Biztos belikőrkézett párszor! xD
Eskü alatt hazudott, akkor már a Superretardnál dolgozott. Hahó!
Hazudott a bíróságnak? Az ítélet idején már a Superretardnál dolgozott, nem?
Hm, a mentőmellényes videó mellé a Kolosy téri szafarisra is szükségem lesz.
Ez lehetett az egyik ok, a másik pedig, ha egy rálel, akkor már ott van mögötte a többi is.
www.youtube.com/watch?v=M5BxVcyfMvo#t=24m6s
Határozottan nem lát. Hogy nyújtja a nyakát, hogy egyáltalán kivegye a feliratot.
A gyagyás igazi aszfaltbetyár, az összes bóját, táblát, kukát és villanyoszlopot összeszedi. Hihetetlen.
Esküszöm fél óra után azt hittem, hogy azt már direkt csinálja. Nyílegyenes úton egyszer csak nyom egy jobbost, nekimegy egy parkoló autónak, aztán át a másik oldalra, és neki egy konténernek. Az egész utcában nem volt más tereptárgy csak ez a kettő. Sírva röhögtem. Pedig állítólag az analóg kontrollerrel sokkal könnyebb autós játékot játszani, mint a klaviatúrával, ami ugye csak 0-1 módon érzékeli az iránybillentyűket.
Nehai Vera neni szemuvegevel biztosan nem egyszeru latni.
Akkor kivételesen igazat szólt. Ezt is megéltük.
Ismétlem, szakembereket keresünk, nem a SoDI-t!
Hermánnak is :)
Fogorvosról nem szólva.
Kíváncsi lennék, hogy egy fogorvos szerint mit lehetne csinálni azzal a két kibaszott Orbit rágóval a pofájában. Szerintem nincs más megoldás, mint kiverni (nem úgy, Laci XD) aztán valami protkót összerakni neki. A művelet első felére bőven vannak jelentkezők, ettől a költségtől szívesen megkíméljük Endrét.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
alig várom, csicskaboros, de abba biztos lehetsz, hogy szétbaszom a fejedet, ha találkozunk.
Most nézem újra a tegnapi köszfetyítést, priceless. Endin vagy az autizmus hatalmasodott el, vagy a fizetésének a felét drogban kapja a török döneresektől
ki hitte volna...
első péntek az két nap, ki fogad velem, hogy csúszás lesz? :)
tegyük hozzá, hogy a sodi elköltött 700-800 eurót játékra, miközben a segélyen élő anyjától, aki hitelre veszi a vajat a boltban, sajnál havi 100 eurót. mert életveszély van.
Bazmeg, valaki vegye már gyámság alá, ezt nem lehet kibírni!
Farkas Endre Kiss Egyébként sajnos Törpapának is nehézségei akadtak sajnos az eredeti ütemtervvel. A frissített megállapodásunk szerint december és március között minden hónap első péntekén utal 50 ezret édesanyám számlájára. Szurkoljatok neki is!
Nahát, milyen meglepő... Megint a trollok voltak a hülyék, ugye zsodi?
Akkor ha jól értem (és feltéve hogy nem hazudik a sodi), ezzel anyád karácsonyi ajándéka is le van tudva, ugye? Ilyen undorító materialista szardarabot se láttam még mint te.
Feltéve (de meg nem engedve, ugye... haha), hogy a dőrpe nem fizet. Akkor anyád ajándéka is elsodikázódik? Ez alól is kibújtál, te is jól tudod. Megint lehet más a hibás. Egy szenny ember vagy.
Jó a nicked: Kriplit - olyan, mintha egy ásvány neve lenne xD
Nekem meg olyan nincs, aki minden egyes alkalommal bejelenti, hogy buzgárszaunába megy.
kruchió 2000 Ft-ért gyakorlatilag korlátlan púpszopató bérletet vásárolt sodi facebookjához. Nem is rossz...ha a gyagyásnak lenne üzleti érzéke, visszaigazolna fix havidíjért trollokat, akiket aztán nem soderálhatna ki. A lényeg az lenne,hogy folyamatosan közvetítsen.
És olyan ismerősöd sincs, aki a saját faszverős videóit publikálja a melegportálokon???
Furcsa.
uriember biztosra nem fogad, tehat max a gyagyåssal fogadhatsz :-).
Így van, ez megint egy tipikus sodisan aljas húzás.
A trolloknak lett igaza, a dőrpe sosem fog fizetni, feltehetően a pénz rég kitudjahol van, el sem költözött, tuti továbbra is szállón él a "szorgalmas", "becsületes" dőrpe.
Másodállás, 250ezer nettó havi jövedelem kisegítőként..nopersze,... hahahaha.
Mindezeket egy tisztább pillanatában a recskás felfogta, majd azt találta ki, akkor a dőrpe pénze menjen az anyjához, ő már úgyis gondolatban "leírta", a másik retard meg úgysem fizet, tehát az anyja is pofára esik, de nem reklamálhat, az "ál-jószándék" megvolt, mindenki koppan, ő meg röhög a markába.
Na, ezért nem szabad sajnálni, azért sem, hogy marfan szindrómával születtett.
Ami egyébként egy kibszott nagy előny is lehet, gondoljunk bele, sokan alacsony férfiként titkon mit meg nem adnának azért, hogy ilyen testmagasságuk vagy ekkora szerszámuk legyen, és ez még csak a primitív része a történetnek..
www.life.hu/drlife/20110509-a-marfanszindroma-egy-erdekes-genetikai-betegseg.html
Ilyen testmagasság, hajlékony ízületek, hatalmas szerszám... Ebből csak egy dolog következik... Ami még Lacinak illetve barátnőjének is tetszene xD
hu.wikipedia.org/wiki/Autofell%C3%A1ci%C3%B3
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sodi magas lenne? Szerintem max 175. Kb olyan magas, mint az urnabaszó, és az se egy kosaras alkat.
Az úgynevezett retardok magasságával kapcsolatban óvatosan hazudjatok, mert Ártiról pl. azt írtátok (fél-háromnegyed éve?) hogy max 170 cm. Én álltam vele szemben - azaz elmentünk egymás mellett - és az élményem alapján simán 180 cm megvan. Ráadásul nem egyeztettétek a számára kedvezőtlen hazugságot, mert régebben már volt téma a a magassága, akkor még érdekes módon nagyjából valóságos számokat adtatok meg.
gurulj le a dombról!
a retardságban nem a magasság a meghatározó szempont.
A dagadt pálcika karú szar akkora, mint a kutya ülve. Novák Emőke magasabb nála.
az élményed az volt, hogy te térdeltél és szoptad ábrándos tekintettel az Alapító mikroméretű faszát.
Úgy tényleg magasnak tűnhetett a hájhitler.
Mert görbe púpos a nyomorult, a gerince olyan, mint a hullámvasút.
A simán púpos emberek kicsikék, hajlottak, ő azért akkora, még így is, mint egy átlagos megtermett férfi, mert emellé még nagyon súlyos gerincferdülése van.
