« 4625 4626 4627 4628 4629 4630 4631 4632 4633 4634 »
1736769 komment.

Szerző: Kis Mano Sep 25, 2017 14:57:25
Válasz
(3)
Mortal Danger
faszt erőlködsz már itt?
bazd meg érdekel miért nincs fent sodipedian a gyökér. Alig egy hónapja tudok a gyagyásról de kurvára fel tud vidítani ha a körülette zajló kozmikus harcokról olvasok. Csak túl kevés az infó a sodipedián
Sep 25, 2017 14:57:25

Szerző: echelon mérnök Sep 25, 2017 14:59:09
Válasz
(11)
moshe dayan

Javaslom, hogy ez ne történhessen meg és a debilt egyszerűen valaki tegye ki a kapu elé.

Nszksz

Kisboros mindig akkor jelent meg ilyen vehemesen a fórumon, mikor SoDi épp rettegett a trolloktól.

Úgy gondolom, hogy ez most sincs másként, kifejezetten jó jelnek tartom, hogy az ukrán migráns gyerek megpróbálja elterelni a figyelmet a ragyás gyagyás recskásról.
Sep 25, 2017 14:59:09

Szerző: thompson Sep 25, 2017 15:01:33
Válasz
(4)
Kis Mano
bazd meg érdekel miért nincs fent sodipedian a gyökér. Alig egy hónapja tudok a gyagyásról de kurvára fel tud vidítani ha a körülette zajló kozmikus harcokról olvasok. Csak túl kevés az infó a sodipedián

Akkor nézd meg a szerkesztési előzményeit a cikknek, Hahó!

ott lesz minden korábbi lapváltozat
Sep 25, 2017 15:01:33

Szerző: thompson Sep 25, 2017 15:05:05
Válasz
(10)
Már csak 3 hónap van decemberig, Borika! Akkor majd mehetsz Mikulásnak öltözve a 444 szerkesztőségébe mókázni. Biztos nagyon fognak örülni, ha majd egy szaros-hugyos nadrágjú, fogyatékos Mikulás visz nekik egy kis herbált ajándékba.

És majd énekelhetitek, hogy "A Télapó nem a régi már,
ha kedve tartja állva bekakál!"

Sep 25, 2017 15:05:05

Szerző: Schwezoff Dávid Sep 25, 2017 15:14:40
Válasz
(5)
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2Ftortenelem%2F2017%2F09%2F25%2Felarvereztek_hitler_hasznalt_alsogatyajat%2F

Elárverezték Hitler használt alsógatyáját

Bori, te vetted meg, és Hasselhoff úszógatyája mellé akasztod?
Sep 25, 2017 15:14:40

Szerző: trendbeli garázdaság Sep 25, 2017 15:23:17
Válasz
(11)
"ukrán geciláda"
Mi az, hogy őrült?
Libsi szótárban az őrült az, aki átlátja világpolitikai cselszövéseiteket, míg a többség nem. Így csak rájuk kell mutatni: látjátok, kilógnak a sorból, nem olyanok, mint ti. Őrültek!

De van különbség őrült és "őrült" között, amire jó példa ti és amit műveltek itt, és én...

Segítek. Őrültnek a súlyos pszichés betegeket nevezik, például az olyanokat, akiket a paranoid téveszméik és a szociopátiás személyiségzavaruk képtelenné tesz a beilleszkedésre minden közösségben, sőt, gyakran a saját családjukban is. Te éppen ilyen vagy, Zsír!
Ráadásul neked még hivatalos papírod is van arról, hogy nincsenek rendben a fejedben a dolgok, ezért vagy leszázalékolva, és ezért dolgozol infós diplomával és sakkozói múlttal a szalag mellett évi pár hetet. Ráadásul a gyámod nélkül semmit nem tehetsz, ezért rángattad be az anyádat a rendőrségre, és ezért akarod odarendelni a trollokat Tiszafaszomba, mert az anyád felügyelete nélkül még a települést sem hagyhatod el, hahó! Ráadásul sosem cáfoltad azt, hogy van diliflepnid, pontosan úgy maszatolsz ebben a kérdésben, mint Sodi az anyai felmenőivel kapcsolatban.
Sep 25, 2017 15:23:17

Szerző: "ukrán geciláda" Sep 25, 2017 15:23:18
Válasz
(0)
banshee
Uborkaszezon van, hadd dübbenjen itt. Addig is szem előtt van.

Nagy a pofád neked is, rendőrök szégyene...
Mi vesz rá egy rendőrt, hogy bűnöző legyen?
Sep 25, 2017 15:23:18

Szerző: trendbeli garázdaság Sep 25, 2017 15:27:21
Válasz
(9)
Kis Mano

Cvi, te guruljál már le inkább egy dombról. Nem reagált eddig rád senki, mert a trollbácsik türelme szinte végtelen. Kérdezd meg az "ukrán geciládától", hogy meddig kellett húzkodnia mások bajszát, mire működésbe lépett az intervencionista tagozat. Hosszú hónapokig szemtelenkedett, trollvadászott és fenyegetőzött a zsíroshajú buzi, mire szócikket kapott. Utána pedig visított, mint Proland a sitten, amikor beléhatolt Sittes Sanyi vastag fasza LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Szóval takarodjál innen a berregő maci faszára, de kurva gyorsan! Nem kapsz szócikket, Jabilos Lacika se érdekel senkit. Szervezzetek inkább egymásnak masztipartit, mindenki jobban jár úgy.
Sep 25, 2017 15:27:21

