Reniről érdeklődtek, beszámoltam az állapotáról. De ha akarod a te beteg kurva anyáddal is megcsinálom. Legfeljebb nem baszom meg, csak a csöves meg a szomszéd roti.
halott vagy geci.
Tex is itt van az egyik hordóban, nyugi. Tavaszig érlelem aztán pálinkát főzök belőle.
Hmmm. Soha nem álltam le még itt szájkaratézni senkivel, most se akarok, de annak amit néha előadsz magas a retard faktora. Nem sodi vagy tajgi aberrált ismerőse vagy?
Nem tecc, nem kell olvasni. Átgörget, nem ugat.
Veszekedik a faszom, nekem retardfaktorom van! :-D
Kurvanagy ez a kenetteljes prédikáció.
Ezzel a szakállal úgy néz ki, mint valami cigányjézus.
Állj le a brainboosterekkel, Kisboros, mielőtt kinyírod anyádat, és az IMEIbe kerülsz, mint az impotens haverod!
Remélem letölt egy PUA pdf-et nyelvgyakorlás cáéjából és élőben köszfetyítyi a csajozását.
Farkas Endre Kiss
13 órája ·
Erre részletesebben majd holnap válaszolok, most se időm, se kedvem. Most csak címszavakban.
Egyrészt, Gábor, te még egy múlva is csak találgatni fogsz, hogy akkor Hamburgban vagyok-e még, vagy sikerül valamikor megvalóstanom az álmomat, és eljutni Berlinbe. A korábbi tapasztalatok alapján pontosan olyan mélyen leszel beavatva, mint a trollok, azaz semennyire.
Ami az árulást illeti. Ha árulásnak minősül, hogy elárultam az embereknek, az év első felében nagyon örültem annak, hogy hamarosan - a próbaidőm végeztével - végre segíteni tudok neked, és amikor Stuttgartban jártam nálad, felajánlottam, hogy még aznap este véget érhet a hajléktalanságod, ha elhatározod, hogy munkát keresel, ha pedig nem találsz, akkor addig fizetek neked korlátlanul mindent: lakást, utazást, étkezést, és te inkább tudatosan a hajléktalan életmódot választottad, akkor igen, elárultalak.
Ami hajléktalanok segítését illeti. Törpapának juttattam idén ősszel 200 ezer forintot kaucióra, hogy rendezze a lakhatását. Nem rendezte. Neked felajánlottam a segítséget, nem kellett. Annak idején egy Tibor nevű hajléktalan több mint egy évig lakott velünk, mert befogadtuk apámmal, de nem szedte össze magát, csak aludni járt haza, egyébként továbbra is a csöves dolgait intézte. Az ember ennyi tapasztalat után rájön, hogy ilyesfajta segítséghez, hogy valaki életét megváltoztassa, egymaga akkor is kevés, ha tényleg szívvel-lélekkel odateszi magát.
Ami Szekeres Máriát illeti, én szívesen megfinanszíroznék neki valami szakmai tanfolyamot, ha az ténylegesen segítene neki elhelyezkedni, és a tanfolyam idejére a jelenlegi jövedelmét, hogy a tanulásra tudjon koncentrálni, a gond az, hogy sajnos le merem fogadni, hogy személyesen saját maga szerint sincs olyasféle tanfolyam, ami ténylegesen rendbe tudná hozni az életét, és rendes álláshoz juttatná. Más ötletem pedig sajnos nincs, miként lehetne segíteni rajta, de ha valakinek van, ossza meg.
Kurvanagy ahogy kiosztja a teljes retardhaveri körét (Pókától kezdve Fórizson át Gaudi "Grósz" Tamásig), amiért nem finanszírozzák a súlyosan fogyaték szexnagyi Szekeres csövelését. :DDD
Evidenciákat, de amikor a gnóm elkönyvelte nyilvánosan is bukottnak a kölcsönt, írta is.
Szerintem max 1 hét alatt elfüstölt a gnóm pénze, részben szó szerint cigarettára. Ilyenek ezek a retardok.
ezt ő használta először, tőle vettük át.
sorry, nem figyeltem az előadáson
Buzi-e vagy, Endre?
Evidenciákat
NEM NEM NEM Xd
Elsőéveseknek: Mány Péter lett az ivócimborája bécigánynak, miután Balog Pityuval összeveszett. Az egyesületet pedig svédben jegyeztették be, amiről szó van.
érzelmi nyomorék, nincs szégyenérzete.
az kell a deformálódott gerincének, meg a súlyzózás. hajrá sneci!
az nem súlyzózás, hogy 2 kilós női súlyzókkal bicepszezik. az inkább paródiarovat lesz.
nagyobbat akar emelni, újra kórházba akar kerülni. ez a nagy terv. xd
sodi, edzésvideókat követelünk!!!
Van a németeknél textilfrei konditerem? Mert akkor sűrűn fog elmenni...akarom mondani, LEmenni.
sztem simán csak hazudik. mit kell azon "intézni"?
majd a palotai herkules ad neki tanácsokat, neki is bejött a szálkásítás.
Én még sosem láttam APPLY gombot konditeremben, hahó!
először is kelleni fog egy excel. abban mindent pontosan feljegyezni, mennyibe kerül a bérlet, a testtömegnövelő, az étrendkiegészítő, a vitamin a gyúrosruha. ha ezekkel megvagy, az már kvázi-gyúrás.
most pár száz €-ért sportruházat vásárlás következik, mert gergő rongyaiban mégsem mehet.
Valóban, hisz alsógatyája sincs. Most vett 4 euróért kettőt.
pontosan! majd ha minden felszerelés adott, rá lehet térni a napi 5x2 fekvőtámaszra és gugolásra, amit feltétlenül egy fullextrás teremben lehet csak megtenni. nem baj hamarabb fogy a pénze. mondjuk legalább a német sportembereknek lesz kellemes szórakozásuk. már attól liheg, hogy ps-sel játszik, akkor vajon mit fog rendezni egy edzőteremben?
közeledünk az év vége felé, Hahó! szerintem még lesz egy óriási finálé karácsony körül.
