minden retard azt hiszi, hogy mindenki más is az. az ukrán skizofrén, és azt hiszi, az a normális, ha valaki egy dolgon kattog egész életében.
Broni, ha levágod az ősz impotens faszát, és elhozod nekünk hogy kitűzhessük a tanszék bejárata fölé kapudísznek, elintézem, hogy szájba hugyozzon egy egész lánykollégium!
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
csak ne csukjanak le...aranyerem van(((((((((((((((((
Az nem baj xD
csúnya vok.szőrös, kopasz, ........faszom, véletlenül 2 altatót nyomtam be, álmos vok.
Baszki kisboros, ilyen öngólokat még Sodi sem szokott rúgni?
Te hol laksz? A mamahotelben.
Téged ki tart el? A Németországban robotoló apád.
a kutatás amire a debil kisboros hivatkozik:
m.bild.de/regional/berlin/linksextremismus/92-prozent-der-berliner-linksradikalen-wohnen-noch-bei-mutti-44249918.bildMobile.html#fromWall
hát akkor erről meg az értelmi képességeidről úgy nagyjából ennyit, debil kisboros.
:DDD
Ha nem lett volna öngól, akkor is max kapufa lett volna, csak a magam nevében beszélhetek, de én se anyáméknál nem lakok, se balos, se újságíró nem vagyok, de legalább nem hogy magamat el tudom tartani, hanem mellette egy barátnőt is. Szerintem sokan vannak itt még így.
Boroszláv!
A hülye linkjeidet a paranoid skizofrén tálalással szerintem tartsd meg a FB üzenőfaladra! Ott a döglött kiskutya kókadt fasza sem olvassa, nem csinálsz magadból még nagyobb bohócot.
Kisboros mentségére, ő csak bedőlt a fideszes fake news propagandának.
néhány troll értelmesnek tartja kisborost, mert jól sakkozik. szerintem ezt felül kellene vizsgálniuk, mert ő csak egy játékon belül értelmes, és azon kívül gecibuta. pont annyi esze van, mint a gecibuta sodikának. mindketten elhisznek bármit ami erősíti a prekoncepcióikat. az ilyen ostoba emberek az álhírek célközönsége.
Ráadásul folyton a hatóságokat és nagyvállalatokat irányító trollok bukásáról fantáziál, tehát tulajdonképpén baloldali aktivista.
(Amúgy már a 888 cikkéből sejteni lehetett, hogy itt nem a "baloldalról" van szó, hanem a berlini autógyújtogató noborder-nonation szélsőbalos szubkultúra lúzereiről, amibe Angyinéni is tartozik.)
Szegény kisdobos, nem csak a szoci trollok, de a fideszes trollok is bántják.
Én mondom, nincs igazság a földön!
ez tipikus kisboros, korábban is szórta itt az álhíreken alapuló szenzációit. annyi esze sincs, hogy rákattintson a linkekre a cikkben, és elolvassa, hogy konkrétan miről is van szó. aztán levonja az álhír alapján a következtetést, hogy biztos a hazai viszonyok is pont ilyenek, azaz a trollok rosszak, mert soros pénzén élnek és az anyjuknál laknak, ezzel szemben ő jó, mert ő nem az anyjánál lakik. ja bocs, de.
Bobby Fischer is milyen geci jól sakkozott, aztán élete végére ő is megbolondult. Borogyin tragédája az, hogy ő még azelőtt bolondult meg, hogy igazán komoly eredményeket ért volna el a játékban. Így aztán már nem őrült zseniként fognak rá emlékezni, mint bobby Fischerre, hanem csak egy szimpla őrültként, aki totál leépülve fenyegetőzött a neten, a röhejes ujjatlan kesztyűjében.
Csernobilra is rátették a kezüket a szcientológusok?
Kisboros, még egy fejed fog nőni, és az is zsíros lesz!
A reni szarából szart szart is megennéd?
nekem muszáj sajnos. zsír meg dögöljön meg végre
Én is olvasok néha, van annyira fos, mint a 444.hu, de van még hová menni lejjebb mindkettőnek.
Mészáros Lőrinc vagy Soros Gyuri bá pénzén füvezünk/pálinkázunk be "újságírás közben" az tökmindegy, lényeg, hogy a Jabilban robotoló sakkbajnokon jókat lehet röhögni.
Szerintem tajgi volt, nagyon megörült a heti egy (fél perces) merevedésének és ezt rögtön meg kellett osztania valakivel.
Szerelmes belém és viszavágyott hozzám. Ilyen nagyon egyszerű ez!
nem ér rá, éppen együtt ég az öreg buzikkal a pokol tüzében, hahó!
"Talán a mi generációnk meg tudja ezt változtatni, ha több zsidó származású fiatal kerül felelős pozícióba, ha kezet tudunk nyújtani egymás felé, jobban megérteni egymást, és ezáltal új fejezetet nyitni"
VONA GÁBOR IS EGY TROLL!!!KASZABLOKKA!!!
Rend van, na.
Na itt kell a harcot feladni, Lackó!
ha már ezt a szart megtaláltad, ajánlom még a mennyei próféciákat, az is fog tetszeni. castanedahoz te buta vagy sajnos (pedig az is nagy kókler volt) , de oshot még posztolhatnál. meg van az a vonzás törvénye vagy mi meg kyosaki. hajrá lackó.
Pörgőrúgás ellen mit sem ér a kaszablokka!
Kisruszki, megint hazudozol, és próbálod magad áldozatnak beállítani. Nem azért mutogattak rád, mert ukrán vagy, hanem mert nagyon súlyos problémáid voltak már, mire a szüleid úgy döntöttek, hogy áttesznek a Kabayba. Mit gondoltál, egy kisvárosban milyen gyorsan terjed el a híre annak, hogy jön az iskolába egy idegbeteg gyerek? Neked már híred volt addigra, Kisruszki, mindenki tudta, hogy nincs veled valami rendben. A származásodon gúnyolódtunk, mert gyerekként az volt a legegyszerűbb, ahogy másokat meg ledagadtozni. De azért kaptad, mert egy kibaszott pszichopata voltál már akkor is, aki olyan rohamokat produkált, hogy néha a szüleinek kellett hazavinnie még iskolaidőben. Tényleg azt hitted, hogy egy kisvárosban tiszta lappal nyithatsz? Pláne, hogy semmi nem változott, ugyanott folytattad a Kabayban, ahol abbahagytad a Szorgiban.
Ne már hogy ilyenek vannak! Másolj már be párat ide, zsír, mert nem hiszem el.
Én még életemben nem olvastam ezt a foshulladékot, de mutass már pár példát, mert nagyon röhögnék, ha tényleg így lenne.