Szerző: tigris Sep 25, 2017 15:27:31
Válasz
(10)
Kurvanagy, hogy a balázs show egykori emós buzigyereke itt produkálja magát. Miért nem mentél el egy cirkuszba borika bohócnak? ott kiélhetted volna magad. Így is röhögnek rajtad az emberek, de ingyen. Úgy legalább kapnál némi pénzt, és nem kéne 35 évesen a nyugdíjas anyádon élősködnöd. Ez az egyik. A másik, meg hogy ebben az országban te egy rühös migráns vagy! Egy bevándorló! Ez az ország a Magyaroké, a mi népünké, te itt egy megtűrt szolga vagy, ehhez tartsd magad! Persze hazatakarodhatnál a többi ukrán paraszt közé, mindenkinek az lenne a legjobb, téged kb. 2 nap után intéznének el a Hazafiak.
Sep 25, 2017 15:27:31

Szerző: "ukrán geciláda" Sep 25, 2017 15:31:08
Válasz
(0)
trendbeli garázdaság
Segítek. Őrültnek a súlyos pszichés betegeket nevezik, például az olyanokat, akiket a paranoid téveszméik és a szociopátiás személyiségzavaruk képtelenné tesz a beilleszkedésre minden közösségben, sőt, gyakran a saját családjukban is. Te éppen ilyen vagy, Zsír!
Ráadásul neked még hivatalos papírod is van arról, hogy nincsenek rendben a fejedben a dolgok, ezért vagy leszázalékolva, és ezért dolgozol infós diplomával és sakkozói múlttal a szalag mellett évi pár hetet. Ráadásul a gyámod nélkül semmit nem tehetsz, ezért rángattad be az anyádat a rendőrségre, és ezért akarod odarendelni a trollokat Tiszafaszomba, mert az anyád felügyelete nélkül még a települést sem hagyhatod el, hahó! Ráadásul sosem cáfoltad azt, hogy van diliflepnid, pontosan úgy maszatolsz ebben a kérdésben, mint Sodi az anyai felmenőivel kapcsolatban.

Erőszakos, kirekesztő, fajgyűlölő liberális bűnöző!

Szedjem elő a kommenteket, amelyekben azzal villogtok, hogy azért nincsenek barátaim, ismerőseim,mert ti, ahogy fogalmazni szoktatok "sikeresen leválasztottatok rólam mindenkit"? Hmmm?
Csak ha már a "beilleszkedés" témánál vagyunk...
Ezzel fogtok próbálkozni a rendőrségen/bíróságon, hogy "őrült a boros, mert nincsenek kapcsolatai", de azt persze már nem fogjátok hozzátenni, hogy mi ennek az oka, ugye? Nem baj, majd én hozzáfogom...

Meg lesz lehetőségetek bizonyítani az alábbiakat is:
- le vagyok százalékolva,
- gyámság alatt állok,
- anyám a gyámom,
- nélküle nem tehetek semmit,
- anyám nélkül a települést sem hagyhatom el,
- papírom van arról, hogy őrült vagyok
stb.

Aztán ha majd ezeket igazoltad - a haverjaiddal -, az illetékesek eldöntik, hogy ki is a paranoid elmebeteg kettőnk közül. Ki is az elmebeteg. Ki is szorul valójában elmeorvosi kezelésre.

Sep 25, 2017 15:31:08

Szerző: "ukrán geciláda" Sep 25, 2017 15:39:36
Válasz
(0)
tigris
Kurvanagy, hogy a balázs show egykori emós buzigyereke itt produkálja magát. Miért nem mentél el egy cirkuszba borika bohócnak? ott kiélhetted volna magad. Így is röhögnek rajtad az emberek, de ingyen. Úgy legalább kapnál némi pénzt, és nem kéne 35 évesen a nyugdíjas anyádon élősködnöd. Ez az egyik. A másik, meg hogy ebben az országban te egy rühös migráns vagy! Egy bevándorló! Ez az ország a Magyaroké, a mi népünké, te itt egy megtűrt szolga vagy, ehhez tartsd magad! Persze hazatakarodhatnál a többi ukrán paraszt közé, mindenkinek az lenne a legjobb, téged kb. 2 nap után intéznének el a Hazafiak.

Told elém a pofád, szarMagyar! Hadd lássam, milyen erős vagy! Hozhatod a nyilaidat! Vagy te is az a fajta erősMagyar vagy, aki csak a rajongói háta mögött mer hadonászni a machetével?
Sep 25, 2017 15:39:36

Szerző: Der Trottel Sep 25, 2017 15:40:46
Válasz
(14)
"ukrán geciláda"

Meg lesz lehetőségetek bizonyítani az alábbiakat is:
- le vagyok százalékolva,
- gyámság alatt állok,
- anyám a gyámom,
- nélküle nem tehetek semmit,
- anyám nélkül a települést sem hagyhatom el,
- papírom van arról, hogy őrült vagyok
stb.

Cáfold meg ezeket, költözz el Tiszafaszomból!
Sep 25, 2017 15:40:46

Szerző: Schwezoff Dávid Sep 25, 2017 15:41:34
Válasz
(7)
"ukrán geciláda"
Told elém a pofád, szarMagyar! Hadd lássam, milyen erős vagy! Hozhatod a nyilaidat! Vagy te is az a fajta erősMagyar vagy, aki csak a rajongói háta mögött mer hadonászni a machetével?

Bezárt a gyógyszertár tiszafaszomban???
Sep 25, 2017 15:41:34

Szerző: trendbeli garázdaság Sep 25, 2017 15:41:36
Válasz
(18)
Lacika, kicsit túltoltad a brainboostert! Neked soha nem voltak barátaid, hahó! Már általános iskolásként is magányos farkas voltál, egy irigy, antiszociális kis pondró, aki a menő játékaival villogott, de nem engedte a vidéki gyerekeknek, hogy azok is játsszanak velük. Leírta ide egy volt osztálytársad, ha még emlékszel! Vagy tényleg azt akarod bemesélni itt, hogy mielőtt leírtad volna a "Wanna play Michael?" kommentedet, vagy Mörderpuppe és Chucky néven elkezdted a beépülési kísérleteidet, egy társasági ember voltál, sok baráttal? Hát kurva nagy LOL!