Egyszerűen fogalmazva neki a testhossza nem a magassága, mert hajlottan görbén áldogál, ha megnézed milyen magas az ülő télapó mellet és milyen kurva hosszú a lába, mig ha felállnak, a télapó magasabb, megérted miről beszélek.
Az összes egyéb tünetet laikusnak is láthatóan hordozza, teljesen egyértelmű.
És ami szomorú, ez van 20éve, pedig már akkor is nagyon fejlett terápia és komplex segítség lett volna elérhető.
Nem tudom konkrétan az ő, vagy szülei hibája is, hogy egy autista orvoshibáztató matyarázattal lerázta magáról ezt is.
Súlyos árat fog végül fizetni érte, az idő itt kérlelhetetlenül a SoDi ellen dolgozik.
Idejében és szakorvos folyamatos kontrollja alatt kellett volna nagyon intenzíven sportolnia, és megfelelően táplálkoznia, hogy ne alakuljanak ki fizikai rendellenességek.
Az észbeli képességei enyhénszólva nem kiemelkedőek, ez a marfan esetén egyébként szintén nem szokatlan.
De mostanra úszás, kosár, vagy kitdja milyen sportoló lenne, ha csak a harmadik-negyedik vonalban, akkor is jobbak lennének az életkiálássai és az általános helyzete, mint így.
Ez a legutóbbi orvosfikázása a sérv körül tuti nagyrészt dacreakció, a német klinikai dokiknak két pillantással észre kelett venni, hogy genetikai alapprobléma van.
Más kérdés, hogy kicsit cinikusan álltak a k. európai kissé autista, nyelvet alig beszélő migrihez, arra vigyáztak, ne náluk jöjjön elő a szívprobléma, ne ott kelljen a hullaházba tolni, inkább bekurták az intenzivre.
Még az is lehet, második műtéttel "körülnéztek" feljebb is, mint a sérv, ezért nyavajog a púpos, hogy összevissza vagdosták, holott lehet, az életét hosszabították meg évtizedekkel.
Én vicc nélkül, fizetnék érte annyit.
Ebben is van igazság.
Ez pontosan így történt. A vizualitáshoz még hozzátartozik, hogy a beszélgetés után torz vigyorral dörzsölgette a kezét a kampós orrú, hajlott, púpos figura, apró fókahangokat vakkantva örömében. Ezt ügyesen elrendezte. Megint a zsidók jártak jól.
szerintem ki is verte. Evidenciákat.
Küldött is pénzt, meg nem is. Segített is az anyjának, meg nem is. Szegényebb is lett, meg nem is.
Tisztára, mint a mesében!!!!
Púp, az Igazságos!!!!
Az shemmi az én masztimaratonjaimhoz képest!
videót, vagy meg sem történt!
natyon kedvezőtlen lehet ha a trollfórumon elírják valakinek a magasságát.
életminőség-romlás??
ilyenkor bizony perelni kell!
Én beszéltem vele kétszer személyesen és alacsonyabb nálam. Az egyikről videofelvétel is készült, még a tolvajkergetős idők előtt. Én 178 cm vagyok.
(boroslaci már tárcsázza is a 06-Sherlock Porkst!)
anyám elkobozta!!!!!!!!!!!!!
ezt nézik a 3 négerrel az akció előtt, mi?
hasonlítsd össze egy igazi férfival :)
majdnem, 3 cigánnyal.......
Pedig a csoki csak a szadban olvad...
52-es bicepsszel!
ezt anyám hörgi:óóóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Azért figyelitek, hogy Tajgi mindig egyre nagyobbat mond a bicepsz méretére! Legközelebb már lehet vastagabb lesz aderekánálsörhasánál!
Picsába, lebuktam!
trendbeli garázdaság
Nov 29, 2016 22:46:36
Ezek szerint a korcs hivatalosan még mindig a Nándorfejérvár köz lakója. Ideje lenne végre tényleg elintézni a kijelentését onnan.
Ugyan ez már a régi címe, de a lakás tulajdonosát vagy a főbérlőt meg lehet találni, és érdeklődni nála, hogy a Kiss úrnak a rokonai/munkatársai/régi barátai, és nem tudja-e esetleg az új címét. Ha igen, jó, ha nem akkor meg lehet róla kérdezősködni, hogy milyen lakó volt, mint csinált ott kint stb. Lehetnek itt még szórakoztató részletek LOOOLLLLLLLL
Ugyan ez már a régi címe, de a lakás tulajdonosát vagy a főbérlőt meg lehet találni, és érdeklődni nála, hogy a Kiss úrnak a rokonai/munkatársai/régi barátai, és nem tudja-e esetleg az új címét. Ha igen, jó, ha nem akkor meg lehet róla kérdezősködni, hogy milyen lakó volt, mint csinált ott kint stb. Lehetnek itt még szórakoztató részletek LOOOLLLLLLLL
Nov 29, 2016 22:46:36
Nem bújhatsz el
Nov 29, 2016 22:49:23
Ezek szerint a korcs hivatalosan még mindig a Nándorfejérvár köz lakója. Ideje lenne végre tényleg elintézni a kijelentését onnan.
Biztos belikőrkézett párszor! xD
Nov 29, 2016 22:49:23
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 29, 2016 22:51:17
Vajon a 186 ezer forint perköltséget már kifizették?
Nov 29, 2016 22:51:17
Csatornapatkány
Nov 29, 2016 23:00:28
*új kanális után néz*
Nov 29, 2016 23:00:28
Shiker
Nov 29, 2016 23:08:20
Kiss Endre Farkas II. r. vádlott nőtlen. Munkahelye, jövedelme nincs. A tartalékait éli fel.
Nov 29, 2016 23:08:20
Biztatási kár
Nov 29, 2016 23:10:28
Kiss Endre Farkas II. r. vádlott nőtlen. Munkahelye, jövedelme nincs. A tartalékait éli fel.
Eskü alatt hazudott, akkor már a Superretardnál dolgozott. Hahó!
Nov 29, 2016 23:10:28
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 29, 2016 23:10:59
Nov 29, 2016 23:10:59
Levelező Lali
Nov 29, 2016 23:17:33
Hm, a mentőmellényes videó mellé a Kolosy téri szafarisra is szükségem lesz.
Nov 29, 2016 23:17:33
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 29, 2016 23:40:04
Sunyi módon félhetett a pénzbírságtól, és így akarta elkerülni?
Nov 29, 2016 23:40:04
Biztatási kár
Nov 29, 2016 23:42:41
Sunyi módon félhetett a pénzbírságtól, és így akarta elkerülni?
Ez lehetett az egyik ok, a másik pedig, ha egy rálel, akkor már ott van mögötte a többi is.
Nov 29, 2016 23:42:41
Nov 29, 2016 23:44:08
meg persze a megszokás... a sodi mindig hazudik.
Nov 29, 2016 23:44:08
töppedt buzigolyók
Nov 29, 2016 23:55:40
Sodi 200 km/h körül dönget a HATSÁVOS autóúton. Szembe jön vele egy autó, de már fél kilométerről látszik, hogy világít. Nekimegy fullba frontálisan. Meghal. Respawn. 10 másodpercen belül 2 frontális ütközés, majd izomból belehajt egy felüljáró támpillérébe.
