NSZKSZ, elküldven
Valamelyikük legyen jó fej, és fizesse be Bronit egy körre Barbival!!!
Nem hinném, hogy Endre hitelkerete arra elé lenne. :)
Különben meg két hitelkártya? Az egyikkel fizette a másikat?
nagyon fontos dolgokkal van elfoglalva.
Ip-latok mit mondanak?
Amugy mindegy, h ujszasz vagy sem. Sodi nyomorba es alkoholizmusba dontotte mindket szulojet.
Es ez a putri a rozsadombon is putri lenne. Legfeljebb nem 4 millioert.
ujszåszon van a gyagyås, igaz mar masodik napja, de meg nem ment ki az utcåra.
Erzsi Kis
Erzsi Kis A fönöknőd mit szólna ha látná miket csinálsz?
Leszarná
csak veletlen eliras? es valaszol is ra, urhölgy egyenlö fönöknö???
Nagyon Szépen Köszönjuk Szépen a Sodifórum trolljainak az önzetlen ajándékokat a migránsok nevében!!

a drónnak is nagyon örültek a kis migránsok:

Farkas Endre Kiss
Én még 10%-ot sem akarok fizetni. :)
:-)
a 10% konkrétan rablás.
sodi: a 0%-os thm-nél szerinted ki fizeti a hitel költségét?
- a bank, mert jó arc?
- a saturn, mert nem számít neki a profit?
- a vásárló, mert segghülye?
a sodinak nem tanították a gondolkodást az etyetemen, Hahó!
Sírok geci! :D
Hülye vagy, listaáron adják a cuccot, tehát nem drágább.
Ráadásul a hölgyúr köztudottan szereti a cigányfaszt.
Elég sok fantázia kell ahhoz, hogy valaki ebbe a sztoriba ruszki szálat lásson bele.
Ez mind tokugyanaz, igaz Soros Gyuri bacsi, alias Palpatine szenator ur?
Miért, Cegléden ők milyen zavargást keltettek? Mert az nem nevezhető annak, hogy púp meg akarta veretni a cigókkal a gárdistákat. Ott eleve volt egy konfliktus, amire púp, a hölgyúr meg titán odamentek okoskodni.
A Bándy Kata ügyben ez teljesen kizárható, a ceglédi példa esetében max. az lehetett ruszki destebilizáció, hogy a gárdistákat a cigókra uszították.
A társadalomban egy sodika féle köszfetyítyéssel semmit nem lehet kiváltani. Hogy miért? A válasz egyszerű: mert nem szólnak semmiről. Hetyetyézés, makogás, cipők filmezése. Valamint az egészet nézték alkalmanként kb. 50-en, ebből 49 "troll". Ha bármiféle propagandát akarnak terjeszteni, akkor fognak egy Zseryt, de még egy elmebeteg Molnár F. is képes folyamatos, összefüggő beszédre. Schodika teljesen alkalmatlan erre is. Részéről a maximum a kilakoltatásokon való arcok rögzítése ilyen-olyan szerveknek. De pl. még ebben is volt nála használhatóbb: Hermán.
Tényleg nem szemetek a bankok, sőt...Azt nem értem, hogy ekkora tartozás mellett, amit most bemásolok, egyáltalán hogy kaphatott a szexnagyi akár 1 ft hitelt is, hacsak nem tévesztette meg a Citibankot a tartozásairól.
Íme: Van Budaörsön egy nagyon régi barátnőm (MOL ABAP programozó volt), ő adta az ötletet, hogy tegyek félre havi x összeget és 5 év múlva törlesszek elő az Erste Bankos (volt deviza alapú) jelzáloghitelemre. Ezen még nem is gondolkodtam, de akkor nem kellene majd havi 93 ezer forintot 2027-ig fizetnem, milliókat spórolhatnék vele...
Gondolom van 500-600 ezer nettó fizetése, amellett simán hitelképes így is. :)
Magadnak jól bevásároltál. Nekem lófasz sem jött nem hogy műfasz. Hogy van az ujjad?
fáj.meg lila.
a mossad kifejezetten ügyel arra,hogy az ügynökei még véletlenül se legyenek olyan kinézetűek, mint sodi, akiről ordít, hogy a hitközség tagja. Aztán lehet persze,hogy ez az álcája,hogy full kretén, ez esetben viszont minden tiszteletem, mert jól adja a gyagyást és várnunk kell még 10 évet,hogy Tiboru leleplezze majd a konteo blogban a nemzet homoszexuális wannabe náci, bolond de valójában jéghideg titkosügynökét, a 0023-as fedett ügynököt. License to fap.
Vedeled még a Henessyt, ahogy a fater?
* ásít *
Mikor mit.
fáter a kannás fagyálosat kedveli))))))))))))
A valosag mindig durvabb, mint a trollok fantazmagoriai.
Nem valami szuper ügynök a púpos, hanem egy nemzetközi sóhivatal egyik fiókjában a tápláléklánc alján álló retardált senki, aki talán kihúzza január 11-ig, mielőtt még innen is kibukna a fogyatékossága miatt.
Ez igaz Zsneci. Mi a fasznak a robot ha kontent meg nulla?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
én lőttem ki azt a szart, basztatta a macskáim. a bolond aki irányította nem mer kijönni.
Köss rá egy 23 centis farhátat csalinak, te ho-ho-ho horgász
Főleg úgy, hogy munkanélküli, egész nap otthon ül.
Gyönyörű lenne, ha recskaboy az anyjával együtt piálná át utolsó éveit.
Ez valószínűleg így lesz, ha Németországból is menekülnie kell majd.
sodi, csak a metil-alkohol!!!!!!!!!!!!
Hosszú...
Kezbeugratasban nagyon jo a sodi. A sodi. Kezbe.
még lehet ki is ássa..........
Messze van a Kozma utca a Ujszásztól, hahó!
sajsze(((((((((((((((((((
áh.............köd meg hideg..........sehol cigánykurvák.....
Ivott egy kis poloniumos likőrkét...
Úgy látszik, az anyja tényleg elintézte álmában egy baltával.
nem elton john???!!!!!!
mindegy.
Sodinak az 53 ev az angyalszarny, haho!
Fórizzsal ha kapcsolatot is tart, akkor valami nagyon alacsony szintű dologra használhatnak egy ilyen labilis idegrendszerű pszichés beteget. Fórizs meg csiscskítja a púpost, ergo púp ha kapcsolódik is ide, akkor az csak áttételesen lehetséges.
Púpot inkább a Szetey-montázzsal lehet összefüggésbe hozni a német titkosszolgálatnál meg hogy egy terrorcselekmény miatt bebörtönzött bűnöző szimpatizánsa.
