Az még majdnem 30. 700 euro is majdnem 1000, hahó!
a csajom látta a fapoleont és ő mondta,hogy a tenyerével masszírozta a golyóit is. Gondolom ez a technika a kétujjas sasfogással mély benyomást tett, így elnevezték golyónak.
Ne felejtsük el, hogy az "alapvetően jóképű vadászbikának" (LOL) akkoriban számos hirdetése futott az interneten. Attól hogy csak "a" szexnagyival büszkélkedett el a trollok előtt, nem jelenti azt hogy ő volt az egyetlen.
A közvetítős, tüntetős időszakból elég sok videó maradt fent. Ott előbb-utóbb biztos rögzítésre került volna, ha abban a körben ez a beceneve. Más körből kell ennek származnia.
Még maximum annyi lehetséges, hogy az anyja környezetében, Pátyon terjedhetett el, amikor Gyöngyi sűrűn hajtogatta a barátnőinek, ismerőseinek: "golyó kellett volna ennek a selejtnek, annak idején..."
Pont annyira vagy gamer mint véjpjofi pjogjamozó, te balfasz! :DDDDD
Ebből max a csatorna fog sikerülni, illetve az már sikerült is A SoDInak. A csatornapatkánynak.
Arról nem írtak, hogy kisnövésű volt az áldozat.
Az egyetlen videója, amivel nagy nézettséget ért el, sőt az ország legnépszerűbb hírportáljának nyitó lapjára is felkerült a fapoleon volt. Miért nem büszkélkedik azzal a cv-ben? Nem mindenki kap fél nap címlapot, hahó! Ott teljes volt a shiker!
Végül is Endre talált egy piaci rést. Fogyatékos gémpléj csatornáról még nem tudok.
shaját megoldás, hahó!
Hát azért hetyetye...
Endre sokkal fogyatékosabb nála.
Gondolj bele az NFS-nél két óra alatt sem jött rá, hogy hol kell elindítani a versenyeket. Össze-vissza bolyongott, faltól-falig ment, indokolatlanul beleütközött tárgyakba, stb.
Nem fog jönni sajnos Fallout videó.
Szerintem megvette és stream nélkül játszott, amikor rájött, hogy ehhez totál segg hülye.
Vagy megse vette, csak pofázott róla.
Pedig én is nagyon megnézném mit szerencsétlenkedik benne :(
te melyik retard vagy?
Volt olyan tárgy az etyetyemen, hogy pénzkezelési technikák? Nem. Szóval akkor erről is az Elte tehet! Bár mondjuk faszverési technikák sem voltak és mégis megy neki xD
nem, báttya, kellett egy xani, meg egyéb)))))))))))már vettem is be jó adagot)))))))))))szeretem a trollokat!!!!!!!!viszont a gépet meg kő nézetni, vacakol....szeretem a kedves trollok kedves családját, áldott, boldog ünnepeket nekik!!!!!!!
A szeretet ünnepén remélem elmondod Reninek mit érzel...
Remeli, hogy szarszagot!
pont karácsonykor kérje meg renit, hogy szarjon a szájába?
reniét!!!!!!!!!!!!!!
óóaargghhhhhhhhhhhhhhhh
tökéletes időpont!!!!!!!!!!!!!
Az más.
Már vagy hármat.
A fulhallgato arat torleszteskent elkuldhetned zserynek, kocsog!
Farkas Endre Kiss Nem, fegyelmeznem kell magam, mert nagyon kevés a pénzem.
Tetszik · 3 perce
kösz haver, megkönnyeztem :)
Életveszélyben nincs törlesztés, hahó!
és a kurva anyját annak aki sodit a komfortfokozatában korlátozni próbálja!
pl aki szerint nem érdemli meg még a logitech g29-et még karácsonyra a sodi, az egy szemét.
szerintem simán vedd meg! figyelj, egy sportautó bérléséhez képest szinte rögtön megtérül! egy jó surround kell még hozzá majd, de az ráér jövőévi mikulásra,persze előre meg is vehetnéd akár
hazudsz, mert nemrég még több ezer €-d volt.
vedd meg az a kurva kontrollert, ne kínozd magad!
Kezdhetné a professzor úr egy olyan mókás felvezetéssel,hogy rakd a bejglidet a számba. És ha Reni nem értené, akkor felvilágosíthatná,hogy ön a "csokis bejglire" gondolt.
....(például felavatom a szőnyegtisztító gépemet), és dolgozom. Mint már írtam, elhatároztam, hogy csak olyan árban veszek mostantól PlayStation hardware-t, amilyen értékben magar megrendelőktől és ismerősöktől édesanyámhoz irányítok pénzt.
60 ezret kapott már pénteken, és szeretnék hozzá egy szamlazz-hu integráció befejezésével jövő hét elején még 60-at juttatni, hogy a Playstation VR-t a fogalmamnak megfelelően tudjam megvásárolni..
Megkapta Gyöngyi a ""fogalmadnak megfelelő"" -nattyon pontosan megfogalmazva beígért- 60ezret a magyar főnökuraktól...mielőtt megvetted a retard VR cuccodat,?!????? ugye?!?!?!?!
Rá fogunk kérdezni Golyó!...és NAGYON ajánlom, hogy igen legyen erre a kérdésre a válasz!!!!!!!
biztos örülne)))))))))))))))))))
amire el lehet baszni a pénzt, hogy ne legyen depi.
mindegy
itt blood karácsony lesz.............
Azt nem tudom, de biztos,hogy perverzkedik majd vele :-(
Mintha megkapta volna a diagnózist, hogy közel a halál.
A próbálkozó.
Gyagyás, és a helyedben nem szórnám a pénzt. Most karácsonykor valszeg csak kegyelemből nem raktak ki, de januárban esedékes lesz, és lakbért nem lehet playstation-kormányban fizetni.
Már úgyis mindegy. Elütötte ma egy kamion Berlin, Germany környékén.
Endre nem mérnök-informatikus.
Családja sincs.
Áttolja a púpját egy olyan országba, ahol lehet a melegeknek házasodni és máris ott a család. Gyereknek meg örökbefogadják Zsírt és akkor még némi segélyke is beficcen tartósan beteg gyermek gondozására.
