Dehát neked nincsenek is egyetemi tanulmányaid, csak egy hosszúra nyúlt, poén nélküli lapos vicced. Az, hogy ennyi ideig nem rúgattad ki magad, kurvára nem teljesítmény, ellenben hogy nem sikerült ennyi idő alatt (szumma 14 év) diplomát szerezned, az viszont kurvára nagy teljesítmény, a rossz irányba. Munkámból adódóan rengeteg programozó CV-je megy át a kezem alatt, de egy ilyen negatív achievement egyből kukát jelent. Ha csak annyit mondasz, hogy nincs diplomád, és kussolsz arról, hogy valaha egyetemre jártál, már nagyobb eséllyel indulsz egy HR-esnél.
Egyetem utáni gyakorlat alatt meg mi a faszt értesz? A patkányképűt? Az 5000 forintos feketézéseket? Angyit? A szanaszét tört szélkerék webshopot? Legalább egy internship programra bejutottál? Bazdmeg, BÁRKIT, aki jelentkezik pl egy telekommunikációs cég gyakornoki programjára és van hallgatói jogviszonya, felveszik és ha fél évig jól gályázik, akkor olyan pozit és fizetést adnak neki, amivel ott tartják, nehogy elmenjen, mert... dobpergés... ...nehogy meglepődj...
INFORMATIKUSHIÁNY VAN!
A pesti startupok hónapokig szenvednek, míg végre találnak egy éppkézláb, fizzbuzzt leprogramozni tudó programozót. Cserébe annyi pénzt is adnak lassan egy jó programozónak, mint Berlinben, mert annyira nagy a verseny és az iparág felszívóképessége. Ha valaki itt nem tud elhelyezkedni, az azért van mert hülye is meg balfasz is. Hány CV-t adtál be? Hány linkedin-es megkeresésre válaszoltál és próbálkoztál meg vele? Azért bazmeg, mert minden interjúról kirúgtak (ha elmentél) vagy minden tesztedet lehúzták (ha egyáltalán eljutottál oda), attól már nincs informatikushiány? Retardhiány nincs! Nincs szükség olyan nyomorékokra, mint te, aki olyan php kódot ír, mint te Zserynek, aki a "működjön, a többi nem számít" szemlélettel áll neki a munkának, főleg, hogy csak sokadjára visszadobva tudod elfogadható állpotúra hozni a munkádat.
Mivel magyarázod a gombamód növő gyorstalpaló programozóképzéseket? A cégek saját akadémiai programjait? Az állami stratégiát az inforamatikusképzésre? Hogyan magyarázod ezeket, ha nincs itthon szükség informatikusokra?
a trojjok kíváncsiak mennyit romlott recskás állapota, mert hogy javulásra nem számít senki, az biztos. xd
Én ezt nyem éjtyem. Ha ilyen kis igényű, spórolós SoDI a SoDI, akkor hogy a picsában van sok havi fizetésének megfelelő adótartozása?
A Gyöngyi mamának küldött alamizsna, retard haveroknak bemondásra "kölcsönzések" töredékét teszik csak ki az adósságnak (~3000 Euró), meg hát a 170k-s havi kiadásokon felüli résszel mi a picsa lett?
Igazán kifejthetnéd, hogy egy év tündéjmetyeojszágbeli lét alatt hogyan lehetséges egy olyan totális anyagi, lelki, egészségügyi csőd összehozása, mint amiben most éppen vagy.
Mivel ide már nem írsz többé, szentelhetnél ennek egy külön episzógyot a flokkra, azt mondtad úgyis segíteni akarsz némethonba kiköltöző hazaáruló testvéreidnek.
valoszinuleg ott is mår låttåk elsö pillanatban, hogy idiota vagy, ezert gombokert alkalmaztak!
mi a faszt tanulsz gyagyås, ne hazudj!
andi komodjåval mi van, mikor mesz el megvenni, szeretettel vår!!!
Kiss Endre Farkas hazaáruló!
Ugye jó számot hivok? Miért nem veszed fel?
+49 152 19327863
Kíváncsi lennék azért, hogy az ilyen posztok hány százalékát találja ki a malacz és mennyi igaz belőlük:
www.facebook.com/Tolvajkergetokert/posts/121721461855712
eleve onnan indult az egész, hogy ez a nyomkövető reklámkampánya. tehát pénzért csinálta az egészet. csak aztán megérezte milyen führernek lenni, és önbíráskodni, és onnantól már nem reklám miatt csinálták, hanem batmanesdit játszott.
Meg átbaszta a németeket, és azt gondolta, hogy majd ő írja a szoftvert az okosban beszerzett kínai szarokra. Itt ment el végleg az egész projekt. Mivel ezzel befürdött, maradt a lehúzás, az önbíráskodás meg führerkedés, a három dolog, amit igazából szeret a tokás. Az utolsó fél évben már a dvd sem érdekelte, annyira nyomta az agyát a liter geci. Amióta a bolgár jeti nem engedi magára a bojlertestű önkéntes batmant, még erőszakosabb lett.
de. A nyakatekert fogalmazás és az angolnázás eléggé egyértelmű lenne a vicces excelek nélkül is.
Kölcsönös beleegyezés esetén is kizárt.
Megint jogászkodik a malac!
De nagyon szánalmas, alapvető jogelvekkel nincs tisztában.
És már orvos és anatómiaprofesszor is.
"Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet,"
Boros Lacika indul megszerezni az MNO olvasók IP-jét!:-)
Ez bazdmeg komolyan nem normális. Hogy lehet ekkora faszerdőt szájba venni csak azért, hogy kicsit sajnáltathassa magát a gurulkákkal? És bazdmeg berakja videóba a bizonyítékot. :DDDD
Meg ez a szöveg, "orosz hekkerek", beszarok. Negyvenes vén geci fejjel ilyen dedós szarokkal menőzni... Ez kb. az "én apukám titkosügynök, bibibiii" kaliberű vetítés.
Egyébként szerintem ki van sminkelve a videó kedvéért, ennél meghurcoltabb a feje.
bezzeg amikor csiklón vágták az egyik kappanos nőt, akkor milyen hisztit levágott!
Mindezzel együtt önmagában felháborító hogyan kerülhet egy bűnözőhöz, vagy akárkihez más ember addiktológiai orvosi adata. Ennél kevés kényesebb információ létezik.
Azt hiszem vizsgálatot kell indítanom, hivatalból.
Igazi sittes ábrázata lett. :DDDDDD
Nagyon keményen ihat. Olyan az arca, mint a legleharcoltabb kocsmatöltelékeknek. Viszont azon hangosan felröhögtem, hogy Proland elirigyelte Kisboros zsíros séróját, és jó úton halad, hogy neki is hasonló legyen. Az ötvenéves emós LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Erre most ordítva kivertem.
