Megvárom a futárt a Wolfenstein-nel utána megyek.
Muszáj, mert most ugyan a fogam ÉPPEN nem fáj, de érzem, hogy ez az agresszív gyógyszerezés nem mehet tovább, mert kezdek szó szerint kába lenni tőle.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez nem hitel. Folyószámlahitel.
Nem arra van, hogy használd.
Hanem vészhelyzet esetére.
Erről most havonta küldenek nekem egy levelet.
Hogy kötelesek erről tájékoztatni, hogy ez nem erre van.
Kösz, bazmeg, tudom. :)
Endre, szerinted mit fog reagálni a fogorvos, amikor belenéz a szádba, és szembesül a 30 éve elhanyagolt dentális holokauszttal? Egy karrier alatt maximum 1-2 ilyen esetet láthat valaki. Annál, ami a szádban van, maximum az ilyen afrikai "nyüvek tenyésznek a páciens ínyében" mókák lehetnek durvábbak.
Ma annyi, hogy múljon el a fájdalom.
Ha főbe lőnek, akkor úgy. :D
Nagyjából így vagyok most vele.
Hosszúútávon majd tavasszal fogok tervezni.
VÁLASZOLJ
Mikor-szedetted-le-utoljára-a-fogköved
Így 3 nap szenvedés után nagyjából ennyi az álláspontom. Odamegyek legkésőbb estig, és csináljanak vele VALAMIT, ha tarkónlövéstől múlik el a fájdalom, akkor múljon el attól, én most már leszarom, a dolgaimra akarok koncentrálni, nem a fogamra.
Mi az a fogkő? :)
Egyébként 10 éve voltam utoljára fogorvosnál. Szintén egy húzás apropóján.
azt még meg is kell érni...a himlőhegekkel a veknin mi a terv?
Nincs több kérdésem
amitől olyan szaga van a pofádnak, mint a disznó seggének
Pillanyilag Contractubex.
Ha egy héten belül nem javul tőle, Dermatix.
Kenegesd a geciddel. Kutyaharapást szőrével.
Ha attól se, akkor sminkelni fogsz?
Haha! Te agyalágyult, ha elolvastad volna a használati utasitást, tudnád, hogy a kezelés akár fél évig is tarthat mielőtt látható eredményt érsz el.
Amúgy a contractubexet nők szokták terhességi csikokra kenegetni szülés után :D
Egyik se talajgyalu, hogy eltüntesse azokat a krátereket. Felszini sérülésekre valóak, pl horzsolás, terhességi csikok...stb. Azokat a gödröket már nem tünteti el semmi, akármilyen szart kensz rá.
Akkor úgy nézne ki mint egy leprás csöves akinek csak percei vannak hátra.
Jaja, belesimul a migrik közé. A libsi németcsibék pedig buknak az arabfaszra. Az elmúlt évek túlságos jólétet hoztak nekik, meg kell mtuatni, hogy ki a férfi!
tényleg :DD bazmeg marad a szakáll,mint a húsz éves ápolatlan BME-s egyetemistáknál, akik a pattanásaikat próbálják takargatni vele.
úgy fogsz kinézni,mint ahmed :D
.........foga sincs már, púpja is van, ragyás az arca is, orra krumpli, haja kóc
...
szóval, egy bohóc :)
Itt nem csak az lesz a gond.
Valószinű, hogy az iny alatti rész alá annyira befészkelte magát a fögkövecske, és hű társa a fogágy-gyulladásocska, hogy egy kürettálást minimálisan el kell majd rajta végezni.
Az meg bizony fáj. Ha a reichi orvos még kicsit szadista, akkor nyilt kürettálást csinál.
A humanus trollok osszedobjak a loszer arat!!! Juhuhu
MI VOLT A VESZHELYZET? A buziszaunabelepo?
Mi? Retard szag terjeng a levegőben.... Méghogy a folyószámlahitel nem hitel :D
El kell hogy szomoritsalak, a folyószámlahitel az egyik legnagyobb kamattal operáló hitelforma, pont olyan retardoknak mint te.
"ez nem hitel. folyószámlahitel" kész bazmeg. tuti, hogy majd miután kiborul a szar azzal fog őrjöngeni hogy a zsidó bankok azt mondták , hogy ez "nem hitel", közben az volt. ennél a sodinál butább ember nincs!
Asodi úgy gondolkodott, hogy ha eddig nem volt baj a fogaival, akkor ezután se lesz. Mert ilyen sodi a sodi.
Ugyanígy van a halállal. Ha eddig nem halt meg, ezután se fog.
Nálunk családi vonás sajnos a fog/inybetegség, volt is már kürettem, kivánom hogy Sodikának is hasonló mennyiségű lóvét kelljen beleölni a fogaiba, mint nekem.
Tuti hogy letöltött megint valami PDF-et, amiben az volt, hogy ezekkel kell kenegetni a krátereket. Magát gyógyítja a sodi.
Hétszentség, hogy el fogja baszni a kezelést, és szarabbul fog kinézni, mint eredetileg :D
Mert ilyen a sodi az orvos sodi.
- OCH-KOMM, akkor dököjj mekk
A buziszaunában is kipajszerolják azt a hölgyurak, ha szépen kéri őket
de akkor életben marad, hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én mindenre benzót, vagy antidepit veszek be, olyan gyógyszerfüggő vok, mint állat))))))))))))regggel 6-kor már remegek, fel kell kerllni benzóért)))))))))))))))
de az nyem úty fan, mert kellett az a 100 euró a Wolfenstein külföldi full extrás horogkeresztes kiadására, hahó!
Az látszik is a pofád állapotán. Amúgy tisztában vagy azzal, hogy a rohadó fogsorod folyamatosan -szó szerint- mérgezi a véredet? És ezzel fogékonyabbá tesz egy csomó betegséggel szemben, plusz állandó gyulladásos állapotot tart fenn? Örülj neki bazmeg, hogy még nem húzódott rá a szívedre vagy valami más főbb szervedre, te kretén fasz.
Nem jött meg a Wolfeinstein :(
(Elsőbbségi küldemény POWA)
Na mindegy, akkor ma nem lesz játék. Majd jövő héten.
Kósa Miklós A másik 170 játékból nem tudsz választani?