Gyerekek, nem lehet, hogy egész egyszerűen nem lát rendesen???
Azt már nem is mondom, hogy a játékban kb percenként zörög a telefonja, hogy mondják neki a következő missziót, de ő konzekvensen nem veszi észre, és azon rötyög, hogy de geci unalmas a játék, és hogy mi a faszt kell itt csinálni? :D :D
Azt már nem is mondom, hogy a játékban kb percenként zörög a telefonja, hogy mondják neki a következő missziót, de ő konzekvensen nem veszi észre, és azon rötyög, hogy de geci unalmas a játék, és hogy mi a faszt kell itt csinálni? :D :D
Nov 29, 2016 23:55:40
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2016 00:14:29
KIZÁRT, hogy legyen jogosítványa. Hacsak nem bódéban lőtte, vagy komoly kenőpénz árán jutott hozzá. Már rég halott lenne, ha valaha autót vezetett volna.
Nov 30, 2016 00:14:29
ráérzős vezetés
Nov 30, 2016 00:16:26
Sodi 200 km/h körül dönget a HATSÁVOS autóúton. Szembe jön vele egy autó, de már fél kilométerről látszik, hogy világít. Nekimegy fullba frontálisan. Meghal. Respawn. 10 másodpercen belül 2 frontális ütközés, majd izomból belehajt egy felüljáró támpillérébe.
Határozottan nem lát. Hogy nyújtja a nyakát, hogy egyáltalán kivegye a feliratot.
Nov 30, 2016 00:16:26
-
Nov 30, 2016 00:38:03
Augusztus 24-én rúgták ki. Az ítélet szeptemberben volt.
Nov 30, 2016 00:38:03
-
Nov 30, 2016 00:46:05
A gyagyás igazi aszfaltbetyár, az összes bóját, táblát, kukát és villanyoszlopot összeszedi. Hihetetlen.
Nov 30, 2016 00:46:05
Nov 30, 2016 01:05:26
azért van egy játék, ahol Tyodi az istenért se találna el senkit és semmit a kocsijával: Carmageddon
Nov 30, 2016 01:05:26
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2016 01:05:35
Esküszöm fél óra után azt hittem, hogy azt már direkt csinálja. Nyílegyenes úton egyszer csak nyom egy jobbost, nekimegy egy parkoló autónak, aztán át a másik oldalra, és neki egy konténernek. Az egész utcában nem volt más tereptárgy csak ez a kettő. Sírva röhögtem. Pedig állítólag az analóg kontrollerrel sokkal könnyebb autós játékot játszani, mint a klaviatúrával, ami ugye csak 0-1 módon érzékeli az iránybillentyűket.
Nov 30, 2016 01:05:35
javítva
Nov 30, 2016 01:10:43
Pedig állítólag az analóg kontrollerrelnormális embernek[b] sokkal könnyebb autós játékot játszani, mint a klaviatúrával[s][b]fogyatékosnak, [s]amiaki ugye csak 0-1 módon érzékelirandom sorrendben gügyögve, rötyögve nyomkodja az iránybillentyűket.
Nov 30, 2016 01:10:43
javítva javítva
Nov 30, 2016 01:12:48
Pedig állítólag az analóg kontrollerrel normális embernek sokkal könnyebb autós játékot játszani, mint a klaviatúrával fogyatékosnak, ami aki ugye csak 0-1 módon érzékeli random sorrendben gügyögve, rötyögve nyomkodja az iránybillentyűket.
Nov 30, 2016 01:12:48
Schwezoff David
Nov 30, 2016 06:51:34
Nehai Vera neni szemuvegevel biztosan nem egyszeru latni.
Nov 30, 2016 06:51:34
Sodilegnagyobbrajongója
Nov 30, 2016 06:53:15
Augusztus 24-én rúgták ki. Az ítélet szeptemberben volt.
Nov 30, 2016 06:53:15
Schwezoff David
Nov 30, 2016 06:56:08
Tyodika, ps4 helyett miert nem mentel el egy optikushoz?
Nov 30, 2016 06:56:08
kripli figyelő
Nov 30, 2016 07:04:48
Helytelen,shaját bevallása szerint még két hónapig állomanyba volt és ezalatt folyamatos bejelentett munkaviszonya volt,ezért nem kapott segélykét. Nov 30, 2016 07:04:48
kohnspirátroll
Nov 30, 2016 07:17:16
Azért csak óvatoaan a négussal.Lehet tényleg beántotta a korcsot a kaucióval vagy a kaució egy részével.Ne feledjük valószínűleg ez az egyik "kívülálló ok" amiért 1000euró bukóban van recsy.Ne ilyesszünk rá,mert a végén még azt hiszi hogy a kaució miatt ilyen nagy az érdeklődés és fizet,pedig a korcs minden euró szopatást megérdemel.Javaslom valamilyen csomagküldő szolgálat nevében felkeresni a festetthahút,akik nagyon fontos drága pénzen vett télikabátot szeretnének átatdni recsynek.
Nov 30, 2016 07:17:16
Judea Népe Front
Nov 30, 2016 07:44:34
Nov 30, 2016 07:44:34
Örebro
(
x17)
Nov 30, 2016 08:52:26
x17)
index.hu/bcs/2016/11/30/interju_munkaerohiany_az_it-szekotrban/
te hazaarulo szar, magyarorszagon keresik a jo szakembereket, temeg kepes voltal segelykeert kimenni nemetorszagba. szaralak vagy!
te hazaarulo szar, magyarorszagon keresik a jo szakembereket, temeg kepes voltal segelykeert kimenni nemetorszagba. szaralak vagy!
IT szektor
Nov 30, 2016 08:57:15
index.hu/bcs/2016/11/30/interju_munkaerohiany_az_it-szekotrban/
Ismétlem, szakembereket keresünk, nem a SoDI-t!
Nov 30, 2016 08:57:15
stressznélküli nyugi
Nov 30, 2016 09:02:54
Endre, szerintem Mikulásra valami stratégiai játékot vegyél, olyan még úgysem volt. Az NFS a szabályaid szerint már ki van játszva, szóval vehetsz már új játékot. Köszfetyítyés mindenképp legyen róla!
Nov 30, 2016 09:02:54
Hiénaverő
(
x17)
Nov 30, 2016 09:07:27
x17)
Karácsonyra meg majd küldd el a kijátszott játékokat anyádnak. Legalább kap valamit a hálátlan szaralak fiától. Sőt, neked is kevesebbet kell cipekedned amikor cuccolsz be az újszászi malacólba. Hatástöbbszörözés, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
hova tűnt tomcat?
Nov 30, 2016 09:12:27
Ráadásul, most már hivatalosan is csak érettségije van.
Hermánnak is :)
Nov 30, 2016 09:12:27
-
Nov 30, 2016 09:39:54
Tyodika, ps4 helyett miert nem mentel el egy optikushoz?
Fogorvosról nem szólva.
Nov 30, 2016 09:39:54
Hiénaverő
(
x17)
Nov 30, 2016 09:44:36
x17)
Fogorvosról nem szólva.
