Endre, NE legyél öngyilkos!
De ha mégis, akkor gyors és fájdalommentes megoldást javaslunk!:-))
Különösképpen nem vagyunk kíváncsiak az új németországi gazdatested személyére!
Sajnos előbb-utóbb én leszek az!
23 centi mélyre képes vagyok visszatolni neked.
az isten büdös faszát............
Azért ehhez is tehetség kell. Életében először vonszolja haza a púpját a macskaólba, nincs ott egy hetet és utca-házszámra megvan a lakcím, sőt, unatkozó trollégák még akár az alaprajzot is fel tudnák vázolni a videóból, ha nagyon akarnák.
Ekkora balek tényleg csak a recskás lehet.
Még jó hogy Endre nem tud erről, mert nem olvassa a fórumot. Igaz, ProxyPúp?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ugyan, kicsiség ez ahhoz képest, hogy mekkora ordító f@szság elbuziszaunázgatni, giroszozgatni, likőrkézni, kötyükre elszórni pár hónap alatt egy ilyen ház árát, komplett.
Mármint rencskás helyzetében, ugye.
Azért már zsidótroll szemmel is pénz a 4 gurtni, Mr Űrgoly(h)ó csekonics meg elhangulatjavította, elrejszolta fél év alatt.
Csak így tovább Golyó!!!, vár a cicasufni, illetve aDunaTisza kellemesen jeges habjai!
Amikor kikerültem Németországba jó pár éve, sokkal kevesebb volt az első munkahelyemen a fizetésem, mint Golyónak. A főnököm azt mondta, hogy egy évig minden hónapban rakjak félre ötszáz eurót, higgyem el, ennek van értelme, és még hálás leszek a jó tanácsért. Meg is fogadtam. Nem nyomorogtam, csak értelmesen beosztottam a pénzemet. Főztünk a WG-ben, biciklivel jártam, a karácsonyi hazautamra már októberben megvettem egy baromi olcsó repjegyet. Viszont nyáron már az én kocsimmal ment a baráti társaság Horvátországba. Nem volt egy SuperB, de én annak a kis használt Golfnak is nagyon örültem, és marha jól jött, amikor két év múlva váltottam, és másik városba költöztem.
Sosem voltam egy Csekonics báró, de amit megtanultam a németektől az az, hogy ha gazdag vagy, akkor sem szégyen értelmesen beosztani a pénzedet és sprórolni, sőt, idekint erény. Most már megengedhetjük magunknak a barátnőmmel, hogy egy német nagyváros egyik kellemes környékén éljünk 65 négyzetméteren, tudjuk fizetni a törlesztést az új kocsinkra, nyáron nyaralunk, télen síelünk, és negyedévente egyszer biztosan hazalátogatunk. Viszont olyan még soha nem történt egyikünkkel sem, hogy hirtelen felindulásból kidobjunk az ablakon 500 eurót hangulatjavítás címen! Pedig mi ketten tartjuk fent a háztartást, és biztos vagyok benne, hogy a fizetésünk fejenként is jóval magasabb Sodiénál, pláne együtt.
Egyszerűen az ember tartalékol, célokat tűz ki maga elé, családot tervez. Ha mind a kettőnket holnap kirúgnának, mi akkor is el tudnánk tölteni másfél évet úgy idekint, hogy nem csökkentjük a kiadásainkat. Ez a szerencsétlen heteken belül itthon lenne, ha nála következne be ilyesmi.
Mert neked ezt megtanították az egyetemen, Hahó!
megvagy zsidó, hahahahaha!!!!
www.immowelt.de/expose/2CT6W4D
Lolbazmeg. A kilátás szar, föld van, nem gondozott kert és metró sincs a közelben, sem döneres és még a szauna is elérhetetlen. Ez nem a sodinak való.
Tartományi börtön, na az való a SoDI-nak! A hamuszürke fejeddel és a homoszexualitásoddal nem is lógnál ki a környezetedből. Sőt, még játszhatnál is: rángathatnád a "kontrollereket" xD
Azért már zsidótroll szemmel is pénz a 4 gurtni, Mr Űrgoly(h)ó csekonics meg elhangulatjavította, elrejszolta fél év alatt.
Különösen pikáns volt, ahogy ő maga is rádöbbent mennyi pénzt elszórt, úgy ráadásul, hogy még saját definíciója szerint sem élt jól. Majd utána megvette a VR köszfetyítéseihez a szemeteket, méregdrágán.
Sneci, összeszedhetnéd egy excelbe, eddig mennyi füstölt el a profi gaming csatornádra! Mindezt kizárólag pár órányi kudarcélményért (mert hát legyünk őszinték, nem megy neked ez a videójáték téma), meg frusztrációért a technikai bénázások miatt.
rühes kutyák, uram!!!!!!!!!!!!!győzni fogunk!!!!!!!!!!!!hejjj codreanu, hejj avram janku!!!!!!!!!!!!
Kisse szetszort az oreg! De vasutas meg lehet belole!
Kedves dal
Pedig eskudni mertem volna hogy az imakorben
rohadjanak meg!!!!!!!!!!!!
Nem nevezném életnek ezt.
befagyott a latrina......
Ha belekakálok, kiolvad.
Rausza meg a kakalas??! LoL azota is a budi korul kering es keresi a kajszaorrut meg a faszom tudja kit. Persze megteheti, hisz a botanoobol es az emgoldexbol meggazdagotott. Egy jobaratja kivalo befektetesi tanacsokkal latta el.
Mit ittál?
óóarrgghhhhhhhhhhhh
barbi??????????????
Egyebkent beszarsz, de nemetben egyaltalan nem nagy dolog h akar 3 auto van a csaladban, az igazi jól menő progromozók ( nem a gányoló verpistikék ugye zsodi?) beülnek a superbébe a tetves kis sodika meg órákat bumlizik, mint az iskolás gyerekek :)) de azért költsél még 500ezreket hülye kütyükre. Inkabb vett volna egy lerúgott golfot, aztan nem kell órákkal korábban kelni meg ilyen időben fagyoskodni. Bár azzal még ennél is jobban égne, mert igy elsütheti h haha nincs jogsim. De akkor meg elmebeteg asodi bizony mert nincs jogsija, a titánnak meg van. Micsoda problémák.