Addig kitartóan gyúr a konditeremben, hogy félmeztelen fotóival kápráztassa a szexnagyikat a facsén!
* pr *
Szerintem hagyjuk az elmebeteg kutyabaszó buzit. ne csaljuk ide, mert csak őrjöngeni meg dübbenni fog.
*hétvégén várható*
Kitartóan gyúr, az biztos, de nem a súlyzókat xD
Hogy kölcsönösen beleegyeztek, nem olyanok, mint Laci bácsi!
mesélj a rohamaidról lackó! tudtad, hogy a sodi is ideggyenge kisgyerek volt akit le kellett költöztetni a pedagógus nagyszülőkhöz, mert az anyja nem bírt vele? te is speciális nevelési igényű voltál ugye?
neki is volt igénye bunkibankra, evidenciákat
Gondolom őrjöngött meg dübbent az osztályban is, ameddig a tanár le nem zavart neki egy emberes maflást. Akkor meg nekiállt hisztériázni, és szégyenszemre apunak meg anyunak kellett hazavinnie. Az osztálytársai basztatták emiatt, ő pedig ezt a feszültséget egy nála is gyengébben, egy félholt kutyán vezette le. Abszolút tipikus kórkép amúgy, tankönyvi eset.
ha pld. barbi eszi meg, igen...
Ritkan gyulladnak ki buziszaunak...
sajsze(((((((((((((((
bár rá lehet segíteni)))))))))))))))kis benzin....de csitt, a fasznak is füle van!!!!!!!!!!!!!
Szolhatnank Szoke ugynoknek, hogy nyissanak buziszaunat tiszsvasvariban is vegre!
1 vendég biztos lenne.......
Olcso herbal ugyanott!
tita))))))))))))))sodi szereti tita)))))))))))
Köszönöm, valóban snecológiai munkásságom fénypontja volt.
Úgyis el lesz sodikázva a egész, ne vegyük már komolyan.
meg hát honnan is lenne pénze arra a sok szarra
herbál.
Oke, legyen igy. Tegyuk fel, hogy most kapnal a bankodtol egy smst, miszerint 100.000.000 forint erkezett a szamladra a "burzsujoktol". Mihez kezdenel vele te, meg a tobbi x millio, semmihez nem erto proli? Elinnatok a majatokat, belefulladnatok a majkrembe rovidtavon, a penz meg ugyis megint nalunk landolna, mert gazdalkodni nem tudtok.
óóaarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
nekem elég 1 milla is!
*irigykedve olvassa a statisztikát*
De meztelenül menjen a prof! Ne áruljon zsákbamacskát!
Hol lesz ez? Baratnom megnezne!
Ezeknek a retardoknak hány kamuszemélyiségük van a neten? Arra lennék kíváncsi, hogy vajon az impotens, alkesz Proland írogat-e magának szerelmesleveleket a kamu Bori profiljáról! LOOOOLLLLLLLLLLLLL
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!
még verem is közben a faszom!!!!!!!!!!!!!!!!
még verem is közben a faszom!!!!!!!!!!!!!!!
itt lehet tényfeltárni a sittes zaklató bűnözőről. reklámozza a fórumot is miközben saját magának válaszolgat.
www.facebook.com/slejmpolitika/posts/1763605337300702
Érdemes ezekből egy igényes youtube csatornát összehozni. Mondjuk broni játszik legyen a neve.
Kisfososhoz hasonlóan már tajgi is kezd becsavarodni.
Rend van, na!
kisborost pofán baszom
Feb 08, 2017 20:47:10
A legkeményebb, hogy szerintem ilyenkor ő tényleg elhiszi, hogy az illető akit fenyeget, az innentől örök rettegésben fog élni, de legalábbis ott motoszkál majd a fejében, hogy : "vajon ma fog megtámadni az elszánt bosszúálló bori?"
minden retard azt hiszi, hogy mindenki más is az. az ukrán skizofrén, és azt hiszi, az a normális, ha valaki egy dolgon kattog egész életében.
Feb 08, 2017 20:47:10
broni
Feb 08, 2017 20:57:35
gyűttök pízt reni szarára, aztán megeszem!!!!!!!!!!!!!
Feb 08, 2017 20:57:35
szuper porszívórobot
Feb 08, 2017 21:06:17
Borogyin, te 20-30 év múlva egy rokkant vén dadogós fasz leszel, már most is le vagy épülve. Ha majd 20 év múlva jössz keménykedni, nem csinálok semmit, csak be fogok dugni egy botot a tolószéked kerekei közé
Feb 08, 2017 21:06:17
broni
Feb 08, 2017 21:07:56
Feb 08, 2017 21:07:56
Protipp Pityu
Feb 08, 2017 21:17:14
Broni, ha levágod az ősz impotens faszát, és elhozod nekünk hogy kitűzhessük a tanszék bejárata fölé kapudísznek, elintézem, hogy szájba hugyozzon egy egész lánykollégium!
Feb 08, 2017 21:17:14
broni
Feb 08, 2017 21:20:22
Feb 08, 2017 21:20:22
Sittes Sanyi
Feb 08, 2017 21:47:19
Az nem baj xD
Feb 08, 2017 21:47:19
broni
Feb 08, 2017 22:07:55
Az nem baj xD
csúnya vok.szőrös, kopasz, ........faszom, véletlenül 2 altatót nyomtam be, álmos vok.
Feb 08, 2017 22:07:55
Borogyin
Feb 09, 2017 00:11:58
Hogy mik vannak!
Ismét bebizonyosodott, hogy a valóság gyakran túlszárnyalja a képzeletet! :))
"Már kutatás is bizonyítja, hogy a baloldaliak életképtelenek
Egy német felmérés szerint a berlini baloldali aktivisták 92 százaléka a szüleinél él, harmaduknak pedig nincs állása."
Gondolom itthon is hasonló a helyzet. Minek dógozni? Eltart Gyurka és a mami...
888.hu/article-mar-kutatas-is-bizonyitja-hogy-a-baloldaliak-eletkeptelenek
Jók a kommentek is!
"A prolik, akik mindig másoktól irigyelik azt amiért esetleg keményen megdolgoztak. A bevándorló meg azért kell nekik, hogy valakik legyenek ő alattuk is a társadalmi ranglétrán...A proli az én szótáramban nem a fizikai dolgozót jelenti, hanem a potyaleső, önző, irigy, bosszúálló és sumák jellemű szarokat. Aki lehet akár egy nagytőkés is."
"Liberális:
"Posztkommunista potyaleső, aki meg sem kísérli megoldani az általa előidézett katasztrofális problémákat. Lásd még: proli, lumpenproletár"."
