Ja, mert elvileg ilyenkor is van azért némi mozgástér a létfenntartáshoz. (orvos, élelmiszer vásárlás, gondolom ilyen helyekre elmehet,ha bejelenti) De majd Aczél elvtárs és a rutinja rám cáfol vagy megerősít.
Az "ország" szempontjából szerintem simán fel tudná magát építeni újra, a csöves/cigányverő szarságait már az emberek ugyanúgy elfelejtették, mint anno a bambagyáras ügyködéseit, már csak annyi maradt meg a fejekben, hogy a "a népszerű tolvajkéregetők alapítója", akinek volt valami pisztolyos bohóckodása, de már senki nem tudja, pontosan mi. A választási botrányos ügye a nyílvánosság szempontjából sokkal kimagyarázhatatlanabb volt, és lám, abból is fel tudott állni.
Inkább személyes szempontból kérdéses az újabb shaját megoldás, azt azért ő is érzi már, hogy annyira nem pálya ilyen vén fasz fejjel ruppótlanul, magányosan a kisszobából náculni. A régi sulis haveroknak már a saját családi ház, kocsi, tinédzser gyerek mind befigyel, és a legnagyobb probléma ami foglalkoztatja őket, hogy a gyerek majd hová menjen továbbtanulni és miből, miközben már meg kéne kezdeni nyugdíjra is az előtakarékoskodást.
Ő is tudja, hogy 1-2 lehúzós sztori talán még benne van a pakliban, de ha azok se jönnek be, akkor nyithatja ő is a gázt.
Külföldet mondjuk én nem tartom reálisnak, max mosogatni tudna szerintem kimenni valahová, ami neki nem pálya annyira.
kezdö lökesnek a gyagyås neki is kuld 50 azaz ötven eurot.
az már majdnem ezer, Hahó!
Az csak akkor, ha biztos állása lenne. Mivel ilyen soha nem lesz, mindig be fog csicskulni Flódnisnak. Nyitva kell hagyni a Kakukk-fészek és a bojszófőzejék lehetőségét.
nem meri megtenni. jobban fél a hölgyúrtól, mint az anyjától.
véletlenül ismerem egy osztálytársát. Pontosan,ahogy leírtad : ház, autó, család, gyerek, karrier. Ő meg otthon röfög, de azt is mérsékelt habzáson, mert különben sokkolja a haarp. Szar ügy, de magát navigálta a faszerdőbe. Még a lufi jobbik sem segíthet neki. Talán, ha felfedezi magában ő is a zsidót, mint Zsanád és ezzel körbehaknizza Újlipótvárost, akkor még leeshet pár Forint, aztán irány Izrael, ahol legalább nem fagy be a csülke.
Vajon a CIB-es melócsára a pénzt a flódnis küldené neki WU-n? Anno Bejlinbe a rejszgép állítása szerint rajta keresztül mentek a magyar gányolós zsebpénzek, bár szerintem inkább Veja néni volt a közvetítő, rendre megtoldva az összegeket a saját nyugdíjával. Mondjuk most van bankszámlája a faszverőnek.
Apropó, Navos Nándi megtette már a szükséges lépéseket, izzította már inkasszómanót a recskás bankszámlájára? Anno küldött róla az anyjának 500 Eurót, ott meg lehetne fogni a zsidót.
Nekem máig egy rejtély, hogy a recskás hogyan kaphat egyáltalán bármilyen megbízást. Ennyire jók a referenciái, hogy az ügyfelek egymásnak adogatják a névjegyét?? *pr* Ráadásul bankos melót kapott (már ha igaz), egy falmelléki szippantós cég még valahol érthető lenne.
erre van egy aranyos kis példabeszéd:
képzeld el milyen hülye az átlagember. az emberek fele ennél hülyébb
Emlékeim szerint a "bankos meló" annyira bankos meló, hogy valami útszéli webshopba kell bekötni a CIB-es kártyás fizetést.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
De még ezek is hogy találják meg a véjpjofi pjogjamozót? Kiss Endre Farkas nevére rákeresve nem a referenciamunkái jönnek elő. Vagyis igen, nézőpont kérdése és ennek Laci barátnője örül a legjobban. Recskaiék már nem hiszem, hogy bármilyen melót is kiközvetítenek a púposnak.
Bogaram!
Neked mennyi a kilogrammonkénti fűtőértéked?
Én nem basznám meg de a celebsége miatt, meg mert olyan kis kerek pofija van megszopatnám.
Manduláig letolom neki, hadd hörögjön kicsit aztán befognám az orrát és a zacsit is betömném a pofájába. Azt szeretném kérdezni, hogy ez így csomagárban mennyi lenne?
Ezt most úgysem tudnád kiskálázni!
Talán később igen.
Keress fel egy jóst, ő majd kiolvassa neked a jövőt... taot-kártyából.
Vigyázzál Tajgikám, mert hazafele be találok kanyarodni a lakótelepedre és feldugom a késedet a seggedbe!
Delhusa Gjoni még él!!!
hála jehovának!!!!!!!!!!!!!!!!!
