655.
Pulykapénzzel együtt 675 havi átlag felett.
Plusz a hazai kisebb megrendelések.
És tudom, hogy a béka segge alatt vagyok, de közben tanulok.
Szóval így jó ez.
Mert az állandó kiadásaim nem többek, mint egy átlagmagyaré.
Lakhatás rezsivel 120 ezer.
Mobilnet 10 ezer.
Uszodás kondibérlet 20 ezer.
Tömegközlekedési bérlet 20 ezer.
160 ezer.
Plusz a kaja, de az itt ugyanolyan olcsó.
Erre vártam két éve. :D
Hogy elérjem végre a 2010 áprilistól számított havi magyar aktuális nettót. És ez most végre megvalósult. :)
Ebből alkalomból jöttem csak ide. Kivételesen.
De megyek is vissza melózni.
Na meló, csá.
akkor pont most lenne itt az ideje annak, hogy abbahagyd a hazaarulast!
Nem nyert. :)
dehát nem arra vártál, hogy a megkeresett pénzből visszafizesd az adósságaidat a magyaroknak, és fehér (sic!) lappal induljál? de csak az történt, hogy még a németektől is újabb kölcsönöket vettél fel.
mit is írtál korábban, hogy ki a szar és becstelen ember? aki nem fizeti vissza az adósságait? hm?
Nem érted?
ELÉRTEM A HATÁRT. AZ ÁTLAG FÖLÖTT VAN A SoDI!
Na jó, kártérítések nélkül számítva még nem értem volna el, úgy még mintagy 10 ezer forinttal alatta lennék, de leszarom. A pénz az pénz. :)

Március 15-re tervezem legkésőbb, hogy úgy legyen pozitívban a számlám, hogy még új laptopot is vettem. :)
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
karpival sem jon ki, mert feketen dolgoztal, Hahó!
szerintem csak annyi a baj, hogy nem tudja kivel megosztani az örömét. nincs senkije, ezért ide jön csevegni az ellenségeivel.
hát bazmeg, kereshetne trillió csilliárdot is, akkor sem kéne ez a hitvány, szánalmas élet amit ez a magányos szardarab él.
160 ezer.
Bocsánat, 170.
De így is marad havi átlag 500 felett kajára meg minden másra.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Hahó!
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Kártérítésekkel.

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Pl Zsery 40 euroja nem 40 000 forint. Innentől kezdve az egész lehet pontatlan.
Gery így jön ki.

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
rocskaiék 5 éven keresztül kb. havi 100 rugót költöttek rá. plusz a berlini kalandját is fedezték kb. másfél millió forint összegben. lásd drága pénzen vett kabát. tehát csak ez kb. 7.5 millió forint.
Nem, a Kolosy tériektől kapott támogatások nincsenek benne a táblázatban. Egyébként az mindennel együtt a mostani havi jövedekmem alatt van. Az első berlini úthoz Andihoz volt 100 ezer, amit kértem, a nyelvtanulós berlini úthoz volt egyszer 250 ezer és részletekben még egy 100-as volt, amit utánam küldtek, és a hamburgi kezdéshez 200 ezer forint kellett ahhoz, hogy átéljem azt az időszakot, amíg nem jön meg az első fizetés.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Amúgy is főztek magukra, abból kaptam.
Meg az irodának amúgy is volt rezsije.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem a Facebook-on vagyunk, ez egy trollfórum.
Vagyonom pedig nincs, sőt: mínuszban vagyok, de jövő évtől, legkésőbb március 15-től lassan igyekszem azt is gyűjteni majd.
Faszverő, inkább azt mondd el, hogy a picsába sikerült 500EUR kárt csinálnod egy KANAPÉBAN? :D Az egész szobád berendezése nem ér 200 Eurót, te lúzer, nem hogy a kanapé.
plusz 5 éven keresztül zabáltattak, és az ő villanyukat, gázukat, stbjüket használtad. vagy az ingyen volt szerinted?
na takarodj innen, semmi szükség a hazudozásodra!!!
akkor koltozz rgl-el egy fedel ala, es fizesd az eletet, mert amugy is fizeted a sajatod, idiota.
Kivételesen alkalomhoz, amikor csak egyszer vagyok itt, kivételesen név dukál, azért. :D
Abba belegondoltál már, hogy a sok játékcsá helyett vehettél volna anyáddal közösen egy rendes házat újszászon, és muterod nem egy kidőlt-bedőlt putriban nyomorogna
mikor lesz új streamer gép?
tehát ha én egy étteremben eszem 5 éven keresztül, ahol amúgy is főznek a többi vendégre, az nem kerül pénzbe az étteremnek?
lolbazmeg, micsoda logika!
Nem, ugyanis a szememben az érdem és az érdemtelenség annak okán, hogy emberbarát vagyok, értelmetlen fogalmak. Én úgy gondolom, hogy nem én keresek sokat, hanem az a botrány, hogy vannak bárhol a világon olyan emberek, akik bejárnak dolgozni, és sokkal kevesebbet keresnek, pedig mindenki ennyit érdemelne.
A magyar emberek különösen.
Ezért nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ha jól értem, akkor Hamburgban már úgy kaptad meg a pénzt, hogy a Veja néni halott volt. Miféle sötét üzelmekbe mentél bele azért, hogy a téged -jogosan- gyűlölő öreg Recskai kifizesse a koboldpénzedet? És mikor tervezed nekik megadni azt a rengeteg pénzt, amit a rezsi, a ruháztatás és a kajáztatás jelentetett éveken keresztül? Minőségtelen szarember vagy, aki halottak zsírján garázdálkodik, mint valami temetői féreg.
a busz is kozlekedik utasok nelkul, ez a tipikusan sodi logika, igen.
Az egy nagyon jó ház.
Több Lebensraumja van, mint nekem itt Berlinben.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Afaszt, anyád egy kívül-belül málló vakolatú omladozó putriban lakik egy elszegényedő alföldi faluban, te patkány.
