Te amúgy érted mit csinál egy könyvvizsgáló? :)
Ezt már matolcsy jegybank (pszaf) elnöksége előtt 15 évvel is csinálták a gazdáid lelkes közreműködésével.
Te fasz.
Faszok voltak, tipikus trollkodás után nyomoznak, és mégsem érdeklik őket a trollok? Ennek semmi értelme.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Alkalmazza a munkájára vonatkozó szabványokat.
Ennyit kell tudni róla ebben az ügyben.
A levlistán jó sokat röhögtünk azon a jegyzőkönyvön, de azon méginkább, hogy elsírtad magad a kihallgatáson. Mondjuk azon az egész I. ker. kapitányság röhögött. Tényleg, azóta is feljelentve érzem magam, de miért nem kaptam idézést? :)
Sokadik Önismétlés = hazugság. Ismerünk.
le tudod írni 2 mondatban a saját szavaiddal, hogy szerinted mi egy ilyen audit lényege?
A jelentésre igen te fasz, de ezek jelentést írtak a kamuk eltakarására nem valós könyvvizsgálatot végeztek.
Egy tényleges vizsgálat már régesrég leleplezett volna egyes részleteket, onnantól meg felborul a szekér.
Életedben nem láttál könyvvizsgálatot, mondom.
Egy kicsit is kalandosabb helyen állandó mumus a független könyvvizsgáló, vagy benne van mindenben, vastagon.
Középút nincs, ekkora ordas csalásnál ez nem is lehetett máshogyan, képtelenség.
A komplett szakmát tette ez nevetségessé, szerinted miért baszták ki a kamarából kedves mocskoltismerőst azonnal, hogy a lába nem érte a földet?!?
A könyvvizsgálók is megérik általánosságban a maguk pénzét, hasonlóan a korrupt rendőrhöz, vizsgabiztosokhoz, igazságügyi szakértőkhöz, egyéb hivatalosságokhoz, de ez már nekik is erős volt.
Azért nem, mert a trollok ártalmatlanok...:)
Nem kapott ő olyan sok pénzt, hogy túlterjeszkedjen a szabvány által megkövetelt minimumon.
oh, ilyen bizalmi viszonyban voltál Jani bácsival, beleláttál a pénzmentő - quaestor szerződésekbe?
a rendőrség felé jelezted már, hogy rendelkezek információkkal?
Meséljél, mennyit is kapott pontosan Rocskai János és Vera néni?
És erre a rendőrtroll is nagyon kíváncsi.
Tűzzel játsszol recskás, egyszer már súroltak a lángok, de te nem tanulsz semmiből.
Bemesélted magadnak, hogy jujj hát a trollok vicceltek, és tovább tódítod itt azt a szar dumát, amiről tanácsos lenne kurvára kussolnod.
Előbb-utóbb nem csak dörömbölnek, hanem a pupodnál fogva dobnak be az ülésre a feketeruhás rendőrbácsik, miután összehugyoztad és szartad magad helyben, mint a köruti robbantót, csak próbáld itt evvel kihúzni a gyufát.
Tudom, azt hiszed, érinthetetlen vagy, messze vagy, elérhetetlen, megtalálhatatlan vagy, és jól szórakozol a trollokkal, de nagyon rosszul méred fel megint az erőviszonyokat.
Tudom, azt hiszed, érinthetetlen vagy, messze vagy, elérhetetlen, megtalálhatatlan vagy, és jól szórakozol a trollokkal, de nagyon rosszul méred fel megint az erőviszonyokat.
Még a hamburgi zsaruk is basznak kihallgatni az ügyetekben, pedig három hónapja várom.
Jó. És?
Egy könyvvizsgáló nem üzleti szakember, hogy egy befektetés jövőbeli értékét képes legyen felmérni.
Miért pont három hónapja???
Jövő héten
Na meló, csá.
Mert akkor érdeklődött az egyik nyomozó a német címem után, aki az ügyetekben éppen Sherlock Porkset is kihallgatta. Hogy a helyiek beszélnének velem. De azóta sem keresnek.
Mindegy. Érthetetlen. Csá.
Te nagyon hülye. Nem jövőbeli, hanem múltbeli.
Röviden, hogy megértsd, te szar: olyan élősködők voltak mint te.
A bevételük semmilyen formában nem fedezte a kiadásaikat.
Ezért olyan eszközökhöz nyúltak, mint zsery pénzének ellopása, eladósodás, rgl pénzének lenyúlása.
Kifele meg vetítettek. Mint törpapának kerekítve ezer euró.
Már érted, te fasz?
a picsába. minden mást értesz a világegyetem működésében a könyvvizsgálástól a belgyógyászatig. csak pont ezt nem? :)
igazi pech
Nem érted. Egy befektetés első szakasztban pénzt visz.
Aztán majd utána hoz.
És erről te honnét értesültél, kicsi púp?
Csak nem napi kapcsolatban vagy Tamáskával? Vagy az ügyvédjével?
ez kurva jó!:))))
és amikor az apport értékét vizsgálja, akkor sem gazdasági szakember, mi? te tényleg fullhülye vagy.
Ütve van a vas, le légy nyugodt. :)
Lassabban, mint reméljük, de attól még ütve van.
Kár hogy a kereskedett pénzügyi termékek töredéke landolt csak befektetésként, a többségük kamu volt.
nagyon nyugodtak vagyunk. Minden ilyen végén kegyetlenül megszoptátok, bűnözők!
:D vagy nem hoz
de egy könyvvizsgálónak mi köze ehhez szerinted?
Az kérdés az volt, volt-e bevétel.
Egy építkezésből pl. hogy legyen?
Sehogy. Nem is lehet elvárás.
Megvan az építkezés? Megvan.
Hogy nyereséges lesz vagy veszteséges?
Ki látja azt előre?
hát elég gyenge eredményeket tudtok felmutatni, ti retardok. miért nem tanultok a trolloktól? mi elítéltettük Sherlock Porkst, lesitteltettük farkarosszt meg a minicigót is, téged is bevitettünk sírva, nektek meg semmi sem jön össze hosszú évek óta a trollok ellen. mintha nem egy ligában játszanánk, hiszen úgy szopatunk titeteket, ahogy akarunk.
Összevontuk a feljelentést egy Tiszavasvári, Ungarnban nyitott üggyel. A kapott listát átadtuk a legjobb nyomozónknak! Már csak napok kérdése és mindenki rács mögé kerül
A Kémkakas Kukorkohn telepítését ne felejtsük el.
Szalay ügynök.
Ostoba vagy. Csak annyit kellett volna mondanod, hogy már folyamatban van egy nagy erejű nyomozás, amit egy Tiszavasvári illetőségű, rendkívül befolyásos személy, Boros László parádés beadványa nyomán indult. Hozzácsapták volna ahhoz.
Még nem, de mindjárt meg is teszem. Megirom a rendőr bácsiknak, hogy szeretnék vallomást tenni, információkkal rendelkezem a quaestor könyvvizsgálatával kapcsolatban.
Sajnos jelenleg Hamburgban tartózkodom, de idézés alapján örömmel befáradok.