Szerző:
kripli figyelő
Dec 19, 2016 03:27:48
Válasz
(4)
Csak az a fura, hogy a ő 77-ben érettségizett. Ezek szerint 57 éves, és 2010 körül is 53 volt. Miközben sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz, és azt állította, hogy harmincas éveiben jár, tehát 39 körül volt. Persze tudom, sodi mindig hazudik.
A pátyi matematika szerint lehetett 49 is. Dec 19, 2016 03:27:48
stressznélküli nyugi
Dec 19, 2016 06:57:45
Csak az a fura, hogy a ő 77-ben érettségizett. Ezek szerint 57 éves, és 2010 körül is 53 volt. Miközben sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz, és azt állította, hogy harmincas éveiben jár, tehát 39 körül volt. Persze tudom, sodi mindig hazudik.
Az még majdnem 30. 700 euro is majdnem 1000, hahó!
Dec 19, 2016 06:57:45
Laci
Dec 19, 2016 07:05:04
Ettől a Golyó becenévtől nekem állandóan fennhangon röhöghetnékem van. Most is vissza kellet fojtanom mert a barátnőm már alszik.
Egyébként Ibolya Molnár, aki ráaggatta, nem lehet azonos a szexnagyival? Mert úgy összeállna a kép, amikor lihegtek egymáson az xxl atlétás szexpapival, a sarokban a pitont rángató Sodin úgy röhögtek, hogy az össze-vissza ugráló golyói miatt nevezték el Golyónak.
Egyébként Ibolya Molnár, aki ráaggatta, nem lehet azonos a szexnagyival? Mert úgy összeállna a kép, amikor lihegtek egymáson az xxl atlétás szexpapival, a sarokban a pitont rángató Sodin úgy röhögtek, hogy az össze-vissza ugráló golyói miatt nevezték el Golyónak.
a csajom látta a fapoleont és ő mondta,hogy a tenyerével masszírozta a golyóit is. Gondolom ez a technika a kétujjas sasfogással mély benyomást tett, így elnevezték golyónak.
Dec 19, 2016 07:05:04
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 19, 2016 07:05:14
Sodi megmondta, hogy ő a következő formula alapján válogatja barátnőit: csaj életköre = saját életkora/2 + 7.
Tehát jelenleg 24 éves németcsibékre hajt.
Tehát jelenleg 24 éves németcsibékre hajt.
Dec 19, 2016 07:05:14
Pátyi matematikus
Dec 19, 2016 07:31:35
Sodi 32 évesen jött össze a szexnagyival? Mert akkor (32-7)*2=50, azaz negyvenkilenc főszabály szerint, tehát tökéletesen osszeillenek.
Dec 19, 2016 07:31:35
AutismusMaximus
Dec 19, 2016 07:45:25
Ne felejtsük el, hogy az "alapvetően jóképű vadászbikának" (LOL) akkoriban számos hirdetése futott az interneten. Attól hogy csak "a" szexnagyival büszkélkedett el a trollok előtt, nem jelenti azt hogy ő volt az egyetlen.
A közvetítős, tüntetős időszakból elég sok videó maradt fent. Ott előbb-utóbb biztos rögzítésre került volna, ha abban a körben ez a beceneve. Más körből kell ennek származnia.
Még maximum annyi lehetséges, hogy az anyja környezetében, Pátyon terjedhetett el, amikor Gyöngyi sűrűn hajtogatta a barátnőinek, ismerőseinek: "golyó kellett volna ennek a selejtnek, annak idején..."
Dec 19, 2016 07:45:25
-
Dec 19, 2016 08:18:41
index.hu/belfold/2016/12/19/felgyujtottak_egy_embert_a_magdolna_utcaban/
Broni felgyújtotta a dőrppét. Vagy frátert?
Broni felgyújtotta a dőrppét. Vagy frátert?
Dec 19, 2016 08:18:41
púpfal
Dec 19, 2016 09:28:41
Farkas Endre Kiss
6 perce ·
Több visszajelzést kaptam, hogy meg kéne komolyodnom, és a játék nem az életkoromnak megfelelő. Nos, egyrészt az embert sokszor tényleg még önéletrajzokban is a hobbiai lapján ítélik meg, tudom nagyon jól, másrészt viszont ha egy gamer csatorna felfuttatásán gondolkodsz, az tekinthető online kísérleti marketing -és média-esettanulmánynak, és önélrajzban is ekként tüntetném fel (mármint hogy ez az egész az utóbbi megfogalmazásbsn a kedvtelésem). Ami viszont a lényeg: így, közel 35 éves koromra rájöttem, hogy elég a meló dolgában komolynak lenni. Minden más tekintetben lehetsz bohóc, és akkor minden rendben van (Rácz Gábor például ezt nem képes megérteni.). Arról már nem is beszélve, videózhatnék itt is, persze, azonban hogyha Magyarországon belefáradtam abba, hogy a 2010 utáni szép győzelmek sorozatának senki nem képes örülni (például a devizahitelezés kérdésében), akkor itt némethonban még inkább kikészítene, hogy a politikai mozgalmak pontosan ugyanazokkal a társadalmi kérdésekkel foglalkoznak, mint 20 éve, és még amikkel még 20 év múlva is foglalkozni fognak. Ha a dinamikusan változó magyar politikai térben is belefáradtam a társadalmi tiltakozások változatlanságába, akkor itt totál agyfaszt kapnék az állandóságtól.
