10 év? Egy lelkiismeretesebb srác az érettségi után nem sokkal (legrosszabb esetben is hónapok alatt) lekopik az anyjáról és eltakarodik dolgozni és/vagy tanulni. Ha mégis az anyja támogatására szorul, akkor meg legalább megteszi azt, hogy nem bassza el a pénzt minden szarra, hanem szigorúan csak annyit vesz el, amennyi szükséges, a maradékot állja saját melócsából vagy ösztöndíjból és el is végzi az etyetemet, amiben így nem csak az ő, de az anyja áldozatos munkája is benne van.
És az, hogy az ember támogatja az anyját vagy úgy általában a szüleit, még ha csak egy kis könnyebbséget is tud okozni, az kurvára természetes és magától értetődő, és eszébe sem jut olyat kiejteni a száján, hogy "ne tyináljunk jentyejty bejője", mert ott süllyedne nyakig padlóba. Vagy ha kicsit is hisz Istenben, érzi, hogy ezért az öreg a taknyát törli belé ezért.
Egy kibaszott anyaszomorító vagy, és nagyon fel tud baszni, hogy ilyen emberek léteznek. Ne is fizesd ki az ország felé a tartozásodat, csak annyit tegyél meg, hogy soha be nem tolod ebbe az országba a púpodat és soha meg se említsd azt, hogy magyar vagy. Ha kicsit is szereted az országodat, ne hozz szégyent rá azzal, hogy közösséget vállalsz a magyarokkal.
Hát azért hetyetye, legyen az inkább húsz. (Nekem 10 évvel fiatalabbként diplomám van, több év munkaviszonyom, saját lakásom, barátnőm. Csak összehasonlításképpen.)
Gázt ebben a kellemes időben és ilyen gázár mellett? Ebben az esetben kénytelen leszek Endrétől újabb 500 eurót levonni!!
Nagyon jo dontes! Nigger ur jol fogalmaz amikor az Univerzummal targyal. Be fogja vonzani!
Ez szhaz szhazalek!
Miért van fasz alakú szakálla?
már csak a munkaadókat kéne uralnod
=2 uveg likorke lecsuszott, ripityom
Ne terelj, Recskaboy! Inkább arra válaszolj, milyen érzés volt az osztálytalálkozón Gergő kinőtt Fubu pulóverében ájultra inni magad, miközben mindenki rajtad röhögött a háttérben, hogy hogy lezüllöttél budai úrifiú létedre? Szerinted hányan kapták meg előtte a Velvetes fapoleonos magyarázókártyát? Nem volt furcsa, hogy kerültek, mint a pestist, és valahogy minden képen sikerült tök egyedül álldogálnod? Ilyenkor nem érzed, hogy végérvényesen elkúrtad az életed?
Ezek a képek merre találhatóak?
valamikor 2014 körül volt, ha jól emlékszem.
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
khmm..
pontosan milyen bűncselekményeket követett el? nyilvánosan kiröhögött? vagy lepattintott egy közismert faszverőt? gondolom örülni fog, ha megtudja, hogy már rágalmazod is.
ki a bunözö te rohadek adocsalo? bevallottad mint be nem folyt bevetelt a magyar vagy a nemet adohatosagnak? inditottal behajtasi kerelmet a ribanc ellen? vilt alairt szerzödesed az allitolagos megrendelödtöl? na ugye te fasz!
Az Te VAGY, kobold!
Andi veled szemben semmilyen jogsertest nem kovetett el. Te zaklattad, amiert sajnos nem tett feljelentest.
Nem megbolondult, csak megismerte a valódi SoDit.
Zsery 50 euroja mikor lesz megadva, buzi?
Rgl 1500 eurojat ellopnod mi volt?
A quaestor-csalasban segedkezni Vera neninek???
Majd ezért is kapsz egy pert a nyakadba, aztán hetyetyézhetsz.
Próbáltam itt a fórumon keresni, de sajnos nem találtam. Vagy facebook-on vannak fent?
az, hogy nem vette át a kabátodat, az nem zsarolás. Az, hogy megfenyegetett azzal, hogy rendőrt hív rád, ha nem hagyod abba a zaklatását, az sem zsarolás. Te viszont saját magad másoltad be ide az excelt, amiben benne volt, hogy másodpercre pontosan logolod, hogy mit csinál. És még a magánlevelezésébe is beleolvastál.
valami picasa-s link volt talán, maga a gyagyás osztotta meg, hogy milyen jó buliban volt, vagy az itteni egyik troll találta meg a csoportban, ahol szervezték a bulit, nem tudom. De az történt, hogy a púpos pitonrángató két sörtől úgy bekarmolt, hogy az asztalon fekve elaludt, miközben a többiek vidáman buliztak.
emlékeim szerint, az egyik volt osztálytársa képgalériájában volt, azért nem találod.
ritka ocsmány a képeken sodi.................
img.sodika.dk/imgur.com/WFRUxDQ.jpg
itt van egy..........
szerintem ugorj be hozzá!
Gurulj oda a superbbel és üvöltözd az utcán,hogy nyasgem! Aztán ha már elég közönség gyűlt össze, de még nem jött a polizei, akkor ronts be hozzá, menet közben dobáld el a ruháidat és utána meztelenül tapadj a kirakatüvegére és egy meglepő húzással egyszerűen szard össze magadat ott a kirakatban. Ezzel azonnal nyilvánvaló lesz mindenkinek az erkölcsi győzelmed és az andi iránti megvetésed.
Ha pedig közben élteted Romániát, broni is büszke lesz rád.
A bal szélső srác simán lenyomta az Ironmant, Hahó! Kontraszt?? Ég és föld...
Csak ezekről a hostokról lehet képet beszúrni:
i.imgur.com/*
https://*.akamaihd.net/*
https://*.fdcn.net/*
http://*.sodika.org/*
Töltsd át az imgur.com-ra, Hahó!
csak ez van

így kell!