LikeShow More Reactions · 1 · 2 hrs
Farkas Endre Kiss ma este inkább fimet nézek
LikeShow More Reactions · 1 hr
Szerintem ma este egy korai Kurosawa lesz terítéken. *pr
Hát azért hetyetye.
azt hiszi, valami c kategóriás honkongi színész........
vót a kecit...............várta a postán azt a szart(kamu, fosik)
Engem az nem zavar, sőt. Minnél később megy, annál visszafordithatatlanabb.
Egy agressziv gyulladást nehéz kezelni.
pláne ha egy büdös migrben van.............
a múlt heti AC live-nak háromszor akkora a nézettsége mint az összes többinek, de a barom a helyett hogy folytatná inkább elsodikázza ezt is
heti két óra közvetítéssel hamar felfut majd a csatorna LOL
nem baj, majd hétfőn ha megjön nyomhatja éjfélkor 3 nézőnek, teljes Shiker lesz
Opa fitymája az.
Így van Endre, e hónapban már nem költesz 35 évesen többszáz eurót tizenéves hülyegyerekeknek készült játékokra. Az önalom nagy hatalom, pláne egy felnőttnél! Gratulálok, ez shiker!*
*pr
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Az tök jó Endre!
Képzeld én is előrendeltem!
Igaz nekem nincs 8 millió forint hitelem mint neked, nem akarnak a hónap végén kibaszni a melócsából, de ilyen piszlicsáré dolgok nem szomorithatnak el téged jelen pillanatban! Csak igy tovább, Endi!
SoDI
Nov 04, 2017 12:21:30
Voltál fogorvosnál?
Muszáj, mert most ugyan a fogam ÉPPEN nem fáj, de érzem, hogy ez az agresszív gyógyszerezés nem mehet tovább, mert kezdek szó szerint kába lenni tőle.
Nov 04, 2017 12:21:30
SoDI
Nov 04, 2017 12:22:42
13%???
Teged megint atbasztak. Ennel itthon olcsobb egy hitel.
Nov 04, 2017 12:22:42
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2017 12:24:40
x17)
Te mégis elhasználtad, 6000 EUR mínuszban vagy + a 2000-es hitelkártya.
Mi volt a lájfdéndzsörös kiadás, a puskamikrofon?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mi volt a lájfdéndzsörös kiadás, a puskamikrofon?
-bige
Nov 04, 2017 12:25:40
de hát mindig vészhelyzetben vagy,... Nem arra van, hogy használd.
Nov 04, 2017 12:25:40
kisfosost pofán baszom
Nov 04, 2017 12:29:26
Ne találgassatok.
Eddig 21 és fél hónapom van eddig.
Hamburgban 2016. január 11 és október 31 között voltam állományban.
Itt Berlinben pedig már a következő napról, november 1-től dolgozom.
Ez azt jelenti, 12 helyett 10 hónapig járna a havi 1250 euró, ha most rúgnának ki (amihez az egyedüli feltétel, hogy amikor a munkaügyisek adnak egy időpontot, vagy elküldenek egy interjúra, oda elmenjen az ember), de még egyelőre nem fognak. :)
Eddig 21 és fél hónapom van eddig.
Hamburgban 2016. január 11 és október 31 között voltam állományban.
Itt Berlinben pedig már a következő napról, november 1-től dolgozom.
Ez azt jelenti, 12 helyett 10 hónapig járna a havi 1250 euró, ha most rúgnának ki (amihez az egyedüli feltétel, hogy amikor a munkaügyisek adnak egy időpontot, vagy elküldenek egy interjúra, oda elmenjen az ember), de még egyelőre nem fognak. :)
Endre, szerinted mit fog reagálni a fogorvos, amikor belenéz a szádba, és szembesül a 30 éve elhanyagolt dentális holokauszttal? Egy karrier alatt maximum 1-2 ilyen esetet láthat valaki. Annál, ami a szádban van, maximum az ilyen afrikai "nyüvek tenyésznek a páciens ínyében" mókák lehetnek durvábbak.
Nov 04, 2017 12:29:26
broni
Nov 04, 2017 12:31:04
sodi, nehogy gecis szájjal menjél fogászhoz!!!!!!!!!!!
Nov 04, 2017 12:31:04
fóliasapka
Nov 04, 2017 12:32:39
söröcskével vetted be? Muszáj, mert most ugyan a fogam ÉPPEN nem fáj, de érzem, hogy ez az agresszív gyógyszerezés nem mehet tovább, mert kezdek szó szerint kába lenni tőle.
Nov 04, 2017 12:32:39
kisfosost pofán baszom
Nov 04, 2017 12:33:47
Saját megítélésed szerint milyen állapotban vannak a fogaid? Jó? Közepes? Rossz? Mik a terveid így két év németországi tartózkodás után ezzel kapcsolatban? Csak mert amennyi pénzt elbasztál kütyükre meg buziszaunára, abból már konkrétan filmsztár fogsort csináltathattál volna valami elit magánklinikán, kivasaltathattad volna a púpodat egy gyógytornásszal, és még maradt is volna. Te fasz.
Nov 04, 2017 12:33:47
Spagettis Soderák
Nov 04, 2017 12:34:37
Sodi!
Mikor voltál utoljára fogkövet leszedetni?
Mikor voltál utoljára fogkövet leszedetni?
Nov 04, 2017 12:34:37
Roma jókívánságok
Nov 04, 2017 12:39:30
ahhoz mit szólsz, hogy RGL folyamatosan szid téged, cigányátkot szór rád az alkoholizmusod miatt és amiért nem segítesz? Ezért jön sorban a sok baj, az univerzum hallgat a cigányokra! Ez a vonzás törvénye. Nem arra van, hogy használd.
Nov 04, 2017 12:39:30
SoDI
Nov 04, 2017 12:47:14
Saját megítélésed szerint milyen állapotban vannak a fogaid? Jó? Közepes? Rossz? Mik a terveid így két év németországi tartózkodás után ezzel kapcsolatban?
Nov 04, 2017 12:47:14
Tigris
Nov 04, 2017 12:48:06
barom... Ha főbe lőnek, akkor úgy. :D
Nov 04, 2017 12:48:06
Válasz Vilmos
Nov 04, 2017 12:49:34
VÁLASZOLJ
Mikor-szedetted-le-utoljára-a-fogköved
Nov 04, 2017 12:49:34
SoDI
Nov 04, 2017 12:51:15
barom...
Így 3 nap szenvedés után nagyjából ennyi az álláspontom. Odamegyek legkésőbb estig, és csináljanak vele VALAMIT, ha tarkónlövéstől múlik el a fájdalom, akkor múljon el attól, én most már leszarom, a dolgaimra akarok koncentrálni, nem a fogamra.
