Nehéz kérdés, én amit a TheVR-osok csinálnak, nem biztos, hogy bírnám. Szóval inkább építkezem a saját tempómban.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A SoDI beszél csatorna se volt sikeres.
Hónapokig csináltam napi szinten.
www.youtube.com/channel/UCMT2lwCPfQZIV8unfGMthPw
Ezért kezdtem vlogolni inkább.
csalás hát, jól gondolod
de most tuti lenne a pénz, de a fele időben más által meghatározott tartalmat kéne adnod, kérdésekre válaszolni, bebaszni, ismerkedni stb semmi törvénytelen vagy perverz azt csinálhatod a saját csatornáidon.
www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsegturizmus/3036/szaunazas-es-egeszsegi-allapot
Ajánlom az alkoholfogyasztással kapcsolatos részt
Ez egy 7 éves gép, de majd veszek másikat is.
Ugyanakkor ez már nem fullHD videók vágására való.
na csá
Azt ne felejtsük el, hogy az észeren lerenderelni sem 2 perc egy flokk epizódot. El nem tudom képzelni mekkora szopás lehet a sávokat mozgatni, editálni..
szavanként kell összevágni, h stimmeljen minden hazugság :)
lassan betűnként. iszonyatosan leépült a vadászbika
2-3 perces részleteket készítek el, aztán azokat vágom a végén egybe. Egy 20 perc körüli epizód kb. 10 ilyen külön elkészített részletből áll. Így még éppen kezelhetőek a gép korlátai.
a gyengélkedő piton merevedik, amikor 100x megnézed magad, te önimádó faszkalap? :)
már azt is közvetíteni kéne élőben ahogy vágod a flogot. mi őrjöngések mehetnek ott? nagyobb nézettsége lenne kandikamerával mint a flognak, erre pénzt is tennék
sztem ne riasszuk el tőle. egy-két százast megérne.
Szopóálarc.
a szaunaban bevalt.
első nap a melóhelyen elég komoly entrée lenne
játékok, kütyük. konzumidióta vagy.
Nagyon sok mindent nem értek a snecológiában, és talán jobb is, hogy nem tudom megközelíteni sem a retardlogikát.
De minden közül az az egyik legdurvább misztérium, hogy miközben euróezreket költ olyan PS játékokra meg filmekre, amiket ki se bont, 10 hónapja fizeti a kondibérletet egy olyan helyre, ahová eddig talán kétszer ment el, meg havi 4-500 eurót simán elkölt szanuára, addig arra az egy dologra, ami azonnali és érezhető életminőség-javulást jelentene, na arra nem költ egy fillért sem.
Inkább szenved a 7 éves, minden tekintetben leharcolt, ifjú korában is középszar laptoppal, amit már csak a szik(!)szalag tart össze, minthogy végre venne magának valami rendes gépet.
Csak abból a 800 euróból, amit augusztusban elköltött PS4 játékokra, vehetett volna egy olyan gépet, ami körök verne a mostanira.
pedig olyan sodi a sodi. A geciszippantó.
az acert nem látják, ha meg egy gépet venne akkor azzal csak egyszer lehet dicsekedni, míg a több tucat felesleges - de sneci által menőnek tartott - játékkal, szaunázással lehet.
a retardok mindig irracionalis donteseket hoznak.
malacz sem lapult meg es kussol, hanem a neten vetit es okoskodik.
Jön még geci a pitonból? A sok faszveréstől ki fog merülni...
Asodinak 15 év lemaradást kell bepótolnia játékok terén. Ez mindennél fontosabb. Evidenciák.
sztem már az old school recskamaratonokat sem képes hozni. undorító látvány lehet vágásokkal tarkítva az a púpos torz, ostobán vigyorgó veknifej a lógó pitonnal. de mostantól minden jó lesz, heti három gyúrás, kiszálkásodik a sodi
takarodj vágni kutya!
Kinek kellenek a modern szutykok?
pazar anyag. le kéne írnia egy igazi kutatónak.
A legjobb akkor is az volt, amikor Endre védelmi pénzt ajánlott fel ál-Sherlock Porksnak. :)
Miért betegednél le? Szarból vagy?
de ez valahol meg kell, hogy letyen. az a pár száz komment valami hihetetlen.
Azért a "hu hu húszezer" ft-os szóbeli szerződés is adta az ívet rendesen. Jó így visszatekinteni az elmúlt évek mélytorkoztatásaira.
