A véjpjofi informatikuson kifog egy Windows Update. Meg egy internetre csatlakozás. Meg egy apply gomb. Meg egy mosógép. A Sodin. A balfaszon.
A trollok meg azért annyira frusztráltak, mert a SoDI múltjából nem tudnak antiszemita vagy rasszista kijelentést idézni, csak a paródiarovatból tudnak felmutatni pár vicces fényképet.sodika Válasz vote up vote down (39)
EGYÉBKÉNT ELMENTEK MIND A ROHADT BÜDÖS RETKES ZSIDÓ KURVA ANYÁTOKBA, MERT A LÓFASZT FOGJÁTOK ÁM AZ ÉN JÓKEDVEMET, TENNI AKARÁSOMAT, ÉS MOTIVÁCIÓMAT ELBASZNI, AMIKOR VÉGRE KEZDEM ÚGY ÉREZNI, HOGY MINDEN KEZD EGYENES LENNI, ÁTLÁTHATÓ LENNI, TISZTA LENNI, REMÉNYTELI LENNI, TERVEZHETŐ LENNI, TELJESÍTHETŐ LENNI, ELŐRELÁTHATÓ LENNI, ÉS OLYAN LENNI, AMINEK A VONATKOZÁSÁBAN VÉGRE LÁTOK EGY HALVÁNY REMÉNYSUGARAT ARRA NÉZVE, HOGY MEG TUDOM MENTENI A SAJÁT ÉLETEMET, MERT KEZDEM VÉGRE A VISSZAHÚZÓ HATÁSOKTÓL MENTESÜLVE, ILLETVE A SAJÁT HIBÁIMBÓL TANULVA ELSAJÁTÍTANI AZOKAT A KÉPESSÉGEKET, ÉS MAGAMÉVÁ TENNI AZOKAT A SZOKÁSOKAT, MELYEK ERRE REÁLIS ESÉLYT NYÚJTHATNAK.
A sodi. Az informatikus. A programozó. A sodi.
Szálasi vitaest vol.2?
dehát a harvernek semmi baja elvileg, csak a sodi, a vérprofi informatikus nem boldogul a szoftverrel.
Az mindegy, mert a Sodi nem lehet a hibás. Sosem. Ráadásul a 720p/30fps is akadályozza a minőségi közvetítéseket, annak meg a hardver az oka. De ha mégsem, akkor is. Juszt is új gép kell és kész.
őőőő...áááőőő...ááőőő, hogy őőőaaáá. makogni sem tud az "anyanyelvén".
Így is van! Gyere, gyagyás, megyünk Dublinba! Nem állíthat meg két ilyen sztárjogászt semmiféle polájszi! Reszkess, Zuckerberg!
Ez hol van, youtube?
Ezt itt írta tavaly valamikor.
Most itt tulajdonképpen két fedett troll beszélget? Viccesnek vicces, csak a realitás szempontjából nincs túl sok értelme.
Fb. linket kérek.
Amennyi pénzt elbaszott a gyagyás hangulatjavító kütyükre, abból minimum 2 profi faptopot vehetett volna. És a buziszaunázást, dönerezést bele sem számoltam.
A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT BULIZGATÁS TE FASZ, HOGY A SOK TANULÁS ÉS MELÓ UTÁN ÁTLAG MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN ELMEGYEK KICSIT KIERESZTENI A GŐZT 10 EURÓ ALATTI KÖLTÉSSEL!!!!
TE KÖCSÖG, TE ÁLLAT, TE GECI, TE FASZ, A REKREÁCIÓNAK AZ A FUNKCIÓJA, HOGY FELTÖLTSÖN HASZNOS ENERGIÁKKAL.
TE MŰVELETLEN MÉLYSÖTÉT GECI, TE.
Megpedig azert, mert ez a diskurzus több ezer ember elött megy, a Molnar Ibolya oldalan es eleg annyi, hogy igy kicsit megismerjek jobban a mi hazafias faszverönket. Bonuszkent az van, hogy sodika ez törölni es töröltetni sem tudja. Az meg, hogy ket troll, vagy igen vagy nem, de ahogy elnezem, csak az egyik troll.
Majd törölteti Zuckerberggel, úgyis mennek perelni a mérnök úrral.
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhh
Nszksz, bár a kért tartalom nem jeleníthető meg.
Megkérheti Ibolyát hogy törölje...
eléggé undorító
Fel kell használnunk!
van róla videó a youtube-n, minicigó és titán beszélgettek vele az utcán. valamelyikük csatornáján lesz.
Kis Erzsi egyértelműen troll, ez viszonylag hamar ki is derült (pedig több móka faktor is lehett volna benne, ha nem viszi idő előtt túlzásba a látványosan trollos megnyilvánulásokat).
Molnár Ibolyáról én is egészen mostanáig meg voltam győződve hogy nem troll, de most már őhozzá is látványosan olyan hozzászólások kötődnek, amelyekről nem tudom elképzelni, hogy ne egy troll oltsa snecit.
Ha így is van, az ő beépülési kísérlete valóban jobban felépített volt. A Golyó becenév meghonosításáért pedig sosem lehetünk elég hálásak neki!
Az nem a Buday Zsuzsa volt és még elnézést is kért, hogy megcsúszott az egér?
Ugy hallottam, hogy Erzsi nem is nagyon akarta titkolni, hogy troll, eleg volt egy par nap sodi zivatas neki, Ismered azt az Eötvös bohoc mondatot, hogy van masik, hat sok Erzsi van!:-)
Ó, nincs nekem bajom Erzsivel, csak az Ibikével való összevetés miatt voltam kénytelen kritikai hangot megütni. Sok Erzsit még, százat, ezret!
TótaWé-e vagy?
Az biztos, az Ibolya ismeri személyesen a sodit, az Etzsinek elmesélte, még meg is akarta dugni. Tehát Ibi nem troll, több an(n)ál.
Voltam már ő is, igen. Meg Köves Slomó. A többire már nem emlékszem. Mindig lebukok sajnos.
Előbb-utóbb ezt is bevonzza magának. Bizony.
igaza van, uram!!!!!!!!!!!!!!
nszksz!!!!!!!!!!!
Az egészet egyben! Jövő héten
Pontosan annyit, amennyi diplomája van púpnak.
vagy amennyi keresztlevele
vagy fizetős aaron cute hozzáférése
"Melbourne-ben egy apát és 11 éves fiát mart meg egy mérgeskígyó a saját otthonukban. Erről már a BBC News számolt be: a 11 éves autista fiú az előszobában játszott, amikor összetalálkozott a kígyóval. Azt hitte ő is játszani akar."
dragon????????????
Megcsúszott az egér? Akkor mi lehetett az eredeti elképzelés? Golyhó?
Ez mondjuk találóbb és magyarázhatóbb lenne, úgy mint a Gyagyás vagy a Trottel.
"Valószínű átugrott a kurzor. Véletlen. bocsánat"
Lehet végül sodi kipufogója lett a dologból.
a pofám leszakad ettől a gyerektől!
Szerző:
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 05, 2017 23:30:59
Válasz
(3)
x30)
Válasz
(3)
Vonával persze nem az a gondja, hogy antiszemita féreg, hanem hogy teljesen hiteltelenné vált.
