László Romnics semmi felnőtt film?
Tetszik · 7 órája
Farkas Endre Kiss Olyat az ember neten néz. No meg nem utánozhatom mindenben a példaképemet, Kaufmann Tanár Urat.
Tetszik 1 · 6 órája · Szerkesztve
az sem segit, en ott voltam ujpalotan es vartam ra, fosott lejönni es allitolag a kapucsengö nem muködik. hazudik mint a retaldaltak altalaban .
Küldeni kéne pénztneki az anyjának, hogy javíttassa meg. hahaha
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
A szomszéd kapucsengőjét kell nyomni hahó!
merre lakik ez a retard? én pont magyarországon lesz Jövő Héten
Kiss Roland Budapest, XV. ker. 1115 Drégelyvár utca 31. 3. emelet, 9-es ajtó. Kiss kapucsengő
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ilyenkor az ágyneműtartóban kell keresni, feltéve, ha befér a sárkánysörös dobozok mellé.
Látjuk, hogy Endre nem bírja a nálunk megszokott munkatempót, ezért enyhítünk rajta. Kibasszuk! LOL
Gery, lehet hogy te leszel a következő?
Nem érem el az fb-t. Mit jelentett be? Hogy elkezdi visszafizetni a tartozásait? pr+++++
Hja, legalábbis ezt állítja.
a sodi szórja a pénzt. a sodi.
megfann az új melócsá, most feléli a tartalékait. Ha az első fizu előtt kibasszák, akkor vinnyogva röhögök majd.
Amúgy megtudhattuk: életveszélyelhárításhoz Blue Ray lemezek kellenek.
Kloé Szatmári mikor vetted a ps4et?
See translation
Like · 1 · 13 hrs
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss A Pro megjelenésének másnapján, 11-én. A megjelenés napján akartam, de egyetlen Saturnban vagy Media Martban sem volt raktáron a városban. Másnap is csak egy harmadik üzletláncból sikerült beszereznem.
See translation
Like · 5 hrs
Jólvan.. akkor mégsem csalódtam benne! :)
Továbbra is híresen jól bánik a pénzzel.
Gondolom előre költötte el a nemlétező fizetését, vagy
a segílykéből megy a habzsidőzsdi.
"A legjobb befektetés" (tm)
két év alatt ezek szerint mindössze 70.000 forintot sikerült kiskáláznia a vérprofi programozónak??? Úgy, hogy elvileg csak havi 10.000 volt a penzum?
ki lesz a következő, recskás? Zsery? Esetleg Oma 700 eurója? Vagy az a 2-3000, amivel megkárosítottad Andit, mikor nem tudott üzletelni, mert miattad nem működött a honlapja? Vagy anyádnak fogod megadni azt a 20 milliót, amit rád költött?
Tényleg, Krúcsió hol laksz?
Mikuláskor komcsire odamegyek a putridhoz télapónak öltözve.
Még a tönyvényes MNB-kamatot is megkapod. :)
Persze tyodika, hogyne. Nem tudom kinek hazudsz recskaboy, a szexnagyik szarnak bele, mi meg pontosan tudjuk, hogy van új melócsá.
Jövő héten
A kajmános törlesztéssel, a dörppe fuvarkölcségeivel, PS4-el, játékokkal, szaunával bőven 300k fölött vannak a havi faszverési kiadásai.
Szerintem annyit kaphat, mint a szuperretardnál, ha nem többet. Valszeg az már eldőlt, hogy első hónap után még nem rakják ki a púpját, a PS4-et most hó végén ezért merte ilyen bőszen bevállalni.
Lehet még a Conrad vagy Expert, bár az sok helyen van az országban, Cyberport, de az csak a legnagyobb városokban, az EP és az Euronics szinte csak keleten van jelen, de van még csomó kisebb is. Szóval ezzel nem vagyunk beljebb. Egyszerűen arról lehet szó, hogy a "harmadik" egy olyan hely, amit a Sodi egyszerűen nem ismert eddig.
Mi a francnak készülődik az adventre? A hanukát még csak csak érteném....
Én nem hiszem el, hogy Endre zsidó lenne. Ez csak találgatás.
Evidenciákat...
nem is az. cigány.
1. Kizárólag az apja felmenőiről volt hajlandó mesélni.
2. Nagyapja állítólag a "református" vallási miatt nem lehetett vasutas a református Horthy kormányzása alatt...
3. Nagyapja az egykor Kispalesztinának nevezett tokaji régióból jött, ráadásul Batának hívták, ami gyakori név volt a Monarchiában a zsidóknál, később pedig a belügynél/állambiztonságnál helyezkedett el.
4. Nagyaját Feketének hívták, ami egy klasszikus magyarosított név (Schwarz). Az asszony ráadásul pénzügyi iskolát végzett, és a mai NAV elődjénél, a pénzügyminisztérium egyik osztályán dolgozott, szintén szoros kapcsolatokkal a pártállamhoz.
5. A nagyszülők a Király utcai textiláruház fölött, tehát az egykori gettóban laktak.
6. Mind Endrének, mind az anyjának erősen askenázi ábrázata van.
7. Endre bár szívesen hivatkozott magára keresztényként, keresztlevelet nem tud felmutatni, sokáig még a felekezetet sem tudta megnevezni, nincsen tisztában se a protestáns, se a katolikus rítussal.
8. A recskagate idején is csak "lelki vezetőjére" hivatkozott, és mivel Endre mindig nagyon pontosan fogalmaz, és nyelvtanilag "soha" nem hazudik, ezért nem véletlen, hogy nem papot vagy lelkészt írt.

Persze ezek lehetnek véletlen egybeesések is... (paródiarovat)
nationalvanguard.org/wp-content/uploads/2015/07/jewish_crowd_crop.jpg
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12274691_10208235064222139_3004661498968071273_n.jpg?oh=eeb13c488189c896227aa0bf7abee798&oe=58C6BA17
akkor keress rá a bata családra itt: yvng.yadvashem.org
sneci anyai nagyanyját amúgy schwarz margitnak hívták a magyarosítás előtt, és a pesti gettóban volt lakásuk.
sodi nagyon csúnya..............
És ha már itt tartunk, ne felejtsük el, hogy sodi mindig ragaszkodott ahhoz, hogy ő nem antiszemita, csak anticionista - és toleráns az antijudeaizmussal szemben. Gondolom az anyjának is mindig ezt vágta a fejéhez, amikor az kétségbesetten kérte, hogy zsidó létére legalább náci ne legyen, ha már lusta és hülye is.
Csak szegény gecibuta sodika mindig lebukott ezzel a hazugsággal amikor a zsidó szót használta pejoratív éllel a cionista helyett.