így kell!
:)
sosem volt problémám a beillesztéssel, csak most szarozik.
Mert nem a posztot kell beilleszteni, a címsorban lévőkkel semmit nem tudsz már kezdeni
A feltöltött kép címe továbbra is 'i.imgur.....' azt kell megszerezni és betenni, szigoruan http-vel és nem https-el kezdve (utóbbit "nem érti" a fórum)
faszverőgnóm megjavíthatná már a fórumát, bezzeg szauna kapitánykodni ráér!!:)
köszi!
Érettségi találkozó volt. Öveges József Szakközépiskola és Szakiskola, ide járt a krónikás.
Köszi az Övegest nem tudtam.
Közben meglett az a bizonyos szallagavatós kép, és rájöttem a piroskabátos a tanárnéni lehet...nem tartja magát rosszul...sőt..;)
Na gnóm, jobb ha hetyetyézel valami szórakoztatót gyorsan, mert pillanatokon belül meglesz a tanárnéni, te pedig fosol szólni neki, ő meg nem is fog arra gondolni, hogy trollok miattad keresik... :D
Na gnóm, jobb ha hetyetyézel valami szórakoztatót gyorsan, mert pillanatokon belül meglesz a tanárnéni, te pedig fosol szólni neki, ő meg nem is fog arra gondolni, hogy trollok miattad keresik... :D
Szerencsétlennek épp elég lehetett, hogy Endrével kellett táncolnia a szalagavatón :)
Ha egyáltalán igazak voltak ezek a sztorik. Volt itt 40-es középvezető, tizenakárhányéves szakácslány, cshodálatos asszony, stb. Szerintem egyik sem létezik, csak a mesék mennek. A fényképek alapján Endre már fiatalon sem volt valami társasági ember, szóval kétséges, hogy egyáltalán megismerkedett-e valaha bárkivel.
Végignyomtam az összes képet és nem akartam elhinni, hogy egy olyan nyomorult kép sincs, amin legalább valakivel beszélgetne (vagy legalább beszélgetést imitálna). Gondolom csak véletlen hívták meg, nyilván elfelejtették törölni a listáról :)
Ilyenkor kicsit megsajnálom, de hamar elmúlik.
Velem Endre beszélget sok, nagyon kedves, okos, jól beszélget! Szeretném én is olyan lenni jó beszélgető! Si, Juventus, pronto!
Gyanítom innen ered recsaboy vonzalma a szexnagyikhoz, azóta is belebetegszik a gondolatba, hogy tánc közben egy ennyire jó nő ugrott az ölébe..
Szegény tanárnő meg..., ismerve a beteg gyermek családi körülményeit és fogyatékosságát, profi pedagógusként "erőt vett magán"..
Mondjuk a "dolgozók gimnáziuma", érettségi évekkel később, stb,stb történet (by SF) nem tudom hogyan jön így a képbe.??
Én vagy 2x voltam eddig az övegesben, egyszer demoparty-n még a 90es évek végén valamikor..., bár lehetett másik suli is gazdagréthez közel, már összefolynak ezek
Mondjuk most nem olyan helynek tűnik, ahova sodika féle életre alkalmatlanok járnak, egy kemény szaksuli, akkoriban nem tudom mi és milyen volt pontosan
Korgott a gyomra és kapóra jött a potya kaja és a tütüke.
Viszont ha kisegítő osztályba járt, akkor miért ezek a normálisnak mondható arcok hívták osztálytalálkozóra? Tény, kilóg innen, de akkor is furcsa ez az egész. Endre, mutasd a bizonyítványod!!
Azért mennyire kell ehhez fogyatékosnak lenni, hogy senki nem akarta neki beszervezni a táncra a húgát, csaját, ismerősét. De gondolom más osztályokból is lehetett volna valakit kölcsönkérni.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Aaron cute nem ért rá :-(
-
Oct 22, 2016 14:00:50
Hát jah.
De azért veszem az akadályokat.
Mindig úgy, ahogy 10 évvel korábban lett volna normális, de veszem.
10 év? Egy lelkiismeretesebb srác az érettségi után nem sokkal (legrosszabb esetben is hónapok alatt) lekopik az anyjáról és eltakarodik dolgozni és/vagy tanulni. Ha mégis az anyja támogatására szorul, akkor meg legalább megteszi azt, hogy nem bassza el a pénzt minden szarra, hanem szigorúan csak annyit vesz el, amennyi szükséges, a maradékot állja saját melócsából vagy ösztöndíjból és el is végzi az etyetemet, amiben így nem csak az ő, de az anyja áldozatos munkája is benne van.
És az, hogy az ember támogatja az anyját vagy úgy általában a szüleit, még ha csak egy kis könnyebbséget is tud okozni, az kurvára természetes és magától értetődő, és eszébe sem jut olyat kiejteni a száján, hogy "ne tyináljunk jentyejty bejője", mert ott süllyedne nyakig padlóba. Vagy ha kicsit is hisz Istenben, érzi, hogy ezért az öreg a taknyát törli belé ezért.
Egy kibaszott anyaszomorító vagy, és nagyon fel tud baszni, hogy ilyen emberek léteznek. Ne is fizesd ki az ország felé a tartozásodat, csak annyit tegyél meg, hogy soha be nem tolod ebbe az országba a púpodat és soha meg se említsd azt, hogy magyar vagy. Ha kicsit is szereted az országodat, ne hozz szégyent rá azzal, hogy közösséget vállalsz a magyarokkal.
Oct 22, 2016 14:00:50
Púpos Recskapók
Oct 22, 2016 14:06:31
Hát jah.
Hát azért hetyetye, legyen az inkább húsz. (Nekem 10 évvel fiatalabbként diplomám van, több év munkaviszonyom, saját lakásom, barátnőm. Csak összehasonlításképpen.)