6 perce ·
Több visszajelzést kaptam, hogy meg kéne komolyodnom, és a játék nem az életkoromnak megfelelő. Nos, egyrészt az embert sokszor tényleg még önéletrajzokban is a hobbiai lapján ítélik meg, tudom nagyon jól, másrészt viszont ha egy gamer csatorna felfuttatásán gondolkodsz, az tekinthető online kísérleti marketing -és média-esettanulmánynak, és önélrajzban is ekként tüntetném fel (mármint hogy ez az egész az utóbbi megfogalmazásbsn a kedvtelésem). Ami viszont a lényeg: így, közel 35 éves koromra rájöttem, hogy elég a meló dolgában komolynak lenni. Minden más tekintetben lehetsz bohóc, és akkor minden rendben van (Rácz Gábor például ezt nem képes megérteni.). Arról már nem is beszélve, videózhatnék itt is, persze, azonban hogyha Magyarországon belefáradtam abba, hogy a 2010 utáni szép győzelmek sorozatának senki nem képes örülni (például a devizahitelezés kérdésében), akkor itt némethonban még inkább kikészítene, hogy a politikai mozgalmak pontosan ugyanazokkal a társadalmi kérdésekkel foglalkoznak, mint 20 éve, és még amikkel még 20 év múlva is foglalkozni fognak. Ha a dinamikusan változó magyar politikai térben is belefáradtam a társadalmi tiltakozások változatlanságába, akkor itt totál agyfaszt kapnék az állandóságtól.
Dec 19, 2016 09:28:41
csendes többség
Dec 19, 2016 09:31:48
igazad van gyagyás, mi is hobbid alapján ítélünk nyilvános faszkiverőnek, ilyen egyszerű ez.
Dec 19, 2016 09:31:48
csendes többség
Dec 19, 2016 09:35:01
Több visszajelzést kaptam a trolloktól - fogalmazz pontosan gnóm. nagyon várjuk a sodijátszik csatorna felfuttatását, csak alig van kontent, mert a sikertelenség miatt meguntad. ezt neméjtyem..
Dec 19, 2016 09:35:01
xet
Dec 19, 2016 09:53:18
SoDI, nyomd végig a Newcomert! Elég neki régi gêp is. Egy egymegahertz körüli Motorola procis bőven elég a futtatásához, hát még a Zacered!
Tuti 10k feletti nézettség, ami még most is, alacsony árfolyammal is legalább 1.4 Krúcsiónyi összeg. Vagy Te már nem gurigázol szarral?
Tuti 10k feletti nézettség, ami még most is, alacsony árfolyammal is legalább 1.4 Krúcsiónyi összeg. Vagy Te már nem gurigázol szarral?
Dec 19, 2016 09:53:18
Púpos Recskapók
Dec 19, 2016 10:15:14
Farkas Endre Kiss
6 perce ·
ha egy gamer csatorna felfuttatásán gondolkodsz
6 perce ·
ha egy gamer csatorna felfuttatásán gondolkodsz
Pont annyira vagy gamer mint véjpjofi pjogjamozó, te balfasz! :DDDDD
Ebből max a csatorna fog sikerülni, illetve az már sikerült is A SoDInak. A csatornapatkánynak.
Dec 19, 2016 10:15:14
Biztatási kár
Dec 19, 2016 11:06:17
Valahogy sejtettem, hogy arra hajt, hogy a segílyke mellett majd a gamerkedésből akar megélni. Kiscigónak annyira nyomta a youtubot, hogy lehet általa akarta majd felfuttatni.
Dec 19, 2016 11:06:17
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 19, 2016 11:35:17
x30)
Megvan, hová utazott Broni professzor úr!
stressznélküli nyugi
Dec 19, 2016 11:54:23
Megvan, hová utazott Broni professzor úr!
Arról nem írtak, hogy kisnövésű volt az áldozat.
Dec 19, 2016 11:54:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 19, 2016 12:04:59
x30)
Sajtóetikai okokból amputált lábú embereknél ezt nem szokták megemlíteni.
hobbiai lapján
Dec 19, 2016 12:05:58
te tanulni magyar?
Dec 19, 2016 12:05:58
még éltet a remény
Dec 19, 2016 12:13:58
Farkas Endre Kiss
6 perce ·
nagyon jól, másrészt viszont ha egy gamer csatorna felfuttatásán gondolkodsz, az tekinthető online kísérleti marketing -és média-esettanulmánynak, és önélrajzban is ekként tüntetném fel .
6 perce ·
nagyon jól, másrészt viszont ha egy gamer csatorna felfuttatásán gondolkodsz, az tekinthető online kísérleti marketing -és média-esettanulmánynak, és önélrajzban is ekként tüntetném fel .
Az egyetlen videója, amivel nagy nézettséget ért el, sőt az ország legnépszerűbb hírportáljának nyitó lapjára is felkerült a fapoleon volt. Miért nem büszkélkedik azzal a cv-ben? Nem mindenki kap fél nap címlapot, hahó! Ott teljes volt a shiker!
Dec 19, 2016 12:13:58
Olvasó
Dec 19, 2016 13:28:09
Endre ezzel a youtube gamer channelel megint bullshitel.
12 éves gyerekeknek több affinitásuk van a gémpléj csatornákhoz. Bevezető videókat csinálnak, vágnak, szerkesztenek, kompozitálnak és még sorolhatnám.
Ez csicskagyász felrak 5 videót amiben vihog és ez neki már gémpléj csatorna.
Annyira egy igénytelen balfasz, hogy szavak nincsenek.
12 éves gyerekeknek több affinitásuk van a gémpléj csatornákhoz. Bevezető videókat csinálnak, vágnak, szerkesztenek, kompozitálnak és még sorolhatnám.
Dec 19, 2016 13:28:09
stressznélküli nyugi
Dec 19, 2016 14:41:52
Endre ezzel a youtube gamer channelel megint bullshitel.
Végül is Endre talált egy piaci rést. Fogyatékos gémpléj csatornáról még nem tudok.
Dec 19, 2016 14:41:52
töppedt buzigolyók
Dec 19, 2016 14:44:52
shaját megoldás, hahó!
Dec 19, 2016 14:44:52
°°
Dec 19, 2016 15:31:33
Dec 19, 2016 15:31:33
Molnár Krisztián
Dec 19, 2016 15:37:53
Hát azért hetyetye...
Dec 19, 2016 15:37:53
°°
Dec 19, 2016 15:40:36
Hát azért hetyetye...
Endre sokkal fogyatékosabb nála.
Gondolj bele az NFS-nél két óra alatt sem jött rá, hogy hol kell elindítani a versenyeket. Össze-vissza bolyongott, faltól-falig ment, indokolatlanul beleütközött tárgyakba, stb.
