Az nem hajléktalanság, és nem halálos betegség.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Na pont erre a válaszra számítottam, natyon szépen köszönömszépen.
Te csicskageci :DD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
MIÉRT NEM ADTAD MEG KRUCHIÓ SÁNDOR PÉNZÉT AZUTÁN SEM, HOGY TÖBBSZÖR KÉRTE A FACEBOOKON?!
Nagyjából azt írod le, hogy alkalmatlan vagy az önálló munkavégzésre, nem tanulsz a kollégáid munkájából semmit, nem törekszel jobb teljesítményre, nem probléma-orientált a gondolkodásod, csak a megúszásra játszol. Ahogy a főnökúr leveszi rólad a kezét, és el kell kezdened önállóan, komolyabb részfeladatokkal megbirkózni, oylan ideggörcsöcskék lesznek, hogy azon még Alkoholizmus Aladár sem fog tudni segíteni LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
EGYÉBKÉNT PEDIG MIÉRT NEM ADTAD MEG KRUCHIÓ SÁNDOR HAZAFI 2000 FORINTJÁT, TE TOLVAJ GECI?!
azért lett tragédia belőle, mert hittek neked, hogy képes vagy rá a cv alapján. itt eleve junior poziban vagy.
bla bla bla
Ami egyszer elhangzik, arra mindig figyelek, és én ezt tekintem minőségnek. Az előző két helyen meg nem volt olyan tanács, vagy észrevétel, amit alkalmam lett volna nem betartani.
Nem migránst.
A migránsok szarok, akiktől meg kell védeni Európát.
1300 menekültet fogadott be, de azokat segíteni is kell.
Menekült az, amelyik nem cigánykodik, hanem azonosítja magát, és bizonyítja az üldöztetettségét.
A főnökurak meg láthatóan egészen mást tekintenek minőségnek, ezért basztak ki eddig mindenhonnan LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
te is csak egy szar migri vagy, nem fogod fel, apafej??????????
Tehát a Berlinben, nem teljes nevén bujkáló, magatehetetlen német lányokkal erőszakoskodó, náci ideológiával szimpatizáló, a német államot és a bankot meglopó, hazájában ismert gazdasági bűnöző és rágalmazó Kiss Endre Farkastól is meg kell védeni Európát. Ne aggódj, Púp, mi, trollok rajta vagyunk az ügyön!
Nem mindegy?
Menekültek.
Menekültek mindig is voltak.
szóval ott maradsz. hazaáruló szar a sodi
balog béla faszát leoperálják??????????
Soros 1945 előtt is volt már.
És szépen vasalta az SS egyenruháját.
1930-ban született, te agyhalott!
irigykedsz, mi zsidó? tényleg, te tudsz vasalni?
Tehát azt állítod, náci korcs, hogy a '45-ben is még csak 15 éves Soros György SS egyenruhákat vasalt? Mindezt egy hétvégi házban elrejtőzve a Lupa-szigeten? Érdekes elmélet, ezt is a kurucon olvastad?
Biztos, hogy lesz idő, amikor a most 80 éves egy bites Fideszes nyugdíjasok rajongással fognak leszopni... Csak gyere haza, mielőtt meghalnak...
A rendszer kényszerített, hogy felvedd a diákhitelt?
A rendszer kényszerített, hogy jelzálogot vegyél fel a lakásodra és elkártyázd a nagyanyai örökségedet?
A rendszer kényszerített, hogy cégeket vásárolj, miközben nem dolgozol?
A rendszer kényszerített, hogy ne vedd meg a bérletet, hanem méregdrága kütyükre verd el a kiemelkedően magas zsebpénzedet?
...a te élősködő, tolvaj hazug fajtádat minek szokták hívni itthon. Hazaáruló? Miért nem adod meg a diákhitel tartozásod?
Ilyesmi a terv, de ahhoz még hiányzik némi meló.
Az egy dolog, de pesti zsidó volt a nagy részük, Soros Gyuri bácsihoz hasonlóan. Ők mind védett házakból, pincékből és hétvégi házakban rejtőzve harcoltak a szovjetek ellen LOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
furtherglory.files.wordpress.com/2010/05/41zs8gj9qfl-_sl500_aa300_.jpg
nem sokkal lehet több...........
Persze, tudom...
És akkor Sorost Oscar-nak hívták, teljesen véletlenül...
Ne reménykedj, nem kattintunk. Vér vagy szar van rajta?
miért adunk felüleltet a gnóm nagyképüsködésének? miért nem bannoljuk ki a rohadékot?
egy fiatal katona........ss.ennyi
Miféle nagyképűsködés? Ha már a Már Megint Kittynak is van, nehogy már nekem ne legyen :D
Szerző: sodika (x18) Sep 27, 2015 11:20:28 Válasz vote up vote down (17)
Mi az, hogy valamit soha nem adok meg?
Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Ugye, Te patkány, fehér lap a cél, mi?
De nem ám úgy ,hogy megadod, mint anno hazudtad, évek óta adottak lennének saját behazudott feltételeid!!!!
A jövedelmed MAGASAN a megélhetésed felett van, te azonban nem a beígért törlesztést kezdted el, hanem angolnázol és elszórod, nemcsak a keresetedet, de mellette még újabb hiteleket is veszel fel!!! A soha meg nem adásra!!
Ha van bajom a "rendszerrel" az pont ez, hogy a nincstelen, tanulatlan, tehetetlen, de kicsit is "becsületes" egisztens jóravaló embert, a halálba szopatja, akár utcára dobatja, hitelek törlesztéséért dolgozik a fél életében, akárcsak a kamatok kamatait!!!! nyögi!!
Miközben az ilyen fehér cigány, sőt, inkább az alatti bújkáló tetveknek saaaajnos soha "nem kell" megadni semmit, mert elérhetetlenek, megtalálhatatlanok, és semmi nem az ő hibájuk!!
A zsidó bank én értem ,hogy szarik bele, a becsületes törlesztők és a megtalálható, megfogható nyomorultak pénzéből pótolja az ilyen férgek által ELLOPOTT összegeket is!
Akik szerint fizetni azt kell, amiről tudunk, de sajnos rossz a memóriájuk!!!
