Csak drogos kurvával ne kezdjren, Professzor Úr!!!!4!
A fejét elnézve, inkább kalapáccsal keresztelhették meg, ezért lett szefós.
Az apokalipszis négy lovasa. Pestis,Háború,Éhinség,Halál megtestesítői.
A Coub már 7000-nél jár, hahó!
Erőszak készenlétben.
Jól látom, hogy a kajmánon az a rózsaszín "melegítő" a kedves mama kabátja?
A cigánykalapra boaként tekert girlandot már megszoktuk, de ez egészen új szintje az aberrációnak.
most jön a battlefront. star wars játék így még nem gyaláztak meg mint ahogy a sodi fogja.
asodi határozott mozdulattal kivégezte a csomagszállító kiskocsit.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Gyagyás, a NAV-ot szerinted mennyire érdekli, hogy melyik tartozásodról tudsz. Ezt majd hetyetyézd nekik is, amikor felkérdeznek Újszászon!
Pont még gép előtt voltam, így most kivételesen élőben tudtam követni a gyagyás stream-jét. Valóban mindent visz a kommentfal.
Az a Veronika Fuld, aki már máskor is tett kommentárokat a videói alá, most is ott volt, és egyre több és egyre határozottabb kérdést tett fel, mutatott rá a gyagyás alternatív valóságára. Lehet, hogy egy troll megszületésének fázisait követjük figyelemmel élő online?
Nem lehúzták az ismerősei, hanem ők is úgy tekintik mint a sodi, nincs adósságuk a sodi felé, mert nem tudnak ilyenről.
Dehát eddig nem úgy csinált mindent, hogy ne kelljen hazamennie púpszászra?
Szerinte igen. Hogy ebbe miként fért bele kütyükre, vlogra és Csekonics lájfsztájlra elkúrt 4 millió forint, közte a -6000 EUR mínusz, nem tért ki.
Az is kiderült a flokkból, hogy nem ő volt a hülye hogy a tőrrbnek meg a többi csövesnek pénzt adott. Mivel ő a Corvinusra járt, ezért ért a gazdasághoz, és ott azt mondták hogy ha áll a pénz, az nem jó, meg kell forgatni. Na most Sneci úgy tekintette ezeket a hitelkereteket, hogy ez az ő pénze, és csak ott áll a számlán, így nem gond ha kihitelezi, majd a barátai visszafizetik és így a pénz sem áll, meg ő is jótékonykodhat. De a geci tőrpe meg a retardok nem fizették vissza a hitelből nyújtott hitelt, így az ő hibájuk, Sneci mindent jól csinált. Megint.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ki ez a modoroskodó fasz?
Puncikám, langsamoljál, évtizednél több van mögöttem.
Nem, hogy nem varrod le egyiket sem, hanem csak recskázgatsz rájuk a sarokban, az hol érne már strigulát?
Ez max a retard bizonyítványodba számít eredménynek, főleg baszki, hogy itt dicsekedsz róla.
Ott voltál az indexes homár topikban már a masztipartis kommentnél?
tehát min. 11 éves vagy. shiker.
Mert január elseje HÉTFŐ. Új év, új hónap, új hét! Minden összeáll, hahó!
Ugyi?:) AfterSG-s vagyok. :)
Az 16 éve volt
becsületstrigu?
én nem lyártam a kórvinúszra eszért nem attam visza sódinak a pészt víszont befektetem jo kís bórocskábba és dacsí macsí pőrköltbe
Az, be is húzok egy harmadot, majd a Professzor Úr ellenjegyzi.
Ja, geci idegesítő!
Nem tanították neki az etyetemen, hogy hova kell lőni. Mindig más a hibás.
Hitbox szeminárium már abban a félévben volt amire nem jutott tandíj... :(
Az anyja a hibás, mivel neki kellett volna előteremtenie a tandíjra valót.
:D
A nagyfarkú férfiak jellemzően sok nővel fekszenek le életük során, ezért tulajdonképpen a SoDI is rengeteg nővel kefélt, igazi Casanova. Az, hogy ennek ellenére csak egy darab kiélt vénasszonynak sikerült beverni, már csak egy elhanyagolható tyeknyikai rétylet, egyszerűen csak rosszul kérte az Univerzumtól.
Az is egy elhanyagolható tyeknikai részlet, hogy sneci tűzforró, mint a sült gesztenye.
Dehát már rég beálltak a kézbesítési vélelmek. Bejelentett lakcíme van. Majd egyszer csak szépen utoléri a végrehajtó inkasszómanója, és akkor kezdődik majd a csodás műsor. Csak legyen elég popkorn a boltban.
Szerintem már van végrehajtás ellene. Ezt úgy lehet megtudni, hogy felhívod a NAV végrehajtási főosztályát azzal, hogy egy ügyszámot szeretnél megtudni, Kiss Endre Farkas az adózó neve. Ezután megmondják azt is ha kérdezed, hogy melyik adóvégrehajtónál van az ügye. Aztán erre az ügyszámra kell mailt írni a NAV-nak a német lakcímét megadva. Annyit biztos elérsz vele, hogy megszakítod az elévülést.
Mi sem tudunk róla, hogy tartoznánk Kiss Endre Farkasnak.
Azért azt megnézném, ahogy a mosatlan büdös gnóm beslattyog az adóhatóság egyik ügyfélszolgálatára és elkezd alkudozni az ügyintézővel.
A valóság tényleg így működik.
Ilyenkor bizony perelni kell!
Shikeremberek egymás közt!
* sodi velem töltötte az éjszakát *
Ő így gyúr arra, hogy ne rúgják ki márciusban, Hahó!
Most 2 hónapig még kialvatlanul, másnaposan, szétrecskázva esik be a melócsába, aztán januárban majd jön a nagy felpörgés. Így élesebben elkülönül a Régi SoDI az Új SoDItól, jobban látszik a főnökuraknak a fejlődési ív!
Kredenc van?
Tigrincsmintás jaó lesz, biboldó?
Én a szülész aznapi fizetésével kezdeném, amikor az anyja világra szarta. Tök felesleges volt, abortuszt kellett volna csinálnia. Evidenciákat.
Minden további nappal amikor létezett, csak kárt okozott az országnak a púpos gnóm.
Bt-k utáni adó és diákhitel. Ez az, ami tuti biztos. Alsó hangon is tobb milliós tétel.
Bt-k után adó és diákhitel, ami biztos. Tobb milliós tétel alaphangon.
Rend van, na.
Majd amikor a Mészáros & Mészáros Elgázosító és Behajtó Közhasznú Kft. keretlegényei verik az ajtót a Wedekindstrassen.
Hejj, a gaybear főbérlő hogy fog örülni!
egyszerűen csak lehúzzák a bankszámlájáról a pénzt. ahogy megérkezik a fizetése, abban a pillanatban. a németeknél nem tudja készpénzben felvenni a fizetését.
csakhogy az nem fedezi a sokmilliós tartozásait. Lakcímen felkérdezés lesz ebből.
Ugrálórobot ugrik:-)
minden hónapban lehúzzák amíg vissza nem szedik tőle teljesen. minden egy folyamat, Hahó!
A vonzás törvénye ismét működésben, a trolloknak elég volt csak gondolniuk az adótartozásra és máris cseperednek a faszerdők!
biztos lehetsz benne, hogy ezek a dolgok már le vannak zsírozva előre. meg van határozva, hogy kik milyen százalékban részesednek az üzletből, kikkel fognak leszerződni külföldön, minden. milliárdokról van szó. és sneci is gazdagítani fogja őket, mert ugye minden költséget az adósra terhelnek.
Szóval pupinnyó csak egy módon menekülhet: egy eun kívüli országba disszertál.
Szerző:
-
Nov 13, 2017 21:01:31
Válasz
(1)
103 latogato. Hahó!
Nov 13, 2017 21:01:31
indys punk
Nov 13, 2017 21:03:20
na,csá egy pár napra))))))))))))
Csak drogos kurvával ne kezdjren, Professzor Úr!!!!4!
Nov 13, 2017 21:03:20
tanácsadó
Nov 13, 2017 21:16:28
mikor lesz stream sodika? most kell megfogni a nézőket.
Nov 13, 2017 21:16:28
-
Nov 13, 2017 21:17:08
sodi, a rallis videot tobb mint 500-an neztek, mig a flokkok mostanaban a 200-at sem erik el, ideje profilt valtani!
Nov 13, 2017 21:17:08
-
Nov 13, 2017 21:26:54
nincs live?
Nov 13, 2017 21:26:54
-
Nov 13, 2017 21:27:30
Bicskával keresztelt...
A fejét elnézve, inkább kalapáccsal keresztelhették meg, ezért lett szefós.
Nov 13, 2017 21:27:30
Schwezoff David
Nov 13, 2017 21:36:23
Strigu!!!! Aaaoouuooarghh
Nov 13, 2017 21:36:23
Mi az
Nov 13, 2017 21:50:57
Ami a Youtube sztárokat összeköti
Nov 13, 2017 21:50:57
ⁿ∅6⅜²
Nov 13, 2017 22:15:48
Az apokalipszis négy lovasa. Pestis,Háború,Éhinség,Halál megtestesítői.
Nov 13, 2017 22:15:48
Molnár Krisztián
Nov 13, 2017 22:19:28
Te Sodi... van neked csajod?
Nov 13, 2017 22:19:28
FB & Coub & Tumblr admin
Nov 13, 2017 22:25:07
sodi, a rallis videot tobb mint 500-an neztek, mig a flokkok mostanaban a 200-at sem erik el, ideje profilt valtani!
A Coub már 7000-nél jár, hahó!
Nov 13, 2017 22:25:07
ⁿ∅6⅜²
Nov 13, 2017 22:37:51
Te Sodi... van neked csajod?
Erőszak készenlétben.
Nov 13, 2017 22:37:51
Púpos Recskapók
Nov 13, 2017 22:38:22
Jól látom, hogy a kajmánon az a rózsaszín "melegítő" a kedves mama kabátja?
A cigánykalapra boaként tekert girlandot már megszoktuk, de ez egészen új szintje az aberrációnak.
Nov 13, 2017 22:38:22
Live?
Nov 13, 2017 23:01:52
leszlive? ugyeleszlive?
Nov 13, 2017 23:01:52
Józan Becsület
(
x2)
Nov 13, 2017 23:56:02
x2)
sajnos nem tudtam követni az egészet, de van mit tanulni soditól: ha fedezékben gubbasztasz, újratöltéshez mindenképp állj fel és hajolj meg a közönség felé!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
tanácsadó
Nov 13, 2017 23:58:05
sajnos nem tudtam követni az egészet, de van mit tanulni soditól: ha fedezékben gubbasztasz, újratöltéshez mindenképp állj fel és hajolj meg a közönség felé!
most jön a battlefront. star wars játék így még nem gyaláztak meg mint ahogy a sodi fogja.
Nov 13, 2017 23:58:05
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 01:50:18
x17)
Sneci az egész stream alatt okoskodott hogy ő mekkora nagy ember, meg 300.000 forintot adózik, ezért annyit játszik amennyit akar. mert aki Matyarországon 35 évesen a felét se keresi mint ő, az nem hivatkozási alap, ezt ő nem tudja értelmezni. 3 lakűs árán nincs diploma, de erről nem ő tehet, és eladósodva sincs, csak lehúzták a tróger ismerősei. A matyar tartozásai nem léteznek, mert ő ilyenekről nem tud (valamiért mégis fosik hazamenni).
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
moshe dayan
(
x2)
Nov 14, 2017 05:48:56
x2)
Élőonlájn: youtube.com/watch?v=eJZ59qxlLJE
asodi határozott mozdulattal kivégezte a csomagszállító kiskocsit.
stressznélküli nyugi
Nov 14, 2017 06:41:50
Sneci az egész stream alatt okoskodott hogy ő mekkora nagy ember, meg 300.000 forintot adózik, ezért annyit játszik amennyit akar. mert aki Matyarországon 35 évesen a felét se keresi mint ő, az nem hivatkozási alap, ezt ő nem tudja értelmezni. 3 lakűs árán nincs diploma, de erről nem ő tehet, és eladósodva sincs, csak lehúzták a tróger ismerősei. A matyar tartozásai nem léteznek, mert ő ilyenekről nem tud (valamiért mégis fosik hazamenni).
Gyagyás, a NAV-ot szerinted mennyire érdekli, hogy melyik tartozásodról tudsz. Ezt majd hetyetyézd nekik is, amikor felkérdeznek Újszászon!
Nov 14, 2017 06:41:50
AutismusMaximus
Nov 14, 2017 08:13:45
Élőonlájn: youtube.com/watch?v=eJZ59qxlLJE
Pont még gép előtt voltam, így most kivételesen élőben tudtam követni a gyagyás stream-jét. Valóban mindent visz a kommentfal.
Az a Veronika Fuld, aki már máskor is tett kommentárokat a videói alá, most is ott volt, és egyre több és egyre határozottabb kérdést tett fel, mutatott rá a gyagyás alternatív valóságára. Lehet, hogy egy troll megszületésének fázisait követjük figyelemmel élő online?
Nov 14, 2017 08:13:45
-
Nov 14, 2017 08:18:54
Nem lehúzták az ismerősei, hanem ők is úgy tekintik mint a sodi, nincs adósságuk a sodi felé, mert nem tudnak ilyenről.
Nov 14, 2017 08:18:54
indys punk
Nov 14, 2017 08:22:32
Nagy tisztelettel köszöntök Mindenkit!
A Professzor Urat külön is! (Egy negyed strigura jó lenne esetleg, hogy egy félvagonnyi nőstény humanoiddal utazom és minden másodikat???:)
A Professzor Urat külön is! (Egy negyed strigura jó lenne esetleg, hogy egy félvagonnyi nőstény humanoiddal utazom és minden másodikat???:)
Nov 14, 2017 08:22:32
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 08:24:00
x17)
Januártól spórolni fog a Gyagyás. Hogy miért januártól, és miért nem mostantól, arra nincs értékelhető válasz, de azt már jelezte, hogy méééég ezt meg azt a játékot azért januárig megveszi.
azzal is tisztában van hogy ha elbassza a Reich-béli tartózkodását, akár el is áshatja magát Púpszászon, ezért mostmár mindent úgy csinál, hogy ne kelljen hazamennie. De előtte azért még vesz néhány játékot meg PS4-cuccot. hitelből, de ezt is csak az életveszély elhárításának céljából.
azzal is tisztában van hogy ha elbassza a Reich-béli tartózkodását, akár el is áshatja magát Púpszászon, ezért mostmár mindent úgy csinál, hogy ne kelljen hazamennie. De előtte azért még vesz néhány játékot meg PS4-cuccot. hitelből, de ezt is csak az életveszély elhárításának céljából.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 08:25:33
x17)
Elképesztő ez az autizmus: tisztában van vele hogy mekkora szarban van, ennek ellenére tovább folytatja a kényszeres hitelből költekezést.
-
Nov 14, 2017 08:26:20
Januártól spórolni fog a Gyagyás. Hogy miért januártól, és miért nem mostantól, arra nincs értékelhető válasz, de azt már jelezte, hogy méééég ezt meg azt a játékot azért januárig megveszi.
Nov 14, 2017 08:26:20
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 08:27:18
x17)
Hogy állhat most Sneci? hónap közepe, -7000 körül lehetett hó elején. + 2000 a fizu, elvileg még nem kúrta el mindet, mert nagybevásárlások és szaunázások ne voltak a hónapban, csak a lakbér+utazás+kaja. -6000 körül lehet.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 08:31:00
x17)
Szerinte igen. Hogy ebbe miként fért bele kütyükre, vlogra és Csekonics lájfsztájlra elkúrt 4 millió forint, közte a -6000 EUR mínusz, nem tért ki.
Az is kiderült a flokkból, hogy nem ő volt a hülye hogy a tőrrbnek meg a többi csövesnek pénzt adott. Mivel ő a Corvinusra járt, ezért ért a gazdasághoz, és ott azt mondták hogy ha áll a pénz, az nem jó, meg kell forgatni. Na most Sneci úgy tekintette ezeket a hitelkereteket, hogy ez az ő pénze, és csak ott áll a számlán, így nem gond ha kihitelezi, majd a barátai visszafizetik és így a pénz sem áll, meg ő is jótékonykodhat. De a geci tőrpe meg a retardok nem fizették vissza a hitelből nyújtott hitelt, így az ő hibájuk, Sneci mindent jól csinált. Megint.
-
Nov 14, 2017 08:37:13
A pénz nem létezik. Tehát a sodi nem létező dolgot adott kölcsön a devizahiteles havernak és most ezt a nem létező dolgot akarja visszakapni. Ennyek shemmi éjtyelme.
Nov 14, 2017 08:37:13
picsafüst
Nov 14, 2017 08:42:20
Nov 14, 2017 08:42:20
-
Nov 14, 2017 08:46:33
Sneci, ha nagy nézettségű játékcsatornát akarsz, arra bizony költeni kell. Játékok, kütyük kellenek. Nehogy úgy járjál mint a flokkal, hogy az ígéretes kezdet után elpártolnak tőled a nézők.
Nov 14, 2017 08:46:33
indys punk
Nov 14, 2017 08:48:37
Nov 14, 2017 08:48:37
Púpos Recskapók
Nov 14, 2017 08:48:48
Nem, hogy nem varrod le egyiket sem, hanem csak recskázgatsz rájuk a sarokban, az hol érne már strigulát?
Ez max a retard bizonyítványodba számít eredménynek, főleg baszki, hogy itt dicsekedsz róla.
Nov 14, 2017 08:48:48
Púpos Recskapók
Nov 14, 2017 08:50:16
Nov 14, 2017 08:50:16
Mortal Danger
Nov 14, 2017 08:51:03
Nov 14, 2017 08:51:03
indys punk
Nov 14, 2017 08:52:04
Mert január elseje HÉTFŐ. Új év, új hónap, új hét! Minden összeáll, hahó!
Nov 14, 2017 08:52:04
indys punk
Nov 14, 2017 08:53:50
Ugyi?:) AfterSG-s vagyok. :)
Nov 14, 2017 08:53:50
indys punk
Nov 14, 2017 08:54:56
Az 16 éve volt
Nov 14, 2017 08:54:56
-
Nov 14, 2017 08:56:21
Broni bejelentette, hogy megint elvonóra megy, addig mindenki magának vezeti a baszós excelt. Evidenciákat...
Nov 14, 2017 08:56:21
Mortal Danger
Nov 14, 2017 09:00:07
Broni bejelentette, hogy megint elvonóra megy, addig mindenki magának vezeti a baszós excelt. Evidenciákat...
becsületstrigu?
Nov 14, 2017 09:00:07
dőrpe
Nov 14, 2017 09:00:35
én nem lyártam a kórvinúszra eszért nem attam visza sódinak a pészt víszont befektetem jo kís bórocskábba és dacsí macsí pőrköltbe
Nov 14, 2017 09:00:35
indys punk
Nov 14, 2017 09:04:50
becsületstrigu?
Az, be is húzok egy harmadot, majd a Professzor Úr ellenjegyzi.
Nov 14, 2017 09:04:50
youtube néző
Nov 14, 2017 09:06:29
Az milyen fajta fogyatékosság, hogy folyton az ellenfél lábát lövi az informatikus?
Nov 14, 2017 09:06:29
Mortal Danger
Nov 14, 2017 09:12:49
Az milyen fajta fogyatékosság, hogy folyton az ellenfél lábát lövi az informatikus?
Ja, geci idegesítő!
Nov 14, 2017 09:12:49
banshee
(
x24)
Nov 14, 2017 09:18:17
x24)
Nem tudja magasabbra emelni a fegyvert, mert nem bírja a háta.
-
Nov 14, 2017 09:34:05
Nov 14, 2017 09:34:05
youtube néző
Nov 14, 2017 09:39:39
Nov 14, 2017 09:39:39
-
Nov 14, 2017 09:43:15
Nov 14, 2017 09:43:15
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 09:43:30
x17)
Tegnap mit össze nem hetyetyézett az etyetemi félévekről megint... Sneci 28 félévet járt etyetemre, tehát kvázi 3 diplomája van, mert egy diploma 10 félév, és ha a 28at felfelé kerekítjük akkor az 30.
Púpos Recskapók
Nov 14, 2017 09:50:02
Tegnap mit össze nem hetyetyézett az etyetemi félévekről megint... Sneci 28 félévet járt etyetemre, tehát kvázi 3 diplomája van, mert egy diploma 10 félév, és ha a 28at felfelé kerekítjük akkor az 30.
A nagyfarkú férfiak jellemzően sok nővel fekszenek le életük során, ezért tulajdonképpen a SoDI is rengeteg nővel kefélt, igazi Casanova. Az, hogy ennek ellenére csak egy darab kiélt vénasszonynak sikerült beverni, már csak egy elhanyagolható tyeknyikai rétylet, egyszerűen csak rosszul kérte az Univerzumtól.
Nov 14, 2017 09:50:02
-
Nov 14, 2017 09:54:41
Sneci, a főbérlőd már tudja, hogy buzi vagy? Ott laksz már egy éve, és még nem vittél fel németcsibét, csak buziszaunákba jársz.
Nov 14, 2017 09:54:41
stressznélküli nyugi
Nov 14, 2017 09:57:35
Az is egy elhanyagolható tyeknikai részlet, hogy sneci tűzforró, mint a sült gesztenye.
Nov 14, 2017 09:57:35
-
Nov 14, 2017 09:58:19
Sotyika, jelentkezz be anyukádhoz púpszászra, majd ő átveszi a NAVos leveleidet. Akkor majd tudni fogsz a tartozásaidról. Vagy keress egy kézbesítési megbízottat.
Nov 14, 2017 09:58:19
-
Nov 14, 2017 10:02:24
Sotyika, jelentkezz be anyukádhoz púpszászra, majd ő átveszi a NAVos leveleidet. Akkor majd tudni fogsz a tartozásaidról. Vagy keress egy kézbesítési megbízottat.
Dehát már rég beálltak a kézbesítési vélelmek. Bejelentett lakcíme van. Majd egyszer csak szépen utoléri a végrehajtó inkasszómanója, és akkor kezdődik majd a csodás műsor. Csak legyen elég popkorn a boltban.
Nov 14, 2017 10:02:24
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 10:03:05
x17)
Sneci úgy van a tartozásokkal, hogy ha nem tud róla, akkor nem is létezik. Nem gyengén irritáló az okoskodása arról, hogy ő micsoda nagy ember és mennyit keres, de adóssága nincs, ha van is, az is csak a Reichben, és a tőrrpe tehet róla meg a retardok.
Be kell jelenteni a Gyagyást a NAV-oz ezek után. Egy telefonszámot kérnénk, az e-maile megvan. Pontos címe ismert? Illetve a púpszászi odú címe is kellene, Gyöngyi tudja majd értesíteni a debil kisfiát.
Be kell jelenteni a Gyagyást a NAV-oz ezek után. Egy telefonszámot kérnénk, az e-maile megvan. Pontos címe ismert? Illetve a púpszászi odú címe is kellene, Gyöngyi tudja majd értesíteni a debil kisfiát.
-
Nov 14, 2017 10:15:38
Sneci úgy van a tartozásokkal, hogy ha nem tud róla, akkor nem is létezik. Nem gyengén irritáló az okoskodása arról, hogy ő micsoda nagy ember és mennyit keres, de adóssága nincs, ha van is, az is csak a Reichben, és a tőrrpe tehet róla meg a retardok.
Szerintem már van végrehajtás ellene. Ezt úgy lehet megtudni, hogy felhívod a NAV végrehajtási főosztályát azzal, hogy egy ügyszámot szeretnél megtudni, Kiss Endre Farkas az adózó neve. Ezután megmondják azt is ha kérdezed, hogy melyik adóvégrehajtónál van az ügye. Aztán erre az ügyszámra kell mailt írni a NAV-nak a német lakcímét megadva. Annyit biztos elérsz vele, hogy megszakítod az elévülést.
Nov 14, 2017 10:15:38
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 10:25:04
x17)
Nincs bennünk rossz szándék, csak Snecin láthatóan a demencia jelei mutatkoznak a kor előrehaladtával, így egy-két hivatalos megkereséssel nem árt, ha felfrissítjük a memóriáját ezekkel a nemlétező matyarországi tartozásokkal kapcsolatban.
dőrp, RGL, Fórizs
Nov 14, 2017 11:16:39
Sneci úgy van a tartozásokkal, hogy ha nem tud róla, akkor nem is létezik.
Mi sem tudunk róla, hogy tartoznánk Kiss Endre Farkasnak.
Nov 14, 2017 11:16:39
tigris
Nov 14, 2017 11:18:33
hitelből nyújtott hitel,hogy megforgassa a pénzt.
kijött a "református" nagypapa vére
kijött a "református" nagypapa vére
Nov 14, 2017 11:18:33
-
Nov 14, 2017 11:25:31
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36771x18) May 28, 2015 20:56:35 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
A legpesszimistább becslés szerint is 10 millió alatt van az összes tartozásom. És hogy annak is minél kevesebb részét vigyék el, az első dolog lenne besétálni a NAV-hoz, és azt mondani: ha, van egy jóakaróm, szóval kifizetek egyben mindent, ha elengeditek a kamatokat és játulékokat.
Megtennék simán.
A legpesszimistább becslés szerint is 10 millió alatt van az összes tartozásom. És hogy annak is minél kevesebb részét vigyék el, az első dolog lenne besétálni a NAV-hoz, és azt mondani: ha, van egy jóakaróm, szóval kifizetek egyben mindent, ha elengeditek a kamatokat és játulékokat.
Megtennék simán.
Nov 14, 2017 11:25:31
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 11:44:35
x17)
Láthatóan Púpi 2 év alatt már elfelejtette a 10 millió alatti tartozását. Lehet hogy el is engedtek volna belőle, ha a 4 millert, amiből Csekonics bárót játszott, inkább ezek kifizetésére fordította volna. Helyette a Reichben is eladósodott. Corvinus-os gazdasági háttérrel mi ez ha nem átütő shiker?
Ezek szerint Corvinusra csak az járjon aki koldusbotra akar jutni, mert ott ilyeneket tanítanak az embereknek. Sneci itt nem hivatkozhat arra hogy "nem tanulta az etyetemen".
Ezek szerint Corvinusra csak az járjon aki koldusbotra akar jutni, mert ott ilyeneket tanítanak az embereknek. Sneci itt nem hivatkozhat arra hogy "nem tanulta az etyetemen".
Púpos Recskapók
Nov 14, 2017 11:50:48
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 36771x18) May 28, 2015 20:56:35 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Megtennék simán.
Megtennék simán.
Azért azt megnézném, ahogy a mosatlan büdös gnóm beslattyog az adóhatóság egyik ügyfélszolgálatára és elkezd alkudozni az ügyintézővel.
A valóság tényleg így működik.
Nov 14, 2017 11:50:48
Végrehajtó Vendel
Nov 14, 2017 12:09:26
*bontatlan PS4 játékokkal és robotokkal fog gazdagodni*
Nov 14, 2017 12:09:26
Schwezoff Dávid
Nov 14, 2017 12:11:50
Ilyenkor bizony perelni kell!
Nov 14, 2017 12:11:50
Schwezoff Dávid
Nov 14, 2017 12:14:06
Sodi, nem veszel valami klassz bútort a recskaodúba?
444.hu/2017/11/14/most-barki-licitalhat-gyozike-butoraira
Milyen elegáns fricska lenne a NAV végrehajtásból vásárolnod!
Nov 14, 2017 12:14:06
stressznélküli nyugi
Nov 14, 2017 12:15:50
Farkas Endre Kiss
15 órája ·
Minden a legnagyobb rendben, ez így volt normális, mert ez SZÍNHÁZ.
Oké, így már mindent értek. MEGNYUGODTAM :D
Újabb öngól a bunkibankos recskaboytól.
15 órája ·
Minden a legnagyobb rendben, ez így volt normális, mert ez SZÍNHÁZ.
Oké, így már mindent értek. MEGNYUGODTAM :D
Újabb öngól a bunkibankos recskaboytól.
Nov 14, 2017 12:15:50
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 12:18:59
x17)
Tajgi marketingtanácsait jó lenne ha megfogadná Recskaboy:
Chanson de Roland
13 órája (szerkesztve)
Bartos Cs. István legújabb csidejójában két marék birkaszart evett meg, és máris 10 000 fölött a csidejó nézettsége.
Chanson de Roland
13 órája (szerkesztve)
Bartos Cs. István legújabb csidejójában két marék birkaszart evett meg, és máris 10 000 fölött a csidejó nézettsége.
Schwezoff Dávid
Nov 14, 2017 12:20:49
Tajgi marketingtanácsait jó lenne ha megfogadná Recskaboy:
Chanson de Roland
13 órája (szerkesztve)
Chanson de Roland
13 órája (szerkesztve)
Shikeremberek egymás közt!
Nov 14, 2017 12:20:49
Mortal Danger
Nov 14, 2017 12:22:49
tegnap a Battlefrontos élőonlájnban először le sem esett neki, hogy multizik, esett kelt, majd arra fogta, hogy ezt a játékot 4K-ra optimalizálták, ő 1080p-ben játszott és ezért halt meg folyton. geci sűrű az auti köd.
előtte a wolfal játszott, az uccsó pár percét belinkelem, gyönyörű összegzése, hogy asodi milyen profi az fps játékokhoz.
youtu.be/eJZ59qxlLJE?t=1855
előtte a wolfal játszott, az uccsó pár percét belinkelem, gyönyörű összegzése, hogy asodi milyen profi az fps játékokhoz.
youtu.be/eJZ59qxlLJE?t=1855
Nov 14, 2017 12:22:49
Sodilegnayobbrajongoja
Nov 14, 2017 12:46:25
Nagyon kipihenten érkezhetett ma a melócsába, ha éjfélkor még nekiállt a Battlefronttal játszani.
Nov 14, 2017 12:46:25
Insomnia Irma
Nov 14, 2017 12:58:47
Nagyon kipihenten érkezhetett ma a melócsába, ha éjfélkor még nekiállt a Battlefronttal játszani.
* sodi velem töltötte az éjszakát *
Nov 14, 2017 12:58:47
Púpos Recskapók
Nov 14, 2017 13:01:55
Ő így gyúr arra, hogy ne rúgják ki márciusban, Hahó!
Most 2 hónapig még kialvatlanul, másnaposan, szétrecskázva esik be a melócsába, aztán januárban majd jön a nagy felpörgés. Így élesebben elkülönül a Régi SoDI az Új SoDItól, jobban látszik a főnökuraknak a fejlődési ív!
Nov 14, 2017 13:01:55
Sodilegnayobbrajongoja
Nov 14, 2017 13:36:28
Sodi, nem veszel valami klassz bútort a recskaodúba?
Kredenc van?
Nov 14, 2017 13:36:28
Győzike
Nov 14, 2017 13:38:57
Kredenc van?
Tigrincsmintás jaó lesz, biboldó?
Nov 14, 2017 13:38:57
-
Nov 14, 2017 13:39:19
csak a tényszerűség kedvéért kérdezném, hogy pontosan mivel, mennyivel lóg zsneci az államnak?
Nov 14, 2017 13:39:19
Schwezoff Dávid
Nov 14, 2017 13:41:54
csak a tényszerűség kedvéért kérdezném, hogy pontosan mivel, mennyivel lóg zsneci az államnak?
Én a szülész aznapi fizetésével kezdeném, amikor az anyja világra szarta. Tök felesleges volt, abortuszt kellett volna csinálnia. Evidenciákat.
Minden további nappal amikor létezett, csak kárt okozott az országnak a púpos gnóm.
Sodilegnayobbrajongoja
Bt-k utáni adó és diákhitel. Ez az, ami tuti biztos. Alsó hangon is tobb milliós tétel.
Sodilegnayobbrajongoja
Nov 14, 2017 13:45:12
Bt-k után adó és diákhitel, ami biztos. Tobb milliós tétel alaphangon.
Nov 14, 2017 13:45:12
Schwezoff Dávid
Nov 14, 2017 13:50:23
Broni mit csinál Ukrajnában?
hvg.hu/vilag/20171114_Felmeztelen_aktivista_gyujtott_fel_egy_villamost_egy_csokiuzlet_elott
hvg.hu/vilag/20171114_Felmeztelen_aktivista_gyujtott_fel_egy_villamost_egy_csokiuzlet_elott
Nov 14, 2017 13:50:23
töppedt buzigolyók
Nov 14, 2017 13:59:16
szinte biztos, hogy a TB kasszának is tartozik jó pár évi befizetéssel. Emlékezzünk arra, mikor okoskodott, hogy majd egy hónapot befizet, és rendbe rakatja a sérvét, mert hogy akkor majd zölden fog visszajönni a Tajszáma, nem pirosan, ha lekérik. Persze óriási baromság, de azt jelenti, hogy van tartozása oda is jócskán. Szerintem még a jelképes százhúszezer forintos kárpit se fizette ki teljesen. A BKK felé is szinte biztos, hogy lóg pár százezer forinttal. A magánszemélyektől kölcsön kapott pénzeket meg csak megtippelni lehet, akár pár millió is lehet összesen.
Nov 14, 2017 13:59:16
banshee
(
x24)
Nov 14, 2017 15:01:29
x24)
Bkv tartozások
-
Nov 14, 2017 15:05:04
értem, és mivel nem érték utol a férget, kvázi ezekről nincs tudomása, így ezek nem is léteznek! hamisítatlan retard logika. hát sodó, kívánom, hogy nav nándi egyszer utolérjen, te szar
Nov 14, 2017 15:05:04
-
Nov 14, 2017 15:12:13
ez ugye megjelent a cégközlönyben, tehát erről van tudomása. lásd 4. bekezdés. ebből nem lehet tudni mennyi a pontos összeg, de minimum a felszámoló díja, ami 300.000 forint.
Nov 14, 2017 15:12:13
-
Nov 14, 2017 15:17:46
hoppá, máris ugrott minimum 1000 eurócska. csak aztán nehogy ideggörcsöcske legyen a reptéren, amikor lefoglalják a kütyüket navos nándiék.
Nov 14, 2017 15:17:46
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 15:20:34
x17)
Nem menekülsz Ragyásh!
Józan Becsület
(
x2)
Nov 14, 2017 15:22:24
x2)
Vmi volt a tegnapi szerencsétlenkedésben arról, hogy ő mindig EU-ellenes volt, de nem tudtam odafigyelni. Sikerült már megválaszolni a kérdést, hogy asodi akkor egy darab hazaáruló szar-e, illetve hogy lényegesen romlanának az életkörülményei az EU nélkül, vagy ez marad az örök drámai feszültség, mint az x-aktákban a románc?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 15:31:52
x17)
Az egyébként sem úgy megy hogy ha x ideig nem hall rólad a NAV, akkor majd csak úgy leírják a tartozást. Ahhoz ki kell mennie kétszer a végrehajtóknak, megnézni az életkörülményeket, ingóságokat szemrevételez és lefoglal, stb... Majd ha sneci elérhető lesz Púpszászon, ezt lemeccselik Behajtó Brumival. Viszik a PS4-et, ufószemüveget, mindent. És nem fogod tudni kimatyarászni, hogy a sok szar Gyöngyié, nem lehet őket hülyének nézni.
-
Nov 14, 2017 15:51:07
sneci, te nagyon rábasztál ezzel a fidesszel!
tudod te milyen törvényt fogadtak el ma? olyat, amivel a fidesz kiszervezte magának a külföldi végrehajtást. hogy értsd te is: ezek után egy nyereségérdekelt fideszes cég minden joggal felruházva fogja tőled beszedni az adótartozásodat, beleértve ezt az 1000 eurót, vagy többet amit most tényfeltártunk. szerinted futni hagynak, mint eddig?
tessék, itt a részlet a törvényből:
23. Eljárás külföldön tartózkodó személy végrehajtási ügyében
37. § (1) A nem belföldi illetőségű, vagy az egybefüggően 183 napot meghaladóan külföldön tartózkodó
belföldi illetőségű személy (a továbbiakban együtt e § alkalmazásában: fizetésre kötelezett személy)
tartozásának külföldön történő érvényesítése (beszedése) érdekében szükséges cselekményt - az
Európai Unió tagállamai közötti, valamint nemzetközi egyezményekben szereplő jogsegély hatálya
alá tartozó fizetési kötelezettségek kivételével - az adópolitikáért felelős miniszter által lefolytatott
közbeszerzési eljárás nyertese teszi meg.
tudod te milyen törvényt fogadtak el ma? olyat, amivel a fidesz kiszervezte magának a külföldi végrehajtást. hogy értsd te is: ezek után egy nyereségérdekelt fideszes cég minden joggal felruházva fogja tőled beszedni az adótartozásodat, beleértve ezt az 1000 eurót, vagy többet amit most tényfeltártunk. szerinted futni hagynak, mint eddig?
37. § (1) A nem belföldi illetőségű, vagy az egybefüggően 183 napot meghaladóan külföldön tartózkodó
belföldi illetőségű személy (a továbbiakban együtt e § alkalmazásában: fizetésre kötelezett személy)
tartozásának külföldön történő érvényesítése (beszedése) érdekében szükséges cselekményt - az
Európai Unió tagállamai közötti, valamint nemzetközi egyezményekben szereplő jogsegély hatálya
alá tartozó fizetési kötelezettségek kivételével - az adópolitikáért felelős miniszter által lefolytatott
Nov 14, 2017 15:51:07
Schwezoff Dávid
Nov 14, 2017 15:55:05
Rend van, na.
Majd amikor a Mészáros & Mészáros Elgázosító és Behajtó Közhasznú Kft. keretlegényei verik az ajtót a Wedekindstrassen.
Nov 14, 2017 15:55:05
-
Nov 14, 2017 15:59:02
Rend van, na.
egyszerűen csak lehúzzák a bankszámlájáról a pénzt. ahogy megérkezik a fizetése, abban a pillanatban. a németeknél nem tudja készpénzben felvenni a fizetését.
Nov 14, 2017 15:59:02
Schwezoff Dávid
Nov 14, 2017 16:00:08
csakhogy az nem fedezi a sokmilliós tartozásait. Lakcímen felkérdezés lesz ebből.
Nov 14, 2017 16:00:08
-
Nov 14, 2017 16:01:46
minden hónapban lehúzzák amíg vissza nem szedik tőle teljesen. minden egy folyamat, Hahó!
Nov 14, 2017 16:01:46
Púpos Recskapók
Nov 14, 2017 16:05:04
A vonzás törvénye ismét működésben, a trolloknak elég volt csak gondolniuk az adótartozásra és máris cseperednek a faszerdők!
Nov 14, 2017 16:05:04
-
Nov 14, 2017 16:05:50
így szavazzál jövőre a fideszre, tyodika! abban a tudatban, hogy el fogják venni a pénzedet.
dehát végül is azért mentél ki külföldre dolgozni, hogy visszafizesd a tartozásaidat a magyaroknak, és fehér (sicc!) lappal induljál ha visszajöttél. ez volt az eredeti terved, amit már elfelejtettél a tartozásaiddal együtt.
dehát végül is azért mentél ki külföldre dolgozni, hogy visszafizesd a tartozásaidat a magyaroknak, és fehér (sicc!) lappal induljál ha visszajöttél. ez volt az eredeti terved, amit már elfelejtettél a tartozásaiddal együtt.
Nov 14, 2017 16:05:50
-
Nov 14, 2017 16:15:10
127. §
(1) Ez a törvény – a (2) bekezdésben foglalt kivétellel – 2018. január 1-jén lép hatályba.
nem akarlak paráztatni sneci, de a fideszesek nagyon gyorsak lesznek, mert közeledik a választás is, aztán ki tudja. a bizniszt le kell bonyolítani. szerintem a februári fizetésedet már le fogják húzni. élvezd ki ezt a 2-3 hónapot, mert aztán kezdődik a törlesztés, nyomorgás.
(1) Ez a törvény – a (2) bekezdésben foglalt kivétellel – 2018. január 1-jén lép hatályba.
nem akarlak paráztatni sneci, de a fideszesek nagyon gyorsak lesznek, mert közeledik a választás is, aztán ki tudja. a bizniszt le kell bonyolítani. szerintem a februári fizetésedet már le fogják húzni. élvezd ki ezt a 2-3 hónapot, mert aztán kezdődik a törlesztés, nyomorgás.
Nov 14, 2017 16:15:10
banshee
(
x24)
Nov 14, 2017 16:17:07
x24)
Aztán a közbeszerzést elnyerő császtiszunics kiadja alvállalkozásba egy német végrehajtó cégnek? Pupinnyó meg vehet fel 35.000 ojrós bankkölcsönt? Ez shiker!
-
Nov 14, 2017 16:21:19
Aztán a közbeszerzést elnyerő császtiszunics kiadja alvállalkozásba egy német végrehajtó cégnek? Pupinnyó meg vehet fel 35.000 ojrós bankkölcsönt? Ez shiker!
biztos lehetsz benne, hogy ezek a dolgok már le vannak zsírozva előre. meg van határozva, hogy kik milyen százalékban részesednek az üzletből, kikkel fognak leszerződni külföldön, minden. milliárdokról van szó. és sneci is gazdagítani fogja őket, mert ugye minden költséget az adósra terhelnek.
Nov 14, 2017 16:21:19
-
Nov 14, 2017 16:24:35
kisukrán! ne csak a malacznak küldjél, nekünk is szükségünk van a pénzedre!
444.hu/2017/11/14/eddig-17-millio-forinttal-tamogattatok-a-444-et-iden-30-milliot-szeretnenk-elerni
444.hu/2017/11/14/eddig-17-millio-forinttal-tamogattatok-a-444-et-iden-30-milliot-szeretnenk-elerni
Nov 14, 2017 16:24:35
Hiénaverő
(
x17)
Nov 14, 2017 16:28:06
x17)
Na látod Ragyásh kellett neked okoskodni a tegnapi flokkban, az Univerzumtól be is vonzottad az emlékeztetőt, ez shiker!
banshee
(
x24)
Nov 14, 2017 16:35:49
x24)
Szóval pupinnyó csak egy módon menekülhet: egy eun kívüli országba disszertál.
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™