Dec 19, 2016 15:40:36
töppedt buzigolyók
Dec 19, 2016 16:22:23
én már csak a Fallout videót várom. Egyszerűen lenyűgöző lesz. Szerintem nem fog bejutni a Vaultba a játék elején.
Golyó! Vedd meg a Skyrim felújított változatát PS4-re!
Dec 19, 2016 16:22:23
Olvasó
Dec 19, 2016 16:30:01
én már csak a Fallout videót várom. Egyszerűen lenyűgöző lesz. Szerintem nem fog bejutni a Vaultba a játék elején.
Nem fog jönni sajnos Fallout videó.
Szerintem megvette és stream nélkül játszott, amikor rájött, hogy ehhez totál segg hülye.
Vagy megse vette, csak pofázott róla.
Pedig én is nagyon megnézném mit szerencsétlenkedik benne :(
Dec 19, 2016 16:30:01
xet
Dec 19, 2016 16:49:13
Tudom, mire vágysz, SoDI!
Egyszer úgyis megmutatod a sok rajtad kárörvendő szemétnek, hogy Neked volt igazad! Ugye? Tudom... Hallgatás beleegyezés..
Figyelj csak, 700 euróból fél évre kibérlek egy szobát. Másnap elmegyek kamiont pakolni, s marad napi 4 pengő. Minimum. Szorozd be heti ottel, havi huszonkettovel......
Ehhez képest még még az emelik.is csak emelik v2.
:)
Egyszer úgyis megmutatod a sok rajtad kárörvendő szemétnek, hogy Neked volt igazad! Ugye? Tudom... Hallgatás beleegyezés..
Figyelj csak, 700 euróból fél évre kibérlek egy szobát. Másnap elmegyek kamiont pakolni, s marad napi 4 pengő. Minimum. Szorozd be heti ottel, havi huszonkettovel......
Dec 19, 2016 16:49:13
töppedt buzigolyók
Dec 19, 2016 17:02:57
Tudom, mire vágysz, SoDI!
te melyik retard vagy?
Dec 19, 2016 17:02:57
Púpos Recskapók
Dec 19, 2016 17:05:14
A dörpp a pénz nagy részéből gondolom a szálló elmaradt bérleti díját meg a faszomtudja adósságait törlesztette, a kölcsönökből élő becsületes dolgozó ember!
A maradékot meg nyilván elverte fasságokra a jótevőjéhez hasonlóan, új mjúzik center, kis likőrke, kis cigaretta és volt-nincs 200k.
Szerintem az első hét végén már egy vasa se volt. Na majd a 25. műszakból!
A maradékot meg nyilván elverte fasságokra a jótevőjéhez hasonlóan, új mjúzik center, kis likőrke, kis cigaretta és volt-nincs 200k.
Szerintem az első hét végén már egy vasa se volt. Na majd a 25. műszakból!
Dec 19, 2016 17:05:14
Púpos Recskapók
Dec 19, 2016 17:08:53
Apropó, SoDI, te nem akarsz cigarettázni? A filmekben is az igazi vadászbikák olyanok mint a gyárkémény, ezzel te is sokkal érettebbnek, Férfinak tűnhetnél!
Dec 19, 2016 17:08:53
Laci
Dec 19, 2016 18:11:23
Egyszerűen, ha pénzhez jut nem tudja kezelni.
Volt olyan tárgy az etyetyemen, hogy pénzkezelési technikák? Nem. Szóval akkor erről is az Elte tehet! Bár mondjuk faszverési technikák sem voltak és mégis megy neki xD
Dec 19, 2016 18:11:23
broni
Dec 19, 2016 18:58:06
he-he, éljen a muszka nagykövet gyilkosa!!!!putyin, te leszel a következő, kgb-s féreg!!!!!!!!!!
Dec 19, 2016 18:58:06
broni
Dec 19, 2016 19:00:50
A professzor úr is kedvet kapott Tündérmeseországhoz?
nem, báttya, kellett egy xani, meg egyéb)))))))))))már vettem is be jó adagot)))))))))))szeretem a trollokat!!!!!!!!viszont a gépet meg kő nézetni, vacakol....szeretem a kedves trollok kedves családját, áldott, boldog ünnepeket nekik!!!!!!!
Dec 19, 2016 19:00:50
-
Dec 19, 2016 19:06:57
Dec 19, 2016 19:06:57
Schwezoff David
Dec 19, 2016 19:07:53
Remeli, hogy szarszagot!
Dec 19, 2016 19:07:53
Brian
Dec 19, 2016 19:08:18
Dec 19, 2016 19:08:18
broni
Dec 19, 2016 19:23:19
Remeli, hogy szarszagot!
reniét!!!!!!!!!!!!!!
óóaargghhhhhhhhhhhhhhhh
Dec 19, 2016 19:23:19
-
Dec 19, 2016 20:00:55
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
Saját magam is megijedek attól, mennyire hülye vagyok. Minden akaraterőmre szükségem volt, hogy most ne egy 300 eurós force feedbackes kormánnyal a hónom alatt sétáljak haza, miközben csak egy 20 eurós fülhallgatóért mentem be. De szerencsére sikerült átgondolnom, és nagynehezen meggyőznöm magam, hogy karácsony előtt úgyse lenne időm játszani vele, mert a magyar melókat kell lezárnom játék helyett, és így legalább karácsonykor lesz időm átolvasni pár tesztet, és alaposan átgondolni, melyik kormány lesz szülinapomra jobb.
8 perce ·
Saját magam is megijedek attól, mennyire hülye vagyok. Minden akaraterőmre szükségem volt, hogy most ne egy 300 eurós force feedbackes kormánnyal a hónom alatt sétáljak haza, miközben csak egy 20 eurós fülhallgatóért mentem be. De szerencsére sikerült átgondolnom, és nagynehezen meggyőznöm magam, hogy karácsony előtt úgyse lenne időm játszani vele, mert a magyar melókat kell lezárnom játék helyett, és így legalább karácsonykor lesz időm átolvasni pár tesztet, és alaposan átgondolni, melyik kormány lesz szülinapomra jobb.