"pedig nyugaton a baloldaliak már ilyenek, egy pár hisztis gyerek akik dolgozni se akarnak.
Eddig furcsáltam hogy hogy van ideje az ál civil szervezeteknek ál tüntetni a ligeti fákért vagy a csigák emberi jogaiért. Kiderült hogy hogy van idejük ilyesmire. Semmi mást nem csinálnak. Szerintem a NOmentumosok is ilyenek. Nem dolgoznak semmit, de varázslatos módon mégis megélnek.
Ezért is kéne Németországba és Európába is egy olyan rendszer mint Amerikában vagy Angliában van, amiben az emberek 80-90%-a lediplomázik BA vagy MA szinten 23 éves korára és utána mennek dolgozni. 1 diplomát fizet az állam, többet nem.
Ez az a réteg amiről beszéltem hogy teljesen hasztalan a német társadalomnak, mivel nem dolgoznak, nem fizetnek adót. Ők a munkaerő ami kell nekik. 10 éven át otthon ülnek és nem fizetnek adót. Ezért nincs pénz a nyugdíjra Németországban. Régen ez a korosztály is dolgozott, úgy működött a nyugdíjrendszer. Ez 5 millió nem dolgozó fiatalt jelent Németországnak minimum. 5 millió potenciális adófizető.
Ez már közismert hogy az egyetemi tanulmányokat is csak kifogásként használják hogy ne kelljen dolgozniuk. El kezd 3 egyetemi kurzust, egyiket se fejezi be, 10 éven át az állam nyakán lóg miközben művészeti vagy hasztalan képzéseken tanul. Ezért van az hogy Németországban 28 éves az átlag életkora a diplomásoknak, ami nagyon öreg nemzetközi viszonylatban.
"
"Az bizonyos, h a baloldali aktivista nők a világ legrusnyább teremtései. Például a nők elleni erőszak miatt folyton olyanok tüntetnek akiket soha nem fog megerőszakolni senki, mert olyan rondák."
Egy német felmérés szerint a berlini baloldali aktivisták 92 százaléka a szüleinél él, harmaduknak pedig nincs állása."
888.hu/article-mar-kutatas-is-bizonyitja-hogy-a-baloldaliak-eletkeptelenek
Jók a kommentek is!
"A prolik, akik mindig másoktól irigyelik azt amiért esetleg keményen megdolgoztak. A bevándorló meg azért kell nekik, hogy valakik legyenek ő alattuk is a társadalmi ranglétrán...A proli az én szótáramban nem a fizikai dolgozót jelenti, hanem a potyaleső, önző, irigy, bosszúálló és sumák jellemű szarokat. Aki lehet akár egy nagytőkés is."
"Liberális:
"Posztkommunista potyaleső, aki meg sem kísérli megoldani az általa előidézett katasztrofális problémákat. Lásd még: proli, lumpenproletár"."
"pedig nyugaton a baloldaliak már ilyenek, egy pár hisztis gyerek akik dolgozni se akarnak.
Eddig furcsáltam hogy hogy van ideje az ál civil szervezeteknek ál tüntetni a ligeti fákért vagy a csigák emberi jogaiért. Kiderült hogy hogy van idejük ilyesmire. Semmi mást nem csinálnak. Szerintem a NOmentumosok is ilyenek. Nem dolgoznak semmit, de varázslatos módon mégis megélnek.
Ezért is kéne Németországba és Európába is egy olyan rendszer mint Amerikában vagy Angliában van, amiben az emberek 80-90%-a lediplomázik BA vagy MA szinten 23 éves korára és utána mennek dolgozni. 1 diplomát fizet az állam, többet nem.
Ez az a réteg amiről beszéltem hogy teljesen hasztalan a német társadalomnak, mivel nem dolgoznak, nem fizetnek adót. Ők a munkaerő ami kell nekik. 10 éven át otthon ülnek és nem fizetnek adót. Ezért nincs pénz a nyugdíjra Németországban. Régen ez a korosztály is dolgozott, úgy működött a nyugdíjrendszer. Ez 5 millió nem dolgozó fiatalt jelent Németországnak minimum. 5 millió potenciális adófizető.
Ez már közismert hogy az egyetemi tanulmányokat is csak kifogásként használják hogy ne kelljen dolgozniuk. El kezd 3 egyetemi kurzust, egyiket se fejezi be, 10 éven át az állam nyakán lóg miközben művészeti vagy hasztalan képzéseken tanul. Ezért van az hogy Németországban 28 éves az átlag életkora a diplomásoknak, ami nagyon öreg nemzetközi viszonylatban.
"
"Az bizonyos, h a baloldali aktivista nők a világ legrusnyább teremtései. Például a nők elleni erőszak miatt folyton olyanok tüntetnek akiket soha nem fog megerőszakolni senki, mert olyan rondák."
Feb 09, 2017 00:11:58
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 09, 2017 00:21:30
Feb 09, 2017 00:21:30
xray
Feb 09, 2017 00:30:02
kisboros, miért nem kérsz orvosi segítséget, nagy szükséged lenne rá?
Feb 09, 2017 00:30:02
kisborost pofán baszom
Feb 09, 2017 00:41:38
borogyin, te minimálbért keresel a soron, én meg naponta kaszálok annyit 4 óra munkával. és otthon laksz anyádnál. És szűz vagy. mit vered itt magad, te szar?
Feb 09, 2017 00:41:38
-
Feb 09, 2017 00:56:41
Hogy mik vannak!
m.bild.de/regional/berlin/linksextremismus/92-prozent-der-berliner-linksradikalen-wohnen-noch-bei-mutti-44249918.bildMobile.html#fromWall
hát akkor erről meg az értelmi képességeidről úgy nagyjából ennyit, debil kisboros.
Feb 09, 2017 00:56:41
Púpos Recskapók
Feb 09, 2017 01:15:55
:DDD
Ha nem lett volna öngól, akkor is max kapufa lett volna, csak a magam nevében beszélhetek, de én se anyáméknál nem lakok, se balos, se újságíró nem vagyok, de legalább nem hogy magamat el tudom tartani, hanem mellette egy barátnőt is. Szerintem sokan vannak itt még így.
Boroszláv!
A hülye linkjeidet a paranoid skizofrén tálalással szerintem tartsd meg a FB üzenőfaladra! Ott a döglött kiskutya kókadt fasza sem olvassa, nem csinálsz magadból még nagyobb bohócot.
Feb 09, 2017 01:15:55
kripli figyelő
Feb 09, 2017 01:56:11
Odabent a gyárban tudják, mennyit dolgozom. (Más helyett is.) Amikor motivált a bónuszuk, még szünetre se jártam ki, max. 1-szer vagy annyiszor se. Miközben mások óránként jártak ki bagózni... Szóval, odabent tudják, mennyit dolgozom, és én is tudom, mennyit, ha van ami motivál.