Púpfal
Jan 05, 2017 23:33:30
34 perce
Na jó,
sfc /scannow
Meg minden szar, mert mégis csak kibaszott agyrém, hogy már egy rohadt videót sem tudok felvenni rendesen, akadás nélkül, két-hang szinkronnal ezzel a telibekúrt géppel, mert a Windows Update megbolondul. Naponta háromszor telepíti fel az utolsó két héten "sikeresen" ugyanazt a kibaszott Office frissítést. És közben egy órán át meglepetésszerűen elbassza az éppen futó videómat. Figyelmeztetés nélkül indul el ráadásul, amikor már közel 10 perce megy a rögzítés, a háttérben, mindent szétkúrva..
Na jó,
sfc /scannow
Meg minden szar, mert mégis csak kibaszott agyrém, hogy már egy rohadt videót sem tudok felvenni rendesen, akadás nélkül, két-hang szinkronnal ezzel a telibekúrt géppel, mert a Windows Update megbolondul. Naponta háromszor telepíti fel az utolsó két héten "sikeresen" ugyanazt a kibaszott Office frissítést. És közben egy órán át meglepetésszerűen elbassza az éppen futó videómat. Figyelmeztetés nélkül indul el ráadásul, amikor már közel 10 perce megy a rögzítés, a háttérben, mindent szétkúrva..
Jan 05, 2017 23:33:30
Púpfal
Jan 05, 2017 23:35:23
13 perce
Közben, amíg nem voltam Fészen, elkezdtem nyomni a VR játék-közvetítéseket is. Íme egy órás videó. SoDI és a VR.
Közben, amíg nem voltam Fészen, elkezdtem nyomni a VR játék-közvetítéseket is. Íme egy órás videó. SoDI és a VR.
Jan 05, 2017 23:35:23
trendbeli garázdaság
Jan 05, 2017 23:37:37
34 perce
Na jó,
sfc /scannow
Na jó,
sfc /scannow
A véjpjofi informatikuson kifog egy Windows Update. Meg egy internetre csatlakozás. Meg egy apply gomb. Meg egy mosógép. A Sodin. A balfaszon.
Jan 05, 2017 23:37:37
Köcsög Rolika
Jan 05, 2017 23:38:30
A trollok meg azért annyira frusztráltak, mert a SoDI múltjából nem tudnak antiszemita vagy rasszista kijelentést idézni, csak a paródiarovatból tudnak felmutatni pár vicces fényképet.
EGYÉBKÉNT ELMENTEK MIND A ROHADT BÜDÖS RETKES ZSIDÓ KURVA ANYÁTOKBA, MERT A LÓFASZT FOGJÁTOK ÁM AZ ÉN JÓKEDVEMET, TENNI AKARÁSOMAT, ÉS MOTIVÁCIÓMAT ELBASZNI, AMIKOR VÉGRE KEZDEM ÚGY ÉREZNI, HOGY MINDEN KEZD EGYENES LENNI, ÁTLÁTHATÓ LENNI, TISZTA LENNI, REMÉNYTELI LENNI, TERVEZHETŐ LENNI, TELJESÍTHETŐ LENNI, ELŐRELÁTHATÓ LENNI, ÉS OLYAN LENNI, AMINEK A VONATKOZÁSÁBAN VÉGRE LÁTOK EGY HALVÁNY REMÉNYSUGARAT ARRA NÉZVE, HOGY MEG TUDOM MENTENI A SAJÁT ÉLETEMET, MERT KEZDEM VÉGRE A VISSZAHÚZÓ HATÁSOKTÓL MENTESÜLVE, ILLETVE A SAJÁT HIBÁIMBÓL TANULVA ELSAJÁTÍTANI AZOKAT A KÉPESSÉGEKET, ÉS MAGAMÉVÁ TENNI AZOKAT A SZOKÁSOKAT, MELYEK ERRE REÁLIS ESÉLYT NYÚJTHATNAK.
Jan 05, 2017 23:38:30
stressznélküli nyugi
Jan 05, 2017 23:38:34
34 perce
Na jó,
sfc /scannow
Na jó,
sfc /scannow
A sodi. Az informatikus. A programozó. A sodi.
Jan 05, 2017 23:38:34
Púpfal
Jan 05, 2017 23:42:46
Ibolya Molnár
Na, Szálasi sem volt soha teljesen komplett..
Tetszik · 26 perce
Farkas Endre Kiss
Erről jön még videóm :)
Tetszik · 1 · 26 perce
Tetszik · 26 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 26 perce
Jan 05, 2017 23:42:46
Púpfal
Jan 05, 2017 23:43:32
Ibolya Molnár
SoDI, te zsidó vagy valójában :) A Vona hülye, a zsidóság nem törekszik világuralomra, ott van Kína, India és az USA világuralmi törekvésekkel, no meg Észak-Korea is beállt a sorba. Csóri zsidók már a saját hazájukban is többet házadosnak nem zsidóval, mint zsidóval.. :)
Tetszik · 1 · 35 perce · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss
Én ugyan nem.
Tetszik · 35 perce
Ibolya Molnár
Farkas Endre Kiss Hahaha, ki tiltott ki, személyesen a zsidó gyerek Zuckenberg Facebook Atya?
Tetszik · 34 perce · Szerkesztve
SoDI, te zsidó vagy valójában :) A Vona hülye, a zsidóság nem törekszik világuralomra, ott van Kína, India és az USA világuralmi törekvésekkel, no meg Észak-Korea is beállt a sorba. Csóri zsidók már a saját hazájukban is többet házadosnak nem zsidóval, mint zsidóval.. :)
Tetszik · 1 · 35 perce · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss
Én ugyan nem.
Tetszik · 35 perce
Ibolya Molnár
Farkas Endre Kiss Hahaha, ki tiltott ki, személyesen a zsidó gyerek Zuckenberg Facebook Atya?
Tetszik · 34 perce · Szerkesztve
Jan 05, 2017 23:43:32
kínzó kérdés
Jan 05, 2017 23:43:53
Ibolya Molnár
Tetszik · 26 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 26 perce
Tetszik · 26 perce
Farkas Endre Kiss
Tetszik · 1 · 26 perce
Szálasi vitaest vol.2?
Jan 05, 2017 23:43:53
-
Jan 05, 2017 23:44:25
Haldoklik a faptop? Shikerrel indul ez az év is :) Remélem, Sodi születêsnapján fogja kilehelni a lelkét.
Jan 05, 2017 23:44:25
Púpfal
Jan 05, 2017 23:46:09
Ibolya Molnár
Jesszusom, de hosszú......te Jobbik tag vagy? Én még annak idején a zsidó Kovács Dávid vezetése alatt be akartam lépni, de mivel a bátyámék az állambiztonság kémelhárítói voltak, ezt a fejemre olvasták a Villányi úti fiókban (mert a Jobbik nem volt velük tele) és nem vettek fel. Majdnem halálra sírtam magam :)
Tetszik · 25 perce
Farkas Endre Kiss
sose voltam jobbik tag :D
Tetszik · 18 perce
Ibolya Molnár
Jaj SoDI és én ezért nem nézem most az Északi Fény c. izgalmas kanadai krimit :) Hát Te nagyon öntetszelgő vagy ezzel a felvétellel, talán szokás szerint?!
Tetszik · 1 · 20 perce
Farkas Endre Kiss
Majd jönnek összeszedettebb videók is :)
Tetszik · 19 perce
Ibolya Molnár
www.youtube.com/watch?v=Q_XZzRS6nHU
Nora Roberts: Északi fény (2009) - teljes film magyarul
YOUTUBE.COM
Tetszik · 19 perce
Ibolya Molnár
Oh, no, you are already heading for the 2018 voting??? FIDESZ???
