Örömkönnyek? Az Barbi, aki a fejedre ült és most hugyozik, Hahó!
mi lesz, ha háború lesz trump miatt? behívnak a seregbe, és lőnöd kell majd a románokra.
akkor dezertálok, hahó!!!!!!!!!!!
szarnia nem kell????????????
Is.
Ez a film tökéletes példa a tökéletes filmre!
Egy rövidke részlet, különösen 2:30-tól közelező:
Béla Balogh
21 órája ·
SOKAN KÉRDEZTÉK MI VAN A LÁBAMMAL.
Nem tudok mindenkinek egyesével válaszolni ezért frissítem az állapotomat a legutolsó műtéttől fogva.
Mint tudjátok megműtöttek helyi érzésteélenítésben Budakeszin, majd egy idő utánn hazaengedtek. Magam kezeltem a sebet. A sebről álltalánosságban elmondhatom, hogy a lyukméret lényegesen szűkült, viszont mélyült.
A csontozatom, amit látok, háromfelé áll. Egyik alkalommal 2 db. 3-4 miliméteres csontdarabot vettem ki tisztítás közben. 2-3 hete észre vettem, hogy ritkul az egyik csontrészem, sőt, valami ESZI (zabálja) rendesen, mert hiányzik belőle. A sarokcsont résznél pedig az istenért nem akar megtapadni a szövet és necrotikussá válik.
Szinte már mindent kiprobáltam. Vitaminok, mákolaj, ezüskoloidos ital és tapasz, D vitamin, Calcium, magnézium, betadin, octeni sept, dermazin+ borkő vagy micsoda. Használom hidrogenperoxidot. Használok bioptron lámpát is. Inteligens kötszere tömkelegét.
Egy biztos. Sűrgősen meg kell műteni a lábam ellenben biztos, hogy levágják. Érzi az ember, amikor már baj van. Egyetlen megoldást látok: kioperálni a sérült csontot és máshonnan betenni helyette. Combból vagy ahonnan szokták kivenni egy húsdarabot és beültetni majd zárni.
Az altatás nálam rizzikós. A gerinc érzéstelenítés szintén, mert a vérhígítók miatt lebénulhatok. Le kell hozni a gyógyszerekről elsőnek. Az orvosok nem akarnak egymás után dolgozni, nem merik felvállalni a műtétet vagy rtadikálisabb kezelést.
NEM ADOM FEL. TOVÁBB KÜZDÖK. NEM ADOM EGYKÖNNYEN A LÁBAM.
ÉS TOVÁBBRA IS TESZEM A DOLGOM.
A kép 2016.11. 01-én készült.
* jól érzed, Béla!!! *
Ambútállást válalog! Óccsón
Mekk kell adnom malydnemm 1000 eurót hamburki barátmnak asodinakk. Jövő héten
Egyelen egy dolgot óhajtanék megjegyezni, jelesül, amikor normálisan írtam ide, akkor sem hitték el, mert (idézem: "ez biztos nem ő, prolesz csak beköszön a gettókból" .... ). Szóval így nem lettem intervencionalista, pedig Sodit már 2007-ben pofán lőttem volna egy gázpisztollyal szívem szerint a munkásokat pocskondiázó kijelentései miatt (akkoriban volt grobys bejárónője, meg akkor definiálta az underclassos havi keresményes meglátásait..).
Ám lásd, milyen azélet Vonzás Törvénye: SoDI is megkapta ami neki járt, és Ti is túltoltátok a cangát. Én meg maradtam nonintervencionalista trollok trollja.
Rend van, na!
Ps: üdv SF, meaow! :)
húzzál már el a modoros kurva anyádba. nagyon szépen köszönöm szépen.
* a legmagasabbra emelkedett troll, evör *
Én nem tudom mi a fasz van, de már egy ideje tényleg olyan, mintha a modoros blogot olvasnám.
szúrjál be gore képeket, az mindenkit jókedvre derít!!!!!!és nem is modoros!!!!!!!
Bécigány lábáról a sztárfotókat!
Vagy olyat, ahol éppen pinába markolok. És nem részeg németcsibe!
Obama azért sokat nyomta a szívfájdító gombot Titánnak annak idején! A kémlegyet sem a Putyin küldte, hahó!
Az egész testőrségem csupa gyíkemberből fog állni!!!
A White House kertjébe koboldnak jó lesz, aztán a gyíkember Secret Service gyakorolhatja rá a célbalövést.
Szerintem ez ilyen kineziológiai tapasz lehet, amit én pl akkor használok ha edzésen sérülök, de alkoholizmus okozta cukorbetegségen nem segít. Az ellen nem véd :-)
hallod, én nem mehetek börtönbe, muszáj törvényeket betertva élnem, most is kínoz a kibaszott aranyerem.....ilyen csínos arccal, ami nekem van, , odabent......nem is folytatom....
tajgi???
tegyuk hozza, hogy a legundoritobb szelsolibsi propagandat tolja kulfoldrol! az amerikai nepszabi ujsagiroihoz lehet(ne!) sodikat hasonlitani, de sodi rajtuk is tultesz, mert azok az arcok anno fizettek a kozosbe.
kulfoldrol szidja a tisztesseges magyarokat, es az egesz orszagot. tortenetekkel hulyiti a nemeteket, miszerint hazankban nem volt lehetosege a fejlodesre, ez a balkan. itt szar az oktatas (mert nem tanitottak meg az etyetemen kitorolni a segget), es az ustream tipikusan magyar, mert sodika szerint szar. szar a nemzet is.
ez az igazi hazaarulo, aki kulfoldon el, egy fityinget nem fizetett meg a kozosbe, es a(kepzelt) nemzetre tamad!
a sodi, a hazaarulo!
nem, az őszfasz remegve ül a panelban trump úr győzelme óta, sanyikám, közben csorog a nyála.
Néhány észrevétel:
1. Ez a komment nem "modoros", hanem zűrös.
Mégha az index blogjain hosszú évek óta mindent együgyű módon "modoros" -nak gajdolnak, ami nem 3 szavas buta vakkantás.
Elvétve szoktam ezekre tévedni, de ez a szó mindenütt ott van. :)
2. A "Vonzás Törvénye" helyett fogalmazzunk úgy, hogy a SODrás Örvénye.
Meglátásom szerint a probléma gyökere az, hogy a reménydús családi hátteret privilégiumnak tekintve túl lazán vett mindent.
Odáig csúszott, hogy (az ÁFÁval együtt) a fizetésüknek csak a 33%-a felett rendelkező, a leendő lakásukért kuporgató, az önmagukat komolyan vevő, az állam által haszonállatként tartott 30-as generáció élete sikersztori, és nem lúzerség hozzá képest. :)
Este hétkor még sorban állni a Spar-ban a takarmányért, amit majd az okostévé előtt megenni a textiöblítő-szagú albérletben.
Majd még lehet kicsit fogdosni a kínai telefont ("végre van ilyenem" - az élet nagy öröme a vágyott játék), de aztán alvás.
Holnap kelés.
Életfogytig!
Az adót majd elpazarolja az állam (korrupció, 1M fős közszféra, mutyi, közmédia, stb).
Az öreg napokra már meglesz a lakás, akkorra teljesen felújítandó állapotban... és a melldöngető történetek a sok szorgalomról - melyeknek épp csak az eredménye nem látszik.
Csirkefarhát és Kossuth rádió.
Ledolgozott 40 évből 27-et az adóért gürizve.