Még a végén az anyjának is jutna v.mi. Akkor már inkább kinyitja a gázt.
Nem mindegy?
a gecifoltos asztalnak mindegy. Angyi.
mióta? amióta apád pilóta, hehe
www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3300
valahol itt van, profibbak rá tudnak közelíteni. érdemes lepörgetni, voltak kacagások
Anyád nyugdíja kevesebb, mint 80? Ez igen recskagép, azt tudod ugye, hogy ebbe a nyomorba is te raktad be? Elégedett vagy legalább? Támogatását hogy tervezed? Mert azt még te sem gondolhatod komolyan, hogy ebből megél. Jönnek majd megint a köztartozások és pillanatok alatt az utcán lesz!! Komolyan a hálátlanságnak te lehetnél a mértékegysége.
Miféle "nyomor"? Annak a háznak a rezsije kb. 20 ezer.
Marad majdnem napi 2 ezer forintja csak kajára.
Hülye vagy. Adott körülmények között pont elég az.
Egy nyugdíjas nem csinál köztartozásokat.
Még ő mondja nekem, hogy ne nagyon aggódjam túl a régi tartozásaimat, mert "mostanában már akár egy év után is elavultatja a NAV ezeket". Ő már csak tudja. :-)
Meg van kevés mellékes, ezzel már elvan, mondom.
Elyoutube-ozgat, elnetezget, elcicázgat, szereti.
válaszolj!
Amióta kijöttem.
Nagyjából.
Mert itt hogyan?
Kurvát nem fogok, azok emberi WC-k.
Hatalmas igényeid vannak. Mi lesz a szuperbével és a medencés irodával?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Gyagyás, az ilyen arcoskodásaid miatt szoktál faszerdőt kapni. Szeretnél egyet újévre is?
Az más kérdés, hogy ettől is messze vagyok, maradj már.
De a lényeget érted. Így még én is ellennék, ennyi.
(merthogy nulla forint passzív jövedelmem van, saját tulajdonú ingatlan nélkül, azért)
Mondom, ezzel ott még én is ellennék.
Marajd már
na folytatom a vlogvágást, csá
nehogy azt mondd már, hogy előtte dugtál. kit? a szexnagyit?
Nem tudom, hol van.
Rokonok nem adnak értelmes választ.
a gáz fasza, részegen én is többszőr megpróbáltam vasfűrészel a csövet elvágni, hogy felrobanccsam a lakást, csak anyám mindig közbelépett....vagy a rendőrök, akiket kihívott...
sztem a cicákkal, ha a villany, net, víz, csatorna és fútés kijön húsz ropiból.
Tehát nyilvános WC-be sem szarsz?
lolbazmeg! és akkor ennyi? megvonod a vállad, hogy jó, akkor nem tudom hol van az apám, játszok tovább?
és te tartod magad konzervatívnak, meg kereszténynek? hát rosszabb vagy, mint bármelyik randon szélsőliberális, drogos junkie.
neked ennyi a család.
Felhívod és megkérdezed. Tudod, mi az a telefon?
Ott vannak a cicák. Maradj már.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Te ocsmany geciputtony! Az nincs 7 euro. Te fos.
Szerző:
Magyarósi Csaba
Dec 29, 2017 13:29:08
Válasz
(3)
recskás, havi fix két kilóért vállalnál flokker melót? mondjuk heti 20 óra kontent. ennek a felével te rendelkezel a felével a kiadó.
Dec 29, 2017 13:29:08
sodika
Dec 29, 2017 13:32:15
recskás, havi fix két kilóért vállalnál flokker melót? mondjuk heti 20 óra kontent. ennek a felével te rendelkezel a felével a kiadó.
Nehéz kérdés, én amit a TheVR-osok csinálnak, nem biztos, hogy bírnám. Szóval inkább építkezem a saját tempómban.
Dec 29, 2017 13:32:15
-
Dec 29, 2017 13:37:54
hagyjátok már vágni azt a kibaszott vekniflokkot
Dec 29, 2017 13:37:54
sodika
Dec 29, 2017 13:37:59
Tehát amit ők csinálnak, az inkább egy napi tévéműsor, de a neten. Én ugyanezt nem tudnám.