Szházszházalékh, hogy nem volt a gnómnak soha jogsija. Ahhoz még "fénykorában" is túl lusta és fogyatékos volt. Max az lehet kérdés, hogy tényleg volt-e kocsija, vagy ez szokás szerint csak valami masnizás, illetve hogy nekivágott-e a jogsi lerakásának és nem sikerült, vagy lusta volt elkezdeni is.
-be!
Zebra
Volt azsodinak jogsija, plusz látták is a kis forddal 3 szor lefulladni a körúton. Állítólag.
Nem le-fel, hanem előre-hátra kellett volna a sebváltó kart mozgatni, hahó!
Illetve megfogni kellett volna és nem beleülni...
óóarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Keményen becsicskította az új gazdatest a független vadászbikát. A sodit.
*ideges mert lemaradt egy nagy üzletről*
Juhászpetikéék miért nem ennyire nagyvonalúak? Már nem termeszt mióta pénzelik?
Már jól áll anyagilag. Már van saját bérsodrója is.
* Kacsint.*
Volt a kép a kocsiról is, sőt, azt is írta valahol, hogy a pár percre lévő boltba meg bankautomatáig is kocsival ment többször is. Mivel soha nem beszél erről egy jó ideje, egészen biztos, hogy itt valami súlyos dolog van a háttérben.
Ha hozzátesszük azt, hogy szerinte Titán azért nem elmebeteg, mert van jogsija, elég könnyen összeáll a kép, miszerint a korcsot valamikor leszázalékolták, és ezzel ugrott a vezetői engedélye is. Nagy valószínűséggel ez az első eltűnése körül lehetett, ami után érezhetően retardáltabban tért vissza. Azóta képtelen összefüggő mondatokban beszélni, tele van az írott szövege felcserélt szavakkal, betűkkel.
Ha igazak a trollteóriák, akkor az egyetemekről való kibukás és a Nándorfejérvár közi recskabarlang eladása miatt olyan erősen találkozott a valósággal, hogy az agyvérzést vagy valami súlyos, maradandó mentális zavart idézett elő nála, és bár a törvény értelmében beszámítható, de olyan fiziológiai és pszichés problémái vannak, amik miatt például nem vezethet. Elég csak megnézni a folyamatosan görcsben álló pókujjait és az autószimulátoros vezetéseit.
Apró adalalék, hogy még a pátyi exodus előtt beszélt az X6-osról, azután soha többet. Először újra Németországban jött elő a a Szuperbé meg a tüdőcske, tehát lehet, hogy arra játszik, hogy az itthoni papírjait odakint úgysem ismerik, ezért hátha lehet német jogsija. Isten irgalmazzon mindenkinek Berlin, Germany környékén, ha ez bekövetkezik!
*nagyon drukkol, hogy a következő bebaszott videózásnál lezuhanjon a kiscigó*
óaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Német Natália esetleg szólhat itt-ott... *kacsint*
acélfasz-nem tajgié!!!!!!!!!!
evidenciák)))))))))))))))
Ti ketten nem szeretnétek gurulni egy jó nagyot a dombról?
Ebben nincs shemmi újdonság!
Engem nem vettek fel a Dombrólguruló Elit Alakulatba (DEA). Akkor eltört bennem valami. Örülök, hogy túl vagyok rajta, kérlek ne szakítsd fel az emlékek sebét!
Nyau Meló, csá!
macska?
nem talált)))))))))))))))olyan, ami üt!!!!!!!!!!!!!!
Ha igazak a trollteóriák, akkor az egyetemekről való kibukás és a Nándorfejérvár közi recskabarlang eladása miatt olyan erősen találkozott a valósággal, hogy az agyvérzést vagy valami súlyos, maradandó mentális zavart idézett elő nála, és bár a törvény értelmében beszámítható, de olyan fiziológiai és pszichés problémái vannak, amik miatt például nem vezethet. Elég csak megnézni a folyamatosan görcsben álló pókujjait és az autószimulátoros vezetéseit.
Szerintem gyógyszerezik/gyógyszerezték.
Persze az alkoholizmusa is magyarázhatja a leépülését, csak amiatt nem veszik el a jogosítványt.
kéköves vagyok, hahó
sodinak szól a jóslat
rá tényleg ez vár idén
.
Persze, ez könnyen lehet. Nagyon sok olyan bogyó van, ami kizárja a vezetést és még sok minden mást is. Most is nagyon meg van készülve, de az igazi mélypont Berlinben volt, amikor nem érkezett meg a "kabátja" Vera nénitől. A csomagot később sem vették át, tehát valószínűleg lejártak a benne küldött gyógyszerek, és inkább kiváltottak újabb, talán erősebb tablettákat Fifinek.
Viszont ha ez így van, akkor simán lehet, hogy megváltozott munkaképességűként alkalmazzák kint, és tényleg az a saját megoldása, amit a trollok javasoltak neki évekkel ezelőtt! LOOLLLLL
Nyeles aszpirint
illetve még RudonCseppet is, ezt tajgi barátom ajánlotta!!
Javasló Jónás
Jan 03, 2017 14:13:43
Endrénél már kicsi korban kialakult, hogy ha valamit kérnek tőle, annak az ellenkezőjét csinálja. Ezzel idegesítette a halálba szerencsétlen nagyanyját is. Érdemes végigvenni, hogy mi lett az eredménye a "juszt se" mentalitásának.
Jan 03, 2017 14:13:43
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2017 14:18:05
De ha mégis, akkor gyors és fájdalommentes megoldást javaslunk!:-))
Jan 03, 2017 14:18:05
broni
Jan 03, 2017 14:23:45
had legyen!gyuccsa fel magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
had legyen!gyuccsa fel magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2017 14:23:45
Laci
Jan 03, 2017 14:59:28
Endre! Nehogy megint levideózd a maszturbálásodat és közzétedd a linket! xD
Jan 03, 2017 14:59:28
stressznélküli nyugi
Jan 03, 2017 15:03:20
Endre, még véletlenül se áruld el a tartózkodási helyedet és az aktuális munkahelyedet!