Végül a Teremtő üzen, hogy vége.
Az örökölt lakás eladó, felújítandó és tele van lomokkal - egy élet munkája és értelme.
Karimás lófasz!
És én itt tépem a hajam:
Sodi, a Szüleid ettől a sorstól akartak megóvni. De te mindent eldobtál, amit a kezedbe adtak!
3. Azt nem tudom, ki mennyire "tolta túl" a cangát, én egy többségében iskolázott, jóeszú közeget érzek itt magam körül.
Végigfutott rajtam a hideg (ezt nem "csak úgy" írtam).
35 MILLIÓ FORINT?!
Jó, nekem ez a mantrám, de pl. követeléskezelőtől vagy épp hülyén hirdetett lakásokat kellett volna ebből venni és drágábban eladni!
A kisebb lakások gyorsan forognak az alacsony bekerülési költség miatt.
Ennyi pénzből két-három "vonalat" lehetne párhuzamosan vinni, mindegyikben 2-2 adok-veszek évente.
Átlag 16-24MFt lenne évente a profit, melyből ugyan lejönnek költségek (ügyvéd, hirdetés, telefon, kozmetikai felújítások) és némi összeg a szemétbe kerül, adó és illeték formájában...
De akkor is. Két lakás kiadva csak 2,5Mft/év.
Abban amúgy igazad van, és maximálisan egyetértünk, hogy ezzel kellett volna okosan gazdálkodni... akkor talán a Vár dombja visszhangzana a fitymacsattogástól.
Én meg költözhetnék.
Minél jobban beleásom magam a snecológia bugyraiba... ilyen nincs, tényleg.
Sodi, köszönöm a támogatásodat, ha akarod, veszek neked egy új felfújható matracot a kisszobába!
A trollok is azt magyarázták a púposnak, hogy ha nem akar vállalkozó meg vérprofi informatikus lenni, hanem elvállal egyetem helyett valami trágya melót, és mellette csipegeti az öröksége kamatait, élete végéig gond nélkül elkaristolgat.
A széles látókörrel bíró Matolcsi azóta sokszor vette elő az ollót, így ez az elmélet megdőlt.
Ha valagat vakarna kiadott lakás mellett, úgy viszont már működne!
Netán az adok-veszek... de ahogy ismerjük, rásóznának egy hevesi tanyát, aztán pislogna, hogy hol vannak a vevők? :)
A csordának felülről be kell mindig dobni valamit, amin összevesznek. Különben még összefognának, és kidöntenék a karámot!
Itt látható, hogy ez egy nemzetközileg alkalmazott gyakorlat.
Fórumokon, tüntetéseken egymásnak esik a koszos csorda, majd másnak tovább húzza az igát, fizeti a sarcot.
Ez az egész Trump-termék annyi súllyal bír, mint Magyarországon egy miniszterelnök-jelölti vita.
Vagy egy előre lebeszélt tehetségkutató.
Vagy a ProliVilág akárhanyadik része.
A nagy büdös SEMMI!
* ásít *
Inkább morzsolj el egy levél Xanaxot, Hahó!
Ez a komment modortalan! :)
Nem baj, ide megteszi. A Pulitzer(nem emlék!)-díjhoz megteszi... :)
"Térdre, imához, cionista férgek!" (+36209932452)
Bazdmeg Hushed appal írok a környező kurváknak az backpage.com-on és véletlenül rákattintottam erre a telefonszámra. Ha trollnak küldtem smst, bocsi!
Szerintem egyértelműen viszi a pálmát a "jövő héten visszakapod a szaros pénzed, lófasz a seggedbe, remélem, hosszú és fájdalmas halálod lesz" komment, amit nekem címzett kb egy hónappal azután, hogy lejárt a munka kitűzött határideje (amiért 50 eurót kapott) és nekem volt pofám számonkérni :)
A videót nem találtam meg. Talán Éli törölte le, mert szerintem az ő csatornáján láttam. Mindenesetre elvesztette aktualitását az anyag: Azóta Éli és Fira több videóra összeszerelmesedett.
Most mit bőgsz, mint a fürdőskurva? Örülj, hogy nem szenteste lesz feldugva a szaros seggedbe a putrid előtt.
Sajnos klímás az AMG csomagtartója, amikor apa kérésére deportáltam Hamburgba, nem sikerült megrohasztani :(
2009-ben a gyorskocsiban a segged is jobban bírta még a faszt, úgy hallottam. Onnan nem kellett az IMEI-be kimenteni...
Amit itt felvázolsz, az a magyar valóság, nem pedig valami szégyellni való dolog. Tökéletesen függetlenül attól, hogy a trollok többsége ennél jobb szinten él. Én nem. Van egy kis lakásom és egy kis vállalkozásom, ami úgy ahogy eltart minket. Se szuperbé, se playstation, se buziszauna. És igen, ez még így is sikersztori ahhoz képest, hogy a Recskás ennél sokkal jobb helyzetből döngetett lefelé a lejtőn odáig, ahol most van.
mifan iq bajnok, annyira hülye vagy, hogy a tanulság szót nem ismered?
Jövő héten! xD
ez honnan van masolva, en nem latom a gyagyås oldalån. kamu
Elhittem.
Ja, nem.
jól fan, megbeszélltük. Te azt módnod fizetem én pedig a jóístennre is megeskűszöm,hógy fizetek. Jövő héten.
Szép lekű fiú se!
majd ha újra ott lakik akkor lesz csak igazán az :)
annyira kellemetlen neki, hogy érdemben nem is reagált a nyilvános faszkiverésre. megnyugtató, hogy van sneci ismerősei között egy gyakorló troll, aki mindig csinálja a műsort nekünk. mondjuk az volt a legjobb, amikor élő adásban megverte a sodit. azt nem is akartam elhinni, olyan szép jelenet volt.
vissza is lapozok a fórumban arra a napra!
Azért az túlzás, hogy megverés, de szép volt az a pofon!
youtu.be/_rJJR0PXyYQ
Szerző:
broni
Nov 09, 2016 14:27:30
Válasz
(14)
nem álnak el az örömkönnyeim!!!!!!!!!!!!!!!!hejj trump!!!!!!!!!!!
Nov 09, 2016 14:27:30
Schwezoff Dávid
Nov 09, 2016 14:35:01
Nov 09, 2016 14:35:01
-
Nov 09, 2016 14:36:06
mi lesz, ha háború lesz trump miatt? behívnak a seregbe, és lőnöd kell majd a románokra.
Nov 09, 2016 14:36:06
broni
Nov 09, 2016 14:44:04
akkor dezertálok, hahó!!!!!!!!!!!
Nov 09, 2016 14:44:04
broni
Nov 09, 2016 14:51:18
szarnia nem kell????????????
Nov 09, 2016 14:51:18
-Géza
Nov 09, 2016 14:57:03
a kotel c. film a tokeletes pelda a jo vagasra, es nem lehet idecitalni a cimet.
Is.
Ez a film tökéletes példa a tökéletes filmre!
Egy rövidke részlet, különösen 2:30-tól közelező:
Nov 09, 2016 14:57:03
érdi lábnyűvő
Nov 09, 2016 15:16:17
Béla Balogh
21 órája ·
SOKAN KÉRDEZTÉK MI VAN A LÁBAMMAL.
Nem tudok mindenkinek egyesével válaszolni ezért frissítem az állapotomat a legutolsó műtéttől fogva.