Dec 29, 2017 13:37:59
Magyarósi Csaba
Dec 29, 2017 13:41:54
ugyanúgy a koszfészkedből kéne adnod, játszanál, kommentálnád a világ fejleményeit, beszámolnál a trolljaidról, lenne végre komolyabb nézettséged egy-két hónap után szarrá keresnéd magad. havi két kiló kezdésnek, heti 20 óráért. nem ezt akartad amikor flokolni kezdtél?
Dec 29, 2017 13:41:54
sodika
Dec 29, 2017 13:42:24
Ez szerintetek csalás? Vagy miért ilyen olcsó?
www.camforpro.com/feiyu-tech-steadycam-fy-g3-3-axis-ultra-handheld-gimbal/
Ez jó gimbal 2-300 eurónál kezdődik, nem?
na mindegy, vlogvágás, csá
www.camforpro.com/feiyu-tech-steadycam-fy-g3-3-axis-ultra-handheld-gimbal/
Dec 29, 2017 13:42:24
sodika
Dec 29, 2017 13:43:38
ugyanúgy a koszfészkedből kéne adnod, játszanál, kommentálnád a világ fejleményeit, beszámolnál a trolljaidról
www.youtube.com/channel/UCMT2lwCPfQZIV8unfGMthPw
Dec 29, 2017 13:43:38
Magyarósi Csaba
Dec 29, 2017 13:44:37
Ez szerintetek csalás? Vagy miért ilyen olcsó?
camforpro.com/feiyu-tech-steadycam-fy-g3-3-axis-ultra-handheld-gimbal/
camforpro.com/feiyu-tech-steadycam-fy-g3-3-axis-ultra-handheld-gimbal/
csalás hát, jól gondolod
Dec 29, 2017 13:44:37
sodika
Dec 29, 2017 13:44:49
37 feliratkozó
www.youtube.com/channel/UCMT2lwCPfQZIV8unfGMthPw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Nem hiába hagytam azt abba.
A vlog legalább életképesebb forma.
www.youtube.com/channel/UCMT2lwCPfQZIV8unfGMthPw/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Nem hiába hagytam azt abba.
A vlog legalább életképesebb forma.
Dec 29, 2017 13:44:49
Magyarósi Csaba
Dec 29, 2017 13:48:22
youtube.com/channel/UCMT2lwCPfQZIV8unfGMthPw
youtube.com/channel/UCMT2lwCPfQZIV8unfGMthPw
de most tuti lenne a pénz, de a fele időben más által meghatározott tartalmat kéne adnod, kérdésekre válaszolni, bebaszni, ismerkedni stb semmi törvénytelen vagy perverz azt csinálhatod a saját csatornáidon.
Dec 29, 2017 13:48:22
#
Dec 29, 2017 13:49:16
Miről beszélsz? A szaunázás az pont hogy ERŐSÍTI az immunrendszert. :))
www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsegturizmus/3036/szaunazas-es-egeszsegi-allapot
Ajánlom az alkoholfogyasztással kapcsolatos részt
Dec 29, 2017 13:49:16
Magyarósi Csaba
Dec 29, 2017 13:49:36
inkább vágd a flokot
Dec 29, 2017 13:49:36
sodika
Dec 29, 2017 13:49:46
Túl sok és meghatározott idő.
Nem az én stílusom.
Na vlogvágás, csá
Nem az én stílusom.
Na vlogvágás, csá
Dec 29, 2017 13:49:46
Magyarósi Csaba
Dec 29, 2017 13:52:40
10 órát kell vágni a flokot. hány óra lehet a nyers anyag?
Dec 29, 2017 13:52:40
sodika
Dec 29, 2017 13:55:59
na csá
Dec 29, 2017 13:55:59
#
Dec 29, 2017 13:56:19
Azt ne felejtsük el, hogy az észeren lerenderelni sem 2 perc egy flokk epizódot. El nem tudom képzelni mekkora szopás lehet a sávokat mozgatni, editálni..
Dec 29, 2017 13:56:19
Dec 29, 2017 13:57:06
whaterdélyben milyen az idő, esett sok hó? elképzelem ahogy a malatz egy ázsiai-négus meleg párnak takarítja a havat, viszi ki a szemetét. ez shiker!
Dec 29, 2017 13:57:06
xray
Dec 29, 2017 13:57:28
Dec 29, 2017 13:57:28
Dec 29, 2017 13:58:58
lassan betűnként. iszonyatosan leépült a vadászbika
Dec 29, 2017 13:58:58
sodika
Dec 29, 2017 14:05:16
2-3 perces részleteket készítek el, aztán azokat vágom a végén egybe. Egy 20 perc körüli epizód kb. 10 ilyen külön elkészített részletből áll. Így még éppen kezelhetőek a gép korlátai.