Jan 03, 2017 15:03:20
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2017 15:05:04
Endre, még véletlenül se áruld el a tartózkodási helyedet és az aktuális munkahelyedet!
Jan 03, 2017 15:05:04
Bundesrepublik Deutschlan
Jan 03, 2017 15:11:24
Sajnos előbb-utóbb én leszek az!
Jan 03, 2017 15:11:24
banshee
(
x24)
Jan 03, 2017 15:24:58
x24)
Púp megspórolhatja a nudiszaunák árát.
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2017%2F01%2F03%2Fgendersemlegesek-lesznek-a-vecek-a-berlini-kozepuletekben
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2017%2F01%2F03%2Fgendersemlegesek-lesznek-a-vecek-a-berlini-kozepuletekben
Laci
Jan 03, 2017 15:25:57
Na még csak az hiányzik, hogy Dzsabilos Lacika írjon egy emailt az újszászi jegyzőnek Gyöngyi mama nyomorgásáról
Jan 03, 2017 15:25:57
bejelentőknek
Jan 03, 2017 15:44:26
Bata Gyöngyi
Újszász
Attila út 4.
5052
A Google térképen az Attila út 10-re keresve látható a ház.
Újszász
Attila út 4.
5052
A Google térképen az Attila út 10-re keresve látható a ház.
Jan 03, 2017 15:44:26
broni
Jan 03, 2017 16:20:10
kurva aranyerem, lőjön már le valaki!!!!!!!!!!!!!!
na, ma se piálok.........
Jan 03, 2017 16:20:10
SoDI
Jan 03, 2017 16:37:01
kurva aranyerem, lőjön már le valaki!!!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2017 16:37:01
broni
Jan 03, 2017 16:38:21
az isten büdös faszát............
Jan 03, 2017 16:38:21
Púpos Recskapók
Jan 03, 2017 16:43:16
Jó lesz ez még valamire! Mindegy, mit csinál, a lényeg, hogy látványosan csinálja. Az ugrórobotról se lehetett tudni előre, hogy azért dobott ki rá 90 eurót, hogy aztán karácsonykor megajándékozhassa a tanszéket az újszászi ól címével.
Azért ehhez is tehetség kell. Életében először vonszolja haza a púpját a macskaólba, nincs ott egy hetet és utca-házszámra megvan a lakcím, sőt, unatkozó trollégák még akár az alaprajzot is fel tudnák vázolni a videóból, ha nagyon akarnák.
Jan 03, 2017 16:43:16
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2017 16:55:00
x17)
Még jó hogy Endre nem tud erről, mert nem olvassa a fórumot. Igaz, ProxyPúp?
Jan 03, 2017 16:58:20
Azért ehhez is tehetség kell. Életében először vonszolja haza a púpját a macskaólba, nincs ott egy hetet és utca-házszámra megvan a lakcím,......Ekkora balek tényleg csak a recskás lehet.
Ugyan, kicsiség ez ahhoz képest, hogy mekkora ordító f@szság elbuziszaunázgatni, giroszozgatni, likőrkézni, kötyükre elszórni pár hónap alatt egy ilyen ház árát, komplett.
Csak így tovább Golyó!!!, vár a cicasufni, illetve a
Jan 03, 2017 16:58:20
broni
Jan 03, 2017 17:24:37
Tisza kellemesen jeges habjai!
tiszáig román föld!!!!!!!!!!!!!!üsd a bozgort, román legény!!!!!!!!!!!
tiszáig román föld!!!!!!!!!!!!!!üsd a bozgort, román legény!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2017 17:24:37
Traian Băsescu
Jan 03, 2017 17:51:23
Orbán Viktor kormányának kalandorai nem értik meg, hogy az igazi Románia a Tiszáig tart. Őrizzen meg az Isten benneteket attól, hogy ez egyszer csak eszünkbe jusson, budapesti csahos kutyák!
Jan 03, 2017 17:51:23
német troll
Jan 03, 2017 18:03:14
Csak így tovább Golyó!!!, vár a cicasufni, illetve a DunaTisza kellemesen jeges habjai!
Csak így tovább Golyó!!!, vár a cicasufni, illetve a DunaTisza kellemesen jeges habjai!
Amikor kikerültem Németországba jó pár éve, sokkal kevesebb volt az első munkahelyemen a fizetésem, mint Golyónak. A főnököm azt mondta, hogy egy évig minden hónapban rakjak félre ötszáz eurót, higgyem el, ennek van értelme, és még hálás leszek a jó tanácsért. Meg is fogadtam. Nem nyomorogtam, csak értelmesen beosztottam a pénzemet. Főztünk a WG-ben, biciklivel jártam, a karácsonyi hazautamra már októberben megvettem egy baromi olcsó repjegyet. Viszont nyáron már az én kocsimmal ment a baráti társaság Horvátországba. Nem volt egy SuperB, de én annak a kis használt Golfnak is nagyon örültem, és marha jól jött, amikor két év múlva váltottam, és másik városba költöztem.
Sosem voltam egy Csekonics báró, de amit megtanultam a németektől az az, hogy ha gazdag vagy, akkor sem szégyen értelmesen beosztani a pénzedet és sprórolni, sőt, idekint erény. Most már megengedhetjük magunknak a barátnőmmel, hogy egy német nagyváros egyik kellemes környékén éljünk 65 négyzetméteren, tudjuk fizetni a törlesztést az új kocsinkra, nyáron nyaralunk, télen síelünk, és negyedévente egyszer biztosan hazalátogatunk. Viszont olyan még soha nem történt egyikünkkel sem, hogy hirtelen felindulásból kidobjunk az ablakon 500 eurót hangulatjavítás címen! Pedig mi ketten tartjuk fent a háztartást, és biztos vagyok benne, hogy a fizetésünk fejenként is jóval magasabb Sodiénál, pláne együtt.
Egyszerűen az ember tartalékol, célokat tűz ki maga elé, családot tervez. Ha mind a kettőnket holnap kirúgnának, mi akkor is el tudnánk tölteni másfél évet úgy idekint, hogy nem csökkentjük a kiadásainkat. Ez a szerencsétlen heteken belül itthon lenne, ha nála következne be ilyesmi.
