A dagadt náci a tatabányai egyéves OKJ sajtpapírt is csak azért szerezte meg, hogy lobogtassa Pogi papának, hogy lám, neki is van diplomája. Ezt is csak azután, hogy nem sikerült megtartania Pogit az érettségizett proli szintjén. Azóta sem volt hajlandó semmit tanulni, a skilljei megragadtak a kétezres évek elején. Ez persze egy dolog, de képzeljétek el a röfit, hogy beül egy munkahelyre, ahol együtt kell működnie másokkal, és nála tíz-tizenöt évvel fiatalabb srácok, sőt, lányok a felettesei. Szerintem egy héten belül durranna el az agya vagy kezdene el zsidózni és cigányozni. A próbaidőt sem töltené ki a Hájhitler, úgy basznák ki, mint a macskát szarni. Neki két opció maradt az életében, vagy elmegy éjjeliőrnek a sarkkörre totális magányban, vagy beugrik az első villamos alá.
júniusban lesz tárgyalás, aztán szerintem még egy lesz ősszel.
Mutter addig esélyes, hogy már nem húzza ki.
Az első másodperctől szarásig lenne frusztrációval meg komplexusokkal a malac, az biztos. Első körben a szokásos "mindenkinél okosabb vagyok, majd én megmondom a frankót" attitűddel próbálna kompenzálni. Amikor folyamatosan felsülne a teljes melszélességgel beröfögött ostobaságaival, akkor menekülésként persze indulna a náciskodás. Ez a retardok egójának végső mentsvára.
Orbitális műsor lenne a malacot bedobni a szokásos "haveri" körénél csöppet összetetteb közegbe. A 14 éves, pinát sosem látott szakmunkásbajszos proli gurulkák körében könnyű játszani a domináns alfahímet.
Mire a többes szám, Farkarossz? Anyukád is bátorra kólázza magát?
Jó, ma délután úgyis arra autózok az újpalotai paneldzsungelen keresztül.
Milyen címre menjek? Vagy inkább cipőnézegetsz otthon, te rojtosseggű buzihuszár?
Kérjél pénzt anyádtól medvesajtra, mint az urak! Hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Párszor szendvicsbe raktuk bent Rolinda asszonyt, bírta, amíg be nem ment a vigyorgóba, de ott is kikormolták páran a fosóját.
Röhögni fogsz: volt már ilyen. A legeslegelső trikóblogján, amit még wordpadban írt naponta, még Pogi és a polóbolt, a totális széljobbra tolódása és minden, de minden előtt már egyszer leírta egy army szerű hőskölteményben, mikor egyszer szerencsétpróbált valami haverok révén egy játékfejlesztő cégnél.
Már az a faszparasztozó, mindenkinél különb vagyok, mindenki droid, egybites, barom, fasztparaszt, stb, stb,stílus megérne egy 15perc hahotázva röhögést, pláne a későbbiek ismeretében.
Pedig akkor még sokkal-sokkal értelmesebb és humorosabb, önkritikusabb, emberszerűbb volt.
Voltak már nagyotmondásai meg okoskodásai, stiklijei, stb....dehát egy fiatal balhés ex-scener gyerek, ott még fennált a lehetősége, észretér, "kinövi", megkomolyodik, stb.
Sajnos a folytatást azt ugye ismerjük.
Kár, hogy mostanra elérhetetlen és megtalálhatatlan a régi blogja még netarchívban is....megpróbálom megkeresni ezeket a régi archivumokat, mintha meglenne valahol nekem lementve.
Pogi réges-réges-régi blogja is megvan ugyanott...
elvileg... ;)
Kúrnád a kurd csajokat, Prof?
Kalasnyikovfetisiszta lettel?
Archive.org elég sokat megőrzött a régi blogjából. Itt az egyik kedvencem, ahol György Pétert dominálja le egy Pokolgép szöveggel:
web.archive.org/web/20071218151446/http://blog.Sherlock Porkspolo.hu:80/blog/blog/20051210.html
Ezek a közvetlen linkek sajnos nem működnek túl jól. Vagy kapcsoljátok ki a javascriptet, különben elugrik, vagy kérjétek le a blog.Sherlock Porkspolo.hu kezdőoldalt és onnan navigáljatok a kérdéses napig, a fenti 2005. december 10.-e volt. (Már akkor is nagy programozó tehetség volt a malac, na.)
Ha a blog archívum meglenne valakinek használhatóbb formában, akkor többen kérdezik, hogy hozzájuthatnánk-e mi is.
Hát azért hetyetye...
A saját régirégi mentésem még nem találom...talán valami tízéves dvd-ken van ömlesztve régi melóhelyi cuccokkal...
A wget most ennyit kapart le waybackról:
k2s.cc/file/26c1afc152659
Rengeteg mindent törölt, sok-sok nap hiányzik, a "következő nap" link csomó helyen szakadt, de legalább lehet kattogni file-okra, lokálról nem tud lefutni a detektívdisznó keretberántó trágyaszkriptje
Most a droidzónából próbálom épp lekaparni ami még megvan, felnyomom majd azt is archivba
Orbitális műsor lenne a malacot bedobni a szokásos "haveri" körénél csöppet összetetteb közegbe. A 14 éves, pinát sosem látott szakmunkásbajszos proli gurulkák körében könnyű játszani a domináns alfahímet.
Hallod, malac, ez lehetne a te shaját megoldásod! A trollbácsik intéznek neked egy programozói melót egy cégnél, annyi aprósággal, hogy végig venni fog téged egy operatőr. Nem lesz semmi szopatás, csak felvesszük, hogyan illeszkedsz be egy normális közegbe. Deal?
Nszksz!
Valószínűleg rövid időn belül kirúgják, és ezt jelezték is neki. Látványosan nem tesz semmit azért, hogy ott kicsit jobb színben tüntesse fel magát, hiszen már úgyis eldőlt a sorsa. Azzal is tisztában lehet, hogy programozóként nincs több esélye, ezért próbál minden áron youtube sztárrá válni. Parádés évadnak nézünk elébe, trollégák!
2:10-től kezd a nyelvtanfolyamos rész, előtte a Manchesteri merénylőről hetyetyézik, azt áttekertem én is, kutyát nem érdekli.
SoDI -> magyar fordítása a 10 perces videócsnak, a masnikat kibogozva:
Abban reménykedik, hogy jövő héten kiderül, hogy szeptemberig már nem indul tanfolyam. Egyrészt kurva lusta megint nyelvtanozni amikor tudja, hogy úgysem megy neki, másrészt ezerrel fosik, hogy ha felveszik a kurzusra, utána melóhelyen elvárásként fog megjelenni, hogy folyamatosan javuljon a kommunikációs képessége. Ha nem tud tanfolyamra menni, akkor az jó alibi, miért nem fejlődik a némete (szó szerint így fogalmaz!)