Mi is tudjuk,amikor munkaidőben itt lurkolsz és felkérdezünk,te meg azt mondod hogy szünet van. Feb 09, 2017 01:56:11
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 09, 2017 06:53:29
Feb 09, 2017 06:53:29
szuper porszívórobot
Feb 09, 2017 07:06:13
Az más. A fideszes kamuhír az jó kamuhír, meg amúgy is egy Borogyinhoz hasonló intellektus olyan színvonalas portálokról tájékozódik, mint a 888. Őt nem lehet átverni, megtéveszteni, mert aki megpróbálja, az ellenzékbe lesz vágva, bizony. Alexander megoldja, eldönti a választást, az ujjatlan kesztyűjéből potyognak a kék cédulák, jó lesz vigyázni, libsik !!!!!! Feb 09, 2017 07:06:13
-
Feb 09, 2017 08:14:15
néhány troll értelmesnek tartja kisborost, mert jól sakkozik. szerintem ezt felül kellene vizsgálniuk, mert ő csak egy játékon belül értelmes, és azon kívül gecibuta. pont annyi esze van, mint a gecibuta sodikának. mindketten elhisznek bármit ami erősíti a prekoncepcióikat. az ilyen ostoba emberek az álhírek célközönsége.
Feb 09, 2017 08:14:15
Protipp Pityu
Feb 09, 2017 08:31:15
Ráadásul folyton a hatóságokat és nagyvállalatokat irányító trollok bukásáról fantáziál, tehát tulajdonképpén baloldali aktivista.
(Amúgy már a 888 cikkéből sejteni lehetett, hogy itt nem a "baloldalról" van szó, hanem a berlini autógyújtogató noborder-nonation szélsőbalos szubkultúra lúzereiről, amibe Angyinéni is tartozik.)
Feb 09, 2017 08:31:15
Brian
Feb 09, 2017 08:34:04
a 888hoz még herbálackót is felvennék újságírónak, amilyen szakmai és emberi szinten vannak. hallod kisruszki, itt a shaját megoldásod,jelentkezz a 888nál, a te szinted simán megfelel oda, és országos médiában leplezhetnéd le a trollokat meg mindenkit akit akarsz.
Feb 09, 2017 08:34:04
ÖklözőZsír
Feb 09, 2017 08:44:33
"(Leszámítva persze azokat, akik a 888-tól vannak itt, nemde, fideszes troll...? Ne gondold, hogy elszóltad magad tegnap, mert lehet, hogy nektek nem tűnik fel, de hónapok óta toljátok ti is a sodizmusokat a 888-on. És vajon honnan tudtok ezekről, ha nem innen...?) "
és akkor mi a fasz van? bűn olvasni egy fórumot?
Feb 09, 2017 08:44:33
Protipp Pityu
Feb 09, 2017 08:51:57
"(Leszámítva persze azokat, akik a 888-tól vannak itt, nemde, fideszes troll...? Ne gondold, hogy elszóltad magad tegnap, mert lehet, hogy nektek nem tűnik fel, de hónapok óta toljátok ti is a sodizmusokat a 888-on. És vajon honnan tudtok ezekről, ha nem innen...?) "
Szegény kisdobos, nem csak a szoci trollok, de a fideszes trollok is bántják.
Én mondom, nincs igazság a földön!
Feb 09, 2017 08:51:57
Brian
Feb 09, 2017 08:55:33
zsír elárulom neked innen sztem senki nem olvas 888-at. még az sem, aki esetlegesen ír bele.
Feb 09, 2017 08:55:33
stressznélküli nyugi
Feb 09, 2017 09:14:23
Ez nem egy borogyin generátor volt? Annyira egyértelmű az öngól (és még ki is emeli), egy ip látó troll megnézhetné. vagy Lackó is, a mentorához hasonlóan, ilyen durván épül le szellemileg.
Feb 09, 2017 09:14:23
stressznélküli nyugi
Feb 09, 2017 09:24:58
index.hu/tech/godmode/2017/02/08/benne_voltam_egy_huszeves_horrorfilmben/
A konfigurálásra érdemes időt szakítani. Alapból nem jár szabad kameraforgatási lehetőség: 30 fokos szögekben fordulhatunk a tengelyünk körül, csak a fejjel célzás folyamatos. Egész addig nem értjük, mi ez a hülyeség, amíg át nem állítjuk folyamatosra, és nem kapunk hányingert. Szóval vagy beveszünk egy émelygéscsillapítót, vagy megtanulunk a VR-ban ember módjára, nagyon lassú tempóban haladni. (És ne így próbáljuk megszerezni a 4 órás végigjátszással megszerezhető trófeát, különben telehányjuk a nappalit.)
Na a fehér szőnyegnek annyi, ezt még a takarítórobotok sem bírták. Mérges volt a gazdatest Endre?
A konfigurálásra érdemes időt szakítani. Alapból nem jár szabad kameraforgatási lehetőség: 30 fokos szögekben fordulhatunk a tengelyünk körül, csak a fejjel célzás folyamatos. Egész addig nem értjük, mi ez a hülyeség, amíg át nem állítjuk folyamatosra, és nem kapunk hányingert. Szóval vagy beveszünk egy émelygéscsillapítót, vagy megtanulunk a VR-ban ember módjára, nagyon lassú tempóban haladni. (És ne így próbáljuk megszerezni a 4 órás végigjátszással megszerezhető trófeát, különben telehányjuk a nappalit.)
Na a fehér szőnyegnek annyi, ezt még a takarítórobotok sem bírták. Mérges volt a gazdatest Endre?
Feb 09, 2017 09:24:58
-
Feb 09, 2017 09:26:53
Ez nem egy borogyin generátor volt? Annyira egyértelmű az öngól (és még ki is emeli), egy ip látó troll megnézhetné. vagy Lackó is, a mentorához hasonlóan, ilyen durván épül le szellemileg.
ez tipikus kisboros, korábban is szórta itt az álhíreken alapuló szenzációit. annyi esze sincs, hogy rákattintson a linkekre a cikkben, és elolvassa, hogy konkrétan miről is van szó. aztán levonja az álhír alapján a következtetést, hogy biztos a hazai viszonyok is pont ilyenek, azaz a trollok rosszak, mert soros pénzén élnek és az anyjuknál laknak, ezzel szemben ő jó, mert ő nem az anyjánál lakik. ja bocs, de.