És a pénz midig attól függően """"létezik"""", -vagy nem-, hogy épp saját habzsi-dőzsire kell költeni, sörikére, faszverésre, vagy visszaadni a jogos tőkét és kamatot annak, aki jóhiszeműen kölcsönt adott!!
Hát a mennyezet szakadna ott rád bejlin, germany környékén, te hazug gerinctelen, tisztességtelen, angolna geciláda!!!
Hozzád képest a leggennyesebb adócsaló áfacsaló, minden csaló vállalkozó egy grál lovag!!!! Legalább ő csinál valami, működteti a gazdaságot, munkahelyet teremt, forgatja a pénzt!
De te egy született parazita vagy, egy emberi minőséggel nem rendelkező alávaló szarember!! Egy szipolyozó kullancs vagy, egy métely!
Már bánom ,hogy anyád nem vontuk be valami sokkal durvább trollkodásba, mert ő is hibás ebben, vastagon az..!!
És nemrég bevallottad, hogy ő is elkummantott tartozásokat...pont megérdemelt volna valami kibebaszott vastag faszerdőt, mikor tavaly lebuktattad a lakcímét, te gyökér, te!
Voilà, bunkókám!
Mindegy, a lényeg az, és ezt már a kórházból is megüzentem haza, hogy az az álláspontom, hogy mindenki, aki a bankszámláján mínusz kétmillió forint felett van, kevésbé van szarban, mint én, úgyhogy tudok mindent sajnálni, csá.
tehát akkor is hazudtál, mert nem volt két guriga sarad akkor a számlán.
Ha innen kibasznak, mi lesz? Ha már nem lesz segíly, mi lesz?
Figyelj, munkajövedelem nélkül is elvagyok egy évig.
Ezt jelenti a KÖZVETLEN életveszély hiánya.
Abból így már kikerültem.
A KÖZVETETTBEN még benne vagyok, de az nem akkora gáz.
Az akkor múlik majd el, ha a számlámon pluszban leszek legalább 2-3 euróval :)
minden egy folyamat, Hahó!
Nem akarok bunkónak tűnni, mert látom, hogy munkád van a levélben, de épp ezért muszáj elmondanom, hogy a kamuemail regisztrálása a levél megírásánál jóval kevesebb munkát igényel. Nem kell hozzá informatikus trollnak se lenni. Leírom, hogy megy:
- Letöltöd és feltelepíted a TOR böngészőt. Ez egy megmoddolt firefox(?) ami elrejti az ip címed. Semmi törvénytelen dologra ne használd, egyrészt mert nem szabad, másrészt ha TÉNYLEG rejtve akarsz maradni, akkor azért nem árt, ha tudod mit csinálsz. (2 perc)
- Keresel egy email-szolgáltatót, amelyik megengedi, hogy TOR-ral is regelhess rá. A gmail pont nem ilyen (telefonszámot kér), de citromail, freemail, stb. menni szokott gond nélkül. A yahoomail, outlook, stb. is megér egy próbát, ha az kell. (10 másodperc, ha megfelel freemail)
- Végigcsinálod a regisztrációt. Név: Kiss Roland. Cím: Drégelyvár utca nemtommennyi, stb. (5 perc, de csak egyszer kell megcsinálni)
- Elküldöd a levelet, és - ha érdekel - naponta nézed, hogy jött-e válasz.
A TOR néha lassú, és vigyázz, mert egyetlen egyszer kell véletülenül belépned TOR nélkül egy accountba ahhoz, hogy hozzá lehessen kötni az IP-dhez. Ez persze nem világvége, csak tudj róla ha megtörténik.
Nabazmeg már a lájfdéndzsörön belül is vannak kategóriák, igazi autista faszság.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mivel fogod iranyitani?
Majd mindent megtervezek, a megfelelő időben.
Minden héten fejlődik a vlog valamiben.
Vagy eszközben, vagy szociális médiában.
tényleg lesz:DDD és tényleg nem kell az ip-d.
Kicsivel több mint a fizum fele a profibb, nagyobb drón is.
Amivel a Magyarosi nyom.
De az így is rengeteg pénz, és még tél is van.
Nem sürgős.
De baszod nem az autigenerátort akarom pörgetni a kérdéssel.
Mit tervezel ezen? Kell drón? Ha kell akkor milyen? Kicsi, nagy stb. Kurva nagy tervezés :D
Kell mellé iphone sodinak ennyi.
Úgyis kinézz már egy új telefon nem?
Mert mire?
Keresem még magam.
Nem baj ez. A vlog személyes műfaj, nem baszom el nézettségvadászattal. Az én vagyok.
De még addig meg kell tanulj bringázni. Mikor, ha nem a legnagyobb jégben? A krakenhaus-ba meg már úgyis van belépőd és lenne anyagod a heti vloghoz.
Nem szórakozok. Befektetek.
YouTube.
Szerző:
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2018 19:44:55
Válasz
(16)
x17)
Válasz
(16)
Endre menj be a zsobbikos parlamenti belépőddel az Országházba, és ott kezdd el az ámokfutást! Mivel fegyverhez nem tudsz hozzájutni, vigyél be 2literes pet-palackban benzint, aztán gyújtsd fel magad a karzaton és ugorj a politikusok közé! Közben üvölthetnél hogy "hejj Krúcsió, éljen a Koppány-csoport!"
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2018 19:46:39
x17)
Persze, minden nagyon szép és nagyon jó lesz ezentúl, de ha véletlenül a púpszászi kvázicsöves mamahotel lenne a következő állomás, akkor lesz ámokfutás?
sodika
Jan 16, 2018 19:47:37
Hamburgba tök gázként jöttem ki, ott is tanultam sokat, a defShopnál is... Úgy értem, szakmailag. A jelenlegi helyemen is... és végre vágom, hogy megfelelő tempójú-e ez, meglepetések nem érhetnek, mert minden, amit csinálok, soronként van átnézve. A másik gép helyen is így kellett volna, mert akkor nem lett volna gond, UGYANIS engem egy dologra SOHA nem kell kétszer figyelmeztetni. De ha olyan dolgokat találnak ki a végén, melyek egyszer sem hangzottak el, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni.