Tetszik · 16 perce
Ibolya Molnár
Na, egyenes beszéd! Ezért ment át az ATV-s Kálmán Olga a Hír TV-hez...egyenes beszéd??? Ja, meg piálás után (Kálmán Olga egyszer jól berúgott egy szállodában) cikk-cakkban pisálás az úton, na erről ez a véleményem. Most már lekapcsollak, inkább a krimi :)
Tetszik · 12 perce
Rezső Puchleitner
Antiszemita vagy, ez a lényeg, Sodi! :)
Tetszik · épp most
Jesszusom, de hosszú......te Jobbik tag vagy? Én még annak idején a zsidó Kovács Dávid vezetése alatt be akartam lépni, de mivel a bátyámék az állambiztonság kémelhárítói voltak, ezt a fejemre olvasták a Villányi úti fiókban (mert a Jobbik nem volt velük tele) és nem vettek fel. Majdnem halálra sírtam magam :)
Tetszik · 25 perce
Farkas Endre Kiss
sose voltam jobbik tag :D
Tetszik · 18 perce
Ibolya Molnár
Jaj SoDI és én ezért nem nézem most az Északi Fény c. izgalmas kanadai krimit :) Hát Te nagyon öntetszelgő vagy ezzel a felvétellel, talán szokás szerint?!
Tetszik · 1 · 20 perce
Farkas Endre Kiss
Majd jönnek összeszedettebb videók is :)
Tetszik · 19 perce
Ibolya Molnár
www.youtube.com/watch?v=Q_XZzRS6nHU
Nora Roberts: Északi fény (2009) - teljes film magyarul
YOUTUBE.COM
Tetszik · 19 perce
Ibolya Molnár
Oh, no, you are already heading for the 2018 voting??? FIDESZ???
Tetszik · 16 perce
Ibolya Molnár
Na, egyenes beszéd! Ezért ment át az ATV-s Kálmán Olga a Hír TV-hez...egyenes beszéd??? Ja, meg piálás után (Kálmán Olga egyszer jól berúgott egy szállodában) cikk-cakkban pisálás az úton, na erről ez a véleményem. Most már lekapcsollak, inkább a krimi :)
Tetszik · 12 perce
Rezső Puchleitner
Antiszemita vagy, ez a lényeg, Sodi! :)
Tetszik · épp most
Jan 05, 2017 23:46:09
Púpfal
Jan 05, 2017 23:47:40
Kloé Szatmári
ha nem tetszik a facebook nem kell hasznalni... ez olyan mint amikor azt mondjatok hogy 'ha a migransoknak nem tetszik europa ne jojjenek ide mert itt mi diktalunk' itt meg a facebook. ez van ha nem tetszik akkor deaktivalas. kulonben meg a faceook tiltasi rendszere teljesen automatizalt... semmilyen zsido nem tiltogat senkit... ennyit errol
Tetszik · 32 perce
ha nem tetszik a facebook nem kell hasznalni... ez olyan mint amikor azt mondjatok hogy 'ha a migransoknak nem tetszik europa ne jojjenek ide mert itt mi diktalunk' itt meg a facebook. ez van ha nem tetszik akkor deaktivalas. kulonben meg a faceook tiltasi rendszere teljesen automatizalt... semmilyen zsido nem tiltogat senkit... ennyit errol
Tetszik · 32 perce
Jan 05, 2017 23:47:40
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 05, 2017 23:51:29
x30)
Új faptop vásárlása következik, szerintem ez ma eldőlt.
-
Jan 06, 2017 00:00:23
Új faptop vásárlása következik, szerintem ez ma eldőlt.
dehát a harvernek semmi baja elvileg, csak a sodi, a vérprofi informatikus nem boldogul a szoftverrel.
Jan 06, 2017 00:00:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 06, 2017 00:09:33
x30)
Az mindegy, mert a Sodi nem lehet a hibás. Sosem. Ráadásul a 720p/30fps is akadályozza a minőségi közvetítéseket, annak meg a hardver az oka. De ha mégsem, akkor is. Juszt is új gép kell és kész.
Biztatási kár
Jan 06, 2017 00:17:56
Tuti, hogy azért írta ki, hogy mi majd kibökjük a megoldást. Kéretik a kollegákat, hallgatni! Vegyen csak egy másik faptopot!
Jan 06, 2017 00:17:56
-
Jan 06, 2017 00:26:13
Megváltozott Ibolya Molnár fogalmazási stílusa. Szexnagyisról egyértelműen trollosra vette a figurát. Így már elvesztette szórakoztatási értékét.
Jan 06, 2017 00:26:13
-
Jan 06, 2017 01:02:00
őőőő...áááőőő...ááőőő, hogy őőőaaáá. makogni sem tud az "anyanyelvén".
Jan 06, 2017 01:02:00
Púpfali PC guruk
Jan 06, 2017 01:12:53
Ibolya Molnár
Na ezt elküldöm emailben Dávidnak, ő nagyon okos kis fejű informatikus, mi a véleménye róla..
Tetszik · 1 órája
Kruchió Sándor
Velem is előfordult Sodi! Azóta ha ilyen nagy munkába fogok bele, előtte kikapcsolom a beállításoknál az Update frissítését...
Tetszik · 1 órája
Kruchió Sándor
Aztán volt úgy is, hogy túlmegedett a processzor és kikapcsolt a gépem munka közben... Csavarnyúzókészlet elő, gép szétkapva, belső nagytakarítás, hűtőpasztázás, összerakás és utána tökéletes működés! :D
Tetszik · 1 órája
Ibolya Molnár
Kruchió Sándor Ha túlmelegedett a proci, akkor az azt jelenti, hogy szar a ventillátor a PC-házban. Nekem COOLER MASTER ventillátorral felszerelt gépem van, igaz, 100eFt volt (Expert PC). De egyszer nekem is leállt, kiderült, hogy a fiamnak igaza volt, idejött és kiporszívózta, aztán már ment is rendesen tovább. Nekem ugyanis csak álló Electrolux porszívóm van. Most már én is beszerzek egy ilyen PC tisztító porszívót kéz alól.....
Tetszik · 48 perce
Na ezt elküldöm emailben Dávidnak, ő nagyon okos kis fejű informatikus, mi a véleménye róla..
Tetszik · 1 órája
Kruchió Sándor
Velem is előfordult Sodi! Azóta ha ilyen nagy munkába fogok bele, előtte kikapcsolom a beállításoknál az Update frissítését...
Tetszik · 1 órája
Kruchió Sándor
Aztán volt úgy is, hogy túlmegedett a processzor és kikapcsolt a gépem munka közben... Csavarnyúzókészlet elő, gép szétkapva, belső nagytakarítás, hűtőpasztázás, összerakás és utána tökéletes működés! :D
Tetszik · 1 órája
Ibolya Molnár
Kruchió Sándor Ha túlmelegedett a proci, akkor az azt jelenti, hogy szar a ventillátor a PC-házban. Nekem COOLER MASTER ventillátorral felszerelt gépem van, igaz, 100eFt volt (Expert PC). De egyszer nekem is leállt, kiderült, hogy a fiamnak igaza volt, idejött és kiporszívózta, aztán már ment is rendesen tovább. Nekem ugyanis csak álló Electrolux porszívóm van. Most már én is beszerzek egy ilyen PC tisztító porszívót kéz alól.....