Már akkor is valószínűleg keményen piált, amikor verte Babikát, a sitt után meg egészen biztosan az üveghez nyúlt, amikor éjjel, verejtékezve és zokogva ébredt abból az újra és újra ismétlődő rémálomból, amiben Sittes Sanyi és haverjai röhögve rángatják le a zokogó Rolindáról a nadrágot LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
szerintem amalgan tomes.
* már élezi a nyársakat *
Feljelentő Feri már írhatja is körbe az ügy érintettjeit (az eljáró bíróságot, az ügyészt, valamint az illetékes rendőrséget)
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-219-%C2%A7-szemelyes-adattal-visszaeles/
Az orvosi adatok különleges adatnak minősülnek, így haszonszerzési célzat nélkül is egyből egy szép közvádas bűncselekményt követ el az, aki megszegi az adatvédelmi törvényt.
Két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, ami azért vicces, mert a malac most jogerős felfüggőn van. Ha a bíró esetleg úgy gondolja, hogy a visszaeső bűnöző tokás megmondóembert nem tántorítaná el a további bünözéstől mondjuk 60 nap közmunka, akkor kiszabhat rá néhány hónap szabadságvesztést, ami egyből letöltendővé alakulna a hajléktalanverésért kapott másfél évvel együtt. És ilyenkor már kedvezménnyel szabadulás sincs, szóval simán rács mögé lehetne juttatni vele a malacot két évre.
A zsidó Sodika nem ismeri a keresztény ünnepeket, ezért keveri a hálaadási pulykát a németeknél karácsonykor fogyasztott kacsával és libával. Vagy egyszerűen csak a hiányos nyelvtudása miatt nem értette, mit mond a főnökúr.
nem mutattak még az egyetemen endikének a keresztény únnepeket, a zsidó-komcsi kiss/bata család sem ünnepelte csak a nov7et még majus1et. zserinek is télapra ígérte a pénzt, a bibsi sodika nem hallott még szent miklósról
www.origo.hu/gazdasag/20161206-a-dolgozok-18-szazaleka-kapnak-es-vegen-pulykapenzt.html
mi az hogy, sőt, nagyon is))))))))))))))))))
Hahahaha.
Ami valószínűbb hogy szívrohamot kapna a fizikai megterheléstől.Ezt már tudjuk mikor lépcsőzött. onnantól csak rosszabbodhatott az álapota.
véletlen, hogy pont október 23-án éjjel és pont 23 órakor??????
Óvodában még tejfogaid voltak, Proland. Hogy lehetnek barnássárgák a vasfogaid az óvodai tablettától? Csak nem hazudsz megint, te büdös bagós?
Húzz haza impotosz ,részegvagy.
m.youtube.com/watch?v=HIcsYeSEDuw
Újpalotai Balboa mégse ment le arcozni a részeg trollhoz.
Nem Proland, amit én fényképeztem a Drégelyvár utcában. Tudod, miközben lent vártalak. Aztán fel is csöngettem, de persze nem vetted fel. Egyedül voltam, én nem bújok az anyukám mögé, mint te. De gyáva szarként még csak beleszólni sem mertél a kaputelefonba, nem hogy lejönni. Egy cipőnézegető kis csicska vagy, akinek annyi jutott, hogy 48 évesen bebaszva fenyegetőzik a neten a gyerekszobából. Nem érzed ilyenkor, mennyire elbasztad az életed?
Nietzsche őrült volt.
persze, mint szemléltető eszköz.
kínzó kérdés
Oct 24, 2017 01:06:51
Endre, az angyvérzésen túlesett, fűtetlen, omladozó viskóban nyomorgó édesapádnak mennyi pénzzel segítettél idáig? Tudod, annak, akitől az elkaszinózott családi örökségedet kaptad, és akit kitettél a lakásból, ahol élt. Ki is mondta, hogy hálátlanság a legundorítóbb emberi tulajdonság?
Oct 24, 2017 01:06:51
Front Endre Farkas
Oct 24, 2017 01:15:17
Pesten lehet, de itt azért Berlinben az egyetemi tanulmányaim ÉS az azutáni gyakorlatom nélkül nem álltak volna szóba velem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dehát neked nincsenek is egyetemi tanulmányaid, csak egy hosszúra nyúlt, poén nélküli lapos vicced. Az, hogy ennyi ideig nem rúgattad ki magad, kurvára nem teljesítmény, ellenben hogy nem sikerült ennyi idő alatt (szumma 14 év) diplomát szerezned, az viszont kurvára nagy teljesítmény, a rossz irányba. Munkámból adódóan rengeteg programozó CV-je megy át a kezem alatt, de egy ilyen negatív achievement egyből kukát jelent. Ha csak annyit mondasz, hogy nincs diplomád, és kussolsz arról, hogy valaha egyetemre jártál, már nagyobb eséllyel indulsz egy HR-esnél.
Egyetem utáni gyakorlat alatt meg mi a faszt értesz? A patkányképűt? Az 5000 forintos feketézéseket? Angyit? A szanaszét tört szélkerék webshopot? Legalább egy internship programra bejutottál? Bazdmeg, BÁRKIT, aki jelentkezik pl egy telekommunikációs cég gyakornoki programjára és van hallgatói jogviszonya, felveszik és ha fél évig jól gályázik, akkor olyan pozit és fizetést adnak neki, amivel ott tartják, nehogy elmenjen, mert... dobpergés... ...nehogy meglepődj...
INFORMATIKUSHIÁNY VAN!
A pesti startupok hónapokig szenvednek, míg végre találnak egy éppkézláb, fizzbuzzt leprogramozni tudó programozót. Cserébe annyi pénzt is adnak lassan egy jó programozónak, mint Berlinben, mert annyira nagy a verseny és az iparág felszívóképessége. Ha valaki itt nem tud elhelyezkedni, az azért van mert hülye is meg balfasz is. Hány CV-t adtál be? Hány linkedin-es megkeresésre válaszoltál és próbálkoztál meg vele? Azért bazmeg, mert minden interjúról kirúgtak (ha elmentél) vagy minden tesztedet lehúzták (ha egyáltalán eljutottál oda), attól már nincs informatikushiány? Retardhiány nincs! Nincs szükség olyan nyomorékokra, mint te, aki olyan php kódot ír, mint te Zserynek, aki a "működjön, a többi nem számít" szemlélettel áll neki a munkának, főleg, hogy csak sokadjára visszadobva tudod elfogadható állpotúra hozni a munkádat.
Mivel magyarázod a gombamód növő gyorstalpaló programozóképzéseket? A cégek saját akadémiai programjait? Az állami stratégiát az inforamatikusképzésre? Hogyan magyarázod ezeket, ha nincs itthon szükség informatikusokra?
Oct 24, 2017 01:15:17
Front Endre Farkas
Oct 24, 2017 01:20:15
30 látogató hajnal fél kettőkor. Ez shiker!
