85 feliratkozója van asodinak, le is győzött engem. megyek is és szomorúan megvacsorázok a családommal, megsimogatom a kislányom fejét, aztán este meg bebújok az asszony mellé tovább szomorkodni :((
baszik is az úr?????????????
Isten nem ver bottal
Nem küzd hanem hárcol.
Az eddigi betegsègekből ès azok gyógymódjaiból kiindulva egy alapos fürdès után el fog múlni a lájfdèndzsör. Csak mossák meg a talpától a feje búbjáig.
Viszket a segged Rolinda?
Kar, hogy megussza a ducatot, ha megdoglik.
LOL Roland baszod erről az Ali G inda house-ból a "csődörről vödörbe" jelenet jut eszembe
Van akkor menőség mint amikor borogyin villamosozgatott
Végre megmutattad az igazi éned zsajgi. Senki nem hitte, hogy kommunista vagy. Csak irigyelted a trolloktól a pénzt és a jólétet.
Kérd meg a flokker haverodat, hogy csináljon közkívánatra egy "hogyan lehet gyorsan pénzt keresni Németországban?" videócsát, mindenféle gyakorlatias információval, mint pl. hogy mennyi most a furulyázás árfolyama a szaunákban.
Úgy látom tarhálás lehetőségét nem akarják az apjukkal együtt elveszíteni.
Ursula, samponos kezelést javaslok a páciáns számára. A feltételezésem az, hogy ettől rohamos javulás fog beállni az állapotában - amennyiben pedig mégsem, legalább tiszta hajjal kerül a koporsóba.
Ne menjünk le teljesen retardba, ha kérhetem. Mások halálát kívánni kibaszott proli dolog. Inkább éljen 100 évig, és kelljen szembenéznie a saját elbaszott életével minden nap.
Teljesen igazad van, és egyet is értek, de biztos vagyok, hogy pár kilakoltatott nem így érez.
Kegyetlen vagy!
:)
Melyik? A jó vagy a jobb? :)
Megint eladod a gyógyszereidet? Volt már ilyen narkós ügyed, ez is valami hasonló lesz. Ès Salzburg a város neve helyesen. A Millert èlvezd ki,mert ha most lebuksz, nem úszod meg te kis visszaeső. Aztán sírhatsz megint,hogy tegyenek át a diliházba mert nem bírja az ánuszod a börtönt.
rutin
Szerintem pont erre vár xD
Izé. A retardok MINDIG HAZUDNAK.
Balogh Béla, kappány zsebtolvaj esetében is volt kb. féltucat infarktus, levágott lábak és most az agyvérzés. Meg sztem rák és AIDS is lesz hamarosan, csak, hogy részvétet kelthessen és tarhálhasson. Meg, hogy ne menjen dolgozni.
Ez még a temetőben is hipochonder lesz, evidenciákat.
Rolinda, húzzál már a faszomba inet. Vagy ennyire szeretnél egy újabb újpalotai cipőnéző szessönt?
Szerintem ez egy másik retard. Proland nem hagyja el az újpalotai borgkockát, ráadásul szigorúan csakSárkányt kólát iszik, hiszen egyáltalán nem alkoholista, ő maga mondta! LOL
Szerintem ez az éjszaka baszós üzeneteket író retard lehet, aki valószínűleg maga Prolesz. Kényszeresen tájékoztatja már a fórumot egy ideje a totálisan érdektelen és jelentéktelen életéről.
Prolesz = tex. Evidenciákat.
Takarodjál már el a berregő maci faszára, te közléskényszeres, szánalmas retard! Senkit nem érdekel a tyúkszaros életed, hahó! Ez itt Sodi fóruma, ahol csak akkor jár a színpad, ha nagyon szórakoztatúfaktorú retardshowt tudsz produkálni, mint a púpos. Szerintem ez érthető.
A lába tényleg rohad, de a többire semmi bizonyíték. Kellemes kép, finom uzsonnához:

Ez a videó meg bónuszként, kötelező darab:
www.facebook.com/balogh.bela.16/videos/1392941004154560/
"A KOPPÁNY CSOPORT FELSORAKOZIK!
Egyszerűen szeretem. Önzetlenek. Szív emberek. Elszántak és tettre készek. Nincs lehetetlen náluk. Harcolnak érted
HARCOLJ TE IS ÉRTÜNK.
Mostantól szorosabbra húzzuk a gyeplőt. Harcolj te is értünk, megérdemeljük!"
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
A Dörppe még beelőzheti.
És még visszaadja előtte az adósságát a sodinak. Jövő héten
Lehet updatelni a gyertyalángot.
Hát azért hetyetye...
minden egy folyamat...
Bazki hamburgert köptem a monitorra :D
Az is szép lesz, ha majd kihalt agyféltekével fog sírva őrjöngeni.
Ki? Zsír?
barbiszar........lenyalnám...nem baj a zsigeten felszedem barbikát)))))))))))))
Life goals
Aug 09, 2017 18:53:22
Farkas Endre Kiss
Győzzük le őket! Iratkozzatok fel az alábbi linkre kattintva nagyobb arányban, mint amit ők negatív irányban kompenzálni tudnak!
Győzzük le őket! Iratkozzatok fel az alábbi linkre kattintva nagyobb arányban, mint amit ők negatív irányban kompenzálni tudnak!