Jan 03, 2017 18:03:14
Mortal Danger
Jan 03, 2017 18:08:40
Mert neked ezt megtanították az egyetemen, Hahó!
Jan 03, 2017 18:08:40
the troll hunter
Jan 03, 2017 18:17:53
egy német nagyváros egyik kellemes környékén éljünk 65 négyzetméteren
megvagy zsidó, hahahahaha!!!!
www.immowelt.de/expose/2CT6W4D
Jan 03, 2017 18:17:53
ál sodika
Jan 03, 2017 18:24:34
Lolbazmeg. A kilátás szar, föld van, nem gondozott kert és metró sincs a közelben, sem döneres és még a szauna is elérhetetlen. Ez nem a sodinak való.
Jan 03, 2017 18:24:34
Laci
Jan 03, 2017 18:30:29
Lolbazmeg. A kilátás szar, föld van, nem gondozott kert és metró sincs a közelben, sem döneres és még a szauna is elérhetetlen. Ez nem a sodinak való
.
.
Tartományi börtön, na az való a SoDI-nak! A hamuszürke fejeddel és a homoszexualitásoddal nem is lógnál ki a környezetedből. Sőt, még játszhatnál is: rángathatnád a "kontrollereket" xD
Jan 03, 2017 18:30:29
Púpos Recskapók
Jan 03, 2017 18:32:10
Különösen pikáns volt, ahogy ő maga is rádöbbent mennyi pénzt elszórt, úgy ráadásul, hogy még saját definíciója szerint sem élt jól. Majd utána megvette a VR köszfetyítéseihez a szemeteket, méregdrágán.
Sneci, összeszedhetnéd egy excelbe, eddig mennyi füstölt el a profi gaming csatornádra! Mindezt kizárólag pár órányi kudarcélményért (mert hát legyünk őszinték, nem megy neked ez a videójáték téma), meg frusztrációért a technikai bénázások miatt.
Jan 03, 2017 18:32:10
broni
Jan 03, 2017 18:40:45
Orbán Viktor kormányának kalandorai nem értik meg, hogy az igazi Románia a Tiszáig tart. Őrizzen meg az Isten benneteket attól, hogy ez egyszer csak eszünkbe jusson, budapesti csahos kutyák!
rühes kutyák, uram!!!!!!!!!!!!!győzni fogunk!!!!!!!!!!!!hejjj codreanu, hejj avram janku!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2017 18:40:45
Laci
Jan 03, 2017 18:46:27
Na félre a tréfát, szerintem a Sodi 1000%-os depressziós! Ez a gaming csatorna is azért van, hogy legalább valakihez beszéljen. Mégha virtuálisan is. Nincs társasága, valószínűleg valami trágya melója van (informatika kizárt, rettenetes állapotban van minden szempontból). Gondolom valami szemétszedő, doboztologató izének használják egy raktárban. Jelentős migráns és képzetlen pályakezdői kedvezménnyel. Valójában egy orángutánt vettek volna fel a berlini állatkertből, de rá nem voltak érvényesek az állami kedvezmények, mert hiába borneói orángután, sajnos már Németországban született. Így maradt a Sodi.
Jan 03, 2017 18:46:27
broni
Jan 03, 2017 19:08:05
tex apja!!!!!!!!!!!!!!
www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/35601d1235521331-collection-train-suicides-train.jpg
szóljatok a kis rosszcsontnak is!!!!!!!!!!!
www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/35601d1235521331-collection-train-suicides-train.jpg
Jan 03, 2017 19:08:05
Schwezoff David
Jan 03, 2017 19:43:59
tex apja!!!!!!!!!!!!!!
documentingreality.com/forum/attachments/f10/35601d1235521331-collection-train-suicides-train.jpg
documentingreality.com/forum/attachments/f10/35601d1235521331-collection-train-suicides-train.jpg
Kisse szetszort az oreg! De vasutas meg lehet belole!
Jan 03, 2017 19:43:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 03, 2017 19:58:37
x30)
Ilyenkor nem kell perelni?
www.facebook.com/sodi.hd
www.facebook.com/sodi.hd
-
Jan 03, 2017 20:31:32
Ilyenkor nem kell perelni?
facebook.com/sodi.hd
Vegre megvan hogy ki irta a mayztipartys hsz-t facebook.com/sodi.hd
Jan 03, 2017 20:31:32
broni
Jan 03, 2017 20:34:56
youtu.be/JUqXbSpyrwA
Ahhoz, hogy az én ellenség, ha még életben
Jövök most, hogy ez a kibaszott rítus
teljes erőmből, és utálom az átkokat fog történni
Minden erőmet csapódott reménytelen távon
Arra születtem, hogy utállak, hogy az Ön fájdalom és a halál
Hogy a gyilkos doom, a szomorúság és a végén
én is érzem a testem tele lenyűgöző düh
érzem a lelkem táplálja fene
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Die Die Die!
Minden én elkötelezettsége, hogy a parancs akkor: "hazugság és meghalni"
én soha nem fogja megállítani, amíg meg nem zuhant ijedtében
én kibaszott eltűnik minden egyetlen nyoma akkor
felszámolása az öröm, az öröm és a igazság
törölje ki álmaid és a nyereség a múlt
"Mert itt vagyok, hogy lerombolja te !!
Die bitch
Die köcsög
Die piszkos picsa!
Die haragom hal én utálom
Meghal görcs meghalni fájdalom
Die én támadás a test, a lélek és a hit
a nyomorúságos létezését végül eléri végén
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Te kibaszott faszfej meghalni !!
Üdv a pokolban!!!!
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Die Die Die!
Die bitch
Die köcsög
Die piszkos picsa!
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Üdv a pokolban!!!!
Jan 03, 2017 20:34:56
Dalbeer
Jan 03, 2017 21:00:38
youtu.be/JUqXbSpyrwA
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Die Die Die!
Die bitch
Die köcsög
Die piszkos picsa!
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Üdv a pokolban!!!!