Oct 24, 2017 01:20:15
xray
Oct 24, 2017 01:24:41
30 látogató hajnal fél kettőkor. Ez shiker!
a trojjok kíváncsiak mennyit romlott recskás állapota, mert hogy javulásra nem számít senki, az biztos. xd
Oct 24, 2017 01:24:41
töppedt buzigolyók
Oct 24, 2017 01:25:47
Endre bizony egy utolsó tróger, aki a saját döntéseiért nem képes vállalni a felelősséget. Folyamatosan az Univerzumot meg a körülményeket emlegeti, mert bizony az Endre olyan, mint egy kisgyerek, aki soha sem hibás. Mindig mások tehetnek mindenről. A körülmények, a gazdasági világválság, az egyetem, a szülők, a berlini kurva, stb. Endre tehetetlen, ő csak sodródik egyik helyzetből a másikba, tátott szájjal, a faszok meg csak dőlnek befelé a torkába.
Mondd már el nekem te faszverő gnóm: hogy lehet így élni?
Mondd már el nekem te faszverő gnóm: hogy lehet így élni?
Oct 24, 2017 01:25:47
Legjobb becenév
Oct 24, 2017 01:36:27
Oct 24, 2017 01:36:27
Legjobb becenév
Oct 24, 2017 01:38:56
Mostmár hivatalosan is bebizonyította a sodi, hogy olyan sok pénzt keres a megélhetésen felül, amiből egyszerűen visszafizethetné a tartozásait.
De a sodi nem fizeti vissza a tartozásait, mert szarból van a sodi.
Ilyen sodi a sodi:
A sodi több pénzt buziszaunázik el, mint amennyiből szűkölő édesanyját támogatja.
A sodi pénzért próbált barátokat venni, de erre több százezer forint sem volt elég.
A sodi a haldokló Vera néni utolsó hónapjaiban is pénzt csalt ki az öregasszonyból.
A temetőbogár, a sodi.
De a sodi nem fizeti vissza a tartozásait, mert szarból van a sodi.
Ilyen sodi a sodi:
A sodi több pénzt buziszaunázik el, mint amennyiből szűkölő édesanyját támogatja.
A sodi pénzért próbált barátokat venni, de erre több százezer forint sem volt elég.
A sodi a haldokló Vera néni utolsó hónapjaiban is pénzt csalt ki az öregasszonyból.
A temetőbogár, a sodi.
Oct 24, 2017 01:38:56
Sodilegnagyobbrajongója
Oct 24, 2017 01:39:26
Miről maradtam itt le.,.
És nem, Endrének nem 6000 euró adóssága volt.
Augusztus végén tartott 6000-nél, 4000 folyószámla, 2000 hitelkártya, mindkettő kimaxolva. Semmi találgatás, ő maga mondta. A szőnyeg miatt kellett kimaxolni a hitelkártyát.
Ezután akart adósságrendező hitelt felvenni 8000 euró értékben, de ez már megbukott a banki kockázatértékelésen. Ekkor volt az óriási egynapos para, amikor ott állt vagy 200 euróval a zsebében, és már azon gondolkodottt, hogy csapot-papot és főleg adósságot hátrahagyva hazamenekül Újszászra.
De utolsó pillanatban megemelték a meglévő hitelkeretét 2500-zal. Tehát úgy szeptember-végén, október elején, amikor ez történt, 8500 euró mínuszban volt.
Látjuk, azóta is szüntelenül zajlik a spórolás (múlt héten minimum három játék plusz még kütyü is volt), ezért kizártnak tartom, hogy a szükséges kamaton felül bármit fizetett volna. Azt is csak azért, mert automatikusan levonják a számlájáról.
A bárányhimlő meg a kórház miatt volt két hete, amikor nem nagyon lehettek kiadásai, de Endrét ismerve óriási spórolással kell majd ezt minél előbb kompenzálni.
És nem, Endrének nem 6000 euró adóssága volt.
Augusztus végén tartott 6000-nél, 4000 folyószámla, 2000 hitelkártya, mindkettő kimaxolva. Semmi találgatás, ő maga mondta. A szőnyeg miatt kellett kimaxolni a hitelkártyát.
Ezután akart adósságrendező hitelt felvenni 8000 euró értékben, de ez már megbukott a banki kockázatértékelésen. Ekkor volt az óriási egynapos para, amikor ott állt vagy 200 euróval a zsebében, és már azon gondolkodottt, hogy csapot-papot és főleg adósságot hátrahagyva hazamenekül Újszászra.
De utolsó pillanatban megemelték a meglévő hitelkeretét 2500-zal. Tehát úgy szeptember-végén, október elején, amikor ez történt, 8500 euró mínuszban volt.
Látjuk, azóta is szüntelenül zajlik a spórolás (múlt héten minimum három játék plusz még kütyü is volt), ezért kizártnak tartom, hogy a szükséges kamaton felül bármit fizetett volna. Azt is csak azért, mert automatikusan levonják a számlájáról.
A bárányhimlő meg a kórház miatt volt két hete, amikor nem nagyon lehettek kiadásai, de Endrét ismerve óriási spórolással kell majd ezt minél előbb kompenzálni.
Oct 24, 2017 01:39:26
Púpos Recskapók
Oct 24, 2017 02:00:17
Mert az állandó kiadásaim nem többek, mint egy átlagmagyaré.
Lakhatás rezsivel 120 ezer.
Mobilnet 10 ezer.
Uszodás kondibérlet 20 ezer.
Tömegközlekedési bérlet 20 ezer.
160 ezer.
Plusz a kaja, de az itt ugyanolyan olcsó.
Lakhatás rezsivel 120 ezer.
Mobilnet 10 ezer.
Uszodás kondibérlet 20 ezer.
Tömegközlekedési bérlet 20 ezer.
160 ezer.
Plusz a kaja, de az itt ugyanolyan olcsó.
Én ezt nyem éjtyem. Ha ilyen kis igényű, spórolós SoDI a SoDI, akkor hogy a picsában van sok havi fizetésének megfelelő adótartozása?
A Gyöngyi mamának küldött alamizsna, retard haveroknak bemondásra "kölcsönzések" töredékét teszik csak ki az adósságnak (~3000 Euró), meg hát a 170k-s havi kiadásokon felüli résszel mi a picsa lett?
Igazán kifejthetnéd, hogy egy év tündéjmetyeojszágbeli lét alatt hogyan lehetséges egy olyan totális anyagi, lelki, egészségügyi csőd összehozása, mint amiben most éppen vagy.
Mivel ide már nem írsz többé, szentelhetnél ennek egy külön episzógyot a flokkra, azt mondtad úgyis segíteni akarsz némethonba kiköltöző hazaáruló testvéreidnek.
Oct 24, 2017 02:00:17
Púpos Recskapók
Oct 24, 2017 02:07:22
Egyébként én nem sokkal később kezdtem el dolgozni mint te, egyetem mellett, kevesebb mint napi 4 órában skáláztam anno annyit, mint a te németországi melócsád által felhúzott 7 éves havi átlagod, pedig kurvára nem kerestem jól az évfolyamtársakhoz képest. Ja, és én közben el is végeztem az egyetemet, ráadásul nem ilyen büfé tanárszakot.