Jan 16, 2018 19:47:37
sodika
Jan 16, 2018 19:48:04
Persze, minden nagyon szép és nagyon jó lesz ezentúl, de ha véletlenül a púpszászi kvázicsöves mamahotel lenne a következő állomás, akkor lesz ámokfutás?
Jan 16, 2018 19:48:04
sodika
Jan 16, 2018 19:48:52
...a másik két helyen...
na
na
Jan 16, 2018 19:48:52
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2018 19:49:28
x17)
Na pont erre a válaszra számítottam, natyon szépen köszönömszépen.
Te csicskageci :DD
sodika
Jan 16, 2018 19:50:17
Ez a két dolog, hogy ha valami nem biztos, hogy lefut, rakjam try-catch blokkba, és nyomjak róla logot, most megjegyződött, innentől így lesz, és minden fasza.
Jan 16, 2018 19:50:17
trendbeli garázdaság
Jan 16, 2018 19:50:36
blablabla
na
na
MIÉRT NEM ADTAD MEG KRUCHIÓ SÁNDOR PÉNZÉT AZUTÁN SEM, HOGY TÖBBSZÖR KÉRTE A FACEBOOKON?!
Jan 16, 2018 19:50:36
sodika
Jan 16, 2018 19:51:23
De az előző két helyen ilyen nem volt.
Tragédia is lett a vége.
Itt ez jó, mert ami egyszer elhangzik, arra utána mindig figyelek. Mindenhol.
Tragédia is lett a vége.
Jan 16, 2018 19:51:23
broni
Jan 16, 2018 19:52:12
index.hu/kulfold/2018/01/16/sziria_torokorszag_kurdok_afrin_erdogan/
halál a török kutyákra!őld a törököt!!!!!!!!!!!!!mocskos patkány nép!!!!!!!!!!
halál a török kutyákra!őld a törököt!!!!!!!!!!!!!mocskos patkány nép!!!!!!!!!!
Jan 16, 2018 19:52:12
vastaps
Jan 16, 2018 19:53:57
"UGYANIS engem egy dologra SOHA nem kell kétszer figyelmeztetni"
Ezt azért nem hiszem el.
lolsodi
Ezt azért nem hiszem el.
lolsodi
Jan 16, 2018 19:53:57
trendbeli garázdaság
Jan 16, 2018 19:53:59
Hamburgba tök gázként jöttem ki, ott is tanultam sokat, a defShopnál is... Úgy értem, szakmailag. A jelenlegi helyemen is... és végre vágom, hogy megfelelő tempójú-e ez, meglepetések nem érhetnek, mert minden, amit csinálok, soronként van átnézve. A másik gép helyen is így kellett volna, mert akkor nem lett volna gond, UGYANIS engem egy dologra SOHA nem kell kétszer figyelmeztetni. De ha olyan dolgokat találnak ki a végén, melyek egyszer sem hangzottak el, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni.
Nagyjából azt írod le, hogy alkalmatlan vagy az önálló munkavégzésre, nem tanulsz a kollégáid munkájából semmit, nem törekszel jobb teljesítményre, nem probléma-orientált a gondolkodásod, csak a megúszásra játszol. Ahogy a főnökúr leveszi rólad a kezét, és el kell kezdened önállóan, komolyabb részfeladatokkal megbirkózni, oylan ideggörcsöcskék lesznek, hogy azon még Alkoholizmus Aladár sem fog tudni segíteni LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
EGYÉBKÉNT PEDIG MIÉRT NEM ADTAD MEG KRUCHIÓ SÁNDOR HAZAFI 2000 FORINTJÁT, TE TOLVAJ GECI?!
Jan 16, 2018 19:53:59
whatlinux??
Jan 16, 2018 19:54:06
De az előző két helyen ilyen nem volt.
Tragédia is lett a vége.
Tragédia is lett a vége.
azért lett tragédia belőle, mert hittek neked, hogy képes vagy rá a cv alapján. itt eleve junior poziban vagy.
Jan 16, 2018 19:54:06
broni
Jan 16, 2018 19:56:04
youtu.be/nTFZxoiUBms
ez a zene kecik!!!!!!!!!
Az istállóban olyan hideg, a názáreti fia ül.
A szeme tele volt könnyel, lelke a félelemtől.
Kérdezd meg magadtól, hol van most az én istenem?
A hazugságok prédikálója, hamarosan be lesz szegezve.
Üdvözlet gyilkosság, a mocskodás istened segíteni fog.
Üdvözlet gyilkosság, hamarosan találkozni a gonosz.
Hozd a keresztödet, a saját végzetedbe.
Ismerje meg az emberek gyűlöletét.
Meg fog halni a szennyeződés között, ahová tartozol.
A keresztény vér hamarosan lefedi a földet.
Ahogy vezetem a gonosz körmöket, mélyen belül.
Egy feszített kurva, ez az, amit te vagy.
Az egyetlen korona van, tüskésből készült.
Üdvözlet gyilkosság, hamarosan találkozik a gonosz.
Üdvözlet gyilkosság, ahogy a körmök mélyen kalapáltak.
Üdvözlet gyilkosság, én vagyok a lándzsás az ő oldalán.
A démonok magasan repülnek, körbefutnak.
Várakozik a vérére, hogy megállítsa az áramlatot, és összegyűjtse a lelkét.
A hazugság ura, hamarosan meghalni.
Ezer éves fájdalom vár.
ez a zene kecik!!!!!!!!!
Az istállóban olyan hideg, a názáreti fia ül.
A szeme tele volt könnyel, lelke a félelemtől.
Kérdezd meg magadtól, hol van most az én istenem?
A hazugságok prédikálója, hamarosan be lesz szegezve.
Üdvözlet gyilkosság, hamarosan találkozni a gonosz.
A keresztény vér hamarosan lefedi a földet.
Ahogy vezetem a gonosz körmöket, mélyen belül.
Egy feszített kurva, ez az, amit te vagy.
Az egyetlen korona van, tüskésből készült.
A démonok magasan repülnek, körbefutnak.
Várakozik a vérére, hogy megállítsa az áramlatot, és összegyűjtse a lelkét.
A hazugság ura, hamarosan meghalni.
Ezer éves fájdalom vár.