Dec 29, 2017 14:05:16
sodika
Dec 29, 2017 14:06:31
Tehát ilyenkor egymástól függetlenül lényegében 8-10 különálló 2-3 perces vlogot készítek, és azokat vágom utána egybe egy heti epizóddá.
Azért tart ilyen sokáig.
na csá
Azért tart ilyen sokáig.
na csá
Dec 29, 2017 14:06:31
Dec 29, 2017 14:08:35
a t. trollokat kérdezem mit javasolnának sneci arcára? menjen kozmetikushoz? vagy az csak divatmajomság? növesszen szakállt? műtét dr. leckternél? valamit kezdeni kellene vele.
Dec 29, 2017 14:08:35
xray
Dec 29, 2017 14:10:11
Tehát ilyenkor egymástól függetlenül lényegében 8-10 különálló 2-3 perces vlogot készítek, és azokat vágom utána egybe egy heti epizóddá.
Azért tart ilyen sokáig.
na csá
Azért tart ilyen sokáig.
na csá
a gyengélkedő piton merevedik, amikor 100x megnézed magad, te önimádó faszkalap? :)
Dec 29, 2017 14:10:11
feltörést tagadni!
Dec 29, 2017 14:12:52
Azért tart ilyen sokáig.
na csá
Azért tart ilyen sokáig.
na csá
már azt is közvetíteni kéne élőben ahogy vágod a flogot. mi őrjöngések mehetnek ott? nagyobb nézettsége lenne kandikamerával mint a flognak, erre pénzt is tennék
Dec 29, 2017 14:12:52
gergő kitaposott nadrágja
Dec 29, 2017 14:16:08
gnóm az új helyre tényleg kéne egy kozmetikai kezelés, fodrász, tudod az első benyomás
Dec 29, 2017 14:16:08
xray
Dec 29, 2017 14:36:03
gnóm az új helyre tényleg kéne egy kozmetikai kezelés, fodrász, tudod az első benyomás
sneci pofázmányát a kozmetikus egy havi keresetéből nem tudná közösségi mutatkozásra alkalmas állapotba hozni. Dec 29, 2017 14:36:03
gergő kitaposott nadrágja
Dec 29, 2017 14:39:19
sneci pofázmányát a kozmetikus egy havi keresetéből nem tudná közösségi mutatkozásra alkalmas állapotba hozni.
sztem ne riasszuk el tőle. egy-két százast megérne.
Dec 29, 2017 14:39:19
nájkszöll
Dec 29, 2017 14:40:20
Haha, nem is emlékeztem, hogy ez a klasszik a vágatlan csatornáján volt (időt is linkeltem):
www.youtube.com/watch?v=enYB63X0mV4&t=1m21s
www.youtube.com/watch?v=enYB63X0mV4&t=1m21s
Dec 29, 2017 14:40:20
sexopa
Dec 29, 2017 14:41:25
a t. trollokat kérdezem mit javasolnának sneci arcára? menjen kozmetikushoz? vagy az csak divatmajomság? növesszen szakállt? műtét dr. leckternél? valamit kezdeni kellene vele.
Szopóálarc.
a szaunaban bevalt.
Dec 29, 2017 14:41:25
Brian
Dec 29, 2017 14:42:55
sodi, akarsz körszakállt?
Dec 29, 2017 14:42:55
Dec 29, 2017 14:44:32
Szopóálarc.
a szaunaban bevalt.
a szaunaban bevalt.
Dec 29, 2017 14:44:32
-
Dec 29, 2017 14:46:39
Semmi, de most még nem is gond.
Mert minek tulajdon? Nem vagyok materialista.
Mert minek tulajdon? Nem vagyok materialista.
játékok, kütyük. konzumidióta vagy.
Dec 29, 2017 14:46:39
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 14:53:00
na csá
na csá
Nagyon sok mindent nem értek a snecológiában, és talán jobb is, hogy nem tudom megközelíteni sem a retardlogikát.
De minden közül az az egyik legdurvább misztérium, hogy miközben euróezreket költ olyan PS játékokra meg filmekre, amiket ki se bont, 10 hónapja fizeti a kondibérletet egy olyan helyre, ahová eddig talán kétszer ment el, meg havi 4-500 eurót simán elkölt szanuára, addig arra az egy dologra, ami azonnali és érezhető életminőség-javulást jelentene, na arra nem költ egy fillért sem.
