Valami elromlott... egy darabig szépen ugrált fel a számláló, de megakadt, hiába frissítem.
Sodi, az informatikai zseni feltorte a youtubeot.
Azért mindenképpen olvasd el, hogy mit akarnak. Nekem a múltkor egy félrekattintás után telepakolta a gépemet a Big Black Dicks Tight White Asses 1-7 részeivel. Szóval csak óvatosan kattintgass! xD
Kiakaszthatta a számlálót a sok szórakozó néző. :) Másik IP-ről érdemes folytatni. 301-nél is le szokott állni a számláló, aztán másnapra ugrik egy nagyot.
Végignézni egyenesen tilos!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
én sejtem..............
Nekem most 1-1.5 óra után ismét számolja a megtekintést.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
ugyanez firefoxhoz:
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/reloadevery/
Nekem véletlenül sikerült, gondolom ez egy nagy hegyes egyes a beadandómra. :(
A frissebb videó amúgy csak a szokásos, valakik jószándékból befogadják a kis hajléktalan koboldot és az leügynöközi, lefarizeusozza őket. Külön poén a szerzetesek lebuzizása, meg a "ne legyetek annyira merevek, szerezzetek valami csajt" beszólás.
Ha ilyen barátai vannak az embernek, akkor nincs szüksége ellenségekre, igaz, Púpi? RGL már nyiltan alkoholistáz, ügynököz és zsidóz téged minden videójában, és most megkaptad Fórizstól is, hogy kurvára érdektelen vagy. Tajgi és Zsír itt a fórumon már lezsidóztak, lepúposoztak nem egyszer, csak a facebookodra nem merik kiírni, mert gyáva szar cipőnézegetők mindketten. Van egyáltalán olyan ismerősöd, aki nem utál téged? Komolyan kérdezem.
Na álljunk meg egy szóra! Gratulálok neked, Endre, hogy sok százezer forint és lassan három év némettanulás után rájöttél erre. Ha nem lennél végtelenül ostoba és műveletlen, akkor tudhatnád, hogy egyik germán nyelvről a másikra sokkal pontosabban fordít a Google translate vagy bármilyen fordító, ahogy a neolatin nyelvek között is elég pontosan alakít át. Te ennek ellenére egy nem indo-európai nyelvről próbáltál eddig angolra fordítani. A hindivel vagy a perzsával is jobb eredményeket kapnál, te világ szégyene!
A legborzasztóbb az, hogy itt algoritmusokról beszélünk, amik hasonló szintaxisú nyelvek között jó hatásfokkal forítanak, lényegesen különböző nyelvek esetén (uráli vs. indo-európai nyelvek) pedig sokkal rosszabbul. Ha már programozónak hazudod magad, az lenne a minimum, hogy ezen elgondolkodsz, de te úgy csodálkozol rá a dologra, mint egy általános iskolás. Szerintem százalékoltasd le magad, más lehetőséget nem látok.
Erre a két kérdésre tényleg ez a legtalálóbb, ideillő válasz.
Autistanak igen. Evidenciakat
Tök mindegy, zsneci úgy sem fizetne RGL-nek, lenne valami az más jellegű hetyetyézése, ha tényleg összejönne a nézőszám.
Esetleg be lehetne küldeni valamelyik ballib zsidó online lapnak, hogy tegyék ki posztba a két videót, talán még Soros Gyuri bácsi is hajlandó beáldozni pár centet a náci faszverő beszopatása érdekében.
Persze csak ha nem zavarna senkit egy kis kisfosos őrjöngés.
szánj rá 10 dodót az alphabay-en :)
Nagy balhé lesz, ha ezt Molnár Krisztián megtudja.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
el ne áruld a trolloknak, hogy a dőrpével és fráterral is jártam. mondjuk fráter csak gurult.
Kb 5 dollarert mar lehet 1000 nezettseget kapni asszem. Siman osszedobjuk
Sajnos a YouTube-ot nem a Sodi programozta. :(
Kétezer néző kell csak, nem húszezer! Nem reménytelen, legfeljebb lassan jön össze. Szerencsére a mindig pontosan fogalmazó Sodi nem szabott meg időkorlátot, pár hónap múlva is ugyanúgy aktuális lesz az ígérete.
Nézettséget venni akkor lenne érdemes, ha garantáltan súlyos következményekkel nézne szembe, amennyiben nem fizet záros határidőn belül. Sajnos ez most nem egy ilyen helyzet.
Nem láttad a Titok című filmet? Az Univerzum azért teremtette meg a snecológusokat, hogy fékeket és ellensúlyokat képviseljenek a Sodival szemben. Ez most egy ellensúlyozási lehetőség.
A többi tartozására is hetyetyézni szokott, de azok ettől még fennállnak és visszatérően emlékeztetjük rájuk. Ha bővül a lista, nem nekünk lesz rosszabb. Az külön jó, hogy ezt a vállalást az FB-s követői előtt tette, mert így majd a saját közönsége előtt kell hetyetyéznie, ha felvetődik a kérdés.
A Terminátor magától öl, a Sodi magától növeli a tartozásait, miközben a meglévő pénze is csak fogy és fogy és fogy. Ez shiker!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
anyámnak nincs férj. szabaduszó.
A Terminátor magától öl, a Sodi magától növeli a tartozásait, miközben a meglévő pénze is csak fogy és fogy és fogy. Ez shiker!