85 feliratkozója van asodinak, le is győzött engem. megyek is és szomorúan megvacsorázok a családommal, megsimogatom a kislányom fejét, aztán este meg bebújok az asszony mellé tovább szomorkodni :((
Aug 09, 2017 18:53:22
kisborost pofán baszom
Aug 09, 2017 18:56:16
viszont az siker, hogy bori már csak harmadik személyben mer ide írni, nehogy ráküldjük a rendőröket életveszélyes fenyegetésért. Mivel a tiszafaszvári kapitányságon már jól ismerik, ezért egyből kimennének érte, és szarrá vernék a rendőrautó hátsó ülésén befelé menet.Utána pszichiátriai megfigyelés alá helyeznék a nyomozati szakaszban, ahol minden nap katatónra gyógyszereznék, és mivel nem tud tiltakozni, ezért rojtosra basznák a seggét. Úgyhogy marad a kisszobából kaffogás meg a dübbentés.
Aug 09, 2017 18:56:16
broni
Aug 09, 2017 19:53:22
annyámmal már ásatom az atombunkert, legyen hely nekem, meg a szipus cigánykurváknak!!!!!!!!!!!!!!legalább megtanulja a munka becsületét!!!!!!!!!!!!!!!a segggfej naplopó!!!!!!!!!
Aug 09, 2017 19:53:22
broni
Aug 09, 2017 19:58:32
baszik is az úr?????????????
Aug 09, 2017 19:58:32
broni
Aug 09, 2017 20:07:22
Meghalt és újjászületett
Múlt az élet égett a szentségtelen lángban
, melyet a modern világból született meg
Reborn, hogy tagadja az istenetek hamisítványait,
pusztítás vagyok, és én vagyok a fájdalom,
melyet az újszülött lángtól születtem
és felemelkedtem A hamu
A szárnyak terjedése és a sötétbe
járás Láttam a fényt, Fényesebb, mint a nap A
sötétben ragyog, Hol járok
Nincs hold, Nincsenek csillagok,
Csak az ötpontos, A szívünkbe égett
A te istened hangja Üres és szakadt
szentek lángokban, Füst emelkedik az égre
A hamu esik az esőben, mint a havazás
A koporsó létrehozása a haldokló világ
számára Az ősi,Felfedezett gondolataim
A fekete művészetek és istenek tiltott rítusai
Fény, mint a baloldali pálya vezetője
Mindannyian jelöltünk, a Szörnyeteg választott bennünket
a szeszélyes szellemek között A
horror és a káosz nincs korlátai A
hulladék elnyomása a szárnyaink alatt
Megakadályozza a haldokló napfényt
Elpusztult a műemlékek dekadencia
Elpusztult képmutatók, oltárok szégyen
megvetéssel menetelünk át szent földet
elhagyva romok és a tűz
meggyalázták a istene, minden az ő dicsőségét
hozzuk a sötétség után a faji
haragja profán fajta, tudjuk, nem kell félni
a verseny A farkas, küldetésünk olyan világos
A varázslatok és átkok, a fekete mágia összeomlik
Mi hozza a súlyos testi sértést,Halál az életem
Szellemek az ősi, megvilágosodott gondolataimatól
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/-joBMNZpbII
Múlt az élet égett a szentségtelen lángban
, melyet a modern világból született meg
Reborn, hogy tagadja az istenetek hamisítványait,
pusztítás vagyok, és én vagyok a fájdalom,
melyet az újszülött lángtól születtem
és felemelkedtem A hamu
A szárnyak terjedése és a sötétbe
járás Láttam a fényt, Fényesebb, mint a nap A
sötétben ragyog, Hol járok
Nincs hold, Nincsenek csillagok,
Csak az ötpontos, A szívünkbe égett
A te istened hangja Üres és szakadt
szentek lángokban, Füst emelkedik az égre
A hamu esik az esőben, mint a havazás
A koporsó létrehozása a haldokló világ
számára Az ősi,Felfedezett gondolataim
Fény, mint a baloldali pálya vezetője
Mindannyian jelöltünk, a Szörnyeteg választott bennünket
a szeszélyes szellemek között A
horror és a káosz nincs korlátai A
hulladék elnyomása a szárnyaink alatt
Megakadályozza a haldokló napfényt
Elpusztult a műemlékek dekadencia
Elpusztult képmutatók, oltárok szégyen
megvetéssel menetelünk át szent földet
elhagyva romok és a tűz
meggyalázták a istene, minden az ő dicsőségét
hozzuk a sötétség után a faji
haragja profán fajta, tudjuk, nem kell félni
a verseny A farkas, küldetésünk olyan világos
A varázslatok és átkok, a fekete mágia összeomlik
Mi hozza a súlyos testi sértést,Halál az életem
Szellemek az ősi, megvilágosodott gondolataimatól
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
youtu.be/-joBMNZpbII
Aug 09, 2017 20:07:22
Puzsér wtf Róbert
Aug 09, 2017 20:12:23
Roland Kis Szily László szaros kapcsolatban van a forum.sodika.org trágyadombjával, remélem a következő szaros TótaW árpád lesz, de ne két napig tartsák rendőrségi fogdán, hanem zárják előzetesbe és össze a Sittes Sanyival ahol összeismerkedhetnek :D :D :D ! hahaha Szilykém a többi zaklatóról is kezdj el énekelni, az érdekedben hahaha :D
Tetszik
· Válasz ·
4
· június 14., 18:29 · Szerkesztve
Na meló, csá.
Tetszik
· Válasz ·
4
Na meló, csá.
Aug 09, 2017 20:12:23
Biztatási kár
Aug 09, 2017 20:30:05
Oroszlán Király
30 perce ·
Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője az éltéért küzd a kórházban reggel óta. Kérem szépen, aki tiszteli, imádkozzon érte, illetve ha teheti, küldjön neki gyógyító energiát!! Köszönöm!!! Holnap kilakoltatást fogunk megakadályozni Csömörön, Gabikánál. Győzni fogunk Béláért is!!!!!!!!!!!Hajrá Koppány!!!!!!!!!!!!!!