Egy ilyen nagy jelentőségű ügynél, mint a quaestor, az utolsó fűszálat is fel fogják utánad forgatni, hogy megtudják a recskaodúd hamburgi idézési címét. Onnantól meg csak pár perc, hogy a rendőrtrolloktól ide szivárogjon a címed. Szarban vagy Endre!
És összevonták volna a jeladós malac + az elmebeteg blankolt kajmán feljelentésével indított nagyerejű nemzetközi nyomozással is.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Én biztos megnezném, ahogy egy hivatalos papírban "nyilvános faszkiverőről" meg "töppedt buzigolyókról" van szó.
dehát azt te törted fel! ugyanúgy, ahogy andi fiókját is.
Hónapokig fordítgatnák a rendelkezésre bocsátott bizonyítékaimat, és elmenne csomó költségük a fordítóirodára a német rendőrségnek, az tuti.
Szét fog téged baszni a sors apró darabokra az ilyen gyilkosmentegetéseidért, te szemét hazaáruló geci. A volt munkásőr népnemzeti hazafi fejbe lőtt egy rendőrt intézkedés közben. És mivel a rendőrgyilkosokat nagyon nem szeretik a BV-sek, ezért ezt a rasszista férget már előzetesben be fogják rakni a cigányok közé, ahol jó esetben kihúzza 2-3 hónapig, aztán véletlenül felköti magát, amikor senki nem néz oda. Minden este szét fogják baszni a seggét hárman-négyen, és már az első héten kiverik a fogait, hogy ne tudjon harapni szopás közben.
Ez vár a te nagymagyar példaképedre, te féreg. Rend lesz végre. Ha túl is éli az előzetest, mert valahogy elkülönítteti az ügyvédje, akkor is 20 évet fog kapni, feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül, tehát a börtönben fog megdögleni.
Bizonyítékaid :D Miről Endre, miről?
Segítek, balfasz:
Könyvvizsgáló úgy lehetsz, hogy elvégzed a Közgázt vagy a PSZF-et, mester fokozatig, nem bachelor-ig. Aztán megcsinálod a 2 féléves mérlegképes könyvelői tanfolyamot+vizsgát. Aztán szerzel kb 3-5 év könyvelői gyakorlatot. Aztán elmész, és megcsinálod a revizori tanfolyamot+vizsgát, ami még 2 félév. Mindeközben eljársz évente 2x továbbképzésre, hogy eleget tegyél a mérlegképes könyvelőkre vonatkozó szabályoknak. Ha nemzetközi cégekkel akarsz foglalkozni, akkor megcsinálsz egy ACCA tanfolyamot + vizsgát, mert az IFRS és a magyar számvitel jó pár helyen eltér. Ez a legutolsó nyilván nem vonatkozik a komcsi Rocskaira, de a többin ő is átment.
És ezek után, plusz még vagy 30 év gyakorlattal simán benézett egy olyan ordító kamut, amit mezei újságírók is ki tudnak deríteni? ENNÉL SOKKAL KISEBB ÜGYEKÉRT MEGBASZTA A SZÁNKAT A PWC MEG A KPMG ÉVES AUDITOKON TE SÜKET FASZ! UTÁNA KÉT HÓNAPIG HAJTOTTUK A SZOPÓROLLERT, HOGY MINDEN 100%-IG SOX COMPLIANT LEGYEN BASZOM A KURVA ANYÁDAT TE DILETTÁNS KRETÉN FÉREG! Amit te az üzleti életről tudsz, az kb annyi, hogy hogyan kell feketén dolgozni, és veszteséget termelni. Életedben nem láttál auditot se közelről se távolról. A kommunista eltartóid pedig nyakig benne voltak az egész buliban, ez teljesen nyilvánvaló. Nem véletlen, hogy a Questor nem egy Big Four cégtől kért auditálást, hanem a falmelléki Péniszmentőtől.
Én úgyhallottam gyomorlövést kapott, ha ez igaz, már most egy élő hulla. És ezesetben roppantul valószinű, hogy igenis ő lőtte le a rendőrt először.
Egy ilyen alacsony mellkasra bekapott találat után már többször sebesült, harcedzett, tasztalt, képzett katonák nem képesek tovább folytatni a tűzharcot, nemhogy egy ilyen majom.
Mindenesetre remélem még addig életben tartják valahogy a dokik, amig elcsicsergi honnan volt a fegyver és a lőszer, milyen alvilági, kgb, stb, kapcsolatai vannak a kis náci bandájának, mondhatni meggyón a halála másodperce előtt.
És akkor mehet a TEK pácélosokkal 10-20 címre akár, behordani a sok büdös nácit alsógatyában éjjel 2kor.
Nyilván kamu. Hát hogy értene már a pénzügyekhez meg az üzlethez Recskai?
17 év OTP, aztán pénzügymin. államtitkár, adóhivatali elnökhelyettes stb után, mégis miből gondolod, hogy jobban érthet hozzá mint sodi?
kihagytam hogy tudományos fokozattal bíró oktató volt a PSZF-en.
Vállalati pénzügyeket tanított :)
sodi: gondold át. szerinted érthet hozzá?

alá is írta jani bácsi
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Ezen most kivételesen hangosan felnevettem.
Az tuti. Ember legyen a talpán, aki le tudja fordítani az autista dumáidat és sodizmusaidat. Szerintem a németeknek egy mount everest nagyságú kérdőjel, ami ezen a fórumon folyik. Egyedül a Trottelt értik meg belőle, azon viszont már biztos összeröhögtek a nyomozók ha rád gondoltak.
Tényleg, arról mesélj már, mik a "rendelkezésre bocsátott bizonyítékaid"? Miket adtál át a rendőröknek a trollokról? Kinyimtatott kommenteket mint kismolyhos? Vagy elkérted tőle a trollok.kisboros.xls-t? Esetleg van saját trollok.recskaboy.xls?
Ha életveszélyben érezte magát, miért nem ment el buziszaunába?
mi ez a többesszám, kivel reménykedsz?
Kandurka biciklitolvajvero gyanusitottal butorozott ossze a feljelentosdiben a gyagyas. Mert az eddig mindenkinek bevalt. Ohhh wait.
Ma kottyantotta el.
alá is írta jani bácsi
Bizony. Olyan módszert választott, ami nem volt alkalmas a csalás felfedésére. Erre mondják, hogy szakszerű, de hatását tekintve eredménytelen eljárás. Ugyanakkor ettől még szabályos.
Nagyon betalált megint a Quaestor ügy igaz? Darth Janibának elér a keze Hamburgba is ezért fosol?

vki update-elje kérem a sodi_recskai.jpg-et.
(hahhh, a mostani torz rémhez képest itt még szinte kinéz valahogy, de durva...)