Nagyon fogsz te még sírni a Blahán, amikor valaki nem a kezedbe adja az aprót, hanem csak lebassza eléd a földre, hadd csilingeljen. Annyira amorális görény vagy, hogy szó szerint a fizikai rosszullét kerülget miattad. Nem hogy nem érdemled meg ezt a lehetőséget, de ráadásul VISSZAÉLSZ vele, azaz az így öledbe hulló pénzből nem azokat akarod kártalanítani, akiknek ártottál az értéktelen féreg életed során, akiktől pénzt kértél, akiket megkárosítottál, hanem MAGADRA költöd az egészet, és az értéktelen, minőségtelen életedre. Olyan vagy, mint egy kibaszott gyerek, akinek semmi felelősségérzete. Rossz ember vagy, és a rossz embereket az Univerzum bizony megbünteti, vagy így, vagy úgy. Jó pénzt keresel, de a tested már szarból van, a lelked meg fosból. Magányos vagy, mert barátokat nem tudsz pénzen venni, és ez így is fog maradni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Az az excel összetéveszthetetlenül a recskás kreálmánya szerintem.
Ha mégsem, akkor ennyire jó generátor még nem volt
az állandó hazudozásaiból, és a kellemetlen kérdések elkerüléséből.
Januárban kezdett, Vera március körül halt meg.
És visszafizette a pénzt? Vagy esetleg a temetés után még megpróbálta Jani bát lehúzni egy utolsó kis segélyre? Csak mert úgy értesültünk róla, hogy a vén kommunista bizony leköpte a faszverő gnómot, és soha többé nem akar vele beszélni.
Törpapa 200 ezer.
Rácz Gábor - Stuttgarti melóhelyre az út 20 ezer ki nem használt repjegy 20 ezer, és a Tabletjére és én adtam 15 ezret tavaly.
Perilletékes ismerős 40 ezer.
Devizahiteles haver 500 ezer.
Édesanyámnak kb. 150 ezer.
Erről ennyit. :)
Miért nem nevezed nevén Fórizs Esztert, mint "devizahiteles havert"?
Akkor holnap kibaszhatlak, ha mégis kivételesen másodjára is itt leszel? Te akaratgyenge fos. Kinek hazudsz?
A devizahiteles haver nem ő, hanem olyan haver, akinek élő szerződése van.
Épp ezért küldtem neki, mert tudom, hogy így voltaképp csomó költségtől kímélem meg, ha nem indul el ellene a végrehajtás.
És karácsony előtt meg is adja, mert van már CSOK-os vevője a vidéki házára.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Tényleg melózok.
Édesanyádnak adtál 150.000 Ft-ot, miközben egy szar csöves gecinek adtál 200.000-et, egy lófaszjóska senkinek meg félmilliót? Miközben játékokra HAVONTA többet basztál el, mint 150.000? Anyád helyében megfogtam volna a pénzt, és az arcodba dobom, azzal, hogy nem vagy többé a fiam, és takarodj a szemem elől.
Ennyi volt a SoDI. Legalább egy évig. :D
Bárcsak...
Senki sem tájékoztatta előre a SoDI-t arról, hogy az egyetem után kell még 10 év ahhoz, hogy informatikusként komolyan vegyék az embert. Ez nálam frusztráltságot okozott, családon belül pedig feszültségeket. De erről nem én tehetek, hanem az, aki a szüleimbe táplálta a hamis képet arról, hogy otthon informatikushiány volt már 10 éve, miközben még ma sincs közel akkora hiány sem, mint itt Németországban. Ezért volt szerencsém a Kolosy térrel, mert ott felismerték, hogy a körülmények áldozata vagyok. Mint ahogy az is voltam. A magyar állam megtévesztett engem, az összes suli megtévesztett engem, pedig sok-sok idegességtől meg lett volna mindenki kímélve, ha nem hitegetik az embert marhaságokkal, hanem elmondják előre, ami végül lett, hogy kell a 10 év gyakorlat az egyetemi tanulmányok után még ahhoz, hogy elkezdjék komolyan venni az embert.
De erről majd részletesen beszélek a jövő heti vlogepizódban (az eheti prágai lesz, így abban még nem).
Ennyi.
A SoDI tisztességes, szorgalmas, becsületes SoDI a SoDI.
A SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
11-től tényleg melóhoz, úgyhogy húzok el.
Van egy gimis haverom, programozónak ment érettségi után.
elsőéves egyetemistaként, nullkilométeres programozói tudással keresett 1000-1500 között óránként, ma ki tudja milyen vastag a borítékja. Mindezt Budapesten, kb akkor mikor te elkezdted adni a véjpjofi pjogjamozót.
Az a helyzet, hogy aki nincs szarból, azt komolyan veszik az infós körökben bárhol
Hiszen szarból van asodi. Mert ilyen sodi asodi.
Aki egyetemet végzett az pedig nem programozik, hanem magas beosztásban tervez software-t, ami más téma.
Pesten lehet, de itt azért Berlinben az egyetemi tanulmányaim ÉS az azutáni gyakorlatom nélkül nem álltak volna szóba velem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Amint betöltötted a 18-at, jogilag cselekvőképessé váltál, ergo bármikor dönthettél volna úgy, hogy nem 28 etyetemi félévet baszol el az életedből, hanem megcsinálsz EGY diplomát és elhelyezkedsz azzal. Édesapám az eke szarva mellől, faluról felvételizett a BME-re, aztán még jól el is ment két évet sorkatonának, te szar, aztán miután lediplomázott, és lett két gyereke, még estin elvégezte a közgázt is. Nem 28 félévet melegedett, hanem megcsinálta, miközben reggel 6-ra járt melózni a vasúthoz mozdonyreszortosnak, meg éjszakai ügyeletbe ha havazott, hétvégenként meg mozdonyt vezetett plusz pénzért. Ehhez képest te mit tettél le az asztalra, te fos? Ki volt nyalva a segged, alád volt tolva minden, csak EL KELLETT VOLNA VÉGEZNI A KURVA ISKOLÁT, HOGY BASZNÁM A FEJEDBE A VIZILÓ KÉKERES FASZÁT! Hát hogy merészelsz olyat mondani, hogy te a körülmények áldozata vagy, mikor már rég a Blahán szopnád a cigányok faszát aprópénzért, ha nem nyúlnak a hónod alá folyamatosan a "támogatóid"?
Púp, havi kb. 2100 eurót keresel. Van 6000 euró adósságod. Március 15-ig 5 hónapot fogsz dolgozni. Saját bevallásod szerint a kaján kívül 520 eurónyi kiadásod van havonta. Napi 15 eurót számolva erre már 1000 eurónál tartasz. És akkor még nem volt buziszauna, likőrke, söröcske, borocska, újabb játékok és kedélyjavító kütyük. Erre jön még a banki kamat is, amit az adósságod után fizetsz. Mivel az önuralmad nulla, csak játékból tegyük fel, hogy havi 1000 eurót takarítasz meg. Az 5 hónap alatt 5000 euró. Tehát március 15-ig nemhogy laptopod nem lesz, de még az adósságodat sem fogod tudni törleszteni, te balfasz!