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Die Die Die!
Die bitch
Die köcsög
Die piszkos picsa!
Die kurva!
Die köcsög!
Die piszkos picsa!
Üdv a pokolban!!!!
Kedves dal
Jan 03, 2017 21:00:38
broni
Jan 03, 2017 21:02:35
óvodába tanultam..............
Jan 03, 2017 21:02:35
Dalbeer
Jan 03, 2017 21:08:49
óvodába tanultam..............
Jan 03, 2017 21:08:49
broni
Jan 03, 2017 21:12:05
rohadjanak meg!!!!!!!!!!!!
Jan 03, 2017 21:12:05
Dalbeer
Jan 03, 2017 21:29:24
Az "én soha nem fogja megállítani, amíg meg nem zuhant ijedtében" resz kulonosen tetszett
Jan 03, 2017 21:29:24
טיפשי
Jan 03, 2017 21:30:44
Endre, miért vagy még életben?
Jan 03, 2017 21:30:44
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 03, 2017 21:38:44
Nem nevezném életnek ezt.
Jan 03, 2017 21:38:44
broni
Jan 03, 2017 21:39:29
Jan 03, 2017 21:39:29
Rosza
Jan 03, 2017 21:45:31
Ha belekakálok, kiolvad.
Jan 03, 2017 21:45:31
Dalbeer
Jan 03, 2017 21:48:49
Ha belekakálok, kiolvad.
Rausza meg a kakalas??! LoL azota is a budi korul kering es keresi a kajszaorrut meg a faszom tudja kit. Persze megteheti, hisz a botanoobol es az emgoldexbol meggazdagotott. Egy jobaratja kivalo befektetesi tanacsokkal latta el.
Jan 03, 2017 21:48:49
Penzmento
Jan 03, 2017 22:10:19
Got morgen! Kakalasrol jut eszembe: kurvajo marketinggel adjak errefele a menyetszart kavekent errefele. Broni prof gondolt mar arra, hogy barbi salakanyagát ilyen celbol kommercializalja?
Jan 03, 2017 22:10:19
Penzmento
Jan 03, 2017 22:13:19
Bebasztam!
Jan 03, 2017 22:13:19
טיפשי
Jan 03, 2017 22:19:33
Bebasztam!
Mit ittál?
Jan 03, 2017 22:19:33
broni
Jan 03, 2017 22:27:28
Ha belekakálok, kiolvad.
óóarrgghhhhhhhhhhhh
barbi??????????????
Jan 03, 2017 22:27:28
SoDi Segítő Ellentroll
Jan 03, 2017 22:37:12
Dehogy is!!
SoDIka, ne hallgass ezekre a lúzer trollokra!!
Meg KELL venned a kormányt is, hogy jobban tudj 3D autóversenyt játszani, és természetesen az akadásmentes, mindenkor flottul élvezhető, nagyfelbontású közvetítés érdekében egy baromi erős laptopot is!
Így, hogy folyton kinézegetsz a VR cucc mögül, megy-e még a közvetítés, vagy akadozik-e, nem tudsz maradéktalanul a nagyszerű tartalomra koncentrálni, szenvedés neked, elriasztja a nézőket.
Gondold ezt át! Szükséged van erős PC-re, és lehet, hogy egy jobb digitalizálóra is sajnos.
Ez a mostani kicsi, alapcucc, ez tapasztalatszerzésnek jó volt, esetleg tartaléknak még bevethető.
Mert a tartalmat minnél modernebb erősebb képességű technológia nyomja össze, annál jobb felbontás lesz akadásmentes kis sávszélen is, ennyire egyszerű ez, mint az 1*1, bizony!
Meg KELL venned a kormányt is, hogy jobban tudj 3D autóversenyt játszani, és természetesen az akadásmentes, mindenkor flottul élvezhető, nagyfelbontású közvetítés érdekében egy baromi erős laptopot is!
Így, hogy folyton kinézegetsz a VR cucc mögül, megy-e még a közvetítés, vagy akadozik-e, nem tudsz maradéktalanul a nagyszerű tartalomra koncentrálni, szenvedés neked, elriasztja a nézőket.
Gondold ezt át! Szükséged van erős PC-re, és lehet, hogy egy jobb digitalizálóra is sajnos.
Ez a mostani kicsi, alapcucc, ez tapasztalatszerzésnek jó volt, esetleg tartaléknak még bevethető.
Mert a tartalmat minnél modernebb erősebb képességű technológia nyomja össze, annál jobb felbontás lesz akadásmentes kis sávszélen is, ennyire egyszerű ez, mint az 1*1, bizony!
Jan 03, 2017 22:37:12
-
Jan 03, 2017 23:50:30
Dehogy is!!
Auto is kellene asodinak. 35 evesen nem jarhat gyalog mint az allatok. Superbcske, tudocske. SoDIka, ne hallgass ezekre a lúzer trollokra!!
Jan 03, 2017 23:50:30
-
Jan 04, 2017 00:03:17
Auto is kellene asodinak. 35 evesen nem jarhat gyalog mint az allatok. Superbcske, tudocske.
Egyebkent beszarsz, de nemetben egyaltalan nem nagy dolog h akar 3 auto van a csaladban, az igazi jól menő progromozók ( nem a gányoló verpistikék ugye zsodi?) beülnek a superbébe a tetves kis sodika meg órákat bumlizik, mint az iskolás gyerekek :)) de azért költsél még 500ezreket hülye kütyükre. Inkabb vett volna egy lerúgott golfot, aztan nem kell órákkal korábban kelni meg ilyen időben fagyoskodni. Bár azzal még ennél is jobban égne, mert igy elsütheti h haha nincs jogsim. De akkor meg elmebeteg asodi bizony mert nincs jogsija, a titánnak meg van. Micsoda problémák.
Jan 04, 2017 00:03:17
-------------------------
Jan 04, 2017 00:10:06
Oooooaaarrgghhhh!!!!!!