NSZKSZ!!!4444!
de szép példány. látod recskás, nem kellett volna jéghideg jogi tanácsokkal ellátni a dörrpét és most nem kéne vezekelned. mondjuk erősen secondhand adomány, elfuserált kis tüske a szerelmednek. meg milyen bizonyítékok? tudtad, hogy anygyit megkeresték a hamburgi nyomozók, hogy adatot gyűjtsenek rólad, miután feltörted a szálló oldalát, csak mert masztipartizni akartál? és anygyi szépen elmesélt mindent rólad, netes, fizikai követés stb. bizony. lesz még odvas fogaidnak csikorgatása
recskás menj ki most valahova hambujgban és tüntess egy A4es lappal. MOST!!
mekkora egy ostoba balfasz vagy, hihetetlen. viszont parádézol gnóm, elképesztő amit pár napja előadsz.
ha lesz hétvégén Pesten valami nagyobb tiltakozás, arra lehet hogy elrepülök
Múlt héten egyszer már aludtam hotelben, amikor egymás után két napig volt dolgom valahol.
sztem már élőszóban is hallgatnál a recskásra.
mesélj milyen volt a borzalmas napod, amit a kis rajongóid szerveztek. elmondhatnád, teljesen ki voltál akadva.
Mi az, hogy "lehet"? Az utcai rendzavarók istene ismét a cellában és te egy német buziszaunában melengeted magad? Egy igazi nemzeti krónikás akár rollerrel is, de visszatérne.

Mit hazudozol, a lóvé az indok, meg is írtad.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem és nem, de nyugi.
Pánikba nem szabad esni soha.
Mindig jön valami megoldás a SoDI életébe.
Ez tapasztalat.
Erre apellálsz faszfej? :DDDDD Látszik belenyugodtál már hogy költözni kell Mordorba. Király lesz Púp, gondolj csak bele, anyád szerinted majd eltűri hogy otthon héderelj? Mehetsz operátornak baszod, ahogy már 6 éve is kellett volna. Fele minimálbért viszi az Inkasszómanó, a fele meg megy anyádnak rezsire. Hiányozni fog az az ezres amit a dőpprekecire költöttél, azt garantálom már most :D
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 15:13:15
Semmire nem kellett rájönnie, amire a munkájára vonatkozó nemzetközi szabvány szerint nem kellett rájönnie.
Oct 27, 2016 15:13:15
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:13:16
Matolcsyhoz meg be voltak közve online, te fasz.
Annyira virtuális volt minden, hogy még így sem szúrták ki, ők sem.
Annyira virtuális volt minden, hogy még így sem szúrták ki, ők sem.
Ezt már matolcsy jegybank (pszaf) elnöksége előtt 15 évvel is csinálták a gazdáid lelkes közreműködésével.
Te fasz.
Oct 27, 2016 15:13:16
sodika
Oct 27, 2016 15:13:42
A sirás előtt vagy után dobtad be a troll témát a kihallgatáson?
Faszok voltak, tipikus trollkodás után nyomoznak, és mégsem érdeklik őket a trollok? Ennek semmi értelme.
Oct 27, 2016 15:13:42
sodika
Oct 27, 2016 15:14:25
Oct 27, 2016 15:14:25
sodika
Oct 27, 2016 15:14:36
na csá
Oct 27, 2016 15:14:36
rendőrtroll
Oct 27, 2016 15:14:38
Rocskai János annyit mondott el erről, hogy igen, meg sem nézte, és átvette az első leveleket, mert valami Pénzmentő volt a borítékon, de a többit már nem, és amit tévedésből igen, azt is átadta.
Valami szarság volt ez, amit kifejezetten ki szerveztetek.
Fel is voltam háborodva, hogy amikor ezt a kihallgatók figyelmébe ajánlottam, érdekes módon nem voltak kíváncsik rátok.
Fel is voltam háborodva, hogy amikor ezt a kihallgatók figyelmébe ajánlottam, érdekes módon nem voltak kíváncsik rátok.
A levlistán jó sokat röhögtünk azon a jegyzőkönyvön, de azon méginkább, hogy elsírtad magad a kihallgatáson. Mondjuk azon az egész I. ker. kapitányság röhögött. Tényleg, azóta is feljelentve érzem magam, de miért nem kaptam idézést? :)
Oct 27, 2016 15:14:38
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:15:03
kötve...
Minden péznügyi cég, bank, brókercég online be van közve a felügyelethez.
Annyira volt körmönfont a csalás, hogy még így se szúrták ki a dolgot.
Sokadik Önismétlés = hazugság. Ismerünk.
Oct 27, 2016 15:15:03
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 15:15:31
le tudod írni 2 mondatban a saját szavaiddal, hogy szerinted mi egy ilyen audit lényege?
Oct 27, 2016 15:15:31
kisírt szemű recskapók
Oct 27, 2016 15:16:04
A könyvvizsgálói jelentésre nemzetközi szabványok vannak. Ha a szabvány nem írja elő az utánakérdezést, akkor az utánakérdezés nélkül végzett könyvvizgsálat is jó, helyes, pontos, alapos, és szabályos könyvvizsgálat.
A jelentésre igen te fasz, de ezek jelentést írtak a kamuk eltakarására nem valós könyvvizsgálatot végeztek.
Egy tényleges vizsgálat már régesrég leleplezett volna egyes részleteket, onnantól meg felborul a szekér.
Életedben nem láttál könyvvizsgálatot, mondom.
Egy kicsit is kalandosabb helyen állandó mumus a független könyvvizsgáló, vagy benne van mindenben, vastagon.
Középút nincs, ekkora ordas csalásnál ez nem is lehetett máshogyan, képtelenség.
A komplett szakmát tette ez nevetségessé, szerinted miért baszták ki a kamarából kedves mocskoltismerőst azonnal, hogy a lába nem érte a földet?!?
A könyvvizsgálók is megérik általánosságban a maguk pénzét, hasonlóan a korrupt rendőrhöz, vizsgabiztosokhoz, igazságügyi szakértőkhöz, egyéb hivatalosságokhoz, de ez már nekik is erős volt.
Oct 27, 2016 15:16:04
rendőrtroll
Oct 27, 2016 15:17:25
Azért nem, mert a trollok ártalmatlanok...:)
Oct 27, 2016 15:17:25
sodika
Oct 27, 2016 15:23:54
Nem kapott ő olyan sok pénzt, hogy túlterjeszkedjen a szabvány által megkövetelt minimumon.
Oct 27, 2016 15:23:54
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 15:25:37
oh, ilyen bizalmi viszonyban voltál Jani bácsival, beleláttál a pénzmentő - quaestor szerződésekbe?
Oct 27, 2016 15:25:37
vén kommer
Oct 27, 2016 15:25:39
a nagyon buta sodika egyetlen könyvvizsgálatot sem látott. eleve ki hív oda a cégéhez egy vadidegen, megbízhatatlan könyvvizsgálót, aki aztán leleplezi a cégében folytatott csalást a jelentésben, és feljelentési kötelezettségének eleget téve felnyomja a megbízóit? alap, hogy beavatott embert bízok meg ha bűnöző vagyok, aki elmondja, hogyan lehet elsikálni. így tett portik, és így tett tarsoly is, a bűnöző rocskait hívta oda elsikálni.
te teljesen debil vagy, sodi. vagy ha mégsem, akkor egy patkány bűnözőmosdató vagy, és ebben az esetben a védett bűnöződ ráadásul kommunista is. mondjuk az is igaz, hogy korábban egy cigánybűnözőt mosdattál, így neked ez belefér, te hazafi!:)))
te teljesen debil vagy, sodi. vagy ha mégsem, akkor egy patkány bűnözőmosdató vagy, és ebben az esetben a védett bűnöződ ráadásul kommunista is. mondjuk az is igaz, hogy korábban egy cigánybűnözőt mosdattál, így neked ez belefér, te hazafi!:)))
Oct 27, 2016 15:25:39
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:28:15
Meséljél, mennyit is kapott pontosan Rocskai János és Vera néni?