30 perce ·
Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője az éltéért küzd a kórházban reggel óta. Kérem szépen, aki tiszteli, imádkozzon érte, illetve ha teheti, küldjön neki gyógyító energiát!! Köszönöm!!! Holnap kilakoltatást fogunk megakadályozni Csömörön, Gabikánál. Győzni fogunk Béláért is!!!!!!!!!!!Hajrá Koppány!!!!!!!!!!!!!!
Aug 09, 2017 20:30:05
Dalbeer
Aug 09, 2017 20:31:52
Oroszlán Király
30 perce ·
30 perce ·
Isten nem ver bottal
Aug 09, 2017 20:31:52
broni
Aug 09, 2017 20:34:34
[quote=Biztatási kár]Oroszlán Király
30 perce ·
Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője az éltéért küzd a kórházban reggel óta. Kérem szépen, aki tiszteli, imádkozzon érte, illetve ha teheti, küldjön neki gyógyító energiát!! Köszönöm!!! Holnap kilakoltatást fogunk megakadályozni Csömörön, Gabikánál. Győzni fogunk Béláért is!!!!!!!!!!!Hajrá Koppány!!!!!!!!!!!!!![/quote
dögölj meg béla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 perce ·
Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője az éltéért küzd a kórházban reggel óta. Kérem szépen, aki tiszteli, imádkozzon érte, illetve ha teheti, küldjön neki gyógyító energiát!! Köszönöm!!! Holnap kilakoltatást fogunk megakadályozni Csömörön, Gabikánál. Győzni fogunk Béláért is!!!!!!!!!!!Hajrá Koppány!!!!!!!!!!!!!![/quote
dögölj meg béla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 09, 2017 20:34:34
-
Aug 09, 2017 20:36:21
Oroszlán Király
30 perce ·
30 perce ·
Nem küzd hanem hárcol.
Aug 09, 2017 20:36:21
mèg èltet a remèny
Aug 09, 2017 20:43:27
Oroszlán Király
30 perce ·
Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője az éltéért küzd a kórházban reggel óta. Kérem szépen, aki tiszteli, imádkozzon érte, illetve ha teheti, küldjön neki gyógyító energiát!! Köszönöm!!! Holnap kilakoltatást fogunk megakadályozni Csömörön, Gabikánál. Győzni fogunk Béláért is!!!!!!!!!!!Hajrá Koppány!!!!!!
30 perce ·
Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője az éltéért küzd a kórházban reggel óta. Kérem szépen, aki tiszteli, imádkozzon érte, illetve ha teheti, küldjön neki gyógyító energiát!! Köszönöm!!! Holnap kilakoltatást fogunk megakadályozni Csömörön, Gabikánál. Győzni fogunk Béláért is!!!!!!!!!!!Hajrá Koppány!!!!!!
Az eddigi betegsègekből ès azok gyógymódjaiból kiindulva egy alapos fürdès után el fog múlni a lájfdèndzsör. Csak mossák meg a talpától a feje búbjáig.
Aug 09, 2017 20:43:27
Laci
Aug 09, 2017 20:44:36
Az örök pénztárca legyen vele, hiányoznának a kappányos tüntik!
Aug 09, 2017 20:44:36
Google Ads
Aug 09, 2017 20:45:21
Koszos láb? Folyamatos lájfdéndzsör? 1-800-FALÁB! Tárcsázzon most, és egy áráért kettőt kap ;)
Aug 09, 2017 20:45:21
broni
Aug 09, 2017 20:46:05
22 500-ért sok a feka a szigeten......only white))))))))))
Aug 09, 2017 20:46:05
Sittea Sanyu
Aug 09, 2017 20:50:56
Roland Kis Szily László szaros kapcsolatban van a forum.sodika.org trágyadombjával, remélem a következő szaros TótaW árpád lesz, de ne két napig tartsák rendőrségi fogdán, hanem zárják előzetesbe és össze a Sittes Sanyival ahol összeismerkedhetnek :D :D :D ! hahaha Szilykém a többi zaklatóról is kezdj el énekelni, az érdekedben hahaha :D
Tetszik
· Válasz ·
4
Na meló, csá.
Tetszik
· Válasz ·
4
Na meló, csá.
Viszket a segged Rolinda?
Aug 09, 2017 20:50:56
Puzsér wtf Róbert
Aug 09, 2017 20:55:01
Roland Kis
Roland Kis Nos Szily kapcoslatban áll a hírhedt Tótaw nevével fémjelzett zaklatói csoporttal a Kiss Endre Farkas (Recskaboy)-brigádokkal, akor teljesen jogos ha egy zaklatási ügyben kicsit jobban rálépnek a lábára, ez a legkevesebb.
Tetszik
· Válasz ·
3
· június 14., 21:03
Kezelés
Roland Kis
Roland Kis IRL Mivel le vagyok tiltva, valaki beírhatná a nevemben az oldalukra forum.sodika.org 1. ha valaki felháborodik azon és magyarázatot ír egy olyan videóval kapcsolatban, amiben azzal rágalmazzák, hogy előzetes letartóztatása ideje alatt szexuálus abúzus érte, ebből nem az következik, hogy ilyen szexuális abúzus történt. 2. Abban az esetben, ha ezt a rágalmazó videót egy spanyolországban éhező és hajléktalankodó amatőr videós készíti, akinek bevallottan és láthatóan nincs pénze, mivel többször kórházba került a vércukor szitn leesése miatt, az még a saját anyjáról is készít ilyen rágalmazó videót, ha már Szily Tótaw és Kiss Endre Farkas (Recskaboy) volt olyan rendes hozzá és felajánlotta PAYPAL-ban fizetve, hogy járassanak le engem!