Inkább szenved a 7 éves, minden tekintetben leharcolt, ifjú korában is középszar laptoppal, amit már csak a szik(!)szalag tart össze, minthogy végre venne magának valami rendes gépet.
Csak abból a 800 euróból, amit augusztusban elköltött PS4 játékokra, vehetett volna egy olyan gépet, ami körök verne a mostanira.
Dec 29, 2017 14:53:00
sexopa
Dec 29, 2017 14:58:02
pedig olyan sodi a sodi. A geciszippantó.
Dec 29, 2017 14:58:02
dicsekvési kényszer
Dec 29, 2017 14:58:34
az acert nem látják, ha meg egy gépet venne akkor azzal csak egyszer lehet dicsekedni, míg a több tucat felesleges - de sneci által menőnek tartott - játékkal, szaunázással lehet.
Dec 29, 2017 14:58:34
Schwezoff David
Dec 29, 2017 14:59:31
a retardok mindig irracionalis donteseket hoznak.
malacz sem lapult meg es kussol, hanem a neten vetit es okoskodik.
Dec 29, 2017 14:59:31
púp-orr-sérvész
Dec 29, 2017 15:06:23
Segély csak a decemberi szabadságom idejére volt, meló van, család ráér, Berlin fasza.
Dec 29, 2017 15:06:23
Kalidesi Béla
Dec 29, 2017 15:06:33
Endi, nem érdekel egy erőmű a vloggerkedéshez? Szponzor odaadná, csak mondani kéne a nevét néhányszor.
Dec 29, 2017 15:06:33
-
Dec 29, 2017 15:10:17
Asodinak 15 év lemaradást kell bepótolnia játékok terén. Ez mindennél fontosabb. Evidenciák.
Dec 29, 2017 15:10:17
Dec 29, 2017 15:11:39
sztem már az old school recskamaratonokat sem képes hozni. undorító látvány lehet vágásokkal tarkítva az a púpos torz, ostobán vigyorgó veknifej a lógó pitonnal. de mostantól minden jó lesz, heti három gyúrás, kiszálkásodik a sodi
Dec 29, 2017 15:11:39
sodika
Dec 29, 2017 15:13:37
Majd lesz gép is.
Megvárom, tavaszig milyen fejlesztések jönnek még, meg minden.
na csá
na csá
Dec 29, 2017 15:13:37
farkasanyó
Dec 29, 2017 15:16:07
Majd lesz gép is.
na csá
na csá
takarodj vágni kutya!
Dec 29, 2017 15:16:07
-
Dec 29, 2017 15:23:44
gólyáknak!
itt a nagy klasszikus, zsneci vs malacz fight alis zacskócsörgés hangfelvétele: www.youtube.com/watch?v=N6uYWRn9ibE
istenem mit meg nem adnék egy videóért :D
szerintem a púpos maga alá szart akkor, most pedig itt szopkodja a támadóját.
itt a nagy klasszikus, zsneci vs malacz fight alis zacskócsörgés hangfelvétele: www.youtube.com/watch?v=N6uYWRn9ibE
Dec 29, 2017 15:23:44
védelmi pénz, részletekbe
Dec 29, 2017 15:28:26
:DDD pompás anyag! és az idei évadzáró tényleg könnyen bevonzhat pár gólyát. még az is lehet, hogy snecit hamarabb kirúgják, mint hogy a malatzot letartóztatják.
Dec 29, 2017 15:28:26
-
Dec 29, 2017 15:38:45
Majd lesz gép is.
na csá
na csá
Kinek kellenek a modern szutykok?
Dec 29, 2017 15:38:45
-
Dec 29, 2017 15:44:52
Dec 29, 2017 15:44:52
pajpan fatyok
Dec 29, 2017 15:47:39
pazar anyag. le kéne írnia egy igazi kutatónak.
Dec 29, 2017 15:47:39
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 15:50:07
gólyáknak!
itt a nagy klasszikus, zsneci vs malacz fight alis zacskócsörgés hangfelvétele: youtube.com/watch?v=N6uYWRn9ibE
itt a nagy klasszikus, zsneci vs malacz fight alis zacskócsörgés hangfelvétele: youtube.com/watch?v=N6uYWRn9ibE
A legjobb akkor is az volt, amikor Endre védelmi pénzt ajánlott fel ál-Sherlock Porksnak. :)
Dec 29, 2017 15:50:07
-
Dec 29, 2017 15:51:00
Szart érek a német állam havi 50 eurójával, ha korábban lebetegszem, ott marad a pénz.