És erre a rendőrtroll is nagyon kíváncsi.
Oct 27, 2016 15:28:15
kisírt szemű recskapók
Oct 27, 2016 15:28:26
Rocskai János annyit mondott el erről, hogy igen, meg sem nézte, és átvette az első leveleket, mert valami Pénzmentő volt a borítékon, de a többit már nem, és amit tévedésből igen, azt is átadta.
Tűzzel játsszol recskás, egyszer már súroltak a lángok, de te nem tanulsz semmiből.
Bemesélted magadnak, hogy jujj hát a trollok vicceltek, és tovább tódítod itt azt a szar dumát, amiről tanácsos lenne kurvára kussolnod.
Előbb-utóbb nem csak dörömbölnek, hanem a pupodnál fogva dobnak be az ülésre a feketeruhás rendőrbácsik, miután összehugyoztad és szartad magad helyben, mint a köruti robbantót, csak próbáld itt evvel kihúzni a gyufát.
Oct 27, 2016 15:28:26
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:30:17
"Ez azt is jelenti, hogy ha bárki – adóhatóság, pénzügyi felügyelet, KEHI – veszi a fáradtságot, bekéri a főkönyvi kartonokat és összenézi a Quaestor két fő cégének könyvelését, akkor pillanatok alatt észrevette volna az óriási eltérést.
Abban, hogy ez nem derült ki, az is segített, hogy más-más ember végezte a fő Quaestor-cégek könyvelését és könyvvizsgálatát. A QÉP könyvvizsgálója egy hetvenéves férfi, a QPT könyvvizsgálója pedig egy hetven év feletti nő volt, utóbbi probléma nélküli elhitte, hogy azok a számlák és egyenlegközlők, amiket a Quaestoros könyvelők letettek elé, valódiak („a memóriám nem a régi”, jegyzi meg egy ponton a kihallgatásán). De mégis fura – már-már hihetetlen –, hogy soha nem derült ki semmi.
Ennyire sem kellett volna mélyre ásni, hogy a csoport iszonyatosan gyanús legyen: még a meghamisított könyveléssel is látszódhatott, hogy a finanszírozott projektek nem hoznak pénzt, ezért sehogy sem jön ki a nullszaldó."
Rocskaiék benne voltak, nyakig.
Abban, hogy ez nem derült ki, az is segített, hogy más-más ember végezte a fő Quaestor-cégek könyvelését és könyvvizsgálatát. A QÉP könyvvizsgálója egy hetvenéves férfi, a QPT könyvvizsgálója pedig egy hetven év feletti nő volt, utóbbi probléma nélküli elhitte, hogy azok a számlák és egyenlegközlők, amiket a Quaestoros könyvelők letettek elé, valódiak („a memóriám nem a régi”, jegyzi meg egy ponton a kihallgatásán). De mégis fura – már-már hihetetlen –, hogy soha nem derült ki semmi.
Ennyire sem kellett volna mélyre ásni, hogy a csoport iszonyatosan gyanús legyen: még a meghamisított könyveléssel is látszódhatott, hogy a finanszírozott projektek nem hoznak pénzt, ezért sehogy sem jön ki a nullszaldó."
Rocskaiék benne voltak, nyakig.
Oct 27, 2016 15:30:17
vén kommer
Oct 27, 2016 15:33:58
már akkor tudni lehetett mifélék ezek a rocskaiék, amikor vera néni szemérmetlen hazugsággal szegény kisnyugdíjasnak próbálta magát beállítani andi előtt. van vagy 400-500 milliós vagyona, és egy 30 ezer értékű csomag miatt hazudozik.
ezek a te ismerőseid, sodika. pont olyanok mint te: gátlástalan hazudozók, bűnözők.
ezek a te ismerőseid, sodika. pont olyanok mint te: gátlástalan hazudozók, bűnözők.
Oct 27, 2016 15:33:58
sodika
Oct 27, 2016 15:43:46
Még a hamburgi zsaruk is basznak kihallgatni az ügyetekben, pedig három hónapja várom.
Oct 27, 2016 15:43:46
Pénzmentő
Oct 27, 2016 15:43:55
Basszátok meg, annyi itt az új infó, hogy a péniszmentős holnapból sodileakset lehetne csinálni...
Oct 27, 2016 15:43:55
sodika
Oct 27, 2016 15:45:19
még a meghamisított könyveléssel is látszódhatott, hogy a finanszírozott projektek nem hoznak pénzt, ezért sehogy sem jön ki a nullszaldó.
Jó. És?
Egy könyvvizsgáló nem üzleti szakember, hogy egy befektetés jövőbeli értékét képes legyen felmérni.
Oct 27, 2016 15:45:19
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:45:28
Oct 27, 2016 15:45:28
hamburgi nyomozók
Oct 27, 2016 15:46:26
Jövő héten
Na meló, csá.
Oct 27, 2016 15:46:26
sodika
Oct 27, 2016 15:47:32
Mert akkor érdeklődött az egyik nyomozó a német címem után, aki az ügyetekben éppen Sherlock Porkset is kihallgatta. Hogy a helyiek beszélnének velem. De azóta sem keresnek.
Oct 27, 2016 15:47:32
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:47:39
Jó. És?
Röviden, hogy megértsd, te szar: olyan élősködők voltak mint te.
A bevételük semmilyen formában nem fedezte a kiadásaikat.
Ezért olyan eszközökhöz nyúltak, mint zsery pénzének ellopása, eladósodás, rgl pénzének lenyúlása.
Kifele meg vetítettek. Mint törpapának kerekítve ezer euró.
Már érted, te fasz?
Oct 27, 2016 15:47:39
vén kommer
Oct 27, 2016 15:48:06
összegezve:
vagy gecibuta vagy, és azért véded a komcsi bűnöző rocskait, vagy pontosan tudod, hogy bűnöző, és az alamizsnáért véded, amit az évek során kaptál tőle, végső soron a meglopott emberek pénzből.
vagy gecibuta vagy, és azért véded a komcsi bűnöző rocskait, vagy pontosan tudod, hogy bűnöző, és az alamizsnáért véded, amit az évek során kaptál tőle, végső soron a meglopott emberek pénzből.
Oct 27, 2016 15:48:06
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 15:48:45
a picsába. minden mást értesz a világegyetem működésében a könyvvizsgálástól a belgyógyászatig. csak pont ezt nem? :)
igazi pech
Oct 27, 2016 15:48:45
sodika
Oct 27, 2016 15:49:04
Aztán majd utána hoz.