Jan 04, 2017 00:10:06
-
Jan 04, 2017 00:14:17
index.hu/belfold/2017/01/03/kikristalyosodott_vona_mesterterve_elcsabitani_a_baloldaliakat/
Balliberális értelmiségiektől (Kőszeg Ferenc, Mérő László, Haraszti Miklós) már meg is jelentek olyan írások, hogy az egyéni körzetekben való győzelemért érdemes lehet akár orrcsipesszel is a Jobbikra szavazni. Sőt, Medgyessy Péter volt miniszterelnök is arról beszélt, nem finnyáskodhatnak a baloldaliak és a jobbikosok sem, ha Orbán leváltása a cél.
Az index mióta nyom jobbikpropagandát? Tótaszörny, egyéb médiagecik, ezt tuti nem spéder csapatja, igaz?
Balliberális értelmiségiektől (Kőszeg Ferenc, Mérő László, Haraszti Miklós) már meg is jelentek olyan írások, hogy az egyéni körzetekben való győzelemért érdemes lehet akár orrcsipesszel is a Jobbikra szavazni. Sőt, Medgyessy Péter volt miniszterelnök is arról beszélt, nem finnyáskodhatnak a baloldaliak és a jobbikosok sem, ha Orbán leváltása a cél.
Az index mióta nyom jobbikpropagandát? Tótaszörny, egyéb médiagecik, ezt tuti nem spéder csapatja, igaz?
Jan 04, 2017 00:14:17
-
Jan 04, 2017 00:18:23
Nekem leesett valami.
Sodi megkapta a szakadt fordot a szüleitől, mielőtt letette volna a jogsit. Kisírta, vagy egyszeri alkalom volt amikor el kellett dönteni, hogy megveszik-e, nem tudom. És utána nem sikerült letennie a vizsgát. Ezért nem vezette soha az autót, de beszélt róla mégis a sajátjaként.
És ezzel teljesen összevág, hogy azt állította egyszer, hogy titán nem lehet őrült, hisz van jogsija, és akinek van, az biztosan nem őrült. Hiszen ha ő nem tudta letenni, akkor nyilván kiváló elme kell a sikerességhez, így okoskodott magában.
Sodi megkapta a szakadt fordot a szüleitől, mielőtt letette volna a jogsit. Kisírta, vagy egyszeri alkalom volt amikor el kellett dönteni, hogy megveszik-e, nem tudom. És utána nem sikerült letennie a vizsgát. Ezért nem vezette soha az autót, de beszélt róla mégis a sajátjaként.
És ezzel teljesen összevág, hogy azt állította egyszer, hogy titán nem lehet őrült, hisz van jogsija, és akinek van, az biztosan nem őrült. Hiszen ha ő nem tudta letenni, akkor nyilván kiváló elme kell a sikerességhez, így okoskodott magában.
Jan 04, 2017 00:18:23
Púpos Recskapók
Jan 04, 2017 00:31:49
Nekem leesett valami.
Szházszházalékh, hogy nem volt a gnómnak soha jogsija. Ahhoz még "fénykorában" is túl lusta és fogyatékos volt. Max az lehet kérdés, hogy tényleg volt-e kocsija, vagy ez szokás szerint csak valami masnizás, illetve hogy nekivágott-e a jogsi lerakásának és nem sikerült, vagy lusta volt elkezdeni is.
Jan 04, 2017 00:31:49
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 04, 2017 01:19:17
Jobb, hogy nincs autója, mert tutira megölne vele valakit. És amilyen szerencséje mindig van, sajnos nem magát.
Jan 04, 2017 01:19:17
-
Jan 04, 2017 02:06:29
Bebasztam!
-be!
Jan 04, 2017 02:06:29
-
Jan 04, 2017 03:46:06
Sodi, ha itt vagy igazán válaszolhatnál. Szoktál még Infected Mushroom-ra rohangálni a lakásban meztelenül?
Ez melyik video? Megtekinthető neten valahol? Jan 04, 2017 03:46:06
Karandas
Jan 04, 2017 06:48:02
Tajgi a vonalbejáró:
index.hu/kulfold/2017/01/03/kozteruleti_kakalas_miatt_nem_lett_vonatszerencsetlenseg/
index.hu/kulfold/2017/01/03/kozteruleti_kakalas_miatt_nem_lett_vonatszerencsetlenseg/
Jan 04, 2017 06:48:02
moshe dayan
(
x2)
Jan 04, 2017 07:08:42
x2)
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
szuper porszívórobot
Jan 04, 2017 07:43:12
nesze púpos
m.wikihow.com/Get-a-Girlfriend-When-You're-Autistic
elrontottad a linket, SoDI nem barátnőt, hanem barátot keres m.wikihow.com/Get-a-Girlfriend-When-You're-Autistic
Jan 04, 2017 07:43:12
Aczél elvtárs
Jan 04, 2017 08:12:50
444.hu/2017/01/03/a-nemet-ferfi-otthon-aludt-es-csak-reggel-vette-eszre-hogy-valaki-befalazta-a-haza-bejarati-ajtajat
"német férfi" "500 euró"
biztos büdös volt, mint Sodi
"német férfi" "500 euró"
biztos büdös volt, mint Sodi
Jan 04, 2017 08:12:50
Penzmento
Jan 04, 2017 10:39:06
Majom
Jan 04, 2017 10:39:06
-
Jan 04, 2017 10:42:12
Majom
Zebra
Jan 04, 2017 10:42:12
Schwezoff Dávid
Jan 04, 2017 11:09:28
Több, mint 5 napja nincs mozgás a púpfalon! Csatornapatkányként rejtőzködik a sodi. Ez SHIKER.
Jan 04, 2017 11:09:28
Schwezoff Dávid
Jan 04, 2017 11:26:28
Jan 04, 2017 11:26:28
--
Jan 04, 2017 12:08:57
Nekem leesett valami.
Volt azsodinak jogsija, plusz látták is a kis forddal 3 szor lefulladni a körúton. Állítólag.
Jan 04, 2017 12:08:57
Schwezoff Dávid
Jan 04, 2017 12:12:17
Jan 04, 2017 12:12:17
banshee
(
x24)
Jan 04, 2017 12:53:58
x24)
Illetve megfogni kellett volna és nem beleülni...
broni
Jan 04, 2017 13:01:29
Broni, Washingtonba kéne menned!