Saját Megoldás
Dec 25, 2016 22:15:29
Aki szeretne aSodi 29-re végződő Mastercardjával és 41-re végződő Visa kártyájával ajándékokat vásárolgatni magának és szeretteinek, az jelentkezzen a 23-as számú titkos Face-csoportban. Senki ne kérjen itt linket! Ha nem ismered a címet, ebből most kimaradsz.
Figyelem!
Csak az első 5 jelentkező kapja meg a kártyaadatokat és 24 óra áll rendelkezésre a lemerítésükre. A határidő lejárta után esetlegesen megmaradó pénzt átutaljuk az Open Society Foundations (OSF) számára különböző offshore számlákon keresztül.
Figyelem!
Csak az első 5 jelentkező kapja meg a kártyaadatokat és 24 óra áll rendelkezésre a lemerítésükre. A határidő lejárta után esetlegesen megmaradó pénzt átutaljuk az Open Society Foundations (OSF) számára különböző offshore számlákon keresztül.
NSZKSZ, elküldven
Dec 25, 2016 22:15:29
KARÁCSONYI AJÁNDÉK
Dec 25, 2016 22:29:37
Hát ez az 5 fő hamarabb összejött, mint amennyi idő alatt aSodi megtalálta az Apply gombot.
Minden kedves nyertesnek kellemes vásárlást kíván a tanszéki mikulás!
Dec 25, 2016 22:29:37
Érdeklődő
Dec 25, 2016 22:47:32
Hát ez az 5 fő hamarabb összejött, mint amennyi idő alatt aSodi megtalálta az Apply gombot.
Dec 25, 2016 22:47:32
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 25, 2016 22:50:17
Nem hinném, hogy Endre hitelkerete arra elé lenne. :)
Különben meg két hitelkártya? Az egyikkel fizette a másikat?
Dec 25, 2016 22:50:17
SiDO
Dec 25, 2016 23:01:55
Két hitelkártya. Mert megtehetem.
Dec 25, 2016 23:01:55
°°
Dec 25, 2016 23:05:54
gyere, sodi és nyilatkozz.
Dec 25, 2016 23:05:54
álsodi + szexnagyi
Dec 25, 2016 23:09:48
www.life.hu/intim/20161223-17-eves-fiu-vette-el-a-71-eves-asszonyt-harom-hettel-a-megismerkedesuk-utan.html
Nála férfiasabb, meg normálisabban néz ki, de azért hasonlít.
Nála férfiasabb, meg normálisabban néz ki, de azért hasonlít.
Dec 25, 2016 23:09:48
Púpfal
Dec 25, 2016 23:29:56
Farkas Endre Kiss
9 perce
Talán érdekel valakit. :) VR-gameplay videó dolgában ma volt lehetőségem (értsd: elég időm) nagyon alaposan felmérni a lehetőségeimet. Minden szempontból. Egyrészt rájöttem, hogy bizonyos okokból február előtt nem leszek hitelképes áruhitel felvételéhez, tehát kénytelen vagyok a közvetítéshez jelenlegi, 7 éves laptopomat használni (avagy számlahitelre venni laptopot, a 30 napos visszafizetésen túl durva, kétszémjegyű kamatra, ahelyett hogy kamatmentes, és részletekben törleszthető hitellel jutnék géphez - de a SoDI nem fog ám kamatokat fizetni a szemét bankoknak, szóval erről szó sem lehet). Majd az Acerem alá rakok egy ventillátoros hűtőt, és talán túl sem melegszik. Az Elgato HD60s és HD60 közül az utóbbit kell megvennem, mert alacsonyabb a gépigénye (a HD60s olyan kódolási technikákat használ, melyek támogatása csak a 4. generációs Intel i5 procikban jelent meg, nekem pedig 2. generációs van, nevezetesen egy 2410M). 720p és 30 fps-t, esélyesen ki tudok préselni belőle, ha a teljesítményfokozás érdemében a kódolóprogramban kikapcsolom az előnézetet. Veszek hozzá még egy webkamerát, és akkor megvalósul a cél: hogy osztott képernyőn lássátok, miként nézek ki, miközben játszok. Élő közvetítésre persze még így is kevés lesz ez az ősrégi i5-ös proci, de ennyi kényelmetlenséget ki lehet bírni, hogy vinyóra rögzítem az anyagot, és utána töltöm fel. Aztán majd febrártól nyomok talán élőben is VR-t.
9 perce
Talán érdekel valakit. :) VR-gameplay videó dolgában ma volt lehetőségem (értsd: elég időm) nagyon alaposan felmérni a lehetőségeimet. Minden szempontból. Egyrészt rájöttem, hogy bizonyos okokból február előtt nem leszek hitelképes áruhitel felvételéhez, tehát kénytelen vagyok a közvetítéshez jelenlegi, 7 éves laptopomat használni (avagy számlahitelre venni laptopot, a 30 napos visszafizetésen túl durva, kétszémjegyű kamatra, ahelyett hogy kamatmentes, és részletekben törleszthető hitellel jutnék géphez - de a SoDI nem fog ám kamatokat fizetni a szemét bankoknak, szóval erről szó sem lehet). Majd az Acerem alá rakok egy ventillátoros hűtőt, és talán túl sem melegszik. Az Elgato HD60s és HD60 közül az utóbbit kell megvennem, mert alacsonyabb a gépigénye (a HD60s olyan kódolási technikákat használ, melyek támogatása csak a 4. generációs Intel i5 procikban jelent meg, nekem pedig 2. generációs van, nevezetesen egy 2410M). 720p és 30 fps-t, esélyesen ki tudok préselni belőle, ha a teljesítményfokozás érdemében a kódolóprogramban kikapcsolom az előnézetet. Veszek hozzá még egy webkamerát, és akkor megvalósul a cél: hogy osztott képernyőn lássátok, miként nézek ki, miközben játszok. Élő közvetítésre persze még így is kevés lesz ez az ősrégi i5-ös proci, de ennyi kényelmetlenséget ki lehet bírni, hogy vinyóra rögzítem az anyagot, és utána töltöm fel. Aztán majd febrártól nyomok talán élőben is VR-t.
Dec 25, 2016 23:29:56
°°
Dec 25, 2016 23:57:13
Farkas Endre Kiss
9 perce
9 perce
nagyon fontos dolgokkal van elfoglalva.
Dec 25, 2016 23:57:13
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 25, 2016 23:57:33
Szépen beindult a hitelspirál. Öröm látni.