Nov 04, 2017 12:51:15
banshee
(
x24)
Nov 04, 2017 12:51:38
x24)
Válasz Vilmos
Nov 04, 2017 12:53:10
Nincs több kérdésem
Nov 04, 2017 12:53:10
banshee
(
x24)
Nov 04, 2017 12:54:07
x24)
SoDI
Nov 04, 2017 12:55:30
Nov 04, 2017 12:55:30
-
Nov 04, 2017 13:06:54
Kenegesd a geciddel. Kutyaharapást szőrével.
Nov 04, 2017 13:06:54
banshee
(
x24)
Nov 04, 2017 13:11:58
x24)
Ha attól se, akkor sminkelni fogsz?
-
Nov 04, 2017 13:12:41
Haha! Te agyalágyult, ha elolvastad volna a használati utasitást, tudnád, hogy a kezelés akár fél évig is tarthat mielőtt látható eredményt érsz el.
Nov 04, 2017 13:12:41
banshee
(
x24)
Nov 04, 2017 13:17:24
x24)
Kráterarcú sodi lesz a sodi, mert ilyen sodi a sodi.
-
Nov 04, 2017 13:27:31
Egyik se talajgyalu, hogy eltüntesse azokat a krátereket. Felszini sérülésekre valóak, pl horzsolás, terhességi csikok...stb. Azokat a gödröket már nem tünteti el semmi, akármilyen szart kensz rá.
Nov 04, 2017 13:27:31
banshee
(
x24)
Nov 04, 2017 13:29:31
x24)
Plasztikai sebész esetleg, de arra már nem ad pénzt a Reich.
tigris
Nov 04, 2017 13:37:16
életképtelen szar a SoDI! Mi van a magyar állam felé fennálló tartozásoddal? köpök arra, hgoy a német bankoknak mit fizetsz, mi van velünk magyarokkal, akiket megloptál?
Nov 04, 2017 13:37:16
tigris
Nov 04, 2017 13:39:18
sodibodi ki fogják húzni a fogaid felét. Az van, hogy valószínűleg totálisan be van gyulladva az egész szád a rothadó fogak miatt. Senki sem fogja vállalni hogy kihúz egyet, mert akkor a továbbra is fennálló permanens gyulladás ráhúzódik a nyílt sebre, és könnyen meghalhatsz. Szóval az összesrossz fogat el kell távolítani, ami lehet, hogy a te esetedben akár 8-10 húzást is jelenthet.
sok sikert te nagyképű fasz
sok sikert te nagyképű fasz
Nov 04, 2017 13:39:18
Xenu
Nov 04, 2017 13:39:32
nem kellett volna vakarózni, Sneci! anyukád nem mondta neked, hogy bárányhimlő alatt tilos vakarózni?!
foga sincs már, púpja is van, ragyás az arca is, orra krumpli, haja kóc
hát mi lett így a nagy vadászbikából? kész csoda, hogy ilyen testtel képes vagy még életben maradni
foga sincs már, púpja is van, ragyás az arca is, orra krumpli, haja kóc
hát mi lett így a nagy vadászbikából? kész csoda, hogy ilyen testtel képes vagy még életben maradni
Nov 04, 2017 13:39:32
-bige
Nov 04, 2017 13:40:15
növessz szakállt.jobban is néztél ki mikor hosszabb hajad és szakállad volt.a német csajok odáig lesznek érted. :)
Nov 04, 2017 13:40:15
-
Nov 04, 2017 13:42:32
növessz szakállt.jobban is néztél ki mikor hosszabb hajad és szakállad volt.a német csajok odáig lesznek érted. :)
Akkor úgy nézne ki mint egy leprás csöves akinek csak percei vannak hátra.
Nov 04, 2017 13:42:32
-
Nov 04, 2017 13:42:52
Jaja, belesimul a migrik közé. A libsi németcsibék pedig buknak az arabfaszra. Az elmúlt évek túlságos jólétet hoztak nekik, meg kell mtuatni, hogy ki a férfi!
Nov 04, 2017 13:42:52
tigris
Nov 04, 2017 13:43:23
tényleg :DD bazmeg marad a szakáll,mint a húsz éves ápolatlan BME-s egyetemistáknál, akik a pattanásaikat próbálják takargatni vele.
úgy fogsz kinézni,mint ahmed :D
Nov 04, 2017 13:43:23
fóliasapka
Nov 04, 2017 13:44:18
sodi, az nem gáz, hogy még csak 35 vagy, de már visszafordíthatatlanul rossz a fizikai állapotod?
Nov 04, 2017 13:44:18
xray
Nov 04, 2017 13:45:40
.........foga sincs már, púpja is van, ragyás az arca is, orra krumpli, haja kóc
...
szóval, egy bohóc :)
Nov 04, 2017 13:45:40
Válasz Vilmos
Nov 04, 2017 13:46:29
Itt nem csak az lesz a gond.
Valószinű, hogy az iny alatti rész alá annyira befészkelte magát a fögkövecske, és hű társa a fogágy-gyulladásocska, hogy egy kürettálást minimálisan el kell majd rajta végezni.
Az meg bizony fáj. Ha a reichi orvos még kicsit szadista, akkor nyilt kürettálást csinál.
Nov 04, 2017 13:46:29
-
Nov 04, 2017 13:48:31
Recskas sikerult mar tiszta ruhat es agynemut beszerezni?Hany naponta szoktal ruhat es agynemut valtani?
Nov 04, 2017 13:48:31
Schwezoff David
Nov 04, 2017 13:53:58
A humanus trollok osszedobjak a loszer arat!!! Juhuhu
Nov 04, 2017 13:53:58
Schwezoff David
Nov 04, 2017 13:56:19
MI VOLT A VESZHELYZET? A buziszaunabelepo?
Nov 04, 2017 13:56:19
-
Nov 04, 2017 14:01:43
El kell hogy szomoritsalak, a folyószámlahitel az egyik legnagyobb kamattal operáló hitelforma, pont olyan retardoknak mint te.
Nov 04, 2017 14:01:43
broni
Nov 04, 2017 14:02:46
sodi, lesz közvetítés a fogásztól????????????
Nov 04, 2017 14:02:46
Videozó Viktor
Nov 04, 2017 14:04:37
10 éve nem volt fogorvosnál, nem tudja mi az a fogkő, és gondolom a fogmosási technikája és gyakorisága is hasonlóan ügyes, mint ahogy más dolgait csinálja :DD Ez gyönyörű lesz :DD A retardok mindig saját magukat szivatják.