Szóval igazán büszke lehetsz az elért eredményeidre, vérprofi faszverő vagy!
Szóval igazán büszke lehetsz az elért eredményeidre, vérprofi faszverő vagy!
Oct 24, 2017 02:07:22
akárki armand
Oct 24, 2017 04:24:41
Egy szabvány programozó megkapja a gépét 8 évesen, nagyjából 9-10 évesen missioncompleted a HelloWorld, és akkor van még 10-12 éve a diploig. Persze lehet úgy is, hogy érettségi után tölti be először a qbasic.exét, no de akkor nem vgakicsomagolós videókat készít meg arcoskodik az esgén, hanem szabadidejében programoz. Mindegy mit. Mp3tagger-t, 5 ember által letöltött thirdparty utilokat a Terminate-hez, mindegy, hiszen minden csak ujjgyakorlat. És nem, nem jár rendszerbétés sajtpapírok után, mert helyén kezeli a strukturált programozást. Kedvence a goto. Meg lehet az is, hogy diploma után áll neki a HelloWorldnek, de az olyan is. Tizenhárom egy péktucat.
Oct 24, 2017 04:24:41
moshe dayan
(
x2)
Oct 24, 2017 04:59:41
x2)
mi a kurva élet az a pulykapénz?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2017 05:44:17
x17)
655.
Pulykapénzzel együtt 675 havi átlag felett.
Plusz a hazai kisebb megrendelések.
És tudom, hogy a béka segge alatt vagyok, de közben tanulok.
Szóval így jó ez.
Pulykapénzzel együtt 675 havi átlag felett.
Plusz a hazai kisebb megrendelések.
És tudom, hogy a béka segge alatt vagyok, de közben tanulok.
Szóval így jó ez.
valoszinuleg ott is mår låttåk elsö pillanatban, hogy idiota vagy, ezert gombokert alkalmaztak!
mi a faszt tanulsz gyagyås, ne hazudj!
andi komodjåval mi van, mikor mesz el megvenni, szeretettel vår!!!
Avatár
Oct 24, 2017 05:53:41
Oct 24, 2017 05:53:41
Sittes Sanyi
Oct 24, 2017 06:48:17
Ne baszatlankodj itt, asszony!
Oct 24, 2017 06:48:17
Örebro
(
x17)
Oct 24, 2017 06:49:10
x17)
Buziroli, igy vezeted le ha nem all fel?
Sodilegnagyobbrajongója
Oct 24, 2017 06:49:33
Nem semmi, hogy a végstádiumos rákos, halálos ágyában szenvedő Vera nénit még lehúzta pár százezer forintra a vérprofi élősödő, de utána még a temetésére se volt képes elmennni.
Oct 24, 2017 06:49:33
+
Oct 24, 2017 06:58:15
Ennek a szerencsétlen mínusznak elregélné valaki, hogy a számítástechnika nyelve még mindig nem a magyar. Nekem sajnos meghaladja a komfortzónámat. nszksz.
Oct 24, 2017 06:58:15
magyarosító matild
Oct 24, 2017 07:00:11
10 megjegyzés ÜdvözlégyVilág 1.0-s verzió
20 nyomtat "Üdvözlégy Világ"
30 vége
20 nyomtat "Üdvözlégy Világ"
30 vége
Oct 24, 2017 07:00:11
Telefon BRD
Oct 24, 2017 07:39:23
Kiss Endre Farkas hazaáruló!
Ugye jó számot hivok? Miért nem veszed fel?
+49 152 19327863
Oct 24, 2017 07:39:23
...
Oct 24, 2017 08:37:36
Végre újra itt a snecó. Remélem karácsonyra készülsz valami programmal nekünk te szaunakirály.
Oct 24, 2017 08:37:36
banshee
(
x24)
Oct 24, 2017 08:41:29
x24)
Tett ki mostanság képet a himlőhelyes vekniről?
banshee
(
x24)
Oct 24, 2017 09:03:21
x24)
Úgy látszik, a legközelebbi friss flokkhoz le kell kenni a veknit alapozóval, hogy eltűnjenek a himlőhelyek.
Sminkelnie kell a sodinak. A sodinak, a buzinak...
Sminkelnie kell a sodinak. A sodinak, a buzinak...
Schwezoff David
Oct 24, 2017 09:47:05
Mekkora műsor volt itt!!!
Sodi, dököjjmekk, malac mérnök mai akasztását is lenyomtad!
Sodi, dököjjmekk, malac mérnök mai akasztását is lenyomtad!
Oct 24, 2017 09:47:05
-
Oct 24, 2017 10:26:11
Oct 24, 2017 10:26:11
-
Oct 24, 2017 10:32:42
a tegnap este tanulsága: minden Soha többet nem írok ide időszak véget ér egyszer. mert akaratgyenge sodi a sodi.
Oct 24, 2017 10:32:42
Púpos Recskapók
Oct 24, 2017 10:36:43
Kíváncsi lennék azért, hogy az ilyen posztok hány százalékát találja ki a malacz és mennyi igaz belőlük:
www.facebook.com/Tolvajkergetokert/posts/121721461855712
Oct 24, 2017 10:36:43
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 10:48:24
"Rengeteg bevetésen vettem részt, mint az egyik legaktívabb budapesti csapat tagja. Büszke voltam rá, hogy amit csinálunk a rendőrök is elismerik, és tevékenységünknek köszönhetően a kerékpárlopások száma jelentősen visszaesett."
Nagy mesélő a röfi! Valahogy arról a rengeteg bevetésről nem készült felvétel, a dvd-ken mindig csak a kommandósdit játszó, és aztán felsülő idióták gyülekezetét láthattuk. A rendőrök meg annyira tisztelték őket, hogy az első adandó alkalommal lekapcsolták az őket folyamatosan ugráltató, nagyképűen kioktató, önbíráskodó malaczot és gurulkáit. A munkásságuk eredményét pedig semmiféle statisztika nem igazolta. Mondjuk nem is ez volt a cél, hanem a szánalmas szarok lehúzása, hogy a mérnökúrnak nehogy dolgoznia kelljen.
Nagy mesélő a röfi! Valahogy arról a rengeteg bevetésről nem készült felvétel, a dvd-ken mindig csak a kommandósdit játszó, és aztán felsülő idióták gyülekezetét láthattuk. A rendőrök meg annyira tisztelték őket, hogy az első adandó alkalommal lekapcsolták az őket folyamatosan ugráltató, nagyképűen kioktató, önbíráskodó malaczot és gurulkáit. A munkásságuk eredményét pedig semmiféle statisztika nem igazolta. Mondjuk nem is ez volt a cél, hanem a szánalmas szarok lehúzása, hogy a mérnökúrnak nehogy dolgoznia kelljen.