Kíváncsi lennék, hogy egy fogorvos szerint mit lehetne csinálni azzal a két kibaszott Orbit rágóval a pofájában. Szerintem nincs más megoldás, mint kiverni (nem úgy, Laci XD) aztán valami protkót összerakni neki. A művelet első felére bőven vannak jelentkezők, ettől a költségtől szívesen megkíméljük Endrét.
Nov 30, 2016 09:59:46
A fogorvos nem tudja gyógyítani a marfan szindrómát, szóval semmit, pénzkidobás lenne.
40-45 éves kora körül sorban ki is fognak töredezni a fogai, arra a kis időre meg má' minek, ugye.
Ezt a problémát kora tinédzser korától kellett volna módszeresen kezelni, figyelembe venni a pályaválasztásánál és az életmód kialakításánál, hogy a genetikai defekt minnél később fejlődjön betegséggé, és minnél tovább minnél jobb életminőséget lehessen elérni.
Most, ha még 15éve van hátra, már csoda lenne, az utolsó néhány évben szerintem az anyjánál az ólban fog fókahangokat kiadva hetyetyézni hülyére gyógyszerezve.
40-45 éves kora körül sorban ki is fognak töredezni a fogai, arra a kis időre meg má' minek, ugye.
Ezt a problémát kora tinédzser korától kellett volna módszeresen kezelni, figyelembe venni a pályaválasztásánál és az életmód kialakításánál, hogy a genetikai defekt minnél később fejlődjön betegséggé, és minnél tovább minnél jobb életminőséget lehessen elérni.
Most, ha még 15éve van hátra, már csoda lenne, az utolsó néhány évben szerintem az anyjánál az ólban fog fókahangokat kiadva hetyetyézni hülyére gyógyszerezve.
Nov 30, 2016 09:59:46
szerepajánlat broninak
Nov 30, 2016 10:21:37
Nov 30, 2016 10:21:37
-
Nov 30, 2016 10:43:05
Farkas Endre Kiss
14 órája ·
Kicsit meg vagyok fázva. Megpróbálom szaunával kikúrálni. Szurkoljatok. :)
Varga-Bíró Tamás Döbbenetes, mennyi felesleges információhoz jut hozzá az ember pillanatok alatt a neten
Tetszik · 4 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss :D :D :D :D :D :D
Tetszik · 14 órája
László Romnics
László Romnics csajok lesznek?
Tetszik · 2 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss szoktak :D
Tetszik · 1 · 14 órája
László Romnics
László Romnics akkor lesz izgalom :)
Tetszik · 1 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss László Romnics Ahhoz most talán fáradt vagyok :D
Meg ha ülsz, nem látszik :D
Tetszik · 1 · 14 órája
Kruchió Sándor
Kruchió Sándor Szinte hihetetlen, hogy egy ekkora nagy embert lever a lábáról egy mikroszkóppal is alig látható bacilus...
Tetszik · 2 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss :D
Tetszik · 9 órája
14 órája ·
Kicsit meg vagyok fázva. Megpróbálom szaunával kikúrálni. Szurkoljatok. :)
Varga-Bíró Tamás Döbbenetes, mennyi felesleges információhoz jut hozzá az ember pillanatok alatt a neten
Tetszik · 4 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss :D :D :D :D :D :D
Tetszik · 14 órája
László Romnics
László Romnics csajok lesznek?
Tetszik · 2 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss szoktak :D
Tetszik · 1 · 14 órája
László Romnics
László Romnics akkor lesz izgalom :)
Tetszik · 1 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss László Romnics Ahhoz most talán fáradt vagyok :D
Meg ha ülsz, nem látszik :D
Tetszik · 1 · 14 órája
Kruchió Sándor
Kruchió Sándor Szinte hihetetlen, hogy egy ekkora nagy embert lever a lábáról egy mikroszkóppal is alig látható bacilus...
Tetszik · 2 · 14 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss :D
Tetszik · 9 órája
Nov 30, 2016 10:43:05
-
Nov 30, 2016 10:45:58
Farkas Endre Kiss
10 órája ·
Na jó, amit tudtam, megtettem. Most iszom egy forró teát, jól befűtök, és remélem, reggel fitt SoDI lesz a SoDI.
Kruchió Sándor Csak óvatosan SoDi! (...nehogy túlmelegedj!)
Tetszik · 2 · 9 órája · Szerkesztve
10 órája ·
Na jó, amit tudtam, megtettem. Most iszom egy forró teát, jól befűtök, és remélem, reggel fitt SoDI lesz a SoDI.
Nov 30, 2016 10:45:58
-
Nov 30, 2016 10:49:40
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Na jó, eldöntöttem. A váratlan anyagi döccenő miatt csak akkor veszek Playstation VR szemüveget, ha előtte megszereztem hozzá a pénzt Magyarországról. Másfél héten belül várok két különböző forrásból egyenként 60 ezer körüli összeget, így ez tök reálisnak tűnik (400 euró a cucc). Ablakpucoló robotot viszont 450 euróért nem veszek. 20-25 perc alatt nélküle is végzek az összes ablakkal, és testmozgásnak is jó. Valamint Force Feedback-es kormányt sem. Egyrészt mert rájöttem, hogy az autós játékok nekem unalmasak, másrészt eszembe jutott, hogy amikor több mint 10 éve akkori áron 45 ezer forintért egyszer vettem már ilyen kormányt, utána összesen nem használtam egy órán át. Párszor kipróbáltam, majd meguntam, ment a szekrénybe. Nagyon valószínű tehát, hogy most a Playstaton-ös kormánnyal is valami nagyon hasonló történne. Teljesen felesleges.
Farkas Endre Kiss Egyébként sajnos Törpapának is nehézségei akadtak sajnos az eredeti ütemtervvel. A frissített megállapodásunk szerint december és március között minden hónap első péntekén utal 50 ezret édesanyám számlájára. Szurkoljatok neki is!
1 órája ·
Na jó, eldöntöttem. A váratlan anyagi döccenő miatt csak akkor veszek Playstation VR szemüveget, ha előtte megszereztem hozzá a pénzt Magyarországról. Másfél héten belül várok két különböző forrásból egyenként 60 ezer körüli összeget, így ez tök reálisnak tűnik (400 euró a cucc). Ablakpucoló robotot viszont 450 euróért nem veszek. 20-25 perc alatt nélküle is végzek az összes ablakkal, és testmozgásnak is jó. Valamint Force Feedback-es kormányt sem. Egyrészt mert rájöttem, hogy az autós játékok nekem unalmasak, másrészt eszembe jutott, hogy amikor több mint 10 éve akkori áron 45 ezer forintért egyszer vettem már ilyen kormányt, utána összesen nem használtam egy órán át. Párszor kipróbáltam, majd meguntam, ment a szekrénybe. Nagyon valószínű tehát, hogy most a Playstaton-ös kormánnyal is valami nagyon hasonló történne. Teljesen felesleges.