A problémák elől szokás szerint értelmetlen autista pótcselekvésekbe kíván menekülni, most éppen a youtubeozásba.
Nekem legalább volt rá okom! Az egy dolog, hogy a zsidó feleségem félrekúrt, de még egy olyan pokolfajzatot is szült nekem, mint Úszó! Ki az, aki hasonló helyzetben nem nyúlna az üveghez?!
Itt van a droidzóna is:
k2s.cc/file/cb30e2b4a3b6f
kellene valami besztof válogatás ezekből.. :D
...na majd unalmas, főretard mentes ubiszezonban nyomom a porksológiai tanulmányokat, kutatási anyag bőven van végülis
Tömény autizmus. Szokásos panelek: Németországban nem lehet nyelvet tanulni, nem akar nyelviskolába menni, mert nyelviskolában nem lehet fejlődni, munkahelyén semmit sem ért a beszélgetésekből, állásinterjúra készültek csak a fordos nénivel (--> masni), lehet, hogy ő neurológiailag képtelen nyelvet tanulni stb.
Lényeg az, hogy nem akar nyelviskolába menni, mert lusta. El fogja sodikázni valahogy.
A neurológiában igaza van tulképp. Csak ő épp mindenre képtelen
nemár pls. valakinek az anyjarol igy ne.
nszksz
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
a másik apró faszpalántát épp azzal telepíti, hogy nem fizeti be a 170 Eurót a német társadalombiztosítónak az életmentő műtétje után. Azt a csekket is megkapta már vagy másfél hónapja. Nem tudom, milyen következményekkel kell számolnia, de az biztos, hogy a német TB nem olyan elnéző, mint a miénk. Főleg nem egy veknifejű askenázi migrivel szemben.
ennyit ért a sodi a munkahelyi német párbeszédekből.
"Berlinben nincs kivel gyakorolnom németet"
* nekem sikerült azért *
ebből egyértelműen az jön le, hogy egy idő után a német főnök úr levonja a következtetést, hogy nem shikerült betagozódni a sodinak, és kirúgja.
vagy mégis mire számít?
Nekem is az jön le, hogy a kibaszás szélén van... nyomja a parát rendesen.
Szerintem állandóan kiröhögik ottbent, meg mára teljesen le is építették nem próbálkoznak be nála.
Mennyi kibaszott égő sztori lehet mikor megpróbáltak vele kommunikálni meg jófejkedni, de ő magyarul se vágná le a szitukat németül meg csak hetyetyézett, meg taotozott.
Na jó de akkor csak az járt az eszébe, hogy munkaidőnek számít, hahó!
azóta rájött, hogy házi feladatokat kell csinálni, meg tanulni az órákra, ez pedig elveszi az időt a figyelemkurvulástól.
A recskás ezt úgy képzelte, hogy majd melócsá helyett, munkaidőben fogja hápogni, hogy dej, di, dász, de most kiderült, hogy a nyolcórázás mellett, este vagy hétvégén kéne tanulni. Ez pedig már nem tetszik a lusta migrinek. A szír gyerek jövő ilyenkorra már túl lesz egy B1 vagy inkább B2 nyelvvizsgán, és biztos szerződése lesz junior programozóként egy német cégnél. Recsító pedig a púpszászi macskaólból fogja csinálni belikőrkézve a csidejóit a trolloknak. Rend van, na!
meg azt is tudja, hogy össze lesz mérve a tudása a szír migriével, és alul fog maradni, pedig a szír csak ősszel kezdett el németül tanulni.
Taot!
Sodi, TÖBBEN KÉRIK, hogy kamerázd le a főnökúrral azt a beszélgetést, amikor elmagyarázod neki, hogy "Berlinben nincs kivel németül beszélni", csak az arcát vedd!!!
nszksz
Nem tűnik úgy, hogy jelenleg a kibaszás szélén lenne, de tudja, hogy hosszútávon full reménytelen eset. Gyakorlatilag addig lehet ott, amíg el tudja altatni a főnökurakat a kamu hetyetyézésekkel, ez pedig kizárólag idő kérdése.
Ezért menekül a youtubeos vágyálmokba pótcselekvésként. Tudja, hogy meg vannak számlálva a napjai és így kurvára nincs kedve sem már a melócsához. Szerintem nem tisztul az autiköd, mert akkor nem a trutyúbos légvárakat építené. Inkább vastagodik az, csak a távolban már villámló viharfelők néha átsejlenek rajta.
Mindenesetre ha tényleg rendszeresen tartja a kapcsolatot a nyelvtyanyájnyővel és tud ezekről, akkor a fordos szexfészekben lassan pukkanhatnak a pezsgők.
Vedd fel a napszemüvegbe rejtett kamerával, korcs! Tudod, azzal, amelyiket azért vetted, hogy mindig védve legyél a trolloktól. LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Csak akkoj lesz kecivihar, ha végje haszaéjtyem a melócsából XD
És éppen wc-re indul!
Sajnos most nem lehet, az ágyneműtartóban rettegünk a nagyerejű nyomozás illetve a kutyabaszással ránk uszított démonok miatt!
retardokra vagyunk specializálva, várjuk a forradalmat. ha nagyobb tüntetés van, elkezdem járatni a motort a ducatóban, hogy azonnal indulni tudjunk.
Hiénaverő
(
x17)
May 23, 2017 14:28:06
x17)
Az aktív bírósági trollok mikor fogják már elmeszelni a hájhitlert?
Azért hihetetlen hogy a múltkori videóján még mindig a tarhakergetésről álmodozik, mint Shaját Megoldás. 41 éves, ha elmeszelik és kijut a sittkóról (vagy akár ha fel is mentik), lesz már vagy 44 éves. 0 egzisztencia, 0 szakmai hozzáértés, 0 karrier, 0 család, csak a muter kisszobája, aka. Tajgi 2.0. És még mindig itt tart, hogy ezzel a faszsággal jön el az átütő Shiker.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Azért hihetetlen hogy a múltkori videóján még mindig a tarhakergetésről álmodozik, mint Shaját Megoldás. 41 éves, ha elmeszelik és kijut a sittkóról (vagy akár ha fel is mentik), lesz már vagy 44 éves. 0 egzisztencia, 0 szakmai hozzáértés, 0 karrier, 0 család, csak a muter kisszobája, aka. Tajgi 2.0. És még mindig itt tart, hogy ezzel a faszsággal jön el az átütő Shiker.
trendbeli garázdaság
May 23, 2017 14:34:48
A dagadt náci a tatabányai egyéves OKJ sajtpapírt is csak azért szerezte meg, hogy lobogtassa Pogi papának, hogy lám, neki is van diplomája. Ezt is csak azután, hogy nem sikerült megtartania Pogit az érettségizett proli szintjén. Azóta sem volt hajlandó semmit tanulni, a skilljei megragadtak a kétezres évek elején. Ez persze egy dolog, de képzeljétek el a röfit, hogy beül egy munkahelyre, ahol együtt kell működnie másokkal, és nála tíz-tizenöt évvel fiatalabb srácok, sőt, lányok a felettesei. Szerintem egy héten belül durranna el az agya vagy kezdene el zsidózni és cigányozni. A próbaidőt sem töltené ki a Hájhitler, úgy basznák ki, mint a macskát szarni. Neki két opció maradt az életében, vagy elmegy éjjeliőrnek a sarkkörre totális magányban, vagy beugrik az első villamos alá.