Dec 25, 2016 23:57:33
Púpfal
Dec 26, 2016 01:06:41
Nagyon igaza van a szexnagyinak! Nem félni kell a hiteltől, hanem élni vele! Hallod, Endre, HALLOD???
Ibolya Molnár
Nem szemetek a bankok, Endre. Én 500.000 személyi kölcsönt vettem fel nemrég a Citibanktól (Februártól az Erste veszi át a lakossági üzletágát, így az én hitelemet is, változatlan feltételekkel fut minden tovább). Előtte elutasított saját számlavezetőm, a K&H, aztán a régi jó bankom, áruhiteles, a Cetelem, aztán az MKB (nekik van a legolcsóbb személyi kölcsönük) és akkor mentem a Citihez, nekik is voltam már kétszer lakáshitel ügyében az ügyfelük, tökre elégedett voltam. A kölcsönből vettem mosógépet, fotelágyat, étkező asztal mellé székeket, képeket és képkereteket, festményeket, utaltam a fiamnak karácsonyra 60eFt-ot, kifizettem a kisebbik bátyámnak a rám eső részt a szüleink sírhelye meghosszabbítására stb.stb.stb....és minden után maradt még 120 ezer forintom. Ehhez gyűjtök majd januártól és nyáron elmegyek (nem biztos, hogy egyedül) egy buszos spanyol körutazásra, tengerparti tartózkodással. Szóval nem szemetek a bankok, az MKB 9 % THM melletett ad személyi kölcsönt. A CITI-é drágább, de 200.000 Ft előtörlesztésig ingyenes, márpedig én elő fogom törleszteni, hogy gyorsan visszafizessem, akkor alig lesz kamat rajta.
Farkas Endre Kiss
Ibolya Molnár
Nem szemetek a bankok, Endre. Én 500.000 személyi kölcsönt vettem fel nemrég a Citibanktól (Februártól az Erste veszi át a lakossági üzletágát, így az én hitelemet is, változatlan feltételekkel fut minden tovább). Előtte elutasított saját számlavezetőm, a K&H, aztán a régi jó bankom, áruhiteles, a Cetelem, aztán az MKB (nekik van a legolcsóbb személyi kölcsönük) és akkor mentem a Citihez, nekik is voltam már kétszer lakáshitel ügyében az ügyfelük, tökre elégedett voltam. A kölcsönből vettem mosógépet, fotelágyat, étkező asztal mellé székeket, képeket és képkereteket, festményeket, utaltam a fiamnak karácsonyra 60eFt-ot, kifizettem a kisebbik bátyámnak a rám eső részt a szüleink sírhelye meghosszabbítására stb.stb.stb....és minden után maradt még 120 ezer forintom. Ehhez gyűjtök majd januártól és nyáron elmegyek (nem biztos, hogy egyedül) egy buszos spanyol körutazásra, tengerparti tartózkodással. Szóval nem szemetek a bankok, az MKB 9 % THM melletett ad személyi kölcsönt. A CITI-é drágább, de 200.000 Ft előtörlesztésig ingyenes, márpedig én elő fogom törleszteni, hogy gyorsan visszafizessem, akkor alig lesz kamat rajta.
Farkas Endre Kiss
Dec 26, 2016 01:06:41
-------------------------
Dec 26, 2016 01:10:28
Oooooaaaarrrrrrggghhhhhhhhhhhhh
Dec 26, 2016 01:10:28
Provident Jézuska
Dec 26, 2016 01:23:27
Endre egy jó gép igencsak elkelne a 60fps elő streamhez, bennem megbízhatsz!
Dec 26, 2016 01:23:27
Laci
Dec 26, 2016 05:53:19
Csak kérdezem,hogy aaron cute előfizetés lesz?
Csajom örülne, ha sodi meglepné vele!
Csajom örülne, ha sodi meglepné vele!
Dec 26, 2016 05:53:19
Antibácsi a rozmár
Dec 26, 2016 09:35:36
Nem lehet, hogy a Sodi átbaszott minket és nem is Újszászon lakik anyuka?
Megpróbáltam streetviewn megtalálni egy hasonló saroktelket ami Sodika videójában van...
namost a végén arra jutottam, vagy olyan putrisoron van a hacienda ami nincs is az utcaképen, vagy nem is Újszász az.
Visszanéztem az eredeti videót, és eléggé érdekes, valami olyan hogy anyám elköltözött....ööö.....ujszászra.
Amilyen fogyi a sodi még hazudni sem tud sosem folyékonyan, szuma szummárum lehet, hogy nem is újszászon van.
Megpróbáltam streetviewn megtalálni egy hasonló saroktelket ami Sodika videójában van...
namost a végén arra jutottam, vagy olyan putrisoron van a hacienda ami nincs is az utcaképen, vagy nem is Újszász az.
Visszanéztem az eredeti videót, és eléggé érdekes, valami olyan hogy anyám elköltözött....ööö.....ujszászra.
Amilyen fogyi a sodi még hazudni sem tud sosem folyékonyan, szuma szummárum lehet, hogy nem is újszászon van.
Dec 26, 2016 09:35:36
Schwezoff David
Dec 26, 2016 09:44:51
Ip-latok mit mondanak?
Amugy mindegy, h ujszasz vagy sem. Sodi nyomorba es alkoholizmusba dontotte mindket szulojet.
Es ez a putri a rozsadombon is putri lenne. Legfeljebb nem 4 millioert.
Dec 26, 2016 09:44:51
Örebro
(
x17)
Dec 26, 2016 10:08:05
x17)
ujszåszon van a gyagyås, igaz mar masodik napja, de meg nem ment ki az utcåra.
poopfal
Dec 26, 2016 10:11:09
Erzsi Kis
Erzsi Kis A fönöknőd mit szólna ha látná miket csinálsz?
Leszarná
csak veletlen eliras? es valaszol is ra, urhölgy egyenlö fönöknö???
Dec 26, 2016 10:11:09
Soros György
Dec 26, 2016 10:13:00
Aki szeretne aSodi 29-re végződő Mastercardjával és 41-re végződő Visa kártyájával ajándékokat vásárolgatni magának és szeretteinek, az jelentkezzen a 23-as számú titkos Face-csoportban. Senki ne kérjen itt linket! Ha nem ismered a címet, ebből most kimaradsz.
Figyelem!
Figyelem!
Nagyon Szépen Köszönjuk Szépen a Sodifórum trolljainak az önzetlen ajándékokat a migránsok nevében!!

a drónnak is nagyon örültek a kis migránsok:

Dec 26, 2016 10:13:00
hova tűnt tomcat?
Dec 26, 2016 10:14:41
Farkas Endre Kiss
a 10% konkrétan rablás.
- a bank, mert jó arc?