Az én lakásom meg csak újul és újul xD
A jogajkotyó tyángyéka egyéjtyejműen asz volty, hoty Gáboj bajátyom ÖNEJŐBŐL, a kontyent MINYŐTYÉGE okán tyerezzeny nyétyőkety, így a tyjojj nyétyők nyem tyámítyanak jogi éjtyejemben nétyőnek!
én nem(((((((((((((((
*nosztalgiázik*
Cserélni kell az összes szanitert! Valaki majd csak kifizeti xD
De en se de reggel basztam csak azota. Fuveztem egy keveset kb egy pakk elegett delelott. Ja es kerestem ma 300 gurigat! Lol sodika itthon nem lehet pénzt keresni??
lovat is???????????
óóaarrgghhhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
én is!!!!
neeeeeeemmmmmmmm!!!!(((((((((((((((((
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jácci!!!!!!!!!!!!!!!
nem kuglik???????????
Bizony, Endre ma a szájával fogja felújítani azt a "csövet" xD Méghozzá jó sokszor!
Kár, hogy ez is meghalt. :(
Csak tipp.
Eletveszely!!!
Anyádat mivel leped meg karácsonyra? Eszedbe jutott egyáltalán, hálátlan szar!
Evidenciakat
az ösztönlény vadászbika Sodi még baszna is, bár nincs munkája! Úrhölgy, kérem büntesse meg érte! Sodi nincs tisztában a természet törvényével!
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert a masztipartis vágyait a NETEN hirdette meg (!!!), a saját, egyedi nickjén, ahelyett, hogy inkább személyesen invitálta volna buzulni a neki tetsző férfiakat.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert a párokkal szexelős vágyait a NETEN hirdette meg (!!!), a telefonszámával és a meztelen fotóival, ahelyett, hogy inkább személyesen invitálta volna buzulni a neki tetsző férfitagú párokat.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert a homokos könyvjelzőit tartalmazó képernyőmentést a NETEN tette közszemlére (!!!) a saját, egyedi nickjén, ahelyett, hogy inkább kussolt volna akkor is okoskodás helyett.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert az összetákolt webshopját a NETEN teszteltette (!!!) a szakértő trolljaival, ahelyett, hogy inkább bevallotta volna a megrendelőnek, hogy teljességgel képtelen megbírkózni a feladattal.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy többször is CSAK AZÉRT bukott le a Sodi a titkos lakhelyeivel, mert olyan képeket terjesztett a NETEN (!!!), amikből a trollok beazonosíthatták a helyszínt, ahelyett, hogy inkább meghúzta volna magát, mint a többi hozzá hasonlóan bújkáló csatornapatkány.
Köztörvényes botlásocska. Az más.
* bővült a Totalcar szerkesztőséggel *
SZMÁJLI
Nem bírja el a hátam a bézbózütőt.
óké.
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
broni
Oct 09, 2016 18:22:44
jácci!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 09, 2016 18:22:44
ProTipp
Oct 09, 2016 18:29:09
Ha 3 mp után frissítjük az oldalt, már új nézőnek számolja a YouTube.
Auto Refresh plugin for Chrome
chrome.google.com/webstore/detail/auto-refresh/ifooldnmmcmlbdennkpdnlnbgbmfalko
Auto Refresh Plus plugin for Chrome & Opera
addoncrop.com/auto-refresh-plus/
Oct 09, 2016 18:29:09
Érdeklődő
Oct 09, 2016 18:44:51
Akarjátok, hogy a Sodi egy kamera formájában visszaadjon RGL-nek 500 eurót a tőle lenyúlt 1500-ből?
"Ha két egymást követő saját gyártású YouTube videón hozol egyenként legalább 2000-es (kétezres) nézettséget, akkor 500 (ötszáz) euróig fizetek neked minőségi kamerát, Gábor."
Szerintem a Sodi mindig pontosan fogalmaz és világosan leírta a feltételeit. Tehát ezt a mai két, egymást követő RGL videót kéne feltornászni 2000-re:
youtube.com/watch?v=stk-KiVjqOY
youtube.com/watch?v=-g4MfM91n7U
Tudom, most némelyekben felmerülhet, hogy a Sodi úgysem fogja tartani a szavát, mert ilyen Sodi ez a Sodi. Meg hogy most is csak a tartozásai fognak növekedni, melyek törlesztésére az Univerzum üzenete szerint még nem jött el az idő. De ne hallgassatok a kisördögre! Aki vacillálna, csak gondoljon egy pillanatra a most is éhező és fázó RGL-re!!!!!!
"Ha két egymást követő saját gyártású YouTube videón hozol egyenként legalább 2000-es (kétezres) nézettséget, akkor 500 (ötszáz) euróig fizetek neked minőségi kamerát, Gábor."
Szerintem a Sodi mindig pontosan fogalmaz és világosan leírta a feltételeit. Tehát ezt a mai két, egymást követő RGL videót kéne feltornászni 2000-re:
youtube.com/watch?v=stk-KiVjqOY
youtube.com/watch?v=-g4MfM91n7U
Tudom, most némelyekben felmerülhet, hogy a Sodi úgysem fogja tartani a szavát, mert ilyen Sodi ez a Sodi. Meg hogy most is csak a tartozásai fognak növekedni, melyek törlesztésére az Univerzum üzenete szerint még nem jött el az idő. De ne hallgassatok a kisördögre! Aki vacillálna, csak gondoljon egy pillanatra a most is éhező és fázó RGL-re!!!!!!
Valami elromlott... egy darabig szépen ugrált fel a számláló, de megakadt, hiába frissítem.
Oct 09, 2016 18:44:51
Schwezoff David
Oct 09, 2016 19:43:54
Sodi, az informatikai zseni feltorte a youtubeot.
