szerintem Sodi gyámság alatt van. Azért kapott ilyen enyhe büntetést a rendőrlistáért is.
Professzor úrnak jelentem, hogy kb. 14:50-től 16:15-ig basztam!
Sneci ennyi ideig tartó baszásba belehalna. Ehhez még a másik fél beleegyezése sem kell.
Passzívként nem sok beleszólása van, szerintem... és ezzel még a buziszaunás germánok is egyetértenek!
Ez is igaz, bár én úgy értettem, hogy ha ő lenne az aktív fél. A gyenge szervezete nem bírná. Lehet, hogy pont aközben záródna ki újra a sérve.
óóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Én már nem, de délután basztam! Az is számít?
evidenciákat!!!!!!!!!!!
könyvelem.
nszksz.
én nagy műfszokat dugnák fel neki, hogy milyen tág..............
Sajnos, ez az igazi prof. volt :(((
persze, teszteket végzek, komoly intézeteknek.
Ez igaz! A Professzor úr nélkül semmire sem mennénk, ha valaki baszási, vagy ánusztágulási statisztikákra volna kíváncsi! Ezúton is köszönjük áldozatos munkáját!
"Free Breivik!!! Tűz és vér!! Atomot mekkára!"
/Bronislaw Kaminski/
khm.
Ha nem Tajgi lennél, még menne is az upvote IP cím látás képessége nélkül is!
te mocskos gané endre.................
Az az elképesztő (már a legelején látszik), hogy mennyire nem ért angolul!
SoDI életérzés. Kellene ilyen tanfolyamokat csinálni, mint anno Christian Darnel
Egy doboz energiaitalban fogadtam volna, hogy nem ismeri a "fuse" szó jelentését. Pedig a játék rámutat a tárgyra.
"Speaking of which" - vv...valami..boszorkánnyal fogunk beszélgetni...ha minden igaz.
Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a VR élménytől hányingere lesz. A következő videón meg is mondja, hogy a sisak nem szűk folyosók bejárásáról szóló játékokhoz való, ráadásul még epilepsziás rohamtól is tart a használata közben. Sisak nélkül viszont alig látja át a pályát, így hamarabb [s]feladja[/] megunja a játékot a szokásosnál. Ha igazat mondott, és valóban megrendelte a teljes + deluxe edition változatot előre, akkor már most kidobott pénznek tűnik a vásárlás, mert abból végigjátszást aligha csinál.
megvette a gyagyásh drága pénzen a víárt és nem tud játszani vele mert hányingere van tőle? hát beszarok komolyan xDDD
Nézd meg a barátait: dőrpe, rgl, Kaufmanndilgeci. Egy szaros senki
Miből csinált eddig végigjátszást? Volt kb 1 NFS-videó, aztán a Tomb Raiderrel szerencsétlenkedett pár órát, utána meg jönnek sorban ezek a fos VR baromságok. Szerintem nem volt még olyan játék, amivel pár óránál többet játszott volna. Nem kötik le, mert fogyatékos. Most is hogy örült a döglött lovaknak, gyügyögött, mint egy debil.
Endre, attól meg a nézők kapnak hányingert, hogy végigböfögöd az utolsó 3 percet.
Tegnap basztam! Nővel! Többször is! Szívesen professzor úr! A tudományért élek-halok!
Annyira szép ez a kifejezés, igaz, broni professzor úr?!
Elég lassan gyógyult és újra fel is kellett vágni, szóval amit írsz, nem elképzelhetetlen.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hagymas girosz+sor+kefir+olcso likorke.
Barki bofogne ezektol. Persze nem bele a kameraba.
Mondjuk masztizni se kameraba szokas...
Refluxos böfögése van asodinak
Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a VR élménytől hányingere lesz.
mondjuk bebaszva azért sokkal durvább az ilyesmi mint csak úgy. a refluxra így távdiagnózisban én is elég sokat tennék bár nyilván ez kurva nagy kóklerség, de azért gyanús. azoknak akik keményen piálnak pláne töményet hamar szétbaszódik a gyomruk, aztán jön a reflux meg a befosás!! ami aon kívül hogy másoknak undorító, veszélyes is mert szétmarja a nyelőcsövet aminek elég komoly szövődményei lehetnek. ha tényleg eltávolították a bele egy részét akkor kurva nagy fasz hogy piál meg tömi magába a szemetet. szerintem ez a hülye fasz azért iszik kefírt mert valami internetes okostónitól olvasta, hogy az rendbe teszi a szétbaszott emésztőrendszerét!!!4 azt már csak finoman jegyzem meg hogy a tízéves keresztfiam jobban tud angolul és pláne kurvára jobban játszik mint ez a nyomorult. kibaszott lehangoló volt az egész, bele is tekertem.
Sodi azért iszik kefirt mert olcsó és sokat adnak belőle. Egyszerű lélek asodi.