Tehát ha tényleg aszkéta leszel, akkor is 1000 euró mínuszban leszel a kitűzött időpontra. Ha a devizahiteles "haver" megadná az ötszázezer tartozását karácsonyig (paródiarovat), ami kb. 1600 euró, akkor is csak 600 euród maradna új faptopra, amiből megint egy szar Acer lesz legjobb esetben, ami ugyanolyan alkalmatlan a streamelésre, mint a mostani, összecelluxozott szar.
De mivel azt írod, hogy havi 500 eurót vagy csak képes spórolni, ezért ha minden megtakarításodat adósságtörlesztésre fordítod, akkor márciusra eléred a -3500 eurós egyenleget. Szerintem ez shiker! És akkor nem számoltam azzal, hogy egyes trollégák szerint nem is 6000, hanem 8000 eurós adósságod van LOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Szerző:
powerfap
Oct 23, 2017 21:36:12
Válasz
(10)
De beteg ez a táblázat. Aztakurva
Oct 23, 2017 21:36:12
-
Oct 23, 2017 21:36:50
Újabb, szörnyű kiadás merült fel és most itt nyugtatgatod magad, hogy nem kerültél adósságcsapdába, pedig ott vagy.
Oct 23, 2017 21:36:50
-
Oct 23, 2017 21:37:07
most ezt a grafikont kene osszehasonlitanod egy hazai programozoval, aki nem feketen dolgozik, mint te itthon, te hazaarulo fereg!
Oct 23, 2017 21:37:07
-
Oct 23, 2017 21:37:55
jók ezek a grafikonok. vajon ezt törlesztésként elfogadja majd navos nándi a reptéren, amikor az adótartozásod miatt kiszednek a sorból karácsony előtt? mit saccolsz, lefoglalják a faptopot?
Oct 23, 2017 21:37:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 23, 2017 21:38:55
x38)
Nagyon nagy baj van, korcs? Miért írsz ide? Vágd a prágai flokkot te fos! És még egyszer: havi 600K az baszott karcsú egy informatikusnak....
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 23, 2017 21:39:49
x38)
Ja, és használd a narancssárga nickedet, zsidó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
SoDI
Oct 23, 2017 21:41:03
Megrendelőnként.
Oct 23, 2017 21:41:03
powerfap
Oct 23, 2017 21:42:19
Amugy mi erertelme van a kinti fizetesedet atszamolni forintba?
Amikor az egeszet feleled, sot meg kurva nagy minuszban vagy.
Amikor az egeszet feleled, sot meg kurva nagy minuszban vagy.
Oct 23, 2017 21:42:19
SoDI
Oct 23, 2017 21:42:39
havi 600K az baszott karcsú egy informatikusnak....
655.
Pulykapénzzel együtt 675 havi átlag felett.
Plusz a hazai kisebb megrendelések.
És tudom, hogy a béka segge alatt vagyok, de közben tanulok.
Szóval így jó ez.
Oct 23, 2017 21:42:39
-
Oct 23, 2017 21:43:26
nemrég még arról rinyáltál egy videóban, hogy mindenki a pénzről beszél, és mennyire eleged van ebből. ezek után minden, mindom MINDEN videódban szinte kizárólag a pénzről beszélsz, és most is csak a pénzről Soha többet nem írsz ide.
miért olyan fontos neked egy nem létező dolog?
miért olyan fontos neked egy nem létező dolog?
Oct 23, 2017 21:43:26
cselgép
Oct 23, 2017 21:44:07
Azt hittem egy álsodika másolgatja be a 66másodperc.blog-os sodi kommenteket, de ez a grafikon... ilyenre senki sem képes, csak egy ragyás-púpos, nyilvános faszverő.
Oct 23, 2017 21:44:07
SoDI
Oct 23, 2017 21:44:47
Amugy mi erertelme van a kinti fizetesedet atszamolni forintba?
Mobilnet 10 ezer.
160 ezer.
Oct 23, 2017 21:44:47
-
Oct 23, 2017 21:44:55
és van pofája a zserytől ellopott pénzt is beírni a jövedelmek közé.
a mocskos, geci tolvaj!!!
a mocskos, geci tolvaj!!!
Oct 23, 2017 21:44:55
SoDI
Oct 23, 2017 21:45:57
nemrég még arról rinyáltál egy videóban, hogy mindenki a pénzről beszél, és mennyire eleged van ebből. ezek után minden, mindom MINDEN videódban szinte kizárólag a pénzről beszélsz, és most is csak a pénzről Soha többet nem írsz ide.
Hogy elérjem végre a 2010 áprilistól számított havi magyar aktuális nettót. És ez most végre megvalósult. :)
Na meló, csá.
Oct 23, 2017 21:45:57
-
Oct 23, 2017 21:46:41
Mobilnet 10 ezer.
160 ezer.
Mobilnet 10 ezer.
160 ezer.
akkor pont most lenne itt az ideje annak, hogy abbahagyd a hazaarulast!
Oct 23, 2017 21:46:41
cselgép
Oct 23, 2017 21:47:36
Na meló, csá.
akkor erre inni kell! Milyen piával ünnepelsz? Hogy elérjem végre a 2010 áprilistól számított havi magyar aktuális nettót. És ez most végre megvalósult. :)
Na meló, csá.
Oct 23, 2017 21:47:36
-
Oct 23, 2017 21:48:41
és családod mikor lesz átlagban? barátaid? mutasd az excelt az emberekről akikkel érzelmi kapcsolatod van. ja, hogy nem is tudod milyen az?
andi, mindegy.
andi, mindegy.
Oct 23, 2017 21:48:41
cselgép
Oct 23, 2017 21:48:52
Szerintem kirúgták.
Oct 23, 2017 21:48:52
?
Oct 23, 2017 21:49:35
Abból az alkalomból jöttél ide, hogy bejelentsd, hogy mennyit kerestél átlagosan 2010 óta?
Minden előzmény nelkul szurogatod be az excelt??
Nagyon nagy a baj ugye?
Nagyon nagy a baj ugye?