Feb 09, 2017 09:26:53
szuper porszívórobot
Feb 09, 2017 09:58:42
Bobby Fischer is milyen geci jól sakkozott, aztán élete végére ő is megbolondult. Borogyin tragédája az, hogy ő még azelőtt bolondult meg, hogy igazán komoly eredményeket ért volna el a játékban. Így aztán már nem őrült zseniként fognak rá emlékezni, mint bobby Fischerre, hanem csak egy szimpla őrültként, aki totál leépülve fenyegetőzött a neten, a röhejes ujjatlan kesztyűjében.
Feb 09, 2017 09:58:42
Brian
Feb 09, 2017 10:02:08
blogina mennyivel stílusosabb volt anno a bevetési kesztyűvel meg a derekán hordott gázpisztollyal, van még hová fejlődni kisruszki
Feb 09, 2017 10:02:08
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 10:14:38
milyen balta? hö? azt se tudom, ki vagy...
nem érek rá. épp élőben sugároz az egyház .
nem érek rá. épp élőben sugároz az egyház .
Csernobilra is rátették a kezüket a szcientológusok?
Kisboros, még egy fejed fog nőni, és az is zsíros lesz!
Feb 09, 2017 10:14:38
Škoda Superb
Feb 09, 2017 10:53:26
Feb 09, 2017 10:53:26
888.hu szerkesztőtroll
Feb 09, 2017 10:59:21
zsír elárulom neked innen sztem senki nem olvas 888-at. még az sem, aki esetlegesen ír bele.
Feb 09, 2017 10:59:21
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 11:01:31
Én is olvasok néha, van annyira fos, mint a 444.hu, de van még hová menni lejjebb mindkettőnek.
Mészáros Lőrinc vagy Soros Gyuri bá pénzén füvezünk/pálinkázunk be "újságírás közben" az tökmindegy, lényeg, hogy a Jabilban robotoló sakkbajnokon jókat lehet röhögni.
Feb 09, 2017 11:01:31
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 11:15:46
Feb 09, 2017 11:15:46
stressznélküli nyugi
Feb 09, 2017 11:24:47
Broni???
444.hu/2017/02/09/nemi-szervet-mutogatta-ot-percen-belul-elfogtak
444.hu/2017/02/09/nemi-szervet-mutogatta-ot-percen-belul-elfogtak
Szerintem tajgi volt, nagyon megörült a heti egy (fél perces) merevedésének és ezt rögtön meg kellett osztania valakivel.
Feb 09, 2017 11:24:47
Sittes Sanyi
Feb 09, 2017 11:38:42
Szerelmes belém és viszavágyott hozzám. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Feb 09, 2017 11:38:42
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 12:11:40
Ilyenkor azért sajnálom, hogy a Púpos nem ad ehhez valami klassz auticunamit!
444.hu/2017/02/09/vona-gabor-a-legnagyobb-amerikai-zsido-lapban-mosakszik-a-jobbik-antiszemitizmusa-miatt
444.hu/2017/02/09/vona-gabor-a-legnagyobb-amerikai-zsido-lapban-mosakszik-a-jobbik-antiszemitizmusa-miatt
Feb 09, 2017 12:11:40
-
Feb 09, 2017 12:14:53
Feb 09, 2017 12:14:53
kisboros
Feb 09, 2017 12:23:46
"Talán a mi generációnk meg tudja ezt változtatni, ha több zsidó származású fiatal kerül felelős pozícióba, ha kezet tudunk nyújtani egymás felé, jobban megérteni egymást, és ezáltal új fejezetet nyitni"
VONA GÁBOR IS EGY TROLL!!!KASZABLOKKA!!!
Feb 09, 2017 12:23:46
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 12:25:02
Rend van, na.
Feb 09, 2017 12:25:02
stressznélküli nyugi
Feb 09, 2017 12:30:21
Borogyin folyamatosan a harcra készülődik.
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=376157396110462&id=100011486131935&pnref=story
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=376157396110462&id=100011486131935&pnref=story
Feb 09, 2017 12:30:21
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 12:35:34
Ma szar napja van kisborosnak, mert ráadásul még ez is:
888.hu/article-chuck-norris-megvedi-izraelt
Prime Minister Benjamin Netanyahu to Chuck Norris:
"Israel is strong, but it's indestructible now! Thank you for your support!"
Feb 09, 2017 12:35:34
stressznélküli nyugi
Feb 09, 2017 12:39:34
Ma szar napja van kisborosnak, mert ráadásul még ez is:
Feb 09, 2017 12:39:34
Brian
Feb 09, 2017 12:40:10
Borogyin folyamatosan a harcra készülődik.
facebook.com/permalink.php?story_fbid=376157396110462&id=100011486131935&pnref=story
facebook.com/permalink.php?story_fbid=376157396110462&id=100011486131935&pnref=story
ha már ezt a szart megtaláltad, ajánlom még a mennyei próféciákat, az is fog tetszeni. castanedahoz te buta vagy sajnos (pedig az is nagy kókler volt) , de oshot még posztolhatnál. meg van az a vonzás törvénye vagy mi meg kyosaki. hajrá lackó.
Feb 09, 2017 12:40:10
Chuck Norris
Feb 09, 2017 12:40:37
Pörgőrúgás ellen mit sem ér a kaszablokka!
Feb 09, 2017 12:40:37
Tényfeltáró Tihamér
Feb 09, 2017 12:54:52
Amikor átmentem Szorgiról abba a féreg Kabay iskolába, már az első napomon ujjal mutogattak rám. Tanárok is... A felsőbb évesek meg vajon honnan tudták meg, hogy "kisruszki" vagyok, ha nem tőlük?
Na menj a kurva anyádba! Pá!
Na menj a kurva anyádba! Pá!
Kisruszki, megint hazudozol, és próbálod magad áldozatnak beállítani. Nem azért mutogattak rád, mert ukrán vagy, hanem mert nagyon súlyos problémáid voltak már, mire a szüleid úgy döntöttek, hogy áttesznek a Kabayba. Mit gondoltál, egy kisvárosban milyen gyorsan terjed el a híre annak, hogy jön az iskolába egy idegbeteg gyerek? Neked már híred volt addigra, Kisruszki, mindenki tudta, hogy nincs veled valami rendben. A származásodon gúnyolódtunk, mert gyerekként az volt a legegyszerűbb, ahogy másokat meg ledagadtozni. De azért kaptad, mert egy kibaszott pszichopata voltál már akkor is, aki olyan rohamokat produkált, hogy néha a szüleinek kellett hazavinnie még iskolaidőben. Tényleg azt hitted, hogy egy kisvárosban tiszta lappal nyithatsz? Pláne, hogy semmi nem változott, ugyanott folytattad a Kabayban, ahol abbahagytad a Szorgiban.