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
éljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!
büdös nazi -ungarn migri akar bum-bum!!!!!!ez jó lesz???????
büdös helyett rühes, és akkor tökéletes!!
nem akarok vittkozni, de sodi nem büdös??????????
te vagy az, tex???
dehogy!!!!!!!
fuck tex!!!!!!!!
mi a faszt kell segíteni, ha ma veszi meg?
OK!
Melyik uszodában???
sodinak annyira fogyatékos feje van...........))))))))))
Ez nem véletlen!
mi az oka??????????
Nem megtalálják. A Rocskai-Groteszk vonalon passzolják le neki a legpitiánerebb ügyfeleket, akik gombokat fizetnek, de a szart is átveszik, és inkább legyen olcsó, mint legyen gyorsan kész. Legalábbis régen ez volt.
Szerintem már nincsenek magyar melók, amióta Vera néni feldobta a pacskert. Ez az utóbbi időben csak etetés volt, pláne, hogy három hónapja nincs elvileg kész a melócsával a korcs.
A Sodinak új munkahelye van, ez szinte biztos. Retteg, hogy a trollok közbelépnek, ezért lapít a csatornapatkány. A patkány. A Sodi. Lehet, hogy a munkaügyi központ talált neki valami munkát, de az is, hogy egy újabb gányolda szopta be a telemasnizott, milliós csodacévét.
Miért nem alázta be SoDI? Egy beszólás még beleférne.
pisi-kaki szexet vállalsz szinti??????????
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhh
Tibor, a csöves, sodipapa nagy barátja lehet, hogy tudja a választ.
muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sneci küldözgeti a pénzt a minicigónak. lassan, de biztosan, fogy a pénze.
az egykori vadászbika kóborló cigány szerelmét pénzeli
feltéve, ha a "szakmájában" dolgozik ugye...én azt sem tartom kizártnak,hogy szexopáknak tesz apróbb (23cm) szívességeket szaunázás és egy tál leves után.
Herr Endre F. Kiss képességfelmérése után ezt a tevékenységet találtuk mi is a számára legmegfelelőbbnek.
Te ki a faszom vagy?
Nagy hiba volt Kisborossal kikezdeni, nem tudták a trollok, milyen nagy hatalmú, top 100-as szcientológussal húztak ujjat.
informatika, drogprevenció... A trolloknak kaszáltak.
Boros László
A Szoftver ABC Kft. tulajdonosa.
"Informatikával, szervezéssel, oktatással, szervezetépítéssel, drogrehabilitálással, alkalmazott oktatással, emberi jogokkal, és egy új civilizáció felépítésével foglalkozom" - vallja az interneten.
valasz.hu/reflektor/agyhatalom-16721
Én eddig úgy tudtam drogterjesztéssel.
ez ugye költői kérdés volt? nyilván nem biciklire kell. kifogásnak jó csak a gyerek, amúgy sejtheted mennyit törődik vele.
Mi is nagyon örülünk, hogy a kisfiunk ennyire szívén viseli a rászoruló embereket sorsát.
Könnyen lehet, nem is ő az apja.
én ezt nem tudhatom. mi van a születesi anyakönyvi kivonaton? az számít
ténylegesen nem ő az apja, ezt a rácz nagyanyja valószínűsítette, aki a dns vizsgálatot is fizette volna. de a minicigó is kétségbe vonta már apaságát valamelyik videóban. de mindegy is, kurvára nem törődik a gyerekkel, szerintem születése óta háromszor látta összesen. fontosabb neki a tényfeltárás külföldön.
Izrael büszke népe nincs rászorulva faszverő gnómok anyagi segítségére! Shalom!
Son of Divine Israel Evidenciák.
jó neked...............
reménykedjünk, hogy meghalt.....pld. öngyi............
Kórházban van az Endike, szétszakadt a végbele. Nem akart takarításért fizetni. Pénzzel.
a paranoid skizofrének már csak ilyenek. ha szerencsénk van időben felakasztja magát, mielőtt másban kárt tesz
Igen, meghaltam, mert nekem a munka a halálom.
Na meló, csá.
Jövő héten
óóaarrgghhhhhhhhh
Valamiért Roli jutott eszembe
Herr Klein, feljönne hozzánk egy rövid megbeszélésre? Kérjük a belépőkártyáját is hozza magával.
Bittedankebitte
- Mifaaaan? Most... nyeeem! A kártyát még össze kell ragasztanom sziKszalaggal, mert..hehe... eltört :) De jövő héten be tudom vinni, ez 100%!!
- ...
- Jófanakkordököljmek!
szottyadtkurva padlója
Nov 17, 2016 09:05:16
Állhat lakhelyelhagyási tilalom alatt is, akkor mászkálhat a városban erre-arra, de a nyomkövető mindig ott a csülkén.
Ja, mert elvileg ilyenkor is van azért némi mozgástér a létfenntartáshoz. (orvos, élelmiszer vásárlás, gondolom ilyen helyekre elmehet,ha bejelenti) De majd Aczél elvtárs és a rutinja rám cáfol vagy megerősít.