Oct 09, 2016 19:43:54
broni
Oct 09, 2016 20:03:41
de ugye nem kell végignézni, elég kattintani????????????
Oct 09, 2016 20:03:41
broni
Oct 09, 2016 20:05:45
amerikai rokon!!!!!!!!!!!!!!!
index.hu/kulfold/2016/10/09/ket_rendort_lelottek_kaliforniaban/
Egy nő hívta ki a rendőrséget, mert felnőttkorú fia a házában randalírozott. Ő nyitott tüzet a járőrökre.
index.hu/kulfold/2016/10/09/ket_rendort_lelottek_kaliforniaban/
Egy nő hívta ki a rendőrséget, mert felnőttkorú fia a házában randalírozott. Ő nyitott tüzet a járőrökre.
Oct 09, 2016 20:05:45
Laci
Oct 09, 2016 20:30:22
Azért mindenképpen olvasd el, hogy mit akarnak. Nekem a múltkor egy félrekattintás után telepakolta a gépemet a Big Black Dicks Tight White Asses 1-7 részeivel. Szóval csak óvatosan kattintgass! xD
Oct 09, 2016 20:30:22
Palvin Barbi
Oct 09, 2016 20:30:31
Valaki csodálatos szerelmes verseket küldözget nekem, "Rettegett Bronislaw, A Szarevő" aláírással. Nem tudjátok, ki lehet az?
Oct 09, 2016 20:30:31
Dr.Csonttörő Eszter
Oct 09, 2016 20:41:59
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
LOL, nevessetek ki, de rájöttem, hogy a Google fordító sokkal jobb hatásfokkal fordít németről angolra, mint közvetlenül magyarról, ezért (miután az angolom még kevésbé csiszolt, mint a németem) jelenleg úgy készítem el az angol nyelvű leveleket, hogy megírom őket németül, benyomom a fordítóba, és utána korrektúrázom manuálisan az így generált angol szöveget.
Eszter Fórizs Kit érdekel ez most?
Tetszik · 1 · 2 órája
Eszter Fórizs Normális vagy?
Tetszik · 2 · 2 órája
Farkas Endre Kiss :D sok mindent csinálok egyszerre :D
Tetszik · 1 · 2 órája
3 órája ·
LOL, nevessetek ki, de rájöttem, hogy a Google fordító sokkal jobb hatásfokkal fordít németről angolra, mint közvetlenül magyarról, ezért (miután az angolom még kevésbé csiszolt, mint a németem) jelenleg úgy készítem el az angol nyelvű leveleket, hogy megírom őket németül, benyomom a fordítóba, és utána korrektúrázom manuálisan az így generált angol szöveget.
Tetszik · 1 · 2 órája
Tetszik · 2 · 2 órája
Tetszik · 1 · 2 órája
Oct 09, 2016 20:41:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 09, 2016 20:46:16
x30)
Kiakaszthatta a számlálót a sok szórakozó néző. :) Másik IP-ről érdemes folytatni. 301-nél is le szokott állni a számláló, aztán másnapra ugrik egy nagyot.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 09, 2016 20:49:07
x30)
"Farkas Endre Kiss :D sok mindent csinálok egyszerre :D
Tetszik · 1 · 2 órája "
Én eddig úgy tudtam a Soditól, hogy csak a nők tudnak egyszerre több dologra is odafigyelni, a férfiak nem. Ebből is látszik, hogy a SoDI nem férfi.
Tetszik · 1 · 2 órája "
Én eddig úgy tudtam a Soditól, hogy csak a nők tudnak egyszerre több dologra is odafigyelni, a férfiak nem. Ebből is látszik, hogy a SoDI nem férfi.
broni
Oct 09, 2016 20:53:28
Valaki csodálatos szerelmes verseket küldözget nekem, "Rettegett Bronislaw, A Szarevő" aláírással. Nem tudjátok, ki lehet az?
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
én sejtem..............
Oct 09, 2016 20:53:28
Péniszmentő
Oct 09, 2016 21:58:19
Nekem most 1-1.5 óra után ismét számolja a megtekintést.
Oct 09, 2016 21:58:19
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 09, 2016 22:22:27
x4)
Oct 09, 2016 22:22:27
én azt hallottam valaki írt rgl-nek hogy most fektesse be a heten koldult 25eurot youtube nézettség vásárlásba a darkweben, mert sokszorosan megtéríti a Jóisten Oct 09, 2016 22:22:27
Fakenguru
(
x5)
Oct 09, 2016 23:16:48
x5)
Mivel most csak telefonrol van netem ezert lusta voltam plugineket telepiteni, hanem az utasitasokna megfeleloen csak harom mp-enkent kattingattam egy jo darabig hol az egyik, hol masik videora.
"Na kerem szepen, most lecsekkoljuk hogy kaptunk-e valami hamit."
Husz perc utan ugy gondolom ez egy famtasztikus idotoltes autistaknak. Sodo, gyere, jatssz velunk!
Hát azért hetyetye.
"Na kerem szepen, most lecsekkoljuk hogy kaptunk-e valami hamit."
Husz perc utan ugy gondolom ez egy famtasztikus idotoltes autistaknak. Sodo, gyere, jatssz velunk!
xray
Oct 10, 2016 00:28:44
Ha 3 mp után frissítjük az oldalt, már új nézőnek számolja a YouTube.
ugyanez firefoxhoz:
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/reloadevery/
Oct 10, 2016 00:28:44
Púpos Recskapók
Oct 10, 2016 01:20:01
Nekem véletlenül sikerült, gondolom ez egy nagy hegyes egyes a beadandómra. :(
A frissebb videó amúgy csak a szokásos, valakik jószándékból befogadják a kis hajléktalan koboldot és az leügynöközi, lefarizeusozza őket. Külön poén a szerzetesek lebuzizása, meg a "ne legyetek annyira merevek, szerezzetek valami csajt" beszólás.