én ezt nem hiszem. magától csak junkfoodot zabál ez a kretén. piál és tömi magába a kfct meg a gyrost. normális kaját nem eszik, csak amikor a hímnős doktornő elélök egy főzeléket ki tudja miért cserébe :DDDD az utóbbi vidóin folyamatosan böfög meg valószínűleg fingik is, zsóval kurva szar állapotba lehet az emésztőrendszere. kizárt hogy ez az igénytelen gusztustalan, buta fasz kefírt egyen, eddig se tette soha. szerintem annyira szarul van már az alkoholista szar hogy megijedt hogy megdöglik és ilyen neten talált faszságokkal próbálkozik, hogy hátha jobban lesz. szerintemnem lesz!!4
ugy is néz ki..............
*felröhög*
Megvagy Szalontai!!
Itt mindenki Sodika, hahó!
A Sárkány sör nem gyógyítja az impotenciát :(
Proland te vagy az? Te, zsírcsöcsű anyszomorító, panelhégel.
dehogynem, jó nagy pofája volt ott is, csak tele cigányfasszal
szerintem élvezte!!!!!!!!!!!!!!!!!
nincs kizárva, ide is szopni jár
Ez nálad valami visszatérő fixáció, hogy Tóta W- t vizionálod ide, te buta, zsíros, anyádon élősködő proli? Egyáltalán mi a brének jársz ide? Élvezed ha aláznak, te retard?
Proland, mindenki tudja, hogy csak a gyerekszobából hőbörögsz. Soha, semelyik troll ellen nem mertél kiállni, mert nem csak a faszod használhatatlan, hanem te magad is. Egy hájcsöcsű, alkoholista, debil hulladék vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez.
mazo buzi.................direkt megy sittre is!!!!!!!!!!!!!
Nem mesélnél inkább arról, hogy milyen volt, amikor asszonnyá tettek a börtönben, Roland? Hány napig bírtad az ánusztágítást? Befalcoltál, vagy idegösszeomlást kaptál? Melyik miatt dugtak az IMEIbe?
Ez most akkor nem farbatosz volt, aki itt emberkedett? Ohhh...
*szomrúan átgondolja az életét a "Blowing in the wind" dallamára*
Tisztelt professzor úr, ezúttal úgy fogalmaznék, ez a líra, kecik!
Screenshot esetleg? A nem tag trollok kedvéért. Nszksz!
Szerző:
broni
Jan 13, 2017 16:04:27
Válasz
(5)
baszik most valaki???????????
Jan 13, 2017 16:04:27
töppedt buzigolyók
Jan 13, 2017 16:33:59
Hermán az alábbi igen érdekes posztot helyezte ki a Púpfalra:
"Hermán Péter
–
Farkas Endre Kiss
11 órája ·
Addig egy kis olvasnivaló. Nyugodtan játszhatsz napi 20 órát.....nincs semmi baj!!! Okos !!!
Nyugodtan játszhatsz napi 20 órát? Kirúgták?
A cselekvőképességre vonatkozó szabályozás viszont szerkezetében és tartalmában jelentősen módosult. Eddig „be volt szorítva” néhány §-ba, most viszont súlyának megfelelő terjedelemmel szerepel a törvénykönyvben ez a jogterület. A cselekvőképesség ugyanis kihat a Ptk. összes többi könyvére is: minden jogviszonynál alapvető kérdés, hogy tud-e önállóan és érvényesen nyilatkozni az abban érintett jogalany.(...)
Vajon miért értekezik Hermán Sodinak a cselekvőképesség korlátozásáról?
"Hermán Péter
–
Farkas Endre Kiss
11 órája ·
Addig egy kis olvasnivaló. Nyugodtan játszhatsz napi 20 órát.....nincs semmi baj!!! Okos !!!
Nyugodtan játszhatsz napi 20 órát? Kirúgták?
A cselekvőképességre vonatkozó szabályozás viszont szerkezetében és tartalmában jelentősen módosult. Eddig „be volt szorítva” néhány §-ba, most viszont súlyának megfelelő terjedelemmel szerepel a törvénykönyvben ez a jogterület. A cselekvőképesség ugyanis kihat a Ptk. összes többi könyvére is: minden jogviszonynál alapvető kérdés, hogy tud-e önállóan és érvényesen nyilatkozni az abban érintett jogalany.(...)
Vajon miért értekezik Hermán Sodinak a cselekvőképesség korlátozásáról?
szerintem Sodi gyámság alatt van. Azért kapott ilyen enyhe büntetést a rendőrlistáért is.
Jan 13, 2017 16:33:59
Aczél elvtárs
Jan 13, 2017 16:46:44
Jan 13, 2017 16:46:44
broni
Jan 13, 2017 16:50:15
[quote=Aczél elvtárs]Professzor úrnak jelentem, hogy kb. 14:50-től 16:15-ig basztam![/quote
nszksz, könyvelem!!!!!!!!!!
nszksz, könyvelem!!!!!!!!!!
Jan 13, 2017 16:50:15
Škoda Superb
Jan 13, 2017 16:50:45
Sneci ennyi ideig tartó baszásba belehalna. Ehhez még a másik fél beleegyezése sem kell.
Jan 13, 2017 16:50:45
broni
Jan 13, 2017 16:52:58
szerintem Sodi gyámság alatt van
akkor ezért nem jár szavazni se.............
akkor ezért nem jár szavazni se.............
Jan 13, 2017 16:52:58
Aczél elvtárs
Jan 13, 2017 16:55:22
Passzívként nem sok beleszólása van, szerintem... és ezzel még a buziszaunás germánok is egyetértenek!