Nov 17, 2016 09:05:16
Javító Jónás
Nov 17, 2016 09:12:55
Ja, mert elvileg ilyenkor is van azért némi mozgástér a létfenntartáshoz. (orvos, élelmiszer marcipán vásárlás, gondolom ilyen helyekre elmehet,ha bejelenti) De majd Aczél elvtárs és a rutinja rám cáfol vagy megerősít.
Nov 17, 2016 09:12:55
Púpos Recskapók
Nov 17, 2016 09:18:20
Szerintem ott van a csülkén a jeladó, ha nem lenne és megúszta volna az összes ügyét, már lelépett volna az országból. Ártinak itt több babér nem terem, max pár év hűsölés nézhet ki neki.
Az "ország" szempontjából szerintem simán fel tudná magát építeni újra, a csöves/cigányverő szarságait már az emberek ugyanúgy elfelejtették, mint anno a bambagyáras ügyködéseit, már csak annyi maradt meg a fejekben, hogy a "a népszerű tolvajkéregetők alapítója", akinek volt valami pisztolyos bohóckodása, de már senki nem tudja, pontosan mi. A választási botrányos ügye a nyílvánosság szempontjából sokkal kimagyarázhatatlanabb volt, és lám, abból is fel tudott állni.
Inkább személyes szempontból kérdéses az újabb shaját megoldás, azt azért ő is érzi már, hogy annyira nem pálya ilyen vén fasz fejjel ruppótlanul, magányosan a kisszobából náculni. A régi sulis haveroknak már a saját családi ház, kocsi, tinédzser gyerek mind befigyel, és a legnagyobb probléma ami foglalkoztatja őket, hogy a gyerek majd hová menjen továbbtanulni és miből, miközben már meg kéne kezdeni nyugdíjra is az előtakarékoskodást.
Ő is tudja, hogy 1-2 lehúzós sztori talán még benne van a pakliban, de ha azok se jönnek be, akkor nyithatja ő is a gázt.
Külföldet mondjuk én nem tartom reálisnak, max mosogatni tudna szerintem kimenni valahová, ami neki nem pálya annyira.
Nov 17, 2016 09:18:20
Örebro
(
x17)
Nov 17, 2016 10:02:44
x17)
Schwezoff Dávid
Nov 17, 2016 10:03:20
Nov 17, 2016 10:03:20
Dr. Csonttörő Eszter
Nov 17, 2016 10:09:36
Eszter Fórizs Sodi! Fejezd be a hülyeséget!
Tetszik · 1 órája
Tetszik · 1 órája
Nov 17, 2016 10:09:36
Dr. Csonttörő Eszter
Nov 17, 2016 10:10:22
*újabb csicskalángosnak látja szükségét*
Nov 17, 2016 10:10:22
Schwezoff Dávid
Nov 17, 2016 10:12:46
Púpfalon megint valami buzi témán kattog a korcs homár.
Nov 17, 2016 10:12:46
banshee
(
x24)
Nov 17, 2016 10:15:43
x24)
Kíváncsi vagyok, hogy a hölgyúr letiltására mikor jön meg a bátorsága.
trendbeli garázdaság
Nov 17, 2016 10:59:22
Az csak akkor, ha biztos állása lenne. Mivel ilyen soha nem lesz, mindig be fog csicskulni Flódnisnak. Nyitva kell hagyni a Kakukk-fészek és a bojszófőzejék lehetőségét.
Nov 17, 2016 10:59:22
xray
Nov 17, 2016 11:19:03
nem meri megtenni. jobban fél a hölgyúrtól, mint az anyjától.
Nov 17, 2016 11:19:03
szottyadtkurva padlója
Nov 17, 2016 11:40:15
véletlenül ismerem egy osztálytársát. Pontosan,ahogy leírtad : ház, autó, család, gyerek, karrier. Ő meg otthon röfög, de azt is mérsékelt habzáson, mert különben sokkolja a haarp. Szar ügy, de magát navigálta a faszerdőbe. Még a lufi jobbik sem segíthet neki. Talán, ha felfedezi magában ő is a zsidót, mint Zsanád és ezzel körbehaknizza Újlipótvárost, akkor még leeshet pár Forint, aztán irány Izrael, ahol legalább nem fagy be a csülke.
Nov 17, 2016 11:40:15
Púpos Recskapók
Nov 17, 2016 11:40:30
Vajon a CIB-es melócsára a pénzt a flódnis küldené neki WU-n? Anno Bejlinbe a rejszgép állítása szerint rajta keresztül mentek a magyar gányolós zsebpénzek, bár szerintem inkább Veja néni volt a közvetítő, rendre megtoldva az összegeket a saját nyugdíjával. Mondjuk most van bankszámlája a faszverőnek.
Apropó, Navos Nándi megtette már a szükséges lépéseket, izzította már inkasszómanót a recskás bankszámlájára? Anno küldött róla az anyjának 500 Eurót, ott meg lehetne fogni a zsidót.
Nov 17, 2016 11:40:30
stressznélküli nyugi
Nov 17, 2016 12:21:15
Nekem máig egy rejtély, hogy a recskás hogyan kaphat egyáltalán bármilyen megbízást. Ennyire jók a referenciái, hogy az ügyfelek egymásnak adogatják a névjegyét?? *pr* Ráadásul bankos melót kapott (már ha igaz), egy falmelléki szippantós cég még valahol érthető lenne.