Jan 16, 2018 19:56:04
sodika
Jan 16, 2018 19:58:27
Nagyjából azt írod le, hogy alkalmatlan vagy az önálló munkavégzésre, nem tanulsz a kollégáid munkájából semmit, nem törekszel jobb teljesítményre, nem probléma-orientált a gondolkodásod
bla bla bla
Ami egyszer elhangzik, arra mindig figyelek, és én ezt tekintem minőségnek. Az előző két helyen meg nem volt olyan tanács, vagy észrevétel, amit alkalmam lett volna nem betartani.
Jan 16, 2018 19:58:27
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 19:59:39
Sodika, Orbán haverod a konzultációk ellenére befogadott 1300 migránst! Ilyenkor mi a fasz van? Becsapta az embereket! Öszöd vol. 2.
Jan 16, 2018 19:59:39
vastaps
Jan 16, 2018 20:00:08
De ha ez így van akkor mért nem beszélsz idegen nyelveken. Valami itt nem stimmel :(
Jan 16, 2018 20:00:08
sodika
Jan 16, 2018 20:01:46
Sodika, Orbán haverod a konzultációk ellenére befogadott 1300 migránst!
Nem migránst.
Menekült az, amelyik nem cigánykodik, hanem azonosítja magát, és bizonyítja az üldöztetettségét.
Jan 16, 2018 20:01:46
trendbeli garázdaság
Jan 16, 2018 20:01:53
bla bla bla
Ami egyszer elhangzik, arra mindig figyelek, és én ezt tekintem minőségnek.
Ami egyszer elhangzik, arra mindig figyelek, és én ezt tekintem minőségnek.
A főnökurak meg láthatóan egészen mást tekintenek minőségnek, ezért basztak ki eddig mindenhonnan LOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 16, 2018 20:01:53
broni
Jan 16, 2018 20:02:51
Nem migránst.
te is csak egy szar migri vagy, nem fogod fel, apafej??????????
Jan 16, 2018 20:02:51
trendbeli garázdaság
Jan 16, 2018 20:03:54
Nem migránst.
Tehát a Berlinben, nem teljes nevén bujkáló, magatehetetlen német lányokkal erőszakoskodó, náci ideológiával szimpatizáló, a német államot és a bankot meglopó, hazájában ismert gazdasági bűnöző és rágalmazó Kiss Endre Farkastól is meg kell védeni Európát. Ne aggódj, Púp, mi, trollok rajta vagyunk az ügyön!
Jan 16, 2018 20:03:54
sodika
Jan 16, 2018 20:04:12
az első időszakban legyen részletes code review, ez így természetes, és utána fokozatossan szelidüljön, ahogy majdhogynem okafogyottá válik
ez így normális, és most így van
nem úgy, mint a defShop-nál volt, metartod-e a coding guideline-t, hanem hogy jó-e amúgy is.
és én ezt eleve így képzeltem el
fasza ez így
elégedett vagyok
ez így normális, és most így van
nem úgy, mint a defShop-nál volt, metartod-e a coding guideline-t, hanem hogy jó-e amúgy is.
és én ezt eleve így képzeltem el
fasza ez így
elégedett vagyok
Jan 16, 2018 20:04:12
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:04:14
Hol helyezték el őket? Miért titkolják?
Jan 16, 2018 20:04:14
hamburgi nyomozók
Jan 16, 2018 20:04:35
milyenek a kollégák sneci?
Jan 16, 2018 20:04:35
sodika
Jan 16, 2018 20:05:16
Én nem váltottam országot. Addig vagyok itt, amíg nincsenek meg a feltételei, hogy tisztes polgári jólétbe hazamenjek.
Jan 16, 2018 20:05:16
sodika
Jan 16, 2018 20:05:43
Hol helyezték el őket? Miért titkolják?
Nem mindegy?
Menekültek.
Menekültek mindig is voltak.
Jan 16, 2018 20:05:43
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:07:06
Soros előtt is voltak menekültek? Hogy a picsába?
Jan 16, 2018 20:07:06
Jan 16, 2018 20:07:28
Én nem váltottam országot. Addig vagyok itt, amíg nincsenek meg a feltételei, hogy tisztes polgári jólétbe hazamenjek.
szóval ott maradsz. hazaáruló szar a sodi
Jan 16, 2018 20:07:28
broni
Jan 16, 2018 20:07:34
Na, a mai videó 1 óra 11 perces lesz.
Soha nem látott kappányos felvételek.
Soha nem látott kappányos felvételek.
balog béla faszát leoperálják??????????
Jan 16, 2018 20:07:34
sodika
Jan 16, 2018 20:07:49
Soros előtt is voltak menekültek? Hogy a picsába?
Jan 16, 2018 20:07:49
sodika
Jan 16, 2018 20:08:29
Na meló, csá.
Jan 16, 2018 20:08:29
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:09:03
Előbb-utóbb haza kell jönnöd, hogy a haza hasznosuljon a kint megszerzett tudásodból, bizony! Viktor és a sleppje azon dolgozik, hogy ne a Blahán, hanem egy jól fűtött stadionban vegetálj majd...
Jan 16, 2018 20:09:03
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:10:55
Még mindig orosz álhíreket olvasol, Zsodi?
Jan 16, 2018 20:10:55
Buzivonat
Jan 16, 2018 20:11:14
1930-ban született, te agyhalott!
Jan 16, 2018 20:11:14
vastaps
Jan 16, 2018 20:11:37
Ma sem lesz wolf akkor mi? Becsicskitott a fonokur a webmento miat? Azt kell patkolni hajnalig?
Jan 16, 2018 20:11:37
sodika
Jan 16, 2018 20:12:25
Hazam és magam javára.
Ez a cél.
Ha lehetővé válik, majd hajlandó lehetek kegyesen megbocsátónak mutatkozni, amiért anno a rendszer az életemre tört.
Ez a cél.
Ha lehetővé válik, majd hajlandó lehetek kegyesen megbocsátónak mutatkozni, amiért anno a rendszer az életemre tört.
Jan 16, 2018 20:12:25
soros gyuri bácsi
Jan 16, 2018 20:12:42
irigykedsz, mi zsidó? tényleg, te tudsz vasalni?