Oct 22, 2016 14:06:31
Néger főbérlő
Oct 22, 2016 14:06:47
* kaland *
Normalis, onallo elet 35 evesen az neki: kaland.
Na, nyissuk ki a gazt!
Normalis, onallo elet 35 evesen az neki: kaland.
Na, nyissuk ki a gazt!
Gázt ebben a kellemes időben és ilyen gázár mellett? Ebben az esetben kénytelen leszek Endrétől újabb 500 eurót levonni!!
Oct 22, 2016 14:06:47
Schwezoff David
Oct 22, 2016 14:10:14
Nagyon jo dontes! Nigger ur jol fogalmaz amikor az Univerzummal targyal. Be fogja vonzani!
Ez szhaz szhazalek!
Oct 22, 2016 14:10:14
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 14:22:10
az is nagy műsor lesz, amikor a néger felkérdezi a púpost, hogy mikor szándékozik munkába állni, mert ő nem hajlandó egy Hertz IV-en tengődő munkanélküli bevándorlónak kiadni a lakását. És ad egy 30 napos ultimátumot, hogy vagy bemutat egy munkáltatói igazolást, vagy mehet a picsába a buzigurtnival összekötött kartondobozával együtt.
Oct 22, 2016 14:22:10
broni
Oct 22, 2016 14:58:36
az újszászi ku klux klán tagozat már alig várja a meleg niggerimádót......
Oct 22, 2016 14:58:36
Škoda Superb
Oct 22, 2016 15:11:12
Oct 22, 2016 15:11:12
evidenciák
Oct 22, 2016 15:46:53
Az arc! xD
plus.google.com/117355864421507202619/posts/T6CLEEpkKHR
plus.google.com/117355864421507202619/posts/T6CLEEpkKHR
Miért van fasz alakú szakálla?
Oct 22, 2016 15:46:53
sodika
Oct 22, 2016 15:48:43
Uralom az utazgatást.
És a tablet GPS + mobilnet + Google maps kombó nélkül már eskü' idegösszeomlást kaptam volna.
Ejjj
És a tablet GPS + mobilnet + Google maps kombó nélkül már eskü' idegösszeomlást kaptam volna.
Ejjj
Oct 22, 2016 15:48:43
xray
Oct 22, 2016 15:52:49
Uralom az utazgatást.
Ejjj
Ejjj
már csak a munkaadókat kéne uralnod
Oct 22, 2016 15:52:49
-
Oct 22, 2016 15:58:44
meg a vonzas torvenyet.
valaszolj mar pupi, neked miert megy ilyen szarul a vonzas, az etyetemi evfolyamtarsaidnak, akik kirohogik a titkot, meg sokkal jobban. mit baszol el?
valaszolj mar pupi, neked miert megy ilyen szarul a vonzas, az etyetemi evfolyamtarsaidnak, akik kirohogik a titkot, meg sokkal jobban. mit baszol el?
Oct 22, 2016 15:58:44
tyogyatyékoty
Oct 22, 2016 16:10:31
Máty työrtyényelmi-gaggyatyági köjüjmények, kétyejejhatyoty üty, ajám a hibáty, angyi, mingyegy.
Oct 22, 2016 16:10:31
Schwezoff David
Oct 22, 2016 16:14:03
Uralom az utazgatást.
Ejjj
Ejjj
=2 uveg likorke lecsuszott, ripityom
Oct 22, 2016 16:14:03
broni
Oct 22, 2016 16:15:34
vigyázz endre, herr nigger bele ne pössentsen a likörkédbe!!!!!!!!!!
Oct 22, 2016 16:15:34
sodika
Oct 22, 2016 16:19:22
Az mondjuk tényleg beugrik olyankor, ha épp Berlinben járok, hogy fasznak bolondult meg anno a hülye szélhámos picsa, mert enélkül legalább őhozzá beugorhatnék ilyenkor.
Mindegy.
Mindegy.
Oct 22, 2016 16:19:22
kripli figyelő
Oct 22, 2016 16:22:56
Az tényleg durva hogy a vándorcigány hajléktalan összes vagyona több mint a véjpjofi recskagép vagyona és hitelkerete egyben.Rgl újra és újra megszégyeníti asodit.
Oct 22, 2016 16:22:56
üregi zsidó
Oct 22, 2016 16:23:34
Hónapok óta nem írtam ide. Mik az új fejlemények?
Látom, a Recskás reaktiválta magát. Mi van vele?
Tajgi él még?
Tajgi él még?
Oct 22, 2016 16:23:34
broni
Oct 22, 2016 16:26:36
Tajgi él még?
tegnap kiugrott a panelből, szétcsattant a koponyája...
tegnap kiugrott a panelből, szétcsattant a koponyája...
Oct 22, 2016 16:26:36
kripli figyelő
Oct 22, 2016 16:26:56
Az mondjuk tényleg beugrik olyankor, ha épp Berlinben járok, hogy fasznak bolondult meg anno a hülye szélhámos picsa, mert enélkül legalább őhozzá beugorhatnék ilyenkor.
Mindegy.
Neked csak főnökasszony az a picsa.Neki soha nem volt szüksége segélykére,ellenben asodi koszos migriként kuncsorog pár euróért.Andi újra és újra megszégyeníti asodit. Mindegy.
Oct 22, 2016 16:26:56
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 16:56:56
Mindegy.
Mindegy.
Ne terelj, Recskaboy! Inkább arra válaszolj, milyen érzés volt az osztálytalálkozón Gergő kinőtt Fubu pulóverében ájultra inni magad, miközben mindenki rajtad röhögött a háttérben, hogy hogy lezüllöttél budai úrifiú létedre? Szerinted hányan kapták meg előtte a Velvetes fapoleonos magyarázókártyát? Nem volt furcsa, hogy kerültek, mint a pestist, és valahogy minden képen sikerült tök egyedül álldogálnod? Ilyenkor nem érzed, hogy végérvényesen elkúrtad az életed?