Feb 09, 2017 12:54:52
AutismusMaximus
Feb 09, 2017 13:17:51
Leszámítva persze azokat, akik a 888-tól vannak itt, nemde, fideszes troll...? Ne gondold, hogy elszóltad magad tegnap, mert lehet, hogy nektek nem tűnik fel, de hónapok óta toljátok ti is a sodizmusokat a 888-on. És vajon honnan tudtok ezekről, ha nem innen...?)
Ne már hogy ilyenek vannak! Másolj már be párat ide, zsír, mert nem hiszem el.
Én még életemben nem olvastam ezt a foshulladékot, de mutass már pár példát, mert nagyon röhögnék, ha tényleg így lenne.
Feb 09, 2017 13:17:51
AutismusMaximus
Feb 09, 2017 13:19:11
Amúgy mi van a recskással? Már rég lejárt a fb banja, nem?
Semmi életjel sehol?
Lehet hogy tényleg szénné égett a buziszaunában?
Semmi életjel sehol?
Lehet hogy tényleg szénné égett a buziszaunában?
Feb 09, 2017 13:19:11
banshee
(
x24)
Feb 09, 2017 13:24:32
x24)
még nem járt le, hétvégén fog
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 13:30:34
Addig kitartóan gyúr a konditeremben, hogy félmeztelen fotóival kápráztassa a szexnagyikat a facsén!
* pr *
Feb 09, 2017 13:30:34
kisborost pofán baszom
Feb 09, 2017 13:47:44
Szerintem hagyjuk az elmebeteg kutyabaszó buzit. ne csaljuk ide, mert csak őrjöngeni meg dübbenni fog.
Feb 09, 2017 13:47:44
auticunami
Feb 09, 2017 14:04:34
*hétvégén várható*
Feb 09, 2017 14:04:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 09, 2017 14:10:10
A gémercsatornán sincs aktivitás?
Feb 09, 2017 14:10:10
Laci
Feb 09, 2017 14:15:01
* pr *
* pr *
Kitartóan gyúr, az biztos, de nem a súlyzókat xD
Feb 09, 2017 14:15:01
Kiss Laci
Feb 09, 2017 14:25:29
index.hu/belfold/2017/02/09/kormendi_alpolgarmester_szabo_ferenc_kdnp_lemond_kiskoru_viszony_gyanuja/
Csináljanak már valamit, az alpolgármester egy gimis lánnyal jár
És mi ezzel a probléma???
Feb 09, 2017 14:25:29
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 14:26:39
index.hu/belfold/2017/02/09/kormendi_alpolgarmester_szabo_ferenc_kdnp_lemond_kiskoru_viszony_gyanuja/
Hogy kölcsönösen beleegyeztek, nem olyanok, mint Laci bácsi!
Feb 09, 2017 14:26:39
-
Feb 09, 2017 15:01:16
mesélj a rohamaidról lackó! tudtad, hogy a sodi is ideggyenge kisgyerek volt akit le kellett költöztetni a pedagógus nagyszülőkhöz, mert az anyja nem bírt vele? te is speciális nevelési igényű voltál ugye?
Feb 09, 2017 15:01:16
Schwezoff Dávid
Feb 09, 2017 15:32:07
neki is volt igénye bunkibankra, evidenciákat
Feb 09, 2017 15:32:07
kisfosost pofán baszom
Feb 09, 2017 15:59:50
Gondolom őrjöngött meg dübbent az osztályban is, ameddig a tanár le nem zavart neki egy emberes maflást. Akkor meg nekiállt hisztériázni, és szégyenszemre apunak meg anyunak kellett hazavinnie. Az osztálytársai basztatták emiatt, ő pedig ezt a feszültséget egy nála is gyengébben, egy félholt kutyán vezette le. Abszolút tipikus kórkép amúgy, tankönyvi eset.
Feb 09, 2017 15:59:50
Dalbeer
Feb 09, 2017 16:11:15
LOL zsír, most néztem meg a született gyilkosokat, mert szabin vagyok, és megtehetem, és azt kell hogy mondjam, van még hová fejlődnöd. Egyetlen szereplőt sem hallottam benne rinyálni, meg fenyegetőzni, de még csak nagyerejű nyomozás sem volt benne látható. Nem beszélve a sorosgyurizás-444ezés hiányáról.
Ja, statisztikai adatszolgáltatás: reggel basztam
Feb 09, 2017 16:11:15
broni
Feb 09, 2017 17:01:35
most értem haza, anyagért vótam, halt meg retard?????????
Feb 09, 2017 17:01:35
broni
Feb 09, 2017 17:03:08
ha pld. barbi eszi meg, igen...
Feb 09, 2017 17:03:08
broni
Feb 09, 2017 18:09:04
nszksz.rögzítve.
nszksz.rögzítve.
Feb 09, 2017 18:09:04
Schwezoff David
Feb 09, 2017 18:34:27
most értem haza, anyagért vótam, halt meg retard?????????
Feb 09, 2017 18:34:27
broni
Feb 09, 2017 18:55:28
sajsze(((((((((((((((
bár rá lehet segíteni)))))))))))))))kis benzin....de csitt, a fasznak is füle van!!!!!!!!!!!!!
Feb 09, 2017 18:55:28
Schwezoff David
Feb 09, 2017 19:08:11
sajsze(((((((((((((((
Szolhatnank Szoke ugynoknek, hogy nyissanak buziszaunat tiszsvasvariban is vegre!
Feb 09, 2017 19:08:11
broni
Feb 09, 2017 19:13:05
Feb 09, 2017 19:13:05
Schwezoff David
Feb 09, 2017 19:30:11
Olcso herbal ugyanott!
Feb 09, 2017 19:30:11
moszad felderítők
Feb 09, 2017 19:33:11
Bréking, megvan Sneci!
Ügynökeinek a lappföldi ruszki hadgyakorlaton egy gyanus álcázottjávorrénszarvast azonosítottak!

Ügynökeinek a lappföldi ruszki hadgyakorlaton egy gyanus álcázott

Feb 09, 2017 19:33:11
Márk Cukorhegy
Feb 09, 2017 19:50:04
* Faszom így is új szervereket kell indítani, ha a gyagyásnak lejár a ban minden cicás videót fél percenként meg fog osztani. *
Feb 09, 2017 19:50:04
broni
Feb 09, 2017 20:17:14
* Faszom így is új szervereket kell indítani, ha a gyagyásnak lejár a ban minden cicás videót fél percenként meg fog osztani. *
tita))))))))))))))sodi szereti tita)))))))))))
Feb 09, 2017 20:17:14
broni
Feb 09, 2017 20:30:41
youtu.be/2T1bBHWz6r4
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!bevetem vagy 10 mg xanit, meg 5 lorezepánt, kicsit megütött)))))))))))))))))reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!érted élek, vagy halok, szerelmem!!!!!!!!!!