Jan 16, 2018 20:12:42
trendbeli garázdaság
Jan 16, 2018 20:13:45
Tehát azt állítod, náci korcs, hogy a '45-ben is még csak 15 éves Soros György SS egyenruhákat vasalt? Mindezt egy hétvégi házban elrejtőzve a Lupa-szigeten? Érdekes elmélet, ezt is a kurucon olvastad?
Jan 16, 2018 20:13:45
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:14:19
Hazam és magam javára.
Ez a cél.
Ez a cél.
Biztos, hogy lesz idő, amikor a most 80 éves egy bites Fideszes nyugdíjasok rajongással fognak leszopni... Csak gyere haza, mielőtt meghalnak...
Jan 16, 2018 20:14:19
broni
Jan 16, 2018 20:15:23
nagymamám bátyja is.............ss hunyadi hadosztály.
nagymamám bátyja is.............ss hunyadi hadosztály.
Jan 16, 2018 20:15:23
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:15:40
Soros György 1840-ben született, az Illuminátus két szívcserét hajtott végre rajta, Chev Chelios kutyafasza hozzá képest, igaz, Herr Sodi?
Jan 16, 2018 20:15:40
trendbeli garázdaság
Jan 16, 2018 20:15:43
Hazam és magam javára.
Ez a cél.
Ez a cél.
A rendszer kényszerített, hogy felvedd a diákhitelt?
A rendszer kényszerített, hogy jelzálogot vegyél fel a lakásodra és elkártyázd a nagyanyai örökségedet?
A rendszer kényszerített, hogy cégeket vásárolj, miközben nem dolgozol?
A rendszer kényszerített, hogy ne vedd meg a bérletet, hanem méregdrága kütyükre verd el a kiemelkedően magas zsebpénzedet?
Jan 16, 2018 20:15:43
Rendszeres néző
Jan 16, 2018 20:16:55
Nem migránst.
...a te élősködő, tolvaj hazug fajtádat minek szokták hívni itthon. Hazaáruló? Miért nem adod meg a diákhitel tartozásod?
Jan 16, 2018 20:16:55
soros gyuri bácsi
Jan 16, 2018 20:17:21
sneci, te tényleg azt hitted, hogy az ócska flokkjaid miatt majd megkeres egy matyar bula, ott bejlin, gyermani környékén? xDDD
Jan 16, 2018 20:17:21
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:17:36
Sajna ez van, amikor az ember Titánokkal, meg Molnár Effekkel haverkodik, fogékony lesz a legelképesztőbb összeesküvés-elméletekre is...
Sodi, mit szólsz, hogy Molnár F cigánybűnöző féregnek nevezi a vezér lányát?
Sodi, mit szólsz, hogy Molnár F cigánybűnöző féregnek nevezi a vezér lányát?
Jan 16, 2018 20:17:36
broni
Jan 16, 2018 20:19:17
youtu.be/oDl7B4mlTj4
ömlik a könnyem!!!!!!!!!!
Mi vagyunk a halálosztály,
Ma Moldováról jövünk
El van dobva
Vagy nyerünk, vagy meghalunk.
A banneret hordozzuk velünk
Egy szent új hívőnek,
Vérben van írva
Nagy tények és győzelem.
Nagyon sok az országban
Hogy az idegen mester,
Könyörög otthonába
Ő lett a szegény román.
Ezért van ma a csatában
Elkezdtünk menekülni,
Minden tolvajhoz tartoztak
Őszintén szólva, vegyük be.
A kapitánnyal együtt
Örömmel feláldoznunk,
Az ellenség felett
Az új ország, amelyet építünk!
A mosollyal az ajkán,
Halál előtt
Hogy mi vagyunk a halálosztály
Vagy nyerünk, vagy meghalunk!
ömlik a könnyem!!!!!!!!!!
Mi vagyunk a halálosztály,
Ma Moldováról jövünk
El van dobva
Vagy nyerünk, vagy meghalunk.
A banneret hordozzuk velünk
Egy szent új hívőnek,
Vérben van írva
Nagy tények és győzelem.
Nagyon sok az országban
Hogy az idegen mester,
Könyörög otthonába
Ő lett a szegény román.
Ezért van ma a csatában
Elkezdtünk menekülni,
Minden tolvajhoz tartoztak
Őszintén szólva, vegyük be.
A kapitánnyal együtt
Örömmel feláldoznunk,
Az ellenség felett
Az új ország, amelyet építünk!
A mosollyal az ajkán,
Halál előtt
Hogy mi vagyunk a halálosztály
Vagy nyerünk, vagy meghalunk!
Jan 16, 2018 20:19:17
sodika
Jan 16, 2018 20:19:21
sneci, te tényleg azt hitted, hogy az ócska flokkjaid miatt majd megkeres egy matyar bula, ott bejlin, gyermani környékén? xDDD
Ilyesmi a terv, de ahhoz még hiányzik némi meló.
Jan 16, 2018 20:19:21
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:25:54
14-15 éves SS tisztek voltak a németeknél? LOL
Jan 16, 2018 20:25:54
kappan csoport
Jan 16, 2018 20:25:55
hol az anyag sodi?
Jan 16, 2018 20:25:55
Protipp Pityu
Jan 16, 2018 20:28:11
Gyagyás, te is így fogsz járni a hiteleiddel:
444.hu/2018/01/15/300-ev-robotolassal-sem-tudnak-visszafizetni-az-adossagaikat-magyarorszag-legszegenyebbjei
Beleszámítva a diákhitelt, a céges saradat, a BKV-tartozást és a német folyószámlahitelt, a jelenlegi fizetésed mellett hány évig kéne robotolj, hogy visszafizesd az adósságaidat?
444.hu/2018/01/15/300-ev-robotolassal-sem-tudnak-visszafizetni-az-adossagaikat-magyarorszag-legszegenyebbjei
Beleszámítva a diákhitelt, a céges saradat, a BKV-tartozást és a német folyószámlahitelt, a jelenlegi fizetésed mellett hány évig kéne robotolj, hogy visszafizesd az adósságaidat?