Zsidók vagytok.
Találgatás. Ezek nem meggyőző bizonyítékok.
Ennyi erővel bárki ereiben folyhat és folyik is zsidó vér, aki valaha a Monarchia területén ért.
Amúgy meg nem is számít, mert Endre egyszerűen túl hülye ahhoz (is), hogy zsidó legyen.
* akinek a felmenői valaha a Monarchia területén éltek *
pátyi fucking gramatika
Ezt is bárkibe bele lehet látni.
Gyurcsány orra is kampós, mégse zsidó.
ez kb. olyan, mint a buzikönyvjelzők, cuki áron és 86 faszverő videó megnézése után találgatásnak nevezni, hogy sneci homár. végül is nem láttad ahogy leszopja Kaufmannt, ja.
A keresztlevele az egyetemi diplomája mellett van, Hahó!
Ez helyes úgy szól: Ha egy zsidó okos, akkor nagyon okos. Ha viszont hülye, akkor nagyon hülye.
Ha elolvasod a fenti listát, akkor láthatod, hogy egyenként ugyan mindegyik gyanús jelet lehetne véletlen, még az askenázi arca is, de együtt azért elég erősek.
Ezen jót röhögtem. Így már egész meggyőző! xD
rothadó vizihulla???????????kb ilyen neki, a fényképek alapján.....ma is lesz rolióra??????????
Pontosan! Használjuk már Occam borotválját!
Ha valaki buzivideókat néz, masztipartit szervez, párok mellé* ajánlkozik szexpajtásnak, meleg oldalakra tölti fel a faszverő videóit, sosem volt csaja, az nagy valószínűséggel buzi.
Ha valakinek belterjes zsidó fizimiskája van, nincs keresztlevele, nem ismeri a keresztény szokásokat, zsidós nevű nagyszülei vannak, akik zsidó helyen laknak és zsidókra jellemző foglalkozásuk volt, és a vallásuk miatt nem kaptak munkát Horthy alatt, az maga is nagy valószínűséggel zsidó.
Nem 100% biztonsággal jelenthető ki, de ez a legvalószínűbb magyarázat.
* A párok előtt masztizó Recskaboy már akkor is nagyon pontosan fogalmazott. Mert nem írta le, hogy milyen párok. Valószínűleg melegekre gondolt XDDDDDDDDD
rólam senki nem mondaná, hogy román vagyok, ha nem vallom be...meg is szoktak lepődni........
piromán? xD
jó bazmeg, de ha cipő nélkül lennél, akkor látnák, hogy szőrös a talpad, Hahó!
ritkán járok cipő nélkül, mert nem szeretek sörösüveg szilánkba lépni.....
Endre színt vallott : rózsaszínt ;-)
Ezt dobta ki:"Schwezoff Dávid nem zsidó."
Ez úgy szar, ahogy van.
Na meló, csá.
Na, fasza. Most már csak annak kell szurkolni, hogy még a héten kirúgják, és akkor tuti éhendöglik.
Még egy hozzám hasonló ösztönlény is belátja, hogy túl sokat költöttem. Ez most nagy hiba volt.
Nem fizetett a német állam segélykét, amivel már előre számoltam, és sajnos a dőrpében is csalatkoznom kellett. Nagyon haragszom, de igazán durvát nem akarok írni, mert még lehet szükség a jóindulatára egyszer.
December elsején szerencsére jön a fizu a német cégtől, ahol most dolgozom. Azzal pár napra ideiglenes plusszba kerülök, ez pedig pont elég ahhoz, hogy újrainduljon a hitelkártya kamatmentes periódusa.
Mondtam már, hogy vettem egy playstationt, proli trollok? 700 eurót, simán zsebből kiskáláztam rá, így beszéljetek velem. De nem vagyok én hülye sem, vigyázni fogok, hogy ne menjek tönkre.
Na spórolás, csá.
Retard ajánló
Nov 28, 2016 05:10:27
És nyomatja megállás nélkül a hülyeséget:
Na, a Blue Ray-filmeket is kezdem a polcnak vásárolni (ezek közül egyedül Uwe Boll ámokfutós filmjének a harmadik részét néztem meg eddig), úgyhogy most erre is hozok egy szigorú szabályt magamnak. Csak akkor vásárolható új, miután egyet már megnéztem. És emellett is inkább a VPN-t, seed szervert, és az nCore-t részesítem majd előnyben a jövőben.
Na, a Blue Ray-filmeket is kezdem a polcnak vásárolni (ezek közül egyedül Uwe Boll ámokfutós filmjének a harmadik részét néztem meg eddig), úgyhogy most erre is hozok egy szigorú szabályt magamnak. Csak akkor vásárolható új, miután egyet már megnéztem. És emellett is inkább a VPN-t, seed szervert, és az nCore-t részesítem majd előnyben a jövőben.
László Romnics semmi felnőtt film?
Tetszik · 7 órája
Farkas Endre Kiss Olyat az ember neten néz. No meg nem utánozhatom mindenben a példaképemet, Kaufmann Tanár Urat.
Tetszik 1 · 6 órája · Szerkesztve
Nov 28, 2016 05:10:27
-
Nov 28, 2016 05:16:17
Farkas Endre Kiss
6 órája ·
Na jó, ma már megint nem fogok játékot közvetíteni. A gép épp tölti le a ma este megvásárolt Need for speed-et, Star Wars Battlefront-ot (mindkettő 15-15 euró volt egy különleges hétvégi akcióban), meg mellettük még a Final Fantasy XV Platinum Demo-t, ez pedig most pár órára lefoglalja a sávszélessemet. Majd talán holnap. Ha nem lesz kedvem szaunázni helyette. :D
Kloé Szatmári de jól megy valakinek, jó a platinum demó, tetszeni fog szerintem, mellesleg remek avatar
Tetszik · 1 · 6 órája
Farkas Endre Kiss Nem megy jól, ezért mostantól a ma leirt szigorú szabályokhoz tartom magam a vásárlásnál. Havi egy, és ezen felül mindig max. kettő, ha kijátszottam egyet.
6 órája ·
Na jó, ma már megint nem fogok játékot közvetíteni. A gép épp tölti le a ma este megvásárolt Need for speed-et, Star Wars Battlefront-ot (mindkettő 15-15 euró volt egy különleges hétvégi akcióban), meg mellettük még a Final Fantasy XV Platinum Demo-t, ez pedig most pár órára lefoglalja a sávszélessemet. Majd talán holnap. Ha nem lesz kedvem szaunázni helyette. :D
Kloé Szatmári de jól megy valakinek, jó a platinum demó, tetszeni fog szerintem, mellesleg remek avatar
Tetszik · 1 · 6 órája
Farkas Endre Kiss Nem megy jól, ezért mostantól a ma leirt szigorú szabályokhoz tartom magam a vásárlásnál. Havi egy, és ezen felül mindig max. kettő, ha kijátszottam egyet.