Oct 23, 2017 21:49:35
SoDI
Oct 23, 2017 21:50:05
Szerintem kirúgták.
Oct 23, 2017 21:50:05
?
Oct 23, 2017 21:51:26
Újabb gigantikus spórolás talán?
Oct 23, 2017 21:51:26
-
Oct 23, 2017 21:52:06
Na meló, csá.
Na meló, csá.
dehát nem arra vártál, hogy a megkeresett pénzből visszafizesd az adósságaidat a magyaroknak, és fehér (sic!) lappal induljál? de csak az történt, hogy még a németektől is újabb kölcsönöket vettél fel.
mit is írtál korábban, hogy ki a szar és becstelen ember? aki nem fizeti vissza az adósságait? hm?
Oct 23, 2017 21:52:06
SoDI
Oct 23, 2017 21:52:26
Abból az alkalomból jöttél ide, hogy bejelentsd, hogy mennyit kerestél átlagosan 2010 óta?
Nem érted?
Na jó, kártérítések nélkül számítva még nem értem volna el, úgy még mintagy 10 ezer forinttal alatta lennék, de leszarom. A pénz az pénz. :)

Oct 23, 2017 21:52:26
SoDI
Oct 23, 2017 21:53:41
Újabb gigantikus spórolás talán?
Március 15-re tervezem legkésőbb, hogy úgy legyen pozitívban a számlám, hogy még új laptopot is vettem. :)
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 21:53:41
-
Oct 23, 2017 21:54:54
Dögölj már meg, te leprás szar,
Oct 23, 2017 21:54:54
-
Oct 23, 2017 21:55:06
Nem érted?
karpival sem jon ki, mert feketen dolgoztal, Hahó!
Oct 23, 2017 21:55:06
-
Oct 23, 2017 21:55:32
Nagyon nagy a baj ugye?
Nagyon nagy a baj ugye?
szerintem csak annyi a baj, hogy nem tudja kivel megosztani az örömét. nincs senkije, ezért ide jön csevegni az ellenségeivel.
hát bazmeg, kereshetne trillió csilliárdot is, akkor sem kéne ez a hitvány, szánalmas élet amit ez a magányos szardarab él.
Oct 23, 2017 21:55:32
cselgép
Oct 23, 2017 21:56:10
juhuhú
Kredenc mikor lesz?
Kredenc mikor lesz?
Oct 23, 2017 21:56:10
-
Oct 23, 2017 21:59:51
sneci, mikor mész dicsekedni angyihoz a boltba, hogy milyen remek életed van? elmondhatnád neki, hogy egy lyukban élsz egy főbérlős lakásban, szemét kaját eszel, és nulla emberi kapcsolattal rendelkezel.
sárga lenne az irigységtől az a kurva, az biztos!!!
jól megmutattad neki.:)))
sárga lenne az irigységtől az a kurva, az biztos!!!
jól megmutattad neki.:)))
Oct 23, 2017 21:59:51
-
Oct 23, 2017 22:03:07
arról mesélj, mikor lesz legközelebb ideggörcsöcske egy váratlan baj miatt?
vagy most már minden rendben lesz, de tényleg?
vagy most már minden rendben lesz, de tényleg?
Oct 23, 2017 22:03:07
-
Oct 23, 2017 22:05:42
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36771x18) Sep 27, 2015 11:20:28 Könyvjelző Válasz vote up vote down (17)
Mi az, hogy valamit soha nem adok meg?
Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36771x18) Sep 27, 2015 11:20:28 Könyvjelző Válasz vote up vote down (17)
Mi az, hogy valamit soha nem adok meg?
Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Oct 23, 2017 22:05:42
SoDI
Oct 23, 2017 22:05:56
160 ezer.
Bocsánat, 170.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Hahó!
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Oct 23, 2017 22:05:56
-
Oct 23, 2017 22:06:59
ezek alapján te rossz vagy tisztességes embernek érzed magad?
Oct 23, 2017 22:06:59
SoDI
Oct 23, 2017 22:10:17
2010ben meg 2011ben hogy a faszba jott ki 1misi fole az osszes? meg emlekszunk, hogy akkor szarrakotbereztek, meg 0ft os honapok voltak az excelben.
Kártérítésekkel.

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 22:10:17
púp-orr-sérvész
Oct 23, 2017 22:10:19
Ez csak az igazi Geri lehet, mert ennyi időt nem tud rászánni egy troll, csak egy otthon himlődző autista.
Van egy két hiba az Exceleidben, de ez betudható a romló agyának.
Van egy két hiba az Exceleidben, de ez betudható a romló agyának.
Oct 23, 2017 22:10:19
-
Oct 23, 2017 22:12:06
a meg nem válaszolt kérdések szépen mutatják a gyenge pontjaidat.
minőségtelen, szar ember vagy. ilyen nagyon egyszerű ez. majd akkor gyere vissza, ha ez megváltozott.
tisztességtelen emberként felesleges ide írnod, mert csak hányigert keltesz az olvasókban.
minőségtelen, szar ember vagy. ilyen nagyon egyszerű ez. majd akkor gyere vissza, ha ez megváltozott.
tisztességtelen emberként felesleges ide írnod, mert csak hányigert keltesz az olvasókban.
Oct 23, 2017 22:12:06
SoDI
Oct 23, 2017 22:14:55
Gery így jön ki.

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 22:14:55
-
Oct 23, 2017 22:15:36
ha ilyen sok pénzt kerestél, akkor talán vehetnél apádnak egy holtig tartó haszonélvezeti jogot egy 11. kerületi lakáson. tudod, amit elloptál tőle.
látod, kellett neked ide jönnöd. annyi rajtad a támadási felület, hogy csukott szemmel is tudunk alázni.
* ásít *
látod, kellett neked ide jönnöd. annyi rajtad a támadási felület, hogy csukott szemmel is tudunk alázni.
* ásít *
Oct 23, 2017 22:15:36
-
Oct 23, 2017 22:18:04
asodi! többen nagyfelbontású közeli rondavok képet kérnek a vekniről!
Oct 23, 2017 22:18:04
cselgép
Oct 23, 2017 22:18:38
Ezek a bevételek többnyire kölcsönök voltak, amiket azóta sem adtál meg. Veramamiéktól mennyit kunyeráltál?
