rendőr, ezért hitelen felindulásból elkövetett emberölés, lőfegyverrel, hatósági személy terhére elkövetve egy rendbeli, súlyos testi sértés hatósági személy terhére elkövetve lőfegyverrel egy rendbeli, plusz fegyverrel és lőszerrel való visszaélés a MINIMUM, amivel meg lehet vádolni a náci szart. ez pont elég ahhoz, hogy börtönben dögöljön meg.
Oct 29, 2016 14:51:36
Oct 29, 2016 14:56:34
Írtam is már neked, te szaunaszatír, ezért nem végezted volna el a jogot soha, anyádnak igaza volt ,hogy a közelébe nem engedett, ezt még helyesen mérte fel.
Már első évben elbuktál volna a kurva sok általános jogismeret és jogtörténet tanulásánál, és ott rikácsoltál volna fókahangon, mikor minden viszgáról zsinórban kibasznak, hogy nyeem, nyyeem, ez nem íty vany, rossz a könyv, a sodi tudja, hogy mi hogyan van...
Már első évben elbuktál volna a kurva sok általános jogismeret és jogtörténet tanulásánál, és ott rikácsoltál volna fókahangon, mikor minden viszgáról zsinórban kibasznak, hogy nyeem, nyyeem, ez nem íty vany, rossz a könyv, a sodi tudja, hogy mi hogyan van...
Oct 29, 2016 14:56:34
trendbeli garázdaság
Oct 29, 2016 14:57:41
Úgy értem, ösztönös reflex.
Az akkor sem lehet illegális, ha egyébként az lenne.
Az akkor sem lehet illegális, ha egyébként az lenne.
Már megint gecibuta vagy! Ha éhes vagy, eszel. Ösztönös reflex. Viszont ha az én kajámat veszed el, akkor mégis elmeszelnek lopásért.
Az pedig nem ösztönös reflex, ha a rendőr házkutatást akar tartani, te pedig lelövöd. Erre nincs magyarázat, te gyilkosmosdató, kampós orrú idióta!
Oct 29, 2016 14:57:41
trendbeli garázdaság
Oct 29, 2016 15:04:00
Egyébként Győrkös a ruszki titkosszolgálatnak dolgozott, tehát nem csak gyilkos, hanem HAZAÁRULÓ is!
Miért védesz valaki olyat, aki idegen állam szekerét tolja? Aki a magyar rendőröket végzi ki? Ez az állat egy közösségért dolgozó családapát lőtt agyon!
Kimegy a rendőr. Házkutatást tart. Erre a vén náci gyorsan előveszi a fegyvert. Ezt nem fogod tudni kimagyarázni, ahogy ő sem! Megy a sittre élete végéig, és a haverjait most évekig vegzálni fogják a rendőrök. Butaházyt, a malacot és lehet, hogy még téged is! LOOOLLLLLLLLLLLLLL
Miért védesz valaki olyat, aki idegen állam szekerét tolja? Aki a magyar rendőröket végzi ki? Ez az állat egy közösségért dolgozó családapát lőtt agyon!
Kimegy a rendőr. Házkutatást tart. Erre a vén náci gyorsan előveszi a fegyvert. Ezt nem fogod tudni kimagyarázni, ahogy ő sem! Megy a sittre élete végéig, és a haverjait most évekig vegzálni fogják a rendőrök. Butaházyt, a malacot és lehet, hogy még téged is! LOOOLLLLLLLLLLLLLL
Oct 29, 2016 15:04:00
Hiénaverő
(
x17)
Oct 29, 2016 15:22:18
x17)
Elnézést, de memóriafrissítést kérnék: mennyit is kapott a Gyagyás a rendőrlistás ügyben? Lesz másodfok?
töppedt buzigolyók
Oct 29, 2016 15:34:05
Elnézést, de memóriafrissítést kérnék: mennyit is kapott a Gyagyás a rendőrlistás ügyben? Lesz másodfok?
valami próbára bocsátást, de az ügyész súlyosbításért fellebbez, ők meg felmentésért
Oct 29, 2016 15:34:05
Schwezoff David
Oct 29, 2016 16:03:23
m.hvg.hu/itthon/20161029_Lebenult_a_bonyi_rendorgyilkos
Az Univerzum megint intezkedett.
Rend van, na.
Rend van, na.