Remélem, a dőrppe lehúzta ezzel az ötven rugóval is! Én márciusban költöztem új helyre a párommal, és borravalóval együtt 30 rongyot fizettem az egészért, pedig nem csak egy banyatankot és egy nyizikcentert kellett áthordani Pestről Budára LOOOOLLLLLLLL Szóval kurvára átbaszás ez az 50 rongyos költözés, ennyiért a retardált csövest háromszor oda-vissza költöztetik, csak mondom.
én három hónapja segítettem egy kollégámnak költözni ott az autó sofőrrel 4700/óra + egy rakodó 2000/óra volt számla nélkül és az egész megvolt 5 óra alatt. mondjuk ez budapesten belül, nem tudom a papuccsos csárlssz ponzzi honnan hová akart cuccolni, de az 50 rugó tényleg lehúzósnak tűnik.
Pontosítok: mint egy izmos, kissé fiús, bolondos arcú lány.
Egy miafaszom múlva, te ökör?!
Mondj egy kibaszott időegységet, te anyaszomorító!
auuoargghhhhh
egy év múlva, természetesen
Hess a csajomtól Laci, mert megrángatom a hajad és szomi leszel!
Kedves Broni, hiába hadakozol, azért a zord szövegek mögött egy érző ember bújik meg. RIP
Igaz nekem tényleg csak 1-2 bútor volt tavaly, de megvolt 15-ből ha jól rémlik, szintén borravalóval (2 rakodóval).
Ja, és ráadásul nem is Budapesten belül, hanem városok közt. :)
Telekocsival szerintem 5k-ból átdobták volna azt a pár cuccát, ha már nincs segítőkész haver (már persze ha valaki hajlandó berakni a kocsijába a büdös szarjait).
Igen, anyját is szereti, mint Pénteket a kannibálok.
Mind az illető, mind a "bútorai" veszélyes hulladéknak számítanak, tehát az 50 ezer még kevés is a feladatra.
Az jó nagy költözködés lehetett. Mi eladtuk a Városliget közelében lévő lakásunkat, és átcuccoltunk egy hónapra a párom anyjához a Gábor Áron utca környékére. Ez megvolt 30-ból borravalóval, és aztán az új kéróba a Népligethez (ahova nem mert lejönni a csicska Tajgi) ugyanennyi volt. Szóval az 50-ből majdnem kétszer költözhettünk volna, és bár nincs kurva sok holmink, azért lefogadom, hogy a Dőrppe nem hűtőket, szekrényeket és 100 cm-es tévéket cipelt volna át az új ólába. A balek Sodikát ott húzzák le, ahol tudják. Az állítólagos haverjai. A balekot. A Sodit.
kérd el soditól az ávós bőrkabátot, Hahó!
Valami beltéri játszóházba kéne menni, nehogy megfázzon a Professzor úr!
Ezen a napon Mikuláskabátot illik venni. Ráadásul még e gyerekeket sem kell hívni, jönnének maguktól.
de ajándékot csak pénzért szabad adni! mert Zsidók vagyunk, Hahó!
én "stamp" márkáju piát veszek néha a lidlbe, 4 cent, kis műanyag pohárkába, több ízben, csak 160 ft!!!!!!!!!
Én meg Jägermeister márkájú piát nagy üvegpalackba szintén több ízben (úgyértem alkalommal). Nem tudom mennyibe kerül, nem szoktam nézni az árát xD
inkább othon sárkányt ereget.......
Aczél elvtárs beteg
Dec 05, 2016 21:28:08
Ne haragudjatok, hogy nem vágom, de ez most, hogy a betegkurvaanyjádba jött ide?
Reniről érdeklődtek, beszámoltam az állapotáról. De ha akarod a te beteg kurva anyáddal is megcsinálom. Legfeljebb nem baszom meg, csak a csöves meg a szomszéd roti.
Dec 05, 2016 21:28:08
Aczél elvtárs
Dec 05, 2016 21:29:58
Az tényleg én voltam, nem tajgi. Ne haragudjon Professzor úr, gyakorlatban alkalmaztam az Ön blackmetal előadásain tanultakat!
Dec 05, 2016 21:29:58
broni
Dec 05, 2016 21:30:10
halott vagy geci.
Dec 05, 2016 21:30:10
Aczél elvtárs
Dec 05, 2016 21:31:18
halott vagy geci.
Tex is itt van az egyik hordóban, nyugi. Tavaszig érlelem aztán pálinkát főzök belőle.
Dec 05, 2016 21:31:18
broni
Dec 05, 2016 21:35:03
akkor jó.
Dec 05, 2016 21:35:03
...
Dec 05, 2016 21:35:41
Hmmm. Soha nem álltam le még itt szájkaratézni senkivel, most se akarok, de annak amit néha előadsz magas a retard faktora. Nem sodi vagy tajgi aberrált ismerőse vagy?
Dec 05, 2016 21:35:41
broni
Dec 05, 2016 21:37:25
nszksz.azt hittem, tajgi.............
Dec 05, 2016 21:37:25
Aczél elvtárs
Dec 05, 2016 21:39:49
Dec 05, 2016 21:39:49
Penzmento
Dec 05, 2016 21:42:15
Mi a fasz van mar itt megint? Itthon vagyok, senki nem jon pialni hetfon, se kola, se rosszlanyok.hu es meg itt is veszekszes van? Tessek szepen kibekulni.
Dec 05, 2016 21:42:15
Aczél elvtárs
Dec 05, 2016 21:44:40
Mi a fasz van mar itt megint? Itthon vagyok, senki nem jon pialni hetfon, se kola, se rosszlanyok.hu es meg itt is veszekszes van? Tessek szepen kibekulni.
