nyilván, ha nem szabadlábon lenne, akkor nem köröznék!
zuglóban bujkál, úgy hallottam!
* Herr Klein-Wolfovitznál keressük először *
Izé, akkor sem fogjuk valaki másnak a számlájára utalni a pénzt valami "inkasszómanó" miatt.
Ha hitelt erdemlo informacio jut a rendorseghez a kulfoldi tartozkodasrol, akkor laikuskent azt gondolnam, hogy egybol megy az interpolhoz a korozes.
A biztonság kedvéért testüregmotozással kezdünk, majd szappanos fürdetés jön.
Most hirtelen tudok olyan körözést mutatni,aki egyébként ül,csak volt kb 17 ellene, a rend szorgos őrei meg még nem hozták össze az ügyeket. Vagy basznak frissíteni a honlapot.
Ez logikus, na de miert van korozes az onbiraskodas miatt? Raadasul sokkal korabbrol. Nem tartom kizartnak, hogy ott tortent valami (jobb esetben jogaszkodik, rosszabb esetben meg egyenesen menekulore fogta, mert latta, hogy ebbol sitt lesz), es mar eleve emiatt a korozes miatt nem tudta befejezni az erpataki kozmunkajat.
Hogy te milyen körökben mozogsz, hittestvérem!
Elkészült a súlyos testi sertésből a malacz kőrözött!
Egyszer az onbiraskodas miatt marc 30-tol, masodszor meg az erpataki kozmunka miatt jul 6-tol.
Remélem valaki ír róla egy szép cikket a zsidómédiába...
azért, mert nem jelent meg az önbíráskodás tárgyalásán, de a következőn már megjelent. ez egy nem aktuális körözés szerintem, csak nem vették le a rendőrök a honlapról. az is elképzelhető, hogy már a másik körözés sem aktuális. valaki írjon nekik, aztán hátha kiderül. vagy a malacog kellene kiugrasztani a bokorból egy kommenteléssel a legutóbbi youtube videójuk alatt.
óóarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
na, gyorsan vegyétek le a homoerotikus képet, mert a pokolban fogtok égni örökké!!!!!!!!!!!!!!!!!!meddig kell még mondanom, hogy kanok fajtalankodása utálatosság az úr szemében!!!!!!!!!hülyék vagytok???????????
Ez egy olyan ugy, amiben mar jogerosen eliteltek. A bombagyaros ciganyozos posztjarol van szo, kapott erte vegul valamennyi kozmunkat, amit nyiregyhaza kozeleben erpatakon kezdett el ledolgozni OMZ vezenylese alatt. Persze neki, okleveles nacikent nem kellett szart lapatolnia, hanem valami programozos baromsagot csinalt, amit buszken el is ujsagolt valami sajtoszenny lapjain.
Ez világos, de akkor miért kezdték el körözni?
Szerintem kiderült, hogy a dagadék nem tolta le a hájas picsáját Érpatakra, hanem a gyerekszobából gányolt valamit, ami persze nem készült el. Így az el nem végzett közmunkát letöltendővé változtatta a bíróság.
Ez neki nem jo! Nem doglott, csak alszik Renyi zsido ujsagiro kutyaja.
Bori, ez méltó bosszú lenne a 444-es Soros-zsidókon! Kicsinálod Rényi kutyáját, majd jelentkezel a KiMitTube-ra egy videóval, amin a dögöt baszod! Megpukkadnának a biboldók, az biztos!
Tedd meg, Bori! Én aztán nagyon fel leszek baszva! Továbbra is lesz jól fizető melóm, komoly megtakarításom, lakásom, nyelvtudásom és szakképzettségem. Te viszont maradsz a gyerekszobában skizofrén, szűz buziként, akint ha már nagyon hülye, lezavarnak a szalag mellé melózni LOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Fogd már fel, te agyhalott, hogy a felső-közép és felső osztályokat, tehát a trollokat érinti a legkevésbé, hogy hogyan bassza szét az országot Orsós. Vidéken már rég éhséglázadások és törvényen kívüli állapot lesz, amikor Budapesten még mindig normálisan élnek az emberek. Ha meg a fővárost is tönkreteszi a Fidesz, a trollok elmennek nyugatra dolgozni. Miközben te meg a szintén nem százas anyád élet-halál harcot vívtok egy kiflicsücsökért a felfegyverkezett cigányokkal Tiszafaszomban. Úgyhogy felőlem szavazzál csak Orsósra, engem nem érint, Kisbuzi.
Ok, de olyan fotót készíts, amin jól látszódik a szavazólap, és az is, hogy a piros bicikliskesztyűn kívül nincs más rajtad!!!! A csajom kéri xD
Bori, en fideszes vagyok!
Én meg troll!
Soros-bérenc!
libsi-gender!!!!!!!!!!!!!!
ne panaszkodj! :)
picsába, ez nem sikerült :(
Sertésvől körözött? Noooormális?
az egyik legviccesebb trollkodás volt. Valahogy kiderült,hogy Endre együtt járt Barbival suliba. Valamelyik troll egy álprofillal írt egy laza ismerkedős mailt Barbinak,aki ezt nem vette jó néven. Aztán - milyen kicsi a világ - Endre összefutott Barbimamával aki erősen felkérdezte az ismerkedős mail miatt. Endre ezt elpanaszolta a fórumon, mire a szemfüles troll írt az anyukának is egy mailt, amiben leírta,hogy a találkozásukkor eléggé feszültnek tűnt és talán jó lenne, ha kicsit lenyugodna, ehhez pedig felajánlotta az általa nyújtott egészségügyi szexet :-)
Valami ilyesmi volt. Persze jó lenne, ha meglenne a levélváltás, nagyon nagy poén volt.
RÉMember SoDI!!!
nem kell elkapni, menekülés közbe agyonlőni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A leszkredenc megvan már? Na, ugye!
Farkas Endre Kiss
1 órája · Berlin (Németország) ·
Jó drágán, de ma megint fejlődött technikailag a vlog. Majd pénteken meglátjátok, mivel.
"Többen" mondták, hogy ronda az ikeás fekete háttér a veknifej mögött a vlogban.
Ezentúl színes,1000 euros kredenc lesz, melynek komoly eszmeisége van.
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2017 14:22:02
hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=106268
júl.26-án írta ezt a cikket, szerintem szabadlábon van.
júl.26-án írta ezt a cikket, szerintem szabadlábon van.