Mint tudjátok megműtöttek helyi érzésteélenítésben Budakeszin, majd egy idő utánn hazaengedtek. Magam kezeltem a sebet. A sebről álltalánosságban elmondhatom, hogy a lyukméret lényegesen szűkült, viszont mélyült.
A csontozatom, amit látok, háromfelé áll. Egyik alkalommal 2 db. 3-4 miliméteres csontdarabot vettem ki tisztítás közben. 2-3 hete észre vettem, hogy ritkul az egyik csontrészem, sőt, valami ESZI (zabálja) rendesen, mert hiányzik belőle. A sarokcsont résznél pedig az istenért nem akar megtapadni a szövet és necrotikussá válik.
Szinte már mindent kiprobáltam. Vitaminok, mákolaj, ezüskoloidos ital és tapasz, D vitamin, Calcium, magnézium, betadin, octeni sept, dermazin+ borkő vagy micsoda. Használom hidrogenperoxidot. Használok bioptron lámpát is. Inteligens kötszere tömkelegét.
Egy biztos. Sűrgősen meg kell műteni a lábam ellenben biztos, hogy levágják. Érzi az ember, amikor már baj van. Egyetlen megoldást látok: kioperálni a sérült csontot és máshonnan betenni helyette. Combból vagy ahonnan szokták kivenni egy húsdarabot és beültetni majd zárni.
Az altatás nálam rizzikós. A gerinc érzéstelenítés szintén, mert a vérhígítók miatt lebénulhatok. Le kell hozni a gyógyszerekről elsőnek. Az orvosok nem akarnak egymás után dolgozni, nem merik felvállalni a műtétet vagy rtadikálisabb kezelést.
NEM ADOM FEL. TOVÁBB KÜZDÖK. NEM ADOM EGYKÖNNYEN A LÁBAM.
ÉS TOVÁBBRA IS TESZEM A DOLGOM.
A kép 2016.11. 01-én készült.
Nov 09, 2016 15:16:17
broni
Nov 09, 2016 15:21:32
béla, akkor miből lesz a pörkölt hahó??!!!tessék szépen levágatni!!!!!!!!!!!!
Nov 09, 2016 15:21:32
Béla Balogh orvosai
Nov 09, 2016 15:23:14
Béla Balogh
21 órája ·
Egy biztos. Sűrgősen meg kell műteni a lábam ellenben biztos, hogy levágják. Érzi az ember, amikor már baj van.
21 órája ·
Egy biztos. Sűrgősen meg kell műteni a lábam ellenben biztos, hogy levágják. Érzi az ember, amikor már baj van.
* jól érzed, Béla!!! *
Nov 09, 2016 15:23:14
dőőrppe
Nov 09, 2016 15:41:49
béla, akkor miből lesz a pörkölt hahó??!!!tessék szépen levágatni!!!!!!!!!!!!
Ambútállást válalog! Óccsón
Mekk kell adnom malydnemm 1000 eurót hamburki barátmnak asodinakk. Jövő héten
Nov 09, 2016 15:41:49
+
Nov 09, 2016 15:53:51
Látod, a sok évnyi gyógyszer-drog-akármi kombó megtette a hatását. Nézd vissza a hozzászólásaidat az elmúlt évekre visszamenőleg, és láthatod, hogyan csaptad szét és építetted le az agyad. Van egy ismerősöm, ő is kicsit túltolta a dolgokat, és képtelen értelmes összefüggő mondatokat kitolni magából. Gratulálok! Shiker! Viszont sajnos tényleg idegesítő. Bizony.
Egyelen egy dolgot óhajtanék megjegyezni, jelesül, amikor normálisan írtam ide, akkor sem hitték el, mert (idézem: "ez biztos nem ő, prolesz csak beköszön a gettókból" .... ). Szóval így nem lettem intervencionalista, pedig Sodit már 2007-ben pofán lőttem volna egy gázpisztollyal szívem szerint a munkásokat pocskondiázó kijelentései miatt (akkoriban volt grobys bejárónője, meg akkor definiálta az underclassos havi keresményes meglátásait..).
Ám lásd, milyen az
Rend van, na!
Nov 09, 2016 15:53:51
töppedt buzigolyók
Nov 09, 2016 16:04:55
Ám lásd, milyen az élet Vonzás Törvénye: SoDI is megkapta ami neki járt, és Ti is túltoltátok a cangát. Én meg maradtam nonintervencionalista trollok trollja.
Rend van, na!
Ám lásd, milyen az élet Vonzás Törvénye: SoDI is megkapta ami neki járt, és Ti is túltoltátok a cangát. Én meg maradtam nonintervencionalista trollok trollja.
Rend van, na!
Nov 09, 2016 16:04:55
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 09, 2016 16:05:48
x48)
szerintem donald trump is snecológus troll, legfeljebb még nem tud róla.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Donald Trump
Nov 09, 2016 16:08:26
szerintem donald trump is snecológus troll, legfeljebb még nem tud róla.
Nov 09, 2016 16:08:26
Pénzmentő
Nov 09, 2016 16:12:21
Én nem tudom mi a fasz van, de már egy ideje tényleg olyan, mintha a modoros blogot olvasnám.
Nov 09, 2016 16:12:21
broni
Nov 09, 2016 16:15:24
szúrjál be gore képeket, az mindenkit jókedvre derít!!!!!!és nem is modoros!!!!!!!
Nov 09, 2016 16:15:24
Púpos Recskapók
Nov 09, 2016 16:16:48
Bécigány lábáról a sztárfotókat!
Nov 09, 2016 16:16:48
Donald Trump
Nov 09, 2016 16:22:12
Vagy olyat, ahol éppen pinába markolok. És nem részeg németcsibe!
Nov 09, 2016 16:22:12
Galla Miki
Nov 09, 2016 16:25:38
Nov 09, 2016 16:25:38
Aczél elvtárs
Nov 09, 2016 16:30:09
Szinte már mindent kiprobáltam.
Én is Béla :-)))
Vitaminok, mákolaj, ezüskoloidos ital és tapasz, D vitamin, Calcium, magnézium, betadin, octeni sept, dermazin+ borkő vagy micsoda. Használom hidrogenperoxidot. Használok bioptron lámpát is. Inteligens kötszere tömkelegét.
Cián?
Én is Béla :-)))
Vitaminok, mákolaj, ezüskoloidos ital és tapasz, D vitamin, Calcium, magnézium, betadin, octeni sept, dermazin+ borkő vagy micsoda. Használom hidrogenperoxidot. Használok bioptron lámpát is. Inteligens kötszere tömkelegét.
Cián?
Nov 09, 2016 16:30:09
Aczél elvtárs
Nov 09, 2016 16:32:13
Obama azért sokat nyomta a szívfájdító gombot Titánnak annak idején! A kémlegyet sem a Putyin küldte, hahó!
Nov 09, 2016 16:32:13
Škoda Superb
Nov 09, 2016 16:35:27
Endre, tudtál haladni a melóval?
És most nem a nigger WC-jének pucolására gondoltam.
Vagy mnégis?!
És most nem a nigger WC-jének pucolására gondoltam.
Vagy mnégis?!
Nov 09, 2016 16:35:27
Donald Trump
Nov 09, 2016 16:37:33
Az egész testőrségem csupa gyíkemberből fog állni!!!
Nov 09, 2016 16:37:33
broni
Nov 09, 2016 16:38:17
sodi,sajnos trump úr nem buzi, pedig jó szexpapi lett volna belőle, mi???????????
