Minden egy folyamat.
- Vett egy 2007-es (!) technikai leírást a youtube-ről.
Bazmeg... Most tartok ott, és nem akarom elhinni. Ennyire nem lehet hülye, pedig hát itt van, belemondja a kamerába. Egyáltalán, mi az, amit nem tud megcsinálni azon a felületen könyv nélkül?
Ne segíts a korcsnak! Nszksz!
Ez szándékos, ez a Molnáreff féle bejegyzett vágástechnika, te buta zsidó! A világ legismertebb echelon-tanujától lopni nem bűn, hanem érdem!
Amúgy is a 2007-es könyvben volt, hogy max 10 perces videókat szabad csak feltölteni. Ez szakmai alapvetés, faszparaszt!
masztiparti LaCIval?
Bébiszitterkedsz valami távoli rokon családjánál?
délutáni baszáska barbival????
Elítéltek egymás között, nem?
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhh
ki kell keresni a régi posztjait, és azokat jelenteni :) Mondjuk a Pozsonyi Bbucótól megosztott buzizása is fennakadt a szűrőn, úgyse bírja ki a púpos, hogy ne húzogassa a macska bajszát
Hahó! Nem tudtad, a kuruc is egy jogvédő oldal.
csak zsidózzon nyugodtan, mert ha nem gyűlölködik, akkor megbetegszik, így is szarul néz ki. xd
A SoDI önmagát gyógyítja!
gyógyíthatatlan, az elfogadással jobban járna.
ez már a spreenek menés pillanata.
Szerinted miért csak 10 perces?
Igaz, nszksz. A forgatás után jó pár bögre „tea” elfogyhatott.
Meg! Takony és vér!
Én fogok!
Én is! XD
Boros Laszlo, Tiszavasvari, Voroshadsereg u. 23.
Igen, 1 strigula ide, prof!
www.youtube.com/watch?v=Rglb-9dQYjk
kapott megint kitiltást a sodi. ilyen sodi a sodi, kitiltott sodi.
azt üzeni a trolloknak, hogy a büdös kurva anyánkat.
ez egyrészt hálátlanság, ami a legundorítóbb emberi tulajdonság. másrészt pedig pimaszkodás, aminek megint meglesz a következménye.
nem értem amúgy milyen igazságtalanságról hadovál. arról van szó, hogy nem ismeri és nem tartja be a fb felhasználási feltételeit, és ezért kapja a tiltást. pont mint a malacz. sodi, utazzál el dublinba te is, és pereld be a fb-ot! polájszi, Hahó!
Muttertól kérd el a hűtőtáskát, nehogy megromoljanak a vesék, amiket kioperáltok.
- Nem áll szóba a főnökével a nyelviskola, de majd köv. hónapban lesz másik, meg van ígérve.
Na látom a jéghideg tárgyalástechnika ismét célba ért!
Hát persze, nem áll szóba vele a nyelviskola... Ezt komolyan bevetted? Mégis mekkora ordas balfasz vagy te?
Nézd, lehet hogy neked belülről nem úgy tűnik, mert amikor veled beszélnek, olyan mintha emberként bánnának veled, ellentétben a patkányképűvel, vagy a superretarddal ahol levegőnek néztek, de valószínűleg tényleg egy migrikísérlet-szerűségben veszel részt.
Jó eséllyel a tiéd Berlinben a 100 legrosszabb programozói fizetés egyike, emelésre kilátásod sincs, ezt egyértelművé tették a számodra. Egyedül a határozatlan idejű szerződésed miatt maradhattál a próbaidőd után, csak mert így bármikor kirakhatnak komolyabb következmények nélkül. A nyelvtanfolyammal fél éve húzzák előtted a mézes madzagot, egyértelmű, hogy lófasz se lesz belőle. Ha sokat pattogsz, max kibasznak.
Nekem ez kurvára úgy tűnik, hogy inkább csak kizsigerelnek, tesztelik, hogy szarér-hugyér mit lehet kifacsarni a kelet-európai migrikből. Azt aláírom, hogy benned, a tehetségtelen kókánymester élősködőben emberükre találtak, de ettől még nem változik a felállás.