Oct 24, 2017 10:48:24
-
Oct 24, 2017 10:53:08
"Rengeteg bevetésen vettem részt, mint az egyik legaktívabb budapesti csapat tagja. Büszke voltam rá, hogy amit csinálunk a rendőrök is elismerik, és tevékenységünknek köszönhetően a kerékpárlopások száma jelentősen visszaesett."
eleve onnan indult az egész, hogy ez a nyomkövető reklámkampánya. tehát pénzért csinálta az egészet. csak aztán megérezte milyen führernek lenni, és önbíráskodni, és onnantól már nem reklám miatt csinálták, hanem batmanesdit játszott.
Oct 24, 2017 10:53:08
Vetőmag
Oct 24, 2017 10:59:25
Én is RENGETEG BEVETÉSEN VETTEM RÉSZT.
Mégis csak egy csíra lett belőlem!
Mégis csak egy csíra lett belőlem!
Oct 24, 2017 10:59:25
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 11:01:06
Meg átbaszta a németeket, és azt gondolta, hogy majd ő írja a szoftvert az okosban beszerzett kínai szarokra. Itt ment el végleg az egész projekt. Mivel ezzel befürdött, maradt a lehúzás, az önbíráskodás meg führerkedés, a három dolog, amit igazából szeret a tokás. Az utolsó fél évben már a dvd sem érdekelte, annyira nyomta az agyát a liter geci. Amióta a bolgár jeti nem engedi magára a bojlertestű önkéntes batmant, még erőszakosabb lett.
Oct 24, 2017 11:01:06
-
Oct 24, 2017 11:06:39
ez a 4. rendűmoldaláról van
László Tóth Erő és Elszántság?
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · október 18., 11:37
Bánsági Andor Nem én intéztem, mivel én sose voltam híve egy pártnak sem. De amilyen rossz a helyzetünk - Isten bocsásson meg, hogy ezt mondom -, még a Soros pénzét is elfogadnám.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · október 18., 12:08
László Tóth Erő és Elszántság?
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · október 18., 11:37
Bánsági Andor Nem én intéztem, mivel én sose voltam híve egy pártnak sem. De amilyen rossz a helyzetünk - Isten bocsásson meg, hogy ezt mondom -, még a Soros pénzét is elfogadnám.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · október 18., 12:08
Oct 24, 2017 11:06:39
-
Oct 24, 2017 11:14:29
nem értem ezt a bánságit, hogy miért nem kér pénzt a vádlottársától, akinek kiváló megélhetést biztosít a jelenlegi állása?
Oct 24, 2017 11:14:29
Der Trottel
Oct 24, 2017 11:18:45
Hát Sodi, nem csoda, hogy be akartál állni szcientológusnak, azok pont ilyen balekokra vadásznak, mint te. Bőven a megélhetéseden felül keresel, mégis képes voltál rekordidő alatt eladósodni. Lakásmaffiás tanárúr vagy más szélhámosok sem kellenek hozzá, saját magad is találsz hülyeségeket, amire elbaszhatod a vagyonodat.
Oct 24, 2017 11:18:45
Gólya
Oct 24, 2017 11:21:00
nekem gyanús hogy ez nem Ő
Oct 24, 2017 11:21:00
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2017 11:24:04
nekem gyanús hogy ez nem Ő
de. A nyakatekert fogalmazás és az angolnázás eléggé egyértelmű lenne a vicces excelek nélkül is.
Kölcsönös beleegyezés esetén is kizárt.
Oct 24, 2017 11:24:04
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2017 11:43:33
új malacz csidejó!
youtu.be/G4_n2XU--vU
youtu.be/G4_n2XU--vU
Oct 24, 2017 11:43:33
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2017 11:50:43
És már orvos és anatómiaprofesszor is.
Oct 24, 2017 11:50:43
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2017 11:53:14
Itt pedig a Malac újabb bűncselekményt ismer be/követ el:
youtu.be/G4_n2XU--vU?t=23m58s
Asszem ezt most lementem szépen, mielőtt eltünteti.
DONE.
Valami bírósági szobafestő esetleg megtehetné a szükséges jogi lépéseket.
Ha az én orvosi adataimat tenné ki a netre, akkor Sodi szavaival élve: PERELNI KELL.
DONE.
Ha az én orvosi adataimat tenné ki a netre, akkor Sodi szavaival élve: PERELNI KELL.
Oct 24, 2017 11:53:14
-
Oct 24, 2017 12:06:41
mno.hu/bunugy_baleset/ket-ugyben-is-korozi-a-rendorseg-Sherlock Porkset-2423180
Oct 24, 2017 12:06:41
-
Oct 24, 2017 12:10:05
hm, a videó szerint a bíró már ítéletet akar hozni, és még a malacz szerint is el fogják ítélni őket. úgy tudom ha 5 év fölött kap első fokon, akkor valószínűleg elrendelik az előzetest a jogerős ítéletig.
Oct 24, 2017 12:10:05
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2017 12:10:47
mno.hu/bunugy_baleset/ket-ugyben-is-korozi-a-rendorseg-Sherlock Porkset-2423180
"Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet,"
Boros Lacika indul megszerezni az MNO olvasók IP-jét!:-)
Oct 24, 2017 12:10:47
The Young Broni
Oct 24, 2017 12:21:19
Oct 24, 2017 12:21:19
Laci
Oct 24, 2017 12:33:54
Sodi megint faszt hiányol!!! Megjegyzem, a csajom szerint jogosan!
Farkas Endre Kiss
18 órája · Berlin (Németország) ·
Jövök ki a melóból, olvasom át a híreket, és ma már sehol nincs címlapon Marton László fasza. Hát mi lesz így a Megalázott Magyar Nők tisztességével?
Farkas Endre Kiss
Jövök ki a melóból, olvasom át a híreket, és ma már sehol nincs címlapon Marton László fasza. Hát mi lesz így a Megalázott Magyar Nők tisztességével?
Oct 24, 2017 12:33:54
Púpos Recskapók
Oct 24, 2017 12:34:44
DONE.
DONE.
Ez bazdmeg komolyan nem normális. Hogy lehet ekkora faszerdőt szájba venni csak azért, hogy kicsit sajnáltathassa magát a gurulkákkal? És bazdmeg berakja videóba a bizonyítékot. :DDDD
Meg ez a szöveg, "orosz hekkerek", beszarok. Negyvenes vén geci fejjel ilyen dedós szarokkal menőzni... Ez kb. az "én apukám titkosügynök, bibibiii" kaliberű vetítés.
Egyébként szerintem ki van sminkelve a videó kedvéért, ennél meghurcoltabb a feje.
Oct 24, 2017 12:34:44
-
Oct 24, 2017 12:36:20
Sodi megint faszt hiányol!!! Megjegyzem, a csajom szerint jogosan!
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
bezzeg amikor csiklón vágták az egyik kappanos nőt, akkor milyen hisztit levágott!