Jan 13, 2017 16:55:22
Škoda Superb
Jan 13, 2017 16:57:25
Ez is igaz, bár én úgy értettem, hogy ha ő lenne az aktív fél. A gyenge szervezete nem bírná. Lehet, hogy pont aközben záródna ki újra a sérve.
Jan 13, 2017 16:57:25
Aczél elvtárs
Jan 13, 2017 16:59:03
Milyen lehet Sodi begombázva? Minden drogot kipróbáltatnék vele, be a ketrecbe aztán durr. Néha megpiszkálnám egy elektromos ösztökével, hogy mit reagál. :-))))
Jan 13, 2017 16:59:03
Schwezoff David
Jan 13, 2017 17:28:11
Jan 13, 2017 17:28:11
broni
Jan 13, 2017 17:38:34
Tex!
A cimet olvasd!
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fzene%2F2017%2F01%2F13%2Fslow_village_201x_albumpremier%2F
A cimet olvasd!
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fzene%2F2017%2F01%2F13%2Fslow_village_201x_albumpremier%2F
óóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 13, 2017 17:38:34
Dalbeer
Jan 13, 2017 18:24:19
Jan 13, 2017 18:24:19
broni
Jan 13, 2017 18:34:20
evidenciákat!!!!!!!!!!!
könyvelem.
nszksz.
Jan 13, 2017 18:34:20
broni
Jan 13, 2017 18:35:50
Milyen lehet Sodi begombázva? Minden drogot kipróbáltatnék vele, be a ketrecbe aztán durr. Néha megpiszkálnám egy elektromos ösztökével, hogy mit reagál. :-))))
Jan 13, 2017 18:35:50
IP Látó Irén
Jan 13, 2017 18:38:36
Jan 13, 2017 18:38:36
broni
Jan 13, 2017 18:48:45
Jan 13, 2017 18:48:45
KSH
Jan 13, 2017 19:36:31
Ez igaz! A Professzor úr nélkül semmire sem mennénk, ha valaki baszási, vagy ánusztágulási statisztikákra volna kíváncsi! Ezúton is köszönjük áldozatos munkáját!
"Free Breivik!!! Tűz és vér!! Atomot mekkára!"
/Bronislaw Kaminski/
Jan 13, 2017 19:36:31
-
Jan 13, 2017 19:55:00
Jan 13, 2017 19:55:00
broni
Jan 13, 2017 20:37:47
A legfeketébb álmok a Kígyó lefejezték
a fejét égett a nap, de a test megszökött
Ez alagút a föld alatt volt, mint egy anyaméh
ragyogás az isteni arany fény
a legsötétebb rémálmok a lény jelent meg, mint egy árnyék
Körözött körül, és bámult vele pókszerű szeme
hallottam ez nehéz, tüzes kénes légzés
és a csendes meghívást ez véres ajkak
a sötét anya, aki vezeti a kertek az álmok
Minden, amit elénk van jelentése
ez egy képlet,A varázslat megtalálható
Azoknak, akiknek voins vére Samael folyik
dicsérlek téged O Lilith a pusztító
Adj meg áldások
Add a sötét áldások
Mutasd meg az elképzelés a legsötétebb dicsőség
A végén az összes ... a végén minden Flesh
Lilith a pusztító, yu a végén minden test
vége minden ... a végén minden test
mellett a pálya telített vér által
Upon a web által elfoglalt bojtorjánról
révén a boody kapuk
majd elvezet a végéig,Ama Lilith
szét a szárnyait - Ama Lilith
Feltárja a fekete lángokat - Ama Lilith
Istennő Sitra-Ahra - Ama Lilith
megvédjen minket - Ama Lilith
Vezess minket - Ama Lilith
vége felé - Ama Lilith
-ig felvilágosodás - Ama Lilith
A végén látni fogjuk az ördög
arca nélkül a sötét maszk
és a körmök, amelyek megnyitják a patakok kezünkből
válni csatornák kenyerét tenger ...
youtu.be/CL-uoXVjfZM
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
a fejét égett a nap, de a test megszökött
Ez alagút a föld alatt volt, mint egy anyaméh
ragyogás az isteni arany fény
a legsötétebb rémálmok a lény jelent meg, mint egy árnyék
Körözött körül, és bámult vele pókszerű szeme
hallottam ez nehéz, tüzes kénes légzés
és a csendes meghívást ez véres ajkak
a sötét anya, aki vezeti a kertek az álmok
Minden, amit elénk van jelentése
ez egy képlet,A varázslat megtalálható
Azoknak, akiknek voins vére Samael folyik
dicsérlek téged O Lilith a pusztító
Adj meg áldások
Add a sötét áldások
Mutasd meg az elképzelés a legsötétebb dicsőség
A végén az összes ... a végén minden Flesh
Lilith a pusztító, yu a végén minden test
vége minden ... a végén minden test
mellett a pálya telített vér által
Upon a web által elfoglalt bojtorjánról
révén a boody kapuk
majd elvezet a végéig,Ama Lilith
szét a szárnyait - Ama Lilith
Feltárja a fekete lángokat - Ama Lilith
Istennő Sitra-Ahra - Ama Lilith
megvédjen minket - Ama Lilith
Vezess minket - Ama Lilith
vége felé - Ama Lilith
-ig felvilágosodás - Ama Lilith
A végén látni fogjuk az ördög
arca nélkül a sötét maszk
és a körmök, amelyek megnyitják a patakok kezünkből
válni csatornák kenyerét tenger ...
youtu.be/CL-uoXVjfZM
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
Jan 13, 2017 20:37:47
repúl a pöttyös labda
Jan 13, 2017 20:40:55
Ó, nagy nevetések, mókák, humor.