May 23, 2017 14:34:48
-
May 23, 2017 15:03:35
júniusban lesz tárgyalás, aztán szerintem még egy lesz ősszel.
May 23, 2017 15:03:35
Púpos Recskapók
May 23, 2017 15:03:58
41 éves, ha elmeszelik és kijut a sittkóról (vagy akár ha fel is mentik), lesz már vagy 44 éves. 0 egzisztencia, 0 szakmai hozzáértés, 0 karrier, 0 család, csak a muter kisszobája, aka. Tajgi 2.0.
May 23, 2017 15:03:58
-
May 23, 2017 15:06:24
megjött rolinda kisasszony? hogy van őpinasága?
May 23, 2017 15:06:24
broni
May 23, 2017 15:10:47
gg allin koncerten sose robbantott szaracén, mert gg már előtte kiverete őket a teremből.nagyon helyesen. atomot medinára!!!!!!!!!!
May 23, 2017 15:10:47
Púpos Recskapók
May 23, 2017 15:11:25
képzeljétek el a röfit, hogy beül egy munkahelyre, ahol együtt kell működnie másokkal, és nála tíz-tizenöt évvel fiatalabb srácok, sőt, lányok a felettesei. Szerintem egy héten belül durranna el az agya vagy kezdene el zsidózni és cigányozni. A próbaidőt sem töltené ki a Hájhitler, úgy basznák ki, mint a macskát szarni.
Az első másodperctől szarásig lenne frusztrációval meg komplexusokkal a malac, az biztos. Első körben a szokásos "mindenkinél okosabb vagyok, majd én megmondom a frankót" attitűddel próbálna kompenzálni. Amikor folyamatosan felsülne a teljes melszélességgel beröfögött ostobaságaival, akkor menekülésként persze indulna a náciskodás. Ez a retardok egójának végső mentsvára.
May 23, 2017 15:11:25
broni
May 23, 2017 15:12:13
őlj meg minden kebabost!!!!!!!!!!!!!
May 23, 2017 15:12:13
-
May 23, 2017 15:16:45
Megnyerted a pert? Dehát elítélt zaklató bűnöző vagy, papírod van róla.
Mesélj inkább Proland, hogy vette el Sittes Sanyi a szüzességedet? Fájt a segged?
Mesélj inkább Proland, hogy vette el Sittes Sanyi a szüzességedet? Fájt a segged?
May 23, 2017 15:16:45
szerző
May 23, 2017 15:19:49
broni te is jöhetsz peste, a beleidnél fogva lógatunk fel alkoholista buzi biszexuális alávaló gyökérnyomorékszar
Mire a többes szám, Farkarossz? Anyukád is bátorra kólázza magát?
May 23, 2017 15:19:49
Hiénaverő
(
x17)
May 23, 2017 15:23:12
x17)
Szia Tajgi, mi a gond? Megint nem jött be a tippmix? :D
-
May 23, 2017 15:23:47
győztél? a sértett másfél évre előzetesbe vágott, ahol szétbaszták a seggedet. hát,ha neked ez a győzelem, akkor milyen lehet a vereség?:))))
May 23, 2017 15:23:47
broni
May 23, 2017 15:24:17
tilcsátok már ki ezt a hülye buzit. unalmas.
May 23, 2017 15:24:17
Schwezoff Dávid
May 23, 2017 15:24:50
mostmár bármelyiknak belebaszhatok olyat a pofájába, hgoy kiköpi a fogait Svezoff te akarsz lenni az első szardagadék zaklató alávaló patkányféreg?
Jó, ma délután úgyis arra autózok az újpalotai paneldzsungelen keresztül.
Milyen címre menjek? Vagy inkább cipőnézegetsz otthon, te rojtosseggű buzihuszár?
May 23, 2017 15:24:50
AutismusMaximus
May 23, 2017 15:25:26
Roland, mire mész vele, hogy a sokból egy perben éppenséggel nem meszeltek el?
Feláll a faszod? Nem.
Egy tanulatlan, ostoba, munkanélküli, alkoholista, primitív proli maradsz? Igen.
Ennyikeh.
Feláll a faszod? Nem.
Egy tanulatlan, ostoba, munkanélküli, alkoholista, primitív proli maradsz? Igen.
Ennyikeh.
May 23, 2017 15:25:26
Hiénaverő
(
x17)
May 23, 2017 15:25:41
x17)
A Fővárosi Törvényszék 2017. április 28-án enyhített a Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítéletén atekintetben, hogy Józsefváros területéről a bloggert nem tiltotta ki 5 évre a Fővárosi Törvényszék, a VIII.kerületi Ügyészség a büntetés súlyosbításáért indítványozott fellebbezését az elsőfokú ítélet ellen a Törvényszék, mint II. fokú bíróság elutasította. Az ítélet jogerős.
Nem azt írják hogy felmentettek, vén hülye majom, hanem hogy a súlyosbítást utasították el. A priusz marad. Hahaha
Nem azt írják hogy felmentettek, vén hülye majom, hanem hogy a súlyosbítást utasították el. A priusz marad. Hahaha
Hiénaverő
(
x17)
May 23, 2017 15:27:29
x17)
Remélhetőleg betámadsz valakit, egy trollt, trollnak vélt egyént vagy akár Babikát, és visszaesőként már visznek is vissza Sittes Sanyi ölelő karjaiba. Hahaha
-
May 23, 2017 15:28:05
roland, nem akarsz menőzni egy uborkás szendviccsel? mert ugye másra nem nagyon van pénzed.
May 23, 2017 15:28:05
Hiénaverő
(
x17)
May 23, 2017 15:28:27
x17)
Élvezni fogod még a Venyige vendégszeretetét. Minden egy folyamat. :D
Hiénaverő
(
x17)
May 23, 2017 15:29:03
x17)
roland, nem akarsz menőzni egy uborkás szendviccsel? mert ugye másra nem nagyon van pénzed.
Kérjél pénzt anyádtól medvesajtra, mint az urak! Hahaha
banshee
(
x24)
May 23, 2017 15:30:07
x24)
Uncssi ez a sárkányos őrjöngés a kisszobából.