Oct 27, 2016 15:49:04
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:49:43
Csak nem napi kapcsolatban vagy Tamáskával? Vagy az ügyvédjével?
Oct 27, 2016 15:49:43
sodika
Oct 27, 2016 15:50:04
Szóval vágom, hogy valami berlini központban lehet a nyomozás, és miután kiderült, hogy Hamburgban vagyok, időbe telik átrakni ide az illetőséget, tologatják a papírokat, meg minden ezek a németek is.
De ennyi ideig? Na mindegy...
De ennyi ideig? Na mindegy...
Oct 27, 2016 15:50:04
vén kommer
Oct 27, 2016 15:50:19
Jó. És?
és amikor az apport értékét vizsgálja, akkor sem gazdasági szakember, mi? te tényleg fullhülye vagy.
Oct 27, 2016 15:50:19
sodika
Oct 27, 2016 15:50:57
Oct 27, 2016 15:50:57
sodika
Oct 27, 2016 15:51:08
ne légy nyugodt, na :)
Oct 27, 2016 15:51:08
Púpos Recskapók
Oct 27, 2016 15:51:30
Aztán majd utána hoz.
Aztán majd utána hoz.
Kár hogy a kereskedett pénzügyi termékek töredéke landolt csak befektetésként, a többségük kamu volt.
Oct 27, 2016 15:51:30
Pénzmentő
Oct 27, 2016 15:51:54
Ütve van a vas, le légy nyugodt. :) szmájlizik!!!!!!!
Oct 27, 2016 15:51:54
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 15:52:24
nagyon nyugodtak vagyunk. Minden ilyen végén kegyetlenül megszoptátok, bűnözők!
Oct 27, 2016 15:52:24
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 15:52:25
Aztán majd utána hoz.
Aztán majd utána hoz.
:D vagy nem hoz
de egy könyvvizsgálónak mi köze ehhez szerinted?
Oct 27, 2016 15:52:25
sodika
Oct 27, 2016 15:52:31
Ki látja azt előre?
Oct 27, 2016 15:52:31
sodika
Oct 27, 2016 15:53:13
Na, mindegy, ez van.
Ezek a németek is szép ráérősen dolgoznak.
Oct 27, 2016 15:53:13
sodika
Oct 27, 2016 15:53:23
na csá
Oct 27, 2016 15:53:23
nagyerejű nyomozás
Oct 27, 2016 15:59:03
hát elég gyenge eredményeket tudtok felmutatni, ti retardok. miért nem tanultok a trolloktól? mi elítéltettük Sherlock Porkst, lesitteltettük farkarosszt meg a minicigót is, téged is bevitettünk sírva, nektek meg semmi sem jön össze hosszú évek óta a trollok ellen. mintha nem egy ligában játszanánk, hiszen úgy szopatunk titeteket, ahogy akarunk.
Oct 27, 2016 15:59:03
Herr Polizei
Oct 27, 2016 16:01:15
Na, mindegy, ez van.
Összevontuk a feljelentést egy Tiszavasvári, Ungarnban nyitott üggyel. A kapott listát átadtuk a legjobb nyomozónknak! Már csak napok kérdése és mindenki rács mögé kerül
Oct 27, 2016 16:01:15
Schwezoff Dávid
Oct 27, 2016 16:04:46
A Kémkakas Kukorkohn telepítését ne felejtsük el.
Szalay ügynök.
Oct 27, 2016 16:04:46
AutismusMaximus
Oct 27, 2016 16:24:31
Ostoba vagy. Csak annyit kellett volna mondanod, hogy már folyamatban van egy nagy erejű nyomozás, amit egy Tiszavasvári illetőségű, rendkívül befolyásos személy, Boros László parádés beadványa nyomán indult. Hozzácsapták volna ahhoz.
Oct 27, 2016 16:24:31
Levelező troll
Oct 27, 2016 16:33:13
Még nem, de mindjárt meg is teszem. Megirom a rendőr bácsiknak, hogy szeretnék vallomást tenni, információkkal rendelkezem a quaestor könyvvizsgálatával kapcsolatban.
Sajnos jelenleg Hamburgban tartózkodom, de idézés alapján örömmel befáradok.
Egy ilyen nagy jelentőségű ügynél, mint a quaestor, az utolsó fűszálat is fel fogják utánad forgatni, hogy megtudják a recskaodúd hamburgi idézési címét. Onnantól meg csak pár perc, hogy a rendőrtrolloktól ide szivárogjon a címed. Szarban vagy Endre!
Oct 27, 2016 16:33:13
Hiénaverő
(
x17)
Oct 27, 2016 16:34:29
x17)
És összevonták volna a jeladós malac + az elmebeteg blankolt kajmán feljelentésével indított nagyerejű nemzetközi nyomozással is.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 27, 2016 16:36:37
x17)
Tényleg Zsneci, ezekben a trollügyekben milyen bűncselekmény gyanúja alapján nyomoznak, és kik ellen? Konkrét személyek ellen, vagy az egész fórum fel van jelentve úgy en bloc? Mi a vád? Trollfórumra kommentelés? Facebook-profilok regisztrálása?
sodika
Oct 27, 2016 16:41:16
A Motel One-ra tippelek.
Oct 27, 2016 16:41:16
AutismusMaximus
Oct 27, 2016 16:42:34
Tényleg Zsneci, ezekben a trollügyekben milyen bűncselekmény gyanúja alapján nyomoznak, és kik ellen? Konkrét személyek ellen, vagy az egész fórum fel van jelentve úgy en bloc? Mi a vád? Trollfórumra kommentelés? Facebook-profilok regisztrálása?
Én biztos megnezném, ahogy egy hivatalos papírban "nyilvános faszkiverőről" meg "töppedt buzigolyókról" van szó.
Oct 27, 2016 16:42:34
feltörést tagadni
Oct 27, 2016 16:43:25
A Motel One-ra tippelek.
dehát azt te törted fel! ugyanúgy, ahogy andi fiókját is.
Oct 27, 2016 16:43:25
Škoda Superb
Oct 27, 2016 16:55:33
Endre, tudtál haladni a melóval?
Ma mennyi percet szántál a tényleges munkára faszverés helyett, balek?
Ma mennyi percet szántál a tényleges munkára faszverés helyett, balek?
Oct 27, 2016 16:55:33
sodika
Oct 27, 2016 17:09:52
Hónapokig fordítgatnák a rendelkezésre bocsátott bizonyítékaimat, és elmenne csomó költségük a fordítóirodára a német rendőrségnek, az tuti.
Oct 27, 2016 17:09:52
töppedt buzigolyók
Oct 27, 2016 17:13:03
Ez a mondat kb. azt jelenti, hogy a bácsi ijedtségből elkezdett figyelmeztető lövéseket leadni, erre a rendőrök ijedtségből hasba lőtték. Mindenki meg volt ijedve, azért valódi hibás nincs, de én ezt olvasom ki a történetből.