Dec 26, 2016 10:14:41
-
Dec 26, 2016 10:17:34
a 10% konkrétan rablás.
- a bank, mert jó arc?
a 10% konkrétan rablás.
- a bank, mert jó arc?
a sodinak nem tanították a gondolkodást az etyetemen, Hahó!
Dec 26, 2016 10:17:34
Pál Márton
Dec 26, 2016 10:26:19
Nem hittem volna, hogy Sodi így megváltozik és egyszer meglep egy ezer eurós bringával a korábbi cserbenhagyás után. Jót tesz neki a munka. Még egyszer köszönöm Endre.
Dec 26, 2016 10:26:19
Csernok Miklós
Dec 26, 2016 11:05:23
Nagyon igaza van a szexnagyinak! Nem félni kell a hiteltől, hanem élni vele! Hallod, Endre, HALLOD???
Ibolya Molnár
Farkas Endre Kiss
Ibolya Molnár
Farkas Endre Kiss
Sírok geci! :D
Dec 26, 2016 11:05:23
Technikai próba
Dec 26, 2016 11:37:10
A hölgyúr aktivitása a pécsi rendőrgyilkosság ügyében, amikor levonult a retardhadsereg élén halottat gyalázni, vagy a ceglédi feszültségkeltés is ruszki megrendelésre mehetett.
A mostani migriket filmező melócsát meg nem úgy kell elképzelni, hogy híradó minőséget követelnek snecitől. De még így is tart tőle a gnóm, hogy rájönnek, milyen fokon retardált, és innen is kibasszák.
Ezért fontos a Január 11.
Egyébként meg nagyon durván csicskítja a hölgyúr, és ezért kellenek a robotok. Többen is észrevették, hogy nagy lehet a nyomás a púpján, ezért vásárol ész nélkül. A csonttörőnek retardhadserege van, a szaunaszatírnak robothadserege. Tulajdonképpen a hölgyúr lett az új példakép, akinek elirigyelte az életstílusát recskaboy.
Ha esetleg érkezett pár hsz proxyról is, ami ez ellen a hipotézis ellen érvelt, az is megerősítheti az elméletem.
További érveim is vannak, de nem szeretném veszélyeztetni a későbbi tényfeltárás sikerét.
NSZKSZ
A mostani migriket filmező melócsát meg nem úgy kell elképzelni, hogy híradó minőséget követelnek snecitől. De még így is tart tőle a gnóm, hogy rájönnek, milyen fokon retardált, és innen is kibasszák.
Ezért fontos a Január 11.
Egyébként meg nagyon durván csicskítja a hölgyúr, és ezért kellenek a robotok. Többen is észrevették, hogy nagy lehet a nyomás a púpján, ezért vásárol ész nélkül. A csonttörőnek retardhadserege van, a szaunaszatírnak robothadserege. Tulajdonképpen a hölgyúr lett az új példakép, akinek elirigyelte az életstílusát recskaboy.
Ha esetleg érkezett pár hsz proxyról is, ami ez ellen a hipotézis ellen érvelt, az is megerősítheti az elméletem.
További érveim is vannak, de nem szeretném veszélyeztetni a későbbi tényfeltárás sikerét.
NSZKSZ
Dec 26, 2016 11:37:10
Hoppá
Dec 26, 2016 11:49:58
A hölgyúrnak a Bándy Katás ügybeni aktivitása személyes érintettség miatt volt, mert Péntek nagybátya, Novotni István korábban dugta, szétmentek és így akarta visszaszerezni.
Nem kellett ahhoz ruszki megrendelés.
Dec 26, 2016 11:49:58
-
Dec 26, 2016 11:53:28
Snegó kit fog hibáztatni, mikor rájön, hogy a 0% THM-es termékek árába van beépítve a kamat? Trollok, zsidók, gyíkemberek?
Dec 26, 2016 11:53:28
banshee
(
x24)
Dec 26, 2016 11:55:39
x24)
Így ebben a sorrendben.
Technikai próba
Dec 26, 2016 11:58:51
A hölgyúrnak a Bándy Katás ügybeni aktivitása személyes érintettség miatt volt, mert Péntek nagybátya, Novotni István korábban dugta, szétmentek és így akarta visszaszerezni.
ez jó. De azért nem zárja ki amit írtam. Cegléden melyik cigó dugta a hölgyurat? Nem kellett ahhoz ruszki megrendelés.
Dec 26, 2016 11:58:51
sodi-emulátor
Dec 26, 2016 11:59:02
Snegó kit fog hibáztatni, mikor rájön, hogy a 0% THM-es termékek árába van beépítve a kamat? Trollok, zsidók, gyíkemberek?
Hülye vagy, listaáron adják a cuccot, tehát nem drágább.
Dec 26, 2016 11:59:02
Technikai próba
Dec 26, 2016 12:02:15
ez jó. De azért nem zárja ki amit írtam. Cegléden melyik cigó dugta a hölgyurat?
esetleg a ruszki követségről is megbaszta valamelyik sofőr? XD Dec 26, 2016 12:02:15
talmudi vezérlés
Dec 26, 2016 12:08:37
Ráadásul a hölgyúr köztudottan szereti a cigányfaszt.
Elég sok fantázia kell ahhoz, hogy valaki ebbe a sztoriba ruszki szálat lásson bele.
Dec 26, 2016 12:08:37
Schwezoff David
Dec 26, 2016 12:24:34
Ez mind tokugyanaz, igaz Soros Gyuri bacsi, alias Palpatine szenator ur?
Dec 26, 2016 12:24:34
keménnyen dólkozó dőrrpe
Dec 26, 2016 12:27:17
Szia sódi!
kőszönöm a karácsónyi alyándékót!
Egy kartón satő lafitt francia bór! ez iken! Valaki úriember Németórszákból!
nemsókára tőrlesztek ám! Keményen dólkozok ralyta!
kőszönöm a karácsónyi alyándékót!
Egy kartón satő lafitt francia bór! ez iken! Valaki úriember Németórszákból!
nemsókára tőrlesztek ám! Keményen dólkozok ralyta!
Dec 26, 2016 12:27:17
banshee
(
x24)
Dec 26, 2016 12:37:58
x24)
ez jó. De azért nem zárja ki amit írtam. Cegléden melyik cigó dugta a hölgyurat?
Miért, Cegléden ők milyen zavargást keltettek? Mert az nem nevezhető annak, hogy púp meg akarta veretni a cigókkal a gárdistákat. Ott eleve volt egy konfliktus, amire púp, a hölgyúr meg titán odamentek okoskodni.
Sodi !!!