-
May 23, 2017 15:32:42
még maradt az anyjának egy kevés a nyugdíjából így hónap végére, azt lophatta el, és fektette be sárkányba. nem szégyelled magad, proland?
May 23, 2017 15:32:42
Sittes Sanyi
May 23, 2017 15:32:51
Párszor szendvicsbe raktuk bent Rolinda asszonyt, bírta, amíg be nem ment a vigyorgóba, de ott is kikormolták páran a fosóját.
May 23, 2017 15:32:51
Púpos Recskapók
May 23, 2017 15:46:46
Látom a panelhégel pelenkás nagybátyja álomba szenderült és éppen nem csicskáztatja a bátor erőművészt, van ideje fórumozni.
May 23, 2017 15:46:46
broni
May 23, 2017 15:57:55
proland, pelenkázni szoktad a vénembert???)))))))))))kukit bekapod olyan kor, mi, akkor olyan hálásan néz rád, ugye?????
May 23, 2017 15:57:55
broni
May 23, 2017 16:30:17
May 23, 2017 16:30:17
broni
May 23, 2017 16:47:10
www.dailymail.co.uk/news/article-2975783/Bring-bodies-Decaying-corpses-Syrian-town-Kurdish-fighters-oust-ISIS-jihadis.html
na, ezek a birkabaszók se kerülnek a vén buzi mohamedhez, ha a csajok nyírták ki őket)))))))))))))
na, ezek a birkabaszók se kerülnek a vén buzi mohamedhez, ha a csajok nyírták ki őket)))))))))))))
May 23, 2017 16:47:10
kézműves cigánytej
May 23, 2017 17:17:32
......Orbitális műsor lenne a malacot bedobni a szokásos "haveri" körénél csöppet összetetteb közegbe. A 14 éves, pinát sosem látott szakmunkásbajszos proli gurulkák körében könnyű játszani a domináns alfahímet........
Röhögni fogsz: volt már ilyen. A legeslegelső trikóblogján, amit még wordpadban írt naponta, még Pogi és a polóbolt, a totális széljobbra tolódása és minden, de minden előtt már egyszer leírta egy army szerű hőskölteményben, mikor egyszer szerencsétpróbált valami haverok révén egy játékfejlesztő cégnél.
Már az a faszparasztozó, mindenkinél különb vagyok, mindenki droid, egybites, barom, fasztparaszt, stb, stb,stílus megérne egy 15perc hahotázva röhögést, pláne a későbbiek ismeretében.
Pedig akkor még sokkal-sokkal értelmesebb és humorosabb, önkritikusabb, emberszerűbb volt.
Voltak már nagyotmondásai meg okoskodásai, stiklijei, stb....dehát egy fiatal balhés ex-scener gyerek, ott még fennált a lehetősége, észretér, "kinövi", megkomolyodik, stb.
Sajnos a folytatást azt ugye ismerjük.
Kár, hogy mostanra elérhetetlen és megtalálhatatlan a régi blogja még netarchívban is....megpróbálom megkeresni ezeket a régi archivumokat, mintha meglenne valahol nekem lementve.
elvileg... ;)
May 23, 2017 17:17:32
broni
May 23, 2017 17:51:06
szaracénokat kell támasni mindenfele!késsel, baltával, ami van!bosszú!!!!!!!!!!!!!!kill islam!!!!!!!!!!
May 23, 2017 17:51:06
Galla Miki
May 23, 2017 18:12:50
www.dailymail.co.uk/news/article-2975783/Bring-bodies-Decaying-corpses-Syrian-town-Kurdish-fighters-oust-ISIS-jihadis.html
Kúrnád a kurd csajokat, Prof?
Kalasnyikovfetisiszta lettel?
May 23, 2017 18:12:50
broni
May 23, 2017 18:46:39
[quote=Galla Miki]Kúrnád a kurd csajokat, Prof?
Kalasnyikovfetisiszta lettel?[/quote
óóaarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kalasnyikovfetisiszta lettel?[/quote
óóaarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 23, 2017 18:46:39
alpaka nagyi
May 23, 2017 20:11:14
elvileg... ;)
elvileg... ;)
Archive.org elég sokat megőrzött a régi blogjából. Itt az egyik kedvencem, ahol György Pétert dominálja le egy Pokolgép szöveggel:
web.archive.org/web/20071218151446/http://blog.Sherlock Porkspolo.hu:80/blog/blog/20051210.html
Ezek a közvetlen linkek sajnos nem működnek túl jól. Vagy kapcsoljátok ki a javascriptet, különben elugrik, vagy kérjétek le a blog.Sherlock Porkspolo.hu kezdőoldalt és onnan navigáljatok a kérdéses napig, a fenti 2005. december 10.-e volt. (Már akkor is nagy programozó tehetség volt a malac, na.)
Ha a blog archívum meglenne valakinek használhatóbb formában, akkor többen kérdezik, hogy hozzájuthatnánk-e mi is.
May 23, 2017 20:11:14
broni
May 23, 2017 20:31:03
youtu.be/iDHSORQ8G9c
„Apokalipszis Today”
Nézd meg az emberiség bolygónk és mérgezett beteg
korábbi generációk megerőszakolta azt a kapzsiság
mégis még mindig elpusztítsa az óceánok és szennyezik az ég
, mi maradt a jövőnk, semmi, de kihalás
igyon egy pohár vizet, az ivás savas eső
vegyen egy mély levegőt, szennyezik a környezetet, az agy
úgy elbaszott mindent, a bolygó nem hazudik
ők elbaszott mindent, így nekünk meghalni!
Nézd meg a bolygónkat, és mérgezett beteg
megmérgezte egész óceánok, szennyezik minden az ég
ital egy pohár vizet, az ivás savas eső
vegyen egy mély levegőt, a szennyezés az agy
megpróbálja egészségesen étkezni, de vegyszerek nem hazudnak
veszélyeztetett fajok halnak egyesével
teljes globális felmelegedés, a környezetszennyezés blokkolja a nap
Apokalipszis ma [4x]
a magunk módján a fene
nem több ételt enni, bolygónk nem tud fennmaradni
szükségünk valódi megoldást, hogy hagyja abba ezt a globális káosz
bolygónk egyre betegebbek, ez haldoklik a stressz
minden országnak meg kell adni egy segítő kéz
Apokalipszis [4x]
mi a magunk módján
őK baszva mINDENT
a bolygó nem hazudik
, és mi kéne meghalni
őket tele minket, hogy hazugság
, de én nem akarok hazudni
Elegem hazugságaikkal
mindannyian meghalunk
Apokalipszis ma [4x]
Útban HELL!
ez a legjobb punk szám, kecik!!!nem alvin)))))))))röhej....