Egy éves szerződése van, novemberben jár le.
Ez a videó az, ha minden igaz:
www.youtube.com/watch?v=k7vafTy605M
Kösz a helyreigazítást, én pont fordítva emlékeztem.
Mondjuk én is hülyeséget írtam, nem kiemelten a határozatlan szerződés miatt maradhatott, de egyértelműen örültek a főnökurak, hogy bármikor kibaszhatják a púpját. Fel sem merült a szerződés módosítás.
de hát kapott ő annyit már összesen :D
Miért szemtelenkedsz púp, egy youtube kitiltást is össze akarsz hozni?
betartotta: már régen halott, mert ez nem élet, csak vegetál.
mikor emigráltam, nekem is felajánlották az integrációs tanfolyamot, én meg elmentem megnézni, hiszen ingyen van.
na, hát ott olyanok lettek volna az osztálytársak, akiknek még írni sem tudott a fele :)
az A2 szintről meg annyit, hogy azt mindenki megugorja 1 hónap után.
Gyöngyi véletlenül rossz gyógyszert hozott.
HHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALADOK TOVÁBB A MELÓVAL
Az ital a gyógyszerre rossz! Kivéve broninál.
szerintem hányást tart vissza
aaaaoouuoooaarrrgghhhh
Mélytorkoztatja magát vagy mi a rák volt ez?
a sodinak nincs szüksége orvosokra. a sodi önmagát gyógyítja, Hahó!
Pláne most, hogy van egy új könyved is, hahó!
* nagyon-nagyon röhög *
főszabály szerint, zsidó!
broni
May 08, 2017 21:37:23
mocskos muzsik banda!!!!!!!!!!!!!!!atomot moszkvára!!!!!!!!!!
May 08, 2017 21:37:23
szuper porszívórobot
May 08, 2017 22:39:20
Az általad jelentett tartalmat (megosztás) eltávolítottuk.
ma
Megvizsgáltuk az általad gyűlöletbeszéd megjelenítése miatt jelentett megosztást. Mivel nem felelt meg a Közösségi alapelvekben foglaltaknak, eltávolítottuk. Köszönjük a bejelentést. Farkas Endre Kiss tájékoztatást kapott a megosztásának eltávolításáról, de a bejelentő személyéről nem.
ma
Megvizsgáltuk az általad gyűlöletbeszéd megjelenítése miatt jelentett megosztást. Mivel nem felelt meg a Közösségi alapelvekben foglaltaknak, eltávolítottuk. Köszönjük a bejelentést. Farkas Endre Kiss tájékoztatást kapott a megosztásának eltávolításáról, de a bejelentő személyéről nem.
May 08, 2017 22:39:20
szuper porszívórobot
May 08, 2017 22:42:19
Kurva életbe, nem tiltották le a recskást, csak leszedték a posztját.
May 08, 2017 22:42:19
sodilegnagyobbrajongoja
May 08, 2017 22:42:45
Kurva életbe, nem tiltották le a recskást, csak leszedték a posztját.
Minden egy folyamat.
May 08, 2017 22:42:45
-
May 08, 2017 22:45:48
Igazából én azon röhögök nagyon, hogy vett egy könyvet, ahhoz, ami fennvan a neten magyarul... ingyen... jogtisztán...
support.google.com/youtube?hl=hu
Amíg a videóban beszél róla, annyi idő alatt meg lehet tanulni a "cards"-ot is az oktatóvideóval :)
support.google.com/youtube?hl=hu
Amíg a videóban beszél róla, annyi idő alatt meg lehet tanulni a "cards"-ot is az oktatóvideóval :)
May 08, 2017 22:45:48
hogyvolt
May 08, 2017 22:55:38
- Azért olyan vidám, mert a nagy magányában jól esett magyarul beszélnie az anyjával.
- Ki akart menni sajtóakkreditációval az E3-ra Los Angelesbe következő hónapban. Aztán mégsem.
- Holnap indulna a koncentrációs nyelvtanfolyam, de nem intézték el neki. De majd júniusban most már keményen kiköveteli magának.
- Nincs migrikisérlet. Aztán elmagyarázza, hogy egy migrikisérlet része.
- Magyar embernek otthon a helye.