Nov 17, 2016 12:21:15
hova tűnt tomcat?
Nov 17, 2016 12:29:03
erre van egy aranyos kis példabeszéd:
képzeld el milyen hülye az átlagember. az emberek fele ennél hülyébb
Nov 17, 2016 12:29:03
Pénzmentő
Nov 17, 2016 12:35:00
Emlékeim szerint a "bankos meló" annyira bankos meló, hogy valami útszéli webshopba kell bekötni a CIB-es kártyás fizetést.
Nov 17, 2016 12:35:00
broni
Nov 17, 2016 12:48:44
sodi, vegyél egy gyémántokkal kivert , arany öngyújtót!!!!!!!!erre bukni fognak a tinifiúk!!!!!!
Nov 17, 2016 12:48:44
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Nov 17, 2016 12:53:51
x4)
Nov 17, 2016 12:53:51
es tegyuk hozza, hogy ezt a par napos melocsat nyomja 3 honapja... Persze buziszaunazgatas kozben nehez dolgozni Nov 17, 2016 12:53:51
stressznélküli nyugi
Nov 17, 2016 13:09:44
De még ezek is hogy találják meg a véjpjofi pjogjamozót? Kiss Endre Farkas nevére rákeresve nem a referenciamunkái jönnek elő. Vagyis igen, nézőpont kérdése és ennek Laci barátnője örül a legjobban. Recskaiék már nem hiszem, hogy bármilyen melót is kiközvetítenek a púposnak.
Nov 17, 2016 13:09:44
ADOLF HITLER
Nov 17, 2016 13:21:17
Bogaram!
Nov 17, 2016 13:21:17
Flanelproli
Nov 17, 2016 13:30:33
Én nem basznám meg de a celebsége miatt, meg mert olyan kis kerek pofija van megszopatnám.
Manduláig letolom neki, hadd hörögjön kicsit aztán befognám az orrát és a zacsit is betömném a pofájába. Azt szeretném kérdezni, hogy ez így csomagárban mennyi lenne?
Talán később igen.
Nov 17, 2016 13:30:33
Schwezoff Dávid
Nov 17, 2016 13:32:26
Bogaram!
Vigyázzál Tajgikám, mert hazafele be találok kanyarodni a lakótelepedre és feldugom a késedet a seggedbe!
Nov 17, 2016 13:32:26
broni
Nov 17, 2016 13:46:13
meghalt pataki atilla!!!!!!!!!
Nov 17, 2016 13:46:13
ADOLF HITLER
Nov 17, 2016 13:47:49
nincs késem, Tajgi nem én vagyok, szóval felőlem oda kanyarodsz, ahová jólesik xD
Nov 17, 2016 13:47:49
Schwezoff Dávid
Nov 17, 2016 13:54:34
meghalt pataki atilla!!!!!!!!!
Delhusa Gjoni még él!!!
Nov 17, 2016 13:54:34
Kiss Laci
Nov 17, 2016 14:02:05
Gyárfás lemond és én leszek a úszószövetség főtitkára!!!
Azt hiszem kissé átformáljuk az edzésmunkát!!!
Nov 17, 2016 14:02:05
broni
Nov 17, 2016 14:11:09
Delhusa Gjoni még él!!!
hála jehovának!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 17, 2016 14:11:09
eljött az idő!!!
Nov 17, 2016 14:14:07
444.hu/2016/11/17/szelsojobboldali-terrortol-tart-a-nemet-elharitas
valaki megírja a levelet a bundes titkosszolgálatnak, hogy a magyar neonácik egyik alvó sejtje hambujgban van, és merényletre készül? nszksz!
valaki megírja a levelet a bundes titkosszolgálatnak, hogy a magyar neonácik egyik alvó sejtje hambujgban van, és merényletre készül? nszksz!
Nov 17, 2016 14:14:07
broni
Nov 17, 2016 14:20:30
Gyárfás lemond és én leszek a úszószövetség főtitkára!!!
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
éljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 17, 2016 14:20:30
broni
Nov 17, 2016 14:22:02
444.hu/2016/11/17/szelsojobboldali-terrortol-tart-a-nemet-elharitas
Nov 17, 2016 14:22:02
eljött az idő!!!
Nov 17, 2016 14:24:42
Nov 17, 2016 14:24:42
broni
Nov 17, 2016 14:28:39
Nov 17, 2016 14:28:39
eljött az idő!!!
Nov 17, 2016 14:31:18
te vagy az, tex???
Nov 17, 2016 14:31:18
broni
Nov 17, 2016 14:36:41
te vagy az, tex???
dehogy!!!!!!!
fuck tex!!!!!!!!
Nov 17, 2016 14:36:41
retardfigyelő
Nov 17, 2016 14:39:23
Nov 17, 2016 14:39:23
broni
Nov 17, 2016 14:47:47
sodi biztos ad, kedves rgl.
Nov 17, 2016 14:47:47
hova tűnt tomcat?