Veszekedik a faszom, nekem retardfaktorom van! :-D
Dec 05, 2016 21:44:40
-
Dec 05, 2016 22:08:24
Sodi, nem akarod a törpe után Sz.Máriát is megmenteni néhány 100 euróból? Tudod, lájfdéndzsör van!
Dec 05, 2016 22:08:24
-
Dec 05, 2016 22:10:50
Sodi áruló lett RGL szerint.
www.youtube.com/watch?v=ffawSwWuaeA
www.youtube.com/watch?v=ffawSwWuaeA
Dec 05, 2016 22:10:50
Protipp Pityu
Dec 05, 2016 22:59:26
youtube.com/watch?v=ffawSwWuaeA
Kurvanagy ez a kenetteljes prédikáció.
Ezzel a szakállal úgy néz ki, mint valami cigányjézus.
Dec 05, 2016 22:59:26
jótanács
Dec 05, 2016 23:19:42
Az tényleg én voltam, nem tajgi. Ne haragudjon Professzor úr, gyakorlatban alkalmaztam az Ön blackmetal előadásain tanultakat!
Állj le a brainboosterekkel, Kisboros, mielőtt kinyírod anyádat, és az IMEIbe kerülsz, mint az impotens haverod!
Dec 05, 2016 23:19:42
levelező tagozat
Dec 06, 2016 00:23:30
Ha tényleg kisboros fosta ide ezt az őrjöngést a nemi erőszakkal, akkor megy még egy levél a vasvári önkormányzatnak. A múltkori öngyilkossággal (és leszámolással) fenyegetőzésével együtt ez már bőven elég arra, hogy Szőke akcióba lépjen, és bezárassa. Úgyis alig várja, hogy leszámolhasson a tiszafaszomi dübbentővel, ezt már írta múltkor is.
Dec 06, 2016 00:23:30
Kémkakas
Dec 06, 2016 06:51:55
Nem Zsír volt, de azért mehet a levél a múltkori TLDR agymenése miatt.
Dec 06, 2016 06:51:55
-
Dec 06, 2016 06:57:49
proli lett a sodi! hatkor kel, hogy beérjen a gyárba!
Farkas Endre Kiss
3 perce ·
Egyébként ezen a héten kezdek újra kondiba járni. Hogy holnaptól vagy szerdától, még nem döntöttem el. Nyárra úgy akarok kinézni, hogy legyen némi magabiztosságom csajozni. Ha látok magamon változás, lesznek fotók is. :)
Ma egyébként korán kéne lefeküdnöm, de ebből nem lesz semmi, mert máris kijött az Aranyélet második évadának ötödik része, és nincs annyi akaraterőm, hogy ne nézzem meg rögtön.
Arra jöttem rá egyébként ma, hogy nem olyan vészes reggel 6-kor kelni. Ezen a héten ezt csinálom, hogy minden nap mindent el tudjak intézni nap közben, aztán lehet hogy később is rászokom. Meglátjuk.
Farkas Endre Kiss
3 perce ·
Egyébként ezen a héten kezdek újra kondiba járni. Hogy holnaptól vagy szerdától, még nem döntöttem el. Nyárra úgy akarok kinézni, hogy legyen némi magabiztosságom csajozni. Ha látok magamon változás, lesznek fotók is. :)
Ma egyébként korán kéne lefeküdnöm, de ebből nem lesz semmi, mert máris kijött az Aranyélet második évadának ötödik része, és nincs annyi akaraterőm, hogy ne nézzem meg rögtön.
Arra jöttem rá egyébként ma, hogy nem olyan vészes reggel 6-kor kelni. Ezen a héten ezt csinálom, hogy minden nap mindent el tudjak intézni nap közben, aztán lehet hogy később is rászokom. Meglátjuk.
Remélem letölt egy PUA pdf-et nyelvgyakorlás cáéjából és élőben köszfetyítyi a csajozását.
Dec 06, 2016 06:57:49
-
Dec 06, 2016 07:43:56
Aham, már megint az erkölcsileg alacsony rendű utasítja rendre a (valószínűleg) magasabb rendűt. Dec 06, 2016 07:43:56
tigris
Dec 06, 2016 08:03:37
RGL Játék!
szabályok: Minden "életveszély" vagy "náci" szónál inni kell egy felest. Aki eljut a videó végére, hívja a mentőket a haverokhoz.
szabályok: Minden "életveszély" vagy "náci" szónál inni kell egy felest. Aki eljut a videó végére, hívja a mentőket a haverokhoz.
Dec 06, 2016 08:03:37
-
Dec 06, 2016 09:56:03
logout.hu/bejegyzes/thelazs/ne_lopj.html
Sherlock Porks téma, később még feltűnhet a malacz a kommentek közt, csak azé' linköltem.
ja és zsidók vagyok
Sherlock Porks téma, később még feltűnhet a malacz a kommentek közt, csak azé' linköltem.
ja és zsidók vagyok
Dec 06, 2016 09:56:03
Mikulás bácsi
Dec 06, 2016 10:41:41
Sodi, nem ma mész télapónak öltözve Zsery putrijához, hogy visszaadja az 50 euróját, amit ma két éve ígértél? Vagy majd jövő héten? Hahó!
Dec 06, 2016 10:41:41
Mikulás bácsi
Dec 06, 2016 10:43:00
*visszaadd, hülye autocorrect
Dec 06, 2016 10:43:00
-
Dec 06, 2016 10:46:11
Farkas Endre Kiss
13 órája ·
Erre részletesebben majd holnap válaszolok, most se időm, se kedvem. Most csak címszavakban.
Egyrészt, Gábor, te még egy múlva is csak találgatni fogsz, hogy akkor Hamburgban vagyok-e még, vagy sikerül valamikor megvalóstanom az álmomat, és eljutni Berlinbe. A korábbi tapasztalatok alapján pontosan olyan mélyen leszel beavatva, mint a trollok, azaz semennyire.