Oct 29, 2016 16:03:23
prolesz
Oct 29, 2016 16:12:52
Meg SF linkelgette Sodi forumaira a jovonk.info oldalt, amelyik ennek az mna-nak volt a hivatalos oldala a belso partszakadas elott. Ezen az oldalon levo szellemiseg a "ver es vas" korszakat varta, gyakorlatilag a civilizacio osszeomlasa utani meszarlasra, majd az azt koveto eroszakra epitett tarsadalmi rendjukre keszult. Ebbol ket dolog kovetkezik:
- nem "fegyverbuzikent" tartott fegyvert, hanem tudatosan keszult egy osszeomlo civilizaciora;
- SoDI csak a hulyet jatsza ismet, amikor velelmezi esetleges "fegyverbuzisagat" egy tudatosan es felvallaltan militans embernek.
- nem "fegyverbuzikent" tartott fegyvert, hanem tudatosan keszult egy osszeomlo civilizaciora;
- SoDI csak a hulyet jatsza ismet, amikor velelmezi esetleges "fegyverbuzisagat" egy tudatosan es felvallaltan militans embernek.
Oct 29, 2016 16:12:52
trendbeli garázdaság
Oct 29, 2016 16:15:19
m.hvg.hu/itthon/20161029_Lebenult_a_bonyi_rendorgyilkos
Rend van, na.
Rend van, na.
LOOOOLLLLLLLLLLL
Az elején még azt írták, hogy semmilyen létfontosságú szervet nem ért a golyó, most meg lebénul a náci féreg. Lehet, hogy Soros Gyuri bácsi fizeti a sebészeket is? XDDDDDDDD
Oct 29, 2016 16:15:19
Evidenciák
Oct 29, 2016 16:29:33
LOOOOLLLLLLLLLLL
Csivaegő ezredes, a SIS-Moszad tábori orvosa műtötte.
Oct 29, 2016 16:29:33
-
Oct 29, 2016 17:35:17
az E kategóriás, polgári szolgálatra IS alkalmatlan szar zsodika, miután nem volt katona nem tudhatja, hogy töltetlen fegyver nem létezik továbbá csak arra fogjuk a fegyvert amire lőni akarunk vele...
Oct 29, 2016 17:35:17
töppedt buzigolyók
Oct 29, 2016 17:58:50
LOOOOLLLLLLLLLLL
Hát azért hetyetye, már aznap megírták, hogy a gerincét súrolta a golyó, és hogy az idegsebész szakvéleményéig mást nem tudnak mondani erről. Az, hogy létfontosságú szervet nem ért csak annyit jelent, hogy nem volt közvetlen életveszélyben, nem azt, hogy nem szenved maradandó károsodást. Majd kap egy akadálymentesített cellást, vagy mankóval fog a böriben járkálni, ennyi. Próbálják mentegetni a náci szardarabot, csak azt felejtik el, hogy a fejbelőtt rendőr már nem fog visszatérni attól, hogy a gyilkosának lebénult a fél lába. A hazaáruló púpos korcs meg beleugat mindenbe amihez nem ért, csak hogy meleg szarig benyalhasson minden szélsőséges szervezetnek. Holott ezek az újnyilas szarok először az ő askenázi fejével verték volna le a csempét.
Oct 29, 2016 17:58:50
AutismusMaximus
Oct 29, 2016 18:27:28
Recskás, hagyjuk már ezt a Györkös sztorit! Iszonyú unalmas, állandóan ugyanazt hajtogatod, semmi előrevivő nincs az egészben. Meg nem is ide tartozik a sodifórumra. Át is pörgettem az egész oldalnyi fölösleges rizsát.
Arról mesélj inkább, milyen volt a trollok által rendezett nap? Minket az érdekel, mi van veled. Senkit nem érdekel, mi van Györkössel.
Mindenkit kérek, hogy ebben a témában ne írjon, ne válaszolgasson senki a recskásnak. Vigyük süllyesztőbe ezt a temakört. Magadról beszélj, recskás!
Arról mesélj inkább, milyen volt a trollok által rendezett nap? Minket az érdekel, mi van veled. Senkit nem érdekel, mi van Györkössel.
Mindenkit kérek, hogy ebben a témában ne írjon, ne válaszolgasson senki a recskásnak. Vigyük süllyesztőbe ezt a temakört. Magadról beszélj, recskás!
Oct 29, 2016 18:27:28
Kiss László sztáredző
Oct 29, 2016 18:41:53
Az is ösztönös reflex hogy meglátsz egy jó nőt (esetedben kisfiút), feláll a faszod (esetedben már nem) és megdugod.
Oct 29, 2016 18:41:53
AutismusMaximus
Oct 29, 2016 18:53:26
Már bocs de ez a Kiss László téma is iszonyú unalmas. Oké, tudjuk amit tudunk, hagyjuk már Kiss Lászlót. Ráadásul ő nem is retard.