Nov 17, 2016 14:51:24
mi a faszt kell segíteni, ha ma veszi meg?
Nov 17, 2016 14:51:24
Kiss Laci
Nov 17, 2016 14:52:46
dehogy!!!!!!!
fuck tex!!!!!!!!
fuck tex!!!!!!!!
OK!
Melyik uszodában???
Nov 17, 2016 14:52:46
retardfigyelő
Nov 17, 2016 14:56:14
ezt a biciklit akarja megvenni rgl?
Nov 17, 2016 14:56:14
broni
Nov 17, 2016 14:58:54
ezt a biciklit akarja megvenni rgl?
Nov 17, 2016 14:58:54
stressznélküli nyugi
Nov 17, 2016 15:01:09
Ez nem véletlen!
Nov 17, 2016 15:01:09
broni
Nov 17, 2016 15:05:47
Ez nem véletlen!
mi az oka??????????
Nov 17, 2016 15:05:47
trendbeli garázdaság
Nov 17, 2016 15:31:39
Nem megtalálják. A Rocskai-Groteszk vonalon passzolják le neki a legpitiánerebb ügyfeleket, akik gombokat fizetnek, de a szart is átveszik, és inkább legyen olcsó, mint legyen gyorsan kész. Legalábbis régen ez volt.
Szerintem már nincsenek magyar melók, amióta Vera néni feldobta a pacskert. Ez az utóbbi időben csak etetés volt, pláne, hogy három hónapja nincs elvileg kész a melócsával a korcs.
A Sodinak új munkahelye van, ez szinte biztos. Retteg, hogy a trollok közbelépnek, ezért lapít a csatornapatkány. A patkány. A Sodi. Lehet, hogy a munkaügyi központ talált neki valami munkát, de az is, hogy egy újabb gányolda szopta be a telemasnizott, milliós csodacévét.
Nov 17, 2016 15:31:39
broni
Nov 17, 2016 16:01:03
szerintem guberál.
Nov 17, 2016 16:01:03
-
Nov 17, 2016 17:28:26
Farkas Endre Kiss
Követem · 9 órája ·
:D :D :D
Tetszik
Megosztom
3 3
1 megosztás
3 hozzászólás
Tetszik · 1 · 8 órája
Jonas Cintia
Jonas Cintia Es ha valaki kurva az mar nem ember vagy mi a fasz???
Tetszik · 8 órája
Pál Péter Walter
Pál Péter Walter Igen, pultos vagyok Svájcban, és 30-ször többet keresek mint te Németországban akármivel ;)
Tetszik · 1 · 7 órája
Követem · 9 órája ·
:D :D :D
Tetszik
Megosztom
3 3
1 megosztás
3 hozzászólás
Tetszik · 1 · 8 órája
Jonas Cintia
Jonas Cintia Es ha valaki kurva az mar nem ember vagy mi a fasz???
Tetszik · 8 órája
Pál Péter Walter
Pál Péter Walter Igen, pultos vagyok Svájcban, és 30-ször többet keresek mint te Németországban akármivel ;)
Tetszik · 1 · 7 órája
Nov 17, 2016 17:28:26
Pénzmentő
Nov 17, 2016 17:32:08
Jónás Szintia, mennyi vagy egy órára???
Nov 17, 2016 17:32:08
-
Nov 17, 2016 17:35:10
Miért nem alázta be SoDI? Egy beszólás még beleférne.
Nov 17, 2016 17:35:10
broni
Nov 17, 2016 18:02:01
pisi-kaki szexet vállalsz szinti??????????
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhh
Nov 17, 2016 18:02:01
broni
Nov 17, 2016 18:10:11
fossál, szarjál szinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 17, 2016 18:10:11
rühes migri
Nov 17, 2016 18:32:17
Gábor Rácz
2 órája ·
A hajléktalanszállon, ahol már 7. napja tartózkodom, majdnem verekedésig fajult a helyzet, mikor a már 6. napja " ÚTON LÉVŐ " Németországból átutalt pénzem után kérdeztem. A felkérdezett VATIKÁNI ÜGYNÖKFÉREG "szociális munkás" EGYSZERŰEN ARCOMBA NEVETETT, mikor kértem, adja oda a számlájukra - általa bevallva - MA ÉRKEZETT pénzt, hogy VÉGRE MEGVEHESSEM KISLÁNYOMNAK A BICIKLIT, AMIT KINÉZTEM NEKI. Ha a lányomról van szó, NEM TŰRÖK EMBERTELENSÉGET. Többször rendre utasítottam, legyen tisztelettel, vagy feljelentem őket LOPÁSÉRT, rendőrt hívok, ha provokál. Szemembe nevetve közölte azt - nevezett Vincent - , hogy BESZÉLJEK FRANCIÁUL, HA VALAMIT KÖZÖLNI AKAROK VELE. Ez a féreg buzi VATIKÁN KURVÁJA TÖKÉLETESEN BESZÉL ANGOLUL, AHOGY EZT PÁR PERCCEL KÉSŐBB A FORDÍTÓ TANUMTÓL MEGTUDTAM. Tehát, az egész csupán provokáció, hogy végre a "megérdemelt" helyre jussak. Ha pofán verem, három évet kapok. Film nemsokára.