Ami az árulást illeti. Ha árulásnak minősül, hogy elárultam az embereknek, az év első felében nagyon örültem annak, hogy hamarosan - a próbaidőm végeztével - végre segíteni tudok neked, és amikor Stuttgartban jártam nálad, felajánlottam, hogy még aznap este véget érhet a hajléktalanságod, ha elhatározod, hogy munkát keresel, ha pedig nem találsz, akkor addig fizetek neked korlátlanul mindent: lakást, utazást, étkezést, és te inkább tudatosan a hajléktalan életmódot választottad, akkor igen, elárultalak.
Ami hajléktalanok segítését illeti. Törpapának juttattam idén ősszel 200 ezer forintot kaucióra, hogy rendezze a lakhatását. Nem rendezte. Neked felajánlottam a segítséget, nem kellett. Annak idején egy Tibor nevű hajléktalan több mint egy évig lakott velünk, mert befogadtuk apámmal, de nem szedte össze magát, csak aludni járt haza, egyébként továbbra is a csöves dolgait intézte. Az ember ennyi tapasztalat után rájön, hogy ilyesfajta segítséghez, hogy valaki életét megváltoztassa, egymaga akkor is kevés, ha tényleg szívvel-lélekkel odateszi magát.
Ami Szekeres Máriát illeti, én szívesen megfinanszíroznék neki valami szakmai tanfolyamot, ha az ténylegesen segítene neki elhelyezkedni, és a tanfolyam idejére a jelenlegi jövedelmét, hogy a tanulásra tudjon koncentrálni, a gond az, hogy sajnos le merem fogadni, hogy személyesen saját maga szerint sincs olyasféle tanfolyam, ami ténylegesen rendbe tudná hozni az életét, és rendes álláshoz juttatná. Más ötletem pedig sajnos nincs, miként lehetne segíteni rajta, de ha valakinek van, ossza meg.
Dec 06, 2016 10:46:11
Новый читатель
Dec 06, 2016 10:46:14
Sodi, lopják az ötleted!
sg.hu/cikkek/122633/valos-ideju-lakasnezes-vr-szemuveggel
Nincs mese, itt perelni kell!
sg.hu/cikkek/122633/valos-ideju-lakasnezes-vr-szemuveggel
Nincs mese, itt perelni kell!
Dec 06, 2016 10:46:14
-
Dec 06, 2016 10:49:12
"Törpapának juttattam idén ősszel 200 ezer forintot kaucióra, hogy rendezze a lakhatását. Nem rendezte."
ezek szerint a dőrppe elbaszta másra a kaucióra küldött pénzt?
Dec 06, 2016 10:49:12
Púpos Recskapók
Dec 06, 2016 10:49:23
Kurvanagy ahogy kiosztja a teljes retardhaveri körét (Pókától kezdve Fórizson át Gaudi "Grósz" Tamásig), amiért nem finanszírozzák a súlyosan fogyaték szexnagyi Szekeres csövelését. :DDD
Dec 06, 2016 10:49:23
Púpos Recskapók
Dec 06, 2016 10:53:12
"Törpapának juttattam idén ősszel 200 ezer forintot kaucióra, hogy rendezze a lakhatását. Nem rendezte."
Evidenciákat, de amikor a gnóm elkönyvelte nyilvánosan is bukottnak a kölcsönt, írta is.
Szerintem max 1 hét alatt elfüstölt a gnóm pénze, részben szó szerint cigarettára. Ilyenek ezek a retardok.
Dec 06, 2016 10:53:12
-
Dec 06, 2016 10:56:34
Dec 06, 2016 10:56:34
-
Dec 06, 2016 11:00:22
RGL fórumozik
youtu.be/ffawSwWuaeA?t=267
"Dr csönttörő Fórizs Eszter" :D
youtu.be/ffawSwWuaeA?t=267
"Dr csönttörő Fórizs Eszter" :D
Dec 06, 2016 11:00:22
-
Dec 06, 2016 11:02:10
sorry, nem figyeltem az előadáson
Dec 06, 2016 11:02:10
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 11:05:01
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F12%2F05%2Fszopoturnera-indul-az-olasz-szineszno-aki-minden-nemmel-szavazonak-szopoast-igert
Broni, egy olasz túra?
Szopóturnéra indul az olasz színésznő, aki minden nemmel szavazónak szopást ígért
Broni, egy olasz túra?
Szopóturnéra indul az olasz színésznő, aki minden nemmel szavazónak szopást ígért
Dec 06, 2016 11:05:01
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 11:10:11
Sodi pedig Kínába megy:
444.hu/2016/12/06/kinaban-penzutalvanyt-kapnak-akik-meglatogatjak-a-nyugdijas-rokonaikat
ohhh, wait
444.hu/2016/12/06/kinaban-penzutalvanyt-kapnak-akik-meglatogatjak-a-nyugdijas-rokonaikat
ohhh, wait
Dec 06, 2016 11:10:11
Sebestyén Balázs
Dec 06, 2016 11:26:35
Farkas Endre Kiss
14 órája ·
Reggel tök szomcsi voltam, hogy a nagy érdeklődés miatt nem működött az online stream, és nem tudtam hallgatni Sebestyén Balázsékat. Remélem, mire a postás bácsi meghozza az LTE SIM-kártyámat, amivel út közben is hallgathatóak, növelik a kapacitást. A routert már megvettem hozzá.
Meg a kurva anyád, te kis buzeráns faszverő, egész Németországot letiltjuk picsába, de nem fogod az én hangomra verni a 23 centist!!!
14 órája ·
Reggel tök szomcsi voltam, hogy a nagy érdeklődés miatt nem működött az online stream, és nem tudtam hallgatni Sebestyén Balázsékat. Remélem, mire a postás bácsi meghozza az LTE SIM-kártyámat, amivel út közben is hallgathatóak, növelik a kapacitást. A routert már megvettem hozzá.