Dec 26, 2016 12:41:11
Itt a jövő: robot vezet drónt
A Minnesota állambeli Duluthban élő nyugdíjas rendőr, Scott Blais nem mindennapi hobbit talált a nyugdíjas éveire. A szabadúszó szoftverfejlesztőként is tevékenykedő Blais, vásárolt magának egy Aldebaran Robotics Nao V5 robotot, mellyel képes kommunikálni is. Egy videót is feltöltött, amin a robot engedélyt kér tőle arra, hogy játszon kicsit Blais drónjával. Meg is kapta az hozzájárulást, és kezdődhetett is a móka.
index.hu/mindekozben/poszt/2016/12/26/itt_a_jovo_robot_vezet_dront/
A Minnesota állambeli Duluthban élő nyugdíjas rendőr, Scott Blais nem mindennapi hobbit talált a nyugdíjas éveire. A szabadúszó szoftverfejlesztőként is tevékenykedő Blais, vásárolt magának egy Aldebaran Robotics Nao V5 robotot, mellyel képes kommunikálni is. Egy videót is feltöltött, amin a robot engedélyt kér tőle arra, hogy játszon kicsit Blais drónjával. Meg is kapta az hozzájárulást, és kezdődhetett is a móka.
index.hu/mindekozben/poszt/2016/12/26/itt_a_jovo_robot_vezet_dront/
Dec 26, 2016 12:41:11
SoDI-generátor
Dec 26, 2016 12:45:17
Lófaszt ám!
Ez a Jobbik-logós AR Drone-hez képest lolmár.
Ez a Jobbik-logós AR Drone-hez képest lolmár.
Dec 26, 2016 12:45:17
Technikai próba
Dec 26, 2016 12:56:42
feszültségkeltést írtam. Nem feltétlenül a helyszínen, inkább a társadalomban, ahhoz meg elég lehet egy sima köszfetyítyés. Dec 26, 2016 12:56:42
Karandas
Dec 26, 2016 13:02:17
Ebbe a konteóba a Faszad elnök úr melletti kiállás illik, nem a cigánymosdatás, hahó!
Dec 26, 2016 13:02:17
Technikai próba
Dec 26, 2016 13:02:20
A ruszki destabilizáló műveletek globálisan mindenütt azzal a céllal zajlanak, hogy feszültségeket keltsenek, illetve aláássák az emberek bizalmát az állami szervekben, és a tömegtájékoztatásban.
Dec 26, 2016 13:02:20
broni
Dec 26, 2016 13:14:42
meghalt elton john.
Dec 26, 2016 13:14:42
banshee
(
x24)
Dec 26, 2016 13:21:36
x24)
A ruszki destabilizáló műveletek globálisan mindenütt azzal a céllal zajlanak, hogy feszültségeket keltsenek, illetve aláássák az emberek bizalmát az állami szervekben, és a tömegtájékoztatásban.
A Bándy Kata ügyben ez teljesen kizárható, a ceglédi példa esetében max. az lehetett ruszki destebilizáció, hogy a gárdistákat a cigókra uszították.
banshee
(
x24)
Dec 26, 2016 13:26:59
x24)
Másik meg hogy ebben az esetben nem egy alsókategóriás faptoppal összeszigszalagozott fütyikamerával ment volna a seggek és lábak köszfetyítésze, hanem valami profibb cuccal jobb minőségben, illetve nem fogják a púposra alapozni a dolgot, aki egy keményebb felkérdezésre azt is elköpi, amit meg se kérdeztek tőle.
Szóval ha ez ruszki desteb volt, akkor erre csak a pénzt pazarolták, más eredménye nem volt.
Szóval ha ez ruszki desteb volt, akkor erre csak a pénzt pazarolták, más eredménye nem volt.
Kiss Kender Farkas
Dec 26, 2016 13:33:03
feszültségkeltést írtam. Nem feltétlenül a helyszínen, inkább a társadalomban, ahhoz meg elég lehet egy sima köszfetyítyés
.
.
A társadalomban egy sodika féle köszfetyítyéssel semmit nem lehet kiváltani. Hogy miért? A válasz egyszerű: mert nem szólnak semmiről. Hetyetyézés, makogás, cipők filmezése. Valamint az egészet nézték alkalmanként kb. 50-en, ebből 49 "troll". Ha bármiféle propagandát akarnak terjeszteni, akkor fognak egy Zseryt, de még egy elmebeteg Molnár F. is képes folyamatos, összefüggő beszédre. Schodika teljesen alkalmatlan erre is. Részéről a maximum a kilakoltatásokon való arcok rögzítése ilyen-olyan szerveknek. De pl. még ebben is volt nála használhatóbb: Hermán.
Dec 26, 2016 13:33:03
Retard pénzügyminiszter
Dec 26, 2016 13:43:17
Ibolya Molnár
Farkas Endre Kiss
Ibolya Molnár
Farkas Endre Kiss
Tényleg nem szemetek a bankok, sőt...Azt nem értem, hogy ekkora tartozás mellett, amit most bemásolok, egyáltalán hogy kaphatott a szexnagyi akár 1 ft hitelt is, hacsak nem tévesztette meg a Citibankot a tartozásairól.
Íme: Van Budaörsön egy nagyon régi barátnőm (MOL ABAP programozó volt), ő adta az ötletet, hogy tegyek félre havi x összeget és 5 év múlva törlesszek elő az Erste Bankos (volt deviza alapú) jelzáloghitelemre. Ezen még nem is gondolkodtam, de akkor nem kellene majd havi 93 ezer forintot 2027-ig fizetnem, milliókat spórolhatnék vele...
Dec 26, 2016 13:43:17
-
Dec 26, 2016 13:56:00
>> aláássák az emberek bizalmát az állami szervekben, és a tömegtájékoztatásban
:D
:D
Dec 26, 2016 13:56:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 26, 2016 14:02:16
Gondolom van 500-600 ezer nettó fizetése, amellett simán hitelképes így is. :)
Dec 26, 2016 14:02:16
dusko popov
Dec 26, 2016 14:07:25
tudom, hogy sok szlovák szolgálatos troll van itt akik szkeptikusak a recskás felhasználhatóságával kapcsolatban, de azt se felejtsük el, hogy az it-s trollok sem tettek volna egy forintot sem arra, hogy a vérprofi pjogjamozó nettó 6 hónapot kihúz egy német cégnél, mint fejlesztő. ki hitte volna, hogy lesz recskagate, rocskai-szál hasonlók? egyébként hamar kiderül, ha sneci a ruszkiknak dolgozik, megjelenik a felületeiken valami furcsán vágott anyag, a trollok pedig lebuktatják könnyedén felismerhető de unikális filmezési technikájáról, remélem ez lesz. de az is lehet, hogy volt próbafelvétel és kiröhögték és kifizetetlenül kibaszták és ez volt botrányos pénzelmaradás háttere.