„Apokalipszis Today”
Nézd meg az emberiség bolygónk és mérgezett beteg
mégis még mindig elpusztítsa az óceánok és szennyezik az ég
, mi maradt a jövőnk, semmi, de kihalás
igyon egy pohár vizet, az ivás savas eső
vegyen egy mély levegőt, szennyezik a környezetet, az agy
úgy elbaszott mindent, a bolygó nem hazudik
ők elbaszott mindent, így nekünk meghalni!
Nézd meg a bolygónkat, és mérgezett beteg
megmérgezte egész óceánok, szennyezik minden az ég
ital egy pohár vizet, az ivás savas eső
vegyen egy mély levegőt, a szennyezés az agy
megpróbálja egészségesen étkezni, de vegyszerek nem hazudnak
veszélyeztetett fajok halnak egyesével
teljes globális felmelegedés, a környezetszennyezés blokkolja a nap
Apokalipszis ma [4x]
a magunk módján a fene
nem több ételt enni, bolygónk nem tud fennmaradni
szükségünk valódi megoldást, hogy hagyja abba ezt a globális káosz
bolygónk egyre betegebbek, ez haldoklik a stressz
minden országnak meg kell adni egy segítő kéz
Apokalipszis [4x]
mi a magunk módján
őK baszva mINDENT
a bolygó nem hazudik
, és mi kéne meghalni
őket tele minket, hogy hazugság
, de én nem akarok hazudni
Elegem hazugságaikkal
mindannyian meghalunk
Apokalipszis ma [4x]
Útban HELL!
May 23, 2017 20:31:03
Zsery Zsreyhound
May 23, 2017 21:11:00
Hát azért hetyetye...
May 23, 2017 21:11:00
kézműves cigánytej
May 23, 2017 21:11:51
Archive.org elég sokat megőrzött a régi blogjából
A saját régirégi mentésem még nem találom...talán valami tízéves dvd-ken van ömlesztve régi melóhelyi cuccokkal...
Rengeteg mindent törölt, sok-sok nap hiányzik, a "következő nap" link csomó helyen szakadt, de legalább lehet kattogni file-okra, lokálról nem tud lefutni a detektívdisznó keretberántó trágyaszkriptje
Most a droidzónából próbálom épp lekaparni ami még megvan, felnyomom majd azt is archivba
May 23, 2017 21:11:51
trendbeli garázdaság
May 23, 2017 21:36:36
Hallod, malac, ez lehetne a te shaját megoldásod! A trollbácsik intéznek neked egy programozói melót egy cégnél, annyi aprósággal, hogy végig venni fog téged egy operatőr. Nem lesz semmi szopatás, csak felvesszük, hogyan illeszkedsz be egy normális közegbe. Deal?
May 23, 2017 21:36:36
Och-Kom Taot
May 23, 2017 21:39:44
Van uj video. Termezsetesen megint elbaszta a nyelvtanfolyamot. Mar a szir kollegaja is elintezte maganak. Amugy arrol zagyval h csak no kovethet el olyan terrortamadast mint a manchesteri es nem erti hh ferfi volt megis.
May 23, 2017 21:39:44
Antonescu
May 23, 2017 21:45:14
May 23, 2017 21:45:14
YouTube áttörés
May 23, 2017 22:09:52
A SoDI arról, hogy e a héten sem tudta elintézni a nyelvtanfolyamot, de amúgy is YouTube a fontos
www.youtube.com/watch?v=9pJVlamIsBY
www.youtube.com/watch?v=9pJVlamIsBY
May 23, 2017 22:09:52
Hiénaverő
(
x17)
May 23, 2017 22:14:08
x17)
A Gyagyást emiatt fogják majd kibaszni a melócsából.
alpaka nagyi
May 23, 2017 22:17:33
Nszksz!
May 23, 2017 22:17:33
YouTube áttörés
May 23, 2017 22:19:37
Nem is akar elmenni a tanfolyamra, mert úgymond nincs motivációja, és ha lekési az összes időpontot, akkor tud arra hivatkozni, hogy azért nem fejlődik a nyelvtudása, mert nem jár tanfolyamra. Végig iszik egyébként, szerintem valami komoly baj van a munkahelyén, ezért menekül a piába és a YT-os lázálomba.
May 23, 2017 22:19:37
trendbeli garázdaság
May 23, 2017 22:23:37
Végig iszik egyébként, szerintem valami komoly baj van a munkahelyén, ezért menekül a piába és a YT-os lázálomba.
Valószínűleg rövid időn belül kirúgják, és ezt jelezték is neki. Látványosan nem tesz semmit azért, hogy ott kicsit jobb színben tüntesse fel magát, hiszen már úgyis eldőlt a sorsa. Azzal is tisztában lehet, hogy programozóként nincs több esélye, ezért próbál minden áron youtube sztárrá válni. Parádés évadnak nézünk elébe, trollégák!
May 23, 2017 22:23:37
Dr Kotász
May 23, 2017 22:48:13
Szégyentelen piás vagy sodi, mint apád.
May 23, 2017 22:48:13
Jegyzetelő Jónás
May 23, 2017 22:49:05
A SoDI arról, hogy e a héten sem tudta elintézni a nyelvtanfolyamot, de amúgy is YouTube a fontos
youtube.com/watch?v=9pJVlamIsBY
youtube.com/watch?v=9pJVlamIsBY
2:10-től kezd a nyelvtanfolyamos rész, előtte a Manchesteri merénylőről hetyetyézik, azt áttekertem én is, kutyát nem érdekli.
SoDI -> magyar fordítása a 10 perces videócsnak, a masnikat kibogozva:
Abban reménykedik, hogy jövő héten kiderül, hogy szeptemberig már nem indul tanfolyam. Egyrészt kurva lusta megint nyelvtanozni amikor tudja, hogy úgysem megy neki, másrészt ezerrel fosik, hogy ha felveszik a kurzusra, utána melóhelyen elvárásként fog megjelenni, hogy folyamatosan javuljon a kommunikációs képessége. Ha nem tud tanfolyamra menni, akkor az jó alibi, miért nem fejlődik a némete (szó szerint így fogalmaz!)
A problémák elől szokás szerint értelmetlen autista pótcselekvésekbe kíván menekülni, most éppen a youtubeozásba.
May 23, 2017 22:49:05
Kiss Endre János
May 23, 2017 22:50:12
Szégyentelen piás vagy sodi, mint apád.
Nekem legalább volt rá okom! Az egy dolog, hogy a zsidó feleségem félrekúrt, de még egy olyan pokolfajzatot is szült nekem, mint Úszó! Ki az, aki hasonló helyzetben nem nyúlna az üveghez?!
May 23, 2017 22:50:12
-
May 23, 2017 22:59:19
"Forcsánra" baszki percekig gondolkodtam rajta hogy ez mi lehet...