Ilyen témában max LaciXD-t hozzuk elő, mert az ontopic és vicces, Kiss László meg nem ide tartozik.
Oct 29, 2016 18:53:26
Oct 29, 2016 19:51:17
Szerintem meg vicces a kicslaci bácsizás, kár kirohanni, hogy ez meg az ne legyen, itt nem demokrácia van, inkább ®liberális fertő® és anarchia...:)
..majd lecseng magától.
..majd lecseng magától.
Oct 29, 2016 19:51:17
xray
Oct 29, 2016 20:09:41
sneci, hétvége van, hol fogsz bulizni inni?
Oct 29, 2016 20:09:41
prolesz
Oct 29, 2016 20:28:06
Udv Mindenkinek a kilenckeri ghettóból!
Sodit hova es miert ette a penesz busszal illetve a tanszek felkeszult-e pirosszonyeges faszerdos fogadasara?
Sodit hova es miert ette a penesz busszal illetve a tanszek felkeszult-e piros
Oct 29, 2016 20:28:06
-
Oct 29, 2016 20:34:46
Mi ez a hajléktalan színésznő az FB-n? Te is sejted már, hogy ez lesz a történeted vége?
Oct 29, 2016 20:34:46
-
Oct 29, 2016 20:44:55
Átlapoztam valószínűleg, tamasmacska honnan került elő megint, mi köze a bőnyi szálhoz?
Oct 29, 2016 20:44:55
Tigris
Oct 29, 2016 21:06:19
Átlapoztam valószínűleg, tamasmacska honnan került elő megint, mi köze a bőnyi szálhoz?
Oct 29, 2016 21:06:19
Mikrocsip
Oct 29, 2016 21:47:34
Farkas Endre Kiss
22 perce ·
Ha nem mentek volna ki hozzá, a rendőr élne, neki meg mozogna a lába.
Kellett ez az egész?
végül is legyen mindenkinek tiltott gépkarabélya otthon nem? tetves tolvaj zsodikától mit is várunk mint a rend gyűlöletét..
22 perce ·
Ha nem mentek volna ki hozzá, a rendőr élne, neki meg mozogna a lába.
Kellett ez az egész?
végül is legyen mindenkinek tiltott gépkarabélya otthon nem? tetves tolvaj zsodikától mit is várunk mint a rend gyűlöletét..
Oct 29, 2016 21:47:34
vsetko jedno
Oct 29, 2016 22:12:40
milyen csoda az emberi szervezet, hogy a lebénult rendőrgyilkos is fel tudja magát akasztani a cellájában ;)
Oct 29, 2016 22:12:40
kripli figyelő
Oct 29, 2016 22:23:56
Recskás,hány óra kellett hogy az élet ismételten betömje a nagy pofádat fasszal?Régen még éveket kellett várni néha hogy az univerzum leleplezze a kobold ármánykodásait,ma már az univerzum instant faszerdőt telepít a recskásnak.
Oct 29, 2016 22:23:56
Kiss Kender Farkas
Oct 29, 2016 22:31:08
Szép is az, ha 2 ilyen géniusz konspirál. Gondolom a rendőrség is nagy hasznát látja az információiknak, így talán még a Kennedy gyilkosság is megoldódik végre!
Oct 29, 2016 22:31:08
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 29, 2016 22:36:09
x38)
Sneci, sajnos mostanában elég sokat kell síelnem, ezért nem értem rád, de gyorsan felteszek pár kérdést, hátha megértem a dolgokat.
1. Féllábú ungarnista: Szerinted mi lenne az a büntetés, amit a "bácsi" megérdemelne azért, amit csinált?
2. Dőrppebank: Szerinted hogy fogja megadni neked a törpi a pénzedet, ha folyamatosan állások között van és az Univerzum is ott szopatja, ahol éri? Nem fog két állást elvállalni, erre mérget vehetsz, ő sem hülye, hogy ennyi idősen kidolgozza a belét, főleg, hogy olyan életmódra rendezkedett be (banyatank, tanyasi életmód), hogy minimális pénzből megéljen a jég hátán. Egy fél állás elég neki, abból meg havi szinten nem fog annyi fennmaradni, hogy neked egy fillért is törlesszen. A tacsikat is etetni kell valamiből, Hahó!