- Májusban két VR-játékot kell spórolni, az egyikhez valami kütyüt is kell spórolni. (150-200 eurós spórolásnak tűnik.)
- Szaunát is kell spórolni, mert nélküle ideges lesz.
- Ki akart menni sajtóakkreditációval az E3-ra Los Angelesbe következő hónapban. Aztán mégsem.
- Holnap indulna a koncentrációs nyelvtanfolyam, de nem intézték el neki. De majd júniusban most már keményen kiköveteli magának.
- Nincs migrikisérlet. Aztán elmagyarázza, hogy egy migrikisérlet része.
- Magyar embernek otthon a helye.
- Májusban két VR-játékot kell spórolni, az egyikhez valami kütyüt is kell spórolni. (150-200 eurós spórolásnak tűnik.)
- Szaunát is kell spórolni, mert nélküle ideges lesz.
May 08, 2017 22:55:38
szuper porszívórobot
May 08, 2017 22:59:35
Pörgetem vissza Sneci üzenőfalát. Március 30: oltáskritikus életvédők posztját osztotta a retkes szar. Nem tudtam, hogy a sneci újabban oltáskritikus is, elsiklottam fölötte.
Sajnos az oltásellenes retardokat még a sodi-féle gyökereknél is jobban megvetem. Ilyenkor bizony jelenteni kell.
Sajnos az oltásellenes retardokat még a sodi-féle gyökereknél is jobban megvetem. Ilyenkor bizony jelenteni kell.
May 08, 2017 22:59:35
Hogyvolt
May 08, 2017 23:08:14
www.youtube.com/watch?v=lYjnTzJNsjA
Szín: valamelyik berlini pályaudvar, ahol körbe-körbe sétálgat a környéken. Végül vonattal indul haza.
- Őrült magányos, a pénzzel kompenzálja
- Valamit magyaráz a vlogolásról (érdektelen)
- Valamit magyaráz a buziszaunákról (érdektelen)
- Kifizette a 170 euros kórházi számlát
- Minden otthoni melója 80%os készültségben van.
- Holnaptól spórolni fog, és nem vesz új játékot, csak ha már minddel játszott, amit eddig megvett
- Kivéve a Farpoint nevű játék, azt mindenképpen megveszi. Lesz hozzá speckó kontrollel.
- Majd a youtube bevételeiből fogja finanszírozni az új játékokat
- Hirtelen témaváltás: Minda Zoli annak idején nem csak egy borsófőzelékkel fizetett, hanem egy igazán érdekes és exkluzív utazással is (mármint azzal, hogy levitte a valagát valami világvégi bíróságra). Ugyanez igaz a kappányokra és a többi őrültre, akiket a világ végén filmezgetett koszt-kvártélyért.
- Kibaszott rossz a hang, alig érteni néha
- Ki akart költözni New Yorkba, de inkább letett róla.
- Nagyon szeretne főállású vlogger lenni. Ezen fog dolgozni.
- Jövő héten kezdődik a nyelvtanfolyam
- Mínusz négy órában van a cégnél, azt le fogja dolgozni
- Azért majd pattogni fog, hogy elszámolják munkaidőnek a tanfolyamát. Ebben nem fog engedni.
- Venne vlogger magazint az újságosnál, de nincs. Nem érti, hogy miért. (Hát ilyen világképpel nehéz lesz a vlogger karrier)
- Kurva álmos volt a Prey-játszós éjszaka után a melóban. Többet ilyet nem csinál.
- Hozott neki anyja pörköltet és rakott krumplit, még két napig azokat fogja enni.
Szín: valamelyik berlini pályaudvar, ahol körbe-körbe sétálgat a környéken. Végül vonattal indul haza.
- Őrült magányos, a pénzzel kompenzálja
- Valamit magyaráz a vlogolásról (érdektelen)
- Valamit magyaráz a buziszaunákról (érdektelen)
- Kifizette a 170 euros kórházi számlát
- Minden otthoni melója 80%os készültségben van.
- Holnaptól spórolni fog, és nem vesz új játékot, csak ha már minddel játszott, amit eddig megvett
- Kivéve a Farpoint nevű játék, azt mindenképpen megveszi. Lesz hozzá speckó kontrollel.