May 23, 2017 22:59:19
kézműves cigánytej
May 23, 2017 23:05:03
Nszksz!
Itt van a droidzóna is:
k2s.cc/file/cb30e2b4a3b6f
kellene valami besztof válogatás ezekből.. :D
...na majd unalmas, főretard mentes ubiszezonban nyomom a porksológiai tanulmányokat, kutatási anyag bőven van végülis
May 23, 2017 23:05:03
Hogyvolt
May 23, 2017 23:34:41
www.youtube.com/watch?v=WNIbNAf-tm0
- Meg van döbbenve, hogy az öngyilkos merénylő férfi volt. Szerinte gyerekeket csak egy nő képes ölni.
- fórcsán (4chan)
- A szír srác elintézte a nyelvtanfolyamot, a gyagyás részéről viszont ez elsodikázódott
- Már nincs túl nagy kedve a tanfolyamhoz, azon taktikázik, hogy lehetne ellógni.
- Fél, hogy a tanfolyam miatt túl komoly elvárások lennének a nyelvtudásával szemben. Ha nem jár nyelvtanfolyamra, akkor az jó alibi a rossz némettudására.
- Már teljesen feladta, hogy valaha jobban megtanulna németül.
- De majd ha lesz vlog, akkor majd lesznek interjúk meg minden. Mondjuk a trolloktól fosik.
- Érdektelen álmodozás a youtube-karrierről
- Nagyon nem akar nyelvtanfolyamra menni, mert ott tanulni kellene.
- Meg van döbbenve, hogy az öngyilkos merénylő férfi volt. Szerinte gyerekeket csak egy nő képes ölni.
- fórcsán (4chan)
- A szír srác elintézte a nyelvtanfolyamot, a gyagyás részéről viszont ez elsodikázódott
- Már nincs túl nagy kedve a tanfolyamhoz, azon taktikázik, hogy lehetne ellógni.
- Fél, hogy a tanfolyam miatt túl komoly elvárások lennének a nyelvtudásával szemben. Ha nem jár nyelvtanfolyamra, akkor az jó alibi a rossz némettudására.
- Már teljesen feladta, hogy valaha jobban megtanulna németül.
- De majd ha lesz vlog, akkor majd lesznek interjúk meg minden. Mondjuk a trolloktól fosik.
- Érdektelen álmodozás a youtube-karrierről
- Nagyon nem akar nyelvtanfolyamra menni, mert ott tanulni kellene.
May 23, 2017 23:34:41
-
May 23, 2017 23:47:57
nagyon jól alakul az évad, a sodi éppen most telepít magának faszerdőt. nekünk megint csak az öblös röhögések maradnak.
May 23, 2017 23:47:57
Sodilegnagyobbrajongója
May 24, 2017 01:40:29
Ritka őszinte volt ma a Sodi. Akkor szokott így viselkedni, amikor már nagyon érzi összecsapni a feje felett a hullámokat.
May 24, 2017 01:40:29
Harambe a biboldó
May 24, 2017 06:11:32
m.youtube.com/watch?v=8q7KLZIKA8E
Nagy a baj Recsítónál. Vagy mi találtunk nagyon be, vagy tényleg rezeg a léc a bejlinyi melócsában.
Recskás! Hotyhoty nem alszol hajnal négykor? Ennyire feszült vagy? Esetleg már ki is lettél baszva? Naaaa mesélj a komment haveroknak....
Nagy a baj Recsítónál. Vagy mi találtunk nagyon be, vagy tényleg rezeg a léc a bejlinyi melócsában.
Recskás! Hotyhoty nem alszol hajnal négykor? Ennyire feszült vagy? Esetleg már ki is lettél baszva? Naaaa mesélj a komment haveroknak....
May 24, 2017 06:11:32
Biztatási kár
May 24, 2017 06:28:03
Néztem én is, hogy két órával ezelőtt rakta fel az új csidejót. De éhgyomorra nem bírom fogyasztani recsyt.
May 24, 2017 06:28:03
Forcsán Kenyon
May 24, 2017 06:49:30
Az alkoholizmus egyik tünete az álmatlanság.
May 24, 2017 06:49:30
banshee
(
x24)
May 24, 2017 06:55:57
x24)
Nem motiválja a programozás? Az a munka, amelyikben alkotás gyönyöre van, meg át meg átjárja a flow-érzés?
Ény eszt nyeméjtyem, ennyek íty shemmi, de shemmi értyelme tyintyen...
Ény eszt nyeméjtyem, ennyek íty shemmi, de shemmi értyelme tyintyen...
Forcsán Kenyon
May 24, 2017 07:15:27
"szókkal" de hogy a magyar sem megy...
May 24, 2017 07:15:27
sodilegnagyobbrajongoja
May 24, 2017 07:16:35
Néztem én is, hogy két órával ezelőtt rakta fel az új csidejót. De éhgyomorra nem bírom fogyasztani recsyt.
Tömény autizmus. Szokásos panelek: Németországban nem lehet nyelvet tanulni, nem akar nyelviskolába menni, mert nyelviskolában nem lehet fejlődni, munkahelyén semmit sem ért a beszélgetésekből, állásinterjúra készültek csak a fordos nénivel (--> masni), lehet, hogy ő neurológiailag képtelen nyelvet tanulni stb.
Lényeg az, hogy nem akar nyelviskolába menni, mert lusta. El fogja sodikázni valahogy.
May 24, 2017 07:16:35
kripli figyelő
May 24, 2017 07:18:31
Fosik a görény hogy a szír troll munkatársa lehagyja a nyelvtanulásban.
Kezd beálni a gyógyszer adajga mert egyre jobban átüt a rideg valóság az autiködön.Ilyenkor rájön mennyire unalmas sivár szar az élete.
Kezd beálni a gyógyszer adajga mert egyre jobban átüt a rideg valóság az autiködön.Ilyenkor rájön mennyire unalmas sivár szar az élete.
May 24, 2017 07:18:31
Újszász Ubul
May 24, 2017 07:36:59
A neurológiában igaza van tulképp. Csak ő épp mindenre képtelen
May 24, 2017 07:36:59
moshe dayan
(
x2)
May 24, 2017 08:12:22
x2)
nemár pls. valakinek az anyjarol igy ne.
nszksz
vasvári nekromanta
May 24, 2017 09:44:14
nagyon jól alakul az évad, a sodi éppen most telepít magának faszerdőt. nekünk megint csak az öblös röhögések maradnak.
a másik apró faszpalántát épp azzal telepíti, hogy nem fizeti be a 170 Eurót a német társadalombiztosítónak az életmentő műtétje után. Azt a csekket is megkapta már vagy másfél hónapja. Nem tudom, milyen következményekkel kell számolnia, de az biztos, hogy a német TB nem olyan elnéző, mint a miénk. Főleg nem egy veknifejű askenázi migrivel szemben.