Oct 22, 2016 16:56:56
Kiss Kender Farkas
Oct 22, 2016 17:07:40
és valahogy minden képen sikerült tök egyedül álldogálnod? Ilyenkor nem érzed, hogy végérvényesen elkúrtad az életed?
Oct 22, 2016 17:07:40
-
Oct 22, 2016 17:09:10
Mindegy.
Beugranal eloskodni egy kicsit. Andit nem tudtad atbaszni es szepen leepitett. Sokkal okosabb nalad. Mindegy.
Oct 22, 2016 17:09:10
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 17:11:13
Oct 22, 2016 17:11:13
-
Oct 22, 2016 17:28:56
Hónapok óta nem írtam ide. Mik az új fejlemények?
Tajgi él még?
Hatalmas pofàval tért vissza recskagép,amit hatalmas fasszal töm be éppen az univerzum.Andi.Mindegy. Látom, a Recskás reaktiválta magát. Mi van vele?
Tajgi él még?
Oct 22, 2016 17:28:56
sodika
Oct 22, 2016 17:53:42
szepen leepitett. Sokkal okosabb nalad.
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Oct 22, 2016 17:53:42
-
Oct 22, 2016 17:57:21
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Kettőtök közül asodi az elítélt búnöző. Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Oct 22, 2016 17:57:21
sodika
Oct 22, 2016 17:59:40
Még a csúfolódás sem jogerős. :)
Oct 22, 2016 17:59:40
kripli figyelő
Oct 22, 2016 18:01:04
Még a csúfolódás sem jogerős. :)
Minden egy folyamat. Oct 22, 2016 18:01:04
feltörést tagadni
Oct 22, 2016 18:07:56
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
khmm..
Oct 22, 2016 18:07:56
szaunameleg jogász
Oct 22, 2016 18:12:39
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
pontosan milyen bűncselekményeket követett el? nyilvánosan kiröhögött? vagy lepattintott egy közismert faszverőt? gondolom örülni fog, ha megtudja, hogy már rágalmazod is.
Oct 22, 2016 18:12:39
Örebro
(
x17)
Oct 22, 2016 18:14:23
x17)
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
ki a bunözö te rohadek adocsalo? bevallottad mint be nem folyt bevetelt a magyar vagy a nemet adohatosagnak? inditottal behajtasi kerelmet a ribanc ellen? vilt alairt szerzödesed az allitolagos megrendelödtöl? na ugye te fasz!
Örebro
(
x17)
Oct 22, 2016 18:17:22
x17)
jatszol a tuzzel gyagyas, nehogy rabasszal, de nagyon, joakarod van eleg, valaki egyszer leperli rolad a szaros gatyadat is, na akkor fogsz igazan sirni.
Schwezoff David
Oct 22, 2016 18:24:01
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Az Te VAGY, kobold!
Andi veled szemben semmilyen jogsertest nem kovetett el. Te zaklattad, amiert sajnos nem tett feljelentest.
Oct 22, 2016 18:24:01
-
Oct 22, 2016 18:25:51
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Milyen buncselekmeny sodika.Te zaklattad o meg leepitett.A szemet ganyolasodat pedig meg jo hogy nem fizette ki. Legyozott felmosta veled a padolt.Ennyi.Anno ki is mondogattayhogy lopni nem bun? Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Oct 22, 2016 18:25:51
sodika
Oct 22, 2016 18:29:31
Zsarolt, arra utaltam.
Nem csak csaló, de még egy aljadék csaló is.
Mindegyik bűncselekmény.
Mindegyik bűncselekmény.
Oct 22, 2016 18:29:31
sodika
Oct 22, 2016 18:30:35
De még aljadék zsaroló is, na...
Oct 22, 2016 18:30:35
-
Oct 22, 2016 18:33:16
Zsarolt, arra utaltam.
Mindegyik bűncselekmény.
Juj s mivel tudta a zsenialis sodikat megzsarolni? Nem csak csaló, de még egy aljadék csaló is.
Mindegyik bűncselekmény.
Oct 22, 2016 18:33:16
Púpos Recskapók
Oct 22, 2016 18:33:55
Mindegy.
Mindegy.
Nem megbolondult, csak megismerte a valódi SoDit.
Oct 22, 2016 18:33:55
-
Oct 22, 2016 18:35:02
Sorold fel ezeket a buncselekmenyeket? Lehet Andinal is lifedanger volt.Ilyenkor meg barmit szabad.Te egyebkent eveken at eloskodtel es hazudoztal maoknak.Az nincsen bajod?
Oct 22, 2016 18:35:02
-
Oct 22, 2016 18:39:11
andi nem akart anyad helyett anyad lenni, ez az o nagy bune, mi? konkretan alig tudott teged levakarni magarol, emlekszel, hogy rendorseggel kellett megfenyegetnie?
Oct 22, 2016 18:39:11
-
Oct 22, 2016 18:41:10
Asodi buta volt Anfi meg okos.Ez faj asodinak.Jaj de nagyon egyszeru srac asodi
Oct 22, 2016 18:41:10
Schwezoff David
Oct 22, 2016 18:45:28
Zsarolt, arra utaltam.
Mindegyik bűncselekmény.
Mindegyik bűncselekmény.
Zsery 50 euroja mikor lesz megadva, buzi?
Rgl 1500 eurojat ellopnod mi volt?
A quaestor-csalasban segedkezni Vera neninek???
Oct 22, 2016 18:45:28
Kiss Kender Farkas
Oct 22, 2016 19:06:53
Bűncselekmények árán.
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Tényleg nagyon okos.