- Majd a youtube bevételeiből fogja finanszírozni az új játékokat
- Hirtelen témaváltás: Minda Zoli annak idején nem csak egy borsófőzelékkel fizetett, hanem egy igazán érdekes és exkluzív utazással is (mármint azzal, hogy levitte a valagát valami világvégi bíróságra). Ugyanez igaz a kappányokra és a többi őrültre, akiket a világ végén filmezgetett koszt-kvártélyért.
- Kibaszott rossz a hang, alig érteni néha
- Ki akart költözni New Yorkba, de inkább letett róla.
- Nagyon szeretne főállású vlogger lenni. Ezen fog dolgozni.
- Jövő héten kezdődik a nyelvtanfolyam
- Mínusz négy órában van a cégnél, azt le fogja dolgozni
- Azért majd pattogni fog, hogy elszámolják munkaidőnek a tanfolyamát. Ebben nem fog engedni.
- Venne vlogger magazint az újságosnál, de nincs. Nem érti, hogy miért. (Hát ilyen világképpel nehéz lesz a vlogger karrier)
- Kurva álmos volt a Prey-játszós éjszaka után a melóban. Többet ilyet nem csinál.
- Hozott neki anyja pörköltet és rakott krumplit, még két napig azokat fogja enni.
May 08, 2017 23:08:14
-
May 08, 2017 23:12:29
Bazmeg... Most tartok ott, és nem akarom elhinni. Ennyire nem lehet hülye, pedig hát itt van, belemondja a kamerába. Egyáltalán, mi az, amit nem tud megcsinálni azon a felületen könyv nélkül?
May 08, 2017 23:12:29
szuper porszívórobot
May 08, 2017 23:15:33
a 2007-es tök új, simán lehetne 1997-es is. Ja nem, mert akkor még nem volt jutyub.
Okos sodi a sodi, tudja, hogy az újabb kiadások csak a régit hasznosították újra, nem hagyja magát átverni
Okos sodi a sodi, tudja, hogy az újabb kiadások csak a régit hasznosították újra, nem hagyja magát átverni
May 08, 2017 23:15:33
Adósságspirál Andor
May 09, 2017 00:57:06
A másik fogyatékos sem tud bánni a pénzzel:
sonichu.com/cwcki/Financhu_Crisis
Sodi, magadra ismersz?
sonichu.com/cwcki/Financhu_Crisis
Sodi, magadra ismersz?
May 09, 2017 00:57:06
vasvári nekromanta
May 09, 2017 01:38:49
Nem azt mondtad, te akaratgyenge szar, hogy vége van az OCD-s feszülésnek a videók hosszát illetően? Erre megint 10:00 a videó, és a végén mondat közben vágod el, nehogy véletlenül fél perccel hosszabb legyen. GYAGYÁS, A TARTALOMHOZ IGAZÍTOD A HOSSZOT, NEM FORDÍTVA, TE BUTA PÖCS!
May 09, 2017 01:38:49
stressznélküli nyugi
May 09, 2017 07:36:27
Nem azt mondtad, te akaratgyenge szar, hogy vége van az OCD-s feszülésnek a videók hosszát illetően? Erre megint 10:00 a videó, és a végén mondat közben vágod el, nehogy véletlenül fél perccel hosszabb legyen. GYAGYÁS, A TARTALOMHOZ IGAZÍTOD A HOSSZOT, NEM FORDÍTVA, TE BUTA PÖCS!
Ne segíts a korcsnak! Nszksz!
May 09, 2017 07:36:27
Púpos Recskapók
May 09, 2017 08:40:00
Ez szándékos, ez a Molnáreff féle bejegyzett vágástechnika, te buta zsidó! A világ legismertebb echelon-tanujától lopni nem bűn, hanem érdem!
Amúgy is a 2007-es könyvben volt, hogy max 10 perces videókat szabad csak feltölteni. Ez szakmai alapvetés, faszparaszt!
May 09, 2017 08:40:00
broni
May 09, 2017 10:23:11
na, én lehet elutazok, , kis dolgom van...(nem elvonó)))))))de lehet, már ma jövök is......nem tom....lehet pár nap......, még van idő, délután megyek.