Miért betegednél le? Szarból vagy?
Dec 29, 2017 15:51:00
pajpan fatyok
Dec 29, 2017 15:52:17
de ez valahol meg kell, hogy letyen. az a pár száz komment valami hihetetlen.
Dec 29, 2017 15:52:17
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 16:05:58
Endre, az kivételesen racionális döntés a részedről, hogy nem gyűjtesz a nyugdíjra, mert aligha éred meg az 50-et.
Dec 29, 2017 16:05:58
Örebro
(
x17)
Dec 29, 2017 16:21:21
x17)
gyagyås, emlekszel arra, amikor hivatlanul megjelentel az andinål? en tisztån emlekszem a szitura, kurva jot mulattunk rajta az andival, tudod akit te budös kurvånak hivsz! Azt mondja az andi, hogy lecsökkentek a leskelödeseid. en javallom menj batrán be az uzletbe, mår uj pasija van, biztos bemutát neki is!!!!
-
Dec 29, 2017 16:29:34
Azért a "hu hu húszezer" ft-os szóbeli szerződés is adta az ívet rendesen. Jó így visszatekinteni az elmúlt évek mélytorkoztatásaira.
Dec 29, 2017 16:29:34
-
Dec 29, 2017 16:30:52
Endre, az kivételesen racionális döntés a részedről, hogy nem gyűjtesz a nyugdíjra, mert aligha éred meg az 50-et.
Még a végén az anyjának is jutna v.mi. Akkor már inkább kinyitja a gázt.
Dec 29, 2017 16:30:52
-
Dec 29, 2017 16:33:20
Sodi annak utána néztél már, hogy nem vagy-e esetleg steril. Nem csodalkéznék ha kiderülne, hogy vaktölténnyel lövöldözöl.
Dec 29, 2017 16:33:20
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 29, 2017 16:36:22
Sodi annak utána néztél már, hogy nem vagy-e esetleg steril. Nem csodalkéznék ha kiderülne, hogy vaktölténnyel lövöldözöl.
Nem mindegy?
Dec 29, 2017 16:36:22
-
Dec 29, 2017 16:39:02
Sodi mióta nem basztál nőt?
Dec 29, 2017 16:39:02
Schwezoff David
Dec 29, 2017 16:40:03
a gecifoltos asztalnak mindegy. Angyi.
Dec 29, 2017 16:40:03
tyodika
Dec 29, 2017 16:40:43
mióta? amióta apád pilóta, hehe
Dec 29, 2017 16:40:43
Dec 29, 2017 16:42:05
www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Dec 29, 2017 16:42:05
broni
Dec 29, 2017 16:51:19
anyám mindennap megnézi a recskavideót.
Dec 29, 2017 16:51:19
Dec 29, 2017 16:51:25
gyagyås, emlekszel arra, amikor hivatlanul megjelentel az andinål? en tisztån emlekszem a szitura, kurva jot mulattunk rajta az andival, tudod akit te budös kurvånak hivsz! Azt mondja az andi, hogy lecsökkentek a leskelödeseid. en javallom menj batrán be az uzletbe, mår uj pasija van, biztos bemutát neki is!!!!
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3300
valahol itt van, profibbak rá tudnak közelíteni. érdemes lepörgetni, voltak kacagások
Dec 29, 2017 16:51:25
-
Dec 29, 2017 17:02:38
levelező trolléga!
ha van kedved még küldd elöide is a malaczos levelet:
[email protected]
[email protected]
ha van kedved még küldd elöide is a malaczos levelet:
[email protected]
[email protected]
Dec 29, 2017 17:02:38
Kiss Kender Farkas
Dec 29, 2017 17:04:54
Egyébként tényleg az újszászi nyomorgás lenne az alternatíva, és hogy örülnék a 100 ezer feletti bevételű hónapoknak, de a 80 ezerrel már hátradőlnék, hogy jól van ez, mert magasabb, mint anyám nyugdíja.
Anyád nyugdíja kevesebb, mint 80? Ez igen recskagép, azt tudod ugye, hogy ebbe a nyomorba is te raktad be? Elégedett vagy legalább? Támogatását hogy tervezed? Mert azt még te sem gondolhatod komolyan, hogy ebből megél. Jönnek majd megint a köztartozások és pillanatok alatt az utcán lesz!! Komolyan a hálátlanságnak te lehetnél a mértékegysége.