Dec 19, 2016 20:00:55
broni
Dec 19, 2016 20:15:32
lődd már le magad, te debil........
Dec 19, 2016 20:15:32
-
Dec 19, 2016 20:16:02
de nem az van, hogy szülinapjára már előre megvette magának az ajándékot?
Dec 19, 2016 20:16:02
-
Dec 19, 2016 20:16:38
Lowlife sneci, 300bol inkabb valami profi lotyóra fizetne be aztán nem egymaga kellene a huzogatni a löttyedt faszát..
Dec 19, 2016 20:16:38
-
Dec 19, 2016 20:17:11
Az más.
Dec 19, 2016 20:17:11
-
Dec 19, 2016 20:17:39
a minicigóval megint történt valami, négy napja nem netezett. vagy kórház, vagy börtön, vagy hullaház.
Dec 19, 2016 20:17:39
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 19, 2016 20:18:10
Már vagy hármat.
Dec 19, 2016 20:18:10
-
Dec 19, 2016 20:18:54
Saját magam is megijedek attól, mennyire hülye vagyok. Minden akaraterőmre szükségem volt, hogy most ne egy 300 eurós force feedbackes kormánnyal a hónom alatt sétáljak haza,
Pótcselekvések sorozata level 10/10.
Az összes pénzét ezekre fogja költeni, aztán még Újszászra sem tudja majd hazacipelni a robot és a játék hadseregeket, szokás szerint a csupasz seggével fog az anyjához visszakotródni, de ez nem baj, hiszen része a szórakoztatásunknak.
Pótcselekvések sorozata level 10/10.
Az összes pénzét ezekre fogja költeni, aztán még Újszászra sem tudja majd hazacipelni a robot és a játék hadseregeket, szokás szerint a csupasz seggével fog az anyjához visszakotródni, de ez nem baj, hiszen része a szórakoztatásunknak.
Dec 19, 2016 20:18:54
-
Dec 19, 2016 20:19:54
sneci minden nap, minden újabb vásárlással bizonyítja, hogy ő rossz ember.
"Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni."
"Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni."
Dec 19, 2016 20:19:54
Penzmento
Dec 19, 2016 20:21:57
Sodi gyere inkabb velem ujevkor Balira! Ha beleszaladnek veletlenul egy shemalebe, lepasszolom neked!
Dec 19, 2016 20:21:57
-
Dec 19, 2016 20:22:12
pushy igazi troll!:)
Rezső Puchleitner Meg kellett volna venned, szerintem. Ne sajnáld a pénzt, a tiéd! A szülinapodra megleped valami mással magad.
Tetszik · 6 perce
Rezső Puchleitner Meg kellett volna venned, szerintem. Ne sajnáld a pénzt, a tiéd! A szülinapodra megleped valami mással magad.
Tetszik · 6 perce
Dec 19, 2016 20:22:12
Schwezoff David
Dec 19, 2016 20:23:05
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
8 perce ·
Dec 19, 2016 20:23:05
-
Dec 19, 2016 20:25:45
pushy igazi troll!:)
Tetszik · 6 perce
Tetszik · 6 perce
Tetszik · 3 perce
Dec 19, 2016 20:25:45
Tyegítő Tyodi
Dec 19, 2016 20:30:58
Életveszélyben van a sodi, hangulatjavító kütyük, heti ötszöri 100eurós nudiszaunák között nem jut morzsa a lustáknak. Anyámnak is mondtam hogy indítson youtube csatornát, ahogy eléri a stabil 20ezer nézőt (legalább 3 egymást követő videóval), akkor máris odairányítom valamelyik kintlévőségemet, amivel hajléktalan barátaimat támogattam. Vagy amit hetente hagyok el a metrón, buziszaunában, mediamarktban sosem végigvitt játékokra, meg nem értett filmekre moziban, sarki döneresnél hogy ne két sarkot kelljen sétálnia a sodinak, stb.
Persze ezt a feltételt neki is teljesítenie kell. Így lesz ez gyönyörű karácsonyi ajándék, még mindig van rá pár napja.
Apám miatt évekig lakott nálunk egy hajléktalan Tibor, ezért ezentúl a sodi csakis igazi, valódi segítséget ad. A sodi.
Persze ezt a feltételt neki is teljesítenie kell. Így lesz ez gyönyörű karácsonyi ajándék, még mindig van rá pár napja.
Apám miatt évekig lakott nálunk egy hajléktalan Tibor, ezért ezentúl a sodi csakis igazi, valódi segítséget ad. A sodi.
Dec 19, 2016 20:30:58
-
Dec 19, 2016 20:37:39
Egyébként nem vett már magának pár szirszart így is előre a születésnapjára? Most még kormány is kell a nagy mortal danger közepette?
Dec 19, 2016 20:37:39
broni
Dec 19, 2016 20:38:48
arkas Endre Kiss Nem, fegyelmeznem kell magam, mert nagyon kevés a pénzem.
Tetszik · 3 perce
ez tényleg hülye................ilyen nincs.........dugják már diliházba!!!!!!!!!!!!
Tetszik · 3 perce
ez tényleg hülye................ilyen nincs.........dugják már diliházba!!!!!!!!!!!!
Dec 19, 2016 20:38:48
hova tűnt tomcat?
Dec 19, 2016 20:40:41
Anyámnak is mondtam hogy indítson youtube csatornát, ahogy eléri a stabil 20ezer nézőt (legalább 3 egymást követő videóval), akkor máris odairányítom valamelyik kintlévőségemet
kösz haver, megkönnyeztem :)
Dec 19, 2016 20:40:41
broni
Dec 19, 2016 20:46:53
pesten van muzsik követ?????????????
Dec 19, 2016 20:46:53
stressznélküli nyugi
Dec 19, 2016 20:49:30
Dec 19, 2016 20:49:30
-
Dec 19, 2016 20:52:26
mekkora poén lenne, ha most basznák ki a sodit a melóból, az meg ott állna párszáz euróval, meg egy csomó kütyüvel amit haza sem tud vinni.