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!!bevetem vagy 10 mg xanit, meg 5 lorezepánt, kicsit megütött)))))))))))))))))reni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!érted élek, vagy halok, szerelmem!!!!!!!!!!
Feb 09, 2017 20:30:41
broni
Feb 09, 2017 20:34:24
4. A Sephirotic átalakítás és a testiség 04:31 elrejtése dalszöveg
Madness kúszik át artériákban Grand Kozmikus Body
Magasabb és szeretője felé minden irányban
Sérti régi törvények, hatályon kívül helyezi az összes megrendelés
, és célja a végtelenig szent betűk
Gyermek korona útmutatója - Mindig jön Son
De barangolások között felfüggesztett kisugárzását növelése és Csökkenő
Thousand utak az egész ezer gömbök
elme széttépték maKaufmannzmikus Snowflake
Halál!
Prizma fák nőnek őrült rítusok
ismerete geometria emelt méltóságát élő anyag
a Fool in the Universe semmit sem tud a szokásos
átlényegülés az ürülék és Styx vizeken történik!
ez a legjobb track!!!!!!!!!!!!reninek!!!!!!!!!!!!
Madness kúszik át artériákban Grand Kozmikus Body
Magasabb és szeretője felé minden irányban
Sérti régi törvények, hatályon kívül helyezi az összes megrendelés
, és célja a végtelenig szent betűk
Gyermek korona útmutatója - Mindig jön Son
De barangolások között felfüggesztett kisugárzását növelése és Csökkenő
Thousand utak az egész ezer gömbök
elme széttépték maKaufmannzmikus Snowflake
Halál!
Prizma fák nőnek őrült rítusok
ismerete geometria emelt méltóságát élő anyag
a Fool in the Universe semmit sem tud a szokásos
átlényegülés az ürülék és Styx vizeken történik!
ez a legjobb track!!!!!!!!!!!!reninek!!!!!!!!!!!!
Feb 09, 2017 20:34:24
szuper porszívórobot
Feb 09, 2017 20:55:10
velvet.hu/gumicukor/2017/02/09/leah_remini_a_szcientologusok_akkor_is_megvedenek_travoltat_ha_gyilkolna/
„A szcientológusok akkor is megvédenék Travoltát, ha gyilkolna”
Látod Borogyin, téged senki nem fog megvédeni az egyházon belül, ott se lesz sose semmilyen rangod. Nekik te nem kék egyenruhás "titkosügynöknek" kellesz, hanem szimpla csicskának. Fizessed csak nekik a tanfolyamdíjakat, amíg telik a minimálbérből. Utána meg majd mehetsz ledolgozni az árát a további tanfolyamoknak. Bizony Borogyin, nem fog téged ott senki se megvédeni, mehetsz szépen elvégezni a kulimunkát, mint egy csicska. De nem baj, legalább alaposan le lesznek vezetve a fölös energiáid és valami célt találhatsz végre az életben.
Szépen utalgassad az adományokat, hogy építsék a Tökéletes Orgot Budapesten, úgyse fogod sose látni. Mondanám, hogy ha nagyon felfutsz a paszulykarón, akkor mehetsz a Sea Orgra takarítani a fedélzetet meg súrolni a wc-t, de ahhoz te csicska vagy, hogy oda bekerülj.
Különben nagyon vicces Borika gondolkodásmódja, hogy azt mondja, hogy a szciknél erős a titkoszszolgálati vonal, ezért máris ők a királyok. Túl sok James Bondot meg Stirlitzet nézett szegény, azt hiszi, hogy ez a valóság. A Rákosi-rendszerben is elég erős volt a titkosszolgálati vonal, gondolom Bori ott is szívesen élne. De ha nem tud, hát megoldja másképp, bevonzza magának a szcientológiát, tiszta sor. megérdemli, ő csinálja a szart saját magának.
A LÉNYEG AZ BOROGYIN, HOGY NE HALLGASS A GONOSZ TROLLOKRA MEG A GONOSZ TÉNYFELTÁRÓ FILMEKRE, A SZCIENTOLÓGIA JÓ, HALADJ ELŐRE A CÉLODÉRT, EL FOGOD ÉRNI A TITKOS TUDÁST!!!
LESZEL TE MÉG SZCIENTOLÓGUS JAMES BOND-STIRLITZ!!!
Látod Borogyin, téged senki nem fog megvédeni az egyházon belül, ott se lesz sose semmilyen rangod. Nekik te nem kék egyenruhás "titkosügynöknek" kellesz, hanem szimpla csicskának. Fizessed csak nekik a tanfolyamdíjakat, amíg telik a minimálbérből. Utána meg majd mehetsz ledolgozni az árát a további tanfolyamoknak. Bizony Borogyin, nem fog téged ott senki se megvédeni, mehetsz szépen elvégezni a kulimunkát, mint egy csicska. De nem baj, legalább alaposan le lesznek vezetve a fölös energiáid és valami célt találhatsz végre az életben.
Szépen utalgassad az adományokat, hogy építsék a Tökéletes Orgot Budapesten, úgyse fogod sose látni. Mondanám, hogy ha nagyon felfutsz a paszulykarón, akkor mehetsz a Sea Orgra takarítani a fedélzetet meg súrolni a wc-t, de ahhoz te csicska vagy, hogy oda bekerülj.
Különben nagyon vicces Borika gondolkodásmódja, hogy azt mondja, hogy a szciknél erős a titkoszszolgálati vonal, ezért máris ők a királyok. Túl sok James Bondot meg Stirlitzet nézett szegény, azt hiszi, hogy ez a valóság. A Rákosi-rendszerben is elég erős volt a titkosszolgálati vonal, gondolom Bori ott is szívesen élne. De ha nem tud, hát megoldja másképp, bevonzza magának a szcientológiát, tiszta sor. megérdemli, ő csinálja a szart saját magának.
A LÉNYEG AZ BOROGYIN, HOGY NE HALLGASS A GONOSZ TROLLOKRA MEG A GONOSZ TÉNYFELTÁRÓ FILMEKRE, A SZCIENTOLÓGIA JÓ, HALADJ ELŐRE A CÉLODÉRT, EL FOGOD ÉRNI A TITKOS TUDÁST!!!
LESZEL TE MÉG SZCIENTOLÓGUS JAMES BOND-STIRLITZ!!!