Dec 29, 2017 17:04:54
sodika
Dec 29, 2017 17:06:19
Anyád nyugdíja kevesebb, mint 80? Ez igen recskagép, azt tudod ugye, hogy ebbe a nyomorba is te raktad be?
Dec 29, 2017 17:06:19
sodika
Dec 29, 2017 17:07:35
Jönnek majd megint a köztartozások és pillanatok alatt az utcán lesz!
Egy nyugdíjas nem csinál köztartozásokat.
Még ő mondja nekem, hogy ne nagyon aggódjam túl a régi tartozásaimat, mert "mostanában már akár egy év után is elavultatja a NAV ezeket". Ő már csak tudja. :-)
Dec 29, 2017 17:07:35
sodika
Dec 29, 2017 17:08:57
Meg mellette azért vállal 20-30 ezrekért könyvelést egy barátnőjének megsegítve, szóval elvan már, eddig a pontig kellett csak elsegítenem.
Dec 29, 2017 17:08:57
-
Dec 29, 2017 17:08:58
napi 2 rugó kajára? és azon felül nem költ semmire? te teljesen hülye vagy?
Dec 29, 2017 17:08:58
-
Dec 29, 2017 17:10:49
mekkora arcod volt, hogy anyád mennyit keres ügyvédként, és most tessék, nyomorog, mint a putris cigányok.:)))
Dec 29, 2017 17:10:49
sodika
Dec 29, 2017 17:11:17
napi 2 rugó kajára? és azon felül nem költ semmire? te teljesen hülye vagy?
Meg van kevés mellékes, ezzel már elvan, mondom.
Elyoutube-ozgat, elnetezget, elcicázgat, szereti.
Dec 29, 2017 17:11:17
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2017 17:11:28
x17)
Miről megy ott a fűtés? Mert akármiről, annak az átalnya is magasabb már alapból mint 20.000 FT.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Dec 29, 2017 17:11:35
válaszolj!
Dec 29, 2017 17:11:35
sodika
Dec 29, 2017 17:12:15
Ha fixben jönne ennyi, meló nélkül, még én is ellennék ennyiből ott, maradj már.
Dec 29, 2017 17:12:15
sodika
Dec 29, 2017 17:12:52
válaszolj!
Amióta kijöttem.
Nagyjából.
Mert itt hogyan?
Dec 29, 2017 17:12:52
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2017 17:13:22
x17)
Ha fixben jönne ennyi, meló nélkül, még én is ellennék ennyiből ott, maradj már.
-
Dec 29, 2017 17:14:24
szépen tönkre tetted anyád öregségét, recsító! rád költötte a vagyonát, eladta miattad a családi ingatlanokat, és most nyomorog. te meg költöd a milliókat haszontalan játékokra.
Dec 29, 2017 17:14:24
stressznélküli nyugi
Dec 29, 2017 17:14:55
Gyagyás, az ilyen arcoskodásaid miatt szoktál faszerdőt kapni. Szeretnél egyet újévre is?
Dec 29, 2017 17:14:55
sodika
Dec 29, 2017 17:15:07
Az más kérdés, hogy ettől is messze vagyok, maradj már.
De a lényeget érted. Így még én is ellennék, ennyi.
(merthogy nulla forint passzív jövedelmem van, saját tulajdonú ingatlan nélkül, azért)
Dec 29, 2017 17:15:07
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2017 17:15:33
x17)
Gyöngyi is jó hülye volt. Már 20 évesen gyámság alá akarta helyeztetni a recskást, erre szigorú kontroll helyett még elbaszta rá 2 lakás árát.
sodika
Dec 29, 2017 17:15:43
Gyagyás, az ilyen arcoskodásaid miatt szoktál faszerdőt kapni.
Mondom, ezzel ott még én is ellennék.
Marajd már
na folytatom a vlogvágást, csá
Dec 29, 2017 17:15:43
-
Dec 29, 2017 17:15:47
Amióta kijöttem.
Nagyjából.
Mert itt hogyan?
Nagyjából.
Mert itt hogyan?
nehogy azt mondd már, hogy előtte dugtál. kit? a szexnagyit?
Dec 29, 2017 17:15:47
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2017 17:16:15
x17)
Mivel fűt anyád? Fával? Vagy megint villanyradiátor van mint a pátyi haciendán?