Szét fog téged baszni a sors apró darabokra az ilyen gyilkosmentegetéseidért, te szemét hazaáruló geci. A volt munkásőr népnemzeti hazafi fejbe lőtt egy rendőrt intézkedés közben. És mivel a rendőrgyilkosokat nagyon nem szeretik a BV-sek, ezért ezt a rasszista férget már előzetesben be fogják rakni a cigányok közé, ahol jó esetben kihúzza 2-3 hónapig, aztán véletlenül felköti magát, amikor senki nem néz oda. Minden este szét fogják baszni a seggét hárman-négyen, és már az első héten kiverik a fogait, hogy ne tudjon harapni szopás közben.
Ez vár a te nagymagyar példaképedre, te féreg. Rend lesz végre. Ha túl is éli az előzetest, mert valahogy elkülönítteti az ügyvédje, akkor is 20 évet fog kapni, feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül, tehát a börtönben fog megdögleni.
Oct 27, 2016 17:13:03
444 újságírótroll
Oct 27, 2016 17:26:47
Ez az ábra szépen rávilágít, mekkora kibaszott hazugságokat masnizott ma a gnóm ide:

Oct 27, 2016 17:26:47
Kiss Kender Farkas
Oct 27, 2016 17:27:39
Bizonyítékaid :D Miről Endre, miről?
Oct 27, 2016 17:27:39
töppedt buzigolyók
Oct 27, 2016 17:36:17
Jó. És?
Segítek, balfasz:
Könyvvizsgáló úgy lehetsz, hogy elvégzed a Közgázt vagy a PSZF-et, mester fokozatig, nem bachelor-ig. Aztán megcsinálod a 2 féléves mérlegképes könyvelői tanfolyamot+vizsgát. Aztán szerzel kb 3-5 év könyvelői gyakorlatot. Aztán elmész, és megcsinálod a revizori tanfolyamot+vizsgát, ami még 2 félév. Mindeközben eljársz évente 2x továbbképzésre, hogy eleget tegyél a mérlegképes könyvelőkre vonatkozó szabályoknak. Ha nemzetközi cégekkel akarsz foglalkozni, akkor megcsinálsz egy ACCA tanfolyamot + vizsgát, mert az IFRS és a magyar számvitel jó pár helyen eltér. Ez a legutolsó nyilván nem vonatkozik a komcsi Rocskaira, de a többin ő is átment.
És ezek után, plusz még vagy 30 év gyakorlattal simán benézett egy olyan ordító kamut, amit mezei újságírók is ki tudnak deríteni? ENNÉL SOKKAL KISEBB ÜGYEKÉRT MEGBASZTA A SZÁNKAT A PWC MEG A KPMG ÉVES AUDITOKON TE SÜKET FASZ! UTÁNA KÉT HÓNAPIG HAJTOTTUK A SZOPÓROLLERT, HOGY MINDEN 100%-IG SOX COMPLIANT LEGYEN BASZOM A KURVA ANYÁDAT TE DILETTÁNS KRETÉN FÉREG! Amit te az üzleti életről tudsz, az kb annyi, hogy hogyan kell feketén dolgozni, és veszteséget termelni. Életedben nem láttál auditot se közelről se távolról. A kommunista eltartóid pedig nyakig benne voltak az egész buliban, ez teljesen nyilvánvaló. Nem véletlen, hogy a Questor nem egy Big Four cégtől kért auditálást, hanem a falmelléki Péniszmentőtől.
Oct 27, 2016 17:36:17
pisztolymester
Oct 27, 2016 17:43:07
És mivel a rendőrgyilkosokat nagyon nem szeretik a BV-sek, ezért ezt a rasszista férget már előzetesben be fogják rakni a cigányok közé, ..............
Ez vár a te nagymagyar példaképedre, te féreg. Rend lesz végre. Ha túl is éli az előzetest, mert valahogy elkülönítteti az ügyvédje, akkor is 20 évet fog kapni, ........
Ez vár a te nagymagyar példaképedre, te féreg. Rend lesz végre. Ha túl is éli az előzetest, mert valahogy elkülönítteti az ügyvédje, akkor is 20 évet fog kapni, ........
Én úgyhallottam gyomorlövést kapott, ha ez igaz, már most egy élő hulla. És ezesetben roppantul valószinű, hogy igenis ő lőtte le a rendőrt először.
Egy ilyen alacsony mellkasra bekapott találat után már többször sebesült, harcedzett, tasztalt, képzett katonák nem képesek tovább folytatni a tűzharcot, nemhogy egy ilyen majom.
Mindenesetre remélem még addig életben tartják valahogy a dokik, amig elcsicsergi honnan volt a fegyver és a lőszer, milyen alvilági, kgb, stb, kapcsolatai vannak a kis náci bandájának, mondhatni meggyón a halála másodperce előtt.
És akkor mehet a TEK pácélosokkal 10-20 címre akár, behordani a sok büdös nácit alsógatyában éjjel 2kor.
Oct 27, 2016 17:43:07
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 17:45:42
Segítek, balfasz:
17 év OTP, aztán pénzügymin. államtitkár, adóhivatali elnökhelyettes stb után, mégis miből gondolod, hogy jobban érthet hozzá mint sodi?
Oct 27, 2016 17:45:42
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 17:48:48
kihagytam hogy tudományos fokozattal bíró oktató volt a PSZF-en.
Vállalati pénzügyeket tanított :)
sodi: gondold át. szerinted érthet hozzá?
Oct 27, 2016 17:48:48
hova tűnt tomcat?
Oct 27, 2016 17:52:24

alá is írta jani bácsi
Oct 27, 2016 17:52:24
darth rocskai
Oct 27, 2016 18:11:08
Csakhogy ez a kommer janibá a magas szintű üzleti tudását nem jó célra használta, hanem bűncselekmények minnél hatásosabb elleplezésére egy évtizeden át.

Oct 27, 2016 18:11:08
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Oct 27, 2016 18:15:47
x4)
Oct 27, 2016 18:15:47
Csakhogy ez a kommer janibá a magas szintű üzleti tudását nem jó célra használta, hanem bűncselekmények minnél hatásosabb elleplezésére egy évtizeden át.
az meg hagyjan, de a lopott pénzből a hazaarulo geci faszvereset finanszírozta Oct 27, 2016 18:15:47
Pénzmentő
Oct 27, 2016 18:15:52
Ezen most kivételesen hangosan felnevettem.
Oct 27, 2016 18:15:52
AutismusMaximus
Oct 27, 2016 18:19:47
Az tuti. Ember legyen a talpán, aki le tudja fordítani az autista dumáidat és sodizmusaidat. Szerintem a németeknek egy mount everest nagyságú kérdőjel, ami ezen a fórumon folyik. Egyedül a Trottelt értik meg belőle, azon viszont már biztos összeröhögtek a nyomozók ha rád gondoltak.
Tényleg, arról mesélj már, mik a "rendelkezésre bocsátott bizonyítékaid"? Miket adtál át a rendőröknek a trollokról? Kinyimtatott kommenteket mint kismolyhos? Vagy elkérted tőle a trollok.kisboros.xls-t? Esetleg van saját trollok.recskaboy.xls?