2 órája ·
A hajléktalanszállon, ahol már 7. napja tartózkodom, majdnem verekedésig fajult a helyzet, mikor a már 6. napja " ÚTON LÉVŐ " Németországból átutalt pénzem után kérdeztem. A felkérdezett VATIKÁNI ÜGYNÖKFÉREG "szociális munkás" EGYSZERŰEN ARCOMBA NEVETETT, mikor kértem, adja oda a számlájukra - általa bevallva - MA ÉRKEZETT pénzt, hogy VÉGRE MEGVEHESSEM KISLÁNYOMNAK A BICIKLIT, AMIT KINÉZTEM NEKI. Ha a lányomról van szó, NEM TŰRÖK EMBERTELENSÉGET. Többször rendre utasítottam, legyen tisztelettel, vagy feljelentem őket LOPÁSÉRT, rendőrt hívok, ha provokál. Szemembe nevetve közölte azt - nevezett Vincent - , hogy BESZÉLJEK FRANCIÁUL, HA VALAMIT KÖZÖLNI AKAROK VELE. Ez a féreg buzi VATIKÁN KURVÁJA TÖKÉLETESEN BESZÉL ANGOLUL, AHOGY EZT PÁR PERCCEL KÉSŐBB A FORDÍTÓ TANUMTÓL MEGTUDTAM. Tehát, az egész csupán provokáció, hogy végre a "megérdemelt" helyre jussak. Ha pofán verem, három évet kapok. Film nemsokára.
Nov 17, 2016 18:32:17
stressznélküli nyugi
Nov 17, 2016 18:34:41
mi az oka??????????
Nov 17, 2016 18:34:41
broni
Nov 17, 2016 18:49:55
muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nov 17, 2016 18:49:55
Best retard
(
x1)
Nov 17, 2016 19:15:05
x1)
Ez az észlény minicigó miért kint veszi meg a biciklit és a pénzt miért nem küldi haza a lányának? Vagy az úrhölgynek küldi a zsetont és elviteti vele a bringát. Ehelyett megveszi ott a kis rózsaszín biciklit, amit 10 percen belül egy kiadós verés mellett elvesznek a rendőrök egy hajléktalan káeurópai cigánytól,hogy biztos lopta..
stressznélküli nyugi
Nov 17, 2016 19:22:47
Sodi menj Svájcba hímringyónak!
Nov 17, 2016 19:22:47
-
Nov 17, 2016 19:24:54
akkor a böri lesz végül ráczigány Shajáth Megoldása™
Nov 17, 2016 19:24:54
xray
Nov 17, 2016 19:26:52
Gábor Rácz
2 órája ·
A hajléktalanszállon, ahol már 7. napja tartózkodom, majdnem verekedésig fajult a helyzet, mikor a már 6. napja " ÚTON LÉVŐ " Németországból átutalt pénzem után kérdeztem.
2 órája ·
A hajléktalanszállon, ahol már 7. napja tartózkodom, majdnem verekedésig fajult a helyzet, mikor a már 6. napja " ÚTON LÉVŐ " Németországból átutalt pénzem után kérdeztem.
Nov 17, 2016 19:26:52
Best retard
(
x1)
Nov 17, 2016 19:32:53
x1)
az egykori vadászbika kóborló cigány szerelmét pénzeli
-
Nov 17, 2016 19:41:39
Ha tényleg ilyen sokáig dolgoztatják Snecit nap, mint nap, akkor nem fogja sokáig bírni. Mit tudni a látásáról? Szemüveges, lehet, hogy nagyon gyenge a szeme, ezért sokáig nem fogja tudni a monitort bámulni napi 8-9 órában.
Nov 17, 2016 19:41:39
Best retard
(
x1)
Nov 17, 2016 19:42:46
x1)
Ha tényleg ilyen sokáig dolgoztatják Snecit nap, mint nap, akkor nem fogja sokáig bírni. Mit tudni a látásáról? Szemüveges, lehet, hogy nagyon gyenge a szeme, ezért sokáig nem fogja tudni a monitort bámulni napi 8-9 órában.
feltéve, ha a "szakmájában" dolgozik ugye...én azt sem tartom kizártnak,hogy szexopáknak tesz apróbb (23cm) szívességeket szaunázás és egy tál leves után.
broni
Nov 17, 2016 20:08:15
sodi, a hímkurva...........
Nov 17, 2016 20:08:15
broni
Nov 17, 2016 20:46:37
hejj, holnap be kék baszni!!!!!!!!!!!!!!!!vivát trump úr!!!!!!!!!!!vivát codreanu!!!!!!!!!
Nov 17, 2016 20:46:37
Arbeitsamt
Nov 17, 2016 22:37:27
szerintem guberál.
Herr Endre F. Kiss képességfelmérése után ezt a tevékenységet találtuk mi is a számára legmegfelelőbbnek.