444.hu/2017/01/04/4200-fuves-cigit-osztanak-ki-washingtonban-hogy-trump-beiktatasi-beszede-alatt-4-perc-20-masodpercnel-egyszerre-ragyujtsanak
444.hu/2017/01/04/4200-fuves-cigit-osztanak-ki-washingtonban-hogy-trump-beiktatasi-beszede-alatt-4-perc-20-masodpercnel-egyszerre-ragyujtsanak
óóarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 04, 2017 13:01:29
broni
Jan 04, 2017 13:07:32
sodi, tényleg kiheréltek szilveszterkor????????????
Jan 04, 2017 13:07:32
Schwezoff Dávid
Jan 04, 2017 13:24:13
Jan 04, 2017 13:24:13
broni
Jan 04, 2017 13:30:12
www.borsonline.hu/aktualis/sulyos-betegsege-miatt-szallitottak-korhazba-a-sorozatgyilkost/124723
jobbulást kedves manson úr!!!!!!!!!!!!!!!!
inkább tajgi dögöljön meg!!!!!!!!
jobbulást kedves manson úr!!!!!!!!!!!!!!!!
inkább tajgi dögöljön meg!!!!!!!!
Jan 04, 2017 13:30:12
-
Jan 04, 2017 13:58:16
Több, mint 5 napja nincs mozgás a púpfalon! Csatornapatkányként rejtőzködik a sodi. Ez SHIKER.
Keményen becsicskította az új gazdatest a független vadászbikát. A sodit.
Jan 04, 2017 13:58:16
Herbá László
Jan 04, 2017 13:59:37
*ideges mert lemaradt egy nagy üzletről*
Jan 04, 2017 13:59:37
rednek
Jan 04, 2017 14:46:44
Jan 04, 2017 14:46:44
broni
Jan 04, 2017 14:48:15
sodi, szíd ki az összes túrósfasazú csövest!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 04, 2017 14:48:15
Soros Gyuri
Jan 04, 2017 14:48:36
Már jól áll anyagilag. Már van saját bérsodrója is.
* Kacsint.*
Jan 04, 2017 14:48:36
trendbeli garázdaság
Jan 04, 2017 14:57:05
Volt a kép a kocsiról is, sőt, azt is írta valahol, hogy a pár percre lévő boltba meg bankautomatáig is kocsival ment többször is. Mivel soha nem beszél erről egy jó ideje, egészen biztos, hogy itt valami súlyos dolog van a háttérben.
Ha hozzátesszük azt, hogy szerinte Titán azért nem elmebeteg, mert van jogsija, elég könnyen összeáll a kép, miszerint a korcsot valamikor leszázalékolták, és ezzel ugrott a vezetői engedélye is. Nagy valószínűséggel ez az első eltűnése körül lehetett, ami után érezhetően retardáltabban tért vissza. Azóta képtelen összefüggő mondatokban beszélni, tele van az írott szövege felcserélt szavakkal, betűkkel.
Apró adalalék, hogy még a pátyi exodus előtt beszélt az X6-osról, azután soha többet. Először újra Németországban jött elő a a Szuperbé meg a tüdőcske, tehát lehet, hogy arra játszik, hogy az itthoni papírjait odakint úgysem ismerik, ezért hátha lehet német jogsija. Isten irgalmazzon mindenkinek Berlin, Germany környékén, ha ez bekövetkezik!
Jan 04, 2017 14:57:05
ULT. FASZ figyelő
Jan 04, 2017 15:03:01
SoDI osztás a tengerpartról:
youtu.be/X3qF9hQU-XQ?t=10m15s
Jan 04, 2017 15:03:01
Satan System
Jan 04, 2017 15:07:37
SoDI osztás a tengerpartról:
*nagyon drukkol, hogy a következő bebaszott videózásnál lezuhanjon a kiscigó*
Jan 04, 2017 15:07:37
broni
Jan 04, 2017 15:09:44
acélfasz_újra merev már!!!!
acélfasz-soha le nem áll!!!!!!!!
Jan 04, 2017 15:09:44
Schwezoff Dávid
Jan 04, 2017 15:12:59
Bronikám, fel kéne vidítanod valakit!
velvet.hu/gumicukor/2017/01/03/instahirado_palvin_barbaranal_eleg_szomoruan_indult_az_ev/
velvet.hu/gumicukor/2017/01/03/instahirado_palvin_barbaranal_eleg_szomoruan_indult_az_ev/
Jan 04, 2017 15:12:59
broni
Jan 04, 2017 15:14:42
Bronikám, fel kéne vidítanod valakit!
óaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 04, 2017 15:14:42
rednek
Jan 04, 2017 15:26:52
lehet, hogy arra játszik, hogy az itthoni papírjait odakint úgysem ismerik, ezért hátha lehet német jogsija. Isten irgalmazzon mindenkinek Berlin, Germany környékén, ha ez bekövetkezik!
Jan 04, 2017 15:26:52
Púpos Recskapók
Jan 04, 2017 15:38:21
acélfasz_újra merev már!!!!
Jan 04, 2017 15:38:21
broni
Jan 04, 2017 16:13:05
evidenciák)))))))))))))))
Jan 04, 2017 16:13:05
טיפשי
Jan 04, 2017 16:21:30
Abban igaza van a kiscigánynak, hogy jobb ilyen helyeken csövezni, mint az érdi cigánytelepen.
Jan 04, 2017 16:21:30
Kína nem tévedhet
Jan 04, 2017 16:24:15
Szívni és maszturbálni fogunk 2017-ben
Az új év alkalmából a Kínai Kommunista Párt hivatalos újságja, a People's Daily megosztott egy angol szókirakó játékot Twitteren azzal a szöveggel, hogy az első három megtalált szó határozza meg a 2017-es éved.
index.hu/mindekozben/poszt/2017/01/04/tragar_szokirakoval_koszontotte_2017-et_a_kinai_kommunista_part_hivatalos_lapja/
Az új év alkalmából a Kínai Kommunista Párt hivatalos újságja, a People's Daily megosztott egy angol szókirakó játékot Twitteren azzal a szöveggel, hogy az első három megtalált szó határozza meg a 2017-es éved.
index.hu/mindekozben/poszt/2017/01/04/tragar_szokirakoval_koszontotte_2017-et_a_kinai_kommunista_part_hivatalos_lapja/
Jan 04, 2017 16:24:15
kínzó kérdés
Jan 04, 2017 16:51:14
Jan 04, 2017 16:51:14
tyodika
Jan 04, 2017 16:51:53
Ebben nincs shemmi újdonság!