Vagy csak bűnöző?
Oct 22, 2016 19:06:53
Kiss Kender Farkas
Oct 22, 2016 19:08:42
Próbáltam itt a fórumon keresni, de sajnos nem találtam. Vagy facebook-on vannak fent?
Oct 22, 2016 19:08:42
Teodor Ritter
Oct 22, 2016 19:09:08
őt még első fokon sem ítélték el.
a véleményed egy marék szart sem ér.
a véleményed egy marék szart sem ér.
Oct 22, 2016 19:09:08
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 19:14:49
Zsarolt, arra utaltam.
Mindegyik bűncselekmény.
Mindegyik bűncselekmény.
az, hogy nem vette át a kabátodat, az nem zsarolás. Az, hogy megfenyegetett azzal, hogy rendőrt hív rád, ha nem hagyod abba a zaklatását, az sem zsarolás. Te viszont saját magad másoltad be ide az excelt, amiben benne volt, hogy másodpercre pontosan logolod, hogy mit csinál. És még a magánlevelezésébe is beleolvastál.
Oct 22, 2016 19:14:49
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 19:16:46
Engedély nélküli titkos adatgyűjtés, úgy hívják ezt, Recskás. Szerinted miért kell minden oldalnak üzenetben figyelmeztetnie a cookie-kra? Azért, hogy ne vádolhassák őket ezzel. Csak hát te ugye abban reménykedtél, hátha össze tudsz gereblyézni pár szaftos levelet vagy meztelen fotót, vagy tudom is én, úgyhogy inkább csak csendben sunnyogtál és olvasgattad a leveleit. Örüljél neki, hogy nem jelentett fel a gecibe.
Oct 22, 2016 19:16:46
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 19:19:11
valami picasa-s link volt talán, maga a gyagyás osztotta meg, hogy milyen jó buliban volt, vagy az itteni egyik troll találta meg a csoportban, ahol szervezték a bulit, nem tudom. De az történt, hogy a púpos pitonrángató két sörtől úgy bekarmolt, hogy az asztalon fekve elaludt, miközben a többiek vidáman buliztak.
Oct 22, 2016 19:19:11
xray
Oct 22, 2016 19:22:58
emlékeim szerint, az egyik volt osztálytársa képgalériájában volt, azért nem találod.
Oct 22, 2016 19:22:58
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2016 19:48:27
Szerintem 2015-ben volt az osztálytalálkozó. 2014 a Nagy Berlini Nyaralás éve, és ez utána volt.
Oct 22, 2016 19:48:27
kripli figyelő
Oct 22, 2016 19:57:22
Recskás,mi lesz ha anyád elhajt a vérbe és nem engedi meg hogy Újszászon penészedj?Van b terv?
Oct 22, 2016 19:57:22
broni
Oct 22, 2016 20:02:06
hol a tízercsilliárd forintom sodi?!!!!!!!!!!!!!
Oct 22, 2016 20:02:06
Kiss Kender Farkas
Oct 22, 2016 20:17:22
Köszönet a segítségért, remélhetőleg felbukkan még az a link :)
Oct 22, 2016 20:17:22
broni
Oct 22, 2016 20:19:45
ritka ocsmány a képeken sodi.................
Oct 22, 2016 20:19:45
broni
Oct 22, 2016 20:29:26
img.sodika.dk/imgur.com/WFRUxDQ.jpg
itt van egy..........
Oct 22, 2016 20:29:26
Duna
Oct 22, 2016 20:37:47
Recskás,mi lesz ha anyád elhajt a vérbe és nem engedi meg hogy Újszászon penészedj?Van b terv?
Sodi varlak Oct 22, 2016 20:37:47
Tanszéki archívum
Oct 22, 2016 20:44:15
Ezen az oldalon van pár kép az osztálytalálkozóról, 2015. máj. 29-30 közt tartották.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3664
Az eredeti galériát szerintem törölték már, de a tanszéki archívumban természetesen az összes kép megvan. Azonban szombaton nem dolgozunk. Na jó, ennyi azért belefér:

forum.sodika.org/index.php?pageNo=3664
Az eredeti galériát szerintem törölték már, de a tanszéki archívumban természetesen az összes kép megvan. Azonban szombaton nem dolgozunk. Na jó, ennyi azért belefér:

Oct 22, 2016 20:44:15
Adatrendező
Oct 22, 2016 20:44:34
Oct 22, 2016 20:44:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 22, 2016 20:48:46
x38)
Aki nem tudná, hogy miért szundított ASODI az osztálytalálkozón, ne találgasson. Meg lett ez is magyarázva:
"Azért dőltem le, mert úgy mentem oda, hogy egész héten nem aludtam eleget a melós határidők miatt."
m-u-h-a-h-a-h-a-h-a-h-a
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
"Azért dőltem le, mert úgy mentem oda, hogy egész héten nem aludtam eleget a melós határidők miatt."
m-u-h-a-h-a-h-a-h-a-h-a
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 21:22:20
Érdekes, hogy az egész osztályból a Recskás messze a legleépültebb. Úgy néz ki, mintha egy bulizó társaság átmenetileg befogadott volna egy hajléktalant. Kampós askenázi orrm 45 fokban elferdülve, picsaszáj, kilós kenyér méretű fej, akromegáliás áll, akkora kávészínű táskák a szem alatt, mint a szar. És természetesen ő az egyetlen, aki talajrészegre issza magát, és elfekszik, miközben a többiek jókat dumcsiznak, esetleg egy bikább csávó megkúr valami vállalhatóbb bigét egy félreeső szobában, stb. Sodika meg folyamatosan a sarokban sunnyog, látszik, hogy mindenki kerüli, mint a szart. Ez shiker!