Tetszik · 48 perce
Jan 06, 2017 01:12:53
PC-porszívó kéz alól
Jan 06, 2017 01:13:43
* Nick eladó! *
Jan 06, 2017 01:13:43
szuper porszívórobot
Jan 06, 2017 01:49:44
Golyó, hahó! a Facebook egy magáncég, ők döntik el, hogy kit engednek be és kit bannolnak. Ez nem a bíróság, hahó! Be kell perelni Zuckerberget a nemzetközi bírásógon!!!! Hahó!
Jan 06, 2017 01:49:44
szuper porszívórobot
Jan 06, 2017 01:51:44
hogy megöregedett ez a sódi, kinéz vagy 45-nek.
Jan 06, 2017 01:51:44
mérnök úr
Jan 06, 2017 02:28:16
Golyó, hahó! a Facebook egy magáncég, ők döntik el, hogy kit engednek be és kit bannolnak. Ez nem a bíróság, hahó! Be kell perelni Zuckerberget a nemzetközi bírásógon!!!! Hahó!
Így is van! Gyere, gyagyás, megyünk Dublinba! Nem állíthat meg két ilyen sztárjogászt semmiféle polájszi! Reszkess, Zuckerberg!
Jan 06, 2017 02:28:16
Erzsi Kis
Jan 06, 2017 05:36:06
Erzsi Kis → Ibolya Molnár
ibolykám tündérem, egyedül kell hagyjalak azzal a náci köcsöggel, tudod a sodi, engem letiltott :-)
ibolykám tündérem, egyedül kell hagyjalak azzal a náci köcsöggel, tudod a sodi, engem letiltott :-)
Jan 06, 2017 05:36:06
banshee
(
x24)
Jan 06, 2017 06:50:25
x24)
sodika Válasz vote up vote down (39)
Ez hol van, youtube?
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2017 06:54:45
Ez hol van, youtube?
Ezt itt írta tavaly valamikor.
Jan 06, 2017 06:54:45
Ibolya Molnár
Jan 06, 2017 08:18:15
Ibolya Molnár
Ibolya Molnár Letiltott az Endre???? Valami baja volt akkor, mert egy hétre letiltotta a Facebook. Csodálkozom a fiún, bár a letiltással kapcsolatos videóját megnéztem és szerintem nem volt éppen magánál, amikor felvette. De sajnálom, olyan jó kommentjeid voltak.
Erzsi Kis
Erzsi Kis Egy kemény alkoholista az Endre, ha megnézed a mostani videoit és mondjuk egy két évvel ezelöttit, hát nem sok van hátra neki. Nézd meg azokat a fogalat, csodálkozik , hogy nö nem állt szóba vele, ezért buzult a Kiss Rollanddal:-)
Erzsi Kis
Ibolya Molnár Letiltott az Endre???? Valami baja volt akkor, mert egy hétre letiltotta a Facebook. Csodálkozom a fiún, bár a letiltással kapcsolatos videóját megnéztem és szerintem nem volt éppen magánál, amikor felvette. De sajnálom, olyan jó kommentjeid voltak.
Erzsi Kis
Erzsi Kis Egy kemény alkoholista az Endre, ha megnézed a mostani videoit és mondjuk egy két évvel ezelöttit, hát nem sok van hátra neki. Nézd meg azokat a fogalat, csodálkozik , hogy nö nem állt szóba vele, ezért buzult a Kiss Rollanddal:-)
Erzsi Kis
Jan 06, 2017 08:18:15
Ibolya Molnár
Jan 06, 2017 09:05:31
:-)
Ibolya Molnár Erzsi Kis Én évek óta nyomon követem őt. Még azt a blogot is megtaláltam, ahol az anyja panaszkodott, hogy boros üvegekkel teli találta meg a Kolosy térnél akkor lévő irodájában a fiát, természetesen aludva és maszturbációt követően, amelynek ugye látható jelei voltak. Még engem is megkörnyékezett az Endre, egyszer csak kaptam tőle egy privát üzenetet, hogy meghív engem a lakására és szexelni szeretne velem. Akkoriban ugyanis idősebb nőkkel ezt csinálta...No én aztán meg is válaszoltam neki rendesen, amit kellett, rögtön ki is törölte az üzenetváltást. Tényleg nem értem, miért nem keres magának egy fiatal lányt. Talán nem buzult még sem, csak szégyellős a nagy méretei miatt, vannak ilyen férfiak. Azért védem csak, mert az én fiam is 36 éves, igaz, ő teljesen rendben van, már a második unokám érkezik májusban :)
Ibolya Molnár Erzsi Kis Én évek óta nyomon követem őt. Még azt a blogot is megtaláltam, ahol az anyja panaszkodott, hogy boros üvegekkel teli találta meg a Kolosy térnél akkor lévő irodájában a fiát, természetesen aludva és maszturbációt követően, amelynek ugye látható jelei voltak. Még engem is megkörnyékezett az Endre, egyszer csak kaptam tőle egy privát üzenetet, hogy meghív engem a lakására és szexelni szeretne velem. Akkoriban ugyanis idősebb nőkkel ezt csinálta...No én aztán meg is válaszoltam neki rendesen, amit kellett, rögtön ki is törölte az üzenetváltást. Tényleg nem értem, miért nem keres magának egy fiatal lányt. Talán nem buzult még sem, csak szégyellős a nagy méretei miatt, vannak ilyen férfiak. Azért védem csak, mert az én fiam is 36 éves, igaz, ő teljesen rendben van, már a második unokám érkezik májusban :)
Jan 06, 2017 09:05:31
Kettö sexnagyi beszélget
Jan 06, 2017 09:40:46
Erzsi Kis Ibolya Molnár Nyomul ez a szerencsétlen mindenkire, képzeld még a Fórizs Eszternek is tett ajánlatot részegen. Volt valami afférja Berlinben is egy menyecskével, az is elhajtotta. A 23 cm meg már saját elszólása szerint csak egy lógó nyulvány, használhatatlan.
Jan 06, 2017 09:40:46
Jan 06, 2017 09:58:48
Ezt valamelyikük falán nyomják nyiltan? :)
Az kemény...
Sodi és a fiatal lányok?, hehh,..
Kinéz egy beteges 45-50esnek, messziről látszik, hogy valamiképpen fogyatékos, a gesztusai, arckifejezései nemhogy nem természetesek, inkább rémisztőek... (még nekünk snecológusoknak is akik megszoktuk, relative sokat nézzük)
Mindez esetleg egyfajta szexepil is lehetne egy megfelelően elrugaszkodott extrém környezetben, HA emögött a beteges külső és furcsa szociális interfész mögött egy brilliáns személyiség és valódi lángelme lenne.
De nincs. Egy rémült, szétfrusztrált, idióta visszamaradott, gyűlölettel és kitalált rémképekkel teli, saját fogyatékosságával és behatárolt szellemi, testi képességeivel soha számot nem vető elme az, amit ebbe a testbe zártak.
Az kemény...
Sodi és a fiatal lányok?, hehh,..
Kinéz egy beteges 45-50esnek, messziről látszik, hogy valamiképpen fogyatékos, a gesztusai, arckifejezései nemhogy nem természetesek, inkább rémisztőek... (még nekünk snecológusoknak is akik megszoktuk, relative sokat nézzük)
Mindez esetleg egyfajta szexepil is lehetne egy megfelelően elrugaszkodott extrém környezetben, HA emögött a beteges külső és furcsa szociális interfész mögött egy brilliáns személyiség és valódi lángelme lenne.