Meg a kurva anyád, te kis buzeráns faszverő, egész Németországot letiltjuk picsába, de nem fogod az én hangomra verni a 23 centist!!!
Dec 06, 2016 11:26:35
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2016 12:06:43
"Tök szomcsi voltam"
Mint egy 13 éves tinipicsa.
Dec 06, 2016 12:06:43
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 12:09:52
"Tök szomcsi voltam"
Buzi-e vagy, Endre?
Evidenciákat
Dec 06, 2016 12:09:52
Laci
Dec 06, 2016 12:16:17
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F12%2F05%2Fszopoturnera-indul-az-olasz-szineszno-aki-minden-nemmel-szavazonak-szopoast-igert
Broni, egy olasz túra?
Broni, egy olasz túra?
NEM NEM NEM Xd
Dec 06, 2016 12:16:17
Örebro
(
x17)
Dec 06, 2016 12:20:12
x17)
ki a fasznak kepzeled magad te csöves fasz, ilyen dumat, hogy "megfinanszirozom", meg "fizetem" anyad ehen hal, mert a hulye fiara költötte elete soran sporolt penzet, te meg a favebookon nagyoskodsz. szegyelhetned magad, hogy a szuleid miattad lenullaztak magukat.
stressznélküli nyugi
Dec 06, 2016 12:29:02
Kósa Miklós milyen volt az első nap a kondiban Sodi?
Tetszik · 2 · 15 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Ma csak elintéztem. Holnaptól járok.
Tetszik · 15 órája
A Sodi megy kondizni Jövő héten!
Tetszik · 2 · 15 órája
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 15 órája
Dec 06, 2016 12:29:02
Biztatási kár
Dec 06, 2016 12:29:32
Elsőéveseknek: Mány Péter lett az ivócimborája bécigánynak, miután Balog Pityuval összeveszett. Az egyesületet pedig svédben jegyeztették be, amiről szó van.
Dec 06, 2016 12:29:32
xray
Dec 06, 2016 12:30:00
ki a fasznak kepzeled magad te csöves fasz, ilyen dumat, hogy "megfinanszirozom", meg "fizetem" anyad ehen hal, mert a hulye fiara költötte elete soran sporolt penzet, te meg a favebookon nagyoskodsz. szegyelhetned magad, hogy a szuleid miattad lenullaztak magukat.
érzelmi nyomorék, nincs szégyenérzete.
Dec 06, 2016 12:30:00
xray
Dec 06, 2016 12:32:54
Kósa Miklós milyen volt az első nap a kondiban Sodi?
Tetszik · 2 · 15 órája
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 15 órája
Tetszik · 2 · 15 órája
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 15 órája
Dec 06, 2016 12:32:54
-
Dec 06, 2016 12:35:10
az nem súlyzózás, hogy 2 kilós női súlyzókkal bicepszezik. az inkább paródiarovat lesz.
Dec 06, 2016 12:35:10
xray
Dec 06, 2016 12:40:47
nagyobbat akar emelni, újra kórházba akar kerülni. ez a nagy terv. xd
Dec 06, 2016 12:40:47
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 12:41:47
sodi, edzésvideókat követelünk!!!
Dec 06, 2016 12:41:47
arnold sodinegger
Dec 06, 2016 12:44:19
sztem a gyúrásprojekt is olyan lesz mint a ps. párszor lemegy, utána pedig feladja az egészet. természetesen valamelyik kardiogépet tönkreteszi és vége is az egész történetnek. azt se bánnám, ha magára ejtene valami komolyabb súlyt.
Dec 06, 2016 12:44:19
Biztatási kár
Dec 06, 2016 12:46:50
Személyi edző vagy edzésterv nélkül nem fog menni. Így alig fog tudni járni az első edzések után. Lesz itt még jajgatás.
Dec 06, 2016 12:46:50
arnold sodinegger
Dec 06, 2016 12:49:32
hehe, az viszont tényleg finom, hogy a trollok elé korábban példaként állított dőrppe tényleg lehúzta. igazad van recskás, egyre szimpatikusabb a pappuccsos, bizony!
Dec 06, 2016 12:49:32
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 12:49:53
sztem a gyúrásprojekt is olyan lesz mint a ps. párszor lemegy, utána pedig feladja az egészet. természetesen valamelyik kardiogépet tönkreteszi és vége is az egész történetnek. azt se bánnám, ha magára ejtene valami komolyabb súlyt.
Van a németeknél textilfrei konditerem? Mert akkor sűrűn fog elmenni...akarom mondani, LEmenni.
Dec 06, 2016 12:49:53
hova tűnt tomcat?
Dec 06, 2016 12:50:50
Dec 06, 2016 12:50:50
arnold sodinegger
Dec 06, 2016 12:50:59
Személyi edző vagy edzésterv nélkül nem fog menni. Így alig fog tudni járni az első edzések után. Lesz itt még jajgatás.
majd a palotai herkules ad neki tanácsokat, neki is bejött a szálkásítás.
Dec 06, 2016 12:50:59
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 12:51:46
Én még sosem láttam APPLY gombot konditeremben, hahó!
Dec 06, 2016 12:51:46
arnold sodinegger
Dec 06, 2016 12:55:05
először is kelleni fog egy excel. abban mindent pontosan feljegyezni, mennyibe kerül a bérlet, a testtömegnövelő, az étrendkiegészítő, a vitamin a gyúrosruha. ha ezekkel megvagy, az már kvázi-gyúrás.
Dec 06, 2016 12:55:05
xray
Dec 06, 2016 12:56:21
most pár száz €-ért sportruházat vásárlás következik, mert gergő rongyaiban mégsem mehet.
Dec 06, 2016 12:56:21
Biztatási kár
Dec 06, 2016 13:01:43
Valóban, hisz alsógatyája sincs. Most vett 4 euróért kettőt.