Oct 10, 2016 01:20:01
töppedt buzigolyók
Oct 10, 2016 02:16:28
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Tetszik · 1 · 2 órája
Tetszik · 2 · 2 órája
Tetszik · 1 · 2 órája
3 órája ·
Tetszik · 1 · 2 órája
Tetszik · 2 · 2 órája
Tetszik · 1 · 2 órája
Ha ilyen barátai vannak az embernek, akkor nincs szüksége ellenségekre, igaz, Púpi? RGL már nyiltan alkoholistáz, ügynököz és zsidóz téged minden videójában, és most megkaptad Fórizstól is, hogy kurvára érdektelen vagy. Tajgi és Zsír itt a fórumon már lezsidóztak, lepúposoztak nem egyszer, csak a facebookodra nem merik kiírni, mert gyáva szar cipőnézegetők mindketten. Van egyáltalán olyan ismerősöd, aki nem utál téged? Komolyan kérdezem.
Oct 10, 2016 02:16:28
Grétsy László
Oct 10, 2016 02:35:23
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Tetszik · 1 · 2 órája
Tetszik · 2 · 2 órája
Tetszik · 1 · 2 órája
3 órája ·
Tetszik · 1 · 2 órája
Tetszik · 2 · 2 órája
Tetszik · 1 · 2 órája
Na álljunk meg egy szóra! Gratulálok neked, Endre, hogy sok százezer forint és lassan három év némettanulás után rájöttél erre. Ha nem lennél végtelenül ostoba és műveletlen, akkor tudhatnád, hogy egyik germán nyelvről a másikra sokkal pontosabban fordít a Google translate vagy bármilyen fordító, ahogy a neolatin nyelvek között is elég pontosan alakít át. Te ennek ellenére egy nem indo-európai nyelvről próbáltál eddig angolra fordítani. A hindivel vagy a perzsával is jobb eredményeket kapnál, te világ szégyene!
A legborzasztóbb az, hogy itt algoritmusokról beszélünk, amik hasonló szintaxisú nyelvek között jó hatásfokkal forítanak, lényegesen különböző nyelvek esetén (uráli vs. indo-európai nyelvek) pedig sokkal rosszabbul. Ha már programozónak hazudod magad, az lenne a minimum, hogy ezen elgondolkodsz, de te úgy csodálkozol rá a dologra, mint egy általános iskolás. Szerintem százalékoltasd le magad, más lehetőséget nem látok.
Oct 10, 2016 02:35:23
értetlen
Oct 10, 2016 06:45:17
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Tetszik · 1 · 2 órája
Tetszik · 2 · 2 órája
Tetszik · 1 · 2 órája
3 órája ·
Tetszik · 1 · 2 órája
Tetszik · 2 · 2 órája
Tetszik · 1 · 2 órája
Oct 10, 2016 06:45:17
Schwezoff David
Oct 10, 2016 07:08:33
Autistanak igen. Evidenciakat
Oct 10, 2016 07:08:33
Örebro
(
x17)
Oct 10, 2016 09:42:35
x17)
hetyetyetye
Oct 10, 2016 10:46:22
Na, azért a youtube sem hülye, a tegnapi 150 körüli látogató visszaesett 100alá, mintha valami logból utólag szűrné az azonos címeket, vagy a fene tudja.
A 20000 így kisiparilag reménytelennek látszik, hacsak valami komolyabb módszer nem alkalmazható
A 20000 így kisiparilag reménytelennek látszik, hacsak valami komolyabb módszer nem alkalmazható
Oct 10, 2016 10:46:22
stressznélküli nyugi
Oct 10, 2016 11:01:39
Na, azért a youtube sem hülye, a tegnapi 150 körüli látogató visszaesett 100alá, mintha valami logból utólag szűrné az azonos címeket, vagy a fene tudja.
Tök mindegy, zsneci úgy sem fizetne RGL-nek, lenne valami az más jellegű hetyetyézése, ha tényleg összejönne a nézőszám.
Oct 10, 2016 11:01:39
Púpos Recskapók
Oct 10, 2016 11:03:29
Esetleg be lehetne küldeni valamelyik ballib zsidó online lapnak, hogy tegyék ki posztba a két videót, talán még Soros Gyuri bácsi is hajlandó beáldozni pár centet a náci faszverő beszopatása érdekében.
Persze csak ha nem zavarna senkit egy kis kisfosos őrjöngés.
Oct 10, 2016 11:03:29
Örebro
(
x17)
Oct 10, 2016 12:20:13
x17)
a gyagyås valamit tuti "dolgozik", mert a mult heten sem es ma sem ir az fb-re napközben.
Habony Árpád
Oct 10, 2016 12:37:52
szánj rá 10 dodót az alphabay-en :)
Oct 10, 2016 12:37:52
álzsír
Oct 10, 2016 13:07:39
index.hu/tech/2016/10/10/trolltorvenyt_vezetnek_be_a_britek/
Kezdeményezek én is egy hasonlót. Jövő héten benyújtom a törvénytervezetemet az Országgyűlésnek.
Kezdeményezek én is egy hasonlót. Jövő héten benyújtom a törvénytervezetemet az Országgyűlésnek.