Sodi, mindenképpen számolj be, hogy mi volt, ha már minden apró hülyeségről közleményt adsz ki, és videót csinálsz. És ismét elemezheted, hogy miért vonzottad ezt be, rendkívül érdekesek az értekezéseid a vonzás törvényéről. Mit mondtak (ha érted egyáltalán majd), és mennyi lesz a spórolásocska? Minimum félmilliót tippelek. Vagy hagyod a francba fogpótlás nélkül, akkor meg szépen ki lehet húzni majd sorban az összeset. Ezzel szemben: rendszeres fogászati ellenőrzés: 0 Ft, évente 1x fogkőleszedés 15 ezer Ft, fogtömés max 20 ezer Ft lett volna (vagy ingyen, ha spórolni akarsz). A buziszauna, 1 órán keresztül a tutorial pályán játszott játékok, ugrálórobot nyilván fontosabb volt :DD
Sodi, mindenképpen számolj be, hogy mi volt, ha már minden apró hülyeségről közleményt adsz ki, és videót csinálsz. És ismét elemezheted, hogy miért vonzottad ezt be, rendkívül érdekesek az értekezéseid a vonzás törvényéről. Mit mondtak (ha érted egyáltalán majd), és mennyi lesz a spórolásocska? Minimum félmilliót tippelek. Vagy hagyod a francba fogpótlás nélkül, akkor meg szépen ki lehet húzni majd sorban az összeset. Ezzel szemben: rendszeres fogászati ellenőrzés: 0 Ft, évente 1x fogkőleszedés 15 ezer Ft, fogtömés max 20 ezer Ft lett volna (vagy ingyen, ha spórolni akarsz). A buziszauna, 1 órán keresztül a tutorial pályán játszott játékok, ugrálórobot nyilván fontosabb volt :DD
Nov 04, 2017 14:04:37
tigris
Nov 04, 2017 14:04:38
"ez nem hitel. folyószámlahitel" kész bazmeg. tuti, hogy majd miután kiborul a szar azzal fog őrjöngeni hogy a zsidó bankok azt mondták , hogy ez "nem hitel", közben az volt. ennél a sodinál butább ember nincs!
Nov 04, 2017 14:04:38
banshee
(
x24)
Nov 04, 2017 14:09:03
x24)
Asodi úgy gondolkodott, hogy ha eddig nem volt baj a fogaival, akkor ezután se lesz. Mert ilyen sodi a sodi.
Ugyanígy van a halállal. Ha eddig nem halt meg, ezután se fog.
még éltet a remény
Nov 04, 2017 14:09:31
Nov 04, 2017 14:09:31
-bige
Nov 04, 2017 14:11:51
sodi, lesz közvetítés a fogásztól????????????
Lenne,ha elmenne.De nem fog,mert fél a Sodi.Különben sem ér rá,mert most a szakállát növeszti,és az eltart egy ideig. :) Nov 04, 2017 14:11:51
Andi
Nov 04, 2017 14:16:12
*nevet*
Nov 04, 2017 14:16:12
Válasz Vilmos
Nov 04, 2017 14:18:59
Visszatérhetsz a Kolosyra, hahó!
Nálunk családi vonás sajnos a fog/inybetegség, volt is már kürettem, kivánom hogy Sodikának is hasonló mennyiségű lóvét kelljen beleölni a fogaiba, mint nekem.
Nov 04, 2017 14:18:59
fóliasapka
Nov 04, 2017 14:20:52
nem fog. 40 évesen kivehető protkója lesz. miért? ez shiker! Nov 04, 2017 14:20:52
alpaka nagyi
Nov 04, 2017 14:22:03
A Sodi elmegy a fogorvoshoz, aki ránéz, és köszönés helyett ezzel kezdi:
- Herr Kiss, a saját érdekében mondom, hagyjon fel az önkielégítéssel!
- Őőáőőőhá, de hát miért?
- Mert így nem tudom megvizsgálni.
Nov 04, 2017 14:22:03
evidenciák
Nov 04, 2017 14:32:44
Tuti hogy letöltött megint valami PDF-et, amiben az volt, hogy ezekkel kell kenegetni a krátereket. Magát gyógyítja a sodi.
Hétszentség, hogy el fogja baszni a kezelést, és szarabbul fog kinézni, mint eredetileg :D
Nov 04, 2017 14:32:44
-
Nov 04, 2017 14:34:52
Mert ilyen a sodi az orvos sodi.
Nov 04, 2017 14:34:52
Vérprofi informatikus
Nov 04, 2017 14:41:33
az
Nov 04, 2017 14:41:33
Protipp Pityu
Nov 04, 2017 14:54:21
Sodi, ha az orvos bemond háromezer eurót a szádban uralkodó háborús állapotok megszüntetésére, nehogy kifizesd! Fogkövet sokkal olcsóbban is el lehet távolítani házilag, külön gép van rá!
www.amazon.de/Woodpecker-Ultrasonic-Satelec-Compatible-Cavitron/dp/B00MA2B1QI/
Ne feledd, a sodi önmagát gyógyítja! Az orvosok kóklerek, miattuk vagy púpos!
www.amazon.de/Woodpecker-Ultrasonic-Satelec-Compatible-Cavitron/dp/B00MA2B1QI/
Ne feledd, a sodi önmagát gyógyítja! Az orvosok kóklerek, miattuk vagy púpos!
Nov 04, 2017 14:54:21
Sebhelyesarcúak Fóruma
Nov 04, 2017 15:15:39
Nálunk kapta a kráterzsíros tippeket a Sodi, tagjaink sokéves tapasztalataira támaszkodva!
Nov 04, 2017 15:15:39
pofaránckrémkritikák.hu
Nov 04, 2017 15:17:16
* még szabad *
Nov 04, 2017 15:17:16
Schwezoff David
Nov 04, 2017 15:20:42
A Sodi elmegy a fogorvoshoz, aki ránéz, és köszönés helyett ezzel kezdi:
- OCH-KOMM, akkor dököjj mekk
Nov 04, 2017 15:20:42
-
Nov 04, 2017 15:33:38
Te kobold, nézd mit talált a tudomány:
444.hu/2017/11/04/megtalaltak-a-szert-ami-a-nem-kivant-gondolatok-elnyomasaert-felelos
Ez olyan lehet a vonzás törvényével, mint a dopping, nem? Beszedsz belőle egy kicsit, és jobban el tudod nyomni a fogaiddal kapcsolatos gondolatokat!, voila, már meg is gyógyultál! Brain Tracy is ezt ajánlja, hajrá!