Jan 04, 2017 16:51:53
broni
Jan 04, 2017 17:17:21
holnap jönnek olaszból vendégek, remélem lesz náluk (valami))))))))))))))))))))))))
Jan 04, 2017 17:17:21
rednek
Jan 04, 2017 17:50:09
Engem nem vettek fel a Dombrólguruló Elit Alakulatba (DEA). Akkor eltört bennem valami. Örülök, hogy túl vagyok rajta, kérlek ne szakítsd fel az emlékek sebét!
Jan 04, 2017 17:50:09
Best retard
(
x1)
Jan 04, 2017 17:51:38
x1)
holnap jönnek olaszból vendégek, remélem lesz náluk (valami))))))))))))))))))))))))
macska?
broni
Jan 04, 2017 17:55:52
macska?
nem talált)))))))))))))))olyan, ami üt!!!!!!!!!!!!!!
Jan 04, 2017 17:55:52
Zulu
(
x15)
Jan 04, 2017 18:03:17
x15)
Persze az alkoholizmusa is magyarázhatja a leépülését, csak amiatt nem veszik el a jogosítványt.
Kína nem tévedhet
Jan 04, 2017 18:07:02
kéköves vagyok, hahó
sodinak szól a jóslat
rá tényleg ez vár idén
.
Jan 04, 2017 18:07:02
trendbeli garázdaság
Jan 04, 2017 18:30:08
Persze, ez könnyen lehet. Nagyon sok olyan bogyó van, ami kizárja a vezetést és még sok minden mást is. Most is nagyon meg van készülve, de az igazi mélypont Berlinben volt, amikor nem érkezett meg a "kabátja" Vera nénitől. A csomagot később sem vették át, tehát valószínűleg lejártak a benne küldött gyógyszerek, és inkább kiváltottak újabb, talán erősebb tablettákat Fifinek.
Viszont ha ez így van, akkor simán lehet, hogy megváltozott munkaképességűként alkalmazzák kint, és tényleg az a saját megoldása, amit a trollok javasoltak neki évekkel ezelőtt! LOOLLLLL
Jan 04, 2017 18:30:08
broni
Jan 04, 2017 18:30:14
sodi, milyen gyógyszereket szedsz???????????
Jan 04, 2017 18:30:14
broni
Jan 04, 2017 18:38:44
nincs kalofornia orvos troll, jobban van már mr. manson?????charles, nem az a buzi kis műmájer.....
Jan 04, 2017 18:38:44
Schodika
Jan 04, 2017 19:15:09
sodi, milyen gyógyszereket szedsz???????????
Nyeles aszpirint
Jan 04, 2017 19:15:09
a sodi
Jan 04, 2017 19:16:34
Nyeles aszpirint
illetve még RudonCseppet is, ezt tajgi barátom ajánlotta!!
Jan 04, 2017 19:16:34
47 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Endrénél már kicsi korban kialakult, hogy ha valamit kérnek tőle, annak az ellenkezőjét csinálja. Ezzel idegesítette a halálba szerencsétlen nagyanyját is. Érdemes végigvenni, hogy mi lett az eredménye a "juszt se" mentalitásának.
1. Amikor Sas tanár úr átverte, és az anyja előtt zsidózott, Gyöngyi közölte vele, hogy az anyai nagyszülők szintén izraeliták voltak, úgyhogy talán ezt ne. Erre Endre náci lett, aminek köszönhetően összejött egy HVG címlap, és kizárólag a társadalom szemete állt vele szóba ezután.
2. Amikor Gyöngyi és Bandi bá javasolta neki, hogy maradjon az ISZTIben, ahol 5 év alatt infós diplomát is lehetett volna szerezni, Endre juszt is otthagyta a helyet két év után. Azóta sincs diplomája.
3. Amikor problémái voltak az egyetemen, és magántanárokra kellett volna költenie a pénzét, Endre az egész diákhitelét haszontalan kütyükre költötte, például mobiltelefonra, amin nem hívott fel soha senkit, csak kvarcjátéknak használta, emellett újabb és újabb szakokra iratkozott be. Ennek az eredménye az ő és a családja teljes eladósodása, és az összes egyetemről való kibukás lett.
4. Amikor Gyöngyi javasolta neki, hogy menjen el dolgozni először csak adatrögzítői munkakörbe, ő juszt sem volt erre hajlandó. Jött is a további lecsúszás, a munkatapasztalat nélkül elrejszolt évek, és a munkahelytűrő képesség teljes hiánya.
5. Amikor a trollok javasolták neki, hogy adjon a külsejére, ő juszt is leszarta azt, azóta is fogyatékos hajléktalannak nézik mindenhol, a homoszexet még Endre beleegyezésével is kizárja a másik fél (például RGL).
6. Amikor a trollok javasolták neki, hogy kezeltesse a sérvét, a fogait és a púpját, Recsító arra is nagy ívben szart. Emiatt majdnem meghalt egy kizáródás miatt, nem bír egy helyben állni, akkora a púpja mára, a csorba, rohadó fogai miatt pedig úgy tartja a száját, mintha az egy segglyuk lenne.
A végtelenségig lehetne folytatni még a listát. Endre azt hiszi, borsot tör azzal a világ orra alá (óvodás szint), ha semmibe veszi a környezete igényeit. A valóság azonban az, hogy mindig ő szívja meg. Az infantilis dackorszakának az lett az eredménye, hogy sikeres fiatalember helyett mára már egy leépült, szűz, negyvenes, beteg szar, aki csatornapatkányként bujkál barátok és párkapcsolat nélkül a külvárosban a NAV és a trolljai elől. Brávó, Endre!