Nov 09, 2016 16:38:17
Donald Trump
Nov 09, 2016 16:39:45
sodi,sajnos trump úr nem buzi, pedig jó szexpapi lett volna belőle, mi???????????
A White House kertjébe koboldnak jó lesz, aztán a gyíkember Secret Service gyakorolhatja rá a célbalövést.
Nov 09, 2016 16:39:45
broni
Nov 09, 2016 16:43:53
mi a faszom az az inteligens kötszer?????????tud beszélni, meg eredetiben olvas kantot????????
Nov 09, 2016 16:43:53
Pénzmentő
Nov 09, 2016 17:14:24
Hejj, dőrppe úr! Most kaptam meghívást egy két mücslen csillagos kajáldába, remélem Ön lesz a séf de párti! Addigra intézzen bécigány-tokányt, az a kedvencem.
Nov 09, 2016 17:14:24
broni
Nov 09, 2016 18:30:41
kedves trump méltóságos tekinttes úr!!!szeretném felajánlani egy idősebb, velem egy háztartásban élő nőismerősömet szexrabszolgának, némi anyagi jutattásért.erős nyugtatókat is elfogdok még.
nszksz.
nszksz.
Nov 09, 2016 18:30:41
-
Nov 09, 2016 19:41:06
Ultimátum Fasz 2013-as felvételeket tett közre Titánról.
www.youtube.com/watch?v=rF4NRIAMiUs
www.youtube.com/watch?v=YVhg8QjFIwg
www.youtube.com/watch?v=Df9DdybilNM
www.youtube.com/watch?v=rF4NRIAMiUs
www.youtube.com/watch?v=YVhg8QjFIwg
www.youtube.com/watch?v=Df9DdybilNM
Nov 09, 2016 19:41:06
Aczél elvtárs
Nov 09, 2016 20:03:34
mi a faszom az az inteligens kötszer?????????tud beszélni, meg eredetiben olvas kantot????????
Szerintem ez ilyen kineziológiai tapasz lehet, amit én pl akkor használok ha edzésen sérülök, de alkoholizmus okozta cukorbetegségen nem segít. Az ellen nem véd :-)
Nov 09, 2016 20:03:34
az más
Nov 09, 2016 20:10:07
sodika, a vadliberális az inkább te vagy. hiszen te tettél ki magadról faszverő videókat a netre, te tettél fel a netre szexhirdetéseket, te szarod le nagy ívben a családodat, te loptad meg a hazádat. hiába is hazudod magad a szavak szintjén konzervatívnak, a tetteid mindent elárulnak rólad, te vadliberális féreg!:))
Farkas Endre Kiss megosztotta Tóta W. Árpád bejegyzését.
1 órája ·
Tanuljuk meg, gyerekek: minden, ami a Tóta W. Árpád-felé vadliberális férgeknek nem tetszik, jó dolog!
Farkas Endre Kiss megosztotta Tóta W. Árpád bejegyzését.
1 órája ·
Tanuljuk meg, gyerekek: minden, ami a Tóta W. Árpád-felé vadliberális férgeknek nem tetszik, jó dolog!
Nov 09, 2016 20:10:07
broni
Nov 09, 2016 20:12:06
hallod, én nem mehetek börtönbe, muszáj törvényeket betertva élnem, most is kínoz a kibaszott aranyerem.....ilyen csínos arccal, ami nekem van, , odabent......nem is folytatom....
Nov 09, 2016 20:12:06
Sittes Sanyi
Nov 09, 2016 20:16:50
tajgi???
Nov 09, 2016 20:16:50
-
Nov 09, 2016 20:41:48
sodika, a vadliberális az inkább te vagy. hiszen te tettél ki magadról faszverő videókat a netre, te tettél fel a netre szexhirdetéseket, te szarod le nagy ívben a családodat, te loptad meg a hazádat. hiába is hazudod magad a szavak szintjén konzervatívnak, a tetteid mindent elárulnak rólad, te vadliberális féreg!:))
tegyuk hozza, hogy a legundoritobb szelsolibsi propagandat tolja kulfoldrol! az amerikai nepszabi ujsagiroihoz lehet(ne!) sodikat hasonlitani, de sodi rajtuk is tultesz, mert azok az arcok anno fizettek a kozosbe.
kulfoldrol szidja a tisztesseges magyarokat, es az egesz orszagot. tortenetekkel hulyiti a nemeteket, miszerint hazankban nem volt lehetosege a fejlodesre, ez a balkan. itt szar az oktatas (mert nem tanitottak meg az etyetemen kitorolni a segget), es az ustream tipikusan magyar, mert sodika szerint szar. szar a nemzet is.
ez az igazi hazaarulo, aki kulfoldon el, egy fityinget nem fizetett meg a kozosbe, es a(kepzelt) nemzetre tamad!
a sodi, a hazaarulo!
Nov 09, 2016 20:41:48
broni
Nov 09, 2016 20:42:42
tajgi???
nem, az őszfasz remegve ül a panelban trump úr győzelme óta, sanyikám, közben csorog a nyála.
Nov 09, 2016 20:42:42
-
Nov 09, 2016 20:43:20
Kapsz egy kis időt Endre, hogy leszedd a Tóta W férgezős posztodat, különben a bíróságon magyarázkodhatsz megint..
Nov 09, 2016 20:43:20
az más
Nov 09, 2016 20:55:39
a sodi azért gyűlöli tótadémont, mert ő szégyenítette mdg az egész ország előtt a fütyikamerás sztorival. dehát nem kellett volna a neten faszt rángatni.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Fütyikamera
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Fütyikamera
Nov 09, 2016 20:55:39
-Géza
Nov 09, 2016 21:17:04
...
Néhány észrevétel:
Mégha az index blogjain hosszú évek óta mindent együgyű módon "modoros" -nak gajdolnak, ami nem 3 szavas buta vakkantás.
Meglátásom szerint a probléma gyökere az, hogy a reménydús családi hátteret privilégiumnak tekintve túl lazán vett mindent.
Odáig csúszott, hogy (az ÁFÁval együtt) a fizetésüknek csak a 33%-a felett rendelkező, a leendő lakásukért kuporgató, az önmagukat komolyan vevő, az állam által haszonállatként tartott 30-as generáció élete sikersztori, és nem lúzerség hozzá képest. :)
Este hétkor még sorban állni a Spar-ban a takarmányért, amit majd az okostévé előtt megenni a textiöblítő-szagú albérletben.
Majd még lehet kicsit fogdosni a kínai telefont ("végre van ilyenem" - az élet nagy öröme a vágyott játék), de aztán alvás.
Holnap kelés.
Életfogytig!
Az adót majd elpazarolja az állam (korrupció, 1M fős közszféra, mutyi, közmédia, stb).
Az öreg napokra már meglesz a lakás, akkorra teljesen felújítandó állapotban... és a melldöngető történetek a sok szorgalomról - melyeknek épp csak az eredménye nem látszik.
Az örökölt lakás eladó, felújítandó és tele van lomokkal - egy élet munkája és értelme.
Karimás lófasz!
És én itt tépem a hajam:
Sodi, a Szüleid ettől a sorstól akartak megóvni. De te mindent eldobtál, amit a kezedbe adtak!