Azért cseteltél Eszmivel is a neten, mert annyi barátod volt mellette, ugye? És Tiszafaszomban azért nem barátkoznak veled a kollégák és a többi helyi, mert a városban mindenki olvasta a Sodipediát, pedig előtte te voltál a bulik motorja, igaz? Anyád, apád, a nővéred és az öcséd is azért kerül, mert a trollok mondták neki, hogy a elmebeteg vagy, és hiába éltek veled 30+ évig, rögtön elhitték ezt egy idegenne. Hát persze.

De ne aggódj, nem fogsz bíróság elé kerülni. Egyrészt mert a trollok magasról szarnak a fejedre, másrészt mert nem vagy beidézhető a diliflepnid miatt. Szépen megrohadsz a kisszobában, és csak azután kerülsz zárt intézetbe, hogy a szerencsétlen szüleid belepusztulnak a parazita életviteledbe, a tesóidnak meg eszük ágában sem lesz magukhoz venni téged. Akkor jön a vigyorgó, ahol a tiszafaszomi ház fejében életed végéig élvezheted az all inclusive ellátást LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Sep 25, 2017 15:41:36

Szerző: tigris Sep 25, 2017 15:44:30
Válasz
(12)
"ukrán geciláda"

Ne gyalázd a Magyarokat ukrán! Fél óra múlva várlak a Vasvári - Zrínyi sarkon!
Sep 25, 2017 15:44:30

Szerző: Ápoló Andor Sep 25, 2017 15:45:18
Válasz
(2)
trendbeli garázdaság
Akkor jön a vigyorgó, ahol a tiszafaszomi ház fejében életed végéig élvezheted az all inclusive ellátást LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Meg az ánusztágítást is élvezheti majd, lekötözve.
Sep 25, 2017 15:45:18

Szerző: Schwezoff Dávid Sep 25, 2017 15:46:47
Válasz
(6)
tigris
Ne gyalázd a Magyarokat ukrán! Fél óra múlva várlak a Vasvári - Zrínyi sarkon!

Vonatjegy? Villamosjegy?
Mission Impossible
Sep 25, 2017 15:46:47

Szerző: Sittes Sanyi Sep 25, 2017 15:50:48
Válasz
(2)
Ápoló Andor

oouuaarrgghhhhhhhhhhhhhhhh
az Roli is szerette xD
Sep 25, 2017 15:50:48

Szerző: "ukrán geciláda" Sep 25, 2017 15:51:01
Válasz
(0)
trendbeli garázdaság
Lacika, kicsit túltoltad a brainboostert! Neked soha nem voltak barátaid, hahó! Már általános iskolásként is magányos farkas voltál, egy irigy, antiszociális kis pondró, aki a menő játékaival villogott, de nem engedte a vidéki gyerekeknek, hogy azok is játsszanak velük. Leírta ide egy volt osztálytársad, ha még emlékszel! Vagy tényleg azt akarod bemesélni itt, hogy mielőtt leírtad volna a "Wanna play Michael?" kommentedet, vagy Mörderpuppe és Chucky néven elkezdted a beépülési kísérleteidet, egy társasági ember voltál, sok baráttal? Hát kurva nagy LOL!

Azért cseteltél Eszmivel is a neten, mert annyi barátod volt mellette, ugye? És Tiszafaszomban azért nem barátkoznak veled a kollégák és a többi helyi, mert a városban mindenki olvasta a Sodipediát, pedig előtte te voltál a bulik motorja, igaz? Anyád, apád, a nővéred és az öcséd is azért kerül, mert a trollok mondták neki, hogy a elmebeteg vagy, és hiába éltek veled 30+ évig, rögtön elhitték ezt egy idegenne. Hát persze.

De ne aggódj, nem fogsz bíróság elé kerülni. Egyrészt mert a trollok magasról szarnak a fejedre, másrészt mert nem vagy beidézhető a diliflepnid miatt. Szépen megrohadsz a kisszobában, és csak azután kerülsz zárt intézetbe, hogy a szerencsétlen szüleid belepusztulnak a parazita életviteledbe, a tesóidnak meg eszük ágában sem lesz magukhoz venni téged. Akkor jön a vigyorgó, ahol a tiszafaszomi ház fejében életed végéig élvezheted az all inclusive ellátást LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Paranoid elmebeteg!

Mörderpuppe, ahogy milliószor leírta itt, az egyik troll volt.
Valószínűleg teljesen véletlen ettől az, hogy később egy elmeroggyant nőszemély Chucky néven kezdett el irkálni ide, hogy amikor már teljesen ráálltatok, bedobja ide bosszúból az adataimat, mintha én lettem volna...

A többire meg... majd meglátjuk.
Sep 25, 2017 15:51:01

Szerző: Laci Sep 25, 2017 15:51:52
Válasz
(4)
Ápoló Andor

A csajom szerint pont ezért akar bekerülni xD
Sep 25, 2017 15:51:52

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Sep 25, 2017 16:00:55
Válasz
(10)
"ukrán geciláda"
Izraelikém! Ezeket a rágalmakat majd négyszemközt, jó?!

Neked ugyanakkora nagy a pofåd mint az ujpalotai menyecskenek, mikor odamentem nem mert lejönni! Retårdok!
Sep 25, 2017 16:00:55

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:01:03
Válasz
(14)
Ne hazudozz te geciláda, Chucky te voltál, megvan a tiszafaszomi IP-d a logban!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sep 25, 2017 16:01:03

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:02:58
Válasz
(9)
És ne idézőjelezz, te buzi! Nem "ukrán geciláda", hanem: ukrán geciláda.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sep 25, 2017 16:02:58

Szerző: "ukrán geciláda" Sep 25, 2017 16:04:21
Válasz
(3)
Hiénaverő
Ne hazudozz te geciláda, Chucky te voltál, megvan a tiszafaszomi IP-d a logban!