Aug 02, 2017 14:22:02
-
Aug 02, 2017 14:22:33
Büntetés gyanánt Sherlock Porks eleinte időseknek tartott internetklubot, de később egy barátja javaslatára elment Érpatakra, megkérdezte a polgármestert, van-e szüksége egy informatikusra ingyen. Volt, így átjelentkezett oda, azóta a közérdekű munka letöltéseként a helyi infrastruktúra építésében vesz részt, továbbá egy mobilos alkalmazást fejleszt, amivel az önkormányzat és a lakosok tehetnek közzé apróhirdetéseket.
Sikerült elérni azt, hogy cigányozás miatt a fasisztaként beállított Orosz Mihály Zoltán polgármesternek, a „faluführernek” dolgozom
– nevetett Sherlock Porks – így most Érpatak épült-szépült a jóvoltomból.
tipikus ki nevet a végén, árti!
Sikerült elérni azt, hogy cigányozás miatt a fasisztaként beállított Orosz Mihály Zoltán polgármesternek, a „faluführernek” dolgozom
– nevetett Sherlock Porks – így most Érpatak épült-szépült a jóvoltomból.
tipikus ki nevet a végén, árti!
Aug 02, 2017 14:22:33
-
Aug 02, 2017 14:33:40
E-mail: [email protected]
Körözés elrendelés határozat száma,
iktatószáma BV.544/2017/4.
ha valakinek van kedve, az írhat ide, hogy a körözött személy tartózkodási helyét ismeri a 7.B.20/2016 számú ügyben a Budapest Környéki Törvényszék, kérjék el tőlük, és sitteljék le a sertésbűnözőt tüstént!
Körözés elrendelés határozat száma,
iktatószáma BV.544/2017/4.
ha valakinek van kedve, az írhat ide, hogy a körözött személy tartózkodási helyét ismeri a 7.B.20/2016 számú ügyben a Budapest Környéki Törvényszék, kérjék el tőlük, és sitteljék le a sertésbűnözőt tüstént!
Aug 02, 2017 14:33:40
-
Aug 02, 2017 14:41:33
sodi! a következő flokkot itt forgathatnád! többen kérték, hogy videózd le a sertés új ólját!
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
Nyíregyháza szívében helyezkedik el, az úgynevezett igazságügyi centrum egyik meghatározó pillére. A Nyíregyházi Intézet típusa és rendeltetése alapján börtön fokozatnak megfelelően kialakított "megyei" jellegű végrehajtó intézet. Alapterülete közel 7652 m2, melyől 5141 m2 a beépített terület. Alapvetően 142 fő befogadására alkalmas.
A Börtön állami feladatként ellátandó alaptevékenysége az előzetes letartóztatással, az elítéltek szabadságvesztésével, továbbá az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatok ellátása.
A fogvatartottak munkáltatása költségvetési munkahelyeken (rabkonyha, háziműhely), valamint az ADORJÁN-TEX Konfekcióipari és Kereskedelmi Kft. nyíregyházi fióktelepén történik. A Kft.-ben a fogvatartottak korábban cipőt és ágyneműt varrtak, jelenleg kórházi munkaruhát és egészségügyi kiegészítőket készítenek.
Drotár Zsolt bv. ezredes
főtanácsos
parancsnok
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
Nyíregyháza szívében helyezkedik el, az úgynevezett igazságügyi centrum egyik meghatározó pillére. A Nyíregyházi Intézet típusa és rendeltetése alapján börtön fokozatnak megfelelően kialakított "megyei" jellegű végrehajtó intézet. Alapterülete közel 7652 m2, melyől 5141 m2 a beépített terület. Alapvetően 142 fő befogadására alkalmas.
A Börtön állami feladatként ellátandó alaptevékenysége az előzetes letartóztatással, az elítéltek szabadságvesztésével, továbbá az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatok ellátása.
A fogvatartottak munkáltatása költségvetési munkahelyeken (rabkonyha, háziműhely), valamint az ADORJÁN-TEX Konfekcióipari és Kereskedelmi Kft. nyíregyházi fióktelepén történik. A Kft.-ben a fogvatartottak korábban cipőt és ágyneműt varrtak, jelenleg kórházi munkaruhát és egészségügyi kiegészítőket készítenek.
Drotár Zsolt bv. ezredes
főtanácsos
parancsnok
Aug 02, 2017 14:41:33
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2017 14:46:16
Facebook bejegyzés a jelenből
Tamás státuszát alapítóról körözöttre változtatta, like-old, ha tetszik!
Facebook bejegyzés a jövőből
Tamás státuszát körözöttről fogvatartottra változtatta, like-old, ha tetszik!
Tamás státuszát alapítóról körözöttre változtatta, like-old, ha tetszik!
Facebook bejegyzés a jövőből
Tamás státuszát körözöttről fogvatartottra változtatta, like-old, ha tetszik!
Aug 02, 2017 14:46:16
-
Aug 02, 2017 14:46:17
Fura, az onbiraskodas miatti korozest mar marcius harmincadikan kiadtak, ami eleg regen volt. Akkoriban okoskodott valamit a szabalytalan idezesrol, gondolom ez osszefugg. A masik korozes meg julius hatodikatol el.
Mindenesetre szerintem itt a lehetoseg tenni valami a hazaert, es nyomozzuk ki, hol bujkal a malac.
Mindenesetre szerintem itt a lehetoseg tenni valami a hazaert, es nyomozzuk ki, hol bujkal a malac.
Aug 02, 2017 14:46:17
-
Aug 02, 2017 14:49:37
Fura, az onbiraskodas miatti korozest mar marcius harmincadikan kiadtak, ami eleg regen volt. Akkoriban okoskodott valamit a szabalytalan idezesrol, gondolom ez osszefugg. A masik korozes meg julius hatodikatol el.
zuglóban bujkál, úgy hallottam!
Aug 02, 2017 14:49:37
Klembala
Aug 02, 2017 14:52:06
Nálam már nincs!!!
Meg kopogásra úgysem nyit ajtót.
Meg kopogásra úgysem nyit ajtót.
Aug 02, 2017 14:52:06
banshee
(
x24)
Aug 02, 2017 14:54:23
x24)
Most már tényleg megérdemli A lapító nevet!
De szerintem külföldön van.
Minden Troll
Aug 02, 2017 14:54:27
* felröhög *
Aug 02, 2017 14:54:27
Berliner Polizeipresidium
Aug 02, 2017 14:56:29
* Herr Klein-Wolfovitznál keressük először *
Aug 02, 2017 14:56:29
Blogina
Aug 02, 2017 14:57:44
* Tamás, aztán nehogy az én ágyamban találjon a csúnya rendőrség! *
Aug 02, 2017 14:57:44
-
Aug 02, 2017 15:05:07
vajon elmondja az álláskereső interjún, hogy amúgy éppen körözik, de ha kijön a sittről, azonnal tudna kezdeni?