Jan 16, 2018 20:28:11
trendbeli garázdaság
Jan 16, 2018 20:31:06
Az egy dolog, de pesti zsidó volt a nagy részük, Soros Gyuri bácsihoz hasonlóan. Ők mind védett házakból, pincékből és hétvégi házakban rejtőzve harcoltak a szovjetek ellen LOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Jan 16, 2018 20:31:06
broni
Jan 16, 2018 20:31:40
Jan 16, 2018 20:31:40
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:34:30
Persze, tudom...
És akkor Sorost Oscar-nak hívták, teljesen véletlenül...
Jan 16, 2018 20:34:30
Protipp Pityu
Jan 16, 2018 20:35:37
Jan 16, 2018 20:35:37
sodika
Jan 16, 2018 20:36:29
A hitelemmel úgy fogok járni, hogy nézegettem összehasonlító videókat, és azok a játékok, amik már amúgy is megvannak, szebbek a Project Cars 2-nél, ami ronda.
A GTA V kezdő pack pedig épp nem kell, mert nem lenne rá időm.
Voala: spóroltam.
Jó, persze helyette most ilyeneken jár az agyam, hogy de fasza vlogjelenet, hogy bringázok vagy elektromos longboard-ozok, és követ a drón, de mindent lépésenként.
Itt németben legakább egyszerű a szabályok. 2 kiló alatt legyen rajta névtábla, kié a cucc, és kész. Ehhez jönnek még pontosan definiált repüléstilalmi övezetek, oszt mehet a móka.
Jó, persze helyette most ilyeneken jár az agyam, hogy de fasza vlogjelenet, hogy bringázok vagy elektromos longboard-ozok, és követ a drón, de mindent lépésenként.
Itt németben legakább egyszerű a szabályok. 2 kiló alatt legyen rajta névtábla, kié a cucc, és kész. Ehhez jönnek még pontosan definiált repüléstilalmi övezetek, oszt mehet a móka.
Jan 16, 2018 20:36:29
sodika
Jan 16, 2018 20:37:41
A gáz az, hogy Berlin belvárosa egy nagy ilyen övezet, mert alacsonyan szállnak a repülők, de ez nem gáz, mert egyrészt homlokzatmagasságig le fogom szarni, másrészt vannak szép bringahelyek itt is, amik már kívül esnek rajta.
Jan 16, 2018 20:37:41
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2018 20:37:48
x17)
Mikor veszed meg a repcsiiit?
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:37:59
Nagyon kussolsz Molnárról...
Jan 16, 2018 20:37:59
-
Jan 16, 2018 20:38:45
A gáz az, hogy Berlin belvárosa egy nagy ilyen övezet, mert alacsonyan szállnak a repülők, de ez nem gáz, mert egyrészt homlokzatmagasságig le fogom szarni, másrészt vannak szép bringahelyek itt is, amik már kívül esnek rajta.
miért adunk felüleltet a gnóm nagyképüsködésének? miért nem bannoljuk ki a rohadékot?
Jan 16, 2018 20:38:45
broni
Jan 16, 2018 20:38:56
egy fiatal katona........ss.ennyi
Jan 16, 2018 20:38:56
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:39:42
Tajgi (aki a moderátorod) haverja, Molnár F szerint még soha nem volt ennyi ember kilakoltatva, mint most, a vezér alatt... Mit szólsz ehhez Szodika?
Jan 16, 2018 20:39:42
sodika
Jan 16, 2018 20:41:52
Miféle nagyképűsködés? Ha már a Már Megint Kittynak is van, nehogy már nekem ne legyen :D
Jan 16, 2018 20:41:52
sodika
Jan 16, 2018 20:43:12
Jó persze télen ne legyen, de egyébként a vloghoz az is kell.
Jan 16, 2018 20:43:12
Jan 16, 2018 20:43:23
Szerző: sodika (x18) Sep 27, 2015 11:20:28 Válasz vote up vote down (17)
Mi az, hogy valamit soha nem adok meg?
Ez is egy szemen szedett hazugság.
Minden tartozásomat igyekszem megadni, ami lehetőségemben áll. Attól a pillanattól kezdve, hogy elmúlik az életveszély, tehát amint tudom, érzem, és tapasztalom, hogy a munkámból legalább a szállás - kaja - munkábajárás kombó megbízhatóan finanszírozható, rögtön elkezdem minden adósságom törlesztését.
Mert ez választja ez a rossz embert a tisztességes embertől.
Hogy amikor a kaja - szállás - munkábajárás hosszútávon meg van oldva a munkajából, akkor elkezdi-e törleszteni az adósságait, vagy sem.
Én tisztességes ember vagyok, ezért természetesen abban a pillanatban el fogom kezdeni.
Épp azért akarok kimenni, hogy mindent meg tudjak adni?
A fehér lap elérése a cél.
Ugye, Te patkány, fehér lap a cél, mi?
De nem ám úgy ,hogy megadod, mint anno hazudtad, évek óta adottak lennének saját behazudott feltételeid!!!!
A jövedelmed MAGASAN a megélhetésed felett van, te azonban nem a beígért törlesztést kezdted el, hanem angolnázol és elszórod, nemcsak a keresetedet, de mellette még újabb hiteleket is veszel fel!!! A soha meg nem adásra!!
Ha van bajom a "rendszerrel" az pont ez, hogy a nincstelen, tanulatlan, tehetetlen, de kicsit is "becsületes" egisztens jóravaló embert, a halálba szopatja, akár utcára dobatja, hitelek törlesztéséért dolgozik a fél életében, akárcsak a kamatok kamatait!!!! nyögi!!
Miközben az ilyen fehér cigány, sőt, inkább az alatti bújkáló tetveknek saaaajnos soha "nem kell" megadni semmit, mert elérhetetlenek, megtalálhatatlanok, és semmi nem az ő hibájuk!!
A zsidó bank én értem ,hogy szarik bele, a becsületes törlesztők és a megtalálható, megfogható nyomorultak pénzéből pótolja az ilyen férgek által ELLOPOTT összegeket is!
Akik szerint fizetni azt kell, amiről tudunk, de sajnos rossz a memóriájuk!!!
És a pénz midig attól függően """"létezik"""", -vagy nem-, hogy épp saját habzsi-dőzsire kell költeni, sörikére, faszverésre, vagy visszaadni a jogos tőkét és kamatot annak, aki jóhiszeműen kölcsönt adott!!