Én már azt sem tartom kizártnak, hogy tényleg nem ő volt hanem ti...
Régóta figyeltetek Sodi Facebookján, ahová kommenteltem néha, ti pedig ugye figyeltek mindenki, aki a környezetében van, vagy csak kommentel őhozzá.
Aztán eldöntöttétek, hogy rám kell szállni, mint ahogy rászálltatok minden "retardra" a környezetében. De meg kell alapozni a sztorit, így hát kitaláltátok Chuckyt, elkezdtetek irkálni Chucky-ként, majd bedobtátok, hogy én vagyok az, így meg is volt az indok, hogy "csak én kötekszem", "ti nem tehettek semmiről", "ti csupán áldozatok vagytok, ezúttal is"...
Sep 25, 2017 16:04:21

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:07:09
Válasz
(9)
Megvan a tiszafaszom IP-d, nem fogod fel? az első IP-címed, amiről először kommenteltél, míg pár nap után rád nem baszta Levi a Vasgnómot.

Mi a fasznak hazudozol? Teljesen hülye vagy?
Sep 25, 2017 16:07:09

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:08:29
Válasz
(11)
És Chucky néven te írkáltál Impotoszhoz, meg a "wanna play Michael" is arról az IP-ről érkezett. Ne nézzél már hülyének Borbála.
Sep 25, 2017 16:08:29

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:12:25
Válasz
(12)
Bori, az egész szolgáltatód banra került egy idő után, úgyhogy külön engedély kellett az onnan kommenteléshez. Feleslegesen terelsz, de azt kezded elérni hogy visszapakoljuk a szócikkedet. Én nagyon szívesen visszatenném, össze is rántok mindjárt egy vezetőségi értekezletet.
Sep 25, 2017 16:12:25

Szerző: Kis Mano Sep 25, 2017 16:13:08
Válasz
(2)
Hiénaverő
Bori, az egész szolgáltatód banra került egy idő után, úgyhogy külön engedély kellett az onnan kommenteléshez. Feleslegesen terelsz, de azt kezded elérni hogy visszapakoljuk a szócikkedet. Én nagyon szívesen visszatenném, össze is rántok mindjárt egy vezetőségi értekezletet.
én támogatom
Sep 25, 2017 16:13:08

Szerző: trendbeli garázdaság Sep 25, 2017 16:14:42
Válasz
(10)
"ukrán geciláda"
Milyen ip? Amit beirtatok a TK logjába, miután feltörtétek és kitettétk oda a képemet, mintha én törtem volna fel? És mindezzel még dicsekedtetek is?
Muhaha...

Látod, ilyen gyáva vagy, kisbuzi! Rögtön jössz azzal, hogy azt nem írtad, feltörték a gépedet, hazudozol, hogy mentsd a segged. Mégpedig azért, mert félsz a szüleid haragjától, és attól, hogy ha kipattan, hogy másokat zaklatsz, betelik náluk a pohár, és zárt intézetbe dugnak. Ott nem lesz trollozás meg fotózgatás, se szélsőjobbos konteók olvasgatása, se Hasselhoff filmek. Ott semmi nem lesz, csak begyógyszerezve folyatod magad elé a nyáladat. Rosszabb esetben még az ápolók is bántalmaznak, megerőszakolnak. Úgyhogy becsüld meg magad, te pióca, hogy az áldott jó szívű, lassan nyugdíjaskorú szüleid véres verítékkel biztosítják neked a kényelmes faszverést!
Sep 25, 2017 16:14:42

Szerző: Kis Mano Sep 25, 2017 16:14:54
Válasz
(1)
Ez már egy ideje motoszkál a fejemben de SF-vel mi van? Hogy hogy nem írogat ide?
Sep 25, 2017 16:14:54

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 25, 2017 16:16:03
Válasz
(12)
Hagyjátok már a kisruszkit, beteg, és ha a paranoid téveszméiből fakadó bosszúvágyát nem számítjuk, akkor még csak nem is gonosz.

A moderátoknak elég rányomni a banra, és órákra eltűnik. Az Iron Gnome azon kívül, hogy szopatja a tisztességes trollokat, lelassítja a bannolt userek visszatérését.
Sep 25, 2017 16:16:03

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:18:57
Válasz
(12)
Zorg hiába véded, ugyanaz a szint mint a Gyagyás: gonosz, élősködő, elmebeteg és mát se csinál csak a trollokkal foglalkozik. Akkor hagyjuk a kajmánt meg Impotoszt is, azok is elmebetegek.
Sep 25, 2017 16:18:57

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:19:39
Válasz
(7)
Anno segíteni is akartunk neki, emlékszel te is. Látod mi a hála.
Sep 25, 2017 16:19:39

Szerző: közéleti tevékenyaség Sep 25, 2017 16:22:24
Válasz
(7)
Nick kiadó!
Sep 25, 2017 16:22:24

Szerző: broni Sep 25, 2017 16:22:55
Válasz
(6)
Kis Mano
Ez már egy ideje motoszkál a fejemben de SF-vel mi van? Hogy hogy nem írogat ide?

meghalt.
Sep 25, 2017 16:22:55

Szerző: - Sep 25, 2017 16:23:22
Válasz
(7)
Kisboros van papírod arról, hogy elmebeteg vagy?
Sep 25, 2017 16:23:22

Szerző: közéleti tevékenyaség Sep 25, 2017 16:24:04
Válasz
(4)
Zulu
Hagyjátok már a kisruszkit, beteg, és ha a paranoid téveszméiből fakadó bosszúvágyát nem számítjuk, akkor még csak nem is gonosz.

A moderátoknak elég rányomni a banra, és órákra eltűnik. Az Iron Gnome azon kívül, hogy szopatja a tisztességes trollokat, lelassítja a bannolt userek visszatérését.

A faszt nem gonosz, nyilván ezért kezdett el anno itt trollvadászkodni is, vagy gecizni a Szőkével, meg még ki tudja kivel.
Sep 25, 2017 16:24:04

Szerző: Sodézetek Sep 25, 2017 16:24:06
Válasz
(5)
Hiénaverő
Anno segíteni is akartunk neki, emlékszel te is. Látod mi a hála.