3. Azt nem tudom, ki mennyire "tolta túl" a cangát, én egy többségében iskolázott, jóeszú közeget érzek itt magam körül.
Nov 09, 2016 21:17:04
-
Nov 09, 2016 21:23:04
eljött a pillanat, amikor a letiltott sodi a trollfórumról osztja meg "barátja" videóit.
Farkas Endre Kiss
15 perce
Rácz Gábor több mint két órányi anyagot tett közzé arról, amikor a Soós Józsival Nyugat-Európában mászkált, miután Titán visszatért Braziliából.
1. rész. www.youtube.com/watch?v=YVhg8QjFIwg
2. rész. www.youtube.com/watch?v=Df9DdybilNM
Farkas Endre Kiss
15 perce
Rácz Gábor több mint két órányi anyagot tett közzé arról, amikor a Soós Józsival Nyugat-Európában mászkált, miután Titán visszatért Braziliából.
1. rész. www.youtube.com/watch?v=YVhg8QjFIwg
2. rész. www.youtube.com/watch?v=Df9DdybilNM
Nov 09, 2016 21:23:04
gézának
Nov 09, 2016 21:38:35
szerintem arról is lemaradtál, amikor a sodi bevallotta a trolloknak, hogy a taníttasára elment 2 lakás ára, akkori értéken kb. 25 millió. plusz amit az egyetem előtt fordítottak rá a szülei. plusz az adósság, amit a cégeivel és a diákhitellel összehozott, ez olyan 7 millió. plusz a tanár úrnak odaajándékozott 2,5 millió.
a sodi konkrétan anyagi tragédiába hajszolta a családját. az apja egy fűtés és szigetelés nélküli vidéki putriban él miatta, mert kijátszotra alóla az örökölt lakáson lévő haszonélvezeti jogát. az anyja meg egy cigányfaluban volt kénytelen olcsó házat venni, és segélyen tengődik, pedig élhetne a kiadott lakások bérleti díjából is. de azokat a sodi felélte.
a sodi konkrétan anyagi tragédiába hajszolta a családját. az apja egy fűtés és szigetelés nélküli vidéki putriban él miatta, mert kijátszotra alóla az örökölt lakáson lévő haszonélvezeti jogát. az anyja meg egy cigányfaluban volt kénytelen olcsó házat venni, és segélyen tengődik, pedig élhetne a kiadott lakások bérleti díjából is. de azokat a sodi felélte.
Nov 09, 2016 21:38:35
az más
Nov 09, 2016 21:49:31
vadliberális sodika, hol fogod mutogatni a faszodat ha betiltanak mindent ami liberális? a faszverő oldalakat a neten, a textilmentes szaunákat, a masztipartikat, cuki áront? sírás lesz a vége!
Farkas Endre Kiss
20 perce ·
MIND BESZOPTA, MEGSZOPTA, RÁBASZOTT, MIND :D
Remélem, ez MINDEN halálának a kezdete, ami liberális!
Hajrá Trump! :D
Farkas Endre Kiss
20 perce ·
Nov 09, 2016 21:49:31
-Géza
Nov 09, 2016 21:51:03
szerintem arról is lemaradtál, amikor a sodi bevallotta a trolloknak, hogy a taníttasára elment 2 lakás ára, akkori értéken kb. 25 millió. plusz amit az egyetem előtt fordítottak rá a szülei. plusz az adósság, amit a cégeivel és a diákhitellel összehozott, ez olyan 7 millió. plusz a tanár úrnak odaajándékozott 2,5 millió.
35 MILLIÓ FORINT?!
Jó, nekem ez a mantrám, de pl. követeléskezelőtől vagy épp hülyén hirdetett lakásokat kellett volna ebből venni és drágábban eladni!
Ennyi pénzből két-három "vonalat" lehetne párhuzamosan vinni, mindegyikben 2-2 adok-veszek évente.
Átlag 16-24MFt lenne évente a profit, melyből ugyan lejönnek költségek (ügyvéd, hirdetés, telefon, kozmetikai felújítások) és némi összeg a szemétbe kerül, adó és illeték formájában...
Abban amúgy igazad van, és maximálisan egyetértünk, hogy ezzel kellett volna okosan gazdálkodni... akkor talán a Vár dombja visszhangzana a fitymacsattogástól.
Én meg költözhetnék.
Nov 09, 2016 21:51:03
Donald Trump
Nov 09, 2016 21:51:46
vadliberális sodika, hol fogod mutogatni a faszodat ha betiltanak mindent ami liberális? a faszverő oldalakat a neten, a textilmentes szaunákat, a masztipartikat, cuki áront? sírás lesz a vége!
Farkas Endre Kiss
20 perce ·
Farkas Endre Kiss
20 perce ·
Sodi, köszönöm a támogatásodat, ha akarod, veszek neked egy új felfújható matracot a kisszobába!
Nov 09, 2016 21:51:46
Protipp Pityu
Nov 09, 2016 21:54:05
35 MILLIÓ FORINT?!
Én meg költözhetnék.
35 MILLIÓ FORINT?!
Én meg költözhetnék.
A trollok is azt magyarázták a púposnak, hogy ha nem akar vállalkozó meg vérprofi informatikus lenni, hanem elvállal egyetem helyett valami trágya melót, és mellette csipegeti az öröksége kamatait, élete végéig gond nélkül elkaristolgat.
Nov 09, 2016 21:54:05
-Géza
Nov 09, 2016 21:55:01
"MIND BESZOPTA, MEGSZOPTA, RÁBASZOTT, MIND :D
Hajrá Trump! :D "
Igen, Sodi!
A te életed szempontjából ez egy igen fontos kérdés!
Ezen történelmi pillanatban a trollokhoz is szólnék:
Igazatok volt, értelmetlen vállalkozás volt a jó útra terelés kísérlete.
Az emberi érzések vezéreltek, ezt nézzétek el nekem!
Igazatok volt, na.
Hajrá Trump! :D "
Igen, Sodi!
A te életed szempontjából ez egy igen fontos kérdés!
Ezen történelmi pillanatban a trollokhoz is szólnék:
Igazatok volt, értelmetlen vállalkozás volt a jó útra terelés kísérlete.
Az emberi érzések vezéreltek, ezt nézzétek el nekem!
Igazatok volt, na.
Nov 09, 2016 21:55:01
néger főbérlő
Nov 09, 2016 21:56:35
a sodinak nagy szüksége lesz erre kis örömre, amikor hétvégén a szaros klotyómat pucolja. akkor jól fog jönni neki egy éljen trump!
Nov 09, 2016 21:56:35
-Géza
Nov 09, 2016 22:03:15
A széles látókörrel bíró Matolcsi azóta sokszor vette elő az ollót, így ez az elmélet megdőlt.
Ha valagat vakarna kiadott lakás mellett, úgy viszont már működne!
Netán az adok-veszek... de ahogy ismerjük, rásóznának egy hevesi tanyát, aztán pislogna, hogy hol vannak a vevők? :)
Nov 09, 2016 22:03:15
TLDR
Nov 09, 2016 22:08:02
Miért szavazna Sneci Trumpra. Miért istenítik a jobbtardok Trumpot, attól függetlenül, hogy ők fognak csak igazán ámuldozni, amikor elindul a Trumphenger, és rájönnek, hogy visszanyal a fagyi:
www.cracked.com/blog/6-reasons-trumps-rise-that-no-one-talks-about/
www.cracked.com/blog/6-reasons-trumps-rise-that-no-one-talks-about/
Nov 09, 2016 22:08:02
+36209932452
Nov 09, 2016 22:11:28
Térdre, imához, cionista férgek!