Oct 23, 2017 22:18:38
-
Oct 23, 2017 22:22:06
Ezek a bevételek többnyire kölcsönök voltak, amiket azóta sem adtál meg. Veramamiéktól mennyit kunyeráltál?
rocskaiék 5 éven keresztül kb. havi 100 rugót költöttek rá. plusz a berlini kalandját is fedezték kb. másfél millió forint összegben. lásd drága pénzen vett kabát. tehát csak ez kb. 7.5 millió forint.
Oct 23, 2017 22:22:06
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:22:54
Nekem csak annyit mondjál el Endre, hogy nem érzed-e úgy, hogy utolsó féreg mocskos náciként, aki egész életében csak a gyűlöletet keltette maga körül nem érdemled meg ezt a lehetőséget, ami Németországban lett neked? Nem érzed úgy, hogy érdemtelenül keresel 2,5x annyit, mint itthon olyan emberek, akik sokszor erejükön felül segítik embertársaikat, rendesen adóznak és nem élősködtek soha a magyar államon? Te hogy éled meg ezt? Jogos jussodnak tartod ezt a dolgot? Úgy érzed, hogy megérdemled, hogy az Univerzum így jutalmazzon?
Oct 23, 2017 22:22:54
SoDI
Oct 23, 2017 22:23:23
Ezek a bevételek többnyire kölcsönök voltak, amiket azóta sem adtál meg.
Nem, a Kolosy tériektől kapott támogatások nincsenek benne a táblázatban. Egyébként az mindennel együtt a mostani havi jövedekmem alatt van. Az első berlini úthoz Andihoz volt 100 ezer, amit kértem, a nyelvtanulós berlini úthoz volt egyszer 250 ezer és részletekben még egy 100-as volt, amit utánam küldtek, és a hamburgi kezdéshez 200 ezer forint kellett ahhoz, hogy átéljem azt az időszakot, amíg nem jön meg az első fizetés.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 22:23:23
púp-orr-sérvész
Oct 23, 2017 22:23:33
SoDi: A munkaszerződésed tiltja, hogy eláruld, mennyit keresel. Ezt a kollegáid előtt is titokban kelle tartanod.
Jövedelem helyett a férfiakról a teljes vagyon értékét (net worth) szokták közzétenni, ami jöhet bármi másból.
Pl Zsoros net worth 2017 elején = 8 000 000 000 USD
A következő feladatot adja a tanszék:
A vagyononod alakulásáról készíts diagrammot.
A vagyontárgyaid, részvényeid, inaglanaid aktuális értékéből kivonod a fennálló adósságaidat.
Határidő: Oktober 27 pénteki Vlog.
Ha elsodikázod, akkor a trollok a munkahelyeiden "panaszt tesznek" a fizetésed közzétételéért.
Jövedelem helyett a férfiakról a teljes vagyon értékét (net worth) szokták közzétenni, ami jöhet bármi másból.
Pl Zsoros net worth 2017 elején = 8 000 000 000 USD
A következő feladatot adja a tanszék:
A vagyononod alakulásáról készíts diagrammot.
A vagyontárgyaid, részvényeid, inaglanaid aktuális értékéből kivonod a fennálló adósságaidat.
Határidő: Oktober 27 pénteki Vlog.
Ha elsodikázod, akkor a trollok a munkahelyeiden "panaszt tesznek" a fizetésed közzétételéért.
Oct 23, 2017 22:23:33
-
Oct 23, 2017 22:23:50
vettél már nadrágot, vagy még mindig abban a foltosban jársz?
Oct 23, 2017 22:23:50
Zulu
(
x15)
Oct 23, 2017 22:23:52
x15)
Aha, szóval megígérted Veranéninek, hogy legalább addig nem írsz ide, amíg össze nem szeded magad. Mivel autista vagy, ezért ezt magadban úgy definiáltad, hogy a 2010 óta számolt bevételeid átlaga nagyobb lesz, mint a magyar átlag.
Most, hogy megvan a CÉL, már nyugodtan írhatsz ide, és Veranéni sem fog megfordulni a sírjában.
Most, hogy megvan a CÉL, már nyugodtan írhatsz ide, és Veranéni sem fog megfordulni a sírjában.
SoDI
Oct 23, 2017 22:24:26
rocskaiék 5 éven keresztül kb. havi 100 rugót költöttek rá.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 22:24:26
Zulu
(
x15)
Oct 23, 2017 22:25:42
x15)
Egyébként mióta vagy SoDI? Miért nem sodika, mint régen?
Ja, és használd már a kurva linket, nem igaz, hogy ennyi eszed nincs, hogy egy fórumot nem bírsz használni. Aztán majd passzív-agresszívkodsz, ha lebasz az Iron Gnome, vagy kibannol egy mod.
Ja, és használd már a kurva linket, nem igaz, hogy ennyi eszed nincs, hogy egy fórumot nem bírsz használni. Aztán majd passzív-agresszívkodsz, ha lebasz az Iron Gnome, vagy kibannol egy mod.
SoDI
Oct 23, 2017 22:26:17
SoDi: A munkaszerződésed tiltja, hogy eláruld, mennyit keresel. Ezt a kollegáid előtt is titokban kelle tartanod.
Vagyonom pedig nincs, sőt: mínuszban vagyok, de jövő évtől, legkésőbb március 15-től lassan igyekszem azt is gyűjteni majd.
Oct 23, 2017 22:26:17
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:26:38
Faszverő, inkább azt mondd el, hogy a picsába sikerült 500EUR kárt csinálnod egy KANAPÉBAN? :D Az egész szobád berendezése nem ér 200 Eurót, te lúzer, nem hogy a kanapé.
Oct 23, 2017 22:26:38
-
Oct 23, 2017 22:26:51
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
plusz 5 éven keresztül zabáltattak, és az ő villanyukat, gázukat, stbjüket használtad. vagy az ingyen volt szerinted?
na takarodj innen, semmi szükség a hazudozásodra!!!
Oct 23, 2017 22:26:51
-
Oct 23, 2017 22:27:05
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
akkor koltozz rgl-el egy fedel ala, es fizesd az eletet, mert amugy is fizeted a sajatod, idiota.
Oct 23, 2017 22:27:05
SoDI
Oct 23, 2017 22:27:20
Egyébként mióta vagy SoDI? Miért nem sodika, mint régen?