* ásít *
Roland Kis Nos Szily kapcoslatban áll a hírhedt Tótaw nevével fémjelzett zaklatói csoporttal a Kiss Endre Farkas (Recskaboy)-brigádokkal, akor teljesen jogos ha egy zaklatási ügyben kicsit jobban rálépnek a lábára, ez a legkevesebb.
Tetszik
· Válasz ·
3
Kezelés
Roland Kis
Roland Kis IRL Mivel le vagyok tiltva, valaki beírhatná a nevemben az oldalukra forum.sodika.org 1. ha valaki felháborodik azon és magyarázatot ír egy olyan videóval kapcsolatban, amiben azzal rágalmazzák, hogy előzetes letartóztatása ideje alatt szexuálus abúzus érte, ebből nem az következik, hogy ilyen szexuális abúzus történt. 2. Abban az esetben, ha ezt a rágalmazó videót egy spanyolországban éhező és hajléktalankodó amatőr videós készíti, akinek bevallottan és láthatóan nincs pénze, mivel többször kórházba került a vércukor szitn leesése miatt, az még a saját anyjáról is készít ilyen rágalmazó videót, ha már Szily Tótaw és Kiss Endre Farkas (Recskaboy) volt olyan rendes hozzá és felajánlotta PAYPAL-ban fizetve, hogy járassanak le engem!
* ásít *
Aug 09, 2017 20:55:01
Schwezoff David
Aug 09, 2017 21:05:48
Oroszlán Király
30 perce ·
30 perce ·
Kar, hogy megussza a ducatot, ha megdoglik.
Aug 09, 2017 21:05:48
Google Ads
Aug 09, 2017 21:19:54
Roland Kis
Tetszik
· Válasz ·
3
Kezelés
Roland Kis
* ásít *
Tetszik
· Válasz ·
3
Kezelés
Roland Kis
* ásít *
LOL Roland baszod erről az Ali G inda house-ból a "csődörről vödörbe" jelenet jut eszembe
Aug 09, 2017 21:19:54
Puzsér wtf Róbert
Aug 09, 2017 21:31:44
Holnap megyek seftelni Salsburgba. Két szabad helyem van.
Aug 09, 2017 21:31:44
Laci
Aug 09, 2017 21:32:10
Rolinda!
Tedd le egy kicsit a Sárkányt és gondolkodj: mire menne Rgl egy paypalos utalással? Nincs bankszámlája, szóval nem tudja kivenni a pénzt. A sarki kisboltban pedig nem fogadják el fizetőeszközként a paypalt. Ez olyan, mintha küldenének neked egy mikróbusznyi kurvát, de mivel impotens vagy, ezért maximum csak nézegethetnéd őket. Na kb. ennyit érne Rgl egy ilyen utalással. Az viszont külön tetszik, hogy magadat akkora arcnak tekinted, hogy a te "lejáratásodért" bárki egy centet is utaljon. Ébredj fel Rolandinho!
Tedd le egy kicsit a Sárkányt és gondolkodj: mire menne Rgl egy paypalos utalással? Nincs bankszámlája, szóval nem tudja kivenni a pénzt. A sarki kisboltban pedig nem fogadják el fizetőeszközként a paypalt. Ez olyan, mintha küldenének neked egy mikróbusznyi kurvát, de mivel impotens vagy, ezért maximum csak nézegethetnéd őket. Na kb. ennyit érne Rgl egy ilyen utalással. Az viszont külön tetszik, hogy magadat akkora arcnak tekinted, hogy a te "lejáratásodért" bárki egy centet is utaljon. Ébredj fel Rolandinho!
Aug 09, 2017 21:32:10
Puzsér wtf Róbert
Aug 09, 2017 21:34:48
Vettem két rekesz Millert is. Jól megy az üzlet végre.
Aug 09, 2017 21:34:48
-
Aug 09, 2017 21:39:56
2 rekesz miller? Hmmm te aztán tudsz élni xD
Aug 09, 2017 21:39:56
-
Aug 09, 2017 21:41:01
2 rekesz miller? Hmmm te aztán tudsz élni xD
Van akkor menőség mint amikor borogyin villamosozgatott
Aug 09, 2017 21:41:01
Balogh Bélgáz
Aug 09, 2017 21:42:32
* Küldjétek a gyógyító energiát meg pénztárcát mert kifingok xD
Aug 09, 2017 21:42:32
Puzsér wtf Róbert
Aug 09, 2017 21:43:36
Meg oreokekszek. Reggel veszek szendvicseket a benzinkúton aztán tűz.
Aug 09, 2017 21:43:36
Google Ads
Aug 09, 2017 21:51:54
Guiness vagy semmi
Aug 09, 2017 21:51:54
alpaka nagyi
Aug 09, 2017 22:20:37
Idézetek forrása itt, ez nekem annak idején kimaradt: www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/1389432274465915
Puzsért is a fórumra akarta uszítani a kókadtfasz xD
Puzsért is a fórumra akarta uszítani a kókadtfasz xD
Roland Kis "+1 Puzsér masztiparty videót kéne találni, hogy eltűnjön a gecibe végre az internetről! "Puzsér menjen a kurva anyjába a felszopóival együtt. Kecire irritáló a észosztása miközben hülye mint a segg." ezmiez bazmeg retard? amúgy puzsér egy....." Így védjed ezeket, emrt ha SZilyt véded ezeket is véded, Fásy jobb ember ezeknél hidd el. AMióta Sherlock Porkset vmenyire védted, azóta be vannak rágva nem szednek nyugatót, hatásosabb lenne pofánkúrni mindet és mind burzsujelmebetegségben szenved, sikerfasizmus szegényeg kilakoltatottak megöléséről, hajléktalanok és interentes alternatív sajtósok felgyújtásáról álmodozó burzsujszarok par excellence forum.sodika.org/ tanulmányozd a tevékenységüket és írj az embernek látszó emberszabásúakról egy publicisztikát, off én beszéltem.
június 18., 0:50 · Szerkesztve
június 18., 0:50 · Szerkesztve
Aug 09, 2017 22:20:37
-
Aug 09, 2017 22:25:40
Végre megmutattad az igazi éned zsajgi. Senki nem hitte, hogy kommunista vagy. Csak irigyelted a trolloktól a pénzt és a jólétet.