Dec 26, 2016 14:07:25
broni
Dec 26, 2016 14:16:21
A kölcsönből vettem mosógépet, fotelágyat, étkező asztal mellé székeket, képeket és képkereteket, festményeket, utaltam a fiamnak karácsonyra 60eFt-ot,egy rohadt nagy műfaszt
Dec 26, 2016 14:16:21
Kiss Kender Farkas
Dec 26, 2016 14:18:27
Jó, lassan tegyük fel azt a lemezt is, hogy schodika valójában egy alvó ügynök és most, hogy idehaza lefőtt a kávé gyorsan átdobták Németországba. Sőt, vettek neki a Saturnban kamerás robotot is, hogy tudjon kémkedni. De mi van akkor ha az ISIS küldte és a sarki fedett döneresnél jelent? Persze azt sem szabad elvetni, hogy ilyen kinézettel egyenesen a Moszad "felejtette" itt.
Dec 26, 2016 14:18:27
Broni jr.
Dec 26, 2016 14:24:25
A kölcsönből vettem mosógépet, fotelágyat, étkező asztal mellé székeket, képeket és képkereteket, festményeket, utaltam a fiamnak karácsonyra 60eFt-ot,egy rohadt nagy műfaszt
Magadnak jól bevásároltál. Nekem lófasz sem jött nem hogy műfasz. Hogy van az ujjad?
Dec 26, 2016 14:24:25
broni
Dec 26, 2016 14:28:57
fáj.meg lila.
Dec 26, 2016 14:28:57
FSZB
Dec 26, 2016 14:29:39
mindenesetre figyelni fogjuk a fórumot. trumpból is lehetett elnök.
Dec 26, 2016 14:29:39
-
Dec 26, 2016 14:29:45
Jó, lassan tegyük fel azt a lemezt is, hogy schodika valójában egy alvó ügynök és most, hogy idehaza lefőtt a kávé gyorsan átdobták Németországba. Sőt, vettek neki a Saturnban kamerás robotot is, hogy tudjon kémkedni. De mi van akkor ha az ISIS küldte és a sarki fedett döneresnél jelent? Persze azt sem szabad elvetni, hogy ilyen kinézettel egyenesen a Moszad "felejtette" itt.
a mossad kifejezetten ügyel arra,hogy az ügynökei még véletlenül se legyenek olyan kinézetűek, mint sodi, akiről ordít, hogy a hitközség tagja. Aztán lehet persze,hogy ez az álcája,hogy full kretén, ez esetben viszont minden tiszteletem, mert jól adja a gyagyást és várnunk kell még 10 évet,hogy Tiboru leleplezze majd a konteo blogban a nemzet homoszexuális wannabe náci, bolond de valójában jéghideg titkosügynökét, a 0023-as fedett ügynököt. License to fap.
Dec 26, 2016 14:29:45
Kim Jong-un
Dec 26, 2016 14:36:20
Én fizetem az undorító hobbijait, ahogy az FB megosztásaiból is látszik. Mr. Wolf a legjobb ügynököm.
Dec 26, 2016 14:36:20
Penzmento
Dec 26, 2016 14:37:29
Én fizetem az undorító hobbijait, ahogy az FB megosztásaiból is látszik. Mr. Wolf a legjobb ügynököm.
Dec 26, 2016 14:37:29
Kim Jong-un
Dec 26, 2016 14:40:21
* ásít *
Mikor mit.
Dec 26, 2016 14:40:21
broni
Dec 26, 2016 14:40:50
fáter a kannás fagyálosat kedveli))))))))))))
Dec 26, 2016 14:40:50
Schwezoff David
Dec 26, 2016 14:44:56
mindenesetre figyelni fogjuk a fórumot. trumpból is lehetett elnök.
A valosag mindig durvabb, mint a trollok fantazmagoriai.
Dec 26, 2016 14:44:56
Penzmento
Dec 26, 2016 14:56:52
Anyád wiszkaszt adott karacsonyi ebedre, sodi?
Dec 26, 2016 14:56:52
otthoni tjoll
Dec 26, 2016 15:04:41
Tisztelt SoDi,
Megoldható hogy a vasgnóm ne 180 perc után engedjen kommentelni? Otthonról nagoyn szar igy tanulmányokat folytatni...
NSZKSZ
Megoldható hogy a vasgnóm ne 180 perc után engedjen kommentelni? Otthonról nagoyn szar igy tanulmányokat folytatni...
NSZKSZ
Dec 26, 2016 15:04:41
trendbeli garázdaság
Dec 26, 2016 15:06:03
Én két napig ittam és zabáltam, meg persze basztam is (mert fontos!), mostanra tudtam végigpörgetni az elmúlt napok termését.
A korcs meglátogatta a totál lecsúszott, valószínűleg mára már alkesz, putriban nyomorgó anyját. Gyöngyi állítólag havi 30-ból vegetál, de a recskás ennek ellenére sok száz eurót basz el buzulásra, piálásra és kütyükre. Az apjára még csak rá sem nézett. Ez egy kibaszott szar ember, egy gőzölgő szarkupac!
A konteós sztori szórakoztató, de egyelőre én még semmilyen konkrétumot nem láttam itt, a korcs se ugrott rá, úgyhogy fenntartásokkal kezelem. Meg hát mégis mit csinálna? Lefilmezi egy-két migri lábát meg seggét a berlini meg hannoveri utcákon? Azzal mégis mit lehet kezdeni? Sok száz eurót basz el faszságokra, ahogy fent is írtam, plusz lakást bérel, utazgat. Nem ismerem az orosz titkosszolgálatokat, de tényleg megérne nekik havi 2000+ nettót Púp munkássága?
A korcs meglátogatta a totál lecsúszott, valószínűleg mára már alkesz, putriban nyomorgó anyját. Gyöngyi állítólag havi 30-ból vegetál, de a recskás ennek ellenére sok száz eurót basz el buzulásra, piálásra és kütyükre. Az apjára még csak rá sem nézett. Ez egy kibaszott szar ember, egy gőzölgő szarkupac!
A konteós sztori szórakoztató, de egyelőre én még semmilyen konkrétumot nem láttam itt, a korcs se ugrott rá, úgyhogy fenntartásokkal kezelem. Meg hát mégis mit csinálna? Lefilmezi egy-két migri lábát meg seggét a berlini meg hannoveri utcákon? Azzal mégis mit lehet kezdeni? Sok száz eurót basz el faszságokra, ahogy fent is írtam, plusz lakást bérel, utazgat. Nem ismerem az orosz titkosszolgálatokat, de tényleg megérne nekik havi 2000+ nettót Púp munkássága?