Aug 02, 2017 15:05:07
-
Aug 02, 2017 15:06:37
a wikipédiás szerkesztő troll tudna intézkedni, hogy bekerüljön a szócikkbe a körözés? nszksz!
Aug 02, 2017 15:06:37
HR-es
Aug 02, 2017 15:07:38
vajon elmondja az álláskereső interjún, hogy amúgy éppen körözik, de ha kijön a sittről, azonnal tudna kezdeni?
Izé, akkor sem fogjuk valaki másnak a számlájára utalni a pénzt valami "inkasszómanó" miatt.
Aug 02, 2017 15:07:38
-
Aug 02, 2017 15:11:46
Ha hitelt erdemlo informacio jut a rendorseghez a kulfoldi tartozkodasrol, akkor laikuskent azt gondolnam, hogy egybol megy az interpolhoz a korozes.
Aug 02, 2017 15:11:46
Blogina
Aug 02, 2017 15:18:39
Már le is tartóztattam a fiatalembert!
Aug 02, 2017 15:18:39
Blogina
Aug 02, 2017 15:20:48
A biztonság kedvéért testüregmotozással kezdünk, majd szappanos fürdetés jön.
Aug 02, 2017 15:20:48
még éltet a remény
Aug 02, 2017 15:22:48
Most hirtelen tudok olyan körözést mutatni,aki egyébként ül,csak volt kb 17 ellene, a rend szorgos őrei meg még nem hozták össze az ügyeket. Vagy basznak frissíteni a honlapot.
Aug 02, 2017 15:22:48
-
Aug 02, 2017 15:26:20
szerintem az van, hogy a közérdekű munkát átváltoztatták neki szabadságvesztésre, és azért körözik, mert nem kezdte el letölteni. azért nyíregyházi bíróság rendelte el, mert átjelentkezett érpatakra. valamit elbaszhatott, és nem fogadták el neki a programozói melót.
Ez logikus, na de miert van korozes az onbiraskodas miatt? Raadasul sokkal korabbrol. Nem tartom kizartnak, hogy ott tortent valami (jobb esetben jogaszkodik, rosszabb esetben meg egyenesen menekulore fogta, mert latta, hogy ebbol sitt lesz), es mar eleve emiatt a korozes miatt nem tudta befejezni az erpataki kozmunkajat.
Aug 02, 2017 15:26:20
Schwezoff Dávid
Aug 02, 2017 15:27:50
Hogy te milyen körökben mozogsz, hittestvérem!
Aug 02, 2017 15:27:50
Galla Miki
Aug 02, 2017 15:31:11
Elkészült a súlyos testi sertésből a malacz kőrözött!
Aug 02, 2017 15:31:11
-
Aug 02, 2017 15:41:47
2x szerepel malac a körözési listán..
Aug 02, 2017 15:41:47
-
Aug 02, 2017 15:43:18
Egyszer az onbiraskodas miatt marc 30-tol, masodszor meg az erpataki kozmunka miatt jul 6-tol.
Aug 02, 2017 15:43:18
-
Aug 02, 2017 15:45:28
Remélem valaki ír róla egy szép cikket a zsidómédiába...
Aug 02, 2017 15:45:28
-
Aug 02, 2017 15:57:54
azért, mert nem jelent meg az önbíráskodás tárgyalásán, de a következőn már megjelent. ez egy nem aktuális körözés szerintem, csak nem vették le a rendőrök a honlapról. az is elképzelhető, hogy már a másik körözés sem aktuális. valaki írjon nekik, aztán hátha kiderül. vagy a malacog kellene kiugrasztani a bokorból egy kommenteléssel a legutóbbi youtube videójuk alatt.
Aug 02, 2017 15:57:54
broni
Aug 02, 2017 16:11:32
óóarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
na, gyorsan vegyétek le a homoerotikus képet, mert a pokolban fogtok égni örökké!!!!!!!!!!!!!!!!!!meddig kell még mondanom, hogy kanok fajtalankodása utálatosság az úr szemében!!!!!!!!!hülyék vagytok???????????
Aug 02, 2017 16:11:32
trendbeli garázdaság
Aug 02, 2017 16:14:03
A március 30-ai volt szerintem az, amikor jogászkodott, hogy őt bizony be sem idézték. Erre szépen kiadták a körözést, és a jogilag erős malacz valószínűleg fülét-farkát behúzva csicskult be, és takarodott el a tárgyalásra.
A július hatodikai sokkal érdekesebb. Az csak egy hónapos, ráadásul egy olyan ügyben, ami nem önbíráskodás, testi sértés vagy garázdaság. Tehát a röfi ellen eggyel több ügyben folyik eljárás, mint amit eddig tudtunk. Remélem, zsidók elleni uszításról van szó, mert azt mostanában nagyon nem tolerálják Orsósék, amióta lepacsiztak Köves Slomóékkal. Úgyhogy abban vastagabban fogó bíró ceruzára számíthat a koca.
A július hatodikai sokkal érdekesebb. Az csak egy hónapos, ráadásul egy olyan ügyben, ami nem önbíráskodás, testi sértés vagy garázdaság. Tehát a röfi ellen eggyel több ügyben folyik eljárás, mint amit eddig tudtunk. Remélem, zsidók elleni uszításról van szó, mert azt mostanában nagyon nem tolerálják Orsósék, amióta lepacsiztak Köves Slomóékkal. Úgyhogy abban vastagabban fogó bíró ceruzára számíthat a koca.
Aug 02, 2017 16:14:03
broni
Aug 02, 2017 16:14:50
pld, ha 2 egyházi vezető, pld én, és dávid testvérem véletlenül fajtalankodik, az más, mert a hívek bűneit akarják közelről megtapasztalni!!!!!!!!!!de az egyszerű hívű nem buzul!!!!!!!!
Aug 02, 2017 16:14:50
Zulu
(
x15)
Aug 02, 2017 16:18:13
x15)
A július hatodikai sokkal érdekesebb. Az csak egy hónapos, ráadásul egy olyan ügyben, ami nem önbíráskodás, testi sértés vagy garázdaság.
Ez egy olyan ugy, amiben mar jogerosen eliteltek. A bombagyaros ciganyozos posztjarol van szo, kapott erte vegul valamennyi kozmunkat, amit nyiregyhaza kozeleben erpatakon kezdett el ledolgozni OMZ vezenylese alatt. Persze neki, okleveles nacikent nem kellett szart lapatolnia, hanem valami programozos baromsagot csinalt, amit buszken el is ujsagolt valami sajtoszenny lapjain.
trendbeli garázdaság
Aug 02, 2017 16:21:13
Ez világos, de akkor miért kezdték el körözni?