Aug 09, 2017 22:25:40
Puzsér wtf Róbert
Aug 09, 2017 22:32:21
Kikúrt gyorsan fogy. 700 euro és 24000 ft maradt 6 napra. A duplájával akarok hazajönni.
Aug 09, 2017 22:32:21
Púpos Recskapók
Aug 09, 2017 23:30:29
Kikúrt gyorsan fogy. 700 euro és 24000 ft maradt 6 napra. A duplájával akarok hazajönni.
Kérd meg a flokker haverodat, hogy csináljon közkívánatra egy "hogyan lehet gyorsan pénzt keresni Németországban?" videócsát, mindenféle gyakorlatias információval, mint pl. hogy mennyi most a furulyázás árfolyama a szaunákban.
Aug 09, 2017 23:30:29
kripli figyelő
Aug 09, 2017 23:33:09
Kapitalista bulzsuj vagy. Aug 09, 2017 23:33:09
trendbeli garázdaság
Aug 09, 2017 23:41:33
Rolinda asszony, alkohol helyett inkább viagrára költsd a pénzed, hogy végre férfi lehess, és ne csak a végbeleden keresztül részesülhess szexuális élményekben! LOOOOLLLLLLLLL
Aug 09, 2017 23:41:33
Hiénaverő
(
x17)
Aug 10, 2017 00:16:50
x17)
Rég őrjöngött errefelé a palotai sárkányidomár. Lehet hogy a mama kidobta a kisszobából?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Berlini flokker
Aug 10, 2017 00:20:24
Én nem küldök gyógyító energiát a Balogh Bélának, mert ő se küldött nekem Kappányos oklevelet. :(
Aug 10, 2017 00:20:24
Ifj. Balogh Béla ( Balogh
Aug 10, 2017 00:40:05
Üdvözlet, Tisztelt Trollok!
Ifj. Balogh Béla ( Balogh Béci ) vagyok.
Nyilván sokatok tudomást szerzett a tragédiáról, ami ma hajnalba érte az apám, de sokak nem. Sajnos jelen pillanatban az életéért küzd, így nincs sok időm ugyan, de dióhéjban némi infót, és tájékoztatást közölnék veletek. A nyakában ér elzáródás alakult ki, ezáltal stroke -ot kapott. Elég nehezen viseljük az ezzel járó indulatokat, így sajnos nem tudok/ tudunk sokszor reagálni az üzeneteitekre, és az érdeklődéseitekre. Jelen állás szerint 48 óráig életveszélyes állapotban fekszik az intenzív osztályon. Ha ezt az időt túl éljük, márpedig ez így lesz, akkor is a felépülése hosszú - hosszú folyamatnak bizonyosul. Ne pánikoljon senki, és ti legyetek erősek... legfőképp érte. Imádkozzunk a mihamarabbi felépülése érdekében. Szeretném, ha a szívetekkel, lelketekkel szorítanátok, küzdjetek továbbra is a kitűzött céljaitokért, értem ezt most a holnapi vagy a hétfői kilakoltatásra. Lélekben ott lesz veletek, és legyen tudomásotok róla, hogy a Koppány csoport a második családja. (Talán néha még elsőként is hordozta gondjaitok). Álljatok ki most nélküle, védjétek meg a kilakoltatni kívánt személyeket. Mind! Lássa, hogy mire felépül, akár hónapok múlva vagy évek elteltével, az ő szeretet csoportja szárnyal, és tovább tőrt előre. Ebben részben, de leginkább nagy részben szerepet vállalok majd én is, amint egy picit csillapodni kívántak a kedélyek.
Tudomásom szerint holnap Csömörön történik egy kilakoltatási intézkedés. Szeretném, és nyilván Apám minden kívánsága az lenne, ha most nélküle sikerülne megvédeni az otthont. Szeretném, ha több 10en, 100an megjelennétek, és együtt a családért, és legfőképp Apámra való tiszteletre védenétek otthonokat, családokat. Osszátok több százan, több ezren! Legyen mindenki része e fájdalmas, de ugyanakkor csodálatos összetartásnak. Eddig mindig ő volt az, aki embereket védet. Most őt mentsük meg, adjunk neki erőt, adjunk neki hitet, hogy közöttünk lehessen mihamarabb, annál inkább hamarabb. Tartsuk meg benne azt az akaratot, amivel rendelkezik. Fogjatok össze érte, és legfőképp magatokért, és az emberekért. Vigyétek hírül, hogy szükség van rátok.
Nyilván sokatok tudomást szerzett a tragédiáról, ami ma hajnalba érte az apám, de sokak nem. Sajnos jelen pillanatban az életéért küzd, így nincs sok időm ugyan, de dióhéjban némi infót, és tájékoztatást közölnék veletek. A nyakában ér elzáródás alakult ki, ezáltal stroke -ot kapott. Elég nehezen viseljük az ezzel járó indulatokat, így sajnos nem tudok/ tudunk sokszor reagálni az üzeneteitekre, és az érdeklődéseitekre. Jelen állás szerint 48 óráig életveszélyes állapotban fekszik az intenzív osztályon. Ha ezt az időt túl éljük, márpedig ez így lesz, akkor is a felépülése hosszú - hosszú folyamatnak bizonyosul. Ne pánikoljon senki, és ti legyetek erősek... legfőképp érte. Imádkozzunk a mihamarabbi felépülése érdekében. Szeretném, ha a szívetekkel, lelketekkel szorítanátok, küzdjetek továbbra is a kitűzött céljaitokért, értem ezt most a holnapi vagy a hétfői kilakoltatásra. Lélekben ott lesz veletek, és legyen tudomásotok róla, hogy a Koppány csoport a második családja. (Talán néha még elsőként is hordozta gondjaitok). Álljatok ki most nélküle, védjétek meg a kilakoltatni kívánt személyeket. Mind! Lássa, hogy mire felépül, akár hónapok múlva vagy évek elteltével, az ő szeretet csoportja szárnyal, és tovább tőrt előre. Ebben részben, de leginkább nagy részben szerepet vállalok majd én is, amint egy picit csillapodni kívántak a kedélyek.