Dec 19, 2016 20:52:26
hova tűnt tomcat?
Dec 19, 2016 20:53:54
és a kurva anyját annak aki sodit a komfortfokozatában korlátozni próbálja!
pl aki szerint nem érdemli meg még a logitech g29-et még karácsonyra a sodi, az egy szemét.
szerintem simán vedd meg! figyelj, egy sportautó bérléséhez képest szinte rögtön megtérül! egy jó surround kell még hozzá majd, de az ráér jövőévi mikulásra,persze előre meg is vehetnéd akár
Dec 19, 2016 20:53:54
-
Dec 19, 2016 21:02:27
sodi, nem felejtsd el, hogy vízkeresztre is vehetsz magadnak ajándékot. aztán ott van sorban Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe, hamvazószerda, virágvasárnap és a többi. használd ki, hogy keresztény a sodi. megvásárolhatod az egész media marktot, mert a sodi megérdemli. a sodi. bizony!
Dec 19, 2016 21:02:27
xray
Dec 19, 2016 21:05:34
Tetszik · 3 perce
Tetszik · 3 perce
hazudsz, mert nemrég még több ezer €-d volt.
vedd meg az a kurva kontrollert, ne kínozd magad!
Dec 19, 2016 21:05:34
broni
Dec 19, 2016 21:07:39
sodi, vegyél már egy kurva imax mozit magadnak!!!!!!!!!!!!
Dec 19, 2016 21:07:39
-
Dec 19, 2016 21:08:26
Már változott a helyzet, kezd teljesen megbolondulni:
És milyen jól döntöttem, hogy nem impulzusból döntöttem. A Logitech G29-et hoztam volna el, már a kezemben volt, de most a hwsw.hu tesztjéből kiderül, hogy ThrustMaster T300 sokkal jobb, ugyanis realisztikusabb az erővisszacsatolása.
Már változott a helyzet, kezd teljesen megbolondulni:
És milyen jól döntöttem, hogy nem impulzusból döntöttem. A Logitech G29-et hoztam volna el, már a kezemben volt, de most a hwsw.hu tesztjéből kiderül, hogy ThrustMaster T300 sokkal jobb, ugyanis realisztikusabb az erővisszacsatolása.
Dec 19, 2016 21:08:26
-
Dec 19, 2016 21:09:04
egy a fontos, sodi! vásárolnod kell sorban a hangulatjavító kütyüket, mert meg kell előzni a depressziót. a kütyü olyan, mint a vitamin, Hahó! nem engedi, hogy depis legyen a sodi. a sodi.
Dec 19, 2016 21:09:04
még éltet a remény
Dec 19, 2016 21:09:10
reniét!!!!!!!!!!!!!!
óóaargghhhhhhhhhhhhhhhh
óóaargghhhhhhhhhhhhhhhh
Kezdhetné a professzor úr egy olyan mókás felvezetéssel,hogy rakd a bejglidet a számba. És ha Reni nem értené, akkor felvilágosíthatná,hogy ön a "csokis bejglire" gondolt.
Dec 19, 2016 21:09:10
-
Dec 19, 2016 21:14:36
vízkeresztre egy ThrustMastert, sodi! már holnap vedd meg!!!
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
Dec 19, 2016 21:14:36
alázó atka
Dec 19, 2016 21:16:33
....(például felavatom a szőnyegtisztító gépemet), és dolgozom. Mint már írtam, elhatároztam, hogy csak olyan árban veszek mostantól PlayStation hardware-t, amilyen értékben magar megrendelőktől és ismerősöktől édesanyámhoz irányítok pénzt.
60 ezret kapott már pénteken, és szeretnék hozzá egy szamlazz-hu integráció befejezésével jövő hét elején még 60-at juttatni, hogy a Playstation VR-t a fogalmamnak megfelelően tudjam megvásárolni..
Megkapta Gyöngyi a ""fogalmadnak megfelelő"" -nattyon pontosan megfogalmazva beígért- 60ezret a magyar főnökuraktól...mielőtt megvetted a retard VR cuccodat,?!????? ugye?!?!?!?!
Rá fogunk kérdezni Golyó!...és NAGYON ajánlom, hogy igen legyen erre a kérdésre a válasz!!!!!!!
Dec 19, 2016 21:16:33
broni
Dec 19, 2016 21:16:47
biztos örülne)))))))))))))))))))
Dec 19, 2016 21:16:47
még éltet a remény
Dec 19, 2016 21:16:48
Dec 19, 2016 21:16:48
még éltet a remény
Dec 19, 2016 21:20:04
De ne csak szivassuk golyót, álljon itt egy jó tanács is :
Golyó! Keress egy ikeát, menj be és 3 euróért vegyél egy klasszikus kék kurva nagy szatyrot. Jó, legyen kettő. Ebbe minden cuccod belefér, ha kibasznak a melóhelyről és az albiból is. Tele lesz kütyüvel,aminek nagy hadznát veszed majd csövesként.
Golyó! Keress egy ikeát, menj be és 3 euróért vegyél egy klasszikus kék kurva nagy szatyrot. Jó, legyen kettő. Ebbe minden cuccod belefér, ha kibasznak a melóhelyről és az albiból is. Tele lesz kütyüvel,aminek nagy hadznát veszed majd csövesként.
Dec 19, 2016 21:20:04
xray
Dec 19, 2016 21:20:14
sneci, ne fb-n bohóckodj, gyere ide, mi sokkal hálásabb publikum vagyunk!
Dec 19, 2016 21:20:14
-
Dec 19, 2016 21:22:20
ez a beszéd, sodi!!!
Farkas Endre Kiss
5 perce ·
Na jó, ugrálórobotot azért veszek 85 euróért. Ne legyen uncsi Újszászon.
Farkas Endre Kiss
5 perce ·
Na jó, ugrálórobotot azért veszek 85 euróért. Ne legyen uncsi Újszászon.