3. Csekonics lájfsztájl lájfdéndzsör: Olyan tempóban szórod a pénzt, hogy ezt még egy jól kereső törpe is megirigyelné... Így nincs már ki két hónapod sem a tartalékokból, 0 Euróval a zsebedben pedig nem fogsz tudni a négusnak a csempézésre fizetni, nem fogod tudni megvárni, hogy elbírálják (és visszabasszák) a hitelkérelmedet, és állásod meg soha sem lesz, mert kókler vagy. De tegyük fel, hogy csoda történik Hanukakor, és kapsz egy gyakornoki állást a feketemosogatók között. Mire abból fizetést látsz, az legalább egy hónap. Hogy gondoltad a decemberedet és a januárodat? Minden este lecidázod a főbérlőt, hogy ne dobjon ki és a kuka tetejéről eszed a kidobott mirelit pizzákat?
4. Newszász: Anyádnak már pedzegetted, hogy hamarosan beköltözöl hozzá az ólba? Vagy megleped majd, hogy egy fillér nélkül a buzigurtnis dobozaiddal becsörtetsz hozzá és még a telekocsit is kifizetteted vele azon nyomban?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
1. Féllábú ungarnista: Szerinted mi lenne az a büntetés, amit a "bácsi" megérdemelne azért, amit csinált?
2. Dőrppebank: Szerinted hogy fogja megadni neked a törpi a pénzedet, ha folyamatosan állások között van és az Univerzum is ott szopatja, ahol éri? Nem fog két állást elvállalni, erre mérget vehetsz, ő sem hülye, hogy ennyi idősen kidolgozza a belét, főleg, hogy olyan életmódra rendezkedett be (banyatank, tanyasi életmód), hogy minimális pénzből megéljen a jég hátán. Egy fél állás elég neki, abból meg havi szinten nem fog annyi fennmaradni, hogy neked egy fillért is törlesszen. A tacsikat is etetni kell valamiből, Hahó!
3. Csekonics lájfsztájl lájfdéndzsör: Olyan tempóban szórod a pénzt, hogy ezt még egy jól kereső törpe is megirigyelné... Így nincs már ki két hónapod sem a tartalékokból, 0 Euróval a zsebedben pedig nem fogsz tudni a négusnak a csempézésre fizetni, nem fogod tudni megvárni, hogy elbírálják (és visszabasszák) a hitelkérelmedet, és állásod meg soha sem lesz, mert kókler vagy. De tegyük fel, hogy csoda történik Hanukakor, és kapsz egy gyakornoki állást a feketemosogatók között. Mire abból fizetést látsz, az legalább egy hónap. Hogy gondoltad a decemberedet és a januárodat? Minden este lecidázod a főbérlőt, hogy ne dobjon ki és a kuka tetejéről eszed a kidobott mirelit pizzákat?
4. Newszász: Anyádnak már pedzegetted, hogy hamarosan beköltözöl hozzá az ólba? Vagy megleped majd, hogy egy fillér nélkül a buzigurtnis dobozaiddal becsörtetsz hozzá és még a telekocsit is kifizetteted vele azon nyomban?
Kiss Kender Farkas
Oct 29, 2016 22:39:06
m.origo.hu/itthon/20161029-szecbotranyok-kiserik-a-jobbik-tortenetet.html
Gyalázat! Hát a faszverő krónikás már szart se ér? Hogyhogy nincs a jobbikos szexbotrányok között? Endre, perelj!
Gyalázat! Hát a faszverő krónikás már szart se ér? Hogyhogy nincs a jobbikos szexbotrányok között? Endre, perelj!
Oct 29, 2016 22:39:06
Zsery
Oct 29, 2016 23:01:17
Most lesz rá időm.
Egyébként a 708 euró, amibe került felkerekítve majdnem ezer.
Igen.
Egyébként a 708 euró, amibe került felkerekítve majdnem ezer.
Igen.
Az 50 euró, amit adtam neked (jövő héten lesz 2 éve, hahó!) felkerekítve 200. Hahó! :)
Oct 29, 2016 23:01:17
Zsery
Oct 29, 2016 23:02:42
*majdnem 200.
Zsidók vagytok!
Soha többet nem írok ide. :(
Zsidók vagytok!
Soha többet nem írok ide. :(
Oct 29, 2016 23:02:42
Zsery
Oct 29, 2016 23:05:12
Sodi, mikor adod meg a 100 eurómat?
Oct 29, 2016 23:05:12
Hiénaverő
(
x17)
Oct 29, 2016 23:25:31
x17)
Sodi, mikor adod meg a 100 eurómat?
Zsery, ha 0 és 200 a két végérték, akkor a 100-at 200-ra kell kerekíteni matematikailag, Hahó!