Tudomásom szerint holnap Csömörön történik egy kilakoltatási intézkedés. Szeretném, és nyilván Apám minden kívánsága az lenne, ha most nélküle sikerülne megvédeni az otthont. Szeretném, ha több 10en, 100an megjelennétek, és együtt a családért, és legfőképp Apámra való tiszteletre védenétek otthonokat, családokat. Osszátok több százan, több ezren! Legyen mindenki része e fájdalmas, de ugyanakkor csodálatos összetartásnak. Eddig mindig ő volt az, aki embereket védet. Most őt mentsük meg, adjunk neki erőt, adjunk neki hitet, hogy közöttünk lehessen mihamarabb, annál inkább hamarabb. Tartsuk meg benne azt az akaratot, amivel rendelkezik. Fogjatok össze érte, és legfőképp magatokért, és az emberekért. Vigyétek hírül, hogy szükség van rátok.
Aug 10, 2017 00:40:05
éjszakai portás
Aug 10, 2017 00:52:12
szia sodi! szeretnéd látni, kinek van kétszerannyi feliratkozója mint a bejlini pjogjamozónak?
www.youtube.com/watch?v=B1FBdBr_N1s
www.youtube.com/watch?v=B1FBdBr_N1s
Aug 10, 2017 00:52:12
Biztatási kár
Aug 10, 2017 01:07:57
Üdvözlet, Tisztelt Trollok!
Úgy látom tarhálás lehetőségét nem akarják az apjukkal együtt elveszíteni.
Aug 10, 2017 01:07:57
jókívánó jenő
Aug 10, 2017 01:11:48
Balogh dögölj meg!
Aug 10, 2017 01:11:48
Biztatási kár
Aug 10, 2017 01:17:09
Molnár Fárpi beindult bécigány haldoklásának a hírére. Xd!
hirarena.com/balogh-bela-eletveszelyes-allapotban-intenziv-osztalyon-a-stroke-kal-a-magyar-allam-gyanusithato_1815
hirarena.com/balogh-bela-eletveszelyes-allapotban-intenziv-osztalyon-a-stroke-kal-a-magyar-allam-gyanusithato_1815
Aug 10, 2017 01:17:09
Dr. Bubó
Aug 10, 2017 01:39:38
Molnár Fárpi beindult bécigány haldoklásának a hírére. Xd!
Ursula, samponos kezelést javaslok a páciáns számára. A feltételezésem az, hogy ettől rohamos javulás fog beállni az állapotában - amennyiben pedig mégsem, legalább tiszta hajjal kerül a koporsóba.
Aug 10, 2017 01:39:38
töppedt buzigolyók
Aug 10, 2017 01:47:13
Balogh dögölj meg!
Ne menjünk le teljesen retardba, ha kérhetem. Mások halálát kívánni kibaszott proli dolog. Inkább éljen 100 évig, és kelljen szembenéznie a saját elbaszott életével minden nap.
Aug 10, 2017 01:47:13
Biztatási kár
Aug 10, 2017 01:51:12
Teljesen igazad van, és egyet is értek, de biztos vagyok, hogy pár kilakoltatott nem így érez.
Aug 10, 2017 01:51:12
banshee
(
x24)
Aug 10, 2017 06:08:15
x24)
Bécigány lába megvan még?
Örebro
(
x17)
Aug 10, 2017 06:12:46
x17)
infarktusåt ket nap alatt gyogyitotta a strokra eleg lesz måsfel nap is, holnap mår uj poszt a falon:-)
jókívánó jenő
Aug 10, 2017 06:31:00
Kegyetlen vagy!
:)
Aug 10, 2017 06:31:00
jókívánó jenő
Aug 10, 2017 06:33:45
Bécigány lába megvan még?
Melyik? A jó vagy a jobb? :)
Aug 10, 2017 06:33:45
mèg èltet a remèny
Aug 10, 2017 07:09:47
Broni, most gyújtsd meg bècit, most fekszik!
Aug 10, 2017 07:09:47
mèg èltet a remèny
Aug 10, 2017 07:13:54
Megint eladod a gyógyszereidet? Volt már ilyen narkós ügyed, ez is valami hasonló lesz. Ès Salzburg a város neve helyesen. A Millert èlvezd ki,mert ha most lebuksz, nem úszod meg te kis visszaeső. Aztán sírhatsz megint,hogy tegyenek át a diliházba mert nem bírja az ánuszod a börtönt.