May 24, 2017 09:44:14
Dr Kotász
May 24, 2017 09:58:14
Démonosboros te csináltad a tegnapi vihart? A dübbenő kurva anyád!
May 24, 2017 09:58:14
-
May 24, 2017 10:14:20
coub.com/view/ufnda
ennyit ért a sodi a munkahelyi német párbeszédekből.
May 24, 2017 10:14:20
Haveri érdeklődés
May 24, 2017 10:14:56
Arra gondoltam, hogy Sodi és a többi mellékretard kalandjaiból egy fantasztikus és groteszk animációs film szériát lehetne csinálni a Salad fingers mintájára.
Sodi egy szétrothadt albérletben motyog magában, az utcáról behallatszanak a zajok. Bulizok kacagása, ami vegyül a háttérben futó, nyugtalanító és ritmustalan zenével. A kamera ráközelít a púpos gnóm penészes, vízenyős fejére.
"Ó, helljó, hogy vagytok, én nagyon jól..."
Sodi egy szétrothadt albérletben motyog magában, az utcáról behallatszanak a zajok. Bulizok kacagása, ami vegyül a háttérben futó, nyugtalanító és ritmustalan zenével. A kamera ráközelít a púpos gnóm penészes, vízenyős fejére.
"Ó, helljó, hogy vagytok, én nagyon jól..."
May 24, 2017 10:14:56
Schwezoff Dávid
May 24, 2017 10:15:03
Milyen szép retardgyűjtemény!!!
OMZ, Tyirityán és tsaik
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F05%2F24%2Fuj_szelsojobboldali_mozgalom_part_betyarsereg_jobbik_fidesz_identitesz%2F
OMZ, Tyirityán és tsaik
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F05%2F24%2Fuj_szelsojobboldali_mozgalom_part_betyarsereg_jobbik_fidesz_identitesz%2F
May 24, 2017 10:15:03
Boros Lacika
May 24, 2017 10:21:59
444.hu/2017/05/24/a-varazsgomba-lett-ismet-a-legbiztonsagosabb-rekreacios-kabitoszer
Meg a kurva anyátok rohadt népellenség soros-bérenc 444-esek! És az igaz magyar tiszavasvári herbál az már kutya? Démonok megidézve, csavarhúzó kifenve!
* durcásan becsapja a gyerekszoba ajtaját és dübbent egyet *
Meg a kurva anyátok rohadt népellenség soros-bérenc 444-esek! És az igaz magyar tiszavasvári herbál az már kutya? Démonok megidézve, csavarhúzó kifenve!
* durcásan becsapja a gyerekszoba ajtaját és dübbent egyet *
May 24, 2017 10:21:59
Szorgalmas hallgató
May 24, 2017 10:31:05
www.youtube.com/watch?v=8q7KLZIKA8E&feature=youtu.be&t=14m29s
Az anyanyelvi beszédet háttérzajszinten kezeli... Teljesen bevallja, hogy a migráns programban vesz részt ahol be kellett volna tagozódnia, de nem tud bekapcsolódni sehova.
Az anyanyelvi beszédet háttérzajszinten kezeli... Teljesen bevallja, hogy a migráns programban vesz részt ahol be kellett volna tagozódnia, de nem tud bekapcsolódni sehova.
May 24, 2017 10:31:05
Schwezoff Dávid
May 24, 2017 10:34:42
May 24, 2017 10:34:42
Max Otto von Stirlitz
May 24, 2017 10:37:09
* nekem sikerült azért *
May 24, 2017 10:37:09
-
May 24, 2017 11:01:47
ebből egyértelműen az jön le, hogy egy idő után a német főnök úr levonja a következtetést, hogy nem shikerült betagozódni a sodinak, és kirúgja.
vagy mégis mire számít?
May 24, 2017 11:01:47
Szorgalmas hallgató
May 24, 2017 11:05:10
vagy mégis mire számít?
vagy mégis mire számít?
Szerintem állandóan kiröhögik ottbent, meg mára teljesen le is építették nem próbálkoznak be nála.
Mennyi kibaszott égő sztori lehet mikor megpróbáltak vele kommunikálni meg jófejkedni, de ő magyarul se vágná le a szitukat németül meg csak hetyetyézett, meg taotozott.
May 24, 2017 11:05:10
vasvári nekromanta
May 24, 2017 11:13:04
Ez. Nem csak a nyelvtudása hiányos a hétköznapi kommunikációs szituációkhoz, hanem a szociális készségei is azok. Retardok között élte le az életét, akik úgy kommunikálnak, hogy TAOT, nácikurvák, szúratás, háttérhatalom, stb. Egyszerűen nem tud mit kezdeni egy olyan hétköznapi szituval, ahol nincs zsidózás, nincs gyűlölködés.
May 24, 2017 11:13:04
Erdőben bujkáló
May 24, 2017 11:28:48
Kérsz egy kis microcsipet a seggedbe migráns sodi???
May 24, 2017 11:28:48
Karandas
May 24, 2017 12:25:14
Ugye mindenki emlékszik arra, hogy kifejezetten követelte magának a nyelvtanfolyamot? Balfasz.
May 24, 2017 12:25:14
Balog Baszki István
May 24, 2017 12:26:35
Ugye mindenki emlékszik arra, hogy kifejezetten követelte magának a nyelvtanfolyamot? Balfasz.
Na jó de akkor csak az járt az eszébe, hogy munkaidőnek számít, hahó!
May 24, 2017 12:26:35
Schwezoff Dávid
May 24, 2017 12:30:44
Sodi, a buziszauna fontosabb, vagy a nyelvtanfolyam?
May 24, 2017 12:30:44
-
May 24, 2017 12:31:45
azóta rájött, hogy házi feladatokat kell csinálni, meg tanulni az órákra, ez pedig elveszi az időt a figyelemkurvulástól.
May 24, 2017 12:31:45
Sodilegnagyobbrajongoja
May 24, 2017 12:45:28
Szerintem eljutott hozzá a hír, hogy a végén van valami vizsga vagy számonkérés, és nem akar beégni. Meg alapból lusta tanulni.
May 24, 2017 12:45:28
trendbeli garázdaság
May 24, 2017 12:47:12
Sodi, a buziszauna fontosabb, vagy a nyelvtanfolyam?
A recskás ezt úgy képzelte, hogy majd melócsá helyett, munkaidőben fogja hápogni, hogy dej, di, dász, de most kiderült, hogy a nyolcórázás mellett, este vagy hétvégén kéne tanulni. Ez pedig már nem tetszik a lusta migrinek. A szír gyerek jövő ilyenkorra már túl lesz egy B1 vagy inkább B2 nyelvvizsgán, és biztos szerződése lesz junior programozóként egy német cégnél. Recsító pedig a púpszászi macskaólból fogja csinálni belikőrkézve a csidejóit a trolloknak. Rend van, na!