Nov 28, 2016 05:16:17
kripli figyelő
Nov 28, 2016 06:24:54
Szerintem a főnökurak kőkemény rabláncon tartják recskást.Berakták a legkecibb csoport vezetőhöz és jó alaposan megmérik.Nem bírja a nyomást,ezért alkoholizál és menekül játékokba.Abban bízik hogy majd idővel enyhül a munkahelyi tempó,pedig csak a főnökurak lesznek idegesebbek és ennek hangot is fognak adni,még nagyobb nyomás alá helyezve a korcsot.Ha minden így megy tovább,ezek a fritzek az öngyilkosságba kergetik púpot hamarosan.
Nov 28, 2016 06:24:54
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 28, 2016 06:54:03
Óriási lehet a nyomás a melócsáhelyen, ha ilyen határtalanul kell hangulatjavító biszbaszokat vásárolnia.
Nov 28, 2016 06:54:03
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2016 07:21:57
x17)
beleneztem a becigany fianak a videojaba, hat az egy dolog, hogy onnan jött ahonna, erröl nem tehet, de beszelni sem tud, "franciai srac" hu b+. jo lesz magyar focistanak, nem fog kilogni a sorbol bunkosag alapbol megvan.
kripli figyelő
Nov 28, 2016 07:25:56
Óriási lehet a nyomás a melócsáhelyen, ha ilyen határtalanul kell hangulatjavító biszbaszokat vásárolnia.
Én is erre tippelek.Jó eséllyel bekerült egy migrik kizsákmányolására szakosodott céghez.Szerintem életében először remeg a púpja meló miatt,retteg Newszásztól.Ezek nem magyar megrendelők akiket hónapokig lehet etetni a jövő héten 100szházalék dumával. Nov 28, 2016 07:25:56
kripli figyelő
Nov 28, 2016 07:31:39
beleneztem a becigany fianak a videojaba, hat az egy dolog, hogy onnan jött ahonna, erröl nem tehet, de beszelni sem tud, "franciai srac" hu b+. jo lesz magyar focistanak, nem fog kilogni a sorbol bunkosag alapbol megvan.
Minden gólja után elökapja majd bécigány lábát,és azt lóbálva fog a szurkolók közé ugrani. Nov 28, 2016 07:31:39
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 07:53:39
x17)
Jó volt a tegnap esti műsor, ahogy újabb troll csicskította be Farbatoszt.
Tajgi, ha megint Magyarországon leszek, megkereslek. Nem találkozóhelyet beszélünk meg, hanem elmegyek az újpalotai putridhoz. Remélhetőleg aznap nem fogsz dolgozni (hahaha), úgyhogy addig nyomom a kapucsengőt míg fel nem veszed, aztán mehet a hetyetyézés a kaputelefonba, hogy "Mifaaan?!?! Nyem! Most nyem!!!!" Lesz róla videófelvétel is, te mocskos nőverő tróger.
Tajgi, ha megint Magyarországon leszek, megkereslek. Nem találkozóhelyet beszélünk meg, hanem elmegyek az újpalotai putridhoz. Remélhetőleg aznap nem fogsz dolgozni (hahaha), úgyhogy addig nyomom a kapucsengőt míg fel nem veszed, aztán mehet a hetyetyézés a kaputelefonba, hogy "Mifaaan?!?! Nyem! Most nyem!!!!" Lesz róla videófelvétel is, te mocskos nőverő tróger.
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2016 08:01:11
x17)
Jó volt a tegnap esti műsor, ahogy újabb troll csicskította be Farbatoszt.
az sem segit, en ott voltam ujpalotan es vartam ra, fosott lejönni es allitolag a kapucsengö nem muködik. hazudik mint a retaldaltak altalaban .
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 08:03:44
x17)
az sem segit, en ott voltam ujpalotan es vartam ra, fosott lejönni es allitolag a kapucsengö nem muködik.
Küldeni kéne pénzt
-
Nov 28, 2016 08:30:34
Nov 28, 2016 08:30:34
-
Nov 28, 2016 08:32:16
Nov 28, 2016 08:32:16
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 08:34:52
x17)
Kiss Roland Budapest, XV. ker. 1115 Drégelyvár utca 31. 3. emelet, 9-es ajtó. Kiss kapucsengő
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 08:38:15
x17)
aprohirdetesingyen.hu/ingyen-elviheto/5024002/ingyen-elviheto-vashulladek
hahaha
Frissíteni kéne ezt a hirdetést, meg feladni pár újabbat. Tajgi kocsija már úgyis csak hulladékvasnak alkalmas.
Mintha azt hallottam volna hogy a lakást is árulják, ráadásul SOS-ben, áron alul. Kell a pénz az olcsó kukoricadarás Sárkány sörre, a mama nyugdíja már nem elég.
hahaha
Frissíteni kéne ezt a hirdetést, meg feladni pár újabbat. Tajgi kocsija már úgyis csak hulladékvasnak alkalmas.
Mintha azt hallottam volna hogy a lakást is árulják, ráadásul SOS-ben, áron alul. Kell a pénz az olcsó kukoricadarás Sárkány sörre, a mama nyugdíja már nem elég.
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 08:57:07
Ilyenkor az ágyneműtartóban kell keresni, feltéve, ha befér a sárkánysörös dobozok mellé.
Nov 28, 2016 08:57:07
német főnökurak
Nov 28, 2016 08:58:43
Szerintem a főnökurak kőkemény rabláncon tartják recskást.Berakták a legkecibb csoport vezetőhöz és jó alaposan megmérik.Nem bírja a nyomást,ezért alkoholizál és menekül játékokba.Abban bízik hogy majd idővel enyhül a munkahelyi tempó,pedig csak a főnökurak lesznek idegesebbek és ennek hangot is fognak adni,még nagyobb nyomás alá helyezve a korcsot.Ha minden így megy tovább,ezek a fritzek az öngyilkosságba kergetik púpot hamarosan.