Nov 30, 2016 10:49:40
herbá lászló
Nov 30, 2016 10:49:59
Tudtam végig, hogy a ti kezetek van abban, hogy egy képem sem került a legjobb 50 közé, ahol többnyire ismétlődő, technikailag pocsék: életlen, bemozdult, szarul photoshopolt képek szerepeltek. De nem zavar, mert már akkor tudtam, hogy keresztbe fogtok tenni nekem, amikor hirtelen felindulásból megirtam FB-n, hogy indulok a pályázaton. Már akkor tudtam, hogy hiba volt ezt leirnom, mert a nap 24 órájában monitorozzátok a Facebookomat ti is meg a brazil csotrogány is. De nem számit. Hatás-ellenhatás - igy működik az Univerzum. Megkapjátok ti is, meg majd "ők" is, mert partnerek voltak ehhez a mocsoksághoz. Ez utóbbiakat kegyetlenül megszopató projektem egyébként már folyamatban van egy ideje, és ne próbáljátok meg kitalálni, mi az, mert nincs semmilyen az interneten általam elszórt digitális morzsa, ami alapján rájönnétek vagy ki tudnátok következtetni, hogy mi az... Ennyit róluk.
Most térjünk rátok egy picit. Hogy mit csináltam, amig nem irtam ide? Amit addig is: gyűjtöttem rólatok az infót, annyi különbséggel, hogy már nem pofázok róla. Egyébként ha ti nem lennétek, rég megöltem volna magam...Nincs a földi életnek semmi jelentősége. Legfeljebb majd újjászületek egy másik testben. Nincs már semmi ami érdekelne ezen a bolygón. A ti értelmezésetekben az a "vidéki bunkó" vagyok, aki nem született bele a gazdagságba, akinek nincs "kapcsolati tőkéje", befolyásos cimborái, kapcsolatai a politikához, akit nem toltak be befolyásos haverok szülők ide meg oda stb. Egyszóval: egy senki! De én nem kérek ebből a senki életmódból. Hogy mocskoljanak csak azért, mert nem születtem bele a gazdagságba, nem vagyok egy mocskos bűnöző stb. vagyis nekem nincs meg mindaz, ami ebből kifolyólag nekik, és amivel még ki is gúnyolnak, a képembe röhögnek. És ezt nézni sincs kedvem. Az öngyilkosságom régen eldöntött tény, ti csak kitoltátok egy kicsit. Ugyanis nem akarok úgy elpatkolni, hogy nem egyenlitem ki a számlákat, mindenkinek aki tüskét szúrt belém. Még nincs meg a végső stratégiám ellenetek, de a lényeg az benne, hogy a lehető legnagyobb "kárt" kivánom okozni nektek még mielőtt elkapnának. Szóval valszeg lesz, aki megússza... De törekedni fogok rá, hogy minél kevesebb legyen az ilyen. Mielőtt elkezdeném végrehajtani stratégiámat, a teljes troll akta le lesz passzolva tajginak. Ennek egy része már megtörtént. Hogy mit kezd vele, majd ő eldönti.
Még annyit, hogy időközben megtudtam azt is, hogy ki irkált a nevemben vendégkönyvekbe. Lehet hogy más is, de ő biztosan. Ugyanaz, aki "kisboros gyilkosa" néven is irt ide, és az adataimmal kreált FB-profilt nem is olyan rég. Jól mondom, "Imre"?
Szőke sem fogja megúszni. Az a projekt is folyamatban van. Szóval szövetkezzetek csak nyugodtan, hátha úgy "többre" mentek...
Fontos a türelem és az időzités. A legmocskosabb eszközöket kivánom bevetni mindenki ellen, pont úgy, ahogy ti is tettétek. Persze jöhettek, elkaphattok még mindez előtt, de ez engem a legkevésbé sem fog érdekelni. Legfeljebb tolódik a bosszúm egy másik sikra...
Egyébként úgy gondolom, hogy hosszú távon kiegyenlitődnek a dolgok. Az ún. "nyertesek" is lesznek majd vesztesek, mégha másik testben is. Lesz majd nekik is olyan életük, amelyben gazdag apjuk nem tolja alájuk a "shikert", mert nem lesz gazdag apjuk. Meg valszeg énrám is visszahat majd a bosszúm, de ez engem a legkevésbé sem érdekel. Az a fontos, hogy ti megbűnhődjetek, meg mindenki, aki mocskos eszközöket vetett be ellenem. Engem csak ez érdekel, semmi más.
Na pá, majd találkozunk...
Most térjünk rátok egy picit. Hogy mit csináltam, amig nem irtam ide? Amit addig is: gyűjtöttem rólatok az infót, annyi különbséggel, hogy már nem pofázok róla. Egyébként ha ti nem lennétek, rég megöltem volna magam...Nincs a földi életnek semmi jelentősége. Legfeljebb majd újjászületek egy másik testben. Nincs már semmi ami érdekelne ezen a bolygón. A ti értelmezésetekben az a "vidéki bunkó" vagyok, aki nem született bele a gazdagságba, akinek nincs "kapcsolati tőkéje", befolyásos cimborái, kapcsolatai a politikához, akit nem toltak be befolyásos haverok szülők ide meg oda stb. Egyszóval: egy senki! De én nem kérek ebből a senki életmódból. Hogy mocskoljanak csak azért, mert nem születtem bele a gazdagságba, nem vagyok egy mocskos bűnöző stb. vagyis nekem nincs meg mindaz, ami ebből kifolyólag nekik, és amivel még ki is gúnyolnak, a képembe röhögnek. És ezt nézni sincs kedvem. Az öngyilkosságom régen eldöntött tény, ti csak kitoltátok egy kicsit. Ugyanis nem akarok úgy elpatkolni, hogy nem egyenlitem ki a számlákat, mindenkinek aki tüskét szúrt belém. Még nincs meg a végső stratégiám ellenetek, de a lényeg az benne, hogy a lehető legnagyobb "kárt" kivánom okozni nektek még mielőtt elkapnának. Szóval valszeg lesz, aki megússza... De törekedni fogok rá, hogy minél kevesebb legyen az ilyen. Mielőtt elkezdeném végrehajtani stratégiámat, a teljes troll akta le lesz passzolva tajginak. Ennek egy része már megtörtént. Hogy mit kezd vele, majd ő eldönti.
Még annyit, hogy időközben megtudtam azt is, hogy ki irkált a nevemben vendégkönyvekbe. Lehet hogy más is, de ő biztosan. Ugyanaz, aki "kisboros gyilkosa" néven is irt ide, és az adataimmal kreált FB-profilt nem is olyan rég. Jól mondom, "Imre"?
Szőke sem fogja megúszni. Az a projekt is folyamatban van. Szóval szövetkezzetek csak nyugodtan, hátha úgy "többre" mentek...
Fontos a türelem és az időzités. A legmocskosabb eszközöket kivánom bevetni mindenki ellen, pont úgy, ahogy ti is tettétek. Persze jöhettek, elkaphattok még mindez előtt, de ez engem a legkevésbé sem fog érdekelni. Legfeljebb tolódik a bosszúm egy másik sikra...