Kivételesen alkalomhoz, amikor csak egyszer vagyok itt, kivételesen név dukál, azért. :D
Oct 23, 2017 22:27:20
ráérzős vezetés
Oct 23, 2017 22:28:25
Abba belegondoltál már, hogy a sok játékcsá helyett vehettél volna anyáddal közösen egy rendes házat újszászon, és muterod nem egy kidőlt-bedőlt putriban nyomorogna
Oct 23, 2017 22:28:25
Xenu
Oct 23, 2017 22:28:32
mikor lesz új streamer gép?
Oct 23, 2017 22:28:32
cselgép
Oct 23, 2017 22:29:04
5évig lakták az irodánkban, ahol nem fizettél lakbért, rezsit, etettek, itattak, és kérték tőlük 650 000 ft készpénzt. Gratulálok. Csúcsparazita vagy.
Oct 23, 2017 22:29:04
-
Oct 23, 2017 22:29:30
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
tehát ha én egy étteremben eszem 5 éven keresztül, ahol amúgy is főznek a többi vendégre, az nem kerül pénzbe az étteremnek?
Oct 23, 2017 22:29:30
SoDI
Oct 23, 2017 22:29:33
Nem érzed úgy, hogy érdemtelenül keresel 2,5x annyit, mint itthon olyan emberek, akik sokszor erejükön felül segítik embertársaikat, rendesen adóznak és nem élősködtek soha a magyar államon??
Nem, ugyanis a szememben az érdem és az érdemtelenség annak okán, hogy emberbarát vagyok, értelmetlen fogalmak. Én úgy gondolom, hogy nem én keresek sokat, hanem az a botrány, hogy vannak bárhol a világon olyan emberek, akik bejárnak dolgozni, és sokkal kevesebbet keresnek, pedig mindenki ennyit érdemelne.
Ezért nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 22:29:33
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:32:17
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ha jól értem, akkor Hamburgban már úgy kaptad meg a pénzt, hogy a Veja néni halott volt. Miféle sötét üzelmekbe mentél bele azért, hogy a téged -jogosan- gyűlölő öreg Recskai kifizesse a koboldpénzedet? És mikor tervezed nekik megadni azt a rengeteg pénzt, amit a rezsi, a ruháztatás és a kajáztatás jelentetett éveken keresztül? Minőségtelen szarember vagy, aki halottak zsírján garázdálkodik, mint valami temetői féreg.
Oct 23, 2017 22:32:17
cselgép
Oct 23, 2017 22:34:15
És azt, hogy érted el, hogy a főbérlő papi főzzön rád?
Oct 23, 2017 22:34:15
-
Oct 23, 2017 22:34:33
a busz is kozlekedik utasok nelkul, ez a tipikusan sodi logika, igen.
Oct 23, 2017 22:34:33
SoDI
Oct 23, 2017 22:34:39
Az egy nagyon jó ház.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 22:34:39
Xenu
Oct 23, 2017 22:36:14
honnan lehet tudni, hogy ez az igazi recskaboy és nem egy imposztor?
Oct 23, 2017 22:36:14
púp-orr-sérvész
Oct 23, 2017 22:37:52
Az átlag 36 éves magyarnak már van 45 négyzetméter lakása teljesen kifizetve, ez neked nem számít?
Te pedig amikor kirúgnak minusz 8000 euroval mész a peroni pizzáért flanelpáncélban. Akkor mit számít, hogy átlagban mennyit kerestél? A kereset kiadás különbbsége a lényeg...
Te pedig amikor kirúgnak minusz 8000 euroval mész a peroni pizzáért flanelpáncélban. Akkor mit számít, hogy átlagban mennyit kerestél? A kereset kiadás különbbsége a lényeg...
Oct 23, 2017 22:37:52
ráérzős vezetés
Oct 23, 2017 22:38:34
Az egy nagyon jó ház.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Afaszt, anyád egy kívül-belül málló vakolatú omladozó putriban lakik egy elszegényedő alföldi faluban, te patkány.
Oct 23, 2017 22:38:34
-
Oct 23, 2017 22:38:56
szerintetek mi szokott történni azok után, amikor a sodi idejön arcoskodni, hogy mennyi pénzt keresett? az univerzum következetes, úgyhogy nagy röhögések lesznek itt hamarosan.
Oct 23, 2017 22:38:56
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:39:03
Ezért nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ezért nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nagyon fogsz te még sírni a Blahán, amikor valaki nem a kezedbe adja az aprót, hanem csak lebassza eléd a földre, hadd csilingeljen. Annyira amorális görény vagy, hogy szó szerint a fizikai rosszullét kerülget miattad. Nem hogy nem érdemled meg ezt a lehetőséget, de ráadásul VISSZAÉLSZ vele, azaz az így öledbe hulló pénzből nem azokat akarod kártalanítani, akiknek ártottál az értéktelen féreg életed során, akiktől pénzt kértél, akiket megkárosítottál, hanem MAGADRA költöd az egészet, és az értéktelen, minőségtelen életedre. Olyan vagy, mint egy kibaszott gyerek, akinek semmi felelősségérzete. Rossz ember vagy, és a rossz embereket az Univerzum bizony megbünteti, vagy így, vagy úgy. Jó pénzt keresel, de a tested már szarból van, a lelked meg fosból. Magányos vagy, mert barátokat nem tudsz pénzen venni, és ez így is fog maradni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Oct 23, 2017 22:39:03
ráérzős vezetés
Oct 23, 2017 22:39:45
Az az excel összetéveszthetetlenül a recskás kreálmánya szerintem.
Ha mégsem, akkor ennyire jó generátor még nem volt
Oct 23, 2017 22:39:45
púp-orr-sérvész
Oct 23, 2017 22:40:35
Csak egy autista színez egész nap excelt. Ha egy troll viccelődni akar, 2 perc alatt összedob valami humorost.
Oct 23, 2017 22:40:35
-
Oct 23, 2017 22:40:39
az állandó hazudozásaiból, és a kellemetlen kérdések elkerüléséből.
Oct 23, 2017 22:40:39
Zulu
(
x15)
Oct 23, 2017 22:41:15
x15)
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:43:00
És visszafizette a pénzt? Vagy esetleg a temetés után még megpróbálta Jani bát lehúzni egy utolsó kis segélyre? Csak mert úgy értesültünk róla, hogy a vén kommunista bizony leköpte a faszverő gnómot, és soha többé nem akar vele beszélni.
Oct 23, 2017 22:43:00
SoDI
Oct 23, 2017 22:43:22
MAGADRA költöd az egészet
Törpapa 200 ezer.