S most, gúny, cinizmus, gőg.
Egyszer egy szép napon,
Tudom, hogy elhagyom
A Fórum't, ahol éltek.
Mindent leszarok,
Mit Broni mondhatott,
És a többi?
Csak kísêrtet.
Banshee, három rendőrnőbe vagyok szerelmes. Válasszak egyet közülük és a többivel legyek őszinte, VAGY optimalizáljam a heteimet mind a háromra, s vállaljam a belsősneten borítékolható lebukást?
Egyszer egy szép napon,
Tudom, hogy elhagyom
A Fórum't, ahol éltek.
Mindent leszarok,
Mit Broni mondhatott,
És a többi?
Csak kísêrtet.
Banshee, három rendőrnőbe vagyok szerelmes. Válasszak egyet közülük és a többivel legyek őszinte, VAGY optimalizáljam a heteimet mind a háromra, s vállaljam a belsősneten borítékolható lebukást?
Jan 13, 2017 20:40:55
retarDetektor
Jan 13, 2017 21:00:45
Egyszer egy szép napon,
Tudom, hogy elhagyom
A Fórum't, ahol éltek.
Mindent leszarok,
Mit Broni mondhatott,
És a többi?
Csak kísêrtet.
Egyszer egy szép napon,
Tudom, hogy elhagyom
A Fórum't, ahol éltek.
Mindent leszarok,
Mit Broni mondhatott,
És a többi?
Csak kísêrtet.
khm.
Jan 13, 2017 21:00:45
-
Jan 13, 2017 21:02:37
Az új közvetítésben 16:10-nél az ocsmány konyhában kinyitja a hűtőt, majd megjegyzi: Ilyen volt a Nándorfehérvár közbe is.
Komolyan elképesztő.
www.youtube.com/watch?v=mwGjbmmeF04
Komolyan elképesztő.
www.youtube.com/watch?v=mwGjbmmeF04
Jan 13, 2017 21:02:37
Karandas
Jan 13, 2017 21:02:47
Egyszer egy szép napon,
Tudom, hogy elhagyom
A Fórum't, ahol éltek.
Mindent leszarok,
Mit Broni mondhatott,
És a többi?
Csak kísêrtet.
Egyszer egy szép napon,
Tudom, hogy elhagyom
A Fórum't, ahol éltek.
Mindent leszarok,
Mit Broni mondhatott,
És a többi?
Csak kísêrtet.
Ha nem Tajgi lennél, még menne is az upvote IP cím látás képessége nélkül is!
Jan 13, 2017 21:02:47
-
Jan 13, 2017 21:09:49
A végén hányinger tör rá a konyhai emlékek miatt és öklendezni kezd, majd lekapcsolja a közvetítést.
Jan 13, 2017 21:09:49
broni
Jan 13, 2017 21:34:47
Az új közvetítésben 16:10-nél az ocsmány konyhában kinyitja a hűtőt, majd megjegyzi: Ilyen volt a Nándorfehérvár közbe is.
Komolyan elképesztő.
youtube.com/watch?v=mwGjbmmeF04
Komolyan elképesztő.
te mocskos gané endre.................
Jan 13, 2017 21:34:47
Škoda Superb
Jan 13, 2017 22:31:06
Komolyan elképesztő.
Komolyan elképesztő.
Jan 13, 2017 22:31:06
Dalbeer
Jan 13, 2017 22:37:00
Komolyan elképesztő.
Komolyan elképesztő.
SoDI életérzés. Kellene ilyen tanfolyamokat csinálni, mint anno Christian Darnel
Jan 13, 2017 22:37:00
-
Jan 13, 2017 23:02:22
Egy doboz energiaitalban fogadtam volna, hogy nem ismeri a "fuse" szó jelentését. Pedig a játék rámutat a tárgyra.
"Speaking of which" - vv...valami..boszorkánnyal fogunk beszélgetni...ha minden igaz.
Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a VR élménytől hányingere lesz. A következő videón meg is mondja, hogy a sisak nem szűk folyosók bejárásáról szóló játékokhoz való, ráadásul még epilepsziás rohamtól is tart a használata közben. Sisak nélkül viszont alig látja át a pályát, így hamarabb [s]feladja[/] megunja a játékot a szokásosnál. Ha igazat mondott, és valóban megrendelte a teljes + deluxe edition változatot előre, akkor már most kidobott pénznek tűnik a vásárlás, mert abból végigjátszást aligha csinál.