444.hu/2017/11/04/megtalaltak-a-szert-ami-a-nem-kivant-gondolatok-elnyomasaert-felelos
Ez olyan lehet a vonzás törvényével, mint a dopping, nem? Beszedsz belőle egy kicsit, és jobban el tudod nyomni a fogaiddal kapcsolatos gondolatokat!, voila, már meg is gyógyultál! Brain Tracy is ezt ajánlja, hajrá!
Nov 04, 2017 15:33:38
broni
Nov 04, 2017 16:11:16
sodi, inkább kösél bele egy csapat migribe, azok ingyen kiverik a fogaid!!!!!!!!!!!!!!!raus, raus!!!!!!!!!!
Nov 04, 2017 16:11:16
-
Nov 04, 2017 16:20:37
A legnagyobb hülyeség fogászattal pénzt költeni, otthon nagyon jol meg lehet azt csinálni!
Köss egy madzagot a rothadt csonkra, a másik vége mehet az ugrálórobotra és hopp-hopp!!
Ne hallgass a trollokra újabb pénzköltésbe akarnak belekeverni!!
Köss egy madzagot a rothadt csonkra, a másik vége mehet az ugrálórobotra és hopp-hopp!!
Ne hallgass a trollokra újabb pénzköltésbe akarnak belekeverni!!
Nov 04, 2017 16:20:37
broni
Nov 04, 2017 16:23:29
sodi,vegyél a gyrosztól egy kézigránátot!!!!!!!!!!!!44 menjék ki a erdőbe, kapd be, biztosísd ki, megoldodik a bőr és fogprobléma 1-szerre!!!!!!!!!!!
Nov 04, 2017 16:23:29
Válasz Vilmos
Nov 04, 2017 16:27:51
sodi,vegyél a gyrosztól egy kézigránátot!!!!!!!!!!!!44 menjék ki a erdőbe, kapd be, biztosísd ki, megoldodik a bőr és fogprobléma 1-szerre!!!!!!!!!!!
Nov 04, 2017 16:27:51
kripli figyelő
Nov 04, 2017 16:37:49
Nem bírod a fájdalmat sneci?Szarból vagy?Egy marék fájdalomcsillapítót beveszel,amit csak azért forgalmaznak hogy mérgezzék a népet.Ezért vonzod be az új betegségeket.Konteó hahó!
Nov 04, 2017 16:37:49
broni
Nov 04, 2017 16:47:44
de akkor életben marad, hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 04, 2017 16:47:44
broni
Nov 04, 2017 16:49:33
Nem bírod a fájdalmat sneci?Szarból vagy?Egy marék fájdalomcsillapítót beveszel,amit csak azért forgalmaznak hogy mérgezzék a népet.Ezért vonzod be az új betegségeket.Konteó hahó!
én mindenre benzót, vagy antidepit veszek be, olyan gyógyszerfüggő vok, mint állat))))))))))))regggel 6-kor már remegek, fel kell kerllni benzóért)))))))))))))))
Nov 04, 2017 16:49:33
Xenu
Nov 04, 2017 17:55:08
Sodi pont olyan, mint azok a rémalakok, akikkel az anyák rémisztgetik a gyerekeket.
- Mossál fogat, mert olyan leszel, mint a Sodi!
- Járjál gyógytornára, mert olyan leszel, mint a Sodi!
- Ne ülj a gép előtt egész nap, mert olyan leszel, mint a Sodi!!!
- Fejezd be az egyetemet, mert olyan leszel, mint a Sodi!
Illetve:Ne maszturbálj, mert olyan leszel, mint a Sodi!
- Mossál fogat, mert olyan leszel, mint a Sodi!
- Járjál gyógytornára, mert olyan leszel, mint a Sodi!
- Ne ülj a gép előtt egész nap, mert olyan leszel, mint a Sodi!!!
- Fejezd be az egyetemet, mert olyan leszel, mint a Sodi!
Illetve:
Nov 04, 2017 17:55:08
echelon mérnök
Nov 04, 2017 18:37:00
Endre ne legyél már hülye.
Vegyél valami fasztott zöldséget és jegeld a pofád 2-4 napig amig lelohad a gyulladás. Egyél még mellé fokhagymát az is segít leszedni a gyulladást a fogadról.
Napi 3-4 gerezde és pár nap múlva semmi bajod nem lesz. Valószínüleg csak az időjárástól robbant be, de a jegelés meg a fokhagyma csodákra képes.
Nincs mit.
Vegyél valami fasztott zöldséget és jegeld a pofád 2-4 napig amig lelohad a gyulladás. Egyél még mellé fokhagymát az is segít leszedni a gyulladást a fogadról.
Napi 3-4 gerezde és pár nap múlva semmi bajod nem lesz. Valószínüleg csak az időjárástól robbant be, de a jegelés meg a fokhagyma csodákra képes.
Nincs mit.
Nov 04, 2017 18:37:00
púp-orr-sérvész
Nov 04, 2017 19:18:39
Rossz hírem van a fogasnak!
A begyulladt fogat ki sem lehet húzni, mert elfertőződik a seb. Előszőr gyulladás csökkentőt kell szedni rá.
Anúgy a fájdalom ellen nem csak "hardwares" (Schmerzmittel), hanem "softwares" megoldás is van: Vegyél egy új játékot, és a kicsomagolás ideje alatt elfelejted, hogy fáj.
Ha kábán kódolsz, kibasznak, ami teljesen jogos, mert egy infos fizetésből mindenki rendbe tudja tartani a fogait. Ez évi 100 euro lett volna megelőző jelleggel.
A begyulladt fogat ki sem lehet húzni, mert elfertőződik a seb. Előszőr gyulladás csökkentőt kell szedni rá.
Anúgy a fájdalom ellen nem csak "hardwares" (Schmerzmittel), hanem "softwares" megoldás is van: Vegyél egy új játékot, és a kicsomagolás ideje alatt elfelejted, hogy fáj.
Ha kábán kódolsz, kibasznak, ami teljesen jogos, mert egy infos fizetésből mindenki rendbe tudja tartani a fogait. Ez évi 100 euro lett volna megelőző jelleggel.
Nov 04, 2017 19:18:39
Xenu
Nov 04, 2017 19:22:13
Rossz hírem van a fogasnak!
de az nyem úty fan, mert kellett az a 100 euró a Wolfenstein külföldi full extrás horogkeresztes kiadására, hahó!