Oct 10, 2016 13:07:39
broni
Oct 10, 2016 13:17:34
anyámnak tetszik rgl.sodit csak röhögi, pwedig amilyen kanijai voltk néha...........
Oct 10, 2016 13:17:34
Hiénaverő
(
x17)
Oct 10, 2016 13:28:45
x17)
anyámnak tetszik rgl.
Nagy balhé lesz, ha ezt Molnár Krisztián megtudja.
broni néni
Oct 10, 2016 13:29:42
anyámnak tetszik rgl.sodit csak röhögi, pwedig amilyen kanijai voltk néha...........
el ne áruld a trolloknak, hogy a dőrpével és fráterral is jártam. mondjuk fráter csak gurult.
Oct 10, 2016 13:29:42
broni néni
Oct 10, 2016 13:31:16
*indul lyonba az aprócigányhoz*
Oct 10, 2016 13:31:16
IsmeretlenJoAkaro
Oct 10, 2016 13:40:33
Oct 10, 2016 13:40:33
broni
Oct 10, 2016 13:45:43
olyan van, hogy egy centes??annyival beszálok!!!!!!!!!!!!
Oct 10, 2016 13:45:43
Gerevich Béla, troll
Oct 10, 2016 13:57:31
Adománygyűjtésben tudnék segíteni, tomichu@Sherlock Porkspolo.hu -t vegyétek már fel a levlistára, köszi.
Oct 10, 2016 13:57:31
Kiss Kender Farkas
Oct 10, 2016 14:00:59
www.blikk.hu/aktualis/krimi/a-2006-os-zavargasok-resztvevoi-kozott-lehet-a-terez-koruti-robbanto/41g6m7h
Schodika várhatod a polizeit, volt 2006-os ügyed, elítélt vagy rendőrök elleni rágalmazás miatt, szélsőséges nézetek is stimmelnek, ráadásnak nincs bejelentett lakcímed! Szerinted mennyi idő, mire téged is előkaparnak? ;)
Schodika várhatod a polizeit, volt 2006-os ügyed, elítélt vagy rendőrök elleni rágalmazás miatt, szélsőséges nézetek is stimmelnek, ráadásnak nincs bejelentett lakcímed! Szerinted mennyi idő, mire téged is előkaparnak? ;)
Oct 10, 2016 14:00:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 10, 2016 14:03:26
x30)
Sajnos a YouTube-ot nem a Sodi programozta. :(
Kétezer néző kell csak, nem húszezer! Nem reménytelen, legfeljebb lassan jön össze. Szerencsére a mindig pontosan fogalmazó Sodi nem szabott meg időkorlátot, pár hónap múlva is ugyanúgy aktuális lesz az ígérete.
Nézettséget venni akkor lenne érdemes, ha garantáltan súlyos következményekkel nézne szembe, amennyiben nem fizet záros határidőn belül. Sajnos ez most nem egy ilyen helyzet.
Nem láttad a Titok című filmet? Az Univerzum azért teremtette meg a snecológusokat, hogy fékeket és ellensúlyokat képviseljenek a Sodival szemben. Ez most egy ellensúlyozási lehetőség.
A többi tartozására is hetyetyézni szokott, de azok ettől még fennállnak és visszatérően emlékeztetjük rájuk. Ha bővül a lista, nem nekünk lesz rosszabb. Az külön jó, hogy ezt a vállalást az FB-s követői előtt tette, mert így majd a saját közönsége előtt kell hetyetyéznie, ha felvetődik a kérdés.
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 10, 2016 14:03:42
x4)
Oct 10, 2016 14:03:42
teljesen felesleges, sodi úgyse fizetne rglnek. "ha a tyrollok segityettyek az nyem ér. De nyeeeem" Oct 10, 2016 14:03:42
bronimama?
Oct 10, 2016 14:06:19
www.blikk.hu/aktualis/krimi/a-no-az-orvost-hibaztatta-ferje-allapotanak-romlasaert/jjx1e6e
Csótányirtó spray-vel arcon fújta, majd megpróbálta rátörni az ajtót az épületbe visszamenekülő háziorvosra egy 79 éves asszony. A nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt állította bíróság elé a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség.
Csótányirtó spray-vel arcon fújta, majd megpróbálta rátörni az ajtót az épületbe visszamenekülő háziorvosra egy 79 éves asszony. A nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt állította bíróság elé a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség.
Oct 10, 2016 14:06:19
broni
Oct 10, 2016 14:07:42
www.blikk.hu/aktualis/krimi/a-no-az-orvost-hibaztatta-ferje-allapotanak-romlasaert/jjx1e6e
anyámnak nincs férj. szabaduszó.
Oct 10, 2016 14:07:42
negroid főbérlő
Oct 10, 2016 14:09:18
Az én lakásom meg csak újul és újul xD
Oct 10, 2016 14:09:18
helytelen
Oct 10, 2016 14:09:41
Csótányirtó spray-vel arcon fújta, majd megpróbálta rátörni az ajtót az épületbe visszamenekülő háziorvosra egy 79 éves asszony. A nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt állította bíróság elé aGyőri Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség.
Csótányirtó spray-vel arcon fújta, majd megpróbálta rátörni az ajtót az épületbe visszamenekülő háziorvosra egy 79 éves asszony. A nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt állította bíróság elé a
Oct 10, 2016 14:09:41
Tyodigenyejátyoj
Oct 10, 2016 14:16:25
teljesen felesleges, sodi úgyse fizetne rglnek. "ha a tyrollok segityettyek az nyem ér. De nyeeeem"
A jogajkotyó tyángyéka egyéjtyejműen asz volty, hoty Gáboj bajátyom ÖNEJŐBŐL, a kontyent MINYŐTYÉGE okán tyerezzeny nyétyőkety, így a tyjojj nyétyők nyem tyámítyanak jogi éjtyejemben nétyőnek!