Látjuk, hogy Endre nem bírja a nálunk megszokott munkatempót, ezért enyhítünk rajta. Kibasszuk! LOL
Nov 28, 2016 08:58:43
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 09:19:06
Gurulkák ismét akcióban
index.hu/kerekagy/2016/11/24/igy_dolgozik_a_biciklitolvaj_a_nyugati_teren/?cp=1#comments
index.hu/kerekagy/2016/11/24/igy_dolgozik_a_biciklitolvaj_a_nyugati_teren/?cp=1#comments
Nov 28, 2016 09:19:06
Škoda Superb
Nov 28, 2016 11:39:35
Nov 28, 2016 11:39:35
Škoda Superb
Nov 28, 2016 11:43:10
Endre nagy bejelentése:
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10211478070895279
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10211478070895279
Nov 28, 2016 11:43:10
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 11:50:59
Nem érem el az fb-t. Mit jelentett be? Hogy elkezdi visszafizetni a tartozásait? pr+++++
Nov 28, 2016 11:50:59
bropki
Nov 28, 2016 11:51:55
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Örömmel jelentem egyébként, hogy múlt héten az utolsó, 50 ezer forintos tartozásomat is letudtam Kaufmann Tanár Úr gyermekének anyja felé, így többé már ez a kötelezettség sincs a nyakamon.
3 órája ·
Örömmel jelentem egyébként, hogy múlt héten az utolsó, 50 ezer forintos tartozásomat is letudtam Kaufmann Tanár Úr gyermekének anyja felé, így többé már ez a kötelezettség sincs a nyakamon.
Nov 28, 2016 11:51:55
Škoda Superb
Nov 28, 2016 11:53:16
Hja, legalábbis ezt állítja.
Nov 28, 2016 11:53:16
életveszély
Nov 28, 2016 12:05:21
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
3 órája ·
Nov 28, 2016 12:05:21
Schwezoff Dávid
Nov 28, 2016 12:09:02
megfann az új melócsá, most feléli a tartalékait. Ha az első fizu előtt kibasszák, akkor vinnyogva röhögök majd.
Amúgy megtudhattuk: életveszélyelhárításhoz Blue Ray lemezek kellenek.
Nov 28, 2016 12:09:02
powerfap
Nov 28, 2016 12:20:54
Amúgy azt írta valahol, hogy ő vette a PS4-et?
Mert én nem emlékszem.
Nem lehet, hogy az az új négus háziúré?
Mert én nem emlékszem.
Nov 28, 2016 12:20:54
Schwezoff Dávid
Nov 28, 2016 12:26:32
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2016%2F11%2F28%2Faz_orosz_showmusorok_szerint_a_holokauszt_szexi
"Az orosz showműsorok szerint a holokauszt szexi"
Sodi, ott a helyed!
"Az orosz showműsorok szerint a holokauszt szexi"
Sodi, ott a helyed!
Nov 28, 2016 12:26:32
fb-figyelő
Nov 28, 2016 12:31:07
Amúgy azt írta valahol, hogy ő vette a PS4-et?
Mert én nem emlékszem.
Mert én nem emlékszem.
See translation
Like · 1 · 13 hrs
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss A Pro megjelenésének másnapján, 11-én. A megjelenés napján akartam, de egyetlen Saturnban vagy Media Martban sem volt raktáron a városban. Másnap is csak egy harmadik üzletláncból sikerült beszereznem.
See translation
Like · 5 hrs
Nov 28, 2016 12:31:07
fb-figyelő
Nov 28, 2016 12:33:42
Andrea Júlia Igazat adok Eszternek.
Tedd felre a komplexusaid, futas az emberek koze.
Apropo, bocsika semmi kozom, de mi van a munka keresessel ????? Szep napot, es feledd el azt a sok ulye jatekot, hidd el nem vezet sehova sem.
See translation
Like · 1 · 6 hrs
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Szia. Jó, majd keresek társaságot is lassan. A munkakeresésben pedig vannak bíztató fejlemények. Majd lehet hogy mesélek.
Apropo, bocsika semmi kozom, de mi van a munka keresessel ????? Szep napot, es feledd el azt a sok ulye jatekot, hidd el nem vezet sehova sem.
See translation
Like · 1 · 6 hrs
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Szia. Jó, majd keresek társaságot is lassan. A munkakeresésben pedig vannak bíztató fejlemények. Majd lehet hogy mesélek.
Nov 28, 2016 12:33:42
Schwezoff Dávid
Nov 28, 2016 12:35:10
"Farkas Endre Kiss A Pro megjelenésének másnapján, 11-én. A megjelenés napján akartam, de egyetlen Saturnban vagy Media Martban sem volt raktáron a városban. Másnap is csak egy harmadik üzletláncból sikerült beszereznem."
Szukitsuk akkor, hogy hova költözött a púpos recskaboy.
A város elég nagy ahhoz, hogy több Saturn és Media Markt is legyen. A harmadik üzletlánc azonban sokkal ritkább, ezért nem merte beírni a nevét a szardarab bújkáló patkány.
A város elég nagy ahhoz, hogy több Saturn és Media Markt is legyen. A harmadik üzletlánc azonban sokkal ritkább, ezért nem merte beírni a nevét a szardarab bújkáló patkány.
Nov 28, 2016 12:35:10
Nov 28, 2016 12:42:55
kidugta már a fejét a csatornából a patkány sodi, vagy továbbra is alávaló féregként bújkál? a sodi, a patkány?
Nov 28, 2016 12:42:55
broni
Nov 28, 2016 12:45:25
velvet.hu/helyszinelo/2016/11/28/kinozta_es_fogvatartotta_alberlotarsat_egy_fiatal_no_szegeden/
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nov 28, 2016 12:45:25
powerfap
Nov 28, 2016 12:51:44
See translation
Like · 1 · 13 hrs
Farkas Endre Kiss
See translation
Like · 5 hrs
See translation
Like · 1 · 13 hrs
Farkas Endre Kiss
See translation
Like · 5 hrs
Jólvan.. akkor mégsem csalódtam benne! :)
Továbbra is híresen jól bánik a pénzzel.
Gondolom előre költötte el a nemlétező fizetését, vagy
a segílykéből megy a habzsidőzsdi.
Nov 28, 2016 12:51:44
fb-figyelő
Nov 28, 2016 12:59:17
brutálisan elkezdett költekezni, csak a múlt héten vett több játékot, könyvet hozzá, jópár magazint, többször volt szaunában és uszodában, vett egy 65 eurós adventi díszt és kifezetett egy 50 ezres tartozását.
Nov 28, 2016 12:59:17
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 13:01:54
x17)
Fizetett már a tőrpegeci?
George Soros
Nov 28, 2016 13:02:43
Fizetett már a tőrpegeci?