Nov 04, 2017 19:22:13
-
Nov 04, 2017 19:32:33
Akkor ki kell bírni a karácsonyi szünetig...
Nov 04, 2017 19:32:33
broni
Nov 04, 2017 19:38:19
youtu.be/laWCRoraYzU
ez azene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig befelé jönnek kevesek ebben a semmiben és ebben a semmiben.
Aki Krisztus keresztjét keresi, és egyedül esik, egyedül marad ősszel.
Eddig befelé jönnek kevés a feledésbe, és mindegyik kudarcot vallott.
Aki Krisztus keresztjét keresi, ő maga esik és egyedül marad.
Fáradt vagyok. Lecsaptam. Az imádságom pocsék, az én lelkesedésem.
Elfelejtettem. Elvesztem. Nyílt vagyok ahhoz, hogy lakhasson.
Az éhező sötétség epifania.
Az éhség és a távollét.
Egy új nap, amelynek sugarai megfagytak és szögesítették.
Óceánok. Gehinnomon túl.
A Void jön, érvénytelen követelések.
Nem élök többé. Lássuk, vér és horror jön, ahogy az akaraskerekek szivárognak, ahogy a psziché fátyolán átszalad, hogy meghódítsa és felemelje.
Lásd, hogy halálban és végzetben jön, hogy betakarja a kétségeket.
Állítsa be a trónt a megrongált lélek száraz maradványaira.
Scio cui credidi.
A szívem és az én életem groteszk szentély lett, ahol megmutatja az ürességét.
Ezeknek a rothadt tüdének minden szálán keresztül minden szó bizonytalan és bizalmatlan hangon hangzik.
Scio cui credidi.
Az éhség és a távollét.
Gehinnomon túl.
A Void jön, érvénytelen állítások szerint, felemelkedik az új kőcsont, örökké zárt a szerelmére.
Egy teher, igen, és egy keserű jutalom a három köröm imádatáért és az Istennel való igaz közösségért!
Átalakulok. Kaptam célt.
Scio cui credidi.
ez azene kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig befelé jönnek kevesek ebben a semmiben és ebben a semmiben.
Aki Krisztus keresztjét keresi, és egyedül esik, egyedül marad ősszel.
Eddig befelé jönnek kevés a feledésbe, és mindegyik kudarcot vallott.
Aki Krisztus keresztjét keresi, ő maga esik és egyedül marad.
Fáradt vagyok. Lecsaptam. Az imádságom pocsék, az én lelkesedésem.
Elfelejtettem. Elvesztem. Nyílt vagyok ahhoz, hogy lakhasson.
Az éhség és a távollét.
Egy új nap, amelynek sugarai megfagytak és szögesítették.
Óceánok. Gehinnomon túl.
A Void jön, érvénytelen követelések.
Nem élök többé. Lássuk, vér és horror jön, ahogy az akaraskerekek szivárognak, ahogy a psziché fátyolán átszalad, hogy meghódítsa és felemelje.
Lásd, hogy halálban és végzetben jön, hogy betakarja a kétségeket.
Állítsa be a trónt a megrongált lélek száraz maradványaira.
Scio cui credidi.
A szívem és az én életem groteszk szentély lett, ahol megmutatja az ürességét.
Ezeknek a rothadt tüdének minden szálán keresztül minden szó bizonytalan és bizalmatlan hangon hangzik.
Scio cui credidi.
Az éhség és a távollét.
Gehinnomon túl.
A Void jön, érvénytelen állítások szerint, felemelkedik az új kőcsont, örökké zárt a szerelmére.
Egy teher, igen, és egy keserű jutalom a három köröm imádatáért és az Istennel való igaz közösségért!
Átalakulok. Kaptam célt.
Scio cui credidi.
Nov 04, 2017 19:38:19
Mogyorósi Csaba
Nov 04, 2017 19:43:24
Lesz live, sodi? többen kérdezik
Nov 04, 2017 19:43:24
kisfosost pofán baszom
Nov 04, 2017 19:48:51
Az látszik is a pofád állapotán. Amúgy tisztában vagy azzal, hogy a rohadó fogsorod folyamatosan -szó szerint- mérgezi a véredet? És ezzel fogékonyabbá tesz egy csomó betegséggel szemben, plusz állandó gyulladásos állapotot tart fenn? Örülj neki bazmeg, hogy még nem húzódott rá a szívedre vagy valami más főbb szervedre, te kretén fasz.
Nov 04, 2017 19:48:51
gecifoltos nadrag
Nov 04, 2017 19:50:21
Lesz live, sodi? többen kérdezik
Nov 04, 2017 19:50:21
broni
Nov 04, 2017 20:03:24
mit nézel, endre????????????
Nov 04, 2017 20:03:24
Fakenguru
(
x5)
Nov 04, 2017 20:04:27
x5)
mit nézel, endre????????????
broni
Nov 04, 2017 20:10:35
azt hiszi, valami c kategóriás honkongi színész........
Nov 04, 2017 20:10:35
Válasz Vilmos
Nov 04, 2017 20:15:21
Én szeretném megtudni hogy volt e-ma fogorvosnál
Gyanitom nem...
Gyanitom nem...
Nov 04, 2017 20:15:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 04, 2017 20:18:14
x38)
Kurvanagy sneci, hogy 10 éve nem voltál fogorvosnál...
Elmondom a roadmapet
1. Odamész, az orvos belerókázik egy zacskóba, amikor rányitod a szádat.
2. Ad egy marék gyulladáscsökkentőt, mert ahogy a trolléga mondta, gyulladt fogat nem húzunk!
3. Kiír egy röntgenre.
4. Ha egyből mehetsz röntgenre, akkor jó, ha nem, akkor napokig fogsz még szenvedni!
5. Röntgen eredménnyel mehetsz hozzá vissza, ránéz, elmosolyodik, és benyögi, hogy ez egy 4-5 alkalomból álló procedúra lesz 10-15K Euró értékben. Ki kell húzni X fogat, 2x kell légkalapáccsal rámenni a fogadra és az ínyedre, hogy a méter vastag fogkövet leszedhesse, és ha ez mind megvan, akkor még egy kör röntgen és ínyhegesztés.
6. Sírva hazamész és sörikével gyógyítod magad.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Elmondom a roadmapet
1. Odamész, az orvos belerókázik egy zacskóba, amikor rányitod a szádat.
2. Ad egy marék gyulladáscsökkentőt, mert ahogy a trolléga mondta, gyulladt fogat nem húzunk!
3. Kiír egy röntgenre.
4. Ha egyből mehetsz röntgenre, akkor jó, ha nem, akkor napokig fogsz még szenvedni!
5. Röntgen eredménnyel mehetsz hozzá vissza, ránéz, elmosolyodik, és benyögi, hogy ez egy 4-5 alkalomból álló procedúra lesz 10-15K Euró értékben. Ki kell húzni X fogat, 2x kell légkalapáccsal rámenni a fogadra és az ínyedre, hogy a méter vastag fogkövet leszedhesse, és ha ez mind megvan, akkor még egy kör röntgen és ínyhegesztés.
6. Sírva hazamész és sörikével gyógyítod magad.
broni
Nov 04, 2017 20:23:29
Én szeretném megtudni hogy volt e-ma fogorvosnál
Gyanitom nem...
Gyanitom nem...
Nov 04, 2017 20:23:29
Válasz Vilmos
Nov 04, 2017 20:25:34
Nov 04, 2017 20:25:34
broni
Nov 04, 2017 20:31:46
pláne ha egy büdös migrben van.............
Nov 04, 2017 20:31:46
még éltet a remény
Nov 04, 2017 20:35:50
Szerintem vicces lesz,amikor rádöbben,hogy a szájában uralkodó armageddont kb egy használható superb árából lehet csak helyrehozni. És akkor vissza kell jönnie, hogy egy magyar orvos rakja rendbe a pudvás pofáját, de azonnal, mert beszarik a fájdalomtól. Szóval vagy a reich valamelyik fogorvosának új BMWjét finanszírozza meg, vagy itthon fizet a sürgősségi ellátásért,mielőtt kinyúlik a fájdalomtól.
Nov 04, 2017 20:35:50
-
Nov 04, 2017 20:41:17
a múlt heti AC live-nak háromszor akkora a nézettsége mint az összes többinek, de a barom a helyett hogy folytatná inkább elsodikázza ezt is
heti két óra közvetítéssel hamar felfut majd a csatorna LOL
nem baj, majd hétfőn ha megjön nyomhatja éjfélkor 3 nézőnek, teljes Shiker lesz
Nov 04, 2017 20:41:17
Protipp Pityu
Nov 04, 2017 21:18:34
Sodi, a kirohadt fogaidra nincs valami csodakrém az interneten?
Amúgy igazán streamelhetnél ma este, aludni úgysem fogsz xD
Amúgy igazán streamelhetnél ma este, aludni úgysem fogsz xD
Nov 04, 2017 21:18:34
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2017 21:24:49
Mesélj Endre, mi volt a fogorvosnál?
Nov 04, 2017 21:24:49
ál-proland
Nov 04, 2017 21:29:44
Sodi, a kirohadt fogaidra nincs valami csodakrém az interneten?
Biztos, hogy van! Impotenciára is van. Láttam! na nem mintha nekem szükségem lenne rá... xD Nov 04, 2017 21:29:44
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 04, 2017 21:43:33
Endre, van neked egyáltalán fogkeféd?
Nov 04, 2017 21:43:33
még éltet a remény
Nov 04, 2017 21:44:32
Endre, van neked egyáltalán fogkeféd?
Opa fitymája az.
Nov 04, 2017 21:44:32
Zénó
Nov 04, 2017 21:46:13
Spórolás folytatódik:
"Önuralmat gyakorlok. Az Megvettem a hamarosan megjelenő új Star Wars játékot, és megfogadtam, hogy e hónapban mást már nem fogok."
"Önuralmat gyakorlok. Az Megvettem a hamarosan megjelenő új Star Wars játékot, és megfogadtam, hogy e hónapban mást már nem fogok."
Nov 04, 2017 21:46:13
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2017 21:51:21
x17)
Spórolás folytatódik:
Így van Endre, e hónapban már nem költesz 35 évesen többszáz eurót tizenéves hülyegyerekeknek készült játékokra. Az önalom nagy hatalom, pláne egy felnőttnél! Gratulálok, ez shiker!*
*pr
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 04, 2017 21:54:59
x38)
Nem tudom, hogy mit értetlenkedtek... ASODI már Újszászra gyúr! Minél több játékot vesz, annál tovább tudja majd húzni teljes megőrülés nélkül az ólban. Ilyen Sodi A Sodi!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Spagettis Soderák
Nov 04, 2017 21:56:47
Spórolás folytatódik:
Az tök jó Endre!
Képzeld én is előrendeltem!
Igaz nekem nincs 8 millió forint hitelem mint neked, nem akarnak a hónap végén kibaszni a melócsából, de ilyen piszlicsáré dolgok nem szomorithatnak el téged jelen pillanatban! Csak igy tovább, Endi!
Nov 04, 2017 21:56:47
banshee
(
x24)
Nov 04, 2017 21:58:31
x24)
Púp, egy jótanács. A kráterekre a pofádon kenj aranyérkenőcsöt.
Népigyógyász Nándor
Nov 04, 2017 22:45:00
Ragyára és fogfájásra iszappakolást ajánlok, amelytől, ha nem válna be, legalább szokja a földet, no.
*harákol*
*harákol*
Nov 04, 2017 22:45:00
Retardált faszmajom
Nov 04, 2017 23:02:49
Baszoooooookkkkk!!! Óóóóargghhhh!!
* visszakapcsolja a muszájmellényt és tovább nyáladzik a sarokban *
* visszakapcsolja a muszájmellényt és tovább nyáladzik a sarokban *
Nov 04, 2017 23:02:49
Xenu
Nov 04, 2017 23:06:10
Sodinak leszakad a pofája, de nyem megy fogorvoshoz, mert kell várni a nácis vólfenstejnre
hát gratulálok baszki, ha a pöcse leszakadna, és úgy vérezne el, akkor se hívná a mentőket, mert nyem lehet, várni kell az új játékot, az fontosabb
gratulálok Sneci, hogy a faszkalap halogatásoddal csak a saját fizikális szenvedéseid hosszabbítod meg.
hát gratulálok baszki, ha a pöcse leszakadna, és úgy vérezne el, akkor se hívná a mentőket, mert nyem lehet, várni kell az új játékot, az fontosabb
gratulálok Sneci, hogy a faszkalap halogatásoddal csak a saját fizikális szenvedéseid hosszabbítod meg.