Jan 13, 2017 23:02:22
végigjátszás
Jan 13, 2017 23:03:55
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jan 13, 2017 23:03:55
P. Barbara
Jan 13, 2017 23:31:04
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
megvette a gyagyásh drága pénzen a víárt és nem tud játszani vele mert hányingere van tőle? hát beszarok komolyan xDDD
Jan 13, 2017 23:31:04
-
Jan 13, 2017 23:33:34
A négy etyetemi szakot elnemvégzett értelmiségit láthatjuk, amint szemrebbenés nélkül beleböfög meg beleásít az ember pofájába. Igazi tahó.
Jan 13, 2017 23:33:34
Dalbeer
Jan 13, 2017 23:40:16
A négy etyetemi szakot elnemvégzett értelmiségit láthatjuk, amint szemrebbenés nélkül beleböfög meg beleásít az ember pofájába. Igazi tahó.
Nézd meg a barátait: dőrpe, rgl, Kaufmanndilgeci. Egy szaros senki
Jan 13, 2017 23:40:16
Hiénaverő
(
x17)
Jan 14, 2017 00:25:38
x17)
Csekonics báró hamar feladta a spórolós lájfsztájlt. Mikor is találta ki a spórolós excelt, november végén? hány felesleges szar kerülhetett azóta bele?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-------------------------
Jan 14, 2017 00:28:38
Oooooaaarrrggghhh!
Jan 14, 2017 00:28:38
töppedt buzigolyók
Jan 14, 2017 01:12:08
Miből csinált eddig végigjátszást? Volt kb 1 NFS-videó, aztán a Tomb Raiderrel szerencsétlenkedett pár órát, utána meg jönnek sorban ezek a fos VR baromságok. Szerintem nem volt még olyan játék, amivel pár óránál többet játszott volna. Nem kötik le, mert fogyatékos. Most is hogy örült a döglött lovaknak, gyügyögött, mint egy debil.
Jan 14, 2017 01:12:08
kripli figyelő
Jan 14, 2017 02:03:52
De ez azért van mert élethű,nincs mozgás és azt hiszi a szervezete hogy megmérgezték.A kefíres sörhöz még véletlenül sincs köze.A fehér szőnyeget újra pucolhatja recskaboy,vajon hányszor hányta nár össze. Jan 14, 2017 02:03:52
kripli figyelő
Jan 14, 2017 02:08:36
Lehet ez a mese a főbérlőnek,kiömlött a kefír a szőnyegre.Ezt a szobát is hamar lepusztítja ez a dögvész.
Jan 14, 2017 02:08:36
Protipp
Jan 14, 2017 02:49:50
Endre, attól meg a nézők kapnak hányingert, hogy végigböfögöd az utolsó 3 percet.
Jan 14, 2017 02:49:50
Protipp
Jan 14, 2017 02:54:27
Jan 14, 2017 02:54:27
Protipp
Jan 14, 2017 02:57:32
Nem való emberek közé ez az állat.
Biztos a munkahelyén is fingott meg böfögött ez a félszerzet a többiek orra alá, pofájába.
Nem csoda, hogy szóba sem álltak vele.
Biztos a munkahelyén is fingott meg böfögött ez a félszerzet a többiek orra alá, pofájába.
Nem csoda, hogy szóba sem álltak vele.
Jan 14, 2017 02:57:32
Protipp
Jan 14, 2017 03:02:38
1 óra élő közvetítésbe körülbelül 15-30-at böfög. Beszarás.
Remélem valami halálos és fájdalmas betegsége van.
Jan 14, 2017 03:02:38
Textilfrei Thetan
Jan 14, 2017 07:33:56
evidenciákat!!!!!!!!!!!
könyvelem.
nszksz.
könyvelem.
nszksz.
Tegnap basztam! Nővel! Többször is! Szívesen professzor úr! A tudományért élek-halok!
Jan 14, 2017 07:33:56
Schwezoff David
Jan 14, 2017 08:00:59
VR-kozfetyites kozben a Gyagyas epilepszias rohamot kap, raharap a 23 centisre es megfullad.
A berlini korboncnokok nem ertik az esetet.
A berlini korboncnokok nem ertik az esetet.
Jan 14, 2017 08:00:59
Reflux Rezső
Jan 14, 2017 08:26:44
* böff-böff * Remélem valami halálos és fájdalmas betegsége van.
Jan 14, 2017 08:26:44
-
Jan 14, 2017 09:39:02
Komolyan mondom felbasz a gyagyás igénytelensége. Lehet bazmeg normálisan is böfögni, telezabál magam a vasárnapi ebédnél én is szoktam, de bazzeg nem hányok oda az asztalra kb. Olyan szinten neveletlen antiszociális kretén, hogy tényleg ki kellene zárni a kutyaólba, mert emberek közé nem való. Rossz, kellenetlen ránézni a deformált fejére, az ocsmány bűzlő fogsorra, emellett meg full debil szerinte vicces inkább kínos gügyögés. Igazi vesztes.
Jan 14, 2017 09:39:02
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 14, 2017 10:18:02
Kár, hogy megint letiltották a Facebookon.