Oct 22, 2016 21:22:20
töppedt buzigolyók
Oct 22, 2016 21:25:55
A képek tanulsága szerint Sodi bizony nem ette meg a vacsorát, viszont van előtte három üres felespohár meg egy doboz sör. És senki nem beszél vele, mindenki kerüli. Nem az történhetett, Recskaboy, hogy senki nem szólt hozzád, ezért te szép csendben asztal alá ittad magad?
Oct 22, 2016 21:25:55
-
Oct 22, 2016 21:30:24
Iszonyat az a Neander-völgy korabeli pofa az első képen.
Oct 22, 2016 21:30:24
-
Oct 22, 2016 21:45:37
A csoportkepen a jobb es a bal szelso alak nagyon kontrasztos.Sodi egy igazi pusztulat.
Oct 22, 2016 21:45:37
AutismusMaximus
Oct 22, 2016 21:47:41
Muszáj beidéznem az akkori kommentemet, már akkor is egy rakás szar volt asodi.
Oct 22, 2016 21:47:41
AutismusMaximus
Oct 22, 2016 21:48:42
Hát Sneci, jól tetted hogy kitetted ide ezeket a képeket, tökéletes ábrázolás rólad, a lepattant, rákos kinézetű, magányosan hetyetyéző csövesről és az összes többi vidám, jól szórakozó, egészséges emberekről.
Amilyen lúzer fasz vagy, simán látszik hogy lett volna ott 1-2 bula, aki simán rákapott volna a pitonra, ha csak egy kicsit ügyesebb vagy...
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipPLqv2q4AnUJapPA6wyDuZQwNaIaWz7IWMOeeYK?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Én a rózsaszín felsős és a vöröses hajú csajsziban látnám a potenciált, ők látszik hogy szépen kicsinosították magukat, tetszelegni akartak. Meg bennük látszik, hogy benne lenne a dög... Az előbbinek ráadásul különösen bolondos a mosolya (ezt most pozitív értelemben mondom, tényleg!)
Nem ennek a talinak a kapcsán volt, hogy a Recskaboy kifejtette, hogy eddig elveivel (hahaha) ellentétben most már gyerekes csajt is el tudna képzelni magának?
Ha így volt, akkor szinte tuti, hogy valamelyik a kettő közül váltotta ki a hatást.
De még képbe jöhetett volna a Szekeres Mária hasonmás is, mint látszik, a tütüke nem esik nehezére, itt is elég lett volna pár kört kivárni, amíg ráborult volna a pitonra:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipMsTxWC_wuVc-WunsK42gTRvBc3UDgMLxHrb8Pj?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Sőt, Sodinak sokkal testhezállóbb parti is lehetett volna, nem hiszem hogy a srácok nemet mondtak volna egy kellemes maszti-partira:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipOud08f9LoqgKVaSpRMY6OL1jyKm2xxqBz-g_O6?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Te meg ehelyett mit csinálsz, te nyomorult gnóm??? Meghívnak bulizni, erre alszol mindenhol ahol lehet, az asztalon, a kanapén... Te tiszteletlen szar!! Látszik, még a csoportképen is mindenki oldalazva, háttal áll neked, mintha egy hányingerkeltő büdös bogár volnál. Látszik az erőltetett, megjátszott vigyorodon, hogy rohadtul nem érzed te se a helyed a normális emberek között.
Ez a kép alapján érthető is, mi a különbség csinos, normális emberek és teközötted:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNTsOkqHxjEfc7KVbU002s2kVEs042ICbiAJt-1?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Itt meg hogy nézel ki bazmeg?? Már a homlokodon is sérv nőtt??? Bazmeg nincs annyi púpú teve a világon, amilyen te vagy:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNR7PdSuIc-eWbkr-IuO_7FL84IBxGCQPt6pVAW?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Ennyit érsz Sneci. Egy nulla vagy.
Amilyen lúzer fasz vagy, simán látszik hogy lett volna ott 1-2 bula, aki simán rákapott volna a pitonra, ha csak egy kicsit ügyesebb vagy...
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipPLqv2q4AnUJapPA6wyDuZQwNaIaWz7IWMOeeYK?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Én a rózsaszín felsős és a vöröses hajú csajsziban látnám a potenciált, ők látszik hogy szépen kicsinosították magukat, tetszelegni akartak. Meg bennük látszik, hogy benne lenne a dög... Az előbbinek ráadásul különösen bolondos a mosolya (ezt most pozitív értelemben mondom, tényleg!)
Nem ennek a talinak a kapcsán volt, hogy a Recskaboy kifejtette, hogy eddig elveivel (hahaha) ellentétben most már gyerekes csajt is el tudna képzelni magának?
Ha így volt, akkor szinte tuti, hogy valamelyik a kettő közül váltotta ki a hatást.
De még képbe jöhetett volna a Szekeres Mária hasonmás is, mint látszik, a tütüke nem esik nehezére, itt is elég lett volna pár kört kivárni, amíg ráborult volna a pitonra:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipMsTxWC_wuVc-WunsK42gTRvBc3UDgMLxHrb8Pj?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Sőt, Sodinak sokkal testhezállóbb parti is lehetett volna, nem hiszem hogy a srácok nemet mondtak volna egy kellemes maszti-partira:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipOud08f9LoqgKVaSpRMY6OL1jyKm2xxqBz-g_O6?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Te meg ehelyett mit csinálsz, te nyomorult gnóm??? Meghívnak bulizni, erre alszol mindenhol ahol lehet, az asztalon, a kanapén... Te tiszteletlen szar!! Látszik, még a csoportképen is mindenki oldalazva, háttal áll neked, mintha egy hányingerkeltő büdös bogár volnál. Látszik az erőltetett, megjátszott vigyorodon, hogy rohadtul nem érzed te se a helyed a normális emberek között.