Oct 24, 2017 12:36:20
Péterfalvi Attila
Oct 24, 2017 12:39:57
Mindezzel együtt önmagában felháborító hogyan kerülhet egy bűnözőhöz, vagy akárkihez más ember addiktológiai orvosi adata. Ennél kevés kényesebb információ létezik.
Azt hiszem vizsgálatot kell indítanom, hivatalból.
Oct 24, 2017 12:39:57
-
Oct 24, 2017 12:55:42
Oct 24, 2017 12:55:42
Púpos Recskapók
Oct 24, 2017 13:09:58
molnár f. videó, 11:00-tól rolinda beszél.
hú bazmeg, milyen feje lett ennek.
youtu.be/qkpl3awwezM
youtu.be/qkpl3awwezM
Oct 24, 2017 13:09:58
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 13:11:32
molnár f. videó, 11:00-tól rolinda beszél.
youtu.be/qkpl3awwezM
youtu.be/qkpl3awwezM
Nagyon keményen ihat. Olyan az arca, mint a legleharcoltabb kocsmatöltelékeknek. Viszont azon hangosan felröhögtem, hogy Proland elirigyelte Kisboros zsíros séróját, és jó úton halad, hogy neki is hasonló legyen. Az ötvenéves emós LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Oct 24, 2017 13:11:32
Sittes Sanyi
Oct 24, 2017 13:12:04
Erre most ordítva kivertem.
Oct 24, 2017 13:12:04
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2017 14:18:41
x17)
Pfhejj bazmeg Baxi, hogy a kurva anyádba nézel ki? Ilyen elbaszott alkesz fejet még Sneci is ritkán tud produkálni, pedig ő mindig be van baszva a flokkokban, te meg "elvileg" ezen a videón nem vagy részeg (bár kitudja, tuti lecsúszott 1-2 feles tüske a felvétel előtt).
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 14:26:45
Pfhejj bazmeg Baxi, hogy a kurva anyádba nézel ki? Ilyen elbaszott alkesz fejet még Sneci is ritkán tud produkálni, pedig ő mindig be van baszva a flokkokban, te meg "elvileg" ezen a videón nem vagy részeg (bár kitudja, tuti lecsúszott 1-2 feles tüske a felvétel előtt).
Már akkor is valószínűleg keményen piált, amikor verte Babikát, a sitt után meg egészen biztosan az üveghez nyúlt, amikor éjjel, verejtékezve és zokogva ébredt abból az újra és újra ismétlődő rémálomból, amiben Sittes Sanyi és haverjai röhögve rángatják le a zokogó Rolindáról a nadrágot LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Oct 24, 2017 14:26:45
Schwezoff Dávid
Oct 24, 2017 14:28:38
Már akkor is valószínűleg keményen piált, amikor verte Babikát, a sitt után meg egészen biztosan az üveghez nyúlt, amikor éjjel, verejtékezve és zokogva ébredt abból az újra és újra ismétlődő rémálomból VÁGYÁLOMBÓL , amiben Sittes Sanyi és haverjai röhögve rángatják le a zokogó Rolindáról a nadrágot LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Oct 24, 2017 14:28:38
Hiénaverő
(
x17)
Oct 24, 2017 14:46:04
x17)
Az az aranyfog Tajginak keci :D Mint a cigányoknál XDDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Der Trottel
Oct 24, 2017 14:51:45
Tajgi pár év múlva (a szivar helyett képzeljetek oda egy doboz Sárkányt).
[img img.sodika.dk/imgur.com/uStOzOW.jpg]
[img img.sodika.dk/imgur.com/uStOzOW.jpg]
Oct 24, 2017 14:51:45
-
Oct 24, 2017 14:52:17
Az az aranyfog Tajginak keci :D Mint a cigányoknál XDDD
szerintem amalgan tomes.
Oct 24, 2017 14:52:17
Der Trottel
Oct 24, 2017 14:52:49
Oct 24, 2017 14:52:49
chili az élet
Oct 24, 2017 15:19:04
mikor lesz vége a tárgyalásnak?
Oct 24, 2017 15:19:04
Pörzsölő Pali
Oct 24, 2017 15:20:31
mikor lesz vége a tárgyalásnak?
* már élezi a nyársakat *
Oct 24, 2017 15:20:31
Hobbifestő
Oct 24, 2017 16:03:25
DONE.
DONE.
Feljelentő Feri már írhatja is körbe az ügy érintettjeit (az eljáró bíróságot, az ügyészt, valamint az illetékes rendőrséget)
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-219-%C2%A7-szemelyes-adattal-visszaeles/
Az orvosi adatok különleges adatnak minősülnek, így haszonszerzési célzat nélkül is egyből egy szép közvádas bűncselekményt követ el az, aki megszegi az adatvédelmi törvényt.
Két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, ami azért vicces, mert a malac most jogerős felfüggőn van. Ha a bíró esetleg úgy gondolja, hogy a visszaeső bűnöző tokás megmondóembert nem tántorítaná el a további bünözéstől mondjuk 60 nap közmunka, akkor kiszabhat rá néhány hónap szabadságvesztést, ami egyből letöltendővé alakulna a hajléktalanverésért kapott másfél évvel együtt. És ilyenkor már kedvezménnyel szabadulás sincs, szóval simán rács mögé lehetne juttatni vele a malacot két évre.
Oct 24, 2017 16:03:25
Brian
Oct 24, 2017 17:44:12
azért rendesen visít a malac, érzi már hogy pár évre rá fogják zárni az ólajtót
Oct 24, 2017 17:44:12
hétfő hajnali himlő
Oct 24, 2017 17:46:09
gnóm, neked majd nyolc év kellett, hogy elérd a magyar átlagbért, két év német melócsával? nem az infos átlagbért, hanem a magyar összátlagot, nem is a pestit ahol elméletileg dolgoztál? hát szarból vagy recskás? ma egy pályakezdő kőműves vagy szakács is többet keres mint az átlag, te szerencsétlen. ez a fázis már a menetrend szerinti bukásod előtti utolsó, ahol már megint az excelt babrálod, csak hogy legyen valami sikerélményed, bizony!
Oct 24, 2017 17:46:09
-
Oct 24, 2017 17:51:55
komment az mno cikk alatt:
Palotai Herkules
5 órája
Aha, igen, a Tolvajkéregetők. Egy újabb "civil" szervezet volt.
Hogy minek szól az idézőjel? Lássuk csak: első ránézésre nemes a cél, a bűnözés visszaszorítása, de ha jobban megnézitek a videóikat, akkor láthatjátok, hogy mindegyik részben külön blokkot szenteltek annak, hogy elégedetlenséget szítsanak, többek között a rendőrség lejáratásával. Ezen keresztül akarták a közbizalmat rombolni, és ezáltal káoszba dönteni sokat szenvedett hazánkat. Több mint valószínű, hogy Soros pénzelte őket, az ő mocskos aranyából voltak ekkora urak. Honnan futotta volna egyébként a drága felszerelésre, a milliós csalibringákra? Honnan futotta Futó Barnabásra? Én személy szerint örülök, hogy bíróság előtt vannak, és remélem, hogy igazi elrettentő büntetést szabnak ki rájuk!