Nov 17, 2016 22:37:27
Aczél elvtárs
Nov 17, 2016 22:42:41
Hejj broni, nagyon be vagyok állva :-))
Malacról lekerült a nyomkövető? Akkor el lehet lopni XD
Vagy csak vércukor vizsgálatra ment?
Nov 17, 2016 22:42:41
Aczél elvtárs
Nov 17, 2016 23:00:04
Talán később igen.
Talán később igen.
Te ki a faszom vagy?
Nov 17, 2016 23:00:04
AutismusMaximus
Nov 18, 2016 00:42:23
van egy regi magyar emailcimem, arra mostanaban egy faszom szcientologus valami piroska gyula allandoan leveleket kuldözget, irtam neki szepen, aztan megint szepen, aztan mar nem szepen. nincs opcio a level letiltaasara, namarmost a köcsögöt megtalaltam a facebookon, innentöl en irok neki napi szaz levelet,meglatjuk ki birja jobban.
Nagy hiba volt Kisborossal kikezdeni, nem tudták a trollok, milyen nagy hatalmú, top 100-as szcientológussal húztak ujjat.
Boros László
"Informatikával, szervezéssel, oktatással, szervezetépítéssel, drogrehabilitálással, alkalmazott oktatással, emberi jogokkal, és egy új civilizáció felépítésével foglalkozom" - vallja az interneten.
Nov 18, 2016 00:42:23
stressznélküli nyugi
Nov 18, 2016 07:11:54
Boros László
Boros László
Én eddig úgy tudtam drogterjesztéssel.
Nov 18, 2016 07:11:54
hova tűnt tomcat?
Nov 18, 2016 07:44:55
Ez az észlény minicigó miért kint veszi meg a biciklit és a pénzt miért nem küldi haza a lányának? Vagy az úrhölgynek küldi a zsetont és elviteti vele a bringát. Ehelyett megveszi ott a kis rózsaszín biciklit, amit 10 percen belül egy kiadós verés mellett elvesznek a rendőrök egy hajléktalan káeurópai cigánytól,hogy biztos lopta..
ez ugye költői kérdés volt? nyilván nem biciklire kell. kifogásnak jó csak a gyerek, amúgy sejtheted mennyit törődik vele.
Nov 18, 2016 07:44:55
Púpos Recskapók
Nov 18, 2016 09:23:40
Jó látni, hogy Zsneci franciaországi segélyszervezeteket támogat 50 Eurókkal, biztosan jól mehet neki az új melócsából várt fizetéséből!
Bár jobban örülnénk, ha a pénzzel a saját hazájában élő rászorulólat támogatná, de azért ne legyünk telhetetlenek, az Univerzum így is kemény munkát végez!
Bár jobban örülnénk, ha a pénzzel a saját hazájában élő rászorulólat támogatná, de azért ne legyünk telhetetlenek, az Univerzum így is kemény munkát végez!
Nov 18, 2016 09:23:40
snecimama és papa
Nov 18, 2016 09:31:56
Jó látni, hogy Zsneci franciaországi segélyszervezeteket támogat 50 Eurókkal, biztosan jól mehet neki az új melócsából várt fizetéséből!
Mi is nagyon örülünk, hogy a kisfiunk ennyire szívén viseli a rászoruló embereket sorsát.
Nov 18, 2016 09:31:56
banshee
(
x24)
Nov 18, 2016 11:10:07
x24)
hova tűnt tomcat?
Nov 18, 2016 11:12:13
Nov 18, 2016 11:12:13
retardfigyelő
Nov 18, 2016 11:17:40
ténylegesen nem ő az apja, ezt a rácz nagyanyja valószínűsítette, aki a dns vizsgálatot is fizette volna. de a minicigó is kétségbe vonta már apaságát valamelyik videóban. de mindegy is, kurvára nem törődik a gyerekkel, szerintem születése óta háromszor látta összesen. fontosabb neki a tényfeltárás külföldön.
Nov 18, 2016 11:17:40
Brian
Nov 18, 2016 11:20:57
csak mártírkodik az aprócigány szokás szerint, most épp agyerekét használja fel arra, hogy magát sajnáltassa. kaját venne neki vagy ruhát,nem egy kibaszott használt biciklit. undorító féreg .
Nov 18, 2016 11:20:57
retardfigyelő
Nov 18, 2016 11:23:09
rácz és a gyereke viszonyában az a legviccesebb, hogy gyerekkereskedelem tárgyának tekinti a gyerekét. vagyis arra hivatkozik, hogy az anyósa és a neje eladták a lányát még a terhesség alatt. ehhez képest a gyerek az anyjánál van születése óta, öt éve. és rácz nagy menekülése tulajdonképpen azzal kezdődött, hogy a gyerekkereskedők kezdték el üldözni, akik meg sem vették a gyerekét, utána a lakásmaffia üldözte, most meg a titkosszolgálatok. és egyfolytában menekül.
Nov 18, 2016 11:23:09
Schwezoff Dávid
Nov 18, 2016 11:28:32
Nov 18, 2016 11:28:32
stressznélküli nyugi
Nov 18, 2016 12:23:24
Son of Divine Israel Evidenciák.