Aug 02, 2017 16:21:13
napipucérka
Aug 02, 2017 16:21:58
Mondjuk IMHO Érpatakon OMZ mellett gányolni rosszabb lehet, mint a böriben hűsölni. Well, mindenki azt csinál, amit akar... Csak apám szeme elé ne kerüljön, véletlenül meglátta a könyörgő emaileket, amiket azóta is kapok tőle, LOLZ...
Aug 02, 2017 16:21:58
trendbeli garázdaság
Aug 02, 2017 16:25:12
Mondjuk IMHO Érpatakon OMZ mellett gányolni rosszabb lehet, mint a böriben hűsölni. Well, mindenki azt csinál, amit akar... Csak apám szeme elé ne kerüljön, véletlenül meglátta a könyörgő emaileket, amiket azóta is kapok tőle, LOLZ...
Szerintem kiderült, hogy a dagadék nem tolta le a hájas picsáját Érpatakra, hanem a gyerekszobából gányolt valamit, ami persze nem készült el. Így az el nem végzett közmunkát letöltendővé változtatta a bíróság.
Aug 02, 2017 16:25:12
JogErős Malac
Aug 02, 2017 16:51:07
Faszparasztok!
Az első körözés csak azért történt, mert nem jelentem meg a tárgyaláson, amint tételesen rámutattam a beidézési szabálytalanságokra, megszüntették azonnal, csak a lusta geci sündőrség baszik levenni a szaros gányolt oldalukról!
A második körözésem is hasonló jogi banalitás, de az ügy még folyamatban van, egyelőre nem teregetném ki a kártyáimat az ügyészség előtt (tudom, hogy úgyis olvassák), majd a következő tolvajkéregetők adásban kitérünk erre is.
Meg persze arra is, hogy ezekkel a nevetséges koncepciós körözésekkel hogyan próbálja a szlovák tótkosügynökség besározni a nevemet és ellehetetleníteni a szakmai előmenetelemet. Ez utóbbi okán egy jövőbeli linkedin posztban is kiosztom majd a magyar HR-es picsákat!
Az első körözés csak azért történt, mert nem jelentem meg a tárgyaláson, amint tételesen rámutattam a beidézési szabálytalanságokra, megszüntették azonnal, csak a lusta geci sündőrség baszik levenni a szaros gányolt oldalukról!
A második körözésem is hasonló jogi banalitás, de az ügy még folyamatban van, egyelőre nem teregetném ki a kártyáimat az ügyészség előtt (tudom, hogy úgyis olvassák), majd a következő tolvajkéregetők adásban kitérünk erre is.
Meg persze arra is, hogy ezekkel a nevetséges koncepciós körözésekkel hogyan próbálja a szlovák tótkosügynökség besározni a nevemet és ellehetetleníteni a szakmai előmenetelemet. Ez utóbbi okán egy jövőbeli linkedin posztban is kiosztom majd a magyar HR-es picsákat!
Aug 02, 2017 16:51:07
Sztárfotó
Aug 02, 2017 17:18:49
Az utókornak:

Úgy nézem megkalapálta ennek is valaki az orrát.

Úgy nézem megkalapálta ennek is valaki az orrát.
Aug 02, 2017 17:18:49
broni
Aug 02, 2017 17:22:01
[quote=Sztárfotó]Az utókornak:
Úgy nézem megkalapálta ennek is valaki az orrát.[/quote
fújjjjjjjjjj, de ocsmány................ronda, vörhenyes, ragyás pofa...gyujsd fel megad, cucu...........
Úgy nézem megkalapálta ennek is valaki az orrát.[/quote
fújjjjjjjjjj, de ocsmány................ronda, vörhenyes, ragyás pofa...gyujsd fel megad, cucu...........
Aug 02, 2017 17:22:01
banshee
(
x24)
Aug 02, 2017 17:22:24
x24)
Nem lehet hogy OMZ rábízta hogy tüntesse el a netről a buzipornós könyvjelzőit, és miután nem shikerült, nem igazolta a közmunkát?
banshee
(
x24)
Aug 02, 2017 17:26:32
x24)
Púp, erről csinálj flokkot, garantált shiker!
Sodifalon a körözés
Aug 02, 2017 17:27:59
3... 2... 1...
Aug 02, 2017 17:27:59
broni
Aug 02, 2017 17:31:27
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--XXA48-Bf--/72eTAHDXTYKZ132mms.jpeg
elképzelem, ahogy bori nyomja neki az erdőben...........
Aug 02, 2017 17:31:27
broni
Aug 02, 2017 17:44:47
királyok királya 03:55 Szöveg elrejtése
Evolúció, örökre megkötözött,
csillagok köntöse, genetikai korona,
Végtelen égbolt építésze,
Az ember fiában sorsunk hazugságos,
diadalmas!
Diadalmas!
Diadalmas!
A királyok királya!
Bold hódító atyja!
Forradalmaink csak most kezdődnek,
örökkévaló énekünk, örökre egy!
Diadalmas!
Diadalmas!
Diadalmas!
Királyok királya! Királyok
Caesar
királya!
Vezető!
Királyok királya!
Fő!
Királyok királya!
HÓDÍTÓ!
Minden jégesõ a királyok királyáról Szóljunk
egy új világba,
messze ezektõl a partoktól!
Krisztus megtévesztette,
Drudgery rabszolgákat,
Mindig tartsd vissza,
Promethean láng , Szóljunk
tehát,
Egy új ember, hogy megtörje,
az ürességbe, az
Univerzális hajsza, Az
üdvösség a túlélés,
és a túlélés a kard,
Mindenki a király királyát
Fényezi a Promethean lángot!
Világítsd meg a Promethean lángot!
A viszály hercege vagyok,
légióim kígyózódnak,
a trombiták felrobbantják a kihívást,
az égbolt felett bannerlámpám, otthon Világítsd meg a Promethean lángot! A viszály hercege vagyok, légióim kígyózódnak, a trombiták felrobbantják a kihívást, az égbolt felett bannerlámpám, otthon Világítsd meg a Promethean lángot! A viszály hercege vagyok, légióim kígyózódnak, a trombiták felrobbantják a kihívást, az égbolt felett bannerlámpám, otthon
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/jCMbHY8NM-Y
Evolúció, örökre megkötözött,
csillagok köntöse, genetikai korona,
Végtelen égbolt építésze,
Az ember fiában sorsunk hazugságos,
diadalmas!