Hát a mennyezet szakadna ott rád bejlin, germany környékén, te hazug gerinctelen, tisztességtelen, angolna geciláda!!!
Hozzád képest a leggennyesebb adócsaló áfacsaló, minden csaló vállalkozó egy grál lovag!!!! Legalább ő csinál valami, működteti a gazdaságot, munkahelyet teremt, forgatja a pénzt!
De te egy született parazita vagy, egy emberi minőséggel nem rendelkező alávaló szarember!! Egy szipolyozó kullancs vagy, egy métely!
Már bánom ,hogy anyád nem vontuk be valami sokkal durvább trollkodásba, mert ő is hibás ebben, vastagon az..!!
És nemrég bevallottad, hogy ő is elkummantott tartozásokat...pont megérdemelt volna valami kibebaszott vastag faszerdőt, mikor tavaly lebuktattad a lakcímét, te gyökér, te!
Jan 16, 2018 20:43:23
kittynak
Jan 16, 2018 20:43:36
de tényleg azt hiszed, hogy ezeket megvalósítod? hol a repcsi balfasz? lesz repcsi?
Jan 16, 2018 20:43:36
Szörcs Indexing
Jan 16, 2018 20:44:47
Mennyi sört ittál már ma?
Jan 16, 2018 20:44:47
sodika
Jan 16, 2018 20:44:50
Ma nézegettem. A DJI kicsibb és olcsóbb cucca is jó, de inkább a kicsit nagyobb kell, ami kellően okos.
A követőfunkció kell, sok automatával, mert az irányításához amúgy is hülye vagyok, ezt előre vágom. :D
A követőfunkció kell, sok automatával, mert az irányításához amúgy is hülye vagyok, ezt előre vágom. :D
Jan 16, 2018 20:44:50
Karandas
Jan 16, 2018 20:45:35
A hitelemmel úgy fogok járni, hogy nézegettem összehasonlító videókat, és azok a játékok, amik már amúgy is megvannak, szebbek a Project Cars 2-nél, ami ronda.
Voilà, bunkókám!
Jan 16, 2018 20:45:35
sodika
Jan 16, 2018 20:45:50
Miféle beígért törlesztést, miközben egy árva fillérem sincs?
Mínusz kétmillió forint alatt vagyok, HAHÓ :D
Kilóg a seggem.
Mínusz kétmillió forint alatt vagyok, HAHÓ :D
Kilóg a seggem.
Jan 16, 2018 20:45:50
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:46:34
Az ilyen okoskodások után szokott jönni az irgalmatlan nagy faszerdő...
Sírsz még Andi miatt? Most van meleg kabátod?
Sírsz még Andi miatt? Most van meleg kabátod?
Jan 16, 2018 20:46:34
sodika
Jan 16, 2018 20:47:04
Voilà, bunkókám!
Mindegy, a lényeg az, és ezt már a kórházból is megüzentem haza, hogy az az álláspontom, hogy mindenki, aki a bankszámláján mínusz kétmillió forint felett van, kevésbé van szarban, mint én, úgyhogy tudok mindent sajnálni, csá.
Jan 16, 2018 20:47:04
sodika
Jan 16, 2018 20:48:14
Nincs pénzem. Terveim vannak.
A YouTube-ra. Ennyim van.
Meg adósságok.
A YouTube-ra. Ennyim van.
Meg adósságok.
Jan 16, 2018 20:48:14
-
Jan 16, 2018 20:49:13
kérem, mondja az intervencionista tagozat, hogy valami irgalmatlan nagy faszerdő közeledik a kobold felé, és nem véletlenül kell olvasnunk napok óta púp nagyképűsködéseit és zsidózásait
Jan 16, 2018 20:49:13
kittynak
Jan 16, 2018 20:49:50
tehát akkor is hazudtál, mert nem volt két guriga sarad akkor a számlán.
Jan 16, 2018 20:49:50
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:50:09
Adósságok???
Tökéletes cv-k, több éves kinti munka, rengeteg nyelvtanulás után?
Tökéletes cv-k, több éves kinti munka, rengeteg nyelvtanulás után?
Jan 16, 2018 20:50:09
sodika
Jan 16, 2018 20:50:29
Még mindig nem értem, hogy az adósságaimban és abban, hogy lassan találom meg csak itt németben a helyen, valamint hogy 16 éves lányokra is felnézek a videósok közül, mi a nagyképűsködés. :D
Jan 16, 2018 20:50:29
sodika
Jan 16, 2018 20:52:07
A KÖZVETETTBEN még benne vagyok, de az nem akkora gáz.
Az akkor múlik majd el, ha a számlámon pluszban leszek legalább 2-3 euróval :)
Jan 16, 2018 20:52:07
IT
Jan 16, 2018 20:53:07
kérem, mondja az intervencionista tagozat, hogy valami irgalmatlan nagy faszerdő közeledik a kobold felé, és nem véletlenül kell olvasnunk napok óta púp nagyképűsködéseit és zsidózásait
minden egy folyamat, Hahó!
Jan 16, 2018 20:53:07
Feketöves Emailgyáros
Jan 16, 2018 20:53:18
Valaki küldje már el, akinek van troll email címe, egyrészt a Superreal, másrészt a defShop ismert email címeire. Hátha megtudunk egysmást
Nem akarok bunkónak tűnni, mert látom, hogy munkád van a levélben, de épp ezért muszáj elmondanom, hogy a kamuemail regisztrálása a levél megírásánál jóval kevesebb munkát igényel. Nem kell hozzá informatikus trollnak se lenni. Leírom, hogy megy:
- Letöltöd és feltelepíted a TOR böngészőt. Ez egy megmoddolt firefox(?) ami elrejti az ip címed. Semmi törvénytelen dologra ne használd, egyrészt mert nem szabad, másrészt ha TÉNYLEG rejtve akarsz maradni, akkor azért nem árt, ha tudod mit csinálsz. (2 perc)
- Keresel egy email-szolgáltatót, amelyik megengedi, hogy TOR-ral is regelhess rá. A gmail pont nem ilyen (telefonszámot kér), de citromail, freemail, stb. menni szokott gond nélkül. A yahoomail, outlook, stb. is megér egy próbát, ha az kell. (10 másodperc, ha megfelel freemail)
- Végigcsinálod a regisztrációt. Név: Kiss Roland. Cím: Drégelyvár utca nemtommennyi, stb. (5 perc, de csak egyszer kell megcsinálni)
- Elküldöd a levelet, és - ha érdekel - naponta nézed, hogy jött-e válasz.