May 09, 2017 10:23:11
broni
May 09, 2017 10:41:31
nem is előzetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 09, 2017 10:41:31
-
May 09, 2017 10:42:44
masztiparti LaCIval?
May 09, 2017 10:42:44
alpaka nagyi
May 09, 2017 10:45:25
Bébiszitterkedsz valami távoli rokon családjánál?
May 09, 2017 10:45:25
-
May 09, 2017 10:47:59
na, én lehet elutazok, , kis dolgom van...(nem elvonó)))))))de lehet, már ma jövök is......nem tom....lehet pár nap......, még van idő, délután megyek.
May 09, 2017 10:47:59
-
May 09, 2017 10:50:33
vádlott bűnözők egymás között
Hermán Péter – Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Hali Sodi! Írtál valamit a Bíróságnak? ha igen lökd át nekem
Hermán Péter – Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Hali Sodi! Írtál valamit a Bíróságnak? ha igen lökd át nekem
May 09, 2017 10:50:33
szuper porszívórobot
May 09, 2017 10:55:29
Ismét buli van:
"Megvizsgáltuk az általad durva erőszak népszerűsítése miatt jelentett megosztást. Mivel nem felelt meg a Közösségi alapelvekben foglaltaknak, eltávolítottuk. Köszönjük a bejelentést. Farkas Endre Kiss tájékoztatást kapott a megosztásának eltávolításáról, de a bejelentő személyéről nem."
"Megvizsgáltuk az általad durva erőszak népszerűsítése miatt jelentett megosztást. Mivel nem felelt meg a Közösségi alapelvekben foglaltaknak, eltávolítottuk. Köszönjük a bejelentést. Farkas Endre Kiss tájékoztatást kapott a megosztásának eltávolításáról, de a bejelentő személyéről nem."
May 09, 2017 10:55:29
Sodilegnagyobbrajongoja
May 09, 2017 11:08:48
vádlott bűnözők egymás között
Elítéltek egymás között, nem?
May 09, 2017 11:08:48
broni
May 09, 2017 11:15:02
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhh
May 09, 2017 11:15:02
szuper porszívórobot
May 09, 2017 12:25:28
Endikének egy megosztott fényképe is fennakadt a moderátorok szigorú rostáján. A végén még letiltás lesz ebből...
Minden egy folyamat.
Minden egy folyamat.
May 09, 2017 12:25:28
-kvázi
May 09, 2017 12:33:23
Sodi, január óta gyűjtöttem 2400 feliratkozót, este hozok screenshot-ot is. Nem kell ehhez semmilyen könyv...
May 09, 2017 12:33:23
stressznélküli nyugi
May 09, 2017 12:39:13
Farkas Endre Kiss
14 órája ·
Mostantól nem osztok meg semmit a Kurucról, mert azt valamiért vagyon nem szeretik a Facebook moderátorai. A másik lehetőség, hogy már a CEU-sok is védendő kisebbség lettek. Vagy nem tudom. Mindegy is, inkább nem játszok a tűzzel, és több dolgot nem osztok meg a Kurucról. :)
Mi van Gyagya, fosol az újabb ban miatt? Pedig elkerülhetetlen, minden egy folyamat, Hahó!
14 órája ·
Mostantól nem osztok meg semmit a Kurucról, mert azt valamiért vagyon nem szeretik a Facebook moderátorai. A másik lehetőség, hogy már a CEU-sok is védendő kisebbség lettek. Vagy nem tudom. Mindegy is, inkább nem játszok a tűzzel, és több dolgot nem osztok meg a Kurucról. :)
Mi van Gyagya, fosol az újabb ban miatt? Pedig elkerülhetetlen, minden egy folyamat, Hahó!
May 09, 2017 12:39:13
Elsőéves
May 09, 2017 12:43:30
Lassan azt is elérik a kedves Trollégák, ezzel a távsoderáltatással, hogy a Púpos csak baloldali aktivisták, feministák és LMBTQ közösségek posztjait meri majd megosztani. :D Szép munka!