"A legjobb befektetés" (tm)
Nov 28, 2016 13:02:43
töppedt buzigolyók
Nov 28, 2016 13:03:05
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
3 órája ·
két év alatt ezek szerint mindössze 70.000 forintot sikerült kiskáláznia a vérprofi programozónak??? Úgy, hogy elvileg csak havi 10.000 volt a penzum?
ki lesz a következő, recskás? Zsery? Esetleg Oma 700 eurója? Vagy az a 2-3000, amivel megkárosítottad Andit, mikor nem tudott üzletelni, mert miattad nem működött a honlapja? Vagy anyádnak fogod megadni azt a 20 milliót, amit rád költött?
Nov 28, 2016 13:03:05
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 13:11:43
x17)
Zsneci, kifizeted végre Krúcsió kétezresét? Mondjuk addig a jó míg tartozol neki, legalább tud szopatni Fészen :D
broni
Nov 28, 2016 13:16:52
sodi, jó sok pízt összeszoptál, te hímkurva!!!!!!!!!!!!
Nov 28, 2016 13:16:52
tyodika
Nov 28, 2016 13:29:53
Zsneci, kifizeted végre Krúcsió kétezresét? Mondjuk addig a jó míg tartozol neki, legalább tud szopatni Fészen :D
Tényleg, Krúcsió hol laksz?
Mikuláskor komcsire odamegyek a putridhoz télapónak öltözve.
Még a tönyvényes MNB-kamatot is megkapod. :)
Nov 28, 2016 13:29:53
Púpos Recskapók
Nov 28, 2016 14:11:08
A munkakeresésben pedig vannak bíztató fejlemények. Majd lehet hogy mesélek.
Persze tyodika, hogyne. Nem tudom kinek hazudsz recskaboy, a szexnagyik szarnak bele, mi meg pontosan tudjuk, hogy van új melócsá.
Nov 28, 2016 14:11:08
broni
Nov 28, 2016 14:14:53
uwe boll....vazze, ez tényleg hülye.......
Nov 28, 2016 14:14:53
Schwezoff Dávid
Nov 28, 2016 14:16:56
SodiFaszbuk
Farkas Endre Kiss megosztotta Nem tehetsz róla, tehetsz ellene bejegyzését.
5 órája ·
Marokkóban sem lennék nő.
Mert Németországban már az VAGY?
Farkas Endre Kiss megosztotta Nem tehetsz róla, tehetsz ellene bejegyzését.
5 órája ·
Marokkóban sem lennék nő.
Mert Németországban már az VAGY?
Nov 28, 2016 14:16:56
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 14:24:02
Andrea Júlia Igazat adok Eszternek.
See translation
Like · 1 · 6 hrs
Farkas Endre Kiss
See translation
Like · 1 · 6 hrs
Farkas Endre Kiss
Jövő héten
Nov 28, 2016 14:24:02
broni
Nov 28, 2016 14:28:05
www.borsonline.hu/aktualis/a-halalukra-keszitik-fel-a-beteg-gyerekeket/122826
gore képeket is mutathatnának a kis betegeknek........
gore képeket is mutathatnának a kis betegeknek........
Nov 28, 2016 14:28:05
Schwezoff Dávid
Nov 28, 2016 14:29:34
A SoDI adventi készülődése 66 másodpercben.
báázmekk.
Ez durva, a kis kézműves lófasszal gügyög, mint egy debil.
Mert - figyelem!!! - nem tudott adventi koszorút venni.
báázmekk.
Nov 28, 2016 14:29:34
Púpos Recskapók
Nov 28, 2016 14:34:03
brutálisan elkezdett költekezni, csak a múlt héten vett több játékot, könyvet hozzá, jópár magazint, többször volt szaunában és uszodában, vett egy 65 eurós adventi díszt és kifezetett egy 50 ezres tartozását.
A kajmános törlesztéssel, a dörppe fuvarkölcségeivel, PS4-el, játékokkal, szaunával bőven 300k fölött vannak a havi faszverési kiadásai.
Szerintem annyit kaphat, mint a szuperretardnál, ha nem többet. Valszeg az már eldőlt, hogy első hónap után még nem rakják ki a púpját, a PS4-et most hó végén ezért merte ilyen bőszen bevállalni.
Nov 28, 2016 14:34:03
broni
Nov 28, 2016 14:49:54
ne sajnáljátok soditól a javakat, ugyis meghal nemsoká!!!!!!!!
Nov 28, 2016 14:49:54
német troll
Nov 28, 2016 14:59:49
"Farkas Endre Kiss A Pro megjelenésének másnapján, 11-én. A megjelenés napján akartam, de egyetlen Saturnban vagy Media Martban sem volt raktáron a városban. Másnap is csak egy harmadik üzletláncból sikerült beszereznem."
Lehet még a Conrad vagy Expert, bár az sok helyen van az országban, Cyberport, de az csak a legnagyobb városokban, az EP és az Euronics szinte csak keleten van jelen, de van még csomó kisebb is. Szóval ezzel nem vagyunk beljebb. Egyszerűen arról lehet szó, hogy a "harmadik" egy olyan hely, amit a Sodi egyszerűen nem ismert eddig.
Nov 28, 2016 14:59:49
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 15:18:09
A SoDI adventi készülődése 66 másodpercben.
báázmekk.
báázmekk.
Nov 28, 2016 15:18:09
kripli figyelő
Nov 28, 2016 15:28:04
Készülődik a karàcsonyi nagy depresszióra és a sírógörcsökre. Nov 28, 2016 15:28:04
Škoda Superb
Nov 28, 2016 16:07:22
Nov 28, 2016 16:07:22
Sodilegnagyobbrajongója
Nov 28, 2016 16:16:29
Evidenciákat...
Nov 28, 2016 16:16:29
broni
Nov 28, 2016 16:18:36
nem is az. cigány.
Nov 28, 2016 16:18:36
evidenciák
Nov 28, 2016 16:19:47
2. Nagyapja állítólag a "református" vallási miatt nem lehetett vasutas a református Horthy kormányzása alatt...
3. Nagyapja az egykor Kispalesztinának nevezett tokaji régióból jött, ráadásul Batának hívták, ami gyakori név volt a Monarchiában a zsidóknál, később pedig a belügynél/állambiztonságnál helyezkedett el.
4. Nagyaját Feketének hívták, ami egy klasszikus magyarosított név (Schwarz). Az asszony ráadásul pénzügyi iskolát végzett, és a mai NAV elődjénél, a pénzügyminisztérium egyik osztályán dolgozott, szintén szoros kapcsolatokkal a pártállamhoz.
5. A nagyszülők a Király utcai textiláruház fölött, tehát az egykori gettóban laktak.
7. Endre bár szívesen hivatkozott magára keresztényként, keresztlevelet nem tud felmutatni, sokáig még a felekezetet sem tudta megnevezni, nincsen tisztában se a protestáns, se a katolikus rítussal.