Oct 10, 2016 14:16:25
Bíróság
Oct 10, 2016 14:18:52
Nyelvtanilag nem ezt mondta, sajnálom.
Oct 10, 2016 14:18:52
Dalbeer
Oct 10, 2016 14:32:41
Basztok? Fontos lenne
Oct 10, 2016 14:32:41
broni
Oct 10, 2016 14:36:59
Basztok? Fontos lenne
én nem(((((((((((((((
Oct 10, 2016 14:36:59
tajgi
Oct 10, 2016 14:43:01
Basztok? Fontos lenne
*nosztalgiázik*
Oct 10, 2016 14:43:01
broni
Oct 10, 2016 14:55:57
herr nigger, sodi belepisált a csapba!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 10, 2016 14:55:57
szerecsen főbérlő
Oct 10, 2016 15:04:08
herr nigger, sodi belepisált a csapba!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cserélni kell az összes szanitert! Valaki majd csak kifizeti xD
Oct 10, 2016 15:04:08
Dalbeer
Oct 10, 2016 15:10:11
én nem(((((((((((((((
De en se de reggel basztam csak azota. Fuveztem egy keveset kb egy pakk elegett delelott. Ja es kerestem ma 300 gurigat! Lol sodika itthon nem lehet pénzt keresni??
Oct 10, 2016 15:10:11
Schodika
Oct 10, 2016 15:50:25
* okostelefonért szopok!! *
Oct 10, 2016 15:50:25
broni
Oct 10, 2016 15:54:19
* okostelefonért szopok!! *
lovat is???????????
Oct 10, 2016 15:54:19
az más
Oct 10, 2016 16:19:28
lolbazmeg, a sodi nagy példaképe is egy drogos volt!!
velvet.hu/elet/2016/10/10/hitler_drogfogyasztasi_szokasai_minden_kepzeletet_felulmulnak/
droghitler :)))))
velvet.hu/elet/2016/10/10/hitler_drogfogyasztasi_szokasai_minden_kepzeletet_felulmulnak/
Oct 10, 2016 16:19:28
tiszafaszomi díler
Oct 10, 2016 16:23:16
óóaarrgghhhhhhhhhhh
Oct 10, 2016 16:23:16
broni
Oct 10, 2016 16:30:42
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 10, 2016 16:30:42
broni
Oct 10, 2016 16:49:44
hajrá lettország!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 10, 2016 16:49:44
ál-Sodi
Oct 10, 2016 17:04:42
CSAK A HERTHA!!!!
Oct 10, 2016 17:04:42
broni
Oct 10, 2016 17:17:08
dudva öngyilkos lett.
Oct 10, 2016 17:17:08
-
Oct 10, 2016 17:32:10
broni is az lesz, ha ezt megnézi
444.hu/2016/10/10/belefaradt-a-videozasba-a-magyar-youtube-tizenegy-eves-sztarja
444.hu/2016/10/10/belefaradt-a-videozasba-a-magyar-youtube-tizenegy-eves-sztarja
Oct 10, 2016 17:32:10
tex
Oct 10, 2016 17:42:28
dudva öngyilkos lett.
én is!!!!
Oct 10, 2016 17:42:28
jó hírek vidékről
Oct 10, 2016 17:47:46
Oct 10, 2016 17:47:46
Vérprofi Gyakornok
Oct 10, 2016 17:49:03
* a cukicsokibácsi előtt térdel sírva, 500 Euró csőfelújítás-hozzájárulással a kezében *
Oct 10, 2016 17:49:03
broni
Oct 10, 2016 17:53:30
én is!!!!
neeeeeeemmmmmmmm!!!!(((((((((((((((((
Oct 10, 2016 17:53:30
broni
Oct 10, 2016 17:54:50
broni is az lesz, ha ezt megnézi
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jácci!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 10, 2016 17:54:50
-
Oct 10, 2016 18:11:16
Endre, mik azok a muglik?
Oct 10, 2016 18:11:16
broni
Oct 10, 2016 18:20:57
Endre, mik azok a muglik?
nem kuglik???????????
Oct 10, 2016 18:20:57
Néger főbérlő
Oct 10, 2016 18:27:19
* a cukicsokibácsi előtt térdel sírva, 500 Euró csőfelújítás-hozzájárulással a kezében *
Bizony, Endre ma a szájával fogja felújítani azt a "csövet" xD Méghozzá jó sokszor!
Oct 10, 2016 18:27:19
Néger főbérlő
Oct 10, 2016 18:30:11
Ki gondolta volna, hogy 2016-ban a négerek fognak (szex)rabszolgát tartani? Éljen a liberalizmus! Éljen Soros György!
Oct 10, 2016 18:30:11
retardfigyelő
Oct 10, 2016 19:08:39
Oct 10, 2016 19:08:39
-
Oct 10, 2016 19:28:36
Megvan Sodi főbérlője. Mégse néger. Az elején amúgy azt taglalja, hogy az albérlő pénzéből milyen fasza lemezeket meg hangcuccokat vett. www.youtube.com/watch?v=_dfLkJ3SFMs
Oct 10, 2016 19:28:36
broni
Oct 10, 2016 20:18:25
zokni van faszomon, ne fázzon a jáccin!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 10, 2016 20:18:25
Pento
Oct 10, 2016 20:32:49
Esik a szinvonal! Pupos irjal mar, hany millio eurot mostal ki a Moszak Fonszekaval?