Feb 09, 2017 20:55:10
broni
Feb 09, 2017 21:04:55
tajgit is ők hozták ki a sittről!!!!!!!!!!!!!!
nagy scientológus a tajgi, már milliokat fizetett nekik!!!!!!!!
nagy scientológus a tajgi, már milliokat fizetett nekik!!!!!!!!
Feb 09, 2017 21:04:55
Molnár F. Árpád
Feb 09, 2017 21:12:27
A pátyi örökösödési háború teljes története, óriási az egész.
allambiztonsag.wordpress.com/
Köszönöm, valóban snecológiai munkásságom fénypontja volt.
Feb 09, 2017 21:12:27
broni
Feb 09, 2017 21:23:13
holnap megyek renihez leánykérőbe!!!!!!!!!!!!!!
Feb 09, 2017 21:23:13
pszihomókus
Feb 09, 2017 21:29:37
velvet.hu/gumicukor/2017/02/09/leah_remini_a_szcientologusok_akkor_is_megvedenek_travoltat_ha_gyilkolna/
Látod Borogyin, téged senki nem fog megvédeni az egyházon belül, ott se lesz sose semmilyen rangod.
Látod Borogyin, téged senki nem fog megvédeni az egyházon belül, ott se lesz sose semmilyen rangod.
Feb 09, 2017 21:29:37
broni
Feb 09, 2017 21:37:32
buzi scientologusok!!!!!!!!!!!!!
Feb 09, 2017 21:37:32
szuper porszívórobot
Feb 09, 2017 21:44:39
Feb 09, 2017 21:44:39
broni
Feb 09, 2017 22:13:18
herbál.
Feb 09, 2017 22:13:18
impotenciafigyelő
Feb 10, 2017 00:23:26
Proland egyik profilja:
www.facebook.com/degeneraltburzsujok
Nagyot fejtegetett megint a családon belüli erőszak ügyében:
nem-a-te-arany-miciked.tumblr.com/post/156974850801/szeretn%C3%A9m-jelezni-hogy-slejmshow-fenti
Fun fact, hogy Plajner Borbála az ismerőse. Persze kamu profillal, azt is a kókadfaszú csinálta. Ennyire nem bírja elengedni Babikát. De megtalálható a barátai között Andrjusa Juscsinszkij, Andrew MacIntosh, Pálmarcsi és Broni is.
nem-a-te-arany-miciked.tumblr.com/post/156974850801/szeretn%C3%A9m-jelezni-hogy-slejmshow-fenti
Fun fact, hogy Plajner Borbála az ismerőse. Persze kamu profillal, azt is a kókadfaszú csinálta. Ennyire nem bírja elengedni Babikát. De megtalálható a barátai között Andrjusa Juscsinszkij, Andrew MacIntosh, Pálmarcsi és Broni is.
Feb 10, 2017 00:23:26
impotenciafigyelő
Feb 10, 2017 00:24:33
Proland egyik profilja:
Feb 10, 2017 00:24:33
teszt
Feb 10, 2017 00:29:40
teszt
Feb 10, 2017 00:29:40
Penzmento
Feb 10, 2017 04:30:23
A tajgi fake profilos komment meg a teszt hova tunt? :D
Feb 10, 2017 04:30:23
Penzmento
Feb 10, 2017 04:46:10
Koran keltel. Jo proli leven hajnalban indulsz a gyarba dolgozni, tagji?
Oh wait...
Oh wait...
Feb 10, 2017 04:46:10
Penzmento
Feb 10, 2017 05:05:04
Magyarországon nincsenek gyárak, manapság minden a multik kezében van, akik kizsákmányolják a magyar dolgozókat. Adóztassuk meg egyszeri nagy adóval a szupergazdagokat, és abból támogassuk a szegény rétegeket.
Oke, legyen igy. Tegyuk fel, hogy most kapnal a bankodtol egy smst, miszerint 100.000.000 forint erkezett a szamladra a "burzsujoktol". Mihez kezdenel vele te, meg a tobbi x millio, semmihez nem erto proli? Elinnatok a majatokat, belefulladnatok a majkrembe rovidtavon, a penz meg ugyis megint nalunk landolna, mert gazdalkodni nem tudtok.
Feb 10, 2017 05:05:04
banshee
(
x24)
Feb 10, 2017 06:42:34
x24)
impotenssé is azért teszik magukat?
Schwezoff David
Feb 10, 2017 07:55:27
Broni, behuzhatsz 2 strigulat a statisztikadba! Nszksz
Feb 10, 2017 07:55:27
tex
Feb 10, 2017 08:40:35
óóaarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh
nekem elég 1 milla is!
Feb 10, 2017 08:40:35
tajgi
Feb 10, 2017 08:43:21
*irigykedve olvassa a statisztikát*
Feb 10, 2017 08:43:21
Még éltet a remény
Feb 10, 2017 09:11:38
holnap megyek renihez leánykérőbe!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2017 09:11:38
Laci
Feb 10, 2017 09:40:34
Hol lesz ez? Baratnom megnezne!
Feb 10, 2017 09:40:34
trendbeli garázdaság
Feb 10, 2017 12:46:18
Proland egyik profilja:
facebook.com/degeneraltburzsujok
facebook.com/degeneraltburzsujok
Ezeknek a retardoknak hány kamuszemélyiségük van a neten? Arra lennék kíváncsi, hogy vajon az impotens, alkesz Proland írogat-e magának szerelmesleveleket a kamu Bori profiljáról! LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Feb 10, 2017 12:46:18
broni
Feb 10, 2017 12:55:05
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!
még verem is közben a faszom!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10, 2017 12:55:05
broni
Feb 10, 2017 12:56:09
Feb 10, 2017 12:56:09
broni
Feb 10, 2017 12:57:14
Feb 10, 2017 12:57:14
-
Feb 10, 2017 13:02:23
itt lehet tényfeltárni a sittes zaklató bűnözőről. reklámozza a fórumot is miközben saját magának válaszolgat.
www.facebook.com/slejmpolitika/posts/1763605337300702
Feb 10, 2017 13:02:23
stressznélküli nyugi
Feb 10, 2017 13:09:17
Érdemes ezekből egy igényes youtube csatornát összehozni. Mondjuk broni játszik legyen a neve.
Feb 10, 2017 13:09:17
stressznélküli nyugi
Feb 10, 2017 13:10:37
facebook.com/slejmpolitika/posts/1763605337300702
facebook.com/slejmpolitika/posts/1763605337300702
Kisfososhoz hasonlóan már tajgi is kezd becsavarodni.
Rend van, na!
Feb 10, 2017 13:10:37
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

(Ne foglalkozzunk már a tiszafaszomi zsíros skizofrénnel pls)