Diadalmas!
Diadalmas!
A királyok királya!
Bold hódító atyja!
Forradalmaink csak most kezdődnek,
örökkévaló énekünk, örökre egy!
Diadalmas!
Diadalmas!
Diadalmas!
Királyok királya! Királyok
Caesar
királya!
Vezető!
Királyok királya!
Fő!
Királyok királya!
HÓDÍTÓ!
Minden jégesõ a királyok királyáról Szóljunk
egy új világba,
messze ezektõl a partoktól!
Krisztus megtévesztette,
Drudgery rabszolgákat,
Mindig tartsd vissza,
Promethean láng , Szóljunk
tehát,
Egy új ember, hogy megtörje,
az ürességbe, az
Univerzális hajsza, Az
üdvösség a túlélés,
és a túlélés a kard,
Mindenki a király királyát
Fényezi a Promethean lángot!
Világítsd meg a Promethean lángot!
A viszály hercege vagyok,
légióim kígyózódnak,
a trombiták felrobbantják a kihívást,
az égbolt felett bannerlámpám, otthon Világítsd meg a Promethean lángot! A viszály hercege vagyok, légióim kígyózódnak, a trombiták felrobbantják a kihívást, az égbolt felett bannerlámpám, otthon Világítsd meg a Promethean lángot! A viszály hercege vagyok, légióim kígyózódnak, a trombiták felrobbantják a kihívást, az égbolt felett bannerlámpám, otthon
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/jCMbHY8NM-Y
Aug 02, 2017 17:44:47
Schwezoff David
Aug 02, 2017 18:02:50
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--XXA48-Bf--/72eTAHDXTYKZ132mms.jpeg
Aug 02, 2017 18:02:50
broni
Aug 02, 2017 18:14:44
[quote=Schwezoff David]Ez neki nem jo! Nem doglott, csak alszik Renyi zsido ujsagiro kutyaja.[/quote
még él, de(((((((((((((((((
még él, de(((((((((((((((((
Aug 02, 2017 18:14:44
Protipp Pityu
Aug 02, 2017 18:24:18
Bori, ez méltó bosszú lenne a 444-es Soros-zsidókon! Kicsinálod Rényi kutyáját, majd jelentkezel a KiMitTube-ra egy videóval, amin a dögöt baszod! Megpukkadnának a biboldók, az biztos!
Aug 02, 2017 18:24:18
-
Aug 02, 2017 18:24:58
kisukrán! nekünk kurvára lényegtelen, hogy ki nyeri a választásokat. de te már nem sokáig szavazhatsz az országunkban, rühes migráns! haza leszel toloncolva ukrajnába!!!
László Boros Alig várom a jövő évi választást. Beikszelem a Fideszt, lefényképezem magam a szavazólappal, aztán belinkelem ezekhez a fórumra...
Tetszik · 1 · 2 órája · Szerkesztve
László Boros Alig várom a jövő évi választást. Beikszelem a Fideszt, lefényképezem magam a szavazólappal, aztán belinkelem ezekhez a fórumra...
Aug 02, 2017 18:24:58
trendbeli garázdaság
Aug 02, 2017 18:32:19
kisukrán! nekünk kurvára lényegtelen, hogy ki nyeri a választásokat. de te már nem sokáig szavazhatsz az országunkban, rühes migráns! haza leszel toloncolva ukrajnába!!!
Tedd meg, Bori! Én aztán nagyon fel leszek baszva! Továbbra is lesz jól fizető melóm, komoly megtakarításom, lakásom, nyelvtudásom és szakképzettségem. Te viszont maradsz a gyerekszobában skizofrén, szűz buziként, akint ha már nagyon hülye, lezavarnak a szalag mellé melózni LOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Fogd már fel, te agyhalott, hogy a felső-közép és felső osztályokat, tehát a trollokat érinti a legkevésbé, hogy hogyan bassza szét az országot Orsós. Vidéken már rég éhséglázadások és törvényen kívüli állapot lesz, amikor Budapesten még mindig normálisan élnek az emberek. Ha meg a fővárost is tönkreteszi a Fidesz, a trollok elmennek nyugatra dolgozni. Miközben te meg a szintén nem százas anyád élet-halál harcot vívtok egy kiflicsücsökért a felfegyverkezett cigányokkal Tiszafaszomban. Úgyhogy felőlem szavazzál csak Orsósra, engem nem érint, Kisbuzi.
Aug 02, 2017 18:32:19
broni
Aug 02, 2017 18:32:31
bori, te janukovics embere vagy.........
Aug 02, 2017 18:32:31
broni
Aug 02, 2017 18:46:44
nálunk mindenki utálja a fideszt a kocsmába!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemsoká patavér fog folyni!!!!!!!!!!!!!!!!őld a fideszest!!!!!!!!!!!
nemsoká patavér fog folyni!!!!!!!!!!!!!!!!őld a fideszest!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2017 18:46:44
broni
Aug 02, 2017 18:50:46
www.dailymail.co.uk/news/article-4753814/Palestinian-murder-accused-wanted-free-prisoners.html
na, ezért nem szabad mocskos arabbbal összeállni!!!!!!!!!!!szegény csaj........atomot gázára!!!!!!!!!!!!
na, ezért nem szabad mocskos arabbbal összeállni!!!!!!!!!!!szegény csaj........atomot gázára!!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2017 18:50:46
Laci
Aug 02, 2017 18:56:56
Ok, de olyan fotót készíts, amin jól látszódik a szavazólap, és az is, hogy a piros bicikliskesztyűn kívül nincs más rajtad!!!! A csajom kéri xD
Aug 02, 2017 18:56:56
fideszes troll
Aug 02, 2017 19:26:13
Aug 02, 2017 19:26:13
Dr Orbán Viktor
Aug 02, 2017 20:10:09
Én meg troll!