Púp mikor adod meg Zserbó 200 euróját?
Kiss Kender Farkas
Oct 29, 2016 23:32:04
Sőt, a 200 az már majdnem 1000! Szóval hol az 1000 euró?
Oct 29, 2016 23:32:04
Hiénaverő
(
x17)
Oct 29, 2016 23:33:11
x17)
Krúcsió viszont baszhatja, mert a 2000 forintot nem lehet 5000-re kerekíteni matematikailag, hanem csak nullára, így Púp nem is tartozik neki semmivel.
Kivéve ha Euróban követelné a tartozást, ami így kb. 7 EUR, és az máris 10-re kerekíthető. 10 Euró pedig 3100 forint, ami már 5000-re kerekíthető forintban, és ha azt is a matematika szabályai szerint kerekítjük, már meg is van a tíz rugó.
Sneci, azonnal add meg Krúcsió 10000 forintját! Ne akard hogy a pátyi matematikát alkalmazva kiszámoljuk ugyanezt ZsálMarcsi pénzével is!
Kivéve ha Euróban követelné a tartozást, ami így kb. 7 EUR, és az máris 10-re kerekíthető. 10 Euró pedig 3100 forint, ami már 5000-re kerekíthető forintban, és ha azt is a matematika szabályai szerint kerekítjük, már meg is van a tíz rugó.
Sneci, azonnal add meg Krúcsió 10000 forintját! Ne akard hogy a pátyi matematikát alkalmazva kiszámoljuk ugyanezt ZsálMarcsi pénzével is!
-
Oct 30, 2016 00:03:24
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Szerintem Han Solo lőtt először.
majd a tetves kis zsodika halálán is így kell viccelődni.. azt már most garantálom, hogy te hamarabb fogsz megdögölni, de akkor holtodban se lesz nyugtod. szétbaszom a sírodat kecskéket fogok legeltetni rajta és ott szaratom a kutyámat is..
3 órája ·
Szerintem Han Solo lőtt először.
majd a tetves kis zsodika halálán is így kell viccelődni.. azt már most garantálom, hogy te hamarabb fogsz megdögölni, de akkor holtodban se lesz nyugtod. szétbaszom a sírodat kecskéket fogok legeltetni rajta és ott szaratom a kutyámat is..
Oct 30, 2016 00:03:24
Jeladó Híradó
Oct 30, 2016 00:46:15
Oct 30, 2016 00:46:15
Antibácsi a rozmár
Oct 30, 2016 01:47:07
Jóvan tajgi látom megint elittad anyád nyugdíját és félöntudatlan rohamod van. Majd reggel törlünk addig viccesen őrjöngjél nekem!!Gondolj bele van egy lopott órád plusszba, mielőtt rázuhan a hombár fejed a billentyűzetre most kiírhatod magadbol az összes elmebeteg tróger faszságodat.Mondjuk az, hogy hatalomra törtök nem hangzik jól, asszem megy egy kört a tek újpalotán is, hátha kiugrassz végre a kibaszott ablakon, az egész univerzum megkönnyebbülten sóhajtana fel a földetérésed pillanatában
Oct 30, 2016 01:47:07
kínzó kérdés
Oct 30, 2016 01:48:48
Megjött anyád nyugdíja, Proland? Mennyi idő alatt sikerült Sárkány sörré alakítani?
Oct 30, 2016 01:48:48
Tajgi mama
Oct 30, 2016 01:57:09
na sipirc a szobádba kisfiam, eleget duhajkodtál mára..
Oct 30, 2016 01:57:09
Tajgi skizofrén?
Oct 30, 2016 02:27:01
www.facebook.com/Vajdasaginepszava/
Itt saját magával folytat vitát a trollokról.
Itt saját magával folytat vitát a trollokról.
Oct 30, 2016 02:27:01
sodika
Oct 30, 2016 02:54:05
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98395
Sneci, ide kéne nagyon gyorsan egy hídangolna!
Sneci, ide kéne nagyon gyorsan egy hídangolna!
Senki sem áll ki Györkös mellett, mert fasz volt, de a rendőrgyilkos nácizó zsidóknak akkor is a kurva anyja már!
Oct 30, 2016 02:54:05
sodika
Oct 30, 2016 02:57:59
Sneci, sajnos mostanában elég sokat kell síelnem, ezért nem értem rád, de gyorsan felteszek pár kérdést, hátha megértem a dolgokat.
4) Nincs ilyen tervem.
Oct 30, 2016 02:57:59
sodika
Oct 30, 2016 02:18:04
És Győrkös nem a rendőr miatt volt fasz, mert az szerintem baleset volt, hanem eleve azért, mert mi a francnak neki otthonra gépkarabély.