és a hálátlanság a legundorítóbb tulajdonság!
Sep 25, 2017 16:24:06

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 25, 2017 16:24:24
Válasz
(7)
Hiénaverő
Zorg hiába véded, ugyanaz a szint mint a Gyagyás: gonosz, élősködő, elmebeteg és mát se csinál csak a trollokkal foglalkozik. Akkor hagyjuk a kajmánt meg Impotoszt is, azok is elmebetegek.

Mert paranoid skizofrén. Kajmán max pszichopata, ha bármi, tajgit meg végkép ne kavarjuk ide, neki még papírja is van róla, hogy beszámítható(különben nem ítélik el). De kisborossal kötözködni olyan, mintha egy magában üvöltöző csövit rugdosnál meg fényképeznél.
Sep 25, 2017 16:24:24

Szerző: ál broni Sep 25, 2017 16:26:59
Válasz
(6)
Zulu
De kisborossal kötözködni olyan, mintha egy magában üvöltöző csövit rugdosnál meg fényképeznél.

oaaarggghhhhh
Sep 25, 2017 16:26:59

Szerző: álbroni Sep 25, 2017 16:28:51
Válasz
(6)
Zulu
mintha egy magában üvöltöző csövit rugdosnál meg fényképeznél.

fel kel gyutani!!!!!!!!!!!!
Sep 25, 2017 16:28:51

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:28:58
Válasz
(10)
De ő köt bele emberekbe, Hahó! ki hívta ide anno? Senki. Ezerszer elmondtuk hogy takarodjon, ne kommenteljen a Gyagyáshoz, és hagyja a fórumot. Ő zaklat minket a Snecihez kommenteléssel, amikor el lett mondva hogy senki nem kíváncsi rá, de ha kommentel, kikerülnek a baromságai a fórumra. Ezt még akkor is fel kell fognia ha skizó.

Egy elmebeteg barom, aki másokkal kötözködik, balhézik IRL és a neten is.
Sep 25, 2017 16:28:58

Szerző: kisfosost pofán baszom Sep 25, 2017 16:30:38
Válasz
(7)
"ukrán geciláda"
Bár a gyerekkor óta tartó sakkozásnak köszönhetően a bal agyféltekém is domináns, alapvetően jobb agyféltekés, művészi beállítottságú vagyok. Ezért is említettem a Fűrész című filmet valahol, ami szerintem olykor-olykor már súrolja a művészetet...

Az "ösztöneitekről" meg mindent elmond ez a fórum.
Gondoljunk például a Tolvajkéregetőkre, ami a társadalom számára hasznos kezdeményezés volt, kb. 200 ezer lájkolóval FB-n. Miattatok nincs már... vagyis a ti eltakarításotok a társadalom, a magyaráság számára hasznos tevékenység volna.
Csak nézzük meg ezzel szemben hányan lájkolják a ti fosblogjaitokat...

Lacika, ha valaha jártál volna rendes művészeti képzésre, akkor tudhatnád, hogy ez a jobb és bal agyféltekés baromság a legnagyobb népbutító lehúzás, kb a homeopátiával meg az energiagyógyászattal egy szintű. Azok találták ki, akik utána egy jobb agyféltekés "rajztanfolyamon" megtanítanak lemásolni egy fotót. Egy egyetemet végzett emberről nem hittem volna, hogy beszop egy ekkora baromságot. Őszintén csalódtam benned.
Sep 25, 2017 16:30:38

Szerző: broni Sep 25, 2017 16:35:45
Válasz
(2)
Sep 25, 2017 16:35:45

Szerző: - Sep 25, 2017 16:40:47
Válasz
(5)
Dehát a retardok közül mindenki elmebeteg, csak annak foka a kérdéses. Tajginak is van papírja róla, még mutogatta is.
Sep 25, 2017 16:40:47

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:41:33
Válasz
(10)
Mindenesetre a mai nappal nosztalgiázunk, visszateszem kicsit egyik kedvenc profilképemet, ami az elkövető szerint az "egyik legjobb Joker-paródia".

Aki még nem ismerné: nem, nem photoshop, magáról postolta a retardált.
Sep 25, 2017 16:41:33

Szerző: ukrán buzikurva Sep 25, 2017 16:43:01
Válasz
(11)
"ukrán geciláda"
Izraelikém! Ezeket a rágalmakat majd négyszemközt, jó?!

Na, ettől most jól befosott. Te pálcikakarú, hombárfejű zsíroshajú szűzbuzi, szerinted ki nem rúgja szét a búrádat, ha bepróbálkozol nála? És mivel önvédelem, még jól meg is ússzuk, hahó! Vegyed elő a kést vagy a csavarhúzót, kisbuzi, azzal pont csak annyit érsz el, hogy megduplázod a büntetési tételt. Gyere ide keménykedni, úgy szét lesz csapva az arcod, hogy anyád betérdel tőle, ha meglátja. Hozzad magaddal a panelproli trollvadász impotenst is, meg a népligeti banánozót hogy legyen, aki hírt visz a rokonaidnak.
Sep 25, 2017 16:43:01

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 16:46:05
Válasz
(7)
Zsák a foltját. Alakul a masztiparty? Siess Gyagyás, még a végén kimaradsz! :D

Cvi Huang
4 órája
Mail-címed nem ismerem. (keress meg) Természetesen őszintébben tudok azon a csövön keresztül írni.

kisboros1
4 órája (szerkesztve)
Ja, hogy a mail-em kéne. Van ezzel kapcsolatban egy rossz hírem. Minden közösségi oldalhoz más és más mailt és jelszót használok, lassan már én sem tudom, melyiket melyikhez. De ez így jó, mert ha én nem tudom, más sem fogja... Szóval lehet keresgélni, találgatni.