De nincs. Egy rémült, szétfrusztrált, idióta visszamaradott, gyűlölettel és kitalált rémképekkel teli, saját fogyatékosságával és behatárolt szellemi, testi képességeivel soha számot nem vető elme az, amit ebbe a testbe zártak.
Jan 06, 2017 09:58:48
Erzsi Kis
Jan 06, 2017 10:21:49
Ibolya Molnár Jaj de szomorú ez Erzsi...Fórizs Eszternek még annak idején, amikor kapcsolatot tartottam azzal a beképzelt libával, a szegény Gábor is udvarolt, ott töltött nála néhány éjszakát és szívesen ágyba bújt volna Eszterrel :) De Eszter akkoriban egy cigány férfi meg nem értett szeretője volt, még jól emlékszem, amikor táncoltak SoDI-val egy videón egy cigány családnál :) A nagy magyar Endre..szóval "Krónikus Szelektív Erekciós Zavarban" szenved, ezt mondtam a páromnak is az előbb :) Neki sem működik mindig, de ha arról van szó, hogy orálisan kéri, akkor mindig működik...ezért találtam ki neki az új BNO kódot, szabadalmaztatni fogom :) Krónikus Szelektív Erekció :)
:-))))
Jan 06, 2017 10:21:49
Brian
Jan 06, 2017 10:35:00
az melyik az a blog amin sneci anyja panaszkodik, nekem ez kimaradt
Jan 06, 2017 10:35:00
AutismusMaximus
Jan 06, 2017 10:59:33
Ibolya Molnár Jaj de szomorú ez Erzsi...Fórizs Eszternek még annak idején, amikor kapcsolatot tartottam azzal a beképzelt libával, a szegény Gábor is udvarolt, ott töltött nála néhány éjszakát és szívesen ágyba bújt volna Eszterrel :) De Eszter akkoriban egy cigány férfi meg nem értett szeretője volt, még jól emlékszem, amikor táncoltak SoDI-val egy videón egy cigány családnál :) A nagy magyar Endre..szóval "Krónikus Szelektív Erekciós Zavarban" szenved, ezt mondtam a páromnak is az előbb :) Neki sem működik mindig, de ha arról van szó, hogy orálisan kéri, akkor mindig működik...ezért találtam ki neki az új BNO kódot, szabadalmaztatni fogom :) Krónikus Szelektív Erekció :)
Most itt tulajdonképpen két fedett troll beszélget? Viccesnek vicces, csak a realitás szempontjából nincs túl sok értelme.
Jan 06, 2017 10:59:33
banshee
(
x24)
Jan 06, 2017 11:00:27
x24)
Fb. linket kérek.
stressznélküli nyugi
Jan 06, 2017 11:00:38
Amennyi pénzt elbaszott a gyagyás hangulatjavító kütyükre, abból minimum 2 profi faptopot vehetett volna. És a buziszaunázást, dönerezést bele sem számoltam.
Jan 06, 2017 11:00:38
Biztatási kár
Jan 06, 2017 11:44:36
Lehet priviben két troll egymásra talált! Xd
Jan 06, 2017 11:44:36
Technikai próba
Jan 06, 2017 11:47:53
A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁDAT BULIZGATÁS TE FASZ, HOGY A SOK TANULÁS ÉS MELÓ UTÁN ÁTLAG MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN ELMEGYEK KICSIT KIERESZTENI A GŐZT 10 EURÓ ALATTI KÖLTÉSSEL!!!!
TE KÖCSÖG, TE ÁLLAT, TE GECI, TE FASZ, A REKREÁCIÓNAK AZ A FUNKCIÓJA, HOGY FELTÖLTSÖN HASZNOS ENERGIÁKKAL.
TE MŰVELETLEN MÉLYSÖTÉT GECI, TE.
Jan 06, 2017 11:47:53
xray
Jan 06, 2017 11:50:51
jó a műsor xd
sneci meg bujkál, mint egy csatornapatkány.
sneci meg bujkál, mint egy csatornapatkány.
Jan 06, 2017 11:50:51
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2017 12:05:36
Broni, lebuktál!!!
"Gesztesi alkoholmérgezést is kaphatott volna annyi piától, amivel még vezetett is"
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2017%2F01%2F06%2Fgesztesi-alkoholmergezest-is-kaphatott-volna-annyi-piatol-amivel-meg-vezetett-is
"Gesztesi alkoholmérgezést is kaphatott volna annyi piától, amivel még vezetett is"
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2017%2F01%2F06%2Fgesztesi-alkoholmergezest-is-kaphatott-volna-annyi-piatol-amivel-meg-vezetett-is
Jan 06, 2017 12:05:36
linklinklink
Jan 06, 2017 12:06:17
Jan 06, 2017 12:06:17
álbroni
Jan 06, 2017 12:11:26
Jan 06, 2017 12:11:26
Szerintem meg tevedsz
Jan 06, 2017 12:12:02
Megpedig azert, mert ez a diskurzus több ezer ember elött megy, a Molnar Ibolya oldalan es eleg annyi, hogy igy kicsit megismerjek jobban a mi hazafias faszverönket. Bonuszkent az van, hogy sodika ez törölni es töröltetni sem tudja. Az meg, hogy ket troll, vagy igen vagy nem, de ahogy elnezem, csak az egyik troll.
Jan 06, 2017 12:12:02
stressznélküli nyugi
Jan 06, 2017 12:27:35
Majd törölteti Zuckerberggel, úgyis mennek perelni a mérnök úrral.
Jan 06, 2017 12:27:35
xet
Jan 06, 2017 12:33:35
"atlag minden masodik hétvege"
Leforditom magyarra:
Egy honapig minden nap, tizenegy honapig meg semmi.
:D
Leforditom magyarra:
Egy honapig minden nap, tizenegy honapig meg semmi.
:D
Jan 06, 2017 12:33:35
broni
Jan 06, 2017 12:49:03
Free Hero!
24.hu/belfold/2017/01/06/tobb-even-keresztul-eroszakolta-meg-sajat-lanyat-a-magat-melyen-keresztenynek-vallo-ferfi/
24.hu/belfold/2017/01/06/tobb-even-keresztul-eroszakolta-meg-sajat-lanyat-a-magat-melyen-keresztenynek-vallo-ferfi/
óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhhh
Jan 06, 2017 12:49:03
banshee
(
x24)
Jan 06, 2017 13:01:41
x24)
www.facebook.com/ibolya.molnar.771/posts/236807946763226?comment_id=236835956760425&reply_comment_id=236876916756329&ref=notif&notif_t=feed_comment&notif_id=1483693122326080
Nszksz, bár a kért tartalom nem jeleníthető meg.
banshee
(
x24)
Jan 06, 2017 13:03:33
x24)
Megkérheti Ibolyát hogy törölje...
-
Jan 06, 2017 13:13:20
Kiscigó kúrni akart volna a hölgyúrral? Ez jó kis infó!
Jan 06, 2017 13:13:20
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2017 13:15:22
eléggé undorító
Jan 06, 2017 13:15:22
broni
Jan 06, 2017 13:17:16
De Eszter akkoriban egy cigány férfi meg nem értett szeretője volt
orbáné????????????
orbáné????????????
Jan 06, 2017 13:17:16
-
Jan 06, 2017 13:24:00
eléggé undorító
Fel kell használnunk!