May 09, 2017 12:43:30
szuper porszívórobot
May 09, 2017 12:59:45
Farkas Endre Kiss
14 órája ·
14 órája ·
ki kell keresni a régi posztjait, és azokat jelenteni :) Mondjuk a Pozsonyi Bbucótól megosztott buzizása is fennakadt a szűrőn, úgyse bírja ki a púpos, hogy ne húzogassa a macska bajszát
May 09, 2017 12:59:45
Sodilegnagyobbrajongoja
May 09, 2017 12:59:59
Lassan azt is elérik a kedves Trollégák, ezzel a távsoderáltatással, hogy a Púpos csak baloldali aktivisták, feministák és LMBTQ közösségek posztjait meri majd megosztani. :D Szép munka!
Hahó! Nem tudtad, a kuruc is egy jogvédő oldal.
May 09, 2017 12:59:59
kisborost pofán baszom
May 09, 2017 13:09:53
A púpos azt nem veszi csak figyelembe, hogy be lett zászlózva a facebookon. Innentől kezdve sokkal kevesebbért is bannolni fogják, mint azokat akik eddig még nem kerültek a moderátorok látókörébe. Még egy öblös zsidózás, és 90 napos eltiltás jön.
May 09, 2017 13:09:53
xray
May 09, 2017 13:16:57
A púpos azt nem veszi csak figyelembe, hogy be lett zászlózva a facebookon. Innentől kezdve sokkal kevesebbért is bannolni fogják, mint azokat akik eddig még nem kerültek a moderátorok látókörébe. Még egy öblös zsidózás, és 90 napos eltiltás jön.
csak zsidózzon nyugodtan, mert ha nem gyűlölködik, akkor megbetegszik, így is szarul néz ki. xd
May 09, 2017 13:16:57
stressznélküli nyugi
May 09, 2017 13:46:56
444.hu/2017/05/09/a-magyar-kormany-lelkesen-asszisztal-a-legsulyosabb-orosz-es-amerikai-homofobok-budapesti-talalkozojahoz
Gyagyás, nem jössz haza buzigyógyító tüntetést csinálni?
May 09, 2017 13:46:56
Schwezoff David
May 09, 2017 13:58:20
Sodi, az lenne ma a stilszeru, ha voros gyozelmi zaszlot kotnel a pitonra a buziszaunaban.
Az oreg homar nacik is ertekelnek!
Az oreg homar nacik is ertekelnek!
May 09, 2017 13:58:20
Púpos Recskapók
May 09, 2017 13:59:06
444.hu/2017/05/09/a-magyar-kormany-lelkesen-asszisztal-a-legsulyosabb-orosz-es-amerikai-homofobok-budapesti-talalkozojahoz
May 09, 2017 13:59:06
xray
May 09, 2017 14:15:20
gyógyíthatatlan, az elfogadással jobban járna.
May 09, 2017 14:15:20
stressznélküli nyugi
May 09, 2017 16:54:17
www.youtube.com/watch?v=gU_qItUmn5o
Gyagyás, hogy bírtad ezt a videót megcsinálni, hogy közben nem ittál semmit?
May 09, 2017 16:54:17
-
May 09, 2017 17:19:22
ez már a spreenek menés pillanata.
May 09, 2017 17:19:22
Karandas
May 09, 2017 17:24:56
May 09, 2017 17:24:56
May 09, 2017 17:58:20
olyan zsíros a hajad sneci, mint egy ismert herbáldíleré.
May 09, 2017 17:58:20
stressznélküli nyugi
May 09, 2017 18:53:15
Igaz, nszksz. A forgatás után jó pár bögre „tea” elfogyhatott.
May 09, 2017 18:53:15
broni
May 09, 2017 19:20:41
na, megjöttem, meghalt már sodi???????????
May 09, 2017 19:20:41
Mayer Z. Solt
May 09, 2017 19:25:29
na, megjöttem, meghalt már sodi???????????
Meg! Takony és vér!
May 09, 2017 19:25:29
broni
May 09, 2017 19:29:49
[quote=Mayer Z. Solt]Meg! Takony és vér

Dupla adag herbal, tripla adag
hajzsirbrainbooster ? RecskamaratonZsukov marsallDavid Hasslehoff portrejara?