Cvi Huang
4 órája (szerkesztve)
Paranoid skizofrén diplomával is rendelkezek. Ne akarj túltenni rajtam. Amúgy meg lehetne ez is közös nevezőnk, jobban megértjük egymást.
VÁLASZ

Sep 25, 2017 16:46:05

Szerző: álzsír Sep 25, 2017 16:51:04
Válasz
(3)
broni
stthomassource.com/legacy_files/userfiles/image/0%202015%20photos/01%20January%202015/Dead%20dog%20resized.jpg

verd ki, borcsa!!!!!!!!!!!!!most!!!!!!!!!!!!!!!!

óóóóóóaaaaarrrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kivertem......
Sep 25, 2017 16:51:04

Szerző: trendbeli garázdaság Sep 25, 2017 16:51:58
Válasz
(11)
Zulu
Mert paranoid skizofrén. Kajmán max pszichopata, ha bármi, tajgit meg végkép ne kavarjuk ide, neki még papírja is van róla, hogy beszámítható(különben nem ítélik el). De kisborossal kötözködni olyan, mintha egy magában üvöltöző csövit rugdosnál meg fényképeznél.

Szerintem ezt nagyon könnyen eldönthetjük. Ha a kisbuzi bemutatja a dilipflepnijét, és azon az szerepel, hogy nem beszámítható, akkor minden kommentje törölve lesz, ahogy minden vele foglalkozó komment is. Mondjuk ez a helyzet felveti azt a kérdést, hogy a szülei miért engedik netközelbe. Viszont ha ilyen papírja nincsen, akkor csak egy személyiségzavaros, élősködő, a családját tönkretevő, munkakerülő, homokos, náci patkány, pont olyan, mint Sodika vagy a metélt hüllő, annyi különbséggel, hogy ő nem galíciáner, hanem ukrán. Tajgi is ugyanez a kategória, csak ő nem homár, hanem impotens, és nem náci, hanem kommunista. Az ilyeneknek pedig, ahogy mondani szokás, mehet a faszerdő!
Sep 25, 2017 16:51:58

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76952x38) Sep 25, 2017 16:59:06
Válasz
(14)
Szerintem mehet a banhammer és koncentráljunk a tudományos munkára. Aki faszerdőt akar telepíteni az ukrán migrinek, annak szíve joga. Az eredményt kutatómunka formájában be lehet adni a tanszékre, hadd nevessen mindenki a herbálos nyomorán.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 25, 2017 16:59:06

Szerző: echelon mérnök Sep 25, 2017 17:02:33
Válasz
(5)
Nem vagyok kék nickes, de szerintem is a banhammer a jó megoldás.

Ez egy közhasznú, szabadon látogatható, nyilvános tanszék, de csak a hasznos tudást kellene gyűjtenünk.
Sep 25, 2017 17:02:33

Szerző: Banhammer Botond Sep 25, 2017 17:03:51
Válasz
(37)
20 upvote erre a kommentre, és a zsírhuszár nem ír ide többet!
Sep 25, 2017 17:03:51

Szerző: trendbeli garázdaság Sep 25, 2017 17:15:29
Válasz
(10)
Őrjöngjön egyedül zsír, egyet értek a bannal. Pláne, hogy kiszivárgott a recskafészek címe, a flokkal szo-szo-szórakoztak az indiai kínai nézők, Magány Márton pedig állandó albérlőtárs lett nájkszöll odúban, és ezen még az sem segít, ha a korcs az anyjával jár más városokba bebaszni. A snecológia újabb aranykorát éljük, semmi szükség a tiszafaszomi elmebetegre!
Sep 25, 2017 17:15:29

Szerző: broni Sep 25, 2017 17:20:20
Válasz
(6)
ha a korcs az anyjával jár más városokba baszni. A snecológia újabb aranykorát éljük, semmi szükség a tiszafaszomi elmebetegre
Sep 25, 2017 17:20:20

Szerző: xray Sep 25, 2017 17:41:16
Válasz
(5)
kisboros? :)
Fegyverrel ment a Fehér Házhoz, hogy kiszedjék a csipet a fejéből.
index.hu/kulfold/2017/09/25/fegyverrel_ment_a_feher_hazhoz_hogy_kiszedjek_a_csipet_a_fejebol./
Sep 25, 2017 17:41:16

Szerző: - Sep 25, 2017 17:44:03
Válasz
(9)
Elmúlt már bőven négy óra.

Se flokk, se közlemény.

A poopfalon 8 órája volt bejegyzés utoljára.

HOL A FLOKK GYAGYÁS!?
Sep 25, 2017 17:44:03

Szerző: broni Sep 25, 2017 17:49:11
Válasz
(4)
meghalt.végre.
Sep 25, 2017 17:49:11

Szerző: broni Sep 25, 2017 17:57:00
Válasz
(4)
őld a vasutasokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 25, 2017 17:57:00

Szerző: Záhonyi István Sep 25, 2017 17:59:29
Válasz
(11)
broni
őld a vasutasokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hát azért hetyetye
Sep 25, 2017 17:59:29

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Sep 25, 2017 18:02:40
Válasz
(5)
-
Elmúlt már bőven négy óra.

Se flokk, se közlemény.

A poopfalon 8 órája volt bejegyzés utoljára.

HOL A FLOKK GYAGYÁS!?

Volt közlemény.

Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Sep 25, 2017 18:02:40

Szerző: tigris Sep 25, 2017 18:09:32
Válasz
(12)
Szóbeli Szerződés
Volt közlemény.

becsapottnak érzem magam
Sep 25, 2017 18:09:32

Szerző: posztdoc Sep 25, 2017 18:14:16
Válasz
(3)
Banhammer Botond
20 upvote erre a kommentre, és a zsírhuszár nem ír ide többet!

Én nem értek egyet hahó! Engem szórakoztatott zsír + a kommentjeit át lehet ugrani.
Sep 25, 2017 18:14:16

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Sep 25, 2017 18:27:21
Válasz
(5)
posztdoc
Én nem értek egyet hahó! Engem szórakoztatott zsír + a kommentjeit át lehet ugrani.