Jan 06, 2017 13:24:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 06, 2017 13:56:00
x30)
Szerintem Ibi nem troll, mert túl hitelesen adja az irritáló idiótát, és olyankor is, amikor egyátalán nem lenne szükséges. Ha pedig mégis troll, az ő profilja lett eddig a legügyesebben felépítve, bár a legjobb kontent nem tőle jött egyelőre.
Biztatási kár
Jan 06, 2017 14:02:38
Szerintem se troll, hisz többször hangoztatta, hogy már találkozott recskással. Csak ő ennyire retard, hogy úgy használja a fb nyilvános felületét, mintha privát levelező lenne. Nem provokál, csak egyszerű lélek. Ugyan olyan kérkedő, mint a többi retard.
Jan 06, 2017 14:02:38
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 06, 2017 14:09:28
x30)
Az online játék menekülőút a kellemetlen jelenből
divany.hu/ego/2017/01/04/az_online_jatek_fuggoseghez_vezet/
Mi elől menekülsz, tetves kis csatornapatkány sodika? Kellemetlennek érzed a jelenedet? Dehát miért? Ott vagy Tündérmeseországban, van hol laknod, van egy pár ezer eurós hitelkereted (jövő szerdáig?), van egy tucat robotod, minden héten 500 eurónyi kütyüvel bővül a készleted, és rendszeresen mutogathatod a jó karban lévő testedet a textilmentes szanuákban. Mesélj, mi a probléma? A Púpfalon is megüzenheted, biztos "többen kérdezték".
divany.hu/ego/2017/01/04/az_online_jatek_fuggoseghez_vezet/
Mi elől menekülsz, tetves kis csatornapatkány sodika? Kellemetlennek érzed a jelenedet? Dehát miért? Ott vagy Tündérmeseországban, van hol laknod, van egy pár ezer eurós hitelkereted (jövő szerdáig?), van egy tucat robotod, minden héten 500 eurónyi kütyüvel bővül a készleted, és rendszeresen mutogathatod a jó karban lévő testedet a textilmentes szanuákban. Mesélj, mi a probléma? A Púpfalon is megüzenheted, biztos "többen kérdezték".
-
Jan 06, 2017 14:14:03
Szerintem se troll, hisz többször hangoztatta, hogy már találkozott recskással. Csak ő ennyire retard, hogy úgy használja a fb nyilvános felületét, mintha privát levelező lenne. Nem provokál, csak egyszerű lélek. Ugyan olyan kérkedő, mint a többi retard.
van róla videó a youtube-n, minicigó és titán beszélgettek vele az utcán. valamelyikük csatornáján lesz.
Jan 06, 2017 14:14:03
AutismusMaximus
Jan 06, 2017 14:20:35
Szerintem Ibi nem troll, mert túl hitelesen adja az irritáló idiótát, és olyankor is, amikor egyátalán nem lenne szükséges. Ha pedig mégis troll, az ő profilja lett eddig a legügyesebben felépítve, bár a legjobb kontent nem tőle jött egyelőre.
Kis Erzsi egyértelműen troll, ez viszonylag hamar ki is derült (pedig több móka faktor is lehett volna benne, ha nem viszi idő előtt túlzásba a látványosan trollos megnyilvánulásokat).
Molnár Ibolyáról én is egészen mostanáig meg voltam győződve hogy nem troll, de most már őhozzá is látványosan olyan hozzászólások kötődnek, amelyekről nem tudom elképzelni, hogy ne egy troll oltsa snecit.
Ha így is van, az ő beépülési kísérlete valóban jobban felépített volt. A Golyó becenév meghonosításáért pedig sosem lehetünk elég hálásak neki!
Jan 06, 2017 14:20:35
Biztatási kár
Jan 06, 2017 14:22:27
A Golyó becenév meghonosításáért pedig sosem lehetünk elég hálásak neki!
Jan 06, 2017 14:22:27
-
Jan 06, 2017 14:25:31
zsery a tumblren osztja meg a minicigó stratégiáját.
gerygreyhound
Én csak egy dolgot nem tudok elképzelni: miért itt várják meg a fagyhalált? Ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy már minden mindegy (nem köt ide se munka, se otthon, se semmi) akkor fognám magam, és szeptemberben elindulnék dél felé, mint a vándormadarak. Fellógok valami marhaszállító tehervonatra, vagy bármire, ami melegebb helyre visz, akár egy rozzant, kukázott biciklivel is elindulok, napi 50 kilométerrel is Szicíliában vagy Andalúziában vagyok legkésőbb október végére. Ott sem lenne könnyű az élet, de legalább nem fagyok meg, és legalább annyi örömöm lenne a nyomorúságban, hogy világot látok.
gerygreyhound
Én csak egy dolgot nem tudok elképzelni: miért itt várják meg a fagyhalált? Ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy már minden mindegy (nem köt ide se munka, se otthon, se semmi) akkor fognám magam, és szeptemberben elindulnék dél felé, mint a vándormadarak. Fellógok valami marhaszállító tehervonatra, vagy bármire, ami melegebb helyre visz, akár egy rozzant, kukázott biciklivel is elindulok, napi 50 kilométerrel is Szicíliában vagy Andalúziában vagyok legkésőbb október végére. Ott sem lenne könnyű az élet, de legalább nem fagyok meg, és legalább annyi örömöm lenne a nyomorúságban, hogy világot látok.
Jan 06, 2017 14:25:31
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 06, 2017 14:26:44
x30)
Erzsinél az elejétől világos volt, hogy troll. Ügyes nem volt, csak szórakoztató. Természetesen a tetves kis csatornapatkány sodikának ez még akkor sem esett le, mikor Erzsi ráírt FB-n, hogy elnézett feléjük, holott a címét nem is tudhatta, csak a trollfórumról.
A Golyó becenév pedig nem Ibitől, hanem Buday Zsuzsától származik.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2017 14:29:59
x17)
Nem kell félni hogy Erzsi lebukik, a Gyagyás nem jön rá magától, mert túl kretén hozzá, a fórumot meg úgyse olvassa*
*pr
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
*pr
bennfentes
Jan 06, 2017 14:35:51
Erzsinél az elejétől világos volt, hogy troll. Ügyes nem volt, csak szórakoztató. Természetesen a tetves kis csatornapatkány sodikának ez még akkor sem esett le, mikor Erzsi ráírt FB-n, hogy elnézett feléjük, holott a címét nem is tudhatta, csak a trollfórumról.
Ugy hallottam, hogy Erzsi nem is nagyon akarta titkolni, hogy troll, eleg volt egy par nap sodi zivatas neki, Ismered azt az Eötvös bohoc mondatot, hogy van masik, hat sok Erzsi van!:-)
Jan 06, 2017 14:35:51
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 06, 2017 14:43:13
x30)
Ó, nincs nekem bajom Erzsivel, csak az Ibikével való összevetés miatt voltam kénytelen kritikai hangot megütni. Sok Erzsit még, százat, ezret!
Kisboros szelleme
Jan 06, 2017 14:44:48
TótaWé-e vagy?
Jan 06, 2017 14:44:48
sodi vagyok!
Jan 06, 2017 14:46:24
!!!!!