Dec 06, 2016 13:01:43
arnold sodinegger
Dec 06, 2016 13:02:33
pontosan! majd ha minden felszerelés adott, rá lehet térni a napi 5x2 fekvőtámaszra és gugolásra, amit feltétlenül egy fullextrás teremben lehet csak megtenni. nem baj hamarabb fogy a pénze. mondjuk legalább a német sportembereknek lesz kellemes szórakozásuk. már attól liheg, hogy ps-sel játszik, akkor vajon mit fog rendezni egy edzőteremben?
Dec 06, 2016 13:02:33
arnold sodinegger
Dec 06, 2016 13:15:49
és még a kis szerelme is nyilvánosan árulózza, átkozza snecit. elég tartalmas az elmúlt pár nap.
Dec 06, 2016 13:15:49
broni
Dec 06, 2016 13:33:49
sodi, nem haltál mé meg?????????
Dec 06, 2016 13:33:49
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 13:34:50
Az a szörnyű egyébként, hogy olyan buta a púpszörny, hogy letagadja, hogy van állása, majd rögtön el is árulja a magát a reggel hatos keléssel.
Dec 06, 2016 13:34:50
-
Dec 06, 2016 13:35:52
és még a kis szerelme is nyilvánosan árulózza, átkozza snecit. elég tartalmas az elmúlt pár nap.
közeledünk az év vége felé, Hahó! szerintem még lesz egy óriási finálé karácsony körül.
Dec 06, 2016 13:35:52
-
Dec 06, 2016 13:38:40
Nov 08, 2016 10:33:25
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
A trolloknak üzenem, hogy alábecsülték Törpapát. A költözést ugyan még nem intézte el, mert drága a teherautó, és ideje sincs, hisz állandóan dolgozik, ugyanakkor nemet mondott, amikor felajánlottam, hogy szívesen küldök még 50 ezret a teherautóra, mondván, hogy megoldja, és így is eleget segítettem már, inkább már törlesztene. Kisebb bukkanókkal bár, de minden a tervek szerint halad tehát. Úgyhogy szégyelhetik magukat, amiért így lenéznek egy szorgalmas, becsületesen dolgozó embert.
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
A trolloknak üzenem, hogy alábecsülték Törpapát. A költözést ugyan még nem intézte el, mert drága a teherautó, és ideje sincs, hisz állandóan dolgozik, ugyanakkor nemet mondott, amikor felajánlottam, hogy szívesen küldök még 50 ezret a teherautóra, mondván, hogy megoldja, és így is eleget segítettem már, inkább már törlesztene. Kisebb bukkanókkal bár, de minden a tervek szerint halad tehát. Úgyhogy szégyelhetik magukat, amiért így lenéznek egy szorgalmas, becsületesen dolgozó embert.
Dec 06, 2016 13:38:40
Balek ALERT
Dec 06, 2016 13:40:22
" felajánlottam, hogy szívesen küldök még 50 ezret a teherautóra,"
* NÍNÓ-NÍNÓ-NÍNÓ *
* NÍNÓ-NÍNÓ-NÍNÓ *
Dec 06, 2016 13:40:22
-
Dec 06, 2016 13:40:44
annyira jó az ilyeneket újra olvasni, és kacagni! :)))
Dec 06, 2016 13:40:44
trendbeli garázdaság
Dec 06, 2016 13:51:33
" felajánlottam, hogy szívesen küldök még 50 ezret a teherautóra,"
* NÍNÓ-NÍNÓ-NÍNÓ *
* NÍNÓ-NÍNÓ-NÍNÓ *
Remélem, a dőrppe lehúzta ezzel az ötven rugóval is! Én márciusban költöztem új helyre a párommal, és borravalóval együtt 30 rongyot fizettem az egészért, pedig nem csak egy banyatankot és egy nyizikcentert kellett áthordani Pestről Budára LOOOOLLLLLLLL Szóval kurvára átbaszás ez az 50 rongyos költözés, ennyiért a retardált csövest háromszor oda-vissza költöztetik, csak mondom.
Dec 06, 2016 13:51:33
arnold sodinegger
Dec 06, 2016 14:12:54
én három hónapja segítettem egy kollégámnak költözni ott az autó sofőrrel 4700/óra + egy rakodó 2000/óra volt számla nélkül és az egész megvolt 5 óra alatt. mondjuk ez budapesten belül, nem tudom a papuccsos csárlssz ponzzi honnan hová akart cuccolni, de az 50 rugó tényleg lehúzósnak tűnik.
Dec 06, 2016 14:12:54
kripli figyelő
Dec 06, 2016 14:14:43
"Tök szomcsi voltam"
Nem véletlenül akar úgy kinézni,mint egy fiatal lány. Mint egy 13 éves tinipicsa.
Dec 06, 2016 14:14:43
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 14:16:16
Nem véletlenül akar úgy kinézni,mint egy fiatal lány.
Dec 06, 2016 14:16:16
kripli figyelő
Dec 06, 2016 14:19:21
Milyen a mai nem meló csá recskaboy?Ma sem sikerül tartani a tempót?Idegesek a főnökurak?
Dec 06, 2016 14:19:21
Škoda Superb
Dec 06, 2016 14:21:06
Farkas Endre Kiss
13 órája ·
13 órája ·
Dec 06, 2016 14:21:06
Laci
Dec 06, 2016 14:21:58
auuoargghhhhh
Dec 06, 2016 14:21:58
szokásos diszgráfia
Dec 06, 2016 14:22:44
egy év múlva, természetesen
Dec 06, 2016 14:22:44
Cuki Áron
Dec 06, 2016 14:24:29
auuoargghhhhh
Hess a csajomtól Laci, mert megrángatom a hajad és szomi leszel!
Dec 06, 2016 14:24:29
broni
Dec 06, 2016 14:25:08
rip balástyai rém!!!!!!!!!!!!
Dec 06, 2016 14:25:08
Charles Manson
Dec 06, 2016 14:27:58
rip balástyai rém!!!!!!!!!!!!