Olyan szívesen olvasnék a kondis élményeiről. (pr)
Olyan szívesen olvasnék a kondis élményeiről. (pr)
Jan 14, 2017 10:18:02
Örebro
(
x17)
Jan 14, 2017 11:59:48
x17)
szepvok
broni
Jan 14, 2017 12:03:11
nszksz.könyveltem.
hejjj jehova!!!!!!!!!!!!!
nszksz.könyveltem.
hejjj jehova!!!!!!!!!!!!!
Jan 14, 2017 12:03:11
broni
Jan 14, 2017 12:12:28
sodi, te vagy hajdú péter új barátnője??????????
Jan 14, 2017 12:12:28
töppedt buzigolyók
Jan 14, 2017 12:37:27
a böfögésnek tuti köze van a sérvműtéthez. Szerintem kivágtak belőle pár méter elhalt belet, és most nem tud normálisan emészteni. Ez megmagyarázná a kefirt is. Lehet csak ilyen cuccokat ehet, könnyen emészthető szarokat.
Jan 14, 2017 12:37:27
Škoda Superb
Jan 14, 2017 12:46:54
a böfögésnek tuti köze van a sérvműtéthez. Szerintem kivágtak belőle pár méter elhalt belet, és most nem tud normálisan emészteni. Ez megmagyarázná a kefirt is. Lehet csak ilyen cuccokat ehet, könnyen emészthető szarokat.
Jan 14, 2017 12:46:54
banshee
(
x24)
Jan 14, 2017 12:53:11
x24)
Elég lassan gyógyult és újra fel is kellett vágni, szóval amit írsz, nem elképzelhetetlen.
broni
Jan 14, 2017 12:55:54
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 14, 2017 12:55:54
broni
Jan 14, 2017 12:59:00
Harminc civil halott egy moszuli légicsapásban
ez a 444-en, vót, de a cikk lemaradt...............
ez a 444-en, vót, de a cikk lemaradt...............
Jan 14, 2017 12:59:00
Schwezoff David
Jan 14, 2017 13:17:36
Hagymas girosz+sor+kefir+olcso likorke.
Barki bofogne ezektol. Persze nem bele a kameraba.
Mondjuk masztizni se kameraba szokas...
Jan 14, 2017 13:17:36
-
Jan 14, 2017 13:29:30
www.youtube.com/watch?v=MPNFp15oxM0
24:27 után orbitális böff. Ezt a gyagyás tahót.
24:27 után orbitális böff. Ezt a gyagyás tahót.
Refluxos böfögése van asodinak
Jan 14, 2017 13:29:30
broni
Jan 14, 2017 13:35:21
[quote=-]Refluxos böfögése van asodinak[/quote
sok gyomorsav.ismerős.
sok gyomorsav.ismerős.
Jan 14, 2017 13:35:21
broni
Jan 14, 2017 13:50:26
sodi, vágasd ki a bélrendszered., ezután egy zacskóba kell ürítened.
Jan 14, 2017 13:50:26
broni
Jan 14, 2017 13:52:23
Jan 14, 2017 13:52:23
csivaegő
Jan 14, 2017 13:58:17
Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a VR élménytől hányingere lesz.
mondjuk bebaszva azért sokkal durvább az ilyesmi mint csak úgy. a refluxra így távdiagnózisban én is elég sokat tennék bár nyilván ez kurva nagy kóklerség, de azért gyanús. azoknak akik keményen piálnak pláne töményet hamar szétbaszódik a gyomruk, aztán jön a reflux meg a befosás!! ami aon kívül hogy másoknak undorító, veszélyes is mert szétmarja a nyelőcsövet aminek elég komoly szövődményei lehetnek. ha tényleg eltávolították a bele egy részét akkor kurva nagy fasz hogy piál meg tömi magába a szemetet. szerintem ez a hülye fasz azért iszik kefírt mert valami internetes okostónitól olvasta, hogy az rendbe teszi a szétbaszott emésztőrendszerét!!!4 azt már csak finoman jegyzem meg hogy a tízéves keresztfiam jobban tud angolul és pláne kurvára jobban játszik mint ez a nyomorult. kibaszott lehangoló volt az egész, bele is tekertem.
Jan 14, 2017 13:58:17
broni
Jan 14, 2017 14:09:08
hamar szétbaszódik a gyomruk,
én gyomrom is elég tré........mondjuk van mitől.........))))))))
én gyomrom is elég tré........mondjuk van mitől.........))))))))
Jan 14, 2017 14:09:08
KEFIREMET
Jan 14, 2017 14:24:40
Jan 14, 2017 14:24:40
-
Jan 14, 2017 14:47:31
Jan 14, 2017 14:47:31
Púpos Recskapók
Jan 14, 2017 15:11:20
Szerintem is gyomorproblémák miatt iszik kefírt a gnóm.
Max az a kérdés, a műtét után a doki mondta-e, vagy valami retardált tanács valami retardált haverjától, hogy ezzel kezelje az alkohol + szemét kaják miatt kialakult refluxát.
Max az a kérdés, a műtét után a doki mondta-e, vagy valami retardált tanács valami retardált haverjától, hogy ezzel kezelje az alkohol + szemét kaják miatt kialakult refluxát.
Jan 14, 2017 15:11:20
Škoda Superb
Jan 14, 2017 15:18:48
Endre, mi volt az ebéd? Kefírpörkölt?