Dec 26, 2016 15:06:03
broni
Dec 26, 2016 15:10:55
meg persze basztam is (mert fontos!),
nszksz, megy a statisztikába.
nszksz, megy a statisztikába.
Dec 26, 2016 15:10:55
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 26, 2016 15:15:03
x30)
A putyini kapcsolatot erősítő fülest kaptam titkosszolgálati körökből. Állítólag a Fekete-tengerbe zuhant orosz katonai repülőgépén a Sodi is rajta lett volna, mint baráti újságíró. Csakhogy nem engedték neki felvinni a gépre az ugrálórobotot, és ezen bedurcizott. Kijelentette, hogy ha a robot nem mehet, ő sem hajlandó, juszt sem. Így történt, hogy még mindig életben van. Azóta nem győz hálálkodni az Univerzumnak.
Technikai próba
Dec 26, 2016 15:17:42
szerintem sodi kb. egy mobil kameraállvány szerepkörében készít a Minda-perek eseménydús világát idézően mozgalmas felvételeket, és ehhez nem szükséges megszólalnia. Ha esetleg sikerül érdemleges eseményt elkapnia, vagy bármilyen célra felhasználják, még akkor is csak a töredékét használják fel a fütyikamera felvételeinek. Nem valami szuper ügynök a púpos, hanem egy nemzetközi sóhivatal egyik fiókjában a tápláléklánc alján álló retardált senki, aki talán kihúzza január 11-ig, mielőtt még innen is kibukna a fogyatékossága miatt.
Dec 26, 2016 15:17:42
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 26, 2016 15:20:54
x30)
Golyó, az újszászi házat felszentelted már a romlott spermáddal? Hát a robotra ráverted-e már? Gondolom annyiszor, hogy már magától ugrik rá a farkadra. Hol a videó? Lesz videó?
Na küldd ki a faluba felderítésre! Tolni kell a kontentot, hahó!
Penzmento
Dec 26, 2016 15:21:04
Hol a scampim sodi, lesz scampi? Mar bebasztam de nem jon az etel!
Dec 26, 2016 15:21:04
Hiénaverő
(
x17)
Dec 26, 2016 15:24:19
x17)
újszászi szomszéd
Dec 26, 2016 15:39:29
én lőttem ki azt a szart, basztatta a macskáim. a bolond aki irányította nem mer kijönni.
Dec 26, 2016 15:39:29
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 26, 2016 15:51:05
x30)
Itt egy szöveges összefoglaló annak, aki nem látta az első újszászi robotvideót.
Kezdésként 3x felugratja a kezébe (közben elélvez a gyönyörűségtől), ezután ráküldi egy szőnyegre, amin 3x-i elakadás után jut túl. Végig idegesítő hangokat ad ki a robot, ez külön tetszhet a Sodinak. Navigációja, mint az autós játékban, jópárszor a falnak hajtja. Útközben régen takarított padlót, máló falakat és egy üres borosüveget látunk. 2x megpróbálja felugratni a konyhapultra, sikertelenül. Újabb szőnyeges elakadás és kézbeugratás után, mikor már elég koszt begyűjtött a kis geci, felküldi a fehér lepedővel borított ágyra. Innen nem megy a kézbeugratás, leküldi a padlóra. Önpörgetéssel tűzdelt navigációs katasztrófák és 2 kézbeugratás következik, majd a robot lemerülése miatt vége a műsornak. 7 és fél perc. Jó ez a robot, megérte.
Kezdésként 3x felugratja a kezébe (közben elélvez a gyönyörűségtől), ezután ráküldi egy szőnyegre, amin 3x-i elakadás után jut túl. Végig idegesítő hangokat ad ki a robot, ez külön tetszhet a Sodinak. Navigációja, mint az autós játékban, jópárszor a falnak hajtja. Útközben régen takarított padlót, máló falakat és egy üres borosüveget látunk. 2x megpróbálja felugratni a konyhapultra, sikertelenül. Újabb szőnyeges elakadás és kézbeugratás után, mikor már elég koszt begyűjtött a kis geci, felküldi a fehér lepedővel borított ágyra. Innen nem megy a kézbeugratás, leküldi a padlóra. Önpörgetéssel tűzdelt navigációs katasztrófák és 2 kézbeugratás következik, majd a robot lemerülése miatt vége a műsornak. 7 és fél perc. Jó ez a robot, megérte.
Penzmento
Dec 26, 2016 15:52:39
De vajo mitöl fehér a lepedö?
Dec 26, 2016 15:52:39
Technikai próba
Dec 26, 2016 16:12:29
Gyagyás küldd ki a robotot az utcára, és ha közel jön egy öregasszony, ugorjon egyet, hátha így majd felfigyel rád valaki!
Dec 26, 2016 16:12:29
Penzmento
Dec 26, 2016 16:15:07
Gyagyás küldd ki a robotot az utcára, és ha közel jön egy öregasszony, ugorjon egyet, hátha így majd felfigyel rád valaki!
Köss rá egy 23 centis farhátat csalinak, te ho-ho-ho horgász
Dec 26, 2016 16:15:07
Technikai próba
Dec 26, 2016 16:38:23
Mennyire kell leépülnie valakinek ahhoz, hogy még karácsonykor se takarítson ki? A macskaólban van fűtés?
Dec 26, 2016 16:38:23
//
Dec 26, 2016 16:58:43
Mennyire kell leépülnie valakinek ahhoz, hogy még karácsonykor se takarítson ki?
Főleg úgy, hogy munkanélküli, egész nap otthon ül.
Dec 26, 2016 16:58:43
↟
Dec 26, 2016 16:59:56
Dec 26, 2016 16:59:56
broni
Dec 26, 2016 17:17:21
sodi, csak a metil-alkohol!!!!!!!!!!!!
Dec 26, 2016 17:17:21
Technikai próba
Dec 26, 2016 17:24:44
Sodi mit gondolsz Hosszú Katinkáról?
Dec 26, 2016 17:24:44
xet
Dec 26, 2016 17:34:41
Sodi mit gondolsz Hosszú Katinkáról?
Hosszú...
Dec 26, 2016 17:34:41
Schwezoff David
Dec 26, 2016 17:41:06
Itt egy szöveges összefoglaló annak, aki nem látta az első újszászi robotvideót.
Kezbeugratasban nagyon jo a sodi. A sodi. Kezbe.
Dec 26, 2016 17:41:06
Technikai próba
Dec 26, 2016 17:50:06
Ugye kimész vejanéni sírjához, kobold?