Egyébként úgy gondolom, hogy hosszú távon kiegyenlitődnek a dolgok. Az ún. "nyertesek" is lesznek majd vesztesek, mégha másik testben is. Lesz majd nekik is olyan életük, amelyben gazdag apjuk nem tolja alájuk a "shikert", mert nem lesz gazdag apjuk. Meg valszeg énrám is visszahat majd a bosszúm, de ez engem a legkevésbé sem érdekel. Az a fontos, hogy ti megbűnhődjetek, meg mindenki, aki mocskos eszközöket vetett be ellenem. Engem csak ez érdekel, semmi más.
Na pá, majd találkozunk...
alig várom, csicskaboros, de abba biztos lehetsz, hogy szétbaszom a fejedet, ha találkozunk.
Most nézem újra a tegnapi köszfetyítést, priceless. Endin vagy az autizmus hatalmasodott el, vagy a fizetésének a felét drogban kapja a török döneresektől
Nov 30, 2016 10:49:59
AutismudMaximus
Nov 30, 2016 10:50:33
Minek ellenség, ha ilyenek a barátok? :)
Nov 30, 2016 10:50:33
hova tűnt tomcat?
Nov 30, 2016 10:53:30
Egyébként sajnos Törpapának is nehézségei akadtak sajnos az eredeti ütemtervvel. A frissített megállapodásunk szerint december és március között minden hónap első péntekén utal 50 ezret édesanyám számlájára. Szurkoljatok neki is!
ki hitte volna...
Nov 30, 2016 10:53:30
Schwezoff Dávid
Nov 30, 2016 10:56:35
"Farkas Endre Kiss Egyébként sajnos Törpapának is nehézségei akadtak sajnos az eredeti ütemtervvel. A frissített megállapodásunk szerint december és március között minden hónap első péntekén utal 50 ezret édesanyám számlájára."
Minden meg nem érkezett törlesztőrészletet eljótékonykodik a családszerető, keresztény shodi.
Mert ennyire fontos neki az anyja.
Szaremberség Level100
Minden meg nem érkezett törlesztőrészletet eljótékonykodik a családszerető, keresztény shodi.
Szaremberség Level100
Nov 30, 2016 10:56:35
-
Nov 30, 2016 10:57:04
megint a trolloknak lett igazuk. a dőrppe is Jövő héten törleszt.
Nov 30, 2016 10:57:04
-
Nov 30, 2016 10:59:07
"Farkas Endre Kiss Egyébként sajnos Törpapának is nehézségei akadtak sajnos az eredeti ütemtervvel. A frissített megállapodásunk szerint december és március között minden hónap első péntekén utal 50 ezret édesanyám számlájára."
Szaremberség Level100
Szaremberség Level100
tegyük hozzá, hogy a sodi elköltött 700-800 eurót játékra, miközben a segélyen élő anyjától, aki hitelre veszi a vajat a boltban, sajnál havi 100 eurót. mert életveszély van.
Nov 30, 2016 10:59:07
-
Nov 30, 2016 11:01:30
szerintem a sodi még mindig a tisztaságmániás négusnál lakik. mert különben nem pucolna ablakot, és nem akarna erre is robotot venni.
Nov 30, 2016 11:01:30
stressznélküli nyugi
Nov 30, 2016 11:02:06
Ez hihetetlen, ahogy Púpot nyilvánosan alázzák a "barátai", az meg csak a szmájlikat válaszolgatja vissza. Teljesen debil!
Nov 30, 2016 11:02:06
stressznélküli nyugi
Nov 30, 2016 11:04:02
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
Bazmeg, valaki vegye már gyámság alá, ezt nem lehet kibírni!
Nov 30, 2016 11:04:02
kohnspirátroll
Nov 30, 2016 11:05:08
Szaremberség Level100
Asodi pontosan fogalmaz,tehát egy forintot sem ad az anyjának,csupán az anyja számláját használja NPC-nek mert nem bízik a dörpben,nem meri neki megadni a német bankszámlaszámot.Az 50ezer ami már majdnem 60 kell a VR szemüvegre. Minden meg nem érkezett törlesztőrészletet eljótékonykodik a családszerető, keresztény shodi.
Szaremberség Level100
Nov 30, 2016 11:05:08
AutismusMaximus
Nov 30, 2016 11:12:13
Nahát, milyen meglepő... Megint a trollok voltak a hülyék, ugye zsodi?
Akkor ha jól értem (és feltéve hogy nem hazudik a sodi), ezzel anyád karácsonyi ajándéka is le van tudva, ugye? Ilyen undorító materialista szardarabot se láttam még mint te.
Feltéve (de meg nem engedve, ugye... haha), hogy a dőrpe nem fizet. Akkor anyád ajándéka is elsodikázódik? Ez alól is kibújtál, te is jól tudod. Megint lehet más a hibás. Egy szenny ember vagy.
Nov 30, 2016 11:12:13
-
Nov 30, 2016 11:12:25
érdekes, hogy nekem egy ismerősöm, barátom sincs aki nyilvános posztokban részletesen taglalná az anyagi helyzetét. nekik ezt nem tanították az egyetemen?
Nov 30, 2016 11:12:25
Škoda Superb
Nov 30, 2016 11:16:59
Endre, tégy már meg egy szívességt, jó?
Állítsd át a facebook profilodat privátra!
Ígérem segítek megtalálni az Apply gombot!
Ahelyett hogy ott fosod a felesleges információkat, inkább gyere ide a kommenthaverokhoz.
Állítsd át a facebook profilodat privátra!
Ígérem segítek megtalálni az Apply gombot!
Ahelyett hogy ott fosod a felesleges információkat, inkább gyere ide a kommenthaverokhoz.
Nov 30, 2016 11:16:59
kriplit figyelő
Nov 30, 2016 11:21:52
Mi a francért nem anyádnak veszel egy VR szemüveget recskaboy?
Nov 30, 2016 11:21:52
Škoda Superb
Nov 30, 2016 11:23:44
Mi a francért nem anyádnak veszel egy VR szemüveget recskaboy?
Jó a nicked: Kriplit - olyan, mintha egy ásvány neve lenne xD
Nov 30, 2016 11:23:44
stressznélküli nyugi
Nov 30, 2016 11:25:16
érdekes, hogy nekem egy ismerősöm, barátom sincs aki nyilvános posztokban részletesen taglalná az anyagi helyzetét. nekik ezt nem tanították az egyetemen?
Nekem meg olyan nincs, aki minden egyes alkalommal bejelenti, hogy buzgárszaunába megy.
Nov 30, 2016 11:25:16
-
Nov 30, 2016 12:05:58
Farkas Endre Kiss
10 órája ·
10 órája ·
kruchió 2000 Ft-ért gyakorlatilag korlátlan púpszopató bérletet vásárolt sodi facebookjához. Nem is rossz...ha a gyagyásnak lenne üzleti érzéke, visszaigazolna fix havidíjért trollokat, akiket aztán nem soderálhatna ki. A lényeg az lenne,hogy folyamatosan közvetítsen.
Nov 30, 2016 12:05:58
Laci
Nov 30, 2016 12:09:45
És olyan ismerősöd sincs, aki a saját faszverős videóit publikálja a melegportálokon???