Oct 27, 2016 18:19:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 27, 2016 18:22:09
Kicsit biztos megijedt szegény, oszt amikor hasba lőtték, életveszélyben érezte magát, ezért ölt. Gondolom.
Ha életveszélyben érezte magát, miért nem ment el buziszaunába?
Oct 27, 2016 18:22:09
xray
Oct 27, 2016 18:48:26
Oct 27, 2016 18:48:26
Schwezoff David
Oct 27, 2016 18:54:42
Kandurka biciklitolvajvero gyanusitottal butorozott ossze a feljelentosdiben a gyagyas. Mert az eddig mindenkinek bevalt. Ohhh wait.
Oct 27, 2016 18:54:42
xray
Oct 27, 2016 18:59:54
pont vele? Xd
már elfelejtette a zacskózörgést?
Oct 27, 2016 18:59:54
Schwezoff David
Oct 27, 2016 19:13:58
pont vele? Xd
Ma kottyantotta el.
Oct 27, 2016 19:13:58
stressznélküli nyugi
Oct 27, 2016 20:11:46
Recskás te is szeretnél egy jeladót a lábadra? Vagy abban reménykedsz, hogy a 23 centisre kapod?
Oct 27, 2016 20:11:46
sodika
Oct 27, 2016 20:16:00
alá is írta jani bácsi
Bizony. Olyan módszert választott, ami nem volt alkalmas a csalás felfedésére. Erre mondják, hogy szakszerű, de hatását tekintve eredménytelen eljárás. Ugyanakkor ettől még szabályos.
Oct 27, 2016 20:16:00
-
Oct 27, 2016 20:23:16
Recskas felmondod nekunk is Questoros lecket?
Oct 27, 2016 20:23:16
helyesbítő henrik
Oct 27, 2016 20:26:11
Bizony. TUDATOSAN olyan módszert választott, ami nem volt alkalmas a csalás felfedésére. Erre mondják, hogy szakszerűnek látszó, de hatását tekintve eredménytelen eljárásszándékos megtévesztés. Ugyanakkor ettől még szabályosnak tűnőszándékos bűncselemény.
Oct 27, 2016 20:26:11
stressznélküli nyugi
Oct 27, 2016 20:53:56
Nagyon betalált megint a Quaestor ügy igaz? Darth Janibának elér a keze Hamburgba is ezért fosol?
Oct 27, 2016 20:53:56
xray
Oct 27, 2016 20:58:43
gyagyás nesze, kezdheted a hisztit:
444.hu/2016/10/27/bevittek-budahazyt
Oct 27, 2016 20:58:43
-
Oct 27, 2016 21:28:59

vki update-elje kérem a sodi_recskai.jpg-et.
(hahhh, a mostani torz rémhez képest itt még szinte kinéz valahogy, de durva...)
NSZKSZ!!!4444!
Oct 27, 2016 21:28:59
Tigris
Oct 27, 2016 21:29:26
Sodi az hogy van hogy a rendorok egyszer avos elvtarsak, maskor meg "bizonyitekokat" adsz nekik a trollbacsikrol es a spuclijuk vagy?? Mocskos hazaarulo spion vagy
Oct 27, 2016 21:29:26
dicsekvési kényszer
Oct 27, 2016 21:35:19
Nem titok.
Ennyit.
Ennyit.
de szép példány. látod recskás, nem kellett volna jéghideg jogi tanácsokkal ellátni a dörrpét és most nem kéne vezekelned. mondjuk erősen secondhand adomány, elfuserált kis tüske a szerelmednek. meg milyen bizonyítékok? tudtad, hogy anygyit megkeresték a hamburgi nyomozók, hogy adatot gyűjtsenek rólad, miután feltörted a szálló oldalát, csak mert masztipartizni akartál? és anygyi szépen elmesélt mindent rólad, netes, fizikai követés stb. bizony. lesz még odvas fogaidnak csikorgatása
Oct 27, 2016 21:35:19
dicsekvési kényszer
Oct 27, 2016 21:38:23
gyagyás nesze, kezdheted a hisztit:
Oct 27, 2016 21:38:23
A Vonzás Törvénye
Oct 27, 2016 21:47:36
Endre ne lepődj meg, ha Jövő héten még a megszokottnál is furábban, inkább megvető undorral fognak rád nézni, mikor mész segélyért.
Oct 27, 2016 21:47:36
csendes többség
Oct 27, 2016 21:56:32
Ki látja azt előre?
Ki látja azt előre?
mekkora egy ostoba balfasz vagy, hihetetlen. viszont parádézol gnóm, elképesztő amit pár napja előadsz.
Oct 27, 2016 21:56:32
sodika
Oct 27, 2016 22:08:13
Oct 27, 2016 22:08:13
vízcsapvámpír
Oct 27, 2016 22:09:44
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
Felháborító! Rögtön néztem is repjegyet, hogy a bv előtt tudjak veletek tüntetni, de sajnos 200 euró fölött van a legolcsóbb oda-vissza jegy, ma még ma este megyek, ezért egyelőre lélekben vagyok veletek.
kevés volt a lelked recskás. ha létezne jegy 10 euróért oda-vissza akkor se mentél volna. hol aludnál utána? mániás szakasz van a szaunaszökevénynél.
2 órája ·
Felháborító! Rögtön néztem is repjegyet, hogy a bv előtt tudjak veletek tüntetni, de sajnos 200 euró fölött van a legolcsóbb oda-vissza jegy, ma még ma este megyek, ezért egyelőre lélekben vagyok veletek.
kevés volt a lelked recskás. ha létezne jegy 10 euróért oda-vissza akkor se mentél volna. hol aludnál utána? mániás szakasz van a szaunaszökevénynél.
Oct 27, 2016 22:09:44
sodika
Oct 27, 2016 22:11:32
hol aludnál utána?
Múlt héten egyszer már aludtam hotelben, amikor egymás után két napig volt dolgom valahol.
Oct 27, 2016 22:11:32
dicsekvési kényszer
Oct 27, 2016 22:13:29
sztem már élőszóban is hallgatnál a recskásra.
Oct 27, 2016 22:13:29
dicsekvési kényszer
Oct 27, 2016 22:14:38
mesélj milyen volt a borzalmas napod, amit a kis rajongóid szerveztek. elmondhatnád, teljesen ki voltál akadva.
Oct 27, 2016 22:14:38
Kiss Kender Farkas
Oct 27, 2016 22:40:10
Mi az, hogy "lehet"? Az utcai rendzavarók istene ismét a cellában és te egy német buziszaunában melengeted magad? Egy igazi nemzeti krónikás akár rollerrel is, de visszatérne.