Oct 30, 2016 02:18:04
töppedt buzigolyók
Oct 30, 2016 03:11:53
És Győrkös nem a rendőr miatt volt fasz, mert az szerintem baleset volt, hanem eleve azért, mert mi a francnak neki otthonra gépkarabély.
A kurva anyádat, akadjál már le erről a témáról. Senkit nem érdekel a lebénult lábú újfasiszta rendőrgyilkos szar, csak téged meg a sittes fosköcsög Tajgit. Beszéljétek meg egymás között, hogy melyikőtök megy be a kórházba az öreghez bő nyállal leszopni hálából a gyilkosságért.
Inkább arról beszélj te faszfej, hogy elutaltad-e anyádnak a havi 100 Eurót, és ha nem, akkor miért nem. Miért utaltad el ennek az összegnek a többszörösét egy csöves lumpennek? Miért nem tudsz kifizetni havi 10.000 Ft-ot Czenkiéknek? Önként vállaltad a jelképes százhu-hu-húszezer Forintot, még büszkén videót is csináltál róla. Ezzel szemben egy hazug fos szardarab vagy, és még ezt sem tudtad kifizetni, viszont buziszaunázol a havi részlet többszöröséért.
Tehát mi a véleményed ezekről a kérdésekről?
Oct 30, 2016 03:11:53
Hiénaverő
(
x17)
Oct 30, 2016 06:56:21
x17)
4) Nincs ilyen tervem.
A tegnapelőtti berlini sírógörcs után a Gyagyás beletörődött hogy nem lesz német melócsá, és most az Univerzumra bízza magát :D Tégy így Endre, az mindig be szokott jönni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 30, 2016 08:23:07
x38)
4) Nincs ilyen tervem.
4) Nincs ilyen tervem.
1. Gyilkosmosdató szar vagy. Ennyit rólad...
2. Sas tanár úrban is bíztál, Hahó!
3. Szóval ennyi volt, feladtad. Depis vagy nagyon?
4. Pedig ideje lenne felkészülnöd rá, mert ha jól látom ez hamarosan be fog következni... Anyád mérges lesz, ha nem szólsz neki! Ha egyáltalán beenged...
xray
Oct 30, 2016 08:23:34
miért nem hamburgban keres állást? széltében hosszában utazgat, mint egy vándorcigány és szórja a bepalizott cégtől kapott pénzt.
Oct 30, 2016 08:23:34
koca
Oct 30, 2016 08:25:07
Sherlock Porks: A Kétfarkú Kutyapárt margójára
2016. október 28. 06:41
Sherlock Porks - Hunhír.info
34,5 millió forintot költött el a Kétfarkú Kutyapárt arra, hogy vicceskedő plakátjaikkal beterítsék Magyarország összes közterületét. Ezt a pénzt állítólag mintegy 4000 adakozó dobta össze nekik, hogy hatékonyan közölhessék parttalan felháborodásukat a Zorbán azon ördögi terve ellen, hogy nem akarja megengedni, hogy ezerszám telepítsék hazánkba az ártatlan bociszemű bevándorlókat. Mert vannak emberek, akiket ez annyira zavart, hogy egy autó árát is rögtön átutalták, hogy vicceskedő plakátokkal válaszoljanak.
Ehhez a következőt tenném hozzá. A közelmúltig volt egy Tolvajkéregetők néven működő társaság, amelynek alapítója voltam, és amely csaknem négy év alatt elképesztő népszerűségre tett szert azzal, hogy országszerte százszámra buktatta le az emberek életét megkeserítő piti tolvajokat. Azt most hagyjuk, hogyan tették tönkre az egészet, történetesen pont azok, akik állítólag ilyen elképesztő pénzekkel tolták meg a Kétfarkúakat.
A Tolvajkéregetőknek 185 ezer aktív követője volt a Facebookon, amikor elkezdték cenzúrázgatni az oldalt, a Kétfarkúaknak most van 216 ezer, de őket nem cenzúrázzák. A Tolvajkéregetőknek ezen kívül YouTube-csatornája is volt, amely a legnézettebb magyar csatornák közé tartozott. A Kétfarkúaknak ilyen nem volt.