Dec 19, 2016 21:22:20
xray
Dec 19, 2016 21:23:44
rossz hírek sodi-anyunak:
A hajléktalanok körében a legkedveltebb munkahely a konyhai kisegítő, mert ott enni is kapnak a fizetés mellett. Az állam milliárdos költségvetésből indított közmunka-programot a hajléktalanoknak, amely segíthet ugyan kikecmeregni a gödörből, de sokan az első pár hónapot sem húzzák ki. Az Abcúg riportja.
index.hu/belfold/2016/12/19/hajlektalansag_kozmunka_szegenyseg_munkavallalas_abcug/
A hajléktalanok körében a legkedveltebb munkahely a konyhai kisegítő, mert ott enni is kapnak a fizetés mellett. Az állam milliárdos költségvetésből indított közmunka-programot a hajléktalanoknak, amely segíthet ugyan kikecmeregni a gödörből, de sokan az első pár hónapot sem húzzák ki. Az Abcúg riportja.
index.hu/belfold/2016/12/19/hajlektalansag_kozmunka_szegenyseg_munkavallalas_abcug/
Dec 19, 2016 21:23:44
-
Dec 19, 2016 21:27:10
ez már a konkrét, szószerinti, azonnali, közvetlen életveszély, hogy a sodinak be kell érnie force feedbackes kormány helyett egy ugrálórobottal. dúúúrva!
Dec 19, 2016 21:27:10
-
Dec 19, 2016 21:33:14
Na jó, ugrálórobotot azért veszek 85 euróért.
Ott a piton, az ingyen van, te debil!
Ott a piton, az ingyen van, te debil!
Dec 19, 2016 21:33:14
Karandas
Dec 19, 2016 21:33:32
Mi a pék fasza az az ugrálórobot?
Dec 19, 2016 21:33:32
-
Dec 19, 2016 21:35:18
amire el lehet baszni a pénzt, hogy ne legyen depi.
mindegy
Dec 19, 2016 21:35:18
broni
Dec 19, 2016 21:36:58
444.hu/2016/12/19/teherauto-hajtott-egy-karacsonyi-vasarba-berlinben
Rip Sodi?
Rip Sodi?
itt blood karácsony lesz.............
Dec 19, 2016 21:36:58
C64 korszak
Dec 19, 2016 21:37:46
A tyodinak egy ilyen robot kellene, koboldmentesítésre programozott ostyaáramkör aggyal..

Dec 19, 2016 21:37:46
Pénzmentő
Dec 19, 2016 22:11:15
Gyerünk kecik, öldöklés van!
Dec 19, 2016 22:11:15
még éltet a remény
Dec 19, 2016 22:13:13
Azt nem tudom, de biztos,hogy perverzkedik majd vele :-(
Dec 19, 2016 22:13:13
broni
Dec 19, 2016 22:16:23
micsoda nap, kecik!!!!!!!!!!!!!
Dec 19, 2016 22:16:23
broni
Dec 19, 2016 22:17:34
na, engem kiütött a xani, rühes sodi, kill merkel!!!!!!!!!
Dec 19, 2016 22:17:34
Biztatási kár
Dec 19, 2016 22:59:06
Akkor szokott valaki ilyen költekezésbe kezdeni, amikor már oly mindegy!
Dec 19, 2016 22:59:06
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 19, 2016 23:22:43
Akkor szokott valaki ilyen költekezésbe kezdeni, amikor már oly mindegy!
Mintha megkapta volna a diagnózist, hogy közel a halál.
Dec 19, 2016 23:22:43
xet
Dec 19, 2016 23:34:43
te melyik retard vagy?
A próbálkozó.
Dec 19, 2016 23:34:43
Protipp Pityu
Dec 20, 2016 00:00:39
Farkas Endre Kiss
8 perce ·
8 perce ·
Gyagyás, és a helyedben nem szórnám a pénzt. Most karácsonykor valszeg csak kegyelemből nem raktak ki, de januárban esedékes lesz, és lakbért nem lehet playstation-kormányban fizetni.
Dec 20, 2016 00:00:39
mindegy
Dec 20, 2016 00:06:23
Már úgyis mindegy. Elütötte ma egy kamion Berlin, Germany környékén.
Dec 20, 2016 00:06:23
troll XD
Dec 20, 2016 00:58:11
Farkas Endre Kiss megosztotta DANEV bejegyzését.
4 órája ·
DANEV
5 órája ·
Amikor alig várod, hogy vége legyen
4 órája ·
DANEV
5 órája ·
Amikor alig várod, hogy vége legyen
Dec 20, 2016 00:58:11
troll XD
Dec 20, 2016 00:58:41
Farkas Endre Kiss megosztotta DANEV bejegyzését.
4 órája
DANEV
5 órája
Amikor alig várod, hogy vége legyen :)))
media.giphy.com/media/l0HlOejzg39ROTg52/200.gif
Rezső Puchleitner
Ez az, ami veled ritkán fordul elő.
Tetszik · 2 órája
Farkas Endre Kiss
de. szoktam unni :D
Tetszik · 1 · 2 órája
Rezső Puchleitner
Farkas Endre Kiss Én soha.
Tetszik · 1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss
Rezső Puchleitner akkor ügyes az asszon' :D
Tetszik · 1 · 2 órája
Rezső Puchleitner
Rezső Puchleitner Farkas Endre Kiss A legjobb.
Tetszik · 2 órája
4 órája
DANEV
5 órája
Amikor alig várod, hogy vége legyen :)))
media.giphy.com/media/l0HlOejzg39ROTg52/200.gif
Rezső Puchleitner
Ez az, ami veled ritkán fordul elő.
Tetszik · 2 órája
Farkas Endre Kiss
de. szoktam unni :D
Tetszik · 1 · 2 órája
Rezső Puchleitner
Farkas Endre Kiss Én soha.
Tetszik · 1 · 2 órája
Farkas Endre Kiss
Rezső Puchleitner akkor ügyes az asszon' :D
Tetszik · 1 · 2 órája
Rezső Puchleitner
Rezső Puchleitner Farkas Endre Kiss A legjobb.