Palotai Herkules
5 órája
Aha, igen, a Tolvajkéregetők. Egy újabb "civil" szervezet volt.
Hogy minek szól az idézőjel? Lássuk csak: első ránézésre nemes a cél, a bűnözés visszaszorítása, de ha jobban megnézitek a videóikat, akkor láthatjátok, hogy mindegyik részben külön blokkot szenteltek annak, hogy elégedetlenséget szítsanak, többek között a rendőrség lejáratásával. Ezen keresztül akarták a közbizalmat rombolni, és ezáltal káoszba dönteni sokat szenvedett hazánkat. Több mint valószínű, hogy Soros pénzelte őket, az ő mocskos aranyából voltak ekkora urak. Honnan futotta volna egyébként a drága felszerelésre, a milliós csalibringákra? Honnan futotta Futó Barnabásra? Én személy szerint örülök, hogy bíróság előtt vannak, és remélem, hogy igazi elrettentő büntetést szabnak ki rájuk!
Oct 24, 2017 17:51:55
rojtosseggü cselfenomén
Oct 24, 2017 17:58:03
de szép vagy tajgefos, mint egy tál kolerás köpet. barbika biztos sóvárog egy ilyen fess úriember után
Oct 24, 2017 17:58:03
kripli figyelő
Oct 24, 2017 18:01:25
mi a kurva élet az a pulykapénz?
500euró amit a falmelléki zsidó cég fizet,ha az év végéig kevesebb mint 9nap táppénzt vesz ki a bérrabszolga. Oct 24, 2017 18:01:25
evidenciák
Oct 24, 2017 18:23:22
500euró amit a falmelléki zsidó cég fizet,ha az év végéig kevesebb mint 9nap táppénzt vesz ki a bérrabszolga.
A zsidó Sodika nem ismeri a keresztény ünnepeket, ezért keveri a hálaadási pulykát a németeknél karácsonykor fogyasztott kacsával és libával. Vagy egyszerűen csak a hiányos nyelvtudása miatt nem értette, mit mond a főnökúr.
Oct 24, 2017 18:23:22
Brian
Oct 24, 2017 18:33:27
nem mutattak még az egyetemen endikének a keresztény únnepeket, a zsidó-komcsi kiss/bata család sem ünnepelte csak a nov7et még majus1et. zserinek is télapra ígérte a pénzt, a bibsi sodika nem hallott még szent miklósról
Oct 24, 2017 18:33:27
broni
Oct 24, 2017 18:37:37
na, megjötem, odavótam bogyeszér, döglött meg retard????????????
előszőr nem is akart írni a főorvos úr, hogy még nem telt el elég idő, de oscar -díjas alakítást nyujtottam, és persze írt)))))))))))))))
előszőr nem is akart írni a főorvos úr, hogy még nem telt el elég idő, de oscar -díjas alakítást nyujtottam, és persze írt)))))))))))))))
Oct 24, 2017 18:37:37
chili az élet
Oct 24, 2017 18:38:44
www.origo.hu/gazdasag/20161206-a-dolgozok-18-szazaleka-kapnak-es-vegen-pulykapenzt.html
Oct 24, 2017 18:38:44
broni
Oct 24, 2017 18:50:54
jó ez az ópiát tartalmú antidepi, roli, legközelebb fizetek 10 sört, ha összefutunk!!!!!!!!!!!!!!
Oct 24, 2017 18:50:54
mongolidióta cselkirály
Oct 24, 2017 18:56:00
jó ez az ópiát tartalmú antidepi, roli, legközelebb fizetek 10 sört, ha összefutunk!!!!!!!!!!!!!!
utána felgyújtod? Oct 24, 2017 18:56:00
broni
Oct 24, 2017 19:12:09
utána felgyújtod?
mi az hogy, sőt, nagyon is))))))))))))))))))
Oct 24, 2017 19:12:09
-
Oct 24, 2017 19:13:35
Proland, ma is figyeled a kapucsengőt?
Oct 24, 2017 19:13:35
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 19:13:47
Proland, rólad nem előnytelen kép készült, hanem egy egész videó. Amin látszik az alkesz, szétpiált pofád, a nikotintól és a fogmosás hiányától elrohadt fogsorod, a pálcikakarjaid és a méretes beledre rálöttyedő kancsöcseid. Persze te is tyépfaty, mint a púpos haverod, ne aggódj!
Oct 24, 2017 19:13:47
Leprás recskás
Oct 24, 2017 19:19:42
Molnár fasz árpád már mentálisan teljesen tropa lett.
444.hu/2017/10/24/a-metron-mutogatta-a-faszat-keresik
Oct 24, 2017 19:19:42
Xenu
Oct 24, 2017 19:22:25
uncsi vagy proland, dögölj meg szépen
centire méred a hájas karodat, de nem mentél le arcozni, mikor házad előtt állt a troll
buzi vagy, megkúrtak, ennyit tudsz
centire méred a hájas karodat, de nem mentél le arcozni, mikor házad előtt állt a troll
buzi vagy, megkúrtak, ennyit tudsz
Oct 24, 2017 19:22:25
Leprás recskás
Oct 24, 2017 19:23:49
sodi is ha három hónapig fekvőtámaszozna, az elején nagyot fejlődne 27-30 as kar simán felmegy 35cm -re 6 hónap alatt
Hahahaha.
Ami valószínűbb hogy szívrohamot kapna a fizikai megterheléstől.Ezt már tudjuk mikor lépcsőzött. onnantól csak rosszabbodhatott az álapota.
Oct 24, 2017 19:23:49
Xenu
Oct 24, 2017 19:24:06
Molnár fasz árpád már mentálisan teljesen tropa lett.
véletlen, hogy pont október 23-án éjjel és pont 23 órakor??????
Oct 24, 2017 19:24:06
kínzó kérdés
Oct 24, 2017 19:24:25
Bárkiről lehet előnytelen felvételt készíteni, az én facebook profilomon kell megnézni a képet, ésazt tessék ide bemásolni, Bradd Pitt megirigyelhetné, ráadásul pont egy fika tótaw kritizál, magaddal foglalkozz pálcikakarú nyomorék, nézz utána és a fogorvosomnál reklamálj, elvégre az Amerikai Nagykövetség hivatalos fogorvosa a volt fogorvosunk, amúgy meg ha értenél a fogászathoz, akkor tudnád, hogy aki élete kezdeti szakaszában fluor tablettát kapott rendszeresen, annak a csontjai erősebbek és a fogszuvasodásnak jobban ellenáll a szervezete, viszont sárgább árnyalatúvá válik a fogazat, pöcs egyetemi óvoda és bölcsöde a hibás, fluormérgeztek mindenkit, meg uv
Óvodában még tejfogaid voltak, Proland. Hogy lehetnek barnássárgák a vasfogaid az óvodai tablettától? Csak nem hazudsz megint, te büdös bagós?