Aug 10, 2017 07:13:54
jókívánó jenő
Aug 10, 2017 07:56:21
Honnam tudjátok, hogy a Panelhégel az Puzser wtf-ként? Az asztali verzio mássabb, mint a mobio?!(én mobilról vagyok)
Aug 10, 2017 07:56:21
xray
Aug 10, 2017 08:04:36
Honnam tudjátok, hogy a Panelhégel az Puzser wtf-ként? Az asztali verzio mássabb, mint a mobio?!(én mobilról vagyok)
rutin
Aug 10, 2017 08:04:36
Laci
Aug 10, 2017 09:13:05
viszont az siker, hogy bori már csak harmadik személyben mer ide írni, nehogy ráküldjük a rendőröket életveszélyes fenyegetésért. Mivel a tiszafaszvári kapitányságon már jól ismerik, ezért egyből kimennének érte, és szarrá vernék a rendőrautó hátsó ülésén befelé menet.Utána pszichiátriai megfigyelés alá helyeznék a nyomozati szakaszban, ahol minden nap katatónra gyógyszereznék, és mivel nem tud tiltakozni, ezért rojtosra basznák a seggét. Úgyhogy marad a kisszobából kaffogás meg a dübbentés.
Szerintem pont erre vár xD
Aug 10, 2017 09:13:05
púpfal
Aug 10, 2017 11:01:26
Megvalósult véleményfasizmus. Pfuj.
Na, itt a németeknél már nincs kedvem politikáról forgatni, de arról, hogy miként üldözik ebben az országban azokat az embereket, akik élni próbálnak a szólásszabadság nyújtotta lehetőségekkel, lehet, hogy mégis megpróbálok forgatni egy vlog-epizódot. Csak interjúalanyt kellene találni hozzá.
Az interjúalanyon kívül németül sem ártana tudni hozzá.
Na, itt a németeknél már nincs kedvem politikáról forgatni, de arról, hogy miként üldözik ebben az országban azokat az embereket, akik élni próbálnak a szólásszabadság nyújtotta lehetőségekkel, lehet, hogy mégis megpróbálok forgatni egy vlog-epizódot. Csak interjúalanyt kellene találni hozzá.
Az interjúalanyon kívül németül sem ártana tudni hozzá.
Aug 10, 2017 11:01:26
Puzsér wtf Róbert
Aug 10, 2017 11:04:37
Új Red csomag 1 terabájt adatforgalom remélem kitart az utazás végéig tisztelt zárkatársak. A nagy sietségben nem álltam meg lottózónál. Beküldöm a mai tutit ha van a trollok között valakinek kölcsön ötezre.
Aug 10, 2017 11:04:37
Schwezoff Dávid
Aug 10, 2017 11:09:22
Izé. A retardok MINDIG HAZUDNAK.
Balogh Béla, kappány zsebtolvaj esetében is volt kb. féltucat infarktus, levágott lábak és most az agyvérzés. Meg sztem rák és AIDS is lesz hamarosan, csak, hogy részvétet kelthessen és tarhálhasson. Meg, hogy ne menjen dolgozni.
Ez még a temetőben is hipochonder lesz, evidenciákat.
Aug 10, 2017 11:09:22
Schwezoff Dávid
Aug 10, 2017 11:42:47
Gyuri bácsi már ebben fog utalni a hóvégén!
index.hu/tech/2017/08/10/hianypotlo_itt_a_koser_bitcoin_a_bitcoen/
index.hu/tech/2017/08/10/hianypotlo_itt_a_koser_bitcoin_a_bitcoen/
Aug 10, 2017 11:42:47
broni
Aug 10, 2017 12:53:13
[quote=mèg èltet a remèny]Broni, most gyújtsd meg bècit, most fekszik
Ez a videó meg bónuszként, kötelező darab:
www.facebook.com/balogh.bela.16/videos/1392941004154560/
"A KOPPÁNY CSOPORT FELSORAKOZIK!
Egyszerűen szeretem. Önzetlenek. Szív emberek. Elszántak és tettre készek. Nincs lehetetlen náluk. Harcolnak érted
HARCOLJ TE IS ÉRTÜNK.
Mostantól szorosabbra húzzuk a gyeplőt. Harcolj te is értünk, megérdemeljük!"
Aug 10, 2017 14:58:11
Posztdoc
Aug 10, 2017 15:06:07
Ha bécigány meghal, ő lesz az első retardhalott a snecológia történetében.
A Dörppe még beelőzheti.
Aug 10, 2017 15:06:07
Schwezoff Dávid
Aug 10, 2017 15:11:44
A Dörppe még beelőzheti.
Aug 10, 2017 15:11:44
broni
Aug 10, 2017 16:19:37
kellemes rothadást, cigány))))))))))))))))))
Aug 10, 2017 16:19:37
stressznélküli nyugi
Aug 10, 2017 16:36:32
Ha bécigány meghal, ő lesz az első retardhalott a snecológia történetében.
Lehet updatelni a gyertyalángot.
Aug 10, 2017 16:36:32
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Aug 10, 2017 16:55:20
x2)
Mindenki nyugodjon le a picsába, meggyógyult!
"Béla Balogh
49 mins ·
Örömömre, és örömünkre szolgál, hogy a Koppány csoport sikeresen megállította a kilakoltatást Csömörön. Elismerésem a hősöknek, és tiszteletem nyilvánítom azon személyeknek, akik ezt követően siettek be a kórházba Apámhoz, hogy elújságolják. Az orvosok szerint nem értheti, amit mondunk neki, mert a kommunikációr felelős agy-féltekéje elhalt, de szentül merem hinni, hogy értette, amit közöltünk vele, és a hír hallatán elmosolyodott, és megszorította kezünk. 16:00 órától, aki csak teheti nézze a HÍRTV-t."
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
"Béla Balogh
49 mins ·
Örömömre, és örömünkre szolgál, hogy a Koppány csoport sikeresen megállította a kilakoltatást Csömörön. Elismerésem a hősöknek, és tiszteletem nyilvánítom azon személyeknek, akik ezt követően siettek be a kórházba Apámhoz, hogy elújságolják. Az orvosok szerint nem értheti, amit mondunk neki, mert a kommunikációr felelős agy-féltekéje elhalt, de szentül merem hinni, hogy értette, amit közöltünk vele, és a hír hallatán elmosolyodott, és megszorította kezünk. 16:00 órától, aki csak teheti nézze a HÍRTV-t."