Aug 02, 2017 20:10:09
broni
Aug 02, 2017 20:15:39
[quote=Dr Orbán Viktor]Én meg troll![/quote
takarodsz, retek cigány!!!!!!!!!!!!!!
takarodsz, retek cigány!!!!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2017 20:15:39
broni
Aug 02, 2017 20:23:58
A fény
időzete az éjszaka sötétjében közeledik,
Transzcendentális hangok, amelyek
suttognak a horror és a félelem
előrehaladása
nélkül egyedül látás nélkül láthatom
az ismeretlen mélységébe
a titkokat, amelyek megszabadítanak téged Szabad
távoli csillagok, amelyek
nemcsak a szemünkön belül ragyognak,
hanem a legmagasabb elménken
belülről is égnek Még élénkebb
levitáció az égbe
atmoszférikus megszegés
légzés, ahol nincs levegő
túllépve túllépve az elérésünket
Hollow az a szív,
amely verte a földön
a téli elindulások halálát
és Walpurgis újjászülést hoz
Aries
a szarvas gyermek
sprint holdjeleiben,Mert a halál hamarosan sztrájkol,
széles, szárnyas és vad
nem sötétedés hajnal nélkül,
sem teremtés
végtelen végtelen nélkül a nap
örök a hold
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/C4_C9lqKkJg
időzete az éjszaka sötétjében közeledik,
Transzcendentális hangok, amelyek
suttognak a horror és a félelem
előrehaladása
nélkül egyedül látás nélkül láthatom
az ismeretlen mélységébe
a titkokat, amelyek megszabadítanak téged Szabad
távoli csillagok, amelyek
nemcsak a szemünkön belül ragyognak,
hanem a legmagasabb elménken
belülről is égnek Még élénkebb
levitáció az égbe
atmoszférikus megszegés
légzés, ahol nincs levegő
túllépve túllépve az elérésünket
Hollow az a szív,
amely verte a földön
a téli elindulások halálát
és Walpurgis újjászülést hoz
Aries
a szarvas gyermek
sprint holdjeleiben,Mert a halál hamarosan sztrájkol,
széles, szárnyas és vad
nem sötétedés hajnal nélkül,
sem teremtés
végtelen végtelen nélkül a nap
örök a hold
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/C4_C9lqKkJg
Aug 02, 2017 20:23:58
Schwezoff David
Aug 02, 2017 20:26:17
Én meg troll!
Soros-bérenc!
Aug 02, 2017 20:26:17
broni
Aug 02, 2017 20:27:45
Soros-bérenc!
libsi-gender!!!!!!!!!!!!!!
Aug 02, 2017 20:27:45
xray
Aug 02, 2017 21:28:57
ne panaszkodj! :)
Aug 02, 2017 21:28:57
-
Aug 02, 2017 22:24:23
miért nem az 5000 indiainak könyörögsz?
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Már csak 15 feliratkozó kéne a 100-hoz.
IRATKOZZON MÁR FEL YOUTUBE-ON A VLOG-CSATORNÁMRA, AKI MÉG NEM TETTE! Légysziii
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Már csak 15 feliratkozó kéne a 100-hoz.
IRATKOZZON MÁR FEL YOUTUBE-ON A VLOG-CSATORNÁMRA, AKI MÉG NEM TETTE! Légysziii
Aug 02, 2017 22:24:23
-
Aug 02, 2017 22:26:10
folytatódik a spórolás. és ezzel még adósságspirál andor is egyetért.
Farkas Endre Kiss
Jó drágán, de ma megint fejlődött technikailag a vlog. Majd pénteken meglátjátok, mivel.
Farkas Endre Kiss
Aug 02, 2017 22:26:10
-
Aug 02, 2017 22:40:06
Szerintem az indiai nézők őrjöngeni fognak és új csúcsokat fog a nézettség meghódítani.
Szerintem az indiai nézők őrjöngeni fognak és új csúcsokat fog a nézettség meghódítani.
Aug 02, 2017 22:40:06
buli
Aug 02, 2017 23:00:15
[img]https://img.sodika.dk/imgur.com/viwEFLN.jpg[/img]
kedvenc képem
kedvenc képem
Aug 02, 2017 23:00:15
buli
Aug 02, 2017 23:01:18
[img]https://img.sodika.dk/imgur.com/viwEFLN.jpg[/img]
kedvenc képem
kedvenc képem
picsába, ez nem sikerült :(
Aug 02, 2017 23:01:18
Troll Marley
Aug 03, 2017 07:49:28
UH !Sherlock Porks watcha gon,watcha gon,watcha gonna do?
When sherif John Brown come for you?
Let me! Whatcha wanna do? When they come for you?
Árti,árti whatcha gonna do whatcha gonna do?
When they come for you?Sherlock Porks, Sherlock Porks whatcha gonna do?
Whatcha gonna do whatcha gonna do when they come for you?
When sherif John Brown come for you?
Let me! Whatcha wanna do? When they come for you?
Árti,árti whatcha gonna do whatcha gonna do?
When they come for you?Sherlock Porks, Sherlock Porks whatcha gonna do?
Whatcha gonna do whatcha gonna do when they come for you?
Aug 03, 2017 07:49:28
Galla Miki
Aug 03, 2017 07:51:09
Most,hogy Sherlock Porks körözött lett, akkor tulajdonképpen a rendőrség a tolvajkergető kergető?
Aug 03, 2017 07:51:09
banshee
(
x24)
Aug 03, 2017 08:02:58
x24)
A gyakorikérdéses troll feltehetné ezt a hírt oda is, mert a malac előszeretettel röfög ott.
Szorgalmas hallgató
Aug 03, 2017 08:24:02
www.youtube.com/watch?v=_0-SU3T1zrg
Endre mi ez a foskupac amit megint felöltöttél?
Amíg hallottam, tartalmilag értelmezhetetlen volt, utána meg technikailag hallgathatatlan.
Mit érzel ilyenkor?
Endre mi ez a foskupac amit megint felöltöttél?
Amíg hallottam, tartalmilag értelmezhetetlen volt, utána meg technikailag hallgathatatlan.
Mit érzel ilyenkor?
Aug 03, 2017 08:24:02
Púpos Recskapók
Aug 03, 2017 08:32:50
Ja, hogy a minden nap egy videócsá az megint ilyen régi szemetek feltöltését jelenti? Visszavonom a felpörgéses kommentemet!
Aug 03, 2017 08:32:50
Laár András
Aug 03, 2017 08:46:45
Most,hogy Sherlock Porks körözött lett, akkor tulajdonképpen a rendőrség a tolvajkergető kergető?
Sertésvől körözött? Noooormális?