Ez a kép alapján érthető is, mi a különbség csinos, normális emberek és teközötted:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNTsOkqHxjEfc7KVbU002s2kVEs042ICbiAJt-1?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Itt meg hogy nézel ki bazmeg?? Már a homlokodon is sérv nőtt??? Bazmeg nincs annyi púpú teve a világon, amilyen te vagy:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipNR7PdSuIc-eWbkr-IuO_7FL84IBxGCQPt6pVAW?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Ennyit érsz Sneci. Egy nulla vagy.
Oct 22, 2016 21:48:42
C64 korszak
Oct 22, 2016 21:48:59
Nem tudjuk milyen osztálytalálkozó volt ez? hova járt recskaboy?
Érettségi találkozó volt, vagy valami általános iskolás történet?
Oct 22, 2016 21:48:59
a recskairoda réme
Oct 22, 2016 22:06:05
Hm, de ismerős a srác mögötti fal valahonnan.
www.youtube.com/watch?v=PS3OxFpY318
www.youtube.com/watch?v=PS3OxFpY318
Oct 22, 2016 22:06:05
hova tűnt tomcat?
Oct 22, 2016 22:12:08
Oct 22, 2016 22:12:08
Best retard
(
x1)
Oct 22, 2016 22:17:26
x1)
Mindegy.
Mindegy.
szerintem ugorj be hozzá!
Gurulj oda a superbbel és üvöltözd az utcán,hogy nyasgem! Aztán ha már elég közönség gyűlt össze, de még nem jött a polizei, akkor ronts be hozzá, menet közben dobáld el a ruháidat és utána meztelenül tapadj a kirakatüvegére és egy meglepő húzással egyszerűen szard össze magadat ott a kirakatban. Ezzel azonnal nyilvánvaló lesz mindenkinek az erkölcsi győzelmed és az andi iránti megvetésed.
Ha pedig közben élteted Romániát, broni is büszke lesz rád.
broni
Oct 22, 2016 22:21:51
a kutya szexi)))))))))))))))))
Oct 22, 2016 22:21:51
Kémkakas
Oct 22, 2016 22:22:47
A csoportkepen a jobb es a bal szelso alak nagyon kontrasztos.Sodi egy igazi pusztulat.
A bal szélső srác simán lenyomta az Ironmant, Hahó! Kontraszt?? Ég és föld...
Oct 22, 2016 22:22:47
broni
Oct 22, 2016 22:28:55
kedves kutya, szart már ma este???????????
Oct 22, 2016 22:28:55
xray
Oct 22, 2016 22:34:48
lh3.googleusercontent.com/6l9UTCKOR7trngn-HAFopcO-tbjBIEjG4QX7XnG6bR8tISAa2mEacB8NO4YbfVd0-IiYf4wRQ9sb=w1061-h708-no
ezen a képen különösen szánalomra méltó. a kép címe lehetne: a számkivetett.
változott valami az imgur feltöltéssel, mert ez panaszkodik?
imgur.com/a/B2E8T.jpg
ezen a képen különösen szánalomra méltó. a kép címe lehetne: a számkivetett.
változott valami az imgur feltöltéssel, mert ez panaszkodik?
imgur.com/a/B2E8T.jpg
Oct 22, 2016 22:34:48
xray
Oct 22, 2016 22:42:46
imgur.com/a/B2E8T
Csak ezekről a hostokról lehet képet beszúrni:
i.imgur.com/*
https://*.akamaihd.net/*
https://*.fdcn.net/*
http://*.sodika.org/*
Töltsd át az imgur.com-ra, Hahó!
csak ez van
Oct 22, 2016 22:42:46
C64 korszak
Oct 22, 2016 22:55:33

így kell!
Oct 22, 2016 22:55:33
xray
Oct 22, 2016 23:02:25
így kell!
Oct 22, 2016 23:02:25
xray
Oct 22, 2016 23:07:24
[img src=http://i.imgur.com/o7lMR8W]
Oct 22, 2016 23:07:24
C64 korszak
Oct 22, 2016 23:07:35
Mert nem a posztot kell beilleszteni, a címsorban lévőkkel semmit nem tudsz már kezdeni
A feltöltött kép címe továbbra is 'i.imgur.....' azt kell megszerezni és betenni, szigoruan http-vel és nem https-el kezdve (utóbbit "nem érti" a fórum)
Oct 22, 2016 23:07:35
xray
Oct 22, 2016 23:10:21
köszi!
Oct 22, 2016 23:10:21
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 00:27:56
Zseniálisak a képek, köszönet érte. Ahogy nézegeti a fényképalbumot.. Az a sunyi, pedofil mosoly. Gondolom valakinek a gyerekére csorgatta éppen a nyálát.
Oct 23, 2016 00:27:56
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 00:30:06
Nem tudjuk milyen osztálytalálkozó volt ez? hova járt recskaboy?
Érettségi találkozó volt. Öveges József Szakközépiskola és Szakiskola, ide járt a krónikás.
Oct 23, 2016 00:30:06
-
Oct 23, 2016 00:38:22
barmit is mondtok, sneci egy jo bulira emlekszik.
durvabb mint a viharsziget!
Oct 23, 2016 00:38:22
C64 korszak
Oct 23, 2016 01:02:19
Köszi az Övegest nem tudtam.