Oct 10, 2016 20:32:49
német melócsá
Oct 10, 2016 22:11:44
Farkas Endre Kiss
22 perce ·
Na, miután lehetetlen itt Hamburgban magyar nyelvű újsághoz jutni (a nemzetközi rész dugig van angol és francia tartalommal: Le Monde, Charlie Hebdo), én viszont kedvet kaptam ahhoz, hogy olvassak a feljavított PS4-ről és a Battlefield 1-ről (ki tudja: ha újra lesz állásom, karácsonyra akár meg is lephetem magam velük), így most ráfanyalodtam egy német játékújságra. (Durva egyébként, de Retro címmel még Commodore 64-magazint is árulnak ezek a germánok, és ezek szerint van is rá kereslet.)
22 perce ·
Na, miután lehetetlen itt Hamburgban magyar nyelvű újsághoz jutni (a nemzetközi rész dugig van angol és francia tartalommal: Le Monde, Charlie Hebdo), én viszont kedvet kaptam ahhoz, hogy olvassak a feljavított PS4-ről és a Battlefield 1-ről (ki tudja: ha újra lesz állásom, karácsonyra akár meg is lephetem magam velük), így most ráfanyalodtam egy német játékújságra. (Durva egyébként, de Retro címmel még Commodore 64-magazint is árulnak ezek a germánok, és ezek szerint van is rá kereslet.)
Oct 10, 2016 22:11:44
Kiss Kender Farkas
Oct 10, 2016 22:27:51
Majd mindjárt érkezik Fórizs egy kiadós csicskítással, hogy mégis kit érdekel ez az egész. És még igaza is van, a 70 éves szexnagyikat biztos érdekli a Ps4 meg a Battlefield. Ilyenkor igazán szánalmas Endre, hogy tulajdonképpen magával cseveg. Gyere ide Recskaboy, menj fel a színpadra és nyomd a műsorod! Minket legalább érdekel a hetyetyézésed. (Jó, valójában nem, de legalább lehet röhögni rajta)
Oct 10, 2016 22:27:51
:(
Oct 10, 2016 22:36:14
Kár, hogy ez is meghalt. :(
Csak tipp.
Oct 10, 2016 22:36:14
Peniszmento
Oct 10, 2016 22:39:31
peniszmento kiszall, megjott a csomag, eljen! Felutetlen kola. Elnezest, toroljetek legyszi
Oct 10, 2016 22:39:31
broni
Oct 10, 2016 22:42:44
fújjjj bozgor válogatottt!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 10, 2016 22:42:44
Schwezoff David
Oct 11, 2016 06:36:14
Farkas Endre Kiss
22 perce ·
22 perce ·
Eletveszely!!!
Oct 11, 2016 06:36:14
stressznélküli nyugi
Oct 11, 2016 06:45:51
Farkas Endre Kiss
22 perce ·
22 perce ·
Anyádat mivel leped meg karácsonyra? Eszedbe jutott egyáltalán, hálátlan szar!
Oct 11, 2016 06:45:51
Schwezoff David
Oct 11, 2016 07:32:52
lovat is???????????
Evidenciakat
Oct 11, 2016 07:32:52
Dr.Csonttörő Eszter
Oct 11, 2016 07:49:03
Eszter Fórizs Hülye vagy te Sodi, de mennnyire! Ösztön lény. Magasabb kortikális funkciód felett átveszi az irányítást a zsigeri részed.
Tetszik · 6 órája
Tetszik · 6 órája
Oct 11, 2016 07:49:03
Kiss Kender Farkas
Oct 11, 2016 09:24:18
Helyes, az úrhölgyben nem kell csalódni. Őt egyébként miért nem mered kisoderálni? Félsz, hogy ad virtuálisan egy lángost, aminek a szele elér Hamburgig? Esetleg fosol, hogy kitálal rólad? Biztosan tudna mesélni pár sztorit :)
Oct 11, 2016 09:24:18
töppedt buzigolyók
Oct 11, 2016 11:07:33
Eszter Fórizs Hülye vagy te Sodi, de mennnyire! Ösztön lény. Magasabb kortikális funkciód felett átveszi az irányítást a zsigeri részed.
Tetszik · 6 órája
Tetszik · 6 órája
az ösztönlény vadászbika Sodi még baszna is, bár nincs munkája! Úrhölgy, kérem büntesse meg érte! Sodi nincs tisztában a természet törvényével!
Oct 11, 2016 11:07:33
Schwezoff Dávid
Oct 11, 2016 11:49:04
Sodi, a terrorizmus-szakértő
Farkas Endre Kiss
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a terrorista, mert a bomba-alapanyagokat NETEN rendelte meg (!!!) ahelyett, hogy apránként személyesen szerezte volna be őket.
Farkas Endre Kiss
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a terrorista, mert a bomba-alapanyagokat NETEN rendelte meg (!!!) ahelyett, hogy apránként személyesen szerezte volna be őket.
Oct 11, 2016 11:49:04
Kiss Laci
Oct 11, 2016 11:51:42
Oct 11, 2016 11:51:42
Totalcaros Trollok?
Oct 11, 2016 12:17:16
totalcar.hu/tesztek/2016/10/11/menetproba_nissan_micra_2016/
Mintha mutatnának egy fotót Palvin Brabaráról, hogy egy ilyen nőt kell feleségül venned egy év múlva. Ki ne örülne? Csodálatos arányok, gyönyörű vonalak, az összes domborítás jön valahonnan és megy valahová, menő a belső. Tudod, hogy ha hasonló lesz, nem lehet baj.