Rácz Gábor - Stuttgarti melóhelyre az út 20 ezer ki nem használt repjegy 20 ezer, és a Tabletjére és én adtam 15 ezret tavaly.
Oct 23, 2017 22:43:22
cselgép
Oct 23, 2017 22:43:59
Mi ez a március 15 fetisizmus, ragyás? Addig lehet fasztverni, utána jön a nagy felpörgês elsodikázása. Láttunk már ilyet, uncsi.
Oct 23, 2017 22:43:59
ráérzős vezetés
Oct 23, 2017 22:44:32
Törpapa 200 ezer.
Oct 23, 2017 22:44:32
SoDI
Oct 23, 2017 22:44:42
Bocsánat: 1500 euró édesanyámnak kábé, tehát 450 ezer. :D
Oct 23, 2017 22:44:42
Zulu
(
x15)
Oct 23, 2017 22:45:22
x15)
Akkor holnap kibaszhatlak, ha mégis kivételesen másodjára is itt leszel? Te akaratgyenge fos. Kinek hazudsz?
SoDI
Oct 23, 2017 22:46:55
A devizahiteles haver nem ő, hanem olyan haver, akinek élő szerződése van.
Épp ezért küldtem neki, mert tudom, hogy így voltaképp csomó költségtől kímélem meg, ha nem indul el ellene a végrehajtás.
És karácsony előtt meg is adja, mert van már CSOK-os vevője a vidéki házára.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Tényleg melózok.
Oct 23, 2017 22:46:55
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:47:17
Törpapa 200 ezer.
Édesanyádnak adtál 150.000 Ft-ot, miközben egy szar csöves gecinek adtál 200.000-et, egy lófaszjóska senkinek meg félmilliót? Miközben játékokra HAVONTA többet basztál el, mint 150.000? Anyád helyében megfogtam volna a pénzt, és az arcodba dobom, azzal, hogy nem vagy többé a fiam, és takarodj a szemem elől.
Oct 23, 2017 22:47:17
púp-orr-sérvész
Oct 23, 2017 22:47:57
A vakolat nem számít, csak a helykínálat az ugrórobotnak és a VR sisakban szaladgáláshoz. (Lebensraum)
Oct 23, 2017 22:47:57
SoDI
Oct 23, 2017 22:49:43
Azt írja az idióta, MAGAMRA költöm a pénzt, miközben a legutóbbi blogepizódom PONT ARRÓL szólt, hogy AZÉRT vonzottam be a betegséget, mert NEM magamra költöttem. :D :D :D
LOLmár
www.youtube.com/watch?v=EsiacgpPSxk
EKKOTA HÜLYÉT MÁR! :D :D :D
Még egyszer: 150 ezer helyett az 1500 euró anyámnál.
Na tényleg megyek.
LOLmár
www.youtube.com/watch?v=EsiacgpPSxk
EKKOTA HÜLYÉT MÁR! :D :D :D
Még egyszer: 150 ezer helyett az 1500 euró anyámnál.
Na tényleg megyek.
Oct 23, 2017 22:49:43
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:50:25
Most elmegyek filmet nézni a menyasszonyommal, te szar. Mire visszajövök, szeretnék egy részletes beismerést arról, hogy mekkora féregnek is tartod te magadat, és ha nem tartod magad annak, akkor miért nem? És ne gyere nekem azzal, hogy pénzt adtál anyádnak, mert az egy csepp pisa a kurva nagy fosóceánban konkrétan. Inkább arról mesélj, hogy tényszerűen hány emberen élősködtél idáig életedben, és pontosan hogyan és mikor fogod őket kártalanítani ezért.
Oct 23, 2017 22:50:25
Zulu
(
x15)
Oct 23, 2017 22:51:23
x15)
Bárcsak...
töppedt buzigolyók
Oct 23, 2017 22:51:58
Senki sem nézi a szar vlogodat, recskagép. 6000 Euró mínuszban vagy, mert elbaszod magadra a pénzedet. Adjál magyarázatot a kérdésekre, vagy tényleg tűnjél innen örökre el a picsába és vállald a következményeket, amiket az Univerzum ró ki rád.
Oct 23, 2017 22:51:58
SoDI
Oct 23, 2017 22:56:22
Inkább arról mesélj, hogy tényszerűen hány emberen élősködtél idáig életedben, és pontosan hogyan és mikor fogod őket kártalanítani ezért.
Senki sem tájékoztatta előre a SoDI-t arról, hogy az egyetem után kell még 10 év ahhoz, hogy informatikusként komolyan vegyék az embert. Ez nálam frusztráltságot okozott, családon belül pedig feszültségeket. De erről nem én tehetek, hanem az, aki a szüleimbe táplálta a hamis képet arról, hogy otthon informatikushiány volt már 10 éve, miközben még ma sincs közel akkora hiány sem, mint itt Németországban. Ezért volt szerencsém a Kolosy térrel, mert ott felismerték, hogy a körülmények áldozata vagyok. Mint ahogy az is voltam. A magyar állam megtévesztett engem, az összes suli megtévesztett engem, pedig sok-sok idegességtől meg lett volna mindenki kímélve, ha nem hitegetik az embert marhaságokkal, hanem elmondják előre, ami végül lett, hogy kell a 10 év gyakorlat az egyetemi tanulmányok után még ahhoz, hogy elkezdjék komolyan venni az embert.
De erről majd részletesen beszélek a jövő heti vlogepizódban (az eheti prágai lesz, így abban még nem).
Ennyi.
A SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 22:56:22
cselgép
Oct 23, 2017 22:56:59
Tényleg, a kínai bérnézőket még nem is kommentáltad, te ragyavert gnóm. A következő flokkban erről is nyökogjél pár szót balfasz pólóban.
Oct 23, 2017 22:56:59
Xenu
Oct 23, 2017 23:00:49
te sodrák, az miért van, hogy az informatiksu ismerőseim már a diploma előtt elkezdik foglalkoztatni nagyobb multi cégek, és nem gombokkal fizetnek nekik????
talán mert ők nincsenek szarból? nyeméjtem...
talán mert ők nincsenek szarból? nyeméjtem...
Oct 23, 2017 23:00:49
ráérzős vezetés
Oct 23, 2017 23:01:35
Ennyi.
A SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
A SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Van egy gimis haverom, programozónak ment érettségi után.
elsőéves egyetemistaként, nullkilométeres programozói tudással keresett 1000-1500 között óránként, ma ki tudja milyen vastag a borítékja. Mindezt Budapesten, kb akkor mikor te elkezdted adni a véjpjofi pjogjamozót.
Az a helyzet, hogy aki nincs szarból, azt komolyan veszik az infós körökben bárhol
Hiszen szarból van asodi. Mert ilyen sodi asodi.
Oct 23, 2017 23:01:35
Xenu
Oct 23, 2017 23:05:02
két lehetőség van:
1) sodmánynak mindenki hazudott, az etyetem, az állam, a cégek, az internet, és legfőképp a tjollok
2) sodmány kurva hülye és torz képe volt a valóságról
nyilván az első az igaz
1) sodmánynak mindenki hazudott, az etyetem, az állam, a cégek, az internet, és legfőképp a tjollok
2) sodmány kurva hülye és torz képe volt a valóságról
nyilván az első az igaz
Oct 23, 2017 23:05:02
Hiénaverő
(
x17)
Oct 23, 2017 23:16:32
x17)
Sneci ki a faszt érdekel az autistatáblázat 2011-től? Inkább a mostani Reich-beli melócsá mérlegét vond meg. De úgyis tudjuk: -6000 EUR. Legalább. Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
púp-orr-sérvész
Oct 23, 2017 23:18:30
Óránként 1000-1500 a takarítónak jár.
Én ismerőseim is előtanulmányok nélkül a berlini fizetésért programoznak Budapesten.
Aki egyetemet végzett az pedig nem programozik, hanem magas beosztásban tervez software-t, ami más téma.
Milyen körülmények áldozata?
Autista gyagyás, pénzszóró.
Én ismerőseim is előtanulmányok nélkül a berlini fizetésért programoznak Budapesten.
Milyen körülmények áldozata?
Autista gyagyás, pénzszóró.
Oct 23, 2017 23:18:30
SoDI
Oct 23, 2017 23:25:50
Pesten lehet, de itt azért Berlinben az egyetemi tanulmányaim ÉS az azutáni gyakorlatom nélkül nem álltak volna szóba velem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 23:25:50
banshee
(
x24)
Oct 23, 2017 23:26:31
x24)
Pupinnyó, a Reichben kerestél eddig 13 millát és elkúrtál minden látszat nélkül 16-ot. Ez shiker!
púp-orr-sérvész
Oct 23, 2017 23:30:49
Akkor miért nem Pestre mentél Pátyról?
Talán valami érzelmi szál?
Talán valami érzelmi szál?
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 23, 2017 23:30:49
Leprás recskás
Oct 23, 2017 23:37:24
SoDi a buzi himringyó a SoDI bizony.
Oct 23, 2017 23:37:24
Gólya
Oct 24, 2017 00:14:18
szerintem megvan most menve a söröcskétől
Oct 24, 2017 00:14:18
töppedt buzigolyók
Oct 24, 2017 00:25:03
Ennyi.
A SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
A SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Amint betöltötted a 18-at, jogilag cselekvőképessé váltál, ergo bármikor dönthettél volna úgy, hogy nem 28 etyetemi félévet baszol el az életedből, hanem megcsinálsz EGY diplomát és elhelyezkedsz azzal. Édesapám az eke szarva mellől, faluról felvételizett a BME-re, aztán még jól el is ment két évet sorkatonának, te szar, aztán miután lediplomázott, és lett két gyereke, még estin elvégezte a közgázt is. Nem 28 félévet melegedett, hanem megcsinálta, miközben reggel 6-ra járt melózni a vasúthoz mozdonyreszortosnak, meg éjszakai ügyeletbe ha havazott, hétvégenként meg mozdonyt vezetett plusz pénzért. Ehhez képest te mit tettél le az asztalra, te fos? Ki volt nyalva a segged, alád volt tolva minden, csak EL KELLETT VOLNA VÉGEZNI A KURVA ISKOLÁT, HOGY BASZNÁM A FEJEDBE A VIZILÓ KÉKERES FASZÁT! Hát hogy merészelsz olyat mondani, hogy te a körülmények áldozata vagy, mikor már rég a Blahán szopnád a cigányok faszát aprópénzért, ha nem nyúlnak a hónod alá folyamatosan a "támogatóid"?
Oct 24, 2017 00:25:03
púp-orr-sérvész
Oct 24, 2017 00:56:31
Már kezdtem megunni ezt a forumot, erre megjelenik egy év kuss után, és percenként egy színes excelt fos, LOL :)
Oct 24, 2017 00:56:31
Gólya Géza
Oct 24, 2017 00:58:52
Ez tényleg ő?
Oct 24, 2017 00:58:52
trendbeli garázdaság
Oct 24, 2017 01:01:34
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Púp, havi kb. 2100 eurót keresel. Van 6000 euró adósságod. Március 15-ig 5 hónapot fogsz dolgozni. Saját bevallásod szerint a kaján kívül 520 eurónyi kiadásod van havonta. Napi 15 eurót számolva erre már 1000 eurónál tartasz. És akkor még nem volt buziszauna, likőrke, söröcske, borocska, újabb játékok és kedélyjavító kütyük. Erre jön még a banki kamat is, amit az adósságod után fizetsz. Mivel az önuralmad nulla, csak játékból tegyük fel, hogy havi 1000 eurót takarítasz meg. Az 5 hónap alatt 5000 euró. Tehát március 15-ig nemhogy laptopod nem lesz, de még az adósságodat sem fogod tudni törleszteni, te balfasz!
Tehát ha tényleg aszkéta leszel, akkor is 1000 euró mínuszban leszel a kitűzött időpontra. Ha a devizahiteles "haver" megadná az ötszázezer tartozását karácsonyig (paródiarovat), ami kb. 1600 euró, akkor is csak 600 euród maradna új faptopra, amiből megint egy szar Acer lesz legjobb esetben, ami ugyanolyan alkalmatlan a streamelésre, mint a mostani, összecelluxozott szar.
De mivel azt írod, hogy havi 500 eurót vagy csak képes spórolni, ezért ha minden megtakarításodat adósságtörlesztésre fordítod, akkor márciusra eléred a -3500 eurós egyenleget. Szerintem ez shiker! És akkor nem számoltam azzal, hogy egyes trollégák szerint nem is 6000, hanem 8000 eurós adósságod van LOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Oct 24, 2017 01:01:34
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™