Nov 09, 2016 22:11:28
-Géza
Nov 09, 2016 22:13:46
Miért szavazna Sneci Trumpra. Miért istenítik a jobbtardok Trumpot, attól függetlenül, hogy ők fognak csak igazán ámuldozni, amikor elindul a Trumphenger, és rájönnek, hogy visszanyal a fagyi:
cracked.com/blog/6-reasons-trumps-rise-that-no-one-talks-about/
cracked.com/blog/6-reasons-trumps-rise-that-no-one-talks-about/
A csordának felülről be kell mindig dobni valamit, amin összevesznek. Különben még összefognának, és kidöntenék a karámot!
Itt látható, hogy ez egy nemzetközileg alkalmazott gyakorlat.
Fórumokon, tüntetéseken egymásnak esik a koszos csorda, majd másnak tovább húzza az igát, fizeti a sarcot.
Ez az egész Trump-termék annyi súllyal bír, mint Magyarországon egy miniszterelnök-jelölti vita.
Vagy egy előre lebeszélt tehetségkutató.
Vagy a ProliVilág akárhanyadik része.
A nagy büdös SEMMI!
Nov 09, 2016 22:13:46
prolesz-figyelő
Nov 09, 2016 22:20:57
* ásít *
Inkább morzsolj el egy levél Xanaxot, Hahó!
Nov 09, 2016 22:20:57
-Géza
Nov 09, 2016 22:27:40
Nov 09, 2016 22:27:40
nem tudom
Nov 09, 2016 22:38:29
nem tudom ki hogy van vele, de engem idegesít ez a Géza. kicsit olyan, mintha egy retard lenne, aki adja a hülyét. ha nincs igazam, bocsi Géza.
Nov 09, 2016 22:38:29
+36209932452
Nov 09, 2016 22:44:58
Nov 09, 2016 22:44:58
xray
Nov 09, 2016 23:12:07
sneci, holnapra várod a dörpe 50 ezrét, vagy már lemondtál róla?
hány mellékállása van már?
hány mellékállása van már?
Nov 09, 2016 23:12:07
Pénzmentő
Nov 09, 2016 23:18:54
Fúj!!!!!!!!!! Világvége partit tartok, sneci jelentkezz!
Nov 09, 2016 23:18:54
Pénzmentő
Nov 09, 2016 23:20:19
Bazdmeg Hushed appal írok a környező kurváknak az backpage.com-on és véletlenül rákattintottam erre a telefonszámra. Ha trollnak küldtem smst, bocsi!
Nov 09, 2016 23:20:19
Zsery
Nov 09, 2016 23:36:01
Versenyt hirdetek!
Ki tudja az utóbbi 3-4 év terméséből, vagy akár a viszonylag frissekből a legbicskanyitogatóbb, legvérforralóbb, legfelháborítóbb sneci kommenteket beidézni?
Úgy látszik, újra és újra fel kell idézni, hogy hiába a legjóindulatúbb, legsegítőbb szándék, sneci folyamatosan tesz róla, hogy a legalávalóbb szardarab minősítést érdemelje ki még a legjámborabb trollok szemében is.
Legalább így az évadzáró felé közeledve, az utóbbi évek legjobb sztorijainak felidézésére is jó ez, amíg a korcs ideiglenesen soha többet nem ír ide.
Ki tudja az utóbbi 3-4 év terméséből, vagy akár a viszonylag frissekből a legbicskanyitogatóbb, legvérforralóbb, legfelháborítóbb sneci kommenteket beidézni?
Úgy látszik, újra és újra fel kell idézni, hogy hiába a legjóindulatúbb, legsegítőbb szándék, sneci folyamatosan tesz róla, hogy a legalávalóbb szardarab minősítést érdemelje ki még a legjámborabb trollok szemében is.
Legalább így az évadzáró felé közeledve, az utóbbi évek legjobb sztorijainak felidézésére is jó ez, amíg a korcs ideiglenesen soha többet nem ír ide.
Szerintem egyértelműen viszi a pálmát a "jövő héten visszakapod a szaros pénzed, lófasz a seggedbe, remélem, hosszú és fájdalmas halálod lesz" komment, amit nekem címzett kb egy hónappal azután, hogy lejárt a munka kitűzött határideje (amiért 50 eurót kapott) és nekem volt pofám számonkérni :)
Nov 09, 2016 23:36:01
Pénzmentő
Nov 09, 2016 23:37:55
De azt még tavaly is cifrázta, amikor a télapós kommentjeit hozta.
Nov 09, 2016 23:37:55
Zsery
Nov 09, 2016 23:37:59
(az már csak bónusz, hogy természetesen a szaros pénzemet se kaptam vissza azóta se. Gézának: ez egy 2014 karácsonyi sztori, érdemes felidézni, ha nem volt még meg)
Nov 09, 2016 23:37:59
-
Nov 09, 2016 23:44:44
Aki Élivel kapcsolatba kerül az sikeres ember nem lehet. Szerencsétlen Fira Hefnerrel is készített egy interjút. Szerintem Fira nem tudta kivel áll szemben. Majdnem írtam is a srácnak álnéven egy levelet erről, hogy elkövetett egy végzetes hibát, de inkább hagytam.
Valahol meg lehet tekinteni ezt a videót? A hétvégét röhögéssel akarom kezdeni.
A videót nem találtam meg. Talán Éli törölte le, mert szerintem az ő csatornáján láttam. Mindenesetre elvesztette aktualitását az anyag: Azóta Éli és Fira több videóra összeszerelmesedett.
Nov 09, 2016 23:44:44
-
Nov 09, 2016 23:51:15
Szerintem egyértelműen viszi a pálmát a "jövő héten visszakapod a szaros pénzed, lófasz a seggedbe, remélem, hosszú és fájdalmas halálod lesz" komment
Most mit bőgsz, mint a fürdőskurva? Örülj, hogy nem szenteste lesz feldugva a szaros seggedbe a putrid előtt.
Nov 09, 2016 23:51:15
Pénzmentő
Nov 09, 2016 23:54:51
Szia, Tajgi! Tolonc megvolt ?
Nov 09, 2016 23:54:51
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 10, 2016 00:05:18
Szerintem messze az viszi a pálmát, amikor a kocsijukban meghalt németországi vendégmunkások halálán örömködött.
Főleg annak a fényében, hogy azóta ő is hazaáruló migri lett.
Nov 10, 2016 00:05:18
Rocskai Geri
Nov 10, 2016 00:10:36
Szerintem messze az viszi a pálmát, amikor a kocsijukban meghalt németországi vendégmunkások halálán örömködött.
Sajnos klímás az AMG csomagtartója, amikor apa kérésére deportáltam Hamburgba, nem sikerült megrohasztani :(
Nov 10, 2016 00:10:36
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2016 00:50:03
30 perc alatt 100 tolonc, 2009-ben a Gyorskocsiban még napi 300 volt az adag és egy óra alatt, öregszem, na csá
2009-ben a gyorskocsiban a segged is jobban bírta még a faszt, úgy hallottam. Onnan nem kellett az IMEI-be kimenteni...
Nov 10, 2016 00:50:03
abúzált tajgetosz
Nov 10, 2016 00:53:01
Tajgi meséld mar el miért volt jobb hogy az imeiben eroszakoltak neg a borton helyett? Ott fürödtek, igaz? Nem a túrós, saját seggedtol szaros faszt kellet szopnod ugye?