Azonban míg a Tolvajkéregetők valós és minden magyar embert húsbavágóan érintő problémával vette fel a harcot, és elég rendesen kapott adományokat is, soha az életben nem tudott volna ekkora pénzeket összekalapozni. Nemhogy 34,5 milliónk nem volt soha, de 1 millió fölé is csak egyszer ment a bankszámlánk, amikor az első filmsorozatunk véget ért, és a végén adakozásra szólítottam fel nézőinket. Pedig nem kevesen küldtek nekünk, voltak százezres nagyságrendű adakozóink is (nem is egy) és igen bőkezű szponzorok is bejelentkeztek!
Nehezen hiszem el, hogy egy olyan szervezet, amely semmi produktív dolgot nem csinál, csak imbecillis jópofiskodással ragasztgatja tele a falakat (ja, amúgy mikor fogják levakarni ezt a sok foszladozó papírt mindenhonnan?) nagyságrendekkel több adakozót tudott megszólítani, mint - merem állítani - minden idők legnépszerűbb magyar internetes közösségi projektje. Aki életében próbált már közösségi projektre pénzt gyűjteni, megerősítheti ezt.
Persze ha figyelembe vesszük, hogy ez a meghatóan őszinte, felemelően közösségi és elképesztően demokratikus humorherold-társaság véletlenül pont ugyanazt szajkózza, mint amit Soros György bármely leányvállalata, akkor talán egyszerűbb megfejteni ezt a rejtélyt. Költötték volna gyógyszerre. Arra ugyanis szükség van egy-két helyen, míg ők a hülye plakátjaikkal szórakoztak.
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98429
2016. október 28. 06:41
Sherlock Porks - Hunhír.info
34,5 millió forintot költött el a Kétfarkú Kutyapárt arra, hogy vicceskedő plakátjaikkal beterítsék Magyarország összes közterületét. Ezt a pénzt állítólag mintegy 4000 adakozó dobta össze nekik, hogy hatékonyan közölhessék parttalan felháborodásukat a Zorbán azon ördögi terve ellen, hogy nem akarja megengedni, hogy ezerszám telepítsék hazánkba az ártatlan bociszemű bevándorlókat. Mert vannak emberek, akiket ez annyira zavart, hogy egy autó árát is rögtön átutalták, hogy vicceskedő plakátokkal válaszoljanak.
Ehhez a következőt tenném hozzá. A közelmúltig volt egy Tolvajkéregetők néven működő társaság, amelynek alapítója voltam, és amely csaknem négy év alatt elképesztő népszerűségre tett szert azzal, hogy országszerte százszámra buktatta le az emberek életét megkeserítő piti tolvajokat. Azt most hagyjuk, hogyan tették tönkre az egészet, történetesen pont azok, akik állítólag ilyen elképesztő pénzekkel tolták meg a Kétfarkúakat.
A Tolvajkéregetőknek 185 ezer aktív követője volt a Facebookon, amikor elkezdték cenzúrázgatni az oldalt, a Kétfarkúaknak most van 216 ezer, de őket nem cenzúrázzák. A Tolvajkéregetőknek ezen kívül YouTube-csatornája is volt, amely a legnézettebb magyar csatornák közé tartozott. A Kétfarkúaknak ilyen nem volt.
Azonban míg a Tolvajkéregetők valós és minden magyar embert húsbavágóan érintő problémával vette fel a harcot, és elég rendesen kapott adományokat is, soha az életben nem tudott volna ekkora pénzeket összekalapozni. Nemhogy 34,5 milliónk nem volt soha, de 1 millió fölé is csak egyszer ment a bankszámlánk, amikor az első filmsorozatunk véget ért, és a végén adakozásra szólítottam fel nézőinket. Pedig nem kevesen küldtek nekünk, voltak százezres nagyságrendű adakozóink is (nem is egy) és igen bőkezű szponzorok is bejelentkeztek!
Nehezen hiszem el, hogy egy olyan szervezet, amely semmi produktív dolgot nem csinál, csak imbecillis jópofiskodással ragasztgatja tele a falakat (ja, amúgy mikor fogják levakarni ezt a sok foszladozó papírt mindenhonnan?) nagyságrendekkel több adakozót tudott megszólítani, mint - merem állítani - minden idők legnépszerűbb magyar internetes közösségi projektje. Aki életében próbált már közösségi projektre pénzt gyűjteni, megerősítheti ezt.
Persze ha figyelembe vesszük, hogy ez a meghatóan őszinte, felemelően közösségi és elképesztően demokratikus humorherold-társaság véletlenül pont ugyanazt szajkózza, mint amit Soros György bármely leányvállalata, akkor talán egyszerűbb megfejteni ezt a rejtélyt. Költötték volna gyógyszerre. Arra ugyanis szükség van egy-két helyen, míg ők a hülye plakátjaikkal szórakoztak.