Aug 03, 2017 08:46:45
Gólya
Aug 03, 2017 08:55:30
Iwatt Barbis iwiwes sztori az mi? Nincs elérhető tananyag :/ valaki felsőbbéves segíthetne :/
Aug 03, 2017 08:55:30
még éltet a remény
Aug 03, 2017 09:32:05
Iwatt Barbis iwiwes sztori az mi? Nincs elérhető tananyag :/ valaki felsőbbéves segíthetne :/
az egyik legviccesebb trollkodás volt. Valahogy kiderült,hogy Endre együtt járt Barbival suliba. Valamelyik troll egy álprofillal írt egy laza ismerkedős mailt Barbinak,aki ezt nem vette jó néven. Aztán - milyen kicsi a világ - Endre összefutott Barbimamával aki erősen felkérdezte az ismerkedős mail miatt. Endre ezt elpanaszolta a fórumon, mire a szemfüles troll írt az anyukának is egy mailt, amiben leírta,hogy a találkozásukkor eléggé feszültnek tűnt és talán jó lenne, ha kicsit lenyugodna, ehhez pedig felajánlotta az általa nyújtott egészségügyi szexet :-)
Valami ilyesmi volt. Persze jó lenne, ha meglenne a levélváltás, nagyon nagy poén volt.
Aug 03, 2017 09:32:05
banshee
(
x24)
Aug 03, 2017 09:32:58
x24)
Iwatt Barbi egy mulatt csaj, anyja magyar, apja néger, Púp gyerekkori ismerőse. Még régen írt neki iwiwen hogy alantas származása dacára megbaszná.
Schwezoff Dávid
Aug 03, 2017 10:41:27
Free Hero?
(Milyen szép szittya-turulos magyar név, osztán mégis elmebeteg!)
Hamarosan szabadulhat a kulcsi családirtó
2015 óta tart gyógykezelése H. Csanád Jutasnak, aki démoni sugallatra ölte meg családját.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F08%2F03%2Fhamarosan_szabadulhat_a_kulcsi_csaladirto%2F
2015 óta tart gyógykezelése H. Csanád Jutasnak, aki démoni sugallatra ölte meg családját.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F08%2F03%2Fhamarosan_szabadulhat_a_kulcsi_csaladirto%2F
Aug 03, 2017 10:41:27
még éltet a remény
Aug 03, 2017 11:33:08
Sodi!
Itt az idő,hogy írj egy nyilatkozatot,hogy lám lám, így jár mindenki, aki bántja fizikailag asodit. Porksot üldözik a hatóságok, felkészül az ismeretlen berlini orrtörő és az úrhölgy!
Itt az idő,hogy írj egy nyilatkozatot,hogy lám lám, így jár mindenki, aki bántja fizikailag asodit. Porksot üldözik a hatóságok, felkészül az ismeretlen berlini orrtörő és az úrhölgy!
Aug 03, 2017 11:33:08
Schwezoff Dávid
Aug 03, 2017 11:43:26
Púpfali feliratkozóért könyörgés alatt:
Kósa Miklós
Száz feliratkozónál nyereményjáték?!
·
· 14 órája
Farkas Endre Kiss
Nem. De megnyílik számomra egy pár most nem elérhető funkció.
Kósa Miklós
Száz feliratkozónál nyereményjáték?!
·
· 14 órája
Farkas Endre Kiss
Nem. De megnyílik számomra egy pár most nem elérhető funkció.
Aug 03, 2017 11:43:26
banshee
(
x24)
Aug 03, 2017 11:50:16
x24)
A feliratkozott trollok iratkozzanak le!
Flokk Feliratkozók
Aug 03, 2017 12:42:07
*számuk 15 Gyagyás kamuregre csökken*
Aug 03, 2017 12:42:07
broni
Aug 03, 2017 12:44:20
[quote=Schwezoff Dávid]Free Hero?
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F08%2F03%2Fhamarosan_szabadulhat_a_kulcsi_csaladirto%2F[/quote
never surrender!!!!!!!!!!!!!!!!!
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F08%2F03%2Fhamarosan_szabadulhat_a_kulcsi_csaladirto%2F[/quote
never surrender!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 03, 2017 12:44:20
broni
Aug 03, 2017 12:52:50
remember ted bundy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 03, 2017 12:52:50
Schwezoff Dávid
Aug 03, 2017 13:01:30
remember ted bundy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RÉMember SoDI!!!
Aug 03, 2017 13:01:30
broni
Aug 03, 2017 16:06:14
basztok??????megint?????????????
Aug 03, 2017 16:06:14
broni
Aug 03, 2017 16:18:23
anyámék évente 2-szer basztak egymással........
Aug 03, 2017 16:18:23
Der Trottel
Aug 03, 2017 16:35:27
Aug 03, 2017 16:35:27
broni
Aug 03, 2017 17:20:26
mr emoji 23, jelenkezz!!!!!!!!!!!kívánlak!!!!!!!!!
Aug 03, 2017 17:20:26
stressznélküli nyugi
Aug 03, 2017 18:07:57
Gyagyásh, a következő flokkot Érpatakon forgasd! Többen kérték!
Aug 03, 2017 18:07:57
Schwezoff Dávid
Aug 03, 2017 18:28:38
A Mérnök Urat elkapták már???
Aug 03, 2017 18:28:38
broni
Aug 03, 2017 19:15:17
A Mérnök Urat elkapták már???
nem kell elkapni, menekülés közbe agyonlőni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 03, 2017 19:15:17
broni
Aug 03, 2017 20:17:55
hajrá bordó!!!!!!!!!!!!!!!!!!mocskos vidi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 03, 2017 20:17:55
broni
Aug 03, 2017 20:32:29
Lyukas tested, eltávolítjuk míg sikítani
boncolgatni, hogy összeszedjem a penge most reams
húsdarabokat hazugság oldalán
Kopott testem vagy forgalmazott kijelző
Akkor jelölje bőrét ez ad örömet
veszem drágalátos art válik a bőrömet
Átadás a hide mielőtt meghaltak
tisztesség szembeszállt
durván vágtam el
minden az én zsákmány
Mondd, milyen érzés, amikor a test lefejtjük
Ön hiába a szakterületen
vágyom azt szétszakított
az én őrült vadászat eltávolítását test most kezdődik
Ön jelölheti meg A bőr, ez örömet ad
nekem a drága művészetednek,Ez lesz a bőröm A bőröm elvetése,
mielőtt meghaltál A
tisztesség elszomorított
Önnek egy design
Most egy trófea készült az enyém
Önnek egy design
Keresek találni
Eléged a szartam elme
keresek találni
Eléged a szartam elme
Solo : Jack Owen
Figyelmen kívül hagyva a sírjaidat
A beágyazódásod
kioltása Meghatározott erőszak
A testedből
kiszakadt , eltávolítva, mikor sikolsz A disznó összegyűjtésére, a penge megcsúszik
A test darabjai egymás mellett fekszenek
A testemen viselve vagy a kijelzőn fel vannak tüntetve
Jelölje a bőrt, Te örömet
veszem a drága művészetedet,Ez a bőröm lesz
A bűbáj
elvetése, mielőtt meghaltál A tisztesség elszomorodott
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/nD_4X6Mc2zM
boncolgatni, hogy összeszedjem a penge most reams
húsdarabokat hazugság oldalán
Kopott testem vagy forgalmazott kijelző
Akkor jelölje bőrét ez ad örömet
veszem drágalátos art válik a bőrömet
Átadás a hide mielőtt meghaltak
tisztesség szembeszállt
durván vágtam el
minden az én zsákmány
Mondd, milyen érzés, amikor a test lefejtjük
Ön hiába a szakterületen
vágyom azt szétszakított
az én őrült vadászat eltávolítását test most kezdődik
Ön jelölheti meg A bőr, ez örömet ad
nekem a drága művészetednek,Ez lesz a bőröm A bőröm elvetése,
mielőtt meghaltál A
tisztesség elszomorított
Önnek egy design
Önnek egy design
Keresek találni
Eléged a szartam elme
keresek találni
Eléged a szartam elme
Solo : Jack Owen
Figyelmen kívül hagyva a sírjaidat
A beágyazódásod
kioltása Meghatározott erőszak
A testedből
kiszakadt , eltávolítva, mikor sikolsz A disznó összegyűjtésére, a penge megcsúszik
A test darabjai egymás mellett fekszenek
A testemen viselve vagy a kijelzőn fel vannak tüntetve
Jelölje a bőrt, Te örömet
veszem a drága művészetedet,Ez a bőröm lesz
A bűbáj
elvetése, mielőtt meghaltál A tisztesség elszomorodott
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/nD_4X6Mc2zM
Aug 03, 2017 20:32:29
stabil köszfetyítyés
Aug 03, 2017 21:08:12
Hogy a picsába lehet az, hogy asodi összes fityeójában a háttér van fókuszban, a vekni meg homály? Igazi SoDI minőség!