8. A recskagate idején is csak "lelki vezetőjére" hivatkozott, és mivel Endre mindig nagyon pontosan fogalmaz, és nyelvtanilag "soha" nem hazudik, ezért nem véletlen, hogy nem papot vagy lelkészt írt.

Nov 28, 2016 16:19:47
Nov 28, 2016 16:20:12
http://vs.hu/magazin/osszes/mi-a-neved-zsido-askenazi-nevek-kozep-kelet-europaban-0127 (Klein)nationalvanguard.org/wp-content/uploads/2015/07/jewish_crowd_crop.jpg
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12274691_10208235064222139_3004661498968071273_n.jpg?oh=eeb13c488189c896227aa0bf7abee798&oe=58C6BA17
Nov 28, 2016 16:20:12
evidenciák
Nov 28, 2016 16:24:36
sneci anyai nagyanyját amúgy schwarz margitnak hívták a magyarosítás előtt, és a pesti gettóban volt lakásuk.
Nov 28, 2016 16:24:36
broni
Nov 28, 2016 16:25:30
http://vs.hu/magazin/osszes/mi-a-neved-zsido-askenazi-nevek-kozep-kelet-europaban-0127 (Klein)
sodi nagyon csúnya..............
Nov 28, 2016 16:25:30
-
Nov 28, 2016 16:33:00
És ha már itt tartunk, ne felejtsük el, hogy sodi mindig ragaszkodott ahhoz, hogy ő nem antiszemita, csak anticionista - és toleráns az antijudeaizmussal szemben. Gondolom az anyjának is mindig ezt vágta a fejéhez, amikor az kétségbesetten kérte, hogy zsidó létére legalább náci ne legyen, ha már lusta és hülye is.
Nov 28, 2016 16:33:00
-
Nov 28, 2016 16:39:50
Csak szegény gecibuta sodika mindig lebukott ezzel a hazugsággal amikor a zsidó szót használta pejoratív éllel a cionista helyett.
Nov 28, 2016 16:39:50
Tyodika
Nov 28, 2016 16:43:19
Zsidók vagytok.
Nov 28, 2016 16:43:19
Škoda Superb
Nov 28, 2016 16:50:11
Ennyi erővel bárki ereiben folyhat és folyik is zsidó vér, aki valaha a Monarchia területén ért.
Amúgy meg nem is számít, mert Endre egyszerűen túl hülye ahhoz (is), hogy zsidó legyen.
Nov 28, 2016 16:50:11
Škoda Superb
Nov 28, 2016 16:51:25
* akinek a felmenői valaha a Monarchia területén éltek *
pátyi fucking gramatika
Nov 28, 2016 16:51:25
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 16:52:49
x17)
Az askenázi pofázmánya alapból elegendő bizonyíték. Csomóan kiszúrták már hogy kampós, pl. jobbikosok, egyéb hazaffyas tüntik résztvevői, a szírek, stöbbi. Pedig azok nem ismerik Zsneci családi hátterét. Akkora zsidaj mint ide Jeruzsálem.
Škoda Superb
Nov 28, 2016 16:54:28
Az askenázi pofázmánya alapból elegendő bizonyíték. Csomóan kiszúrták már hogy kampós, pl. jobbikosok, egyéb hazaffyas tüntik résztvevői, a szírek, stöbbi. Pedig azok nem ismerik Zsneci családi hátterét. Akkora zsidaj mint ide Jeruzsálem.
Ezt is bárkibe bele lehet látni.
Gyurcsány orra is kampós, mégse zsidó.
Nov 28, 2016 16:54:28
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 16:57:37
x17)
Túl sok a véletlen egybeesés, nem? Azért az antropológia tudományát ne tagadjuk már.
Ez is olyan, mint hogy ugyan van masztipartis komment, recskavideók buzioldalakra feltöltve, buzipornós könyvjelzők, buziszauna, satöbbi, de a Gyagyás nem homár egyáltalán... Ugyan már.
Ez is olyan, mint hogy ugyan van masztipartis komment, recskavideók buzioldalakra feltöltve, buzipornós könyvjelzők, buziszauna, satöbbi, de a Gyagyás nem homár egyáltalán... Ugyan már.
-
Nov 28, 2016 16:59:18
ez kb. olyan, mint a buzikönyvjelzők, cuki áron és 86 faszverő videó megnézése után találgatásnak nevezni, hogy sneci homár. végül is nem láttad ahogy leszopja Kaufmannt, ja.
Nov 28, 2016 16:59:18
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 17:00:54
A keresztlevele az egyetemi diplomája mellett van, Hahó!
Nov 28, 2016 17:00:54
-
Nov 28, 2016 17:06:39
Ez helyes úgy szól: Ha egy zsidó okos, akkor nagyon okos. Ha viszont hülye, akkor nagyon hülye.
Ha elolvasod a fenti listát, akkor láthatod, hogy egyenként ugyan mindegyik gyanús jelet lehetne véletlen, még az askenázi arca is, de együtt azért elég erősek.
Nov 28, 2016 17:06:39
Škoda Superb
Nov 28, 2016 17:13:10
OK, ti vagytok a zsidószakértők, nem én xD
Nov 28, 2016 17:13:10
Škoda Superb
Nov 28, 2016 17:15:20
Endre, vallj végre színt!
Nov 28, 2016 17:15:20
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 17:16:09
x17)
Mi Zsidók vagyunk, Hahó! Felismerjük a fajtikat.
-
Nov 28, 2016 17:17:20
annak idején nagyot alakított a református nagyapjával. szórakoztató idők voltak. Xd
Nov 28, 2016 17:17:20
Škoda Superb
Nov 28, 2016 17:17:49
Ezen jót röhögtem. Így már egész meggyőző! xD
Nov 28, 2016 17:17:49
broni
Nov 28, 2016 17:22:44
rothadó vizihulla???????????kb ilyen neki, a fényképek alapján.....ma is lesz rolióra??????????
Nov 28, 2016 17:22:44
trendbeli garázdaság
Nov 28, 2016 17:27:53
Túl sok a véletlen egybeesés, nem? Azért az antropológia tudományát ne tagadjuk már.
Ha valaki buzivideókat néz, masztipartit szervez, párok mellé* ajánlkozik szexpajtásnak, meleg oldalakra tölti fel a faszverő videóit, sosem volt csaja, az nagy valószínűséggel buzi.
Ha valakinek belterjes zsidó fizimiskája van, nincs keresztlevele, nem ismeri a keresztény szokásokat, zsidós nevű nagyszülei vannak, akik zsidó helyen laknak és zsidókra jellemző foglalkozásuk volt, és a vallásuk miatt nem kaptak munkát Horthy alatt, az maga is nagy valószínűséggel zsidó.