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98429
Oct 30, 2016 08:25:07
Brian
Oct 30, 2016 08:39:16
na a malac talált magának egy lyukat, ahol kiröföghet az ólból. nem értem, miért sír az elmaradt adományok miatt, a sorsjegyekből a zseniális logikája miatt gondolom meggazdagodtak, zsery még buszjegyet is küldött nekik, most meg nem sok zsére lehet szüksége a gyerekszobában.
Oct 30, 2016 08:39:16
-
Oct 30, 2016 08:48:22
1. a kétfarkúak be tudják tartani a fb felhasználási feltételeit
2. őket nem egy agresszív náci proli vezeti, aki lenyúlja az adományokat, és aki miatt be kell fejezni a tevékenységet, mert bűnözik
ilyen nagyon egyszerű ez, tompika!
2. őket nem egy agresszív náci proli vezeti, aki lenyúlja az adományokat, és aki miatt be kell fejezni a tevékenységet, mert bűnözik
ilyen nagyon egyszerű ez, tompika!
Oct 30, 2016 08:48:22
adománykukorica
Oct 30, 2016 08:56:09
Hol a pénz, tokás? Elszámoltál vele? Most lenne rá időd, amíg a mamahotelben jeladóval a csülködön kaffogsz a hunhíren!
Oct 30, 2016 08:56:09
Schwezoff David
Oct 30, 2016 09:24:46
A malacz most vallott be par milla adozatlan jovedelmet?
Navos Nandi esetleg felfigyelhetne ra.
Navos Nandi esetleg felfigyelhetne ra.
Oct 30, 2016 09:24:46
Schwezoff David
Oct 30, 2016 09:26:28
Amugy ez a hunhir nem ilyen putyinista fosportal?
Ujabb hazaarulonk van, a tomket?
Ujabb hazaarulonk van, a tomket?
Oct 30, 2016 09:26:28
banshee
(
x24)
Oct 30, 2016 09:41:46
x24)
Biztos tökös érzés, ha van ilyen a szekrényben, de annyira nem lehet jó ez az érzés, hogy az ember börtönt kockáztasson miatta.
Akkor ha nem olyan lenne a börtöntűrő képességetek, amilyen, akkor neked meg tajginak - mert ti álló fasz terén kihívásokkal küzdötök - már lenne kalasnyikovotok?
sodika
Oct 30, 2016 09:52:13
Minden normális férfi vágyik arra, hogy legyen otthon fegyvere. Ez a génekben van benne. Hülyegyerek.
Oct 30, 2016 09:52:13
banshee
(
x24)
Oct 30, 2016 09:57:51
x24)
Aki arra vágyik, hogy fegyvere legyen, beiratkozik egy lövészklubba és kiváltja az engedélyt sportfegyverre vagy elvégez egy vadásztanfolyamot és vásárol vadászfegyvert. Ez még itt Magyarországon sem nehéz.
Ennek ellenére elég kevés fegyver van polgári kézben, azok többsége vadászfegyver. Ezek szerint nagyon sok normális férfi nem vágyik arra hogy legyen otthon fegyvere, mert ha vágyna, akkor lenne neki.
De látom, már genetikus is vagy...:-DDD
Ennek ellenére elég kevés fegyver van polgári kézben, azok többsége vadászfegyver. Ezek szerint nagyon sok normális férfi nem vágyik arra hogy legyen otthon fegyvere, mert ha vágyna, akkor lenne neki.
De látom, már genetikus is vagy...:-DDD
-
Oct 30, 2016 10:29:37
melyik gén az? most már a genetikához is értesz, te idióta?
Oct 30, 2016 10:29:37
banshee
(
x24)
Oct 30, 2016 10:30:49
x24)
Jajjmá, a 35 éven aluli férfiakban genetikusan benne van, hogy kamera előtt verjék a faszukat és feltegyék a netre.
-
Oct 30, 2016 10:34:40
Hülyegyerek:
www.youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80
www.youtube.com/watch?v=_rJJR0PXyYQ
Oct 30, 2016 10:34:40
-
Oct 30, 2016 10:37:26
Recskás ne akarj általános szabályokat felállítani. Te a seggedet nem tudod egyedül kitörölni. Kretén köcsög vagy.
Oct 30, 2016 10:37:26
Örebro
(
x17)
Oct 30, 2016 10:40:34
x17)
normalis embereknek baratnöje van a te korodban, de mivel genhibas buzi vagy ezert neked csak a sauna elmenyek utani faszcibalas marad, ez az evidencia gyagyås.
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™