Nov 10, 2016 00:53:01
panelhégel
Nov 10, 2016 01:05:21
Mi volt a mai ebéd, Roli? Jutott kockasajt a smack levesbe?
Nov 10, 2016 01:05:21
tajgi pozitiv
Nov 10, 2016 01:07:00
ha bármi ilyesmi történt volna, akkor a felejelentő már halott lenne, s ha odaérnék a rendőrnek is aki letartóztatott is baltával lenne szétbaszva az agya, halottál gyilosságról az elmúlt 1 évben? Nem? akkor felejtsd el a hülyeségedet
ezt felpontozom, mint beismerést. Annyira tetszett hogy rommá kurták a segged, hogy öltél is volna, csak hogy Sittes Sanyival újra együtt lehess te beteg állat. Undorító vagy tajgi, fújj. Nov 10, 2016 01:07:00
töppedt buzigolyók
Nov 10, 2016 01:14:41
Néhány észrevétel:
Holnap kelés.
Életfogytig!
Karimás lófasz!
És én itt tépem a hajam:
Holnap kelés.
Életfogytig!
Karimás lófasz!
És én itt tépem a hajam:
Amit itt felvázolsz, az a magyar valóság, nem pedig valami szégyellni való dolog. Tökéletesen függetlenül attól, hogy a trollok többsége ennél jobb szinten él. Én nem. Van egy kis lakásom és egy kis vállalkozásom, ami úgy ahogy eltart minket. Se szuperbé, se playstation, se buziszauna. És igen, ez még így is sikersztori ahhoz képest, hogy a Recskás ennél sokkal jobb helyzetből döngetett lefelé a lejtőn odáig, ahol most van.
Nov 10, 2016 01:14:41
Zsery
Nov 10, 2016 01:42:51
Emlékeztem, hogy valamikor tavaly az 50 eurós történet évfordulóján csináltam egy kis megemlékezést, meg is találtam, egy ígérettel együtt, hogy majd az első német fizetésből kapom meg. Te sodi, ezt már el is felejtettem, de milyen jó, hogy meglett :) Szóval mikor adod meg?
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3831
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3831
Nov 10, 2016 01:42:51
-
Nov 10, 2016 02:19:54
Mi lett volna a tanúság ebből a prosztó iq szegény Eq szegény szardaraboknak, ha esetleg mégis történik ilyesmi és utána halottak és hullák maradnak?
mifan iq bajnok, annyira hülye vagy, hogy a tanulság szót nem ismered?
Nov 10, 2016 02:19:54
tigris
Nov 10, 2016 08:02:02
a magamutogató, munkanélküli, anyjukat az út szélén hagyó, apjukat meglopó, barátjukat átverő, tolvaj, lumpen, alkoholista, perverz, faszverős videókat a netre feltöltő, pederaszta, buziszaunába járó, keresztény zarándokokat meglopó, istentelen, keresztényellenes, vérkommunista családból származó vadliberálisoknak remélem jól befűt Trump úr!
RETTEGJ SODI, A VÉGZETED FELTÁMADOTT A TENGEREN TÚL!
RETTEGJ SODI, A VÉGZETED FELTÁMADOTT A TENGEREN TÚL!
Nov 10, 2016 08:02:02
Dr. Csonttörő Eszter
Nov 10, 2016 08:31:29
Farkas Endre Kiss
9 órája ·
Na, mi az amit megtanultunk?
Mi magyarok 2010-ben, és most az egész világ?
Hát hogy a politikai korrektséget le kell szarni, és ha valaki emiatt náciz, az ő simán egy ostoba szar ember. El kell róla ezt mondani, és ezen túl nem kell foglalkozni vele. Így. És győzöl. ENNYI.
Eszter Fórizs Sodi te egfy bunkó vagy. Igazi zsidós beszólás volt ez is.
Tetszik · 6 órája
9 órája ·
Na, mi az amit megtanultunk?
Mi magyarok 2010-ben, és most az egész világ?
Hát hogy a politikai korrektséget le kell szarni, és ha valaki emiatt náciz, az ő simán egy ostoba szar ember. El kell róla ezt mondani, és ezen túl nem kell foglalkozni vele. Így. És győzöl. ENNYI.
Eszter Fórizs Sodi te egfy bunkó vagy. Igazi zsidós beszólás volt ez is.
Tetszik · 6 órája
Nov 10, 2016 08:31:29
Dr. Csonttörő Eszter
Nov 10, 2016 08:32:49
vége a politikai korrektségnek, bátran le lehet zsidózni a zsidó sodit.
indul a vonat, sodi!
indul a vonat, sodi!
Nov 10, 2016 08:32:49
Dr. Csonttörő Eszter
Nov 10, 2016 08:52:02
Farkas Endre Kiss
9 órája ·
Zseniális és valódi Trump idézet:
"Ha Hillary Clinton nem volt képes kielégíteni a férjét, akkor miből gondolja, hogy képes lesz kielégíteni Amerikát?"
Eszter Fórizs Undorító a szexualitással összevetni a politiikai tehetséget, vagy nem tehetségtelenséget.Ez a hasonlat nem Trumptól származik, hanem a cseh elnöktől.Gusztustalan is vagy, te kielégítetlen sex csatra szintjén müködő Sodi, és figyelmetlen is. Annyira alpári, igazi zsidós beszólás. Szégyelld magadat, te visszamaradott. Egyébként te miért elégítetted ki magad régen a kamera előtt? És raktad fel a képet a nemi szzervedről az internetre? Mert a nemi kielégülésed drive-ja elveszi az eszedet. Mint most is. Nem sokat fejlődtél, Sodi! Fogd vissza maga itt a face-n a szexuális megjegyzéseiddel, mert mindig a képedbe fogom mondani mindenki előtt, hogy nem vagy finom ember, nem vagy keresztény ember, és teljesen az al szint (azaz a szexuális csakrád) és a nárcizmusod csapdájában vegetálsz még. Utálom Hillarit, de Úriember ilyen alpári módion nem támadja az ellenségét se. Te látod egy szerencsétlen nem Úri ember vagy.
Tetszik · 6 órája
9 órája ·
Zseniális és valódi Trump idézet:
"Ha Hillary Clinton nem volt képes kielégíteni a férjét, akkor miből gondolja, hogy képes lesz kielégíteni Amerikát?"
Eszter Fórizs Undorító a szexualitással összevetni a politiikai tehetséget, vagy nem tehetségtelenséget.Ez a hasonlat nem Trumptól származik, hanem a cseh elnöktől.Gusztustalan is vagy, te kielégítetlen sex csatra szintjén müködő Sodi, és figyelmetlen is. Annyira alpári, igazi zsidós beszólás. Szégyelld magadat, te visszamaradott. Egyébként te miért elégítetted ki magad régen a kamera előtt? És raktad fel a képet a nemi szzervedről az internetre? Mert a nemi kielégülésed drive-ja elveszi az eszedet. Mint most is. Nem sokat fejlődtél, Sodi! Fogd vissza maga itt a face-n a szexuális megjegyzéseiddel, mert mindig a képedbe fogom mondani mindenki előtt, hogy nem vagy finom ember, nem vagy keresztény ember, és teljesen az al szint (azaz a szexuális csakrád) és a nárcizmusod csapdájában vegetálsz még. Utálom Hillarit, de Úriember ilyen alpári módion nem támadja az ellenségét se. Te látod egy szerencsétlen nem Úri ember vagy.