May 24, 2017 12:47:12
-
May 24, 2017 12:49:13
Szerintem eljutott hozzá a hír, hogy a végén van valami vizsga vagy számonkérés, és nem akar beégni. Meg alapból lusta tanulni.
meg azt is tudja, hogy össze lesz mérve a tudása a szír migriével, és alul fog maradni, pedig a szír csak ősszel kezdett el németül tanulni.
May 24, 2017 12:49:13
broni
May 24, 2017 12:50:36
egész délelőtt arabokra vadásztam, de ezen a tanyán még nigger sincs...sajsze(((((((((((((
May 24, 2017 12:50:36
-
May 24, 2017 12:57:01
az lesz majd a legviccesebb, amikor a német főnök úrnak fog hetyetyézni, hogy a történelmi helyzet a hibás azért, hogy a sodi nem fejlődött nyelvtudás terén. ja meg nincs nyelvtehetsége, csak ezt nem fogja tudni lefordítani, mert ilyen szó a magyarban sincs. szerintem a fordos nénivel fogja kidolgoztatni, hogy milyen masnikat rakjon a nyelvtudására.
May 24, 2017 12:57:01
Schwezoff Dávid
May 24, 2017 13:05:05
az lesz majd a legviccesebb, amikor a német főnök úrnak fog hetyetyézni, hogy a történelmi helyzet a hibás azért, hogy a sodi nem fejlődött nyelvtudás terén. ja meg nincs nyelvtehetsége, csak ezt nem fogja tudni lefordítani, mert ilyen szó a magyarban sincs. szerintem a fordos nénivel fogja kidolgoztatni, hogy milyen masnikat rakjon a nyelvtudására.
Taot!
Sodi, TÖBBEN KÉRIK, hogy kamerázd le a főnökúrral azt a beszélgetést, amikor elmagyarázod neki, hogy "Berlinben nincs kivel németül beszélni", csak az arcát vedd!!!
nszksz
May 24, 2017 13:05:05
Púpos Recskapók
May 24, 2017 13:08:46
Nem tűnik úgy, hogy jelenleg a kibaszás szélén lenne, de tudja, hogy hosszútávon full reménytelen eset. Gyakorlatilag addig lehet ott, amíg el tudja altatni a főnökurakat a kamu hetyetyézésekkel, ez pedig kizárólag idő kérdése.
Ezért menekül a youtubeos vágyálmokba pótcselekvésként. Tudja, hogy meg vannak számlálva a napjai és így kurvára nincs kedve sem már a melócsához. Szerintem nem tisztul az autiköd, mert akkor nem a trutyúbos légvárakat építené. Inkább vastagodik az, csak a távolban már villámló viharfelők néha átsejlenek rajta.
Mindenesetre ha tényleg rendszeresen tartja a kapcsolatot a nyelvtyanyájnyővel és tud ezekről, akkor a fordos szexfészekben lassan pukkanhatnak a pezsgők.
May 24, 2017 13:08:46
trendbeli garázdaság
May 24, 2017 13:16:22
Taot!
nszksz
nszksz
Vedd fel a napszemüvegbe rejtett kamerával, korcs! Tudod, azzal, amelyiket azért vetted, hogy mindig védve legyél a trolloktól. LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
May 24, 2017 13:16:22
broni
May 24, 2017 13:52:49
na, itt a keci vihar...........
May 24, 2017 13:52:49
Tyodika
May 24, 2017 14:18:57
na, itt a keci vihar...........
Csak akkoj lesz kecivihar, ha végje haszaéjtyem a melócsából XD
May 24, 2017 14:18:57
Schwezoff Dávid
May 24, 2017 14:33:05
May 24, 2017 14:33:05
Schwezoff Dávid
May 24, 2017 14:34:10
Nur für Broni!
index.hu/galeria/index/kult/2017/05/24/cannes_70_galaest/5
index.hu/galeria/index/kult/2017/05/24/cannes_70_galaest/5
És éppen wc-re indul!
May 24, 2017 14:34:10
broni
May 24, 2017 15:01:21
[quote=Tyodika]Csak akkoj lesz kecivihar, ha végje haszaéjtyem a melócsából XD[/quote
ooaarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ooaarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 24, 2017 15:01:21
broni
May 24, 2017 15:02:26
[quote=Schwezoff Dávid]És éppen wc-re indul![/quote
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 24, 2017 15:02:26
broni
May 24, 2017 15:10:55
kedves pesti trollok, miért nem vadsásztok szaracénokra????????
May 24, 2017 15:10:55
broni
May 24, 2017 15:55:28
A férfi a késelés előtt 3 hónapig tartotta láncra kötve az 1 éves keverék tajgi kutyát, és április 29-én este egy barátjával otthon italozott, amikor tajgi kutya ugatni és vonyítani kezdett a feltekeredett lánc miatt. A részeg férfi kétszer az udvarra megigazítani a láncot, de másodjára olyan idegesen közelített, hogy tajgikutya megtámadta. A dühös férfi ezért elhatározta, hogy megöli, és megélezett egy 18 centis pengéjű kést, hogy elvágja az állat nyakát, majd azzal ment vissza. A bal kezével befogta tajgikutya száját, a jobb kezében tartott késsel pedig több mély vágást ejtett a nyakán, majd lecsatolta tajgi kutyáról a láncot, és az elfutott.
May 24, 2017 15:55:28
Púpos Recskapók
May 24, 2017 15:56:04
kedves pesti trollok, miért nem vadsásztok szaracénokra????????
Sajnos most nem lehet, az ágyneműtartóban rettegünk a nagyerejű nyomozás illetve a kutyabaszással ránk uszított démonok miatt!
May 24, 2017 15:56:04
broni
May 24, 2017 16:00:22
[quote=Púpos Recskapók]Sajnos most nem lehet, az ágyneműtartóban rettegünk a nagyerejű nyomozás illetve a kutyabaszással ránk uszított démonok miatt

444.hu/2017/05/23/zavarta-a-piheneset-megverte-a-mozgoarust
Egy mozgóárus munkáját végezte hétfőn, a déli órákban, épp kocsikázott a baranyai faluban, amikor leintette egy potenciális vevő. A 29 éves helyi férfi azonban nem vásárolni akart, hanem miután a jármű fékezett, a lehúzott ablakon keresztül többször megütötte az eladót.
Az dühítette fel, hogy az autó hangosan hirdette a portékáit, cselekednie kellett.
Helytelen. A tokás bűnöző idén már 41 éves. És amióta jeladó van a csülkén, a gyerekszobából höröghet maximum. LOOOOLLLLLLLLLL