Kedves Broni, hiába hadakozol, azért a zord szövegek mögött egy érző ember bújik meg. RIP
Dec 06, 2016 14:27:58
Púpos Recskapók
Dec 06, 2016 14:30:17
Igaz nekem tényleg csak 1-2 bútor volt tavaly, de megvolt 15-ből ha jól rémlik, szintén borravalóval (2 rakodóval).
Ja, és ráadásul nem is Budapesten belül, hanem városok közt. :)
Telekocsival szerintem 5k-ból átdobták volna azt a pár cuccát, ha már nincs segítőkész haver (már persze ha valaki hajlandó berakni a kocsijába a büdös szarjait).
Dec 06, 2016 14:30:17
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 14:31:05
Igen, anyját is szereti, mint Pénteket a kannibálok.
Dec 06, 2016 14:31:05
Biohazard Trans Kft.
Dec 06, 2016 14:34:55
(már persze ha valaki hajlandó berakni a kocsijába a büdös szarjait).
Mind az illető, mind a "bútorai" veszélyes hulladéknak számítanak, tehát az 50 ezer még kevés is a feladatra.
Dec 06, 2016 14:34:55
trendbeli garázdaság
Dec 06, 2016 14:41:32
Az jó nagy költözködés lehetett. Mi eladtuk a Városliget közelében lévő lakásunkat, és átcuccoltunk egy hónapra a párom anyjához a Gábor Áron utca környékére. Ez megvolt 30-ból borravalóval, és aztán az új kéróba a Népligethez (ahova nem mert lejönni a csicska Tajgi) ugyanennyi volt. Szóval az 50-ből majdnem kétszer költözhettünk volna, és bár nincs kurva sok holmink, azért lefogadom, hogy a Dőrppe nem hűtőket, szekrényeket és 100 cm-es tévéket cipelt volna át az új ólába. A balek Sodikát ott húzzák le, ahol tudják. Az állítólagos haverjai. A balekot. A Sodit.
Dec 06, 2016 14:41:32
Zsír László, Herbália
Dec 06, 2016 14:44:22
"Mi eladtuk a Városliget közelében lévő lakásunkat, és átcuccoltunk egy hónapra a párom anyjához a Gábor Áron utca környékére. Ez megvolt 30-ból borravalóval, és aztán az új kéróba a Népligethez"
* kaszablokka hadművelet a népliget környéke ellen: INDUL *
* kaszablokka hadművelet a népliget környéke ellen: INDUL *
Dec 06, 2016 14:44:22
-
Dec 06, 2016 14:46:30
a sodit az univerzum bünteti azért, mert ő meg másokat húzott le. zseryt, az anyját, apját, rocskaiékat, a superrealt, útszéli zsidócégeket, a magyarságot. a sor a végtelenségig folytatható.
Dec 06, 2016 14:46:30
-
Dec 06, 2016 14:48:58
ladkó szerint változnak az idők, nincs sok hátra a szent trollfórumból.
László Boros megosztotta Our Revolution videóját.
3 órája ·
Érdekes videó, nem meglepő, hogy nem reklámozza a fősodor. Végül is érthető...
Amíg az indiánoknak szent helyeik vannak, addig a liberálisoknak szent bankrendszerük, szent fegyveriparuk, szent olajvezetékeik, szent piacaik, szent profitjuk, meg szent Soros Györgyük... nameg persze szent trollfórumaik...
De a videó is mutatja, hogy változnak az idők, az ő idejükből pedig már nincs sok hátra... Ilyen nagyon egyszerű ez!
László Boros megosztotta Our Revolution videóját.
3 órája ·
Érdekes videó, nem meglepő, hogy nem reklámozza a fősodor. Végül is érthető...
Amíg az indiánoknak szent helyeik vannak, addig a liberálisoknak szent bankrendszerük, szent fegyveriparuk, szent olajvezetékeik, szent piacaik, szent profitjuk, meg szent Soros Györgyük... nameg persze szent trollfórumaik...
De a videó is mutatja, hogy változnak az idők, az ő idejükből pedig már nincs sok hátra... Ilyen nagyon egyszerű ez!
Dec 06, 2016 14:48:58
-
Dec 06, 2016 14:49:16
a sodit az univerzum bünteti azért, mert ő meg másokat húzott le. zseryt, az anyját, apját, rocskaiékat, a superrealt, útszéli zsidócégeket, a magyarságot. a sor a végtelenségig folytatható.
Andit. Dec 06, 2016 14:49:16
broni
Dec 06, 2016 14:49:51
- 3 fok van, hideg a balonkabát, más cucc nélkül..pláne mikor széttárom.........
Dec 06, 2016 14:49:51
-
Dec 06, 2016 14:51:06
- 3 fok van, hideg a balonkabát, más cucc nélkül..pláne mikor széttárom.........
kérd el soditól az ávós bőrkabátot, Hahó!
Dec 06, 2016 14:51:06
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2016 14:52:17
Valami beltéri játszóházba kéne menni, nehogy megfázzon a Professzor úr!
Dec 06, 2016 14:52:17
stressznélküli nyugi
Dec 06, 2016 14:55:22
Ezen a napon Mikuláskabátot illik venni. Ráadásul még e gyerekeket sem kell hívni, jönnének maguktól.
Dec 06, 2016 14:55:22
-
Dec 06, 2016 14:57:15
de ajándékot csak pénzért szabad adni! mert Zsidók vagyunk, Hahó!
Dec 06, 2016 14:57:15
stressznélküli nyugi
Dec 06, 2016 14:57:42
*a gyerekeket*
Dec 06, 2016 14:57:42
Szent Liberális Olajvezet
Dec 06, 2016 14:58:34
nick eladó
Dec 06, 2016 14:58:34
-
Dec 06, 2016 14:58:44
Valamelyik retard infózzon már arról, hogy áll a trollok elleni nagyerejű nyomozás?