Furcsa.
Nov 30, 2016 12:09:45
Szaúnázzó Dőrrpe
Nov 30, 2016 12:11:20
Szíja Sódi!
Sajnós most nem túdók utalní, mert életveszély elháritáss van! Ezt jelelek csak a szécsényi fűrdöben túdom mektenni. De jó a bérlet, csak 145 ezzer vót!
Ha valaki akor hát te mekérted,hogy ez kell. de íkérem jövő hétten elkeztek dólkozni a 6. múnkahejemen is! Akór minden rentben lesz!
Sajnós most nem túdók utalní, mert életveszély elháritáss van! Ezt jelelek csak a szécsényi fűrdöben túdom mektenni. De jó a bérlet, csak 145 ezzer vót!
Ha valaki akor hát te mekérted,hogy ez kell. de íkérem jövő hétten elkeztek dólkozni a 6. múnkahejemen is! Akór minden rentben lesz!
Nov 30, 2016 12:11:20
vsetko jedno
Nov 30, 2016 12:14:03
Ez az arany kombináció: ide nem ír, nincsenek 10 oldalas auticunamik, mégis megy a műsor. Kösz, buzi!!
Nov 30, 2016 12:14:03
Mortal Danger
Nov 30, 2016 12:20:47
Mivel tudja, hogy a Dőrppe nem fog tudni fizetni, ezért találta ki, hogy az Anyukája számlájára utaljon. Így ő elvileg segíti a Mutert, de tudja, hogy nem lát egy vasat sem.
Brávó Púpi!
Brávó Púpi!
Nov 30, 2016 12:20:47
Örebro
(
x17)
Nov 30, 2016 12:35:25
x17)
ki hitte volna...
uriember biztosra nem fogad, tehat max a gyagyåssal fogadhatsz :-).
Nov 30, 2016 12:49:16
Mivel tudja, hogy a Dőrppe nem fog tudni fizetni, ezért találta ki, hogy az Anyukája számlájára utaljon. Így ő elvileg segíti a Mutert, de tudja, hogy nem lát egy vasat sem.
Brávó Púpi!
Brávó Púpi!
A trolloknak lett igaza, a dőrpe sosem fog fizetni, feltehetően a pénz rég kitudjahol van, el sem költözött, tuti továbbra is szállón él a "szorgalmas", "becsületes" dőrpe.
Mindezeket egy tisztább pillanatában a recskás felfogta, majd azt találta ki, akkor a dőrpe pénze menjen az anyjához, ő már úgyis gondolatban "leírta", a másik retard meg úgysem fizet, tehát az anyja is pofára esik, de nem reklamálhat, az "ál-jószándék" megvolt, mindenki koppan, ő meg röhög a markába.
Ami egyébként egy kibszott nagy előny is lehet, gondoljunk bele, sokan alacsony férfiként titkon mit meg nem adnának azért, hogy ilyen testmagasságuk vagy ekkora szerszámuk legyen, és ez még csak a primitív része a történetnek..
www.life.hu/drlife/20110509-a-marfanszindroma-egy-erdekes-genetikai-betegseg.html
Nov 30, 2016 12:49:16
Púpos Recskapók
Nov 30, 2016 13:07:25
Azért kíváncsi vagyok, anyjának hogyan adhatta be a dörppöt az anyjának. :D
Gyöngyi: - Kicsi fiam, nincs semmi pénzem, kölcsönökből élek, könyörgöm, nem tudnál valamit segíteni a németországi informatikusi fizetésedből?
KEF: - Sajnos most nem, életveszély van. De most adtam kölcsön többszázezer forintot az egyik hajléktalan, fogyatékos barátomnak, aki a harmadik műszakjából fizetné vissza. Majd szólok neki, hogy a te számládra küldje a részleteket. Jövő héten utal, ez szházszházalkékh!
KEF: - Persze azért ne legyen ebből rendszer, vedd úgy, mint karácsonyi ajándékot!
Gyöngyi: - Kicsi fiam, nincs semmi pénzem, kölcsönökből élek, könyörgöm, nem tudnál valamit segíteni a németországi informatikusi fizetésedből?
KEF: - Sajnos most nem, életveszély van. De most adtam kölcsön többszázezer forintot az egyik hajléktalan, fogyatékos barátomnak, aki a harmadik műszakjából fizetné vissza. Majd szólok neki, hogy a te számládra küldje a részleteket. Jövő héten utal, ez szházszházalkékh!
KEF: - Persze azért ne legyen ebből rendszer, vedd úgy, mint karácsonyi ajándékot!
Nov 30, 2016 13:07:25
broni
Nov 30, 2016 13:12:22
az se normális, aki a törpének ad kölcsön...........
Nov 30, 2016 13:12:22
Škoda Superb
Nov 30, 2016 13:15:51
life.hu/drlife/20110509-a-marfanszindroma-egy-erdekes-genetikai-betegseg.html
Ilyen testmagasság, hajlékony ízületek, hatalmas szerszám... Ebből csak egy dolog következik... Ami még Lacinak illetve barátnőjének is tetszene xD
Nov 30, 2016 13:15:51
herbá lászló
Nov 30, 2016 13:19:25
rewrite.origos.hu/s/img/i/1105/20110509gyogyuljm2.jpg mintha sodika lenne
Nov 30, 2016 13:19:25
Laci
Nov 30, 2016 13:31:02
hu.wikipedia.org/wiki/Autofell%C3%A1ci%C3%B3
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 30, 2016 13:31:02
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2016 13:31:33
Sodi magas lenne? Szerintem max 175. Kb olyan magas, mint az urnabaszó, és az se egy kosaras alkat.
Nov 30, 2016 13:31:33
broni
Nov 30, 2016 13:40:17
sodi, hány centi vagy, öcsi?????????
Nov 30, 2016 13:40:17
-
Nov 30, 2016 13:46:12
Az úgynevezett retardok magasságával kapcsolatban óvatosan hazudjatok, mert Ártiról pl. azt írtátok (fél-háromnegyed éve?) hogy max 170 cm. Én álltam vele szemben - azaz elmentünk egymás mellett - és az élményem alapján simán 180 cm megvan. Ráadásul nem egyeztettétek a számára kedvezőtlen hazugságot, mert régebben már volt téma a a magassága, akkor még érdekes módon nagyjából valóságos számokat adtatok meg.
Nov 30, 2016 13:46:12
-
Nov 30, 2016 13:48:14
gurulj le a dombról!
a retardságban nem a magasság a meghatározó szempont.
Nov 30, 2016 13:48:14
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2016 13:50:48
A dagadt pálcika karú szar akkora, mint a kutya ülve. Novák Emőke magasabb nála.
Nov 30, 2016 13:50:48
-
Nov 30, 2016 13:55:08
Nov 30, 2016 13:55:08
broni
Nov 30, 2016 13:59:11
eltemették fidel kastrót,
tudjuk jól, hogy hüly fasz vót!!!!!
tudjuk jól, hogy hüly fasz vót!!!!!