Nem csak az ő hozzászólásairól van szó. Sokakat az egész témakör nem érdekel és ma is 1 óra alatt 50+ komment érkezett.

Ha megvan a 20 up, akkor bannt neki, én erre szavazok.
Sep 25, 2017 18:27:21

Szerző: cvi Sep 25, 2017 18:32:45
Válasz
(4)
trendbeli garázdaság
Cvi, te guruljál már le inkább egy dombról. Nem reagált eddig rád senki, mert a trollbácsik türelme szinte végtelen. Kérdezd meg az "ukrán geciládától", hogy meddig kellett húzkodnia mások bajszát, mire működésbe lépett az intervencionista tagozat. Hosszú hónapokig szemtelenkedett, trollvadászott és fenyegetőzött a zsíroshajú buzi, mire szócikket kapott. Utána pedig visított, mint Proland a sitten, amikor beléhatolt Sittes Sanyi vastag fasza LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Szóval takarodjál innen a berregő maci faszára, de kurva gyorsan! Nem kapsz szócikket, Jabilos Lacika se érdekel senkit. Szervezzetek inkább egymásnak masztipartit, mindenki jobban jár úgy.

Mint mondtam, a figyelmeztetést lehető legkomolyabban vettem. Nem kommentelek ide, ha valaki a nevemben ír vagy annak képzelitek hogy én vagyok, csak tévedésről lehet szó. Ha jövőben valaki másban szintén felmerűl, hogy cvi, azaz én jártam itt, akkor javítsátok már légyszi ki, hogy az lehetetlen.

Köszi, és további jó munkát kívánok

Tisztelettel

cvi
Sep 25, 2017 18:32:45

Szerző: thompson Sep 25, 2017 18:37:11
Válasz
(10)
Bazmeg Kisboros, ezek a fenyegetős kommentek olyan jók, hogy nem is emlékszem, mikor röhögtem ennyire jót.

Csillagokat látok a röhögéstől, majdnem meg is fulladtam. :D

Az egyetlen mód, ahogy te veszélyes lehetsz egy trollra, hogy halálra röhögteted.

Na meló, csá.
Sep 25, 2017 18:37:11

Szerző: Mogyorósi Csaba Sep 25, 2017 18:51:05
Válasz
(13)
ajjaj első a rendrakás a szobában, megint lebaszta a főbérlő, jó eséllyel megint alakított valami kárt Endre, kis szerencsével ki is merült a hitelkeret
Sep 25, 2017 18:51:05

Szerző: Szóbeli Szerződés (Snecológus-pontszám: 5006x2) Sep 25, 2017 18:54:54
Válasz
(6)
Mogyorósi Csaba
ajjaj első a rendrakás a szobában, megint lebaszta a főbérlő, jó eséllyel megint alakított valami kárt Endre, kis szerencsével ki is merült a hitelkeret

Mondjuk azt nem tudom a takarítástól miért nem tud vlogot vágni. Azt a 8-10 négyzetméteres lukat 20 perc kitakarítani.

Sep 25, 2017 18:54:54

Szerző: Och-kom Sep 25, 2017 18:56:42
Válasz
(8)
Olyan, mintha a gyagyás csak a 100 feliratkozóra hajtott volna. Azóta szarik a vlogra igazából.
Sep 25, 2017 18:56:42

Szerző: Púpos Recskapók Sep 25, 2017 19:02:01
Válasz
(11)
Mogyorósi Csaba

Ez jutott nekem rögtön az eszembe. Ezek szerint a szőnyeges "teszt" után tényleg indul a felpörgés, Oma2 lendületben!

Remélem iparkodik az intervencionalista részleg, ki tudja meddig él még ez a cím. Bár végülis mindegy, a következőt már tudjuk (Újszász).
Sep 25, 2017 19:02:01

Szerző: pocokarcú fiú Sep 25, 2017 19:24:58
Válasz
(15)
zsír titokban újságíró az indexnél?

Sep 25, 2017 19:24:58

Szerző: thompson Sep 25, 2017 19:28:23
Válasz
(2)
pocokarcú fiú
zsír titokban újságíró az indexnél?

Alexander ügynök beépült ide is!!!
Sep 25, 2017 19:28:23

Szerző: thompson Sep 25, 2017 19:32:07
Válasz
(2)
na, bannolva lett végül a Kisdrogos????
Sep 25, 2017 19:32:07

Szerző: broni Sep 25, 2017 19:49:41
Válasz
(0)
youtu.be/YdX-beNGsNg

ez a zene kecik!!!!!!!!!!!

Előfordult már vétettem magának ó tiszteletes
iránynak az ujját a tömegek
kifizető megtorlás minden szar elromlott
valaha vétettem magának ó tiszteletes

Majd levágta az ujját
Minden bűn, amit elkövetett
Majd levágta a fülét
Minden hazugság hallunk
fogjuk kivágni a nyelvét
lenyelni a tüskék
a merev hulla
behúzza a férgek

hányszor
már elárulták
Krisztus és az isten
Bármi nevét
Ők már elhagyta most
hagyták meghalni
nem tesz különbséget
You” most már halott

(lenyeljük a tüskéket)
Élvezzük az utolsó vacsorát. Kivágjuk
a nyelvedet
Meg fogjuk nyelni a tüskéket,
amíg a kitöltött és kész
Sep 25, 2017 19:49:41

Szerző: broni Sep 25, 2017 19:59:06
Válasz
(1)
a sakk tök hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 25, 2017 19:59:06

Szerző: még éltet a remény Sep 25, 2017 20:09:47
Válasz
(5)
broni

Kivéve ha barbival sakkozol, meztelenül és kés is van nálad!
Sep 25, 2017 20:09:47

Szerző: broni Sep 25, 2017 20:13:04
Válasz
(2)
óóarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 25, 2017 20:13:04