Jan 06, 2017 14:46:24
sodi főbérlője
Jan 06, 2017 14:46:30
Kiment reggel pisilni, kígyó köszönt rá a vécéből
dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Felet%2F2017%2F01%2F06%2Fvilagszerte_fokozodik_a_kigyo_helyzet%2F
dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Felet%2F2017%2F01%2F06%2Fvilagszerte_fokozodik_a_kigyo_helyzet%2F
Jan 06, 2017 14:46:30
Erzso
Jan 06, 2017 14:48:47
Az biztos, az Ibolya ismeri személyesen a sodit, az Etzsinek elmesélte, még meg is akarta dugni. Tehát Ibi nem troll, több an(n)ál.
Jan 06, 2017 14:48:47
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 06, 2017 14:48:58
x30)
TótaWé-e vagy?
Voltam már ő is, igen. Meg Köves Slomó. A többire már nem emlékszem. Mindig lebukok sajnos.
broni
Jan 06, 2017 14:58:44
sodi, takarodsz a blahára egy hugyos-gecis paplannal!!!!!!!!!!most!!!!!!!!!!!!
Jan 06, 2017 14:58:44
Univerzum
Jan 06, 2017 15:01:23
sodi, takarodsz a blahára egy hugyos-gecis paplannal!!!!!!!!!!most!!!!!!!!!!!!
Előbb-utóbb ezt is bevonzza magának. Bizony.
Jan 06, 2017 15:01:23
korrektor
Jan 06, 2017 15:07:54
A penészt se felejtsük le arról a paplanról, hahó!!!
Jan 06, 2017 15:07:54
broni
Jan 06, 2017 15:11:41
A penészt se felejtsük le arról a paplanról, hahó!!!
igaza van, uram!!!!!!!!!!!!!!
nszksz!!!!!!!!!!!
Jan 06, 2017 15:11:41
Örebro
(
x17)
Jan 06, 2017 15:20:19
x17)
gyagyås a gnomtörpe mennyi penzt kuldött eddig az anyadnak??
Örebro
(
x17)
x17)
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2017 15:21:03
Az egészet egyben! Jövő héten
Jan 06, 2017 15:21:03
stressznélküli nyugi
Jan 06, 2017 15:55:18
Jan 06, 2017 15:55:18
-
Jan 06, 2017 16:03:44
vagy amennyi keresztlevele
vagy fizetős aaron cute hozzáférése
Jan 06, 2017 16:03:44
broni
Jan 06, 2017 16:09:12
a törpe hajlétalan még, van van v. putrija???????????remélem nincs.........
Jan 06, 2017 16:09:12
BunkiBank Melbourne
Jan 06, 2017 16:10:14
Kiment reggel pisilni, kígyó köszönt rá a vécéből
"Melbourne-ben egy apát és 11 éves fiát mart meg egy mérgeskígyó a saját otthonukban. Erről már a BBC News számolt be: a 11 éves autista fiú az előszobában játszott, amikor összetalálkozott a kígyóval. Azt hitte ő is játszani akar."
Jan 06, 2017 16:10:14
broni
Jan 06, 2017 16:21:26
dragon????????????
Jan 06, 2017 16:21:26
broni
Jan 06, 2017 16:42:54
imádkozzunk értünk, keresztény, izé, na, mindegy imádkozzunk érettük!!!!!!!!!!
Jan 06, 2017 16:42:54
AutismusMaximus
Jan 06, 2017 17:11:16
Megcsúszott az egér? Akkor mi lehetett az eredeti elképzelés? Golyhó?
Ez mondjuk találóbb és magyarázhatóbb lenne, úgy mint a Gyagyás vagy a Trottel.
Jan 06, 2017 17:11:16
broni
Jan 06, 2017 17:13:55
sodi, lenn vagy már a blahán???amikor elkezd verni a többi csöves, közvetíccs!!!!!!!!!!!!az a hülye sisak legyen a fejeden, had röhögjenek a csövik))))))))))))
Jan 06, 2017 17:13:55
Buday Zsu
Jan 06, 2017 17:17:55
Megcsúszott az egér?
"Valószínű átugrott a kurzor. Véletlen. bocsánat"
Jan 06, 2017 17:17:55
-
Jan 06, 2017 17:19:35
Ezt a magyarázkodó videót elnézve elmondható asodi nagyon rossz fizikai és mentális állapotban van. Az elmúlt pár év mélytorkozása nem múlt el nyomtalanul. Gyorsan öregszik asodi. Szerintem az 50. szülinap nem fog már összejönni.
Sodi szerintem pakolj össze húzzál vissza Újszászra és igényelj valami fogyatékossági ellátást. Bolond falusi gyereknek még jó lehetsz.
Sodi szerintem pakolj össze húzzál vissza Újszászra és igényelj valami fogyatékossági ellátást. Bolond falusi gyereknek még jó lehetsz.
Jan 06, 2017 17:19:35
Beöthy Barom
Jan 06, 2017 17:19:57
Beöthy Balázs
3 órája ·
Adjon az Isten Jó Napot
Elfogadom a kihívást.....Szeretnék egy hellót minden Facebookos Igaz Magyar Nemzeti Bajtársam és Bajtársnő ismerősömtől ! A kutatások azt mutatják,hogy 100 barát közül 50 válaszol !? Másold be ezt az üzenőfaladra ! Lássuk ki kezdi !Nagyon kíváncsi vagyok !
Szebb Jövőt Minden Igaz Magyar Nemzeti Bajtársaimnak és Bajtársnőimnek is
Tetszik
Tetszik
Imádom
Vicces
Hűha
Szomorú
Dühítő
HozzászólásMegosztom
11 11
Greff Annamária helló
Tetszik · Válasz · 1 · 3 órája
Kiss László
Kiss László Hello
Vajda Ákos
Vajda Ákos CSAK neked Balázs: Hello
Tetszik · Válasz · 1 · 2 órája
Zsuzsa Kulcsár
Zsuzsa Kulcsár NEM MÁSOLOK SEMMIT SE
Margit Szekeres Ferencne
Margit Szekeres Ferencne Hello
Tetszik · Válasz · 2 órája
Hortenzia Vajdai
Hortenzia Vajdai Helló!
Beöthy Balázs
Beöthy Balázs Köszönöm szépen e sok Kedves Helló megjegyzéseket
Jozsef Szőke
Jozsef Szőke Szia Balázs
Marika Uzonyi Takacsne
Marika Uzonyi Takacsne Hello
Tetszik · Válasz · 1 · 1 órája
Szekeres János
Szekeres János Hello
Zsuzsanna Nagy
Zsuzsanna Nagy Hello
Tetszik · Válasz · 1 · 51 perce
Jobb Tamás
Jobb Tamás hello
Tetszik · Válasz · 39 perce
Erdei Szilvia
Erdei Szilvia Hello
Tetszik · Válasz · 7 perce
Miklós Molnár
Miklós Molnár Helló :)
Tetszik · Válasz · 6 perce
3 órája ·
Adjon az Isten Jó Napot
Elfogadom a kihívást.....Szeretnék egy hellót minden Facebookos Igaz Magyar Nemzeti Bajtársam és Bajtársnő ismerősömtől ! A kutatások azt mutatják,hogy 100 barát közül 50 válaszol !? Másold be ezt az üzenőfaladra ! Lássuk ki kezdi !Nagyon kíváncsi vagyok !
Szebb Jövőt Minden Igaz Magyar Nemzeti Bajtársaimnak és Bajtársnőimnek is
Tetszik
Tetszik
Imádom
Vicces
Hűha
Szomorú
Dühítő
HozzászólásMegosztom
11 11
Greff Annamária helló
Kiss László
Kiss László Hello
Vajda Ákos
Vajda Ákos CSAK neked Balázs: Hello
Zsuzsa Kulcsár
Zsuzsa Kulcsár NEM MÁSOLOK SEMMIT SE
Margit Szekeres Ferencne
Margit Szekeres Ferencne Hello
Hortenzia Vajdai
Hortenzia Vajdai Helló!