* A párok előtt masztizó Recskaboy már akkor is nagyon pontosan fogalmazott. Mert nem írta le, hogy milyen párok. Valószínűleg melegekre gondolt XDDDDDDDDD
Nov 28, 2016 17:27:53
broni
Nov 28, 2016 17:30:33
rólam senki nem mondaná, hogy román vagyok, ha nem vallom be...meg is szoktak lepődni........
Nov 28, 2016 17:30:33
Škoda Superb
Nov 28, 2016 17:37:03
román vagyok
piromán? xD
Nov 28, 2016 17:37:03
-
Nov 28, 2016 17:38:45
Nov 28, 2016 17:38:45
zsendre
Nov 28, 2016 17:50:35
Nov 28, 2016 17:50:35
broni
Nov 28, 2016 18:00:35
ritkán járok cipő nélkül, mert nem szeretek sörösüveg szilánkba lépni.....
Nov 28, 2016 18:00:35
broni
Nov 28, 2016 18:02:35
-református nagypapa, mi az a húsdarab a lábad között?????
-mindjárt megizlelheted, endikém......
-mindjárt megizlelheted, endikém......
Nov 28, 2016 18:02:35
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 18:06:20
Andrea Júlia Tenyleg szep
Egy uj Sodi van szuletoben ???
Aki bevallja, hogy buzi?
Egy uj Sodi van szuletoben ???
Aki bevallja, hogy buzi?
Nov 28, 2016 18:06:20
galla miki
Nov 28, 2016 18:07:29
Endre színt vallott : rózsaszínt ;-)
Nov 28, 2016 18:07:29
stressznélküli nyugi
Nov 28, 2016 18:09:35
valaki szólna bedének, hogy javítsák ki a hibát?
matula.hu/izsdb/
matula.hu/izsdb/
Ezt dobta ki:"Schwezoff Dávid nem zsidó."
Ez úgy szar, ahogy van.
Nov 28, 2016 18:09:35
broni
Nov 28, 2016 18:44:57
Nov 28, 2016 18:44:57
fb-figyelő
Nov 28, 2016 19:17:57
Na, pont ma derült ki, hogy két független ok miatt pont ezer euróval kevesebb pénzem van, mint gondoltam. Az egyik esetben én voltam nyilván túl naiv, a másiknál pedig valaki egy szóbeli egyezséget rúgott fel arra hivatkozva, hogy az csak írásban érvényes. (Úriemberek között szóban is, csak hát nem minden humán lény úriember). Részleteket nem írok, trollokat nem etetünk. Mindegy, leadom a héten a hazai melókat, és az kompenzálja majd kicsit a veszteséget. Mindenesetre az őrült október (700 euró kölcsön törpapának) és november (bőven 700 euró feletti költés Playstation-re, kiegészítőkre és játékokra) most egy kicsit spórolósabbra veszem a figurát.
Nov 28, 2016 19:17:57
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 19:21:35
x17)
Mivan Púp, a törpegeci nem akar perkálni? XDDD
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 19:22:58
x17)
Csekonocs báró kicsit megcsúszott. Bár ezt nyeméjtyem, a zsindexesek is kiperkálták a jelképes hu-hu-húszezret a szóbeli szerződés után, nem? :D
Univerzum
Nov 28, 2016 19:36:23
Na, pont ma derült ki, hogy két független ok miatt pont ezer euróval kevesebb pénzem van, mint gondoltam. Az egyik esetben én voltam nyilván túl naiv, a másiknál pedig valaki egy szóbeli egyezséget rúgott fel arra hivatkozva, hogy az csak írásban érvényes. (Úriemberek között szóban is, csak hát nem minden humán lény úriember). Részleteket nem írok, trollokat nem etetünk. Mindegy, leadom a héten a hazai melókat, és az kompenzálja majd kicsit a veszteséget. Mindenesetre az őrült október (700 euró kölcsön törpapának) és november (bőven 700 euró feletti költés Playstation-re, kiegészítőkre és játékokra) most egy kicsit spórolósabbra veszem a figurát.
Ezt nyem éjtyem hiszen asodi mindig időben megadta a tartozásait,úri ember volt és tartotta a szavát.Na meló, csá.
Nov 28, 2016 19:36:23
-
Nov 28, 2016 19:36:30
Na, fasza. Most már csak annak kell szurkolni, hogy még a héten kirúgják, és akkor tuti éhendöglik.
Nov 28, 2016 19:36:30
Hiénaverő
(
x17)
Nov 28, 2016 19:48:06
x17)
Ez viszont azt jelenti, hogy a kondibérlet is elsodikázódik. Mert azt ugye senki nem gondolja, hogy majd a buzgárszaunán fog spórolni a Báró Úr.
fb-figyelő
Nov 28, 2016 19:49:25
Kósa Miklós de azért a szauna meg az uszicsaszi marad, ugye?
See translation
Like · 2 · 25 mins
Farkas Endre Kiss Az még belefér. De mondjuk ablakmosó robot 300 euróért, amit terveztem, most nem. Újabb drága Playstation játékok szintén nem. Talán játékmagazinokat se veszek újat, amíg az eddigieket ki nem olvastam. A Playstation VR szemüvegen pedig nagyon erősen el fogok gondolkodni, hogy kell-e, de talán még azt is kiszorítom valahogy. De ha lesz is, max. 1 járékkal, a Robinsonossal.
Like · 21 mins · Edited
Andrea Júlia Aztan kuldhetunk neked tulelo csomagot mi ???
See translation
Like · 16 mins
Farkas Endre Kiss Naaa :D
Remélem, arra nem lesz szükség.
Nem repdesek az örömtől, mert mindkét pénzre, egyenként 500 eurós tételre biztos pénzként számítottam, de szerencsére tönkre se tesz. Csak azért szar érzés, hogy nem lehet bízni bizonyos emberek adott szavában.
See translation
Like · 7 mins
See translation
Like · 2 · 25 mins
Farkas Endre Kiss Az még belefér. De mondjuk ablakmosó robot 300 euróért, amit terveztem, most nem. Újabb drága Playstation játékok szintén nem. Talán játékmagazinokat se veszek újat, amíg az eddigieket ki nem olvastam. A Playstation VR szemüvegen pedig nagyon erősen el fogok gondolkodni, hogy kell-e, de talán még azt is kiszorítom valahogy. De ha lesz is, max. 1 járékkal, a Robinsonossal.
Like · 21 mins · Edited
Andrea Júlia Aztan kuldhetunk neked tulelo csomagot mi ???