Oct 27, 2016 22:40:10
Összehasonlító Ödön
Oct 27, 2016 22:44:43
Kiss Endre János
- diplomát szerzett
- sikerült a shaját megoldása
- sok pénzt keresett
- családot alapított
- komcsikhoz dörgölőzött
- csöves lumpenekkel vette körül magát
- alkoholista lett
- végletesen lecsúszott, egy hajszál választja el a hajléktalanságtól
Kiss Endre Farkas
- a négy szak egyikén sem sikerült diplomát szereznie
- semmiféle shaját megoldást nem tudott eddig felmutatni
- idáig csak gombokat keresett, nagy részét feketén
- sose lesz családja
- komcsikhoz dörgölőzött
- alkoholista lett
- diplomát szerzett
- sikerült a shaját megoldása
- sok pénzt keresett
- családot alapított
- komcsikhoz dörgölőzött
- alkoholista lett
Kiss Endre Farkas
- a négy szak egyikén sem sikerült diplomát szereznie
- semmiféle shaját megoldást nem tudott eddig felmutatni
- idáig csak gombokat keresett, nagy részét feketén
- sose lesz családja
- komcsikhoz dörgölőzött
- alkoholista lett
Oct 27, 2016 22:44:43
Tigris
Oct 27, 2016 23:07:01
Farkas Endre Kiss
2 órája ·
be kell irni, hogy elvisszuk ingyen 2 órája ·
Oct 27, 2016 23:07:01
sodika
Oct 27, 2016 23:16:18
Na, megint beégtetek, zsidók.
Kiderült, ki történt!
BARMOK :D
"A nyomozók megjelentek Györkös házánál. Ketten. Civilben. Ahol állítólag kopogtatni sem volt idejük. Ami nehéz is lett volna, hiszen nem a kijelölt bejáratot használták. A szomszéd kerítésén át hatoltak be hátra az udvarra. Ahol ugye, a jó falusi ember kutyát tart. Aztán üvöltözni kezdtek, hogy lelövik a kutyát. Kérdés, hogy ezt bemutatkozás után, vagy a helyett tették, (netán már fegyverrel a kézben?) mert akár - különös tekintettel az új törvényekre - a jogos önvédelem esete is fennállhat! Ezt követően dördültek el a lövések."
"Egy tisztességes önvédelmi törvénnyel rendelkező országban (mint pl. az USA) ha valaki talál a birtokán két illegálisan behatolt, orditozó, fegyverrel hadonászó embert akkor lelőheti. Akkor is ha később kiderül, hogy rendőrök voltak. Mert csak attól a pillanattól azok miután egyértelműen és félreérthetetlenűl azonositották magukat. Addig csak behatolók."
Forrás: kuruc.info/r/2/165457/
Kiderült, ki történt!
BARMOK :D
"A nyomozók megjelentek Györkös házánál. Ketten. Civilben. Ahol állítólag kopogtatni sem volt idejük. Ami nehéz is lett volna, hiszen nem a kijelölt bejáratot használták. A szomszéd kerítésén át hatoltak be hátra az udvarra. Ahol ugye, a jó falusi ember kutyát tart. Aztán üvöltözni kezdtek, hogy lelövik a kutyát. Kérdés, hogy ezt bemutatkozás után, vagy a helyett tették, (netán már fegyverrel a kézben?) mert akár - különös tekintettel az új törvényekre - a jogos önvédelem esete is fennállhat! Ezt követően dördültek el a lövések."
"Egy tisztességes önvédelmi törvénnyel rendelkező országban (mint pl. az USA) ha valaki talál a birtokán két illegálisan behatolt, orditozó, fegyverrel hadonászó embert akkor lelőheti. Akkor is ha később kiderül, hogy rendőrök voltak. Mert csak attól a pillanattól azok miután egyértelműen és félreérthetetlenűl azonositották magukat. Addig csak behatolók."
Forrás: kuruc.info/r/2/165457/
Oct 27, 2016 23:16:18
quaestorecskás
Oct 27, 2016 23:18:28

Oct 27, 2016 23:18:28
Hiénaverő
(
x17)
Oct 27, 2016 23:18:57
x17)
Mi van Gyagyás, nem ér meg 60 rugót Butaházy aki ingyen zabáltatott meg itatott egy csomószor? Bezzeg a tőrppekecit százezrekkel tömted ki.
sodika
Oct 27, 2016 23:19:30
Nem értem volna oda időben.
Oct 27, 2016 23:19:30
Hiénaverő
(
x17)
Oct 27, 2016 23:20:32
x17)
Nem értem volna oda időben.
Mit hazudozol, a lóvé az indok, meg is írtad.
sodika
Oct 27, 2016 23:22:28
A lényeg, hogy az összes barom, aki rendőrgyilkos nyilasozott, kezd egyre jobban beégni, és ez tetszik. :)
Félreértés volt, és legfeljebb baleset az a halál.
De nem gyilkosság.
Félreértés volt, és legfeljebb baleset az a halál.
De nem gyilkosság.
Oct 27, 2016 23:22:28
Hiénaverő
(
x17)
Oct 27, 2016 23:24:12
x17)
Ezt majd a vizsgáló hatóság dönti el, nem magamutogató faszkiverők és retardnáci zugportálok.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 27, 2016 23:30:22
x17)
Kész van már a CIB-es melócsá Gyagyás? Van már munkahelyed?
Ha 1-2 héten belül nem kezdesz dolgozni, akkor el fog fogyni a hitelkeret és mehetsz Újszászra. Ott nem lesz rekreációs faszmutogatás, Hahó!
Azt tudtad hogyha innen adóssággal lépsz le, akkor már német melócsád sem lehet soha többé, mert ahhoz bankszámla kell, és de germán inkasszómanó lesben fog állni hogy azonnal lehúzhassa a véjpjofi fizetését? Fosol már mi?
Ha 1-2 héten belül nem kezdesz dolgozni, akkor el fog fogyni a hitelkeret és mehetsz Újszászra. Ott nem lesz rekreációs faszmutogatás, Hahó!
Azt tudtad hogyha innen adóssággal lépsz le, akkor már német melócsád sem lehet soha többé, mert ahhoz bankszámla kell, és de germán inkasszómanó lesben fog állni hogy azonnal lehúzhassa a véjpjofi fizetését? Fosol már mi?
sodika
Oct 27, 2016 23:35:55
Kész van már a CIB-es melócsá Gyagyás? Van már munkahelyed?
Nem és nem, de nyugi.
Ez tapasztalat.
Oct 27, 2016 23:35:55
Hiénaverő
(
x17)
Oct 27, 2016 23:38:55
x17)
Nem és nem, de nyugi.
Ez tapasztalat.
Ez tapasztalat.
Erre apellálsz faszfej? :DDDDD Látszik belenyugodtál már hogy költözni kell Mordorba. Király lesz Púp, gondolj csak bele, anyád szerinted majd eltűri hogy otthon héderelj? Mehetsz operátornak baszod, ahogy már 6 éve is kellett volna. Fele minimálbért viszi az Inkasszómanó, a fele meg megy anyádnak rezsire. Hiányozni fog az az ezres amit a dőpprekecire költöttél, azt garantálom már most :D
sodika
Oct 27, 2016 23:39:52
A változás mindig pozitív.
És mindig jön.
Sose volt visszaesés.
És mindig jön.
Sose volt visszaesés.
Oct 27, 2016 23:39:52
188 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™