Aztán ott állsz az anyakönyvvezető előtt, felemeled a fátylat, és kiderül, tényleg hasonlít Palvin Barbira, csak ugyanazt a húst harminc centivel alacsonyabb csontvázra húzták rá, de nyugi, kilóra megvan.
Mondjuk ki: ez marhára nem Palvin Barbi.
Mintha mutatnának egy fotót Palvin Brabaráról, hogy egy ilyen nőt kell feleségül venned egy év múlva. Ki ne örülne? Csodálatos arányok, gyönyörű vonalak, az összes domborítás jön valahonnan és megy valahová, menő a belső. Tudod, hogy ha hasonló lesz, nem lehet baj.
Aztán ott állsz az anyakönyvvezető előtt, felemeled a fátylat, és kiderül, tényleg hasonlít Palvin Barbira, csak ugyanazt a húst harminc centivel alacsonyabb csontvázra húzták rá, de nyugi, kilóra megvan.
Oct 11, 2016 12:17:16
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 11, 2016 12:36:33
x30)
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert a masztipartis vágyait a NETEN hirdette meg (!!!), a saját, egyedi nickjén, ahelyett, hogy inkább személyesen invitálta volna buzulni a neki tetsző férfiakat.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert a párokkal szexelős vágyait a NETEN hirdette meg (!!!), a telefonszámával és a meztelen fotóival, ahelyett, hogy inkább személyesen invitálta volna buzulni a neki tetsző férfitagú párokat.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert a homokos könyvjelzőit tartalmazó képernyőmentést a NETEN tette közszemlére (!!!) a saját, egyedi nickjén, ahelyett, hogy inkább kussolt volna akkor is okoskodás helyett.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT bukott le a Sodi, mert az összetákolt webshopját a NETEN teszteltette (!!!) a szakértő trolljaival, ahelyett, hogy inkább bevallotta volna a megrendelőnek, hogy teljességgel képtelen megbírkózni a feladattal.
Az viszont kifejezetten vicces, hogy többször is CSAK AZÉRT bukott le a Sodi a titkos lakhelyeivel, mert olyan képeket terjesztett a NETEN (!!!), amikből a trollok beazonosíthatták a helyszínt, ahelyett, hogy inkább meghúzta volna magát, mint a többi hozzá hasonlóan bújkáló csatornapatkány.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Oct 11, 2016 12:45:21
x30)
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT ítélte el a bíróság a becsületsértő Sodit, mert a rendőrlistát dícsérő videót tett közzé a NETEN már a vádemelés után (!!!) ahelyett, hogy egyenként kért volna bocsánatot minden egyes érintettől, személyereszóló, sírógörcsös videókban.
shodika
Oct 11, 2016 12:47:42
Az viszont kifejezetten vicces, hogy CSAK AZÉRT ítélte el a bíróság a becsületsértő Sodit, mert a rendőrlistát dícsérő videót tett közzé a NETEN már a vádemelés után (!!!) ahelyett, hogy egyenként kért volna bocsánatot minden egyes érintettől, személyereszóló, sírógörcsös videókban.
Köztörvényes botlásocska. Az más.
Oct 11, 2016 12:47:42
kisboros_trollok.xsl
Oct 11, 2016 12:59:57
totalcar.hu/tesztek/2016/10/11/menetproba_nissan_micra_2016/
* bővült a Totalcar szerkesztőséggel *
Oct 11, 2016 12:59:57
broni
Oct 11, 2016 13:07:07
sodi börtönbe került?????????????????
Oct 11, 2016 13:07:07
shodika
Oct 11, 2016 13:11:15
sodi börtönbe került?????????????????
SZMÁJLI
Oct 11, 2016 13:11:15
broni
Oct 11, 2016 14:21:31
sodi, miért nem leszel német skinhead???????????
Oct 11, 2016 14:21:31
shodika
Oct 11, 2016 14:27:47
sodi, miért nem leszel német skinhead???????????
Nem bírja el a hátam a bézbózütőt.
Oct 11, 2016 14:27:47
Sarka Kata (buzi H.P.!)
Oct 11, 2016 14:35:53
férjet keresek cuki fiúkák. vki önként jelentkező?
broni esetleg?????
broni esetleg?????
Oct 11, 2016 14:35:53
broni
Oct 11, 2016 14:41:04
férjet keresek cuki fiúkák. vki önként jelentkező?
broni esetleg?????
broni esetleg?????
óké.
Oct 11, 2016 14:41:04
Sarka Kata (buzi H.P.!)
Oct 11, 2016 14:43:46
köszike bornibaba !!! :))))))
kakis ám a puncikám és már nem peti kakija van rajta! SAJÁT!!!! csak NEKED!!!!!!
kakis ám a puncikám és már nem peti kakija van rajta! SAJÁT!!!! csak NEKED!!!!!!
Oct 11, 2016 14:43:46
broni
Oct 11, 2016 14:52:34
köszike bornibaba !!! :))))))
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Oct 11, 2016 14:52:34
Kiss Kender Farkas
Oct 11, 2016 16:24:05
Endre! Állítólag ma van a nemzetközi coming out nap, nem akarsz végre előbújni? ;)
Oct 11, 2016 16:24:05
101 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.youtube.com/watch?v=stk-KiVjqOY
www.youtube.com/watch?v=-g4MfM91n7U