See translation
Like · 16 mins
Farkas Endre Kiss Naaa :D
Remélem, arra nem lesz szükség.
Nem repdesek az örömtől, mert mindkét pénzre, egyenként 500 eurós tételre biztos pénzként számítottam, de szerencsére tönkre se tesz. Csak azért szar érzés, hogy nem lehet bízni bizonyos emberek adott szavában.
See translation
Like · 7 mins
Nov 28, 2016 19:49:25
Mikrocsip
Nov 28, 2016 19:55:28
pedig a pénz nem is létezik, miről beszél ez? :)))
Nov 28, 2016 19:55:28
broni
Nov 28, 2016 20:04:46
ekkora barmot...............dugják már diliházba, könyörgöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 28, 2016 20:04:46
broni
Nov 28, 2016 20:20:59
Ravenous hullámok támadás
következményeit az illata élet
Fever vérünk
ösztön uralkodik ez a tömeg, kíméletlen élő tengeri
Devouring
Számtalan élősködők csikorgatása arcom
Tear hús koponyám
Swarming veszett funkciók törlődnek
felismerhetetlenné
testet, patkány töltött belsőségek
Shred belső szervek
Szív és a tüdő fogyasztott belülről de a fájdalom
nem ér véget
nem haltam
Devour, pöcegödör a kártevők
Devour, vérszomjas veszett
Felfalta kártevők
ellenállás most utat ad, a rágcsálók szabadon takarmány
tépte bőröm
izmok vannak kitéve, ragyogó vörös vér
Hús amit keresnek
kúszó rágcsálók gorging rám
Repulsive éhező tömegesen
irat-, lepárlással fogyasztása minden, amit
Tissue húzta csontokból
Dying lassan, érzés minden fang
Shock még jön
Scavengers kitépni a szemem
én fájdalom nem ér véget, még nem halt meg
felfalják, pöcegödör a kártevők
felfalta férgek
Könyörtelen rágcsáló kártevők - takarmány
tisztítása le a csontokat, míg én lélegezni
erjesztés zsíros rágcsálók - raj
testem elveszti formáját
[Lead - Owen]
[Lead - Barrett]
felfalják, vérszomjas veszett
Felfalta kártevők
youtu.be/rJRaFEr075I
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!
következményeit az illata élet
Fever vérünk
ösztön uralkodik ez a tömeg, kíméletlen élő tengeri
Devouring
Számtalan élősködők csikorgatása arcom
Tear hús koponyám
Swarming veszett funkciók törlődnek
felismerhetetlenné
testet, patkány töltött belsőségek
Shred belső szervek
Szív és a tüdő fogyasztott belülről de a fájdalom
nem ér véget
nem haltam
Felfalta kártevők
ellenállás most utat ad, a rágcsálók szabadon takarmány
tépte bőröm
izmok vannak kitéve, ragyogó vörös vér
Hús amit keresnek
kúszó rágcsálók gorging rám
Repulsive éhező tömegesen
irat-, lepárlással fogyasztása minden, amit
Tissue húzta csontokból
Dying lassan, érzés minden fang
Shock még jön
Scavengers kitépni a szemem
én fájdalom nem ér véget, még nem halt meg
felfalják, pöcegödör a kártevők
felfalta férgek
Könyörtelen rágcsáló kártevők - takarmány
tisztítása le a csontokat, míg én lélegezni
erjesztés zsíros rágcsálók - raj
testem elveszti formáját
[Lead - Owen]
[Lead - Barrett]
felfalják, vérszomjas veszett
Felfalta kártevők
youtu.be/rJRaFEr075I
ez a zene, kecik!!!!!!!!!!
Nov 28, 2016 20:20:59
Sodi-magyar szótár
Nov 28, 2016 20:33:06
Na, pont ma derült ki, hogy két független ok miatt pont ezer euróval kevesebb pénzem van, mint gondoltam.
Még egy hozzám hasonló ösztönlény is belátja, hogy túl sokat költöttem. Ez most nagy hiba volt.
Az egyik esetben én voltam nyilván túl naiv, a másiknál pedig valaki egy szóbeli egyezséget rúgott fel arra hivatkozva, hogy az csak írásban érvényes. (Úriemberek között szóban is, csak hát nem minden humán lény úriember). Részleteket nem írok, trollokat nem etetünk.
Nem fizetett a német állam segélykét, amivel már előre számoltam, és sajnos a dőrpében is csalatkoznom kellett. Nagyon haragszom, de igazán durvát nem akarok írni, mert még lehet szükség a jóindulatára egyszer.
Mindegy, leadom a héten a hazai melókat, és az kompenzálja majd kicsit a veszteséget
December elsején szerencsére jön a fizu a német cégtől, ahol most dolgozom. Azzal pár napra ideiglenes plusszba kerülök, ez pedig pont elég ahhoz, hogy újrainduljon a hitelkártya kamatmentes periódusa.
Mindenesetre az őrült október (700 euró kölcsön törpapának) és november (bőven 700 euró feletti költés Playstation-re, kiegészítőkre és játékokra) most egy kicsit spórolósabbra veszem a figurát.
Mondtam már, hogy vettem egy playstationt, proli trollok? 700 eurót, simán zsebből kiskáláztam rá, így beszéljetek velem. De nem vagyok én hülye sem, vigyázni fogok, hogy ne menjek tönkre.
Na spórolás, csá.
Nov 28, 2016 20:33:06
tyodika
Nov 28, 2016 20:41:13
nem tyudom miről betyéltek, egyáltalán nincs is berlinyi munkám
azt a kommentyet nem én írtyam, és különben sem törtyént työbb egy kity masztyinál
a keresztylevelemet pedig bemutatyom jövő hétyen
na nem berlinyi meló, tyá
azt a kommentyet nem én írtyam, és különben sem törtyént työbb egy kity masztyinál
a keresztylevelemet pedig bemutatyom jövő hétyen
na nem berlinyi meló, tyá
Nov 28, 2016 20:41:13
független ok
Nov 28, 2016 20:50:04
*juszt sem én vagyok a hibás
Nov 28, 2016 20:50:04
broni
Nov 28, 2016 20:58:17
sodi, közveticcs!bármit!!!!!!!!!!!!!!
Nov 28, 2016 20:58:17
102 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pont ezért jön ide, hogy becsicskítsátok, neki ez amolyan "Safe Place", magzatpóz, így érzi biztonságban magát, olvassatok csak utána a Stockholm-szindrómának.
Tajgi bizony mazochista, nem véletlenül jön ide hetente egy-egy becsicskításért majd sírja magát álomba 2 sárkány sör után.