Közben meglett az a bizonyos szallagavatós kép, és rájöttem a piroskabátos a tanárnéni lehet...nem tartja magát rosszul...sőt..;)
Oct 23, 2016 01:02:19
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2016 01:29:38
Szerintem a recskás mostanra totálisan elfelejtette, hogy egyáltalán hogyan kell baszni. Mikor is volt utoljára nővel? 4-5 éve? Egyszer már kiszámoltuk, hogy ha nem vesszük figyelembe, hogy folyamatosan hazudik, akkor 3 nővel feküdt le, összesen talán 5-5 alkalommal, azaz 15x kefélt egész életében (óriási paródiarovat nyilván). Negyven alatti nővel soha nem volt. Ha 18 éves korától számítjuk nemileg aktívnak, akkor ez már kevesebb, mint évi átlag EGY alkalom. És az a borzasztó vicces (és kínos), hogy ezzel még mindig toronymagasan veri Kisborost, aki még szűz. A metélt Kaufmannak legalább ott az urna, azt baszhatja, a sittes Roli is megkapta a magáét odabent meg az IMEI-ben is (az is szex, hahó), RGL pedig egy Casanova ezekhez a fogyatékosokhoz képest. Szerintem még a dagadt, fél lábbal a szívklinikán lévő Télapógeci is többet baszik, mint Recskaboy.
Oct 23, 2016 01:29:38
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 01:33:14
Szerencsétlennek épp elég lehetett, hogy Endrével kellett táncolnia a szalagavatón :)
Oct 23, 2016 01:33:14
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 01:37:20
Szerintem a recskás mostanra totálisan elfelejtette, hogy egyáltalán hogyan kell baszni. Mikor is volt utoljára nővel? 4-5 éve?
Ha egyáltalán igazak voltak ezek a sztorik. Volt itt 40-es középvezető, tizenakárhányéves szakácslány, cshodálatos asszony, stb. Szerintem egyik sem létezik, csak a mesék mennek. A fényképek alapján Endre már fiatalon sem volt valami társasági ember, szóval kétséges, hogy egyáltalán megismerkedett-e valaha bárkivel.
Oct 23, 2016 01:37:20
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 01:41:57
barmit is mondtok, sneci egy jo bulira emlekszik.
Végignyomtam az összes képet és nem akartam elhinni, hogy egy olyan nyomorult kép sincs, amin legalább valakivel beszélgetne (vagy legalább beszélgetést imitálna). Gondolom csak véletlen hívták meg, nyilván elfelejtették törölni a listáról :)
Oct 23, 2016 01:41:57
-
Oct 23, 2016 01:43:22
Ilyenkor kicsit megsajnálom, de hamar elmúlik.
Oct 23, 2016 01:43:22
Daniel Odry
Oct 23, 2016 01:43:54
Nézd csak broni, összejöttem Barbival, na, mit szólsz? ;-)
velvet.hu/kockahas/2016/10/22/nezze_csak_kivel_szelfizget_palvin_barbara/
velvet.hu/kockahas/2016/10/22/nezze_csak_kivel_szelfizget_palvin_barbara/
Oct 23, 2016 01:43:54
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 23, 2016 01:45:39
Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán elment erre az osztálytalálkozóra.
Ma is elmondta, hogy utál emberek között lenni, és az álma az, hogy ki se kelljen mozdulni a szobából. (Majdnem lakást írtam, de ugye nincs lakása.)
Ma is elmondta, hogy utál emberek között lenni, és az álma az, hogy ki se kelljen mozdulni a szobából. (Majdnem lakást írtam, de ugye nincs lakása.)
Oct 23, 2016 01:45:39
Olasz csoporttárs
Oct 23, 2016 01:47:11
Velem Endre beszélget sok, nagyon kedves, okos, jól beszélget! Szeretném én is olyan lenni jó beszélgető! Si, Juventus, pronto!
Oct 23, 2016 01:47:11
C64 korszak
Oct 23, 2016 01:49:09
Gyanítom innen ered recsaboy vonzalma a szexnagyikhoz, azóta is belebetegszik a gondolatba, hogy tánc közben egy ennyire jó nő ugrott az ölébe..
Szegény tanárnő meg..., ismerve a beteg gyermek családi körülményeit és fogyatékosságát, profi pedagógusként "erőt vett magán"..
Mondjuk a "dolgozók gimnáziuma", érettségi évekkel később, stb,stb történet (by SF) nem tudom hogyan jön így a képbe.??
Én vagy 2x voltam eddig az övegesben, egyszer demoparty-n még a 90es évek végén valamikor..., bár lehetett másik suli is gazdagréthez közel, már összefolynak ezek
Mondjuk most nem olyan helynek tűnik, ahova sodika féle életre alkalmatlanok járnak, egy kemény szaksuli, akkoriban nem tudom mi és milyen volt pontosan
Oct 23, 2016 01:49:09
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 23, 2016 01:50:56
Valami speckó diszlexiás osztály volt ott. Bár Endre tagadja, de én kizártnak tartom, hogy nem abba járt.
Oct 23, 2016 01:50:56
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 02:05:35
Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán elment erre az osztálytalálkozóra.
Korgott a gyomra és kapóra jött a potya kaja és a tütüke.
Oct 23, 2016 02:05:35
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 02:07:53
Valami speckó diszlexiás osztály volt ott. Bár Endre tagadja, de én kizártnak tartom, hogy nem abba járt.
Viszont ha kisegítő osztályba járt, akkor miért ezek a normálisnak mondható arcok hívták osztálytalálkozóra? Tény, kilóg innen, de akkor is furcsa ez az egész. Endre, mutasd a bizonyítványod!!
Oct 23, 2016 02:07:53
Kiss Kender Farkas
Oct 23, 2016 02:10:56
Azért mennyire kell ehhez fogyatékosnak lenni, hogy senki nem akarta neki beszervezni a táncra a húgát, csaját, ismerősét. De gondolom más osztályokból is lehetett volna valakit kölcsönkérni.
Oct 23, 2016 02:10:56
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 23, 2016 02:14:08
x4)
Oct 23, 2016 02:14:08
vaty akár hivhattya volnya a barátyőjét vaty valamelyik exéty is *pajódiajovat* Oct 23, 2016 02:14:08
még éltet a remény
Oct 23, 2016 07:29:31
Aaron cute nem ért rá :-(
Oct 23, 2016 07:29:31
80 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

óóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh