« 4722 4723 4724 4725 4726 4727 4728 4729 4730 4731 »
1735590 komment.

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Dec 19, 2017 13:21:47
Válasz
(19)
SoDI
Nem szaros 37 ezer forinton fog múlni bármi is.

Vs.

"Megtanultam ám 36 éves koromra, hogy a 15-20 ezer forint is nagyon sok pénz ám!"
Dec 19, 2017 13:21:47

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 13:21:51
Válasz
(2)
"Amit ti hazai herdálásnak neveztek, az egyszerűen az infós szakma azon tulajdonsága, hogy gyakorlat nélkül nem vesznek komolyan, hogy el is tudd magad tartani magad belőle"

egetverő hazugság púp!
még a legbénább programozó is be tud jutni egy it-s multihoz és juniorként magára szed hamar 1-2 évnyi tapasztalatot a céges/iparági szokásokról. onnantól nyitott kapu előtte minden.

te ellenben anyád pénzén hédeztél ehelyett, lustálkodtál, játszottál, kameráztál. továbbá enyhén szellemi fogyatékos vagy, ami miatt nem tudsz tanulni.
Dec 19, 2017 13:21:51

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:22:27
Válasz
(-1)
-
ahogy belefért az eddigi havi 200 ezer forinttal több költés, mint amennyi bevételed volt. nem szaros 2,5-3 millió forinton fog múlni bármi is.:)

Jajmár, januártól, jah, de most má' vanamivan.
Ennyi. Nem fogok görcsösen fillérezgetni, csak okos lenni.
Fogok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 19, 2017 13:22:27

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 13:23:13
Válasz
(5)
ha szaros 37 ezer nem számít neked akkor miért nem törleszted az adósságaid azzal a szaros 37 ezerrel?
Dec 19, 2017 13:23:13

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:24:22
Válasz
(-1)
eladóSODIk

egetverő hazugság púp!

Bla bla bla.

Ez csak duma. De közben most kipróbáltam a valóságot.

Egyetlen Java állásra nem volt interjúm, még csak arra sem hívtak be, kizárólag, amire az egyik fejvadász beszuszakolt. Csípőből elutasítás mindenhonnan, semmi érdeklődés. Nincs több éves tapasztalat, nem létezel.

Ez a valóság.
Dec 19, 2017 13:24:22

Szerző: Nico Robin Dec 19, 2017 13:25:18
Válasz
(2)
SoDI
Plusz 6 euró, mert a Pókembert is 6 euróért kölcsönöztem ki PSN-en.
Jaj, de hát ennyi belefér. Még így is. Menj már.

Nem szaros 37 ezer forinton fog múlni bármi is.

Sneci, nem úgy volt, hogy még 10 ezer forint is nagy pénz? Azzal is okosan kell bánni?
Dec 19, 2017 13:25:18

Szerző: kábító pitonszag Dec 19, 2017 13:25:32
Válasz
(3)
SoDI
Fogok.

Te 1 éve mindig csak jövő hónapban kezded a spórolást, de mindig csak egyre mélyebbre ásod magad. Nem veszed észre?
Dec 19, 2017 13:25:32

Szerző: - Dec 19, 2017 13:26:17
Válasz
(2)
SoDI
Fogok.

van ami van? 2 millió tartozásod van. az van. meg az itthoni tartozásod. meg ugye próbaidőn vagy, ami még el sem kezdődött. alá van írva a munkaszerződésed amúgy?

te okos? nézz már rá az életedre.
Dec 19, 2017 13:26:17

Szerző: Gólya Dec 19, 2017 13:26:56
Válasz
(9)
Ez csak tipp, de lehet gyanús a cégeknek, hogy valakinek 35 évesen se PAPÍRJA, se korábbi MUNKATAPASZTALATA nincs a szakmában xd
Dec 19, 2017 13:26:56

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:27:12
Válasz
(-1)
eladóSODIk
ha szaros 37 ezer nem számít neked akkor miért nem törleszted az adósságaid azzal a szaros 37 ezerrel?

Jaj már, Újszászon nem lehet, amikor jövök vissza, meg már majdnem kezdődik a meló. Érted.

Oszt utána legalább nyárig nincs pihenés.

Most kiélvezem az utolsó hét hetet a melóig, aminek fele Magyaroszágon lesz, tehát utolsó berlini egyetlen hetet a melóig.

Ennél most nem fogok költségeket számolni, mert tudom, hogy utána szünet nélküli hajtás jön, és görcs, hogy megfelelek-e, meg otthoni tanulás meló után, hogy meg is feleljek.

Nem véletlenül élvezem ki ezeket az utolsó napokat előtte.
Dec 19, 2017 13:27:12

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 13:27:37
Válasz
(9)
SoDI
Amit ti hazai herdálásnak neveztek, az egyszerűen az infós szakma azon tulajdonsága, hogy gyakorlat nélkül nem vesznek komolyan, hogy el is tudd magad tartani magad belőle, ezért szükséges az egyetem után úgy megszerezned a gyakorlatot, hogy közben valaki még ezidő alatt eltart téged.

HAZUDSZ! Amikor neked végezned kellett volna az etyetemen, tehát legalább tíz éve, akkoriban a nettó átlagkereset 120 ezer forint körül alakult, a legrosszabb infós fizuk pedig 200-tól indultak. Egy belvárosi másfélszobás lakást rezsivel együtt 100-ért ki lehetett bérelni.

SoDI
(Csak élő példának: itt Berlinben Java állásokra is elküldözgettem az önéletrajzomat úgy, hogy világosan beleírtam a motivációs levelembe, hogy bár az egyetemen sokat foglalkoztam vele, de munkagyakorlatom csak pár hónap Android fejlesztés a Groteszknél. Kivétel nélkül mindegyikről interjú nélküli elutasítás volt a válasz. Rögtön.

HAZUDSZ! Te nem pályakezdőként jelentkeztél Bejlinytündéjmeseojszágba, hanem 35 éves, négy egyetemről kibukott, érettségizett lumpenként, aki nem beszél egyáltalán angolul, németül pedig csak épp hogy makog. A munkagyakorlatod pedig kizárólag noname garázscégektől származott, és még szerencséd volt, hogy nem hívták fel a patkányképű Solymárit referenciáért.

SoDI
Úgy, hogy kizárólag PHP-ből van többéves tapasztalatod, más nyelv esetén szóba se állnak veled, hiába vannak mögötted a tanulmányok, és egyébként sokéves szoftvermérnöki tapasztalat más környezetben. Még az egyik fejvadász is elküldött engem egy Java-interjúra, és ott azt mondták, hogy Java-hoz ez kevés. Szóval az egyszerűen így van: több éves tapasztalat nélkül nem élsz meg programozásból.)

HAZUDSZ! Mögötted csak négy etyetemi szak van, ahonnan kibuktál. Ezt látják az önéletrajzodban is, bárhogy masnizol. A sokéves "szotvermérnöki" tapasztalatod pedig egyszerű hazugság. Egy német főnökúr annyit lát, hogy számára totál ismeretlen, nemzetközi vagy német piacon nem jegyzett, falmelléki gányoldákban matattál, azt se nagy intenzitással. És akkor még nem szólaltál meg LOOOLLLLLLLLLLLLLL

SoDI
Amit pedig német herdálásnak, az a szükséges tanulópénz volt, hogy mostantól senki ne tudjon lehúzni se mondvacsinált okokkal, se érzelni zsarolással, és hogy mostantól minden vásárlás előtt alaposan átgondoljam, hogy valóban szükségem van-e rá.

Átbasztak Hamburgban. Átbasztak Berlinben. Átbaszott a Dőrppe. Átbaszott a devizás "haver". Átbasznak minden nap a gyrososnál. Nem tanultál te lófaszt sem, pontosan olyan balek vagy, mint eddig is. Megérezték ezt a rokonok is, és anyád öccse és a felesége, a kőzsidó Ali Judit mennek is a vérszagra, és követelik tőled a pénzt. Nagyon helyesen, teszem hozzá.

SoDI
Amit pedig retard-környezetnek neveztek, az annak az alapos kiismerése, hogy érdemes és szükséges dolgozni bizonyos tudatod elkerülésén, mert reális veszély, hogy az ember 45-60 évesen egzisztencia, megélhetés és vagyon nélkül néz ki bután a fejéből.

Most Tajgi haverodat alázod? Vagy a malaczot? Mert rájuk ez mind igaz. Vagy akár Flódnisra. Vagy anyádra. Vagy a kakás Roszára. Ha te bármit is tanultál volna abból, hogy ezekkel a lumpenekkel lógsz, most nem egy szociális lakás kisszobájában héderelnél 7-8 milliós magyar és 2 milliós német adósággal, segélyből piálva és fasztverve.
Dec 19, 2017 13:27:37

Szerző: kábító pitonszag Dec 19, 2017 13:27:51
Válasz
(5)
SoDI
Bla bla bla.

Egyetlen Java állásra nem volt interjúm, még csak arra sem hívtak be, kizárólag, amire az egyik fejvadász beszuszakolt. Csípőből elutasítás mindenhonnan, semmi érdeklődés. Nincs több éves tapasztalat, nem létezel.

Ez a valóság.

Ha nem tudsz Javában programozni, persze hogy nem vesznek fel, te gyökér. A mostani helyedről is majd rövid úton kitesznek, ne aggódj.
Dec 19, 2017 13:27:51

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 13:29:26
Válasz
(5)
Gyagyás!

Az akkor miért van hogy én csak sikeres programozókat ismerek akik egyetem után rögötn beültek valami junior poziba és felemelkedtek és mára kifejezezetten jól keres mind idehaza és nem hazát árulva külföldön.

miért vagy te az egyetlen nincstelen, adóssághegyek alatt roskadozó "programozó" akit ismerek? ezt válaszold már meg te balfasz!
Dec 19, 2017 13:29:26

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 13:30:10
Válasz
(8)
SoDI
Bla bla bla.

Ez a valóság.

Engem se hívtak be egyetlen pilótaállásra sem. Tudod miért? Mert nincs jogsim repülőre. Megnéztek a felmasnizott önéletrajzodat, és látták, hogy nincs "jogsid" Javára. Ilyen nagyon egyszerű ez. Szerinted mi a faszért kapnál meg egy olyan állást, amihez nem értesz? Nem akarsz holnap orvosnak vagy ütyfédnek jelentkezni? LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 19, 2017 13:30:10

Szerző: - Dec 19, 2017 13:30:17
Válasz
(7)
SoDI
Jaj már, Újszászon nem lehet, amikor jövök vissza, meg már majdnem kezdődik a meló. Érted.

nocsak! tehát jössz haza karácsonyra?

levelező tagozat Hahó!

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága. Cím: 1185 Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Telefonszám: +36 (1) 297-1120. email: [email protected]
Dec 19, 2017 13:30:17

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:31:18
Válasz
(0)
Nico Robin
Sneci, nem úgy volt, hogy még 10 ezer forint is nagy pénz? Azzal is okosan kell bánni?

Olyan értelemben, hogy használod-e, illetve van-e olcsóbb alternatíva. Ma például egy olcsó szanunát fogok kipróbálni, ahol még nem jártam. :D

Így a pénteki epizódba két újabb szaunateszt is fér.

Utána még marad egy ahogy nézem, de egyébként az összes berlinit kipróbáltam.
Dec 19, 2017 13:31:18

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:33:09
Válasz
(-1)
-
nocsak! tehát jössz haza karácsonyra?

Majd ja. 2014-ben kibaszott szar volt egyedül karácsonyozni.
Nem vagyok nagy rokonlátogató, de akkor a hiánya készít ki.
Máskor meg ellenkezője készítene de, ez ez más kérdés :D
Dec 19, 2017 13:33:09

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:33:56
Válasz
(4)
Spórolás = még több buziszauna. Ilyenkor nem hiányoznak a 10 ezer forintok.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 19, 2017 13:33:56

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:34:22
Válasz
(3)
Egyébként meg JELENTKEZZ BE ZSIDÓ!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 19, 2017 13:34:22

Szerző: kábító pitonszag Dec 19, 2017 13:34:40
Válasz
(3)
SoDI
Ma például egy olcsó szanunát fogok kipróbálni, ahol még nem jártam. :D

Az olcsó szaunába járó török szexpapiktól mit fogsz összeszedni?

Ebolát?
Dec 19, 2017 13:34:40

Szerző: - Dec 19, 2017 13:34:45
Válasz
(3)
SoDI
Majd ja. 2014-ben kibaszott szar volt egyedül karácsonyozni.
Nem vagyok nagy rokonlátogató, de akkor a hiánya készít ki.
Máskor meg ellenkezője készítene de, ez ez más kérdés :D

reptéren lesz lefoglalásocska?
Dec 19, 2017 13:34:45

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:35:15
Válasz
(-1)
trendbeli garázdaság
Engem se hívtak be egyetlen pilótaállásra sem. Tudod miért? Mert nincs jogsim repülőre. Megnéztek a felmasnizott önéletrajzodat, és látták, hogy nincs "jogsid" Javára.

Látod?
Épp erről beszélek.

Az, hogy egyetemen fokat foglalkoztál vele, nem jogsi.
Akkor meg a jogsi? Ha úgy szerzel tapasztalatot, hogy közben eltartnak. VAGY ha úgy, hogy alapvetően más munkakörből mászol át cégen belül. Ez a két lehetőség van.
Dec 19, 2017 13:35:15

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 13:36:45
Válasz
(6)
SoDI
Mert Gyurcsányék elkúrták az országot.
Orbán Viktor meg rendberakta.

Amíg ő a kormányfő, rend is marad, és a baloldal halott.
Nincs itt kockázat.

Nekem nincs kockázat, és szerintem a többi trollnak sem. Orsós bázisa a felsőközép és a felső osztály. A trollbácsik és családjaik pedig ide tartoznak, mert hajlandóak voltak tanulni és dolgozni a retardokkal ellentétben. Orsós egy maffiózó, de legyen a javára írva, hogy munkát ad a trolloknak és szopatja a csöves retardokat, ahol éri. Ő állítja a szalag mellé Lackót, árverezi el Gyöngyi házát Pátyon, és tartja alacsonyan Proland anyja nyugdíját, hogy tízezer forint Erzsébet utalványért olcsón meg tudja venni a szavazatát. Bármilyen hihetetlen retardok, de nem trolloknak rossz a NER, hanem nektek. Szerintetek Szily Laci bácsi vagy Bede Márton fizetése csökkent az utóbbi években? Hát nem, sőt! Minél jobban elnyomja a médiát a Fidesz, annál több pénzt pumpál az ellenzéki portálokba a nyugat. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 19, 2017 13:36:45

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 13:37:03
Válasz
(3)
bla-bla Sodi!

azt mond már meg, hogy akkor minden más programozó miért él királyi életet MO-n?

fogdd már fel, hogy te vagy a balek!
Dec 19, 2017 13:37:03

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:37:04
Válasz
(-1)
Hiénaverő
Spórolás = még több buziszauna.

Ha a buziszaina definíciója az, hogy meztelen huszoméves lányok mászkálnak körülötted, akkor igen.
Dec 19, 2017 13:37:04

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Dec 19, 2017 13:37:08
Válasz
(8)
SoDI
Bla bla bla.

Ez a valóság.

Persze, mert senki sem keres 36 éves gyakornokokat.

Teljes más az, ha 24 évesen frissen kijössz az egyetemről, és a munkaadó joggal remélheti azt, hogy 1-2 év alatt majd belejössz, és neki megértheti energiát és pénzt fektetni a képzésedbe.

De ha 36 évesen odaállítasz azzal a dumával, hogy 10 éve valamit tanultál az egyetemen, de semmire sem emlékszel belőle, de majd csak belejössz, akkor az lesz a reakció, hogy itt egy lusta naplopó, aki 10-12 éve semmi energiát nem fektett saját maga képzésébe, fejlesztésére. Miért higyjék el neked, hogy most majd minden hirtelen jobb lesz?

Le kell tenned valamit az asztalra, hogy felvegyenek, és 36 évesen mások az elvárások, mint 24 évesen.
Dec 19, 2017 13:37:08

Szerző: kábító pitonszag Dec 19, 2017 13:37:36
Válasz
(7)
SoDI
Látod?
Épp erről beszélek.

Akkor meg a jogsi? Ha úgy szerzel tapasztalatot, hogy közben eltartnak. VAGY ha úgy, hogy alapvetően más munkakörből mászol át cégen belül. Ez a két lehetőség van.

Hová is jártál? Tanárképzőre? Volt 1, vagy 2 félévnyi ratyi Java oktatás?

Ráadásul a diplomád meg se lett, ami annak jele, hogy buta kókler szar vagy.
Dec 19, 2017 13:37:36

Szerző: - Dec 19, 2017 13:38:36
Válasz
(3)
SoDI
Olyan értelemben, hogy használod-e, illetve van-e olcsóbb alternatíva. Ma például egy olcsó szanunát fogok kipróbálni, ahol még nem jártam. :D

Így a pénteki epizódba két újabb szaunateszt is fér.

Utána még marad egy ahogy nézem, de egyébként az összes berlinit kipróbáltam.

van olcsóbb alternatíva. nem kell menni szaunába, hiszen ez nem szükséges a rekreációhoz, annak ezer más ingyenes módja van. nem kell szeszt inni. nem kell játékot venni. 37 ezret baszol ki az ablakon szükségtelenül. így jött össze a 2 milliós adósságod.
Dec 19, 2017 13:38:36

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 13:39:21
Válasz
(4)
SoDI
Látod?
Épp erről beszélek.

De te nem foglalkoztál vele sokat, hahó! Kibuktál a véres-habos gecibe, mert egy lusta kókler vagy. Egyébként erre valók a junior állások. Diploma után az ember ilyeneket vállal el, ahol tapasztalatot szerez. A probléma az, hogy te inkább faszt vertél, és most, 35 évesen, diploma és nyelvtudás nélkül csodálkozol, hogy nem kellesz. Nem a rendszer szar. Te vagy a szar!
Dec 19, 2017 13:39:21

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:39:29
Válasz
(2)
SoDI
Ha úgy szerzel tapasztalatot, hogy közben eltartnak. VAGY ha úgy, hogy alapvetően más munkakörből mászol át cégen belül. Ez a két lehetőség van.

Vagy ha úgy, hogy egyetemi diplomával jelentkezel az állásra, és alkalmasnak találva felvesz a főnökúr. VAGY úgy hogy felvesznek állandóra oda, ahol az egyetemi gyakorlatodat végezted.

Ja hogy te ezekhez hülye meg lusta voltál. A többi szaktársad meg nem.
Dec 19, 2017 13:39:29

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:39:52
Válasz
(-1)
eladóSODIk

azt mond már meg, hogy akkor minden más programozó miért él királyi életet MO-n?

Erről kérdezzétek már meg a Boros gyereket is, LOL.

Meg olvastok ám prog.hu-s fórumokat is. Más is arra panaszkodik, hogy elkezd programozóként tevékenykedni otthon, aztán közlik vele, hogy "bocs, ez a tempó ide kevés". :D :D

Pont ahogy én is tapasztaltam. Míg otthon csupa sürgetés és lélekörlő nyomés "már dél van, Endre, elment a fél nap... hol tartunk", közben meg neked jönnek a számlák, és vitában vagy a rokonsággal, miért nincs pénz, addig itt németben egyetlen szó sürgetést nem hallottam két év alatt.
Dec 19, 2017 13:39:52

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:41:39
Válasz
(-1)
Hiénaverő
VAGY úgy hogy felvesznek állandóra oda, ahol az egyetemi gyakorlatodat végezted

Nem hiszem, hogy az én hibám lenne, hogy 5 év ELTE és 3 év Corvinus alatt még csak nem is hallottam róla, hogy létezik olyan, hogy szakmai gyakorlat. Hanem ehelyett tök egyértelmű, hogy a hazai oktatás szervezésében lett valami nagyon elkúrva.
Dec 19, 2017 13:41:39

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:42:30
Válasz
(8)
Endre, kirúgtak, nem tűnik fel Hahó! Kirúgtak a Groteszktől, kirúgtak Hamburgban, erről a mostani helyről is kibasztak, Hahó! Nem kellesz nekik Hahó! Miközben hiányszakma az informatikus Hahó!
Dec 19, 2017 13:42:30

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 13:42:35
Válasz
(10)
SoDI

ő mentálisan beteg. én normális emberekre gondoltam.

egyéként gyönyörű ahogy alázod a harcostársad xD
Dec 19, 2017 13:42:35

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:42:58
Válasz
(3)
SoDI
Nem hiszem, hogy az én hibám lenne, hogy 5 év ELTE és 3 év Corvinus alatt még csak nem is hallottam róla, hogy létezik olyan, hogy szakmai gyakorlat.

Jól mondod, anyád tehet erről is.
Dec 19, 2017 13:42:58

Szerző: Púp bászter Dec 19, 2017 13:43:17
Válasz
(2)
SoDI

Meg olvastok ám prog.hu-s fórumokat is. Más is arra panaszkodik, hogy elkezd programozóként tevékenykedni otthon, aztán közlik vele, hogy "bocs, ez a tempó ide kevés". :D :D

Pont ahogy én is tapasztaltam. Míg otthon csupa sürgetés és lélekörlő nyomés "már dél van, Endre, elment a fél nap... hol tartunk", közben meg neked jönnek a számlák, és vitában vagy a rokonsággal, miért nincs pénz, addig itt németben egyetlen szó sürgetést nem hallottam két év alatt.

Ki is basztak mindkét helyről...

Nem érted meg te fasz, hogy normális helyeken az emberek baszogatás nélkül is termelnek...

Te nem termeltél lófaszt sem, ha meg baszogattak akkor sem.

Ezért nincs állandó megbízásod, stabil munkahelyed.

Káros vagy minden cég számára, legyen magyar vagy német...
Dec 19, 2017 13:43:17

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:43:31
Válasz
(-1)
-
van olcsóbb alternatíva. nem kell menni szaunába, hiszen ez nem szükséges a rekreációhoz, annak ezer más ingyenes módja van. nem kell szeszt inni. nem kell játékot venni.

Olyan, nincs, hogy nem.
Tudod, Janka. Aranyélet.
"Eleget éltem szarul."

Amit használok, vagy szeretek, az kell.

Csak az nem, amit nem használok ki, vagy nem is szertek.

Lásd PS játékok, haverok értéketlen segítése, értelmetlen nagyvonalúság németországi konfliktuskerülés helyett, stb.
Dec 19, 2017 13:43:31

Szerző: - Dec 19, 2017 13:44:08
Válasz
(3)
SoDI

hát ki is basztak mindkétszer. nem sürgettek, azt hitték felnőtt vagy. tévedtek, korrigálták.

lolbazmeg, kisborost bármiben példának tekinteni? hát max abban, hogy lehet retardként elbaszni az életedet.
Dec 19, 2017 13:44:08

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 13:45:35
Válasz
(4)
SoDI

Borika érdekes módon a bachelor diplomája után baszott továbbtanulni és baszott állásokra jelentkezni is. Hozzád hasonlóan tíz évig verte otthon a faszát, mire a szülei elzavarták melózni. Szerinted ki a fasznak kell egy olyan programozó, aki soha egyetlen percet sem dolgozott a szakmájában, és az önéletrajzában tátong egy tízéves lyuk. És akkor még meg sem említettem, hogy nagy eséllyel diliflepnije is van.
Dec 19, 2017 13:45:35

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Dec 19, 2017 13:45:59
Válasz
(6)
SoDI
Ha a buziszaina definíciója az, hogy meztelen huszoméves lányok mászkálnak körülötted, akkor igen.

Előbb még azt hazudtad, hogy ez egy új hely, ahol még nem voltál.
Dec 19, 2017 13:45:59

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:46:24
Válasz
(9)
SoDI
Erről kérdezzétek már meg a Boros gyereket is, LOL

Nem tűnik fel hogy Kisboros nem programozó? Mit kérdezzünk tőle? amit lehetett már megkérdeztük, pl. hogy miért nem dolgozott a szakmájában 8 évig, és utána miért összeszerelőüzemben kötött ki? A válasz: 8 évig nem volt kedve mert eltartották, utána meg már szégyellte az anyja és elzavarta a legközelebbi droidsorra.

Valahonnan ismerős ez a sztori...
Dec 19, 2017 13:46:24

Szerző: kábító pitonszag Dec 19, 2017 13:46:28
Válasz
(4)
SoDI

Azért, mert behazudtal tobb egyetemet es 10 ev gyakorlatot, te fasz! Azt hittek, te az antiszoc, autista, de legalabb a munkajahoz erto arc vagy es ezert nem baszogattak (meg mert kokler szar helyekre vettek fel).

Amint kiderult az igazsag, lapatra tettek.
Dec 19, 2017 13:46:28

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:46:49
Válasz
(-1)
Hiénaverő
Endre, kirúgtak, nem tűnik fel Hahó!

Nem szabad ennyire beszűkült tudattal élni, mert a lényeg, hogy mi történt. Hamburgban gond volt, hogy nem kérdeztem vissza a feladattal kapcsolatban, ha nem volt teljesen világos. Ezt itt Berlinben már kiküszöböltem, így ezzel nem is volt gond, csak a code review hiány volt megint szervezési hiányosság, mert még én is azt hittem, hogy jó, ami nem az ízlésük szerint való. Ezt az új helyen úgy tudom kiküszöbölni, hogy amikor csinálok valamit, kierőszakolom rá az egyik senior idejét, hogy mondja meg, ez aszerint való-e. (És ha nem ér rá, akkor másnap ismét, nem ráhagyni, hogy egyedül maradjak, mint ahogy Hamburgban történt.)
Dec 19, 2017 13:46:49

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:48:08
Válasz
(-1)
Hiénaverő
Nem tűnik fel hogy Kisboros nem programozó?

Abból van a dipomája.

Én egyetemre nem is jártam soha programozó szakra, csak infótanári meg gazdaságinfó szakra. Neki még az az előnye is megvan, hogy ő kifejezetten progmat szakra járt.
Dec 19, 2017 13:48:08

Szerző: - Dec 19, 2017 13:48:10
Válasz
(2)
SoDI
Olyan, nincs, hogy nem.
Tudod, Janka. Aranyélet.
"Eleget éltem szarul."

Csak az nem, amit nem használok ki, vagy nem is szertek.

Lásd PS játékok, haverok értéketlen segítése, értelmetlen nagyvonalúság németországi konfliktuskerülés helyett, stb.

idióta vagy. pont ennek köszönhetően adósodtál el. rajtad kívül németországban mindenki megszedi magát. kb. te vagy az egyetlen infós, aki adósságot szedtél össze odakint, nem pedig megtakarítást. miközben egy főbérlős lakásban élsz, egy lyukban. napi szintű lebaszásokkal, lehúzásokkal.
Dec 19, 2017 13:48:10

Szerző: kábító pitonszag Dec 19, 2017 13:49:38
Válasz
(4)
SoDI
Nem szabad ennyire beszűkült tudattal élni, mert a lényeg, hogy mi történt. Hamburgban gond volt, hogy nem kérdeztem vissza a feladattal kapcsolatban, ha nem volt teljesen világos. Ezt itt Berlinben már kiküszöböltem, így ezzel nem is volt gond, csak a code review hiány volt megint szervezési hiányosság, mert még én is azt hittem, hogy jó, ami nem az ízlésük szerint való. Ezt az új helyen úgy tudom kiküszöbölni, hogy amikor csinálok valamit, kierőszakolom rá az egyik senior idejét, hogy mondja meg, ez aszerint való-e. (És ha nem ér rá, akkor másnap ismét, nem ráhagyni, hogy egyedül maradjak, mint ahogy Hamburgban történt.)

Micsoda illatos, gyöngyöző habú, gyümölcsös aromájú gyönyörű sodizmus!
Dec 19, 2017 13:49:38

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 13:50:40
Válasz
(9)
SoDI
blablablabla

Jelentkezz 1200 euróért junior állásokba, ott meg fogják nézni a kódodat, feltéve, ha felvesznek 36 évesen ilyen állásba LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Te tényleg úgy képzeled, hogy minden felnőtt ember mellé odaállítanak egy tanítónénit, aki körmösöket osztogat, ha szarul dolgoznak? Az én munkámat félévente nézik meg, és ha szarul dolgoznék, marha nagy gondok lennének. Csak hát én nagyjából annyi idősen, mint te már képes vagyok az önálló munkavégzésre, sőt, vezetőként vagyok erre képes.
Ha az kell, hogy folyamatosan ellenőrizzenek, menj el kisbuzival a szalag mellé robotolni. Ott óránként fognak púponbaszni, ha nem teljesíted a normát.
Dec 19, 2017 13:50:40

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:50:42
Válasz
(9)
SoDI
Abból van a dipomája.

Programozó az, aki tud programozni. Én sem a szakmámban dolgozom, nem is hivatkozom a végzettségemre. Kisboros betanított munkás, nem programozó.
Dec 19, 2017 13:50:42

Szerző: - Dec 19, 2017 13:52:33
Válasz
(1)
SoDI

ezen az új melóhelyen is lesz valami gond, ami miatt ki fognak rúgni. szerintem a próbaidő vége előtt. a főnök úr azt a szót használta,nhogy nem termelsz hasznot x ideig. és rá fog jönni, hogy ez nem is fog megváltozni.
Dec 19, 2017 13:52:33

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:52:43
Válasz
(6)
Janka meg az Aranyélet, bazmeg Gyagyásh tudsz te ha akarsz :D Ez az új autizmus.
Dec 19, 2017 13:52:43

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 13:52:51
Válasz
(10)
Figyelj te nyomorult féreg, leírom sorban, hogy mit basztál el - minden a saját hibád

__Átlag, normális ember (programozó)___
- nem az anyja tartja el, hanem már diákként is dolgozik és szűkösen él
- egyetemen csak egy szakot végez el, és nem vesz fel másikat ha túl nehéz az első
- lesz diplomája
- diploma után rögötn megy dolgozni, junirként kezd kicsi fizuval, mert nem nagyképű szar
- tapasztalatot gyűjt, nyelvtudását fejleszti
- megfelelő tapasztalattal és tudással pár év után jobb fizuval helyezkedik el
- közben félretesz, gyűjt egy lakásra és nem veri el játékokra

___Sodi, a balek náci__
- anyja tartja el, lakást és zsebpénzt követel
- nácikat kameráz, rertadokkal lóg így nem tudja elvégezni az egyetemet
- a kudarcok elől újabb szakokba menekül mert a burzsuj anyja fizeti, de ott is rendre megbukik
- egyetem után nem akar dolgozni menni, mert ő különbnek tartja magát, még mindig élősködik
- nem tanul semmi munkamorált, céges szokást vagy idegennyelvet
- sodi egy értéktelen szar 30 éve korára
- aztán sodi rí hogy miért nem kell sehova
- sodit mindenhonnan kirúgják
- sodi még most sem tanul inkább milliókat ver el játékokra, pedig akkor már eleget szórakozott mikor mások junioként már dolgoztak.
- sodi adóssághegyekbe fullad

Dec 19, 2017 13:52:51

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:53:00
Válasz
(-1)
Ebből az egészből annyi a tanulság, hogy ha még egyszer olyat hallok a senior fejlesztőtől, hogy bocs, most elfoglalt, meg egyébként se tudja, hogy kinek kéne code review-t adnia nekem, akkor azonnal menni sírni a cégvezetőhöz, hogy jelöljön már ki nekem valakit erre a feladatra, mert mi a fasz ez. Az a tanulság, hogy a német szervezettség csak mítosz, soha nem szabad abból kiindulni, hogy tudják, mit akarnak, és az egésznak valahohgy majd lesz értelme, hanem neked magadnak kell aktívan kierőszakolnod, hogy kegyen.
Dec 19, 2017 13:53:00

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Dec 19, 2017 13:53:26
Válasz
(4)
SoDI
Olyan, nincs, hogy nem.
Tudod, Janka. Aranyélet.
"Eleget éltem szarul."

És láttad, hogy hogyan végezték Jankáék?
Dec 19, 2017 13:53:26

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:55:24
Válasz
(-1)
trendbeli garázdaság

Te tényleg úgy képzeled, hogy minden felnőtt ember mellé odaállítanak egy tanítónénit, aki körmösöket osztogat, ha szarul dolgoznak?

Nem. De faszom, azért értsem már, hogy ízlésük szerint való-e, amit csinálok, vagy nem, mert különben hogyan feleljek meg annak.
Dec 19, 2017 13:55:24

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:56:12
Válasz
(10)
Sneci te bazmeg fogyatékos vagy. Állandó felügyelet kell, mert ha nem akkor mindenre alkalmatlan vagy. ezt nem fogod tudni eljátszani egy cégnél sem próbaidőnél tovább. Egy senior nem fogja rád pazarolni az idejét, amint leesik neki hogy sík hülye vagy, hanem felszól Hans főnökúrnak hogy dobja ki ezt az alkalmatlan migrit és válasszon helyette másiket, mert ez így nettó ráfizetés.
Dec 19, 2017 13:56:12

Szerző: - Dec 19, 2017 13:56:22
Válasz
(8)
sodi te alapvetően abban tévedsz, hogy azt hiszed a melóhely az apukád, aki megtanítja neked a dolgokat. a főnök úr meg úgy gondolja, hogy te már mindent tudsz, csak annyit kell foglalkozni veled, hogy meg kell mutatni mi a feladat.

ezért fognak kibaszni az új melócsából is.
Dec 19, 2017 13:56:22

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Dec 19, 2017 13:56:26
Válasz
(10)
SoDI
Ebből az egészből annyi a tanulság, hogy ha még egyszer olyat hallok a senior fejlesztőtől, hogy bocs, most elfoglalt, meg egyébként se tudja, hogy kinek kéne code review-t adnia nekem, akkor azonnal menni sírni a cégvezetőhöz, hogy jelöljön már ki nekem valakit erre a feladatra, mert mi a fasz ez.

Nagyon népszerű leszel az új munkahelyeden is, ezt már most meg tudom mondani.
Dec 19, 2017 13:56:26

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 13:57:43
Válasz
(-1)
-
sodi te alapvetően abban tévedsz, hogy azt hiszed a melóhely az apukád, aki megtanítja neked a dolgokat.

Nem a dolgokat, hanem hogy mit akarnak.
Az legyen már valahogy közölni. Szóban, írásban.

Mert ahhoz lehet viszonyatíni, hogy megfelelek-e.

Na filmnézés, csá.
Dec 19, 2017 13:57:43

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 13:58:52
Válasz
(5)
Az elmúlt 3 évben volt nem egy hasonló eset ott, ahol én dolgoztam, csak azok a figurák simán lusták voltak, nem ostobák és antiszociálisak. Akik nem rázódtak bele a céges környezetbe és a melócsába 3 hónap alatt, repültek, mert nemcsak feleslegesen kerültek pénzbe, de kibaszottul hátráltatták a csapatukat is.
Dec 19, 2017 13:58:52

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 14:00:00
Válasz
(2)
-
sodi te alapvetően abban tévedsz, hogy azt hiszed a melóhely az apukád, aki megtanítja neked a dolgokat.

Lásd a szignómat, ez Endre hitvallása már évek óta. Volt cég ami az anyukája volt, onnan is kibaszták (legutóbbi melócsá például).
Dec 19, 2017 14:00:00

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:00:12
Válasz
(1)
Legyen már valahogy közölve, na.

filmnéző SoDI a SoDI, csá-t mondó SoDI... a SoDI
Dec 19, 2017 14:00:12

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 14:02:17
Válasz
(12)
Gyagyás!
te azt próbálod nekünk bemasnizni hogy azért rúgtak ki mert kék labda helyett piros labdát gyártottál, mert nem mondta meg a főnökúr hogy kék kell.

Ezzel szemben a valóság, amit itt mindannyian leszűrtünk, hogy te defektes labdát gyártottál. Ennyi a sztori.
Dec 19, 2017 14:02:17

Szerző: - Dec 19, 2017 14:03:03
Válasz
(4)
SoDI
Nem a dolgokat, hanem hogy mit akarnak.
Az legyen már valahogy közölni. Szóban, írásban.

Mert ahhoz lehet viszonyatíni, hogy megfelelek-e.

Na filmnézés, csá.

az szerintem a te bajod, hogy nem érted meg a specifikációt. biztos vagyok benne, hogy érthetően lemagyarázták. az is a te bajod, hogy nem kérdezel vissza ha nem mindent értesz.

a melóhely nem az apukád. felnőtt emberrel akarnak együtt dolgozni aki megérti mi a feladat, vissza tud kérdezni, és megoldja a feladatot. ehelyett egy kisgyereket vettek fel. de mqjd rájönnek a hibára, és kibasznak.
Dec 19, 2017 14:03:03

Szerző: malmöi legendáré cigány Dec 19, 2017 14:03:18
Válasz
(6)
Sodi, mikor láttad utoljára Andit? Találkoztál vele mióta visszatértél Berlinbe?
Dec 19, 2017 14:03:18

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 14:05:34
Válasz
(4)
SoDI
Nem. De faszom, azért értsem már, hogy ízlésük szerint való-e, amit csinálok, vagy nem, mert különben hogyan feleljek meg annak.

Masnizol, korcs! Ugyan nem programozó vagyok, de annyira én is értek a dologhoz a munkámból kifolyólag, hogy tudjam, ez nem így van. A te kódoddal nem ízlésbeli kérdés volt, hanem minőségi! Szar, hibás, nem biztonságos, nem összeegyeztethető a keretrendszerrel stb. Nem amiatt basztak ki, mert nem tetszett nekik, ahogyan elnevezted a változókat, hanem azért, mert a munkád olyan nagy halom fos volt, hogy újra kellett írni nulláról, hahó!
Dec 19, 2017 14:05:34

Szerző: - Dec 19, 2017 14:06:23
Válasz
(8)
malmöi legendáré cigány
Sodi, mikor láttad utoljára Andit? Találkoztál vele mióta visszatértél Berlinbe?

tényleg, sneci! látogasd már meg andit, és dicsekedj el, hogy eddig kettőből kétszer rúgtak ki, és 2 milliós adósságot szedtél össze amióta kint vagy.

dicsekedj el neki a nemzetközi shikereddel!
Dec 19, 2017 14:06:23

Szerző: - Dec 19, 2017 14:09:12
Válasz
(2)
bárcsak tudná andi, hogy mekkora balfaszságokat csináltál. szerintem kibaszott nagyot röhögne. a németeden is.
Dec 19, 2017 14:09:12

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 14:10:20
Válasz
(9)
-
tényleg, sneci! látogasd már meg andit, és dicsekedj el, hogy eddig kettőből kétszer rúgtak ki, és 2 milliós adósságot szedtél össze amióta kint vagy.

dicsekedj el neki a nemzetközi shikereddel!

andit is hogy leszarozta már hogy valami nyírsági fruska vagy mi. aztán az a nyírségi fruska sokkal jobban beszél németül, miközben a diplomás ősökkel bíró sneci nem tudja magát felhozni a szír migri szintjére sem :D :D

Endi, ugye tudod, hogy szellemi képességek kapcsán az alsó kvartilisokban lehetsz valahol, a sötét parasztok szintjén.
Dec 19, 2017 14:10:20

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:11:23
Válasz
(-1)
trendbeli garázdaság
A te kódoddal nem ízlésbeli kérdés volt, hanem minőségi!

Jó, de a kódminőség egyrészt nem létező fogalom, másrészt összehasonlítási alap nélkül az, hogy valami "túl bonyolult" sem jelent semmit. Semmiféle megalapozott minőségi kifogást nem kaptam egyik helyről sem, ami jelentene valamit, és ez egyszerűen tény.

na filmnézés, csá
Dec 19, 2017 14:11:23

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 14:13:09
Válasz
(4)
Hogy nem kellettél nekik tovább, az azért eléggé magáért beszél, és ez egyszerűen tény :D
Dec 19, 2017 14:13:09

Szerző: - Dec 19, 2017 14:15:59
Válasz
(2)
SoDI
Jó, de a kódminőség egyrészt nem létező fogalom, másrészt összehasonlítási alap nélkül az, hogy valami "túl bonyolult" sem jelent semmit. Semmiféle megalapozott minőségi kifogást nem kaptam egyik helyről sem, ami jelentene valamit, és ez egyszerűen tény.

na filmnézés, csá

szerintem ez inkább azt jelenti, hogy két helyen sem értetted, mi a baj a kódoddal valójában, vagy értetted, de felmasniztad magadnak. vagy buta vagy, vagy hazudsz magadnak.
Dec 19, 2017 14:15:59

Szerző: broni Dec 19, 2017 14:16:17
Válasz
(14)
ilyen fasszal pornózni kell endre!!!!!!!!!!!!!!
Dec 19, 2017 14:16:17

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 14:19:59
Válasz
(4)
SoDI

na filmnézés, csá

LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Nincs több kérdésem. Te annyira nulla vagy szakmailag, hogy még azt sem érted meg, miért foskupac a munkád. Ha nem érted, mitől túl bonyolult egy kód, akkor szerintem váltsál szakmát. Azaz szerezz egyet, mert nincs olyanod egyelőre. Hónapjaid vannak hátra a német piacon.
Dec 19, 2017 14:19:59

Szerző: - Dec 19, 2017 14:29:19
Válasz
(6)
sneci, te azért vagy hülye, mert két kirúgás után is reménykedsz. már át kellett volna látnod, hogy te ide kevés vagy, és elkezdeni a stratégiaváltást. más meló, adatrögzítés, vagy bármi. ehelyett megvárod, míg kibasznak a harmadik melóból is. aztán már látni fogják mindenütt, hogy 2 év alatt 3 melód volt, és megbízhatatlan leszel bármelyik melóban.

neked előrelépést kellett volna produkálnod, csak annak az üteme kellett volna kérdéses legyen. ehelyett csúfosan beégtél, és kibasztak. ez lesz megint. csak hülye vagy ahhoz, hogy felismerd.
Dec 19, 2017 14:29:19

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Dec 19, 2017 14:30:46
Válasz
(2)
broni
ilyen fasszal pornózni kell endre!!!!!!!!!!!!!!

Ahhoz nem elég, ha pillanatokra áll fel...
Dec 19, 2017 14:30:46

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:30:54
Válasz
(-1)
-
szerintem ez inkább azt jelenti, hogy két helyen sem értetted, mi a baj a kódoddal valójában

Az, hogy valami szavak szintjén nem jelent semmit, nem jelenti azt, hogy a szavak mögött jelent is valamit.
Dec 19, 2017 14:30:54

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 14:31:48
Válasz
(6)
SoDI
Az, hogy valami szavak szintjén nem jelent semmit, nem jelenti azt, hogy a szavak mögött jelent is valamit.

Ez pl. mit is jelent?
Dec 19, 2017 14:31:48

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:32:38
Válasz
(-1)
-
sneci, te azért vagy hülye, mert két kirúgás után is reménykedsz.

Tudom, hogy egyre faszább vagyok.

Egyik helyen sem volt olyan írásos vagy szóbeli utasítás, vagy iránymutatás amit figyelmen kívül hagytam volna, márpedig a helyes munkavégzésnek a munkára vonatkozó szabályok betartása a garanciája.

Abból nem szabad kiindulni, hogy mivel ezek németek, terveznek bármit is, és tudják, mit akarnak, mert precízek.

Mert nem. :D
Dec 19, 2017 14:32:38

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:33:45
Válasz
(-1)
Hiénaverő
Ez pl. mit is jelent?

Hát hogy megérteni azt lehet, aminek van értelme.
Ha olyan fogalom van használva, ami nem létezik, annak nincs értelme.
Dec 19, 2017 14:33:45

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 14:34:03
Válasz
(7)
Fogyatékos vagy.
Dec 19, 2017 14:34:03

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:35:10
Válasz
(-1)
Mi a jó munka? Ha betartod, amit a szakmáról tanultál, plusz az aktuális melóra érvényes írásbeli és szóbali utasításokat. Pont. Ez meg megvolt. Minden más pedig ízlés kérdése, de majd januártól ennek a nyomon követésére is ügyelek.
Dec 19, 2017 14:35:10

Szerző: - Dec 19, 2017 14:37:30
Válasz
(4)
SoDI
Mi a jó munka? Ha betartod, amit a szakmáról tanultál, plusz az aktuális melóra érvényes írásbeli és szóbali utasításokat. Pont. Ez meg megvolt. Minden más pedig ízlés kérdése, de majd januártól ennek a nyomon követésére is ügyelek.

Nyelvtanilag betartotrad az utasításokat, de valójában nem, mert az eredmény egy kalap szar lett.
Dec 19, 2017 14:37:30

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:38:00
Válasz
(0)
Hiénaverő
Fogyatékos vagy.

Ráguglizol, és nincs olyan fogalom, hogy kódminőség.
A bonyolultság is egy konkrét algoritmikus vonatkozásában létező matematikai mérőszám csupán, egy kiterjedt osztály bonyolultsága csak pontos, meghatározott körülmények tekintetében értelmezhető. Ilyen volt is, leírva: tilos egy tagfüggvényen belül két önálló logikai műveletenél többet rakni. Ezt meg be is tarottam. Ezen túl tehát a bonyolultság kifejezés értelmát veszi. Hablaty. Nincs mögötte tartalom, csak egy hangsor, mint amikor a kacsa hápog, de ennyi.
Dec 19, 2017 14:38:00

Szerző: berlini mérleg Dec 19, 2017 14:38:27
Válasz
(9)
2 kirúgás + 2 millióval nagyobb adósság + továbbra is csapnivaló német nyelvtudás + kizáródott sérv + bárányhimlőtől kráteres arc + súlyosbodó alkoholizmus = SHIKER
Dec 19, 2017 14:38:27

Szerző: kábító pitonszag Dec 19, 2017 14:39:02
Válasz
(12)
SoDI

Gyagyás te vagy a legjobb példája annak, hogy 100-as IQ alatt miért nem érdemes erőltetni a programozói pályát.
Dec 19, 2017 14:39:02

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:39:11
Válasz
(-1)
-
Nyelvtanilag betartotrad az utasításokat, de valójában nem

De olyan meg nincs.

Ennyi. :)

na filmnézés, csá
Dec 19, 2017 14:39:11

Szerző: - Dec 19, 2017 14:39:14
Válasz
(8)
Érdekes, hogy itt milyen kurva okos vagy, de a főnök úrnak egyik helyen sem tudtad megvédeni a munkádat. Kiröhögték a masnidat.
Dec 19, 2017 14:39:14

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 14:39:15
Válasz
(3)
-
Nyelvtanilag betartotrad az utasításokat, de valójában nem, mert az eredmény egy kalap szar lett.

De hát csak nyelvtanilag kell betartani őket, Hahó! Az, hogy szar lett, az nem számít, a lényeg hogy a SoDI ki tudja matyarászni, hogy miért nem az ő hibája.
Dec 19, 2017 14:39:15

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 14:40:04
Válasz
(14)
SoDI
Ráguglizol, és nincs olyan fogalom, hogy kódminőség.

en.wikipedia.org/wiki/Software_quality

Nekem valahogy mégis első találatként szerepel. Mondjuk te nem tudsz angolul. Andi. Mindegy.
Dec 19, 2017 14:40:04

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:40:19
Válasz
(0)
-
Érdekes, hogy itt milyen kurva okos vagy, de a főnök úrnak egyik helyen sem tudtad megvédeni a munkádat.

Tudtam volna, ha nem vagyok távol.
Két hétig nem voltam jelen, épp ez volt a gond.
Utána már csak a következtetésekkel szembesítettek.
Dec 19, 2017 14:40:19

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 14:41:14
Válasz
(10)
Hiénaverő
De hát csak nyelvtanilag kell betartani őket, Hahó! Az, hogy szar lett, az nem számít, a lényeg hogy a SoDI ki tudja matyarászni, hogy miért nem az ő hibája.

Sodikának megmondták, hogy időben be kell érni a munkahelyre. De azt nem, hogy milyen időben! Ő például mindig rossz időben ért be, tehát nyelvtanilag minden natyon rendben volt LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Dec 19, 2017 14:41:14

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:41:24
Válasz
(0)
trendbeli garázdaság

Nekem valahogy mégis első találatként szerepel.

Jó, de ez nem kód, hanem a működő szoftver minősége.

Más.

na filmnézés, csá
Dec 19, 2017 14:41:24

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 14:42:28
Válasz
(3)
SoDI

Nem az utolsó két hét lógás miatt kellett újraírni az elejétől a kódodat, hanem mert az egész egy rakás szar volt. És ezzel még a szír Ahmed is egyetért.
Dec 19, 2017 14:42:28

Szerző: SoDI Dec 19, 2017 14:43:59
Válasz
(-1)
trendbeli garázdaság
Nem az utolsó két hét lógás miatt kellett újraírni az elejétől a kódodat, hanem mert az egész egy rakás szar volt.

Ez meg a vélemény, amit a bárányhimlő miatt volt alkalmam megcáfolni, ergo a betegségem miatt rúgtak ki.

na film, csá
Dec 19, 2017 14:43:59

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 14:44:19
Válasz
(12)
SoDI
Jó, de ez nem kód, hanem a működő szoftver minősége.

Más.

na filmnézés, csá

Nyelvtanilag igazad van, hiszen a kód csak egy része a szoftvernek, csak hát a főnökurak nem nyelvészek, hanem informatikusok LOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Egyébként meg:
www.quora.com/How-do-you-define-code-quality

Code that is thrown away tomorrow: Low quality.

Ez elég pontosan összefoglalja a munkádat, korcs.
Dec 19, 2017 14:44:19

Szerző: trendbeli garázdaság Dec 19, 2017 14:46:09
Válasz
(5)
SoDI
Ez meg a vélemény, amit a bárányhimlő miatt volt alkalmam megcáfolni, ergo a betegségem miatt rúgtak ki.

na film, csá

Akkor nincs más hátra, itt bizony perelni kell!
Viszont arra válaszolj már, Púp, hogy ha csak az utolsó két hét lógása miatt basztak ki, ami egyébként a munkaszerződés megszegése volt részedről, tehát jogosan tették, akkor miért kellett újraírni az EGÉSZ kódodat? LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Dec 19, 2017 14:46:09

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 19, 2017 14:47:04
Válasz
(10)
SoDI

Vagy csak a főnökurakat nem érdekelte a mentegetőzésed, mert évi 36000 EUR-t költöttek rád. Ennyi kárt okoztál a cégnek, mert a szarod használhatatlan lett.
Dec 19, 2017 14:47:04

Szerző: - Dec 19, 2017 14:47:15
Válasz
(1)
SoDI

Dehát akkor még megvédhetted volna az álláspontodat. Ha igazad lett volna akkor nem rúgnak ki. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 19, 2017 14:47:15

Szerző: eladóSODIk Dec 19, 2017 14:48:17
Válasz
(6)
előbb még a nyelvtudás most meg a betegség miatt rúgtak ki.
púp, legalább egy fórumoldalon belül ne hazudj mást. ha csúcsra járatod az autifüst-géped akkor le fog égni, mint te a kódoddal :D
Dec 19, 2017 14:48:17

Szerző: - Dec 19, 2017 14:50:57
Válasz
(3)
Sneci bárhogy is masnizol, kettőből két helyen nem tudtál megfelelni az elvárásoknak.
Dec 19, 2017 14:50:57
« 4722 4723 4724 4725 4726 4727 4728 4729 4730 4731 »
1735590 komment.

128 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™