Dec 06, 2016 14:58:44
broni
Dec 06, 2016 15:00:28
nszksz az ötleteket!!!!!!!!!!!!kill sodi!!!!!
Dec 06, 2016 15:00:28
Púpos Recskapók
Dec 06, 2016 15:00:51
A dörppének küldött kölcsön nagy része állam bácsinál landolt, szépen befizette a közös kasszába jövedéki adóként a papúccsos (cigarettára, likőrkére).
Mivel valószínűsítem, hogy nem Chivast vett belőle a Művész Úr, hanem hazai gyártmányú, kedvező árfekvésű aromás szeszesitalt az alsó polcról, ezért fogyasztásával szintén a hazai ipart, illetve a hazai államháztartást támogatta a dörp.
Így törleszti vissza az Univerzum a faszverő élősködőre költött pénzt a Magyar Népnek, szép apránként.
Mivel valószínűsítem, hogy nem Chivast vett belőle a Művész Úr, hanem hazai gyártmányú, kedvező árfekvésű aromás szeszesitalt az alsó polcról, ezért fogyasztásával szintén a hazai ipart, illetve a hazai államháztartást támogatta a dörp.
Így törleszti vissza az Univerzum a faszverő élősködőre költött pénzt a Magyar Népnek, szép apránként.
Dec 06, 2016 15:00:51
-
Dec 06, 2016 15:26:46
eszmeralda, így számolj le kisborossal!
444.hu/2016/12/06/a-gonosz-no-a-sajat-expasijanak-adta-ki-magat-a-facebookon-akit-negyszer-juttatott-zarkaba
444.hu/2016/12/06/a-gonosz-no-a-sajat-expasijanak-adta-ki-magat-a-facebookon-akit-negyszer-juttatott-zarkaba
Dec 06, 2016 15:26:46
púp-orr-sérvész
Dec 06, 2016 16:02:37
Dec 06, 2016 16:02:37
broni
Dec 06, 2016 16:18:52
A dörppének küldött kölcsön nagy része állam bácsinál landolt, szépen befizette a közös kasszába jövedéki adóként a papúccsos (cigarettára, likőrkére).
én "stamp" márkáju piát veszek néha a lidlbe, 4 cent, kis műanyag pohárkába, több ízben, csak 160 ft!!!!!!!!!
Dec 06, 2016 16:18:52
Škoda Superb
Dec 06, 2016 16:25:26
Én meg Jägermeister márkájú piát nagy üvegpalackba szintén több ízben (úgyértem alkalommal). Nem tudom mennyibe kerül, nem szoktam nézni az árát xD
Dec 06, 2016 16:25:26
broni
Dec 06, 2016 16:32:33
fúúúj, az keserű!!!!!!!!!!!!!
Dec 06, 2016 16:32:33
Penzmento
Dec 06, 2016 17:25:46
Na tajgi ma este 9kor gozsdu divino, de ha kell kisetalok a zsinagogahoz , hogy legyen feelingje a seggbebaszasodnak.jossz?
Dec 06, 2016 17:25:46
broni
Dec 06, 2016 17:33:07
Na tajgi ma este 9kor gozsdu divino, de ha kell kisetalok a zsinagogahoz , hogy legyen feelingje a seggbebaszasodnak.jossz?
inkább othon sárkányt ereget.......
Dec 06, 2016 17:33:07
broni
Dec 06, 2016 17:46:04
a törpe elmehetne kiskrampusznak, lejmolás helyett.....
Dec 06, 2016 17:46:04
96 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

de a legjobban akkor potyogtak a könnyei amikor beengedtem rá a garázsba a hajléktalant, aki a sarki bolt mellett lakik a légbefúvónál.
Hamvas, finom kis vidéki csaj, mászott rá a szőrös, büdös, koszos, igen csak fasz és seggszagú ember. Nem tartott sokáig az aktus, a szerelőaknán rajta voltak a deszkák, ahogy veszettül kúrta a kis luvnyát még szálka is ment szegényke hátába. Elötte is pityergett de onnantól zokogott. 4-5 percig ment a reszelés, Reni kétszer hányt közben (egyszer szopás után, egyszer mikor végignyalta az arcát a fogatlan hajlesz) Aztán felhörgött a csövim telenyomta a kis hölgyet, aki erre újra öklendezni kezdett de amikor rászóltam, hogy ki fogom rúgni a fogait ha nem fejezi be, akkor abbahagyta.
Amikor befogtam a kezét a satuba, akkor már nem voltak érzelmei, csak meredten nézett előre. Aztán ahogy a flex felsikított azért kicsit remegni kezdett, de érzelem továbbra sem látszott az arcán. Csak egyfajta beletörődés, tudta mi lesz a vége.
Először a kézfejét vágtam le, ordított és vérzett de szerencsére mindig van kéznél plazma és sóoldat és szakszerűen be is tudtam kötözni.
Nagyon szaporán kapkodta a levegőt és az adrenalin injekciónak köszönhetően egyre éberebb lett, elmúlni látszott az a beletörődött katatónia. Újra kezdte a könyörgést és a sírást. Mondtam neki, hogy ezt hagyja abba mert különben gázlángal fogom kidekorálni (szegény akkor még nem tudta, hogy ezt mindenképpen megteszem) Fellógattam egy hámmal a láncokra és nekikezdtem a művészi mintáknak.
Elsőnek egy faszt égettem a finom, puha, pelyhes bőrrel borított hátára.
Rángatózva ordított és bizony bekakilt, bepisilt. Kapott egy kis LSD-t intravénásan, majd felnyalattam vele amit kieresztett magából, ne csinálja már a dzsuvát nekem oda.
Most a kutyaólban pihenget.
Az a tervem, hogy éjfél körül felrázom aztán a kipeckelt szájába törött üveget, pengéket és apró szögeket szórok és egy tölcséren át vizet nyomatok bele.
Aztán bírj, amig bírja! :-)
a kurva anyád tjgi, megöletlek.