Nov 30, 2016 13:59:11
broni
Nov 30, 2016 14:00:13
jav:hülye
Nov 30, 2016 14:00:13
Schwezoff Dávid
Nov 30, 2016 14:17:42
Az úgynevezett retardok magasságával kapcsolatban óvatosan hazudjatok, mert Ártiról pl. azt írtátok (fél-háromnegyed éve?) hogy max 170 cm. Én álltam vele szemben - azaz elmentünk egymás mellett - és az élményem alapján
az élményed az volt, hogy te térdeltél és szoptad ábrándos tekintettel az Alapító mikroméretű faszát.
Úgy tényleg magasnak tűnhetett a hájhitler.
Nov 30, 2016 14:17:42
broni
Nov 30, 2016 14:19:49
a mérnök úr 120 cm, magassarkúban!!!!!!!!!!!!
Nov 30, 2016 14:19:49
Nov 30, 2016 14:28:20
Mert görbe púpos a nyomorult, a gerince olyan, mint a hullámvasút.
A simán púpos emberek kicsikék, hajlottak, ő azért akkora, még így is, mint egy átlagos megtermett férfi, mert emellé még nagyon súlyos gerincferdülése van.
Egyszerűen fogalmazva neki a testhossza nem a magassága, mert hajlottan görbén áldogál, ha megnézed milyen magas az ülő télapó mellet és milyen kurva hosszú a lába, mig ha felállnak, a télapó magasabb, megérted miről beszélek.
Az összes egyéb tünetet laikusnak is láthatóan hordozza, teljesen egyértelmű.
És ami szomorú, ez van 20éve, pedig már akkor is nagyon fejlett terápia és komplex segítség lett volna elérhető.
Nem tudom konkrétan az ő, vagy szülei hibája is, hogy egy autista orvoshibáztató matyarázattal lerázta magáról ezt is.
Súlyos árat fog végül fizetni érte, az idő itt kérlelhetetlenül a SoDi ellen dolgozik.
Idejében és szakorvos folyamatos kontrollja alatt kellett volna nagyon intenzíven sportolnia, és megfelelően táplálkoznia, hogy ne alakuljanak ki fizikai rendellenességek.
Az észbeli képességei enyhénszólva nem kiemelkedőek, ez a marfan esetén egyébként szintén nem szokatlan.
De mostanra úszás, kosár, vagy kitdja milyen sportoló lenne, ha csak a harmadik-negyedik vonalban, akkor is jobbak lennének az életkiálássai és az általános helyzete, mint így.
Ez a legutóbbi orvosfikázása a sérv körül tuti nagyrészt dacreakció, a német klinikai dokiknak két pillantással észre kelett venni, hogy genetikai alapprobléma van.
Más kérdés, hogy kicsit cinikusan álltak a k. európai kissé autista, nyelvet alig beszélő migrihez, arra vigyáztak, ne náluk jöjjön elő a szívprobléma, ne ott kelljen a hullaházba tolni, inkább bekurták az intenzivre.
Még az is lehet, második műtéttel "körülnéztek" feljebb is, mint a sérv, ezért nyavajog a púpos, hogy összevissza vagdosták, holott lehet, az életét hosszabították meg évtizedekkel.
Nov 30, 2016 14:28:20
AutismusMaximus
Nov 30, 2016 14:30:33
Én vicc nélkül, fizetnék érte annyit.
Nov 30, 2016 14:30:33
AutismusMaximus
Nov 30, 2016 14:32:55
Ez az arany kombináció: ide nem ír, nincsenek 10 oldalas auticunamik, mégis megy a műsor. Kösz, buzi!!
Ebben is van igazság.
Nov 30, 2016 14:32:55
AutismusMaximus
Nov 30, 2016 14:37:52
Azért kíváncsi vagyok, anyjának hogyan adhatta be a dörppöt az anyjának. :D
Ez pontosan így történt. A vizualitáshoz még hozzátartozik, hogy a beszélgetés után torz vigyorral dörzsölgette a kezét a kampós orrú, hajlott, púpos figura, apró fókahangokat vakkantva örömében. Ezt ügyesen elrendezte. Megint a zsidók jártak jól.
Nov 30, 2016 14:37:52
Schwezoff Dávid
Nov 30, 2016 14:42:18
szerintem ki is verte. Evidenciákat.
Nov 30, 2016 14:42:18
Púpos Recskapók
Nov 30, 2016 14:57:12
Küldött is pénzt, meg nem is. Segített is az anyjának, meg nem is. Szegényebb is lett, meg nem is.
Tisztára, mint a mesében!!!!
Púp, az Igazságos!!!!
Nov 30, 2016 14:57:12
broni
Nov 30, 2016 14:57:56
én a múltkor 4-szer vertem ki 1 nap!!!!!!!!!!!!!
Nov 30, 2016 14:57:56
tyodi
Nov 30, 2016 14:58:31
Az shemmi az én masztimaratonjaimhoz képest!
Nov 30, 2016 14:58:31
Laci
Nov 30, 2016 14:58:48
Nov 30, 2016 14:58:48
hova tűnt tomcat?
Nov 30, 2016 15:00:44
a számára kedvezőtlen hazugságot
életminőség-romlás??
Nov 30, 2016 15:00:44
-
Nov 30, 2016 15:02:20
életminőség-romlás??
életminőség-romlás??
ilyenkor bizony perelni kell!
Nov 30, 2016 15:02:20
Pénzmentő
Nov 30, 2016 15:03:00
Én beszéltem vele kétszer személyesen és alacsonyabb nálam. Az egyikről videofelvétel is készült, még a tolvajkergetős idők előtt. Én 178 cm vagyok.
Nov 30, 2016 15:03:00
broni
Nov 30, 2016 15:03:42
Nov 30, 2016 15:03:42
Schwezoff Dávid
Nov 30, 2016 15:04:37
Nov 30, 2016 15:04:37
hova tűnt tomcat?
Nov 30, 2016 15:08:27
Nov 30, 2016 15:08:27
broni
Nov 30, 2016 15:09:38
Nov 30, 2016 15:09:38
Schwezoff David
Nov 30, 2016 15:12:27
Nov 30, 2016 15:12:27
kripli figyelő
Nov 30, 2016 15:12:50
Hahó!A retardok állítják be magukat 190cm magas 10ből 7.5 kinézetű jóképű iskolázott fiatalembereknek.
Nov 30, 2016 15:12:50
ImpoTajgi
Nov 30, 2016 15:16:37
Hahó!A retardok állítják be magukat 190cm magas 10ből 7.5 kinézetű jóképű iskolázott fiatalembereknek.
52-es bicepsszel!
Nov 30, 2016 15:16:37
broni
Nov 30, 2016 15:19:22
ezt anyám hörgi:óóóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 30, 2016 15:19:22
Púpos Recskapók
Nov 30, 2016 15:20:05
52-es bicepsszel!
Azért figyelitek, hogy Tajgi mindig egyre nagyobbat mond a bicepsz méretére! Legközelebb már lehet vastagabb lesz a
Nov 30, 2016 15:20:05
Pénzmentő
Nov 30, 2016 15:21:16
Picsába, lebuktam!
Nov 30, 2016 15:21:16
192 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Köszi.