Nov 18, 2016 12:23:24
broni
Nov 18, 2016 13:10:44
Hejj broni, nagyon be vagyok állva :-))
jó neked...............
Nov 18, 2016 13:10:44
Škoda Superb
Nov 18, 2016 13:54:25
Utólsó megosztás 6 órája.
Mi van Sneci, dolgozol?
Mi van Sneci, dolgozol?
Nov 18, 2016 13:54:25
kudarcocska
Nov 18, 2016 13:55:55
sneci, hogy saccolod, mennyi idő múlva rúgnak ki az új helyen?
Nov 18, 2016 13:55:55
broni
Nov 18, 2016 14:06:23
Utólsó megosztás 6 órája.
Mi van Sneci, dolgozol?
Mi van Sneci, dolgozol?
Nov 18, 2016 14:06:23
Nigger főbérlő
Nov 18, 2016 14:08:13
Kórházban van az Endike, szétszakadt a végbele. Nem akart takarításért fizetni. Pénzzel.
Nov 18, 2016 14:08:13
hova tűnt tomcat?
Nov 18, 2016 14:09:03
rácz és a gyereke viszonyában az a legviccesebb, hogy gyerekkereskedelem tárgyának tekinti a gyerekét. vagyis arra hivatkozik, hogy az anyósa és a neje eladták a lányát még a terhesség alatt. ehhez képest a gyerek az anyjánál van születése óta, öt éve. és rácz nagy menekülése tulajdonképpen azzal kezdődött, hogy a gyerekkereskedők kezdték el üldözni, akik meg sem vették a gyerekét, utána a lakásmaffia üldözte, most meg a titkosszolgálatok. és egyfolytában menekül.
a paranoid skizofrének már csak ilyenek. ha szerencsénk van időben felakasztja magát, mielőtt másban kárt tesz
Nov 18, 2016 14:09:03
broni
Nov 18, 2016 14:35:15
sodi, meghaltál???????????
Nov 18, 2016 14:35:15
Pénzmentő
Nov 18, 2016 14:54:24
Kutya faszát már sodi, hát válaszolj, ha kérdeznek!
Nov 18, 2016 14:54:24
sodi
Nov 18, 2016 14:58:43
Kutya faszát már sodi, hát válaszolj, ha kérdeznek!
Igen, meghaltam, mert nekem a munka a halálom.
Na meló, csá.
Nov 18, 2016 14:58:43
broni
Nov 18, 2016 15:27:27
Nov 18, 2016 15:27:27
stressznélküli nyugi
Nov 18, 2016 15:28:00
Jövő héten
Nov 18, 2016 15:28:00
Sittes Sanyi
Nov 18, 2016 15:29:36
óóaarrgghhhhhhhhh
Valamiért Roli jutott eszembe
Nov 18, 2016 15:29:36
HR-manager
Nov 18, 2016 15:29:48
Herr Klein, feljönne hozzánk egy rövid megbeszélésre? Kérjük a belépőkártyáját is hozza magával.
Bittedankebitte
Nov 18, 2016 15:29:48
Pénzmentő
Nov 18, 2016 15:53:31
Bittedankebitte
Bittedankebitte
- Mifaaaan? Most... nyeeem! A kártyát még össze kell ragasztanom sziKszalaggal, mert..hehe... eltört :) De jövő héten be tudom vinni, ez 100%!!
- ...
- Jófanakkordököljmek!
Nov 18, 2016 15:53:31
kimaradt a
Nov 18, 2016 16:07:33
"könyörgömpéküjjünkki"
Nov 18, 2016 16:07:33
broni
Nov 18, 2016 16:14:34
texnek ezóta megvolt az első heteroszexuális élménye a zsenge klaudiával,...hogy megér e- ez több év börtönt....
Nov 18, 2016 16:14:34
Púpos Recskapók
Nov 18, 2016 17:21:57
Abból is látszik, hogy ez bizonu melócsá, hogy nem dicsekedik itt teljes mellszélességgel az 50 Eujós adakozásával a kobold.
Nov 18, 2016 17:21:57
banshee
(
x24)
Nov 18, 2016 17:25:36
x24)
És nagy valószínűséggel nem Hamburgban.
Még nagyobb valószínűséggel a kauciót is visszakapta.
Még nagyobb valószínűséggel a kauciót is visszakapta.
Klapka
Nov 18, 2016 18:05:35
már alig várom, hogy elmesélje az új kalandjait. hogyan vált alulköveteltté, hogyan kezdték mellőzni, hogyan mondták meg neki, hogy sajnos mennie kell. mit baszott el, hogyan úszta meg, hogy bepereljék. ilyenek. mert azt ugye senki sem gondolja, hogy bonyodalmak nélkül mennek a dolgok a sodinál. és mint tudjuk, minden váratlan helyzetnél elkezd pánikolni.
Nov 18, 2016 18:05:35
broni
Nov 18, 2016 18:27:30
óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 18, 2016 18:27:30
Schwezoff David
Nov 18, 2016 18:29:23
Dusseldorfban van Apply gomb?
Nov 18, 2016 18:29:23
éljen!!!
Nov 18, 2016 18:29:51
Nov 18, 2016 18:29:51