Jan 14, 2017 15:18:48
csivaegő
Jan 14, 2017 15:44:25
én ezt nem hiszem. magától csak junkfoodot zabál ez a kretén. piál és tömi magába a kfct meg a gyrost. normális kaját nem eszik, csak amikor a hímnős doktornő elélök egy főzeléket ki tudja miért cserébe :DDDD az utóbbi vidóin folyamatosan böfög meg valószínűleg fingik is, zsóval kurva szar állapotba lehet az emésztőrendszere. kizárt hogy ez az igénytelen gusztustalan, buta fasz kefírt egyen, eddig se tette soha. szerintem annyira szarul van már az alkoholista szar hogy megijedt hogy megdöglik és ilyen neten talált faszságokkal próbálkozik, hogy hátha jobban lesz. szerintemnem lesz!!4
Jan 14, 2017 15:44:25
púp-orr-sérvész
Jan 14, 2017 15:51:45
Végigjátszás? LOL
Gyagyás nézz bele ebbe a végigjátszós videóba:
www.youtube.com/watch?v=VpiNDxssUL0
Ja, hogy te szédülsz?
Oh well, kinek a joystick, kinek a piton áll kézre...
www.youtube.com/watch?v=VpiNDxssUL0
Ja, hogy te szédülsz?
végigjátszást aligha csinál.
Jan 14, 2017 15:51:45
-
Jan 14, 2017 16:10:25
24.hu/kozelet/2017/01/14/egy-kereszteny-is-lehet-porno-es-maszturbaciofuggo/
A Nemzet Maszturbátorának figyelmébe
A Nemzet Maszturbátorának figyelmébe
Jan 14, 2017 16:10:25
broni
Jan 14, 2017 16:10:30
sodi, akkor te műtét előtt kaptál beöntést.......élvzted????
Jan 14, 2017 16:10:30
kripli figyelő
Jan 14, 2017 16:25:36
Lehet azért kefírezik a szauna kukkoló mert a bélmozgása már nem az igazi.Hashajtónak használja mert különben belészorul a szar,az meg fájdalmas és asodi nem bírja a fájdalmat.Nem hiába van az a mondás hogy szarból van asodi.
Jan 14, 2017 16:25:36
broni
Jan 14, 2017 16:30:19
szerintem ég a gyomra.a kefir jó rá.
Jan 14, 2017 16:30:19
Reflux Rezső
Jan 14, 2017 16:32:48
Sodika szelel, mint egy kéthetes vízihulla, ez shiker!
Jan 14, 2017 16:32:48
broni
Jan 14, 2017 16:35:55
Sodika szelel, mint egy kéthetes vízihulla, ez shiker!
ugy is néz ki..............
Jan 14, 2017 16:35:55
broni
Jan 14, 2017 17:35:34
Jan 14, 2017 17:35:34
Reflux Rezső
Jan 14, 2017 17:47:07
*felröhög*
Jan 14, 2017 17:47:07
borika
Jan 14, 2017 17:49:26
Végigjátszás? LOL
youtube.com/watch?v=VpiNDxssUL0
Ja, hogy te szédülsz?
youtube.com/watch?v=VpiNDxssUL0
Ja, hogy te szédülsz?
Megvagy Szalontai!!
Jan 14, 2017 17:49:26
Az igazi Reflux Rezső
Jan 14, 2017 18:19:59
*felröhög*
ki annyira retardált, hogy ezt a nikket hamisítja? Jan 14, 2017 18:19:59
-
Jan 14, 2017 18:33:57
Ha jeges a duna, amikor belebaszom a burzsujszarevő patkányszar trollt visszapattan és megint le tudom pofozni. Ez siker.
Jan 14, 2017 18:33:57
evidenciák
Jan 14, 2017 18:34:41
ki annyira retardált, hogy ezt a nikket hamisítja?
Itt mindenki Sodika, hahó!
Jan 14, 2017 18:34:41
rossz hír újpalotáról
Jan 14, 2017 18:36:25
Ha jeges a duna, amikor belebaszom a burzsujszarevő patkányszar trollt visszapattan és megint le tudom pofozni. Ez siker.
A Sárkány sör nem gyógyítja az impotenciát :(
Jan 14, 2017 18:36:25
Harambe a biboldó
Jan 14, 2017 18:37:09
Proland te vagy az? Te, zsírcsöcsű anyszomorító, panelhégel.
Jan 14, 2017 18:37:09
broni
Jan 14, 2017 18:39:42
roland, hogy volt, amiről rgl meséltz, mikor seggbebasztak a sitten?????????????akkor nem volt nagy pofád, mi,
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jan 14, 2017 18:39:42
Brian
Jan 14, 2017 18:42:22
roland, hogy volt, amiről rgl meséltz, mikor seggbebasztak a sitten?????????????akkor nem volt nagy pofád, mi,
Jan 14, 2017 18:42:22
broni
Jan 14, 2017 18:44:33
Jan 14, 2017 18:44:33
Brian
Jan 14, 2017 19:32:58
nincs kizárva, ide is szopni jár
Jan 14, 2017 19:32:58
broni
Jan 14, 2017 20:16:21
[quote=Brian]nincs kizárva, ide is szopni jár[/quote
fehérjedús táplálék......
fehérjedús táplálék......