Szerző: - Sep 25, 2017 20:21:47
Válasz
(1)
Broni prof mikor kéri már meg pultos Reni kezét?!
Sep 25, 2017 20:21:47

Szerző: broni Sep 25, 2017 20:27:00
Válasz
(4)
-
Broni prof mikor kéri már meg pultos Reni kezét?!

egyetimsta. külföldön.nyugaton.
Sep 25, 2017 20:27:00

Szerző: broni Sep 25, 2017 20:31:43
Válasz
(3)
nagyon okos..............
Sep 25, 2017 20:31:43

Szerző: Visuvanátan Ánand Sep 25, 2017 20:35:29
Válasz
(12)
broni

A sakk az életre tanít : üsd a parasztot!
Sep 25, 2017 20:35:29

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Sep 25, 2017 20:36:24
Válasz
(6)
broni

Nem akar hozzámenni a professzor úrhoz?
Sep 25, 2017 20:36:24

Szerző: broni Sep 25, 2017 20:39:51
Válasz
(0)
Hiénaverő
Nem akar hozzámenni a professzor úrhoz

még nem kérdeztem........
Sep 25, 2017 20:39:51

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48813x24) Sep 25, 2017 20:44:30
Válasz
(3)
Kérdezd meg, akkor csak neked fog szarni élete végéig.
Sep 25, 2017 20:44:30

Szerző: kivancsi elsos Sep 25, 2017 20:51:12
Válasz
(1)
broni

Arabok kormoljak?
Sep 25, 2017 20:51:12

Szerző: broni Sep 25, 2017 20:54:59
Válasz
(8)
kivancsi elsos
Arabok kormoljak?

anyádat.
Sep 25, 2017 20:54:59

Szerző: broni Sep 25, 2017 20:56:58
Válasz
(2)
banshee
Kérdezd meg, akkor csak neked fog szarni élete végéig.

óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 25, 2017 20:56:58

Szerző: stressznélküli nyugi Sep 25, 2017 21:37:43
Válasz
(6)
Szóbeli Szerződés
Volt közlemény.

Gyagyás, ez a közlemény azt jelenti, hogy lebaszott a főbérlő, mert nem tudsz rendet tartani a nájszköll lyukban? A penész már megjelent a falon?
Sep 25, 2017 21:37:43

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 25, 2017 21:40:31
Válasz
(6)
Hol az este bővebben? Lesz este bővebben?
Sep 25, 2017 21:40:31

Szerző: - Sep 25, 2017 21:41:24
Válasz
(2)
stressznélküli nyugi
Gyagyás, ez a közlemény azt jelenti, hogy lebaszott a főbérlő, mert nem tudsz rendet tartani a nájszköll lyukban? A penész már megjelent a falon?

ez állhat a háttérben. Vagy megunta a sok pizzát hajnali háromkor. Nem erről volt szó, amikor a SoDi (a SoDi) azt modnta leszokik a mirelitről...
Sep 25, 2017 21:41:24

Szerző: - Sep 25, 2017 21:43:23
Válasz
(1)
Baszki.

A poopfalon ez van megosztva. Tiszta SoDi tekintet

[img=https://img.sodika.dk/imgur.com/O2tv2EH.png]
Sep 25, 2017 21:43:23

Szerző: - Sep 25, 2017 21:44:49
Válasz
(2)
-
Baszki.

A poopfalon ez van megosztva. Tiszta SoDi tekintet

[img=https://img.sodika.dk/imgur.com/O2tv2EH.png]

Sep 25, 2017 21:44:49

Szerző: - Sep 25, 2017 21:46:35
Válasz
(2)
Nájkszöl odú roomtour!

www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/10214502451622907/

Mentsétek!
Sep 25, 2017 21:46:35

Szerző: - Sep 25, 2017 21:47:39
Válasz
(6)
Ni az, hogy nem akarsz kialvatlan lenni? Felkérdezett a főnök, hogy miért vagy szokás szerint egy kifacsart rongy?
Sep 25, 2017 21:47:39

Szerző: - Sep 25, 2017 22:06:48
Válasz
(6)
Este bővebben = elsodikázom ezt is
Sep 25, 2017 22:06:48

Szerző: A Tyodi Sep 25, 2017 22:10:24
Válasz
(9)
A Tyodi nem pontosította melyik estére gondolt.
Mert ilyen Tyodi a Tyodi.
Sep 25, 2017 22:10:24

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76952x38) Sep 25, 2017 23:10:14
Válasz
(13)
Most, hogy nincsenek távol-keleti nézők (csak közel-keletiek, LOLBAZDMEG), ASODI leszarja a flokkot, hiszen így már eloszlott az autiköd és kezdi kapiskálni, hogy tényleg csak a trollok nézik a szar csidejóit. Ja, és kurvanagy szopásban van, mert a QA-ban azt mondta, hogy "nagyon kell figyelni a melóban", most meg azt írta, hogy "ki kell takarítanom a szobámat", szóval minden oldalról szorítják a golyóit a szilaj paripának. Nagyon közel van az összeomlás, bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 25, 2017 23:10:14

Szerző: Och-kom Sep 25, 2017 23:15:57
Válasz
(10)
Fenntartani ezt a flokkott csak, hogy a kommenthaveroknak válaszolgasson, kicsit durva. Simán visszajöhetne ide, ha velünk akar kommunikálni. Mindegy, sosem értettem a logikáját.
Sep 25, 2017 23:15:57

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Sep 26, 2017 08:19:13
Válasz
(5)
Endre, ha nem szeretsz takarítani, miért nem fogadsz takarítónőt?
Sep 26, 2017 08:19:13

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48813x24) Sep 26, 2017 08:46:32
Válasz
(7)
Robotok bekrepáltak?
Sep 26, 2017 08:46:32
« 4625 4626 4627 4628 4629 4630 4631 4632 4633 4634 »
1736769 komment.

67 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™