Dec 26, 2016 17:50:06
broni
Dec 26, 2016 17:52:18
Dec 26, 2016 17:52:18
Penzmento
Dec 26, 2016 18:15:34
Messze van a Kozma utca a Ujszásztól, hahó!
Dec 26, 2016 18:15:34
Technikai próba
Dec 26, 2016 18:39:24
nincs hozzá ásó robotja, hahó! Dec 26, 2016 18:39:24
Penzmento
Dec 26, 2016 18:39:49
Broni jáccin?
Dec 26, 2016 18:39:49
broni
Dec 26, 2016 18:40:04
nincs hozzá ásó robotja, hahó!
sajsze(((((((((((((((((((
Dec 26, 2016 18:40:04
broni
Dec 26, 2016 18:41:39
Broni jáccin?
áh.............köd meg hideg..........sehol cigánykurvák.....
Dec 26, 2016 18:41:39
Penzmento
Dec 26, 2016 18:45:18
Nekem meg nem jon a feher havas karacsony , mert epp csaladi vacsorazik abdul. Azt mondta kesobb... pedig kod sincs
Dec 26, 2016 18:45:18
broni
Dec 26, 2016 18:55:37
s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/42/15/77/421577fb6f2dfca2e748cd2b69eb1095.jpg
nem abdul????????????
nem abdul????????????
Dec 26, 2016 18:55:37
Technikai próba
Dec 26, 2016 19:02:06
Zsodi el ne mulaszd kegyeletedet leróni egykori gyémántfokozatú támogatód végső nyughelyénél! Ne légy hálátlan, púp!
Dec 26, 2016 19:02:06
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 26, 2016 19:07:53
Éjfél óta nincs aktivitás a púpfalon. Vajon mi történhetett?
Dec 26, 2016 19:07:53
Fszb
Dec 26, 2016 19:25:21
Ivott egy kis poloniumos likőrkét...
Dec 26, 2016 19:25:21
talmudi vezérlés
Dec 26, 2016 19:35:40
Úgy látszik, az anyja tényleg elintézte álmában egy baltával.
Dec 26, 2016 19:35:40
-
Dec 26, 2016 19:42:40
Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a hadseregnyi orosz ügynök közül egy vagy kettő fórizzsal is kapcsolatot tart, adott esetben utasításokkal és (nem túl sok) pénzzel látja látja el. Ha rajban köröztek az eszement györkös körül, és valóságos trófeaként gyűjtötték be tőle a hídfőt, akkor molnárf-től kezdve fórizson át hermánig bárki körül feltűnhetnek.
Az egy másik kérdés, hogy egy fórizs kaliberű idióta mennyit ér. Egy dolog ismerni, meg fizetni neki kéthavonta azért, hogy tizedmagával együtt csinálja a feszkót valami marginális ügy kapcsán, és egy másik beszervezni, vagy bármilyen valós téttel rendelkező ügyet rábízni.
Egy feltételezhető laza kapcsolatnak viszont nem sok kihatása van sodira. És ha egyszer orosz pénzből fizetett sodinak fórizs, hogy valamikor októberben kamerázzon lábakat meg seggeket, akkor az min változtat? Annyit biztos nem kap, amiből megél, de az is biztos, hogy rendszeresen se dolgoztat vele, mert ugye semmit nem ér a munkája.
Ha gondoljátok keressétek ki sodi és fórizs közös képet az aszadszopó tüntiről, meg sodi faláról pár putyinszopó képet, és küldjétek el a német elhárításnak, baj nem lesz belőle, de sok reményt se füzzetek a kiutasításához.
Az egy másik kérdés, hogy egy fórizs kaliberű idióta mennyit ér. Egy dolog ismerni, meg fizetni neki kéthavonta azért, hogy tizedmagával együtt csinálja a feszkót valami marginális ügy kapcsán, és egy másik beszervezni, vagy bármilyen valós téttel rendelkező ügyet rábízni.
Egy feltételezhető laza kapcsolatnak viszont nem sok kihatása van sodira. És ha egyszer orosz pénzből fizetett sodinak fórizs, hogy valamikor októberben kamerázzon lábakat meg seggeket, akkor az min változtat? Annyit biztos nem kap, amiből megél, de az is biztos, hogy rendszeresen se dolgoztat vele, mert ugye semmit nem ér a munkája.
Ha gondoljátok keressétek ki sodi és fórizs közös képet az aszadszopó tüntiről, meg sodi faláról pár putyinszopó képet, és küldjétek el a német elhárításnak, baj nem lesz belőle, de sok reményt se füzzetek a kiutasításához.
Dec 26, 2016 19:42:40
Fszb
Dec 26, 2016 19:51:04
Sodit úgy szerveztük be,hogy megígértük, találkozhat a másik ügynökünkkel, aaron cute elvtárssal és alaposan kompromittálhatják egymást.
Dec 26, 2016 19:51:04
még éltet a remény
Dec 26, 2016 19:56:27
Sodi!
George Michael is a buzulásba halt bele! Csak óvatosan!!!
Dec 26, 2016 19:56:27
broni
Dec 26, 2016 20:09:04
Sodi!
nem elton john???!!!!!!
mindegy.
Dec 26, 2016 20:09:04
Schwezoff David
Dec 26, 2016 20:21:13
Sodi!
Sodinak az 53 ev az angyalszarny, haho!
Dec 26, 2016 20:21:13
banshee
(
x24)
Dec 26, 2016 20:24:55
x24)
Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a hadseregnyi orosz ügynök közül egy vagy kettő fórizzsal is kapcsolatot tart, adott esetben utasításokkal és (nem túl sok) pénzzel látja látja el. Ha rajban köröztek az eszement györkös körül, és valóságos trófeaként gyűjtötték be tőle a hídfőt, akkor molnárf-től kezdve fórizson át hermánig bárki körül feltűnhetnek.
Fórizzsal ha kapcsolatot is tart, akkor valami nagyon alacsony szintű dologra használhatnak egy ilyen labilis idegrendszerű pszichés beteget. Fórizs meg csiscskítja a púpost, ergo púp ha kapcsolódik is ide, akkor az csak áttételesen lehetséges.
Púpot inkább a Szetey-montázzsal lehet összefüggésbe hozni a német titkosszolgálatnál meg hogy egy terrorcselekmény miatt bebörtönzött bűnöző szimpatizánsa.
broni
Dec 26, 2016 20:41:33
bezzeg fráter még él.......meg tex!!!!!!!!!!!!!((((((((((
Dec 26, 2016 20:41:33
114 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Figyelem!
большое спасибо большое