Beöthy Balázs
Beöthy Balázs Köszönöm szépen e sok Kedves Helló megjegyzéseket
Jozsef Szőke
Jozsef Szőke Szia Balázs
Marika Uzonyi Takacsne
Marika Uzonyi Takacsne Hello
Szekeres János
Szekeres János Hello
Zsuzsanna Nagy
Zsuzsanna Nagy Hello
Tetszik · Válasz · 1 · 51 perce
Jobb Tamás
Jobb Tamás hello
Tetszik · Válasz · 39 perce
Erdei Szilvia
Erdei Szilvia Hello
Tetszik · Válasz · 7 perce
Miklós Molnár
Miklós Molnár Helló :)
Tetszik · Válasz · 6 perce
Jan 06, 2017 17:19:57
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 06, 2017 17:23:48
x30)
A kutatások azt mutatják, hogy 50 troll közül 100 szívesen felgyújtaná Beöthy Nemzeti Bajtársat.
-
Jan 06, 2017 17:24:11
Lehet végül sodi kipufogója lett a dologból.
Jan 06, 2017 17:24:11
broni
Jan 06, 2017 17:44:55
s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/3c/29/3a/3c293ae898c8c4f06c08f47555a34585.jpg
tex is baszott...........
Jan 06, 2017 17:44:55
-
Jan 06, 2017 18:27:53
fontos!!!
youtu.be/t9kHSl59BhU
rácz arról, hogy tajgit majdnem nővé tették a börtönben. 1:23-tól.
mesélj, tajgi! sittes sanyi szeretni akart? a seggedet nem engedted, de azért leszoptad? ismered a viccet? papa leszopja mamát.:)))
youtu.be/t9kHSl59BhU
rácz arról, hogy tajgit majdnem nővé tették a börtönben. 1:23-tól.
mesélj, tajgi! sittes sanyi szeretni akart? a seggedet nem engedted, de azért leszoptad? ismered a viccet? papa leszopja mamát.:)))
Jan 06, 2017 18:27:53
-
Jan 06, 2017 18:34:51
szerintem ha a retardoknak azt mesélte tajgi, hogy majdnem, az azt jelenti, hogy ténylegesen is nővé tette sittes sanyi. hiszen a retardok sosem mondják el a teljes igazságot. panaszkodni akart, de azért szégyellte is, így azt mesélte, hogy majdnem megtörtént.
Jan 06, 2017 18:34:51
broni
Jan 06, 2017 18:35:52
mi van tajgiköcsög, gyere, verjed magad)))))))))))))))))))))
muhahashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
muhahashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jan 06, 2017 18:35:52
-
Jan 06, 2017 18:37:06
mindig kiderül, hogy a trolloknak igazuk van. pedig milyen vehemensen tagadta, magyarázta, hogy az előzetesben nincsenek ilyen dolgok. nem hiába volt alacsony a börtöntűrő képessége a kislánynak!
Jan 06, 2017 18:37:06
-
Jan 06, 2017 18:38:57
tajgi! hol vagy ilyenkor? mesélj a románcról a trolloknak! bejöttek a kancsöcseid sittes sanyinak???
Jan 06, 2017 18:38:57
broni
Jan 06, 2017 18:39:04
szerintem a ráck-linket be kéne kékíteni, minél jobban odafigyeljenek..........
Jan 06, 2017 18:39:04
-
Jan 06, 2017 18:51:52
sittes sanyi lájkolta tajgit a börtöntinderen.:)))
Jan 06, 2017 18:51:52
-
Jan 06, 2017 18:52:47
sneci, kene mar uj kontent a profi gamer csatornadra, viszont most valami extra tartalom, mert elerted a jubileumi 10 feliratkozot (mind troll). szoval most a kozonseg dont -azaz mi -, hogy mirol akarunk videot. just dance-es videot akarunk! most! (direkt rakerestem, es a thevr csatornan is van, szoval ez alap.)
Jan 06, 2017 18:52:47
-
Jan 06, 2017 18:53:46
látod így van ez köcsögroli! nem küldesz pénzt a minicigónak, és teríti rólad az infókat a trolloknak.
Jan 06, 2017 18:53:46
-
Jan 06, 2017 19:38:40
Van kormánya is már! A sodinak. Bizony.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jan 06, 2017 19:38:40
Púpfal
Jan 06, 2017 19:51:32
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Mire hazaérek, ott lesz a kormányom! :)
Farkas Endre Kiss
30 perce ·
És jól sejtettem, tényleg itt a kormányom. Ez a GT edition, ami 100 euróval drágább, mint az alapmodel, de cserébe van kuplung is a pedálok között. Viszont sajnos a váltó és az állvány, amiket két külön helyről rendeltem meg, csak jövő héten érkezik meg hozzá, úgyhogy egyelőre kénytelen leszek a játékban automata váltót beállítani, a kormányt pedig az asztalhoz rögzíteni. Nem baj, valahogy csak túlélem ezt a pár napot így is. :)
Király Gita
...kicsit aggódtam mikor csak a dobozt láttam,mi lesz ebből...de most megnyugodtam hogy minden ok, nem kell kimozdulnod ma sem... :-) :-D
Tetszik · 2 · 23 perce · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss
Kivéve a szaunába :)
Tetszik · 1 · 18 perce
Kósa Miklós
De jó lenne ha lennének gamer-szaunák, ott te lennél a császár Sodi :)
Tetszik · 1 · 8 perce
Farkas Endre Kiss
Kiss jaaaah
Tetszik · 8 perce
Kép a kormányról:
www.facebook.com/photo.php?fbid=10211904987207920&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787
1 órája ·
Mire hazaérek, ott lesz a kormányom! :)
Farkas Endre Kiss
30 perce ·
És jól sejtettem, tényleg itt a kormányom. Ez a GT edition, ami 100 euróval drágább, mint az alapmodel, de cserébe van kuplung is a pedálok között. Viszont sajnos a váltó és az állvány, amiket két külön helyről rendeltem meg, csak jövő héten érkezik meg hozzá, úgyhogy egyelőre kénytelen leszek a játékban automata váltót beállítani, a kormányt pedig az asztalhoz rögzíteni. Nem baj, valahogy csak túlélem ezt a pár napot így is. :)
Király Gita
...kicsit aggódtam mikor csak a dobozt láttam,mi lesz ebből...de most megnyugodtam hogy minden ok, nem kell kimozdulnod ma sem... :-) :-D
Tetszik · 2 · 23 perce · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss
Kivéve a szaunába :)
Tetszik · 1 · 18 perce
Kósa Miklós
De jó lenne ha lennének gamer-szaunák, ott te lennél a császár Sodi :)
Tetszik · 1 · 8 perce
Farkas Endre Kiss
Kiss jaaaah
Tetszik · 8 perce
Kép a kormányról:
www.facebook.com/photo.php?fbid=10211904987207920&set=a.10202743793383800.1073742085.1468622787
Jan 06, 2017 19:51:32
tex faterja
Jan 06, 2017 19:52:19
s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/3c/29/3a/3c293ae898c8c4f06c08f47555a34585.jpg
a pofám leszakad ettől a gyerektől!
Jan 06, 2017 19:52:19
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™