-
Dec 29, 2017 17:17:20
sneci, ugye megint nem látogattad meg apádat karácsonykor? mióta nem láttad? 5-6 éve?
sodika
gáz van, de nem fűti agyon
és egész évre elosztva fizeti
sodika
Dec 29, 2017 17:17:41
sneci, ugye megint nem látogattad meg apádat karácsonykor? mióta nem láttad? 5-6 éve?
Nem tudom, hol van.
Dec 29, 2017 17:17:41
Hiénaverő
(
x17)
Dec 29, 2017 17:19:17
x17)
Mi is a púpszászi rejszbunker pontos címe?
broni
Dec 29, 2017 17:19:39
gáz van, de nem fűti agyon
a gáz fasza, részegen én is többszőr megpróbáltam vasfűrészel a csövet elvágni, hogy felrobanccsam a lakást, csak anyám mindig közbelépett....vagy a rendőrök, akiket kihívott...
Dec 29, 2017 17:19:39
Dec 29, 2017 17:19:50
Mivel fűt anyád? Fával? Vagy megint villanyradiátor van mint a pátyi haciendán?
sztem a cicákkal, ha a villany, net, víz, csatorna és fútés kijön húsz ropiból.
Dec 29, 2017 17:19:50
-
Dec 29, 2017 17:21:51
Amióta kijöttem.
Nagyjából.
Mert itt hogyan?
Nagyjából.
Mert itt hogyan?
Tehát nyilvános WC-be sem szarsz?
Dec 29, 2017 17:21:51
-
Dec 29, 2017 17:22:13
Nem tudom, hol van.
lolbazmeg! és akkor ennyi? megvonod a vállad, hogy jó, akkor nem tudom hol van az apám, játszok tovább?
és te tartod magad konzervatívnak, meg kereszténynek? hát rosszabb vagy, mint bármelyik randon szélsőliberális, drogos junkie.
neked ennyi a család.
Dec 29, 2017 17:22:13
-
Dec 29, 2017 17:23:21
Nem tudom, hol van.
Felhívod és megkérdezed. Tudod, mi az a telefon?
Dec 29, 2017 17:23:21
Torgyán József
Dec 29, 2017 17:24:46
Isten, haza, család!
Takarodj meglátogatni a beteg apádat!
Takarodj meglátogatni a beteg apádat!
Dec 29, 2017 17:24:46
anna
Dec 29, 2017 17:31:16
Anyádnak nem hiányoznak az onokák?
Dec 29, 2017 17:31:16
broni
Dec 29, 2017 17:33:28
egy csomó ismerősöm van, aki külföldön melózik, oszt baszik a szüleire.meg hány fiatal az országban.
Dec 29, 2017 17:33:28
-
Dec 29, 2017 17:33:33
Akkor bezzeg érdekelt hol az apád amikor neked ajándékozott mai értéken kb. 40 milliós vagyont.
Meg amikor le kellett mondatni a haszonélvezeti jogáról.
Akkor egyből megtaláltad.
Mekkora egy hálátlan rohadék vagy te bazmeg. Egy utolsó minőségtelen szarember.
Meg amikor le kellett mondatni a haszonélvezeti jogáról.
Akkor egyből megtaláltad.
Mekkora egy hálátlan rohadék vagy te bazmeg. Egy utolsó minőségtelen szarember.
Dec 29, 2017 17:33:33
-
Dec 29, 2017 17:38:10
Családra támad asodi
Dec 29, 2017 17:38:10
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 29, 2017 17:56:26
x2)
Anyádnak nem hiányoznak az onokák?
Ott vannak a cicák. Maradj már.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Dec 29, 2017 17:58:35
x2)
Miért nem küldesz anyádnak havi pár száz eurót havonta? Ez lenne a minimum, akkor már tényleg kijönne a pénzéből, de még mindig egy putriban élne.
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
broni
Dec 29, 2017 17:59:59
amit fater rám hagyott, vehettem volna saját házat-lakást, de elkurváztam, ittam, koncerteztem, buliztam, meg jó drága ruhákra költöttem. barom állat vok. öljön már meg valaki!!!!!!!!!!
Dec 29, 2017 17:59:59
Schwezoff David
Dec 29, 2017 18:01:13
Te ocsmany geciputtony! Az nincs 7 euro. Te fos.
Dec 29, 2017 18:01:13
178 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™