Jan 14, 2017 20:16:21
broni
Jan 14, 2017 20:27:24
Távol ezeket a földeket
, ahol az istenek irgalom doesnt elérni
, ha az a zsidó pásztor elfelejtette
elhamvasztották a láng a gyűlölet
van a szeretet Adams gyermekek
megszűnt, és elszáradt
Az árnyék építeni a királyságot
, és egy új, fekete Isten emelkedett ő dicsőségét
vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
a rituális átokkal élet
iszunk a rothadó vér,
a koponya, az istenek alkotás
a halállal a hívők Krisztus a fejekben
a bűz a döglött patkányokat
az égő kegyeleti lehűtött
a hit megingott
, és ha egyszer tagadás az isten ...
Mi vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!!
megszűnt, és elszáradt
vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
a rituális átokkal élet
iszunk a rothadó vér,
a hit megingott
Mi vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
Jan 14, 2017 20:27:24
-
Jan 14, 2017 20:28:45
Akkor röhögjél te kapitalista fossöpredék biboldó szar ha nyakonbaszlak a körúton. Szalay meg bede kézenfogva mehetnek seggrepacsizni borsósgyú sorosbérenc trollszar tótawvel
Jan 14, 2017 20:28:45
Harambe a biboldó
Jan 14, 2017 20:34:43
Akkor röhögjél te kapitalista fossöpredék biboldó szar ha nyakonbaszlak a körúton. Szalay meg bede kézenfogva mehetnek seggrepacsizni borsósgyú sorosbérenc trollszar tótawvel
Ez nálad valami visszatérő fixáció, hogy Tóta W- t vizionálod ide, te buta, zsíros, anyádon élősködő proli? Egyáltalán mi a brének jársz ide? Élvezed ha aláznak, te retard?
Jan 14, 2017 20:34:43
trendbeli garázdaság
Jan 14, 2017 20:35:38
Proland, mindenki tudja, hogy csak a gyerekszobából hőbörögsz. Soha, semelyik troll ellen nem mertél kiállni, mert nem csak a faszod használhatatlan, hanem te magad is. Egy hájcsöcsű, alkoholista, debil hulladék vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jan 14, 2017 20:35:38
broni
Jan 14, 2017 20:36:25
mazo buzi.................direkt megy sittre is!!!!!!!!!!!!!
Jan 14, 2017 20:36:25
kínzó kérdés
Jan 14, 2017 20:37:00
Nem mesélnél inkább arról, hogy milyen volt, amikor asszonnyá tettek a börtönben, Roland? Hány napig bírtad az ánusztágítást? Befalcoltál, vagy idegösszeomlást kaptál? Melyik miatt dugtak az IMEIbe?
Jan 14, 2017 20:37:00
ál-tajgi figyelő
Jan 14, 2017 20:38:32
Ez mire jó?
Jan 14, 2017 20:38:32
Harambe a biboldó
Jan 14, 2017 20:41:46
Ez mire jó?
Ez most akkor nem farbatosz volt, aki itt emberkedett? Ohhh...
*szomrúan átgondolja az életét a "Blowing in the wind" dallamára*
Jan 14, 2017 20:41:46
Karandas
Jan 14, 2017 20:45:45
Távol ezeket a földeket
megszűnt, és elszáradt
vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
a rituális átokkal élet
iszunk a rothadó vér,
a hit megingott
Mi vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
megszűnt, és elszáradt
vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
a rituális átokkal élet
iszunk a rothadó vér,
a hit megingott
Mi vagyunk a fekete nyíl
mérgezett a kígyó
célzó szent galamb
az orr, a bukott angyal
Tisztelt professzor úr, ezúttal úgy fogalmaznék, ez a líra, kecik!
Jan 14, 2017 20:45:45
broni
Jan 14, 2017 20:48:04
kedves karandas, nszksz!!!!!!!!!!
Jan 14, 2017 20:48:04
Harambe a biboldó
Jan 14, 2017 20:57:51
Gyors témaváltás, az Sherlock Porksológia irányába:
Ezt most fedeztem fel. Gondolom a Tanszéki Trollégák már ismerték...
tkemlek.eu5.org/
Elsőévesnek minden vicc új.
Ezt most fedeztem fel. Gondolom a Tanszéki Trollégák már ismerték...
tkemlek.eu5.org/
Elsőévesnek minden vicc új.
Jan 14, 2017 20:57:51
Karandas
Jan 14, 2017 21:07:08
Endre!
Ehhez mit szólsz? Gondolom ne véletlen a tízszeres nagyítás...
www.facebook.com/groups/pestenhallottameredeti/permalink/1249384278517331/
www.facebook.com/groups/pestenhallottameredeti/permalink/1249384278517331/
Jan 14, 2017 21:07:08
trendbeli garázdaság
Jan 14, 2017 21:09:01
Endre!
facebook.com/groups/pestenhallottameredeti/permalink/1249384278517331/
facebook.com/groups/pestenhallottameredeti/permalink/1249384278517331/
Screenshot esetleg? A nem tag trollok kedvéért. Nszksz!
Jan 14, 2017 21:09:01
79 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™