A TOR néha lassú, és vigyázz, mert egyetlen egyszer kell véletülenül belépned TOR nélkül egy accountba ahhoz, hogy hozzá lehessen kötni az IP-dhez. Ez persze nem világvége, csak tudj róla ha megtörténik.
Jan 16, 2018 20:53:18
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:54:18
Ha véletlenül kibasznak és a munkanélküli csak raviolira, meg a hitel visszafizetésére lesz elég, indul a megtorlás a német állam ellen, hogy ők sem adtak neked időt, nem tanítottak meg semmire???
Jan 16, 2018 20:54:18
vastaps
Jan 16, 2018 20:55:02
Dji melyik? Phantom vagy mavic? Obsidian vagy platinum verzio? Ahoz egy uj iphone vagy ipad is dukal haho!
Mivel fogod iranyitani?
Mivel fogod iranyitani?
Jan 16, 2018 20:55:02
broni
Jan 16, 2018 20:55:19
index.hu/kulfold/2018/01/16/vegeztek_oscar_perez_venezuelai_felkelo_vezerrel/
rip.........rohadt komcsi maduro, lógni fogsz!halál a kommerekre!!!!!!!!!
rip.........rohadt komcsi maduro, lógni fogsz!halál a kommerekre!!!!!!!!!
Jan 16, 2018 20:55:19
sodika
Jan 16, 2018 20:55:25
:)
Sokkal egyszerűbb lesz a német közigazgatási trollt elkapni, de nem lövök le a poént. Ahhoz IP se kell már. :D
Sokkal egyszerűbb lesz a német közigazgatási trollt elkapni, de nem lövök le a poént. Ahhoz IP se kell már. :D
Jan 16, 2018 20:55:25
kerékpár
Jan 16, 2018 20:55:38
Akkor bele kell férjen egy kerékpár, természetesen hitelből és a követőfunkciós drónnal. Simán kijön szaros 1 havi fizudból.
Jan 16, 2018 20:55:38
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2018 20:55:44
x17)
A KÖZVETETTBEN még benne vagyok
A KÖZVETETTBEN még benne vagyok
Nabazmeg már a lájfdéndzsörön belül is vannak kategóriák, igazi autista faszság.
sodika
Jan 16, 2018 20:56:21
Mivel fogod iranyitani?
Jan 16, 2018 20:56:21
IT
Jan 16, 2018 20:57:54
:)
tényleg lesz:DDD és tényleg nem kell az ip-d.
Jan 16, 2018 20:57:54
sodika
Jan 16, 2018 20:58:00
kijön szaros 1 havi fizudból
Kicsivel több mint a fizum fele a profibb, nagyobb drón is.
Amivel a Magyarosi nyom.
De az így is rengeteg pénz, és még tél is van.
Nem sürgős.
Jan 16, 2018 20:58:00
sodika
Jan 16, 2018 20:58:31
Még ahhoz is hideg van, hogy kedvem legyen tableten valamit olvasmi. Drón tavaszig biztos nem kell.
Jan 16, 2018 20:58:31
Fekete bikapata
Jan 16, 2018 20:59:14
Fejlődést nem nagyon láttam...
A nézők száma kevés, állandó...
Jan 16, 2018 20:59:14
-
Jan 16, 2018 20:59:36
De baszod nem az autigenerátort akarom pörgetni a kérdéssel.
Mit tervezel ezen? Kell drón? Ha kell akkor milyen? Kicsi, nagy stb. Kurva nagy tervezés :D
Kell mellé iphone sodinak ennyi.
Úgyis kinézz már egy új telefon nem?
Jan 16, 2018 20:59:36
sodika
Jan 16, 2018 21:00:02
Fejlődést nem nagyon láttam...
Mert mire?
Keresem még magam.
Nem baj ez. A vlog személyes műfaj, nem baszom el nézettségvadászattal. Az én vagyok.
Jan 16, 2018 21:00:02
sodika
Jan 16, 2018 21:00:53
Ezen a héten csatorna-profilképet tervezek.
Eddig nem volt, most majd lesz.
Az eheti fejlődés ez lesz.
Eddig nem volt, most majd lesz.
Az eheti fejlődés ez lesz.
Jan 16, 2018 21:00:53
-
Jan 16, 2018 21:01:00
púpos korcs, az milyen szint életveszély hogy luxusköltéseket csinálsz adósságtörlesztés helyett?
Jan 16, 2018 21:01:00
sodika
Jan 16, 2018 21:01:31
A jövő heti meg szerintem pustamikrofon, mert idegesít, hogyha lerakom a gép mellé a kamerát, hogy dumáljak, akkor behallatszik a ventillátor zaja.
Jan 16, 2018 21:01:31
kerékpár
Jan 16, 2018 21:01:55
Még ahhoz is hideg van, hogy kedvem legyen tableten valamit olvasmi. Drón tavaszig biztos nem kell.
De még addig meg kell tanulj bringázni. Mikor, ha nem a legnagyobb jégben? A krakenhaus-ba meg már úgyis van belépőd és lenne anyagod a heti vloghoz.
Jan 16, 2018 21:01:55
sodika
Jan 16, 2018 21:02:05
púpos korcs, az milyen szint életveszély hogy luxusköltéseket csinálsz adósságtörlesztés helyett?
Nem szórakozok. Befektetek.
YouTube.
Jan 16, 2018 21:02:05
vastaps
Jan 16, 2018 21:02:06
Nehogymár a nagy sodinak gond legyen egy mavic pro. Fölég hogy nem rég jött ki a platinum verzió.
Jan 16, 2018 21:02:06
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2018 21:02:24
x17)
Újabb hitelből spórolás, ez shiker!
Fekete bikapata
Ráérsz mindennel, semmit ne siess el!
85 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™