Tetszik · 6 órája
Nov 10, 2016 08:52:02
Örebro
(
x17)
Nov 10, 2016 09:07:07
x17)
forizs ur besokallt a gyagyås nåcitol:-) rend van na!
tigris
Nov 10, 2016 09:09:25
belett csicskítva a sodi kőkeményen
Nov 10, 2016 09:09:25
alázó atka
Nov 10, 2016 09:27:24
Tyodika már mindenkit elveszített, ez a szélkakas, sodista "asz másh..hetyetye", autiköddel átszőtt gondolkodás már a többi retardnak is sok.
Mennyire bizarr, hogy már az iskolázatlan, tanulatlan, nyomorék, általa eddig mélyen lenézett dőrpét fényezi, hozzá dörgölőzik (szorgalmas...opersze), és próbálja euró ezrekkel megvásárolni a kötődését, barátságát?
Mennyire bizarr, hogy már az iskolázatlan, tanulatlan, nyomorék, általa eddig mélyen lenézett dőrpét fényezi, hozzá dörgölőzik (szorgalmas...opersze), és próbálja euró ezrekkel megvásárolni a kötődését, barátságát?
Nov 10, 2016 09:27:24
Donald Trump
Nov 10, 2016 09:29:33
Első nap betiltom a nyilvános faszkiverést és magamutogatást, minden rühes migri takarodik haza, aki pedig nem fizeti vissza az adósságait, az börtönbe megy. Vége a liberális világnak!!!
Nov 10, 2016 09:29:33
hova tűnt tomcat?
Nov 10, 2016 09:32:26
november 10! ma van az 50000 ft-os nap, nem?
Nov 10, 2016 09:32:26
dőrppe
Nov 10, 2016 09:34:51
november 10! ma van az 50000 ft-os nap, nem?
Jövő héten! xD
Nov 10, 2016 09:34:51
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2016 09:40:24
x17)
Ma van a fizetésnap, várod már nagyon a lóvét Trőppe főnökkúrtól, ugye Púp? Mi is! XDDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Nov 10, 2016 09:48:20
Farkas Endre Kiss
2 perce·
Üzenem a trolloknak, hogy megint alábecsülték a becsületesen dolgozó Törpapát, aki tegnap kapta meg a fizetését, és ma reggel már el is küldte nekem WU-n a tartozása első törlesztőrészletét, 50 ezer forintot. Pont úgy, ahogy megegyeztünk. Szégyelljétek magatokat, zsidó trollok!
2 perce·
Üzenem a trolloknak, hogy megint alábecsülték a becsületesen dolgozó Törpapát, aki tegnap kapta meg a fizetését, és ma reggel már el is küldte nekem WU-n a tartozása első törlesztőrészletét, 50 ezer forintot. Pont úgy, ahogy megegyeztünk. Szégyelljétek magatokat, zsidó trollok!
Nov 10, 2016 09:48:20
trendbeli garázdaság
Nov 10, 2016 09:54:04
Képet róla, vagy meg sem történt!
Nov 10, 2016 09:54:04
Hiénaverő
(
x17)
Nov 10, 2016 09:54:09
x17)
Tedd fel a bizonylatot és pózolj a pénzzel Endre!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Örebro
(
x17)
Nov 10, 2016 10:03:23
x17)
Farkas Endre Kiss
2 perce·
2 perce·
ez honnan van masolva, en nem latom a gyagyås oldalån. kamu
broni in Japan?
Nov 10, 2016 10:03:29
Nov 10, 2016 10:03:29
Schwezoff Dávid
Nov 10, 2016 10:04:01
Farkas Endre Kiss
2 perce·
2 perce·
Elhittem.
Ja, nem.
Nov 10, 2016 10:04:01
Örebro
(
x17)
Nov 10, 2016 10:06:55
x17)
gyagyås hol a love, most hivtam törpapåt, mår kikapcsolta a telefonjåt:-))
keményen dólkozó dőrpe
Nov 10, 2016 10:09:00
Farkas Endre Kiss
2 perce·
2 perce·
jól fan, megbeszélltük. Te azt módnod fizetem én pedig a jóístennre is megeskűszöm,hógy fizetek. Jövő héten.
Nov 10, 2016 10:09:00
Dr. Csonttörő Eszter
Nov 10, 2016 10:15:18
Eszter Fórizs Alpári! Te is vesztettél Sodi, a barátnőd, akiért éltél haltál, leszart téged. No. A pofádba fogom mondani mindig, ha ilyen szexuális alpári bejegyzésekkel jössz ide. Tudod, ez a nemesség legkisebb szikráját mellőzi. Ha valaki rossz politikus, nem azt kell mondani hogy megbaszhatatlan nő, vagy nőként látva egy pöccs, egy alkalmatlan férfi. Hanem azt, hogy ebben és ebben rossz érdekképviselő volt.Nem képviselte az általa vezetett emberek érdekeit. Sodi az ilyen bejegyzésekkel csak lejáratod magadat, nincs szép lelkű nő aki vonzódna hozzád. Akkár mekkora farkad van ( aminek a fényképét nagyon helyesen mostanában nem teszel fel az internetre).
Tetszik · 7 órája
Tetszik · 7 órája
Nov 10, 2016 10:15:18
Andi
Nov 10, 2016 10:17:18
Barátnőd? Mikor voltam én barátnője a Sodinak? Te teljesen hülye vagy, Eszter?
Nov 10, 2016 10:17:18
Aron Cute
Nov 10, 2016 10:18:33
nincs szép lelkű nő aki vonzódna hozzád.
Szép lekű fiú se!
Nov 10, 2016 10:18:33
Örebro
(
x17)
Nov 10, 2016 10:27:40
x17)
at kell ertekeljek pår dolgot, azt hoszem elsö lepeskent lemondok a kek szinröl a forizs ur javara:-)). tiz troll veszett el benne!
gyagyås nem kurva kellemetlen, mikor ilyenekt irnak rolad az allitolagos tamogatoid?
gyagyås nem kurva kellemetlen, mikor ilyenekt irnak rolad az allitolagos tamogatoid?
hova tűnt tomcat?
Nov 10, 2016 10:29:14
majd ha újra ott lakik akkor lesz csak igazán az :)
Nov 10, 2016 10:29:14
az más
Nov 10, 2016 10:51:10
at kell ertekeljek pår dolgot, azt hoszem elsö lepeskent lemondok a kek szinröl a forizs ur javara:-)). tiz troll veszett el benne!
annyira kellemetlen neki, hogy érdemben nem is reagált a nyilvános faszkiverésre. megnyugtató, hogy van sneci ismerősei között egy gyakorló troll, aki mindig csinálja a műsort nekünk. mondjuk az volt a legjobb, amikor élő adásban megverte a sodit. azt nem is akartam elhinni, olyan szép jelenet volt.
vissza is lapozok a fórumban arra a napra!
Nov 10, 2016 10:51:10
az más
Nov 10, 2016 11:09:44
itt van amikor élőben láttuk a sodi megverését. gyönyörű pillanatok voltak.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=2128
Nov 10, 2016 11:09:44
Škoda Superb
Nov 10, 2016 11:22:16
itt van amikor élőben láttuk a sodi megverését. gyönyörű pillanatok voltak.
Azért az túlzás, hogy megverés, de szép volt az a pofon!
youtu.be/_rJJR0PXyYQ
Nov 10, 2016 11:22:16
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™