Oct 24, 2017 19:24:25
Leprás recskás
Oct 24, 2017 19:25:26
Molnár F. semmi baja sincsen, jól elvan s csinálja a riportokat, semmilyen mentális tropaság nincsen, te valami beteg szűrön keresztül nézed a világot, nagyon negatív ez a hozzáállás, ezt sem értem ha valaki gazdaggeci hogy láthatja ilyen sötéten a világot? buzi vagy troll?
Húzz haza impotosz ,részegvagy.
m.youtube.com/watch?v=HIcsYeSEDuw
Oct 24, 2017 19:25:26
Xenu
Oct 24, 2017 19:26:25
proli buzi vagy, Roland
ha így folytatod, megint elmegy majd valaki felcsöngetni hozzád, aztán majd bujkálhatsz a kanapé alatt, mint a Sneci, mikor a sertés kereste
ha így folytatod, megint elmegy majd valaki felcsöngetni hozzád, aztán majd bujkálhatsz a kanapé alatt, mint a Sneci, mikor a sertés kereste
Oct 24, 2017 19:26:25
Xenu
Oct 24, 2017 19:27:31
ha sodi küld 10 eurót havonta a személyi edzője leszek, 3 hónap múlva ki fog állni Tóta W ellen egy búnyóra és rommá veri, mibe fogadtok, az összes sites spanom segíti a boxtanulását neki
Újpalotai Balboa mégse ment le arcozni a részeg trollhoz.
Oct 24, 2017 19:27:31
7 millió 2 év alatt = ban
Oct 24, 2017 19:28:42
Biztos, hogy ez az impotens? Vagy megint az egyik alteregója. Csak azért kérdem, mert Impi elég gyáva és a csöngetésre is beszart. tarthat még a sokk.
Oct 24, 2017 19:28:42
Xenu
Oct 24, 2017 19:29:15
kurva vicces lenne, ahogy az újpalotai rocky balboa edzi a hikomat, többszörösen lerokkant, púpos sodit skype-on.
erre befizetnék
erre befizetnék
Oct 24, 2017 19:29:15
Xenu
Oct 24, 2017 19:33:21
uncsi vagy proland, menj és szedjél homeopátiás potencianövelőtú
vagy csak simán dögölj meg, rád bízom
vagy csak simán dögölj meg, rád bízom
Oct 24, 2017 19:33:21
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 19:35:14
Még fényképet is feltettem az utcádból, gyáva szar! Nem mertél lejönni az utcára. Egy elhízott, alkoholista, bagós szar vagy, aki 48 évesen a gyerekszobából, az anyja nyugdíjából élősködve fenyegetőzik a neten. Szánalmas. Nagyon kemény, hogy te még Sodinál és Kisborosnál is nagyobb foskupac vagy, pedig az tényleg nehéz! LOOOLLLLLLLLLLL
Oct 24, 2017 19:35:14
Xenu
Oct 24, 2017 19:38:04
"Aki járt már a lipótón, azt tudja mit jelent a jobbra fönt"
de mi nem jártunk a lipóton, te szardarab, mert mi nem vagyunk őrültek (veled, meg a kis barátaiddal ellentétben)
de mi nem jártunk a lipóton, te szardarab, mert mi nem vagyunk őrültek (veled, meg a kis barátaiddal ellentétben)
Oct 24, 2017 19:38:04
Schwezoff David
Oct 24, 2017 19:40:30
Valaki gyujtsa mar fel a Dregelyvar utcat, faszom!
Nszksz a hitkozseg neveben.
Nszksz a hitkozseg neveben.
Oct 24, 2017 19:40:30
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 19:41:48
milyen fényképet amit a leszbikus nyomott ragyásfejű hájpina fotózott itt, ez a feleséged?, öcsém neked nem kell hánytatószer :D próbáltam udvarias maradni, de nem megy látod, meg diplomatikus
Nem Proland, amit én fényképeztem a Drégelyvár utcában. Tudod, miközben lent vártalak. Aztán fel is csöngettem, de persze nem vetted fel. Egyedül voltam, én nem bújok az anyukám mögé, mint te. De gyáva szarként még csak beleszólni sem mertél a kaputelefonba, nem hogy lejönni. Egy cipőnézegető kis csicska vagy, akinek annyi jutott, hogy 48 évesen bebaszva fenyegetőzik a neten a gyerekszobából. Nem érzed ilyenkor, mennyire elbasztad az életed?
Oct 24, 2017 19:41:48
7millió2évalatt=bankikama
Oct 24, 2017 19:44:28
Nietzsche is megmondta Jézus Krisztus kereszthalála kapcsán, hogy az zsidó belügy, mi közünk hozzá, miért kell gójokat ebbe belevonni.
Nietzsche őrült volt.
Oct 24, 2017 19:44:28
-
Oct 24, 2017 19:50:01
Miért püffedt a pofád?
Oct 24, 2017 19:50:01
l
Oct 24, 2017 19:53:15
Miért püffedt a pofád?
mert kétnapja nem aludtam és a hírháttér szólított hogy menjek, amikor éppen aludtam volna, ahogy öregszik az ember kell egy két óra amig regenerálódik, van egy mondás, nézd meg a nődet reggel amikor felébred, nekem három vesém közül csak kettő működik Oct 24, 2017 19:53:15
-
Oct 24, 2017 19:53:52
proland takarodj innen, most snecit várjuk megint a színpadra!!
Oct 24, 2017 19:53:52
broni
Oct 24, 2017 19:56:08
elképeztő, hogy roland részt vett a felsőoktatásban............
Oct 24, 2017 19:56:08
NemLaci
Oct 24, 2017 19:56:33
Még mindig azon röhögök, asodi milyen jól beszopatta a buta trollokat! Hahaha, asodi német fizetéssel elérte a magyar átlagkeresetet, mi az hogy.. az ugandai átlagkeresetnek pedig a 40szeresét! Hát mi ez ha nem Átütő Shiker ™ ?? lol xD
Oct 24, 2017 19:56:33
palotai polihisztor
Oct 24, 2017 19:57:58
tajgikutya az csak rosszabb, ha absztinensként van ilyen kinézeted. te kis palotai richard gere. egyébként nem a puskás-díj átadásán voltál londonban? nem láttalak a többi aranylabdás között.
Oct 24, 2017 19:57:58
palotai polihisztor
Oct 24, 2017 19:59:31
elképeztő, hogy roland részt vett a felsőoktatásban............
persze, mint szemléltető eszköz.
Oct 24, 2017 19:59:31
140 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Meg az irodának amúgy is volt rezsije.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
FONTOS!!! Csak hogy megmaradjon az utókornak. A recskás beismerte, hogy a vén kommer, quaestoros csaló Rocskai János és néhai felesége, Kovács Veronika pénzelte! Miközben devizás tüntetéseken forgatott, közben a devizások pénzéből dőzsölt egy budai lakásban a patkány!