Tetszik · 2 órája
Dec 20, 2016 00:58:41
troll XD
Dec 20, 2016 01:01:15
Kruchió Sándor
Jól döntöttél Sodi! A türelem rózsát terem... Lehet hogy hamarosan kormányközelbe kerülsz! (Tőrpapa már csomagolja a hőn áhított karácsonyi ajándékodat!) :D
Tetszik · 2 · 4 órája
Farkas Endre Kiss
Állítólag tényleg. Ma beszéltem vele.
Tetszik · 4 órája
Jól döntöttél Sodi! A türelem rózsát terem... Lehet hogy hamarosan kormányközelbe kerülsz! (Tőrpapa már csomagolja a hőn áhított karácsonyi ajándékodat!) :D
Tetszik · 2 · 4 órája
Farkas Endre Kiss
Állítólag tényleg. Ma beszéltem vele.
Tetszik · 4 órája
Dec 20, 2016 01:01:15
troll XD
Dec 20, 2016 01:06:52
Boros László
Megkomolyodni?! Mit jelent ez és ki mondja ezt? A komolyfelnőttemberek, akik gagyi valóságshow-kat néznek a tévében, vagy primitív kommentháborúkat vívnak a neten? Ők a "megkomolyodott emberek"? A falodon általában két dolog miatt szokott kommentelés ("visszajelzés") történni: 1. kapálózás egy kis figyelemért, mert sokan lájkolnak, így sokan fogják látni őket is, 2. neked történő beszólogatással a trolloknál próbálnak bevágódni, hátha megemlítik nyamvadt nevüket a fórumon, szóval lényegében ez is az 1-es pontról szól... Jól teszed, hogy játszol. Több irigyed lesz, de ki nem szarja le őket? Neked ez a szórakozás, nekik más.
Tetszik · 9 órája · Szerkesztve
Ibolya Molnár
Rosszul látja, László. Engem nem érdekel, hogy ki olvassa a kommentjeimet, kedvelem Endrét már évek óta (félre értés ne essék: 36 éves fiam van), és szívesen "beszélgetek" vele, mert értelmes. A barátaim a Face-n ugyanis arra valók, hogy szabadidőben értelmes témákról beszélgessünk velük, senki sem foglalkozik itt "trollokkal" és miegyebekkel. Micsoda naivitás. Ja és az én fiam is mérnök-informatikus, szintén Németországba akar a családjával menni (angolos létére), de neki nincs ideje arra, hogy a Face-en lógjon, meg nem szereti a nagy nyilvánosságot...ellentétben az anyjával, aki tagja a poet.hu amatőr költői társaságnak és ott nyíltan kiír magából mindenfajta gondolatot és érzelmet :)
Megkomolyodni?! Mit jelent ez és ki mondja ezt? A komolyfelnőttemberek, akik gagyi valóságshow-kat néznek a tévében, vagy primitív kommentháborúkat vívnak a neten? Ők a "megkomolyodott emberek"? A falodon általában két dolog miatt szokott kommentelés ("visszajelzés") történni: 1. kapálózás egy kis figyelemért, mert sokan lájkolnak, így sokan fogják látni őket is, 2. neked történő beszólogatással a trolloknál próbálnak bevágódni, hátha megemlítik nyamvadt nevüket a fórumon, szóval lényegében ez is az 1-es pontról szól... Jól teszed, hogy játszol. Több irigyed lesz, de ki nem szarja le őket? Neked ez a szórakozás, nekik más.
Tetszik · 9 órája · Szerkesztve
Ibolya Molnár
Rosszul látja, László. Engem nem érdekel, hogy ki olvassa a kommentjeimet, kedvelem Endrét már évek óta (félre értés ne essék: 36 éves fiam van), és szívesen "beszélgetek" vele, mert értelmes. A barátaim a Face-n ugyanis arra valók, hogy szabadidőben értelmes témákról beszélgessünk velük, senki sem foglalkozik itt "trollokkal" és miegyebekkel. Micsoda naivitás. Ja és az én fiam is mérnök-informatikus, szintén Németországba akar a családjával menni (angolos létére), de neki nincs ideje arra, hogy a Face-en lógjon, meg nem szereti a nagy nyilvánosságot...ellentétben az anyjával, aki tagja a poet.hu amatőr költői társaságnak és ott nyíltan kiír magából mindenfajta gondolatot és érzelmet :)
Dec 20, 2016 01:06:52
Laci
Dec 20, 2016 01:12:36
Zsír! Keress egy szabad kamiont és irány a karácsonyi vásár! Mármint ajándékokért xD Remélem előbb-utóbb Schodikát is éri valami kint tündéjmetyeortyágban és olvashatjuk a nekrológját a 444.hu-n ;)
Dec 20, 2016 01:12:36
^2
Dec 20, 2016 01:14:28
B az én fiam is mérnök-informatikus, szintén Németországba akar a családjával menni
Dec 20, 2016 01:14:28
kripli figyelő
Dec 20, 2016 01:21:21
Endre csak egy érettségivel rendelkező kismajom. Dec 20, 2016 01:21:21
evindenciák
Dec 20, 2016 01:24:42
Mi több, Endre nem is értelmes.
Dec 20, 2016 01:24:42
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 20, 2016 01:27:21
Családja sincs.
Dec 20, 2016 01:27:21
Laci
Dec 20, 2016 01:31:57
Családja sincs.
Áttolja a púpját egy olyan országba, ahol lehet a melegeknek házasodni és máris ott a család. Gyereknek meg örökbefogadják Zsírt és akkor még némi segélyke is beficcen tartósan beteg gyermek gondozására.
Dec 20, 2016 01:31:57
zein und seit
Dec 20, 2016 02:28:51
ne beszéljetek így Sodiról, ő 28 félévig volt egyetemi hallgató, 4 különböző egyetemen!!! melyikőtök volt még 28 évig hallgató?
na ugye
na ugye
Dec 20, 2016 02:28:51
Bede
Dec 20, 2016 02:57:56
Zsidók vagytok.
Dec 20, 2016 02:57:56
tigris
Dec 20, 2016 08:11:14
azért megnézném, ahogy Endre birkózik egy force feedback kormánnyal.
Dec 20, 2016 08:11:14
207 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™