Orákulum
Aug 10, 2017 17:07:36
Mi volt a hirtvn?
Aug 10, 2017 17:07:36
-
Aug 10, 2017 17:08:06
Mindenki nyugodjon le a picsába, meggyógyult!
nem értheti, amit mondunk neki, mert a kommunikációr felelős agy-féltekéje elhalt
nem értheti, amit mondunk neki, mert a kommunikációr felelős agy-féltekéje elhalt
Hát azért hetyetye...
Aug 10, 2017 17:08:06
-
Aug 10, 2017 18:22:02
Ez esetben a bécigány virágcserép lett? Bocsánat adománygyüjtő persely.
Aug 10, 2017 18:22:02
banshee
(
x24)
Aug 10, 2017 18:51:55
x24)
A Dörppe még beelőzheti.
minden egy folyamat...
Schwezoff David
Aug 10, 2017 20:23:51
Rlhalt agyfeltekevel elmosolyodott. Na, ez kemeny.
Aug 10, 2017 20:23:51
-
Aug 10, 2017 20:46:59
Most mondjam hogy ha nem hárcból meg lopásból áll az élete, ha nincs miért a rendőrök elől menekülni akkor most nincs ebben a helyzetben?
Aug 10, 2017 20:46:59
banshee
(
x24)
Aug 10, 2017 20:51:20
x24)
Egy hajmosás és meggyógyul.
Dalbeer
Aug 10, 2017 21:12:56
Bazki hamburgert köptem a monitorra :D
Aug 10, 2017 21:12:56
-
Aug 10, 2017 21:26:19
Rlhalt agyfeltekevel elmosolyodott. Na, ez kemeny.
Az is szép lesz, ha majd kihalt agyféltekével fog sírva őrjöngeni.
Aug 10, 2017 21:26:19
Schwezoff David
Aug 10, 2017 21:29:15
Elhalt, keccci
Aug 10, 2017 21:29:15
stressznélküli nyugi
Aug 10, 2017 21:44:46
Egy hajmosás és meggyógyul.
Ki? Zsír?
Aug 10, 2017 21:44:46
még éltet a remény
Aug 10, 2017 21:50:32
Béci rohadó lába miatt majdnem kihánytam a vacsit. Azért óvatosan az ilyen képekkel ha kérhetném. Ez viszont full gáz,nem tudom mit művelt vagy nem művelt, de ez geci undorító. Ebből faláb lesz,ha nem viszi el előbb a mostani eset. :-(
Sodi,te meg takarodjál haza a barátodhoz és látogasd meg a kórházban!
Sodi,te meg takarodjál haza a barátodhoz és látogasd meg a kórházban!
Aug 10, 2017 21:50:32
kínzó kérdés
Aug 10, 2017 23:37:20
Broni, ha bécigány lábán az odút megtöltenénk barbiszarral, kinyalnád?
Aug 10, 2017 23:37:20
4-es csatorna (Bálnavadás
Aug 11, 2017 00:01:02
Műsor a tambleren, szegény zseri nagyon nem érti.
rp-official.tumblr.com/post/164036337837/akurvaanyadatbuttersofficial-rp-official
rp-official.tumblr.com/post/164036337837/akurvaanyadatbuttersofficial-rp-official
Aug 11, 2017 00:01:02
4-es csatorna (Bálnavadás
Aug 11, 2017 00:04:58
*Bálnavadász Zsery, sodi javítsd meg a fórumodat, hogy kiférjen a név.
Aug 11, 2017 00:04:58
broni
Aug 11, 2017 00:16:21
gecibe, meni akrtam a szigetre, a benzókat meg itthn hagytam.........ezer ausztráé...igyunk...azért bebasztam
Aug 11, 2017 00:16:21
broni
Aug 11, 2017 00:17:55
Broni, ha bécigány lábán az odút megtöltenénk barbiszarral, kinyalnád?
barbiszar........lenyalnám...nem baj a zsigeten felszedem barbikát)))))))))))))
Aug 11, 2017 00:17:55
broni
Aug 11, 2017 00:20:29
egész utccát végignyaltam,sötétben, hol vannak..hát itthon))))))))))))
talán már vót kecik))))))))))))
youtu.be/hCgU7fGBP94?list=RDhCgU7fGBP94
talán már vót kecik))))))))))))
youtu.be/hCgU7fGBP94?list=RDhCgU7fGBP94
Aug 11, 2017 00:20:29
broni
Aug 11, 2017 00:30:43
beuszok!!!!!!!!!!!!!!!utánna kinyalok pár bauszi szeplős pinát!!!!!!!!!!!!!!!!!!szeretem a szeplőt!!!!!!!!nőbe, .....
Aug 11, 2017 00:30:43
broni
Aug 11, 2017 00:46:09
kecik!!!!!!!!!!!!mi a pálya?????????????????öltetek már törpét ma????????????
Aug 11, 2017 00:46:09
broni
Aug 11, 2017 00:58:22
végy egy törpét, nyúzd meg, utánnna őld meg.csontozd ki, a csontot dobd csóróknak.a többi mint egy disznó pöröói. gut apetit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 11, 2017 00:58:22
-
Aug 11, 2017 01:02:22
[quote=broni]végy egy törpét, nyúzd meg, utánnna őld meg.csontozd ki, a csontot dobd csóróknak.a többi mint egy disznó pöröói. gut apetit!!!!!!!!!!!!!!!!

A tiszafaszomi herbáldíler INGYEN csinálja azt, amit Dalbeer rúpiáért.
Take it easy, I accept euro or USD too