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 03, 2017 21:08:12
-
Aug 03, 2017 21:09:50
Szerintem megvette a drónt asodi. Mostmár levehetné a balfasz polót akkor :))
Aug 03, 2017 21:09:50
Karandas
Aug 03, 2017 21:11:07
Szerintem megvette a drónt asodi. Mostmár levehetné a balfasz polót akkor :))
A leszkredenc megvan már? Na, ugye!
Aug 03, 2017 21:11:07
broni
Aug 03, 2017 22:00:17
pina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 03, 2017 22:00:17
stabil köszfetyítyés
Aug 03, 2017 23:54:41
Most látom, hogy a flokjára saját maga is feliratkozott a beszól, meg a játszik csatornáival.
Ez így nem ér SoDI!
Hahó!
Ez így nem ér SoDI!
Hahó!
Aug 03, 2017 23:54:41
Recskácska
Aug 04, 2017 00:24:41
Sajnos még így sem sikerült átlépni az üvegplafont
Aug 04, 2017 00:24:41
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Aug 04, 2017 00:52:30
x2)
Te gyagyás fasz, száz feliratkozóért imádkozol?
85 feliratkozód van, amiből kapásból kb. 30-40 troll, 10-15 kamureg feliratkozás részedről, tehát van 30-40 valódi feliratkozód (ezek is 95%-ban a lumpenproli ismerőseid).
Ha most forgatnék a telefonommal egy videót, ahogy a kutyámmal játszok a medencében, kb. lenne 300 feliratkozásom hétfőig, ha csak az ismerőseimet kérném meg a feliratkozásra.
Neked van egészen pontosan 3271 követőd FB-n, és ebből sikerült vért izzadva összeszedni kamureggel, trollal, mindennel 85 feliratkozást.
Gratulálok!
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
85 feliratkozód van, amiből kapásból kb. 30-40 troll, 10-15 kamureg feliratkozás részedről, tehát van 30-40 valódi feliratkozód (ezek is 95%-ban a lumpenproli ismerőseid).
Ha most forgatnék a telefonommal egy videót, ahogy a kutyámmal játszok a medencében, kb. lenne 300 feliratkozásom hétfőig, ha csak az ismerőseimet kérném meg a feliratkozásra.
Neked van egészen pontosan 3271 követőd FB-n, és ebből sikerült vért izzadva összeszedni kamureggel, trollal, mindennel 85 feliratkozást.
Gratulálok!
púp-orr-sérvész
Aug 04, 2017 01:50:26
Farkas Endre Kiss
"Többen" mondták, hogy ronda az ikeás fekete háttér a veknifej mögött a vlogban.
Ezentúl színes,1000 euros kredenc lesz, melynek komoly eszmeisége van.
Aug 04, 2017 01:50:26
púp-orr-sérvész
Aug 04, 2017 02:05:48
Szerintem a disznó egész életében bújkálni tervez, más nevén számlázva a gányolást, mert "nem szabályos a körözés".
Ha tényleg nem jött össze a közmunka, (feltételezem, hogy a polgármesterrel is netcigány módjára beszélt), akkor annyi változik, hogy előbb kezdi élete bújkálos szakaszát. (40 től 60-ig, úgy sem huzzák tovább a dagik)
Ha tényleg nem jött össze a közmunka, (feltételezem, hogy a polgármesterrel is netcigány módjára beszélt), akkor annyi változik, hogy előbb kezdi élete bújkálos szakaszát. (40 től 60-ig, úgy sem huzzák tovább a dagik)
Aug 04, 2017 02:05:48
kripli figyelő
Aug 04, 2017 04:01:25
Tudtál haladni a flokkal sneci.Egyre hanyagabbak a vágások,esik a flokk színvonala.
Aug 04, 2017 04:01:25
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 04, 2017 05:17:30
Hogy alakult Endre? Sikerült ma este lefeküdni, vagy még mindig a flokkot gányolid így hajnalban?
Aug 04, 2017 05:17:30
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Elfogató parancs kibocsátása
7. § (1) Ha a Be. rendelkezése szerint az ismeretlen helyen tartózkodó terhelttel szemben elfogató parancs kibocsátásnak van helye, a körözést elfogató parancsban kell elrendelni.
(2)6 Az intézkedésre jogosult szerv határozattal elfogatóparancsot bocsát ki
...
c) ha szabadságvesztés büntetést, vagy a szabadságvesztés büntetés hátralévő részét ismeretlen helyen tartózkodó elítélten kell foganatba venni [Be. 590. § (3) bekezdés].
szerintem az van, hogy a közérdekű munkát átváltoztatták neki szabadságvesztésre, és azért körözik, mert nem kezdte el letölteni. azért nyíregyházi bíróság rendelte el, mert átjelentkezett érpatakra. valamit elbaszhatott, és nem fogadták el neki a programozói melót.