Nov 04, 2017 23:06:10
Ideggörcsöcske
Nov 04, 2017 23:26:16
RGL, ha olvasod: még most kéne előállnod azzal, hogy sodi molesztálni próbált, erre különösek érzékenyek még pár napig a világban!
Nov 04, 2017 23:26:16
Wolfstein bajusz nélkül
Nov 04, 2017 23:27:20
Recskás, most segíteni próbálok. Nem mintha megérdemelnéd, de nekem is volt gennyes fogam, karácsony és újév között ütött be egyszer, és ezt nem kívánom, még neked sem. Pár dolog:
1, Annyira hülye nem lehetsz, hogy ha nem is tudod, mi a fogkő, ne keressél rá goggle-al. Az pont AZ, amire mondják. Tudod, az a sárga, barna vagy fekete izé, ami ott jelenik meg, ahol a fog a fogínyhez csatlakozik. Ha nem kezelik eltávolítás révén, fogínyvérzést, gyulladást, gennyesedést okoz. CSAKIS fogorvosi kezelés révén lehet eltávolítani, a tüneteit házilag is lehet átmenetileg megszüntetni, de előjöhetnek máskor.
2, gennyes fogat kezeltetni vagy húzatni kell, az orvos eldönti, és azt kell csinálni, amit mond. SOHA ne húzass ki egyszerre kettőnél többet, az durva veszély. Ismertem valakit akinek hármat húztak ki, és rákosodott a seb utána, külön kezelték vele, és egy másikat, akinek négyet húztak ki egyszerre, az nem küzdött a rákkal, de a nyilalló fájdalommal, vérzéssel napokig. Sőt, vissza kellett menjen a második nap, hogy kivágják a kezdődő gennyezést.
3, A gennyes fogra adnak először antibiotikumot. NEM szabad rászokni, mert hazavágja először a bélflórát, utána az egész testet, és úgyis csak a baktériumok ellen jó, vírusok ellen például nem. Az antibiotikumos kezelés nem old meg semmit hosszú távion, ha rövid távon el is múlik tőle a fájdalom. És antibiotikumos kezelés alatt SEMMI alkohol.
4, Vannak természetes cuccok is, amik vagy használnak, vagy nem. Ha a foghúson kívül helyezkedik el a gennyzacskó, azt ki is lehet szúrni-vágni, steril tűvel vagy zsilettpengével ( steril = akkor bontod ki a csomagolásból) és kifolyatni a genny nagy részét - minden úgysem jön ki. utána azonnal fertőtleníteni, szájvízzel a legjobb, de erős tömény alkohol is jó. Ehhez viszont kell kis vakmerőség is.
5, Ha nem szúrsz-vágsz, vannak olyan házi csodaszerek, mint speciális fogkrémek- például Parodontax - fokhagyma - nem a lenyelés a lényeg, hanem a foghúson tartása - gyömbér-gyökér - ugyanaz, mint a fokhagymával, állatira csíp, de kibírható -, szájvíz, sós víz, stb. Nem biztos, hogy használnak, és ha igen, akkor is átmenetileg, de időt nyertél velük.
Tudom én is, hogy hiába írtam le ezeket, mert te úgysem fogadsz meg belőle semmit, a trollégák pedig vagy tudják, vagy percek alatt rájönnek arra, hogy ez mind igaz, google keresővel, de azért hetyetye.
1, Annyira hülye nem lehetsz, hogy ha nem is tudod, mi a fogkő, ne keressél rá goggle-al. Az pont AZ, amire mondják. Tudod, az a sárga, barna vagy fekete izé, ami ott jelenik meg, ahol a fog a fogínyhez csatlakozik. Ha nem kezelik eltávolítás révén, fogínyvérzést, gyulladást, gennyesedést okoz. CSAKIS fogorvosi kezelés révén lehet eltávolítani, a tüneteit házilag is lehet átmenetileg megszüntetni, de előjöhetnek máskor.
2, gennyes fogat kezeltetni vagy húzatni kell, az orvos eldönti, és azt kell csinálni, amit mond. SOHA ne húzass ki egyszerre kettőnél többet, az durva veszély. Ismertem valakit akinek hármat húztak ki, és rákosodott a seb utána, külön kezelték vele, és egy másikat, akinek négyet húztak ki egyszerre, az nem küzdött a rákkal, de a nyilalló fájdalommal, vérzéssel napokig. Sőt, vissza kellett menjen a második nap, hogy kivágják a kezdődő gennyezést.
3, A gennyes fogra adnak először antibiotikumot. NEM szabad rászokni, mert hazavágja először a bélflórát, utána az egész testet, és úgyis csak a baktériumok ellen jó, vírusok ellen például nem. Az antibiotikumos kezelés nem old meg semmit hosszú távion, ha rövid távon el is múlik tőle a fájdalom. És antibiotikumos kezelés alatt SEMMI alkohol.
4, Vannak természetes cuccok is, amik vagy használnak, vagy nem. Ha a foghúson kívül helyezkedik el a gennyzacskó, azt ki is lehet szúrni-vágni, steril tűvel vagy zsilettpengével ( steril = akkor bontod ki a csomagolásból) és kifolyatni a genny nagy részét - minden úgysem jön ki. utána azonnal fertőtleníteni, szájvízzel a legjobb, de erős tömény alkohol is jó. Ehhez viszont kell kis vakmerőség is.
5, Ha nem szúrsz-vágsz, vannak olyan házi csodaszerek, mint speciális fogkrémek- például Parodontax - fokhagyma - nem a lenyelés a lényeg, hanem a foghúson tartása - gyömbér-gyökér - ugyanaz, mint a fokhagymával, állatira csíp, de kibírható -, szájvíz, sós víz, stb. Nem biztos, hogy használnak, és ha igen, akkor is átmenetileg, de időt nyertél velük.
Tudom én is, hogy hiába írtam le ezeket, mert te úgysem fogadsz meg belőle semmit, a trollégák pedig vagy tudják, vagy percek alatt rájönnek arra, hogy ez mind igaz, google keresővel, de azért hetyetye.
Nov 04, 2017 23:27:20
Ideggörcsöcske
Nov 04, 2017 23:27:53
Azt hittem sodinál alábbhagy majd németországban a nácizmus... Az nem zavarja egyébként hogy elsőként a hozzá hasonló rothadó pofájú, púpos kripliket lőtték a meszesgödörbe és tették fel a vagonokra?
Nov 04, 2017 23:27:53
101 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

13%???